Σμαραγδένιος Κύκλος


To δάκρυ του αστεριού

Η Ολική Διαγραφή μέσα στη Συνειδητότητα του Χρόνου

17 Μαϊου 2008

 Και έτσι είναι αγαπητοί φίλοι! Υπάρχει μεγάλη αντίσταση στη δόνηση της χαράς, γιατί η δόνηση της χαράς σας μετακινεί σε μια διαφορετική αντίληψη και οπτική όχι μόνο του εαυτού σας, αλλά και του ρόλου σας και όλης της ζωής σας. Η προβολή χαράς στο μέλλον είναι η μεγαλύτερη αντίσταση αυτή την περίοδο που υπάρχει στο ανθρώπινο είδος. Και είναι αυτήν ακριβώς την αντίσταση που οι ανώτεροι εαυτοί προσπαθούν μέσα από εσάς να ξεπεράσουν, ψιθυρίζοντάς σας μέσα στα κύτταρά σας, και μιλώντας σας για την κρίσιμη απελευθέρωση. Γιατί ο δρόμος προς την χαρά είναι και η ύψιστη απελευθέρωσή σας από τον δεσμευμένο τρόπο του νου μέσα στην 3η διάσταση, όπου όλα φαίνονται καθοριστικά και σοβαρά, αμετάκλητα και μοιραία.

Η δόνηση της χαράς είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό που ακούγεται μέσα στα 4 γράμματα που συνθέτουν αυτή τη λέξη. Γιατί αυτή είναι η δόνηση της ελευθερίας, είναι η δόνηση του νου που δεν σκέφτεται ως φορέας μιας υλικής πραγματικότητας. Εάν δεχθείτε την δόνηση της χαράς, αυτή μπορεί να σας κινήσει με τέτοιο τρόπο που να σας αλλάξει τον τρόπο που αξιολογείτε την πραγματικότητα και τις εμπειρίες σας.

Θα πούμε το εξής: Η δόνηση της χαράς είναι η δόνηση που θέλει να εκφραστεί μέσα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας. Ενώ, η δόνηση της σοβαρότητας είναι η δόνηση που θέλει να εκφραστεί μέσα από το αριστερό ημισφαίριο. Μιλώντας απλά θα λέγαμε ότι όλη η «μάχη» γίνεται ανάμεσά τους. Η μία σας οδηγεί ξεκάθαρα σ' ένα υλικό σώμα και σας κρατά εγκλωβισμένους σε μια πολύ περιορισμένη και συγκεκριμένη οπτική του εαυτού σας, των αξιών σας και των δυνατοτήτων σας. Η δόνηση της χαράς, ως έκφραση κυρίως της δεξιάς λειτουργίας του εγκεφάλου σας, σας απελευθερώνει σε μια τελείως άλλη θεώρηση των εμπειριών σας, του εαυτού σας και των δυνατοτήτων.

Από πολλές οπτικές, θα μπορούσαμε να πούμε πως η ιστορία της διττότητας είναι η σύγκρουση ανάμεσα στη δόνηση της σοβαρότητας και τη δόνηση της χαράς. Αν κοιτάξετε την ιστορία σας, θα δείτε πως όλος ο εγκλωβισμός και ο φόβος, όλη η αποκοπή, βιώθηκαν πίσω από ένα σοβαρό προσωπείο. Όταν μιλούσατε για το πνεύμα δεν γιορτάζατε, δεν χαιρόσασταν, δεν γελούσατε. Αντίθετα, το πνεύμα είχε ένα σοβαρό πρόσωπο, είτε γιατί απαιτούσε από εσάς, είτε γιατί σας ανάγκαζε, είτε γιατί ζητούσε θυσίες, ζητούσε αλλαγές, ζητούσε πειθαρχία ή ζητούσε υποταγή.

Αυτός όμως ήταν ο τρόπος που η συνειδητότητα της σοβαρότητας μπορούσε να έρθει σε επαφή με την πνευματική ενέργεια. Αυτός ήταν ο τρόπος που εσείς σχετιζόσασταν με τον πνευματικό κόσμο θεωρώντας τον μια πολύ σοβαρή εκδήλωση της θεϊκής εξουσίας. Σκεφτείτε πως όλοι οι αιώνες και οι χιλιετίες που προηγήθηκαν, μετέφεραν και μετακύλησαν σε σας όλη τη σοβαρότητα της λογικής αντίληψης της πραγματικότητας και το μέρος που αντιστοιχούσΣκεφτείτε λοιπόν, πως βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο της μαύρης τρύπας του χωροχρόνου, όπου όλες οι πραγματικότητες που βιώθηκαν πάνω στη Γη, Ελε στο πνεύμα εκφραζόταν και αυτό φυσικά με την αντίστοιχη σοβαρότητα.

Σκεφτείτε λοιπόν, πως βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο της μαύρης τρύπας του χωροχρόνου, όπου όλες οι πραγματικότητες που βιώθηκαν πάνω στη Γη, όλοι οι τρόποι, όλες οι νοοτροπίες, όλες οι σκέψεις κι όλες οι οπτικές, έλκονται αμετάκλητα προς κέντρο της τρύπας. Δεν ξέρετε που θα βγει, δεν ξέρετε τι θα γίνει. Ξέρετε όμως μέσα σας ότι όλες οι χιλιετίες ενατένισης της σοβαρότητας του κόσμου, της σοβαρότητας των πραγμάτων, της σοβαρότητας του πνεύματος, δεν σας έφερε φως. Αυτό το ξέρετε μέσα στα κύτταρά σας, μέσα στον εαυτό σας. Ξέρετε ότι είναι προτιμώτερο να τεντώσετε τις ενεργειακές ίνες της μαύρης τρύπας ώστε να φτάσετε στο κέντρο και να εκραγούν όλα για να δημιουργηθούν από την αρχή. Όλο το είναι σας λέει πως δεν χωράτε μέσα σ' αυτή τη σοβαρότητα, γιατί αυτή η σοβαρότητα δεν μιλά για την αλήθεια σας. Ακόμα κι αν κανένας δεν σας έλεγε τίποτα, μόνοι σας ο καθένας μπορείτε να πείτε ότι η σοβαρότητα δεν σας κάνει ευτυχισμένους, ότι έτσι δεν μπορείτε να εκφραστείτε και να νιώσετε ελεύθεροι. Η σοβαρότητα δεν είναι ο δικός σας δρόμος. Όση αντίσταση κι αν υπάρχει μέσα σας απ' όλες τις μνήμες και την μαύρη τρύπα του χωροχρόνου της Γης, ξέρετε ότι πίσω δεν γίνεται πια να πάτε...

  Το μαγικό που συμβαίνει είναι πως ετοιμάζεται να δημιουργηθεί ένας χωροχρόνος καινούργιος, ο οποίος δημιουργείται και στη Γη. Αυτό που δημιουργείται είναι ένας νέος Γαλαξιακός χωροχρόνος. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται μια νέα Γαλαξιακή πραγματικότητα. Αυτό που σας κινεί να τεντώνετε τις ίνες μέσα στη μαύρη τρύπα, ενώ κοιτάτε μόνο στο κέντρο, ενώ δεν γυρνάτε να κοιτάξετε πίσω σας, είναι ότι κάτι βαθύτερα, μία σύνθεση αισθήσεων σας μιλά για ολική διαγραφή: Ολική διαγραφή.

Ζείτε σε μια τέτοια στιγμή του χρόνου για τη Γη και το Σύμπαν και τον Γαλαξία σας, όπου όλα όσα έχουν βιωθεί, παντού στο Γαλαξία σας, στη Γη, έρχονται μέσα στη δική σας πραγματικότητα να εμφανιστούν ως μια τεράστια χοάνη, στην οποία όλα έχουν μέρος και όλα αποτελούν κομμάτι της. Όλα αυτά βιώνονται στο σώμα σας, το οποίο κάποιες στιγμές γίνεται μία χοάνη, όπου όλοι οι χρόνοι και όλες οι εμπειρίες έλκονται, προκειμένου να φτάσουν στο κέντρο και να βγουν από την άλλη πλευρά. Αυτή είναι μια συγχρονική κίνηση και συνδέεται με την συμπύκνωση ή κατάρρευση των χρόνων παντού, την σύγκλιση προς τον μηδενικό χρόνο, εκεί όπου το ρολόι ξαναμπαίνει μπρος. Αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Όλα τα κομμάτια του χρόνου καταρρέουν προς το κέντρο, και διαστέλλουν τις ενέργειες και αυτό συμβαίνει σε όλα όσα περιέχονται μέσα τους: όλα όσα βιωθεί, όλα όσα έχουν γίνει αντιληπτά, όλα όσα έχετε κατανοήσει, όλα όσα έχετε γνωρίσει, όλα όσα είστε και δεν είστε.

Αυτό έχει δύο λειτουργίες: η μία είναι να σας εξωθεί στην πολικότητα, που είναι η σοβαρότητα όλων των βιωμάτων και η αίσθηση μιας ματαιότητας για τον λόγο που έγιναν όλα αυτά. Η άλλη σας σπρώχνει στην ανάγκη να διαγραφούν και να τελειώσουν όλα αυτά και κάτι τελείως καινούργιο ν' αρχίσει από την αρχή. Και αυτό πρόκειται να συμβεί.

Αυτό γίνεται και εξελίσσεται, και γι' αυτό οι εαυτοί σας είναι λίγο-πολύ σαν το ακορντεόν, όπου τη μια στιγμή βιώνετε απίστευτη χαρά και ευφορία, ενώ την άλλη συμπιέζεστε και καταρρέετε μαζί με όλα όσα εκείνη τη στιγμή βιώνετε μέσα στο τίποτα, στο κενό.Αυτό το τίποτα όμως δεν είναι πραγματικά κενό: είναι η συμπύκνωση όλων των εαυτών σας προς το χρόνο μηδέν του εαυτού σας, προς τον χρόνο που όλα όσα ήσασταν, είστε και θα γίνετε, θα συνυπάρξουν μέσα στο ίδιο λεπτό, την ίδια στιγμή, στο ίδιο δοχείο.

Οι Μάγιας έχουν πει πολλά για το χρόνο. Είχαν καταλάβει ότι ο χρόνος είναι μια ασύλληπτη και άπειρη συμπαντική συνειδητότητα, κομμάτια της οποίας μπορούν να προσεγγιστούν από διαφορετικούς κόσμους, από διαφορετικές οπτικές. Είναι αδύνατον κάποιος να συλλάβει όλη την έκταση αυτής της συνειδητότητας. Μία όψη της Πηγής είναι η συνειδητότητα του Χρόνου: μέσω της συνειδητότητας του Χρόνου εκφράζεται και δημιουργεί η Πηγή. Αναφερόμαστε στους Μάγιας γιατί έφεραν ένα εργαλείο προσέγγισης της πνευματικής συνειδητότητας και της κοσμικής εξέλιξης. Μίλησαν με τον δικό τους τρόπο για την χρονική στιγμή όπου η χοάνη του συμπαντικού χρόνου, θα καταρρεύσει [Δεκέμβριος 2012]. Δεν θέλησαν να τρομάξουν κανέναν. Ήξεραν για τί μίλαγαν και γνώριζαν γιατί δεν υπήρχε τίποτα στη συνέχεια, πέρα από τον προβλεπόμενο χρόνο του 2012. Ήξεραν ότι δεν ήξεραν το τι θα δημιουργηθεί.

Έχουμε πει παλαιότερα πως με την ενεργητική ή την παθητική σας τάση -και εννοούμε είτε μιλώντας είτε σιωπώντας, έχετε αρχίσει να γράφετε, να καταθέτετε στο μέλλον αυτά που θέλετε και αυτά που δεν θέλετε: καταθέτετε τα οράματά σας, καταθέτετε τα όνειρά σας, καταθέτετε τα βιώματά σας. Τα καταθέτατε πάντα και ιδιαίτερα τώρα που το Παν, το Σύμπαν ετοιμάζεται για μια αλχημική αλλαγή. Και όπως πιθανόν υποψιάζεστε, η ένταση, η πυκνότητα και η συχνότητα της ενέργειας του χρόνου είναι τελείως διαφορετική από αυτή που ήταν πριν 1000 χρόνια, πριν 500 χρόνια, πριν 300 χρόνια, ακόμα και πριν από 50 χρόνια.

Αν φανταστείτε όλες σας τις ζωές ως μια τεράστια χοάνη, που μετά από πολύ δουλειά, από πολλές εμπειρίες, πολλές γνώσεις, πολλή έρευνα, αρχίζει σιγά-σιγά να συμπυκνώνεται για να φτάσει σε ένα απόσταγμα, σε μια σταγόνα, είναι εύκολο να καταλάβετε ότι αυτό που πάει να γίνει, είναι πως κινείστε όλοι μαζί για να έρθετε στο κεντρικό σημείο του Χ, ώστε το απόσταγμα να στάξει από την άλλη μεριά της χοάνης.

Το μαγικό είναι πως κανένας δεν γνωρίζει με ακρίβεια τί θα βγει από την άλλη μεριά. Τι θα συμβεί όταν όλη η δυναμική της κατάρρευσης των χρόνων και των χώρων κορυφωθεί, μέσω της ριζικής αλλαγής των εαυτών σας, μέσω των μετουσιώσεων και μεταμορφώσεών σας; Όταν η σταγόνα βγει από την άλλη πλευρά της χοάνης, τί θα υπάρχει στη λευκή τρύπα που θα έχει δημιουργηθεί; Ποιοι θα είστε; Πώς θα είναι το Σύμπαν; Τι θα συμβεί στους Γαλαξίες; Ποιές θα είναι οι νέες δομές και τι θα σημαίνει μια συνολική κατάρρευση του χρόνου σ' αυτή την κλίμακα;

Πιστέψτε μας, αν το βλέπατε από τη δική μας μεριά, θα τρομάζατε. Δεν θα πιστεύατε ότι έχετε τέτοιο θράσος ώστε να θέλετε να το ζήσετε διατηρώντας το ίδιο σώμα. Το θράσος να θέλετε να αντέξει το σώμα σας αυτήν την ενεργειακή μετάλλαξη - να περάσει μέσα απ' όλους τους προηγούμενους χωροχρόνους και να βρεθεί μέσα σ' ένα τελείως καινούργιο χωροχρόνο. Χρειάζεται θράσος, χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται θάρρος, χρειάζεται περιπέτεια, χρειάζεται πνεύμα ανάλαφρο, χρειάζεται πλάσματα περιπετειώδη από τη φύση τους, που ενδιαφέρονται για το καινούργιο και για το νέο, που βαριούνται τα σοβαρά και τα στεγανά, που είναι πολύ βέβαια πως όπου κι αν βγουν, ό,τι κι αν κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν τους εαυτούς τους, την ουσία τους και τον πυρήνα τους. Πως όπου κι αν βγει αυτό θα είναι ικανά να το διαχειριστούν, γιατί όλα τα σενάρια τα έχουν ήδη ζήσει.

Αυτό είναι ίσως η πιο αστεία εγγύηση που έχει υπάρξει ποτέ στο Σύμπαν, αλλά εντούτοις είναι μια πολύ αληθινή εγγύηση. Δεν μας χρειάζεστε σήμερα να ερχόμαστε να σας το λέμε. Αυτά που έχετε ζήσει από τότε που δημιουργήθηκε ο τρισδιάστατος κόσμος, είναι από τα πιο δύσκολα, από τα πιο προκλητικά, από αυτά που δεν θέλετε να ξαναζήσετε. Εντούτοις, παρότι δεν θέλετε να τα ξαναζήσετε, τα έχετε ήδη ζήσει, τα έχετε ήδη περάσει, τα έχετε ήδη διαχειριστεί, τα γνωρίζετε ήδη. Τίποτα δεν είναι καινούργιο και ακριβώς γι' αυτό δεν θέλετε κι άλλο από αυτό.

Δεν υπάρχει χειρότερο Συμπαντικό σενάριο! Το έχετε ήδη ζήσει [την αποκοπή]. Το περάσατε και έχει λήξει. Ξέρετε πού θα βγείτε. Ξέρετε ποια είναι η λευκή τρύπα που δημιουργείται: ένας τελείως νέος αστρικός χωροχρόνος - όχι μόνο για την Γη. Ξέρετε πολύ καλά πως αντέχετε γιατί είστε στο τέλος της διαδρομής. Γι' αυτό βρίσκετε το σθένος. Όπως λέτε κι εσείς «Έχετε φάει όλο το γάιδαρο, δεν θα κολλήσετε στην ουρά!». Όσο κι αν κουνάει η ουρά, είστε στο τέλος.

Αποφασίσατε όμως να το κάνετε αυτό, όχι για τη σοβαρότητά του, πιστέψτε μας. Δεν ήταν η σοβαρότητα που σας έκανε να θελήσετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας και να πειραματιστείτε με την ύπαρξή σας. Ήταν μια παράξενη χαρά ελευθερίας, η οποία έμπαινε από τις χαραμάδες όλου αυτού του περίεργου σχεδίου, για όσα θα προέκυπταν από αυτό, για εκεί που σας οδηγούσε. Αυτή η χαρά βιωνόταν με παράδοξο τρόπο κάθε φορά που εσείς βρισκόσασταν ένα βήμα μπροστά και αυτό ήταν καλύτερο από το πριν.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως από την αρχή αυτού του ταξιδιού, υπήρχε στα χείλη σας η χαρά της ολοκλήρωσής του. Κάθε φορά που αποφασίζατε να ζήσετε άλλη μία ζωή μέσα σ' ένα σώμα, πίσω από τα συνοφρυωμένα χείλη σας υπήρχε ένα χαμόγελο γιατί αυτό σας έφερνε πιο κοντά. Αυτό που δημιουργείτε είναι η μετάπτωση από το χρονικό μιας μαύρης τρύπας και μιας απίστευτης συμπίεσης ή συμπύκνωσης στο χρονικό μιας λευκής τρύπας όπου όλα όσα βιώθηκαν θα «βγουν» ως τα αντίστροφά τους. Βαδίζετε να δημιουργήσετε την προβολή όλου του νου σας που βρίσκεται στο αριστερό ημισφαίριο [τη λογική σας πλευρά], και να την εκδηλώσετε από την δεξιά σας πλευρά μέσα από τη δόνηση της χαράς στο χρόνο.

Ουσιαστικά λοιπόν αυτό ό,τι υπάρχει μέσα στο νου σας το εκδηλώνεται ως πραγματικότητα και το ζείτε. Δεν ζείτε τίποτα που να μην υπάρχει ήδη μέσα στο νου σας. Όταν παίρνετε ένα σώμα, οι προβολές μέσα από το νου σας στο εξωτερικό περιβάλλον βιώνονται ως μια αντικειμενική πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν που πάει να γίνει είναι μια μεγάλη τούμπα. Από τις πληροφορίες και τα βιώματα που υπήρχαν στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας, προς τις πληροφορίες και τα βιώματα που υπάρχουν στο δεξί μέρος του εγκεφάλου σας.

Το Σύμπαν γνώρισε μέσα από την ιστορία της Γης τις εγγενείς του μνήμες, τις μνήμες που υπήρχαν πριν καν συμβούν,  γνώρισε τον εαυτό του, γνώρισε τις δυνατότητές του, και γνώρισε το ασυνείδητο μέρος του εαυτού του. Οι άγγελοι μέσα από τη Γη καθάρισαν σκοτάδια του ασυνείδητου μέρους του ό,τι υπάρχει. Η Πηγή μέσα από τη Γη γνώρισε και άλλαξε τον εαυτό της και τώρα πάτε να μπείτε στη λευκή τρύπα όπου όλα όσα υπάρχουν καταγεγραμμένα μέσα στο δεξί μέρος του εγκεφάλου σας - άλλου είδους μνήμες, δυνατότητες, όνειρα- ξεκινάτε να τα ζήσετε μπαίνοντας στη λευκή νύχτα των εαυτών σας.

Είναι ένα άλλο όνειρο στην πραγματικότητα, το οποίο υπάρχει συμπυκνωμένο μέσα σας. Και θέλετε να το ζήσετε επιτέλους! Όπως τα πάντα στους υλικούς κόσμους μοιράζονται ανάμεσα στη νύχτα και τη μέρα, όπως οι ρυθμοί της Γης έχουν το πρωί και το βράδυ, και οι κοσμικοί ρυθμοί έχουν τη δική τους αιτιολογία. Μέχρι τώρα γνωρίσατε όλα τα θετικά και τα αρνητικά που έκρυβε το αριστερό σας ημισφαίριο. Τα προβάλατε στην πραγματικότητα και τα ζήσατε και καταλάβατε εσείς ποιοι είστε. Φτάσατε σε ένα συμπέρασμα. Και μαζί με εσάς, και όλοι οι υπόλοιποι κόσμοι. Αυτό ήταν το μέρος της σοβαρότητας, όπου τα πράγματα είναι περιορισμένα, είτε σαν σκέψεις είτε σαν συναισθήματα, είτε σαν δυνατότητες, είτε σαν πεποιθήσεις. Όλα σ' αυτό έχουν αρχή και τέλος. Αυτή η αρχή και το τέλος, της αριστερής πλευράς, είναι πολύ συγκεκριμένα.

Τώρα όμως ξεκινάτε ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από την αλλαγή του χωροχρόνου, και μπαίνετε στο άλλο μέρος του δικού σας νου, όπου αρχίζετε να βιώνετε τις ελευθερίες του εαυτού, ελευθερίες πεποιθήσεων, ελευθερίες σκέψεων, ελευθερίες συναισθημάτων - μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, μέχρι τί μπορείτε να γίνετε. Η μια πλευρά [λογική] σας έλεγε ότι είστε απλώς άνθρωποι. Αυτή είναι εξ ορισμού η πλευρά των ορίων. Τώρα μπαίνετε στην πλευρά που δεν υπάρχουν όρια. Τι κάνατε την τριακονταετία που μεσολαβεί για το πέρασμα από την μία στην άλλη πλευρά; Αρχίσατε να φλερτάρετε και να σκέφτεστε και να εξοικειώνεστε με νέες ιδέες που σας λένε: «α! όχι δεν είσαι μόνο αυτό», «α! όχι δεν μπορείς να το κάνεις μόνο έτσι, μπορείς να κάνεις κι εκείνο, το άλλο και το παράλλο, μπορείς να το κινήσεις με τον ένα τρόπο, με τον άλλο ή τον παράλλο, «μπορείς να δεις το ίδιο πράγμα για τον εαυτό σου και έτσι αλλά και έτσι». Τις τελευταίες 3 δεκαετίες φλερτάρατε με την ιδέα το ότι είστε απεριόριστοι, ότι δεν έχετε όρια, ότι οι δυνατότητές σας είναι πέρα από τη σύλληψή σας, πέρα από αυτό που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτή είναι η εισαγωγή, η έναρξη στον επόμενο χωροχρόνο.

Ο νέος χωροχρόνος είναι μια νέα δομή πραγματικοτήτων, όπου όλο το είναι σας, έχει πλέον κατασταλάξει στο τι είναι - η καταστάλαξη αφορά το αν είστε άνθρωποι ή αν είστε πνευματικά όντα. Αυτή είναι η τρομερή επιλογή: μέσα από τις πράξεις σας, μέσα από τις σκέψεις σας, μέσα από τα συναισθήματά σας, απαντάτε σε αυτή τη μία ερώτηση απαντάτε. Αυτή είναι η ερώτηση στην πύλη του χωροχρόνου. Είσαι πνευματικό ον ή είσαι άνθρωπος; Για να μπορέσετε να πείτε ότι είστε πνευματικό όν, πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους, πρέπει να πάτε με το μυαλό σας λίγο πέρα από το είμαι απλώς άνθρωπος. Το ερώτημα είναι πολύ απλό, αλλά αλλάζει την κοσμοϊστορία της ανθρώπινης φυλής, την κοσμοϊστορία του μέρους εκείνου του Συμπαντικού νου που σκέφτεται μόνο μέσα σε όρια. Και γνωρίζετε πως χρειάζεται μια ολόκληρη εσωτερική διεργασία για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, ώστε να μπορέσετε να περάσετε στο άλλο, γνωρίζοντας πλέον ότι είστε πνευματικά όντα. Έτσι πλέον δεν υπάρχει το φάντασμα του «είμαι απλώς άνθρωπος και θα πεθάνω, δεν θα ξανα-υπάρξω ποτέ». Γεμάτοι από τη χαρά του «είμαι αιώνιος, ό,τι και να κάνω είμαι παντοτινός, ό,τι και να κάνω υπάρχω πάντα, γιατί να μην δοκιμάσω κι αυτό, γιατί να μην δοκιμάσω κι εκείνο και γιατί να μην χαρώ κάνοντας κάτι καινούργιο, και τι έχω να χάσω;» μπαίνετε σε μια τελείως νέα αντίληψη του τί σημαίνει εμπειρία και τι σημαίνει ζωή. Σ' αυτό εκπαιδεύεστε προκειμένου να περάσετε στη νέα πραγματικότητα. Την φλερτάρετε, εξοικειώνεστε, το σκέφτεστε, την ατενίζετε, το συλλογίζεστε γιατί αυτή είναι η προετοιμασία που χρειάζεται για να περάσετε από την άλλη μεριά. Από την άλλη μεριά δεν μπορείτε να βγείτε ως άνθρωποι. Μπορείτε να βγείτε μόνο ως πνευματικά όντα και βγαίνοντας ως πνευματικά όντα ουσιαστικά θα είστε σε εκείνο το μέρος του νου σας όπου είναι ελεύθερο από φόβους, από ανασφάλεια, από σύγκριση. Δεν υπάρχει τίποτα πια να συγκρίνετε, είστε πνευματικά όντα.

Αυτό που θα κάνετε στη συνέχεια είναι η εξερεύνηση και η δημιουργικότητα. «Αν είμαι ένα πνευματικό ον κι έχω και σώμα, τι θέλω να κάνω; Τι θέλω ν' αντιληφθώ, τι είναι αυτό που θέλω να εκφράσω, τι είναι αυτό που θέλω να δημιουργήσω και γιατί;» Αλλάζει όχι απλώς η οπτική, αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, αυτό που στην προηγούμενη εποχή θα σας τρόμαζε ακόμα και ως σκέψη, τώρα στέκεστε απέναντί του, κοιτάτε το σενάριο, και αναρωτιέστε «Δεν θα είχε πολύ ουσία να δω πώς θα νοιώσω μ' αυτό;»Ο φόβος σας να ταυτιστείτε με την εμπειρία δεν υπάρχει στη συνέχεια. Ο φόβος σας να χαθείτε μέσα στο γεγονός δεν υπάρχει, γιατί εσείς δεν είστε πια απλώς άνθρωπος. Γιατί έχετε δώσει άλλη ταυτότητα στον εαυτό σας, έχετε ορίσει την δική σας ύπαρξη κι αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βιώνετε εμπειρίες και μεταξύ σας σχέσεις μ' έναν τελείως άλλο τρόπο.

Είναι φυσικό ότι η σεξουαλικότητα θα αλλάξει, είναι φυσικό ότι ο ερωτικός και αισθαντικός τρόπος θα αλλάξει, είναι φυσικό ότι η δομή της κοινωνίας θα αλλάξει, είναι φυσικό ότι η δομή των σχολείων, της εκπαίδευσης όπως την ονομάζετε, θα αλλάξει, είναι φυσικό ότι θα αλλάξει άρδην η εικόνα της υγείας, γιατί μπαίνετε σε μια άλλη, τελείως άλλη πραγματικότητα. Δημιουργείτε κάτι τελείως φρέσκο. Κανένας δεν ξέρει με ακρίβεια να σας πει πως ακριβώς θα λειτουργούν τα πράγματα. Η αλλαγή του Χρόνου δεν αφορά μόνο τη Γη. Αυτό που συμβαίνει με τη Γη, συμβαίνει σε όλο το ηλιακό σύστημα και στο Γαλαξία. Για την ακρίβεια, ο χρόνος της Γης είναι συνδεδεμένος με το κέντρο του Γαλαξία και η Γη με το κέντρο του Γαλαξία, μαζί περνούν από αυτή τη μαύρη τρύπα. Κανένας από όλο το Γαλαξία και τα ηλιακά συστήματα δεν ξέρει ακριβώς πώς θα λειτουργούν όλα.

Όσο πλησιάζουμε όλοι προς το κέντρο αυτής της χοάνης, προς τον μηδενικό χρόνο, όλο και περισσότερα γίνονται αντιληπτά, αισθητά και πιθανολογούνται. Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν μπορεί να το προσδιορίσει με βεβαιότητα. Μπορούμε μόνο να πούμε πως έρχεται η άνοιξη, πως μπαίνετε στη λευκή τρύπα, πως τα χειρότερα τα έχετε αφήσει πίσω. Παρότι στη Γη συνηθίζετε να αντιλαμβάνεστε τον χρόνο και την πραγματικότητα ως μία κυκλική κινούμενη ενέργεια, θα σας πούμε ότι αυτό που συμβαίνει στο 2012, είναι η διακοπή αυτής της κυκλικής περιστροφής. Υπάρχει παύση και αλλαγή λειτουργίας και κίνησης. Δεν είναι ο Συμπαντικός νους, ένας νους που πραγματικά τα έχει βιώσει όλα. Όσο κι αν ακούγεται αυτό αυθαίρετο ή προκλητικό, σας λέμε ότι ο Συμπαντικός νους δεν τα έχει βιώσει όλα. Γι' αυτό υπάρχουν οι υλικοί κόσμοι, ώστε να βιωθούν όλα. Ο Συμπαντικός νους γνωρίζει και πιθανολογεί, αλλά έχει κι όλη την περιέργεια να βιώσει. Πολλές φορές στη βιωματική του διαδικασία, εκπλήσσεται και ξαφνιάζεται. Αναπάντεχα πράγματα συμβαίνουν που άλλες φορές δημιουργούν και άλλες φορές αλλάζουν, άλλες φορές διαστέλλουν και άλλες φορές συρρικνώνουν.

 Η Νέα Γη

Αν μπορούσατε να δείτε τη Γη από μακριά, θα βλέπατε ένα ολόκληρο κόσμο, γιατί δεν γίνεται να την δείτε μόνη της. Αν την βλέπατε από το κέντρο του Γαλαξία σας, θα βλέπατε ένα τεράστιο, ασύλληπτο μικρό Σύμπαν να μετακινείται και να μαζεύεται. Θα μπορούσατε να δείτε το πώς γίνεται μια άπειρης έκτασης μετατροπή και μετουσίωση ενέργειας και ύλης. Νέα σώματα θα προκύψουν, και υπάρχοντα σώματα ουράνια θα εξαφανιστούν.Η Γη πράγματι θα αποκτήσει δύο ήλιους. Η Γη πράγματι θα πάψει να έχει τη Σελήνη που τώρα έχει. Άλλος πλανήτης θα πάρει τη θέση της Σελήνης. Η Γη δεν θα έχει την ίδια διάρκεια σε μέρα και νύχτα. Και η ποιότητα του Φωτός θα αλλάξει. Τα χρώματα που βλέπετε τώρα, δεν θα είναι τα ίδια στη συνέχεια. Όλα θα έχουν αλλάξει παρουσίες και δονήσεις.

Ένα από τα πράγματα που θέλατε να έχετε μαζί σας είναι οι μνήμες σας! Τελευταίες εμπειρίες, τελευταίες όψεις, τα τελευταία χρώματα, οι τελευταίες διαθλάσεις του Φωτός, έτσι όπως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να βιωθεί. Αυτό ζείτε. Οι τελευταίες όψεις του πράσινου στα δέντρα, σε μια συγκεκριμένη συχνότητα του Φωτός, τα κάνει να φαίνονται έτσι. Δεν θα το ξαναδείτε με τον ίδιο τρόπο, δεν θα το ξαναδεί κανένας με τον ίδιο τρόπο παρά μόνο όσοι ταξιδεύουν μέσα από το χρόνο σε περασμένες μνήμες.

Αυτό είναι το μεγαλειώδες που ζείτε, γιατί ξέρετε ότι αυτό δεν πρόκειται να ξαναδοθεί παρά μόνο μέσα από τα αρχεία του χρόνου. Αυτό κάνει τη Γη πολύτιμη, γιατί η Γη έχει ζήσει μια τεράστια ιστορία η οποία δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Θα υπάρχει για πάντα μέσα στα αρχεία της συνειδητότητας του Θεού, μέσα στα αρχεία της συνειδητότητας της Πηγής, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται ποτέ να το δει καμία συνειδητότητα. Ακόμα και η καινούργια 3η διάσταση, θα είναι διαφορετική. Αυτό που ζείτε είναι τόσο μεγάλο και συγκλονιστικά επαναστατικό που το ίδιο δεν ξαναϋπάρχει ποτέ. Αυτό κάνει και τις ευκαιρίες μη επαναλήψιμες και αυτό είναι σημαντικό στην ιστορία του Συμπαντικού νου. Οι εμπειρίες που δεν επαναλαμβάνονται, γιατί κλείνει αυτή η φέτα του χρόνου, η οποία δεν θα ξανανοίξει. Θα είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μέσα στο νου του Θεού, των ανώτερων εαυτών.

Αντί λοιπόν να ζήσετε αυτό το τέλος του χρόνου, τα τελευταία δευτερόλεπτα μέχρι το 2012 με μια αίσθηση βαρύτητας και με την ανάγκη να αντέξετε, ζήστε τα καλύτερα, με μια αίσθηση ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα ξαναδείτε με τον ίδιο τρόπο: με 2 υλικά μάτια και με 5 αισθήσεις όπως είναι αυτή την ώρα. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε τα χρώματα ούτε της Ανατολής, ούτε της Δύσης. Ο ουρανός δεν θα έχει το ίδιο χρώμα και σύννεφα δεν θα υπάρχουν, οι θάλασσες θα καθρεφτίζουν άλλα χρώματα και οι βυθοί θα είναι διαφορετικοί. Αυτό που βλέπετε τώρα και που μπορείτε ακόμα να δείτε, είναι ανεκτίμητης αξίας πραγματικά. Τα λουλούδια που ανθίζουν στα δέντρα σας και που το φως τα κάνει να αναδύουν συγκεκριμένες μυρωδιές και να ζουν για συγκεκριμένο χρόνο.

Πιστέψτε μας, αν μπορούσατε να αισθανθείτε πλήρως αυτό που ακούτε, δεν θα θέλατε να κάνετε τίποτα άλλο μέχρι το 2012, παρά απλώς να κοιτάτε και να γεύεστε. Τίποτα άλλο δεν θα θέλατε. Αν μπορούσατε να το αισθανθείτε σε όλο το πλάτος της μεγαλοσύνης του, θα ξέρατε ότι χωρίς να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο-απλά ζώντας εκεί, παίρνετε μαζί σας ό,τι πιο μοναδικό, ανεκτίμητο και ανεπανάληπτο έχει δημιουργηθεί μέσα στην 3η διάσταση, η οποία θα δώσει γέννηση σ' ένα καινούργιο Σύμπαν. Επομένως οι εικόνες της δεν είναι τυχαίες, το φως που την λούζει δεν είναι τυχαίο, η συχνότητα που την περιβάλει δεν είναι τυχαία.

Το πώς είναι η εικόνα της πραγματικότητας της Γαίας του δεν είναι τυχαίο. Όλα είναι μοναδικά και όλα μιλούν για κάτι ανεπανάληπτο. Καθώς ο χρόνος πλησιάζει στο μηδέν και οι άσχημες εικόνες του κόσμου σας σιγά-σιγά θα εξαφανίζονται, πιστέψτε μας ότι αυτό που τώρα σας φαίνεται σαν βάρος, θα θέλετε να το κρατήσετε για πάντα μαζί σας. Δεν θα θέλετε να το αφήσετε γιατί θα μπορείτε να το δείτε με αληθινά μάτια, χωρίς την βαρύτητα, χωρίς την ψευδαίσθηση. Θα μπορείτε να το δείτε με πνευματικά μάτια και θα μπορέστε να εκτιμήσετε το μεγαλείο του: τί ήταν όλο αυτό για κάθε έναν σας προσωπικά και τι σήμαινε για σας μέσα στην εξελικτική σας πορεία. Πιστέψτε μας ότι εκείνη την τελευταία στιγμή και εκείνες τις τελευταίες στιγμές που θα έχετε το προνόμιο να τις ζήσετε πάνω σ' αυτό τον κόσμο, όλα αυτά θα είναι ένα δάκρυ στα μάτια σας. Αυτό θα είναι. Το δάκρυ που θα κυλήσει από τα μάτια σας και θα έχει όλη την ιστορία όλης της ομορφιάς του ότι έγινε και που έφτασε. Όλες οι εικόνες από τη Γη που εκείνη την ώρα μέσα στο δάκρυ θα έχουν όλη την αγάπη σας, θα έχουν όλη τη σύνδεση, θα έχουν όλη σας την ψυχή. Αυτό το δάκρυ θα περάσει από την άλλη μεριά γιατί αυτό το δάκρυ θα έχει χυθεί από τον πνευματικό σας εαυτό που θα έχετε γίνει εσείς.

 Ερώτηση:

Η ερώτηση φυσικά αφορά όλο αυτό το σύντομο οδοιπορικό που κάναμε σήμερα μέσα στη σπείρα του χωροχρόνου της Γης. Η ερώτηση αφορά το αστέρι της ενσάρκωσης. Καταλαβαίνετε πως τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είναι πραγματικά τυχαίο; Ούτε οι ερωτήσεις σας και οι απορίες σας Ούτε η θερμότητα που νιώθετε μέσα στα σώματά σας;

Τι πιο κατάλληλο από το να μιλήσουμε σήμερα για το αστέρι της ενσάρκωσης και το γιατί είναι πολύ σημαντικό, έστω και λίγη ώρα, να συνδέεστε μαζί του. Αυτό το αστέρι είναι πραγματικό. Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο ότι μιλάμε για ένα αστέρι ή που ο όρος είναι ένα αστέρι, αλλά αν πάτε λίγο πιο μέσα στον αφαλό σας και λίγο πιο κάτω από το ύψος του αφαλού σας και κλείσετε τα μάτια σας και συγκεντρωθείτε, θα δείτε μια λάμψη. Υπάρχει πράγματι κάτι μέσα στην ενέργειά σας που λάμπει, είναι πυροδότης. Είναι το φως της ψυχής, είναι το φως της πραγμάτωσης. Υπάρχει και είναι εκεί. Σε σας μένει να το ανακαλύψετε και να συνδεθείτε μαζί του, να το φέρετε στο φως δηλαδή να το ενεργοποιήσετε, να το δείτε να λάμπει και να φωτίζει το σώμα και όλο το είναι σας. Δεν είναι τρόπος του λέγειν η έκφραση: το αστέρι της ενσάρκωσής σας. Σε ένα σημείο μέσα στο σώμα σας υπάρχει ένα καίριος κόμβος, όπου οι δυνατότητες της πραγμάτωσης της ψυχής είναι διαθέσιμες. Υπάρχει ένα σημείο όπου όλες οι ενέργειες έχουν τον κόμβο τους - σε όλα τα συστήματα ακόμα και τα πλανητικά. Αυτό ισχύει και για εσάς.

Αυτό το φως, όταν ενεργοποιηθεί, αρχίζει και πραγματώνεται και πάλλεται, φωτίζει σταδιακά όλο το είναι σας. Αυτό είναι το φως που θα φέρει το δάκρυ στα μάτια σας τα τελευταία δευτερόλεπτα που θα έχετε δει όλα όσα παίρνετε μαζί σας από αυτή την πραγματικότητα. Αυτό θα έχει όλη την αναγνώριση και την αγάπη του πνευματικού σας εαυτού. Από αυτό το μέρος μέσα σας θα αναπαραχθούν τα υγρά για να γίνει το δάκρυ. Είναι επομένως ένα σημείο πολύτιμο, λανθάνον αλλά παρόν. Είναι ο σπόρος και η προίκα, που πολλοί πιστεύετε ότι δεν υπάρχει, αλλά εκείνη είναι παρούσα για σας να την ανακαλύψετε - είναι η πύλη μέσα από την οποία μπορείτε να ανοίξετε το φως του εαυτού σας.

Έχουν μιλήσει πολλοί γι' αυτό με διαφορετικά λόγια, του έχουν δώσει διαφορετικά ονόματα, είναι ακριβώς τα ίδια, είναι το αστέρι της ενσάρκωσης, είναι το φως της ψυχής, είναι ο σκοπός και το νόημα, είναι η πραγμάτωση. Από εκεί ξεκινούν όλα.

Αγαπητοί μας φίλοι, θα κλείσουμε αυτή την συνάντηση, λέγοντάς σας πως οι μνήμες σας έχουν και είχαν πολύ πρόκληση. Το τέλος της ιστορίας θα απαντήσει και θα δικαιώσει κάθε κύτταρο και κάθε ίνα μέσα στον εαυτό σας για την απόφασή σας να είστε παρόντες αυτή τη χρονική περίοδο και να έχετε ζήσει τόσες ενσαρκώσεις και τόσες ζωές ως πνευματικά όντα. Όλες οι απαντήσεις, μέσα σε δευτερόλεπτα, θα έρθουν να σας ανταμώσουν και εκείνα τα δευτερόλεπτα θα ξέρετε εσείς, ο καθένας προσωπικά, όλο το γιατί προσπαθήσατε αλλά κι όλο το πόσο άξιζε.

Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί μας φίλοι, να είστε καλά, να φέρετε όσο περισσότερη ειρήνη μπορείτε μέσα σας, ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε το μεγαλείο του Θεού που υπάρχει έξω σας.

Και έτσι είναι! 


© 2008 Χαριτίνη Χριστάκου