Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι διαμαντένιοι και το Ιερό Δισκοπότηρο

Θεσσαλονίκη, 22 Νοεμβρίου 2008

Ερχόμαστε σήμερα κοντά σας χρησιμοποιώντας ένα διαλογισμό, μια ειδική άσκηση, για να σας οδηγήσουμε σ' ένα πραγματικό χώρο και σε μια πραγματική διάσταση του εαυτού σας.

Μακάρι να μπορούσατε αυτή την ώρα να δείτε μ' ανοιχτά μάτια το φως στον εαυτό σας και το φως σ' αυτούς που είναι γύρω σας. Αυτό το φως που μόλις αποχρωματίσατε είναι ένα πραγματικό φως της αληθινής σας υπόστασης. Το φως της αληθινής σας υπόστασης δεν έχει χρώμα. Είναι άχρωμο, είναι διάφανο, είναι πεντακάθαρο. Χρησιμοποιούμε πολλές φορές τα χρώματα προκειμένου να σας διευκολύνουμε να έχετε αντίληψη και να μπορέσετε να καταλάβετε τα όρια ενός πεδίου, ενός χώρου, μιας κατάστασης.

Όμως η ουσία του εαυτού σας, η ουσία της ενέργειας σας και της συνειδητότητάς σας είναι άχρωμη. Δεν φαίνεται πουθενά με τα δύο μάτια που τώρα διαθέτετε. Μπορείτε να την αισθανθείτε και να την αντιληφθείτε αν κάνετε αυτή την διαδικασία σταδιακά, γιατί θα διαπιστώσετε ότι η αίσθηση του πεδίου σας και της ενέργειας που υπάρχει σ' αυτό παραμένει παρότι δεν φέρει ένα χρώμα.

Όμως, αγαπητοί μας φίλοι, αυτό το πεδίο δεν μπορεί να ανοίξει από κάποιο άλλο σημείο του εαυτού σας παρά μόνο από το κέντρο μέσα στο κέντρο σας [την καρδιά]. Ερχόμαστε σήμερα μέσα από την φιλοξενητή μας φέρνοντας μια ιδιαίτερη ενέργεια, μια καινούργια ενέργεια που ίσως κάποιοι ήδη την έχετε αισθανθεί, ως πρωτοπόροι των εξελίξεων, των θεραπειών και της ανίχνευσης των ενεργειών. Έχουμε φέρει μαζί μας και υπάρχουν γύρω σας πάρα πολλοί τέτοιοι διάφανοι άγγελοι! Είναι ένα νέο είδος αγγέλων, πνευματικών βοηθών που έχει ήδη περάσει στο δικτύωμα της ανθρωπότητας και βρίσκονται ήδη σε πολύ μεγάλη εργασία με την ανθρωπότητα. Για κάποιους αυτοί είναι οι πιο οικείες φιγούρες ή ενέργειες του εαυτού σας. Αυτοί οι άγγελοι που θα τους ονομάσουμε Διαμαντένιους, φέρνουν μαζί τους μια συχνότητα που για πρώτη φορά περνά μέσα στο δικτύωμα της Γης προς την ανθρωπότητα. Καθώς αυτές οι ενέργειες εισέρχονται στον πλανήτη πάρα πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τον εαυτό τους σε πρωτόγνωρες εσωτερικές συνθήκες.

Σας ακούγαμε που μιλούσατε πριν με πολύ ζωντάνια για όλα αυτά που συμβαίνουν σ' αυτήν την πραγματικότητα και στο χώρο που τώρα είστε και πραγματικά θα θέλαμε να παρέμβουμε αλλά δεν ήταν η ώρα μας. Τώρα όμως μπορούμε να σας πούμε πως για όλους αυτούς που βρίσκονται χωρίς δουλειές ή για όλους αυτούς που βρίσκονται σε άλλου είδους αδιέξοδα λόγω της αλλαγής των συνθηκών υπάρχουν στρατιές ολόκληρες από καινούργιους βοηθούς οι οποίοι έρχονται για να δώσουν υποστήριξη και ουράνιο χέρι βοηθείας και συμπαράστασης.

Αυτά τα όντα, αυτά τα πλάσματα που είναι πολύ «άυλα» σε σχέση με τους αγγέλους που έχετε γνωρίσει, ακόμα και με τους αρχαγγέλους που γνωρίζετε, [τους λέμε Διαμαντένιους Αγγέλους απλώς σαν ένα τρόπο να τους κάνουμε αντιληπτούς για σας, ίσως ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαμε ν' αναφερθούμε στη συχνότητά τους είναι διαμαντένιοι] έρχονται και έχουν εισέλθει στην γη και στην ανθρωπότητα ανάμεσά σας όντας τελείως διάφανοι. Μαζί τους φέρνουν νέες συχνότητες, νέες προσβάσεις. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια. Σημαίνει ότι ο σπόρος της συνειδητότητας του εαυτού σας, αν θέλετε ο σπόρος του Χριστού μέσα στον καθένα σας, ο σπόρος της φώτισης της πραγμάτωσης έχει έρθει γύρω σας ως πρεσβευτής.

Οι Διαμαντένιοι Άγγελοι έρχονται έχοντας μια πολύ πιο λεπτοφυή, πιο δύσκολα ανιχνεύσιμη συχνότητα ενέργειας προκειμένου να εκτελέσουν ένα πολύ μεγάλο έργο. Τους καλέσατε εσείς γιατί είστε έτοιμοι, τους καλέσατε μέσα από συνειδητές διαδικασίες που κάνατε, τους καλέσατε μέσα από προθέσεις που έχετε βάλει, τους καλέσατε μέσα από επικλήσεις για βοήθεια γι' αυτό τον κόσμο, τους καλέσατε δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλοι συνειδητά και άλλοι ασυνείδητα.

Μέσα σ' αυτή την αλλαγή που γίνεται θα θέλαμε να μπορούσατε να δείτε σε εικόνα το πόσοι άνθρωποι ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τα επάνω. Δεν είναι οι αλλαγές πάντα καταστροφικές όπως λέει το μυαλό σας. Υπάρχουν αλλαγές που είναι αλλαγέςπνευματικής μεταμόρφωσης και αυτή είναι μια τέτοια που ζείτε. Είναι μια πνευματικά μεγάλη στιγμή μέσα στο χρόνο, όπου μέσα από αντιξοότητες οι άνθρωποι φτάνουν να στρέψουν το βλέμμα τους προς τα επάνω ζητώντας βοήθεια. Δεν είναι ότι η Πηγή ευχαριστιέται γιατί την θυμούνται. Είναι ότι η πηγή χαίρεται γιατί μπορεί  να βοηθήσει. Η χαίρεται που έστω και κάτω απ' αυτές τις συνθήκες μπορεί να βοηθήσει. Αυτή η βαθιά φωνή που βγήκε από το συλλογικό σας δύο μήνες μόνο πριν, έχει ήδη απαντηθεί.

Οι Διαμαντένιοι Άγγελοι έρχονται φέρνοντας επιτάχυνση στην αλλαγή στο DNA σας. Αυτό θα βιωθεί από σας με κβαντικά άλματα στον εαυτό σας και μια απίστευτη ευκολία σε σχέση με το παρελθόν να αλλάξετε θέση, να πετάξετε απ' έξω πράγματα που δεν κολλάνε, να πάρετε αποφάσεις σε μια στιγμή, να ξεφορτώσετε στη στιγμή πράγματα που φανταζόσασταν ότι χρειάζονταν χρόνια ή χρόνο για να γίνουν. Έρχονται φέρνοντας μια αυθόρμητη λειτουργία, ενεργοποιώντας κομμάτια τουDNA σας που κοιμούνται, θυμίζοντας μέσα από την ενεργοποίηση των κυττάρων σας ότι τα πάντα μπορούν να λυθούν στη στιγμή. Σας βάζουν σε πιο γρήγορη διαδικασία. Χωρίς να σας επιταχύνουν στην δράση σάς επιταχύνουν στην συνειδητότητα.

Η διαμαντένια δόνηση, η διαμαντένια ενέργεια είναι και η ενέργεια των παιδιών που πρόκειται να έρθουν, οι γενιές που θα γεννηθούν από την επόμενη χρονιά και μετά. Μια ακόμα καινούργια γενιά παιδιών οι οποίοι έρχονται με πραγματωμένο τον εαυτό τους, δηλαδή γεννιούνται πραγματωμένοι. Είναι ένα καινούργιο είδος ανθρώπων.

Διαμαντένιοι Άγγελοι, Διαμαντένιοι Πνευματικοί Βοηθοί έρχονται απεσταλμένοι για να σας βοηθήσουν να πάτε γρήγορα, επιταχύνοντας τις συχνότητες μέσα στην συνειδητότητά σας και την ικανότητα των δυο μερών των εγκεφάλων σας να διαχειρίζονται την πληροφορία. Άλλοι το έχετε ήδη αντιληφθεί και ξέρετε ότι αυτό έχει συμβεί, το έχετε δει στον εαυτό σας, άλλοι θα το αντιληφθείτε στους μήνες και στις μέρες που θα ακολουθήσουν. Θα διαπιστώσετε ότι πιο γρήγορα βγαίνετε από τις αμφιταλαντεύσεις, ότι πιο γρήγορα παίρνετε απόφαση για το τι θα κάνετε, ότι πιο γρήγορα στρίβετε από μια γωνία μέσα στο κεφάλι σας και βγαίνετε σε μια άλλη. Θα διαπιστώσετε ότι κάτι μέσα σας έχει ξεκαθαρίσει. Στην πραγματικότητα κάτι μέσα σας θα έχει ενοποιηθεί περισσότερο.

Οι Διαμαντένιοι Άγγελοι φέρνουν την συχνότητα της δικής σας πραγμάτωσης, γιατί έρχονται από το φάσμα και την ζώνη της συχνότητας της πηγής, εκεί όπου είστε ήδη πραγματωμένοι. Έχουν αποσταλεί και έρχονται ως μεσάζοντες, πράκτορες του δικού σας Θεϊκού πραγματωμένου εαυτού. Αυτή είναι μία ενδιάμεση λειτουργία τους, για να σας διευκολύνει στα τελικά βήματα, που είναι η τελική διάταξη της εσωτερικής σας συνειδητότητας.

Το 2009 που ακολουθεί είναι η χρονιά στην οποία θα διαμορφώσετε την νέα σας τελική συνειδητότητα, με την έννοια ότι θα έχουν μπει σαφή θεμέλια και δεν θα είστε πλέον μέσα σε σύγχυση και αναποφασιστικότητα. Θα είστε λειτουργικοί και δραστήριοι με μια νέα ικανότητα αντίληψης και λειτουργίας. Στην επόμενη χρονιά και τις μέρες που ήδη ακολουθούν, κάποιοι ήδη έχουν αισθανθεί τη διαφορά. Οι διαδικασίες θα γίνουν πιο γρήγορα γιατί εσείς πιο γρήγορα θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε την αιτία και να την διαχειρίζεστε.

Θέλουμε να μιλήσουμε λίγο για το τι συμβαίνει σ' αυτή την πραγματικότητα που εσείς είστε. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει σ' αυτό τον κόσμο τώρα και σε σας σ' αυτή την στιγμή της δικής σας εξέλιξης είναι αυτό που ονομάσατε «Η αναζήτηση του Ιερού Δισκοπότηρου». Αυτό ακριβώς ζείτε. Ζείτε το Ιερό Δισκοπότηρο την ώρα που αρχίζει και γεμίζει.

Οι Διαμαντένιοι Άγγελοι είναι αυτοί που φέρνουν αυτό το Δισκοπότηρο γεμάτο με το νέκταρ της ουσίας του Εαυτού σας. Δεν το φέρνουν μέσα σ' ένα ποτήρι, αλλά το φέρνουν συνολικά για την ανθρωπότητα. Αυτό δίνει νέες δυνατότητες και ταχύτητες στις θεϊκές απαντήσεις. Αυτό κάνει τα αιτήματα να εκπληρώνονται πολύ πιο γρήγορα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται είναι το δικό σας αίτημα από καρδιάς, γιατί αυτός είναι ο τρόπος το Ιερό Δισκοπότηρο να σας οδηγήσει να ανοίξετε όλη την καρδιά σας.

Σας οδηγήσαμε απ' την αρχή αυτού του διαλογισμού στην καρδιά και ήταν σκόπιμο. Εκεί βρίσκεται το Ιερό σας Δισκοπότηρο και μέσα εκεί θα στάξει το νέκταρ του δικού σας Εαυτού. Αυτή είναι η εκδήλωσή σας και μέσα απ' αυτήν θα το βιώσετε. Αν τα αιτήματά σας βγουν απ' αυτό τον χώρο, χάρη στους Διαμαντένιους Αγγέλους άμεσα θα εκπληρώνονται.

Προσέξτε όμως ποια είναι αυτά τα αιτήματα. Σας ζητάμε να κάνετε ένα βήμα πίσω από τον εαυτό σας. Σας ζητάμε ν' αποστασιοποιηθείτε από την ταύτιση με τον υλικό σας εαυτό και να αναζητήσετε τον πνευματικό σας εαυτό. Σας ζητάμε κάθε φορά που πρόκειται να κάνετε ένα αίτημα να έχετε μια ιερή επίγνωση του αν πραγματικά χρειάζεστε αυτό που ζητάτε. Η Διαμαντένια ενέργεια είναι εκεί για να το εκπληρώσει και κάποιο κομμάτι της διαδικασίας θα έχει μεγάλο συνωστισμό με την έννοια ότι καθώς πολλοί θα πειραματιστείτε και πολλοί θα αρχίσετε να διαπιστώνετε ότι αυτό δουλεύει, θα ενθουσιαστείτε τόσο πολύ που θα είναι λίγο δύσκολο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από να έχετε μια συνεχή λίστα αιτημάτων. Ξέρουμε ότι αυτό είναι αναπόφευκτο να συμβεί. Έχουν φροντίσει οι Διαμαντένιοι για αυτό.

Καθώς όλοι θα έχετε αιτήματα, μέσα από τον καταιγισμό εκπλήρωσης  θα φτάσετε να συναισθανθείτε ότι δεν έχει νόημα.  Αλλά εμείς σας ζητάμε σήμερα, ιδιαίτερα από σας, με τους οποίους έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά, [κάποιοι αναρωτιούνται: μα εμείς πρώτη φορά είμαστε εδώ! Και σας απαντάμε έτσι νομίζετε, έτσι πιστεύετε. Σας έχουμε συναντήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, εσάς που πιστεύετε ότι είστε πρώτη φορά σ' αυτό το χώρο, ότι είστε πρώτη φορά μ' αυτούς που είναι γύρω σας, ότι δεν έχετε ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Σας έχουμε συναντήσει πάρα πολλές φορές. Μιλάγαμε με εσάς πριν έρθετε εδώ, πριν έρθετε σ' αυτό το σώμα. Μας ξέρετε και σας ξέρουμε, όπως ξέρετε αυτούς που είναι γύρω σας, όπως ξέρετε και αυτούς που είναι έξω στο δρόμο.] Ζητάμε ειδικά από σας αυτή την ιερή επίγνωση της συνειδητοποίησης του αν πραγματικά χρειάζεστε κάτι και ποιο είναι το αληθινό σας αίτημα.

Το Ιερό Δισκοπότηρο ήρθε. Κοιτάξτε με τι θα το γεμίσετε. Έχει νόημα να το γεμίσετε με νέκταρ από τον εαυτό σας, έχει νόημα να γεμίσετε εσάς. Έχετε αυτή την ιερή επίγνωση του τι πραγματικά είναι απαραίτητο και αναγκαίο και τι είναι αυτό που δεν χρειάζεστε αληθινά. Ελάτε σ' εκείνο το μέρος του εαυτού σας που δεν είναι μόνο το σώμα και ο νους του. Ελάτε σ' εκείνο το μέρος του εαυτού σας που είναι η καρδιά σας και όταν ζητήσετε από τους διαμαντένιους μια επόμενη εκπλήρωση, ζητήστε την όντας παρόντες εκεί. Ζητήστε την έχοντας επίγνωση από εκεί. Ζητήστε την έχοντας επίγνωση ότι αυτό που ζητάτε είναι σημαντικό για σας αλλά και για άλλους. Είναι σημαντικό να ευλογεί όχι μόνο εσάς αλλά και άλλους, είναι σημαντικό να είναι μια προσφορά στον εαυτό σας και στους άλλους.

Πάρα πολλοί χαίρονται με την Διαμαντένια ενέργεια. Η Διαμαντένια ενέργεια είναι η ενέργεια του εκπληρωμένου σας εαυτού, είναι η ίδια ενέργεια που έρχεται και κόβει εκείνα τα σημεία από το διαμάντι του εαυτού σας που είναι τραχιά. Εσείς χρόνια λειαίνατε, βουρτσίζατε τις ακμές στα διαμάντια σας προκειμένου ν' αρχίσουν να λάμπουν! Έρχονται τώρα οι ενδιάμεσοι του εκπληρωμένου εαυτού σας, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κόψουν ότι μικρά πράγματα εξέχουν από τις ακμές σας. Τα θέματα που αναδύονται μέσα σας θα είναι ζωτικής σημασίας ως προς την πραγμάτωση του Εαυτού σας. Οι αποφάσεις και τα θέματα που τώρα εμφανίζονται είναι καταλυτικά γι' αυτή την πραγμάτωση. Δεν είναι τυχαία θέματα. Είναι τα τελευταία κομματάκια που εξέχουν από τα διαμάντια σας που με τόσο κόπο τα λειάνατε και έρχονται οι ειδικοί, πολύ εξειδικευμένοι κόφτες, οι οποίοι αναλαμβάνουν να κόψουν εκείνα τα μικρά σημεία που δεν αφήνουν το διαμάντι να λάμπει τελείως. Για κάποιους μπορεί  να είναι θέμα αγάπης, για κάποιους μπορεί να είναι ένα θέμα εργασίας, για άλλους μπορεί να είναι ένα θέμα σχέσης, για όλους σας θα έρθουν θέματα που θα σας ζητήσουν μια τοποθέτηση και που θα είναι για σας σημαντικά. Κοιτάξτε τι θα κάνετε και γιατί το κάνετε. Τα θέματα που εμφανίζονται τώρα έχουν μια άλλη δυναμική. Είναι τελικά θέματα. Είναι πύλες για το διαμάντι του εαυτού σας. Είστε έτοιμοι απλά δεν το ξέρετε ακόμα και έρχονται οι ευκαιρίες, μετρημένες στα δάχτυλα που είναι οι δικές σας πύλες για να περάσετε. Μην ξεγελαστείτε από αυτό που φαίνεται. Δείτε αυτό που πραγματικά υπάρχει. Δείτε ποιο πραγματικά είναι το ζήτημα και απέναντι σε τι καλείστε να τοποθετηθείτε.

Το σύμπαν και η σοφία του δημιουργού είναι περίεργα. Λειτουργούν με ανορθόδοξο τρόπο. Καλύπτονται πολλές φορές έτσι ώστε να πρέπει να θέλετε για να δείτε, ώστε να δείτε. Είναι κάπως σαν τους αγγέλους του οι οποίοι κυκλοφορούν αόρατοι ανάμεσά σας και βοηθούν χωρίς να μπορούν να γίνουν αντιληπτοί ώστε να αναγνωριστούν. Κάπως έτσι είναι η ενέργεια πίσω από τα θέματα αυτών των μηνών που είναι καταλυτικής αλλαγής για σας. Δεν είναι τεράστια, είναι ζωτικά. Δεν είναι μοιραία, είναι όμως καταλυτικά, γιατί η απόφασή σας είναι το θεμέλιο της νέας συνειδητότητας.

Η ενέργεια ζωντανεύει το DNA και οι διαμαντένιοι ζωντανεύουν τον εαυτό σας και την συνειδητότητά σας και σεις πρέπει να δράσετε στην διαμαντένια σας δόνηση ώστε αυτό να του δώσει ζωή στην πραγματικότητα. Ξέρετε πολύ καλά ότι το θείο πάντα υπήρχε εντούτοις δεν μπορούσατε πουθενά να το δείτε. Ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε δράση με βάση αυτή την συχνότητα.

Οι διαμαντένιοι είναι εδώ αλλά αν εσείς δεν δράσετε με την δική σας διαμαντένια ενέργεια δεν θα το βιώσετε και αντίθετα θα πιστεύετε ότι ο Θεός έχει αφήσει αυτόν τον κόσμο. Είστε πρωτοπόροι. Το έχετε ακούσει αυτό πολλές φορές. Είστε εκείνοι που μπαίνουν σε περιοχές μη ανιχνευμένες. Είστε πρωτοπόροι μιας γενιάς, μιας εποχής της ανθρωπότητας που καινούργια πράγματα ανακαλύπτονται, όπως η διαμαντένια ενέργεια που είναι ένα είδος ενέργειας που δεν έχει δουλέψει στην ανθρωπότητα, γιατί δεν είχατε ξαναβρεθεί ποτέ στο συλλογικό επίπεδο που είστε τώρα. Μέσα σ' αυτό το φαινομενικά περίεργο σκηνικό, όλη αυτή η διαμαντένια ενέργεια έχει περάσει μέσα στην ανθρωπότητα και είναι διαθέσιμη. Αρκεί οι άνθρωποι να σηκώσουν χέρια για βοήθεια για να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα σε ασύλληπτο χρόνο, σε κβαντικό χρόνο, με εκθετικό τρόπο, με μεταφυσική λειτουργία. Ξέρετε ότι πολλές φορές και οι ίδιοι αναρωτιέστε εάν κάτι που αντιλαμβάνεστε είναι αλήθεια ή όχι. Βιώνετε κάτι, ξέρετε ότι συνέβη αλλά μετά αναρωτιέστε εάν ήταν πραγματικό αυτό. Αυτή είναι η διαμαντένια ενέργεια, αυτή είναι η συχνότητα! Τόσο φευγαλέα! Τόσο γρήγορη! Τόσο λεπτή! Τόσο αδιόρατη! Ξέρετε ότι το ζήσατε και πάλι δεν είστε βέβαιοι. Ξέρετε ότι έγινε και πάλι δεν είστε βέβαιοι, ήταν πραγματικό; ....

Το πιο σημαντικό, ίσως είναι αυτό που αφορά τα καινούργια παιδιά, τα παιδιά που θα γεννηθούν μέσα στο 2009 και στα έτη που θα ακολουθήσουν. Εσείς ετοιμάζεστε να λειάνετε τα τελευταία μικρά αγκάθια από το διαμάντι σας παίρνοντας τις τελευταίες καθοριστικές θέσεις σας και παράλληλα κάποια πλάσματα ετοιμάζονται να έρθουν σ' αυτό τον πλανήτη και δεν είναι τυχαίο είναι συγχρονισμένο. Καθώς πάρα πολλοί από σας θα λειάνετε αυτά τα τελευταία αγκάθια και θα πάρετε νέες θέσεις αλήθειας και ακεραιότητας, μια νέα γενιά πλασμάτων έχει τη δυνατότητα να έρθει στον πλανήτη. Θα πείτε: Πώς ξέρετε ήδη ότι εμείς θα κάνουμε τις αλλαγές;

Μέσα στο νου του Θεού τίποτα δεν είναι άγνωστο, σας το θυμίζουμε. Ο χρόνος είναι κυκλικός και τα πράγματα είναι γνωστά. Θα το κάνετε και θα το κάνουν τόσοι μέσα στην ανθρωπότητα που αυτό δίνει την ενέργεια και την βάση για να έρθουν αυτά τα πλάσματα μες τον κόσμο.

Τώρα η κοσμική ειρωνεία είναι πως αν αυτό συνέβαινε την χρονιά που μόλις πέρασε σε μια οικογένεια και μια μαμά γεννούσε ένα τέτοιο παιδί, θα ένιωθε ότι γέννησε ένα Μεσσία. Αυτό θα την τρόμαζε, θα προσπαθούσε ίσως να κρύψει το παιδί λόγω της δόνησης που θα εξέπεμπε.  Στη συνέχεια θα αισθανόταν ότι ο Θεός την επέλεξε για κάτι πολύ ιερό και θα είχε δίκιο από κάθε άποψη. Η διαμαντένια δόνηση είναι τέτοια δόνηση. Εντούτοις, η κοσμική ειρωνεία είναι ότι θα γεννηθούν πολλά τέτοια παιδιά και θα βρίσκονται πολλές τέτοιες μανάδες οι οποίες θα αισθάνονται ότι έχουν ένα Μεσσία τον οποίο μεγαλώνουν. Ξαφνικά θα βρεθούν τόσες πολλές μανάδες που θα μεγαλώνουν τόσους πολλούς Μεσσίες που δεν θα κάνει και πολύ μεγάλη διαφορά. Αυτό το περίεργο είδος του Μεσσία θα γίνει κάτι μάλλον συνηθισμένο και όχι τόσο ιδιαίτερο. Θα συμβεί με τέτοια συχνότητα από το 2009 και μετά που το να γεννιέται ένα παιδί πραγματωμένο, ένας γκουρού πραγματωμένος, θα θεωρείται φυσικό στο τέλος. Στην αρχή βέβαια αυτό θα κάνει εντύπωση και προσέξτε γιατί κάποιες τέτοιες μαμάδες μετά από δυο χρόνια - τρία θα δηλώνουν ότι μεγαλώνουν ένα Μεσσία. Φροντίστε να τους θυμίσετε ή να τους πείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλές πλέον στον πλανήτη που μεγαλώνουν Μεσσίες.

Συγκρατηθείτε. Θα γεννηθούν χιλιάδες Μεσσίες σ' αυτόν τον κόσμο που είστε και δεν θα είναι ο μόνος. Χαρείτε που ήρθε ένα τέτοιο παιδί, χαρείτε που ένα παιδί γεννήθηκε ως γκουρού πραγματωμένος, αλλά θυμηθείτε ότι θα γεννηθούν πολλοί γκουρού στην ανθρωπότητα. Δεν θα έρθει ένας Μεσσίας. Θα έρθουν πάρα πολλοί. Τους φέρνετε εσείς μέσα από την Διαμαντένια Δόνηση, και αυτοί οι Μεσσίες θα είναι το πολύ τριών ετών την ώρα που εσείς θα έχετε αλλάξει την πραγματικότητα. Μιλάμε για το 2012.

Δεν είναι όμως οι Μεσσίες, τα βρέφη γκουρού, αγαπητοί μας φίλοι που θα αλλάξουν την πραγματικότητα. Εσείς είστε που αλλάζετε την πραγματικότητα με τις δικές σας δονήσεις και την δική σας συχνότητα. Εσείς τους γεννάτε αλλά όχι για να φέρουν εκείνοι την αλλαγή.

Τους γεννάτε επίτηδες σ' αυτό το πλήρωμα του χρόνου ώστε να είναι βρέφη, γιατί είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν την προβολή στο μέλλον των δικών σας ενεργειών. Και θέλετε εκείνοι που θα προβάλλουν τις δικές σας ενέργειες να είναι πραγματωμένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται τώρα και που δεν ήρθαν νωρίτερα.

Είναι σημαντικό ότι εσείς οι οποίοι ξεκινήσατε από τον κόσμο της διτότητας, οι οποίοι γεννηθήκατε χωρίς πραγμάτωση, οι οποίοι στερηθήκατε την ενωτική ενέργεια την ώρα της γέννησής σας, εσείς να κάνετε την γέφυρα. Εσείς είστε οι γεφυροποιοί αυτού του κόσμου. Εκείνοι είναι οι ειρηνιστές - δημιουργοί. Εσείς όμως είστε αυτοί που έρχεστε για να φτιάξετε την γέφυρα των συχνοτήτων με την Πηγή. Και εσείς είστε αυτοί που δημιουργούν την ένωση ανάμεσα στο χάσμα. Και είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι θα φέρετε αυτήν την επιχείρηση, την συμπαντική επιχείρηση στην οποία συμμετέχετε, σε μία ολοκλήρωση έχοντας βιώσει το μεγαλείο της διαδικασίας από το μηδέν στο δέκα. Ξεκινήσατε από την Πηγή ή αν θέλετε ξεκινήσατε από το τίποτα για να φτάσετε να βρείτε τον εαυτό σας σε σχέση με την Πηγή. Φτιάξατε μια γέφυρα ανάμεσα από χώρους και χρόνους, τόσους που δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσους χώρους και πόσους χώρους έχει χρειαστεί να καλύψετε, να διαχειριστείτε, για να φτάσετε στο 2012.

Είστε οι μάστερς που ζουν στον πλανήτη, αλλά είστε μάστερς γεφυροποιοί. Είστε μια ειδική πάστα πνευματικών πλασμάτων, πρωτοπόρα, αυθαίρετα, αυτόνομα, ανατρεπτικά, δημιουργικά. Είστε εκείνοι οι οποίοι δημιουργούν και τραβάνε τα όρια της δημιουργίας παραπέρα. Είστε εκείνοι οι οποίοι τολμούν και πάνε στο άγνωστο και το χαρτογραφούν. Αυτοί οι οποίοι θα έρθουν, οι χιλιάδες μεσσίες, οι χιλιάδες πραγματωμένοι γκουρού είναι μάστερς αλλά σε κάτι άλλο, όχι σ' αυτό που είστε εσείς. Και για σας είναι πολύ μεγάλο και πολύ ουσιώδες ν' αναγνωρίσετε την συμπληρωματικότητα του πνεύματος και των εαυτών σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε την δική σας ποιότητα και μ αυτό να καταλάβετε το έργο που κάνετε και το ενδιαφέρον της ψυχής σας.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι ήταν οι πιο αγαπημένοι της Πηγής ή οι πιο αφοσιωμένοι της Πηγής ή οι πιο φωτισμένοι της Πηγής εκείνοι που έφυγαν για να χαρτογραφήσουν νέους χώρους. Δεν το λέμε διακρίνοντας την σημασία ή την αξία ή το μεγαλείο των πλασμάτων. Το λέμε γιατί αυτό δίνει ένα στίγμα του ποιοι είστε εσείς. Και αν εσείς συμφιλιωθείτε μ' αυτό που είστε, αναγνωρίσετε αυτό που είστε, θα βρείτε το μεγαλείο σας. Αυτά τα παιδιά που θα γεννηθούν θα πάρουν την δική σας συλλογική ενέργεια και θα την προβάλλουν στον χωροχρόνο του μέλλοντος κι αυτός ο χωροχρόνος θα είναι ένας χωροχρόνος πραγμάτωσης και δημιουργικότητας.

Αγαπητοί μας φίλοι, οι Διαμαντένιοι Άγγελοι κατοικούν μέσα στο διαμάντι του δικού σας εαυτού και δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι όψεις και οι προβολές της ενέργειας των δικών σας εαυτών που παίρνουν μια σχετική αυτονομία προκειμένου να έρθουν εδώ να κάνουν μια συλλογική δουλειά. Μαζί μ' αυτούς έρχονται κι άλλοι που δεν είναι δικές σας προβολές και μέρη του δικού σας εαυτού. Όμως είναι σημαντικό να ξέρετε πως ένα μεγάλο μέρος από την ενέργεια που αλλάζει τώρα στην ανθρωπότητα και την θεϊκή βοήθεια που έρχεται γι' αυτήν είναι ο ίδιος σας ο εαυτός από ένα άλλο σημείο του εαυτού σας. Έρχεται η ενέργεια σας για να σας συναντήσει και να σας φέρει το Δισκοπότηρο.

Πολλοί θα αισθανθείτε ότι ο Διαμαντένιος δίπλα σας πιθανότατα να είστε εσείς. Θα το αισθανθείτε από μια δόνηση, που κάτι θα σας θυμίσει, κάτι θα αναγνωρίσετε και μπορεί πράγματι να τρομάξετε νιώθοντας την ενέργεια του Χριστού να δονείται γύρω σας, αλλά θυμηθείτε ότι αυτή είναι η ενέργεια του δικού σας Διαμαντένιου εαυτού, του διαμαντιού που βρίσκεται μέσα σ' εσάς, το οποίο το συναντάται στην καρδιά σας.

Μην θεωρείτε ότι είναι κάτι τόσο πραγματικά μεγαλειώδες γιατί τελικά είναι ή ίδια η ουσία σας, τελικά είστε απλά εσείς, τελικά είναι το διαμάντι που ήσασταν και είστε, το οποίο έρχεται σε μια ώρα αναγνώρισης και αποδοχής. Μέχρι την επόμενη φορά, καλωσορίστε το διαμάντι του εαυτού σας, καλωσορίστε τους διαμαντένιους που έχουν έρθει σ' αυτό τον κόσμο, φέρνοντας την αγάπη και την ενότητα και την απάντηση σε νέες συχνότητες και ταχύτητες και ασκηθείτε στο να πηγαίνετε στο διαμάντι μέσα στην καρδιά σας και να το γεμίζετε με φως. Αυτό είναι επικοινωνία. Όταν το γεμίζετε με φως, του μιλάτε κι όταν το γεμίζετε με φως εκείνο μπορεί να δονεί, να ενεργοποιείται και να σας απαντά με τον δικό του τρόπο. Είναι ένα νέο είδος επικοινωνίας πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Δεν είναι το να στραφείτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω, είναι το να σταθείτε στο κέντρο. Εξασκηθείτε λοιπόν στο να απευθύνεστε στο διαμάντι του εαυτού σας και εξοικειωθείτε με την ενέργεια του διαμαντιού του εαυτού σας γιατί αυτό γεμίζει την διαδρομή σας με χάρη και δίνει γρήγορες θέσεις στον εαυτό. Φωτίζει εκείνα τα κομμάτια που φαίνονται ασαφή και σας οδηγεί σε μια δράση που είναι φωτισμένη.

Και μέχρι την επόμενη φορά να χαρείτε το διαμάντι του εαυτού σας, να ευλογήσετε τον εαυτό σας και όλη την ανθρωπότητα που φέρατε εδώ αυτή την ενέργεια και εορτάστε είτε συλλογικά είτε ατομικά την κυριολεκτική έναρξη της φωτισμένης περιόδου της ανθρωπότητας. Αυτή έχει ήδη αρχίσει.

 Και έτσι είναι.


 © 2008 Χαριτίνη Χριστάκου