Σμαραγδένιος Κύκλος


Ελ Μάρυα

Θερινό Ηλιοστάσιο, 21 Ιουνίου 2008

Πέλλα, Μακεδονία

Αφήστε τις καρδιές σας να ενωθούν μέσα από την δύναμη της ψυχής σας, μέσα από την δύναμη του εαυτού σας... αφήστε τον εαυτό σας να ενωθεί με τους υπόλοιπους μ' έναν τρόπο που μόνο το φως γνωρίζει... που μόνο το φως έχει κερδίσει μέσα στην μακραίωνη ιστορία του σύμπαντος και της ζωής, ως έμβλημα και παράσημο για την λειτουργία του.

Γιατί, ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε -κι ας φαίνεται ότι έχετε μετακινηθεί- είναι ένας χώρος όπου οι κωδικοί του φωτός από την αρχή του Χρόνου χορεύουν, ενώνονται, συσπειρώνονται και δημιουργούν την συνοχή της συμπαντικής ενέργειας για τον πλανήτη Γη. Αυτός ο χώρος είναι κυρίως ένας χώρος της Δύναμης που υπάρχει μέσα στο Φως: είναι το φως που έχει ενοποιήσει το σκοτάδι μέσα του.

Αυτό είναι ένα φως που κινείται σε άλλη κλίμακα, δονείται σε άλλη συχνότητα, γιατί δεν είναι το φως που χρειάζεται αφύπνιση, είναι το φως πέρα από την ορατή κλίμακα, που μπορεί να το προσλάβει μόνο το τρίτο μάτι σας, ο ενορατικός νους σας. Τα χρώματά του δεν έχουν γίνει ακόμα ορατά στη γη γιατί είναι τα χρώματα της δύναμης του ενοποιημένου φωτός.

Ο χώρος όπου βρίσκεστε, αυτός ο πανάρχαιος χώρος, έχει μία τόσο βαθιά και σημαντική ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να την πούμε με απλά λόγια, ώστε και η Χαριτίνη να μείνει ισορροπημένη. Δεν είναι μόνο στην πρόσφατη ιστορία σας, που αυτός ο χώρος σηματοδότησε και λειτούργησε ως  επίκεντρο ενεργειών φωτός, ως χώρος απ' όπου το φως ξεκίνησε για να κάνει μία μεγάλη διαδρομή. Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από το σήμερα, αυτός ο χώρος ξαναυπήρξε. Ήταν μία τεράστια περιοχή γεμάτη οντότητες αφομοιωμένου φωτός, γεμάτη πλάσματα φωτισμένα, σοφά και μ' επίγνωση, που είχαν επικοινωνίες παντού μέσα στο σύμπαν. Ζούσαν συνενωμένες με την Πηγή, με την θεϊκότητα της ενέργειας, με τον συμπαντικό ιστό, με την ζωή όλου του γαλαξία.

Αυτές οι οντότητες, που ζούσαν εδώ, είστε εσείς! Είστε εσείς που είστε σήμερα εδώ παρόντες, είστε εσείς που δεν είστε σήμερα εδώ παρόντες, αλλά που θα διαβάσετε ή θ' ακούσετε αυτή την επικοινωνία κάποια άλλη στιγμή μέσα στον χρόνο. Και θα βρεθεί αυτή η επικοινωνία στα χέρια σας, γιατί αυτή μιλάει σε όλους τους Λεμούριους της γης, γιατί είναι πληροφορίες που ακουμπούν τις ψυχές, που είναι ψυχές ποιητών, που αγαπούν και ζουν με μία άλλη ευαισθησία και δύναμη παρουσίας πάνω στη γη. Είναι ψυχές που η λογική δεν εγκλώβισε, οντότητες που ο ορθολογισμός δεν υποδούλωσε. Είναι πνεύματα ανήσυχα και ερευνητικά, οντότητες που τιμούν την Πηγή και την υπόστασή τους.

Εσείς που είστε εδώ και εσείς που λείπετε... ξέρετε τι σημαίνει να τιμάς την ουσία της ύπαρξης. Η δύναμη της αγάπης και του φωτός είναι διαφορετικής ποιότητας από την ίδια την αγάπη και το ίδιο το φως. Η διαφορά της δόνησης έγκειται στο ότι η δύναμη του φωτός και της αγάπης είναι η εκδηλωμένη συχνότητά τους, η οποία έχει δράση στην πράξη. Η εκδηλωμένη συχνότητά τους είναι αυτή που δεν έχει παραμείνει στο επίπεδο της Πηγής, σ' ένα άϋλο και αιθερικό κόσμο, αλλά που έχει περάσει μέσα στην ύλη, μέσα στις διαδρομές και τις διαδικασίες υλικών φορέων [ατόμων] μέσω την οποίων έχει δράσει και έμπρακτα επιτρέψει στο φως να ρεύσει και στην αγάπη να βασιλεύσει.

Αυτός ο χώρος για τον οποίο μιλάμε, δεν είναι μόνο ο χώρος που τώρα αποκαλείτε Πέλλα. Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη αυτή έχει ως συστατικά το ΕΛ. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η λέξη είναι μία παραφθορά αρχαίων λέξεων, όπως θα εξηγήσουμε. Η περιοχή για την οποία μιλάμε είναι μία πολύ μεγάλη περιοχή, που εκτείνεται αρκετά πιο δυτικά από την Πέλλα και φτάνει μέχρι την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή. Εκτείνεται μέχρι το βόρειο μέσο της Μακεδονίας και απλώνεται και ένα μεγάλο μέρος του Βόρειου Αιγαίου και των νησιών του. Είναι μία τεράστια περιοχή, που πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια είχε αναπτύξει ένα πολιτισμό πολύ μεγαλύτερο από τον πολιτισμό της πρόσφατης ιστορίας.

Η ιστορία αυτής της περιοχής αφορά πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν, αλλά πάει ακόμα πιο πίσω. Σήμερα θ' αναφερθούμε για εκείνο το κομμάτι της ιστορίας του Χρόνου που υπάρχει μέσα σας ως μνήμη και ψυχική ενέργεια και το οποίο τώρα ζητά να έρθει στο φως και ν' ανακτηθεί μέσα συνειδητό σας νου ως μέρος της ιστορίας σας -ατομικής και συλλογικής.

Ο πρόσφατος πολιτισμός που αναπτύχθηκε σε διάφορα σημεία αυτής της μεγάλης περιοχής ήταν η αναγέννηση μίας πολύ παλαιότερης κουλτούρας και πολιτισμού. Προορισμός του δεν ήταν να φέρει στο φως όλη την προγενέστερη κουλτούρα, όσο το να κρατήσει σ' ενεργοποίηση τον ιστό που σας συνδέει με τα παλαιότερα μέρη της ενέργειας εδώ. Στόχος των τελευταίων πολιτισμών που αναπτύχθηκαν ήταν να διατηρήσουν ζωντανές τις Ζώνες Φωτός, ώστε να έρθετε στο πλήρωμα του χρόνου, για να φέρετε πάλι στην επιφάνεια την ενέργεια της περιοχής.

Έχουμε ήδη πει ότι στην περιοχή υπήρχε ένας τεράστιος Κοσμικός Ναός, ασύλληπτου μεγέθους για τα τωρινά μεγέθη της επιστήμης. Το ύψος του ξεπερνούσε τα πεντακόσια μέτρα, η δομή του ήταν κυκλική. Το επάνω μέρος του Ναού ήταν θολωτό, κρυσταλλικό και επέτρεπε στο Φως να περνά και να φωτίζει όλο το εσωτερικό του. Το ονομάζουμε Ναό, αποδίδοντας έτσι μία ιερότητα, όχι λόγω τυπικότητας, αλλά λόγω των δονήσεων και της συχνότητας των πλασμάτων [των εαυτών σας] που ήταν εκεί. Γιατί η δόνηση ήταν πολύ υψηλή και εσείς είχατε πλήρη επίγνωση του εαυτού σας: γνωρίζατε ποιοι είστε, ξέρατε γιατί είστε εκεί και γνωρίζατε την διαδρομή σας.

Ζούσατε σε τελείως διαφορετική κατάσταση, απ' αυτήν που τώρα αναπλάθετε μ' ένα νέο τρόπο, πιο ολοκληρωμένο συλλογικά για την γη. Εκείνη την εποχή, όλη αυτή η τεράστια έκταση ονομαζόταν ΕΛ ΜΑΡΥΑ. Ήταν μία δευτερογενής αποικία της Λεμουρίας, που δημιουργήθηκε μετά την καταστροφή της. Σ' αυτό το μέρος, που είχε θηλυκή ενέργεια και συνδεόταν με το φως μέσα στο Θηλυκό, ήρθαν καλλιτέχνες και αγρότες. Ήταν η αποικία εκείνων, που ασχολούνταν με το φως και την τέχνη. Με την τέχνη που αφορούσε όχι μόνο την μουσική και την ζωγραφική, αλλά με την τέχνη που αφορούσε και την γη. Οι τότε αγρότες ήταν πολύ διαφορετικοί από τους τωρινούς. Το να έχει κάποιος επαφή με την Γαία και να μπορεί να διαχειρίζεται τις ενέργειες της Γαίας και μαζί της να καλλιεργεί και να φέρνει στη ζωή δένδρα, φυτά, τρόφιμα, σπόρους, καρπούς και φρούτα, ήταν μία συγκλονιστική διαδικασία μετουσίωσης και συνδημιουργίας νέων ενεργειών.

Για πρώτη φορά, το ιερό σας δένδρο, η ΕΛΙΑ, δημιουργήθηκε μέσα σ' αυτόν τον χώρο της Ελ Μάρυα. Εδώ δημιουργήθηκε αυτό το νέο δένδρο με μία αποστολή: να γειώνει ασύλληπτες ποσότητες φωτός, τόσο μεγάλες που μόνο με τη φωτιά μπορούν να συγκριθούν σ' ένταση. Αυτός είναι ο λόγος που γύρω από κάθε Ελιά υπάρχει ένα χώρος ΟΥΤΟΠΙΑΣ: ελάχιστα πράγματα μπορούν να συνυπάρξουν με μία Ελιά. Όχι γιατί η Ελιά είναι αφιλόξενη, αλλά γιατί είναι προσωποποίηση της Πυράς του Φωτός, μίας τόσο συμπυκνωμένης δόνησης και αφομοιωμένης συχνότητας, που μπορεί ν' αντέξει σχεδόν σ' όλες τις συνθήκες...

Η ιστορία των δένδρων και των καρπών που δημιουργήθηκαν σ' αυτήν την περιοχή, είναι μία ιστορία δημιουργίας μέσα από επίγνωση και σοφία: με γνώση των λόγων του γιατί δημιουργείται κάτι και σε τι είναι χρήσιμο και σε τι συνεισφέρει στο Όλον. Όλη αυτή η τεράστια αποικία ήταν ένας χώρος όπου ακούγονταν μελωδίες και ήχοι στην ατμόσφαιρα. Όπου κι αν περπατούσατε -από τη Δύση ως την Ανατολή- υπήρχαν μελωδίες. Ο αέρας ήταν γεμάτος από ζωντανά φωτόνια που πάλλονταν και δημιουργούσαν -κυριολεκτικά- ένα χώρο Έκτης διάστασης, όπου το Φως, ο Ήχος και η Ύλη μπορούσαν να συνυπάρχουν και να βρίσκουν νέες αρμονίες και νέες ισορροπίες. Είναι κυρίως ένας χώρος Δημιουργίας και Δημιουργικότητας, έμπνευσης μέσα από το συλλογικό, όχι το ατομικό. Είναι ένας χώρος όπου το ον χάνεται μέσα στο Σύνολον, για να μπορέσει να δημιουργήσει κάτι ευεργετικό για το Όλον.

Παρατηρείστε ότι όλη αυτή η τεράστια περιοχή έχει ιδιαίτερη βλάστηση. Αυτό το μέρος [η Πέλλα], που τώρα φαίνεται να είναι ένα έλος, ήταν κάποτε μία υπέροχη μαγική λίμνη, όπου πλάσματα μυθικά ζούσαν γύρω της και μελωδοί και καλλιτέχνες εμπνέονταν, μελοποιούσαν, έγραφαν ή σκάλιζαν. Πάρα πολλά από τα δημιουργήματα που γεννήθηκαν σ' αυτήν την περιοχή έχουν αποϋλοποιηθεί με ειδικές διαδικασίες που γνωρίζατε και έχουν αφεθεί στον χώρο ως ενέργειες, περιμένοντας το πλήρωμα του χρόνου. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι θησαυροί σ' αυτήν την περιοχή. Θησαυροί μνήμης, εκτός από την υλική αξία που σίγουρα τώρα έχουν αποκτήσει. Όμως, είναι θησαυροί μνήμης και σύνδεσης με την ιστορία των ψυχών σας.

Ο λόγος που σας ζητήθηκε να βγάλετε ρίζες με τη γη και οι ρίζες σας να φτάσουν έως την απέναντι άκρη της γης, στον ωκεανό, είναι γιατί οι μνήμες και η ενέργεια αυτής της περιοχής αφορούν το σύνολο της Γαίας. Αυτή η περιοχή είναι μία Χρυσή Κιβωτός μίας αγάπης αφομοιωμένης και γεμάτης δύναμη, που δεν αρκείται στα λόγια αλλά στην υλική πράξη. Είναι η αγάπη που εργάζεται με κόπο και μόχθο για την αγάπη, που ζητά κι άλλη εργασία και τα όντα ανταποκρίνονται στην ανάγκη της αγάπης. Είναι η αγάπη που δεν γίνεται απλώς πρόθεση κα προσευχή, αλλά λειτουργία, δράση, όραμα και έμπνευση. Είναι η αγάπη, που μπορεί να ξεκινήσει καινούργια μεγάλα ειρηνικά κινήματα για το σύνολον, που βάζει μπρος τα όντα και τους δίνει όραμα και σκοπό, τους δίνει Λόγο ύπαρξης.

Μέσα από την λειτουργία του τότε και του τώρα, η ψυχή σας και το φως μέσα σας ζητούν την υλική εκδήλωση της παρουσίας σας, την ανεύρεση του νέου οράματος. Αυτή την φορά, το Νέο Όραμα γίνεται με ατομικό τρόπο, περνά μέσα από τον ατομικό φορέα κάθε όντος. Κάθε ον αναλαμβάνει ένα συμπληρωματικό κομμάτι. Εκείνος ο πολιτισμός -γεμάτος αρμονία, ειρήνη και δημιουργικότητα- είναι ζωντανός μέσα στα κύτταρα και την ψυχή σας. Είναι ο κρυφός σας ποιητής, που σας ξελογιάζει, σας μαγνητίζει, σας σαγηνεύει και σας μιλά για δυνατότητες που το μυαλό θεωρεί αδύνατες. Σας μιλά για οράματα που η λογική σας λέει ότι είναι ουτοπικά.

Είστε όμως μέσα και πάνω σ' ένα χώρο Ουτοπίας. Από την αρχή του Χρόνου, αυτή η ενέργεια γειώθηκε σ' αυτόν τον χώρο της Γης. Μίας Ουτοπίας πολύ εκδηλωμένης, πολύ πραγματικής, που η αρμονία και η ειρήνη της έδινε την δυνατότητα στην εκδήλωση των Πάντων, μέσω της σοφίας της. Αυτή η ίδια η Ουτοπία ήταν η προστασία αυτού του χώρου. Όλος αυτός ο χώρος αναλήφθηκε, δεν καταστράφηκε ποτέ. Αναλήφθηκε προς τα επάνω και προς τα κάτω.

Αγαπητοί μας φίλοι, όταν αποϋλοποιείτε την ενέργεια προκειμένου να την διατηρήσετε, ουσιαστικά της δίνετε συχνότητα ανάληψης, ακόμα κι όταν την αφήνετε στην γη. Αυτό το μέρος, αυτή η τεράστια περιοχή λοιπόν κομίζει την Ανάληψη, την Υπέρβαση, την Δύναμη του όντος να εκδηλώνει στην ύλη τον πλήρη Εαυτό του, να κινείται πέρα από φόβους, μέσα από την βεβαιότητα της ατομικής του συνειδητότητας.

Η ομορφιά της περιοχής είναι μόνο ένα μικρό μέρος των χρωμάτων, των σχημάτων, των δένδρων, των πλασμάτων και των φυτών που υπήρχαν εδώ. Αυτό που βλέπετε είναι το ένα χιλιοστό της ομορφιάς που έχει αποθηκευτεί μέσα στις τεκτονικές πλάκες της γαίας εδώ.

Και η Πέλλα, αγαπητοί φίλοι, είχε επιλεγεί από την αρχή του Χρόνου ως η ΕΙΣΟΔΟΣ για την ζωντανή βιβλιοθήκη της γαίας - μία από τις εισόδους. Το μεγαλύτερο μέρος της ήταν λίμνη ώστε για να φτάσει ένα ον να περάσει την Είσοδο έπρεπε να έχει τέτοια δόνηση που να γνωρίζει να κινείται πέρα από τον περιορισμό των τεσσάρων γήινων στοιχείων. Αυτό διασφάλιζε ότι το ον είχε σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό του και την ψυχή του.

Αυτό έρχεται να δημιουργηθεί και πάλι: μία τέτοια επίγνωση που σας δίνει την ικανότητα και την δυνατότητα να περνάτε και να συνδέεστε μ' αυτήν την Πύλη, ώστε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες και την σοφία της Γαίας. Η Γαία είναι μία μικρογραφία της Πηγής, στο περιεχόμενο των πληροφοριών που περιέχει, στην καταγραφή της ιστορίας που έχει μέσα της.

Η Γαία είναι ένας μικρός πολύ συμπυκνωμένος Φύλακας του Κοσμικού Χρόνου. Αυτό είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό και την φαντασία σας. Όσες ζωές κι αν ζήσετε πάνω στην γαία, η έμπνευση που θα σας δίνει δεν θα εξαντληθεί ποτέ. Γιατί η γαία είναι τέτοιος εκπρόσωπος του μεγαλείου και των μνημών της Πηγής, που όσες ζωές κι αν ζήσετε, δεν θα εξαντληθεί το μεγαλείο της, η έμπνευσή της και η ανάδευση των μνημών της.

Από όλες τις ημέρες του χρόνου, σήμερα έχουμε την τιμή να είμαστε μαζί με σας και μ' εκείνους που δεν είναι εδώ υλικά, και να σας θυμίσουμε την ψυχή του ποιητή που κρύβεται στα σωθικά σας, αλλά κυρίως να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε αυτές τις ομορφιές που ορατά δεν βλέπετε, αλλά που μπορείτε να τις προσλάβετε μέσω των αισθήσεών σας, μέσω του εαυτού σας που αισθάνεται. Αυτή η περιοχή μπορεί να σας ταξιδέψει πολύ μπροστά και πίσω στον Χρόνο. Μπορεί να σας δείξει όσα χρειάζεστε να δείτε. Μπορεί να σας καθοδηγήσει για ό,τι είναι να κάνετε...

Βρισκόμαστε εδώ για να σας θυμήσουμε ότι μέσα σ' αυτήν την χρονιά, όλη αυτή η ενέργεια της Ελ Μάρυα, όπως ταξιδεύει μέσα στον χρόνο ερχόμενη από την αρχική σας Θηλυκή Πατρίδα, ενοποιείται μέσα στο σώμα σας. φέρνει την έμπνευση και το φως για την ψυχή σας. Έρχεται και ζωντανεύει το πάθος σας να ξαναζήσετε γεμάτοι και ζωντανοί την ζωή σας, χρήσιμοι και γήινα ουράνιοι. Ο χρόνος όχι απλώς συμπυκνώνεται, ο χρόνος αφομοιώνεται μέσα στα σώματά σας. Η ιστορία σας αφομοιώνεται μέσα στο είναι σας, μέσα στα ενεργειακά σας κέντρα, μέσα στην κεντρική ροή της ενέργειάς σας και στα δευτερεύοντα κέντρα, που τώρα φαίνονται επουσιώδη.

Όλο το είναι σας και η ενέργειά σας βρίσκονται σε μία οργασμική και εκρηκτική κατάσταση δημιουργίας, καθώς το σώμα σας ανακτά συχνότητες που μέχρι πρότινος του ήταν άγνωστες. Ανακτά κομμάτια των δυνατοτήτων του που φαίνονταν απίστευτα. Ανοίγει για σας η δυνατότητα αποϋλοποίησης και η δυνατότητα να φέρνετε τον εαυτό σας σε τέτοια συχνότητα ώστε να έχετε επαφή με ενέργειες πέρα από τα τέσσερα στοιχεία, που υπάρχουν στην γη. Αυτό σημαίνει ότι μέρη του αισθαντικού σας εαυτού και άγνωστα ενεργειακά κέντρα του σώματός σας θ' αρχίσουν να γίνονται αντιληπτά.

Τα ίδια τα ενεργειακά σας κέντρα, πρωτεύοντα και δευτερεύοντα, αλλάζουν συνδεσμολογία, αλλάζουν λειτουργία ροής. Κάθε στιγμή γίνονται μικρές και σημαντικές αναπροσαρμογές, που σας οδηγούν σ' ένα νέο εαυτό μέσα στο ίδιο σώμα, σ' ένα εαυτό που κατοικεί πέρα από τα όρια της λογικής και ο οποίος διακυβερνάται από τον μόνο Δικαιωματικό Πηδαλιούχο: την ψυχή σας και τον ανώτερο εαυτό σας, το φως που είστε, και τη φωτιά που καίει μέσα στον αόρατο καυστήρα του σώματός σας.

Αγαπητοί μας φίλοι, είστε φωτιά γεννημένοι από φωτιά, όπως είστε και όλα τα άλλα στοιχεία μαζί, ενοποιημένα σε μοναδικές συνθέσεις. Ερχόσαστε εδώ σήμερα για να ζωντανέψετε ένα μέρος των μνημών της γης. Αυτό είναι ένα δώρο που δεν περιορίζεται σε σας. Είναι ένα δώρο που ρέει μέσα στον ενεργειακό ιστό της γης, προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως, προς την αρχική του κοιτίδα, προς την αρχική Μάνα, προς το αρχικό έδαφος που έδωσε την αφορμή να ζήσετε με φώτιση μέσα στο σώμα, να είστε ελεύθερα όντα που συνυπάρχουν μέσα σε ελεύθερες κοινωνίες. Όντα δημιουργικά, όντα εμπνευσμένα, όντα γεμάτα σοφία και δύναμη.

Ξέρουμε ότι οι μνήμες σας από την Ατλαντίδα φαίνονται πιο πρόσφατες, γι' αυτό είναι πιο εύκολες και φιλικές για να τις διαχειριστείτε μέσα σας. Θέλουμε όμως να σας θυμήσουμε πως οι Ατλάντειες μνήμες σας έχουν ήδη ενεργοποιηθεί μέσα από την έκρηξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, έχετε ήδη ζήσει την Νέα Εποχή της Ατλαντίδας. Έχει ήδη βιωθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ ξεκίνησε πριν σχεδόν τριάντα πέντε χρόνια. Οι Ατλάντειες ενέργειες έχουν ήδη ενεργοποιηθεί μέσα σας.

Το μέρος που δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί, αλλά σταδιακά αφυπνιζόταν ήταν οι μνήμες της Λεμουρίας, της ιερής γης της Ελ Μάρυα, της ιερότητας της Θηλυκής Ενέργειας που είναι η εκδηλωμένη μορφή του Ανώτερου Εαυτού σας. Έρχεται λοιπόν η ενεργοποίηση αυτής της Μητρικής ενέργειας, την στιγμή που οι χρόνοι καταρρέουν και εσείς κοιτάτε εκείνο το μέρος του εαυτού σας που θα σας δώσει το στίγμα της ατομικής σας ύπαρξης.

Η απάντηση σ' αυτό είναι η ενεργοποίηση του Φωτός της Ελ Μάρυα, η ενεργοποίηση του Εκδηλωμένου Φωτός. Αυτό συμβαίνει τώρα. Αυτές οι μνήμες είναι πιο πολύ στις άκρες και τις παρυφές της συνειδητότητάς σας, γιατί αυτές οι μνήμες πονούν περισσότερο κάθε φορά που ανακινούνται γιατί αισθάνεστε την απόσταση ανάμεσα σ' αυτό και σ' εσάς τώρα. Όμως γελιέστε γιατί ενώ βρίσκονται στις παρυφές της συνειδητότητάς σας, παράλληλα είναι τώρα μέσα και κοντά σας αυτές οι ποιότητες και ο τρόπος ζωής. Είναι αυτές οι συχνότητες και τρόπος ζωής που σας καλούν ν' αποσχιστείτε από την κίνηση της αγέλης, σας καλούν ν' αποσχιστείτε από την ανάγκη ν' ανήκετε σε πλειοψηφίες, σας παρακινούν να βρείτε την τόλμη και το θάρρος να ζήσετε με τον δικό σας τρόπο και να τιμήσετε τις δικές σας ανάγκες, ώστε να γίνετε το δικό σας ον.

Είναι εκείνο το μέρος του εαυτού σας που δεν φθάρθηκε ποτέ από τον χρόνο, γιατί δεν ανήκει ούτε στην επιστήμη, ούτε στην τεχνολογία, γιατί ανήκει στο άφθαρτο. Είναι εκείνο το μέρος του εαυτού σας που βαδίζει ανάμεσα στους χρόνους και ενώνει μνήμες και φέρνει φως, και ενοποιεί την ψυχή και διώχνει το σκοτάδι. Είναι εκείνο το μέρος του εαυτού σας που έχει πάντα ένα όραμα και μία έμπνευση, που το συντηρεί στη ζωή και του δίνει τη φωτιά του σθένους. Είναι εκείνο το μέρος του εαυτού σας που απολαμβάνει -όσο είναι μέσα στον υλικό κόσμο- το δώρο της αγάπης που το ενώνει με κάποιον άλλον. Είναι εκείνο το μέρος του εαυτού σας που μιλά μία άλλη γλώσσα, η οποία είναι πέρα από τη φθορά, την διαφθορά, την στρέβλωση και την διαστρέβλωση. Είναι εκείνο το μέρος του εαυτού σας που τίποτα, ποτέ, δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να το αλλάξει. Είναι εκείνο το μέρος του γονιδίου των Ελλήνων, και όλων όσων έχουν την ενέργεια της Ελ Μάρυα, που οπουδήποτε και οποτεδήποτε παραμένει σώο, γνήσιο και αβλαβές, παραμένει ελεύθερο, πλήρες, φωτισμένο. Είναι αυτό που γίνεται η ανάγκη και η δίψα της ψυχής σας, που γίνεται το κάλεσμα μέσα στα σωθικά σας, είναι η ανάγκη σας να είστε ασυμβίβαστοι, είναι η έμπνευσή σας να γίνετε οι ίδιοι έμπνευση για άλλους, ο ζωντανός φορέας της έμπνευσης άλλων ψυχών, άλλων μυαλών, άλλων καρδιών.

Αυτός ο μεγάλος χώρος, αυτή η μεγάλη αποικία της Ελ Μάρυα είναι χώρος μίας άλλης επιστήμης από την τεχνολογική επιστήμη. Εδώ η επιστήμη της τεχνολογίας είχε βρει τον τρόπο να αφομοιώνεται μέσα στην επιστήμη της καρδιάς και μέσα στην επιστήμη της ουσιαστικής χρησιμότητας και της μη-βλάβης. Αυτό είναι μία πολύ πιο υψηλή επιστήμη, από την τεχνολογική, γιατί είναι επιστήμη συνειδητότητας. Είναι η ικανότητα της τεχνολογίας και της λογικής ν' αφομοιώνονται με τρόπο α-βλάβειας προκειμένου να δημιουργήσουν εξελιγμένες υλικές μορφές, εξελιγμένες κατασκευές. Όλες οι κατασκευές αυτού του χώρου δεν είχαν τίποτα ευθύγραμμο, όλες οι κατοικίες ήταν θολωτές, έρρεαν και χόρευαν μαζί με τον αέρα της περιοχής, τραγούδαγαν με τα στοιχεία της γης και γίνονταν ένα με τις μουσικές σφαίρες του σύμπαντος.

Όλη αυτή η περιοχή ξεκίνησε να γειώσει την Μεγάλη Μήτρα, την Μεγάλη Μάνα, την σοφία της Μάνας που θέλει να διευρύνεται φροντίζοντας και σεβόμενη τα παιδιά της, φροντίζοντας το μέλλον τους, την δημιουργικότητά τους, δίνοντας υγιή τροφή και υποστήριξη. Είναι αυτό το μέρος μέσα σε κάθε άνδρα και γυναίκα που αρχίζει να γίνεται αναγκαίο και απαραίτητο, προκειμένου να βιωθεί μία ολοκληρωμένη παρουσία και μία ζωή με ουσία.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Είστε όλοι ποιητές. Οι καρδιές σας ζουν με ποίηση, και το μυαλό σας ακόμα κρύβει μέσα του ένα ποιητή, ένα ευαίσθητο και σοφό καλλιτέχνη, ένα πλάσμα γεμάτο έμπνευση, γεμάτο καλοσύνη. Είστε οι νέοι ποιητές της ψυχής, οι νέοι καλλιτέχνες της γης, ένα άλλο είδος καλλιτέχνη από αυτά που έχετε συναντήσει μέχρι τώρα. Σήμερα, ανοίξατε ένα μέρος του Βιβλίου της Ζωής της γαίας και της δικής σας, που σας συνδέει με τον ποιητή που είστε, τον καλλιτέχνη που έχετε μέσα σας. Αυτός ο ποιητής και καλλιτέχνης γνωρίζει πώς να βρει τον τρόπο ν' αφομοιώσει τις εντάσεις, να ισορροπήσει τις άκρες, και να καμπυλώσει τις ευθείες. Είναι τόσο μεγάλη η τέχνη και η μαεστρία του, που σας βοηθά να καμπυλώσετε τις ακμές σας και σας δίνει την ευελιξία να ρέετε σαν ποτάμι, ενώ είστε δυνατοί σαν βουνά.

Αξιοποιείστε αυτόν τον χώρο για την δική σας έμπνευση και καθοδήγηση. Σημεία της ευρύτερης περιοχής όπου έχουν απομεινάρια του πρόσφατου πολιτισμού, σας δείχνουν αυτό που υπάρχει κρυμμένο στην περιοχή από τα βάθη του χρόνου. Ο Κοσμικός Ναός της Δύναμης της Αγάπης, όπως δονείται στην περιοχή και έχει αρχίσει να υλοποιείται εκ νέου, θα γίνει αισθητός με μικρούς σεισμούς που θα σας δείξουν ότι κάτι ξαναδημιουργείται. Μην ανησυχείτε.

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας διοχετεύεται στο δικτύωμα της γης μέσω της προσωπικής εργασίας που κάνετε με τον εαυτό σας. Αυτό αποσυμπιέζει την φόρτιση των πλακών. Όλα τα μέρη της περιοχής που φέρουν απομεινάρια του τελευταίου πολιτισμού συνδέονται μ' έναν κοσμικό πολιτισμό της Ελ Μάρυα, που σας συνδέει μ' εκείνους που σας γνωρίζουν ως Οικογένεια, είτε είστε σε σώμα είτε όχι. Σας συνδέει μ' εκείνους που τώρα είναι δίπλα σας ως Οδηγοί, ως Φύλακες, που σας καθοδηγούν. Σας συνδέει με όλη την αστρική περιουσία και προίκα του εαυτού σας. Αξιοποιείστε το. Ζητήστε την καθοδήγηση, ζητήστε να σας δείξουν τον δρόμο. Χρησιμοποιήστε τους κόμβους της ενέργειας που φαίνονται [εναπομείναντα κομμάτια αρχαίων] για να συνδεθείτε.

Μερικές δεκαετίες μετά από σήμερα, ο Κοσμικός Ναός της Αγάπης, μ' αυτό το ύψος που αναφέραμε και αυτή τη δόνηση θα ξαναυπάρχει στην περιοχή. Θα ξαναδημιουργηθεί μέσα από σύμπραξη και συνεργασία ελλήνων και αλλοδαπών, που έχουν όλοι αυτό το γονίδιο: τη συχνότητα του Πυρός της Αγάπης, του Φωτός της Αγάπης και της δύναμης της να κρατά την συνοχή μέσα στον Χρόνο και να συντηρεί την Αλήθεια, κάτω και μέσα από όλα τα φαινόμενα.

Ευλογημένοι είστε!

Και έτσι είναι!
 

© Χαριτίνη Χριστάκου
ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ:   Διαβάστε το άρθρο στο in.gr  της 10ης Σεπτεμβρίου, για νέα αρχαιολογικά ευρήματα στην Πέλλα, που δείχνουν την παρουσία πολιτισμού στο Αρχοντικό Πέλλας από τον 7ο π.χ. αιώνα! Φαίνεται ότι η «ανάδυση» και ανακάλυψη της παλαιότερης ιστορίας της Ελ Μάρυα κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς!