Σμαραγδένιος Κύκλος


"Άμαρ, Άναμ, Άνταρ" - Ο Λεμούριος Ανιχνευτής

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008 

 Φεστιβάλ Αγγέλων

 «Ημέρα Εορτασμού της Ιερής Σύνδεσης»


Αγαπητοί μας φίλοι,

Μπορεί σήμερα η Χαριτίνη να είναι πιο ευαίσθητη από άλλες φορές, αλλά και η ενέργεια που υπάρχει σήμερα που είστε όλοι εδώ είναι πολύ διαφορετική από τη συνηθισμένη. Καταρχήν, θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι είμαστε πάντα μαζί, θέλουμε να σας ακουμπήσουμε απαλά στο δεξί σας ώμο για να αισθανθείτε ότι αυτό που ακούτε είναι αλήθεια. Δεν ερχόμαστε από ένα μακρινό κόσμο όπως πολλοί πιστεύουν. Ερχόμαστε από μία άλλη συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε δίπλα σας, κάθε στιγμή. Απλά, είμαστε σε μία συχνότητα που δεν γίνεται ορατή ή δεν ακούγεται με τα βιολογικά αυτιά.

Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Η άλλη πλευρά γιορτάζει. Τόσοι άγγελοι και τόσοι δάσκαλοι έχουν μαζευτεί για να γιορτάσουν μαζί σας μία μέρα που δεν είναι απλώς οι Μέρα των Αγγέλων για την Ελλάδα ή την Αθήνα, όπου εσείς το οργανώσατε... Μία τέτοια συγκέντρωση γινόταν εθιμοτυπικά, παραδοσιακά σε χρόνια πολύ μακρινά από το σήμερα... Δεν είναι η πρώτη φορά που εσείς που είστε σήμερα εδώ βρίσκεστε μαζί με κοινό στοιχείο και ζητούμενο την επαφή με την άλλη πλευρά.

Έχετε ξαναβρεθεί όλοι παρέα στις εποχές της Λεμουρίας. Όλοι όσοι είστε εδώ είστε παλιοί γνωστοί, σας συνδέει η ενέργεια του Ποιητή, η ενέργεια του Ψυχικού Καλλιτέχνη. Όλοι όσοι είσαστε εδώ, ακόμα κι εσείς που νομίζετε ότι δεν είστε ή ανήκετε μέσα σ' αυτό το ιδιάζον σύνολο να ξέρετε πως είσαστε ένας Ψυχικός Θεραπευτής. Έρχεστε μέσα από τις σπείρες του χρόνου κάθε φορά ξεχνώντας ποιοι είστε... Λεμούριοι, Ατλάντειοι, μα πάνω απ' όλα Χρυσό Φως πλασμένο από Φως.

Για άλλη μία φορά ξεκινάτε και κάνετε συγκεντρώσεις που κάνατε κάποτε πολύ παλαιότερα... θα σας θυμίσουμε. Πιστεύετε πως η ιδέα του να οργανώσετε μία Ημέρα Αγγέλων είναι απλώς μία ιδέα. Δεν είναι ποτέ απλώς μία ιδέα, αγαπητοί μας φίλοι. Γιατί δεν είστε απλώς ένα ανθρώπινο ον. Οι ιδέες σας ενώνονται με τον χρόνο, με τις ιδέες στον Χρόνο, με την ιστορία των εαυτών σας και με τις προηγούμενες εμπειρίες σας, που όλες αλλάζουν καθώς εσείς αυτή τη στιγμή και την επόμενη κινείστε, σκέφτεστε και νιώθετε.

Θα πάμε πίσω, Λεμούριοι, σ' εκείνη την εποχή που ζούσατε στις διάφορες πόλεις της Λεμουρίας. Μία εποχή που θέλετε να την ανακτήσετε γιατί πιστεύετε ότι σας αξίζει. Η αλήθεια είναι ότι την έχετε ζήσει ως Παράδεισο, γνωρίζετε ότι είναι εφικτό, όχι γιατί σας το λέει η λογική, αλλά γιατί το ξέρει το «παράλογο» μέρος του εγκεφάλου σας, που είναι η σύνδεσή σας με τον σοφό άχρονο εαυτό σας.

Είστε μαγικά πνευματικά πλάσματα και ανήκετε σε πνευματικές οικογένειες. Είστε μέρη από πνευματικές οικογένειες και απαρτίζετε μέρη του Θεού, της Πηγής, της Μίας Παρουσίας. Γι' αυτό γνωρίζετε πάντα τα πάντα. Θα πάμε πίσω δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν για να σας θυμίσουμε ότι μία τέτοια μέρα, σαν την σημερινή, αλλά σε λίγο διαφορετικό περιβάλλον από αυτό στο οποίο στεκόμαστε τώρα [το ξενοδοχείο] εορτάζατε τη σύνδεσή σας με την Πηγή.

Ήταν μία ιερή μέρα μέσα στο τότε ημερολόγιο, το οποίο δεν είχε 365 μέρες, ούτε 52 εβδομάδες. Οι εβδομάδες του ήταν 44 με τα τωρινά δεδομένα μέτρησης. Οι μέρες του δεν είχαν ονόματα όπως τώρα... οι μέρες είχαν συμβολικά ονόματα που εξέφραζαν το κοσμικό στίγμα της γης σε σχέση με τον Ήλιο.

Ήσασταν λοιπόν τις μέρες που γιορτάζατε την σύνδεσή σας με την Πηγή σε ιερή ενέργεια, σε ιερό εορτασμό γιατί είχατε επίγνωση αυτής της σύνδεσης. Δεν γιορτάζατε μία πιθανότητα, αλλά ένα δεδομένο. Γιορτάζατε για τις χρυσές χορδές που σας ένωναν συνειδητά με τη θεϊκή ουσία. Αυτή ήταν μία μέρα τιμής για τους Ανθρώπινους Αγγέλους, τιμούσατε τον εαυτό σας, εορτάζατε το δικό σας μεγαλείο...λέγατε ιστορίες και θυμόσασταν την ιστορία σας.

Οι ιστορίες που λέγονταν αφορούσαν όλο το ταξίδι σας για να φτάσετε στη γη και ν' αποκτήσετε ένα σώμα. Το θυμόσασταν. Ήταν η κοσμική σας ιστορία. Η ιερότητα ήταν η ενθύμηση του ταξιδιού από το άϋλο στο υλικό, και η απόδοση τιμών σ' όσους ήταν παρόντες σ' αυτό το ταξίδι. Οι άνθρωποι που σκέφτηκαν να εορτάσετε σήμερα την Μέρα των Αγγέλων είναι οι ίδιοι που και τότε οργάνωναν την Ημέρα του Εορτασμού της Ιερής Σύνδεσης. Είναι ακριβώς οι ίδιοι, οι ίδιες ψυχές.

Όλοι εσείς που τυχαία βρεθήκατε σήμερα εδώ, είστε εσείς που ήσασταν τότε παρόντες. Κάποιοι χρειάστηκε να ταξιδέψουν για να είναι σήμερα εδώ, χρειάστηκε να επιλέξουν ν' αφήσουν την οικογένειά τους για να είναι παρόντες. Δεν το έκαναν γιατί είναι ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι. Το έκαναν γιατί απάντησαν σ' ένα Κάλεσμα μέσα στον εαυτό, που τους έλεγε ότι αυτή ήταν μία ιερή συνάντηση και ότι εκείνοι έπρεπε να είναι παρόντες.

Δεν είναι τα λόγια που μεταφέρουν τις πληροφορίες μας. Είναι η ενέργεια που αισθάνεστε μέσα από τα λόγια που χρησιμοποιούμε για να ξέρετε αν αυτά που ακούτε αφορά εσάς και την καρδιά σας. Καθένας από σας που είστε σήμερα πολύ σκόπιμα εδώ βρίσκεται σ' ένα σημαντικό σημείο της προσωπικής σας διαδρομής.

Αυτό το σημείο είναι σημείο δισταγμού και ταλάντευσης. Είναι ένα κρίσιμο σημείο για το εάν θα κάνετε το επόμενο βήμα. Δεν είναι σήμερα μία τυχαία μέρα. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην ενέργεια μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αφόρητα αυτή τη στιγμή! Γίνεται όμως μία μεγάλη αλλαγή, ένα άνοιγμα μέσα στην ενέργειά σας, που αφορά τον πόθο της ψυχής σας και τον λόγο που αποφασίσατε να ζήσετε αυτή την ζωή.

Ως παλαιοί Λεμούριοι, καθένας από σας συνδέει το νόημα της ζωής του με το σκοπό της ζωής του. Ό,τι κι αν λέει η λογική πλευρά σας, αυτό δεν θα φύγει ποτέ από μέσα σας. Γιατί ξέρετε ότι σκοπός της ζωής σας είναι το νόημά της. Τα δύο ταυτίζονται για σας. Βρίσκεστε λοιπόν σε μία σημαντική στιγμή, που σας δίνεται η πρόκληση ν' αποφασίσετε εάν θα κάνετε κάποια σημαντικά επόμενα βήματα. Σας λέμε: ο άνεμος είναι ούριος!

Η ενέργεια της γης σας υποστηρίζει, παρότι θα δείτε γύρω σας καταπτώσεις και καταρρεύσεις συστημάτων. Μην ταυτίσετε την ενέργεια της κατάρρευσης με την πνευματική ενέργεια της εκπλήρωσης και της πραγμάτωσης. Όσο η μία φθίνει, τόσο η άλλη εκθετικά αυξάνεται. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια της ίδιας της γης στηρίζει εκείνους που ακολουθούν το κάλεσμα της καρδιάς τους και που κάνουν τα βήματα που ζητά η ψυχή τους. Η ενέργεια σας στηρίζει με τρόπους απερίγραπτους: φανταστείτε ότι η αύρα σας δεν έχει τη συνδεσμολογία που είχε πριν από ένα μόλις μήνα! Σκεφθείτε ότι οι τρόποι που τα ενεργειακά σας κέντρα λειτουργούν δεν είναι ίδιος! Μέσα σ' ένα μήνα έχουν συμβεί τεράστιες αλλαγές.

Όλη η κατάρρευση, ειδικά της δυτικής οικονομίας, στηρίζει την άνθιση της πνευματικής ενέργειας, την αλλαγή της συνδεσμολογίας, την αλλαγή της αύρας σας και του ηλεκτρομαγνητικού σας πεδίου... στηρίζει μία νέα αυγή, ή όπως εσείς προσφιλώς το λέτε, στηρίζει μία Νέα Εποχή!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι ετοιμαζόσασταν από χρόνια πριν... για να φέρετε τον εαυτό σας να έχει την ισορροπία και την επίγνωση ώστε να είστε χρήσιμοι όταν η 3η διάσταση θ' άρχιζε να συρρικνώνεται, όταν θ' αύξαναν οι δυνατότητες για ένα ειρηνικό πολιτισμό. Η τελευταία πράξη του έργου έχει αρχίσει. Αυτοί που ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί [πλήρως] είναι οι Λεμούριοι. Γιατί;

Γιατί οι Λεμούριοι δουλεύουν πολύ από την καρδιά τους! Είναι ευάλωτοι στα μαγνητικά ρευστά της καρδιάς. Φοβούνται μήπως πληγωθούν πολύ πάλι. Φοβούνται να μην προδοθούν οι ελπίδες τους, φοβούνται να βγάλουν στο φως τον θησαυρό που κρύβουν μέσα τους μήπως ξαναζήσουν ένα τέλος.. και κυρίως την απογοήτευση της μη πραγμάτωσης του παράδεισου στη γη. Πολλοί έχετε ήδη ανακαλέσει τις Ατλάντειες μνήμες σας. Τους επόμενους μήνες, μέσα σας, θ' αρχίσουν ν' αναδύονται οι βαθύτερες μνήμες σας. Αυτές είναι τα πιο ευαίσθητα και ευάλωτα μέρη του εαυτού σας, που ακόμα τα φυλάτε. Δεν έχετε ανοίξει ακόμα όλο τον εαυτό σας. Το ξέρετε καλά αυτό, τώρα που το ακούτε. Ακόμα φοβάστε, γιατί δεν θέλετε ν' απογοητευτείτε.

Αγαπητοί Λεμούριοι,

Εσείς φέρνετε τον σπόρο της Τελικής Αλλαγής. Η τελική αλλαγή δεν είναι μία τρισδιάστατη κίνηση. Είναι εκθετική κίνηση, ένα εκθετικό άλμα, απρόβλεπτο και σοφά βαλμένο μέσα στην ιστορία. Η αλλαγή για την οποία μιλούν όλοι για το 2012, θα είναι αλματώδης και εκθετική στις τελευταίες της πράξεις, ιδιαίτερα για σας που βρίσκεστε μπροστά. Εσείς είστε που ένας ένας θ' αρχίσετε να βάζετε το κλειδί στην πόρτα του θησαυροφυλακίου σας και που θα κάνετε τα πρώτα τεράστια άλματα επί της ουσίας.

Μοιάζει σαν τόσο καιρό να κάνατε το ένα βήμα μετά το άλλο και υπομονετικά να προσπαθούσατε ν' αντεπεξέλθετε στις επιγνώσεις και τις συνειδητοποιήσεις σας για το ποιοι είσαστε. Από κάποιο σημείο και πέρα, που θα αισθανθείτε από ο κίνδυνος έχει παρέλθει -θα το νιώσετε μέσα σας- θα πάρετε τα χρυσά κλειδιά σας και θ' ανοίξετε τον χρυσό χώρο μέσα σας, όπου βρίσκεστε πραγματικά εσείς. Γι' αυτό το λόγο και ο διαλογισμός ξεκίνησε μ' αυτό το μέρος μέσα σας που είναι το άφοβο και το άχρονο... το γνήσιο και ακέραιο. Αυτό το μέρος του εαυτού σας, που δεν μπορεί να υπολογιστεί από το σύστημα εξουσίας του πλανήτη σας, είναι η υπέρβαση του εαυτού σας! Αυτό είναι το χρυσό κλειδί, το οποίο κρύβετε.

Αυτή είναι η παρακαταθήκη που άφησε για σας ο Λεμούριος Πολιτισμός: η υπέρβαση του προσωπικού σας λογαριασμού, η υπέρβαση της προσωπικής σας σκέψης, η υπέρβαση του ατομικού σας συμφέροντος. Αυτό είναι το πραγματικά χρυσό κλειδί που έχετε. Όλη η προετοιμασία γίνεται για να αισθανθείτε την αγάπη από το Πνεύμα, από την Πηγή, ώστε να καταφέρετε να βγάλετε και το τελευταίο κομμάτι του φόβου από την καρδιά σας, και να αφήσετε να φανεί αυτό που αληθινά είστε.

Τα σχέδια της Πηγής τα εκπονούμε όλοι μαζί με τόση σοφία και προβλεψιμότητα όλων των πιθανών σεναρίων, που είναι εκπληκτικό. Θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε λίγο την εικόνα. Η 5η διάσταση, όπως και η 7η διάσταση, ο κόσμος των αγγέλων και των φωτισμένων πλασμάτων έχουν πολύ καλή λήψη και επαφή με την 3η διάσταση, όσο κι αν φαίνεται παράξενο!

Όταν είστε ο φωτεινό σας εαυτός και δεν έχετε ένα σώμα, όπως τώρα, βλέπετε αυτόν τον κόσμο με όλα τα διαφορετικά επίπεδά του:

- Σ' ένα επίπεδο υπάρχει η απόλυτη πόλωση, υπάρχουν εχθροί, το καλό και το κακό, που καθένα πολεμά για την δική του μερίδα.

- Σ' ένα άλλο επίπεδο υπάρχει ο συνλειτουργικός σχεδιασμός της δράσης του καλού και του κακού.

- Σ' ένα ακόμα ανώτερο επίπεδο υπάρχει ο συντονισμός της συνλειτουργικής δράσης, που τέτοιο τρόπο που οδηγεί στους «στόχους», στο όραμα που έχει δημιουργήσει ο ανώτερος εαυτός.

Αυτά αφορούν και το ατομικό και στο συλλογικό επίπεδο. Τι συμβαίνει τώρα;

Έχετε προετοιμάσει τους εαυτούς σας ώστε τώρα να είστε ενεργειακά έτοιμοι, αλλά να μην είστε συνειδητοί ότι είστε ενεργειακά έτοιμοι! Πιστεύετε ότι δεν έχετε φτάσει ακόμα στην κατάλληλη πνευματική ωρίμανση, ακόμα βλέπετε κουσούρια ή ατέλειες. Όμως αυτή δεν είναι η ενεργειακή σας πραγματικότητα! Είναι η νοητική σας πραγματικότητα!

Το σχέδιο λοιπόν είχε ως εξής: για ένα χρονικό διάστημα [το τωρινό] εσείς θα ήσασταν μέσα στην ενεργειακή σας πληρότητα, ενώ ο νους σας θα πίστευε ότι δεν είναι! Αυτό θα εξυπηρετούσε τον σκοπό να δοθεί χρόνος για να υπάρξει αρκετή ποσότητα πνευματικής ενέργειας που να διασφαλίζει ότι το άνοιγμα των αποθηκών των ανώτερων εαυτών δεν θ' απόβαινε μοιραίο. Αυτό προϋποθέτει την βεβαιότητα ότι η ανθρωπότητα ανεπιστρεπτί κινείται προς την φώτιση.

Έτσι, είχατε φροντίσει να έχετε μαζί σας ένα ειδικό μηχανισμό, που θα τον ονομάσουμεΛεμούριο Ανιχνευτή. Αυτός ο μηχανισμός αναγνωρίζει πότε η γήινη ενέργεια είναι σ' εκείνη την συχνότητα που είναι η ώρα να πάρετε το χρυσό κλειδί και να κάνετε την τελική υπέρβαση. Είναι λοιπόν σημαντικό να κατανοήσετε ότι η 5η διάσταση του εαυτού σας, η πνευματική σας συχνότητα, είναι ήδη έτοιμη! Είναι ήδη ώριμη! Είναι παρούσα γύρω σας. Εσείς πιστεύετε ότι ακόμα δεν είστε έτοιμοι. Θα συνεχίσει τους επόμενους μήνες να παίζει μαζί σας την τελική φάση του παιχνιδιού, γιατί η ενέργεια της γης έχει πλησιάσει πολύ το σημείο της Κρούσης, όπου ο Λεμούριος Ανιχνευτής θα πυροδοτηθεί!

Όταν έρθει εκείνη η ώρα, δεν θα έχετε κανένα φόβο να δείξετε την ευαισθησία σας, να εκφράσετε την αλήθεια σας και να τολμήσετε να βιώσετε και να γειώσετε το φως του εαυτού σας. Σε αντίθεση με την τωρινή στιγμή, μετά από μερικούς μήνες, κάποιοι από εσάς εδώ θα έχουν ήδη αρχίσει να εκφράζουν αυτό το φως, να ζουν μ' αυτό το φως. Αυτό θα είναι το σημάδι για κάποιους άλλους που θα λέει «Είναι ο.κ. πλέον! Μπορείτε να εμφανιστείτε. Μπορείτε να βγάλετε την μάσκα γιατί η προετοιμασία έχει τελειώσει».

Ετοιμάζετε να βγάλετε τις μάσκες σας και να δείξετε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές. Και αυτά τα τελευταία 3 χρόνια, είναι χρόνια-σταθμοί της ελευθερίας, στο δικαίωμά σας να είστε αυτοί που είστε και να ορίζετε αυτό που είστε, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Θυμηθείτε ότι το πάθος σας έφερε εδώ και το πάθος είναι αυτό που θα σας δώσει εδώ όλα όσα θέλετε να είστε και να γίνετε!

Θα κλείσουμε με τριάντα δευτερόλεπτα του πολύτιμου χρόνου σε σιωπή... ώστε να σας πλησιάσουμε μ' ένα ιδιαίτερο τρόπο τώρα που είστε όλοι μαζί... γιατί ποτέ δεν θα σας ξανασυναντήσουμε σ' αυτή τη σύνθεση τα επόμενα χρόνια...

Θα κλείσουμε με τον χαιρετισμό που κλείνατε την αντίστοιχη μέρα εορτασμού της Θεϊκής σας Σύνδεσης, πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν:

Άμαρ, Άναμ, Άνταρ

Στο Πνεύμα, στην Ψυχή, στην Ύλη!

Να είστε καλά, όπου κι αν βρίσκεστε... και να θυμάστε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι... δεν ήσασταν... ούτε θα είστε...

Σηκώστε το χέρι σας και πάντα κάποιος θα είναι εκεί για να το πιάσει... δεν κινδυνεύετε ποτέ να βρεθείτε στο κενό... υπάρχει πάντα για σας γύρω σας ένα χέρι έτοιμο ν' ακουμπήσει το δικό σας...

Να ξέρετε ότι υπάρχει πολύ αγάπη για σας, παντού γύρω σας, κι ας μην την βλέπετε...

Να ξέρετε ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι που σας αγαπούν απ' ότι φαντάζεστε και διανοείστε.

Και να ξέρετε ότι αυτοί είναι μέρη της ζωής σας... έστω κι αν δεν μπορείτε να το δείτε...

Ζουν μαζί σας και αναπνέουν μέσα από την ανάσα σας γιατί είναι μαζί σας συνδεδεμένοι μ' ένα τρόπο που κανένας χώρος και κανένας χρόνος δεν μπόρεσε και δεν μπορεί ποτέ να καταλύσει!

Και έτσι είναι, αγαπητοί μας φίλοι!

Να είστε ευλογημένοι!

 

© 2008 Χαριτίνη Χριστάκου