Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι τροχονόμοι του Ωρίωνα

 2009: Το Έτος της Πνευματικής Ωριμότητας

13 Δεκεμβρίου 2008

Καλησπέρα σας αγαπητοί μας. Χαιρόμαστε πολύ που σήμερα σας βρίσκουμε σε μια διαφορετική ενέργεια απ' αυτήν στην οποία έχετε συνηθίσει. Χαιρόμαστε πολύ που σας συναντάμε σ' ένα διαφορετικό σημείο του εαυτού σας όπου γίνεστε σιγά-σιγά αγνώριστοι. Αγνώριστοι για σας τους ιδίους αλλά μερικές φορές αγνώριστοι και ακόμα γι' αυτούς που έρχονται εδώ για να είναι λίγη ώρα μαζί σας, για να αισθανθούν εσάς όπως είστε τώρα μέσα στο σώμα, να αισθανθούν την ενέργεια που εκπέμπετε, να αισθανθούν την ζεστασιά που φέρνουν οι συχνότητες όταν είναι μέσα σε ένα υλικό σώμα.

Μας αρέσει που μας εκπλήσσετε γιατί είναι πάρα πολύ όμορφο να υπάρχει εναλλαγή. Είναι πολύ ωραίο να αλληλο-εκπλησσόμεθα και εσείς και εμείς, είναι ωραίο να εξελισσόμαστε μαζί και εσείς και εμείς και να έχετε ένα διαφορετικό βήμα που θέτει τα πάντα σε μια διαφορετική βάση.

Σήμερα η ενέργεια είναι διαφορετική, όπως ίσως ήδη κάποιοι έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε. Η ενέργεια είναι πολύ πιο κινητική. Ίσως κάποιοι αισθανθείτε λίγο ζαλάδα κατά την διάρκεια αυτής της συνομιλίας, ίσως νιώσετε ότι κάτι μετακινείται γύρω σας και δεν μπορείτε να προσανατολιστείτε. Χαλαρώστε και απολαύστε αυτή την ώρα, που είστε στο σώμα σας και φαίνεστε τόσο συμπαγείς και ακίνητοι. Ταξιδέψτε παρέα μ' αυτούς που είναι εδώ, μέσα απ' τις λεωφόρους του φωτός του σύμπαντος.

Αυτοί που είναι σήμερα εδώ είναι εκείνοι που σας βοηθούν να μετακινήσετε την πραγματικότητα και να την πάτε σ' ένα άλλο σημείο. Για λόγους κατανόησης θα μιλήσουμε όσο πιο γραμμικά μπορούμε για να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει.

Ας πούμε λοιπόν ότι αυτή η γη είναι μια στρογγυλή σφαίρα μέσα σε πάρα πολλές άλλες σ' αυτό το σύμπαν και σ' αυτό το ηλιακό σύστημα, την οποία εσείς και ο δημιουργός αποφασίσατε να μετακινήσετε από το σημείο που ήταν και να την πάτε σ' ένα άλλο σημείο, που θα έχει καλύτερη θέα, καλύτερο φωτισμό, καθαρότερο νερό και η φύση της και τα πλάσματά της θα μπορούν να ζουν μια πολύ καλύτερη ζωή.

Προκειμένου να το κάνει αυτό ο Δημιουργός βρήκε τον καινούργιο χώρο που θα παρείχε σε όλα τα πλάσματα αυτής της Γης καλύτερες συνθήκες. Έτσι λοιπόν φανταστείτε ότι έχετε να διανύσετε μια διαδρομή: η Γη σας θα μετακινηθεί και θα πάει σ' ένα άλλο σημείο. Γύρω από σας σήμερα, υπάρχουν εκείνοι, που βοηθούν την Γη να πάει σ' εκείνο το σημείο. Αυτούς για λόγους ελαφρύτητας θα τους ονομάσουμε Γαλαξιακούς Τροχονόμους του Φωτός! Είναι λοιπόν σήμερα μαζί σας τροχονόμοι! Πολύ ψηλοί, πολύ μεγάλου όγκου επίσης - όχι των συνηθισμένων ενεργειακών αναλογιών. Σήμερα τους καλέσαμε να παρευρεθούν μαζί μας δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα γέφυρα με τους ανώτερους εαυτούς σας. Αυτή η γέφυρα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε μια νέα αντίληψη για το τι γίνεται.

Σήμερα είναι εδώ και καθοδηγεί αυτή την συνάντηση η ενέργεια της μεγάλης μητέρας της Γαίας, είναι εδώ η ενέργεια της αρχαγγέλου Μαρίας, αυτός ο οποίος κυρίως μιλάει είμαι εγώ, ο αρχάγγελος Ραφαήλ, και αυτοί οι οποίοι είναι γύρω μας είναι οι αόρατοι συνταξιδιώτες που σας βοηθούν να κάνετε την μετακίνηση που περιγράφουμε.

Σήμερα, για λόγους σκοπιμότητας, μέσα στο συμβούλιο που γίνεται κάθε φορά που θα έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε έστω για λίγο μαζί σας, υπήρχαν πάρα πολλά θέματα. Κρίθηκε σκόπιμο ο Μιχαήλ να καθίσει στην θέση ενός θεατή, κάτι που δεν το συνηθίζει, πιστέψτε μας, αλλά κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες αποφάσισε για πρώτη φορά να καθίσει σ' ένα πολύ ωραίο θρόνο, σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα, στην από εδώ πλευρά του θεωρείου. Θα παρακολουθήσει λοιπόν χωρίς να συμμετέχει ενεργά στην διαδικασία.

Αυτή η θέση που παίρνει σήμερα ο Μιχαήλ σας βοηθά να καταλάβετε πως έχετε περισσότερο ανάγκη μια καλύτερη πυξίδα και όχι περισσότερη ενέργεια! Ο ρόλος του Μιχαήλ, του πολύ αγαπημένου μου φίλου στο θεωρείο, σημαίνει πως αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι να αναπροσανατολιστεί η ενεργειακή σας πυξίδα μέσα στο σύνολο της ζωής και της πραγματικότητας στην οποία βρίσκεστε. Για αυτό ακριβώς καλέσαμε τους Γαλαξιακούς Τροχονόμους.

Θα περιγράψουμε λοιπόν, όσο μπορούμε καλύτερα, το τι ακριβώς συμβαίνει και πώς αυτό εκδηλώνεται στην δική σας πραγματικότητα. Φανταστείτε λοιπόν ότι η γήινη σφαίρα είναι σχετικά μικρή, τόσο που σας γίνεται ορατή, μπορείτε να την παρατηρήσετε μέσα στο σύνολο του σύμπαντος και της αντιστοιχεί ένας μικρός χώρος. Φανταστείτε ότι υπάρχουν μεγάλες λωρίδες, σωλήνες από φως και ενέργεια, οι οποίες συνδέουν την γη με πάρα πολλά μέρη μες το σύμπαν, μ' όλο το σύμπαν. Είναι προκαθορισμένο [από σας τους ίδιους], η ανθρωπότητα να κινηθεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση μέσα στο σύμπαν και μέσα στις πραγματικότητες.

Φανταστείτε λοιπόν από τους σωλήνες που βλέπετε παντού γύρω της ότι υπάρχει ένας σωλήνας ο οποίος φαίνεται στα μάτια σας να έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη έλξης. Δεν ξέρετε τι συμβαίνει σ' αυτό τον σωλήνα μέσα, μπορείτε όμως να δείτε κοιτώντας ότι η γη κινείται σαν να την τραβάει κυρίως αυτός ο ένας σωλήνας. Οι Γαλαξιακοί τροχονόμοι λοιπόν είναι εκείνες οι οντότητες, οι οποίες έρχονται κυρίως από τον Ωρίωνα και δημιουργούν μια λεωφόρο φωτός ανάμεσα στη γη και στο κέντρο του Ωρίωνα και το κέντρο του Γαλαξία και ασκούν αυτή την έλξη που μετατοπίζει την Γη από την θέση της.

Στην πραγματικότητα, όλο αυτό είναι κάτι εσωτερικό, είναι η μετατόπιση του εαυτού σας μέσα στην αντίληψη του εαυτού σας. Όλη αυτή η μετακίνηση συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλό σας και πουθενά αλλού. Αν λοιπόν αφήσετε να κοιτάξετε καλύτερα την Γη θα δείτε ότι η μεγαλύτερη έλξη ασκείται από αυτόν τον σωλήνα φωτός και προς τα εκεί κινείται αργά αργά η Γη. Παράλληλα, θα μπορέσετε να νιώσετε τις έλξεις που ασκούν και οι άλλοι σωλήνες. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί σωλήνες που ο καθένας ασκεί μια έλξη προς μια άλλη κατεύθυνση. Είναι κοσμικοί σωλήνες μέσα στην δική σας συνειδητότητα ή αν θέλετε μέσα στην συλλογική συνειδητότητα του ανθρώπινου είδους, που καθένας σας φέρνει σ' επαφή με διάφορες τάσεις ή παρορμήσεις που ανήκουν σε διάφορες νοημοσύνες.

Κάποιοι από αυτούς τους σωλήνες σας ωθούν. Κάποιοι άλλοι σας τραβάνε σε αντίθετη κατεύθυνση. Κοιτάξτε λοιπόν την Γη σας και απλοποιώντας την εικόνα της κατάστασης φανταστείτε ότι ο ένας σωλήνας σας τραβάει προς μια κατεύθυνση ενώ όλοι οι άλλοι σας τραβάνε προς την αντίθετη. Φαίνεται ότι είναι αδύνατο να σταματήσει η κίνηση που προκαλείται από την έλξη του κύριου σωλήνα, εντούτοις οι άλλοι σωλήνες δεν παύουν να προσπαθούν. Αυτό συμβαίνει μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα τώρα. Και συμβαίνει γιατί έχετε δώσει χώρο για  να συμβεί. Συμβαίνει προκειμένου να γίνουν και άλλα νέα πράγματα συνειδητά και γνωστά σας. Συμβαίνει γιατί όλα, ακόμα και ο θεός ο ίδιος, προκειμένου ν' αλλάξουν πρέπει να γίνουν κατανοητά. Αν η διαδικασία τελείωνε σήμερα δεν θα είχατε καταλάβει τίποτα.

Είστε όμως στο πεδίο εκείνο που για να μπορέσει να λειτουργήσει συνολικά, αποδοτικά και αποτελεσματικά πρέπει να κατανοήσετε, πρέπει να κάνετε λιανά το τι συμβαίνει. Πρέπει να θυμηθείτε συνειδητά ποιοι είστε. Καλείστε να ανοίξετε και άλλο την αντίληψη του εαυτού σας και να δείτε μια εικόνα πολύ μεγαλύτερης πραγματικότητας η οποία μόνο χαρά θα σας φέρει, θα σας ενθουσιάσει, θα σας ιντριγκάρει, κάποιες φορές μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε εκνευρισμό [δεν ξέρετε τι να την κάνετε], αλλά τις περισσότερες απ' αυτές τις φορές θα εξιτάρει το μυαλό σας, τον εγκέφαλό σας και τα ερεθίσματα που αφορούν τον εαυτό σας.

Όλοι αυτοί οι σωλήνες που συνδέονται μ' αυτή την πραγματικότητα είναι σωλήνες από φως. Καθένας έχει μια διαφορετική ένταση. Όσοι μπορούν από σας, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δουν την εικόνα που περιγράφουμε, γιατί μια μικρογραφία αυτής της ενέργειας όντως αιωρείται πάνω από τα κεφάλια σας, θα αντιληφθείτε ότι η ένταση του φωτός σ' αυτούς τους σωλήνες είναι διαφορετική. Αυτό δηλώνει διαφορετικές ταυτότητες, διαφορετικές προθέσεις, διαφορετικούς τελικούς σκοπούς.

Οι Γαλαξιακοί Τροχονόμοι είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν δύο πράγματα όλη αυτή την περίοδο και τους μήνες που θ' ακολουθήσουν μαζί σας. Καθώς η έλξη από το κέντρο του Ωρίωνα αυξάνει πάρα πολύ γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι οι συγκρούσεις θα είναι πάρα πολύ συχνές, θα συμβαίνουν κάθε τρεις και λίγο. Τα πράγματα θα φαίνονται ότι πηγαίνουν σε μια κορύφωση. Αυτό δεν θα είναι παρά η εκδήλωση της έλξης που ασκεί η ενέργεια του Ωρίωνα πιο έντονα, άμεσα και ορατά στον κόσμο της Γης.

Η έλξη που ασκεί η ενέργεια του Ωρίωνα μέσα από την δική του γαλαξιακή λεωφόρο είναι περίεργη, γιατί λαμβάνει υπόψη της όλες τις παραμέτρους που φτιάχνουν την δική σας αντίληψη πραγματικότητας και αυτό σημαίνει ότι τραβά ή ωθεί τα νήματα του πολεμικού σας εαυτού, την ίδια ώρα που ερεθίζει τα νήματα του ειρηνικού σας εαυτού και την ίδια ώρα που διεγείρει την σοφία του ανώτερού σας εαυτού! Αυτή είναι η Γαλαξιακή Λεωφόρος του φωτός του Ωρίωνα και μέσα σ' αυτήν έχετε μπει. Αυτή ήδη έχει αρχίσει εδώ και είκοσι μία ημέρες να παίρνει τα ηνία της κίνησης.

Εσείς μιλάγατε για Πλειάδιους ή για Σείριους (εννοούν πριν ξεκινήσει η επικοινωνία.) Οι δυο άλλες κύριες ενέργειες της συμπαντικής σας ζωής υποστηρίζουν πλέον την κίνηση της ενέργειας όπως αυτή ρυθμίζεται από τους σοφούς ή αν θέλετε από την νοημοσύνη του Ωρίωνα. Βρίσκεστε λοιπόν μέσα σ' ένα τούνελ φωτός που όλο και πιο συμπυκνωμένο θα το βιώνετε. Καθώς αυτό το τούνελ φωτός θα συμπυκνώνεται περισσότερο, οι αντιθέσεις θα κορυφωθούν προκειμένου να διαλυθούν. Φανταστείτε το σαν ένα όγκο ο οποίος δημιουργείται, φαίνεται συμπαγής και αρχίζει κάποιος και του ρίχνει επάνω του ακτίνες λέιζερ. Και όσο πέφτει επάνω του το φώς από τις ακτίνες λέιζερ, ο όγκος αρχίζει και διαλύεται μέχρι να διαλυθεί τελείως και να μην μένει τίποτα, ώστε το όν να είναι πια υγιές.

Αυτή είναι η λειτουργία του σωλήνα του Ωρίωνα για σας πλέον. Έχετε μπει σ' αυτή την έλξη. Όλοι την βιώνετε με τον άλφα ή βήτα τρόπο και την βιώνετε συλλογικά και ατομικά. Οι Γαλαξιακοί Τροχονόμοι παραλαμβάνουν τα υπολείμματα της δικής σας ενέργειας, τους δικούς σας όγκους που διαλύονται, τα κομμάτια του εαυτού σας που πεθαίνουν, τα ρούχα που πετάτε ένα ένα και ταυτόχρονα είναι εκείνοι που σχεδιάζουν την επόμενη αρένα, το επόμενο κομμάτι της δικής σας ανάληψης. Αυτά είναι τα δικά σας βήματα μέσα στο σωλήνα του φωτός του Ωρίωνα.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά αλλά χωρίς δράμα. Έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά ακόμα και αν δεν φαίνεται, αν και πιστεύουμε ότι πλέον μπορείτε να υποψιαστείτε ότι έχουν αλλάξει και ας μην μπορείτε να το δείτε καθαρά. Το νιώθετε ότι κάτι έχει αλλάξει καταλυτικά κι ας μην μπορείτε να το κάνετε ορατό στο μυαλό σας ή να το πιάσετε με τα χέρια σας. Η τελική κίνηση, η τελική σας έλξη από το στόχο σας, το σκοπό σας έχει πυροδοτηθεί. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα πλέον στην διαδικασία σας. Ο κύβος έχει ριφθεί. Τα γεγονότα έχουν μπει σε τέτοια λεωφόρο εξέλιξης και κίνησης που δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γυρίσετε πίσω. Και τίποτα απ' όσα συμβαίνουν δεν θα είναι ικανό να πάει τα πράγματα πίσω. Θα μπορούσαμε να πούμε αστειευόμενοι, πως μέχρι να μπείτε στην έλξη αυτού του σωλήνα φωτός υπήρχαν δυνατότητες και δυναμικά εξελίξεων. Και φαίνονταν καλά, αλλά ήταν δυνατότητες και δυναμικά. Μπαίνοντας σ' αυτή την έλξη, δεν μιλάμε πλέον για δυνατότητες και πιθανότητες εξελίξεων και για δυναμικό της εξέλιξης, μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα για την εκπλήρωση αυτής της εξέλιξης.

Κοιτάξτε όμως το εξής ενδιαφέρον. Προκειμένου να πλοηγηθείτε καλά μέσα στο τούνελ φωτός που ο καθένας έχει μπει, χρειάζεται να αφήσετε πράγματα εκ νέου, χρειάζεται μια μικρή αναθεώρηση: ποιες είναι οι σκέψεις σας, τα συναισθήματα που δεν σας χρειάζονται. Τι είναι αυτό που σας φέρνει σε μια πιο εύκολη ροή. Χρειάζεται μια διαδικασία απλοποίησης της ζωής σας και του εαυτού σας.

Ξέρουμε ότι ως άνθρωποι σας αρέσει πολύ να απολαμβάνετε την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου πεδίου και αυτό είναι ένα από τα δώρα του ανθρώπινου πεδίου. Από την άλλη, ξέρουμε ότι ως πνευματικά όντα έχετε μπαφιάσει με την πολυπλοκότητα και είστε έτοιμοι, όχι τυχαία, γι αυτή την απλοποίηση. Εγκαινιάζετε την εποχή της ωριμότητάς σας ως πνευματικά όντα και αυτή είναι η επόμενη χρονιά. Η επόμενη χρονιά είναι η χρονιά της Ωριμότητας του Πνεύματος. Είναι η χρονιά που γινόσαστε ενήλικοι ως πνεύμα που βρίσκεται να κινείται μέσα στην υλική πραγματικότητα έχοντας μια πνευματική πλέον ωριμότητα. Αυτή η ωριμότητα είναι απλοποιητική.

Αυτή η ωριμότητα θα σας ζητήσει να της δώσετε τις γαρνιτούρες και τις φιοριτούρες που πραγματικά πια δεν χρειάζεστε. Θα σας ζητήσει να ξανακοιτάξετε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται για σας για να πάτε την διαδρομή σας και πια είναι εκείνα τα μέρη μέσα στον εαυτό σας που πραγματικά πλέον δεν χρειάζονται. Είναι μια συνειδητή διαδικασία για σας και αυτό είναι το μεγαλείο της διαδικασίας. Αυτό είναι που ενθουσιάζει τους Γαλαξιακούς Τροχονόμους, γιατί στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφουμε είναι η διαδικασία του τούνελ του θανάτου! Περιγράφουμε μια διαδικασία αναχώρησης. Όμως την περιγράφουμε με τους όρους που τώρα αυτή η διαδικασία βιώνεται για την ανθρωπότητα, όπως έχει αλλάξει η ενέργεια αναχώρησης για την ανθρωπότητα.

Οι Γαλαξιακοί Τροχονόμοι είναι εκείνοι που δημιουργούν το τούνελ του φωτός όταν ετοιμάζεστε να βγείτε από το σώμα, ώστε να μετακινηθείτε με ασφάλεια μέσα στο σύνολο της ενέργειας του σύμπαντος για να ξαναβρεθείτε στο χώρο που είναι να είστε. Είναι αυτοί οι οποίοι έρχονται και γεμίζουν με φως το τούνελ, το οποίο δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά είναι εκείνοι οι οποίοι έρχονται και φτιάχνουν μια σειρά δεξιά και αριστερά από σας ούτως ώστε όταν βγαίνετε από το σώμα σας βλέπετε το φως το οποίο δημιουργού! Αυτό το φως στα δικά σας μάτια αντίληψης μοιάζει με τούνελ. Αυτό το τούνελ όμως είναι ζωντανό! Είναι οντότητες, είναι σοφά πλάσματα, που διευκολύνουν την μετακίνηση.

Αυτό που περιγράφουμε ότι ζείτε τώρα, σε παλαιότερη εποχή θα το ζούσατε μόνο νεκροί. Επί είκοσι μια μέρες έχει ξεκινήσει μια διαδικασία που την βιώνατε -μέχρι τώρα- μόνο ως πνεύματα, μόνο ως άυλες οντότητες. Τώρα αυτή την διαδικασία την ζείτε μέσα στο σώμα σας. Αυτή είναι η απλουστευτική διαδικασία.

Ίσως τώρα μπορείτε να συνδυάσετε γιατί είναι απλουστευτική: Γιατί όταν βγαίνετε από το σώμα σας κάνετε μια άλλη θεώρηση και αξιολόγηση της ζωής σας, του ποιος ήταν ο στόχος σας, ποιος ήταν ο σκοπός σας, τι πραγματικά χρειαζόσαστε, τι ήταν το σημαντικό και τι δεν ήταν το σημαντικό. Αν τελικά χρειαζόσαστε τρία σπίτια, αν τελικά χρειαζόσαστε να έχετε διαβάσει πεντακόσια είκοσι δύο βιβλία ή αν τελικά χρειαζόσαστε χίλιες σχέσεις και όχι τρεις, ή αν χρειαζόσασταν τρεις και όχι χίλιες, πείτε το όπως θέλετε. Όταν βγαίνετε από το  σώμα, η πρώτη σας αρχική διαδικασία είναι η απλοποίηση. Δεν είστε πια μέσα σ' ένα σώμα και οι αξίες αλλάζουν. Κοιτάτε την ζωή σας μ' ένα τρόπο που οι μόνες του αναφορές είναι αξίες. Δεν είναι ούτε αποκτήματα ούτε σχέσεις που τις αποκτάτε και τις κατακτάτε. Αυτή ακριβώς την διαδικασία έχετε ξεκινήσει να βιώνετε και να γειώνετε στην υλική πραγματικότητα.

Το 2009 είναι το έτος της Ωριμότητας του Πνεύματος που βαδίζει πάνω στη Γη. Είναι η χρονιά που πραγματικά το φως της σοφίας του πνεύματος, της ωριμότητάς του αρχίζει και φαίνεται στα πρόσωπά σας. Είναι η χρονιά και οι μήνες που, καθώς οι τροχονόμοι δημιουργούν το τούνελ για να βαδίσετε, εσείς, πολυαγαπημένοι μας φίλοι, νιώθετε μέσα στο τούνελ πως χρειάζεστε όλο και λιγότερα για να είστε καλά. Ξανακοιτάτε το τι έχετε και τι δεν έχετε και το ξανακοιτάτε με μάτια που κοιτάνε πια τις αξίες που πρεσβεύουν αυτά για σας, όχι τις υλικές κατακτήσεις που φέρνουν σ' εσάς. Το κοιτάτε με μάτια πνευματικά και το αξιολογείτε μέσα σ' ένα πνευματικό σύνολο αξιών ζωής.

Μέσα στο 2009 εσείς αρχίζετε να είστε το πνευματικά ώριμο ον, που ζει μέσα σε μια υλική πραγματικότητα. Δεν είναι θέμα ανάληψης ευθύνης πλέον η ενέργεια (που ήταν για το 2008), παρότι μπορεί να φανεί για πολλούς ότι και αυτή η χρονιά έχει τέτοιο θέμα. Για σας που έχετε προχωρήσει στο δρόμο και μπορείτε να νιώσετε την έλξη από τους Γαλαξιακούς Τροχονόμους, το 2009 είναι η χρονιά που γίνεστε όλο και πιο απλοί, όλο και πιο λιτοί, όλο και πιο ουσιαστικοί και ουσιώδεις. Είναι η χρονιά που πραγματικά έρχεστε πολύ κοντά σ' αυτό που ειλικρινά είστε όταν είστε έξω από το σώμα σας.  Μόνο που το κάνετε μέσα στο σώμα σας.

Το 2009 είναι η χρονιά που θα πυροδοτήσει γνώσεις που αφορούν τις μεταβάσεις και δεν θα είναι τυχαίο. Πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν την ανάγκη να κατανοήσουν ή να γνωρίσουν την διαδικασία είτε του ερχομού είτε της αναχώρησης από το γήινο πεδίο. Αυτό είναι μια απάντηση στο γιατί η εργασία αυτή μέχρι τώρα δεν συγκέντρωνε μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί δεν γίνονταν σεμινάρια γι' αυτό το θέμα. Γιατί η ενέργεια δεν ήταν ακόμα εκεί! Ετοιμαστείτε την χρονιά που έρχεται να δείτε τα πρώτα σεμινάρια για ερχομό και αναχώρηση από το γήινο πεδίο. Θα μάθετε να υποδέχεστε τις ψυχές μέσα από το τούνελ με τους Γαλαξιακούς Τροχονόμους, θα μάθετε να ξεπροβοδίζετε τις ψυχές μέσα από αυτό το τούνελ. Δεν θα έχετε πια κανένα φόβο, ως προς τον θάνατο.

Αυτή θα είναι η τελική πράξη της ψυχικής σας απελευθέρωσης στο κλείσιμο της χρονιάς που έρχεται (2009): Η απελευθέρωση σας από τον φόβο του θανάτου! Θα διδάξετε την διαδικασία ως μια πνευματική διαδικασία, θα μάθετε τα κομμάτια τα οποία ακόμα δεν είναι σαφή, γιατί καθώς ζείτε κάθε μέρα αυτής της χρονιάς που έρχεται ζείτε ακριβώς αυτή την διαδικασία μέσα στο σώμα. Όσοι είναι να κάνουν αυτή την δουλειά, να είστε βέβαιοι ότι θα καταγράψουν αυτή την διαδικασία. Θα καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητείται και θα καταλάβουν την χρησιμότητα των πληροφοριών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Καθώς αυτή η έλξη δυναμώνει και οι διαφορετικές ατζέντες των διαφορετικών ομάδων πάνω σ' αυτή την πραγματικότητα παίρνουν φωτιά, εσείς μπορεί να νιώθετε τελείως διαφορετικές δυνάμεις και δυναμικά ν' ασκούνται μέσα και πάνω σας. Μπορεί να δείτε τον πολεμιστή την μια στιγμή και την επόμενη στιγμή τον ειρηνοποιό και την τρίτη στιγμή τον τελείως αποστασιοποιημένο από όλα αυτά ανώτερο εαυτό που είναι σε μία άλλη λειτουργία. Αυτό συμβαίνει και θα συμβαίνει εξαιτίας των διαφορετικών σωλήνων που συνδέονται με αυτή την πραγματικότητα - ο καθένας τραβάει προσπαθώντας να καθορίσει την κίνηση, την κίνηση της γης και την ατομική σας. Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι μαγικό ούτε μυστηριώδες σ' αυτό.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπάρχουν λάστιχα - κάποιοι τραβάνε από την μια μεριά, κάποιος έχει ένα πιο χοντρό λάστιχο και τραβάει από την άλλη, αλλά αυτοί που τραβάνε τα μικρά λάστιχα δεν παραδίδονται. Οφείλουν να παίξουν το παιγνίδι μέχρι το τέλος. Οφείλουν να αξιώσουν ότι μπορούν να κερδίσουν μέχρι το τέλος και αυτό σε σας δίνει δυνατότητες να καταλάβετε την ανατομία της πραγματικότητας στην οποία είστε. Γιατί αυτό είναι το 2009.

Για να απλοποιήσετε πρέπει να καταλάβετε και για να καταλάβετε πρέπει να υπάρχουν ερεθίσματα. Καθώς οι φτωχοί αυτού του κόσμου θα φανούν ακόμα πιο πολύ, αυτό θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν εσείς χρειάζεται να έχετε όλα αυτά που έχετε. Καθώς οι άνεργοι θα αυξηθούν, αυτό θα σας κάνει ν' αναρωτηθείτε αν εσείς πραγματικά πρέπει να κάνετε την δουλειά που κάνετε ή ένα κομμάτι της δουλειάς σας να πρέπει να το δώσετε αλλού για να βοηθήσετε. Καθώς οι άρρωστοι αυτής της πραγματικότητας θ' αυξηθούν, αυτό θα σας κάνει  να αναθεωρήσετε το πόση προτεραιότητα έχετε δώσει στην υγεία στην ζωή σας. Καθώς οι αδικημένοι αυτής της πραγματικότητας θ' αρχίσουν να εμφανίζονται κατά ομάδες και κοινωνικά σύνολα, αυτό θα σας κάνει να εκτιμήσετε την ιδιαίτερη θέση που έχετε και πόσο ευνοημένοι είστε μέσα στην πραγματικότητα, όχι ευνοημένοι χωρίς να το αξίζετε, ευνοημένοι γιατί το υλοποιήσατε. Καθώς όλες οι διαφορετικές ομάδες θα εμφανίζονται μπροστά σας αυτό θα σας βάλει σε μια ενεργή διαδικασία ωρίμανσης, πνευματικής ωριμότητας. Θα απλοποιήσετε και θα αλλάξετε γιατί τα κέντρα της καρδιάς σας είναι ζωντανά. Είστε έτοιμοι να δεχθείτε το νέκταρ που υπάρχει μέσα στο Δισκοπότηρο του Εαυτού σας. Αυτό είναι που είναι το πιο ιερό και το πιο πολύτιμο για καθένα σας.

Αγαπητοί μας φίλοι, οι Γαλαξιακοί Τροχονόμοι ήταν και είναι ένας όρος που αποσυμπιέζει την βαρύτητα αυτών των πλασμάτων, την βαρύτητα που θα είχαν τα ονόματα αυτών των πλασμάτων για τον δικό σας εαυτό. Οι ίδιοι δεν θέλουν να συστηθούν σε σας με ένα άλλο τρόπο πιο σοβαρό ή βαρύγδουπο. Οι ίδιοι αισθάνονται ότι τους ξέρετε ούτως ή άλλως πολύ καλά από τις τόσες αναχωρήσεις και ερχομούς που έχετε κάνει και ξέρετε διαισθητικά ότι μπορείτε να τους εμπιστεύεστε. Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν. Γνωρίζουν προς τα πού κινούν το δικό σας τούνελ φωτός και γνωρίζετε ότι μπορείτε να ακουμπήσετε επάνω τους εμπιστευόμενοι την κίνηση στην οποία σας καθοδηγούν. Αυτό αλλάζει τον συσχετισμό των δικών σας πνευματικών οδηγών με τους άλλους αόρατους βοηθούς που είναι μέρη και το μέρος της διαδικασίας σας.

Αυτό είναι η ανάμειξη του ατομικού σας πεδίου με το κοσμικό πεδίο λειτουργίας - μια ιδιαίτερη ανάμειξη που συμβαίνει μέσα στην ενεργειακή σας ανατομία. Αυτό δίνει νέες συνδέσεις στην ενεργειακή ανατομία και στην αύρα σας και νέες δυνατότητες λειτουργίας του εαυτού σας μέσα στο σώμα. Σκεφθείτε ότι βαδίζετε πια μαζί με τους πνευματικούς σας οδηγούς και μαζί με δυο-τρεις Γαλαξιακούς Τροχονόμους που σας πλοηγούν μέσα στην διαδικασία της πνευματικής σας εξέλιξης. Υπάρχει μια άλλη συνοδεία γύρω από σας πλέον. Μια συνοδεία που είναι ιερή, γιατί είναι η τελική σας συνοδεία για την επιστροφή στην Εστία.

Οι Γαλαξιακοί Τροχονόμοι είναι αυτοί που σας παίρνουν από το σώμα, για να σας οδηγήσουν στην Εστία όταν βγαίνετε από το σώμα σας. Είναι εκείνοι που ξέρουν ακριβώς που πρέπει να πάτε, σε πια μήτρα πρέπει να περάσετε μέσα και είναι εκείνοι οι οποίοι ξέρουν ακριβώς πότε πρέπει να βγείτε και πώς πρέπει να βγείτε για να σας επιστρέψουν σώους και άθικτους πίσω στην πηγή. Είναι κάτι περισσότερο από πνευματικοί οδηγοί γιατί σ' αυτούς εμπιστεύεστε το ταξίδι της ψυχής σας.

Ας το πούμε έτσι: είναι τα χέρια του Θεού που σας βγάζουν από την Εστία του και σας βάζουν στο ρόλο και είναι τα ίδια χέρια που σας παίρνουν από εκεί και σας επιστρέφουν στα χέρια του Θεού. Σ' αυτά τα χέρια έχετε βρεθεί τώρα και αυτά τα χέρια έχουν μπει μέσα στην ανθρωπότητα και αλλάζουν τα δεδομένα. Τα δεδομένα θα αλλάξουν πολύ γρήγορα. Στα πιθανά σενάρια η μετάβαση αυτή θα κράταγε έτη επί ετών και θα ήταν ένας συνεχής συρμός από δυσάρεστα γεγονότα ή θα κράταγε λίγο αλλά θα ήταν έντονο και θα έβγαζε κάπου. Από τα δύο σενάρια τα οποία θα ήταν πιθανά μέχρι και τον Ιούλιο που πέρασε, διαλέξατε το σύντομο συμπυκνωμένο προκειμένου να προχωρήσει πάρα κάτω.

Ο στόχος είναι το 2012 η ίδια η Γη να μην βρίσκεται στο σημείο δυναμικής που είχε προσδιοριστεί. Εννοούμε ότι είναι σαν η αρχική ιδέα να αφορούσε μία μικρότερη μετακίνηση, και στην πράξη εσείς  αποφασίσατε η μετακίνηση να είναι μεγαλύτερη. Οπότε, για να φτάσει η μετακίνηση ακόμη πιο πέρα από εκεί που είχαμε φανταστεί όλοι μαζί, η διαδικασία συμπυκνώθηκε, συμπιέστηκε και έγινε πιο ζουμερή προκειμένου να έχει πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Κοιτάξατε πολύ καλά τον χρόνο που θα χρειαζόταν και ήσασταν πολύ κατηγορηματικοί όλοι, ειδικά εσείς που είστε εδώ σήμερα, οι οποίοι όλοι έχετε γνώση της διαδικασίας της μετάβασης - κάποιοι είναι μάστερς αυτής της διαδικασίας κάποιοι απλά την ξέρουν.

Όταν κοιτάξατε τα χρόνια που θα μπορούσε να πάρει αυτή η διαδικασία όλοι κατηγορηματικά είπατε «όχι, δεν υπάρχει περίπτωση». Και δεν είστε φυσικά μόνο εσείς που είστε εδώ σήμερα. Ήταν χιλιάδες άλλες ψυχές που είπαν αυτό το «όχι» κατηγορηματικά. Κι ήσασταν όλοι εσείς που ήσασταν έτοιμοι να μπείτε στην ωριμότητα και στην απλοποίηση. Το νιώθατε ότι ήταν πια εύκολο, επομένως ξέρατε ότι η κίνηση της ενέργειας μπορούσε ν' αλλάξει. Είστε πραγματικά μεγαλειώδεις. Μακάρι να μπορούσαν να υπάρχουν λέξεις που θα μετέφεραν σε εσάς αυτό το μεγαλείο. Δεν υπάρχουν όμως. Και η μόνη λέξη που μπορεί να ταιριάξει είναι το μεγαλειώδεις. Είστε τόσο πολλά περισσότερα, τόσο πολύ μεγαλύτερο απ' αυτό που μπορείτε να σκεφθείτε, να αισθανθείτε. Είστε πολυδιαστασιακοί μέσα στις λειτουργίες σας και μέσα στο φαινομενικά μικρό μυαλό σας συμβαίνει όλη συμπαντική κίνηση, συμβαίνουν τόσο μεγάλα πράγματα κι όμως εσείς πιστεύετε ότι μέσα σ' αυτό το μικρό μυαλό δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεγαλειώδες.

Σκεφθείτε λοιπόν ότι ζείτε ήδη την διαδικασία της μετάβασης, της αναχώρησης και την ζείτε με το σώμα σας και αυτό συμβαίνει μέσα σ' αυτό που εσείς θεωρείτε το μικρό σας μυαλό. Δεν είναι μικρό το μυαλό σας.  Ο εγκέφαλός σας είναι μεγαλειώδης. Σας δίνει πρόσβαση και επαφή με το παν και το σύμπαν. Είστε τόσα πολλά περισσότερα, τόσο πολύ προικισμένοι και χαρισματικοί στο τι μπορείτε να αντιληφθείτε, να ζήσετε, να νιώσετε, να σκεφθείτε, στο τι μπορείτε να κάνετε.

Και αυτή τη χρονιά, το 2009, θα το νιώσετε μέσα στην απλοποίηση που θα κάνετε το πόσο πλούσιοι είστε, το πόσο πλούσια είναι αυτή η σύνθεση του ψυχικού σας κόσμου, πόσο απερίγραπτη είναι και πόσο μεγαλειώδης, πόσο πέρα από οποιαδήποτε κατανόηση φτάνει, πόσο εξωγήινη είναι, πόσο συμπαντική είναι αυτή η ουσία. Αυτός είναι ο στόχος. Φτάνοντας στο 2012 που είναι πολύ κοντά, να έχετε μια συμπαντική ταυτότητα. Αυτός είναι ο δικός σας προσωπικός στόχος, του κάθε αφυπνισμένου ανθρώπινου όντος, να έχει φτάσει στην ενσωμάτωση της συμπαντικής του κοσμικής του ταυτότητας.

Αγαπημένοι μας φίλοι, είναι πολλοί γύρω σας αυτή την στιγμή και είναι πολλοί γύρω από την Γη οι οποίοι είναι τόσο ευτυχισμένοι για σας. Θα' θελαν να μπορούσαν να γιορτάσουν μαζί σας και να μοιραστούν αυτή την ευτυχία που νιώθουν για σας. Και είναι και άλλοι οι οποίοι είναι γύρω απ' τη Γη, αλλά όχι αυτή την ώρα γύρω από σας, οι οποίοι στεναχωριούνται ακριβώς γι' αυτό. Στενοχωριούνται για αυτό που γίνεστε, γι' αυτό στο οποίο μεταμορφώνεστε, γιατί αισθάνονται ότι χάνουν το χώρο τους και τον λόγο τους. Τον λόγο που είχαν μέσα σας και πάνω σας.

Βοηθήστε εκείνους που λυπούνται για αυτό που γίνεστε ν' ανακουφιστούν. Μην ασχοληθείτε τόσο με εκείνους που χαίρονται, ασχοληθείτε περισσότερο μέσα στην καρδιά σας μ' εκείνους γύρω από την Γη οι οποίοι λυπούνται, οι οποίοι στεναχωριούνται, οι οποίοι βρίσκονται σε εκνευρισμό και άγχος. Βοηθήστε τους να αισθανθούν την βεβαιότητα που έχετε εσείς για τη μετακίνησή σας γιατί αυτό θα τους βοηθήσει να παραιτηθούν από τον άδικο κόπο τους πιο εύκολα, βοηθήστε τους να καταλάβουν ότι μπορούν σιγά σιγά να χαλαρώνουν και ότι κάποιος, εσείς δηλαδή, θα φροντίσετε για όλους. Δεν θα αφήσετε κανένα χωρίς στέγη απλώς θα βρείτε την κατάλληλη στέγη για όλους.

Ακριβώς όπως αλλάζουν οι στέγες και τα οικονομικά πάνω στη Γη, αλλάζουν οι στέγες και τα οικονομικά γύρω από την Γη. Αυτό που χρειάζεστε εσείς να κάνετε είναι να φροντίσετε για όλους  να έχουν αυτό που χρειάζεται και να είναι όλοι βέβαιοι ότι δεν θα αφήσετε κανένα, χωρίς στοργή και φροντίδα. Αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν την ασφάλεια μες τις ψυχές τους, γιατί και αυτοί έχουν ψυχή, ώστε σιγά σιγά και ήρεμα ν' αρχίσουν να χαλαρώνουν τα λουριά που τους συνδέουν μαζί σας. Και μέχρι την επόμενη φορά που θα έχουμε την χαρά και την τιμή να είμαστε μαζί σας η ευχή μας είναι να επιτρέψετε στο αγνό και καθαρό φως του εαυτού σας όπως αυτό υπάρχει μέσα στις καρδιές σας και μέσα στο νου σας να σας δείξει και να σας οδηγήσει στον δρόμο.

 Και έτσι είναι!


 © 2008 Χαριτίνη Χριστάκου