Σμαραγδένιος Κύκλος


Η συχνότητα της ειρήνης

4 Οκτωβρίου 2008, Θεσσαλονίκη

Ειρήνη, αγαπητοί μας φίλοι.

Η ειρήνη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε ν' αξιώσετε για τον εαυτό σας. Δεν αναφερόμαστε στον πλανήτη σας ή στην πραγματικότητα, όπου πιστεύετε ότι τώρα βρίσκεστε. Με τα ίδια μάτια που τώρα βλέπετε ένα τρισδιάστατο κόσμο, μπορείτε να δείτε ένα άλλο κόσμο μαζί μ' αυτόν. Με τα ίδια μάτια μπορείτε να δείτε τον κόσμο της ειρήνης μέσα στον κόσμο της τριβής. Χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια εργαλεία - δώρα που σας έχουν δοθεί, μπορείτε να δείτε αυτό που θα εσείς θα επιλέξετε να δείτε.

Η ειρήνη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε ν' αξιώσετε γιατί η ειρήνη βοηθά το νου σας και την αντίληψή σας να ξεπεράσει τους φραγμούς ώστε να μπορέσει να δει. Η ειρήνη υπερβαίνει τους αντιπερισπασμούς και αφήνει το νου ήσυχο να κοιτάξει αυτό που αληθινά υπάρχει. Η ειρήνη είναι ανώτατη κατάσταση συνειδητότητας που μπορείτε να σκεφθείτε γιατί για να έχετε ειρήνη πρέπει να παραδοθείτε! Ο διαχωρισμός μέσα στο νου σας να έχει πάψει. Πρέπει ο θόρυβος της κριτικής και των κρίσεων να έχει σταματήσει. Πρέπει οι συγκρίσεις να έχουν καταλυθεί. Η ειρήνη είναι το υπέρτατο που μπορείτε ν' αξιώσετε και είναι η δική σας πύλη για το άνοιγμα της αντίληψης σ' όσα αληθινά υπάρχουν γύρω σας.

Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι βλέπετε, αυτό που αληθινά υπάρχει. Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι αντιλαμβάνεστε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Όμως, μέσα στα δώρα του Πνεύματος είναι και το δώρο του αυτοπροσδιορισμού: της ελευθερίας να βλέπετε, ν' ακούτε και να ζείτε αυτό που εσείς αποφασίζετε!

Βρίσκεστε μέσα σ' ένα ευρύτερο γεωγραφικό χώρο, ο οποίος ανεβάζει την ενέργειά του με ρυθμό πιο γρήγορο από το γενικότερο ρυθμό της γης. Αλλάζει την ενέργειά του και τις δομές του ακολουθώντας μία δική του ταχύτητα εξέλιξης και ανάκτησης δεδομένων. Αυτός είναι ο χώρος της Ελ Μάρυα στον οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί. Ο χώρος της φέρνει την ενέργεια της ειρήνης, σας καλεί ν' αξιώσετε το ύψιστο που μπορείτε για τον εαυτό σας.

Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος τον οποίο βλέπετε με τα μάτια σας είναι πολύ πιο δελεαστικός γιατί παρέχει περισσότερα ερεθίσματα μέσα στο νου σας για φλυαρία. Ο νους σας τρέμει την ώρα που θα έρθει η ησυχία μέσα του, γιατί έχει ξεχάσει αυτή την κατάσταση. Όμως, αυτή είναι η πραγματική κατάσταση μέσα στο νου σας. Είναι αυτή την κατάσταση που καλύπτετε μέσω των πέπλων της βοής και της φασαρίας.

Η ενέργεια της Ελ Μάρυα σας συνδέει με την Χριστική Συνειδητότητα. Είναι μία ενέργεια μοναδικής ποιότητας και συχνότητας, η οποία είναι απαιτητική: δεν συμμαχεί εύκολα με προσποιήσεις, αναγνωρίζει το ψέμα και την ψευδαίσθηση, δεν σας αφήνει να βολευτείτε σ' αυτά που φαίνονται. Θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για τη διαφοροποιημένη ενέργεια που έχει αυτό το μέρος της γης, που είναι ιδιαίτερο. Έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε : ό,τι ξεκινήσει, θα ξεκινήσει από εδώ...

Όσα κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, το Πνεύμα φυλάει τον Άσο του στο μανίκι! Φροντίζει να μην τον εκθέσει ώστε το παιχνίδι να έχει ενδιαφέρον. Αυτή η ευρύτερη περιοχή είναι ο κρυφός άσος. Είναι η ώρα που το ακούτε καθαρά. Και είναι η ώρα που θα πούμε και άλλα για την περιοχή. Δεν είχαμε μιλήσει μέχρι τώρα γιατί αυτός ήταν ασφαλής τρόπος για την δημιουργία ενεργειακής προστασίας όσο οι καταστάσεις εξελίσσονταν. Και εσείς, όσοι κατοικούν σ' αυτόν τον χώρο, έπρεπε να προσεγγίσετε ένα επίπεδο επίγνωσης και διαχείρισης της πνευματικότητας, που η αλήθεια να μπορεί να έρθει να σας συναντήσει χωρίς κίνδυνο.

Εννοούμε ότι έπρεπε να είστε σε μία ενέργεια που να αντιληφθείτε ισορροπημένα αυτό που ακούτε, που να έχετε μία καλή επίγνωση και αντίληψη της σημασίας των πληροφοριών, χωρίς να διαταραχθεί η καθημερινότητά σας. Οι πληροφορίες θα σας κρατήσουν πιο συνειδητά μέσα στην καθημερινότητα και δεν θα σας απογειώσουν προς ένα άλλο κόσμο, αλλά θα σας επιστρέψουν μέσα σ' αυτόν τον κόσμο, μέσα σ' αυτόν τον χώρο, πιο ισορροπημένους και δυνατούς.

Ο άλλος λόγος είναι πως μέχρι η σκηνή να είναι έτοιμη και οι πρόβες να έχουν ολοκληρωθεί, δεν γίνεται η έναρξη! Δεν προσκαλείται το κοινό μέχρι οι ηθοποιοί να είναι έτοιμοι. Αλλιώς, η παράσταση κινδυνεύει να καταστραφεί. Δεν υπήρχε λοιπόν λόγος να έλξουμε τα βλέμματα και την προσοχή προς αυτόν τον χώρο, μέχρι ο χώρος να έχει επαρκώς συμπυκνωμένη ενέργεια και συνειδητότητα, ώστε να μπορεί να χειριστεί άλλες ενέργειες. Όπως καλά γνωρίζετε, μέσα στο παιχνίδι του τρισδιάστατου κόσμου, όταν κάποιος δει ένα βάζο με γλυκό, συνήθως θέλει να το πάρει για τον εαυτό του! Δεν θέλει να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους. Ή εάν πιστεύει ότι εκείνος δεν θα πάρει καθόλου από το γλυκό, τότε φροντίζει να κρύψει ή να πετάξει το βάζο, ώστε κανείς άλλος να μην πάρει!

Αυτό συμβαίνει σε διάφορα επίπεδα μέσα στην πραγματικότητα με όλα όσα έρχονται τώρα και με όσους θησαυρούς υπάρχουν κρυμμένοι και ασφαλισμένοι. Ο ευρύτερος γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας και μέρος των Βαλκανίων είναι ένας χώρος όπου έχουν φυλαχτεί πολλοί ενεργειακοί θησαυροί. Έχουν φυλαχτεί με τέτοιο τρόπο, που δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθούν για άλλο λόγο πέρα από τον λόγο που ολοκληρώνει το θεϊκό σχέδιο. Αυτό είναι μία ιδιαιτερότητα της ίδιας ενέργειας. Η ενέργεια έχει συνειδητότητα και γνωρίζει για ποιο λόγο προορίζεται. Η ενέργεια δεν είναι απλώς ενέργεια.

Το μόνο που μπορούσε να συμβεί εάν η σημασία του χώρου γινόταν γνωστή σε ακατάλληλο χρόνο είναι μπορούσαν να έρθουν άλλες ενέργειες να επικαθίσουν πάνω του και να γίνει πάρα πολύ δύσκολο να κινηθεί το ενεργειακό υπόστρωμα πάνω στο οποίο έχετε την τιμή να κάθεστε και να ζείτε. Αυτός είναι από τους πρώτους χώρους όπου ήρθε και εδραιώθηκε η συχνότητα της ειρήνης για τον γήινο πολιτισμό. Η συχνότητα της ειρήνης είναι η συχνότητα ενός φωτισμένου κόσμου, όπου δεν υπάρχουν «καθρέφτες», τα όντα γνωρίζουν τον εαυτό τους χωρίς να χρειάζονται τον καθρεφτισμό τους από κάποιον άλλο.

Η ειρήνη προϋποθέτει αυτό το επίπεδο αυτογνωσίας και εσωτερικής καθαρότητας. Αυτός λοιπόν ο χώρος, πολύ πριν και από τον πολιτισμό της Ελ Μάρυα -οι επιστήμονες ήδη έχουν αρχίσει να βρίσκουν ευρήματα από πολιτισμούς προγενέστερους του Μακεδονικού και όπως είπαμε ήδη από την Πέλλα θα έρθουν και άλλα στην επιφάνεια! Η ιστορία αυτής της περιοχής είναι πολύ παλιά.

Θα πάμε πιο πίσω από την εποχή της Λεμουρίας και της Ελ Μάρυα, πιο πίσω από την Χρυσή Κοιτίδα του τώρα, όταν εσείς, ως φωτεινά πλάσματα ήρθατε μέσω του φωτεινού σας σώματος και φέρατε και γειώσατε και συνδέσατε μέσα στο δίκτυο της συνειδητότητας της γης την συχνότητα της ειρήνης. Αυτή ήταν μία ιερή τελετή γιατί εγκαινίαζε ένα γραμμικό χρόνο και μία μεγάλη εξέλιξη. Την ίδια ώρα που εκτελούσατε την ιερή τελετή περνώντας μέσα στο δικτύωμα συνειδητότητας της γης την συχνότητα της ειρήνης, ξεκινούσε η κίνηση για το μέλλον και το τέλος της κίνησης.

Μιλάμε για όλα αυτά όσα καλύτερα μπορούμε, δεδομένου ότι η ανακίνηση της ενέργειας δημιουργεί ενεργειακές αναταράξεις και στην γυναίκα που χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε τις πληροφορίες. Ήσασταν λοιπόν εσείς οι ίδιοι με τις φωτομορφές σας, που ήρθατε με την συχνότητα της ειρήνης και την προσδέσατε μέσα στο γήινο δικτύωμα. Την φέρατε και την δέσατε σε συγκεκριμένο σχεδιασμό για συγκεκριμένο χρόνο. Γνωρίζατε ότι αυτό έβαζε σε κίνηση το παιχνίδι, ότι αυτό άνοιγε τη σκακιέρα με τα μαύρα και άσπρα πιόνια, πάνω στην οποία θα ερχόσασταν αργότερα ξεχνώντας ότι εσείς την φτιάξατε, ξεχνώντας ότι εσείς βάλατε τα μαύρα και τα άσπρα πιόνια, ξεχνώντας ότι εσείς είχατε ορίσει τις μαύρες και άσπρες περιοχές [τετραγωνάκια], ξεχνώντας το μέγεθος και το βάθος της.

Έχοντας ξεχάσει όσα είχαν προηγηθεί, θα ερχόσασταν να παίξετε πάνω στην σκακιέρα, προσπαθώντας να καταλάβετε πώς δουλεύει. Αυτό ήταν ένας άλλος τρόπος να πείτε: για να καταλάβουμε θα ανακαλύψουμε τη διαδικασία και όσα μεσολάβησαν για να συμβεί. Ξεκινήσατε από το άχρονο για να μπείτε στον χρόνο για ν' ανακαλύψετε μέσα από τον χρόνο όλη τη διαδρομή μέσα στο χρόνο που οδηγεί στο άχρονο. Και θα πείτε «τι νόημα έχει αυτό; Γιατί να μπούμε μέσα στον χρόνο; Τι μπορεί εμείς, ως φωτεινά πλάσματα, να θέλαμε που να σκεφθήκαμε κάτι τόσο παράξενο; Τι σημαίνει ότι σκεφθήκαμε έναν χρόνο; Ότι ορίσαμε τι θα συμβεί μέσα σ' αυτό;».

Όταν είστε στον χώρο της μη-ύλης, στον χώρο που είστε σιωπή και σοφία, γαλήνη και βεβαιότητα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Όλοι οι υλικοί κόσμοι, όταν είστε εκεί, είναι πολύ διαφορετικοί απ' αυτό που τώρα εσείς βλέπετε. Δεν τους κοιτάτε με μάτια φοβισμένα, δεν τους κοιτάτε με μάτια μισόκλειστα, με μάτια που δεν γνωρίζουν... δεν βλέπετε την ίδια εικόνα που βλέπετε τώρα... Όταν κοιτάτε με τα μάτια της ψυχής και του ανώτερου εαυτού τους υλικούς κόσμους βλέπετε μία λαμπρότητα, ένα μεγαλείο, μία ασύλληπτη ευφυία αγάπης σε απίστευτες λειτουργίες... Κάπου μέσα σας αυτό το γνωρίζετε...

Όταν κοιτάτε αυτόν και άλλους κόσμους, δεν βλέπετε την τωρινή εικόνα, ούτε είστε σ' αυτόν τον τρόπο σκέψης. Βλέπετε έργα αγάπης, λαμπρότητας και μεγαλείου. Βλέπετε τους αληθινούς εαυτούς σας. Βλέπετε -όπως στον κινηματογράφο- ταινίες υπέροχες, με υπέροχες συλλήψεις να παίζονται μπροστά στα μάτια σας... όπως τώρα κάθεστε στην καρέκλα σας και απολαμβάνετε μία ωραία ταινία. Ξέρετε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, ξέρετε ότι είναι ηθοποιοί αυτοί που παίζουν. Μερικές φορές η ταινία δεν είναι απαραίτητα χαρούμενη, αλλά εντούτοις σας συγκινεί, μιλά στην καρδιά σας και «γράφει» μέσα σας μ' ένα τρόπο διαφορετικό από μία κωμωδία!

Με τον ίδιο τρόπο βλέπετε τις εικόνες των υλικών κόσμων όταν είστε ανώτεροι εαυτοί. Θαυμάζετε αυτόν που σκέφθηκε το σενάριο της υπέροχης ταινίας. Θαυμάζετε τους ηθοποιούς που έπαιξαν με τόση ζέση και ταύτιση τους ρόλους! Συγκινήστε από το σενάριο και βλέπετε μέσα σ' αυτό το μεγαλείο της δημιουργίας! Πώς σκέφτηκε ο σεναριογράφος το σενάριο, πώς έστησε ο σκηνοθέτης τα πλάνα, ποιος φαντάστηκε να φτιάξει τα σκηνικά, πώς ο ηθοποιός έπαιξε τόσο καλά τον ρόλο του... Όλα αυτά δεν σας προκαλούν θλίψη ή απόγνωση όταν είστε στην αίθουσα ενός κινηματόγραφου και βλέπετε μία ωραία ταινία.

Όλες οι ταινίες που γυρίζει ο Μεγάλος Καλλιτέχνης είναι πρώτης επιλογής, έχουν τα πιο υπέροχα σενάρια, έχουν ύψιστο νόημα. Σκεφθείτε πώς έχετε νιώσει εσείς όταν βλέπετε μία υπέροχη ταινία. Σκεφθείτε ότι είστε σε τέτοια απόσταση που δεν ταυτίζετε τον ηθοποιό με την ταινία, παρότι ο ηθοποιός σας κάνει να συγκινήστε. Μπορεί να κλάψετε μαζί με τον ηθοποιό, ενώ ξέρετε ότι παίζει τον ρόλο της ταινίας. Ξέρετε ότι βλέπατε μία ταινία, αλλά εντούτοις η ταινία «μίλησε» σε σας και σας έκανε πιο πλούσιους!

Η Ελ Μάρυα και η συχνότητα της ειρήνης που μετέφερε έχει την δυνατότητα να φέρει την αφύπνιση ότι πράγματι βλέπετε μία ταινία, ότι αυτό που τα μάτια σας νομίζουν ότι βλέπουν δεν είναι η πραγματικότητα, ότι η πραγματικότητα έχει ειρήνη και θεϊκή φροντίδα και μεγαλείο, έχει εξαιρετικό σεναριογράφο, έχει νόημα και ουσία. Επομένως, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι όποιος έχει φτιάξει αυτή την ταινία δεν την έφτιαξε τυχαία. Ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης.

Όταν γειώσατε την ενέργεια της ειρήνης, μαζί της γειώσατε και την ενέργεια της Ελ Μάρυα, που είναι η θηλυκή ενέργεια εν δράσει μέσα από την ενότητα, την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που ο συγκεκριμένος γεωγραφικός χώρος «παράγει» δημιουργικά πλάσματα. Αυτός είναι ο λόγος που τα έργα που παράγονται μέσα από την ενέργεια αυτού του χώρου μιλούν στις καρδιές των ανθρώπων. Φέρνουν μέσα στον ψυχισμό κάθε ανθρώπου την σύνδεσή του με την ειρήνη. Δεν είναι απλώς η συγκίνηση που μπορεί να αισθανθείτε, δεν είναι μόνο ένα διαφορετικό βάθος, είναι ότι σας οδηγούν σ' εκείνο το χώρο μέσα σας όπου όλα βρίσκουν την σωστή τους θέση γιατί υπάρχει ειρήνη.

Όταν δέσατε μέσα στο δικτύωμα της γης την ενέργεια της ειρήνης ξέρατε ότι για να ξαναφτάσετε ξανά σ' αυτήν θα περνάγατε από όλα τα κουτάκια της σκακιέρας -μαύρα και άσπρα- προκειμένου να επιστρέψετε στην εκκίνηση. Γνωρίζατε ότι η επανεκκίνηση δεν θα ήταν ίδια, ότι θα ήταν ένας δεύτερος τελείως διαφορετικός γύρος, θα είχατε αποκωδικοποιήσει όλη την σκακιέρα, θα είχατε βγει από την ψευδαίσθηση ότι η ταινία είναι αληθινή, θα είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα εσείς είστε εκείνοι που σκεφτήκατε το σενάριο, την μουσική και τα σκηνικά και τους πρωταγωνιστές.

Τώρα πλησιάζετε στην αφετηρία με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό. Έχετε αλλάξει τις προσδοκίες των εαυτών σας. Όχι όπως μερικά χρόνια πριν που απαιτούσατε από τον εαυτό σας πράγματα. Τώρα, αδημονείτε γλυκά και νοσταλγείτε καταστάσεις του είναι σας. Ανεβάζετε το επίπεδο του πόθου και της λαχτάρας για ανάκτηση της αφετηρίας. Ο λόγος που ό,τι είναι ν' αλλάξει θα ξεκινήσει από εδώ είναι γιατί εάν η ενέργεια της ειρήνης δεν πυροδοτηθεί στην πράξη, τίποτα δεν μπορεί να γειωθεί. Ο ρόλος σας είναι ιερός και μεγάλος κι ας μην το θυμάστε. Αναρωτιέστε γιατί ζείτε σ' αυτόν τον χώρο που δεν είναι εύκολος, που η ενέργειά του δεν είναι η ευκολότερη, που έχει ένα άλλο βάθος και ένταση, που είναι υπαρξιακά πιο απαιτητικός... Η απάντηση είναι «Είναι ο καλύτερος χώρος που θα μπορούσατε να είστε!». Είστε πολύ τυχεροί που βρίσκεστε σ' αυτόν τον χώρο. Είναι μεγάλο ιερό δώρο αυτό.

Είστε εδώ γιατί έχετε την ενέργεια της ειρήνης μέσα σας διαρθρωμένη μέσα στην ανατομία σας. Οι ψυχές σας έχουν μία ελαφρώς διαφορετική συχνότητα εν αναμονή, αυτή είναι η υποδοχή της Ελ Μάρυα. Παρότι η συχνότητα της ειρήνης γειώθηκε εκατομμύρια χρόνια πριν τον πολιτισμό της Ελ Μάρυα, ο πολιτισμός αυτός την γείωσε στην πράξη μέσα στη γη, και μέσω αυτού δημιουργήσατε την υποδοχή. Γι' αυτό η νοσταλγία θα είναι για σας πιο έντονη. Η λαχτάρα για ειρηνική ζωή θα είναι βαθύτερη σε σας. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τους διαχωρισμούς στη φυλή σας και ανάμεσα στους λαούς, θα είναι πιο διακαής σε σας.

Όλοι όσοι ζουν σ' αυτόν το χώρο έχουν έρθει γνωρίζοντας ότι θα βρεθούν σ' ένα ιερό χώρο. Ήρθαν πολύ συνειδητά γιατί έχουν δει την ταινία καθισμένοι σε μία αναπαυτική πολυθρόνα. Έχετε συγκινηθεί, χαρεί και εκστασιαστεί μ' αυτήν. Έχετε δακρύσει γιατί μέσα απ' αυτήν είδατε το μεγαλείο του δημιουργού, το μεγαλείο του εαυτού σας. Αφού την είδατε, ήρθατε να την ζήσετε! Την έχετε ήδη δει. Τώρα την ζείτε. Ζείτε την έντασή της και το μεγαλείο της. Την τριβή της και την εξέλιξή της. Οι χαρακτήρες παίζουν όλοι τέλεια τον ρόλο τους. Μέχρι που κάποια στιγμή οι ηθοποιοί που είναι πάνω στην σκηνή και αυτοί που παρακολουθούν την σκηνή θα γίνουν ένα. Και το έργο θα έχει τελειώσει. Οι ηθοποιοί θα κατέβουν από τη σκηνή και θα κάτσουν στην θέση του θεατή. Η σκηνή τότε θα είναι ελεύθερη για ένα επόμενο έργο.

Σ' αυτό το επόμενο έργο, όλοι εκείνοι που τώρα δυσκολεύονται να προχωρήσουν, που θέλουν να δουν την ταινία που ονομάζεται «το μεγαλείο της διττότητας» σε πρώτη προβολή, όλοι αυτοί θα πάρουν την θέση σας στην σκηνή και εσείς θα τους κοιτάτε ως θεατές. Εσείς θα είστε οι οδηγοί τους, εσείς θα τους λέτε τι χρειάζεται να κάνουν, γιατί εσείς θα κάνετε μαζί τους τις πρόβες. Μέχρι που θα φτάσουν κι εκείνοι να κατέβουν από την σκηνή και να καθίσουν στις δικές σας θέσεις.

Δεν ετοιμάζεστε μόνο για την δική σας αποφοίτηση, για την ανάκτηση και την ενθύμηση ότι έχετε δει αυτή την ταινία, ώστε να κατέβετε από την σκηνή, είναι ότι μέσα απ΄όσα ζήσατε ξέρετε πώς να προπονήσετε και να ετοιμάσετε τους επόμενους για την δική τους ταινία. Και θα είστε εσείς εκείνοι που θα έρχονται σε τέτοιες συναντήσεις σαν αυτή στο μέλλον, θα μιλάτε σε κάποιους άλλους, κάποιος άλλος θα κάθεται στην θέση της γυναίκας που είναι εδώ [Χαριτίνης] κι εσείς θα είστε εκείνοι που θα μιλούν σε μία αντίστοιχη γυναίκα. Θα λέτε αυτά που τώρα ακούτε εδώ, σ' εκείνη που θα κάθεται τότε εκεί για να τα λέει σ' εκείνους που θα κάθονται τότε στη θέση σας... Αυτή είναι η συνέχεια της ταινίας.

Θα πάρετε τις θέσεις των αγγέλων και πνευματικών βοηθών σας και θα είστε εσείς οι πνευματικοί βοηθοί και οι άγγελοι για εκείνους που θα συνεχίσουν να βλέπουν την ταινία της διττότητας σ' αυτόν τον πλανήτη. Θα τους βοηθήσετε να ετοιμάσουν την παράσταση, θα τους βοηθήσετε να μάθουν τους ρόλους, θα τους καθοδηγήσετε να τους παίξουν σωστά, να τους καταλάβουν τις σωστές στιγμές, βοηθώντας σ' όλη τη διαδρομή... μέχρι κι εκείνοι με τη σειρά τους να φτάσουν ν' αποφοιτήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι η ταινία τους και να κατέβουν από την σκηνή να πάρουν τις δικές σας θέσεις και εσείς να προχωρήσετε στην επόμενη φάση.

Το άχρονο μέρος του εαυτού σας γνωρίζει ότι αυτό είναι έτσι. Ξέρετε αυτά που πρόκειται να διαδραματιστούν. Καθώς η ενέργεια της Ελ Μάρυα αυξάνει περισσότερο, το αρχαγγελικό μέρος του εαυτού σας γίνεται πιο αισθητό και είναι ευκολότερο να το αντιληφθείτε και να θυμηθείτε. Αυτό ζωντανεύει μέσα σας και σας οδηγεί σε υπερβάσεις, που φαίνονταν αδύνατες. Θα σας φαίνεται αστείο το ζήτημα του εγώ... θ' ανακαλύψετε ένα πολύ ελεύθερο εαυτό μέσα στην πραγματική σας υπόσταση. Η μόνη σας έγνοια θα είναι πώς θα διευκολύνετε κάποιον άλλο στη δική του διαδικασία, πώς θα επιταχύνετε την διαδικασία του, πώς θα του δείξετε τους γρήγορους δρόμους και την σκακιέρα, ώστε να φτάσει γρήγορα στην επανεκκίνηση.

Αυτό θα είναι το μόνο που θα σας ενδιαφέρει και που θα κάνει την ζωή σας ενδιαφέρουσα. Το να βρείτε ένα τρόπο υπηρεσίας προς τους άλλους θα σας φέρει ευτυχία και εκπλήρωση, θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι, θα σας βγάλει γρήγορα από την ψευδαίσθηση της ταινίας, θα σας θυμίσει ότι είστε εκείνοι που έφτιαξαν την ταινία. Βρείτε κάτι στο οποίο να προσφέρετε, να υπηρετήσετε, κάτι που έχει νόημα και σκοπό. Έτσι η ενέργεια της Ελ Μάρυα θα ζωντανέψει μέσα σας και οι μνήμες του εαυτού σας θ' αναδυθούν για να σας θυμίσουν ποιοι είστε.

Μέχρι την επόμενη φορά δεν θα σας πούμε αυτό που λέμε συνήθως «να φέρετε περισσότερη ειρήνη μέσα σας ώστε να χωρέσετε περισσότερο Θεό μέσα σας». Θα σας πούμε «βρείτε ένα δρόμο για να προσφέρετε, για να υπηρετήσετε, για να συνεισφέρετε... και δείτε τη συνειδητότητα της ειρήνης ν' αναδύεται πανηγυρικά μέσα στο είναι σας. Όταν μετακινήσετε την πυξίδα από εσάς στους άλλους, η συχνότητα της ειρήνης έρχεται μαζί σας. Αυτός είναι ο συντομότερος δρόμος για τον ανώτερο εαυτό.

Μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί άγγελοι, να θυμάστε ποιοι πραγματικά είστε...

Να θυμίζετε στον εαυτό σας ποιοι πραγματικά είστε ... και να φροντίζετε να είστε καλά και έτσι το πνεύμα θα μπορεί να είναι κάθε στιγμή δίπλα σας και εσείς θα το νιώθετε. Όταν δεν είστε καλά, δεν μπορείτε να αισθανθείτε εκείνους που είναι γύρω σας.

Λίγο αργότερα στον χρόνο, που θα είστε εσείς γύρω από κάποιους άλλους, θα θέλετε να μπορούν να σας νιώθουν, θα θέλετε να μπορούν να αισθάνονται, θα θέλετε να μπορέσετε να κάνετε την επαφή και να τους βοηθήσετε να ξέρουν ότι πραγματικά είστε εκεί.

Εάν είστε καλά, μπορείτε να μας νιώσετε, να μας αισθανθείτε, να ξέρετε ότι είμαστε εδώ... εάν είστε καλά...


Και έτσι είναι!


 © 2008 Χαριτίνη Χριστάκου