Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι βιβλιοθηκάριοι

13 Σεπτεμβρίου 2008

Αγαπητοί μας φίλοι, καλώς ήρθατε σε μία νέα ευκαιρία για διεύρυνση, ανακάλυψη και διεύρυνση δυνατοτήτων και για ανάκτηση φωτός. Καλώς ήρθατε σε μία νέα στιγμή και σε μία νέα συνάντηση. Ξεκινώντας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί μας επιτρέψατε ν' ασχοληθούμε με κάποιες άλλες εργασίες και να μην είμαστε σε τόση εγρήγορση για τις επικοινωνίες [αναφέρονται στους δύο μήνες που δεν έγιναν επικοινωνίες]. Αυτή είναι μία απάντηση σε κρυφές σκέψεις της Χαριτίνης, που αναρωτιόταν εάν ήταν κατάλληλο που δύο μήνες απείχε μήνες των επικοινωνιών.

Θα πούμε ότι, όπως κι εσείς, έτσι και εκείνη και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι χρειάζεστε χρόνο αποχής, ανασύστασης και αναδόμησης. Το ίδιο μερικές φορές χρειάζεται και στην άλλη πλευρά του πέπλου που θεωρείται ότι είναι ολοκληρωμένη και τέλεια. Οι εργασίες δεν τελειώνουν ποτέ, όπως συνηθίζετε να λέτε - είτε είσαστε στην από κει πλευρά του πέπλου, είτε είστε στην από δω. Πιστέψτε μας ότι μερικές φορές στην από δω πλευρά οι εργασίες είναι πολύ περισσότερες από τις εργασίες στη δική σας πλευρά.

Καλώς ήρθατε λοιπόν σε μία νέα χρονική στιγμή, όπου δίνονται καινούργιες δυνατότητες. Αυτή την φράση θα την ακούσετε κι άλλες φορές στα χρόνια που έρχονται, καθώς -όπως το περιέγραψε ο Γιώργος- τα γρανάζια του χρόνου αλλάζουν λειτουργία σε κομβικές στιγμές και έτσι θα βρίσκεστε σε νέες στιγμές, νέων δυνατοτήτων. Εάν θέλετε, θα περνάτε μέσα από πύλες που ενεργοποιούν καινούργια φάσματα δυνατοτήτων και ευκαιριών μέσα σε κάθε άνθρωπο.

Η ομήγυρις που είναι σήμερα συγκεντρωμένη εδώ είναι λίγο διαφορετική από τη συνηθισμένη και σας συνοδεύουν ελαφρώς διαφορετικές ενέργειες. Έχετε συνηθίσει την ενέργεια να κινείται σε κάποια φάσματα, την τελευταία φορά προετοιμαστήκατε για κάποια καινούργια φάσματα. Όλοι παρατηρήσατε ότι κάτι καινούργιο και διαφορετικό συνέβαινε. Ότι μία νέα συχνότητα ήταν σ' επαφή μαζί σας.

Η συνοδεία που φέρνουμε σήμερα αποτελείται από Αρχαίους Βιβλιοθηκάριους. Ίσως ν' ακούγεται βαρετό το να είναι κάποιος βιβλιοθηκάριος. Αλλά, φανταστείτε βιβλιοθηκάριους, που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα δρώμενα, παντού και πάντα, φροντίζοντας ό,τι συμβαίνει παντού και πάντα να καταχωρείται ή να συνδέεται μέσω της ενέργειας με τέτοιο τρόπο που να είναι πάντα ανιχνεύσιμο και να μπορεί ν' ανασυρθεί.

Οι Βιβλιοθηκάριοι που φέρνουμε μαζί μας έρχονται με μεγάλη περιέργεια. Είναι η πρώτη φορά που κάνουν μία τέτοια επαφή με σας, μέσω της ενέργειας του Σμαραγδένιου Κύκλου, που τώρα φαίνεστε να έχετε μία κάποια υλική υπόσταση. Είναι πολύ ενθουσιώδεις, σαν μικρά παιδιά, και ίσως αισθανθείτε στη σημερινή ενέργεια ένα μέρος του δικού τους ενθουσιασμού, που πραγματικά θέλουμε έντεχνα να διοχετεύσουμε προς εσάς, ώστε να γίνει αντιληπτή η ποιότητα της δικής τους ενέργειας.

Ανοίγει ένας νέος κύκλος στην ανθρωπότητα, όπου οι αισθήσεις της από δω πλευράς, οι επαφές και συνδέσεις διευκολύνονται περισσότερο. Πολλοί από την αόρατη πλευρά του πέπλου μπορούν να σας προσεγγίσουν με διακριτικό τρόπο. Δεν μπορούν να σας προσεγγίσουν όπως ο Μιχαήλ, όπως ο Ραφαήλ ή ο Γαβριήλ, γιατί δεν έχουν ακόμα μία τέτοια ευχέρεια. Κι εσείς ακόμα ετοιμάζεστε.

Εντούτοις, μπορούν μέσω της ενέργειας που έχουν δημιουργήσει οι κύριες συνδέσεις [όπως των Αρχαγγέλων] στην αύρα σας, να έρθουν σ' επαφή μαζί σας. Αυτό είναι μεγάλη αλλαγή, έστω κι αν ακόμα δεν φαίνεται το υλικό της αντίκτυπο, το αντίκτυπο για την καθημερινή σας ζωή.

Αυτές οι συνδέσεις που ανοίγονται και έλκονται στις αύρες σας - και όχι στις σαύρες σας, είναι συνδέσεις που σας διευκολύνουν πολύ να φέρετε τον εαυτό σας στο κέντρο σας, να βρείτε μέσα σας τις απαντήσεις και να κινηθείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ανταπόκριση, ώστε να βρείτε την δική σας θέση ακριβώς, μέσα στον εαυτό σας. Γιατί αυτή είναι η κατάλληλη θέση στο γρανάζι της κβαντικής μηχανής του σύμπαντος: να βρείτε την κατάλληλη θέση μέσα σας.

Εδώ, θα κάνουμε μία παρένθεση, πριν σας μιλήσουμε για τους Βιβλιοθηκάριους, οι οποίοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι που σήμερα κάνουν αυτήν την επαφή με σας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, που σηματοδοτεί μία νέα δική σας σύνδεση με τα κέντρα των πληροφοριών μέσα στο σύμπαν. Θα κάνουμε λοιπόν την παρένθεση γιατί είναι σημαντική αφού θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτούργησαν πράγματα στη ζωή σας.

 Ιερή Δυσφορία

Το θέμα αφορά όλα τα συμπτώματα δυσφορίας στη ζωή σας. Γνωρίζουμε ότι επί δεκαετία ή δεκαετίες, το χαρακτηριστικό σύμπτωμα που επανέρχεται μέσα σας είναι η δυσφορία. Μέσα στη ζωή και στην καθημερινότητα, προσπαθείτε να κάνετε αυτό που κάνετε με τον τρόπο που είναι πιο κατάληλος να το κάνετε, ή να μην κάνετε αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, ή να βρείτε ποιο είναι το σωστό που πρέπει να κάνετε ή ν' αναρωτηθείτε εάν αυτό που κάνατε ήταν το σωστό ή έπρεπε να έχετε κάνει κάτι άλλο. Αυτά τα ερωτήματα σας φέρνουν πολύ συχνά στην φιλική και οικεία ενέργεια της δυσφορίας...

Δυσφορείτε. Δεν ξέρετε. Κάνατε το σωστό ή όχι; Ανταποκριθήκατε ή όχι. Εάν ανταποκριθήκατε, το κάνατε κατάλληλα; Τί είναι καλύτερο να κάνετε; Ν' ασχοληθείτε με την ρεφλεξολογία ή να παραμείνετε στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Είναι καλύτερο να γίνετε θεραπευτές του Ρέϊκι ή είναι καλύτερο ν' ασχοληθείτε με το Reconnection; Είναι καλύτερο να μάθετε τσάνελινγκ ή είναι καλύτερο ν' ασχοληθείτε με τη γιόγκα. Είναι καλύτερο να παραμείνετε ως λογιστές ή είναι καλύτερο να γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι σε μία τράπεζα; Τι είναι καλύτερο;

Αυτά τα ερωτήματα δεν κοπάζουν. Αντίθετα, μέσα στην καθημερινότητα, αυτά τα ερωτήματα και οι αμφιβολίες ήταν πολύ πυκνά. Το θέμα είναι ότι όσο εξελίσσεται μία διαδικασία είναι δύσκολο να καταλάβετε την χρησιμότητα της δυσφορίας ή της ταλαιπωρίας! Έτσι, ας δούμε το γιατί. Κοιτάξτε λοιπόν τι συμβαίνει: Αναπτύξατε ένα ανθρώπινο νου και μπήκατε σε μία πνευματική αφύπνιση, όπου αρχίσατε να βιώνετε μία άλλη πραγματικότητα δίπλα σας, μέσα σας, γύρω σας. Αυτό σας έφερε σ' ένα νέο συσχετισμό με τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες μέσα σας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσατε ένθερμα να συνδεθείτε με την ψυχή σας και να γίνετε ένας καινούργιος, φρέσκος, ανανεωμένος Μιχαήλ Θωμάς, να ξεπεράσετε αμφιβολίες, και να ενωθείτε με το πνευματικό, άϋλο και πνευματικό μέρος του εαυτού σας, ώστε να βρείτε ησυχία και να είστε καλά!

Μέσα σ' αυτό, αντί να συναντήσετε μπουκέτα από λουλούδια και αιθέρια έλαια, συναντούσατε αμφιβολίες και ερωτήματα. Είναι δύσκολο κάθε εαυτός μέσα στην 3η διάσταση να βρει [μόνος και εσωτερικά] εκείνο το Γλυκό Σημείο που είναι ακριβώς το σημείο του. Για να το βρει, χρειάζεται την εξωτερική πραγματικότητα. Χρειάζεται να αλλάξει μία δουλειά ή δύο δουλειές, χρειάζεται ν' αναρωτηθεί εάν είναι καλό να κάνει ρέϊκι ή ρεφλεξολογία, χρειάζεται ν' αναρωτηθεί εάν πρέπει να φύγει ή να μείνει στη δουλειά του. Χρειάζεται όλη την τριβή και τα ερεθίσματα από τους εξωτερικούς γνωστούς και άγνωστους, προκειμένου ν' αρχίσει να παίζει με τα γρανάζια του εαυτού του για να βρει εκείνο το σημείο, όπου εάν θηκώσει, θα είναι καλά.

Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Πολλοί παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν τον σκοπό της ζωής τους. Εάν όμως δεν μπουν στην διαδικασία αυτής της τριβής, να κυλήσουν το γρανάζι τους και να δοκιμάσουν το ένα ή το άλλο, τότε είναι δύσκολο να βρουν εκείνο το Σημείο. Τώρα λοιπόν, όλη αυτή η δυσφορία αλλάζει δυναμική. Καθώς έχουν αλλάξει οι χρονικές στιγμές και τα γρανάζια του κοσμικού χρόνου βρίσκονται σε άλλη συγχρονική κατάσταση, είστε πολύ καλύτερα συνδεδεμένοι με το γαλαξιακό κέντρο, είστε σε πιο άμεσα ρέουσα ενέργεια με τον κεντρικό ήλιο, η δυνατότητα ανεύρεσης του Σημείου κινείται πιο δυναμικά. Αυτό φέρνει σε σας μεγαλύτερη ευκολία να αισθανθείτε και ν' αντιληφθείτε εσωτερικά, χωρίς την εξωτερική διαδικασία, πιο είναι το κατάλληλο μέρος. Σας προτείνουμε λοιπόν πρακτικά και χρηστικά -οι βιβλιοθηκάριοι είναι ξετρελλαμένοι γι' αυτό, γιατί είναι πιο εύκολο να συνδέονται μαζί σας για πληροφορίες όταν η διαδικασία είναι πολύ εσωτερική- αντί να μπαίνετε στην υλική διαδικασία να δοκιμάζετε το ένα ή το άλλο, εάν ταιριάζει το άλφα ή το βήτα με σας, σας λέμε ότι είναι πιο εύκολο να «παίξετε» το σενάριο μέσα σας και να πάρετε την κατάλληλη απάντηση.

Αρχίστε να κινείστε προς τα μέσα και να κινείτε μέσα σας την ενέργεια που από συνήθεια θα κινιόταν εξωτερικά. Οι ενέργειες έχουν αλλάξει και η ανθρωπότητα και η γαία είναι σε άλλη διαθεσιμότητα. Οι ενέργειες έχουν διαφορετική διαστρωμάτωση. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πλέον ανούσιο να εφαρμόζετε τον τρόπο του δημοτικού, ενώ βρίσκεστε στο γυμνάσιο. Παίξτε μέσα σας το σενάριο, ρωτήστε μέσα σας και δείτε την ταινία. Αφήστε την φαντασία σας, που τόσο πολύ περιορίζετε να σας δείξει την ταινία. Μην σκεφθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι φανταστικό. Της φαντασίας σας είναι, αλλά δεν είναι φανταστικό. Δείτε λοιπόν την ταινία και από εκεί θα καταλάβετε ποια είναι η σχέση και η θέση σας σε σχέση με το ζήτημα. Θα αισθανθείτε και θα ξέρετε εάν αυτό είναι το γλυκό σας σημείο, που εκφράζει το δικό σας γρανάζι.

Όλη η εξωτερική διαδικασία λάμβανε χώρα προκειμένου να βρείτε το γλυκό σας σημείο μέσα από δοκιμές. Εάν όμως κινηθείτε εσωτερικά, θα κάνετε αυτή τη διαδικασία μέσα σας, πιο γρήγορα. Είστε στο γυμνάσιο. Δεν θα πούμε ότι είστε στο λύκειο, γιατί ο κύκλος άλλαξε. Επειδή άλλαξε, βρίσκεστε σ' ένα νέο κατώφλι. Αρχίζετε ν' ασκείστε και να εξασκείστε σε πιο απλούς και εύκολους τρόπους.

Τα διλήμματα και οι αμφιβολίες ήταν χρήσιμα για ν' ανακαλύψετε κάποια γλυκά σημεία. Τώρα κινείστε τα από μέσα σας. Κάντε λοιπόν το βήμα ως μαθητές του γυμνασίου, ως εξελιγμένα όντα μέσα στο πνευματικό σχολείο του σύμπαντος, ώστε ν' ανακαλύψετε τους πιο εύκολους και πιο άμεσους τρόπους που έχει η εσωτερική σας πληροφόρηση. Η εσωτερική σας ενέργεια ρέει πολύ καλύτερα, έστω κι αν εσείς πιστεύετε διαφορετικά, και η ενέργεια της σύνδεσης σας είναι σε πολύ καλύτερη διάταξη. Εκμεταλλευτείτε το.

Ξεκινά ένας νέος κύκλος μέσα στη συνειδητότητά σας. Όλα αρχίζουν και γίνονται πολύ εσωτερικά. Οι δουλειές, οι σχέσεις, οι απορίες. Όλα μετακινούνται προς τα μέσα. Θα έρθει η ώρα που θα τελειώνετε το γυμνάσιο -αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα, μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, όπου θα ξέρετε ότι όλα όσα εμφανίζονται εξωτερικά, εσείς χρειάζεται να τα κινείτε εσωτερικά για να ξέρετε που βρίσκεστε και που στέκεστε, και εάν είναι για σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που αντιμετωπίζει το μυαλό σας είναι εάν κάτι είναι του μυαλού σας ή εάν είναι πραγματικά ένα σημάδι. Εάν κάτι σας το λέει η λογική σας ή εάν πραγματικά το λέει το είναι σας. Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσετε το βιβλίο για να διαπιστώσετε εάν ήταν του μυαλού σας ή του εσωτερικού σας είναι. Στήστε το μέσα σας. Δείτε το μέσα σας και θα ξέρετε. Παίζοντας την ταινία μέσα στο νου σας, θα δείτε την ενέργεια που υπάρχει σ' αυτό. Έτσι θα ξέρετε εάν είναι αληθινά κάτι που σας αφορά ή εάν είναι μία πληροφορία που ερέθισε την λογική σας. Αυτός είναι ο πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος να παίρνετε πληροφορίες και να μην αναλώνετε τόση νοητική και συναισθηματική ενέργεια στα ερωτήματά σας.

Εδώ θα κλείσουμε την παρένθεση. Εάν αρχίσετε να εξασκείστε σ' αυτόν τον εσωτερικό τρόπο, τον ερχόμενο Ιούνιο θα είστε σε νέα εσωτερική δυναμική. Βλέπετε, στο λύκειο - που είναι η επόμενη χρονιά, 2009-2010, αυτό θα γίνεται ακαριαία. Την ώρα που δημιουργείται η απορία, όπου κι αν είστε, θα μπορείτε να έχετε άμεσα στην πληροφορία από τον ανώτερο εαυτό σας. Ασκηθείτε λοιπόν σ' αυτή τη δυνατότητα ζητώντας το από τις συνάψεις και τους νευρώνες του εγκεφάλου σας.

Έτσι, η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά της ακαριαίας εξάσκησης. Θα το κάνετε όπου κι αν βρίσκεστε, και θα μπορείτε να γνωρίζετε. Όλο το εγκεφαλικό και ενεργειακό σας σύστημα θα μπορεί να σας δίνει αυτή την πληροφόρηση από τον ανώτερο εαυτό  σε ακαριαία βάση και έτσι θα γνωρίζετε εάν αφορά το είναι σας ή είναι απλώς ερέθισμα της λογικής.  

Η Συνδεσιμότητα της Φώτισης

Όπως αντιλαμβάνεστε, η ταχύτητα τρέχει. Μιλάμε για πνευματικό γυμνάσιο ενός έτους, για πνευματικό λύκειο ενός έτους. Σκεφθείτε πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, αφού ο ορίζοντας μειώνεται και πλησιάζει και εσείς ετοιμάζεστε για το κοσμικό πάρτυ. Ετοιμάζεστε για την ώρα που θα γιορτάσετε την απελευθέρωση από την αμφιβολία και την αμφισβήτηση, την απελευθέρωση από τον φόβο του κενού ή της άγνοιας. Το κοσμικό πάρτυ του 2012 στηρίζεται στην δική σας ανάκτηση της δυνατότητας να έχετε την πληροφορία ανά πάσα στιγμή. Έτσι, δεν θα αισθάνεστε ότι κινείστε στο κενό ή στο άγνωστο, ή ότι βρίσκεστε σε άγνοια. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που φέρνει το 2012 για την εσωτερική σας ζωή και την εξωτερική καθημερινότητά σας.

Μιλάμε για ενδυναμωμένα άτομα και, πιστέψτε μας, και εμείς, οι Αρχάγγελοι, όπως και οι Βιβλιοθηκάριοι, και πολλοί άλλοι φίλοι μας, δεν το βλέπουμε καθόλου σαν... να έρθουμε εμείς και να μπούμε μέσα σας και να ζήσουμε εμείς μέσα στο δικό σας σώμα - αν και για μερικούς είναι ωραία ιδέα! Αυτό που όλοι βλέπουν είναι ... εσείς, στο δικό μας ρόλο! Εσείς να κινείστε μέσα στα σώματά σας και να ξέρετε τι είναι για σας και τι όχι. Να μην είστε δηλαδή σε κενό πληροφόρησης και ανταπόκρισης, που σας κάνει να νιώθετε αποκομμένοι, μόνοι και ανασφαλείς.

Όλη η ιστορία γίνεται για να δούμε εσάς και εσείς να δείτε εσάς μέσα στην ασφάλεια της ροής των πληροφοριών. Γι' αυτό είναι σήμερα μαζί μας οι Βιβλιοθηκάριοι. Αγαπητοί μας φίλοι, εάν ον είναι αφυπνισμένο και φωτισμένο ανάλογα με το εάν έχει μέσα του διαθέσιμες τις πληροφορίες. Σκεφθείτε το. Εάν ον που γνωρίζει που πάει ή που γνωρίζει για οποιοδήποτε ερώτημα την δική του θέση, αυτό το ον δεν έχει κανένα φόβο ή ανασφάλεια. Έχει μία άμεση σύνδεση. Αυτή ακριβώς την ικανότητα είχαν ανακτήσει οι φωτισμένοι. Είχαν άμεση σύνδεση ροής πληροφοριών και μέσω της συνδεσιμότητάς τους αντλούσαν την ισορροπία, την βεβαιότητα και την ψυχική ασφάλεια.

Σ' αυτό ακριβώς σας βοηθούν οι Βιβλιοθηκάριοι. Γι' αυτό είναι σήμερα εδώ. Η κατάσταση της φώτισης είναι η ελεύθερη ροή των πληροφοριών μέσα σας. Μία από τις λειτουργίες που έχει ο φόβος είναι ότι μπλοκάρει τη ροή των πληροφοριών. Δεν σας αφήνει να πάρετε ή να αισθανθείτε την πληροφορία και έτσι δεν γνωρίζετε εάν στέκεστε καλά, εκεί που βρίσκεστε, ή εάν στο επόμενο βήμα σας θα συναντήσετε ένα γκρεμό ή όχι. Ένα από τα δυσάρεστα, μετά το 2012, είναι ότι πολλοί μελλοντολόγοι δεν θα έχουν δουλειά. Υπάρχουν επαγγέλματα που θα εκλείψουν, όπως υπάρχουν νέα επαγγέλματα που θα δημιουργηθούν.  

Η Ενεργειακή Αποθήκη της Ελλάδας

Φτάνουμε λοιπόν να μιλήσουμε για τον λόγο που οι αρχαίοι βιβλιοθηκάριοι είναι εδώ. Παρότι είναι αρχαίοι, η ενέργειά τους είναι παιδική και ανάλαφρη. Έρχονται εδώ, ειδικά και συγκεκριμένα, γιατί το «εδώ» ανήκει σ' ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο που ονομάζεται Ελλάδα. Έρχονται εδώ γιατί εδώ είστε εσείς συγκεντρωμένοι, οι οποίοι έχετε ζήσει σε πολλά σημαντικά σημεία του Ελλαδικού χώρου, έρχονται εδώ γιατί ο Ελλαδικός Χώρος συνδέεται μαζί τους με συμπαντικά κρίσιμο και καθοριστικό τρόπο και τέλος, έρχονται εδώ γιατί η ενεργειακή αποθήκη της Ελλάδας αποτελεί μία πολύ σημαντική κοσμική βιβλιοθήκη, ένα σημαντικό κοσμικό κόμβο για την ροή των πληροφοριών, όχι μόνο για την ανθρωπότητα, αλλά για την συμπαντική πληροφόρηση.

Κάποιοι έρχονται επίσης εδώ, μπορείτε να τους δείτε, με τη μορφή δελφινιών, άλλοι έχουν την μορφή γοργόνας, κάποιοι έχουν ιριδίζουσες φωτεινές μορφές, κάποιοι έχουν τη μορφή χρυσών δακτυλίων. Υπάρχει μία ποικιλία στον τρόπο που κάθε Βιβλιοθηκάριος διάλεξε ως πλέον κατάλληλο για να είναι εδώ παρών. Σήμερα λοιπόν η ενέργεια συνδέεται με τους ήλιους της Αλκυόνης και του Σείριου, γιατί είναι οι δύο ενέργειες που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που συμβαίνουν στον Ελλαδικό χώρο.

Μερικές φορές, κάποιοι προσκεκλημένοι εμμένουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις... η εμμονή της Μαρίας δεν ήταν άστοχη, αφού «μυριζόσουν» την ενέργεια, που σε έβαζε σε ερωτήματα [είχε κάνει διάφορες ερωτήσεις πριν ξεκινήσει η επικοινωνία]. Αυτό ισχύει και για όλους. Αρχίζετε να διερωτάστε για κάποια πράγματα, γιατί διαισθάνεστε κάποια ενέργεια. Θα απαντήσουμε σήμερα και εξ ονόματος του φίλου μας, του Κρύων, παρότι συνήθως δεν απαντούμε για λογαριασμό άλλων. Επειδή όμως γνωριζόμαστε μαζί του από πολύ παλιά και ένα μέρος της εκδήλωσης της ενέργειας του Μιχαήλ, εκφράζει την ενέργεια του Κρύων, δεν τον πειράζει εάν μιλήσουμε εξ ονόματός του, αφού ούτως ή άλλως όλοι τα ίδια λέμε, απλώς με άλλα λόγια!

 Η απουσία αναφορών στην Ελλάδα

Έτσι λοιπόν ο λόγος που δεν γίνεται καμία αναφορά στον Ελλαδικό Χώρο και στην Ελλαδική Ενέργεια, είναι γιατί συνήθως αυτό που είναι το ιερό μέρος μέσα σ' ένα παλάτι, το θησαυροφυλάκιο, το ξέρουν λίγοι. Ο βασιλιάς, εάν είναι σοφός, φροντίζει οι πληροφορίες να μην διασκορπιστούν και να μην γίνουν γνωστές παντού. Έτσι, φροντίζει τα άτομα που γνωρίζουν τις πληροφορίες να είναι εχέμυθα και έμπιστα. Φροντίζει ο ιερός χώρος του θησαυροφυλακείου -που δεν έχει μέσα χρυσά νομίσματα αλλά ιερά συμβόλαια, που έχουν μεγαλύτερη αξία απ' τα νομίσματα- να είναι ασφαλής.

Έχει λοιπόν επιλεγεί το συγκεκριμένο διάμεσο, ο Λη Κάρολ, για να εργάζεται με τη συγκεκριμένη οντότητα, την συγκεκριμένη έκφραση της ενέργειας του Αρχάγγελου Μιχαήλ [τον Κρύων], γιατί έχει μία συγκεκριμένη ενεργειακή δομή που τον προδιαθέτει για κάποια πράγματα, ενώ για άλλα όχι. Όπως η Χαριτίνη έχει τη δική της συγκεκριμένη ενεργειακή δομή που την προδιαθέτει για κάποια πράγματα, ενώ για άλλα όχι. Κάθε διάμεσο έχει συγκεκριμένες δομές που το προδιαθέτουν για άλλα πράγματα.

Έτσι λοιπόν η επικοινωνία του Κάρολ με τον Κρύων γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαφυλάξει αυτά που χρειάζεται να διαφυλαχθούν μέχρι τότε που αυτά -ο μυστικός χώρος όπου φυλάσσεται το θησαυροφυλάκιο- θα μπορούν να γίνουν γνωστά, όχι γιατί θα είναι απόλυτα ασφαλές [αφού πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα θέλουν να πάρουν τα χρυσά νομίσματα, θεωρώντας τα ιερά συμβόλαια ως νομίσματα ή πιστεύοντας ότι θα βρουν χρυσά νομίσματα], όσο γιατί θα υπάρχουν πολλοί εχέμυθοι και ενεργοποιημένοι που θα το προστατεύουν, ώστε θα είναι αδύνατο να έχουν οι άλλοι πρόσβαση. Φανταστείτε τέσσερα δισεκατομμύρια άτομα [ενέργειες αφυπνισμένες] γύρω από ένα θησαυροφυλάκιο. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να προσεγγίσει!

Έτσι λοιπόν θα πούμε ότι η ενεργειακή προδιάθεση του Κάρολ και η ενεργειακή επικοινωνία γίνεται μ' ένα τρόπο, που να εκπληρώσει τον δικό της ενεργειακό σκοπό! Και έτσι είναι! Και η προδιάθεση και η επικοινωνία μέσω της Χαριτίνης γίνεται μ' ένα άλλο τρόπο που εκπληρώνει τον δικό της ιερό σκοπό. Κανένα διάμεσο δεν έχει πρόσβαση στα πάντα! Κάθε διάμεσο, κάθε μεσολαβητής έχει πρόσβαση σε κάποια πράγματα. Αυτό είναι ένα ιερό σχέδιο, γιατί καθένας συμπληρώνει κομμάτια χωρίς κανείς να έχει μόνος όλα τα κομμάτια.

Αυτός είναι ένας τρόπος για να πει το Πνεύμα σε όλους: «Προκειμένου να βρείτε την λύση πρέπει να συνενώσετε τα κομμάτια και τις πληροφορίες». Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για όσους κάνουν τον Διαμεσολαβητή, να παραμείνουν σε ταπεινότητα κατανοώντας και γνωρίζοντας ότι δεν έχουν όλες τις απαντήσεις επί παντός επιστητού. Πολλές φορές δεν γνωρίζουν καν γιατί κάνουν μία συγκεκριμένη επικοινωνία.

 Η Ελλαδική Ενέργεια

Θέλουμε ν' ανοίξουμε τον βαρύ φάκελο, που λέει Ελαϊς (όχι την εταιρεία λαδιού, αλλά την χώρα σας) [γέλια] και ν' αρχίσουμε να βγάζουμε κάποια από τα ιερά συμβόλαια αυτού του χώρου, που είναι κυρίως όλος ο υδάτινος χώρος που περιβάλλει την χώρα σας. Μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα βρεθεί κάτω από το νερό στα χρόνια που ακολουθούν, οπότε όσοι είστε κοντά σε παραλίες σκεφθείτε ν' ανεβείτε μερικά μέτρα πιο πάνω. Καθώς το νερό θ' αυξηθεί, και επομένως και η στάθμη του, θ' αλλάξει η ενεργειακή ισορροπία μέσα στον Ελλαδικό χώρο και αυτό θα δώσει δυνατότητα για ν' αλλάξουν άλλες ενεργειακές ισορροπίες χώρων στο δικτύωμα της γης.

Όσο κι αν δεν αρέσει στην Χαριτίνη να μιλάμε για την Ελλάδα, εμείς σήμερα έχουμε έρθει να μιλήσουμε γι'αυτό και θα εμμείνουμε ξεπερνώντας τις αντιστάσεις που προβάλλει σιωπηλά μέσα της. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσουμε ν' αναφερθούμε σε μία σημαντική καταγωγή για σας που είστε Έλληνες και για όσους συνδέονται με την Ελλαδική ενέργεια είτε βιωματικά είτε από προγόνους. Ναι μεν είναι καταλυτικό το ποιοι είστε μέσα σ' αυτόν τον χώρο, που ονομάζεται Ελλάδα, αλλά όλοι όσοι συνδέονται προγονικά μ' αυτόν, όλοι ασκούν επίδραση σ' όσα συμβαίνουν εδώ.

Θέλουμε λοιπόν ν' αναφερθούμε σ' ένα πολιτισμό που είναι γνωστός ως δρακόντειος. Συνδέεται με δράκους. Όχι, δεν είναι αυτοί που έρχονται στα όνειρά σας και σας φοβίζουν, ούτε εκείνοι που σας λένε «μπου» και εσείς τρομάζετε. Δεν βγάζουν φωτιά από το στόμα τους, όπως κάποτε συνέβαινε, ούτε έχουν τους ίδιους σκοπούς που είχαν τότε. Είναι ωφέλιμο να εξοικειωθείτε με το κοσμικό σας είναι, γιατί είστε πολυδιάστατα όντα, έχετε πολλές και διαφορετικές μορφές. Κάποιοι από σας, σε κάποιες άλλες διαστάσεις, έχουν την μορφή ενός δράκου, και μίας νεράϊδας, και ενός αγγέλου, και όλα αυτά είστε εσείς! Είναι ο.κ. που είστε όλα αυτά εσείς! Θα ήταν βαρετό εάν ήσασταν ένα ον μίας μορφής μέσα στο είναι που είναι απέραντο και αιώνιο.

Η Ελλάδα λοιπόν και ο Ελλαδικός χώρος έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με την Δρακόντεια ενέργεια. Αυτή η σύνδεση αφορά την δυνατότητα και το δυναμικό της αφύπνισης της πνευματικής ενέργειας μέσα στα όντα [η φράση ειπώθηκε πολύ αργά]. Λέμε λοιπόν στην Χαριτίνη ότι θα πάμε πιο γρήγορα για να μην κολλά το μυαλό της και εκείνη θα τα κάνει λέξεις. Αυτός είναι καλύτερος τρόπος για να ρέει η ενέργεια.

Έτσι λοιπόν, αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι ότι οι δρακόντειες συνδέσεις που υπάρχουν μέσα στους Έλληνες είναι συνδέσεις που φέρνουν μία σπίθα πνευματικής ενεργοποίησης και αφύπνισης. Έχουν το κλειδί με το οποίο μπορείτε να φωτιστείτε. Ο Ελλαδικός χώρος συνδέεται με την ενέργεια του Δρακόντειου πολιτισμού, οι οποίοι κάποτε είχαν μία δική τους ατζέντα και είναι ο.κ. γιατί ήσασταν μέρη της. Την παίξατε αυτή την ατζέντα, ήσασταν σε άλλο timing.  

Εξηγώντας τους Ελλαδικούς Φόβους

Τώρα, όλη αυτή η σύνδεση φέρει μαζί της για την ανθρωπότητα το Άχρονο Πυρ της συνειδητότητας. Αυτό το Άχρονο Πυρ, που ίσως σας θυμίζει την ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ, συνδέεται μαζί σας και προκαλεί συγκεκριμένους φόβους, όπως της καταστροφής, της απώλειας της ζωής σας μέσα φωτιά -δεν ήταν τυχαίο ότι οι μάγισσες καίγονταν στην φωτιά. Σας προκαλεί τον φόβο μίας μαζικής ανθρώπινης εξαφάνισης και σας δημιουργεί φόβους για την ζωή σας. Κάθε φόβος επιβίωσης που έχετε, δηλαδή φόβος για ατύχημα, για σεισμό, για τραυματισμό, κάθε φόβος που συνδέεται με τη ζωή σας, συνδέεται με την Δρακόντεια ενέργεια.

Θα πούμε με όλη την αγάπη που σας έχουμε, και όσο χιούμορ έχουμε αυτή τη στιγμή, πως οι Έλληνες είστε Πρωταθλητές στο Άθλημα του Φόβου. Είστε πρωταθλητές. Φοβάστε τα πάντα: τον κεραυνό που θα πέσει, το νερό που θα κυλήσει, την φωτιά που θ' ανάψει [γέλια], οτιδήποτε σας προκαλεί τέτοιο φόβο. Δεν είναι όμως τυχαίο. Είστε πρωταθλητές του φόβου, γιατί έχετε μία μεγάλη σύνδεση με την Δρακόντεια ενέργεια. Γιατί μπορείτε να είστε, εάν το ενεργοποιήσετε, Πρωταθλητές του Φωτός και της Ελευθερίας και της Αφοβίας. Εάν πάτε πέρα από τον φόβο, στον χώρο της Δρακόντειας ενέργειας, που είναι η ενέργεια της φωτιάς μέσα σας - το οποίο κάνετε σιγά-σιγά: καίγοντας συναισθήματα, καίγοντας σκέψεις, καίγοντας συνήθειες, εξοικειώνεστε με την ενέργεια της φωτιάς σας! Σταματάτε να την φοβάστε!  

Εξηγώντας τα Χαρακτηριστικά της Ελλαδικής Φυλής

Εάν πάτε λοιπόν στον χώρο της αφοβίας σας, αυτομάτως όλη η ροή θα είναι εκεί και θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι, πώς και γιατί. Αυτομάτως, οι βιβλιοθήκες και οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες για σας. Αυτομάτως, θα είστε πλήρη όντα. Αυτομάτως, θα είστε ένας ενδυναμωμένος, φωτισμένος ανθρώπινος άγγελος. Η Δρακόντεια ενέργεια έχει φυλάξει μέσα στις ενεργειακές αποθήκες της Ελλάδας τεράστιες ποσότητες πληροφοριών. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες έχουν μεγάλη έμπνευση, έχουν πολλές ιδέες, τρελαίνονται να μιλάνε ακατάσχετα και να συζητούν επί παντός επιστητού. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να κάνουν σταθερές συμβατικές δουλειές. Δεν είναι τυχαίο ότι θέλουν -κάθε τρεις και λίγο- ν' αλλάζουν τον εαυτό τους και τα δεδομένα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ τα θέλουν όλα αυτά, παράλληλα τα φοβούνται πάρα πολύ!

Όλος ο ψυχισμός των Ελλήνων και όσων συνδέονται με αυτή την ενέργεια είναι ίδιος. Είναι «φοβάται ο Γιάννης το θεριό» όπως πολύ ωραία το λέτε, «και το θεριό τον Γιάννη». Σε μετάφραση: έχω την δρακόντεια ενέργεια και την θέλω, γιατί ξέρω ότι είναι η δική μου φώτιση και ισορροπία, θα πάω στην προσωπική μου δύναμη, πέρα απ' τον φόβο, αλλά παράλληλα φοβάμαι μήπως καώ απ' αυτό, μήπως καταστραφώ απ' αυτό, μήπως κυνηγηθώ γι' αυτό!

Σκεφθείτε ότι όλοι οι φωτισμένοι στις προηγούμενες εποχές κυνηγήθηκαν γι' αυτό. Δεν υπάρχει κανείς φωτισμένος στη γη, που ενεργοποίησε την δρακόντεια ενέργεια της φώτισης. Ή θα φοβάστε την δύναμη που έχετε ή θ' αγκαλιάσετε την δύναμη του εαυτού σας να είναι. Όταν είστε, όλα είναι εδώ, μπροστά σας και γνωστά. Όταν προσπαθείτε να είστε όλα είναι εκεί και μακριά και ερωτηματικά.

Αυτή λοιπόν η Δρακόντεια ενέργεια ανήκει σ' έναν ιδιαίτερο πολιτισμό του σύμπαντος, που ένα μέρος του έχει την μορφή δρακόντων, ενώ ένα άλλο μέρος του έχει φωτομορφές. Έχει πολύ υψηλό επίπεδο ευφυίας και συνειδητότητας, έχει εξαιρετική ακρίβεια σκέψεων, εξαιρετική ροή θεϊκών εμπνεύσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο πολιτισμός είναι τόσο υψηλά μέσα στο κοσμικό σύμπαν. Χειρίζεται την φωτιά της συνειδητότητας και την ροή αυτής της φωτιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι η γη εξελίσσεται κυρίως με την ενέργεια της φωτιάς, που έχει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και δεν είναι τυχαίο ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ κινεί την διαδικασία της αφύπνισης για την ανθρωπότητα. Σκεφθείτε τα αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πάντα στην γη ενεργοποιούνται με την φωτιά.

Σ' αυτό το θησαυροφυλάκιο μέσα είναι φυλαγμένα όλα τα ιερά συμβόλαια. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, έχει πρόσβαση στους σκοπούς, στα χαρακτηριστικά, στην προέλευση κάθε ψυχής. Οι Βιβλιοθηκάριοι είναι εδώ προκειμένου να επιβεβαιώνουν. Θα λέγαμε ότι είναι ένα μικρό τμήμα της κοσμικής βιβλιοθήκης του Θεού. Αυτό το κομμάτι αυτής της βιβλιοθήκης το έχει εμπιστευτεί ο Θεός να το φυλάσσουν οι Έλληνες. Οι Έλληνες θα εξελίσσονταν να είναι πολύ δύσπιστοι, πολύ καχύποπτοι, δύσκολοι, δύστροποι, και αυτό ήταν ό,τι έπρεπε προκειμένου να μην είναι εύπιστοι, αφελείς, και να ελέγχουν πολύ καλά πριν εμπιστευτούν. Αυτό εκφράζεται σ' όλα τα χαρακτηριστικά της ζωής των Ελλήνων. Βλέπετε, θεϊκά χαρακτηριστικά δεν γίνεται ν' ανήκουν μόνο στην σφαίρα της πνευματικότητας, περνούν και εκφράζονται και στο υλικό πεδίο.

Έχουμε ακούσει πάρα πολλά -ιδιαίτερα από την Χαριτίνη, και γι' αυτό έχει τόσες αντιδράσεις- για τους Έλληνες. Γενικά δεν τους έχει σε μεγάλη εκτίμηση και ας αποτελεί μέρος αυτής της φυλής... έχει τόσες αντιδράσεις και βλέπει τόσο πολύ τ' αρνητικά αυτής της φυλής, που πιστέψτε μας ότι ήταν αδύνατον να γίνει αυτή η επικοινωνία νωρίτερα... Βεβαίως, θα ήταν επικίνδυνο, εάν γινόταν νωρίτερα... Έτσι, το σύμπαν φροντίζει πάντα οι αντιστασιακοί να υποχωρούν όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος!

Έτσι λοιπόν, φευ, η Χαριτίνη βρίσκεται σήμερα στη θέση να τα λέει αυτά, και εμείς θα προχωρήσουμε να πούμε ότι όλος ο ψυχισμός των Ελλήνων έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο μέσα από όλα τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει, ώστε να εκπληρώνει το ρόλο του ως Φύλακας της Ιερής Βιβλιοθήκης. Παρατηρήστε τα αρνητικά της φυλής και θα καταλάβετε γιατί υπάρχουν, τώρα που έχετε την πληροφορία! Γιατί η φυλή δεν ενώνεται; Γιατί τις δεκαετίες που προηγήθηκαν, όταν οι άνθρωποι ενώνονταν μπορούσαν εύκολα να χειραγωγηθούν νοητικά! Ήταν πολύ εύκολο να μπουν κάτω από μία πλάστιγγα. Είναι πολύ ωραίο να ενώνονται οι νόες και να συνενώνονται οι ψυχές, όταν τα όντα είναι ολοκληρωμένα και δεν μπορούν να είναι αντικείμενο χειραγώγησης. Όσο τα όντα δεν έχουν υψηλή συνειδητότητα και μπορούν εύκολα να χειραγωγηθούν μαζικά, εάν έχουν κάτι να διαφυλάξουν, τότε οφείλουν να είναι διασκορπισμένα και ο καθένας να τραγουδά τον δικό του σκοπό. Έτσι είναι πολύ δύσκολο να γίνει μαζική χειραγώγηση του νου.

Όλα τα κουσούρια σας χρησιμεύουν σ' αυτόν τον σκοπό και όλα τα χαρίσματα θα χρησιμεύσουν στην διάδοση, μετάδοση και ενεργοποίηση αυτού του σκοπού. Όσο κι αν τώρα διαχωρίζεστε, αλλά τόσο ακριβώς μαθητικά, έχετε την δυνατότητα να ενωθείτε, να ξεπεράσετε τα πάντα, εάν η σπίθα ανάψει μέσα σας. Αυτήν αναζητούν πολλοί ερευνητές. Προσπαθούν να ανακαλύψουν τι είναι το ελληνικό γονίδιο. Όχι, δεν είναι κάτι που σας δίνει παράσημα! Δεν είναι μία άλλη συχνότητα που σας κάνει πιο λαμπερούς από τους άλλους! Το Ελληνικό γονίδιο είναι μία ιδιότητα, ένα χαρακτηριστικό που αφορά τους Φύλακες της Μνήμης του Ολοκληρωμένου Όντος. Αυτό εσείς το λέτε Ελευθερία.

 Για την ελευθερία όμως μιλούσατε και ένα αιώνα πριν. Το μόνο που κάνατε ήταν να σκορπίζεστε χωρίς σκοπό και στόχο. Η ελευθερία για την οποία μιλάμε σήμερα είναι η ελευθερία του να οδηγήσεις τον εαυτό σου εκεί όπου αληθινά είσαι ελεύθερος στη σκέψη σου, στα συναισθήματά σου, στην πορεία της ζωής σου. Εκεί που ο ίδιος, μέσα από ένα καθαρό κανάλι ενέργειας, αποφασίζεις τι θα σκεφτείς και τι θα νιώσεις, πώς θα χειριστείς, και οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου δεν καθοδηγούνται, ούτε υπόκεινται στις σκέψεις ή τα συναισθήματα του συνόλου. Αυτό είναι ελευθερία. Τότε μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία. Θα καταλάβετε μέσα σας ατομικά το πότε είστε πράγματι ελεύθεροι. Θα το νιώσετε. Θα ξέρετε πότε ο νους σας είναι ελεύθερος, πότε είστε αυτοπροσδιοριζόμενα όντα, πότε είστε πνευματικά ολοκληρωμένοι και αυτόνομοι. Τότε, δεν θα έχετε λόγο διαχωρισμού με τους άλλους. Διαχωρίζεστε μέχρις ότου φτάσετε σ' αυτήν την αυτονόμηση, μέχρις ότου ο νους σας γίνει αρκετά δυνατός ώστε να είναι ελεύθερος. Γιατί, όπως έλεγαν κάποιοι δικοί σας παλαιότερα: «Θέλει και αρετή και τόλμη η Ελευθερία!» Χρειάζονται και τα δύο.

Εάν κοιτάξετε πίσω στην ιστορία σας, από τα αρχαία χρόνια, εκατομμύρια χρόνια πριν, η ιστορία αυτού του τόπου αφορά είτε την φώτιση και το πνεύμα της ελευθερίας για κάθε ον - για τον τρόπο σκέψης του, λειτουργίας του και συναισθημάτων του, είτε τον εξουσιασμό και την καταπίεση. Η ενέργεια δεν μπορεί να πάει μόνο από τη μία μεριά. Η ενέργεια και προς τις δύο πλευρές. Και αυτή τη φορά ακόμα, καθώς αρχίζετε να βιώνετε την εσωτερική σας δύναμη, εσείς θα καθορίσετε ατομικά για τον εαυτό σας το εάν αυτή τη δύναμη και τη δυνατότητα να έχετε τις πληροφορίες που θέλετε, θα την χρησιμοποιήσετε για το καλό όλων ή για το ατομικό καλό. Η θετική πλευρά της Δρακόντειας ενέργειας και της Ελληνικής φυλής είναι όταν αποφασίζετε και χρησιμοποιείτε την φώτιση για το καλό όλων και όχι μόνο για τον εαυτό της, για να διακριθεί ή να ηγηθεί ο ένας έναντι του άλλου.

Οι Βιβλιοθηκάριοι είναι εδώ και έχουν ανοίξει πολλά χαρτιά και παπύρους από τις κοσμικές βιβλιοθήκες της Αλκυόνης και του Σείριου. Θα πούμε λοιπόν πως η διαφορά της Ελληνικής φυλής αυτή τη χρονική στιγμή είναι ότι έχει βιώσει έντονα το τι σημαίνει εξουσιασμός. Αυτό αποτελεί καλή παρακαταθήκη και κληροδότημα και κατάλληλη φόρτιση για τους Έλληνες, ώστε να μην διαλέξουν στο σημείο της αφύπνισής τους αυτόν τον δρόμο. Έντεχνα, το Ιερό Σχέδιο φρόντισε να εμποτίσει αυτόν τον χώρο με τόσους εξουσιαστές και καταπιεστές και χειραγωγούς και αδίστακτους εκμεταλλευτές, ώστε μέσα στον ψυχισμό όσων θα έμεναν σ' αυτόν τον χώρο ή θα έρχονταν σ' αυτόν τον χώρο,  να έβγαινε έμφυτη η αντιπάθεια και η αντίδραση για χειραγώγηση και εξουσιασμό!

Σ' αυτό ποντάρει το Ιερό Σχέδιο και ο σκοπός, όπως διαμορφώθηκαν. Είναι πάρα πολύ καλά μελετημένα όλα. Μέχρι και η χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία -οι βιβλιοθηκάριοι έχουν ξετρελλαθεί- την οποία η Χαριτίνη ούτε καν ήθελε ν' αναφέρει είναι τόσο καλά βαλμένη μέσα σ' αυτό το κοσμικό σχέδιο. Γιατί, εάν δεν βιώνατε από τους πρεσβευτές του θεού, την καταπίεση και τον εξουσιασμό, πώς θα βρίσκατε το έναυσμα, την αφορμή και τον κίνητρο, για ν' ανακαλύψετε τον Θεό που αγαπά και αγκαλιάζει; Πώς θα συνειδητοποιούσατε ότι δεν μπορεί ο Θεός να είναι κάτι τόσο σκληρό και κατακερματισμένο; Πώς θα κάνατε την άρνησή σας ώστε να οδηγηθείτε στη δική σας πραγματική ελευθερία, όπου θα ορίσετε εσείς το νου και την καρδιά σας;

Ό,τι κι αν λέτε, ειδικά στην Ελλάδα, γνωρίζετε πόσο έχει κοστίσει στην ψυχή σας ο διχασμός που έφερε η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Ξέρετε πόσο πόνο έχει φέρει στην ψυχή σας, γιατί οι Έλληνες έχουν αυτό το κύτταρο που ανήκει στον Θεό... και φυλάνε το δικαίωμα τόσων ψυχών στην φώτιση και στην ολοκλήρωση. Αυτό επιβαρύνει και χαρίζει σ' όσους κατοικούν σ' αυτόν τον χώρο ένα μεγάλο ιερό προνόμιο. Εάν δεν βιωνόταν η απώτατη εκμετάλλευση, προσποίηση και διχαστικό ψέμα, δεν θα έφταναν οι ψυχές που ενσαρκώνονται σ' αυτόν τον τόπο να κάνουν την δική τους ατομική επανάσταση για την ελευθερία. Όλοι όσοι ζουν σ' αυτόν τον τόπο, γνωρίζουν μέσα στα κύτταρά τους τι σημαίνει η ελευθερία. Γνωρίζουν μέσα στο κύτταρό τους τον σεβασμό για κάθε μεμονωμένο άτομο και ον, γνωρίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής. Την γνωρίζουν στα κύτταρά τους και πασχίζουν να την φέρουν στο φως.

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται η αφύπνιση της πύρινης ενέργειας μέσα στα σπλάχνα σας. Μέσα στα σπλάχνα σας θα συμβεί. Είστε Ιεροί Φύλακες ιερών προνομίων. Η ανάγκη σας για εξέλιξη πυροδοτείται από την ατομική σας επιθυμία εξέλιξης, αλλά σε βαθύτερο επίπεδο πυροδοτείται από την βαθύτερη επιθυμία σας, την πύρινη επιθυμία σας, ν' απελευθερωθεί ένας ολόκληρος κόσμος, να έρθει φως σ' ένα ολόκληρο κόσμο, να διανεμηθούν πληροφορίες σ' ένα ολόκληρο κόσμο, και ένας ολόκληρος κόσμος να πάψει να φοβάται, ένας ολόκληρος κόσμος να πάψει να νιώθει ανασφαλής. Ένας ολόκληρος κόσμος να βρει ειρήνη, να μπορεί να έχει καθένας τον δικό του Θεό και ο καθένας μία ιερή και σεβαστή σύνδεση.

Θα ολοκληρώσουμε αυτήν την πρώτη κίνηση-κυματοθραύστη για την Χαριτίνη -πολύ το έχουμε ευχαριστηθεί- λέγοντας το εξής: οι Βιβλιοθηκάριοι που είναι εδώ, ιεροί εκπρόσωποι του θεϊκού σχεδίου και ιεροί φύλακες επίσης, έρχονται μέσα από το υδάτινο στοιχείο. Εννοούμε πως τα Αρχεία συνδέονται με το νερό. Όχι μόνο στη γη, στο σύμπαν. Και στην βιβλιοθήκη της Αλκυόνης και του Σείριου, τα αρχεία φυλάσσονται και διατηρούνται μέσω της δύναμης του υγρού στοιχείου. Κάτι λοιπόν έχει γίνει μέσα σας σήμερα με το υδάτινο στοιχείο. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση ότι είστε κυρίως υδάτινο στοιχείο, όλοι οι άνθρωποι. Πριν μαζέψουμε όλους όσους είναι σήμερα εδώ, οι οποίοι όμως χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα για να ολοκληρώσουν την δουλειά που γίνεται μέσα σας, έτσι θα μιλήσουμε λίγο ακόμα για να τους δώσουμε τον χρόνο που χρειάζονται...

Έτσι λοιπόν θα πούμε πως είναι σημαντικό τις επόμενες τρεις μέρες να πίνετε πολύ νερό, όσοι δεν πίνετε ξεκινήστε να πίνετε. Πιείτε πολύ νερό, πάνω από δύο λίτρα την ημέρα. Βοηθήστε αυτή την αλλαγή, βοηθήστε να διατηρηθεί η φόρτιση των υγρών μέσα σας. Έχετε ζητήσει εύκολες θεραπείες, σήμερα σας δόθηκαν. Έχετε ζητήσει εύκολες λύσεις, σήμερα σας δόθηκαν. Έχετε ζητήσει σύντομους δρόμους, σήμερα έγινε αυτό. Φροντίστε το, δίνοντας επαρκές υγρό στον εαυτό σας ώστε να διατηρήσετε την φόρτιση.

Μην υποτιμάτε τη δυνατότητα του νερού να διατηρεί τις φορτίσεις σας. Μην υποτιμάτε τη δυνατότητα που έχει η ενωτική σας διάνοια [δείχνουν το τρίτο μάτι] να φορτίζει το υγρό με συγκεκριμένη συχνότητα. Χρειάζεται απλώς σκέψη τριών δευτερολέπτων για να γίνει αυτό. Οι ταχύτητες έχουν αλλάξει! 

Ιερά Σινδόνη

Πλησιάζουν λοιπόν προς το τέλος της εργασίας τους οι φίλοι μας, θα περάσουμε τα τελευταία δύο λεπτά μιλώντας για την Ιερά Σινδόνη και τον Ιησού. Είναι ωραίο να μετακινούμαστε σε διαφορετικά θέματα. Έχουμε ήδη πει παλαιότερα ότι η εικόνα της Ιεράς Σινδόνης είναι ολογραμματική, δεν έχει αποτυπωθεί από ένα σώμα. Αυτό συνέβη λίγο πριν το 333 μ.χ. Έγινε με παρέμβαση δασκάλων από τον Σείριο. Η μορφή που απεικονίζεται/αναπαράγεται δεν είναι η μορφή του Ιησού. Θα μπορούσατε όμως να την θεωρήσετε ότι είναι γιατί είναι η μορφή ενός πολυ μεγάλου συμπαντικού δασκάλου, που έχει παρόμοια δόνηση και ενέργεια με τον Ιησού, ο οποίος εργάζεται για την Χριστική Συνειδητότητα, δηλαδή την αφύπνιση των ψυχών, την επιστροφή τους στην Εστία.

Επομένως, θα θέλαμε να διασκεδάσετε με το πόσο οι εντυπώσεις παίζουν στην 3η διάσταση. Κάποια στιγμή θα έχετε επίγνωση ότι δεν είστε την 3η διάσταση, θα ξέρετε ότι είστε στην 5η διάσταση και τότε και εσείς θα γελάτε με τον εαυτό σας, γιατί πάρα πολλοί από όσους έχουν δει αυτή την εικόνα έχουν σκεφθεί για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν είναι ο Ιησούς που απεικονίζεται. Η σκέψη όμως αυτή τους φάνηκε βέβηλη, ανίερη και αυτομάτως την ανασκεύασαν για να ταιριάζει με το αποδεκτό. Ο δάσκαλος που απεικονίζεται στην Σινδόνη είναι ο ίδιος που ξεκίνησε την ενεργοποίηση των αγρογλυφικών, που είναι ένας διαφορετικός τρόπος να περνά στην ανθρωπότητα η ενέργεια της Χριστικής συνειδητότητας. Τα αγρογλυφικά είναι κωδικός επικοινωνίας και αφύπνισης, που συνδέεται με το σπόρο της χριστικής συνειδητότητας μέσα στην ανθρωπότητα. Αυτός ο ίδιος δάσκαλος έχει ενεργοποιήσει αυτές τις ασυνήθιστες επισκέψεις. Είναι ένας δάσκαλος που εργάζεται με τα ολογράμματα. Είναι ο δάσκαλος που δούλεψε με το ολόγραμμα του Ιησού. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ο δάσκαλός του.

Ο Ιησούς είναι ένας πολύ αγαπημένος δάσκαλος για την ανθρωπότητα, αλλά μέσα στο σύμπαν είναι πάρα πολλοί ιεροί δάσκαλοι. Είναι πολλά τα φωτισμένα όντα, που έχουν την δόνηση αυτή και μερικές φορές και υψηλότερη απ' αυτήν. Ο Ιησούς δεν παρεξηγείται! Ο Ιησούς εκπληρώνει τον ιερό του σκοπό ως πνευματικό ον και μέσα από αυτό εκπληρώνει τον ιερό του εαυτό φέρνοντάς τον σε άμεση χρήση και βοήθεια προς εσάς που τώρα είστεμάλλον άνθρωποι - όλο και λιγότερο! Πολλοί άλλοι δάσκαλοι κάνουν το ίδιο για πολλούς κόσμους με άλλο τρόπο, οι οποίοι μεταφέρουν την δόνηση της Εστίας, βοηθούν τις ψυχές να θυμηθούν ποιες είναι και τους δείχνουν τον Δρόμο της Επιστροφής.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε ν' αποστασιοποιηθείτε από την ανάγκη ταύτισης με τον Ιησού γιατί αυτό θα σας κάνει πιο πλήρη πνευματικά όντα. Μάθετε ν' αγαπάτε όλα τα πνευματικά όντα που έχουν υψηλές δονήσεις. Μάθετε να δέχεστε βοήθεια από όλους τους χρισμένους, όπως ο Ιησούς. Οι ίδιοι χρίστηκαν. Τους βοήθησαν δάσκαλοι, αλλά οι ίδιοι πήραν το χρίσμα με την δική τους βούληση και απόφαση. Όπως λέγατε στην αρχή αυτής της συνάντησης, όταν στάθηκαν μπροστά στη δική τους διχάλα, διάλεξαν να πάνε εκεί που έλεγε «προς Θεό». Υπάρχουν πολλοί χρισμένοι στο σύμπαν, όπως υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλοί χρισμένοι άνθρωποι.

Όλοι φέρετε τη δυνατότητα για το χρίσμα του εαυτού σας και είναι στο χέρι σας να το ολοκληρώσετε. Είναι ωραίο να αγαπάτε τον Ιησού τόσο πολύ, αλλά θα σας προκαλούσαμε λέγοντάς σας πως θα ήταν ακόμα πιο ωραίο εάν αφήνατε την καρδιά σας να τον αγαπήσει ως φίλο και αδελφό, ως «κολλητό» σας. Έτσι θα του επιτρέπατε να προσεγγίσει ακόμα πιο κοντά σας. Θυμηθείτε πως η καλύτερη άμυνα είναι η ιερή τυπικότητα! Σ' αυτό στηρίχθηκαν οι θρησκείες για να υπάρχει η απόσταση.

Είναι όμως καλό να έχετε πολλούς φίλους, όπως είναι καλό να έχετε πολλά παπούτσια! Δεν είναι ωραίο όταν έχετε πολλά παπούτσια και ανάλογα με τη διάθεσή σας και τα ρούχα σας διαλέγετε το παπούτσι που σας αρέσει. Με τον ίδιο τρόπο είναι ωραίο να έχετε πολλούς φίλους και αγαπημένους. Γίνεστε οι ίδιοι πιο πλήρεις, πιο ολιστικοί, λιγότερο δογματικοί και βοηθά την καρδιά σας να είναι σε καλύτερη επαφή με το νου σας!

Η εργασία ολοκληρώθηκε. Έχετε χαιρετισμούς από την Εστία μέσω των Βιβλιοθηκάριων. Χαιρετισμούς αγάπης και θερμές αγκαλιές από εκείνους που κρατούν για πάντα τα στοιχεία και τις πληροφορίες των ψυχών σας. Έτσι ξέρετε πως η αλήθεια του είναι σας είναι αναλλοίωτη, βέβαιη και ασφαλής. Η ψυχή σας είναι γνωστή στον Θεό και είναι ατομική, ιδιαίτερη, χαρακτηριστική. Όπου κι αν είστε μπορούν να σας εντοπίσουν, δεν χάνεστε ποτέ. 

Οι ιεροί Βιβλιοθηκάριοι σας στέλνουν αυτούς τους ιερούς χαιρετισμούς θυμίζοντάς σας πως είστε γνωστοί, κάπου υπάρχουν τα ιερά υγρά χαρτιά της ψυχής σας, που μιλούν για την ψυχή σας και τις εμπειρίες σας. Επισκέπτεστε τους χώρους των Βιβλιοθηκών όταν είστε από την άλλη πλευρά και έχετε μιλήσει με τους αρχαίους Βιβλιοθηκάριους, πάρα πολλοί από αυτούς είναι γυναίκες γιατί η θηλυκή ενέργεια φημίζεται για την αφοσοίωσή της, τη δύναμη της να υπερασπίζεται με τη ζωή της, και τη δύναμή της ν' αφοσιώνεται για να διατηρήσει ό,τι είναι ιερό και όσιο.

Λέγοντας αυτά, θα σας αποχαιρετίσουμε για σήμερα...

Σας ευχαριστούμε που διαθέσατε τον χρόνο σας και τον εαυτό σας για μία τέτοια συνάντηση.

Ελπίζουμε να περάσατε καλά!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα σας συναντήσουμε,

Σας υποσχόμαστε να είμαστε πολύ πιο ενδιαφέροντες, εάν υποσχεθείτε κι εσείς ότι θα είστε για τον εαυτό σας!

Και έτσι είναι!


 © 2008 Χαριτίνη Χριστάκου