Σμαραγδένιος Κύκλος


Έκτο ενεργειακό κέντρο: Δεν έχετε ανάγκη να παίξετε κανένα ρόλο

11 Οκτωβρίου 2008

Καλησπέρα σας αγαπητοί μας.

Παρότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσουμε χαιρετώντας σας και φέρνοντας νέα και απαντήσεις που αφορούν την κατάσταση της υλικής πραγματικότητας η οποία αλλάζει άρδην, μετά από μια μικρή διαβούλευση που έγινε στο παρασκήνιο της συνειδητότητάς σας, αποφασίσαμε όλοι μαζί, ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να ξεκινήσουμε το νήμα του χρόνου σήμερα, μιλώντας για το ποιοι είστε εσείς.

Βλέπετε υπάρχουν μνήμες σ' αυτές τις παρυφές της συνειδητότητάς σας, στις άκρες και στις γωνίες, εκεί όπου ο συνειδητός νους δεν μπαίνει εύκολα και δεν φωτίζει καθαρά, μνήμες οι οποίες σας ανήκουν, μνήμες τις οποίες δικαιούστε, μνήμες οι οποίες κάποια στιγμή θα αναληφθούν από εσάς και θ' ανακτηθούν συνειδητά στην ύπαρξή σας.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε φέρει στην επίγνωσή σας αυτή την ιδιαίτερη ενέργεια που την έχουμε ονομάσει την ενέργεια της «Ελ Μάρυα», όχι χωρίς λόγο.

Έχουμε φέρει τον τελευταίο καιρό στην επίγνωσή σας αυτή την ενέργεια, ενόψει των αλλαγών οι οποίες γίνονται. Γιατί είναι μια ενέργεια η οποία σας συνδέεται πολύ βαθιά με αυτά τα κομμάτια που βρίσκονται στις άκρες των ορίων της συνειδητότητάς σας, που είναι ακόμα απόμακρα και εν τούτοις με έναν μυστηριώδη τρόπο, πολύ πιο παρόντα μέσα σας. Κι εσείς που είστε σήμερα εδώ - ειδικά σήμερα εδώ - κι άλλοι οι οποίοι πρόκειται να ακούσουν αυτά τα λόγια και να τα διαβάσουν στο μέλλον, έχετε ζήσει ζωές μέσα στην ενέργεια αυτήν της «Ελ Μάρυα», έχετε βαδίσει πάνω στη Γη σαν φωτομορφές, σαν αστρικά όντα, φέρνοντας την ενέργεια και τη συχνότητα της ειρήνης και της αγάπης. Έχετε ζήσει την ιστορική εποχή και όχι την προϊστορική εποχή της Λεμουρίας, και τότε όλοι όσοι έφεραν αυτή την ενέργεια, είχαν ένα όνομα, ανήκαν σε μια οικογένεια. Αυτή ήταν η «Ελ Μάρυα», αλλά όσοι την απάρτιζαν ήταν γνωστοί ως Μέρουανς. Ήταν γνωστοί μ' αυτό το όνομα γιατί ήταν αυτοί που είχαν φέρει το υγρό στοιχείο στη Γη, που μέσα από το υγρό στοιχείο της Γης συνέδεσαν την ενέργεια της ειρήνης και της αγάπης με τον καινούργιο πλανήτη που τότε δημιουργείτο.

Αυτοί ως ψυχικά όντα - όπως εσείς - είχαν κάποια ιδιαίτερα γνωρίσματα, όπως εσείς.

Τα ψυχικά τους γνωρίσματα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αφορούσαν κυρίως την ικανότητά τους να κινούνται σ' ένα μεγάλο βάθος στο συναισθηματικό φάσμα [όπως τώρα ονομάζεται]. Τότε ήταν περισσότερο αισθαντικό φάσμα, γιατί χρειάζεται κυρίως το αισθαντικό φάσμα όταν δημιουργείς κόσμους για να μπορέσεις να αισθανθείς τα είδη που είναι συμπληρωματικά, τα είδη που δένουν και μπορούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους και να συμβιώσουν, τις ιδιαιτερότητες που ενέχουν τα διαφορετικά DNA των ειδών. Χρειάζεται λοιπόν ένας υψηλός βαθμός αισθαντικότητας και γι' αυτό οι Μέρουανς ήταν πάρα πολλοί γνωστοί. Παράλληλα με τον Λεμούριο πολιτισμό και τους Μέρουανς, υπήρχαν κι άλλοι πολιτισμοί στη Γη εκείνη την εποχή που δεν είναι τόσο γνωστοί. Από κάποιο σημείο και πέρα υπήρχε ο γνωστός Ατλάντιος Πολιτισμός, αλλά παράλληλα υπήρχαν εκπρόσωποι και φυλές του Δρακόντειου Πολιτισμού, του Λύρειου Πολιτισμού, από τον αστερισμό του Κυνός, από τον αστερισμό του Καρκίνου, από τον αστερισμό του Σκορπιού. Υπήρχαν πάρα πολλοί διαφορετικοί εκπρόσωποι, αλλά θα μας έπαιρνε όλη την ώρα να σας μεταφέρουμε κάθε έναν που ήταν τότε εδώ.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι ποτέ η ανθρωπότητα δεν έζησε μια εποχή ή ιστορική περίοδο όπου μόνο μια ενέργεια να ήταν παρούσα στον πλανήτη και να κυριαρχούσε. Για την ακρίβεια υπήρχαν κάποιες ενέργειες, κάποιοι πολιτισμοί οι οποίοι ήταν μεγαλύτερης έκτασης από άλλους. Αλλά πάντα ταυτόχρονα υπήρχαν σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, εκπρόσωποι, φυλές και μικρότερα έθνη, που μετέφεραν και είχαν διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικές λειτουργίες.

Είναι σημαντικό να το έχετε αυτό στο νου σας γιατί να ξέρετε και να έχετε επίγνωση ότι ποτέ δεν ζούσατε σ' ένα στεγανό κόσμο, ποτέ δεν ζούσατε σε μια πραγματικότητα η οποία αποτελείτο από ένα μόνο είδος. Ακόμα και τώρα που πιστεύετε ότι η πραγματικότητά σας, αποτελείται από ένα είδος, ένα μέρος του εαυτού σας, είτε γνωρίζετε είτε αντιδράτε στο να γνωρίσετε ότι είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που είναι παρόντες. Δεν μπορείτε να τους ανιχνεύσετε με τα δύο σας μάτια, γιατί όλοι φαίνεστε άνθρωποι. Εντούτοις όλοι όσοι ήταν μαζί με τους Μέρουανς τότε παρόντες στη Γη, είναι επίσης πάλι.

Κατά την περίοδο της Λεμουρίας, περίπου στη μέση της διάρκειας της ζωής της, είχε γίνει μια πολύ μεγάλη ιστορικής φύσεως ενεργειακή διαδικασία την οποία σιγά-σιγά θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε μέσα στην καθημερινότητά σας. Η διαδικασία αυτή αφορούσε τις επτά κύριες χορδές της συνειδητότητας, που τώρα ονομάζετε τα επτά κυρίως χρώματα. Ήταν μια διαδικασία μέσα από την οποία αυτές οι συχνότητες σ' όλο τους το φάσμα και σ' όλο τους το εύρος, συνδέθηκαν αμετάκλητα με την πραγματικότητα που δημιουργείτο. Μέσα από αυτές τις συχνότητες υπήρχαν πολλά διαφορετικά πλάσματα, όντα, αντιλήψεις και νοοτροπίες οι οποίες καλέστηκαν να έρθουν σ' αυτό το χώρο.

Είστε λοιπόν τώρα μέσα σε μια πραγματικότητα όπου όλοι πιστεύετε ότι είστε άνθρωποι. Αυτό μερικές φορές γίνεται πάρα πολύ βαρετό αφού είναι μία τόσο μονομερής διάσταση της οπτικής σας, αλλά θέλουμε να πούμε λίγα πράγματα σε σας που έχετε αυτό το βάθος της αισθαντικότητας, γιατί αυτά θα είναι πολύ σημαντικά στο μέλλον.

Πάρα πολλές φορές προσπαθείτε να δείτε καλύτερα την πραγματικότητα και να την κοιτάξετε με μεγαλύτερα μάτια. Εντούτοις υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κοιτάξετε με μεγαλύτερα μάτια την πραγματικότητα και να καταλάβετε. Κι αυτός είναι μέσα από το τρίτο σας μάτι, μέσα από το έκτο σας κέντρο που είναι ένα κέντρο πρόσληψης της αληθινής πραγματικότητας.

Καθώς οι καιροί εντείνονται και ο χρόνος συμπυκνώνεται και τα ζητήματα αυξάνονται, όλο και περισσότερο χρειάζεται να μετακινήσετε τον δείκτη με τον οποίο λειτουργείτε προς το έκτο σας κέντρο γιατί το έκτο σας κέντρο είναι ένα κέντρο πέρα από ορισμούς και ταμπέλες. Είναι ένα κέντρο που λειτουργεί πέρα από αυτά που ξέρετε ή που θα επιθυμούσατε. Είναι ένα κέντρο που είναι πέρα από τα όρια των προτιμήσεών σας ή των ευσεβών σας πόθων. Είναι ένα καθαρό κέντρο για να προσλάβετε και να δείτε και να αισθανθείτε πραγματικά που στέκεστε και τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτά που έρχονται μέσα απ' αυτό το σημείο λειτουργίας κι αντίληψης της πραγματικότητας, είναι πολύ διαφορετικά απ' αυτά που βλέπετε με τα δυο σας μάτια. Αν πολλές φορές έχετε αισθανθεί θύμα ή εξαπατημένοι από καταστάσεις ή ανθρώπους, είναι γιατί κοιτάγατε μόνο με τα δυο σας μάτια. Είναι γιατί η ανάγκη σας να προτρέξετε της πραγματικότητας, η ανάγκη σας να φτιάξετε αυτό που βλέπατε μ' έναν τρόπο που να σας είναι αρεστός, ήταν μεγαλύτερη από την επιθυμία σας να επιτρέψετε να δείτε αυτό που αληθινά υπήρχε εκεί.

Οι μεγαλύτεροι φόβοι σας μέσα στην ανθρώπινη τώρα ανατομία, συνδέονται με άλλες φυλές, συνδέονται με άλλες μορφές, συνδέονται με πλάσματα και είδη με τα οποία δεν είσαστε συνηθισμένοι αλλά με τα οποία έχετε συνυπάρξει -όχι πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις- κι έχετε συνλειτουργήσει στο παρελθόν. Ένας από τους λόγους που μέσα στην πνευματικότητά σας αποκλείετε τις παρυφές της συνειδητότητάς σας, είναι ο φόβος σας να θυμηθείτε, να δείτε πραγματικά.

Όμως αγαπητοί μας φίλοι, ότι κι αν κάνετε με τα δυο σας μάτια, προερχόμενοι από την ενέργεια της «Ελ Μάρυα» και όντας μια μεγάλη οικογένεια βαθιά αισθαντικών πλασμάτων, νιώθετε την αλήθεια. Μπορεί να προσποιείστε ότι δεν αντιλαμβάνεστε, μπορεί να φέρεστε σαν να μην έχετε καταλάβει, μέσα σας ξέρετε ότι παίζετε ένα κρυφτό, ένα πολύ περίεργο κρυφτό. Και δεν κρύβεστε παρά από εσάς τους ίδιους, παρά από τη δύναμη των γνώσεων που μπορούσατε να έχετε, τη δύναμη του εαυτού σας να αντιλαμβάνεται μια πολύ μεγαλύτερη πραγματικότητα και να την διαχειρίζεται.

Και θα πείτε, εδώ ο κόσμος καίγεται, τι μας νοιάζει εμάς σήμερα αυτή η ιστορία με τους Μέρουανς και την βαθιά αισθαντική μας ικανότητα και τα πιθανόν 5000 άλλα είδη που μπορούν να συνυπάρχουν στον πλανήτη; Και πρέπει να έρθουμε ακριβώς σ' αυτό.

Ξεκινήσαμε μ' αυτό το θέμα γιατί καθώς «καθόμασταν» γύρω από τον χώρο καταλαμβάνοντας ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο από αυτόν που καταλαμβάνετε εσείς σωματικά εδώ, παρακολουθώντας από πάρα πολύ κοντά όχι τόσο αυτά που λέγατε, όσο το πώς κινείται η ενέργεια μέσα σε κάθε έναν από εσάς, ξαφνιαστήκαμε γιατί μας έγινε ένα πράγμα αντιληπτό:

Ότι παρότι ένα μέρος σας φαίνεται να είναι τόσο πανέτοιμο για μια μεγάλη αλλαγή, υπάρχει ένα πολύ λεπτό σημείο, περίπου στο κέντρο του σώματός σας, στην κάθετη γραμμή του σώματός σας, το οποίο κλυδωνίζεται πολύ έντονα μέσα από τις εξωτερικές αλλαγές που συμβαίνουν (αναφέρονται στην οικονομική κρίση). Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι το μέρος αυτό που κλυδωνίζεται μέσα στην ενέργειά σας, είναι το μέρος του εαυτού σας που συνδέεται με τις μνήμες που έρχονται από τις παρυφές της συνειδητότητάς σας. Έτσι θα μιλήσουμε ακριβώς γι' αυτό ώστε να βοηθήσουμε λίγο την εξομάλυνση αυτού του φόβου.

Όλο αυτό που βλέπετε στην εξωτερική πραγματικότητα να συμβαίνει, είναι γιατί τα συμφέροντα πολλών διαφορετικών φυλών, μπορείτε να τις πείτε γήινες, αλλά πιστέψτε μας δεν είναι μόνο γήινες, πάρα πολλών διαφορετικών φυλών, βρίσκονται σ' ένα μεγάλο παζάρεμα. Μην γελιέστε αν πιστεύετε ότι εσείς οι άνθρωποι παίζετε αυτό το παιχνίδι. Ναι, αλλά ποιοι είναι πίσω από αυτούς τους ανθρώπους, μέσα σ' αυτούς τους ανθρώπους; Κι εσείς που είστε εδώ είστε άνθρωποι, αλλά να ξέρετε ότι δεν είστε πραγματικά άνθρωποι. Ποιοι είστε; Και ποιοι είναι οι άλλοι;

Μπορεί να παίζετε το ρόλο του ασήμαντου μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια. Μπορεί να θέλετε να κρυφτείτε από τον καθρέφτη που θα δείξει πραγματικά ποιοι είστε, αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι η αλήθεια.

Κανένας από αυτούς οι οποίοι είναι ενεργά μέλη της αλλαγής δεν είναι ασήμαντος. Κανένας από αυτούς που φαίνεται να είναι άνθρωπος δεν είναι πραγματικά μόνο άνθρωπος. Είναι ελάχιστοι, ελάχιστο το ποσοστό σ' αυτούς που θα μπορούσαν να θεωρηθούν πραγματικά άνθρωποι και πιστέψτε μας κι αυτό το ποσοστό, μπορεί να τεθεί εύκολα υπό αμφισβήτηση αν κοιτάξετε τις ενέργειες.

Αυτό που εσείς θεωρείτε ανθρώπινο είδος στην πραγματικότητα είναι η δυνατότητα μιας μορφογεννητικής εκδήλωσης, μέσα από τα μορφογεννητικά πεδία. Είναι σαν να έχετε συμφωνήσει κι εσείς με όλους τους άλλους μέσα στο Σύμπαν, ότι θα φοράτε περίπου το ίδιο ρούχο γιατί αλλιώς δεν γίνεται, λόγω των ιστοριών που έχουν συμβεί από την αρχή του χρόνου, ώστε φορώντας λίγο πολύ όλοι τα ίδια ρούχα, να μπορείτε να συνυπάρξετε και να παίξετε το παιχνίδι. Αλλά μαζί με το τέλος του παιχνιδιού, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει με το τέλος κάθε θεατρικού έργου. Οι ηθοποιοί θα βγάλουν τα κουστούμια, και θα φορέσουν τα πραγματικά τους ρούχα, τα ρούχα που φοράνε κάθε μέρα.

Όλο και περισσότερο θα αρχίσουν να εμφανίζονται διαφορετικές μορφές, πάνω στον πλανήτη, κάποιοι από αυτούς είναι άνθρωποι, κάποιοι δεν είναι από εδώ αλλά θα έρθουν. Πρίν καν αυτό συμβεί, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό το οποίο διαδραματίζεται, δεν διαδραματίζεται σε μια ανθρώπινη κλίμακα μόνο. Το παιχνίδι που παίζεται είναι κοσμικό. Κάποιος από εσάς είχε ρωτήσει στο πρώτο κομμάτι της συνάντησής σας, γιατί εγώ να μπω σ' αυτή τη διαδικασία. Μα αγαπητέ μου, τι ποιο ενδιαφέρον θα μπορούσες να ζήσεις; Μα αγαπητέ μου είναι δυνατόν ακόμα να απορείς; Τι ποιο ενδιαφέρουσα κοσμική ταινία μπορείς να ζήσεις;

Μπήκες σε μια αίθουσα κινηματογράφου, κάθισες, και μάλιστα έκλεψες τα λεφτά προκειμένου να βγάλεις το εισιτήριο, προκειμένου να μπεις μέσα και να σου δοθεί η ευκαιρία να είσαι εκεί και να δεις αυτή την ταινία. Και μπήκες και κάθισες στην αίθουσα και βλέπεις την ταινία και ζεις την ταινία και αντί να έχεις εκθαμβωθεί από το μεγαλείο της, από το σενάριό της, από τους χρωματισμούς της, από το φως και από το πώς πέφτει πάνω σε κάθε έναν από τους πρωταγωνιστές της, από τους ήχους της μουσικής που εντείνονται ή όχι τις στιγμές που τα πράγματα είναι σημαντικά ή συγκινητικά, εσύ απλώς αναρωτιέσαι τι θέλεις να κάνεις; Μα είναι δυνατόν; Είσαι εσύ ο ίδιος που έκλεβες τα λεφτά για να πάρεις το εισιτήριο.

Ξέρουμε ότι τώρα φαίνεται πολύ αλήθεια η ταινία, αλλά αυτό είναι που την κάνει ενδιαφέρουσα. Ένα μέρος του εαυτού σας γνωρίζει ότι βρίσκεται μέσα σε μια απίστευτη αίθουσα κινηματογράφου και βλέπει μια απίθανη ταινία. Όσο περνάνε τα χρόνια, όλο και λιγότερα προβλέψιμα πράγματα θα υπάρχουν, όλο μεγαλύτερες εκπλήξεις θα εμφανίζονται. Οι πρωταγωνιστές της θα γίνουν πολλοί περισσότεροι και δεν θα είναι ομοιογενείς. Αλλά εσείς δεν θα έχετε την ταύτιση μ' αυτούς που παίζουν στη σκηνή της. Θα έχετε πολύ καλή επίγνωση ότι είστε εκείνοι που βλέπουν την ταινία.

Πολλοί έχουν ευχηθεί πολλές στιγμές να μπορούσαν να έχουν δύο σώματα ή 10 σώματα, για να μπορέσουν να προλάβουν τις δουλειές τους. Ένας απ' αυτούς είναι και η Χαριτίνη. Σας λέμε λοιπόν ότι κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί στους περισσότερους από εσάς, γιατί είστε εκείνοι οι οποίοι ανοίγουν τις ενέργειες γι' αυτό και έχετε τις μεγαλύτερες αντιστάσεις επειδή ανοίγετε τα πεδία. Εκείνοι που θα έρθουν μετά από εσάς και θα βρουν τα πεδία ανοιχτά, θα έχουν πολύ λιγότερες αντιστάσεις και μπορεί να ζηλέψετε γιατί θα περάσουν πιο εύκολα τις πόρτες, αλλά έχουν τις λιγότερες αντιστάσεις γιατί δεν είναι αυτοί που ανοίγουν τα καινούργια πεδία.

Είστε εκείνοι οι οποίοι είδατε την ταινία κι όχι μόνο γελάσατε, κλάψατε, συγκινηθήκατε, αλλά εκστασιαστήκατε! Αυτή η ταινία όταν την είδατε, σας άλλαξε για πάντα. Σας έκανε να νιώσετε το μεγαλείο του δημιουργού που είστε και γι' αυτό τη ζείτε. Γι' αυτό κλέβατε τα χρήματα προκειμένου να έχετε εισιτήριο σ' αυτό. Τώρα είστε μέσα σ' αυτό. Καινούργιοι ηθοποιοί αρχίζουν να μπαίνουν στο καστ και το βαρετό σενάριο που φαινόταν να επαναλαμβάνεται συνέχεια, αλλάζει. Κοσμικά όντα αρχίζουν και εκδηλώνονται μέσα στην πραγματικότητα κι εσείς έχετε έναν τρόπο να μπορέσετε να μπείτε πιο συνειδητά στην ταινία ή αν θέλετε να κάτσετε πιο συνειδητά στη θέση του θεατή της ενώ η ταινία εξελίσσεται.

Αυτός ο τρόπος είναι το συναισθαντικό σας κέντρο, το κέντρο μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε το τι γίνεται εκεί. Δεν χρειάζεται κανένα μηχάνημα γι' αυτό. Δεν χρειάζεται καμία διαδικασία, χρειάζεται απλώς να βάλετε λίγο στην άκρη τις λογικές σας προτιμήσεις, να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε λογικά όντα και ότι η πραγματικότητα που -αν της επιτρέψετε- σιγά σιγά να εκδηλωθεί είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ότι ήταν μέχρι τώρα.

Θα έρθει κάποια στιγμή στο χρόνο που θα κοιτάτε την πραγματικότητα που γνωρίζατε μέχρι τώρα και θα τη θεωρείτε απίστευτα βαρετή, θ' απορήσετε πως την αντέξατε και θα δώσετε πολύ δίκιο στον εαυτό σας που πάρα πολλές φορές βαρυγκωμήσατε γι' αυτή την πραγματικότητα γιατί ήταν σαν ένα αναμάσημα των ίδιων τροφών. Θα δώσετε πολύ δίκιο στον εαυτό σας που βαριόταν και αισθανόταν να γίνονται τα ίδια σενάρια με διαφορετικούς τρόπους, ανάμεσα σε ίδιους παίχτες. Τότε θα καταλάβετε ότι είχατε δίκιο που τα νιώθατε όλα αυτά. Ότι είχατε δίκιο γιατί ξέρατε. Γιατί, αυτό το κέντρο μέσα στον εαυτό σας, σας έδινε τις πληροφορίες: «διαδραματίζονται πολύ περισσότερα εδώ πέρα κι εγώ δεν μπορώ να τα δω. Δεν μπορώ να δω τη μαγεία, δεν μπορώ να δω αυτό που είναι συναρπαστικό, που θα με βάλει σε μια άλλη θέση ζωτικότητας και ζωντάνιας μέσα στο έργο. Είμαι μεν εδώ αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα για να το δω, και δεν μπορώ να περιμένω γιατί βαριέμαι!».

Αυτό που ονομάζεται 3ο σας μάτι είναι ένα πολύ ιδιάζον ενεργειακό κέντρο. Πολλοί το έχουν συνδέσει με εικόνες. Αγαπητοί μας δεν έχει να κάνει μόνο με εικόνες. Το 6ο σας κέντρο, συνδέεται κατευθείαν με το μέρος του συναισθαντικού εαυτού σας που είναι ουδέτερο. Συνδέεται απευθείας με πληροφορίες από τον ανώτερό σας εαυτό. Έχει την ικανότητα να παίρνει τις πληροφορίες από το ενεργειακό πεδίο το οποίο είναι ουδέτερο, και να τις φέρνει σε σας και να σας τις δίνει ώστε να είστε συνέχεια ενήμεροι. Σας τις δίνει, διεγείροντας το αισθαντικό πεδίο του εαυτού σας, κατεβάζει την ενέργειά του στο 3ο σας κέντρο και λίγο πιο πάνω από αυτό, σε ένα άλλο πιο μυστηριώδες σημείο της ενέργειάς σας και από εκεί μέσα από κυματισμούς και συχνότητες, διεγείρει το αισθαντικό πεδίο του εαυτού σας. Εσείς πολλές φορές νιώθετε τη συχνότητα αλλά δεν σας αρέσει!

Εξηγούμε: Γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο και για κάποιο λόγο δεν σας αρέσει ή κάτι σας κρατάει μακριά του, αλλά εσείς αγνοείτε τη συχνότητα της αισθαντικής σας φύσης και μεταφέρετε την πληροφορία πιο κάτω και πιο κάτω. Και μπαίνετε σε μια άλλου είδους διαδικασία που είναι ενοχική. Γιατί να μην τον αγαπάω και γιατί να μην τον θέλω και γιατί να μην μου αρέσει και είναι κι εκείνος άνθρωπος και θα έπρεπε να φερθώ έτσι κι όχι αλλιώς και θα έπρεπε να είμαι κάπως κι όχι αλλιώς. Αυτό που θα έπρεπε είναι να είστε ο εαυτός σας! Αυτό που θα έπρεπε είναι να λειτουργήσετε με βάση αυτό που παίρνετε ως πληροφορία γιατί αυτή είναι η πραγματική σας τροφοδοσία.

Κάποιος που σας αγαπά κι είναι συνδεδεμένος μαζί σας, σας στέλνει την ενέργεια και σας δίνει την πληροφορία κι αυτός δεν βλέπει αυτή την πραγματικότητα ούτε με ροζ ούτε με κίτρινα γυαλιά. Αυτό μπορεί να ξενίζει, γιατί εσείς έχετε την ανάγκη ακόμα να τοποθετηθείτε κι είτε να φορέσετε τα ροζ γυαλιά και να είσαστε γλυκύτεροι, είτε τα κίτρινα και να γίνετε αντιπαθείς. Το θέμα είναι ότι στις εποχές που ζείτε πρέπει να πάτε πέρα από τα γυαλιά, πρέπει να επιτρέψετε να είστε ό,τι είστε. Πρέπει ν' ακούσετε τη σοφία του εαυτού σας γιατί μερικές φορές είναι σοφό να απομακρύνεστε από κάπου κι άλλες φορές είναι σοφό να πλησιάζετε κάπου.

Δεν είναι πάντα σοφό να πλησιάζετε, όπως δεν είναι πάντα σοφό να απομακρύνεστε. Δεν είναι πάντα σοφό να χαμογελάτε, ούτε είναι πάντα σοφό να είστε δυσαρεστημένοι. Αυτό που είναι σοφό είναι ν' ανταποκρίνεστε στην πληροφορία με ακεραιότητα και χωρίς φόβο. Αυτό σημαίνει να είστε εσείς, να είστε. Να μπορείτε να είστε.

Η σύνδεση που φέρνετε μαζί σας, είναι μια σύνδεση που μπορεί να λειτουργεί με εσάς καλά όταν εσείς πάτε πέρα από τους φόβους ή τις προτιμήσεις σας. Όταν εν ολίγοις την αφήνετε να σας μιλάει. Εκείνη κάνει τον κυματισμό, διεγείρει τη συχνότητα, αλλά από εκεί και πέρα είναι στο δικό σας χέρι το να επιτρέψετε να λειτουργήσετε με βάση αυτό που αισθανθήκατε, ή να το φτιάξετε όπως εσείς νομίζετε ότι θα ήταν προτιμότερο.

Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα διάκρισης. Έχουμε μιλήσει για τη σημασία της διάκρισης. Και η διάκριση έχει να κάνει με το να αντιλαμβάνεστε το αισθαντικό πεδίο του εαυτού σας. Η διάκριση έχει να κάνει με το να πηγαίνετε με αυτό που συμβαίνει και αυτό που νιώθετε.

Εάν το αισθαντικό σας πεδίο, κλυδωνίζεται αποτρέποντάς σας από το να πλησιάσετε κάποιον, για ποιο λόγο να θέλετε να το αγνοήσετε; Κάθε φορά που το αγνοείτε, φέρεστε σαν να είστε κάποιος άλλος. Κάνετε ένα βήμα πιο μακριά από σας. Αποξενώνεστε από αυτό που είναι η αληθινή σας φύση. Παίζετε ένα ρόλο.

Κάθε φορά που το 6ο σας κέντρο σας δίνει την πληροφορία κι εσείς δράτε με έναν άλλο τρόπο, αρνείστε τον εαυτό σας, αποδυναμώνετε το πεδίο σας. Διάκριση είναι να επιτρέπετε στην πληροφορία από τον ανώτερό σας εαυτό να έρθει. Και να δράσετε μέσα στη σοφία της. Ο δικός σας ρόλος είναι εκείνος που αποφασίζει το αν θα δράσει έτσι ή όχι. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, εντούτοις ξέρετε πως κάθε φορά που δράτε σαν να είστε κάποιος άλλος, παίζοντας ένα ρόλο, πάντα υπάρχουν οι κυματισμοί των συνεπειών. Πάντα υπάρχουν τα αποτελέσματα του μετά, γιατί όλα έχουν μια αιτία και ένα αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να μην συμβαίνει αυτό.

Εάν ξεπεράσετε την ανάγκη σας να παίξετε ένα ρόλο προσφιλή στους περισσότερους ανθρώπους, αυτό σας βάζει μέσα σε μια ροή και μια σοφία, η οποία από μόνη της είναι προστατευτική. Η οποία από μόνη της θα σας λύσει τα θέματα. Γιατί απλά εσείς λειτουργείτε μαζί της.

Στο βαθμό που θέλετε να παίξετε έναν άλλο ρόλο από την αλήθεια, είναι και ο βαθμός που σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Είναι ο βαθμός που η ροή είναι λιγότερη, είναι ο βαθμός που τα χρήματα είναι λιγότερα, είναι ο βαθμός που η έμπνευση είναι μικρότερη, είναι ο βαθμός που η δημιουργικότητα είναι υποτονική. Είναι ο βαθμός που η ζωτικότητα είναι μειωμένη.

Δεν έχετε ανάγκη να παίξετε κανέναν ρόλο. Είστε αυτό που είστε, είστε παντοδύναμοι, είστε πνευματικά όντα, είστε πρωτοπόροι. Αναγνωρίστε τους εαυτούς σας.

Στέκεστε ακριβώς στη μέση αυτού του γηπέδου, του παγκόσμιου γηπέδου που λέγεται Γη, ένα κοσμικό γήπεδο. Στέκεστε ακριβώς στο κέντρο του και όλοι περιμένουν να κάνετε εσείς το παιχνίδι, γιατί εσείς παίζετε το παιχνίδι αφού εσείς ανοίγετε τα πεδία, αφού εσείς έχετε την μπάλα. Δεν έχουν τη μπάλα αυτοί που κάθονται στις κερκίδες. Εκείνοι όμως θα είναι που θα χαρούν και θα γιορτάσουν μαζί σας αν εσείς προχωρήσετε και κερδίσετε το παιχνίδι. Γιατί έχουν ίδια συμφέροντα με εσάς.

Εκείνοι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι. Εκείνοι είναι φυλές, κάποια άλλα όντα που κάθονται στις κερκίδες, αλλά που έχουν στοιχηματίσει ότι η ανθρωπότητα και η Γη θα ελευθερωθεί, ότι η ανθρωπότητα και η Γη θα γίνει ένας ελεύθερος πλανήτης, ότι στην ανθρωπότητα και στη Γη θα γίνει ένα τεράστιο άλμα και κάθε ον θα είναι πλέον αυτοδύναμο και αυτεξούσιο. Αυτό ακριβώς θα ελευθερώσει και θα φέρει την αυτεξουσία σε πολλούς άλλους κόσμους με τους οποίους εκείνοι συνδέονται. Δεν μπορούν να μπουν στη σέντρα και δεν μπορούν να μπουν με την μπάλα, γιατί κάποιοι άλλοι έχουν την γνώση και την ικανότητα να ξέρουν τι να κάνουν με τη μπάλα!

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, αυτοί είσαστε εσείς. Δεν μπήκατε μέσα στο γήπεδο χαριστικά. Μπήκατε γιατί είχατε και τις ικανότητες και τις δεξιότητες και τις εμπειρίες και την πνευματική ενέργεια ως ψυχές, να μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι και να το φέρετε σε αίσιο τέλος. Είναι το δικό σας στοίχημα! Δεν φτιάξατε μια ομάδα για να βαρεθείτε. Έχετε φτιάξει μια ομάδα για να έχει ενδιαφέρον. Θέλετε να δείτε αυτό το παιχνίδι να το κερδίζετε, γιατί είναι ένα παιχνίδι που το παίζετε δοκιμαστικά, ερασιτεχνικά, για πάρα πολύ χρόνο. Το παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος του, είστε στα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη του και φαίνεται ότι κερδίζετε! Οι άλλοι γύρω έχουν αρχίσει ήδη και σας επευφημούν και γιορτάζουν! Γιατί γιορτάζουν και τη δική τους ελευθερία, γιατί ξέρουν ότι αν εσείς τα καταφέρετε, αυτό θα σημαίνει και γι' αυτούς μια απελευθέρωση. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα και για τη δική τους ζωή!

Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε τη σύνδεση που έχετε. Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ένα συναισθαντικό πεδίο που κάθε στιγμή σας λέει μέσω αυτών νιώθετε εάν κάτι είναι καλό για σας ή δεν είναι, αν είναι να κινηθείτε προς εκεί ή όχι, αν μια συνεργασία θα είναι ωφέλιμη για σας ή όχι. Αυτή είναι μια καθοδήγηση η οποία είναι συνεχής. Φανταστείτε όλους εσάς μέσα στο γήπεδο, όλους τους άλλους στις κερκίδες και πάρα πολλούς πάνω από το γήπεδο, γύρω από εσάς με διάφορους τρόπους οι οποίοι συνέχεια σας λένε, τρέχα, κόψε, κάνε δεξιά, κάνε αριστερά. Επειδή παίζετε ένα παιχνίδι, πρέπει να προσέχετε να μην χτυπήσετε ο ένας με τον άλλον, να μην συγκρουστείτε και να έχει και ενδιαφέρον.

Δεν είστε μόνοι όμως μέσα σ' αυτό το χώρο. Μόνο μόνοι σας δεν είστε! Αυτά που συμβαίνουν στο κέντρο του γηπέδου, τα βλέπουν όλοι. Εσείς λέτε: ποιος είμαι; Και πάρα πολλές φορές έχετε ενοράσεις, έχετε προαισθήματα, έχετε διαισθήσεις, ξέρετε. Μετά γυρνάτε στον εαυτό σας και αναρωτιέστε ποιος είστε. Μα είσαι εσύ ο οποίος έκλεψες για να είσαι τώρα εδώ και να παίξεις! Είσαι εσύ που προτιμήθηκες γιατί είχες τις ικανότητες και τις δεξιότητες, γιατί ήσουν ένα ανεπτυγμένο πνευματικό ον, γιατί είχες πολλές εμπειρίες, γιατί είχες ικανότητες που δεν μπορούν καν να γίνουν λόγια μέσα στην αντιληπτική σου πλευρά. Είσαι εσύ αυτός. Και τώρα απλά κοιτάζετε στον καθρέφτη και λέτε ποιος είμαι;

Η ώρα είναι κρίσιμη, τώρα που τα πράγματα αλλάζουν. Θα οδηγηθείτε να κάνετε αυτή την αλλαγή μέσα  σας, καταρχήν για σας τους ίδιους. Γιατί μέσα από την υποχρεωτική αλλαγή των δομών και μέσα από τη διαπραγμάτευση των συμφερόντων τόσων διαφορετικών φυλών πάνω στη Γη, θα καταλάβετε πως αν δεν μάθετε ν' ακούτε αυτό το κέντρο μέσα σας, αν δεν αφήσετε να προσλαμβάνετε από το 6ο σας κέντρο έστω κι αν είναι προσβλητικά αμερόληπτο,  πως απλώς θα έχετε οι ίδιοι ζημία. Θα είναι για χάρη του εαυτού σας, που θα κινηθείτε μ' αυτό τον τρόπο, γιατί πρώτα πρέπει να σώσετε εσάς, για να σώσετε όλους τους άλλους...

Και τα πράγματα σφίγγουν και τα πράγματα σας αναγκάζουν να διαλέξετε τον εαυτό σας. Δεν θα κερδίσει κανένας όταν εσείς κάνετε κακό στον εαυτό σας. Δεν θα βγει κάποιος κερδισμένος όταν εσείς δράτε κόντρα στο συμφέρον σας, δηλαδή κόντρα στην ροή σας. Έτσι, κανένας δεν θα βγει κερδισμένος. Είναι λοιπόν η ώρα που η πραγματικότητα σας αναγκάζει και σας πιέζει ν' ακούσετε... Γιατί τώρα πλέον το έχετε ανάγκη το να ακούσετε. Τώρα δεν είναι μια πολυτέλεια όπως ήταν πέρυσι και πρόπερσι. Τώρα αρχίζει να γίνεται ζωτικής σημασίας κι αυτό αγαπητοί φίλοι είναι ένα άνοιγμα στον ανώτερο εαυτό. Αυτό είναι μια τελική πράξη στην πραγματικότητα, είναι η αρχή. Μπορεί να ακούγεται σαν το τέλος μιας διαδικασίας αλλά είναι η αρχή μιας διαδικασίας, γιατί είναι οι ώρες, οι μέρες και οι μήνες που πλέον είναι ζωτικό ζήτημα. Αυτό είναι το τελικό άνοιγμα στην εναρμόνιση του εαυτού σας με την επιθυμία και την βούληση, την σοφία του ανώτερού σας εαυτού. Και θα αναγκαστείτε να το κάνετε προκειμένου να πατήσετε καλά, προκειμένου να είστε ασφαλείς, προκειμένου να μην έχετε προβλήματα, προκειμένου να είστε χρήσιμοι, προκειμένου να είστε ωφέλιμοι, προκειμένου να ευημερήσετε και να προχωρήσετε.

Μέσα στους μήνες που ακολουθούν θα δείτε αυτή την ζωτικής σημασίας κίνηση να είναι το πρώτο ζήτημα για πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι θα καταλάβουν ότι δεν γίνεται πια με τον παλιό τρόπο. Είναι η ώρα που θα πηδήξετε πάνω από το φράχτη του λίγο καλό και λίγο κακό, λίγο έτσι και λίγο αλλιώς, γιατί πια δεν θα μπορείτε να είστε μέσα σε μια συνεχή διαπραγμάτευση, ανάμεσα στον υλικό σας εαυτό και στον πνευματικό.

Τους επόμενους μήνες το μεγάλο άλμα προς την σύμπνοια με τον ανώτερό σας εαυτό, την σοφία του, θα είναι το πιο ζωτικής σημασίας ζήτημα που θα προκύψει για σας. Δεν είναι όλοι οι πολιτισμοί φιλικοί προς τον γήινο. Δεν είναι όλος ο κόσμος και όλο το Σύμπαν, φιλικοί για τους ανθρώπους. Όταν το 6ο σας κέντρο, σας αποτρέπει από κάποια επαφή, μπορεί να έχει ένα πάρα πολύ καλό λόγο. Δεν χρειάζεται να είστε εμπαθείς γι' αυτό, χρειάζεται απλώς να το ακούτε. Δεν είναι θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Είναι θέμα σοφίας. Πώς θα κινηθείτε μέσα σε μια πραγματικότητα αν έχετε κλείσει τα μάτια σας; Φανταστείτε τον εαυτό σας να έχει κλείσει και τα δυο του μάτια και να προσπαθεί να κινηθεί. Πάρα πολύ δύσκολο.

Επιτρέψτε λοιπόν πραγματικά στο σοφό κέντρο της πρόσληψής σας να λειτουργήσει αμερόληπτα και μην ντρέπεστε γι' αυτό. Μην αισθάνεστε άσχημα όταν ακούτε τη σοφία του εαυτού σας. Κάποιοι είναι να μείνουν σε κάποια απόσταση, κάποιοι να πλησιάσουν πολύ και κάποιοι να κάτσουν στο ενδιάμεσο. Δεν είναι όλοι για να είναι μαζί σας, πάνω σας, δίπλα σας. Κάποιοι είναι ο πρώτος κύκλος και κάποιοι είναι ένας δεύτερος και κάποιοι είναι ένας 20ος. Δεν μπορούν να είναι όλοι στον ίδιο ενεργειακό συσχετισμό με σας και το σώμα σας, παρά μόνο στο επίπεδο της σοφίας της καρδιάς σας. Εκεί μπορείτε να μην έχετε εμπάθεια και αντιπάθεια με κανέναν, μέσα στο είναι σας. Εκεί μπορείτε να έχετε μια ισομερή αναγνώριση και αγάπη για όλα τα πλάσματα και του καθενός την ατζέντα.

Αλλά πέρα από αυτό πρέπει να έχετε διάκριση, πρέπει να έχετε την ικανότητα να ακούτε την πληροφορία και να δράτε με βάση αυτήν για να μπορέσετε να ευημερήσετε.

Δεν είναι τυχαίο που έχετε περάσει από τους πανάρχαιους πολιτισμούς και της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Κάθε μια τέτοια χρονική εμπειρία σας έχει δώσει πάρα πολλές δεξιότητες τώρα μέσα στην υλική πραγματικότητα.

Είναι πολύ πιο εύκολο χρησιμοποιώντας τη Λεμούρια ενέργειά σας να επιτρέψετε στο 3ο σας μάτι να σας δώσει την πληροφορία και να επιτρέψετε το αισθαντικό σας πεδίο να κινητοποιηθεί ανόθευτα. Είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε την Ατλάντια ενέργειά σας και να καταλάβετε μέσα στο νου σας αν επιτρέπετε να κινηθείτε ανόθευτα ή αν πάτε να  το αλλάξετε, αν πάτε να του δώσετε κάποιο χρώμα. Ο Ατλάντιος νους σας είναι ένας νους ο οποίος πιάνει επίπεδα αντιληπτικά που αφορούν την κίνηση της ενέργειας. Ο Ατλάντιος νους σας μπορεί να καταλάβει αν πάτε να παίξετε με το εγώ σας ή όχι. Ο Λεμούριος νους σας δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Λεμούριος όμως νους σας μπορεί να σας πει, εάν είστε μέσα στη δόνηση της αλήθειας ή όχι. Μπορεί να σας δώσει τη συχνότητα της αληθινής αλληλεπίδρασης.

Έχετε τόσες διαδικασίες μέσα σας, από εμπειρίες και δεξιότητες, που είναι αδύνατον πραγματικά να περιγραφούν με λέξεις. Γιατί όλα αυτά είναι ενεργειακοί συσχετισμοί μέσα στην ανατομία σας, είναι ενεργειακές συνλειτουργίες, είναι ο τρόπος που ρέουν αυτή τη στιγμή τα υγρά μέσα στο σώμα σας και ηλεκτρικά ερεθίζονται με διαφορετική ηλεκτρομαγνητική ισορροπία σε καθένα σας.

Όλα αυτά είναι αδύνατον να γίνουν λέξεις, όμως μπορείτε να νιώσετε αυτό που ακούτε.

Ξέρετε ότι η Λεμούριά σας ενέργεια σάς κρατάει στον δρόμο που είστε εσείς, που είναι το είναι σας, που δεν είστε ο ρόλος. Ξέρετε ότι η Ατλάντια ενέργεια είναι αυτή που μπορεί να τσεκάρει και να ελέγξει το παιχνίδι του εγώ και να καταλάβει αν έχετε μπει σε ρόλο ή όχι.

Πρέπει να βάλετε και τις 2 μαζί να λειτουργήσουν. Αυτή είναι η διάκριση. Η διάκριση δεν έχει ένα χέρι, έχει 2. Η διάκριση χρειάζεται την συνένωση και των 2 ενεργειών μέσα σας, γιατί αυτό σας κάνει άτρωτους. Γιατί αυτό σας κάνει άφθαρτους, γιατί αυτό τελικά σας κάνει αληθινούς, σας φέρνει σε ζωή μέσα στο σώμα σας, σας κάνει αληθινά ό,τι είστε. Και είστε η συνέχεια εκείνων των ιστορικών περιόδων. Δεν είστε πλέον ούτε Λεμούριοι ούτε Ατλάντιοι, ούτε Μαλβίδειοι. Δεν είστε τίποτα από τα προηγούμενα γιατί είστε σε ένα άλλο δυναμικό σημείο της διαδρομής σας. Εκεί που στέκεστε, είναι το σημείο της συνένωσης του παρελθόντος, είναι η ώρα που χρησιμοποιείτε όλα τα προηγούμενα με ένα λειτουργικό τρόπο που είναι χρήσιμος σ' αυτό το δυναμικό παρόν.

Δεν είναι τυχαίες οι διαφημίσεις που βλέπετε στην τηλεόρασή σας: ανθρώπινα σώματα με κεφάλια από πουλιά, από ζώα, από πτηνά από ό,τι θέλετε. Συνειδητοποιήστε ότι οι εικόνες που έρχονται απλώς σας προετοιμάζουν. Εξοικειώνουν τα 2 ανθρώπινα μάτια σας με νέες ιδέες και με νέες εικόνες. Βοηθάνε το μέρος που είναι στις παρυφές της συνειδητότητάς σας να ξυπνήσει και να αναρωτηθεί ή να διεγερθεί μ' ένα περίεργο ερέθισμα.

Ζείτε σε μια εποχή που δεν είναι μια εποχή γραμμικής δυναμικής και εξέλιξης. Το στήσατε έτσι ώστε το τελευταίο μέρος πριν από το κοσμικό πάρτι, να είναι πολύ δυναμικό και ενδιαφέρον! Καινούργια πράγματα συνέχεια θα έρχονται στην επίγνωσή σας και θα πάψει το ενδιαφέρον σας να είναι μόνο το τι κάνατε σήμερα σε σχέση με τον εαυτό σας. Είναι πάρα πολύ ωραίο να είναι αυτό, αλλά η εποχή αλλάζει. Σας πάει πέρα πλέον από το τι κάνατε εσείς με τον εαυτό σας, στο που στέκει ο εαυτός σας σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το πάρτι του 2012. Σε μια δική σας εδραιωμένη θέση για το που στέκεστε σε σχέση με την πραγματικότητα.

Πολλοί αναρωτιούνται για όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν και στον ουρανό. Βλέπετε δεν είναι μόνο ότι αλλάζει η υλική όψη αυτού του κόσμου. Πάρα πολλά γεγονότα συμβαίνουν, μεταφυσικά, όπως τα λέτε, τα οποία είναι πολύ φυσικά. Υπάρχει μία μεγαλύτερη συχνότητα  εμφανίσεων από περίεργα αντικείμενα, από περίεργες ενέργειες. Εκτός από τις στρογγυλές σφαίρες υπάρχουν πάρα πολλά άλλα περίεργα που εμφανίζονται στους ουρανούς σας και γύρω σας. Εσείς αρχίζετε και βλέπετε πράγματα που μέχρι τώρα δεν τα βλέπατε και τα πιάνετε για ένα δευτερόλεπτο με την περιφερειακή σας όραση, αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια ή όχι.

Για κάθε φορά που έχει συμβεί αυτό σας λέμε ότι ήταν αλήθεια. Όντως υπήρχε κάποιος εκεί και κάτι εκεί. Όντως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, με την έννοια: ούτε οι ιππόκαμποι στους ουρανούς είναι απλώς ιππόκαμποι, ούτε οι στρογγυλές σφαίρες είναι απλώς σφαίρες, ούτε τα περίεργα σχήματα είναι απλώς περίεργα σχήματα. Όλα συνδέονται με τη συνειδητότητά σας και με τη διεύρυνση που γίνεται μέσα της καθώς μετακινείστε από μια ανθρώπινη συνειδητότητα σε μια κοσμική συνειδητότητα, ως άνθρωποι.

Αυτή είναι μια τελείως διαφορετική θέση. Όλα όσα εμφανίζονται είναι διαφορετικές συνειδητότητες. Δεν προέρχονται από ένα μέρος, από μια πηγή, από μια φυλή, από μια συχνότητα. Απλώς αρχίζει και γίνεται ορατό, όλο αυτό που ακούγατε επί χρόνια να λέγεται, πως «οι ουρανοί γύρω από τη Γη είναι τόσο «τίγκα» από όλους αυτούς οι οποίοι βλέπουν αυτό που σμβαίνει τώρα εκεί». Απλώς εσείς δεν το πιστεύατε!

Τώρα όμως, όλοι αυτοί γίνονται ημιορατοί. Οι σφαίρες που αποτυπώνονται πάνω στους φωτογραφικούς φακούς σας δεν είναι παρά το κατάμεστο θέατρο ή γήπεδο, μ' όλους αυτούς που είναι τριγύρω οι οποίοι είναι κοκαλωμένοι. Δεν πάνε ούτε για ποπ κορν, μην τυχόν χάσουν κάτι από την εξέλιξη. Πόσες φορές έχει ειπωθεί αυτό; Πόσες φορές έχουμε πει ότι είναι τόσο γεμάτος ο χώρος γύρω και έξω από εδώ, που μερικές φορές έφτανε χιλιόμετρα ο κόσμος που είχε έρθει μαζί μας προκειμένου να είναι εδώ σ' αυτή τη συνάντηση, προκειμένου να αισθανθούν μέσα από αυτή την ενέργεια όλο αυτό που συμβαίνει; Προκειμένου με κάποιο τρόπο να πάρουν έστω και μια μικρή γεύση;

Εσείς μπορεί να πιστεύατε ότι αυτά ήταν κάποιες πολύ ωραίες εικόνες που πλάθαμε με τη φαντασία μας για να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα. Σιγά σιγά λοιπόν θα δείτε ότι αυτά ήταν αλήθεια, ότι πραγματικά όλος ο χώρος γύρω από τη Γη είναι γεμάτος από οντότητες, από όλα τα μήκη και πλάτη του Σύμπαντος. Πολύ έξω από τα όρια της ατμόσφαιρας υπάρχει το αδιαχώρητο, δεν έχετε ιδέα μέχρι που φτάνει αυτός ο κόσμος που έρχεται εδώ, για να δει εσάς που είστε μέσα στο γήπεδο να παίζετε το παιχνίδι, να ξύνετε το κεφάλι σας και να λέτε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει τίποτα περισσότερο απ' αυτό που βλέπετε!

Αν κάποια στιγμή αφήσετε το 3ο σας μάτι ελεύθερο θ' ακούσετε τα σπαρταριστά γέλια όχι από έναν, από απόηχους γέλιων που ακούγονται, από τα χιλιόμετρα των πλασμάτων που κοιτάνε εσάς, ενώ εσείς απλά ξύνετε το αυτί σας και λέτε δεν μπορεί να είστε τίποτα παραπάνω από άνθρωπος!

Αν μπορούσατε ν' ακούσετε -και θ' ακούσετε κάποια στιγμή- έστω και το ένα χιλιοστό από τα γέλια και τα επιφωνήματα, εκείνη την ίδια στιγμή θ' άλλαζε τελείως η πραγματικότητά σας.

Σας ενθαρρύνουμε μάλλον έντονα σήμερα να εμπιστευθείτε το τρίτο σας μάτι, να κάνετε την κίνηση προς το 6ο κέντρο. Δεν είναι μόνο η καρδιά σας, δεν είναι μόνο ο νους σας, είναι η σύμπνοια το 6ο κέντρο. Χρειάζεστε και το νου σας και την καρδιά σας. Χρειάζεστε και τη Λεμούρια ιστορία σας και την Ατλάντια.

Σας ενθαρρύνουμε με ένταση και πολύ πάθος να κινηθείτε προς αυτό το 6ο σημείο του εαυτού σας που είναι πάνσοφο, που είναι παντοδύναμο, που έχει όλες τις συνδέσεις του εαυτού σας με τα πάντα. Αυτό το μέρος του εαυτού σας ξέρει τα πάντα κι όταν κοιτάτε, βλέπει πέρα απ' αυτό που βλέπετε εσείς. Αφήστε το να σας μιλήσει, επιτρέψτε του να γίνει παρόν. Φανταστείτε κάπου τον ανώτερό σας εαυτό, φανταστείτε έναν άγγελο σε μικρογραφία που έχει μπει μέσα εδώ [στο 6ο κέντρο] και προσπαθεί να σας μιλήσει και σας ζητά να τον αφήσετε να σας πει αυτό που εκείνος θέλει, όχι αυτό που εσείς θα προτιμούσατε.

Είναι ζωτικής σημασίας να κινηθείτε προς αυτό το μέρος του εαυτού σας, το 6ο σημείο του εαυτού σας: πάνω από τη διττότητα, πάνω από αυτά που σας αρέσουν και δεν σας αρέσουν, πάνω από αυτά που θα θέλατε και δεν θα θέλατε, πάνω από αυτά που είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα. Πάνω από αυτά αναζητείστε τη λειτουργικότητα και τη χρησιμότητα, κοιτάξτε τα με έναν άλλο τρόπο. Επιτρέψτε σ' αυτόν τον ανώτερο εαυτό να σας δείξει τι εννοεί. Ακούστε τον και συμπλεύσετε γιατί μόνο όφελος θα έχετε και το όφελός σας θα είναι όφελος και για πολλούς άλλους.

Ένα βήμα δικό σας μαζί με τον εαυτό σας σημαίνει πολλά βήματα για πάρα πολλούς άλλους μαζί με τον δικό τους εαυτό.

Αγαπητοί φίλοι, δεν έχει σημασία αν ο ήχος βγαίνει  ή όχι με ένταση. Δεν έχει καν σημασία αν ο ήχος έβγαινε ψιθυριστά, σημασία έχει ότι μέσα από αυτή τη μετακίνηση που γίνεται, έχετε τη δυνατότητα να αισθανθείτε τον βαθμό στον οποίο σας αφορά αυτό που ακούτε και τον βαθμό στον οποίο αυτό μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Δεν είναι κανενός είδους διδασκαλία αυθεντίας αυτό που γίνεται. Είναι ένας τρόπος που έχουν κάποιοι που σας αγαπάνε να σας πουν τη δική τους άποψη, να σας δώσουν κάποιες δικές τους συμβουλές ή να σας πουν τον τρόπο που εκείνοι βλέπουν λίγο διαφορετικά από εσάς τα πράγματα. Δεν στέκεστε μπροστά από καμία αυθεντία γιατί είστε οι ίδιοι η αυθεντία της ζωής σας. Ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε, εσείς παίρνετε τις αποφάσεις, εσείς αποφασίζετε κάθε στιγμή τι θα κάνετε, έστω κι αν φαίνεται ότι κοπανάτε στην κολώνα ή πέφτετε κάτω. Είναι η δική σας απόφαση.

Είστε οι αυθεντίες της ζωής σας, δεν είναι απόφαση κανενός άλλου. Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συνάντηση στην οποία οφείλετε υπακοή ή κάποιου είδους πειθαρχία. Αυτό που ευελπιστούμε να συμβεί  είναι ο καθένας να αισθανθεί μέσα στο δικό του εαυτό σε ποιο βαθμό τον αφορούν αυτές οι πληροφορίες, σε ποιο βαθμό τον ξεκλειδώνουν από κάτι, σε ποιο βαθμό τον παρακινούν να κάνει κάτι που θα του βγει σε καλό. Σε ποιο βαθμό είναι τώρα η ώρα του - γιατί μπορεί η δική του ώρα να είναι λίγο αργότερα ή να ήταν λίγο νωρίτερα.

Και μερικές φορές ξέρετε ότι ερχόμαστε με μια διαφορετική ένταση μέσα σ' αυτή τη γυναίκα και μιλάμε με μια διαφορετική ένταση μέσα από αυτήν. Ένα είναι η ίδια η γυναίκα και το πεδίο της, το δεύτερο είναι ότι κάποιες φορές αισθάνεται πολύ διαφορετικά τη σημαντικότητα των λόγων μας και μπαίνει κι εκείνη σ' έναν «λίγο ρόλο». Θέλουμε να πούμε πως όταν η φόρτισή της γίνεται πιο έντονη και μιλά με μεγαλύτερο πάθος απ' ότι ίσως θα ήταν απαραίτητο, αυτός είναι ο δικός της τρόπος. Όπως είναι για σας κάποιος άλλος.

Και θέλουμε ολοκληρώνοντας να σας πούμε το εξής:

Πολλοί στην Ελλάδα παραπονιούνται για τα κανάλια, για τα διάμεσα. Λέτε ότι στο εξωτερικό είναι πιο πολλά τα διάμεσα. Τα ακούμε όλα αυτά, μην νομίζετε. Έχουμε αυτιά παντού. Ακούμε σε διάφορα σημεία, διάφορους ανθρώπους να τα λένε. Θέλουμε να σας θυμίσουμε κάτι που έχουμε πει στο παρελθόν κι έχει ξεχαστεί. Έχουμε πει ότι η Ελλάδα είναι από τους χώρους που έχουν τα περισσότερα διάμεσα πάνω στη Γη. Τα μεγαλύτερα διάμεσα υπάρχουν σ' αυτό το χώρο. Και θα σας θυμίσουμε ότι σας έχουμε πει πως στο πλήρωμα του χρόνου, τα διάμεσα θα εξάγονται από την Ελλάδα προς το εξωτερικό. Γιατί οι άνθρωποι που ανοίγουν το κανάλι τους μέσα στον Ελλαδικό χώρο, έχουν άλλου είδους διασύνδεση και άλλου είδους δυνατότητα.

Είναι πολύ συνδεδεμένα με την ενέργεια - αν θέλετε - της κοσμικής αλήθειας και διαδραματίζουν και θα διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν μιλάμε γι' αυτήν που είναι τώρα μπροστά σας, μιλάμε για πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλά άλλα πνευματικά πλάσματα, πολλά είναι τώρα εδώ μπροστά μας και τα βλέπουμε και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Μιλάμε για όλους αυτούς εδώ κι αλλού, που έχουν έρθει με τέτοια διακανάλωση, με μια πολύ ιδιαίτερη ενεργειακή ανατομία, οι οποίοι ακόμα διστάζουν.

Σ' αυτό που φαίνεται να έχει έλλειψη αυτός ο χώρος, θα δείτε ότι θα φτάσει να το εξάγει στο εξωτερικό! Και τα μεγαλύτερα διάμεσα (και θα μας θυμηθείτε μετά από λίγα χρόνια), θα είναι Έλληνες και Ελληνίδες. Γιατί θα διαπιστώσετε αυτή την ιδιαίτερη σύνδεση για την οποία σας μιλάμε, και στο πλήρωμα του χρόνου θα ξέρετε ότι αυτό ήταν αλήθεια. Δεν είστε προικισμένοι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Απλώς έχετε την ενέργεια της Ελ Μάρυα μέσα στα κύτταρά σας. Κι αυτό σας συνδέει με την ενέργεια της Αλήθειας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Και μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά!

Κι έτσι είναι!

 

© 2008 Χαριτίνη Χριστάκου