Σμαραγδένιος Κύκλος


Τα παιδιά του πλανήτη 11

7 Φεβρουαρίου 2009

Αγαπητοί μας, μπορεί να φαίνεται αλλόκοτη η εικόνα ενός ανθρώπου που κάθεται σε μια καρέκλα ενώ το σώμα του ταλαντώνεται περίεργα [αναφέρονται στην Χαριτίνη]! Αυτό θα πάψει να φαίνεται τόσο αλλόκοτο καθώς τα σώματά σας σιγά-σιγά δημιουργούν περισσότερο χώρο, ώστε οι ενέργειες των Εαυτών, οι κοσμικές σας συνδέσεις και τα υπόλοιπα μέρη του εαυτού σας -που μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα-, πιο εύκολα βρίσκουν χώρο μέσα σας. Κάποια στιγμή θα θεωρείτε πολύ φυσικό το να γίνεται αυτή η συνένωση ενεργειών ανάμεσα στις διαστάσεις, χωρίς το σώμα σας να χρειάζεται να προσαρμοστεί σε διαφορετικά πεδία.

Το σώμα σας γίνεται πιο ρευστό με τις ενέργειές του και με την χωρητικότητα των δυνατοτήτων του. Καθώς οι ενέργειες μέσα και γύρω από τη Γη, αυξάνουν σε δονήσεις και σε συχνότητα, αυτό δημιουργεί μια μεγαλύτερη ρευστότητα μέσα στον εαυτό σας. Θα έρθει κάποια στιγμή που η συνειδητότητά σας θα μπορεί να μεταφέρει αυτομάτως τα μηνύματα της σοφίας που παραλαμβάνει, καθώς όλα τα εμπόδια του εαυτού θα έχουν βγει στην άκρη.

Σήμερα ερχόμαστε και έχουμε την τιμή για άλλη μια φορά να βρισκόμαστε κοντά σας με μια διαφορετική ενέργεια όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί από τον ήχο της φωνής που ακούγεται από τη Χαριτίνη. Δεν είναι ίδιος με τις προηγούμενες φορές... Κάποιοι είναι αρκετά παρατηρητικοί για να το αντιληφθούν...

Έτσι λοιπόν, σήμερα η ενέργεια η οποία μας συνοδεύει είναι ενέργεια μωρών. Είναι πολύ μικρά παιδιά. Είναι παιδιά ηλικίας από 1 έτος έως 3 έτη, τα οποία κυκλοφορούν παντού στο χώρο γύρω σας και όλοι έχουμε κάνει χώρο, προκειμένου να διευκολυνθούν να κινηθούν γύρω και ανάμεσά σας και να εξοικειωθούν με την ενέργειά σας! Για όσους είναι αρκετά ενορατικοί, μπορούν να αισθανθούν ότι οι ενέργειές μας είναι στο πάνω μέρος της ενέργειας αυτής της συνάντησης, ενώ στο κάτω μέρος που αντιστοιχεί στο ύψος του σώματός σας,  κυκλοφορούν πάρα πολλά μικρά παιδιά.

Αυτά τα παιδιά επισκέπτονται εσάς για πρώτη φορά τώρα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να σάς αισθανθούν έτσι όπως είστε αυτή τη στιγμή μέσα στη δική σας σπείρα εξέλιξης, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να νιώσουν πώς ακριβώς είστε, τι έχετε ζήσει, ποιες ήταν οι εμπειρίες σας, ποιες είναι τώρα οι εμπειρίες σας και ποια είναι τα οράματά σας, τα όνειρά σας προς το μέλλον. Μπορούν να τα αισθανθούν και να τα δουν όλα  αυτά, γιατί αυτά τα παιδιά είναι ... ασυνήθιστα! Είναι παιδιά δικά σας, του καθενός από εδώ μέσα, που έχετε σε άλλους κόσμους... των οποίων είστε πατεράδες ή μανάδες σε άλλη μορφή, με άλλο πρόσωπο, κάπου αλλού...

Έρχονται σε σας ως ενδιάμεσοι των εαυτών σας, με στόχο μέσω της σημερινής συνάντησης, να γίνουν οι γέφυρες της πολυδιαστασιακής σας ενοποίησης. Έρχονται με ενέργεια διαφορετική από των ανθρώπινων παιδιών, φέρνοντας μαζί τους σοφία και καθαρότητα, που τις αναζητάτε, τις οποίες όμως κάπου αλλού ήδη τις έχετε! Αυτά τα παιδιά είναι πολύ αληθινά, με γήινους όρους! Περπατάνε μόνα τους, όχι πολύ σταθερά όλα, κινούνται ανάμεσά σας, σας ακουμπούν σε διάφορα σημεία, και με διάφορους τρόπους κάνουν την επαφή. Είναι σαν να φέραμε ένα βρεφικό σταθμό σήμερα στη Γη! Κυριολεκτικά μετακομίσαμε ένα διαφορετικό βρεφικό σταθμό που αποτελείται από όλα τα παιδιά σας.

Ο στόχος σήμερα δεν είναι να δημιουργηθούν έντονες αισθήσεις ούτε καν να δοθούν σημαντικές πληροφορίες, αλλά να αισθανθείτε την ενέργεια των παιδιών που υπάρχουν γύρω σας, τα αγγίγματά τους και έχοντας κλειστά τα μάτια σας να δείτε αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό άνοιγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή την ώρα στη ζωή σας, στην αρχική αθωότητα του εαυτού σας, στην αρχική ρευστότητα του εαυτού σας και στην αρχέγονη ακεραιότητα του εαυτού σας.

Αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να ονομαστούν τα παιδιά του πλανήτη 11. Αυτός είναι ένας υπαρκτός πλανήτης, στον οποίο έχετε τη δυνατότητα να φέρετε μεγάλο μέρος της ενέργειας της ψυχής σας μέσα σ' ένα σώμα.. Εκεί τα παιδιά γεννιούνται με διαφορετικό τρόπο από την αναπαραγωγική μέθοδο που ισχύει στη Γη. Τα παιδιά που γεννιούνται σ' εκείνο το χώρο, είναι οι νέες δονήσεις που αργότερα θα υλοποιηθούν μέσα στις πραγματικότητες. Αυτά τα παιδιά γεννιούνται μέσα από μία δική σας διαίρεση και επανενοποίηση.

Είναι σαν να δημιουργεί η ψυχή σας το δικό της αρσενικό με το οποίο ερωτεύεται και από την συνένωσή της με τον εαυτό της παράγει μια νέα ενέργεια. Ίσως για σας τώρα αυτή να είναι μια πολύ μυστηριώδης ενεργειακή διαδικασία. Την εξηγούμε όσο καλύτερα μπορούμε, με λέξεις.

Αυτά τα παιδιά είναι οι νέοι άνθρωποι, τα νέα πλάσματα που κάποια στιγμή θα έρθουν στη Γη, όχι σύντομα όμως ακόμα... Μεταφέρουν από εσάς και για σας, την δίψα και τον πόθο της αληθινής αγάπης. Την δίψα και τον πόθο να βιώσετε την αληθινή αγάπη μέσα στην ύλη. Μια ποιότητα, μια συχνότητα και μια δυνατότητα, που ακόμα είναι ελάχιστα υπαρκτή στη Γη, γιατί η πραγματική αγάπη προϋποθέτει μια πολύ βαθιά αναγνώριση του εαυτού, μια πολύ βαθιά αναγνώριση της ποιότητας και των στοιχείων του εαυτού.

Αυτά τα παιδιά είναι ο τρόπος που προδημιουργείτε το μετέπειτα μέλλον αυτού του κόσμου. Αυτός ο κόσμος γνώρισε επί χιλιετίες χιλιετιών, τι σημαίνει η βιωματική εμπειρία μίας πραγματικότητας και σχέσεων, που δεν στηρίζονται αληθινά σε αγάπη. Αναζητά διψασμένος μέσα στην ύλη την επιβεβαίωση της αγάπης και αναζητά την επανανακάλυψη της αληθινής αγάπης. Αναζητά την τελική του σωτηρία ή την τελική του ανάκτηση. Ο ερχομός αυτών των παιδιών μέσα σ' αυτό το χώρο σήμερα, προοιωνίζει κάτι άμεσο για τη δική σας τη ζωή. Μιλήσαμε για το μέλλον, όπου αυτά τα παιδιά θ' αρχίσουν να εμφανίζονται και να γεννιόνται στη Γη, αλλά αυτό απέχει. Θα μιλήσουμε λίγο για το τι σημαίνει ο ερχομός τους γύρω σας, για σας τους ίδιους τώρα εδώ στη Γη.

Αυτά τα παιδιά μεταφέρουν την αφύπνιση ενός πόθου που πολύ καλά κρύβετε ακόμα μέσα σας. Είναι ο πιο βαθύς πόθος σας, είναι η πιο βαθιά ανάγκη σας και είναι η πιο μεγάλη λαχτάρα που νιώθετε μέσα σας. Και μιλάμε για τον πόθο του να βιώσετε την αγάπη. Αληθινή αγάπη. Χωρίς καμία ρυτίδα, χωρίς κανένα φόβο, χωρίς καμία επιφύλαξη, χωρίς καμία ανασφάλεια, χωρίς καμία αβεβαιότητα, χωρίς καμία εξάρτηση, χωρίς καμία απαίτηση, χωρίς καμία προσδοκία. Αληθινή, αληθινή αγάπη μέσα στα κύτταρά σας.

Αυτή είναι η αγάπη του Θεού και είναι ο τρόπος που αγαπά ο Θεός. Αυτά τα μικρά γύρω σας, έρχονται γιατί έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στο χώρο της καρδιάς σας ή, για την ακρίβεια, στο χώρο της ψυχής σας. Σας πιάνουν άοπλους, εκεί που τίποτα άλλο δεν  μπορεί να σας ακουμπήσει, παρά μόνο η αλήθεια της ίδιας της θεϊκής σας ουσίας.

Η ώρα έφτασε που είστε έτοιμοι να αντέξετε αυτή την πρόκληση της μέγιστης αφύπνισης. Γιατί όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, ο ερχομός των διαμαντένιων, η συνεχόμενη αλλαγή των ηλεκτρομαγνητικών, η αναβίωση του πνευματικού σας είναι και της πνευματικής σας ταυτότητας, γίνονται προκειμένου να βιώσετε μέσα στο σώμα σας αυτή την αφύπνιση του θεϊκού σπόρου του είναι σας. Αυτή η αφύπνιση ακούγεται πολύ γλυκιά. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορούν να μεταφέρουν σήμερα τα λόγια. Αντιμετωπίζουμε ήδη κάποιες δυσκολίες με τη Χαριτίνη, αλλά ευτυχώς είμαστε αρκετά καλοί να διαχειριζόμαστε την ενέργεια.

Θέλουμε να σας θυμίσουμε, πως πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε ταξίδι μέσα στους χρόνους και μέσα στους χώρους, ξεκινάτε από ένα σημείο των εαυτών σας, όπου τα πάντα για σας είναι αγάπη. Όπου ό,τι υπάρχει είναι αγάπη και ό,τι υπήρξε και θα υπάρξει είναι αγάπη. Ξεκινάτε από ένα σημείο μέσα στους εαυτούς σας όπου δεν υπάρχει κανένας εχθρός, όπου δεν υπάρχει κανένα σκοτάδι, όπου η θεϊκή παρουσία γεμίζει κάθε σημείο του εαυτού σας. Ξεκινάτε από ένα τέτοιο σημείο τις διαδρομές σας μέσα στους χώρους και στους χρόνους, παρότι αυτό φαίνεται πολύ μακρινό όταν είστε μέσα σε υλικές πραγματικότητες.

Τώρα, για σας, κι όχι μόνο για σας εδώ, για τη Γη ολόκληρη, αρχίζει η εποχή της άνθισης, αρχίζει η εποχή όπου ο πόθος σας να βιώσετε αυτή την αγάπη που από τόσο παλιά νοσταλγείτε, σιγά-σιγά πραγματοποιείται. Ο πόθος που αρκετά καλά καλύπτατε, η λαχτάρα που πολύ έντεχνα προσπαθούσατε να σκεπάσετε, η νοσταλγία και η δίψα και η ανάγκη σας για να συμβεί αυτό, όλα αρχίζουν και αποδυναμώνονται ως προς την άμυνά τους. Η πραγματική ανάγκη του εαυτού σας αρχίζει να ζωντανεύει. Και η άνθιση εκείνου του σπόρου που φέρνει σε σας αυτή την αγάπη, ξεκινά με τον ερχομό αυτών των παιδιών σήμερα.

Αυτό δεν γίνεται μόνο εδώ. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο. Όσο ανύποπτο κι αν φαίνεται... αφού δεν είδατε πανό στον ουρανό, ούτε έγινε κάτι κοσμοϊστορικό. Συνήθως σε τέτοιες σιωπηλές στιγμές γίνονται τα μεγάλα γεγονότα, αυτά που αργότερα εκδηλώνονται με υλικούς τρόπους μέσα στην πραγματικότητα. Θα μας θυμηθείτε... γιατί μετά από αυτόν τον ερχομό και με το ξεκίνημα της άνθισης, την ενεργοποίηση και την αφύπνιση της πιο βαθιάς και ουσιαστικής σας ανάγκης και λαχτάρας, θα συμβούν πάρα πολλά υλικά γεγονότα για να σας το επιβεβαιώσουν.

Με τρόπους μυστηριώδεις οι ενέργειες των ψυχών σας, θα δουλέψουν για σας, με σας και από εσάς. Με τρόπους μυστηριώδεις η παιδικότητα των ψυχών σας θα αφυπνιστεί μέσα σας, έξω σας, γύρω σας. Με τρόπους μυστηριώδεις ο ενήλικας θα αρχίσει να υποχωρεί. Και η ανάγκη η δική σας, η μόνη αληθινή σας ανάγκη και λαχτάρα, θα αρχίσει να ανακτά έδαφος.

Είναι μια διαδικασία γεμάτη συγκίνηση, δάκρυ, και αγαλλίαση. Έχει διαφορετικά συστατικά. Είναι μια διαδικασία που θα εξελιχθεί όλο το 2009. Ξεκίνησε μόλις και τα γεγονότα αυτού του έτους, θα βοηθήσουν να ανθίσετε, δίνοντας χώρο στην ενέργεια αυτών των παιδιών που είναι γύρω σας. Αυτά είναι μέρη του δικού σας εαυτού, είναι μελλοντικοί σας εαυτοί. Έχουν δημιουργηθεί από την ψυχή σας, μέσα από τον οραματισμό της για ένα νέο μέλλον γι' αυτόν τον κόσμο...

Αυτά τα όνειρα γι' αυτό τον κόσμο είναι τόσο ιερά και διαποτισμένα από αγάπη, που δεν μπορούμε να περιγράψουμε ή να πούμε κάτι περισσότερο με λόγια. Έχετε δημιουργήσει ως ψυχές τα πιο όμορφα όνειρα. Ίσως ως ανταμοιβή για έναν κόσμο ο οποίος πάλεψε πολύ για την ιερότητά του. Ίσως γιατί τελικά θ' ανακαλύψετε, μέσα στις χρονιές που ακολουθούν, πως αυτός ο κόσμος στον οποίο φιλοξενηθήκατε για πάρα πολύ Χρόνο, ήταν τόσο καθοριστικός στην ανάκτηση της δικής σας θεϊκότητας και ίσως αυτός να είναι ο τρόπος της επιβεβαίωσης μέσα στην ύλη του πως δουλεύει ο Θεός, δηλαδή εσείς.

Ίσως και μέσα στη ζωή σας να φαινόταν ότι ο Θεός έλειπε για μεγάλα διαστήματα. Ίσως πάρα πολλές φορές να αναρωτηθήκατε για το που υπάρχει αυτή η αγάπη. Όμως έρχεται κάποια ώρα στη ζωή, στη πορεία σας, που αρχίζετε να μπορείτε να τη διακρίνετε σε κάθε στιγμή. Αρχίζετε να μπορείτε να τη δείτε σε όλα όσα έγιναν, εκεί που πιστεύατε ότι ήσασταν μόνοι. Αρχίζετε να μπορείτε να την αντιληφθείτε μέσα σε εποχές που φαίνονταν πολύ σκοτεινές, πολύ αποκομμένες. Όταν αρχίζετε να το βλέπετε αυτό, η ψυχή σας αρχίζει να ανακτά τον παράδεισο του εαυτού της και κάπως έτσι μέσα στο μακρόχρονο είναι η ιστορία η οποία συμβαίνει τώρα για την ανθρωπότητα και τη Γη. Φαινόταν ο Θεός να είναι μακριά και φαινόταν η θεϊκή ουσία να σας έχει ξεχάσει. Φαινόταν να μην υπάρχει σχέδιο, φαινόταν να μην υπάρχει σκοπός.

Αυτό που δημιουργείτε για το μέλλον μέσα από αυτά τα παιδιά, η προδημιουργία σας, είναι ο τρόπος να ζήσετε μέσα στην ύλη, την επιβεβαίωση πως ήταν πάντα παρών ο Θεός. Πως ήσασταν πάντα παρόντες μέσα στην πραγματικότητα, πως η θεϊκή ουσία και η αγάπη δεν είχε φύγει ποτέ από εδώ. Είναι αυτή η άνθιση της δόνησης της αληθινής αγάπης, της αληθινής παρουσίας, της αληθινής ένωσης η οποία αρχίζει να ξυπνά μέσα στο σώμα σας. Αυτά τα παιδιά είναι τα ιερά παιδιά του μέλλοντος της ανθρωπότητας, είναι η υπέροχη προδημιουργία των υπέροχων ιερών ψυχών για ένα μέλλον που θα αποδείξει ότι άξιζε όλο το παρελθόν...Γιατί εσείς κρίνετε μέσα στον γραμμικό χρόνο, μέσα σε 50 ή 100 ή 2000 χρόνια. Ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα εξελίσσονται μέσα σε πολύ μεγαλύτερες μερίδες χρόνου.

Αυτά τα παιδιά που έχετε προδημιουργήσει, βλέπουν την ταινία, τις εμπειρίες σ' αυτό τον κόσμο, από την αρχή του μέχρι τώρα και μέχρι το μέλλον του. Έχουν την ενέργεια της επιβεβαίωσης του Θεού σε όλη τη διαδικασία. Γι' αυτό και έρχονται σήμερα σε σας. Θέλουν με το δικό τους τρόπο οι μελλοντικοί σας εαυτοί να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε αυτή την παρουσία εξυπαρχής όλων των ζωών σας. Θέλουν να σας βοηθήσουν να ξανααισθανθείτε αυτή την ένωση που ποτέ δεν χάθηκε, μέσα από την αθωότητα που υπάρχει στο δικό σας εαυτό. Εκεί υπάρχει επιβεβαίωση γι' αυτό που ακούτε. Αυτή είναι η ενέργεια που έρχονται να ζωντανέψουν, να επιβεβαιώσουν. Δεν είναι μια ξένη σε σας ενέργεια, απλώς είναι μια τόσο βαθιά ανάγκη και λαχτάρα, που την έχετε κρύψει πολύ καλά για να μην την νιώθετε. Για να μπορείτε σιγά-σιγά να έρθετε σε επαφή με αυτή τη λαχτάρα, έτσι ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο σώμα σας και το πνεύμα σας.

Αγαπητοί μας,

σήμερα η ενέργεια της δημιουργίας έχει απλώσει μέσα σε αυτό το χώρο με έναν τρόπο που δεν έχει ξανασυμβεί. Και είναι από τις πολύτιμες στιγμές μέσα και στη δική μου ζωή, όταν συμβαίνει αυτό. Είμαι ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και φέρνω σε σας για πρώτη φορά αυτή τη σύνδεση με ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει μέσα σας: Σας φέρνω το μέλλον που έχετε προδημιουργήσει. Είναι σπάνιες οι φορές που δίνεται αυτή η δυνατότητα. Δεν είμαι εγώ τόσο συγκινημένος όσο η Χαριτίνη... Δεν κλαίω όπως εκείνη, γιατί βιώνω αυτή την πραγματικότητα με δέος, σεβασμό, ιερότητα. Η Χαριτίνη τη βιώνει με συναίσθημα. Εγώ τη βιώνω με άλλο τρόπο. Κι είναι πάρα πολλοί εδώ από εκείνους που στήριξαν τη διαδρομή προς την αλήθεια, προς το δρόμο και  προς το Θεό, οι οποίοι συνοδεύουν αυτά τα παιδιά, γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει. Αυτά τα παιδιά ήρθαν με πολύ ιδιαίτερους συνοδούς σήμερα να σας συναντήσουν.

Αγαπητοί μου,

σίγουρα δεν περιμένατε σήμερα κάτι τέτοιο. Σίγουρα κανένας δεν σάς είχε προϊδεάσει γι' αυτό. Παρ' ότι λίγους μήνες νωρίτερα σας ανακοινώναμε την άφιξη του Χριστού. Σας ανακοινώναμε της άφιξη της Χριστικής σας ενέργειας. Σας μιλάγαμε για το διαμαντένιο πεδίο που έχει περάσει γύρω από τη Γη κι έχει αρχίσει και απορροφάται μέσα της. Σας λέγαμε ότι είναι ενέργειες των δικών σας ανώτερων εαυτών που περνούν μέσα στη ζωή σας, στην καθημερινότητά σας. Να λοιπόν που κάτι σας είχε προϊδεάσει βαθύτερα μέσα σας...

Αγαπητοί μας φίλοι,

είναι η ώρα για να αποχαιρετίσετε με το δικό σας τρόπο τα παιδιά σας, αυτά τα μέρη των μελλοντικών σας εαυτών που θα ξανάρθουν εδώ για να ζήσουν την αγάπη, ακόμα περισσότερο απ' ότι θα τη ζήσετε εσείς σ' αυτή τη ζωή, παρ' ότι θα τη ζήσετε και θα τη βιώσετε. Αυτά τα μέρη των μελλοντικών σας εαυτών, θα έρθουν σε έναν πολύ μετέπειτα χρόνο όπου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές, οικιστικές αλλαγές, θα έρθουν και θα ζήσουν τον Παράδεισο στη Γη, από την πρώτη μέρα της ζωής τους.

Αυτά είναι μελλοντικά σας μέρη, μελλοντικές σας ενέργειες και σας ζητάμε σήμερα που έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε την ευλογία που έχουν αυτά τα μέρη των εαυτών σας, να τα ευλογήσετε επικυρώνοντας τα όνειρα που κάνατε ως ψυχές. Σας ζητάμε να τα αποχαιρετίσετε χωρίς κλάματα, μ' ένα χαμόγελο, γνωρίζοντας ότι είστε σοφοί, γνωρίζοντας ότι έχετε λειτουργίες πολύ πέρα από ότι μπορείτε να φανταστείτε και να σκεφτείτε. Αναγνωρίζοντας ότι είστε εσείς αυτοί που δημιουργούν τέτοια υπέροχα έργα. Σας ζητάμε να χαμογελάσετε γι' αυτό. Σας ζητάμε να αισθανθείτε τιμή γι' αυτό. Γιατί είστε εσείς, είναι η δική σας ενέργεια, είναι ο δικός σας αληθινός εαυτός, αυτός που δημιουργεί αυτά τα έργα.

Και έτσι σας ζητάμε να αποχαιρετίσετε όλοι αυτά τα παιδιά. Ήδη οι συνοδοί τους είναι γύρω τους, κάποιοι έχετε την τάση να τα κρατήσετε και σας παρακαλούμε αφήστε τα, είναι δικά σας ούτως ή άλλως, είναι δική σας ενέργεια, είναι μέρη της δικής σας ψυχής. Αφήστε τα να επιστρέψουν εκεί όπου θα μεγαλώσουν ώστε να έρθουν κάποια στιγμή εδώ που είστε εσείς. Κι εσείς θα είστε μαζί τους τότε μ' έναν άλλο τρόπο.

Επιτρέψτε να πάνε εκεί από όπου κρατούν αυτή την ενέργεια για σας ζωντανή. Αυτή η ενέργεια είναι μέσα σας. Θυμηθείτε την παρουσία τους και κρατήστε την μέσα στη καρδιά σας και σε ώρες που αμφιβάλετε για τη σοφία του Θεού ή για την παρουσία του Θεού ή για την πανταχού παρούσα αγάπη του Θεού, τότε βγάλτε τα από εκείνο τον ιερό χώρο μέσα σας και θυμηθείτε την επαφή σας, αυτό που αισθανθήκατε.. θυμηθείτε την αλήθεια πέρα από τα όρια της λογικής, θυμηθείτε τον κόσμο του ανώτερού σας εαυτού της ψυχής σας, του γεμάτου αγάπη Δημιουργού.

Αυτοί είστε αγαπητοί φίλοι, και αυτό είναι. Καθώς τα τελευταία παιδιά αναχωρούν, θα χρειαστούμε λίγα δευτερόλεπτα για να επαναφέρουμε την ενέργεια όπως ήταν στην αρχή. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους βοηθούν σήμερα εδώ, γι' αυτή την ιδιαίτερη διαδικασία που έχει γίνει.

Αγαπητοί μας φίλοι

είναι πάρα πολλοί αυτοί που χρειάζεται να βοηθήσουν για να επανέλθει η ενέργεια, όπως ήταν. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που χρειαζόταν να βοηθήσουν για να συμβεί αυτό. Μακάρι να μπορούσατε να αισθανθείτε έστω και λίγο πόσοι πολλοί σας υποστηρίζουν και τιμούν την διαδικασία σας και σας θυμούνται ακριβώς όπως είστε στην πραγματικότητα. Αυτοί εργάζονται για σας με τόση αγάπη, με τόσο σεβασμό, νιώθοντας τέτοιο δέος για αυτό που κάνετε. Μακάρι σήμερα να εισπράξατε έστω κι ένα μικρό μέρος της ενέργειας που σας στέλνουν όλοι αυτοί, αυτή την ώρα.

Και λέγοντας αυτό, οι πύλες αυτού του ναού κλείνουν, αλλά όχι για πάντα. Κλείνουν ώστε να σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο μέλλον, σε ένα νέο αύριο με νέες δυνατότητες. Αυτός ο ναός από όπου ήρθατε, είναι ο πιο ιερός από όλους, γιατί εκεί είστε πάντα, ποτέ δεν φεύγετε.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα έχουμε την τιμή να είμαστε κοντά σας, σας λέμε κρατήστε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και μέσα στην καρδιά σας. Σήμερα αισθανθήκατε ποιοι είστε, αισθανθήκατε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που λένε τα λόγια, ακουμπήσατε το απερίγραπτο, το άφατο, το αδύνατο να βιωθεί. Σήμερα όμως αυτό έγινε πραγματικότητα μέσα σ' αυτό το χώρο, μέσα σ' αυτή την ιερή χρονική στιγμή. Αυτό που ήταν αδύνατο να συμβεί, σήμερα το ζήσατε μέσα στην ύλη, χάρις σ' αυτό το σώμα, χάρις στη δική σας διαδικασία. Κρατήστε το σαν χαμόγελο μέσα στην καρδιά σας. Ξέρετε πια. Ξέρετε ποιοι είστε.

Μέχρι την επόμενη φορά, διατηρήστε το χαμόγελο μέσα και έξω σας ζωντανό. Είναι ότι πιο ιερό έχετε να δώσετε στον εαυτό σας.

Και έτσι είναι αγαπητοί φίλοι!

 Και έτσι είναι.

   

© 2009  Χαριτίνη Χριστάκου