Σμαραγδένιος Κύκλος


Ο κοσμικός ναός των Χαρτών

Οκτώβριος 2009

Αγαπητοί φίλοι μόλις ακούσατε το πρώτο μέρος αυτής της επικοινωνίας. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι το δεύτερο μέρος της.

Το πρώτο μέρος της σημερινής επικοινωνίας μας είχε σαν στόχο να οδηγηθείτε σε ένα μέρος τέτοιο μέσα στη συνειδητότητά σας, που είναι και αστρικά υπαρκτό, όπου υπάρχει ο ναός των Χαρτών. Εκεί όπου υπάρχει ο κοσμικός χώρος που είναι διαθέσιμη η χαρτογράφηση για τις ψυχές και οι πυξίδες για την ψυχή.

Σας οδηγήσαμε σε εκείνο το χώρο μέσω του Γιώργου, γιατί είναι μια πολύ κατάλληλη στιγμή, η ενέργεια της πυξίδας της ψυχής σας, η ενέργεια του προσωπικού σας χάρτη, να αφομοιωθεί, να γίνει δεκτή και να περάσει πιο μέσα στο δικό σας ενεργειακό πεδίο.

Και τώρα θα σας ζητήσουμε, αφού έχουμε τη χαρά για άλλη μια φορά να είμαστε εδώ μαζί σας, κι αφού ακόμα φαίνεται ότι μας αντέχετε και ενδιαφέρεστε για τις επικοινωνίες μας, θα σας ζητήσουμε να επιτρέψετε να μεταφερθείτε μέσα από μια χρυσή λεωφόρο που έχει δημιουργηθεί, που είναι μαλακή σαν λάστιχο, και πάλι πίσω σε εκείνο τον κοσμικό ναό όπου βρισκόσασταν.

Η διαφορά από την πρώτη φορά που πήγατε είναι ότι μεταφέρετε στο πεδίο σας, στη βιολογία σας, και στο γήινο πεδίο την ενέργεια του κοσμικού ναού. Και αυτή η δεύτερη φορά που κάνετε την επίσκεψή σας, είναι μια τελείως διαφορετική ενεργειακά φορά από την πρώτη.

Αγαπητοί φίλοι, θέλουμε να ανέβετε ως μεγαλειότατοι τα σκαλιά του ναού, θέλουμε να βαδίσετε και να ανέβετε τα σκαλιά του με χάρη, και με αίσθηση βασιλικού μεγαλείου για το ποιοι είστε. Θέλουμε να θαυμάσουμε καθέναν από εσάς, καθώς για πρώτη φορά έρχεστε συνειδητά στον Κοσμικό Ναό των Χαρτών. Θέλουμε να βαδίσετε πραγματικά ως πρίγκιπες και πριγκίπισσες καθώς περνάτε από την τεράστια μεγάλη πόρτα του ναού προς το εσωτερικό του. Θα παρατηρήσετε ότι το φως είναι πολύ διαφορετικό από την πρώτη φορά, ότι ο ναός από παντού γύρω του, απ' όλες τις πλευρές του, γεμίζει από φως σαν να μην έχει τοίχους, ή σαν οι τοίχοι του οι ίδιοι να είναι φως που ακτινοβολεί και λάμπει, και θα δείτε ότι στο εσωτερικό του μπροστά ακριβώς από αυτούς τους φωτεινούς τοίχους, υπάρχουν φωτεινές οντότητες, υπάρχουν Αρχάγγελοι, Άγιοι, Δάσκαλοι, υπάρχουν αστρικοί οδηγοί, υπάρχουν αστρικοί Δάσκαλοι, υπάρχουν πολλές διαφορετικές κοσμικές οντότητες που με απίστευτες ειδικότητες βοηθούν όλη τη διαδικασία της συνειδητότητας που διαδραματίζεται στη Γη. Είναι σαν ένα ακροατήριο που στέκεται σε όλη την εσωτερική περιφέρεια αυτού του ναού, έχοντας επιτρέψει ένα τεράστιο άνοιγμα κι ελεύθερο χώρο στο κέντρο του. Βαδίζετε αργά, βασιλικά, με χάρη, κοιτώντας αριστερά και δεξιά αυτές τις οντότητες. Η καρδιά σας έχει ανεβάσει λίγο παλμούς αλλά το θεωρείτε φυσικό και είναι φυσικό αφού είστε συνειδητά για πρώτη φορά σε επαφή με όλο αυτό το πεδίο. Οι ενέργειες εδώ σας μιλούν και σας λένε πως είστε σε έναν ιερό χώρο της ψυχής σας και πως έχετε έρθει σήμερα εδώ προκειμένου να κάνετε μια ιερή πράξη. Ιερή γιατί αφορά την ίδια σας την ψυχή, ιερή γιατί αφορά την εξέλιξη της ζωής σας στη Γη, ιερή γιατί ήταν σχεδιασμένη από αιώνες πριν για να συμβεί τώρα.

Στο πλήρωμα του χρόνου βαδίζετε περνώντας από την κεντρική συστοιχία των κιόνων, μέσα στον κεντρικό διάδρομο του ναού αργά, βασιλικά. Στο κέντρο ακριβώς του ναού, θα διακρίνετε έναν τεράστιο σωλήνα από φως που τέμνει κάθετα τον φωτεινό θόλο και περνάει από το κέντρο του και συνεχίζει προς τα κάτω. Είναι ένας πολύ μεγάλος σωλήνας φωτεινός, η διάμετρός του είναι περίπου 5 μέτρα. Γύρω ακριβώς από αυτόν τον στρογγυλό χώρο στο κέντρο του ναού, υπάρχει ένα μικρό αυλάκι από νερό. Και πλησιάζετε ακριβώς εκεί που υπάρχει αυτό το αυλάκι, σαν μια μικρή τάφρος γύρω-γύρω. Σταματάτε ένας-ένας στην τελευταία συστοιχία των κιόνων, όπου υπάρχουν 2 πνευματικές οντότητες που σας χαιρετούν. Αφού τις χαιρετάτε κοιτώντας τις και γνέφοντας, περνάτε βάζοντας τα πόδια σας μέσα σε αυτό το υγρό κι από εκεί περνάτε μέσα στη στήλη του φωτός.

Μέσα εκεί που βρίσκεστε τώρα, (περιμένουμε άλλον έναν), εκδηλώνετε την πρόθεσή σας όλες οι πληροφορίες του χάρτη της ψυχής σας, όλες οι πληροφορίες της εσωτερικής σας πυξίδας να ενεργοποιηθούν μέσα στο «είναι» σας τώρα. Η ροή του φωτός σε αυτόν τον τεράστιο κύλινδρο είναι ροή κωδικοποίησης πληροφοριών. Καθώς είστε μέσα στο πεδίο αυτής της ροής, η χαρτογράφηση του ταξιδιού σας, η χαρτογράφηση της ζωής σας, η χαρτογράφηση του σκοπού σας και η δύναμη της εκπλήρωσης αυτού του σκοπού και των σχεδίων της ζωής σας, ανοίγουν σαν κουκούλια μέσα στο DNA σας.

Ζητάτε με το νου σας, από όλους τους πνευματικούς βοηθούς που είναι γύρω, όταν αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί, να διατηρήσουν ενεργοποιημένη αυτή τη συχνότητα ώστε να μην αισθάνεστε χαμένοι μέσα στη ζωή σας, ώστε να μην αισθάνεστε ότι δεν έχετε το στίγμα προς τα πού να κινηθείτε, ώστε να μην ξανανιώσετε ποτέ ότι δεν ξέρετε πραγματικά ποιος είναι ο δικός σας χάρτης και ώστε να μπορείτε τις αισθήσεις που αναμεταδίδει το DNA σας που έχει ενεργοποιηθεί να τις αποκωδικοποιείτε και να τις κάνετε πληροφορίες μέσα στο συνειδητό σας νου. Πληροφορίες που σας λένε με το δικό τους τρόπο το προς τα πού είναι ή όχι να κινηθείτε. Θα μείνουμε λίγο ακόμα μέσα σ' αυτόν τον κύλινδρο. Μην ανησυχείτε, οι ενεργοποιήσεις γίνονται με απόλυτη καταλληλότητα, οι συχνότητες είναι κατάλληλα ρυθμισμένες ώστε να μην υπάρχει θέμα για την ανθρώπινη βιολογία. Το μόνο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή μέσα στην ανθρώπινη βιολογία, είναι ότι μια διαφορετική συχνότητα ρέει πάνω και κάτω, μέσα στην κεντρική σας στήλη κι αυτή η συχνότητα γίνεται αντιληπτή κυρίως στην κορυφή σας ή στο πρώτο σας κέντρο για κάποιους. Μπορεί να είναι ένα μικρό τσίγκλισμα, λίγο ανεπαίσθητο ηλέκτρισμα, μπορεί να είναι μια ανεπαίσθητη αλλαγή στη θερμοκρασία σας αλλά δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για τη βιολογία. Η βιολογία ούτως ή άλλως ήδη γνώριζε αυτό που θα συνέβαινε και ήταν ήδη προετοιμασμένη.  Η σοφία του σώματός σας είχε ήδη τη γνώση των πληροφοριών κι είχε ήδη τη γνώση και της όλης αφομοίωσης που θα γινόταν. Ο ασυνείδητος νους σας, που είναι συνδεδεμένος με τον ανώτερό σας εαυτό, ήξερε ακριβώς γιατί είστε εδώ σήμερα κι ακριβώς ποιοι θα είναι εδώ σήμερα κι οδήγησε εσάς που είστε εδώ σήμερα να είστε εδώ παρόντες για να συμβεί αυτό. Οι περισσότεροι από σας, αισθάνεστε ότι έχετε χάσει το χάρτη για τη συνέχεια της ζωής σας. Ακριβώς γι' αυτό είστε σήμερα εδώ για το χάρτη. Είστε όλοι σήμερα παρόντες γιατί κάτι σας λείπει από την πυξίδα. Είναι σαν η πυξίδα σας να έχει απομαγνητιστεί. Και ακριβώς για αυτό είστε σήμερα παρόντες, γιατί σήμερα είναι η πρώτη φορά που βιολογικά όντα συνειδητά επισκέπτονται τον κοσμικό ναό των Χαρτών του Σύμπαντος. Τον κοσμικό ναό των Χαρτών της Ψυχής.

Και τώρα αφού σας απασχολήσαμε αρκετά, είναι η ώρα να βγείτε από αυτόν τον φωτεινό κύλινδρο, να περάσετε πάλι από το νερό, να χαιρετίσετε πάλι τις πνευματικές οντότητες που σας περιμένουν στην αρχή της συστοιχίας, και πολύ αργά να κινηθείτε κατά μήκος του διαδρόμου επιστρέφοντας αλλά χωρίς να βγείτε από την αίθουσα του ναού. Καθώς φτάνετε στο τέλος της συστοιχίας, βλέπετε ότι αριστερά και δεξιά υπάρχει πολύς χώρος περιμετρικά στο ναό. Και έτσι αποφασίζετε και κινείστε κυκλικά βηματίζοντας αργά-αργά πάνω στο λευκό μαρμάρινο πάτωμα του ναού. Αυτό το μάρμαρο είναι ηλιόστρωμα, είναι μια ιδιαίτερη ποιότητα μαρμάρου που είναι συντονισμένο με την ηλιακή συχνότητα. Βρίσκεται σε άλλους πλανήτες, και όχι στη Γη, αλλά είναι πολύ κοντά σ' αυτό που σας είναι γνωστό σαν Παριανό μάρμαρο. Εξάλλου δεν ήταν τυχαίο ότι αυτή η ποιότητα μαρμάρου βρίσκεται εκεί, αφού είναι πολύ κοντά στην εστία του φωτός του Απόλλωνα.

Καθώς βαδίζετε πάνω σ' αυτό το ηλιόστρωμα, είστε πολύ κοντά σε όλες τις οντότητες που βρίσκονταν στην εσωτερική περιφέρεια του ναού. Περνάτε από μπροστά τους. Δεν σας ενδιαφέρει να καταλάβετε με το μυαλό σας, σας ενδιαφέρει όμως να επιτρέψετε να αισθανθείτε τις ενέργειες. Να αισθανθείτε το πόσοι πολλοί είναι. Να αισθανθείτε ότι είναι εκεί για σας, να αισθανθείτε ότι αυτό είναι μια πραγματικότητα πιο αληθινή από αυτή που θα δείτε όταν αργότερα ανοίξετε τα μάτια σας. Σας ενδιαφέρει να θυμηθείτε ποιοι είστε, να θυμηθείτε από πού ξεκινήσατε, να θυμηθείτε ότι είχατε ένα χάρτη με βάση τον οποίο βαδίσατε για αυτό το ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. Να θυμηθείτε ότι ο σκοπός σας δεν ήταν ποτέ με την ανθρώπινή σας υπόσταση αλλά να κάνετε την ανάσταση της πνευματικής σας υπόστασης μέσα στο υλικό σας σώμα, να θυμηθείτε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι και δεν γίνεται να είστε ποτέ μόνοι, να θυμηθείτε όλους εκείνους με τους οποίους σχεδιάσατε αυτό το ταξίδι, σχεδιάσατε το χάρτη της ψυχικής σας πορείας, να θυμηθείτε και να αισθανθείτε όλους εκείνους οι οποίοι αληθινά ενδιαφέρονται για σας, αληθινά νοιάζονται γι' αυτό το ταξίδι και σε ένα βαθμό ζουν το ταξίδι σας μέσα από εσάς. Να θυμηθείτε πως το φως είναι πάντα μια αλήθεια και πως το φως δημιουργεί πάντα μια πραγματικότητα. Να θυμηθείτε πως εσείς είστε φως, άρα εσείς οι ίδιοι είστε μια αλήθεια, εσείς οι ίδιοι είστε μια πραγματικότητα.

Και μένοντας μέσα σε αυτή την τελευταία σκέψη που ακούσατε, συνειδητοποιώντας ότι εσείς οι ίδιοι είστε μια αλήθεια και μια πραγματικότητα, να επιτρέψετε αυτή η αλήθεια και η πραγματικότητα να εκδηλωθεί και μέσα από το υλικό σας σώμα.

Σιγά-σιγά κατευθυνθείτε προς την κεντρική είσοδο του ναού, και βασιλικά βγείτε από την πύλη του. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, δεν έχετε τίποτα να αγωνιάτε. Είστε μια αλήθεια. Και ο χάρτης της αλήθειας σας τώρα ζωντανά πάλλεται μέσα στα κύτταρά σας. Καθώς βγαίνετε από την πύλη του ναού, στραφείτε και ξανακοιτάξτε όλο το εσωτερικό μαζί με όλες αυτές τις οντότητες. Όταν θα φύγετε από αυτή τη ζωή και θα είστε πάλι με κλειστά μάτια, θα ξαναδείτε αυτό το χώρο με όλες τις οντότητες, θα σας είναι οικείος γιατί θα θυμηθείτε ότι τον είχατε δει όσο ζούσατε. Και δεν θα σας φανεί σοκ η μετάβαση στην άλλη πλευρά του πέπλου.

Έχετε ήδη ζήσει τη μετάβαση, τη ζήσατε σήμερα. Την  επόμενη φορά που θα το ζήσετε, θα έρθετε στο γνωστό σας κοσμικό ναό με τους χάρτες και θα καταθέσετε το δικό σας χάρτη. Το χάρτη για το ταξίδι που ολοκληρώσατε και θα εκπονήσετε ένα επόμενο χάρτη ίσως για κάπου αλλού, ίσως για μια άλλη εμπειρία, σε ένα άλλο χωροχρόνο, σε ένα άλλο χρονοπλαίσιο. Θα φάτε και θα πιείτε με όλους αυτούς που είναι εδώ, οι οποίοι μπαίνοντας στο ναό, θα σας επευφημούν και θα υποκλίνονται μπροστά στο μεγαλείο σας. Και τότε θα ξέρετε πολύ καλά, όπως τώρα δεν ξέρετε τόσο καλά, ότι έχουν κάθε δίκιο να αναγνωρίζουν σε σας μια βασιλικότητα, έναν βασιλιά και μια βασίλισσα.

Την επόμενη φορά που θα το ξαναζήσετε, ο χάρτης της ψυχής σας θα έχει εκπληρωθεί στη Γη κι εσείς θα μπείτε μέσα σ' αυτόν τον χώρο και μέσα σ' αυτή την αίθουσα μεγάλοι θριαμβευτές για το στοίχημα της ψυχής σας και της εκπλήρωσής της.

Αγαπητοί φίλοι, στρέψτε τώρα την πλάτη σας σ' αυτό το χώρο, έχετε τόσα πολλά ακόμα υπέροχα να ζήσετε, εμπειρίες ασύλληπτες μέσα στη συνειδητότητά σας, επιγνώσεις, συνειδητοποιήσεις, επιλογές που θα κάνετε, επιλογές που θα στηρίξουν το φως μέσα σας, επιλογές που θα σας κάνουν να ζήσετε, ως αυτό που αληθινά είστε, επιλογές που θα φέρουν έκσταση και αγαλλίαση μέσα στην καρδιά σας που θα ζωντανέψει. Επιλογές που θα σας επιβεβαιώσουν την αξία του εαυτού σας, επιλογές που θα ανοίξουν τα μάτια σας στην ομορφιά και το μεγαλείο της αλήθειας που είστε και της πραγματικότητας που αποτελείτε εγγενώς.

Επιτρέψτε να μεταφερθείτε μέσα από αυτό το μεγάλο χρυσό διάδρομο που είναι σαν λάστιχο, πίσω ξανά εδώ. Μπορείτε να ξαναπάτε σε εκείνο το μέρος, στον Ναό των Χαρτών όποτε θελήσετε, ταξιδεύοντας νοητικά εκεί. Ελάτε όμως τώρα όλοι πίσω. Περάστε σε αυτή τη μεριά, ελάτε μέσα στο ιερό σας σώμα. Ένα τέλειο όχημα για απίθανα ταξίδια της συνειδητότητας. Κοιτάξτε μέσα στο σώμα σας και δείτε τις ζωντανές ενέργειες, δείτε τα φώτα που λαμπυρίζουν, δείτε τις διαδρομές της ενέργειας και πως υπάρχουν κόμβοι που έχουν φωτιστεί. Δείτε το εσωτερικό σας να λάμπει από μικρά αστέρια και δείτε εκείνο το χνουδωτό, μεγάλο αστέρι λίγο πίσω από τον αφαλό σας προς τη βάση του σώματός σας. Δείτε το πώς έχει αναπτύξει έναν ηλεκτρισμό που σας θυμίζει την χνουδωτή αίσθηση διάφορων επιφανειών στη Γη. Πάλλεται και είναι ζωντανό, εκπέμπει τρυφερότητα, εκπέμπει υπομονή, εκπέμπει για σας αυτή την ώρα σοφία. Πλησιάστε με το νου σας αυτή τη χνουδωτή σφαίρα, το χνουδωτό αστέρι που λάμπει. Αφήστε να νιώσετε την αίσθηση που έχει. Είναι τόσο κοντινή στο βελούδο της ψυχής σας. Ξανακοιτάξτε όλο το εσωτερικό του σώματός σας, δείτε τις φωτεινές διαδρομές που κάνει το φως, δείτε τα αστέρια που λάμπουν μέσα σας και εκδηλώστε την πρόθεσή σας αυτή η αλήθεια που είστε και τώρα τη βλέπετε, να εκδηλωθεί μέσα στην πραγματικότητα που φαίνεται αλλά δεν είναι αλήθεια. Ώστε η αλήθεια της πραγματικότητάς σας να είναι και η πραγματική αλήθεια που θα βλέπετε με ανοιχτά μάτια.

Και μέχρι την επόμενη φορά αγαπητοί φίλοι, διατηρήστε το βελούδο της ψυχής σας ζωντανό και ηλεκτρισμένο. Επιτρέψτε στη τρυφερότητα της ψυχής σας να γίνεται αισθητή μέσα στην ενέργειά σας ώστε να νιώθετε βεβαιότητα γι' αυτό που αληθινά είστε και την πραγματικότητα που δημιουργείτε ως αλήθειες. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

Κι έτσι είναι!

  

© 2009 Χαριτίνη Χριστάκου