Σμαραγδένιος Κύκλος


Το Πεδίο Εκδήλωσης της Ψυχής

Δίον, 21 Ιουνίου 2009

Χαιρόμαστε πολύ που σας βρίσκουμε αυτήν τη στιγμή μέσα σε μια ενέργεια τόσο αλλαγμένη.. μια ενέργεια του δικού σας εαυτού που δημιουργεί δυνατότητες, ανώτερες δυνατότητες, ουσιαστικές δυνατότητες για την εμπειρία της υλικής σας ζωής. Χαιρόμαστε όταν τα πεδία σας λαμπυρίζουν με έντονα χρώματα και η χαρά, η αφοβία, ο ενθουσιασμός και η βαθύτερη ευχαρίστηση μπορούν να γίνουν ορατά απ' τις λάμψεις που εκπέμπει το πεδίο σας.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τις ψυχές σας έτσι όπως λάμπουν μέσα στην ενέργεια των σωμάτων σας. Είναι πολύ ωραίο, όταν μπορούμε να βλέπουμε εσάς, όπως παντοτινά σας ξέρουμε, να ζωντανεύετε μέσα στα σώματα και να αρχίζετε να γίνεστε αληθινοί, να γίνεστε μια αλήθεια, η αλήθεια του εαυτού σας. Είναι πολύ συγκινητικό να στεκόμαστε στο πλάι σας σε αυτή τη διαδρομή και εγώ, ο Ραφαήλ, και όλοι οι άγγελοι της θεραπείας και οι δάσκαλοι της θεραπείας και οι Άγιοι της θεραπείας. Είναι πολύ συγκινητικό για μας να στεκόμαστε στο πλάι αυτής της διαδρομής, κάθε δική σας μέρα, και να ζούμε και να παρατηρούμε και να συμμεριζόμαστε ένα μέρος της διαδρομής σας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί αυτό που συμβαίνει μέσα στην ενέργεια σας κάθε μέρα! Το πώς, όταν η ψυχή σας τρέφεται, οι ίνες του φωτός μέσα στα σώματα σας λαμπυρίζουν και εκπέμπουν απίθανα χρώματα! Απίθανα έντονα χρώματα που σηματοδοτούν και απεικονίζουν την αναγέννηση του αληθινού σας εαυτού μέσα στην υλική ενέργεια του βιολογικού σώματος.

Είναι τόσο υπέροχα ιερό και είναι τόσο υπέροχο και ευτυχία για μας να μπορούμε να το βλέπουμε σε εσάς.  Η καρδιά μας, όταν συμβαίνει αυτό, πραγματικά πολλαπλασιάζεται στο εύρος και στις δυνατότητες της μέσα στην αγάπη. Ο νους μας διευρύνεται μέσα σε αυτό που ζείτε εσείς και οι δυνατότητες των δημιουργών πολλαπλασιάζονται με απίθανο τρόπο. Όμως ξέρετε πως όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία.

Ξέρετε πως αποτελούν μία πρόοδο, ένα σχέδιο, όπου έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι μαθηματικές παράμετροι, όλα τα πιθανά συμπτωματικά γεγονότα, όλες οι πιθανόν απρόβλεπτες εναλλαγές. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο πλαίσιο μίας δομής, όπου η ψυχή και ο ανώτερος εαυτός και όλοι οι φίλοι σας συμφωνούν, συναινούν και συνεισφέρουν τη δική τους σοφία. Όλα αυτά δεν συμβαίνουν τυχαία για σας, σήμερα, αυτή την ώρα.

Έρχεστε σ' έναν χώρο ο οποίος είναι από τους πρώτους χώρους που δημιουργήθηκαν στην γαία ως συμπαγής ύλη, πολύ πριν η γαία πάρει το μέγεθος που τώρα σας είναι οικείο. Πολύ πριν η γαία αποκτήσει την πλήρη λειτουργία της ως πλανήτης, αποτελούσε ένα απροσδιόριστο μείγμα από υγρά και αέρια τα οποία στροβιλίζονταν μέσα στο άπειρο του σύμπαντος και αναζητούσαν την τελική τους μορφή. Αναζητούσαν να δουν πώς θα μορφοποιηθούν, ποια θα είναι η ύψιστη έκφραση τους στην ύλη. Αυτός ο χώρος στον οποίο σήμερα φιλοξενείστε είναι από τις πρώτες συμπυκνώσεις ύλης που συνέβησαν πάνω στη γαία, είναι από τα πρώτα μέρη όπου οι τελικές δομές των πέντε βασικών στοιχείων και των εκατόν οκτώ συμπληρωματικών τους άρχισαν να βρίσκουν την τελική σύνθεση και την τελική δομή. Αποτελεί ένα από τα πρώτα δείγματα του πώς θα ήταν η τελική μορφή της Γαίας.

Ο χώρος τον οποίο σήμερα επισκέπτεστε, αποτελεί την πιο δυναμική ενέργεια μέσα στη γαία γιατί ήταν από τους πρώτους χώρους που βρήκαν την μορφή, η οποία ταίριαζε με αυτούς, δηλαδή βρήκαν τη θέση τους μέσα στην ύλη. Έρχεστε σήμερα εσείς, μέσα σε αυτό τον χώρο, ν' αναζητήσετε τη δική σας θέση μέσα στην ύλη, να αναζητήσετε τη δική σας μοναδική, ατομική, ιδιαίτερη σύσταση των πέντε στοιχείων και όλων των υπολοίπων δημιουργικών στοιχείων του σύμπαντος, ώστε να βρείτε αυτό που εσείς είστε, να αισθανθείτε αυτό το οποίο εσείς ζητάτε.

Έρχεστε σ' ένα πανάρχαιο χωροχρόνο (Δίον), γυρνάτε πίσω σε μια πανάρχαιη στιγμή, τη στιγμή που βγήκατε από το χώρο της εστίας και αυτόματα αναζητήσατε τη δική σας ατομικότητα. Σ' αυτό τον χώρο σήμερα έχετε επιστρέψει. Σε ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο του ψυχικού σας πεδίου που είναι το σημείο από όπου αρχίσατε και το σημείο στο οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε.

Καθώς τώρα είστε μέσα σε σώματα που αποτελούνται από χημεία και βιολογία, από ηλεκτρισμό και μαγνητισμό, αναζητάτε να φέρετε τον εαυτό σας σ' εκείνη την σύνθεση των στοιχείων που θα σηματοδοτήσει το σημείο και την ώρα που αναχωρήσατε από την Εστία, το σημείο και την στιγμή που γίνατε μία ατομικότητα, το σημείο και τη στιγμή που ως ατομικότητα αναζητήσατε την διαδρομή σας και τον εαυτό σας.

Αυτός ο χώρος στον οποίο στέκεστε και φιλοξενείστε σήμερα είναι από τους πλέον ιερούς χώρους της γης, όχι μόνο διότι είναι πανάρχαιος και έχει απορροφήσει και αφομοιώσει μέσα του μοτίβα κίνησης της ροής της ενέργειας που παραπέμπουν στην δημιουργική αρχή, αλλά γιατί φιλοξένησε μέσα στο ρου της ιστορίας και του χρόνου απίθανες οντότητες, συνειδητότητες, και καταστάσεις εμπειριών που όλα αφορούσαν την δημιουργική αρχή.

Ο χώρος ανήκει στη θηλυκή αρχή, ανήκει στη θηλυκή μήτρα, δηλαδή στον χώρο υποδοχής του πνεύματος. Την ώρα που το πνεύμα σας δημιούργησε την ατομικότητα του, ταυτόχρονα υπήρξε μία ιερή μήτρα που δέχτηκε τις πρώτες σκέψεις μορφοποίησης του. Αυτή η ιερή μήτρα είναι ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε σήμερα (Δίον). Απ' αυτόν τον χώρο πέρασαν πολλά σοφά πλάσματα, που είχαν συνειδητοποιήσει ποιο είναι το ταξίδι της ψυχής, που είχαν φτάσει να έχουν επίγνωση του οδοιπορικού της ψυχής. Έφτιαξαν αυτόν τον χώρο γνωρίζοντας τη χημεία των πέντε στοιχείων, γνωρίζοντας πώς λειτουργούν τα ηλεκτρομαγνητικά και η ροή τους,. Καθοδηγούνταν από τον δικό τους εσωτερικό δάσκαλο, όπως ακριβώς σας ζητήσαμε να κάνετε στην αρχή του σημερινού οδοιπορικού [την ώρα που ξεκίνησε η πορεία μέσα στο Δίον]. Μέσα από την ιερή γνώση του εσωτερικού τους δασκάλου διαμόρφωσαν υλικούς χώρους που μαγνήτιζαν και εγκλώβιζαν την ροή της ενέργειας, ώστε να μπορεί να οδηγήσει το ον στην αρχική στιγμή της αυτονομίας του και της ατομικότητας του. Εγκλώβισαν την ενέργεια σε τρόπους και ροές κίνησης και σύνδεσης τέτοιους που να βοηθούν τη συνειδητότητα όταν κινείται μέσα σε αυτόν τον χώρο να ξαναβρίσκει κομμάτια της επίγνωσής της και της αλήθειας της.

Αυτό που βλέπετε παντού γύρω σας έχει δημιουργηθεί μέσα από το μεγαλείο ανθρώπων σαν εσάς, που ακολουθούσαν την καθοδήγηση του δικού τους εσωτερικού σοφού δασκάλου. Αυτοί οι δάσκαλοι, αυτός ο δάσκαλος που κρύβεται μέσα σας, σε κάθε έναν από σας, μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες μεγαλειώδεις διαδρομές στην ύλη που συλλαμβάνουν, κρατούν και αιχμαλωτίζουν τη δημιουργική ενέργεια αφιερωμένη για πάντα στην υπηρεσία της ψυχής. Είστε σ' ένα χώρο που η ψυχή σας μπορεί να ξαναζωντανέψει μέσα στο σώμα, που ο νους του Θεού μέσα σας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να σας θυμίσει την αλήθεια. Είστε σε ένα χώρο που το κάλεσμα από τα πιο μεγάλα βάθη της ύπαρξής σας μπορεί να ακουστεί, γιατί είστε σε ένα τέτοιο πλέγμα ενεργειών συνειδητότητας που οι ιεροί Νόες δημιούργησαν πριν από σας για την ψυχή και για το δρόμο της.

Ο χώρος που βρίσκεστε σήμερα είναι ένας κόμβος-πυξίδα μέσα στο νου του Θεού. Πολλοί σοφοί από το βαθύ παρελθόν γνώριζαν αυτόν τον κόμβο. Μην ξεγελιέστε με αυτά που γράφουν τα βιβλία σας. Ο χώρος  αυτός είναι πανάρχαιος. Είναι εκατομμυρίων ετών και όλη η δομή της ενέργειας του έχει δημιουργηθεί σταδιακά: ο ένας εσωτερικός δάσκαλος μετά από τον άλλο έφτιαξαν μία απίστευτη πυξίδα για να βρίσκει η ψυχή τη συνέχειά της. Είστε σήμερα εδώ πολύ σκόπιμα, πολύ συνειδητά. Είστε σήμερα εδώ γιατί γνωρίζετε μέσα στο νου σας πως αυτός ο χώρος είναι πυξίδα για την ψυχή. Γνωρίζετε πως η ανθρωπότητα και η πραγματικότητα όπως φαίνεται γύρω σας βρίσκονται σε μια κρίσιμη στιγμή, σε μία κρίσιμη περίοδο όπου οι εαυτοί σας αλλάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς, όπου η ανάγκη σας να ολοκληρωθείτε βιώνεται μέσα στο σώμα με απίστευτη ένταση. Και η ανθρωπότητα συλλογικά απεγνωσμένα αναζητά μια ολοκλήρωση. Βρίσκεστε τώρα εδώ, σ' αυτό το πλήρωμα του χρόνου, γιατί εδώ σας οδήγησε η ψυχή σας που γνωρίζει.

Η εξωτερική πραγματικότητα ακολουθεί δικούς της ρυθμούς, εδώ όμως που είστε αυτή τη στιγμή μπορείτε να αισθανθείτε τους εσωτερικούς ρυθμούς που θα εκδηλωθούν αργότερα μες στην εξωτερική πραγματικότητα. Εδώ μπορείτε να αισθανθείτε τον δικό σας εσωτερικό ρυθμό και πώς αυτός θα εκδηλωθεί μέσα στην προσωπικότητα και στο σώμα σας, μέσα στην εξωτερική υλική ζωή. Εδώ μπορείτε να αισθανθείτε αυτό που θα συμβεί πριν συμβεί, γιατί εδώ είστε μέσα στην δημιουργική σας αρχή, εδώ είστε μέσα στην ενέργεια της ψυχής σας, εδώ είστε μέσα στο αρχιτεκτόνημα, το πιο ιερό του Θεού.

Η περίοδος που αλλάζει, το αναφέραμε λίγο νωρίτερα, φέρνει μεγάλες αλλαγές στη δομή της υλικής πραγματικότητας. Ήδη έχουν συμβεί και θα συμβούν και άλλες πολύ πιο πυκνές. Αυτές οι εξωτερικές πυκνές αλλαγές μέσα στην πραγματικότητα θα είναι η εκδήλωση των αλλαγών που ήδη έχουν συμβεί μέσα σας, και συνεχίζουν να συμβαίνουν.

Σήμερα είναι ημέρα ολοκλήρωσης, σήμερα στη γη περνάει μια πολύ ιδιαίτερη σκέψη του Θεού και αποτυπώνεται μέσα στο πλέγμα της γαίας. Αυτή η σκέψη μπορεί να περιγραφεί περιληπτικά, με λίγες λέξεις, «γνωρίζω ότι εγώ είμαι αυτό που εγώ είμαι». Σήμερα σηματοδοτείται για την ανθρωπότητα μία τεράστια στροφή, μία τεράστια αλλαγή γιατί σήμερα η ψυχή της ανθρωπότητας αρχίζει να θυμάται ότι είναι. Σήμερα κάθε ανθρώπινη ψυχή αρχίζει να αναζητά μέσα της με πυρετό και ζέση το είμαι της κι αυτό οδηγεί την ανθρωπότητα με μαθηματική ακρίβεια σε μια σειρά αλλεπάλληλων αλλαγών, αλλεπάλληλων μεταβολών που όλα αναζητούν τη μορφή της υγιούς τους έκφρασης, αναζητούν να εκδηλωθούν υλικά με τον υγιή τρόπο που εκφράζει η υγιής σκέψη του Θεού.

Σήμερα η ανθρωπότητα ξαναβρίσκει την πυξίδα της. Σήμερα, ο ανθρώπινος νους και η ανθρώπινη ψυχή θα γαληνέψουν και το βράδυ που θ' ακολουθήσει όλοι οι αόρατοι βοηθοί σας, Άγιοι και Οδηγοί και Άγγελοι και Αστρικά πλάσματα εμποτισμένα με αυτή τη σκέψη του Θεού θα έρθουν στον ύπνο σας σε όλη τη ανθρωπότητα να δουλέψουν για αυτό που ακούσατε, θα έρθουν να δουλέψουν για την ενεργοποίηση της σκέψης, θα έρθουν να ψιθυρίσουν στην ψυχή σας ότι είστε πνεύμα φτιαγμένο απ' το Πνεύμα, ότι έχετε έρθει σε αυτόν τον υλικό κόσμο να εκδηλώσετε το μεγαλείο ενός νου που είναι γεμάτος δημιουργικότητα, ροή και αγάπη, που είναι γεμάτος ενότητα, γεμάτος φαντασία και έμπνευση, θα έρθουν να ψιθυρίσουν στο νου σας στον ύπνο σας πως είναι ώρα να θυμηθείτε ποιοι είστε, θα έρθουν και θα χαϊδέψουν την ψυχή σας η οποία σήμερα δε θα βγει να ταξιδέψει στα πέρατα του Σύμπαντος αλλά θα μείνει μέσα στο σώμα σας.

Αυτό το ένα βράδυ της ζωής σας, που δε θα επαναληφθεί όσο ζείτε, η ψυχή σας θα μείνει μες στο σώμα, δε θα πάει να βοηθήσει κάποιον άλλον γιατί αυτοί που θα 'ρθουν να σας επισκεφτούν θα βοηθήσουν εσάς στη διαδικασία να δεχτείτε την ψυχή και την εκδήλωση της μέσα στη βιολογία. Αυτό το ένα βράδυ όλης σας τη ζωής που η ψυχή θα είναι μέσα στο είναι σας, μέσα στη βιολογία σας, είναι το βράδυ που όλοι εκείνοι από την αρχή του χρόνου, από την πανάρχαιη πρώτη δημιουργία αυτού του χρόνου μέσα στον οποίο τώρα βρίσκεστε, θα έρθουν να σας φροντίσουν.

Σήμερα δεν είναι μέρα να φροντίσετε εσείς εσάς, σήμερα είναι μέρα να δεχτείτε εσείς την φροντίδα εκείνων που σας αγαπούν, εκείνων που είναι μαζί σας και μοιράζονται με κάθε ανάσα σας ενέργεια δημιουργίας και αγάπης. Σήμερα είναι η μέρα να επιτρέψετε να λάβετε στοργή, ζεστασιά, ροή, κατανόηση και σοφία. Σήμερα είναι η μέρα για να κλείσει η ψυχή το οδοιπορικό της μέσα στον χρόνο. Και αυτό ακριβώς θα συμβεί για την ανθρωπότητα σήμερα το βράδυ. Αυτό ακριβώς θα συμβεί μέσα σε κάθε ψυχή, κάθε ανθρώπινου όντος, σήμερα.

Πριν από πολύ λίγο χρόνο, σε μία άλλη τέτοια υπέροχη επικοινωνία που κάναμε μαζί σας, σας ταξιδεύαμε σε έναν ιερό ναό, το Ναό της Θεραπείας. Πολλοί από σας ήταν παρόντες. Όσοι δεν ήσασταν εκεί, να ξέρετε πως η ίδια ενέργεια είναι πάλι παρούσα αυτή τη στιγμή εδώ, επομένως δεν σας λείπει τίποτα. Σ' εκείνον τον ιερό κοσμικό Ναό της Θεραπείας υπήρχε ένας μεγάλος χώρος μέσα στον οποίο μπήκατε ολόκληροι σαν να βαφτιζόσασταν απ' την αρχή. Εκείνος ο ιερός Κοσμικός Ναός της Θεραπείας, όπου το φως δεν είναι φως και το υγρό δεν είναι υγρό, συνδέεται με τον χώρο και τον χρόνο(Δίον) στον οποίο βρίσκεστε τώρα. Μ' αυτόν τον Θείο χώρο και χρόνο.

Οι ιεροί Νόες που υλοποίησαν αυτό το χώρο μέσα στη γαία ήταν Νόες που ήρθαν στη γαία από τον Κοσμικό Ναό της Θεραπείας. Η διαδικασία για την ολοκλήρωση της ψυχής έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και σήμερα βρισκόμαστε στην πολύ μοναδική στιγμή όπου μπορούμε να σας μιλήσουμε για το μεγαλείο αυτής της ολοκλήρωσης. Θα σας ζητήσουμε να μην κινηθείτε προς το μικρό μέρος του νου σας το οποίο πάντα φοβάται, θα σας ζητήσουμε να δείτε τις αλλαγές που έρχονται και που συμβαίνουν μέσα από τη Θεϊκή Σοφία του νου σας.

Πώς αλλιώς η ψυχή μπορεί να ολοκληρώσει αν δεν αρχίσει να αλλάζει την εξωτερική υλική της πραγματικότητα; Πώς αλλιώς η αρμονία θα βρει τη φυσική της ροή της μέσα στην ύλη, αν η ύλη δεν αλλάξει αποφασίζοντας να υπηρετήσει την αρμονία της ψυχής; Θα σας ζητήσουμε σήμερα να τιμήσετε την αλήθεια και να μην ταμπουρωθείτε πίσω από το ψέμα. Θα σας ζητήσουμε να στηρίξετε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας τις αλλαγές που εξωτερικά συμβαίνουν κρατώντας συνέχεια μέσα στο νου σας τη συνειδητή σκέψη, πως όλες οι εξωτερικές αλλαγές, ευχάριστες και δυσάρεστες, συμβαίνουν μέσα από απόλυτη καταλληλότητα της ψυχής σας, για να υπηρετήσουν τελικά την εξωτερική εκδήλωση της αρμονίας που εσωτερικά δημιουργείται σε κάθε άνθρωπο. Θα σας ζητήσουμε να μην φοβηθείτε και να μην συμμαχήσετε με το εγώ και την προσωπικότητα σας, αλλά να αναγνωρίσετε και να υποστηρίξετε το μεγαλείο της ψυχής σας.

Ο κόσμος μέχρι τώρα έχει δομηθεί με βάση τη δυσαρμονία της αποκοπής ανάμεσα στο ον και την ψυχή του. Η τωρινή υλική πραγματικότητα δεν είναι αυτό που οι εαυτοί σας αληθινά θέλουν να έχουν γύρω τους ως εξωτερική πραγματικότητα. Το είχαν όσο χρειαζόταν προκειμένου να βρει ο εαυτός σας την ψυχή. Τώρα όμως που ο κάθε εαυτός, κάθε ανθρώπου, βρίσκει την ψυχή, η εξωτερική δυσαρμονία δεν έχει πλέον χρησιμότητα. Έχει εκπληρώσει τον σκοπό της.

Θα ζητήσουμε λοιπόν να στηρίξετε συνειδητά την διαδικασία που ενώνει το μέσα σας με το έξω σας, ώστε να μπορέσετε να δείτε την εξωτερική εκδήλωση μίας αρμονίας που έχει εσωτερικά δημιουργηθεί, με πολύ κόπο, με πόνο και με δάκρυα, που όλα όμως ήταν τα θεραπευτικά σας εργαλεία για να βρείτε την αλήθεια σας. Όλα τα δάκρυα και ο πόνος δεν ήταν ποτέ εξαιτίας της αλήθειας, προκλήθηκαν από το ψέμα και την αποκοπή κι εκεί ανήκουν. Τα δάκρυα, ο πόνος και το ψέμα δεν ήταν ποτέ έργα του Θεού, ήταν τα αποτελέσματα ενός νου που ζει μόνος του, μιας ψυχής που αναζητά τον εαυτό της.

Αυτή τη χρονιά λοιπόν, που είναι η χρονιά να συναντήσετε  τον εαυτό σας και που η ενεργειακή ολοκλήρωση της διαδικασίας σήμερα γίνεται, είναι η χρονιά που αναζητάτε την ακεραιότητα μέσα στον εαυτό σας, που θα σας οδηγήσει να στηρίξετε συνειδητά όχι τις θέσεις που βολεύουν την αποκοπή, αλλά τις θέσεις που στηρίζουν την ενοποίηση της εσωτερικής σας σκέψης με την εξωτερική της εκδήλωση. Για ποιο λόγο να κλαίει μια ψυχή που ολοκληρώνεται επειδή αλλάζει υλική εκδήλωση ενός κόσμου δυσαρμονικού;

Η ψυχή γιορτάζει όταν η εξωτερική δυσαρμονία υπακούει στην εσωτερική αρμονία. Ο Θεός δακρύζει όταν ο εξωτερικός του χώρος έρχεται να γίνει αρμονικός με τον εσωτερικό του νου. Και οι Ανώτεροι σας Εαυτοί γιορτάζουν σε ιερή εορτή γιατί επιτέλους αυτό που υπάρχει μέσα τους αρχίζει να εκδηλώνεται με την αναδιάταξη της υλικής πραγματικότητας.Η ενυπάρχουσα αρμονία αρχίζει να βρίσκει χώρο υλικής εκδήλωσης.

Σήμερα το βράδυ, αγαπημένοι μας, όταν ξαπλώσετε και κλείσετε τα μάτια σας, αφεθείτε. Δώστε ευλογία σε αυτό που θα γίνει, αισθανθείτε τη συγκίνηση και το μεγαλείο της ώρας όπου η ψυχή ολοκληρώνει τη διαδρομή της. Ό,τι ζήσετε στη συνέχεια θα είναι οι εξωτερικές συνειδητοποιήσεις αυτού που σήμερα θα συμβεί εσωτερικά σε σας, αυτό που ήδη συμβαίνει εσωτερικά σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ροή σας και σ' αυτά που θα έρθουν να σας συναντήσουν, στην έμπνευση σας και στη σκέψη σας τα επόμενα χρόνια, θα είναι οι εξωτερικές εικόνες αυτού που εσωτερικά συμβαίνει σήμερα. Θα ζήσετε στο μέλλον αυτό που είναι το τώρα σας. Δεν υπάρχει επομένως τίποτα αληθινά για να σας φοβίσει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να νιώθετε την Ιερότητα να ρέει μέσα σε κάθε μικρό κόκκαλο της βιολογικής σας μάζας, υπάρχει κάθε λόγος για να νιώθετε λύτρωση σήμερα μέσα σε κάθε αδένα και στην υπόφυση και στην επίφυση σας. Υπάρχει κάθε λόγος σήμερα, το μικρό κοκαλάκι στην αρχή της σπονδυλικής σας στήλης της να νιώθει ρίγος και ευδαιμονία, γιατί η ψυχή έρχεται να του μιλήσει. Σήμερα είναι η μέρα που τα φίδια και οι δράκοι του παρελθόντος σας θα απομακρυνθούν από το πεδίο σας, όχι γιατί τα διώχνετε αλλά γιατί έχουν γίνει μέρος των εαυτών σας, γιατί έχετε αφομοιώσει και έχετε καθαρίσει τους φόβους σας και έχετε λυτρώσει ένα μεγάλο μέρος του νου και των συναισθημάτων σας από αυτά που θεωρούσατε φαντάσματα που σας κυνηγούν. Σήμερα οι μακρινοί και οι κοντινοί σας πρόγονοι θα σταθούν ένα βήμα έξω απ' το πεδίο σας καθώς η ψυχή θα μιλά στην βιολογία της και καθώς οι αγαπημένοι της ψυχής θα βοηθούν τη βιολογία της να ακούσει.

Οι μακρινοί και οι κοντινοί σας πρόγονοι θα στέκονται με συγκίνηση μπροστά σε αυτό, ζηλεύοντας σας, θέλοντας να είναι στη δική σας θέση, μα το Δία, όσο τίποτε άλλο. Είστε εσείς όμως οι τυχεροί, οι επιλεγμένοι και οι ευλογημένοι για να ζήσετε αυτό μέσα στο νου του Θεού. Σήμερα, μια μέρα έξω από τον χώρο και τον χρόνο, μια μέρα αφιερωμένη και αφοσιωμένη στο άχρονο της ψυχής, είναι η μέρα που θ' αλλάξει το ρου της ιστορίας για τον ανθρώπινο νου. Αυτή τη μοναδική στιγμή που θα τη θυμάστε παντοτινά, που δε πρόκειται ποτέ να σβηστεί από τα αρχεία της μνήμης της ψυχής σας, θα σας ζητήσουμε να τη μοιραστείτε ανοίγοντας το νου και την καρδιά σας, όχι σε μας, αλλά μ' αυτούς που υλικά στέκονται δίπλα σας. Θα σας ζητήσουμε να τη μοιραστείτε ανοίγοντας την ψυχή σας σε αυτούς που υλικά βρίσκονται στον ίδιο χώρο με σας, γιατί δεν είναι τυχαία σε αυτό το χώρο. Κάθε ένας από όσους στέκονται σήμερα εδώ είναι από αυτούς που δημιούργησαν και συμμετείχαν στη δημιουργία αυτού του ιερού θεραπευτικού χώρου, δηλαδή στη δημιουργία της θεραπευτικής ροής για την ψυχή.

Καθένας από σας που είστε σήμερα εδώ, σε διαφορετικά χρονικά σημεία περάσατε από δω και συνεισφέρατε μέσα από την καθοδήγηση του εσωτερικού σας δασκάλου ένα κομμάτι για να ολοκληρωθεί η πυξίδα της ροής της ψυχής. Γι' αυτό είστε σήμερα εδώ. Κι εκείνοι που θα διαβάσουν αυτά που σήμερα λέγονται, θα διαβάσουν αυτό που σήμερα συμβαίνει, έστω και αν το διαβάσουν μετά από δύο ή πέντε ή δέκα χρόνια, ή μετά από εκατοντάδες χρόνια, θα συνδεθούν με αυτή την πυξίδα και μ' αυτή τη ροή και με κάποιο τρόπο, άμεσα και έμμεσα, θα έχουν συνεισφέρει στη δημιουργία της πυξίδας της ροής της ψυχής.

Κανένας από όλους εσάς που ακούτε ή διαβάζετε αυτά τώρα δεν είναι άσχετος και άγνωστος για την πυξίδα της ψυχής. Η πυξίδα της ψυχής έχει πάνω της τη σφραγίδα μιας μεγάλης συνειδητότητας και η συνειδητότητα ανήκει στον Ιησού Χριστό. Η Σφραγίδα της Ζωής της Ψυχής πέρασε μέσα στο ανθρώπινο δικτύωμα, μέσα στην ψυχή της γαίας, όταν ο Ιησούς Χριστός και οι Φωτισμένοι ήρθαν μέσα σε αυτόν τον χωροχρόνο και έζησαν σύμφωνα με τη ροή της ψυχής τους και κατέγραψαν τη ροή της ψυχής μέσα στο πεδίο του ανθρώπινου νου.

Αγαπητοί μας φίλοι, θα σας ζητήσουμε μετά από όσα ακούστηκαν να κλείσουμε σήμερα, αυτό το τώρα, μέσα σε σιωπή. Θα σας ζητήσουμε να λάβετε την αλήθεια μέσα στη σιωπή που θα ακολουθήσει. Θα σας ζητήσουμε μέσα σ' αυτή τη σιωπή να λάβετε όχι εμάς, αλλά την αλήθεια του σημείου που βρίσκεστε και την αλήθεια αυτών που υλικά είναι δίπλα σας. Θα σας ζητήσουμε να βγείτε από το μυαλό σας και να αισθανθείτε το ποιοι είναι όλοι αυτοί που υλικά βρίσκονται γύρω σας μέσα σε αυτόν τον χώρο και τον χρόνο. Θα σας ζητήσουμε να το κάνετε μέσα στην απόλυτη σιωπή.

Στο όνομα της αλήθειας, της Αγάπης και του Χριστού Εαυτού σας, σας καλωσορίζουμε στο πεδίο εκδήλωσης της ψυχής σας. Είθε ο δρόμος σας να είναι γεμάτος με τα άνθη της ψυχής σας και σε κάθε βήμα σας συνειδητά να ακολουθήσετε τα χνάρια που εκείνοι άφησαν. Αμήν. 


© 2009 Χαριτίνη Χριστάκου