Σμαραγδένιος Κύκλος


Πολυδιαστασιακή Παρουσία

Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος 2009

Αγαπητοί φίλοι, η ανώτερη επικοινωνία για σήμερα ουσιαστικά έγινε. Και μόλις την ακούσατε. Και θα χρησιμοποιήσουμε πολύ λίγο χρόνο αφού πρώτα ευχαριστήσουμε τον Γιώργο, που δέχθηκε να διαχειριστεί και να διακινήσει αυτή την διαδικασία, και να του πούμε "welcome aboard" γιατί περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια για να συμβεί αυτό που σήμερα έγινε, δεν πίστευε πως είχε ενέργεια διάμεσου, και σήμερα με πολύ απλό τρόπο βρέθηκε να κάνει ακριβώς αυτό. Αυτή ήταν η ουσιαστική επικοινωνία της πολυδιαστασιακής ενέργειας του σμαραγδένιου κύκλου, με την οποία ο Γιώργος  συνδέεται μέσα από την αστρική του ιστορία.

Τα υπόλοιπα που έχουμε να του πούμε θα του τα πούμε ιδιαιτέρως και θα χρησιμοποιήσουμε τη Χαριτίνη γι αυτή την ιδιαίτερη συνομιλία μαζί του, προς το παρόν "welcome aboard old friend" και ας πάμε λίγο να μιλήσουμε για αυτή την επικοινωνία που μόλις ακούσατε.

Η ουσιαστική επικοινωνία γίνεται και έγινε σε ένα επίπεδο έξω από τη λογική του εαυτού σας. Έγινε σε ένα επίπεδο της καθαρής ενεργειακής σας παρουσίας, μέσα στην οποία ο καθένας σας έζησε, αισθάνθηκε και άνοιξε για τη δική του κατάλληλη ενεργειακή αναπροσαρμογή και αλλαγή. Αυτό για το οποίο θέλουμε για λίγο να σας μιλήσουμε, και να σας ερεθίσουμε το νου, είναι για το σημαντικό ζήτημα που υπάρχει μέσα στον εαυτό σας και την πολύ εύκολη άρνηση που σας χαρακτηρίζει, την άρνηση του να πιστέψετε πως αυτή η πραγματικότητα την οποία ζείτε, δημιουργείται από σας και από άλλους. Υπάρχει μια άρνηση βαθιά ριζωμένη μέσα στην ψυχή των ανθρώπων της ανθρωπότητας, που τώρα επειδή είστε άνθρωποι τη νιώθετε κι εσείς, τη ζείτε κι εσείς, η άρνηση του να δεχθείτε πως η πραγματικότητά σας δεν είναι μόνο μια πραγματικότητα στην οποία μόνο εσείς συμμετέχετε. Είναι μια πραγματικότητα στην οποία συμμετέχουν και πολλοί άλλοι. Εκτός από τους οδηγούς σας και τους αγγέλους σας και αστρικούς σας φίλους, συμμετέχουν πολλές άλλες φυλές και πολλές άλλες νοημοσύνες. Η βασική άρνηση μέσα στον εαυτό σας να πιστέψετε ουσιαστικά πως ζείτε ήδη σε μια πολυδιαστασιακή πραγματικότητα, οφείλεται καθαρά και μόνο στον φόβο που υπάρχει μέσα στην ψυχή σας. Ο φόβος σας έχει προέλθει, έχει την πηγή του σε μια πολύ παλιά εποχή. Περίπου 50000 χρόνια πριν από το σήμερα. Από το τωρινό σας τώρα. Και ο φόβος σας δεν έχει να κάνει τόσο με τους δράκοντες που μπορεί να θυμάστε, ούτε με τα ερπετά όπως τα κατανοείτε τώρα. Έχει να κάνει με κάτι πολύ συγκεκριμένο. Έχει να κάνει με τα φίδια.

Όταν κάτι δεν πάει καλά, λέτε μια χαρακτηριστική φράση εσείς οι Έλληνες. Έτρεφα φίδι στον κόρφο μου και θα μιλήσουμε λίγο για το φίδι που τρέφετε στον κόρφο σας, και φοβόσαστε να το δείτε. Γιατί πράγματι τρέφετε ένα φίδι ή αν θέλετε όσο αρνείστε να δείτε το φίδι, το φίδι τρέφεται από εσάς. Ο φόβος ο ψυχικός σας έχει να κάνει με την πεποίθησή σας πως οποιαδήποτε άλλα όντα, πως οτιδήποτε άλλο υπάρχει γύρω σας, είναι δυνατότερο από εσάς. Η άρνησή σας να δείτε, να επιτρέψετε, να σκεφτείτε πως ζείτε ήδη σε μια πολυδιαστασιακή πραγματικότητα που διαμορφώνεται από πολλές παραμέτρους, οφείλεται στον φόβο σας πως όλες οι άλλες παράμετροι κι όλοι οι υπόλοιποι έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη και ισχύ. Και όσο αυτός ο φόβος υπάρχει μέσα σας, εσείς αρνείστε να πιστέψετε πως δεν είστε οι μόνοι παράγοντες μέσα στην πραγματικότητα που βλέπετε. Και επίσης ακριβώς λόγω αυτής της θεμελιώδους άρνησης, της υπαρξιακής σας άρνησης, αρνείστε επίσης να θεωρήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό ως ένα πολυδιαστασιακό όν. Αυτή η θεμελιώδης ψυχική σας άρνηση, σας κρατά αιχμάλωτους του ψυχικού σας φόβου. Όλη η διαδικασία η οποία γίνεται προκειμένου να μετακινηθείτε από την πεποίθηση του ότι είστε ο τελευταίος και αδύναμος κρίκος της αλυσίδας της ζωής μέσα στο Σύμπαν, στην πεποίθηση πως είσαστε εξίσου δυνατά και πολυδιαστασιακά όντα όπως όλοι οι υπόλοιποι μέσα στο Σύμπαν, τώρα την ονομάζετε εποχή ενδυνάμωσης ή τη δυνατότητα φώτισης.

Ουσιαστικά είναι η μετακίνησή σας σε μια πεποίθηση πλήρους αδυναμίας, ότι είστε οι πιο αδύναμοι, σε μια πεποίθηση ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τους πάντες, τα πάντα, υλικά και άϋλα, όλα όσα παίζουν, επηρεάζουν και υπάρχουν γενικότερα στη ζωή. Το άνοιγμα στον πολυδιαστασιακό σας εαυτό, γίνεται ακριβώς γι αυτό. Ο λόγος που η ενόραση δεν ανοίγει, είναι γιατί ακόμα φοβάστε να δείτε αυτά που υπάρχουν γύρω σας.

Αλλά αγαπητοί μας φίλοι, ο φόβος ακριβώς αυτός, σας κρατά σε μια αργή και επίπονη διαδικασία. Γιατί ο φόβος σας είναι, όπως όλοι οι φόβοι, ανύπαρκτος στην ουσία του, δηλαδή στην πραγματικότητα δεν είστε τόσο αδύναμοι όσο εσείς θέλετε να πιστεύετε, και δεν στερείστε τις ικανότητες που εσείς θέλετε να νομίζετε ότι στερείστε.

Μια εποχή πολύ-πολύ παλαιότερα, νοημοσύνες πολύ υψηλές οι οποίες είχαν τη μορφή τεράστιων φιδιών, ζούσαν και διηύθυναν  τη Γη. Τη διηύθυναν σταδιακά, δεν την είχαν από την αρχή την εξουσία της Γης. Άρχισαν όμως να μεταδίδουν, μια συχνότητα σε σας τους γήινους, η οποία σταδιακά σας έπειθε ότι δεν είσαστε ούτε τόσο προικισμένοι, ούτε τόσο χαρισματικοί, ούτε τόσο ευφυείς, ούτε τόσο ενορατικοί, ούτε τόσο τηλεπαθητικοί όσο ήταν εκείνοι. Αυτό αγαπητοί μας φίλοι, δεν ήταν αλήθεια, όπως δεν είναι και τώρα αλήθεια. Η μόνη αλήθεια είναι, πως τότε εσείς σιγά-σιγά, αρχίσατε να δέχεστε την αμφιβολία γι αυτό που ήσασταν μέσα στο νου σας. Αυτή είναι η αποκοπή. Αρχίσατε σιγά-σιγά να σκέφτεστε και να αναρωτιέστε για το αν αυτό που σας έλεγαν τηλεπαθητικά, είναι αλήθεια. Δηλαδή ήταν οι πρώτες φορές που πιθανολογήσατε πως μπορεί όντως να μην ήσασταν αυτό που ήσασταν, αλλά να ήσασταν κάτι υποδεέστερο.

Αυτό σηματοδότησε την αρχή της περιόδου της αποκοπής της συνειδητότητας. Και δεν συνέβη στους ουρανούς, συνέβη εδώ στη Γη. Η Γη μόλις είχε περάσει από 2 διαφορετικές δοκιμασίες καταστροφικές, και ο γήινος πολιτισμός βρισκόταν σε μια διαδικασία αναδιάταξης και ανασύνταξης, μετά τις καταστροφές της Λεμουρίας και της Ατλαντίδος. Είχατε ξεκινήσει από ένα άλλο σημείο την περιπέτεια της συνειδητότητας και το ταξίδι της ανακάλυψης του μυστηρίου της ζωής. Είχατε πολύ υψηλότερη συνειδητότητα από αυτή που έχετε σήμερα. Κι αυτό σημαίνει πως γνωρίζατε ποιοι είστε, γνωρίζατε ότι είστε πνευματικά όντα, είχατε τηλεπαθητικές ικανότητες, είχατε αναπτυγμένες ψυχικές δυνάμεις και είχατε και ενόραση.

Το παιχνίδι που διαδραματίστηκε ακριβώς εδώ πάνω στη Γη, ήταν ένα παιχνίδι καθαρά ψυχολογίας. Η ψυχολογία του νου. Ήταν ένα παιχνίδι καθαρά ψυχοτροπικό. Αυτό ακριβώς το παιχνίδι ξαναζείτε αυτή την περίοδο. Με έναν άλλο τρόπο, με μια άλλη μορφή, με ένα άλλο πλαίσιο.

Δεν θα ασχοληθούμε με το τώρα γιατί θέλουμε να καταλάβετε το πώς συνέβη η αποκοπή μέσα στη συνειδητότητά σας.

Η πιθανολόγηση από το νου σας κι ότι μπορεί αυτό που ακούγατε απ' έξω σας να ήταν αλήθεια, κι ότι μπορεί όντως κάποια άλλα πλάσματα να είχαν προικιστεί με περισσότερες ψυχικές ικανότητες, άρχισε να δουλεύει μέσα στο νου σας και καθώς αυτή η ψυχοτροπική διαδικασία άρχισε να εισχωρεί όλο και πιο ύπουλα μέσα στη συνειδητότητά σας, όταν επαρκής αριθμός από εσάς πιθανολόγησε σοβαρά ότι αυτό είναι μια αλήθεια, συνέβη η πτώση. Αυτό που εσείς λέτε πτώση.

Δεν υπήρξε αγαπητοί φίλοι καμία αμαρτία, δεν υπήρξε καμία ανηθικότητα, δεν υπήρξε καν μήλο. Δεν υπήρξε Αδάμ και Εύα. Δεν υπήρξε τίποτα από αυτή την ιστορία που τόσο πολύ έχει τρυπώσει μέσα στον κόρφο σας και βασανίζει την ψυχή σας, και σας κάνει να φοβάστε πως έχετε τιμωρηθεί από το Θεό λόγω της αμαρτίας και γι αυτό στερείστε ικανοτήτων. Τίποτα από αυτά αγαπητοί φίλοι δεν είναι αλήθεια.

Υπάρχει μια τεράστια διαστρέβλωση και μια τεράστια ψυχοτροπική χειραγώγηση που διαδραματίζεται μέσα στη συνειδητότητα της ανθρωπότητας και σε κάθε ατομική συνειδητότητα.

Η πτώση ήταν ακριβώς η αντίστροφη όψη αυτού που πάει να συμβεί τώρα, η πτώση ήταν ότι κρίσιμος αριθμός ανθρώπινων όντων πιθανολόγησε επί της ουσίας και σοβαρά, ότι όντως στερείται αυτών των ψυχικών ικανοτήτων και ότι ο δημιουργός δεν το προίκισε εξίσου με τους φιλοξενούμενούς του.

Τα φίδια έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο να σας κοιτάνε στα μάτια. Έχουν μια ιδιαίτερη υπνωτική συχνότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται και χρησιμοποιήθηκαν στη Γη με αυτό τον τρόπο. Το λέμε ψυχοτροπικό γιατί είναι μια συχνότητα που σιγά-σιγά αν δεν γίνει αντιληπτή, μεταλλάσσει τις υγιείς συχνότητες της ψυχής και μπορεί, εφόσον επαρκής ενέργεια επενδυθεί σ' αυτή τη συχνότητα, να επιφέρει μια ψυχική διαταραχή, μια ψυχική αποκοπή.

Οι διαδικασίες υπνωτισμού στη Γη έχουν στηριχθεί στη συχνότητα αυτή. Ας προχωρήσουμε σ' αυτό που θέλουμε να καταλάβετε, ότι είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία η οποία οδήγησε στην αποκοπή της συνειδητότητας την οποία τώρα εξελίσσετε στην αντίστροφή της λειτουργία, δηλαδή, πως και τώρα αυτό που κάνετε είναι ότι προσπαθείτε να διαμορφώσετε έναν επαρκή και κρίσιμο αριθμό ανθρώπινων όντων που θα πιθανολογήσουν σοβαρά ότι δεν στερούνται ψυχικών ικανοτήτων, ότι έχουν προικιστεί από το Δημιουργό με ίσες ικανότητες, δυνατότητες και χαρίσματα με όλους τους άλλους μέσα στο Σύμπαν. Προσπαθείτε να φτάσετε ακριβώς στο ίδιο σημείο μέσα στη συνειδητότητά σας που ήσασταν πριν την πτώση, πριν την αποκοπή. Και όλη αυτή η φαινομενικά,  η εξωτερικά επίπονη διαδικασία, είναι γιατί δεν την κάνετε μόνοι. Είναι γιατί εκείνοι που σας υπνώτισαν είναι παρόντες ακόμα, είναι γιατί έχετε συντροφιά σε αυτή την απόφαση να αντιστρέψετε τη διαδικασία και να κλείσετε αυτόν τον κύκλο αποκοπής της συνειδητότητας.

Η άρνησή σας να δείτε αυτούς που υπάρχουν γύρω σας, το κάνει πιο δύσκολο απλά. Ο φόβος σας να πιστέψετε στην παντοδύναμη ενέργεια με την οποία σας έχει προικίσει ο Δημιουργός, σας κάνει αργή τη διαδικασία.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Είσαστε στο σημείο λίγο πριν την ανάκτηση του εαυτού σας και την ανόρθωση του εαυτού σας από την πτώση, δηλαδή την αποκοπή. Είσαστε λίγο πριν από εκείνο το σημείο του χρόνου που θα είναι πριν από το 2012, η κρίσιμη μάζα είναι πάρα πολύ κοντά σ' αυτό το σημείο του να πιστέψει σοβαρά, να πιθανολογήσει σοβαρά ότι πράγματι δεν στερείται ούτε ψυχικών ικανοτήτων, ούτε ψυχικών χαρισμάτων, ούτε νοητικών δυνατοτήτων, είσαστε πάρα πολύ κοντά, αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί στις αρχές του 2011, είσαστε πολύ κοντά σε εκείνο το σημείο αντιστροφής κι αυτό σημαίνει πως η αντίσταση και η αντίδραση θα είναι υψηλότερη. Είναι μια αντίσταση και αντίδραση που είναι φυσιολογική μέσα στη ζωή. Οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, θα υπάρχει μέσα στο πεδίο της διττότητας μια αντίθετα κινούμενη ενέργεια, μια αντίθετα κινούμενη δύναμη. ΄Η αυτή η δύναμη θα σας κάνει να αποκτήσετε πολύ συμπαγή κίνητρα, πολύ ακλόνητα κίνητρα, ή θα σας οδηγήσει να παραπαίετε μέσα στους κυκεώνες της συνειδητότητάς σας. Τώρα είναι η εποχή να γίνει αντιληπτό συνειδητά, πως από εδώ και πέρα, καθώς βρίσκεστε στο τελευταίο κεφάλαιο πριν την ανόρθωση, από εδώ και πέρα μόνο μια συμπαγής και ακλόνητη δική σας θέση και συνειδητότητα μπορεί να σας γλιτώσει από το χάσιμο ατελείωτου χρόνου και ενέργειας, σε παραπαίγματα.  Το παιχνίδι αν θέλετε, ο πειρασμός, η πρόκληση είναι ότι η αντίσταση γίνεται πιο συμπαγής και άρα ή θα γίνετε κι εσείς πιο συμπαγείς μέσα σας και πιο ακλόνητοι στις αποφάσεις σας, ή θα ταλανιστείτε από κλυδωνισμούς, από αμφιβολίες και από συνεχείς μεταπτώσεις και αλλαγές απόψεων. Καθώς η ενέργεια συμπυκνώνεται, καθώς ο χρόνος γεμίζει από δυνατότητες, καθώς οι επιλογές σας κατακλύζουν σιγά-σιγά γύρω σας, η κίνησή σας οφείλει να είναι προς την κατεύθυνση της σοφής ισορροπίας σας και αυτή είναι το να γίνετε πολύ πιο συμπαγείς και πολύ πιο ακλόνητοι. Στις αποφάσεις σας που καθορίζουν την ποιότητα της ενέργειάς σας μέσα στη μέρα. Δεν σας ζητείται να γίνετε ακλόνητοι στις πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σας ζητείται να είστε πολύ πιο συμπαγείς στο τι αποφασίζετε να κάνετε κάθε μέρα, με την ενέργειά σας και το προς τα πού τελικά θέλετε να φέρετε τον εαυτό σας και να φτάσετε τον εαυτό σας. Αυτή η απόφαση θα σας γλιτώσει από τις ασυνείδητες για σας επιδράσεις που ασκούνται στο πεδίο σας από τις αντίθετες δυνάμεις. Δεν είναι ένα παιχνίδι το οποίο εγκυμονεί ουσιαστικά κινδύνους. Δεν είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχετε κάποιο λόγο να φοβάστε. Δεν είναι ένα παιχνίδι καν το οποίο θα είχε κάποιο λόγο να σας τρομάξει ή να σας ανησυχήσει. Είναι μια φυσική διαδικασία, όπου εσείς ασκείτε μια δράση, υπάρχει μια αντίδραση. Εσείς θέλετε να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση και αυτό πιέζει τα τμήματα της ενέργειας. Και υπάρχουν ενέργειες οι οποίες νιώθουν την πίεσή σας πάνω τους. Αυτές οι ενέργειες ασκούν αντίστροφη και αντίρροπη πίεση μετά σε σας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι μια «μάχη» ευγενών δυνάμεων, με την έννοια ότι δεν γίνεται πόλεμος και δεν αιματοκυλίστηκε όπως μέχρι πρότινος συνέβαινε στην ανθρωπότητα. Και επομένως αυτή είναι μια μάχη ευγενών πλέον ή αν θέλετε εξελιγμένων νοημοσυνών μεταξύ τους, η οποία διαδραματίζεται σε ένα πολύ πιο λεπτοφυές πεδίο. Ακριβώς στο ίδιο πεδίο στο οποίο διαδραματίστηκε η πτώση. Το πεδίο ήταν λεπτοφυές, το πεδίο είναι λεπτοφυές. Δεν υπήρχε αιματοκύλισμα  όταν αποκοπήκατε από τη συνειδητότητα και δεν υπάρχει και τώρα αιματοκύλισμα.

Γι αυτό αγαπητοί φίλοι, είναι πολύ σημαντικό μέσα στον κόρφο σας, να αποφασίσετε να δείτε τι φοβάστε; Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξετε κατάματα αυτόν τον φόβο, είναι πολύ σημαντικό να αρχίσετε να εμπιστεύεστε το Δημιουργό και να εμπιστεύεστε πως ο Δημιουργός σας προίκισε με όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να στέκεστε όρθιοι αυτόνομοι και αυτοδύναμοι ως ανθρώπινα πνευματικά όντα.

Είναι πολύ σημαντικό ζητούμενο να αποκτήσετε ακλόνητη απόφαση και στάση στο ποια είναι η διαδρομή σας και ποιος είναι ο στόχος σας και τι θα κάνετε για να κρατάτε την ενέργειά σας σταθερή και ακλόνητη ενόψει των αντιδραστικών κυμάτων που υπάρχουν και θα αυξηθούν.

Αυτό που ζήσατε κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που έγινε μέσω του Γιώργου, είναι μια διαδικασία που ενδυνάμωσε τις ψυχικές ενέργειες του εαυτού σας, που ενδυνάμωσε τις πολυδιαστασιακές συχνότητες μέσα στη συνειδητότητά σας και που σας διευκολύνει να πιθανολογήσετε σοβαρά και να πιστέψετε αυτά που μόλις ακούσατε αναλυτικά να σας περιγράφονται.

Η ανθρωπότητα θα κατακλυστεί από κύματα φόβου, όπως ήδη έχετε αντιληφθεί όσοι έχετε αντιληφθεί, τα κύματα του φόβου που εμφανίζονται αυξάνονται, δηλαδή, γίνονται πιο πυκνά. Έρχονται κύματα ολόκληρα από ψυχοτροπικές συχνότητες που φέρουν διαφορετικές ονομασίες, έχουν διαφορετικούς λόγους και αιτίες. Τους δίνετε διαφορετικούς τίτλους, αλλά είναι κύματα ψυχοτροπικών φόβων τα οποία πυκνώνουν και θα πυκνώσουν. Η χειραγώγηση έχει μετακινηθεί και σας ζητάει κι εσείς να σταθείτε εκεί που μπορείτε κι έχετε την  ικανότητα, σε πολύ πιο λεπτοφυή πεδία του εαυτού σας. Σας ζητείτε τώρα πλέον να ανοίξετε συνειδητά σε αυτά τα πεδία, και να σταθείτε σιγά-σιγά ανακτώντας το ευθύγραμμο και όρθιο ανάστημά σας. Κάποτε χάσατε το θρόνο του εαυτού μέσα στον οποίο καθόσασταν. Τώρα, τον επόμενο 1 ½ χρόνο είναι ο χρόνος όπου σιγά-σιγά πάτε να επιστρέψετε και να κάτσετε μέσα στο θρόνο του δικού σας εαυτού. Θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε σαν μια απίθανη ιστορία που εξελίχθηκε μέσα σε μια μαύρη τρύπα μέσα στο Σύμπαν η οποία ρούφηξε τα πάντα και πάει να βγει για να δημιουργήσει τα πάντα από την αρχή. Εξελίχθηκε μέσα σε μια μαύρη τρύπα γιατί είχε πλήρη αποκοπή από κάθε πληροφορία και από κάθε συνειδητή γνώση. Ξεκινήσατε από το μηδέν για να φτάσετε στην κορύφωση και πρέπει να έχετε επίγνωση πως αυτή η κορύφωση δεν θα είναι χωρίς αντίδραση και χωρίς αντίσταση. Πρέπει να καταλαβαίνετε πια πως η αντίσταση σας βοηθά να γίνετε εσείς πιο συμπαγείς, σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να πάρετε αποφάσεις, σας ωθεί τελικά στο να μπορέσετε να σταθείτε όρθιοι. Δεν είναι πραγματικά εχθροί αυτοί που φάνηκαν ότι ήταν. Δεν είναι πραγματικά εχθροί ούτε αυτοί που φαίνεται τώρα να είναι οι αντιδραστικές δυνάμεις, είναι οι ύψιστοι σύμμαχοί σας στο στοίχημα να έχετε επαρκή ερεθίσματα και κίνητρα για να ξανασταθείτε όρθιοι μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα. Αυτό είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Αυτό είναι ένα προσωπικό πείραμα του κάθε ανώτερου εαυτού με τον εαυτό του και είναι πολύ μεγάλο αυτό το πείραμα για την ψυχή σας και για σας.

Σήμερα βαπτιστήκατε μέσα στη συνειδητότητα και στη συχνότητες της πολυδιαστασιακής σας παρουσίας. Και αυτό αγαπητοί φίλοι, έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται από την προηγούμενη φορά που αν θυμάστε βρεθήκατε σε ένα πολυδιαστασιακό μέρος και γύρω σας κυκλοφορούσαν διάφοροι πολυδιαστασιακοί τύποι. Και που σας καλέσαμε να αισθανθείτε άφοβοι, να αισθανθείτε μια χαρά και άνετα ανάμεσά τους. Αυτό που έγινε σήμερα, ετοιμαζόταν ήδη 2 μήνες πριν από σήμερα. Και σήμερα συνέβη. Είναι το βάπτισμα μέσα στο άφοβο μέρος της πολυδιαστασιακής σας παρουσίας. Και αυτό έγινε αγαπητοί φίλοι.

Θα ζητήσουμε από το Γιώργο να κλείσει με τα δικά του λόγια την επικοινωνία που ο ίδιος άνοιξε.

 Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τους διαστασιακούς μας φίλους για το καλωσόρισμα.

Είναι μια απόφαση που πολλά χρόνια δεν ήθελα να ακουμπήσω, το να κάνω μια επικοινωνία, αλλά προφανώς τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς όπως θέλουμε αλλά όπως μας ωθεί το Σύμπαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους εσάς που είσαστε εδώ σήμερα γιατί πάντα αυτό που μετράει είναι η υποστήριξη και η ενέργεια των ανθρώπων που βρίσκονται παρόντες, κι έτσι σ' αυτό το χώρο και σ' αυτή την πόλη η ενέργεια ήταν κατάλληλη για μένα, να ξεκινήσω μια διαδικασία που δεν ξέρω που θα μας βγάλει, κι όταν λέω εμάς, εννοώ ούτε εμάς με την Χαριτίνη, ούτε εμάς, εσείς κι εγώ.

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει γίνει, οπότε θα κλείσω λέγοντας ότι, κρατήστε αυτή την ενέργεια, διαφυλάξτε την καλά στην καρδιά σας, και πηγαίνετε κι εσείς στο δρόμο που είναι για να βοηθήσετε τη χώρα μας και τον πλανήτη μας.

Και έτσι είναι!

 

 © 2009 Χαριτίνη Χριστάκου