Σμαραγδένιος Κύκλος


Γνωρίζοντας το Λευκό Πεδίο

25 Ιανουαρίου 2009, Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας! Καλώς ήλθατε σε άλλη μια συνάντηση περίεργων προοπτικών και περίεργων επιπέδων και διαστάσεων. Χαιρόμαστε που σας ξαναβρίσκουμε σ' ένα και πάλι ανανεωμένο ενεργειακό πεδίο, πολύ πιο φρέσκο και ζωντανό. Καθώς η ενέργειά σας κινείται πολύ πιο ζωηρά, αυτό έδωσε χώρο για να ξεκινήσουμε μ' έναν διαφορετικό συντονισμό, όπου γίναμε όλοι ένα και εξηγούμε: Πήρατε μέρη από τους δικούς μας εαυτούς που αποτελούν μέρη των δικών σας εαυτών τα οποία τοποθετήσατε εκ νέου μέσα στο κέντρο των δικών σας εαυτών. Μας άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδαμε και νιώσαμε κοιτώντας σας γιατί αυτή την φορά μπροστά στα μάτια μας είδαμε τα αισθαντικά μέρη των εαυτών σας και τις πολυδιαστασιακές δυνατότητές σας να ενεργοποιούνται.

Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να αισθανθείτε μέσα σ' ένα πεδίο ενέργειας πολλά διαφορετικά πράγματα και πληροφορίες. Είναι καινούργιοι τρόποι ανίχνευσης της πραγματικότητας στους οποίους επεκτείνεστε και διευρύνεστε. Αρχίζετε και ακονίζετε διαισθητικές όψεις και λειτουργίες σας που για αρκετό καιρό ήταν σε λανθάνουσα ενέργεια και κατάσταση. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πώς υπάρχουν μέσα σας πολύ πιο λεπτοφυείς διαισθητικές λειτουργίες από αυτές που μέχρι τώρα χονδροειδώς φαίνονταν να είναι οι μόνες υπάρχουσες. Καθώς αρχίζετε να ασκείτε τους μύες των αισθαντικών σας κέντρων με καινούργιες ασκήσεις και καινούργια εργαλεία, νέες δυνατότητες αρχίζουν να γίνονται γνωστές και προσιτές σε εσάς.

Αυτή είναι μια μεγάλη διεύρυνση που γίνεται στις διαισθητικές σας κεραίες, οι οποίες δεν βρίσκονται μόνο στην περιοχή του τρίτου σας ματιού ή στην περιοχή της κορυφής του κεφαλιού σας.  Οι διαισθητικές και διαισθαντικές σας κεραίες βρίσκονται σε όλα τα κέντρα μπρος και πίσω από το σώμα σας, ακόμη και στα πλάγια. Απλώς είναι κεραίες οι οποίες μέχρι τώρα δεν ήταν συνειδητές, δεν λειτουργούσαν ενεργά γιατί δεν χρειαζόταν.

Εγώ Είμαι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και είμαι ο αγγελιοφόρος και ο μεσάζων της επικοινωνίας. Έρχομαι σήμερα μέσα σε μια ενέργεια λευκού φωτός προκειμένου να βοηθήσω μια νέα διεύρυνση των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων. Οι ικανότητες σας είναι εγγενείς και αυτό είναι γραμμένο στα χρονικά της ύπαρξης. Αυτό που διαφοροποιείται στα νέα ενεργειακά πεδία της γης είναι η δική σας χρήση, η δική σας ενεργοποίηση καινούργιων δυνατοτήτων.

Σήμερα σας καλέσαμε μ' ένα ιδιαίτερο τρόπο να αισθανθείτε μέσα στο ίδιο πεδίο πολλές διαφορετικές ποιότητες που όντως υπήρχαν. Κάποιοι όντως ακούσατε ήχους, κάποιοι είχατε την εντύπωση ότι ακούσατε μελωδία, ενώ άλλοι ανιχνεύατε μυρωδιές μέσα σ' αυτό. Κάποιοι καταφέρατε και ανιχνεύσατε ενέργειες άλλων και αυτό μας έκανε πολύ χαρούμενους, γιατί έτσι εύκολος και απλός είναι ο τρόπος να επεκταθείτε και να διευρυνθείτε στις δεξιότητες που έχετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κινηθείτε προς αυτούς τους διαδρόμους.

Η επικοινωνία που συμβαίνει ανάμεσα στην ύπαρξή σας και το σύμπαν ολόκληρο και όλους τους άλλους γύρω σας συμβαίνει μέσα από όλα τα τεταρτημόρια του ενεργειακού σας πεδίου. Ξέρουμε ότι εσείς μέχρι τώρα θεωρούσατε πως η επικοινωνία γίνεται κυρίως μέσα από το τηλεπαθητικό κέντρο, όμως αυτός είναι ο τρόπος που ήταν εστιασμένη η ενέργεια ώστε πιο εύκολα να μπορείτε να την δεχθείτε και να την κινήσετε. Καθώς αυτά τα ενεργειακά τηλεπαθητικά κέντρα έχουν ανοίξει και παίρνετε πληροφορίες, αυξημένες επιγνώσεις και διευρυμένες συνειδητοποιήσεις, όλα τα υπόλοιπα φαινομενικά δευτερεύοντα σημεία και τεταρτημόρια μέσα στον χωροχρόνο της ύπαρξης σας έχουν αρχίσει να ζωντανεύουν.

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτά τα κομμάτια παντού γύρω στο ενεργειακό σας πεδίο, κάτω και επάνω, είναι η δική σας προσωπική σύνδεση με την βιβλιοθήκη της κεντρικής Γής και με την βιβλιοθήκη του κέντρου του ήλιου. Αυτό σας οδηγεί σε διευρύνσεις αισθήσεων και δυνατοτήτων, σας δίνει νέους χώρους για ν' ανακαλύψετε και άλλα είδη επικοινωνίας. Έτσι θ' ανακαλύψετε ότι μπορείτε πράγματι να συναισθανθείτε και να αντιληφθείτε πράγματα μέσα στα πράγματα, ήχους μέσα στους ήχους, εικόνες μέσα στις εικόνες και το βάθος το πολυεπιπεδικό της πραγματικότητας.

Αυτό φέρνει νέες επιγνώσεις που έρχονται από διαφορετικά σημεία των πραγματικοτήτων. Γι αυτό και η δική σας απελευθέρωση από τις παγιωμένες σας λειτουργίες είναι σημαντική. Αυτή είναι μια τηλεπαθητική ευλυγισία. Είναι ένα άνοιγμα της συνειδητότητάς σας στις δυνατότητες του διαισθαντικού πεδίου που υπάρχει παντού γύρω σας.

Κάθε σημείο του ενεργειακού σας πεδίου έχει μια διαφορετική πληροφορία και λειτουργία. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο αυτό που θα πούμε φανταστείτε ότι το ενεργειακό σας πεδίο είναι σαν ένα ζωντανό ολόγραμμα. Είναι σαν υγρό φως που εσείς ακουμπώντας διαφορετικά σημεία του προκαλείτε μία ταλάντωση. Μέσω της ταλάντωσης παίρνετε πληροφορίες. Είναι σαν να έχετε ένα τεράστιο κομπιούτερ γύρω από σας και ανάλογα με τα σημεία που ακουμπάτε οι πληροφορίες έρχονται.

Παιχνίδι

Τώρα θέλουμε να κάνετε μια δοκιμή. Θέλουμε να κάνουμε μαζί μια πρακτική άσκηση. Βλέπετε μαζί με εμένα είναι σήμερα εδώ και πολλοί άλλοι επικοινωνοί. Είναι πολλοί άλλοι αρχάγγελοι οι οποίοι επίσης δουλεύουν με την επικοινωνία σε πολλά διαφορετικά κοσμικά επίπεδα και τους γνωρίζετε. Είναι εδώ επίσης δάσκαλοι, υπάρχουν εδώ και ασκούμενοι οι οποίοι έρχονται για να γνωρίσουν για πρώτη φορά αυτό το πεδίο. Είναι πολύς κόσμος γύρω σας και γιατί αυτό που γίνεται συμβαίνει για πρώτη φορά μ' αυτό τον τρόπο μέσα στο πεδίο του λευκού φωτός και γιατί σήμερα θα δουλέψουμε πιο ενεργητικά μαζί, θα γίνουμε πιο πρακτικοί γιατί αυτό είναι πιο χρηστικό και χρήσιμο γι' αυτή την ώρα και γι' αυτή την εποχή.

Θέλουμε λοιπόν να παίξουμε μαζί ένα παιγνίδι, και να σας ζητήσουμε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να βρείτε κάποιον απ' αυτός που κάθονται κοντά η δίπλα σας, ένα δικό σας ζευγάρι, ένα δικό σας λευκό σύντροφο και μαζί μ' αυτόν να καθίσετε πιο κοντά ώστε να μπορείτε να έχετε μια καλύτερη επαφή.... [αλλαγές θέσεων, φασαρία, φτιάχνονται ζευγάρια]

Θα σας ζητήσουμε λοιπόν να φανταστείτε ότι ένα λευκό φως μετακινείται απ΄ τον ομφαλό σας προς τον ομφαλό του. Αυτό το φως ενώνει όχι απλώς τα ζωτικά πεδία της ενέργειάς σας, αλλά ενώνει και τα ψυχικά ζωτικά πεδία σας. Μ αυτό εννοούμε πως αν κλείσετε τα μάτια σας και συγκεντρωθείτε και ζητήσετε να πάρετε πληροφορίες για κάποια παλαιότερη ζωή του ζευγαριού σας, θα μπορείτε να ξέρετε κάτι για εκείνον, θα αισθανθείτε τα παιγνίδια της ζωτικής του ενέργειας και θα του το πείτε. Σας καλούμε ακριβώς αυτό να κάνετε... [ησυχία]

Τώρα ανοίξτε τα μάτια σας, κοιτάξτε το ζευγάρι σας και πείτε του τι είναι αυτό που σας ήρθε στο νου για εκείνον. Μην ντρέπεστε, γίνετε θαρραλέοι στο παιγνίδι. Είναι δωρεάν αυτό το παιγνίδι και θα σας φέρει χαρά και απελευθέρωση. Μετά θα μάθετε και άλλα πράγματα και θα γνωρίσετε και άλλα πράγματα στην συνέχεια.[συνομιλίες και ανταλλαγές μέσα στην αίθουσα].

Τώρα δείτε αυτή την λευκή στήλη φωτός ανάμεσα στους ομφαλούς σας που είναι οι ψυχικές ζωτικές σας ενέργειες και ζητήστε τους μια πληροφορία για κάτι παλαιότερο, π.χ. μια παλαιότερη ζωή ή μορφή του ζευγαριού σας.

Ελάτε μην ντρέπεστε είναι ώρα να παίξετε καινούργια ψυχικά παιγνίδια, είναι ώρα για νέες ψυχικές ενέργειες! Δεν είναι ώρα για ντροπές, είναι ώρα για παιγνίδι. Θα περάσετε υπέροχα... Όσοι είστε ντροπαλοί θα χάσετε την ευκαιρία και θα χάσετε το παιγνίδι. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να παίξετε λευκά παιγνίδια ... [ανταλλάσουν μεταξύ τους τις πληροφορίες] δεν θα σας αφήσουμε πολύ χρόνο στο λευκό φως του ομφαλού γι' αυτό συντονιστείτε μαζί μας και ακολουθείστε τον ρυθμό μας[οι ανταλλαγές μεταξύ των ζευγαριών συνεχίζονται ακατάπαυστα]...

Ελάτε να πάμε παρακάτω και τα υπόλοιπα θα τα πείτε μετά. Τώρα πρέπει να έρθετε μαζί μας, πρέπει να γίνουμε ένα με το ρυθμό γιατί σήμερα θα μάθετε εκπληκτικά πράγματα, εκπληκτικά εργαλεία, θα ζωντανέψει η λευκή οθόνη μέσα στο πεδίο σας και εσείς μαζί της θα γίνετε εξαιρετικοί χειριστές. Τώρα απλώστε το χέρι σας, αφού έχετε βρει τον λευκό σας σύμμαχο, απλώστε το χέρι σας στο μπροστινό μέρος του πεδίου του. Αν εδώ απέναντι είναι το ζευγάρι σας απλώνετε το χέρι σας στο μπροστινό μέρος του δικού του πεδίου, πάνω από το κεφάλι του. Αρχίστε εκεί να κινείτε το χέρι σας κυκλικά και αργά, δεξιόστροφα σαν αν κάνετε μασάζ σ' εκείνο το μέρος του λευκού φωτός, σηκωθείτε, καθίστε όπως σας βολεύει, δεν είναι σημαντικό αυτό. Κάντε του απαλό μασάζ σαν να γλυκαίνετε τις πληροφορίες που είναι εκεί και ζητήστε να πάρετε από το πεδίο του με την άδεια του μια πληροφορία που αφορά κάτι μελλοντικό για εκείνον, ένα μελλοντικό του σχέδιο. Κάτι που έχει ακουμπήσει εκεί για υλοποίηση. Ανιχνεύστε τις αισθήσεις σας, δείτε τι νιώθετε, τι είναι αυτό που έχει βάλει σαν σχέδιο για να υλοποιήσει. Αφήστε το χέρι σας λίγο σταθερό, εισπνέετε αργά και κανονικά, αφήστε ένα χαμόγελο να σχηματιστεί στο πρόσωπό σας ... και πείτε αυτό που αισθανθήκατε, αυτό που ανιχνεύσατε. Μην σκεφθείτε που στηρίζεται. Στηρίζεται στην ακτίνα του λευκού φωτός. Αυτό είναι το φως που ρέει μέσα στην ραχοκοκαλιά σας, είναι όλα σας τα αρχεία. Αποτραβήξτε το χέρι σας και πείτε του τι αισθανθήκατε ότι είναι μέσα στα μελλοντικά του σχέδια, μπορεί να το είδατε, να το αισθανθήκατε...[ομιλίες]

Ελάτε τα περιστέρια είναι ακόμα πάνω από τα κεφάλια σας και η ενέργεια είναι τόσο ζωντανή μέσα στα πεδία. Έχετε μπει στο πεδίο της ολογραμματικής δημιουργίας των εαυτών σας [ομιλίες] ... έχετε πολύ λίγο ακόμα η ενέργεια θα μετακινηθεί σε λίγο, πείτε ότι είναι να πείτε, ολοκληρώστε ... ελάτε και κατεβάστε το χέρι σας όπως είναι το σώμα του λευκού σας συμμάχου στο μέρος λίγο κάτω από την καρδιά του, μπροστά στο πεδίο και απλώς πάλι κινήστε το χέρι σας αλλά εδώ κινήστε το αριστερόστροφα στο ηλιακό λίγο κάτω από την καρδιά στο όριο που ακουμπάει στην καρδιά. Αργά και αριστερόστροφα. Δείτε το λευκό φως να κινείται όπως εσείς κινείτε το χέρι σας, σαν να είναι ένα πόμολο που το στρίβετε. Στο σημείο αυτό το ηλεκτρομαγνητικού σας χώρου και μέσα στην βιβλιοθήκη του λευκού φωτός θα βρείτε τις μελλοντικές πληροφορίες που αφορούν το τι είναι αυτό που έχει προγραμματίσει το ζευγάρι σας για την υλική του πραγματικότητα. Είναι κάποιο καθαρά υλικό σχέδιο. Μπορεί να είναι υλικό απόκτημα, μπορεί να είναι κάτι που θα φτιάξει και δεν θα το αποκτήσει, είναι υλικές δημιουργίες. Δείτε τι νιώθετε ότι θα είναι αυτό το υλικό που το ζευγάρι σας θα βρει στο μέλλον του θα δημιουργήσει μελλοντικά. Σταματήστε να κινείτε το χέρι σας, αποτραβήξτε το και πείτε αυτό που νιώσατε. Κάποιοι μπορεί να ακούσετε νέα, κάτι που δεν γνωρίζετε συνειδητά ότι είναι στα σχέδιά σας, που μπορεί να το είχατε ονειρευτεί χωρίς να το κάνετε σχέδιο... ελάτε και φέρτε το χέρι σας το δεξί, αν είσαστε δεξιόχειρες, σε απόσταση αρκετή από το τρίτο του μάτι, όχι πολύ κοντά και κινείστε το αριστερόστροφα αργά σαν να ανοίγετε πάλι κάτι. Και πάλι με την άδεια του ζευγαριού σας αφήνετε να αισθανθείτε το πώς το ζευγάρι σας έχει οραματιστεί τον εαυτό του στην γη στο πλήρωμα του χρόνου σαν να σας δίνει ην πληροφορία του ποιος είναι  ο σκοπός αυτής της ζωής για την προσωπική, ατομική του εξέλιξη, τι έχει βάλει σαν στόχο, που είναι εκεί που θέλει να φτάσει τον εαυτό του, σταματήστε το χέρι σας, πάρτε μια καλή ανάσα μέσα στο σώμα σας, αποτραβήξτε το απαλά και πείτε αυτό που αισθανθήκατε που είναι ο στόχος για αυτή την ζωή για την ατομική του διαδρομή [ομιλίες] ...

Και τώρα ελάτε να κάνουμε κάτι πιο ντεντεκτιβικό. Ακούστε κάντε μια ερώτηση εσείς για το ζευγάρι σας. Κάτι που εσείς θέλετε να ρωτήσετε, μπορείτε να το συζητήσετε, ή μπορεί να σας έρθει μια ερώτηση που θέλετε να ρωτήσετε για το ζευγάρι σας. Μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε για το ζευγάρι σας ποιο είναι το αγαπημένο του ζώο, ποιο είναι ένα αγαπημένο του λουλούδι. Πόσες ζωές έχει ζήσει στην Γη μέχρι τώρα, αν έχει φωτιστεί ποτέ, εάν σ' αυτή την ζωή θα συναντήσει την δίδυμη ψυχή του. Αν θα αποκτήσει σ' αυτή την ζωή χρήμα και δόξα. Οτιδήποτε. Αυτό που θα κάνετε τώρα όμως είναι ότι αφού αποφασίσετε ποια θα είναι η ερώτηση και κάντε το εξής: αρχίστε να κινείτε το χέρι σας μπροστά από το πεδίο του άλλου σαν να ψάχνετε να βρείτε που υπάρχει απάντηση. Κάπου θα νιώσετε ηλεκτρισμό και εκεί θα είναι το σημείο της απάντησης και αυτό που θα κάνετε είναι θα μείνετε και θα κινήσετε, γιατί από εκείνο το σημείο θα έρθει η πληροφορία. Κάντε μέσα σας την ερώτηση και αφήστε διαισθητικά το χέρι σας να κινηθεί. Θα ανιχνεύσει ηλεκτρικά θα σας σταματήσει κάπου. Μπορεί η απάντηση να βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματός του και αν κατά την ανίχνευση δεν σταματήσετε κάπου θα πρέπει να κάνετε το ίδιο από την πίσω πλευρά του σώματος και όπου ο ηλεκτρισμός σάς σταματήσει θα παραλάβετε την πληροφορία για το ζευγάρι σας [ομιλίες] ... μην βιάζεστε και μην μιλάτε, συγκεντρωθείτε στο χέρι σας. Δώστε τον χώρο και τον χρόνο και την αίσθηση στο χέρι σας, πού θα βρείτε την απάντηση. Ανοίξτε τα μάτια σας όταν νιώσετε τον ηλεκτρισμό [ομιλίες]  ... 

Όσοι ολοκληρώσετε καθίστε. Κοιτάξτε τώρα τι είναι το τελευταίο μικρό παιγνίδι που θα παίξουμε: είναι ένα παιγνίδι ανάγνωσης του πεδίου χωρίς καμία κίνηση. Για να το κάνετε χρειάζεται να κοιτάτε το ζευγάρι σας, να είσαστε αντικριστά, γιατί αλλιώς δεν βλέπετε το πεδίο του, άρα δεν μπορείτε να κάνετε καμία ανάγνωση. Να είστε ο ένας απέναντι από τον άλλο με κλειστά μάτια. Δεν θα βλέπετε τίποτα απλώς θα φανταστείτε αυτό που είναι πραγματικότητα ότι μπροστά σας ακριβώς βρίσκεται όλο το πεδίο της ενέργειας του ζευγαριού σας που είναι ένα λευκό πεδίο που είναι γεμάτο ενέργεια και φως, ίνες αμέτρητες, στίγματα αμέτρητα από φωτάκια και θα κάνετε το εξής: σαν να κινείτε τα μάτια σας εσωτερικά θα κινηθείτε μέσα στο πεδίο και θα ψάξετε μέσα σ' αυτό το πεδίο για μια πληροφορία που είναι έτοιμη και διαθέσιμη και θέλει να βγει. Θα κινηθείτε πηγαίνοντας από την μια πλευρά στην άλλη και κατεβαίνοντας με τα μάτια σας, χωρίς τίποτα άλλο και θα δείτε που σταματάνε τα μάτια σας, τα εσωτερικά σας μάτια, και εκεί θα μείνετε να νιώσετε, ν' ακούσετε, να δείτε ποια είναι αυτή η πληροφορία που είναι έτοιμη να ξεπηδήσει έξω. Μέχρι κάτω στα δάχτυλα των ποδιών θα ανιχνεύσετε το πεδίο, εκτός αν κάπου ενδιάμεσα σταθούν τα μάτια σας. Ρωτήστε τι είναι εκεί ποια είναι η πληροφορία. Και μοιραστείτε την ...

Μόλις ολοκληρώσετε καθίστε. Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε που παίξατε σήμερα μαζί μας. Ξέρουμε πολύ καλά και μπορούμε και να το δούμε ότι αυτά δεν είναι εύκολα δια σας. Ότι σας βγάζουν από τον συνηθισμένο τρόπο που γίνονται αυτές οι συναντήσεις, όμως που και που από εδώ και πέρα θα γίνονται κάποιες τέτοιες συναντήσεις που θα είναι όμως πρακτικές συναντήσεις, γιατί σήμερα ανιχνεύσατε μόνο το μπροστινό μέρος των πεδίων και υπάρχουν και τα πλαϊνά μέρη των πεδίων σας καθώς και τα πίσω μέρη των πεδίων σας. Όλη αυτή η πρακτική δουλειά γίνεται για να παίξετε όσο περισσότερο γίνεται με τις δυνατότητες που είναι αφυπνισμένες στα πεδία  και να εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνατότητες να εντοπίσετε μόνο με την αίσθηση πληροφορίες. Αυτό στην πράξη είναι μια γείωση των νέων πεδίων σας και είναι κάτι το οποίο σας καλούμε στην πράξη να παίξετε με πολλούς άλλους δικούς σας ανθρώπους. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα αρκεί να ανεβοκατεβάσετε τα μάτια σας για τρία δευτερόλεπτα στο πεδίο κάποιου ατόμου για να ξέρετε. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ν' αρχίσετε να παίζετε πιο συχνά διαισθητικά παιγνίδια, για την ακρίβεια διαισθαντικά παιγνίδια. Αυτοί είναι τρόποι επικοινωνίας και επαφής που έχουν ιερή τηλεπάθεια, που έχουν ιερή ενόραση, ιερή εναίσθηση, ιερή επαφή. Είναι παιγνίδια που μετακινούν με μεγάλη ταχύτητα τον δείκτη αντιληπτικότητας από το γήινο πεδίο στο πνευματικό πεδίο. Όταν συναντιόμαστε από την δική μας μεριά του πέπλου ο τρόπος που γνωρίζουμε οι μεν τους δε είναι μια ακαριαία στιγμιαία ανάγνωση του πεδίου, και αυτός είναι ο τρόπος που μόλις αρχίσατε εσείς να παίζετε. Θα το κάνετε με μια κίνηση. Είσαστε στην αρχή ενός καινούργιου παιγνιδιού και νέων ανακαλύψεων. Αυτή την φορά οι ανακαλύψεις έρχονται μέσα από την δική μου ενέργεια. Γιατί είναι μια νέα εποχή που σηματοδοτείται για την ανθρωπότητα, είναι μια εποχή που δεν έχει τόσο την ενέργεια του Μιχαήλ σαν χαρακτηριστικό της γνώρισμα, όσο την ενέργεια την δική μου, η οποία είναι κυρίως ενέργεια επικοινωνιακή. Θα μπορούσαμε  κατά κάποιο τρόπο να περιγράψουμε την νέα εποχή της ανθρωπότητας και της γης ως την εποχή του ανοίγματος των επικοινωνιών. Ως την εποχή όπου όλες οι διασυνδέσεις σας και οι τηλεπικοινωνιακές σας ικανότητες ζωντανεύουν και αυτό φέρνει τελικά μέσα σε σας την απόλυτη αίσθηση της σύνδεσης και της ένωσης και της επαφής. Είναι η δική μου ενέργεια που είναι το χαρακτηριστικό της καινούργιας περιόδου της ανθρωπότητας, της εποχής του Υδροχόου. Γιατί είναι η ενέργεια των δικών σας συνδέσεων που έρχονται ξανά στην μνήμη σας. Αυτό μόλις ξεκινήσαμε να το ενεργοποιούμε. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η συμπλήρωση των κενών της επικοινωνίας. Αυτό που μπορούμε αυτή την ώρα να πούμε είναι πώς το μεγαλύτερο μέρος των επικοινωνιών γίνονται μ' αυτόν τον τρόπο: Μέσα από ιερή τηλεπάθεια και ιερή εναίσθηση. Δεν γίνονται συντονίζοντας πεδία, δεν γίνονται κάνοντας ολόκληρης προετοιμασίες, γίνονται όμως σταδιακά μέσα από την άσκηση όλου του πεδίου σας στις ανιχνεύσεις. Θα βρεθούμε και πάλι μαζί καθώς εγκαινιάζουμε μια εποχή όπου το ζητούμενο της επικοινωνίας είναι όλο και πιο καυτό, λόγω της φωτιάς του Μιχαήλ, η οποία δυναμιτίζει τις αλλαγές μέσα στην ανθρωπότητα. Καθώς η φωτιά ρέει όλο πιο έντονη και δυνατή ο αέρας της επικοινωνίας γίνεται πιο πολύ ζωτικός. Ξέρετε ότι η φωτιά από μόνη της μπορεί να ρουφήξει όλο τον αέρα. Η ενέργεια της νέας εποχής είναι αυτή που φέρνει περισσότερο αέρα και σιγά σιγά ο αέρας αρχίζει και μειώνει την φωτιά. Αυτός ο αέρας είναι η επαφή και η σύνδεση μέσα στα τηλεπαθητικά σας, συναισθαντικά σας πεδία. Αυτό ζητάει μόνο ένα πράγμα για να συμβεί, αλλά για αυτό χρειάζεται εξάσκηση. Να είσαστε τελείως ανέμελοι, να μην σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ανίχνευσης, να σας ενδιαφέρει η χαρά της ανίχνευσης. Είναι σαν να μπαίνετε σαν μικρά παιδία σε μια τεράστια παιδική χαρά με καινούργια παιγνίδια. Αυτή την φορά οι νέες ανακαλύψεις οι νέες διευρύνσεις είναι να γίνουν με την βοήθεια της δικής μου οικογένειας. Αυτή η οικογένεια εξερευνά με χαρά. Δεν έχει την τριβή της οικογένειας της αφύπνισης γιατί απευθύνεται σε ήδη αφυπνισμένα ενεργειακά πεδία. Αυτή η εκμάθηση, ή αν θέλετε στην πραγματικότητα, αυτή η ενθύμηση είναι να γίνει μέσα από ανεμελιά και χαρά γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φτάσετε σε αυτό το λευκό πεδίο, παρά μόνο βγαίνοντας από την τριβή. Είναι το πρώτο δώρο που παίρνετε καθώς μετακινήστε στην εποχή της ύψιστης καταλληλότητας και της δικής σας κοσμικής ύπαρξης. Αυτό το πεδίο είναι πάντα ανιχνεύσιμο με ευκολία όταν κάποιο δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα. Δεν φοβάται. Δεν σκέφτεται. Δεν αναρωτιέται. Απλά παίζει και επικοινωνεί. Θα έρθουμε και πάλι κοντά σας γιατί το ζητούμενο του να εμπιστευτείτε τις πληροφορίες που πολύ αξιόπιστα έρχονται μέσα από την ξενοιασιά της παιδικής χαράς είναι το καινούργιο ζητούμενο της καινούργιας χρονιάς. Καθώς ανεβάζετε τους δείκτες της δικής σας καταλληλότητας στη δράση σας, χρειάζεστε να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τις δυνατότητες που εγγενώς υπάρχουν. Επομένως είναι μια χρονιά που πολλές τέτοιες ασκήσεις αφύπνισης και ενεργοποίησης των τηλεπαθητικών σας αισθήσεων θα είναι μέσα στο μενού κάθε τρεις και λίγο. Μπορεί να ξεβολεύει την στατική λειτουργία των ζωντανών επικοινωνιών εντούτοις βολεύει πάρα πολύ την ζωντανή ενέργεια των εαυτών σας, οι οποίοι διψάνε για να ζήσουν εκείνα τα κομμάτια της πνευματικής εξέλιξης που δεν είναι δύσκολα, που δεν έχουν τριβή και που έχουν παιγνίδι και χαρά. Όλο αυτό το νέο άνοιγμα σε καινούργιες τηλεπαθητικές αρένες οι οποίες σας είναι απόλυτα διαθέσιμες είναι το σημαντικό γεγονός είναι οι μύες που ασκείτε και ενεργοποιείτε την χρονιά αυτή. Βλέπετε αναφέρθηκε στην αρχή αυτής της συνάντησης ότι είναι η χρονιά της συνάντησης των ανώτερων εαυτών. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους που συντονίζετε και ακονίζετε τις τηλεπαθητικές σας κεραίες. Και αυτό σας κάνει να νιώθετε την χαρά του πεδίου του ανώτερου εαυτού που παίζει με την ενέργεια και πάλι, που ανιχνεύει μέσα από την ενέργεια και πάλι, που ξανά-επιστρέφει στα γνωστά του εργαλεία. Όταν ανιχνεύετε την παρουσία μας την ανιχνεύεται όχι γιατί μας βλέπετε  την ανιχνεύετε γιατί μας αισθάνεστε. Θα έρθει η ώρα μέσα σ' αυτή την χρονιά που κάνοντας ένα πέρασμα την ενέργεια του διπλανού σας θα μπορείτε να του δώσετε πληροφορίες, θα μπορείτε να του πείτε πράγματα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία προετοιμασία. Για να πετάξετε όμως πρέπει να είσαστε ανέμελοι πρέπει να είσαστε ξένοιαστοι, πρέπει να θέλετε να ευχαριστηθείτε την ίδια την πτήση. Δεν πρέπει να σκέπτεστε το που θα φτάσετε, δεν πρέπει να σκέπτεστε το από πού ξεκινήσατε, πρέπει να σας νοιάζει να χαρείτε την πτήση και όλα αυτά που η πτήση φέρνει. Ο αέρας σας μετακινεί σαν αέρα και ο αέρας μπορεί να μετακινήσει ανάλαφρες ενέργειες. Ο αέρας δεν μπορεί να μετακινήσει βάρη και αποσκευές. Αφεθείτε λοιπόν σε αυτές τις καινούργιες εξερευνήσεις δεχόμενοι να χάσετε λίγο από την σοβαρότητα σας και δεχόμενοι να κερδίσετε πολλά από χαρά και αισιοδοξία. Δεχόμενοι να κερδίσετε πολλά από τα εργαλεία της παιδικής βεβαιότητας και φυσικότητας για τα πράγματα.   

 Καλωσήλθατε σε μια καινούργια αρένα δραστηριότητας, μέσα στην κοσμική ιερή τηλεπάθεια. Αυτά είναι τα νέα πεδία σας, τα λευκά πεδία. Είναι τα πεδία που κάποια στιγμή θα τα βλέπετε σαν κωδικούς φωτός καθώς εστιάζοντας καλύτερα τον δικό σας εαυτό θα μπορείτε να δείτε τα DNA που είναι πληροφορίες χρωματικές, δηλαδή θα μπορείτε να δείτε την ανάλυση μέσα στο λευκό φως. Θα μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία του άλλου, θα μπορείτε να καταλάβετε όλα όσα συνέβησαν, σαν νταμάκια και κουτάκια που τρέχουνε ένα τεράστιο πρόγραμμα απίστευτων πληροφοριών, για τα πάντα. Αυτό το πρόγραμμα που ρέει σαν φως και που έχει μέσα του όλα τα άλλα μικρά χρωματάκια είναι αυτό που σας συνδέει με το κεντρικό σύστημα των πληροφοριών της γης και αυτής της πραγματικότητας. Αυτό έχει μέσα του οτιδήποτε θελήσετε, από τότε που πρωτοεμφανιστήκατε στην γη και ακόμα και πριν έρθετε στην γη. Αυτό είναι η συμπαντική σας κωδικοποίηση και αυτό είναι αυτό που και εμείς βλέπουμε όταν ερχόμαστε κοντά σας. Για αυτό ξέρουμε ποιοι είσαστε. Το πεδίο του λευκού φωτός στην ανάλυση του είναι η ταυτότητα σας, έχει έναν ήχο, παράγει κωδικούς και από αυτό νιώθουμε ποιοι είσαστε και σας ξέρουμε. Όταν βρισκόμαστε από την δική μας μεριά βρισκόμαστε σαν συμπυκνώσεις φωτός. Με διάφορα χρώματα. Η αρχική όμως οπτική, αν δείτε οντοτήτων είναι ένα λευκό φως, είναι μια λευκή φιγούρα, όταν την πλησιάσετε αυτή η φιγούρα αποκτά άλλα χρώματα. Γιατί έχετε μπει μέσα στην σύνθεση του λευκού φωτός το οποίο σημαίνει ότι αρχίζετε και μπαίνετε στον συντονισμό με το πεδίο των πληροφοριών του, όχι απλώς με την παρουσία του.

Ένα καινούργιο ταξίδι του νέου ταξιδιώτη της γης ξεκινά και αυτός ο ταξιδιώτης είναι ανάλαφρος δεν έχει κανένα μπαγκάζι, τα έχει πετάξει όλα στην άκρη γιατί θέλει επί τέλους να χαρεί τν διαδρομή. Γιατί καταλαβαίνει ότι είναι η χαρά αυτής της διαδρομής που κάνει διαφορά για την ευτυχία του. Γιατί καταλαβαίνει ότι είναι μέσα από την στιγμή του τώρα που δίνει την βάση της ευτυχίας του επόμενου τώρα, και είναι μέσα από αυτήν την ξενοιασιά που δεν ενδιαφέρεται για κανένα στόχο, δεν ενδιαφέρεται για κανένα αποτέλεσμα, ενδιαφέρεται να ζήσει πλήρως την στιγμή που εσείς απελευθερώνεστε από τα δεσμά μιας ανθρώπινης ταυτοποίησης και αρχίζετε και βιώνετε τον ανώτερο εαυτό που είστε. Αρχίζετε και λειτουργείτε όπως λειτουργείτε από εδώ. Αρχίζετε και διαισθάνεστε και αισθάνεστε όπως αισθάνεστε όταν είστε από εδώ. Αυτά είναι υπέροχα πράγματα αγαπητοί μας φίλοι και χαιρόμαστε γιατί σήμερα η Χαριτίνη δεν έχει συγκινηθεί και έτσι μπορούν να μεταφερθούν όλα αυτά χωρίς δάκρυα, και είναι πολύ κατάλληλο αυτά να μεταφερθούν χωρίς δάκρυα ούτε καν συγκίνησης. Είναι πολύ κατάλληλο να μεταφερθούν με μια ενέργεια χαράς, με μια ενέργεια ελαφρότητας. Η νέα εποχή της ανθρωπότητας είναι η εποχή που η εξέλιξη του πνευματικού όντος, του ανθρώπου, γίνεται με χάρη γίνεται με παιγνίδι και αυτή ακριβώς σήμερα ήταν μια πρώτη μικρή γεύση. Μέχρι τώρα η εξέλιξη του πνευματικού όντος, του ανθρώπου, στη γη γινόταν μέσα από την αντίθεση για αυτό και η ενέργεια της φωτιάς του φίλου μου του Μιχαήλ ήταν πολύ απαραίτητη μέσα στην ανθρωπότητα. Μεγαλώσατε, αναπτυχτήκατε και γίνατε ώριμα πνευματικά όντα χρησιμοποιώντας την δύναμη της αντίθεσης ως ικανότητα αυτοπροσδιορισμού σας. Τώρα όμως ανοίγει η εποχή που χρησιμοποιείτε την δύναμη της αίσθησης, την δύναμη της εσωτερικής γνώσης, ακονίζοντας τις εγγενείς σας ικανότητες. Αυτή είναι μια εποχή όπου η άνθηση της ωρίμανσης γίνεται με χάρη, με παιγνίδι και με χαμόγελο. Γίνεται με χαρά και με τραγούδι. Για αυτό και οι ήχοι και τα τραγούδια θα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα έχετε να εντάξετε μέσα στην καθημερινότητα σας. Αγαπητοί φίλοι είναι πάρα πολύ ωραία τα τραγούδια τα νοσταλγικά που ακούτε. Αυτά τα τραγούδια που σας κάνουν να κλαίτε και να δακρύζετε, αλλά δεν νομίζετε ότι ακούσατε αρκετά; Δεν νομίζετε ότι είναι ώρα ν' αρχίσετε να ακούτε χαρούμενα τραγούδια; Δεν νομίζετε ότι είναι ώρα ν' αρχίσετε να γίνεστε λίγο λιγότερο κουλτουριάρηδες. Δεν νομίζετε ότι είναι ώρα ν' αρχίσετε να γίνεστε λιγότερο σοβαροί, να πετάξετε από πάνω σας το δράμα που χρειάζεται το δάκρυ για να αποκτήσει ουσία; Δεν είναι η ώρα να βρείτε την χαρά του Θεού μέσα στο χαμόγελο. Δεν είναι η ώρα όλα τα τραγούδια σας να σας κάνουν να ανεβαίνετε και να χαίρεστε, αντί να βυθίζεστε στη ιστορία την δραματική που ζήσατε; Δεν είναι η ώρα όλα αυτά να περάσουν στο πεδίο της ενέργειας της οικογένειάς μου; Και φυσικά είναι. Και φυσικά είσαστε καλοδεχούμενοι. Και φυσικά χρησιμοποιεί η Χαριτίνη συνέχεια το αρσενικό γιατί της πέφτει πολύ δύσκολο να δώσει την θηλυκή υπόσταση που πραγματικά έχω, και την καταλαβαίνουμε και δεν θέλουμε να το αλλάξει γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνει εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζεται να κάνει. Δεν θα κολλήσουμε στο αν η Χαριτίνη θέλει να λέει συνέχεια το αρσενικό αλλά θα σας πούμε πως αυτή η ενέργεια της παιδικής χαράς είναι μια καθαρά θηλυκή ενέργεια. Όπως και οι λέξεις: η χάρη, η ευκολία, η μουσική είναι όλες θηλυκές.

Καλωσήλθατε στην εποχή της συνειδητότητάς σας όπου μεγαλώνετε μέσα από αρμονία, χάρη και ευκολία. Είναι στο χέρι σας να διαλέξετε αυτά που διαβάζετε και αυτά που ακούτε να σας φέρνουν χαρά. Είναι στο χέρι σας να διαλέξετε να είστε πολύ λιγότερο της κουλτούρας και πολύ περισσότερο της χαράς και της ευημερίας. Είναι στο χέρι σας να διαλέξετε ποια θα είναι τα καινούργια βιβλία, τα βιβλία της χαράς και τα βιβλία της ευημερίας, ποιές θα είναι οι καινούργιες μουσικές που θα σας συνοδεύσουν σ' αυτή τη νέα εποχή που εγκαινιάζεται για την ανθρωπότητα. Σας το λέμε πολύ ειλικρινά, τα περισσότερα βιβλία σας θα πεταχτούν. Στηρίζονται στην αντίθεση και στο δράμα. Στηρίζονται σε μια πεποίθηση σύμπραξης με το θείο που βασίζεται στην τριβή και στην σύγκρουση. Τα νέα βιβλία, αυτά που θα περάσουν στην νέα εποχή είναι τα βιβλία που μιλάνε για το θείο και μιλάνε για τον εαυτό σας θυμίζοντας σας τις δονήσεις του γέλιου, του χιούμορ, της χαράς. Θυμίζοντας σας τον εαυτό σας καθόλου σοβαρό αλλά σαν παιγνιδιάρη ερωτικό ανώτερο εαυτό του οποίου αρέσει συνέχεια να παίζει και να γνωρίζει. Να κατρακυλιέται και να παίζει με άλλους, να μην έχει καμία σοβαρότητα και ακόμα περισσότερο καμία σοβαροφάνεια γιατί δεν την έχει ανάγκη. Γιατί θέλει να είναι απόλυτα φυσικός, θέλει να είναι απόλυτα ιερός, θέλει να είναι ξανά ένα παιδί που παίζει μέσα στην παιδική χαρά του Θεού που είναι.

Πολλά πράγματα δεν θα έρθουν μαζί σας και είναι μια καλή ώρα να κοιτάξετε καλύτερα τις βιβλιοθήκες σας και τις δισκοθήκες σας και να φτιάξετε ένα πολύ ωραίο κουτί που θα το ονομάσετε το κουτί τις παλαιάς μου ζωής. Μέσα σ' αυτό το κουτί με πολύ τιμή να βάλετε όλα τα δακρύβρεχτα, ψυχοπονιάρικα τραγούδια σας, βιβλία σας, ποιήματα σας που μιλάνε για το σπαραγμό της ψυχής που δεν συναντάει ποτέ τον Θεό που μιλάνε για την απουσία της αγάπης από την ζωή σας, που μιλάνε για το πόσο τρομερό είναι που δεν υπάρχει αγάπη πάνω στον κόσμο σας. Δεν τα θέλετε μαζί σας. Βάλτε μέσα σ' ένα πάρα πολύ ωραίο κουτί και κάντε μια υπέροχη τελετή ολοκλήρωσης των δραμάτων και φτιάξτε ένα ωραίο καινούργιο κουτί με τα χρώματα που φαντάζεστε ότι έχει για σας αυτή η καινούργια εποχή των επικοινωνιών της αληθινής επικοινωνίας που σας κάνει να βγάλετε τα ρούχα σας και να θέλετε απλώς να παίξετε. Δώστε του τα χρώματα που θέλετε και αρχίστε μέσα σ' αυτό να δημιουργείτε την καινούργια σας βιβλιοθήκη. Κοιτάξτε αυτά που υπάρχουν και δείτε τι ταιριάζει πραγματικά σ' αυτή τη νέα κατάσταση ζωής, ποιες μουσικές, ποια τραγούδια. Θα δείτε ότι είναι μουσικές και τραγούδια που είτε σας γαληνεύουν σας κεντράρουν, είτε σας εξισορροπούν είτε είναι μουσικές και τραγούδια που σας κάνουν συνέχεια να θέλετε να τραγουδάτε και να χορεύετε και να γιορτάζετε την ζωή σας. Μόνο αυτά μπορούν να περάσουν μέσα από αυτή την μετάβαση για αυτόν τον καινούργιο σας εαυτό.

Αγαπητοί μας φίλοι παρότι ήταν η πρώτη φορά που σας καλέσαμε να παίξετε χωρίς καμία προειδοποίηση θέλουμε να σας πούμε ότι είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι που το κάνετε έστω και δειλά, 'έστω και μαζεμένα. Υπάρχει πολύ ευτυχία γύρω σας, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απελευθέρωση από ότι εσείς καταλαβαίνετε. Το σημαντικό δεν ήταν το αν θα φτάνατε να κάνετε γιούπι, το σημαντικό ήταν ότι επιτρέψατε να κινηθείτε και να δοκιμάσετε και σας υποσχόμαστε ότι την επόμενη φορά θα έχουμε δώσει μια μικρή προειδοποίηση.

Αγαπητοί μας φίλοι, σας ευχαριστούμε που ήσασταν εδώ απόψε, πολύ σκόπιμα λίγοι για να μπορέσουμε να παίξουμε και να χαρούμε. Σας ευχαριστούμε που τολμήσατε να δοκιμάσετε τις καινούργιες αισθήσεις που αφυπνίζονται, σας ευχαριστούμε που είσαστε μέρος ενός υπέροχου θεϊκού παιγνιδιού και σας ευχαριστούμε που είσαστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε από την αντίθεση και την τριβή στην χάρη και στην ευκολία. Μέχρι την επόμενη φορά που θα υπάρχει μια αντίστοιχη συνάντηση θυμηθείτε να βάλετε περισσότερη παιγνιδιάρικη διάθεση στην ζωή σας. Θυμηθείτε να έχετε μικρά διαλειμματα από την σοβαροφάνεια σας και την σοβαρότητά σας. Μικρά διαλλείματα για γέλιο και για ανεμελιά. Δεν χρειάζεται να σκέπτεστε συνέχεια είναι ώρα να ζήσετε. Και μέχρι την επόμενη φορά η χάρη και το γέλιο του Θεού, να βρίσκεται όλο και πιο συχνά μπροστά σας.

Και έτσι είναι.


  © 2009 Χαριτίνη Χριστάκου