Σμαραγδένιος Κύκλος


Ευελιάνα

Θεσσαλονίκη, 18 Ιουλίου 2009


Κι ενώ φαίνεται να βρίσκεστε σήμερα μέσα σ' αυτό το συγκεκριμένο χώρο και να κάθεστε πολύ συγκεκριμένα σε μια πολύ συγκεκριμένη καρέκλα, θα σας ζητήσουμε να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει, χωρίς να την κοντρολάρετε και χωρίς καμία διάθεση να την ελέγξετε. Τουλάχιστον μέσα στο χώρο της φαντασίας σας μπορούν να συμβούν τα πάντα, και σήμερα είναι μια ευκαιρία επιτρέποντας στον εαυτό σας να μεταφέρει την προσοχή του στο χώρο της φαντασίας του, να ζήσετε, να αισθανθείτε και να πάρετε μια γεύση από κάτι πολύ διαφορετικό, από μια διαφορετική κατάσταση λειτουργίας. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να μπείτε συνειδητά στους διαδρόμους που σας ανοίγει η φαντασία σας με το Σύμπαν και με τις πολλές διαφορετικές δυνατότητες ζωής και αντίληψης που υπάρχουν μέσα σ' αυτό.

Ελάτε λοιπόν αγαπητοί φίλοι, μέσα από το διάδρομο της φαντασίας σας, ακολουθώντας το δικό σας χρυσό φως, μαζί μας σ' αυτό το ταξίδι που ξεκινά, έχοντας ήδη πάρει μια μικρή γεύση.

Δεν θα σας ζητήσουμε καν να μεταφερθείτε σε ένα μακρινό Σύμπαν με τη φαντασία σας, απλώς θα σας πούμε μια λέξη για να πάτε μόνοι σας με τη φαντασία σας στον κόσμο αυτής της λέξης κι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Η λέξη και ο τόπος προορισμού είναι «ευελιάνα» και παρότι ο λογικός σας νους δεν ξέρει τίποτα γι' αυτό, ο ίδιος ο ήχος της λέξης «ευελιάνα» ανοίγει ένα διάδρομο μέσα στη φαντασία σας. Αυτό το διάδρομο σας παροτρύνουμε να τον ακολουθήσετε. Κλείστε τα μάτια σας και πείτε αυτό τον ήχο, αυτή τη λέξη και δείτε σε τι κόσμο βγαίνετε, δείτε πως είναι αυτός ο κόσμος, σε τι σας παραπέμπει.

Είναι ένας κόσμος που σχετίζεται με μνήμες που τώρα έρχονται στο συνειδητό σας από παραμύθια, είναι ένας κόσμος που με τη δύναμη της φαντασίας σας έχει μείνει συνειδητός μέσα στο ασυνείδητό σας, είναι ένας κόσμος στον οποίο έχετε πρόσβαση, όταν δέχεστε να φανταστείτε μέρη που είναι ασφαλή, ζωές που είναι ασφαλείς και που φέρνουν σε σας την έμπνευση και τη σύλληψη για να γράψετε υπέροχα παραμύθια για μεγάλους ή παιδιά, μυθιστορήματα που θυμίζουν λίγο τον κόσμο του Αλαντίν, που παραπέμπουν στα παραμύθια τα παιδικά με τους κύκνους και τους πρίγκιπες που μεταμορφώνονται.

Αυτός ο κόσμος της «ευελιάνα», είναι ένας κόσμος πολύ υπαρκτός, είναι ένας κόσμος αληθινός. Για την ανθρώπινη αντίληψη, ο μόνος τρόπος σύνδεσης μαζί του είναι η απελευθέρωση της ικανότητας της φαντασίας σας να σας συνδέει με άλλες πραγματικότητες.

Έχουμε πει και θα το θυμίσουμε σήμερα, πως όπου σας πάει η φαντασία σας είναι ένας πραγματικός τόπος, είναι ένας πραγματικός χώρος. Έχουμε πει και ξέρετε ήδη από τη διαδρομή σας, πως το μέρος του λογικού σας νου χρειάζεται για την επεξεργασία των δεδομένων μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα μέχρι τη στιγμή που η ανθρώπινη συνειδητότητα θα εμποτιστεί από τη Συμπαντική συνειδητότητα και θα αφομοιωθεί από ένα πολύ πιο διευρυμένο  μέρος του εαυτού σας, το «εγώ είμαι» που ακούσατε. Θέλουμε λοιπόν σήμερα να σας κρατήσουμε για λίγη ώρα στον δικό σας κόσμο της «ευελιάνα», και να κάνουμε λίγο σιωπή για λίγη ώρα, ώστε να μπορέσετε να συλλέξετε την κατάσταση, την αίσθηση και τα δεδομένα από την πραγματικότητα της «ευελιάνα».

Κινηθείτε μέσα στο χώρο και στην πραγματικότητα που βρίσκεστε και δοκιμάστε να κάνετε αυτό που σας λέει η παρόρμησή σας. Κάποιοι μπορεί να δοκιμάσουν να φτιάξουν πράγματα,  να τραγουδήσουν, να πάρουν την έμπνευση για ένα νέο βιβλίο, για μια νέα ιστορία, άλλοι για έναν τρόπο θεραπείας, άλλοι για να φέρουν πιο ζωντανά τις ικανότητες του συναισθηματικού παιδιού μέσα τους, άλλοι μπορεί να μαγειρέψετε καινούργια πράγματα, να δοκιμάσετε να πετάξετε μαζί με την καρέκλα σας και να δείτε αν μπορεί να συμβεί, άλλοι μπορεί απλώς να αποφασίσετε να πετάξετε χωρίς καμιά καρέκλα και να δείτε το σώμα σας να αιωρείται και να μεταφέρεται. Οποία είναι η παρόρμησή σας, απλά δοκιμάστε να δείτε αν μπορεί να συμβεί.

......................................

Την ώρα που αισθάνεστε αυτό που μπορείτε να ζήσετε  στην πραγματικότητα αυτή,  παρατηρείστε αν το σώμα σας και ο ανθρώπινος εαυτός σας αλλάζουν αισθήσεις. Παρατηρείστε τι συμβαίνει μέσα στη βιολογία σας και πως η εμπειρία της «ευελιάνα» αλλάζει την αίσθηση του ανθρώπινου εαυτού μέσα στη βιολογία. Παρατηρείστε πως αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεται η βιολογία και ο νους της βιολογίας. Παρατηρείστε την αλλαγή του ρυθμού της αναπνοής σας, παρατηρείστε τη διαφορετική συχνότητα της ενέργειας  που ρέει μέσα στις αρτηρίες στα χέρια σας και στα πόδια σας, παρατηρείστε τη συνολική αλλαγή που συμβαίνει μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο.

Ο χώρος της «ευελιάνα» ακούγεται φανταστικός για το λογικό σας νου, αλλά σήμερα δεν είμαστε εδώ για να ευχαριστήσουμε το λογικό σας νου όπως άλλωστε και κάθε φορά. Ίσως παρά μόνο με λίγα ψίχουλα που του αρκούν για να είναι ικανοποιημένος ώστε για να μην αδημονεί. Θέλουμε να σας θυμίσουμε πως η «ευελιάνα» είναι ο χώρος τον οποίο επισκέπτεστε πολύ συχνά τα βράδια όταν κοιμάστε.

Αναρωτιέστε από πού σας έρχονται οι ουρανοκατέβατες ιδέες νέων εμπνεύσεων, νέων ιδεών με καινούργια σχέδια, που είναι να υλοποιήσετε. Σας έρχονται απ' αυτό το χώρο  τον οποίο επισκέπτεστε όταν κοιμάστε, και ανοίγουν οι διάδρομοι της φαντασίας σας, ή αν θέλετε οι διάδρομοι του κοσμικού σας νου, σε όλες τις δυνατότητες που αληθινά σας προσφέρονται. Είναι ο χώρος που επισκέπτεστε και απολαμβάνετε μαζί με άλλους που είναι σήμερα εδώ παρόντες φίλους και γνωστούς σας, αλλά και με άλλους που δεν είναι σήμερα εδώ, και απλά θα τα διαβάσουν κάποια στιγμή αργότερα, είναι ο χώρος από όπου μπαίνετε στην ελεύθερη δομή της πραγματικής υπόστασης του είναι σας, ώστε να κάνετε βήματα δημιουργικά μέσα στην καθημερινότητα της ανθρώπινης ζωής.

Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι πως αφού επισκεφτείτε αυτό το χώρο για κάποια βράδια και δουλέψετε και υλοποιήσετε μέσα σ' αυτό το χώρο τα δημιουργικά σας σχέδια, ξυπνάτε την επόμενη στιγμή μέσα σε τρισδιάστατη πραγματικότητα και μετά από λίγες ώρες ή στιγμές κάποιες φορές, αυτή η καινούργια ιδέα έρχεται μέσα στο νου σας. Και στην αρχή σας ενθουσιάζει, σας συνεπαίρνει, έχει τόση δημιουργική ροή μέσα της που ξέρετε σίγουρα ότι είναι μια απίθανα καλή ιδέα, ότι είναι μια απίθανα καλή έμπνευση, όμως, μετά από λίγη ώρα αυτό που φάνηκε να είναι μια τέλεια δημιουργική έμπνευση, που φάνηκε να συνεπαίρνει και να βάζει φωτιά σ' όλο τον ενθουσιασμό σας, να γεμίζει με ζωτικότητα όλο το σώμα κι όλο το είναι σας, μετά από λίγες ώρες άλλες φορές και μετά από λίγα λεπτά, αρχίζει σιγά-σιγά να συρρικνώνεται, αρχίζει σιγά-σιγά να χάνει τη ζωτικότητά του, αρχίζει σιγά-σιγά να χάνει τη σπιρτάδα του και τη φωτιά του. Και γνωρίζετε πολύ καλά πως η διαδικασία με την οποία αρχίζει να χάνεται η ζωτικότητα της έμπνευσής σας και τη βεβαιότητα ότι η ιδέα σας ή το δημιουργικό σας σχέδιο θα είναι πετυχημένα, οφείλεται καθαρά στη λειτουργία του τρισδιάστατου νου σας, δηλαδή του λογικού νου που εντοπίζεται και λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο τριών παραγόντων ή πραγματικότητας.

Σήμερα θέλουμε να βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε πολύ καλά το πώς ακριβώς αναιρείτε τη δημιουργική ενέργεια και τι κάνετε όταν μόνοι σας σαμποτάρετε τη χαρά της δημιουργίας, τη ζωή σας. Έρχεστε λοιπόν στο χώρο της «ευελιάνα» και παράγετε μια καινούργια δημιουργική σκέψη στο χώρο των τριών παραγόντων της πραγματικότητας του τρισδιάστατου κόσμου, που τώρα φαίνεται να βρίσκεστε, και σιγά-σιγά επιτρέπετε στο λογικό νου των τριών διαστάσεων να αποκτήσει άποψη και να κρίνει και να αξιολογήσει, να κάνει μια συνολική εκτίμηση της πιθανότητας, αυτή η καινούργια υπέροχη δημιουργική ιδέα, αυτό το καινούργιο δημιουργικό project, αυτή η καινούργια σύλληψη, να είναι επιτυχής.

Το αστείο είναι πως ο λογικός νους δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να εκτιμήσει, να συνυπολογίσει ούτε και να γνωρίσει τους πραγματικούς παράγοντες που καθορίζουν και δημιουργούν την πραγματικότητα της 3ης διάστασης, καθώς δεν είναι ο λογικός νους που δημιουργεί καν την 3η διάσταση, εσείς όμως είσαστε ακόμα στην πεποίθηση πως η 3η διάσταση είναι πολύ στεγανή και συμπαγής, και επομένως πως όλα όσα βλέπετε είναι μετρημένα και υπολογίσιμα, και επομένως πως μπορείτε να εκτιμήσετε και να πιθανολογήσετε αυτό το οποίο θα έχει επιτυχία ή όχι.

Η ζωή όμως μέχρι τώρα, η εμπειρία μέσα στην υλική πραγματικότητα σας έχει αποδείξει πως ο τρισδιάστατος νους της λογικής σας, είναι ανίκανος να εκτιμήσει πραγματικά, να αξιολογήσει και  να συνυπολογίσει οπότε και να πιθανολογήσει την οποιαδήποτε έκβαση. Η τρισδιάστατη πραγματικότητα δημιουργείται μέσα από τους κόσμους της «ευελιάνα», όπου προβάλλονται και υλοποιούνται μέσα σε ένα αιθερικό πεδίο, ημιυλικό με δημιουργικές ιδέες και αν μέσα στο χώρο της «ευελιάνα» αυτές οι δημιουργικές ιδέες υλοποιηθούν, που χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα, τότε αυτές οι ιδέες είναι πραγματικά εφικτό να πραγματοποιηθούν στη 3η διάσταση και δεν έρχονται σε ασυμβατότητα με την πραγματικότητα τη δική σας. Αν λοιπόν έχετε να συνυπολογίσετε κάτι για την επιτυχία μιας δημιουργικής ιδέας, είναι οι πληροφορίες που πήρατε από το φανταστικό κόσμο της 8ης διάστασης. Η «ευελιάνα» είναι ένας κόσμος που βρίσκεται πέρα από την αληθινή αντίληψη του ήχου σας, είναι πάνω από τη συχνότητα του ήχου, είναι ο χώρος προβολής της δημιουργικής σκέψης, όπου προβάλλεται η συμβατότητα των νέων δημιουργικών σκέψεων με το σύνολο της ζωής, όπως αυτό εξελίσσεται σε μια πραγματικότητα, συγκεκριμένα στη γήινη πραγματικότητα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως όταν βρίσκεστε στο κέντρο του νου σας, δηλαδή έξω από την 6η διάσταση και είστε σε ένα τελείως άχρονο και άχωρο μέρος του εαυτού σας και ασκείτε τη δημιουργική εξουσία που έχετε με βάση τα θεϊκά δικαιώματα του θεϊκού νου που αποτελεί μέρος του συνόλου, ότι προβάλλετε σε δοκιμαστικούς χώρους δημιουργίας, σε αρχικούς χώρους δημιουργίας, κάθε νέα δημιουργική έμπνευση και ιδέα. Είναι σαν να έχετε φτιάξει μία άλλη εικονική πραγματικότητα, στην οποία ο θεϊκός νους μπορεί να δει, όχι μόνο αυτό που θα συμβεί αλλά και το τι αυτό θα επηρεάσει, και τι αυτό θα δημιουργήσει και είναι ένας χώρος μιας εικονικής πραγματικότητας που ισχύει αυτή τη στιγμή για τη Γη και ίσχυε πάντα, όπου όλα τα πιθανά θεϊκά σχέδια όλων των δυνητικών εξελίξεων, κάθε βράδυ που εσείς κοιμάστε, μπαίνουν σε πρόβες και σε δοκιμές, ώστε να φανούν όχι μόνο αυτά που θα συμβούν αλλά και τα δυνητικά πιθανά, οι δυνητικές πιθανές παρενέργειες, επιπτώσεις ή συνέπειες σε άπειρο μήκος χρόνου. Ξέρουμε ότι αυτά που λέμε δεν είναι και τόσο εύπεπτα αλλά εντούτοις ο νους σας και η αντίληψή σας έχει την ικανότητα να τα παραλάβει και να τα αφομοιώσει. Έρχεστε λοιπόν στο χώρο της «ευελιάνα» για να μιλήσετε με τη δημιουργική ενέργεια, παίρνετε τη βεβαιότητα ότι αυτή η ιδέα είναι απόλυτα πραγματοποιήσιμη και εφικτή, και ότι είναι η ιδέα η οποία σας βγάζει από τις πεποιθήσεις ανικανότητας, αδυναμίας και ελλειμμάτων τις οποίες συνήθως φιλοξενείτε κατά προτίμηση και κατά προτεραιότητα μέσα στη συνειδητότητά σας. Και ξυπνάτε και μετά από λίγη ώρα όλη η απίθανη ζωτικότητα που υπήρχε και όλη η μη λογική βεβαιότητα που είχατε έχει  εξανεμιστεί. Και έχετε μετατοπίσει τον εαυτό σας από μια βεβαιότητα που έρχεται από την 8η διάσταση στο να πιστέψετε πως ο νους της 3ης διάστασης γνωρίζει περισσότερα και θα είσαστε πολύ πιο ασφαλείς αν δεν κάνετε αυτή και δεν πραγματοποιήσετε αυτή τη δημιουργική ιδέα, αλλά παραμείνετε στο συνηθισμένο πλαίσιο των σκέψεών σας.

Αγαπητοί μας φίλοι, αυτό είναι τουλάχιστον αστείο. Η αλαζονεία δηλαδή της λογικής του νου της 3ης διάστασης που πιστεύει ότι μπορεί να αξιολογήσει και να πιθανολογήσει, το που θα τον οδηγήσει μια σημερινή του απόφαση. Και μια σημερινή του απόφαση η οποία στηρίζεται στην απουσία οποιασδήποτε γνώσης. Και για το πραγματικό παρελθόν αλλά και για το δυνητικό μέλλον. Και είναι αστείο όταν επιτρέπετε στον τρισδιάστατο νου να ορίζει την ύπαρξή σας, όταν ξεχνάτε πως ο τρισδιάστατος νους της λογικής, δεν γνωρίζει τίποτα πέρα από αυτά που έχετε ζήσει. Και άρα δεν έχει καμία ουσιαστική παράμετρο γνώσης για να μπορέσει να αξιολογήσει Συμπαντικές δυναμικές και κοσμικά γενόμενα.

Εσείς όμως ακόμα το κάνετε. Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα και μια κατάλληλη στιγμή στο χρόνο, αφού τα κλειδιά της ψυχής σας έχουν ξεκλειδώσει πόρτες μέσα στις πύλες της ζωής και στις ενέργειες του σώματός σας, για να μετακινηθείτε συνειδητά μέσα στον εαυτό σας.

Η επίγνωση την οποία χρειάζεστε δεν είναι καμία άλλη παρά τη ρεαλιστική εκτίμηση την οποία έχετε τη δυνατότητα να κάνετε, του πως ακριβώς λειτουργεί ο νους της λογικής και ποιες είναι οι αντικειμενικοί και δεδομένοι αυτοπεριορισμοί του.

Χρειάζεται λίγο να βγείτε από την απόλυτη απορρόφηση από το νου της λογικής, για να μπορέστε ρεαλιστικά να εκτιμήσετε ως ανθρώπινα όντα τις δυνατότητες αυτής της λογικής. Και το γιατί είναι πολύ φυσικό οι ενέργειες της λογικής σας να μην σας ωθούν να υποστηρίξετε δημιουργικές ενέργειες που δεν παράγονται από τις ίδιες. Δεν μπορούν να τις κατανοήσουν και δεν μπορούν καν να πιθανολογήσουν το πώς θα εξελιχθούν. Δεν έχουν κανένα στοιχείο. Εσείς όμως αγαπητοί μας φίλοι, δεν έχετε κανένα λόγο να ακούτε το λογικό νου της 3ης διάστασης που φιλοξενείται απλώς μέσα σας. Δεν είναι πραγματικά η εξουσία μέσα στον εαυτό σας, δεν είναι η κυρίαρχη ενέργεια μέσα στον εαυτό σας, αφού γνωρίζετε πολύ καλά πως ούτε η πραγματικότητα ούτε ο εαυτός σας ζουν, κινούνται και εξελίσσονται με βάση τη λογική. Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να παίξει με τα νήματα της λογικής της 3ης διάστασης, και να πειστεί από αυτά τα νήματα ότι είναι ακριβώς έτσι. Είναι ώρα να μετακινηθείτε συνειδητά, είναι ώρα να βγείτε από την απόλυτη απορρόφηση μέσα στην 3η διάσταση, γιατί αγαπητοί μας φίλοι, αποδυναμώνετε τόσο πολύ κάθε δημιουργική ενέργεια που έρχεται σε εσάς, που ζείτε μια ζωή χωρίς πραγμάτωση, δηλαδή ζείτε ζωές χωρίς χαρά, ζείτε ζωές που δεν υπάρχει καμία δημιουργικότητα αληθινά, που τρομάζετε να εμπιστευτείτε κάθε νέα δημιουργική ενέργεια ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι πάνω στη Γη, έχετε ζήσει τις στιγμές που η δημιουργική ιδέα, η δημιουργική έμπνευση έχει πυροδοτήσει όλη τη ζωτικότητα μέσα στο είναι σας.

Ξέρετε πως εκείνη την ώρα κι εκείνες τις στιγμές που οι ιδέες της δημιουργίας εμφανίστηκαν μέσα στο είναι σας, όλο το είναι σας ήταν σε φωτιά, όλο το είναι σας είχε αυξήσει όλη τη ζωτικότητά του. Ήταν απόλυτα ενθουσιασμένο και ζούσε σε ευδαιμονία.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στερείτε αυτή την ευδαιμονία από την ανθρώπινη ζωή σας. Δεν υπάρχει καμία καν λογική δυνατή, αλλά όχι λογική με τη λογική της 3ης διάστασης.

Αν σκεφτείτε τον εαυτό σας και τι κάνετε, και το πώς φοβάστε να ακολουθήσετε τις ιδέες του θεϊκού νου που έρχονται σε σας και σας σπρώχνουν προς τη δημιουργικότητα, θα δείτε και θα διαπιστώσετε ότι είναι αστείο, αληθινά είναι αστείο. Είναι σαν να έχετε μπροστά σας όλη την «ευελιάνα» και να μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, κι εσείς ενώ το βλέπετε αυτό, να γυρνάτε την πλάτη και να πηγαίνετε στην γωνία και να παίρνετε τα κυβάκια τα Lego, και να αρκείστε απλώς  να βάζετε το ένα κυβάκι επάνω στο άλλο, αλλάζοντας απλώς τα κυβάκια μεταξύ τους, με την σειρά τους και τη θέση τους.

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος για σας, να εμμένετε σ' αυτή την απορρόφηση. Αυτή η απορρόφηση δεν εξυπηρετεί αληθινά την ευτυχία σας, δεν εξυπηρετεί τη χαρά που έχετε ανάγκη να αισθανθείτε δημιουργικά πλάσματα. Οι ιδέες όμως που σας έρχονται και πυροδοτούν τη ζωτικότητα μέσα στον εαυτό σας, σας λένε αδιαμφισβήτητα και με βεβαιότητα κοσμική πως είναι ιδέες οι οποίες είναι απόλυτα υλοποιήσιμες, πως είναι ιδέες οι οποίες είναι γεμάτες θεϊκή έμπνευση και υποστήριξη και επομένως πως είναι ιδέες που θα σας βγάλουν από τον αυτοπεριορισμό, αλλά και από την υλική φτώχεια.

Η υλική ένδεια δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο καθρέφτης της άρνησης του καθενός ανθρώπου να χρησιμοποιήσει και να υλοποιήσει την δημιουργικότητά του. Ένδεια υλική υπάρχει μόνο μέσα στο νου ο οποίος φοβάται τη δημιουργικότητα. Ο οποίος παρότι έχει λάβει ιδέες έμπνευσης, παρότι έχει ζωντανέψει την ώρα που τις παραλαμβάνει, από φόβο αποφασίζει να ξαναμαζέψει και να ξαναγίνει μικρός και να ξαναζήσει μέσα σε μια μικρή πραγματικότητα, που τον κάνει απλά να νιώθει δυστυχισμένος και αδύναμος.

Ο βαθμός της χαράς μέσα στην καθημερινότητα είναι σε άμεση αντιστοιχία με το βαθμό που επιτρέπεται να εκφραστεί και να πραγματοποιηθεί η δημιουργικότητά σας. Δεν υπάρχει ούτε ένα ανθρώπινο ον πάνω στον πλανήτη, που δεν έχει ζήσει τέτοιες στιγμές. Από τον απλό κηπουρό που έρχεται στο σπίτι σας, από τον πωλητή μέσα σ' ένα κατάστημα ρούχων, μέχρι τον αγρότη που καλλιεργεί τα χωράφια του, όλοι οι άνθρωποι, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν ζήσει τέτοιες στιγμές στη ζωή τους. Όπου όλη η ζωτικότητα της υγείας και της χαράς, ήταν στο κουμπί που δούλευε. Αυτό που γίνεται όμως μέχρι τώρα στην ανθρωπότητα, είναι ότι φοβάστε να ζήσετε με χαρά, φοβάστε να πιστέψετε τη βεβαιότητα του 8Δ, της 8ης διάστασης και να τη δεχθείτε να έρθει μέσα στη 3η.

Σήμερα λοιπόν φέρνοντας σε σας τη συνειδητή επαφή με τον κόσμο της «ευελιάνα», οι ανώτεροί σας εαυτοί κι εμείς μαζί, στοχεύουμε να πυροδοτήσουμε τους διαδρόμους του εαυτού σας που σας συνδέουν καλύτερα με την πραγματικότητα του εαυτού σας στην 8η διάσταση. Με την πραγματικότητα του εαυτού σας στο χώρο της δημιουργικής πρόβας, στο χώρο του δημιουργικού πειράματος, στο χώρο της βεβαιότητας μετά από το πείραμα, για το συμβατό της δημιουργίας μέσα στην τωρινή σας υλική πραγματικότητα. Αν θέλετε μια απόλυτη εγγύηση ότι κάτι πρόκειται με επιτυχία να δουλέψει στη ζωή σας, η απόλυτη εγγύηση είναι ο δείκτης ζωτικότητας που έχετε όταν μια νέα ιδέα, όταν μια καινούργια έμπνευση γεννιέται μέσα στο νου σας. Όταν αυτή η καινούργια ιδέα και καινούργια έμπνευση έρχεται μέσα από την 8η διάσταση, όλο το είναι σας και κάθε κύτταρό σας έχει απίστευτη ζωτικότητα. Όλος ο εαυτός σας φέγγει και λάμπει, και δεν υπάρχει πουθενά αδυναμία. Υπάρχει μια μη λογική βεβαιότητα και μια απόλυτη πεποίθηση ότι είναι έτσι.

Αυτή είναι η ύψιστη εγγύηση που μπορεί να έχετε από το Θεό, πως αυτή η ιδέα είναι θεϊκά υποστηριγμένη, πως αυτή η ιδέα είναι η κατάλληλη ιδέα για σας, πως αυτή είναι η ιδέα για να λύσει το σχέδιο που θα δουλέψουν και θα σας βγάλουν από το αυτοπεριοριστικό νου.

Εάν λοιπόν έχετε να διαλέξετε, σας παροτρύνουμε την επόμενη φορά να σκεφτείτε πολύ καλά πόσο χώρο θα δώσετε στο νου της 3ης διάστασης, για να φάει και να απορροφήσει όλη αυτή την χαρούμενη ζωτικότητα της δημιουργίας, μέσα στη μίζερη και περιορισμένη αντίληψη του ποια είναι η πραγματικότητα.

Γιατί αυτό συμβαίνει όταν εσείς επιτρέπετε στην ιδέα να εξασθενίσει, γιατί δεν την υποστηρίζετε με το νου και την καρδιά σας. Δεν χρειάζεται μια θεϊκή ιδέα, μεγάλα πράγματα για να υλοποιηθεί, παρά μόνο μια υποστήριξη από το νου και την καρδιά σας, στο ότι θέλετε να κρατήσετε τη χαρά και τη ζωτικότητα και να κάνετε στην πράξη βήματα για να το υλοποιήσετε.

Δεν σας ζητά ν' ανεβείτε στο Έβερεστ, δεν σας ζητά να διασχίσετε με τα πόδια τον Ωκεανό. Σας ζητά να πιστέψετε στη ζωτικότητα που νιώθετε. Να αισθανθείτε ότι αυτή η ζωτικότητα όταν έρχεται μια δημιουργική ιδέα, είναι η επιβεβαίωση του Θεού, που σας λέει, πως ο ανώτερός σας εαυτός έχει ακούσει τις εκκλήσεις σας και τα αιτήματά σας, έχει λάβει υπόψη του τις ανάγκες σας και σας στέλνει μια καινούργια δημιουργική ιδέα, προκειμένου να βγείτε από τα αδιέξοδα, προκειμένου να λύσετε το θέμα της υλικής ένδειας, προκειμένου να αισθανθείτε χαρά που σας λείπει, προκειμένου να πιστέψετε στην ικανότητα του εαυτού σας. Αυτή η ικανότητα, όλα αυτά μαζί υποστηρίζετε όταν αρνείστε να φοβηθείτε τη ζωτικότητα και τη χαρά, κι αρχίζετε να υποστηρίζετε στην πράξη την υλοποίηση των δημιουργικών ιδεών. Κοιτάξτε όμως την απίθανη διαδρομή που συμβαίνει, όταν από την 8η διάσταση όπου παράγεται η δημιουργική ενέργεια μιας νέας ιδέας, ενός νέου σχεδίου, μια νέας διαδρομής, μια νέας δουλειάς, μιας νέας σχέσης, αρχίζει και κατεβαίνει προς εσάς κι έρχεται στο πεδίο σας και πυροδοτεί το είναι σας. Όσο το πεδίο σας είναι χαρούμενο και εκστασιασμένο και ξέρετε ότι αυτή η ιδέα είναι καταπληκτική κι ότι αυτό πρόκειται να είναι εκπληκτικό αν το κάνετε κι ότι θα έχετε και μια απίθανη επιτυχία κι ότι είναι μια εκπληκτική ιδέα, ένα εκπληκτικό σχέδιο, τα πάντα ρέουν κι εσείς είσαστε απόλυτα πλήρεις και νιώθετε απόλυτα ικανοί και ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, ότι αυτό είναι εφικτό απόλυτα.

Καθώς όμως σιγά-σιγά αρχίζετε κι εκχωρείτε ενέργεια στις ενστάσεις της λογικής, η διαδρομή που έχει κάνει αυτή η θεϊκή ιδέα αν θέλετε να τη φανταστείτε ότι κατεβαίνει κάθετα και μπαίνει μέσα στο δικό σας σύστημα, κι είναι η ροή του Σύμπαντος, αρχίζει και αλλάζει. Αυτό που στην πραγματικότητα αρχίζει και αλλάζει, είναι το πόσο επιτρέπετε να συνεχίσει η ροή αυτή να σας στηρίζει και να φιλοξενείται μέσα στο δικό σας ενεργειακό σύστημα. Αρχίζει λοιπόν η λογική της 3ης διάστασης να σας μιλά και να σας λέει σιγά-σιγά τις πιθανές ενστάσεις της, αρχίζει να σας θυμίζει τις αδυναμίες σας, αρχίζει να φέρνει πιο δυνατά τους φόβους μέσα στην αντίληψή σας, αρχίζει να φέρνει συγκρίσιμα παραδείγματα ανθρώπων που μπορεί να έχουν κάνει δημιουργικά εγχειρήματα αλλά δεν πέτυχαν, και σιγά-σιγά αυτό που συμβαίνει είναι σε κάθε ενεργειακό σας κέντρο, ενώ λέγατε ναι, θέλω να είμαι ευτυχισμένος, θέλω να είμαι δημιουργικός, θέλω να είμαι χαρούμενος, θέλω αφθονία σε όλα μου τα επίπεδα, αρχίζετε σιγά-σιγά και λέτε, όχι, όχι, όχι..... Αρχίζετε σιγά-σιγά και περιορίζετε το χώρο που φιλοξενούσε αυτή την ιδέα μέσα στη ροή σας. Και σιγά-σιγά αυτή η ροή που ερχόταν και σας γέμιζε ζωτικότητα, αρχίζει να συρρικνώνεται. Και αρχίζει μια εσωτερική πάλη. Η συχνότητα του Θεού μέσα σας και του ανώτερού σας εαυτού θέλουν να μείνουν γιατί θέλουν να φέρουν σε σας αυτά τα οποία ζητάτε, αυτά τα οποία επιθυμείτε, κι εσείς από την άλλη μεριά, αρχίζετε και πολεμάτε, αρχίζετε να φοβάστε κι αρχίζετε να αρνείστε την απάντηση των δικών σας προσευχών, αρχίζετε να αρνείστε την ευόδωση των αιτημάτων σας, αρχίζετε να διώχνετε μακριά τη χαρά που ζητήσατε, την ευτυχισμένη σχέση που θέλετε, την καινούργια δουλειά με τις πολύ ψηλότερες δυνατότητες εκπλήρωσής σας που ονειρεύεστε.

Καθώς όμως συμβαίνουν όλα αυτά, και καθώς μέσα στα ενεργειακά σας κέντρα όλες αυτές οι παράλληλες διαστάσεις συζητούν μεταξύ τους και βρίσκουν νέους συμβιβαστικούς χώρους για να σταθούν, τα ναι και τα όχι, η λογική αρχίζει να αναπτύσσει δύναμη εκθετικά κι αυτό σταδιακά σας φέρνει στην ακριβώς προηγούμενη κατάσταση σαν να μην είχε έρθει ποτέ αυτή η δημιουργική ιδέα, σαν να μην υπήρχε ποτέ απάντηση στα αιτήματά σας, σαν να μην σας άκουσε ποτέ κανένας για τις ανάγκες σας.

 Όμως αγαπητοί φίλοι, μόνο εσείς έχετε αλλάξει την απάντηση του Θεού. Μόνο εσείς έχετε εμποδίσει την πραγματοποίηση των αιτημάτων σας. Μόνο εσείς το έχετε κάνει αυτό.

Κάθε δική σας υποστήριξη στη λογική σας, είναι μια άρνηση στο Θεό. Είναι μια άρνηση στο να παραλάβετε την απάντηση. Είναι μια άρνηση στο να δείτε να πραγματοποιούνται τα όνειρά σας και οι ευχές σας.

Θέλουμε όμως να πάμε και λίγο πέρα από αυτό, μιλάμε πολύ γρήγορα γιατί πρέπει η Χαριτίνη να μην αναπτύξει καμία λογική δυνατότητα, ώστε να μπορέσουν να μεταφερθούν αυτά, ούτως ή άλλως θα απομαγνητοφωνηθούν κι αυτά που τώρα δεν είναι πλήρως κατανοητά, θα γίνουν κατανοητά όταν το διαβάσετε. Απλώς όσο μπορείτε μείνετε σ' αυτή τη διαδρομή έστω κι αν δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή, έστω κι αν κάνετε μια πολύ καλή λογική ανάλυση.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε, αγαπητοί μας φίλοι, τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα, σ' αυτό το πεδίο όπου όλες οι διαστάσεις συνλειτουργούν  και συζητούν, σε σχέση με το πεδίο της 8ης διάστασης που δεν είναι ακριβώς μέρος του ενεργειακού σας δικτυώματος, δηλαδή δεν έχει ένα δικό του ενεργειακό κέντρο ροής, αλλά που ρέει σαν συχνότητα μέσα στην κεντρική σας στήλη.

Καθώς η ενέργεια της 8ης διάστασης και της θεϊκής παρότρυνσης ή καθοδήγησης μπαίνει μέσα στο ενεργειακό σας σύστημα, τα κέντρα σας τα ενεργειακά, τα οποία απλώνονται και εκτείνονται άπειρα οριζόντια, μπρος και πίσω από το σώμα σας, αρχίζουν και παίρνουν πληροφορίες από το δικό σας σύστημα, αλλά και από όλο το Σύμπαν. Αυτό σας ανοίγει σε μια πολυδιαστασιακή συζήτηση. Τώρα το ενδιαφέρον είναι, ότι αυτά τα μέρη του εαυτού σας που εσείς ανοίγετε, μέσα από τη θέση που παίρνετε, δεν είναι τα ανώτερα κέντρα σας. Δηλαδή, παράδειγμα, έρχεται η δημιουργική ιδέα σε σας, ξυπνάτε το πρωί, και μετά από λίγο έχετε μια απίθανη καινούργια ιδέα να γράψετε ένα υπέροχο βιβλίο και μια σύλληψη. Την μαγιά. ΄Η έχετε την ιδέα να ξεκινήσετε επιτέλους την ενεργειακή σας δουλειά, αυτό αφορά πολλούς από εδώ μέσα σήμερα, που δεν το αποφασίζετε, και έχετε και μια συνολική εικόνα των πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε. Εκείνη την ώρα τα πιστεύετε απόλυτα. Το νιώθετε απόλυτα, δεν έχετε καμία αβεβαιότητα. Ξέρετε ότι είναι αυτό κι ότι εσείς είστε αυτό και ότι μπορείτε να το κάνετε τέλεια. Κι αρχίζει η λογική να σας μιλά. Κι εσείς παίρνετε τη θέση της λογικής.

Ότι λέει η λογική σας, αφορά τα πρώτα 3 κέντρα σας. Ποτέ η λογική σας δεν αφορά και δεν μιλά στα ανώτερα κέντρα σας. Σε κάθε επιχείρημα που λέει η λογική σας, αυτό που εσείς κάνετε όταν παίρνετε τη θέση της λογικής, είναι να διαλέγετε τις ενέργειες που θα κινηθούν στα πρώτα 3 ενεργειακά σας κέντρα. Τώρα αγαπητοί μας φίλοι, τα πρώτα 3 ενεργειακά σας κέντρα, είναι όλο το καρμικό παρελθόν σας. Δεν ξέρουμε αν το έχετε υποψιαστεί αλλά ίσως να είναι ώρα. Είναι τα κέντρα που σας συνδέουν με τις διαστάσεις μέσα στο Σύμπαν, οι οποίες χειραγωγούν τα συναισθήματά σας, χειραγωγούν τις σκέψεις σας και χειραγωγούν τον ψυχισμό σας. Είναι τα κέντρα που σας συνδέουν  με άλλους πολιτισμούς, οι οποίοι δεν θέλουν να μετακινηθείτε στο κέντρο του εαυτού σας και να είστε αυτοδύναμοι, χαρούμενοι, υγιείς και δημιουργικοί, αλλά που προσδοκούν να αποκομίσουν διάφορα οφέλη δικά τους, όσο εσείς επιλέγετε να υποστηρίξετε τη λογική σας. Τα κέντρα λοιπόν της λογικής σας διαχείρισης, συνδέονται με κόσμους και πραγματικότητες που είναι οι δάσκαλοί σας και τα οποία πρέπει να τελειώσετε κάποια στιγμή. Πρέπει να αποφοιτήσετε από αυτά τα κέντρα. Πρέπει να αποφοιτήσετε από αυτά τα σχολεία. Αυτά τα σχολεία είναι θεϊκά βαλμένα εκεί. Γιατί εσείς έχετε τη δυνατότητα να αποφοιτήσετε. Αν καταλάβετε ότι τα συναισθήματα που φιλοξενείτε συνήθως στα 3 πρώτα κέντρα, δεν είναι η πραγματική σας προτίμηση. Αν συνειδητοποιήσετε ότι κάθε φορά που στηρίζετε τα λογικά σας επιχειρήματα, επιλέγετε να υποστηρίξετε όχι την αληθινή σας θέση. Όχι αυτό που αληθινά θέλετε από τη ζωή σας. Αυτό όμως, βρίσκεται σε άμεσο επηρεασμό από άλλους.

Δεν το αποφασίζετε αντικειμενικά και πραγματικά ελεύθεροι. Αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον της διαδικασίας. Αυτές οι σκέψεις που έρχονται, αυτά τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα σας και που λογικά γίνονται επιχειρήματα για να μην μπείτε στη δημιουργική σας ροή, δεν έρχονται μόνο από σας κι από τις δικές σας εμπειρίες. Έρχονται από πάρα πολλούς κόσμους, έρχονται από πάρα πολλούς άλλους, οι οποίοι θέλουν να σας πείσουν ότι οι πιθανότητές σας είναι ελάχιστες. Οι οποίοι θέλουν να σας πείσουν ότι είναι καλύτερα να είσαστε ασφαλείς και δυστυχισμένοι. Οι οποίοι θέλουν να σας πείσουν ότι είναι καλύτερα να ζήσετε μια ζωή μέσα σ' ένα κλουβί, παρά να το ρισκάρετε να βγείτε έξω και να πετάξετε ελεύθεροι. Κι εσείς, όταν στηρίζετε τη λογική σας, υιοθετείτε αυτή την άποψη. Αυτό συμβαίνει. Αντί η ροή στα κάτω κέντρα που είναι τα κέντρα της υλικής σας πραγματικότητας να ανοίξει για να περάσει η συχνότητα της 8ης διάστασης και να υλοποιήσει χαρά, αφθονία, δημιουργία και αγάπη, υιοθετώντας τα επιχειρήματα της λογικής σας, επιλέγετε. Η πραγματικότητα της 3ης διάστασης θα συνεχίσει να είναι μια τυραννική, εξουσιαστική πραγματικότητα που αναπαράγει φόβο και αρρώστια και δυστυχία.

Είναι λοιπόν φαινομενικά, η «ευελιάνα», ένας κόσμος φαντασίας, αλλά είναι πολύ πιο αληθινός κόσμος από τον κόσμο της 3ης διάστασης. Κι εσείς μέσα στην 3η διάσταση νομίζετε ότι ξέρετε την 3η διάσταση, αλλά αγαπητοί μας φίλοι,  τώρα αρχίζετε να τη γνωρίζετε. Η 3η διάσταση είναι ο χώρος όπου όλες οι συχνότητες της δημιουργίας, αλληλεπιδρούν, αλληλοσυζητούν και διαπραγματεύονται. Αυτός είναι ο λόγος που εσείς νιώθετε πάρα πολλές φορές δυσφορία μέσα στο σώμα. Δεν είναι σωματική η δυσφορία σας, είναι ενεργειακή η δυσφορία σας. Όταν δεν νιώθετε καλά, δεν είναι επειδή δεν είναι το σώμα σας καλά. Είναι επειδή οι ενέργειες της δημιουργίας μέσα στο σώμα σας, βρίσκονται σε σύγκρουση. Κοιτάτε τα άστρα και ακούτε τα βουητά ή τους κεραυνούς ή τις αστραπές ή τις βροντές και πιστεύετε ότι απλώς μεταφέρετε ηλεκτρομαγνητικές εκκενώσεις και μαγνητικά φορτία. Δεν είναι μόνο έτσι. Γίνεται και αυτό, αλλά πάρα πολλοί άλλοι, απόλυτα υπαρκτοί πολιτισμοί, απόλυτα υπαρκτά κοσμικά όντα, πολεμάνε στους αέρες σας, πολεμάνε μέσα στην ενέργεια της Γης. Όταν εσείς δυσφορείτε, δεν είναι το σώμα σας που δυσφορεί, είναι ότι ξέρετε ότι υπάρχει ένας πόλεμος μέσα στην ενέργειά σας. Όταν η ζωτικότητα θέλει να μείνει μαζί σας, γιατί την έχετε ζητήσει, γιατί ζητήσατε από το Θεό να σας στείλει ιδέες και έμπνευση να βγείτε από το αδιέξοδο, και οι ιδέες έρχονται και όλα τα ανώτερα κέντρα σας είναι ζωντανά και όλα τα κατώτερα κέντρα σας ζουν χαρά, μετά αρχίζει ένας πόλεμος. Και δεν είναι το σώμα σας που το κάνει. Είναι ο νους σας που τον κάνει. Είναι ο νους σας που επιτρέπει στη λογική σας να πάρει τα ηνία. Είναι ότι εκχωρείτε την επιλογή σας σε αυτά που λέει η λογική σας. Και όταν μιλάει η λογική σας, αγαπητοί μας φίλοι, δεν μιλάτε μόνο εσείς. Μιλάνε πολλοί άλλοι που συνδέονται με τη Γη, και με την πραγματικότητα της 3ης διάστασης. Και θέλουν να έχουν άποψη και για τη ζωή σας και για την 3η διάσταση.

Και είναι πολύ κατάλληλη ώρα, τώρα που η ψυχή έχει ξεκλειδώσει τα σεντούκια σας μέσα στην ενέργειά σας, να αρχίσετε συνειδητά να μετακινείστε, να αρχίσετε συνειδητά να επιλέγετε. Δεν υπάρχει κανένας σας που δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει, είχα μια ιδέα, είχα μια έμπνευση και ένιωθα απίστευτη ζωτικότητα και για μερικές στιγμές ήμουνα απόλυτα βέβαιος ότι αυτό είναι εφικτό. Ένιωθα ότι έχω όλα όσα χρειάζονται για να το κάνω, δεν υστερώ σε τίποτα. Και ξέρετε επίσης όλοι σας εδώ μέσα, το πώς ακριβώς χάθηκε αυτή η ζωτικότητα. Αυτή η ζωτικότητα, που εσείς αισθανθήκατε, στην πραγματικότητα απορροφήθηκε από τα 3 κατώτερα κέντρα και πήγε αλλού. Αλλά όχι σε σας. Βγήκε από την κάτω ροή σας, βγήκε από το κάτω κέντρο της Γης και κάποιος την πήρε, αλλά δεν ήσασταν εσείς. Φάνηκε να την τρώει η λογική σας, αλλά δεν την έφαγε πραγματικά η λογική σας γιατί τότε θα είχε διευρυνθεί.

Αρνηθήκατε τη ροή, η οποία έγινε όφελος για κάποιον άλλο κι όχι για σας. Είναι ακριβώς αυτός ο κάποιος άλλος, δίπλα σας, αυτός ο πολυδιαστασιακός κάποιος άλλος, με τον οποίο συμμαχείτε όταν εσείς στέκεστε με τη λογική σας. Δεν υπηρετείτε το δικό σας συμφέρον κι όφελος, αλλά υπηρετείτε το συμφέρον και το όφελος άλλων.

Θα φαινόταν πολύ απλό να πούμε ότι όλοι οι άνθρωποι ξέρουμε ότι θέλουν την ευτυχία. Έτσι δεν είναι; Γιατί είναι τόσο δύσκολο για τους ανθρώπους να διαλέξουν την ευτυχία.

Γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς να είναι ανυπάκουοι με αυτά τα οποία οι πολυδιαστασιακές ενέργειες του ζητάνε. Γιατί οι πολυδιαστασιακές ενέργειες που ελέγχουν την πραγματικότητά σας και το νου σας, θέλουν να νιώθετε ανασφαλείς και φοβισμένοι, για να παίρνουν εκείνοι τη ροή της 8ης διάστασης και να ζούνε εκείνοι καλά κι εσείς χειρότερα. Και είναι μόνο μέσα στο δικό σας νου που γίνονται αυτές οι επιλογές και που εσείς παίρνετε αυτές τις θέσεις.

Εάν το δείτε έτσι όπως περιγράφεται, είναι πάρα πολύ απλό, ίσως να είναι τόσο απλό που να είναι κι αστείο. Ξέρετε όμως ότι έχετε ζήσει ζωές ολόκληρες όπου αυτό δεν φαινόταν ούτε αστείο, ούτε απλό. Ξέρετε πως το να ζείτε στην 3η διάσταση προσπαθώντας να είσαστε χαρούμενοι, φαίνεται σχεδόν ένα ανέφικτο εγχείρημα. Άρα, είναι μεν πολύ απλή εικόνα, αλλά αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα να ήταν δύσκολο, είναι η επίγνωση. Δεν είστε αποκομμένοι από άλλα πολυδιαστασιακά όντα, μαζί τους ζείτε. Δεν είστε ένα ον, ένας άνθρωπος χωμένος σε μια γωνία ενός σπιτιού και σε μια γωνία μιας πόλης. Συνεχίζετε να είστε τώρα και σήμερα και σ' όλη σας τη ζωή, πολυδιαστασιακές υπάρξεις. Συνέχεια έχετε διαπραγματεύσεις με άλλες πολυδιαστασιακές υπάρξεις. Και απλά επί χρόνια, δεκαετίες και ζωές αφήνετε να σας πείσουν πως η δική τους άποψη που μεταφέρεται από τη λογική σας είναι καλύτερη από τη δική σας αίσθηση. Αυτό συμβαίνει. Αυτό και μόνο συμβαίνει.

Προτιμάτε να πιστεύετε πως κάποιος άλλος, η λογική σας, ξέρει καλύτερα από τα ίδια σας τα κύτταρα το τι είναι η χαρά. Προτιμάτε να πιστέψετε πως η λογική σας που δεν ξέρει αύριο τι θα συμβεί σε σας, γνωρίζει καλύτερα το τι πρέπει να επιλέξει, από ότι όλη η ζωτικότητα που νιώθετε μέσα στο σώμα σας και σας κάνει να είσαστε απόλυτα βέβαιοι.

Είναι ώρα να αρχίσετε να αναρωτιέστε και να σκέφτεστε πολύ συνειδητά. Όταν το σώμα σας δυσφορεί, κοιτάξτε ποιες ενέργειες βρίσκονται σε πόλεμο και γιατί. Κάποια θέση έχετε πάρει που δεν υπηρετεί το όφελός σας, ούτε τη χαρά σας, ούτε τον εαυτό σας. Και δεν έχετε κανένα λόγο, αγαπητοί μας φίλοι, να συνεχίσετε να παίρνετε τέτοιες θέσεις.

Είχαμε μιλήσει για την υψηλή καταλληλότητα πριν από αρκετούς μήνες, και είχαμε πει πως η ενέργεια του 2009, είναι μια ενέργεια που χαρακτηρίζεται από την πρόθεση της ύψιστης καταλληλότητας. Η ύψιστη καταλληλότητα είναι η ευτυχία και η δημιουργικότητά σας. Η ύψιστη καταλληλότητα είναι η συνειδητή απάντηση του εαυτού σας με αυτά τα οποία συμβαίνουν μέσα σας. Η ύψιστη καταλληλότητα είναι αυτή που σας κάνει να κινηθείτε προς το αληθινό όφελός σας. Και να πάψετε να φιλοξενείτε οτιδήποτε αληθινά δεν υπηρετεί το γέλιο, τη χαρά και την ξεγνοιασιά σας. Δεν σας επιβάλλεται στην πραγματικότητα η δυστυχία. Την επιλέγετε επειδή διαλέγετε τη λογική. Η λογική σας ανήκει σε άλλο κόσμο και χειραγωγείται από έναν άλλο κόσμο.

Θέλετε να συνεχίσετε να υπηρετείτε έναν άλλο κόσμο; Σαν ψυχές και σαν ανώτεροι εαυτοί αποφασίσατε να φτιάξετε σώματα, συγκεκριμένα σώματα. Να τα προικίσετε με συγκεκριμένες νοητικές και συναισθηματικές ικανότητες. Να τα συνδέσετε με όλα τα αισθαντικά πεδία και το πεδίο της Γαίας. Και αποφασίσατε να το κάνετε αυτό γιατί το εγχείρημα του να ελευθερώσετε τον εαυτό σας, ως άνθρωπο, και να ελευθερώσετε μια πραγματικότητα, είχε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και πολύ νόημα.

Απελευθερώνοντας μια πραγματικότητα, απελευθερώνεται ένα μέρος του θεϊκού νου. Μεταλλάσσεται. Αυτό το οποίο αντιλαμβάνεστε ως θεϊκό νου ή ως Θεό, μετεξελίσσεται. Η δυνατότητα της ελεύθερης εμπειρίας, διευρύνεται και δίνεται σε πάρα πολλούς άλλους κόσμους.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Ξέρουμε ότι πήγαμε πολύ γρήγορα, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να μεταφερθούν αυτά που ακούσατε, παρά μόνο μ' αυτή την ταχύτητα. Αυτή η ταχύτητα στο βαθμό που την αισθανθήκατε, είναι η ταχύτητα της 8ης διάστασης, όπως εσείς μπορείτε ως άνθρωποι να την αντιληφθείτε. Είναι μια ταχύτητα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο στη λογική να παρέμβει. Είναι μια ταχύτητα που μονοπωλεί την κεντρική σας στήλη και που μέσα στην κεντρική στήλη δεν μπορεί να συμβεί τίποτα άλλο παρά μόνο να ρέει η θεϊκή αφθονία και η απάντηση σε όλα τα αιτήματά σας. Είναι μόνο μέσα στα ενεργειακά σας κέντρα που γίνονται οι παρεμβολές, οι παρεμβάσεις και οι περιορισμοί της ροής της.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αντοχή σας, γιατί σήμερα ήταν μια επικοινωνία που απαιτούσε ψυχική αντοχή. Θέλουμε να σας παροτρύνουμε ένθερμα, να διαβάσετε πολύ προσεχτικά αυτά τα οποία ειπώθηκαν. Θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε όταν νιώθετε από μια ιδέα, από μια καινούργια σκέψη όλο το πεδίο σας να ζωντανεύει και να λάμπει, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτή είναι η θεϊκή καθοδήγηση, ότι αυτή είναι η απάντηση για τη λύση των προβλημάτων. Και θέλουμε να σας ζητήσουμε να είστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί όταν δίνετε τόσο εύκολα βάση και χώρο μέσα σας στα επιχειρήματα της λογικής σας.

Και μέχρι την επόμενη φορά αγαπητοί μας φίλοι, να είστε ευτυχισμένοι κάνοντας επιλογές ευτυχίας, να είστε βέβαιοι πως ο Θεός απαντά συνέχεια μέσα σας, εσείς δεν θέλετε να ακούσετε, δεν επιτρέπετε, να είστε βέβαιοι ότι την επόμενη στιγμή που θα επιτρέψετε, η ροή θα περάσει μέσα στο υλικό πεδίο και θα αρχίσει να κάνει υπέροχα πράγματα για σας, εάν εσείς δεν αρνηθείτε.

Και μέχρι την επόμενη φορά, να θυμάστε πως δεν είναι ο Θεός εκείνος που αρνείται να φέρει την απάντηση στις προσευχές σας, αλλά είστε εσείς που φοβάστε να δεχθείτε την πραγματοποίηση των ονείρων σας μέσα στον υλικό κόσμο.

Και έτσι είναι!

 Η επικοινωνία αυτή έγινε από τον Σμαραγδένιο Κύκλο και από τον Ραφαήλ  με την βοήθεια και των 12 Αρχαγγέλων. Οι θεμελιώδεις πνευματικές ζωές για την ανθρωπότητα είναι 13. Ψάχνετε σίγουρα τον 13ο, αλλά αυτός θα σας γίνει αργότερα γνωστός.

Οι 12 Αρχάγγελοι τους οποίους πολλές φορές μνημονεύετε ή διαβάζετε σε βιβλία, έχουν αντιστοιχία με τους 12 έλικες του DNA σας. Και για να γίνει αυτή η επικοινωνία σήμερα, χρειάστηκε όλοι οι έλικες του πραγματικού σας DNA να συντονιστούν, να ενεργοποιηθούν και να τριφτούν ώστε να ξεσκουριάσουν. Αυτό ήταν ένα δώρο του Πνεύματος και του Ανώτερού σας Εαυτού, για σας που μέσα στο καλοκαίρι διαλέξατε να είστε εδώ σήμερα, και να μην είστε σε μια παραλία και να δροσίζεστε.

Ξέρουμε πόσο ωραία είναι η αίσθηση του νερού, το έχουμε νιώσει επειδή είμαστε μαζί σας, ξέρουμε πόσο ωραία είναι η δροσιστική γεύση ενός καφέ ή ενός χυμού όταν τον πίνετε, αλλά ξέρουμε πόσο πολύ πιο ωραίο είναι όταν ξεσκουριάζουν οι 12 έλικες του DNA σας και νέες δυνατότητες αρχίζουν να είναι πραγματοποιήσιμες.

Και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που έφερε εσάς κι εμάς εδώ σήμερα.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!

 

© 2009 Χαριτίνη Χριστάκου