Σμαραγδένιος Κύκλος


Ο νόμος της συνειδητότητας

Οκτώβριος 2009

Χαιρόμαστε πολύ που σας βρίσκουμε σε μία ενδιαφέρουσα και δυναμική περίοδο, για εσάς ατομικά αλλά και γενικότερα, μία δυναμική περίοδο για όλη την ανθρωπότητα.

Χαιρόμαστε όταν μας δίνεται η δυνατότητα να σας συναντάμε σε στιγμές που μένουν ανεξίτηλα γραμμένες μέσα στα χρονικά της ανθρώπινης συνειδητότητας, και του ταξιδιού της ψυχής σας. Παρ' ότι πιστεύετε πως τα πράγματα λειτουργούν με βάση τους φυσικούς νόμους της Γης ή του σύμπαντος, και επομένως όλα γίνονται με βάση μία συμπαντική νομοτέλεια.

Σήμερα θέλουμε να σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον για να σκεφτείτε αντίστροφα τα πράγματα. Γιατί, αγαπητοί φίλοι, αν μπούμε να μιλήσουμε λίγο για την αντίστροφη όψη των πραγμάτων, των νόμων και της ζωής, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να καταλάβετε τις επιστήμες και το πως λειτουργούν τα πράγματα κοσμικά, συμπαντικά και ανθρώπινα.

Εσείς λοιπόν είστε βέβαιοι μέσα σας, μέσα στην πραγματικότητα που βρίσκεστε τώρα, πως οι φυσικοί νόμοι και οι νόμοι οι προχωρημένοι της κβαντικής φυσικής εξηγούν τα πράγματα όπως εξελίσσονται στο σύμπαν, στους κόσμους, στους πλανήτες, στους ήλιους, ακόμα και στη μοριακή σας δομή. Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Είστε γνώστες των νόμων λειτουργίας του σύμπαντος, της ζωής, της πραγματικότητας, της ύλης και του άυλου, γιατί μαζί δημιουργήσατε τους νόμους. Το ενδιαφέρον δεν είναι το να σκεφτείτε το τι κάνουν οι νόμοι του σύμπαντος, οι φυσικοί νόμοι. Το ενδιαφέρον είναι να σκεφτείτε το τι κάνει τα πράγματα να δουλεύουν και τους νόμους να υπάρχουν. Τι κάνει τα μόριά σας να λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν, και τους πλανήτες να περιστρέφονται με τον τρόπο που περιστρέφονται. Και τον χρόνο να κινείται για εσάς ή για άλλους με τον τρόπο και τη συχνότητα που κινείται.

Η ανθρώπινη προσέγγιση, και ομολογούμε ότι δεν είναι μόνο η ανθρώπινη προσέγγιση, είναι και πολλών άλλων πλανητών η προσέγγιση αυτή, είναι το να παρατηρούν και να προσπαθούν να ανακαλύψουν τους νόμους που διέπουν τα φαινόμενα, ακόμα και της ίδιας της ζωής, της βιολογικής τους ζωής.

Εμείς θέλουμε όμως σήμερα να μιλήσουμε για το τι δημιουργεί τους ίδιους τους νόμους, και πως δημιουργούνται οι ίδιοι οι νόμοι. Γιατί φαίνεται ότι, μέσα στη συνειδητότητά σας, εσείς είστε το αποτέλεσματων των νόμων λειτουργίας του σύμπαντος και όχι οι δημιουργοί τους. Προσπαθείτε να εντάξετε τον εαυτό σας στο πλαίσιο λειτουργίας αυτών των νόμων, της φυσικής, της βιολογίας της χημείας, της ανώτερης φυσικής, των ανώτερων μαθηματικών, της κοσμικής λειτουργίας του χρόνου, και εκπονείτε απίστευτες θεωρίες πάνω στις σχετικότητες της ύλης, των μορίων, των δομών, όταν όλα τα πράγματα εξηγούνται πιο απλά, αν τα δείτε από την αντίστροφή τους. Και εξηγούμαστε:

Το πως λειτουργούν οι νόμοι, φυσικοί, κβαντικοί και όλοι οι υπόλοιποι, δεν έχει να κάνει με ένα κβαντικό περιβάλλον και με μία αντικειμενική πραγματικότητα, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Αυτό βγάλτε το από το μυαλό σας. Αντικειμενική πραγματικότητα δεν υπάρχει στο σύμπαν. Οι νόμοι δεν υπηρετούν την πραγματικότητα, ούτε τις αποστάσεις των πλανητών, ούτε των ηλιακών συστημάτων, ούτε τη λειτουργία του σύμπαντος. Αντίστροφα, η ταχύτητα και η συχνότητα εξέλιξης της συνειδητότητας, οποιωνδήποτε όντων οπουδήποτε στο σύμπαν, επηρεάζει, καθορίζει και αλλάζει τους νόμους του σύμπαντος, και επομένως της πραγματικότητας. Περίεργο ε; Καθόλου.

Θα σας ζητήσουμε να αισθανθείτε λίγο τον χώρο τον περίεργο, όπου μπορεί να τον αισθανθεί ο καθένας, εσείς που είστε σήμερα εδώ ή εσείς που διαβάζετε αυτή την επικοινωνία, θα σας ζητήσουμε να πάτε μέσα σας και να βρείτε σε ποιο σημείο για εσάς ατομικά είναι η ενέργεια της ψυχής σας. Πού βρίσκετε μέσα στο σώμα σας αυτή τη ζεστασιά που σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε ψυχή, μια αθάνατη, ειρηνική, φωτεινή ψυχή, μέσα σε μια διαδικασία που ζείτε την πραγματικότητα σαν ανθρώπινα όντα.

Υπάρχουν σημεία μέσα στο σώμα σας όπου μπορείτε να αισθανθείτε αυτή την ενέργεια της ψυχής σας.

 Και τώρα θα σας ζητήσουμε να πάτε μέσα σε εκείνα τα σημεία, και από εκείνο το σημείο που θα προτιμήσετε για τον εαυτό σας να δείτε τις ίνες από το φως που ξεκινούν από εκείνο το σημείο και εκτείνονται προς τα έξω, και να τις πάρετε απο πίσω σαν να παρακολουθείτε που πάνε αυτές οι ίνες. Σαν να είσαστε μικρά ηλεκτρόνια που κινούνται πάνω σε αυτές τις φωτεινές ίνες, και αρχίζετε και ταξιδεύετε πάνω σε αυτές τις φωτεινές ίνες της ψυχής. Το ταξίδι είναι μαγικό. Είστε απόλυτα ασφαλείς και απόλυτα προστατευμένοι, γιατί σε αυτές τις ίνες κανένας άλλος δεν μπορεί να μπει παρά μόνο εσείς με συνειδητή λειτουργία. Και έχετε ήδη διανύσει αμέτρητες αποστάσεις καθώς συνεχίζετε να κινείστε, και συνεχίζετε να κινείστε, και συνεχίζετε να κινείστε, και συνεχίζετε να κινείστε, και φαίνεται πραγματικά να βγάζετε συμπεράσματα ο καθένας, και είναι απίθανο αυτό, πως αυτές οι ίνες δεν τελειώνουν πουθενά, να μη φτάνουν κάπου, και ακριβώς τη στιγμή που φαίνεται να μην τελειώνουν πουθενά και να μην οδηγούν κάπου, ξαφνικά ξαναβρίσκεστε στο σημείο από όπου ξεκινήσατε. Είστε στο ίδιο σημείο.

Η απόσταση που διανύσατε είναι το σύμπαν ολόκληρο, αν μπορεί να ειπωθεί αυτό. Και όμως, φαίνεται να βρίσκεστε πάλι στο ίδιο σημείο, πολύ γνώριμο, στο σημείο της εκκίνησής σας. Σε αυτό το σημείο από όπου ξεκινήσατε είναι η Πηγή. Και δεν είναι μακριά σας. Και χρειάστηκε να κάνετε μία άπειρη διαδικασία για να ξαναβρεθείτε ακριβώς σε αυτό.

Αφού λοιπόν ταξιδέψατε σε όλο το μήκος του σύμπαντος, και σε όλους τους χρόνους του σύμπαντος, και είστε πάλι στο σημείο της εκκίνησης, εκεί που είναι η Πηγή παρούσα, τώρα θα σας ζητήσουμε να αφεθείτε να μπείτε μέσα σε αυτό το σημείο, να αισθανθείτε μέσα σε αυτό το σημείο, και μόλις μπείτε μέσα του θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν πουθενά ίνες. Αλλά πως το ίδιο το σημείο είναι το σύνολο ταυτόχρονα. Μέσα στο σημείο.

 Θέλουμε λοιπόν μέσα σε αυτή την αίσθηση να αισθανθείτε την εξής συμπαντική λειτουργία και μηχανική, τη μηχανική του Θεού. Οσο το σημείο, εσείς δηλαδή, αναζητάτε τον εαυτό σας, θέλετε να γνωρίσετε το μεγαλείο της ζωής, αναρωτιέστε για τη λειτουργία των πραγμάτων, ταξιδεύετε πάνω σε μήκη κύματος και σε ίνες κύματος και όσο πιο μακριά πάτε σε αυτές τις ίνες του φωτός, τόσο πιο πολλή γίνεται η νοσταλγία σας, η επιθυμία σας και το πάθος να βρείτε την άκρη. Τόσο πιο πολύ αυξάνεται η περιέργειά σας, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η ανάγκη σας να δείτε την αλήθεια και να βρείτε την απάντηση στη ζωή σας, στο ποιοι είστε και τι είναι αυτό το μυστήριο της ζωής.

 Εκεί που αναπτύσσεται αυτή η ύψιστη δυναμική, ή η κορύφωση της επιθυμίας, είναι το σημείο όπου ασκούνται οι μέγιστες πιέσεις στα ρευστά του σύμπαντος ή της συνειδητότητας. Και είναι η διαδρομή από το ξεκίνημα καθώς σιγά-σιγά καλλιεργεί τον πόθο και το πάθος για την ανακάλυψη, που παράγει νόμους. Οι νόμοι είναι διαφορετικοί όταν ξεκινάτε την εξερεύνηση, από τους νόμους που ισχύουν όταν επιστρέφετε από την εξερεύνηση. Οι φυσικοί νόμοι, οι κβαντικοί νόμοι, οι βιολογικοί νόμοι, υπακούουν, δημιουργούνται από το βάθος και την ένταση της επιθυμίας της ψυχής για την ανακάλυψη της αλήθειας.

Όταν η ψυχή σαν μία ατομικότητα αποφασίζει να γνωρίσει το μυστήριο της ζωής και να μπει στη διαδικασία των εμπειριών για την ανακάλυψή του, στην αρχή είναι μικρή και άπειρη. Δεν γνωρίζει. Οι νόμοι της λειτουργίας των πραγμάτων και της ζωής την υποστηρίζουν, την ενθαρρύνουν και τη βοηθούν. Της φέρνουν καταστάσεις που θα λεγατε εσείς υλικές ή βιολογικές που η ψυχή μπορεί να αντεπεξέλθει. Που η ανακάλυψη είναι δυνατή ώστε να οδηγηθεί στα επόμενα βήματα.

Αυτό σημαίνει πως οι πραγματικότητες που δημιουργούνται στις πρώτες ζωές της ύλης της ψυχής είναι γλυκές και ήρεμες και όμορφες πραγματικότητες. Σαν αυτές που δημιουργήθηκαν στη Γη στην εποχή της Λεμουρίας. Ηταν οι πρώτες υλικές και βιολογικές ζωές. Οι νόμοι υπάκουαν τις ανάγκες της ψυχής και οι νόμοι φτιάχνονταν με βάση το δυναμικό και το που βρισκόταν.

Καθώς οι ψυχές άρχισαν να εξελίσσονται και άρχισαν να συσσωρεύουν εμπειρία, και άρχισαν οι υλικοί κόσμοι ή αν θέλετε ο υλικός κόσμος της Γης να μην τις τρομάζει, οι νόμοι άλλαξαν. Οχι γιατί κάποιος το αποφάσισε, αλλά γιατί η συνειδητότητα της ψυχής είχε αλλάξει. Η ικανότητα της ψυχής είχε εξελιχθεί. Και η ψυχή ετοιμαζόταν να μπει σε πιο έντονη διαδικασία, πιο δραματικών εμπειριών, πιο βαθιών εμπειριών για την ανακάλυψη των μυστηρίων της ζωής. Και αυτό ακριβώς έγινε. Οι νόμοι άλλαξαν, οι υλικοί, και η λειτουργία τους, υπηρετώντας τις νέες ανάγκες της ψυχής και του ταξιδιού της. Και αυτό κράτησε κάποια χιλιάδες χρόνια, και ξαναάλλαξαν οι νόμοι οι οποίοι μπορούν εύκολα να γίνουν κατανοητοί.

Δείτε τη διάρκεια ζωής του ανθρώπινου είδους: θα δείτε ότι μέσα στα χιλάδες χρόνια που υπάρχει η ανθρώπινη ζωή, η διάρκεια της ανθρώπινης ζωής άλλαξε και ξαναάλλαξε και ξαναάλλαξε, σαν να έμπαινε σε νέες περιόδους, σε νέα δεδομένα. Ανθρωποι στη Γη έχουν ζήσει με διάρκεια ζωής και πάνω από 1000 χρόνια, όπως έχουν ζήσει άνθρωποι στη Γη με διάρκεια ζωής μηνών. Συνολικά είστε σε μία περίοδο όπου ο μέσος όρος της ζωής σας είναι σύντομος. Αυτό όμως σημαίνει πως οι νόμοι της πραγματικότητας, της ύλης και του σύμπαντος έχουν αλλάξει. Και συνεχίζουν να αλλάζουν. Υπηρετούν μία συμπύκνωση της διαδικασίας της ψυχής σας.

Και όσο η ψυχή σας καίγεται πλέον από τη φλόγα και το πάθος και την ανάγκη να ολοκληρώσει, οι νόμοι της ύλης αλλάζουν. Οι νόμοι της βιολογίας προσαρμόζονται σε αυτό το πάθος. Οι νόμοι της κίνησης της Γης αλλάζουν. Η ταχύτητα της περιστροφής της, το ξέρετε ότι ήδη αλλάζει; Οι αποστάσεις της Γης από τους άλλους πλανήτες είναι ήδη διαφορετικές και συνεχίζουν να αλλάζουν. Θα σας τα πουν οι αστρονόμοι σας, όταν δεν θα φοβάστε να τα ακούσετε. Ήδη όμως, όσοι ασχολούνται με την αστροφυσική το βλέπουν αυτό να συμβαίνει. Και δεν είναι, αγαπητοί φίλοι, ότι αλλάζει το ηλιακό σύστημα.

Είναι ότι η δίψα της ψυχής καίει πια. Και η ψυχή θέλει να ολοκληρώσει. Και αυτό επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας των πάντων. Όλων των νόμων. Δεν υπάρχουν νόμοι αντικειμενικοί για να προσαρμοστεί η ψυχή. Η ψυχή δημιουργεί τον νόμο. Το που βρίσκεται η ψυχή παράγει πραγματικότητα. Στήνει νόμους σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας. Από το απλό μοριακό, έως το αστρικό και το ηλιακό. Η συνειδητότητα παράγει και καθορίζει τον νόμο, και οχι ο νόμος  την συνειδητότητα.

Αυτό σημαίνει πως αν συνειδητοποιήσετε πως το πάθος σας και ο πόθος σας και η σύνδεσή σας με την αλήθεια σας είναι οι παράγοντες που δημιουργούν όλα τα μήκη και τα πλάτη της πραγματικότητάς σας, πως έχετε στο χέρι σας τη μεγαλύτερη δύναμη δημιουργίας που έχετε ποτέ διανοηθεί. Γιατί η δημιουργία σας και η δύναμή σας να δημιουργείτε δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις καταστάσεις της ζωής σας. Δημιουργείτε τους νόμους της δημιουργίας σας. Δημιουργείτε τους νόμους της νευροχημείας σας και τους δημιουργείτε από την ένταση του πάθους σας για την ανακάλυψη της αλήθειας. Αν το λέγαμε πιο λογοτεχνικά, θα το λέγαμε: ο πόθος σας για τον Θεό και η αγάπη σας για την Πηγή, όσο αυξάνεται, αλλάζει τους νόμους τους ίδιους στους οποίους υπάγεται η διαδικασία της ανακάλυψής τους. Έτσι είναι πραγματικά η πραγματικότητα, και όχι αντίστροφα.

Τα άτομα που φτάνουν σε μία συνεχή σύνδεση με την Πηγή μιλάνε για το Άχρονο. Σας λένε ότι οι νόμοι του χρόνου αλλάζουν για εκείνα. Σας μιλάνε για μία αίσθηση που είναι πέρα από τον χώρο. Εμφανίζονται σε τρία σημεία την ίδια στιγμή. Οι νόμοι υπακούουν την συνειδητότητα, και όχι η συνειδητότητα τους νόμους. Θα υπάρξουν άνθρωποι όπως εσείς, πνευματικά όντα όπως εσείς, που στην τωρινή εποχή που είναι μοναδικής ομορφιάς και ανακάλυψης θα καταδείξουν την αλήθεια αυτή που ακούτε. Η ψυχή δημιουργεί την πραγματικότητα. Η ψυχή παράγει τον νόμο. Δεν υπάρχει νόμος που διέπει την ψυχή.

Υπάρχει ένας Νόμος: η λειτουργία της Πηγής. Και από αυτόν η ψυχή δημιουργεί όλους τους άλλους. Όλοι καθορίζονται από την σχέση της ψυχής με την Πηγή. Και αυτό υπηρετεί και δημιουργεί πραγματικότητες. Και θα υπάρχουν άτομα, στα χρόνια που θα ζήσετε και δεν είναι μακρινά σας, που θα καταδείξουν πρώτον την πρωτοφανή υπέρβαση όλων των γνωστών υλικών νόμων, θα καταδείξουν την πρωτοφανή υπέρβαση όλων των γνωστών βιολογικών νόμων, θα καταδείξουν την απίστευτη υπέρβαση όλων των γνωστών νόμων της νευροχημείας, και θα καταδείξουν και την υπέρβαση όλων των γνωστών συμπαντικών νόμων.

Αυτά που θα ζήσετε τα επόμενα 10 χρόνια είναι πρωτόγνωρα για την ανθρωπότητα. Και πυροδοτούνται από το πάθος και τη δίψα των ψυχών για την επανασύνδεσή τους με την Πηγή. Για να φτάσουν συνειδητά και πάλι στο σημείο απ' όπου ξεκίνησαν. Για να κλείσουν τον κύκλο της ανακάλυψης και της εμπειρίας εν ειρήνη.

Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανακάλυψης, και αν θέλετε να αλλάξετε υπέρ σας τους νόμους, δηλαδή οι νόμοι να σας υπηρετούν και όχι εσείς να προσπαθείτε να καταλάβετε τον νόμο που εσείς έχετε φτιάξει, ένα πράγμα έχετε να κάνετε: συνειδητά να αυξάνετε κάθε μέρα το πάθος σας και τη δίψα σας για να γνωρίσετε την αλήθεια. Για να γνωρίσετε τον Θεό, την Πηγή, την Κοσμική Διάνοια.

Όσο λειτουργείτε με βάση αυτή τη δίψα, με βάση αυτό το πάθος, η δίψα και το πάθος σας φέρνουν τις απαντήσεις εγγύτερα, ανοίγουν τους δρόμους για σας, γιατί οι Νόμοι του σύμπαντος θα υπηρετήσουν εσάς, αφού εσείς είστε οι δημιουργοί τους. Και σιγά-σιγά θα μπείτε και θα καταλάβετε ότι είστε σε μία άλλη λειτουργία χρόνου από άλλους, σε μία άλλη λειτουργία της βιολογίας σας από άλλους, όχι γιατί πηδήξατε σε μία άλλη κατάσταση, αλλά γιατί εσείς οι ίδιοι αλλάξατε δόνηση. Δημιουργήσατε ένα άλλο χωρο-χρονικό, χημικό, νευρικό, βιολογικό πλαίσιο για τον εαυτό σας. Και το ενδιαφέρον σε αυτή την εποχή είναι πως τα πλαίσια που δημιουργείτε για κάθε έναν από εσάς είναι διαφορετικά. Δηλαδή, θα δείτε στα επόμενα δεκάδες χρόνια άλλα άτομα να ζουν 50 χρόνια, άλλα άτομα να ζουν 70 χρόνια, άλλα 100, άλλα 150, άλλα 200, άλλα 500, όλων των ειδών.

Εκεί θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει ένας νόμος που διέπει τη Γη. Αλλά πως υπάρχει ένας Νόμος, ας τον πούμε έτσι, που διέπει την κάθε ψυχή, γιατί η ψυχή παράγει τον Νόμο. Η ψυχή δημιουργεί τον Νόμο με βάση την συχνότητα της συνειδητότητάς της. Και γι' αυτό υπάρχουν αμέτρητες πραγματικότητες. Αμέτρητοι χωροχρόνοι. Αμέτρητες δυνατότητες. Αμέτρητα παιχνίδια.

Όταν θα είστε μπροστά στην πραγματικότητα που περιγράφουμε, και θα βρεθείτε στα επόμενα χρόνια, θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει μία κοινή παράμετρος, θα καταλάβετε πως αν έχετε να αναγάγετε όλο αυτό το διαφοροποιημένο σύνολο σε μία παράμετρο, αυτή η μία παράμετρος είναι η ατομικότητα της ψυχής και οι πραγματικότητες που δημιουργεί η κάθε ψυχή. Ο νόμος δεν διέπει την ψυχή. Η ψυχή δημιουργεί τον νόμο.

Είστε στην ιστορική εποχή του να ανακαλύψετε μέσα στον τρισδιάστατο κόσμο - σε έναν κόσμο που μπορείτε να μετρήσετε την απόσταση, το ύψος, το βάθος - να διαπιστώσετε και να ανακαλύψετε πως ο κόσμος και η ζωή είναι άπειρων δυνατοτήτων. Πως η εμπειρία σας και η πραγματικότητά σας είναι άπειρων δυνατοτήτων. Και πως είστε εσείς οι δημιουργοί της επιλεγμένης πραγματικότητας που φτιάχνετε, στην οποία ζείτε. Θα δείτε άτομα να αρρωσταίνουν από χρόνιες αρρώστιες, όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή, και άτομα να μην αρρωσταίνουν ποτέ. Θα δείτε άτομα να αρρωσταίνουν από ασθένειες που κρατάνε 3 ώρες, θα δείτε άτομα να αρρωσταίνουν για μία δεκαετία.

Θα δείτε όλες τις διαφοροποιήσεις μέσα στο πεδίο σας, μέσα στην πραγματικότητα. Και αυτό επίσης θα σας κάνει να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως δεν υπάρχει ένας νόμος για την υγεία. Πως ούτε το σώμα σας υπάγεται σε έναν νόμο. Το σώμα σας υπάγεται στον νόμο που δημιουργεί η ψυχή σας. Και η ψυχή σας, το σημείο εκκίνησης και ολοκλήρωσης, είναι μέσα σας. Η ζέση και η δίψα για αλήθεια καθορίζει τα κομματάκια τα μικρά στις τρύπες του χωροχρόνου που μπαίνετε. Και εκεί δημιουργείτε τους νόμους για εσάς, ατομικά.

Σκεφτείτε ότι ήδη το έχετε ζήσει αυτό που ακούτε. Την ίδια στιγμή που εσάς οι δείκτες του ρολογιού σας φαίνονται ακίνητοι, στον διπλανό σας ο χρόνος φαίνεται να έχει περάσει πολύ γρήγορα. Αυτό πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε πως ο νόμος του χρόνου δεν δουλεύει το ίδιο για τους δυο σας. Την ίδια στιγμή που δύο βιολογίες παρόμοιων δυνατοτήτων, η μία ασθενεί, εξασθενεί, και η άλλη δυναμώνει και γίνεται πιο άνοση, αυτό πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε πως είναι διαφορετικοί νόμοι που διέπουν αυτές τις φαινομενικά ίδιες περιπτώσεις. Και οι νόμοι δεν είναι εξωτερικοί.

Οι συμπαντικοί νόμοι είναι συμπαντικοί νόμοι, και αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν μέσα στην ευφυία της συνειδητότητας. Υπακούουν, εκτελούν, εκπληρώνουν τις βουλήσεις της συνειδητότητας. Υπηρετούν την επιθυμία της ψυχής. Αυτή ήταν η επιθυμία της Πηγής, του Θεού, μέρη του οποίου είστε. Ό,τι δημιουργηθεί, να υπηρετήσει τη δημιουργία. Δεν είναι αντίστροφοι οι νόμοι. Εσείς είστε τα μέρη της Πηγής, και ό,τι δημιουργείτε υπηρετεί την επιθυμία σας, την ανάγκη σας. Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως πρέπει να είστε κάπως για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ή να αξιοποιήσετε έναν συμπαντικό νόμο. Πρέπει να είστε κάπως σε σχέση με την ψυχή σας, με την αλήθεια σας, με την ακεραιότητά σας, με το πόσο θέλετε να καταλάβετε το νόημα της ζωής σας. Αν είστε κάπως εκεί και αν πράττετε κάπως σε σχέση με αυτό, τότε μην έχετε καμία σκέψη πως όλα τα υπόλοιπα θα σας υπηρετήσουν. Όσο πιο μακριά πάτε από την αλήθεια, τόσο πιο πολύ οι νόμοι συνωμοτούν για να την ανακαλύψετε. Όχι όμως γιατί οι νόμοι είναι αυθύπαρκτοι, αλλά γιατί εσείς ξέρετε το πόσο μακριά είστε. Παράγετε την πραγματικότητα που θα σας πιέσει να προχωρήσετε πιο γρήγορα και να βρείτε την επιστροφή.

Αγαπητοί φίλοι, μέχρι τώρα η βασική πεποίθηση στην ανθρωπότητα είναι πως η πραγματικότητα είναι αντικειμενική, οι νόμοι είναι αντικειμενικοί και ο άνθρωπος υπάγεται σε αυτή την πραγματικότητα και σε αυτούς τους νόμους. Διέπεται και υπόκειται σε όλα αυτά. Σήμερα ομως σας λέμε πως δεν υπάρχει τέτοια πραγματικότητα και πως δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι. Σήμερα σας ζητάμε να καταλάβετε και να αισθανθείτε μέσα σας πως η δική σας ανάγκη για να λύσετε το μυστήριο της ζωής, για να συναντήσετε την ευτυχία, την εκπλήρωση, την πραγμάτωση του εαυτού σας, είναι ο μόνος δημιουργός των νόμων.

Σήμερα σας λέμε πως οι νόμοι υπόκεινται σε σας και η πραγματικότητα επίσης. Δεν έχετε κανένα άλλοθι λοιπόν. Είστε γυμνοί πια. Δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα για να διαμαρτυρηθείτε για ό,τι τυχόν πρόβλημα ή δυσλειτουργία υπάρχει στη ζωή σας. Όσο πιο γρήγορα δεχθείτε την αλήθεια που ακούσατε, τόσο πιο γρήγορα θα πάρετε τη δύναμη αυτής της αλήθειας. Θα ενεργοποιήσετε αυτή την αλήθεια. Σκεφτείτε αυτή την στιγμή αν πιστέψετε αυτό που ακούτε, αν το πιθανολογήσετε ότι εσείς δημιουργείτε τον νόμο, ότι η βιολογία δεν έχει εκ προοιμίου νόμους, παρά μόνο στο βαθμό που η λειτουργία της αντιστοιχεί στην συχνότητα της συνειδητότητας που έχετε. Αλλάξτε συχνότητα. Η βιολογία θα αλλάξει. Αλλάξτε δόνηση συνειδητότητας. Η βιολογία θα αλλάξει. Η χημεία της βιολογίας θα αλλάξει, νευρολογία της βιολογίας θα αλλάξει, η υλική ανατομία της βιολογίας θα αλλάξει, το χρώμα στα μάτια σας θα αλλάξει, το ύψος στα κόκκαλά σας θα αλλάξει, η ποιότητα της τρίχας σας θα αλλάξει. Το πως είναι τα ματοτσίνορά σας. Θα αλλάξουν. Το πόση είναι η διάσταση του πέλματός σας, θα αλλάξει. Δεν υπάρχει νόμος στον οποίο υπόκειται η συνειδητότητα. Η συνειδητότητα είναι ο νόμος. Η συνειδητότητα δημιουργεί τον νόμο.

 Βγείτε από την ψευδαίσθηση ότι ακολουθείτε και υπόκειστε σε νόμους. Είστε οι ζωντανοί νόμοι. Οι φορείς, οι δημιουργοί, οι ενεργοποιητές. Ό,τι νόμο δώσετε εντολή να δημιουργηθεί, αυτόν ζείτε. Είστε οι νομοθέτες και εκείνοι που υπόκεινται στη νομοθεσία τους. Και είναι στο χέρι σας να αλλάξετε νομοθεσία. Και επομένως τη ζωή σας, και τον εαυτό σας.

 Ξέρουμε ότι αυτά που ακούσατε είναι αρκετά έντονα. Σας βάζουν σε περίεργες θέσεις μέσα στον εαυτό σας. Όμως είναι μία καλή στιγμή για να συμβεί αυτό. Μπορείτε να το ακούσετε, μπορείτε να το επεξεργαστείτε, μπορείτε ακόμα και να παραγάγετε σκέψεις δημιουργικές γύρω απ' αυτό. Είναι δυνατόν να είστε οι δημιουργοί όλων των νόμων; Είναι δυνατόν η συνειδητότητά σας να δημιουργεί τους νόμους, ακόμη και του ηλιακού συστήματος; Είναι δυνατόν το που βρίσκεται η συνειδητότητά σας να καθορίζει την απόσταση της Γης από τον Ήλιο; Και σε τι απόσταση βρίσκεται η Σελήνη από εσάς; Είναι. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι αποστάσεις των πλανητών αλλάζουν γιατί οι συσχετισμοί μέσα στην συνειδητότητά σας με τον εαυτό σας αλλάζουν.

Ο δείκτης υγείας πολλών ανθρώπων αλλάζει, γιατί ο συσχετισμός τους με τον εαυτό τους αλλάζει. Ο δείκτης ανοχής της βιολογίας αλλάζει γιατί ο συσχετισμός με την συχνότητα του εαυτού αλλάζει. Όλα είναι εξωτερικές εκδηλώσεις του πεδίου των νόμων της δημιουργίας που εσείς εκπροσωπείτε. Είστε οι εκπρόσωποι της δημιουργίας στη Γη. Εκπροσωπείτε το πεδίο της δημιουργίας και δημιουργείτε τους νόμους του, στο ατομικό σας πεδίο.

Αυτό, αγαπητοί φίλοι, θα καταδειχθεί περίτρανα τις επόμενες δεκαετίες πάνω στη Γη. Θα δημιουργήσει μία απίστευτη φιέστα εορτασμού για όσους το καταλάβουν γρήγορα. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία από τον δημιουργό που αρχίζει και συνειδητοποιεί πως ο Δημιουργός του τον αγαπούσε τόσο πολύ, που του έχει δώσει την ενέργεια της δημιουργίας για να δημιουργεί ό,τι -  ό,τι σκεφτεί, επιθυμήσει και θελήσει. Και τόσο πολύ σας αγαπά ο Δημιουργός. Που σας έχει δώσει τη δημιουργική του δύναμη, να είστε οι δημιουργοί των νόμων στους οποίους εσείς θα ενταχθείτε, μέσα στους οποίους εσείς θα ζήσετε την εμπειρία. Σας έχει δώσει την δημιουργική του ενέργεια, πλήρως, να δημιουργείτε νόμους και πραγματικότητες, με βάση αυτό που εσείς θέλετε.

Αγαπητοί φίλοι. Σήμερα σας δώσαμε καλή τροφή για σκέψη, για αίσθηση, για συλλογή και περισυλλογή. Σήμερα πήρατε μία εξαιρετική τροφή αλήθειας για το ποιοι είστε.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα μας δοθεί η τιμή να βρισκόμαστε απέναντί σας, ελπίζουμε να τραφείτε καλά με αυτή την τροφή, και αυτή η τροφή να παραγάγει, να της επιτρέψετε να παραγάγει μέσα σας, τις δικές της τροφές. Γιατί είναι μία τροφή γεμάτη υγεία και αλήθεια. Είναι μία τροφή γεμάτη αγάπη και ελευθερία. Είναι μία αληθινή τροφή, από αυτές που δημιουργεί η Πηγή.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά.

Έτσι είναι!                                           

  

 2009 Χαριτίνη Χριστάκου