Σμαραγδένιος Κύκλος


Ένα καλό γέλιο αρκεί!

Οκτώβριος 2009 - Φεστιβάλ Ρεϊκι

Ας ξεκινήσουμε αφού βάλαμε τις σωστές βάσεις. Για λίγη ώρα θα πάμε πιο μέσα στον εαυτό μας. Πάρτε μερικές γαλήνιες αναπνοές, όπως για σας είναι το γαλήνιο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας για λίγη ώρα να φύγει από τον κόσμο των προβλημάτων, των διλημμάτων, των αμφισβητήσεων, των αμφιβολιών. Για λίγη ώρα δώστε άδεια στον εαυτό σας να δραπετεύσει από τον συνηθισμένο κόσμο την συνηθισμένη κατοικία και αφήστε τον να έρθει όσο πιο μέσα γίνεται στην εσωτερική σας ζεστασιά: σ' εκείνο το μέρος του εαυτού σας που είναι γαλήνιο, που απλώνει σε όλο το σώμα σας μια λεπτή ευγενική ζεστασιά, σαν μια γλυκιά απαλή κουβέρτα, που χαϊδεύει όλο το είναι σας και φέρνει γαλήνη γλυκύτητα, παράδοση, αποδοχή, σοφία και άπειρους  σπόρους τρυφερότητας, αγάπης και αληθινής δύναμης.......

Αγαπητοί φίλοι, καλώς ήρθατε ή μάλλον καλώς ήρθαμε. Είμαστε πολύ περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε μαζί σας, η ενέργεια έτυχε μιας τόσο εγκάρδιας υποδοχής ή εάν θέλετε ενός τόσο εγκάρδιου καλέσματος.  Μας αρέσει να σας κοιτάμε κάθε έναν από εσάς ατομικά και αυτό φέρνει πολύ συγκίνηση στο διάμεσο γιατί νιώθει όπως νιώθουμε και αυτό την συγκινεί.  Θέλει να το αποφεύγουμε αλλά εμείς δεν το κάνουμε γιατί μας αρέσει να έχουμε αυτήν επαφή, μας αρέσει να μπορεί η ενέργεια ανάμεσα στις φαινομενικά ξεχωριστές πλευρές του πέπλου να ενώνεται. Δεν είναι αληθινά χωριστές αυτές οι πλευρές. Είμαστε συνέχεια σε αυτήν την πλευρά, μαζί με σας, γύρω από εσάς, είτε με την μορφή των οδηγών, είτε με την μορφή αγίων, είτε με την μορφή καθοδηγητών, είτε με την μορφή αγγέλων. Η αλήθεια είναι πως η από εδώ πλευρά πλημμυρίζει και γεμίζει την από εκεί πλευρά. Είναι μεγάλη ψευδαίσθηση όταν μιλάτε για την άλλη πλευρά του πέπλου και πιστεύετε ότι είναι μια άλλη πλευρά έξω από την δική σας πραγματικότητα.

Η σημερινή μέρα, η σημερινή συνάντηση είναι πολύ ιδιαίτερη για άλλη μια φορά. Είναι ιδιαίτερη γιατί την δημιουργείτε έστω και εάν δεν το θυμάστε. Την δημιουργείτε με την παρουσία σας και με τις αποφάσεις σας, την δημιουργείτε με την αναζήτησή σας. Δημιουργείτε την ευκαιρία για αυτήν την συνάντηση, δημιουργείτε την ευκαιρία για μια πολύ μεγάλη ενεργειακή αλληλεπίδραση, για μια πολύ μεγάλη ενεργειακή παρέμβαση, διευκόλυνση και ανάταση και σας τιμούμε πολύ για αυτό.

Σας αγαπούμε ούτως η άλλως. Σας αγαπούμε και στις καλές σας και στις κακές σας. Για την ακρίβεια, σας αγαπάμε γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είστε ούτε στις καλές σας, ούτε στις κακές ποτέ, γιατί είστε πάντα αυτό που είστε και αυτό που είστε είναι πάντα αξιαγάπητο. Σήμερα όμως η μέρα και ενέργεια που έχουμε συνδημιουργήσει, εσείς και εμείς, έχει συγκεκριμένα πράγματα να κομίσει ως πληροφορίες συνειδητές πια για τους εαυτούς σας.

Θα μας επιτρέψετε δυο τρία δευτερόλεπτα για να τακτοποιηθούν πλήρως οι ενέργειες αυτών που είναι μέσα σε αυτήν αίθουσα, υπάρχει μια κοσμοσυρροή από δική σας πλευρά αλλά πιστέψτε μας η κοσμοσυρροή από την δική μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Χρειάζεται λίγο τάξη ακόμα στις ενέργειες των συνοδών και των αγγέλων που έχουν έρθει και των οδηγών σας που έχουν γεμίσει την αίθουσα και οι ενέργειες δεν χωράνε. Λίγο ακόμα και θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η ενεργειακή τάξη.

Πολύ ωραία λοιπόν! Καλώς ήρθατε στον κόσμο του 2013! Νομίζετε ότι ζείτε στο 2009. Η αλήθεια είναι ότι ζείτε στο 2013 γιατί το 2012 έχει ήδη συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι συνέβη χωρίς καν να το καταλάβετε. Το ορόσημο της ανθρωπότητας το έχετε περάσει. Λυπούμεθα αν δεν υπήρχαν αρκετά δραματικά γεγονότα για να το καταλάβετε, ίσως έπρεπε να συμβούν τεράστια δράματα και καταστροφές για να πιστέψετε ότι έγινε. Ακούγεται περίεργη η εισαγωγή που κάνουμε. Δεν είναι;

Aγαπητοί φίλοι, περιμένετε μια ημερομηνία ορόσημο για να πιστέψετε ότι θα γίνει μία αλλαγή. Περιμένετε να συμβούν περίεργα πράγματα γύρω από το 2012. Είναι ειλικρινές αυτό που ακούσατε στην αρχή αυτής της επικοινωνίας. Εκεί που θα ήταν η ενέργεια το 2012 έχει περάσει ήδη, η ενέργεια στην πραγματικότητα βρίσκεται στο έτος 2013 και αυτό σημαίνει πως αυτό το σημείο-κλειδί έχει ήδη περάσει, πως η καταστροφή δεν έγινε και πως δεν πρόκειται να γίνει, πως δεν έχετε να περιμένετε κάτι κατακλυσμικό ή καταστροφικό. Αντίθετα και αντίστροφα, αυτό που θέλουμε να σας περιγράψουμε είναι το τι θα γίνει τελικά το 2012. Έχουμε ακούσει τόσες διαφορετικές εκδοχές που έχουμε μπερδευτεί. Αναρωτιόμαστε και εμείς τελικά τι θα γίνει, μήπως έχουν δίκιο όλοι αυτοί; Είναι απίθανο το τι δημιουργείτε και πόσα σενάρια εξελίσσονται και πόσες πιθανότητες ακούγονται.

 Αγαπητοί μας φίλοι, τίποτα συγκλονιστικό δεν πρόκειται να γίνει το 2012, τίποτα απολύτως τίποτα.  Θα είναι ένα υπέροχο χειμερινό ηλιοστάσιο, που θα μπορείτε να το γιορτάσετε και θα ξυπνήσετε την επόμενη μέρα και θα είναι μια επόμενη υπέροχη μέρα. Δεν πρόκειται να καταποντιστούν οι μεγάλες πόλεις, δεν πρόκειται να εξαφανιστεί η ανθρωπότητα, δεν πρόκειται να γυρίσετε σε πρωτόγονες καλύβες, ούτε να τα χτίσετε όλα από την αρχή.

Όλη η σημασία του 2012 δεν είναι εξωτερική, είναι ουσιαστικά εσωτερική και θέλουμε να μιλήσουμε λίγο για αυτό.

Ο ανθρώπινος νους επί χιλιετίες έχει την τάση να ερμηνεύει τις πληροφορίες που παίρνει από τις πνευματικές ατραπούς με εξωτερικά γεγονότα και είναι πιο εύκολο μερικές φορές οι προφήτες, οι άγιοι να μιλήσουν περιγράφοντας εξωτερικά γεγονότα προκειμένου να δώσουν πληροφορίες που αφορούν εσωτερικές αλλαγές. Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και σκέψης των ανθρώπων. Το 2012 είναι ένα ορόσημο που αφορά την νοοτροπία των ανθρώπων και της ανθρώπινης φυλής μέσα στο σύμπαν. Η ουσιαστική χρησιμότητα του 2012 για σας είναι ότι σας λέει πως μέχρι τότε κάτι θα έχει ολοκληρωθεί.  Αυτό το κάτι δεν είναι οι εξωτερικές αλλαγές, είναι εσωτερικές αλλαγές. Οι εξωτερικές αλλαγές αγαπητοί φίλοι γίνονται στον βαθμό που χρειάζονται για να ενεργοποιήσουν τις εσωτερικές αλλαγές. Το 2012 είναι ένα ορόσημο συνειδητότητας και αυτό σημαίνει πως όπου βρίσκεται η συλλογική ανθρώπινη συνειδητότητα το 2012 αυτή θα είναι η ενεργειακή σφραγίδα που θα ορίσει τα επόμενα δυόμιση χιλιάδες χρόνια της ανθρωπότητας.

Αυτό σημαίνει πως το που βρίσκεστε μέσα στη συνειδητότητά σας το Δεκέμβρη το 2012 θα είναι ο κωδικός, το σήμα που θα περάσει μέσα στο δικτύωμα της Γής και παντού σε όλο το σύμπαν και θα δηλώσει τα επόμενα βήματα, τις επόμενες εξελίξεις, τα επόμενα δεδομένα. Αυτό που γίνεται το 2012 είναι ότι φτάνετε σε μία στιγμή μετά από μια μακρά διαδικασία εξέλιξης και αλλαγής, να ορίσετε και να σφραγίσετε το μέλλον για τα επόμενα δυόμιση χιλιάδες χρόνια. Για αυτό είναι ορόσημο, γι' αυτό είναι σημαντικό, γι αυτό είναι καθοριστικό για τις εξελίξεις.

Το 2012 προτίθετο να είναι το τέλος του κόσμου και όντως αυτό ήταν αλήθεια. Αυτή ήταν η αρχική εκδοχή. Όμως αυτό έχει αλλάξει προ πολλού. Το έχουμε πει αρκετές φορές, θα το πούμε και άλλη μια φορά: Δεν ισχύει πια, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα τέλος, το μόνο που θα υπάρξει θα είναι μια καινούργια αρχή. Αν έχετε να διασώσετε κάτι μέχρι το 2012 αυτό είναι τα καλύτερα μέρη του εαυτού σας. Η δική σας πλευρά της εργασίας μέχρι το 2012 είναι να επιτύχετε να είστε όσο καλά μπορείτε, όσο πιο χαρούμενοι μπορείτε, όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε, όσο πιο τρυφεροί μπορείτε, όσο πιο γλυκείς μπορείτε και όσο πιο ειρηνικοί μπορείτε. Εάν αγαπητοί φίλοι και μόνο εσείς που είστε αυτή την ώρα εδώ και το ακούτε το επιτύχετε αυτό και φέρετε τον εαυτό σας να είναι καλά, να νιώθει καλά, να είναι ειρηνικός, να γελάει πολύ συχνά, να είναι χαρούμενος και να μην φοβάται, δεν χρειάζονται πολύ περισσότεροι για να δείτε μια τεράστια αλλαγή στην Ελλάδα.

Απίθανο δεν είναι; Έτσι όμως δουλεύει η ενέργεια. Δεν χρειάζεται η πλειοψηφία να κάνει μια αλλαγή στην νοοτροπία. Χρειάζονται λίγοι αλλά επαρκείς να νιώθουν καλύτερα και τότε το Πνεύμα μοιράζει το δώρο σε όλους τους υπόλοιπους ώστε να νιώσουν καλύτερα. Όλα τα ερεθίσματα που έρχονται και θα έρθουν μέχρι το 2012 είναι γιατί σας κάνουν κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα να αναλογίζεσθε το αν τελικά θέλετε να είστε καλύτερα ή δεν θέλετε να είστε καλύτερα, αν τελικά θέλετε να είστε ευτυχισμένοι ή δεν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, αν τελικά θέλετε να είστε υγιείς ή όχι και αν τελικά θα κάνετε αυτό που χρειάζεται για να τα έχετε αυτά. Αυτά είναι τα ερεθίσματα.

Το ουσιαστικό ερώτημα είναι: «Τα θέλετε;». Αν τα θέλετε, θα κάνετε αυτό που ξέρετε ότι τα φέρνει σε σας; Δεν είναι τίποτα τόσο μυστικιστικό, δεν είναι τίποτα τόσο μεταφυσικό. Είναι πολύ φυσικό, είναι πολύ λογικό, πολύ υλικό γι αυτό και είναι πολύ πνευματικό. Το ζήτημα της ζωής σας δεν είναι να γίνετε τέλειοι. Οι άγγελοι και ο θεός δεν σας ζήτησαν ποτέ όσο είστε σε βιολογία να είστε τέλειοι. Αν ο θεός ήθελε να είστε τέλειοι θα έδινε σε όλους τέλεια σώματα, τέλεια πρόσωπα, τέλεια δόντια, τέλεια χέρια. Δεν είναι το ζητούμενο αγαπητοί μας η τελειότητα.

Το ζητούμενο είναι η χαρά, η ευτυχία, η αύξηση της ποσόστωσης της ευτυχίας της ζωής σας. Ο θεός  θέλει να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αυτή η μόνη του επιθυμία. Αν ο ανώτερος εαυτός και οι άγγελοι σας έλεγαν πως υπάρχει ένα πράγμα από εσάς που σας ζητούν αυτό θα ήταν το μόνο: «να είστε ευτυχισμένοι, κάθε μέρα λίγο περισσότερο ευτυχισμένοι».

Όταν στο δικό σας πρόσωπο διαγράφεται ένα χαμόγελο ή ένα γέλιο, όλοι οι άγγελοι και όλο το σύμπαν χαμογελά και γελά. Έχει μεγάλη αξία ένα ανθρώπινο χαμόγελο, έχει μεγάλη αξία ένα ανθρώπινο γαργαριστό γέλιο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ξόρκι απέναντι σε κάθε αρνητικότητα, απέναντι σε κάθε μικροψυχία, απέναντι σε κάθε απειλή. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να είναι κακόβουλο, ιδιοτελές και εγωιστικό. Η ευτυχία σας, η χαρά σας είναι το μόνο που σας ζητείται. Η κάθε μέρα σας φέρνει ευκαιρία και επιλογή.

Η πορεία σας μέχρι το 2012 δεν είναι η πορεία σας μέχρι την τελειότητα. Παραιτηθείτε από την τελειότητα αγαπημένοι μας σήμερα. Η τελειότητα είναι βαριά, όχι μόνο στους δικούς σας ώμους, αλλά και στους ώμους οιουδήποτε μέσα στο σύμπαν. Αν πραγματικά έχετε αισθανθεί λίγο το θεό, θα ξέρετε πως η τελειότητα του είναι η αποδοχή της αγάπης των όσων δημιούργησε. Είσαστε μέρη του, άρα, έχετε εγγενώς αυτήν την αγάπη και αυτήν την αποδοχή. Είστε για εκείνον τέλειοι γιατί έτσι φτιαχτήκατε ως μέρη του. Όταν εσείς αισθάνεστε ατελείς δεν μπορείτε τα αισθανθείτε την αγάπη ούτε των αγγέλων, ούτε των οδηγών σας, ούτε του ίδιου του Πνεύματος.

Κάθε μέρα ο δρόμος σας σάς φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, η οποία σας φέρνει πιο κοντά στην ειρήνη και σας πάει πιο μακριά από τον φόβο. 'Ένας άνθρωπος, ένα ανθρώπινο όν που γελά, δεν φοβάται. Δοκιμάστε το. Δεν γίνεται να γελάτε και την ίδια στιγμή να έχετε φόβο. Το γέλιό σας ξορκίζει το φόβο, το γέλιο σάς επιστρέφει στον παράδεισο, το γέλιο σάς θυμίζει πως είστε πραγματικά ελεύθεροι, γαλήνιοι χωρίς κανένα σκοτάδι, ξέγνοιαστοι, σοφοί, μεγαλόψυχοι, μεγαλόπνοοι, δημιουργικοί. Γελώντας μπορείτε να κάνετε μεγαλειώδη πράγματα γιατί το γέλιο και ο άνθρωπος που γελά κάνει ανάλαφρα τα βήματα στο δρόμο του, δεν παίρνει τόσο σοβαρά την ανθρώπινη υπόσταση δηλαδή την προσωπικότητα. Ξέρει να αντιμετωπίζει με χιούμορ τα ελαττώματα της προσωπικότητας γιατί ξέρει πως και αυτά δοσμένα από το θεό είναι, άρα ευλογημένα είναι. Όταν παύετε να πολεμάτε τα ελαττώματα σας αυτά συρρικνώνονται, όταν δεν προσπαθείτε ντε καλά να σας αλλάξετε με βία, χωρίς αγάπη και με απόρριψη τότε αυτά που εσείς θεωρείτε ελαττώματα σας απλά ατονούν, ισορροπούν από μόνα τους βρίσκουν το χώρο μέσα σας. Όσο εσείς τα παλεύετε, δεν μπορείτε να γελάτε και αυτά σας φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα.

Όλη η διαδρομή για το 2012 είναι μια διαδρομή που θέλει να σας οδηγήσει σε μια πολύ σημαντική συνειδητοποίηση: ότι ο στόχος της ανθρωπότητας δεν είναι η τελειότητα, αλλά η αύξηση της επίγνωσης. Όσο πιο υψηλή επίγνωση έχετε του γιατί το ένα ποτήρι σας κάνει καλό και το άλλο ποτήρι σας κάνει κακό και όσο πιο υψηλή επίγνωση έχετε όταν επιλέγετε το ποτήρι που σας κάνει καλό τόσο πιο πολύ ζείτε σαν ήδη να είναι όλα τέλεια. Η ζωή στη Γή, στην ύλη δεν είναι ένα παιχνίδι με στόχο την τελειότητα είναι ένα παιχνίδι πολύ προσωπικό για τον καθένα σας για να βρείτε την δική σας επίγνωση το τι σημαίνουν για σας οι επιλογές, με ποιες επιλογές ο καθένας ατομικά γίνεται πιο ευτυχισμένος, με ποιες επιλογές ο καθένας ατομικά έχει περισσότερη γαλήνη. Έχετε έρθει συλλογικά να ζήσετε μια τεράστια αλλαγή, και ατομικά να βρείτε τον προσωπικό σας πνευματικό κωδικό για την ευτυχία.

Η πορεία προς το 2012 έχει σαν στόχο να αποκωδικοποιήσετε τον δικό σας κωδικό, να βρείτε την δική σας συνταγή για την ευτυχία, να καταλάβετε τα μηνύματα που αφορούν εσάς ατομικά και πως εσείς ατομικά δημιουργείτε την ευτυχία για την δική σας ζωή. Το Πνεύμα, το σύμπαν και ο θεός έχουν τόσες γλώσσες να μιλούν όσοι εσείς είστε. Μιλούν προσωπικά και ατομικά στον καθένα σας. Τόσο σημαντικοί είστε. Δεν είναι μια γλώσσα, ένα μήνυμα, ένας δρόμος.  Καθένας σας τιμάται ξεχωριστά, καθένας έχει ένα διαφορετικό κωδικό, καθένας είναι ένα διαφορετικό ιδιαίτερο σύνολο συνειδητότητας και γι αυτό καθένας, μόνο ο ίδιος, μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα δικά του μηνύματα, την δική του καθοδήγηση, την δική του συνταγή για την ευτυχία.

Το 2012 θα είστε σε ένα σημείο μέσα στον εαυτό σας, με στόχο να έχετε πολύ περισσότερη ευτυχία, να έχετε βγει από την ψευδαίσθηση των προτερημάτων και ελαττωμάτων, να έχετε εγκαταλείψει το κυνήγι της τελειότητας που είναι ανύπαρκτη. Η τελειότητα ενυπάρχει σε σας. Αν βρείτε την αποκωδικοποίηση της επίγνωσης, θα μπορείτε αυτήν την στιγμή να ξέρετε τι σας κάνει καλό ή όχι και να επιλέγετε αυτό που σας κάνει καλό, αυτό που σας κάνει πιο ευτυχείς και πιο γαλήνιους. Αυτό είναι τέλειο και είναι τέλειο που μέσα σε μια πραγματικότητα που μπορεί να την βλέπατε ατελή, εσείς είστε ήδη σε μια δυναμική τελειότητα! Απλά δεν μπορείτε να την δείτε.  Αν είχατε αποκωδικοποιήσει αυτή την στιγμή την επίγνωσή σας, δεν θα είχατε κανένα θέμα με αυτή την πραγματικότητα, μα κανένα απολύτως. Θα ήσασταν χαρούμενοι, ήρεμοι, θα γελάγατε και δεν θα είχατε καμία ανησυχία για το αύριο.

Ο δρόμος λοιπόν για το 2012 είναι ο δρόμος που σας φέρνει μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες σε αυτή την υψηλή επίγνωση της δικής σας ατομικής πνευματικής γλώσσας μέσα στην πραγματικότητα, σας βοηθά να βρείτε τα εργαλεία να καταλάβετε τον τρόπο που ο εαυτός σας ατομικά λειτουργεί, αντιλαμβάνεται και κινείται. Σας οδηγεί να βρείτε τις δικές ατομικές ισορροπίες και τρόπους που το Πνεύμα μιλά ατομικά σε σας, και σας ζητά να βρείτε την δική σας χημεία μέσα στην καθημερινότητα ώστε να έχετε κάθε μέρα ισορροπία. Σας ζητά λοιπόν και σας σπρώχνει να βρείτε την ατομική φόρμουλα ευτυχίας.

Εάν λοιπόν το 2012 έχει συμβεί για εσάς που είστε εδώ, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το 2013 θα είναι απίθανα καλύτερο για την ανθρωπότητα και πως τα επόμενα δυόμιση χιλιάδες χρόνια όχι μόνο θα θέλετε να έρχεστε και να ξαναέρχεστε αλλά δεν θα ξεκολλάτε από την Γη γιατί, πιστέψτε μας, η Γη είναι ένας απίθανα όμορφος κόσμος. Έχουμε δει και βλέπουμε πολλούς κόσμους. Η γη είναι απίθανα όμορφη, είναι απίθανα συγκινησιακή. Η γη είναι από τα πιο αισθητικά, αισθαντικά πεδία για ένα όν. Ίσως κάποια ανατολή, κάποιο ηλιοβασίλεμα να νιώσατε αυτό σκίρτημα στην καρδιά σας που σας θυμίζει αυτό που ακούτε αυτήν την στιγμή γι' αυτό το απίθανο, εκστατικό αισθαντικό πεδίο ζωής.

Είναι ήδη τέλεια η γη και η δική σας δουλειά δεν είναι να αναζητήσετε την τελειότητα που ήδη υπάρχει, αλλά να μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε την επίγνωσή σας, ώστε να μπορέσετε να την δείτε, να μπορέστε να γιορτάσετε και να χαρείτε και να ζήσετε με χαμόγελο και γέλιο με χαρά ώστε οι παιδικές χαρές τις γης να υπερπολλαπλασιαστούν και να φτιάξετε και παιδικές χαρές για τους ενηλίκους ώστε να εκλείψουν από το πρόσωπο της γης τα γηροκομεία και τα νοσοκομεία και οι χώροι του πόνου και της απελπισίας και να δημιουργηθούν νέοι χώροι, όπου  με το γέλιο και την χαρά θα μπορεί κάποιος να διώξει τα φαντάσματα από το είναι και τον ψυχισμό του και την ιδιοσυγκρασία του.

Ένα καλό γέλιο, αγαπητοί φίλοι, θεραπεύει τόσα φαντάσματα τόσες σκιές που δεν μπορείτε να το υπολογίσετε ..... ένα καλό γέλιο αρκεί.

Αν λοιπόν υπάρχει ένας στόχος, αυτός είναι η υψηλότερη επίγνωση. Κοιτάξτε κάθε μέρα σας τι μπορείτε να κάνετε για να είστε περισσότερο ισορροπημένοι, περισσότερο χαρούμενοι, ποια είναι η δική σας φόρμουλα. Αποκωδικοποιήστε τα μηνύματα, κοιτάξτε καλύτερα γύρω σας. Πάντα θα βρείτε την απάντηση γιατί η απάντηση συνέχεια ψιθυρίζεται σε εσάς από αυτούς που είναι μαζί σας. Εσείς όμως ψάχνατε την τελειότητα και δεν ακούγατε τις απλές μικρές απαντήσεις, τις απλές μικρές καθοδηγήσεις που στόχο είχαν απλά την ευτυχία σας.

Το 2012 θα σφραγιστεί η συχνότητα της συνειδητότητας για την γη, κι αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να προστεθεί κάτι, αλλά πως από κει πέρα θα ανοίξει αυτή συχνότητα για να την ζήσετε σαν πραγματικότητα. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως ότι όσο πιο ψηλά είναι η συχνότητα της συνειδητότητα της γης στο τέλος του 2012 αυτό που θα ανοίξει μετά ως πραγματικότητα θα είναι ακόμα πιο χαρούμενο, δημιουργικό και ευτυχισμένο.

Θα γίνουν γεωφυσικές αλλαγές αλλά μην περιμένετε κάτι διαφορετικό από ότι ήδη έχετε ζήσει, δεν πρόκειται να γίνει κάτι διαφορετικό, ήδη είστε στο 2013, ήδη έχει γίνει αυτό που είναι να γίνει, απλώς ανεβάζετε κι άλλο την δόνηση και έχετε αυτό το περιθώριο για λίγους μήνες ακόμα.

Αγαπητοί μας φίλοι, σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δόθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν εδώ, με την αγάπη σας και με τον ανοιχτό νου σας και κυρίως με την εγκαρδιότητα σας. Η μεγαλύτερη χαρά και για όλους εμάς είναι σας βλέπουμε να χαμογελάτε. Όταν εσείς κάνετε αυτό, όλο το σύμπαν μπορεί να χαμογελάσει. Είστε ένα ατομικό ουράνιο τόξο  για πολλά άλλα σύμπαντα.

Να είστε καλά να είστε ευλογημένοι και να έχετε όσο μπορείτε περισσότερο ένα χαμόγελο στα χείλη σας.

Και Έτσι Είναι.  


© 2009 Χαριτίνη Χριστάκου