Σμαραγδένιος Κύκλος


Ο Κύβος του Κιούμπρικ & ο Λαβύρινθος των Συναισθημάτων

10 Ιανουαρίου 2009


Αγαπητοί μας φίλοι, θα σας καλέσουμε να παραμείνετε στο χώρο της χαράς, στην εσωτερική ενέργεια της ξεγνοιασιάς και του ανέμελου στροβιλισμού, όπου μπορείτε να απολαύσετε καταστάσεις που είναι δύσκολο να τις απολαύσετε με το σώμα σας. Θέλουμε να πούμε ότι οι τεράστιες τσουλήθρες δεν υπάρχουν ακόμα στη Γη. Τσουλήθρες εκατομμυρίων χιλιομέτρων που να διασχίζουν τον διαστημικό χώρο, εντούτοις μπορείτε να απολαύσετε τέτοιες υπέροχες τσουλήθρες όπως μόλις κάνατε σε διάφορα σημεία του Σύμπαντος, ταξιδεύοντας εκεί με το νου σας.

Όσο κι αν η εικόνα της παιδικής χαράς φαντάζει στο ανθρώπινο μυαλό σας σαν μια μάλλον μεταφορική εικόνα, θέλουμε να πούμε ότι η μεταφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά από την πραγματικότητα. Μερικές φορές οι πραγματικότητες λαμβάνονται μέσα από μεταφορικές εικόνες ή μέσα από μεταφορικά λόγια, και μέσα από μια μεταφορά έρχονται επινοήσεις, εφευρέσεις και νέες συλλήψεις ολόκληρων λειτουργιών.

Αγαπητοί μας φίλοι, σήμερα είναι μια μέρα που θα σας ζητήσουμε αν νιώθετε πολύ έντονη την ενέργεια να παρακολουθήσετε αυτά που θα ειπωθούν με ανοιχτά τα μάτια, αν όχι, αν νιώθετε αρκετά καλά γειωμένοι μπορείτε να τα έχετε κλειστά, όπως βολεύεστε. Εντούτοις επειδή πρόκειται λίγο να σας απογειώσουμε ακολουθώντας την ταχύτητα της τσουλήθρας του DNA στην οποία μόλις σας εισήγαγε ο Γιώργος, θέλουμε απλώς να είσαστε ενήμεροι στο ότι πιθανόν όλες οι ενέργειες που θα παρελάσουν σήμερα από τον χώρο εδώ γύρω, να σας κάνουν να αισθανθείτε λίγο εκτός χώρου, όχι όμως χρόνου.

Σήμερα η παρέα σας, η παρέα η οποία βρίσκεται εδώ, είναι μια παρέα άκρως επιστημονική, έρχεται από την Ανδρομέδα και έρχονται με εξαιρετικές πληροφορίες τις οποίες πρόκειται να ενεργοποιήσουν μέσα σας. Οι Ανδρομέδειοι φίλοι και καλεσμένοι μας συνδέονται μέσα από την ενέργεια τη δική μου, του Ραφαήλ, με την ενέργεια του γνωστού σε εσάς Ιησού Χριστού. Ενός μεγάλου Δασκάλου της ανθρωπότητας και όχι μόνο.

Βρίσκονται σήμερα εδώ στο χώρο, προκειμένου να σας μιλήσουν και να περιγράψουν κάποιες διαδικασίες διαφορετικές, που έχουν γίνει διαφορετικές με τις μέρες που περνάνε στη Γη, και βρίσκονται εδώ για να σας κάνουν παρέα, σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που τους δίνονται να μπορούν να σταθούν γύρω σε ανθρώπινα σώματα, χωρίς να τα ανισορροπήσουν. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν έχουν πρόσβαση, ο λόγος που έρχονται σπανίως είναι γιατί οι ενέργειές τους είναι τέτοιες που η ενέργεια του βιολογικού σώματος εύκολα χάνει την ισορροπία του. Γι' αυτό το λόγο και σας ζητήσαμε αν νιώθετε μια ζαλάδα ή αν νιώθετε λίγο αποπροσανατολισμό να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Οι Ανδρομέδειοι φίλοι μας είναι μεγάλοι επινοητές. Έρχονται μεταφέροντας σε εσάς την ενέργεια της επινόησης, της νοητικής και συναισθηματικής επινόησης, μέσα από τις διαδικασίες τους διευρύνουν τις αντιληπτικές συνολικές λειτουργίες σας, αν θέλετε στηρίζουν τα ανοίγματα του εαυτού σας, σε νέα επίπεδα αντίληψης και διευκόλυνσης στην επίγνωση.

Έρχονται λοιπόν, και είναι σήμερα εδώ γύρω από το χώρο, ίσως κάποιοι δείτε ασυνήθιστες φιγούρες, πιο αστρικές φιγούρες, δεν είναι η γνωστή σας αγγελική, αρχαγγελική ή δασκαλική ενέργεια, είναι ενέργειες πιο διαστημικές, οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζονται με μια μορφή η οποία έχει μια ενιαία κάλυψη σαν φόρμα, τους αρέσει ούτως ή άλλως η γυμναστική απλώς κάνουν διαφορετικού είδους γυμναστική από εσάς. Και επειδή τα σώματά τους δεν έχουν πρόβλημα υπέρβαρου, καθώς δεν είναι πραγματικά συμπαγή όπως είναι τα δικά σας, είναι ουσιαστικά αιθερικές συμπυκνώσεις, το να εμφανίζονται με αυτή την ομοιόμορφη στολή ή φόρμα, είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για να γίνουν αντιληπτές ως συγκεκριμένες μορφές και οι ενέργειες. Συνήθως τα χρώματα τα οποία έχει η φόρμα τους είναι ασημένια, πλατινένια, μπλε βαθιά, σχεδόν φωσφορίζοντα, πράσινο βαθύ κυπαρισσί, επίσης έχουν μια αίσθηση ζωτικής φωσφορίζουσας ενέργειας, κάποιοι όμως πιο διαφορετικοί από αυτούς έχουν φόρμες οι οποίες σας θυμίζουν ή σας ζαλίζουν γιατί πάνω τους είναι σαν να πάλλονται τα χρώματα που σε σας είναι γνωστά σαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου και κάποια άλλα ακόμα.

Όλα αυτά τα διαφορετικά από εσάς πλάσματα, είναι πλάσματα που σας είναι γνωστά. Παρότι έρχονται μέσα με την ενέργεια της Ανδρομέδας, και ουσιαστικά λειτουργούν συνενώνοντας το κομμάτι σας πριν από τη διττότητα με το κομμάτι σας μετά τη διττότητα, δηλαδή το μέρος της συνειδητότητάς σας πριν από την αποκοπή και την συνειδητότητά σας μετά, σήμερα είναι εδώ γιατί υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τη Γη και που έχουν δώσει και δυνατότητες για σας διαφορετικές. Ένα από αυτά θα ξεκινήσω ή μάλλον θα ξεκινήσουν να σας περιγράφουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Κατ' αρχήν πρέπει να προσδεθείτε για το επόμενο διάστημα στη Γη, για το επόμενο κομμάτι της πραγματικότητας που ανοίγει για σας, γιατί μέσα στο έτος το οποίο έχει ήδη αρχίσει να τρέχει, μέσα στο γραμμικό χρόνο, πρόκειται κυριολεκτικά να δείτε αστρικά όντα να εμφανίζονται, και να δηλώνουν την παρουσία τους στη Γη. Μην φανταστείτε ότι αυτό που πολλές φορές έχετε ακούσει ότι θα γίνει ένας πανζουρλισμός, ένα χάος και ότι η ανθρωπότητα θα τρελαθεί ότι πραγματικά θα συμβεί. Δεν θα συμβεί καθόλου κάτι τέτοιο.

Παρότι θα κάνουν την παρουσία τους, παρότι αυτό για πρώτη φορά στα γήινα χρονικά θα ανακοινωθεί, θα υπάρξουν και φωτογραφίες, τελικά η ανθρωπότητα θα φανεί να μην χαμπαριάζει και πολύ, ένας λόγος είναι ότι θα υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα μέσα στην καθημερινότητα, που αυτό θα είναι το λιγότερο που θα θεωρήσετε πρόβλημα. Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι λίγο πολύ πλέον έχουν δεχθεί μέσα στο συνειδητό τους νου, την δυνατότητα και την σφοδρή πιθανότητα ότι ούτως ή άλλως αυτό είναι μια αλήθεια.

Αυτό λοιπόν δίνει την άδεια της κυριολεκτικής εμφάνισης πάνω στη Γη, φυλών και πολιτισμών που έρχονται από άλλα σημεία του κόσμου. Η δυνατότητα αυτή δίνεται, μέσα από μια διαβεβαίωση που έχει συμβεί. Καθώς η ενέργεια των κρυστάλλινων αγγέλων, όπως ήδη έχουμε πει από τον Οκτώβριο, είναι παρούσα μέσα στο γήινο πεδίο, κι αυτή έχει γίνει ήδη αρμονικά και ισορροπημένα, έχει ήδη αφομοιωθεί αρμονικά και ισορροπημένα από εσάς, και καθώς θα αρχίσουν να γεννιόνται τα παιδιά γκουρού για τα οποία μιλήσαμε, αυτό δίνει τη δυνατότητα και έδωσε τη δυνατότητα, ν' ανοίξουν κάποιες πολύ σημαντικές αστρικές πύλες.

Λέγοντας τη λέξη αστρικές πύλες, καταλαβαίνουμε ότι για σας είναι κάτι μάλλον πολύ μεταφυσικό και μάλλον ίσως και όχι πραγματικά υπαρκτό. Εντούτοις λέγοντας αστρικές πύλες, στην πραγματικότητα φανταστείτε ότι μιλάμε για ρυθμίσεις ενεργειακής ροής. Όταν λέμε ότι μια αστρική πύλη κλείνει και μια άλλη αστρική πύλη ανοίγει, ουσιαστικά αυτό που λέμε είναι πως η ροή της ενέργειας προς κάπου ή από κάπου έχει αλλάξει, ή έχει αυξηθεί ή έχει μειωθεί.

Δεν είναι τίποτα πιο φαντασμαγορικό από αυτό η αστρική πύλη, εντούτοις αυτά που συμβαίνουν μέσα από μια αστρική πύλη, μέσω της αστρικής πύλης, είναι πραγματικά φαντασμαγορικά. Διότι καταλαβαίνετε ή μπορείτε να φανταστείτε, πως εάν μια πύλη αστρική που ήταν κλειστή, κι αυτό σημαίνει ότι περνούσε βεβαίως ενέργεια αλλά η ενέργεια που περνούσε ήταν πολύ λίγη, ακολουθούσε συγκεκριμένους περιορισμούς και περνούσε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, συχνότητες και ποιότητες.

Αν λοιπόν μια τέτοια πύλη ανοίξει, αυτό σημαίνει ότι οι ποιότητες, οι συχνότητες και οι όροι για να περνάει η ενέργεια αλλάζουν τελείως. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει τελείως η πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι αόριστο και αφηρημένο. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν οι αισθήσεις, σημαίνει ότι αλλάζει το DNA, σημαίνει ότι αλλάζει η μοριακή δομή των βιολογικών όντων, όπου είναι αυτά, στη μεριά που περνάει η ενέργεια, αυτό σημαίνει ότι αλλάζει η λειτουργία της ροής των εγκεφάλων, αλλάζουν τα χημικά και τα υγρά τα οποία ρέουν μέσα στις βιοχημείες των όντων, αλλάζει η προσληπτική τους λειτουργία, αλλάζουν οι μνήμες τους σταδιακά, αλλάζει η τοποθέτησή τους μέσα στο χώρο και το χρόνο. Αλλάζουν τα εξωτερικά τους ερεθίσματα, αυξάνονται κατακόρυφα, αλλάζουν τα εσωτερικά τους ερεθίσματα, αλλάζουν οι εικόνες ή αν θέλετε η πρόσληψη των εικόνων και τέλος αλλάζουν τα όντα.

Αγαπητοί μας φίλοι και μακρινοί συγγενείς, ερχόμενοι από την Ανδρομέδα αυτή την εποχή στη Γη - κι έχουμε έρθει πάρα πολλοί - ερχόμαστε φέρνοντας την ενέργεια αυτής της παιδικής χαράς και μιλάμε για χαρά γιατί η ελευθερία είναι πάντα συνδεδεμένη με χαρά, δεν γίνεται κάποιος να απελευθερώνεται και να νιώθει δυστυχισμένος. Και παρότι μπορεί να φαίνεται οξύμωρο το ότι από τη μια εσείς αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ενόψει μεγάλων κρίσεων και δυστυχιών κι εμείς σήμερα να σας μιλάμε για πολύ μεγάλη χαρά, για ενέργειες οι οποίες είναι γύρω σας και οι οποίες απελευθερώνουν και άρα φέρνουν τη χαρά σε δόνηση, σε συχνότητα και σε βαθμό που είναι πρωτόγνωρο για την ανθρωπότητα, σκεφτείτε ότι πάντα το Πνεύμα, πάντα ο Θεός, η Πηγή, φτιάχνει τα πράγματα έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία. Και κάποιος τελικά διαλέγει το από ποια μεριά της οθόνης θα δει την ταινία, αν θα τη δει από τη μεριά που έχει τα χρώματα ή αν θα δει την ταινία από το αρνητικό της, σαν ασπρόμαυρη.

Ακριβώς η μεγάλη πίεση της ενέργειας, ακριβώς η μεγάλη αύξηση της ποσότητας της ενέργειας, ακριβώς στο ότι φτάνετε σε μια μεγάλη ολοκλήρωση σταδιακά, δίνουν τη δυνατότητα να έρθουν οι ενέργειες οι οποίες φέρουν την απελευθέρωση, δηλαδή το άνοιγμα των πυλών ροής της ενέργειας προς την ανθρωπότητα. Κι αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα αποκτά μια άλλη πρόσβαση μέσα στη Συμπαντική ροή και αυτό σημαίνει ότι η Συμπαντική ροή και οι φυλές και οι πολιτισμοί αποκτούν μια άλλη πρόσβαση στην ίδια την ανθρωπότητα.

Αυτό, μέσα στα μόρια και στα άτομα του είναι σας, μέσα στα ηλεκτρόνια και στα φωτόνια του είναι σας, μέσα στα νετρόνιά σας, βιώνεται ήδη. Αν μπορούσατε να ακούσετε τη μουσική που παράγουν τα άτομα και η δομή των ατόμων μέσα στο είναι σας, θα ακούγατε μια μουσική η οποία χαρακτηρίζεται από ήχους ελευθερίας.

Και θυμηθείτε αγαπητοί φίλοι, ότι ελευθερία είναι μια ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη επαφή με το φως. Θυμηθείτε πως η ελευθερία είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα του όντος να γνωρίσει τον εαυτό του και να μπορέσει να βρει τη θέση του μέσα στο είναι του. Αυτή είναι η ελευθερία. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την ίδια την ύπαρξή σας. Δεν νιώθετε ελεύθεροι όσο δεν είστε μέσα στην ύπαρξή σας.

Αυτή λοιπόν η ελευθερία, αυτό το πλησίασμα της επίγνωσης της ύπαρξής σας και το άνοιγμα του εαυτού σας μέσα στην ύπαρξή σας, δημιουργεί ήχους μέσα στο σώμα σας, ήχους χαράς. Δημιουργεί επίσης ήχους νοσταλγίας ή επιθυμίας, ήχους μεγάλης ανάγκης να προσεγγίσετε κι άλλο το ζητούμενο. Αυτό το ζητούμενο είναι άγνωστο, είναι αόρατο, αλλά είναι ένα ζητούμενο που βιώνεται και τραγουδά μέσα στα κύτταρά σας. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιηθούν και οι 12 ίνες του DNA σας για να μπορέσετε να νιώσετε τους ήχους του τραγουδιού που λένε τα κύτταρά σας. Ήδη σας τραγουδούν σαγηνευτικά, τραγουδούν στο δικό σας ατομικό Οδυσσέα που επιστρέφει στη δική σας Ιθάκη, στο δικό σας βασίλειο ύπαρξης. Και η ανάγκη της επιστροφής σας βιώνεται ακόμα πιο έντονη. Η λαχτάρα της τελικής απελευθέρωσης γίνεται πιο συνειδητή μέσα στα σώματά σας. Τα κύτταρά σας βρίσκονται σε έναν οργασμό ερωτικό με τον εαυτό τους. Η ταχύτητα και ο ρυθμός ανάπλασής τους αλλάζει. Αυτό θα σαστίσει τους επιστήμονες, αλλά σιγά-σιγά θα ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και θα καταλάβουν το ότι έχουν μπει μπρος και ήδη το έχουν υποψιαστεί, ότι έχουν μπει μπρος διαφορετικές διαδικασίες μέσα στη βιολογία.

Ο ρυθμός ανάπλασης του εαυτού σας, επιταχύνεται. Ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων σας, επιταχύνεται και αυτό δίνει δυνατότητα να επιταχυνθεί και η θεραπεία. Η θεραπεία είτε του σώματος, είτε του συναισθήματος, είτε της σκέψης. Όλα τα είδη της θεραπείας επιταχύνονται. Αρκεί κάποιος να βρεθεί σε μια καλύτερη σύνδεση και επαφή με τα ίδια του τα κύτταρα, ή με το ίδιο του το είναι.

Αυτό σημαίνει ότι λόγια που λέτε ηχούν και δονούν αυτά τα κύτταρα πολύ άμεσα και γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν. Γι' αυτό προσέξτε αυτά που λέτε.

Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματα που βιώνετε, πολύ πιο γρήγορα περνούν από επεξεργασία μέσα στον δικό σας ατομικό επεξεργαστή και πολύ πιο γρήγορα θα σας δείξουν τα αποτελέσματα.

Θα μιλήσουμε λίγο για τις πύλες που έχουν ανοίξει πριν φτάσουμε να σας μιλήσουμε για τον κύβο του Κιούμπρικ και το λαβύρινθο της Κρήτης.

Θέλουμε λοιπόν να σας πούμε ότι προκειμένου η ενέργεια στη Γη και στην ανθρωπότητα να φτάσει σε επίπεδα δονητικά που να επιτρέπουν οι άνθρωποι να κρατάνε την ενέργεια της φώτισης μέσα στο είναι τους, επομένως να μετεξελιχθούν σε κάτι πιο αληθινό από αυτό που πιστεύουν τώρα ότι είναι, σε πιο πλήρη πνευματικά όντα, πολύ πιο πλήρεις πνευματικές παρουσίες και δυνατότητες και δυνάμεις και χαρίσματα. Πύλες ζωής που συνδέονται με τον Αρκτούρο, τις Πλειάδες, τον Ωρίωνα, με τον Σείριο, οι βασικές πύλες της ζωής σας, οι πύλες αυτές της ζωής έχουν ανοίξει. Μέσα από αυτούς τους αστερισμούς υπάρχει μια συγκεκριμένη ροή ενέργειας που έρχεται προς το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης και καθορίζει την πραγματικότητα που βιώνεται στη Γη.

Όταν ο Κρύων δούλευε με το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης, στην πραγματικότητα ετοίμαζε το πεδίο έτσι ώστε να μπορεί να σηκώσει και να δεχθεί το άνοιγμα της ροής από την κοσμική ενέργεια προς την γήινη ενέργεια. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ότι το δίκτυο είναι έτοιμο και η ενέργεια έχει αρχίσει κι αυξάνεται πολύ πιο γρήγορα. Ήδη τον Οκτώβριο μέσα από τους κρυστάλλινους αγγέλους που ήταν κομμάτια των δικών σας φωτισμένων εαυτών, αυτό το πεδίο πέρασε την πρώτη μεγάλη δοκιμή. Γιατί ήταν η πρώτη μεγάλη δοκιμή, μεγάλης εισόδου ενέργειας που έγινε μέσα στον ιστό. Αν θέλετε ήταν ένα crash test για το αν θα σηκώσει ο ιστός όλη αυτή την ενέργεια ή όχι. Τα καταφέρατε. Κι όχι μόνο τα καταφέρατε αλλά λάμψατε με όλα σας τα χρώματα και γι' αυτό μιλάγαμε τότε για το δισκοπότηρο των εαυτών σας και γι' αυτό πάρα πολλοί κλαίγανε σε εκείνη την επικοινωνία, γιατί αισθανόντουσαν το πόσο ιερή ήταν αυτή η ενέργεια και πόσο μεγάλο ήταν αυτό το πεδίο που μπήκε.

Η συνέχεια εκείνης της ενέργειας ήταν τα παιδιά τα οποία πρόκειται να γεννηθούν μέσα σ' αυτό το έτος που διανύετε, τα οποία θα γεννιόνται ως πραγματωμένα, ως ήδη έτοιμοι γκουρού.

Αγαπητοί μας φίλοι αυτή η ροή της ενέργειας που έχει ανοίξει από το Σύμπαν προς τα εσάς κι από εσάς προς το Σύμπαν, θα σηματοδοτηθεί και θα φανεί εξωτερικά μέσα από την παρουσίαση και την εμφάνιση κι άλλων πολιτισμών. Δεν θα σας τρομάξουν όπως ίσως κάποτε πιστεύατε, δεν θα σας θορυβήσουν, θα σας συναρπάσουν, θα σας ιντριγκάρουν, θα σας προβληματίσουν και θα κάνουν το εξής ένα θεϊκό έργο. Θα σας αναγκάσουν με πολύ γλυκό τρόπο να ξεχάσετε τις διαμάχες σας ως άνθρωποι, και να στραφείτε, να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μια εικόνα, μια θέση, μέσα σε  μια πολύ μεγαλύτερη πραγματικότητα πλέον. Ότι η πραγματικότητά σας παύει να είναι η πραγματικότητα της ανθρωπότητας ή της Γης. Και η πραγματικότητά σας γίνεται μια θέση δική σας μέσα σε ένα μεγαλύτερο Γαλαξιακό σύνολο πολιτισμών.

Αυτό είναι το θεϊκό δώρο που έρχεται ως αντιπερισπασμός αν θέλετε της ενέργειάς σας, γιατί ξέρετε πολύ καλά ως ανώτεροι εαυτοί και ως άνθρωποι ακόμα τώρα, ξέρετε πως αν δεν υπάρξει ένας κατάλληλου είδους και έντασης αντιπερισπασμός, είσαστε ικανοί να τροφοδοτήσετε έπ' αόριστον και έπ' άπειρον την ενέργεια της όποιας κρίσης, είτε είναι πολεμικής κρίσης, είτε είναι οικονομικής, κοινωνικής, ασφαλιστικής, όλων των ειδών τις κρίσεις, εμφανίζεται λοιπόν μέσα σ' αυτό το έτος η άλλη όψη του νομίσματος προκειμένου να βρεθείτε σε ισορροπία.

Καθώς από τη μία θα υπάρχουν όλων των ειδών οι κρίσεις κι από την άλλη θα υπάρχουν τελείως καινούργια δεδομένα πραγματικότητας. Θα πρέπει μέσα σε αυτά τα δύο να κινηθείτε. Αυτό λοιπόν είναι ένα θείο δώρο, ένα δώρο από την κοσμική διάνοια, που έρχεται προκειμένου να συνειδητοποιήσετε ότι η θέση σας αλλάζει, η ανθρωπότητα δεν είναι πια μόνη της και επομένως ό,τι θέματα έχει πρέπει να τα λύσει γρήγορα γιατί αλλάζουν τα δεδομένα του χάρτη της, γιατί από εκεί που μίλαγε μόνη με τον εαυτό της και πίστευε ότι άκουγε τον αντίλαλό της, ξαφνικά βρίσκεται να μιλά με άλλους πολιτισμούς, με άλλες φυλές και με άλλες νοοτροπίες. Και φυσικά δεν είναι κανένας από αυτούς τέλειος και δεν είναι κανένας από αυτούς αρνητικά τέλειος, είναι όλοι εξελισσόμενες ομάδες, φυλές, πολιτισμοί, μέσα στον κόσμο, μέσα στο Σύμπαν. Η δική σας διαχείριση θα είναι όποια εσείς θεωρήσετε καλύτερη αλλά μην ξεχνάτε ποτέ, πως τελικά τα πάντα είναι κομμάτια του ανώτερού σας εαυτού και της ανώτερης ευφυΐας σας, κάποια κομμάτια λειτουργούν με ένα τρόπο, κάποια άλλα με έναν άλλο τρόπο. Μην μπείτε και σ' αυτό στην πόλωση γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Επομένως μέσα στη χρονιά που εξελίσσεται, θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε προς το τέλος ειδικά της χρονιάς να συνειδητοποιείτε ότι ως ανθρωπότητα έχετε να μετακινηθείτε, έχετε ν' αλλάξετε στίγμα, θέση απέναντι στην πραγματικότητα τη μεγαλύτερη, όχι τη δική σας μόνο. Στην πραγματικότητα του Γαλαξία σας.

Όπως καταλαβαίνετε η επόμενη χρονιά μετά το 2009 θα είναι μια χρονιά συγκλονιστική. Μα από επιστημονικές ανακαλύψεις ή διαπιστώσεις, μα από οικονομικές αλλαγές που θα γίνουν λόγω αυτών των εξελίξεων, κοινωνικές αλλαγές που θα συμβούν, αλλαγές εκπληκτικές που θα γίνουν στις θρησκείες, αλλαγές που θα γίνουν μέσα στη συνειδητότητα των ανθρώπων, γιατί όλη αυτή η ροή της ενέργειας, φέρνει πλέον αυτές τις τελικές αν θέλετε, διευρύνσεις και απελευθερώσεις των εαυτών σας.

Ακόμα η αίσθηση που έχετε και είναι πολύ καθαρό όταν κάποιος από αλλού έρχεται και σας κοιτάει, είναι ότι είσαστε φυλακισμένοι μέσα στο νου σας. Το νιώθετε αυτό που λέμε, ότι δεν είσαστε ελεύθεροι. Και έχετε δίκιο που νιώθετε ότι είσαστε δέσμιοι μέσα στο νου σας, γιατί καθώς τα κύτταρά σας πάλλονται, σας λένε, ότι ο χώρος, η δυνατότητα είναι πολύ μεγαλύτερη, ότι δεν είστε πραγματικά ελεύθεροι. Ότι ο νους σας ακόμα είναι δέσμιος, συνθηκών και όρων. Αυτές οι συνθήκες όμως και οι όροι καθορίζονταν από τη ροή της ενέργειας που ερχόταν στη Γη. Το πόση ενέργεια θα ερχόταν εδώ, ήταν καθορισμένο. Το πόση ενέργεια θα ήταν διαθέσιμη, αυτό ήταν και προστατευτικό για την ανθρωπότητα, γιατί δεν μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περάσει, και ήταν και απαραίτητο προκειμένου η ανθρωπότητα να πιεστεί ώστε να αναζητήσει τη λύση της μεγαλύτερης ζωής.

Έτσι λοιπόν αγαπητοί μας φίλοι, μέσα από το άνοιγμα αυτό της κοσμικής ροής και μέσα από την πλημμύρα της ενέργειας η οποία αρχίζει και διαποτίζει τον μαγνητικό ιστό, και η οποία φαίνεται ότι μπορεί άριστα να γίνει ανεκτή από τα ενεργειακά σας συστήματα, αρχίζετε και γνωρίζετε την παιδική χαρά. Η παιδική χαρά έχει πάρα πολλά παιχνίδια μέσα της, θα σας μιλήσουμε με έναν απλουστευτικό τρόπο για δύο βασικά παιχνίδια. Το ένα είναι ο κύβος του Κιούμπρικ και είναι ένας τεράστιος κύβος, που μοιάζει με τον κύβο του Κιούμπρικ. Το μυστικό και το κόλπο στον κύβο αυτό είναι να φέρετε τον κύβο σε ισορροπία, με τα δικά σας δεδομένα να βάλετε όλα τα χρώματα τα όμορφα και καλά στα σωστά τους κουτάκια, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η διαδικασία για να βρείτε τις σωστές σκέψεις που ρυθμίζουν τον εγκέφαλό σας έτσι ώστε να ρέει καλά. Να επιτρέπει στον ηλεκτρισμό να ρέει και να μη δημιουργεί βραχυκυκλώματα.

Φανταστείτε λοιπόν ότι βαδίζετε σε κάθε σας ζωή σε ένα τέτοιο τεράστιο κύβο, μόνο που είναι φωτιζόμενος με την έννοια πως όταν πατάτε πάνω σε ένα τέτοιο μικρό τετραγωνάκι που είναι σωστό, έχετε βάλει ένα τετραγωνάκι στο σωστό χρώμα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι το τετραγωνάκι αυτό φωτίζεται. Και αυτό σημαίνει πως ο ηλεκτρισμός μπορεί και περνάει μέσα από τον εγκέφαλό σας. Και αυτό βιώνεται σε σας σαν ανακούφιση, σαν επιβεβαίωση ότι έχετε το σωστό σκεπτικό, σαν ξαλάφρωμα, σαν αναλαμπή η οποία ανοίγει τον εαυτό σας σε νέες δυνατότητες. Κάθε φορά που κάνετε τη σωστή σκέψη, το τετραγωνάκι της σωστής σκέψης άναψε. Και είσαστε τώρα σχεδόν έτοιμοι να ανάψετε όλο τον κύβο, έχετε ήδη καταφέρει πέντε πλευρές, να τις φέρετε στην ισορροπία τους και αναζητάτε αυτά τις τελευταίες, μικρές προσαρμογές και κινήσεις, που θα φέρουν το τελικό σύνολο του σκεπτικού σας στην τελική του εναρμόνιση.

Μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά τα πράγματα, γιατί αυτό δεν βοηθάει πραγματικά. Αν δείτε λίγο τον εαυτό σας σαν ένα παιδί που παίζει στην παιδική χαρά, και που του έχουν δοθεί οι δυνατότητες να παίξει με κύβους και με λαβύρινθους και τσουλήθρες, θα δείτε ότι η διαχείριση του εαυτού σας γίνεται πολύ ευκολότερη, αποκτά χάρη.

Αν συνειδητοποιήσετε ότι κάθε φορά που μια σκέψη είναι σωστή, προς τη σωστή κατεύθυνση, υπάρχει κάτι που ανάβει κυριολεκτικά μέσα στο δικό σας εγκέφαλο, το τετραγωνάκι το σωστό, θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να βρείτε τον τρόπο που θα δημιουργήσετε την αλυσίδα των σωστών σκέψεων ή αν θέλετε, το καινούργιο σύστημα σκέψεών σας. Αυτό το σύστημα χρειάζεται συνέπεια, γιατί ο κύβος για να φτιαχτεί, πρέπει όλο το σύνολο να έχει βρει τη σωστή του θέση.

Επομένως χρειάζεται μια συνέπεια στη σκέψη, και χρειάζεται μια σταθερότητα στη σκέψη, χρειάζεται όταν διαπιστώνετε πως κάτι είναι στη σωστή του θέση, να μην το ξεχνάτε αργότερα. Χρειάζεται να έχετε συνείδηση το ποιες είναι οι σκέψεις σας που ανάβουν την μια μετά την άλλη τις θέσεις σας, και δίνουν στον ηλεκτρισμό που υπάρχει διαθέσιμος, ροή και ευκολία κυκλοφορίας μέσα στο σώμα σας φέρνοντας σε σας αίσθηση αισιοδοξίας, την αίσθηση ότι είσαστε έξυπνοι, την αίσθηση ότι μπορείτε να συλλάβετε τις λύσεις των πραγμάτων, την αίσθηση ότι μπορείτε να κατανοήσετε τελικά την ίδια τη διαδικασία.

Όσον αφορά τον λαβύρινθο του Μίνωα, αυτός είναι ένας λαβύρινθος συναισθηματικός. Τα συναισθήματά σας έχουν μια άλλη λειτουργία από τις σκέψεις σας. Και ενώ η σκέψη σας και η λειτουργία της φαίνεται πιο πολύ να μοιάζει με τον κύβο του Κιούμπρικ, τα συναισθήματά σας θυμίζουν έναν τεράστιο κοσμικού μεγέθους λαβύρινθο.

Και τι κάνετε μέσα σ' αυτόν; Κινείστε προσπαθώντας να βρείτε την διαδρομή και βιώνετε κάθε φορά που συναντάτε αδιέξοδο, συναισθήματα που σας απογοητεύουν. Τα συνήθη συναισθήματα είναι απογοήτευση, αίσθηση ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, παράπονο με το Θεό, αίσθηση ότι είσαστε θύματα. Αν όμως συνειδητοποιήσετε μέσα στη νέα ενέργεια που είναι διαθέσιμη πως αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι ενδείξεις, ο τρόπος να σας πει ο λαβύρινθος πώς να καθοδηγηθείτε, επομένως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο τρόπος σας να ξέρετε αν είσαστε σε μια σωστή διαδρομή ή όχι, θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει λόγος τα συναισθήματα να γίνονται τόσο μεγάλη ιστορία. Υπάρχουν μέσα σας ως καθοδηγητές, υπάρχουν για να σας πουν να αλλάξετε πορεία και να μπείτε σε μια άλλη διαδρομή προκειμένου να βρείτε τον δρόμο για να βγείτε από τον λαβύρινθο. Εάν δείτε την συναισθηματική σας διαδρομή ως μια διαδρομή με feedback (ανάδραση) συναισθηματικό θα καταλάβατε  ότι τα πράγματα δεν ήταν ούτε τόσο συναισθηματικά, ούτε τόσο δραματικά ούτε τόσο φοβερά, όσο εσείς τα βιώνατε. Ότι για την δική σας οπτική ήταν μέχρι κάποτε, αλλά γίνεστε πολυδιαστασιακά όντα, γίνεστε πνευματικά όντα, η σκέψη σας αλλάζει, οι δυνατότητες οι συναισθηματικές αλλάζουν, το DNA αλλάζει, τα κύτταρα τραγουδούν. Για όσους είναι έτοιμοι, ο συναισθηματικός λαβύρινθος θα μπορέσει να αποκτήσει την απόλαυση ενός παιγνιδιού. Οι άνθρωποι στο εγγύς μέλλον δεν θα θεωρούν κάτι φοβερό το να βιώσουν μια απογοήτευση, το να αισθανθούν ότι απογοητεύτηκαν, γιατί θα το μεταγλωττίζουν, αποκωδικοποιούν αυτόματα μέσα τους ως την καθοδήγηση που τους λέει ότι έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο, και αντί να σκέφτονται την ίδια την απογοήτευση απλά θα κάνουν κάτι άλλο. Και έτσι ούτε συναισθηματικά δράματα θα υπάρχουν, ούτε τα βιώματα τα συναισθηματικά θα είναι πια τα ίδια. Το ίδιο θα συμβεί και με τις σκέψεις σας, αντί να εμμένετε σε μια σκέψη και να βλέπετε ότι το τετραγωνάκι κάτω από τα πόδια σας δεν ανάβει, απλά συνειδητοποιώντας ποια είναι τα τετραγωνάκια των σκέψεων που ανάβουν και η ροή ενισχύεται, θα μπορείτε να υιοθετείτε την σωστή σκέψη αμέσως, χωρίς να κάθεστε να χάνετε ενέργεια, προσπαθώντας ξανά και ξανά και ξανά να εφαρμόσετε την ίδια σκέψη για να υλοποιήσετε το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή το τίποτα. Οι άνθρωποι ξέρετε ότι χαρακτηρίζονται από ξεροκεφαλιά, το είδος μέσα στο Σύμπαν που χάρη στην ξεροκεφαλιά του ανακάλυψε μεγάλα πράγματα. Χάρη στην ξεροκεφαλιά του φτιάχτηκε ο τεράστιος κύβος του Κιούμπρικ μέσα στο Σύμπαν, μέσα στο κόσμο. Κι όσο κι αν σας φαίνετε περίεργο και αυτός ο τεράστιος κύβος του Κιούμπρικ και ο λαβύρινθος των συναισθημάτων είναι υψηλές επιστήμες και τέχνες συμπαντικές. Υπάρχουν δάσκαλοι που σας προετοιμάζουν για να μπείτε στον λαβύρινθο, δάσκαλοι που σας προετοιμάζουν για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε πάνω στον κύβο που ζείτε, υπάρχουν σχολές προετοιμασίας και για τα δύο, υπάρχουν εξειδικευμένοι δάσκαλοι διαφόρων επιπέδων, υπάρχουν συνοδοί μέσα στις διαδικασίες, γιατί όλο αυτό που περιγράφουμε είναι μια ζωντανή ενέργεια της συνειδητότητας, είναι μια ζωντανή ενέργεια μέσα και στον εγκέφαλό σας. Θυμηθείτε ο μακρόκοσμος έχει τον καθρέπτη του μέσα στον μικρόκοσμο. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει είναι ότι ο εγκέφαλός σας, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας, τελικά το αισθαντικό κομμάτι του είναι σας, αλλάζουν πραγματικότητα. Δεν την αλλάζουν ερήμην σας, την αλλάζουν επειδή αλλάξατε, την αλλάζουν μπορέσατε να έχετε μεγαλύτερη ροή, την αλλάζουν επειδή όλη η Γη μπόρεσε να έχει υψηλότερη ροή. Και μέσα σ' αυτό αλλάζει όλη η αντίληψη της πραγματικότητας.

Δεν υπάρχει κανένας μαύρος καπνός στο δρόμο σας μπροστά, η Γη θα επιτύχει το μεγάλο στοίχημα και η ανθρώπινη φυλή θα περάσει στη νέα πραγματικότητα. Απλώς αυτό μπορεί να γίνει με εορτασμό και χαρά, ή με γκρίνια και μουρμούρα. Όπως κι αν το κάνετε θα περάσετε. Ο δρόμος δεν έχει πλέον αναστροφή από την ώρα που οι κρυστάλλινες ενέργειες πέρασαν στον ιστό και ο ιστός σήκωσε το φορτίο ο κύβος είχε ριφθεί. Οι στρόφιγγες της ροής άρχισαν να ανοίγουν κι η Γη άρχισε να γίνεται όλο και περισσότερο ένα πολυκοσμικό κέντρο. Αυτός είναι ο ρόλος της μέσα στο Γαλαξία σας και μέσα στο ηλιακό σύστημα. Είσαστε ένα πολυκοσμικό κέντρο και είσαστε ήδη αυτοί οι οποίοι θεραπεύουν και διδάσκουν τους μη αφυπνισμένους ανθρώπους την ώρα που κοιμάστε, στον ύπνο σας κάνοντας επισκέψεις μέσα από τα αστρικά πεδία. Ήδη η λειτουργία σας ως πνευματικών οδηγών, θεραπευτών για άλλους ανθρώπους έχει ενεργοποιηθεί. Πολλοί έχετε πρόβλημα με τον ύπνο, το ξέρουμε τι να κάνουμε έχετε πολλές δουλειές. Κι όχι μόνο έχετε πολλές δουλειές, αλλά οι δουλειές σας αλλάζουν. Μέχρι τώρα κάνατε άλλου είδους θεραπείες και μέχρι τώρα κάνατε άλλου είδους ταξίδια. Ήδη εδώ και ένα μήνα και λίγο περισσότερο, περίπου σαράντα πέντε ημέρες κάνετε επισκέψεις σε άλλες ψυχές, σ' άλλους ανθρώπους με την ενέργεια και την ποιότητα του πνευματικού οδηγού. Έχετε ξεκινήσει τις πρόβες για την συνέχεια. Όταν θα φτάσετε να το κάνετε συνειδητά θα το έχετε κάνει ήδη κατά κόρον, ως πρόβα.

 Ήδη λοιπόν ένα επίπεδο της ενέργειάς σας τραγουδά και τραγουδά γιατί έχετε την χαρά να είσαστε ήδη πνευματικοί οδηγοί και καθοδηγητές άλλων ανθρώπων. Βιώνετε την πνευματική και αγγελική σας ενέργεια σε καινούργια λειτουργία και ξέρετε, τα κύτταρά σας ξέρουν ότι αυτό σημαίνει πως η άνοιξη θα έρθει ούτως ή άλλως. Αυτό κάνει τα κύτταρά σας να ξέρουν ότι γλύτωσαν άλλη μια καταστροφή. Αυτό κάνει τα κύτταρά σας να ξέρουν ότι το μεγάλο στοίχημα, το κοσμικό στοίχημα για την Γη κερδήθηκε. Κι αυτό κάνει τα κύτταρά σας να ξέρουν πώς είχατε κάθε δίκιο να επιμένετε στην ξεροκεφαλιά σας για να είστε εδώ αυτή την περίοδο. Τα κύτταρά σας ξέρουν ότι θα ανταμειφθεί αυτή η ξεροκεφαλιά και η τολμηρότητα των εαυτών σας, να κινείστε μ' έναν τρόπο απρόβλεπτο. Τα κύτταρά σας ξέρουν ότι τελικά θα αποδειχθεί ότι είχατε δίκιο από την αρχή αυτού του στοιχήματος, ότι ήταν εφικτό, ότι η ολοκλήρωση ήταν εφικτή, ότι η τελική απελευθέρωση μέσα στην πνευματική σας ύπαρξη ήταν εφικτή. Και καθώς τα κύτταρά σας τραγουδάνε και μαζί μ' αυτά τραγουδάνε και πάρα πολλοί άλλοι γύρω σας αυτή την ώρα, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να αλλάξετε την κεντρική θέση του εαυτού σας μέσα στο είναι σας και αντί να σκέπτεστε τον κόσμο σας και την Γη σας ως ένα κόσμο προβλημάτων και αδιεξόδων, να σκεφτείτε την διαδρομή σας σαν μια διαδρομή μέσα σε μία παιδική χαρά. Άλλες φορές κάνατε τραμπάλα και προσπαθούσατε να μάθετε την ισορροπία, άλλες φορές κάνατε τσουλήθρα, και μέσα από όλα όσα κάνατε, προσπαθούσατε να φέρετε τον κύβο της σκέψης και τον λαβύρινθο του συναισθήματος, σε λύση. Αν δείτε τους εαυτούς σας από αυτή την οπτική θα καταλάβετε ότι υπήρχε πάντα η χαρά του παιγνιδιού πίσω και μέσα σε όλα όσα συνέβαιναν. Θα καταλάβετε ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικά τραγικά, ότι ήταν απλώς η προσκόλληση πάνω στην ανθρώπινη και μόνο οπτική που τα έκανε έτσι. Ότι χρειαζόταν να φτάσετε σ΄ένα επίπεδο κατανόησης διαφορετικό ώστε να αποστασιοποιηθείτε και να βγείτε από το δράμα και να ανακαλύψετε την χαρά του παιγνιδιού. Γιατί είσαστε αναζητητές ερευνητές που ψάχνουν να βρουν τις λύσεις στους μεγάλους γρίφους. Ψάχνετε να βρείτε την έξοδο από τον λαβύρινθο και την τέλεια δομή του κύβου για την σκέψη.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί μακρινοί συγγενείς και εμείς έχουμε εξαιρετική χαρά που μπορούμε και λέμε όλα αυτά και είναι απίθανο και για μας που έχουμε την δυνατότητα να μιλάμε γι αυτά σήμερα εδώ. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε και πραγματικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους μας, να συγκρατηθούμε για να μην μιλάμε  ακατάσχετα, αλλά είναι τόσο μεγάλη και η χαρά της δικής μας απελευθέρωσης μαζί σας. Μπορεί να αναρωτιέστε εσείς σε τι ήσασταν περιορισμένοι; Και θα σας απαντήσουμε ήμασταν περιορισμένοι και ας μην το καταλαβαίνετε λογικά, αλλά από την οπτική του ότι όταν υπάρχουν κομμάτια της συνειδητότητας της ζωής, της ύπαρξης τα οποία δεν έχεις καλή πρόσβαση, δεν έχεις καθόλου πρόσβαση, έχεις υπό όρους πρόσβαση, αυτό τελικά, εάν το αντιλαμβάνεσαι, γίνεται μια αίσθηση ανελευθερίας μέσα στο είναι σου. Εσείς μπορεί να την βιώνατε πολύ περισσότερο και πολύ βαθύτερα αλλά πιστέψτε μας όσοι έχουν αναπτυγμένη συνειδητότητα και όσοι έχουν υψηλή επίγνωση μπορούν εκείνοι να βιώνουν το κομμάτι εκείνο του δικού τους εαυτού που είστε εσείς, ότι είναι περιορισμένο. Και για αυτό και για μας είναι μεγάλη απελευθέρωση το ότι μπορούμε και ερχόμαστε ως ενεργειακές παρουσίες ως συνειδητότητες μέσα σε χώρους όπου βρίσκεστε εσείς και μπορούμε να μεταφέρουμε πληροφορίες και ενέργεια, για να διευκολύνουμε την διαδικασία. Σας ενθαρρύνουμε να δείτε την παιδική χαρά στην διαδικασία σας, να αφήσετε να τσουλάτε εύκολα και γρήγορα στις αλλαγές, στα ευρήματα τα συναισθηματικά ή τα νοητικά σας. Συνειδητοποιείστε ότι η ενέργεια έρχεται σε τρομερές ποσότητες πλέον και άρα η δική σας αντίσταση θα βιώνεται πιο έντονα. Αν μπείτε στην διαδικασία να καταλάβετε τις σωστές από τις λάθος σκέψεις στο δρόμο σας και τα συναισθήματα που πρέπει να προσαρμόσετε η συνέχεια θα μπορούσε να είναι κάλλιστα σαν μια γλυκιά τσουλήθρα. Σαν ένα γλυκό γλίστρημα προς την μεγάλη πύλη εξόδου.

Αγαπητοί μας φίλοι με πολλή δύναμη αυτοπειθαρχίας, σας ζητάμε να θυμόσαστε ότι υπάρχει χαρά κρυμμένη πίσω από όλα αυτά που ζείτε και να αναζητήσετε την χαρά. Σας ενθαρρύνουμε ότι και αν φαίνεται ότι συμβαίνει να θυμόσαστε αυτό που μόλις ακούσατε γιατί είναι αυτό που θα σας κάνει εσάς πολύτιμους, χρήσιμους και κυριολεκτικά σοφούς μέσα σε μια πραγματικότητα που αλλάζει άρδην. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι αυτά θα συμβούν κυριολεκτικά αλλά θα είμαστε εδώ και εμείς και εσείς για να δείτε ότι θα συμβούν πραγματικά και να συζητήσουμε τότε για άλλα πράγματα.

Και μέχρι την επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να βρεθούμε και πάλι κοντά σας, σάς ευχόμαστε να απολαύσετε τις υψηλές ταχύτητες που μπορείτε να αναπτύξετε στις τσουλήθρες του DNA σας, σάς ευχόμαστε να χαρείτε την λύση του κύβου του Κιούμπρικ και σας ευχόμαστε να μπορέσετε να απολαύσετε και να γελάσετε με τα αδιέξοδα μέσα στον λαβύρινθο των συναισθημάτων κάθε φορά που χτυπάτε πάνω στον θάμνο και καταλαβαίνετε ότι για άλλη μια φορά ήσασταν σε ένα λάθος μονοπάτι. Απολαύστε την διαδικασία και θα δείτε ότι ο Θεός ήταν πάντα και συνέχεια κρυμμένος μέσα σ΄ αυτήν χαμογελώντας σας περίτρανα. Να είστε καλά. Και έτσι είναι.


  © 2009 Χαριτίνη Χριστάκου