Σμαραγδένιος Κύκλος


Πολυδιαστασιακός ωχαδελφισμός

Σεπτέμβριος 2009

Υπήρχε μια εποχή στην ανθρωπότητα, αρκετά παλαιότερα από το σήμερά σας, που ζούσατε πάνω στον πλανήτη που βρίσκεστε τώρα, έχοντας μέσα στο σώμα σας πολυδιαστασιακή συνειδητότητα. Και αυτό σημαίνει πως ενώ είχατε ένα υλικό σώμα, ο νους σας ήταν έξω από το τωρινό πλαίσιο του χρόνου, Δεν σκεφτόταν με πλαίσιο ημερών ή μηνών ή ετών. Ζούσε συσχετισμένος με μια αίσθηση σχεδόν αιωνιότητας, με μια πολύ σαφή αντίληψη του συνεχούς της ζωής, του συνεχούς του Σύμπαντος, του συνεχούς της εξέλιξης των πραγμάτων.

Σε εκείνη την εποχή ο νους σας δεν είχε ακόμα δεχθεί το πλέγμα της ενέργειας που τον τοποθετούσε μέσα στην πραγματικότητα του τρισδιάστατου χωροχρόνου.

Και ενώ ήσασταν πάνω στη Γη όπως τώρα, ήσασταν ελεύθεροι μέσα στο νου και στον ψυχισμό σας. Είχατε εξαιρετικά ανεπτυγμένη την τηλεπάθεια, τη διαίσθηση, την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τη μεγάλη κλίμακα των πραγμάτων όπως αυτά καθρεφτίζονταν και εκδηλώνονταν μέσα στην υλική πραγματικότητα της Γης.

Τότε δεν ξεγελούσε το μυαλό σας αυτό που φαινόταν, γιατί ο νους σας ήταν συνδεδεμένος με το αιώνιο και το άπειρο. Αντίστροφα τώρα που ο νους σας δεν είναι ενεργά συνδεδεμένος, συνειδητά τοποθετημένος μέσα στο άπειρο, ξεγελιέστε πανεύκολα από αυτά που βλέπετε γύρω σας, ακούτε ή προσλαμβάνετε.

Αγαπητοί μας, είναι μια πολύ σημαντική περίοδος αυτή μέσα στην ανθρωπότητα, γιατί όλη αυτή η μεταφορά της συνειδητότητας σε ένα τελείως άλλο πλαίσιο λειτουργίας, ουσιαστικά αλλάζει όλο τον τρόπο που ο νους σας συσχετίζει τα δεδομένα μιας πραγματικότητας. Προσπαθείτε να απεγκλωβιστείτε και να απελευθερωθείτε από έναν τρόπο σκέψης που σας καθηλώνει σε ένα γραμμικό χρόνο που είναι συμπαντικά ανύπαρκτος. Και εξαιτίας του οποίου ο νους σας προσπαθεί να καταλάβει με βάση αυτά που τα μάτια σας βλέπουν.

Ξέρετε όλοι πως χρησιμοποιείτε ένα μικρό μέρος της νοητικής σας ικανότητας, της ικανότητας του νου σας. Αυτό σημαίνει πως σε ένα άλλο επίπεδο του εαυτού σας, κοιτώντας τη Γη και τον εαυτό σας εδώ, σκέφτεστε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Σε εκείνο το μέρος του εαυτού σας, είστε 1000 ετών, 3000 ετών, 15000 ετών και ο χρόνος ο γήινος όπως τώρα τον καταλαβαίνετε δεν υπάρχει για σας. Κοιτάτε τον εαυτό σας στη Γη και σας προκαλεί χαμόγελο το γεγονός ότι παίζετε τόσο έντεχνα ένα παιχνίδι μέσα σας και πως ο εαυτός σας στη Γη έχει πιστέψει τόσο πολύ αυτή τη μικρή πραγματικότητα στην οποία έχει χωθεί. Έχει βισματωθεί τόσο γερά μέσα στο ενεργειακό πλέγμα του τρισδιάστατου χώρου και χρόνου κι εσείς από εκεί που είστε, τις περισσότερες φορές από την 5η διάσταση του εαυτού σας, προσπαθείτε μαζί με τους βοηθούς σας να επικοινωνήσετε μαζί του και να του στείλετε παροτρύνσεις, προαισθήματα, επιγνώσεις που θα τον απεγκλωβίσουν για λίγο, θα τον διευρύνουν για λίγο και θα του μεταφέρουν μια αίσθηση μεγαλείου, μια αίσθηση αιωνιότητας, μια αίσθηση ότι όλα είναι τέλεια και καλά.

Ο εαυτός σας μέσα στην 3η διάσταση, κάποιες φορές το παραλαμβάνει αυτό και κάποιες φορές νιώθει ενωμένος μέσα στον εαυτό του με κάτι που τον κάνει να νιώθει πολύ γαλήνιος, πολύ ήσυχος, σαν όλα να έχουν τακτοποιηθεί.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ο νους σας βγαίνει έξω από το ενεργειακό πλέγμα της τρισδιάστατης νοοτροπίας. Που ο νους σας για κλάσματα του δευτερολέπτου, για δευτερόλεπτα, έρχεται σε επαφή με τον νου σας όπως είναι στην 5η διάσταση του εαυτού σας και τότε νιώθει έκσταση, τότε νιώθει διεύρυνση, τότε νιώθει ήσυχος και βέβαιος ότι μπορεί να συμβούν θαύματα, ότι όλα θα τακτοποιηθούν και πως όλη αυτή η αγωνία που έχει ανησυχία, που έχει το άγχος, τελικά είναι μια χαζομάρα. Αυτή η αίσθηση που όλοι οι άνθρωποι έχετε νιώσει για κάποιες στιγμές, είναι μια αίσθηση που έρχεται από το χρόνο του εαυτού σας έξω από το γήινο πλαίσιο. Και είναι μια πολύ πιο αληθινή αίσθηση του πως πραγματικά έχουν τα πράγματα. Αν αυτή η αίσθηση έμενε μαζί σας για περισσότερο χρόνο, αυτό θα άλλαζε σημαντικά την ταχύτητα που γερνάνε τα κύτταρα. Τις σκέψεις μέσα στο νου σας για το ότι είναι αναπόφευκτο να γεράσετε. Τις σκέψεις μέσα στο νου σας για το ότι είναι αναπόφευκτο να αλλοιωθούν τα κύτταρά σας, τα κόκαλά σας, τα όργανά σας με τα χρόνια.

Αυτό το άπλωμα της ενέργειας μέσα στο χρόνο, στην ουσία είναι ένα άπλωμα του νου σας που κατακλύζει τη βιολογία και της στέλνει τελείως διαφορετικά μηνύματα, απ' αυτά στα οποία τώρα την έχετε συνηθίσει. Πιστεύετε τόσο βαθιά μέσα σας πως είναι μοιραίο τα κύτταρα να γεράσουν, τα κόκαλά σας να συρρικνωθούν, τα όργανά σας να μειώσουν ικανότητα δράσης. Και όμως αυτή την ίδια στιγμή, ένα άλλο μέρος μέσα στον εαυτό σας ζει την αιωνιότητα, είναι 10000 ετών, αισθάνεται ότι έχει όλο το χρόνο να κάνει ότι θέλει, όπως το θέλει, με τον τρόπο που το εκφράζει. Δεν αισθάνεται καθόλου εγκλωβισμένο από κάτι, δεν αισθάνεται ότι πρέπει να λειτουργήσει με τον τρόπο που οι άλλοι περιμένουν, δεν αισθάνεται ότι πρέπει να ανταποκριθεί σε κάποια συγκεκριμένη νόρμα συμπεριφοράς, δεν αισθάνεται ότι υπάρχει κανένας φόβος που να το εμποδίζει να δημιουργεί και να εκφράζεται.

Αυτό το μέρος του εαυτού σας είναι σε μια συνεχή επικοινωνία με σας, η οποία όμως σε σας γίνεται αντιληπτή και συνειδητή κάποια δευτερόλεπτα, κάποιες στιγμές. Το μόνο που χρειάζεται για να επιτρέψετε αυτή την επικοινωνία να συμβαίνει όλο και συχνότερα, ώστε να ζήσετε με πολύ λιγότερο άγχος, με πολύ λιγότερο στρες και με απίστευτα πιο λίγο φόβο, είναι να αρχίσετε να καλλιεργείτε μέσα στο νου σας μια στάση και μια οπτική, που είναι πολύ ελληνική, για την οποία όμως κατηγορείτε τους εαυτούς σας. Που είναι η στάση και η οπτική που θα τη λέγαμε, «ωχ αδελφέ». Αυτό που κατηγορείτε στην ελληνική νοοτροπία, ο ωχαδελφισμός, το κατηγορείτε γιατί το ερμηνεύετε ως μια αδιαφορία. Ως έναν τρόπο να απομακρυνθεί κάπως κάποιος από αυτά τα οποία οφείλει να κάνει, πρέπει να κάνει. Όμως η αληθινή ενέργεια αυτής της ελληνικής ασθένειας του ωχαδελφισμού, είναι κάτι τελείως διαφορετικό πολυδιαστασιακά. Είναι ένα μέρος μέσα στην ενέργεια των Ελλήνων, που ξέρει πως κάθε φορά που αγχώνεται, γκαζώνεται, στρεσάρεται, ταυτίζεται τόσο πολύ με αυτά που φαίνονται να συμβαίνουν ή να μη συμβαίνουν, έχει μπει σε μια απίστευτη παγίδα αυτοεγκλωβισμού και ανελευθερίας. Η πολυδιαστασιακή ενέργεια του ωχαδελφισμού, είναι πως δεν τρέχει τίποτα σε τελική αν δεν προλάβω αυτό, πως δεν έγινε και κάτι αν δεν γίνει το άλλο τέλεια, πως δεν έχει σημασία αν το τρίτο δεν εκπληρωθεί όπως ήθελα, και πως είναι καλύτερα να είμαι ίσως αραχτός και να νιώθω καλά και να είμαι καλά, γιατί όταν είμαι έτσι, είμαι πιο δεκτικός να αισθάνομαι και ν' ακούω και να καθοδηγούμαι και να νιώθω ότι όλα θα πάνε στη ζωή μου καλά. Ότι δεν είμαι αληθινά δέσμιος κανενός συστήματος, δεν είμαι αληθινά υπόλογος σε κανέναν για να με εξουσιάσει, λειτουργώ αυτόνομα, αυθύπαρκτα και ίσως αναρχικά, με την έννοια ότι δεν επιτρέπω στη συνειδητότητά μου από εκεί που είναι χαλαρή και πολυδιαστασιακή και ξέρει ότι όλος ο χρόνος είναι δικός μου, να γίνει ένα φοβισμένο μικρό παιδί μέσα στην τρισδιάστατη πραγματικότητα που κάποιοι το χειραγωγούν, το φοβίζουν και το βάζουν να φέρεται με ψυχαναγκαστικές λειτουργίες που εγκλωβίζουν το μυαλό στη μέρα, στο λεπτό και στο πεντάλεπτο, στο πρωί και στο βράδυ.

Ο ωχαδελφισμός της ελληνικής φυλής, αποκομμένος από την πραγματική του πολυδιαστασιακή ενέργεια, είναι μια κατάρα, μια αδιαφορία. Αλλά η πραγματική του ενέργεια δεν είναι αυτή. Οι Έλληνες που διακατέχονται από την πολυδιαστασιακή ενέργεια του δεν τρέχει τίποτα αν τα πράγματα αργήσουν, του δεν τρέχει τίποτα αν δεν τα κάνω ακριβώς στην ώρα τους, του δεν σημαίνει τίποτα αν δεν είμαι τόσο επιμελής και δεν έγινε και κάτι αν δεν είμαι και τόσο πειθαρχημένος, είναι εκείνοι που παραλαμβάνουν ιδέες καινούργιες που έρχονται από μια ελεύθερη πραγματικότητα σε μια σκλαβωμένη πραγματικότητα ειδική. Και δεν μπορεί αγαπητοί φίλοι, ένας σκλαβωμένος νους να παραλάβει ιδέες ελευθερίας, γιατί είναι τόσο υποταγμένος σε όλα αυτά που πρέπει και αναγκαστικά πρέπει μέσα στη μικρή πραγματικότητα της σκλαβιάς.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές χωρίς ποτέ να καλύψουμε πλήρως κι ίσως και δεν συμβεί ποτέ όσο εσείς ζείτε, το τι πραγματικά σημαίνει το να είσαι Έλληνας. Είναι κάτι πολύ αλχημικό και πολύ περίεργο. Και ερχόμαστε μερικές φορές αραιά και που, να συνεισφέρουμε και να δώσουμε στο συνειδητό σας, μια λίγο μεγαλύτερη εικόνα από αυτή που είχατε μέχρι πρότινος, για όλα αυτά τα οποία εσείς θεωρείτε τα «κουσούρια» της φυλής.

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, γιατί αγαπητοί φίλοι, παρατηρούσαμε μαζί σας από την 5η διάσταση, αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο στους Έλληνες. Και συγκεκριμένα σ' αυτούς που ζουν μέσα στο γεωγραφικό χώρο της χώρας σας. Υπάρχει μια απίστευτα γρήγορα κλιμακούμενη ενοχή μέσα στην ψυχή των ελλήνων. Κι αυτό είναι μια απίστευτη χειραγώγηση που γίνεται.

Οι Έλληνες έχουν αυξήσει, έχετε αυξήσει κατακόρυφα το δείκτη των ενοχών σας, αισθανόμενοι ότι είσαστε από τις πιο ελλειμματικές και προβληματικές φυλές. Από τους πιο ελλειμματικούς και προβληματικούς λαούς. Αισθάνεστε απαξίωση για τη χώρα σας, αισθάνεστε απαξίωση για τους θεσμούς σας, αισθάνεστε απαξίωση για την κουλτούρα σας, αισθάνεστε τρομερή απαξίωση για τον εαυτό σας. Και αυτό που είναι ανησυχητικό  στα δικά μας μάτια και στα δικά σας από εκεί που κοιτάμε εμείς, είναι ότι η ταχύτητα με την οποία αυξάνεται αυτή η απαξίωση μέσα στην ελληνική ψυχή, είναι πάρα πολύ γρήγορη. Τι έγινε αγαπητοί φίλοι, αναρωτιέστε; Το ακούμε.

Έχουμε πει στο παρελθόν πως αν είναι να ξεκινήσει κάτι κυριολεκτικά για την ανθρωπότητα, μια μεγάλη αλλαγή, θα ξεκινήσει μέσα από την ενέργεια αυτού του γεωγραφικού τμήματος της Γης. Θα μπορούσε να έχει οποιοδήποτε όνομα. Και δεν θέλουμε να κολλήσουμε στο όνομα.

Το έχουμε πει αυτό, όντας γνώστες πραγμάτων τα οποία γνωρίζετε κι εσείς αλλά όχι συνειδητά.

Το έχουμε πει γιατί θέλουμε να δώσουμε μια ιδιαίτερη έμφαση στο ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη ενέργεια σ' αυτό το χώρο. Στο ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη δυναμική στην ενέργεια αυτού του χώρου. Και επομένως, αυτοί που κατοικούν και κινούν την ενέργεια μέσα σ' αυτό το χώρο, διαδραματίζουν ασυνείδητα μια ιδιαίτερη θέση, με μια ιδιαίτερη επίδραση πολύ λεπτοφυή αλλά πολύ ιδιαίτερη, μέσα στο σύνολο της ενέργειας της Γης.

Όσοι γεννιόνται μέσα σ' αυτό το χώρο, γεννιόνται κουβαλώντας στην πλάτη τους μια ευχή και μια κατάρα. Η κατάρα τους είναι η διχόνοια και η απαξίωση. Η ευχή τους και η ευλογία τους είναι η ενότητα. Η ευχή και η ευλογία τους είναι η υπέρβαση του διχασμού. Ο τρόπος που έχουν λειτουργήσει οι ενέργειες μέσα σ' αυτό το χώρο, είναι σπέρνοντας διχασμό και διχόνοια. Δουλεύουν μέσα από την απαξίωση για να κρατάνε τον ψυχισμό των οντοτήτων που καλύπτουν αυτή την περιοχή σε τρομερό διχασμό. Όσο λοιπόν οι οντότητες που κατοικούν σ' αυτή την περιοχή διχάζονται συναισθηματικά, αυτό χρωματίζει την ενέργεια που ρέει μέσα στο γήινο πεδίο. Όλες οι οντότητες, σε όλη τη Γη επηρεάζουν τις εξελίξεις. Όμως αγαπητοί φίλοι, χωρίς ίχνος επιθυμίας να διαχωρίσουμε, να διακρίνουμε, πρέπει να μιλήσουμε ρεαλιστικά. Και πρέπει κι εσείς να συνειδητοποιήσετε ρεαλιστικά το τι συμβαίνει σε αυτό το χώρο. Γεννηθήκατε σε αυτό το χώρο φέροντας και αναλαμβάνοντας μια ευθύνη η οποία πάει πολύ πέρα από τον εαυτό σας. Η οποία πάει πολύ έξω από τη χώρα σας και η οποία ακουμπά πολύ μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που τώρα επιτρέπεται να γίνουν γνωστά.

Και η ενέργεια την καταλαβαίνετε ότι είναι περίεργη, αλλά αυτοί οι οποίοι έχουν τις συχνότητες μέσα τους, καταλαβαίνουν και νιώθουν πολύ καλά αυτό που μεταφέρετε. Όχι μόνο αυτοί που είναι σήμερα εδώ, αλλά κυρίως οι πολλοί οι οποίοι θα ακούσουν και θα διαβάσουν αυτά στα σπίτια τους ή στα γραφεία τους. Σε σας απευθυνόμαστε.

Υπάρχει κάτι μέσα σας που μας επιβεβαιώνει ότι έχετε έρθει σε αυτό το μέρος για να γεννηθείτε, αναλαμβάνοντας μια ιδιαίτερη ευθύνη. Απέναντι στην ατομική σας συνειδητότητα έχοντας πάρει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό σας. Έχοντας βάλει πολύ υψηλά τον πήχη γιατί έχετε τις ικανότητες να τον υπερβείτε. Αποφασίσατε να γεννηθείτε σε έναν χώρο που είναι οι συμπληγάδες πέτρες της Γης. Κάποιες φορές επιτρέπει τη ροή της ενέργειας για το πλέγμα της Γης και κάποιες το μπλοκάρει. Και είναι μέσα από τη δική σας οντότητα που συμβαίνει το σύνδρομο της συμπληγάδας πέτρας με τη Γη. Κάθε φορά που αφήνεστε να χειραγωγηθείτε συνολικά ως Έλληνες ψυχικά, οι συμπληγάδες πέτρες της ενέργειας για τη Γη μπλοκάρουν. Και η ροή μέσα στο γήινο πεδίο δεν είναι καλή. Κάθε φορά που συνδέεστε με το μέρος του εαυτού σας που υπερβαίνει τις αιτίες για διχασμό και απαξίωση, οι συμπληγάδες πέτρες στη Γη ανοίγουν και η ροή της ενέργειας και οι πληροφορίες αρχίζουν να πλέουν ελεύθερα. Η ευθύνη σας είναι απέναντι στην ατομική σας συνειδητότητα κι εσείς ως έλληνες που το διαβάζετε και το ακούτε αυτή την ώρα αυτό, ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Πολύ πέρα από τα λόγια που εμείς μεταφέρουμε αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει ένα στοιχείο μέσα στο νου σας που σας συνδέει με ιδιαίτερη χημεία με την 5η διάσταση, η οποία σας κάνει και σας έκανε και στο παρελθόν να υπερβείτε το προσωπικό σας συμφέρον, να υπερβείτε αυτό που ο γραμμικός νους επιτάσσει, να υπερβείτε αυτό που είναι, που φαίνεται και να ακολουθήσετε την μη λογική παρόρμηση μέσα στον ψυχισμό του εαυτού σας. Χάρη σ' αυτό φέρατε την ενέργεια της ελευθερίας, της επιτρέψατε να ρεύσει μέσα στο πλέγμα. Κι η ενέργεια της ελευθερίας - ας τα πούμε για άλλη μια φορά - αφορά την ικανότητα που κάποιος και το δικαίωμα κάποιου να γνωρίζει την αλήθεια. Αφορά το δικαίωμά του στις πληροφορίες, αφορά το δικαίωμά του στη σωστή πληροφόρηση για τη ζωή του, τις δυνατότητές του και τις ευκαιρίες του. Αφορά τη δυνατότητά του να ξεπεράσει τους φόβους μέσα από τη γνώση της αλήθειας και να επιτρέψει στον εαυτό του να εκπληρώσει τη ζωή με χαρά, με υλοποίηση του δυναμικού του, με την έκφραση της δημιουργικότητάς του, με την αναζωπύρωση του δημιουργικού του ενστίκτου.

Όλο αυτό το παιχνίδι που διαδραματίζεται στη Γη τους τελευταίους μήνες, με κέντρο την οικονομική κρίση, είναι ένα παιχνίδι που ουσιαστικά σκάει το αποτέλεσμά του ή αν θέλετε, την κυρίως ενέργειά του στην Ελλάδα. Δεν το έχετε δει ακόμα και δεν φαίνεται. Θα το δείτε όμως να συμβαίνει. Οι Έλληνες έχουν φοβηθεί πολύ περισσότερο από άλλους λαούς. Γιατί η ενέργεια του ελέγχου της Συμπαντικής ροής τη νιώθουν οι έλληνες μέσα στο χώρο τον ελλαδικό. Και ξέρουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο κλείσιμο στα κανάλια της ροής. Αντί όμως αυτό να γίνει συνειδητό και να κάνετε ακριβώς το αντίθετο μέσα στον εαυτό σας, σας έχει συνεπάρει το κλίμα του φόβου και της απειλής. Ζείτε όμως σε ένα χώρο στον οποίο και για τον οποίο έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας, ότι θα φέρετε όλη την ενέργεια στη συνειδητότητά σας και θα οδηγήσετε τη συνειδητότητά σας σε επίγνωση ελευθερίας, ότι θα δείτε την αλήθεια και θα σταθείτε με την αλήθεια. Κατ' αρχήν για σας τους ίδιους γιατί είναι το ατομικό σας στοίχημα. Γιατί αυτό θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχη έκσταση μέσα στον εαυτό σας και υπερηφάνεια για την ψυχή σας κι όχι για την προσωπικότητά σας.

Έχετε αποφασίσει να είστε παρόντες σ' αυτό το μέρος της Γης και της πραγματικότητας, γιατί έχετε την ικανότητα να διαχειριστείτε τη ροή της ενέργειας, αντίθετα από αυτό το οποίο χειραγωγείται για όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι αυτό το περίεργο ωχ αδελφέ που θα σας σώσει, αν καταλάβετε την πραγματική του ενέργεια. Είναι ο ένας λέει το ένα κι ο άλλος λέει το άλλο και χιλιάδες φόβοι και απειλές εκτοξεύονται, ωχ αδελφέ μας τα έχουν πει κι άλλες φορές και επιζήσαμε. Κι όχι μόνο επιζήσαμε, τα καταφέραμε. Κι όχι μόνο τα καταφέραμε, βρήκαμε χάρη στην ευρηματικότητά μας τον τρόπο να έχουμε και λεφτά και να ζούμε και καλά, και τρελάναμε το πλέγμα της Γης, γιατί περάσαμε μέσα στο πλέγμα της Γης ενέργειες που ήταν από ένα τελείως άλλο κόσμο. Που μύριζαν ελευθερία, και έλεγαν μέσα στον ψυχισμό του κάθε όντος ότι δεν χρειάζεται ν' ακολουθείς αυτούς οι οποίοι ψυχαναγκαστικά σε βάζουν να ζεις, ότι δεν χρειάζεται να θεωρείς τα πράγματα τόσο σοβαρά γιατί αυτό σε εγκλωβίζει κάτω από την εξουσία ενός νου που είναι μόνο τρισδιάστατος. Έχεις έρθει για να ασκήσεις και να αξιώσεις το δικαίωμά σου να ζήσεις με χαρά, για να καταλάβεις ποιος είσαι πραγματικά και να ελευθερώσεις το νου σου από τα δεσμά μιας ψυχαναγκαστικής λειτουργίας που αρρωσταίνει το σώμα σου, που αρρωσταίνει τα όργανά σου, που αρρωσταίνει την ψυχή σου. Και σε κάνει να φεύγεις από αυτό τον κόσμο δυστυχισμένος.

Όλες οι φωτιές που έγιναν, σ' αυτό το χώρο το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν καν να κάνουν με εκείνους οι οποίοι θέλουν να αξιοποιήσουν τα ακίνητα. Είναι πολύ μεγαλύτερα τα σχέδια, γιατί τα σχέδια αφορούν μια επίθεση στον ψυχισμό του ελλαδικού χώρου, δεν αφορούν στα σπίτια. Μην είσαστε αφελείς, δεν αφορούν στα οικόπεδα και δεν αφορούν σε αυτούς οι οποίοι θα χτίσουν. Αυτό είναι πολύ μικρό κακό σε σχέση με το πολύ μεγαλύτερο. Τα σχέδια αφορούν στη διάχυση του φόβου μέσα σ' αυτούς που κατοικούν στην Ελλάδα. Και αφορούν στη διάχυση μιας ενέργειας απαξίωσης για τον ίδιο το χώρο και για όλες τις άλλες οντότητες που κατοικούν μέσα σ' αυτόν. Αυτός είναι ο ύψιστος διχασμός, γιατί είναι ψυχικός διχασμός. Γιατί στοχεύει οι ψυχές να αποσχιστούν μεταξύ τους. Γιατί στοχεύει στο συναίσθημα να νεκρωθεί μέσα στη βιολογία. Και στοχεύει στο να σπάσει μια ενεργειακή σύνδεση πληροφοριακή που υπάρχει ανάμεσα στις οντότητες, μέσα από την οποία αυτή, ενεργοποιούνται οι συμπληγάδες πέτρες.

Αγαπητοί φίλοι, τα στοιχήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από σπίτια και οικόπεδα. Είναι η ίδια σας η συνειδητότητα. Είναι η ψυχή σας, είναι το συναίσθημά σας και πρέπει να θυμηθείτε να κοιτάτε πέρα από αυτό που είναι τόσο μικρό μέσα στην τρισδιάστατη πραγματικότητα. Γι' αυτό σήμερα ξεκινήσαμε μιλώντας σας για τον εαυτό σας που κοιτάει από την 5η διάσταση τον εαυτό σας στην 3η διάσταση και απορεί έως και γελάει με το πώς έχει πραγματικά πεισθεί τόσο πολύ να σκέφτεται τόσο περιορισμένα. Να θεωρεί πως τα σπίτια ή οικόπεδα είναι ο στόχος και να μην καταλαβαίνει πως ο μεγάλος στόχος είναι ο διχασμός μέσα στην ψυχή. Να μην καταλαβαίνει πως το μεγάλο στοίχημα είναι το να σπαρθεί τέτοιος φόβος και τέτοιος διχασμός, που να μην μπορεί ποτέ να ενοποιηθεί η ψυχή των ατόμων και των οντοτήτων. Να καταλαβαίνει πως μέσα από αυτά που φαίνονται οικονομικά συμφέροντα, παίζεται ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι που στόχο έχει να σπείρει απίστευτη διχόνοια ανάμεσα στα πλάσματα, που στόχο έχει να κατεβάσει τον κραδασμό μέσα στα όντα και αντί να βλέπετε τους άλλους σαν αδέλφια σας, να βλέπετε τους άλλους σαν εχθρούς σας, σαν ανταγωνιστές σας, σαν αυτούς που θα σας πάρουν αυτό που εσείς δικαιούστε. Σαν αυτούς που σας απειλούν.

Ακούτε και διαβάζετε αυτά και είναι ίσως η πρώτη φορά που μιλάμε με τέτοια έμφαση και τέτοια ενέργεια. Αλλά είστε σε μια στιγμή που είναι πολύ σημαντική να καταλάβετε τι συμβαίνει. Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου, χαρίσματα, για να αφήνετε τη συνειδητότητά σας να σέρνεται έρμαιο εκείνων που χαλιναγωγούν την ψυχή σας.

Όποιο κι αν είναι το κόστος - το είπαμε πριν από λίγο καιρό - επιλέξτε την ενότητα με οποιοδήποτε κόστος. Το παιχνίδι δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση, ούτε με τα σπίτια που καίγονται. Το παιχνίδι είναι πολύ πιο σημαντικό. Αφορά το δικαίωμά σας στη ζωή. Αφορά το δικαίωμά σας στη χαρά και αφορά το δικαίωμά σας στη δημιουργικότητα του εαυτού σας. Αφορά την πεμπτουσία του δικαιώματός σας. Όταν παίρνετε υλική μορφή και μπαίνετε σε μια πραγματικότητα. Αυτό το δικαίωμα έχετε έρθει να φέρετε στο φως, να το ζωντανέψετε μέσα στην ύλη. Το δικαίωμα του πολυδιαστασιακού σας εαυτού, να είναι πλήρως μέσα σε έναν υλικό φορέα και να μην εξουσιάζεται. Αυτό είναι το στοίχημά σας. Αυτό είναι που σας φάνηκε ενδιαφέρον, αυτό είναι που ήταν πρόκληση, αυτό είναι που έκανε και κάνει τις ενέργειες της ψυχής να πυροδοτούνται από πάθος για σκοπό και για σκοπούς που είναι πολύ μεγαλύτεροι από τα μικρά ατομικά συμφέροντα.

Είπαμε πριν από λίγο καιρό, προτιμήστε να χάσετε μέσα στην αγάπη παρά να κερδίσετε διχασμένοι. Και θα το ξαναπούμε άλλη μια φορά με μεγαλύτερη έμφαση τώρα.  Όλα όσα συμβαίνουν, έχουν στόχο το διχασμό και τη διχόνοια. Και έχουν στόχο την εξαχρείωση εκ μέρους σας ατομικά για τον καθένα σας της αξίας της ζωής σας εκεί που είσαστε, της αξίας του χώρου μέσα στον οποίο ζείτε και της αξίας όλων των υπολοίπων που ζουν στον ίδιο χώρο.

Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε νοητικά αυτό που ακούτε.

Και θα πούμε με επίσης μεγάλη έμφαση, πως το στοίχημά σας είναι να καταλάβετε την παγίδα. Είναι να καταλάβετε το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος. Και να μην αφήσετε το νου σας να κινηθεί στις διαδρομές που άλλοι επιτάσσουν για το νου σας και δεν τις επιλέγετε εσείς για το νου σας.

Δεν ήταν τυχαίο ότι ο διαλογισμός που προηγήθηκε έκλεισε με μια φράση πολύ παλιά για τον ελλαδικό χώρο.

Θέλει αρετή και τόλμη για να μπορείτε να βλέπετε την αλήθεια. Για να μπορείτε να έχετε επίγνωση, για να μπορείτε να ασκείτε τη συνειδητότητά σας ελεύθερα, να εκφράζετε και να δημιουργείτε με χαρά και υγεία κι όχι με ψυχική ή σωματική ασθένεια.

Ο χώρος τον οποίο επιλέξατε πολύ συνειδητά από την 5η διάσταση να ζήσετε, είναι ένας χώρος που δεν έχει ενδιάμεσες δυνατότητες. ΄Η θα πάτε επάνω στην ενότητα ή θα διχαστείτε τόσο άσχημα, που οι αναμνήσεις του εμφύλιου πολέμου θα είναι αστείες μπροστά σε αυτά που θα συμβούν.

Η ίδια ιστορία αυτού του χώρου σας το δείχνει, πως είναι ένας χώρος άκρων. ΄Η θα πάτε σε ένα απίστευτο διχασμό και σε μια απίστευτη διχόνοια ή θα στραφείτε προς την ενότητα και θα ξεπεράσετε όλες αυτές τις σκέψεις που είναι πυροδοτούμενες και χειραγωγημένες. Και θα τις υπερβείτε.

Και ναι μεν όλα είναι ένα παιχνίδι μέσα στο συμπαντικό χρόνο, και ναι μεν ο γήινος χρόνος δεν υπάρχει, αλλά από την άλλη εσείς τώρα έτσι όπως είστε μέσα στο χρόνο, καταλαβαίνετε πολύ καλά τη διάρκεια της κάθε μέρας. Ξέρετε τι σημαίνει όταν δεν είστε καλά για μερικές μέρες, ξέρετε το βάρος που υπάρχει μέσα σας. Και είναι αυτό από το οποίο θέλετε να βγείτε, να απελευθερωθείτε. Έχετε λοιπόν από τη γήινη πλευρά το κίνητρο για να μείνετε ελεύθεροι και απεγκλωβισμένοι από τη χειραγώγηση του νου σας. Και το κίνητρο είναι το όσο ο νους σας ζει μέσα στην 3η διάσταση, εσείς να είσαστε καλά, εσείς να μην νιώθετε ούτε ψυχικά ούτε συναισθηματικά ούτε σωματικά άρρωστοι. Να μην νιώθετε ότι πρέπει συνέχεια να πολεμάτε και να μην νιώθετε ούτε απαξίωση, ούτε εξαχρείωση γι αυτό που είστε. Έχετε πολύ μεγάλο κίνητρο μέσα στην 3η διάσταση για να πυροδοτήσετε τις ενέργειες τις δημιουργικές που κρύβετε μέσα σας. Οι δημιουργικές ενέργειες σας φέρνουν την έμπνευση από την 5η διάσταση, αν θέλετε το όραμα και την αντίληψη που υπερβαίνει την 3η. Σας λένε ότι δίνετε πάρα πολύ μεγάλη σημασία σε πολύ μικρά μεγέθη. Σας λένε το ότι μεγάλη εικόνα μιας ολόκληρης Γης σίγουρα είναι πολύ πιο μεγάλη από τον ελλαδικό χώρο, γιατί εγκλωβίζεστε τόσο πολύ; Δείτε τη μεγάλη εικόνα. Συμβαίνουν χειρότερα πράγματα στα άλλα μέρη της Γης. Γιατί διαλέγετε να χώσετε το κεφάλι σας και το νου σας τόσο βαθιά μέσα στο σκοτάδι;

Είχαμε πει παλαιότερα ότι ο ελλαδικός χώρος είναι ένας χώρος που φιλοξενεί masters του σκότους και masters του φωτός. Έχουν έρθει πάρα πολλοί masters του σκότους σε αυτή τη ζωή, αυτή την περίοδο προκειμένου να αποφοιτήσουν στο φως. Γιατί τους χρειάζεται να καταλαβαίνουν το πώς χειραγωγείται το φως προκειμένου να απελευθερωθούν και ν' απελευθερώσουν κι άλλους. Και η μέγιστη χειραγώγηση γίνεται μέσα σ' αυτό το χώρο. Να το πούμε κι αλλιώς. Οι νόες που ενοποιημένοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, βρίσκονται μέσα σ' αυτό το χώρο. Και άρα είναι αυτοί οι νόες που είναι στόχος της διχόνοιας και του διχασμού και του φόβου. Πολύ περισσότερο από τους νόες όλης της υπόλοιπης Γης.

Αγαπητοί μας φίλοι, θα σας παροτρύνουμε να εξασκηθείτε στον πολυδιαστασιακό ωχαδελφισμό που είχαν οι πρόγονοί σας και χάρη στον οποίο μπόρεσαν να κρατήσουν ελεύθερο το νου τους και να καταλάβουν το τι συμβαίνει και να φέρουν στη Γη διδασκαλίες, πληροφορίες και μυστικά και γνώσεις δηλαδή που βοήθησαν την ανθρωπότητα επί χιλιετίες να βρει τις αλήθειες.

Θα σας ζητήσουμε να θυμηθείτε την υγιή έκφραση αυτού του ωχαδελφισμού. Όπως αυτή μεταφέρθηκε σε σας μέσα από τους αιώνες και τις χιλιετίες από πριν. Και όπως αυτή υπήρχε χιλιετίες πριν, όταν είχατε την πολυδιαστασιακή σας ενέργεια πάνω στη Γη. Θα σας καλέσουμε και θα σας παροτρύνουμε να αρχίσετε να καλλιεργείτε μια συναισθηματική αποστασιοποίηση από αυτά τα οποία διαδραματίζονται προκειμένου να μπορείτε να είστε μέσα σε μια πολυδιαστασιακή υγιή και χαλαρή και χαρούμενη ενέργεια του εαυτού σας. Αυτό θα είναι ότι μεγαλύτερο και καλύτερο έχετε κάνει για τον εαυτό σας ατομικά και επομένως και στο σύνολο.

Και μέχρι την επόμενη φορά αγαπητοί φίλοι, διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όλους όσους αισθάνεστε ότι θα το εκτιμήσουν, σε όλους όσους αισθάνεστε ότι θα το αισθανθούν. Αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το διαβάσουν πολλοί έλληνες και να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Να έχετε ειρήνη, γαλήνη και πολυδιαστασιακή μακαριότητα μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε.

Και έτσι είναι!

 © 2009 Χαριτίνη Χριστάκου