Σμαραγδένιος Κύκλος


Τέλος της Χρονογραμμής του Θύματος

3 Νοεμβρίου 2013


Γιατί πράγματι αγαπητοί φίλοι, αν άκουγε κάποιος την ανθρωπότητα μέσα στον Γαλαξία να μιλά σαν μία φωνή, θα άκουγε κυρίως μια φωνή η οποία παραπονιέται. Παραπονιέται για αδικίες, για ανισότητες, για ανισονομίες. Θ΄ακουγε μία φωνή η οποία είναι εμποτισμένη από παράπονο και αδικία για την πραγματικότητά της. Και είναι αλήθεια πως αυτή η φωνή, είναι μία φωνή η οποία δεν αρμόζει και δεν ταιριάζει σε μία φωτισμένη συνειδητότητα. Η ανθρωπότητα σαν μία φωνή δηλώνει αδικημένη, και αυτό την αποστερεί απ' όλη την δύναμη την οποία θα της έδινε η συνειδητή επίγνωση της ύπαρξής της.

Καθώς η ανθρωπότητα αναφωνεί «αδικία», όλη η δύναμη που κάθε άνθρωπος φέρει μέσα του απεμπολείται δεξιά και αριστερά. Γιατί δεν γίνεται να υπάρχει παράλληλα η πνευματική φώτιση σε με μία φωνή η οποία θεωρεί ότι αδικείται. Δεν μπορεί η Ανθρωπότητα να συνεχίζει να επιμένει ότι αδικείται και είναι αδικημένη, και να διεκδικεί το ισόνομο δικαίωμα της συνειδητότητας της μέσα στο Γαλαξία. Και επειδή δεν μπορεί, δεν γίνεται κιόλας, καθώς όλη η οικογένεια του Φωτός στη Γη, έχει προχωρήσει σε μία βαθύτερη ενεργοποίηση των ψυχικών κωδικών.

Αυτή η ενεργοποίηση, σχετίζεται με το Χριστικό πεδίο, δηλαδή το πεδίο της Φώτισης μέσα σε κάθε αφυπνισμένη ψυχή. Αυτή η ενεργοποίηση των κωδικών είναι ένα βαθύ ζωντάνεμα της ανάγκης να ξεφύγετε από το σύμπλεγμα και το σύνδρομο της θυματοποίησης. Δεν είναι απλώς ότι μέσα από την θυματική ενέργεια δεν μπορείτε να αναλάβετε την πνευματική δύναμη του εαυτού σας, είναι ότι διατηρώντας μία θυματική ταυτότητα καταδικάζετε την πορεία της εξέλιξης, αλλά και την πορεία της εξέλιξης της φυλής πάνω στον πλανήτη. Σήμερα στην ενέργεια της Νέας Σελήνης υπάρχει ένας μεγάλος ΘΑΝΑΤΟΣ. Ένας μεγάλος θάνατος συχνοτήτων μέσα  στο συλλογικό. Θα σας εξηγήσουμε  ακριβώς τι σημαίνει αυτό...   

Μέσα στην συλλογική ψυχή της ανθρωπότητας μια βαθειά θεραπεία συντελείται. Έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες, κορυφώνεται αυτό το 24ωρο, και θα κυλήσουν και άλλες μέρες ακόμα, μέχρι το κύμα της ενέργειας να φτάσει στην ολοκλήρωσή του. Ο θάνατος που συντελείται στα βαθύτερα επίπεδα του ανθρώπινου ψυχισμού σχετίζεται με μία πολύ βαθειά χρονογραμμή, μια χρονογραμμή που πάει πολύ πίσω στο χρόνο, στο χρόνο Μηδέν όπως σας αναφέρθηκε ήδη, και είναι η απενεργοποίηση μιας χρονογραμμής θύματος.

Είναι η απενεργοποίηση μιας χρονογραμμής η οποία κύλισε μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα τοποθετώντας την ανθρωπότητα ως σύνολο στον ρόλο ενός θύματος. Δεν έχει σημασία ότι στις μικρές ατομικές πραγματικότητες φαινόταν ότι κάποιος ήταν το θύμα ή ο θύτης. Σημασία αυτό που φαινόταν στην συλλογική πραγματικότητα όλης της ανθρωπότητας.

Η ανθρωπότητα έχει ζήσει 2.000 και κάτι χρόνια μπαίνοντας στο ρόλο του θύματος. Υιοθέτησε ένα θυματικό ρόλο, ως τον δρόμο μέσα από τον οποίο θα μάθαινε τα μαθήματα. Υιοθέτησε την στάση του τι σημαίνει να απεκδύεσαι της εγγενούς σου δύναμης ως πνευματικό ον, τι σημαίνει να απαρνιέσαι την πνευματική σου ταυτότητα, τι σημαίνει να ξεχνάς το ποιος είσαι, την δύναμη που φέρεις εγγενώς  μέσα σου, και τις δυνατότητες που αυτή η δύναμη σου δίνει.

Δεν γινόταν βέβαια να διατηρηθεί η ενθύμηση της πνευματικής ταυτότητας και να υιοθετήσει η ανθρωπότητα την πορεία της αυτογνωσίας μέσα από την θυματική ατραπό. Η ανθρωπότητα από το Μηδέν έως και αυτήν την στιγμή που μιλάμε μπήκε σε μια χρονογραμμή μέσα από την οποία έμαθε τι σημαίνει να θυματοποιείσαι. Έμαθε τι σημαίνει να δίνεις την δύναμη σου αλλού. Έμαθε τι σημαίνει να μεταφέρεις την εξουσία του εαυτού σου σε άλλους. Έμαθε τι σημαίνει να ακούς τις κρίσεις των άλλων για να χαράζεις τον δρόμο σου. Έμαθε τι σημαίνει να επιτρέπεις σε άλλους να σου πουν τι πρέπει εσύ να κάνεις. Έμαθε τι σημαίνει το να υπακούς στις συντεταγμένες που άλλοι ορίζουν για σένα. Έμαθε τι σημαίνει το να θέλεις να είσαι πιστός σε ένα καθήκον το οποίο δεν το αποφάσισε η δική σου ατομική συνείδηση.

Η ανθρωπότητα από το Μηδέν μέχρι σήμερα έχει μάθει πάρα πολλά πράγματα χάριν στην χρονογραμμή του θύματος. Έμαθε τι τεράστιο κόστος έχει η απεμπόληση της πνευματικής ταυτότητας και επομένως της ατομικής συνείδησης. Έμαθε τι τεράστιο κόστος έχει ατομικά, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, συλλογικά, φυλετικά, και πλανητικά. Πλανητικά αυτό έχει κυριολεκτικά απεικονιστεί στην κατάσταση της οικολογίας του Πλανήτη. Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο στο οποίο η χρονογραμμή-θύμα δεν έχει λειτουργήσει μέσα στην συνειδητότητα της Γαίας και της ανθρωπότητας. Είναι η μόνη ενέργεια η οποία λειτουργεί με συνέπεια και συνέχεια εδώ και χιλιάδες χρόνια...

Σήμερα, αυτό το οποίο συμβαίνει και επιτρέψτε αυτό το «σήμερα»... είναι πάρα πολύ συνοπτικό αλλά είναι ένας τρόπος να δηλωθεί η συμπύκνωση της ενέργειας που υπάρχει αυτές τις μέρες, «σήμερα» λοιπόν είναι η μέρα που στον βαθύτερο ψυχισμό της ανθρωπότητας οι κωδικοί του χρόνου του θύματος πεθαίνουν. Οι συχνότητες που συνδέουν την συνειδητότητα της ανθρωπότητας με τον ρόλο του θύματος αλλάζουν.

Αυτό είναι ένας βαθύς θάνατος. Δεν είναι ένας θάνατος που βιώνεται στην επιφάνεια της συνειδητότητας, στην επιφάνεια της Γης, στην επιφάνεια του κάθε ανθρώπου. Δεν είναι καν ένας θάνατος, ο οποίος βιώνεται στην επιφάνεια των ζώων, των πουλιών, ή των θαλάσσιων όντων της ανθρωπότητας.

Είναι ένας θάνατος και μια βαθειά και ασύλληπτου μεγέθους εκκίνηση απελευθέρωσης. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σήμερα, το πεδίο των ψυχών σας κηρύσσει το ξεκίνημα της Επανάστασης ή το ξεκίνημα της απελευθέρωσης. Είναι τόσες αλλεπάλληλες, αλληλεπικαλυπτόμενες, οι επιστρωματώσεις των ρόλων της χρονογραμμής θύματος, που δύσκολα ανιχνεύεται μέσα από όλα τα στρώματα αυτή η ποιότητα ενώ σβήνει μέσα στο ψυχικό σας πεδίο.

Είναι τόσο συνηθισμένα όλα τα πεδία του εαυτού σας σε μία κεκτημένη ενεργειακή λειτουργία που τους είναι σχεδόν αδύνατον ακόμα και αυτή τη στιγμή που το ακούτε αυτό να το ανιχνεύσουν. Είναι τόσο όλα τα ποτάμια βουτηγμένα μέσα σε αυτήν την χρονογραμμή-θύμα, ελεγχόμενα από αυτή την χρονογραμμή, που είναι αδύνατον να υποψιαστούν ή να επιτρέψουν να αντιληφθούν ότι μία τόσο μεγάλη αλλαγή αυτή τη στιγμή συμβαίνει. Και είναι καλό που δεν μπορούν να το αντιληφθούν, γιατί να είστε βέβαιοι, πως αν τα υπόλοιπα ποτάμια των εαυτών σας μπορούσαν να το αντιληφθούν, θα έκαναν οτιδήποτε για να μην συμβεί μία τόσο βαθειά και καθοριστική απόλυτη αλλαγή!

Έχουμε πει πολλές φορές, για πολλές αλλαγές που έχουν συμβεί μέσα σας. Έχουμε πει πολλές φορές για αλλαγές που είναι συγκινητικές, που είναι συγκλονιστικές, και που έχουν να κάνουν με τα ψυχικά σας πεδία. Όμως αυτή η αλλαγή παρότι συμβαίνει στο βαθύτερο ψυχικό πεδίο της Γαίας και της ανθρωπότητας, άρα όλων των ψυχών, δεν είναι μια συγκινητική αλλαγή έτσι όπως θα την λέγατε. Είναι μια επαναστατική αλλαγή. Είναι μία ανατρεπτική αλλαγή. Είναι μία αλλαγή απελευθέρωσης της συνειδητότητας σας. Είναι μία αλλαγή κβαντικής δυναμικής για το μέλλον.

Ακριβώς επειδή πολλά σενάρια είχαν τοποθετηθεί στο τέλος της χρονιάς που εσείς διανύετε, ακριβώς επειδή ιδιαίτερες φορτίσεις είχαν συμβεί στο τέλος του έτους που διανύετε, ακριβώς για αυτό, ο Συμπαντικός χρονισμός έχει φέρει με την συνέργειά σας αυτό το συγχρονικό γεγονός ενεργοποίησης τώρα. Είναι τόσο Κβαντικά ενεργειακά εκθετικό αυτό ως αλλαγή που θα μπορούσατε να πείτε ότι πραγματικά σήμερα σε ένα επίπεδο τόσο αδιόρατο ακόμα για την ανθρώπινη συνειδητότητα, ότιοι Ουρανοί άνοιξαν, κατέβηκαν, και μπήκαν στα σπλάχνα της Γης, και όρισαν και είπαν ότι : «Η ανθρώπινη συνειδητότητα και η ανθρώπινη φυλή και οι ενσαρκωμένες ψυχές πάνω στη Γαία κέρδισαν το δικαίωμα να είναι ελεύθερες».

Δεν έχετε πραγματικά και, ευτυχώς, την πλήρη επίγνωση του τι σημαίνει αυτό που ακούτε. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε για την ψυχή σας, για τον ανώτερό σας εαυτό, για σας τους ίδιους δηλαδή, τι σημαίνει αυτό το οποίο συμβαίνει. Δεν μπορείτε να υποψιαστείτε τους διαδρόμους και τις διαδρομές της συνειδητότητάς  σας για αμέτρητες χιλιάδες ζωές και ενσαρκώσεις, την πάλη σας να ανακτήσετε τη μνήμη σας, τον αγώνα σας να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, δεν μπορείτε να υποψιαστείτε τι σημαίνει αυτό το οποίο ακούγεται σήμερα. Κάνουμε κάθε καλή προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη Χαριτίνη, και πιστέψτε μας αυτό δεν είναι πάρα πολύ εύκολο αυτή την στιγμή, αλλά έχουμε όλες τις δυνάμεις και τις δεξιότητες να μπορέσουμε να φέρουμε αυτή την επικοινωνία στην ολοκλήρωσή της... Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε αυτή τη στιγμή...

Δεν μπορείτε λοιπόν πραγματικά να συλλάβετε για τι μεγέθη μιλάμε. Δεν είναι δυνατόν να συλληφθεί αυτήν τη στιγμή μέσα στην συνειδητότητα το τι είδους αλλαγή είναι αυτή, και τι τεράστιες αλλαγές σηματοδοτεί, όχι μόνο για την συνειδητότητα της τρίτης διάστασης, αλλά τι τεράστιες αλλαγές σηματοδοτεί για την Γαλαξιακή συνειδητότητα.

Είναι αλήθεια πως όταν όλες οι Γαλαξιακές φυλές περίμεναν να ακουστεί το καμπανάκι της Γαίας, να ακουστεί το καμπανάκι στο σχολείο του Γαλαξία, το καμπανάκι που θα έλεγε ότι οι μαθητές αυτού του σχολείου είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν, ότι όλες οι Γαλαξιακές φυλές ήξεραν πως αν ακουστεί αυτό το καμπανάκι, τότε εκείνες θα ήταν ελεύθερες να επιστρέψουν. Η Γαία κρατά το εισιτήριο επιστροφής για το Γαλαξία, κρατά το εισιτήριο επιστροφής της συνειδητότητας του Γαλαξία στη Πηγή. Είναι ο ελεγκτής και εισπράκτορας, με την έννοια ότι είναι το πεδίο μέσα στο οποίο κάθε ψυχή ενσαρκωμένη οπουδήποτε στο Γαλαξία παίρνει το δικαίωμα επιστροφής και επανένωσης με την Πηγή. Δίνεται το εισιτήριο και το δικαίωμα της επανένωσης με την πραγματική ταυτότητα του όντος.

Δεν μπορούμε πραγματικά να σας μεταφέρουμε με καλύτερα λόγια το πόσο Κοσμικά Ιστορικό είναι αυτό το οποίο συμβαίνει μέσα σ' αυτήν την έκλειψη. Μέσα σε αυτήν την νέα Σελήνη. Είναι εκκίνηση. Μην μας παρεξηγήσετε : Δεν είναι ολοκλήρωση. Όμως το θέμα δεν ήταν η ολοκλήρωση. Το θέμα ήταν το καμπανάκι. Το καμπανάκι είναι η εκκίνηση. Το καμπανάκι σημαίνει ότι αυτό που χρειαζόταν και ό,τι χρειαζόταν να συμβεί για να φτάσει η συνειδητότητα στην τρίτη διάσταση να απελευθερωθεί μέσα στους διαδρόμους του πνεύματος, συνέβη. Η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής συνέβη. Αυτό το διάστημα αμέτρητες ψυχές παίρνουν το εισιτήριο επιστροφής για την επανένωσή τους. Αμέτρητοι Ανώτεροι Εαυτοί έρχονται σε βαθύτερη σύγκλιση εγγύτερα  στις οργανικές τους εκδηλώσεις. Αμέτρητα μέρη του νου ενώνονται με μέρη του υπόλοιπου νου τους, ξαναβρίσκοντας ψίχουλο με ψίχουλο την διαδρομή την οποία διένυσαν, κλείνοντας τις.

Υπάρχουν σίγουρα πολύ πιο πνευματικά ανεπτυγμένες φυλές μέσα στο Γαλαξία. Δεν έχει σημασία όμως τελικά το πού στέκεται καθένας, καθώς όλες οι πνευματικά εξελιγμένες φυλές περίμεναν την τρίτη διάσταση να φτάσει στο κατώφλι και να πατήσει το πρώτο σκαλί της απελευθέρωσης της συνειδητότητας για να τους δοθεί το εισιτήριο.

Εσείς μπορεί να πιστεύατε ότι θα επιστρέφατε μόνοι σας, ίσως καθένας σας ατομικά στην Εστία. Όμως ο Γαλαξίας έχει άλλα σχέδια για όλον τον Γαλαξία. Σίγουρα η ατομική επιστροφή για κάθε ψυχή είναι πάντοτε εφικτή και δυνατή. Όμως το ζητούμενο εδώ αυτή την εποχή που εσείς ζείτε και θα ζήσετε, είναι  μία τεράστια συλλογική επιστροφή. Είναι μία τεράστια συλλογική αναχώρηση από τους υλικούς κόσμους.

Η οικογένεια του Φωτός θυμήθηκε τους κωδικούς της μέσα σε όλο το Γαλαξία. Και οι κωδικοί άρχισαν να ηχούν μέσα σε όλους τους διαδρόμους των χρόνων. Και το κάλεσμα άρχισε να ακούγεται κυριολεκτικά, όχι πια σαν ψίθυρος. Και οι ψυχές ανταποκρίνονται σαν μία τεράστια συγκέντρωση φωτός η οποία ξαναθυμάται, η οποία ξαναεπιστρέφει.

Αυτό στους υλικούς κόσμους δεν είναι μία διαδικασία που θα κρατήσει μήνα ή δεκάδες χρόνια. Για διαφορετικούς υλικούς κόσμους μπορεί να κρατήσει κάποιες χιλιάδες χρόνια αυτή η επιστροφή. Μπορεί να φανεί στο υλικό πεδίο, ότι ο χρόνος της επιστροφής κράτησε 2.000, 3.000, 5.000 χρόνια -  διαφορετικό διάστημα για κάθε φυλή, διαφορετικό για κάθε πεδίο συχνοτήτων. Όμως σε πολλά επίπεδα, που θα σας γίνουν αντιληπτά, θα αισθανθείτε ότι αυτή η επιστροφή είναι ακαριαία. Είναι άμεση. Ότι οι διάδρομοι της επιστροφής έχουν κενωθεί από τα εμπόδια. Ότι καινούργιες χορδές έχουν δημιουργηθεί καθαρές, με καθαρούς σηματοδότες. Ότι το πώς επιστρέφετε και το πού ακριβώς επιστρέφετε σάς είναι ξεκάθαρο.

Και, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει κανένας εξωτερικός δρόμος επιστροφής όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Όμως μέσα σας θα αρχίσουν να καθαρίζουν οι εσωτερικές διαδρομές της επιστροφής. Δεν θα χρειαστείτε εξωτερική καθοδήγηση για να ανιχνεύσετε και να διαπιστώσετε με ποιο τρόπο εσείς ατομικά, ο καθένας σας ατομικά, θα επιστρέψετε στην επανένωσή σας. Δεν σημαίνει ότι θα πάψετε να υπάρχετε στο υλικό πεδίο. Δεν θα παύσετε να υπάρχετε γιατί χρειάζεται να παραμείνετε μέσα στο υλικό πεδίο.

Καθώς εσείς βρίσκετε ξεκάθαρα τις χορδές της επανένωσης, και καθώς η επανένωση θα αρχίσει να γίνεται συνειδητή μέσα στην ψυχή σας και στον ψυχισμό σας, ξεκάθαρα συνειδητή το επαναλαμβάνουμε, θα φέρει μία απερίγραπτη ηρεμία και γαλήνη και μία μη-συγκρίσιμη αφοβία, με ό,τι έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα στη Γη, σε ενσάρκωση, σε βιολογία. Έρχεται ο δικός σας Χριστός Εαυτός να αναπτυχθεί. Το  δικαίωμα ελευθερίας δόθηκε και οι ενέργειες είναι ώριμες.

Η Γαία παρότι είναι το Δημοτικό του Γαλαξία είναι και η πιο δύσκολη μάθηση. Ακριβώς όπως συμβαίνει στα σχολεία σας. Στην Γαία, όπως στο δημοτικό, μπαίνουν οι βάσεις για οποιαδήποτε μάθηση. Στην Γαία, όπως στο δημοτικό, είναι η πρώτη γνωριμία με κάτι καινούργιο. Στην Γαία, όπως στο δημοτικό, δοκιμάζονται οι δεξιότητες, οι ικανότητες και οι δυνάμεις των μαθητών.

Και είναι στην Γαία που έρχονται οι ομάδες κρούσης του πνεύματος. Είναι στην Γαία που έρχονται οι συστηματοθραύστες. Γιατί πού αλλού θα πήγαινε η πιο ιδιαίτερα ψυχικά εξοπλισμένη ομάδα, αν όχι στο Δημοτικό; Οι ιδιαίτερα εξοπλισμένες ψυχές δεν χρειάζονται στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Χρειάζονται πάντα στα Δημοτικά! Χρειάζονται πάντα εκεί που είναι η δυσκολία. Χρειάζονται εκεί όπου είναι να γίνουν μεγάλα ξεκινήματα. Χρειάζονται εκεί που γίνονται οι αλλαγές. Οι αλλαγές και οι απελευθερώσεις εποχών και ψυχών. Και πού αλλού θα ανήκε η οικογένεια του φωτός, αν όχι σε κόσμους που είναι στο Δημοτικό;

Εσείς βέβαια αδημονείτε να πάτε Πανεπιστήμιο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί παράδοξοι γάμοι πάνω στην Γαία, καθώς έρχονται ψυχές που ανήκουν στα Πανεπιστήμια και στα Λύκεια, αλλά οι οποίες δέχονται να επιστρέψουν στα Δημοτικά προκειμένου να βρουν τον τρόπο μέσα στο Δημοτικό να κάνουν την δουλειά που ακριβώς χρειάζεται. Γυρνάνε πίσω στο χρόνο από ένα μέλλον πολύ πιο ανεπτυγμένο, από άλλα σημεία πραγματικότητας, όπου οι ψυχές είναι πολύ ώριμες. Ξεχνούν τον βαθμό της ωριμότητάς τους, ξεχνούν τον βαθμό της ολοκλήρωσής τους, και επιστρέφουν να δώσουν το χέρι τους στο Δημοτικό.

Και είναι αυτό το  Γαλαξιακό σχέδιο, γιατί το Γαλαξιακό σχέδιο, αγαπητοί φίλοι, είναι ένα σχέδιο συλλογικής απορρόφησης από την Πηγή. Όχι Πλανητικής απορρόφησης από την Πηγή, ούτε ατομικής απορρόφησης από την Πηγή. Το Συμπαντικό σχέδιο μιλά για έναν Γαλαξία ολόκληρο, για μία Γαλαξιακή συνειδητότητα που επιστρέφει στη Πηγή. Γι αυτό, εκείνοι που είναι στο Πανεπιστήμιο, που ανήκουν σε πολύ μελλοντικούς χρόνους, που είναι σχεδόν ολοκληρωμένοι, σχεδόν φωτισμένοι, σχεδόν πλήρεις, ξεχνούν το τι είναι, και μπαίνουν στην τρίτη διάσταση,  και φαίνονται να έχουν όλα τα θέματα εξ υπαρχής. Έτσι μπαίνουν εκεί όπου χρειάζεται, δηλαδή στο Δημοτικό, γιατί έτσι επιταχύνουν τους ρυθμούς του Δημοτικού, έτσι βοηθούν τους μαθητές να μάθουν πιο γρήγορα τα μαθήματα, ώστε να μπορέσουν να φέρουν μία εξαίσια αλλαγή αγάπης, που μόνο η αγάπη μπορεί να κάνει μέσα στους κόσμους.

Έρχεστε όλοι, όλες οι αφυπνισμένες ψυχές, από μέλλοντα πολύ εξελιγμένα. Έρχεστε από τάξεις Λυκείου και Πανεπιστημίου. Ξεχνάτε τον κόπο που έχετε κάνει, ξεχνάτε την ολοκλήρωση που έχετε επιτύχει. Επιστρέφετε πίσω με ταπεινότητα στις τάξεις του Δημοτικού, προσποιείστε και το πιστεύετε ότι δεν θυμάστε τίποτα από όσα ήδη έχετε μάθει. Βιώνετε τον πόνο που βιώνουν τα παιδιά του Δημοτικού, και μέσα από αυτό ενώνεστε με το Δημοτικό και γίνεστε ένα μαζί του.

Και καθώς ξεχνιέστε τόσο καλά, και ενώνεστε με το δημοτικό, και ενώνεστε με την άγνοια, αλλά ενώνεστε και με την Βία, ενώνεστε με την κακία, ενώνεστε με την ζήλια, ενώνεστε με την ελλειμματικότητα, ενώνεστε με την απορία και την ένδεια, ενώνεστε με όλα αυτά που πάνε μαζί με το δημοτικό, η δική σας αφύπνιση, η δική σας ενεργοποίηση, η δική σας εγρήγορση, αρχίζει σιγά- σιγά να αλλάζει το δημοτικό. Αρχίζει να επιταχύνει την ανάπτυξη του Δημοτικού, και αρχίζει να αλλάζει μια ολόκληρη  πραγματικότητα.

Έρχεστε από μέλλοντα που χρειάζεται πολύ θάρρος για να τα αφήσετε, να ξεχάσετε και να επιστρέψετε στο Δημοτικό. Έρχεστε έχοντας μάθει τι σημαίνει αληθινά να είσαι Οικογένεια, έρχεστε γνωρίζοντας ότι ο λόγος που είστε στην τρίτη διάσταση είναι επειδή γνωρίζετε τι σημαίνει να είσαι Οικογένεια. Έρχεστε με την επίγνωση ότι δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν πίσω, έρχεστε κατανοώντας πως όλοι μαζί θα επιστρέψετε, έρχεστε έχοντας πλήρη επίγνωση ακριβώς του τι κάνετε. 

Μπορεί να παραπονιέστε ότι δεν έχετε αγάπη ακόμα, όμως αυτό είναι το παιχνίδι της ψευδαίσθησης στην τρίτη διάσταση στην οποία εσείς οι ίδιοι αποφασίσατε ότι χρειάζεται να μπείτε και να γίνετε ένα μαζί της. Γιατί αν δεν γίνετε ένα μαζί της, δεν μπορείτε να γίνετε μέρος της ενέργειας του Δημοτικού. Και είστε τώρα μέρος της ενέργειας του Δημοτικού, αγνοώντας το βάθος της Αγάπης που έχετε ήδη καλλιεργήσει μέσα στους εαυτούς σας, αγνοώντας το βάθος της καλοσύνης που υπάρχει μέσα σας και περιμένει το σύνθημα... Καλοσύνης ήδη καλλιεργημένης, ήδη ανακτημένης, ήδη παρούσας.

Αγαπητοί συστηματοθραύστες, αγαπητή ομάδα κρούσης του πνεύματος, σήμερα που είναι η μεγάλη μεταμόρφωση της Γαίας, που είναι το ξεκίνημα της μεγάλης απελευθέρωσης των ψυχών, που κάθε ψυχή παίρνει την άδεια να επιστρέψει, είναι μία πάρα πολύ ωραία ώρα να θυμηθείτε, να συναισθανθείτε πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούν να ειπωθούν.

 Όλα αυτά που ακούτε, τα γνωρίζετε μέσα σας. Δεν είναι μία ιστορία καινούργια. Δεν είναι πραγματικά νέες πληροφορίες. Μέσα σας ξέρετε πόσο αλήθεια είναι αυτό. Ξέρετε ότι αφήσατε πολύ καλύτερες πραγματικότητες, όχι σαν πραγματικότητες, αλλά σαν καταστάσεις των εαυτών σας. Μέσα σας γνωρίζετε ότι υπάρχει απίστευτη αγάπη και καλοσύνη. Μέσα σας γνωρίζετε ότι έχετε δουλέψει τα θέματα, και απλά ζείτε το περίεργο: ενώ μέσα σας γνωρίζετε, φαίνεται εξωτερικά να μην είναι έτσι. Αυτή είναι η συμφωνία του να γυρίσετε στο νηπιαγωγείο, ενίοτε και στο δημοτικό.  Αυτό είναι η συμφωνία της Αγάπης σας για το νηπιαγωγείο.

Όμως μην μπερδεύεστε άλλο θεωρώντας ότι εσείς είστε μέρος του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. Το παράδοξο είναι ότι είστε στο Λύκειο και στο Πανεπιστήμιο, ενώ φαίνεστε να ανήκετε στο Δημοτικό. Ανήκετε σε απόφοιτους και είστε απόφοιτοι ενώ φοράτε την στολή του δημοτικού! Το παράδοξο όμως είναι ο τρόπος που δουλεύει το πνεύμα... Είναι οι πιο προχωρημένοι που θα επιστρέψουν να βοηθήσουν. Είναι αυτοί που είναι στο όριο να αποφοιτήσουν που θα κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε αυτούς που τώρα δυσκολεύονται.      

Και είναι αυτοί οι οποίοι θα επιστρέψουν πίσω στην αρχή και στο ξεκίνημα, στις καταβολές της αρχής της συνειδητότητας, στην τρίτη διάσταση της βίας και της κακίας οι οποίοι θα ενώσουν τους κύκλους των χρόνων από το τέλος προς την αρχή, ή από την αρχή προς το τέλος. Έτσι ολοκληρώνει το Πνεύμα τους κύκλους του. Έτσι ολοκληρώνει ο Γαλαξίας τους κύκλους του. Έτσι ολοκληρώνει η συνειδητότητα τους κύκλους της. Επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, και εσείς κάνετε ακριβώς το ίδιο. Επιστρέφετε και επιστρέψατε εκεί που κάποτε εσείς ξεκινήσατε.  Γιατί η Οικογένεια είναι μία, η ψυχή είναι μία, ο νους είναι ένας, και ο Χριστός είναι επίσης ένας. Το πνεύμα είναι ένα, η διάνοια είναι ένα.

Σήμερα λοιπόν πάνω στη Γαία, ο διάδρομος του χρόνου που πυροδοτεί την κατάσταση της θυματοποίησης, του θύματος - ανθρωπότητας, λήγει. Αρχίζει και φθίνει, μεταλλάσσεται,  μετουσιώνεται. Καινούργιες συχνότητες φορτίζονται πάνω σε παλιές χορδές, απαλλαγμένες από την ανάγκη να βιωθεί η κατάσταση της συνειδητότητας του θύματος. Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα μπαίνει σε έναν νέο διάδρομο του χρόνου, ανοίγει μια καινούργια χρονογραμμή απαλλαγμένη από την ανάγκη να απεμπολήσει την ατομική της πνευματική δύναμη προκειμένου να εξελιχθεί.

Αυτό σημαίνει ότι οι καινούργιες χρονογραμμές που ανοίγουν είναι χρονογραμμές έξω από την νοοτροπία του θύματος ή του θύτη, αλλά κυρίως έξω από την νοοτροπία του πλανητικού θύματος. Αυτό σημαίνει πως αυτοί οι οποίοι νέμονταν την απουσία της ελευθερίας της συνειδητότητας της Γαίας, σιγά-σιγά θα εκλείψουν. Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι οι οποίοι νέμονταν την ανελευθερία της συνειδητότητας σιγά - σιγά θα χάσουν δύναμη. Και αυτό σημαίνει ότι την εποχή η οποία ανοίγει και ξεκινά, μεγάλες αλλαγές πρόκειται να συμβούν, οι οποίες σας προχωρούν και σας οδηγούν σε μία τελείως νέα αντίληψη ζωής και κοινωνίας. Γιατί ό,τι υπάρχει και ό,τι υπήρχε μέχρι τώρα είναι στηριγμένο σε μία φυλετική φωνή η οποία μιλάγε και φώναζε στον Γαλαξία ότι είναι αδικημένη. Μία φυλετική φωνή η οποία ήταν θύμα.

Από δω και πέρα οι ενέργειες θα αφαιρέσουν σιγά-σιγά την ευκολία του θύματος ως θέση, και θα βρεθεί η μία ψυχή μετά την άλλη στην θέση να πάρει την δύναμη και την εξουσία της δικής της πνευματικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει πως τα καινούργια δεδομένα που τώρα ζυμώνονται, θα έχουν ένα τελείως διαφορετικό σκεπτικό από πίσω τους. Εσείς δεν είστε εκείνοι οι οποίοι επιθυμούσατε μια τελείως άλλη πραγματικότητα; Εσείς δεν είστε εκείνοι οι οποίοι ονειρευτήκατε ένα πολύ καλύτερο κόσμο; Πώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας πολύ καλύτερος κόσμος εάν η  γραμμή της θυματικής συνειδητότητας έμενε ζωντανή;

 Όλοι οι θεσμοί, όλοι οι οργανισμοί, όλα τα ιδρύματα πάνω στην ανθρωπότητα έχουν στηριχθεί και δημιουργηθεί με βάση τη θυματική αντίληψη της ανθρώπινης φυλής. Ή την θυματική αντίληψη της συνειδητότητας στην τρίτη διάσταση. Αυτό ακριβώς είναι που θα εκλείψει σε αυτό το μέλλον που όλοι μαζί έχετε συνδημιουργήσει. Είναι ένα μέλλον πολύ παράξενο για όσους ζουν τώρα στη Γαία. Είναι ένα μέλλον πολύ διαφορετικό από ότι έχετε μέχρι τώρα γνωρίσει και υποψιαστεί.

Σιγά - σιγά όλα τα χρώματα της θυματικής ταυτότητας θα σβήσουν. Για άλλους μπορεί να σβήσουν σε λίγους μήνες, για άλλους μπορεί να πάρει χρόνο, κάποια χρόνια, σίγουρα για μερικές ψυχές που δεν είναι αφυπνισμένες μπορεί να πάρει πολύ περισσότερο από κάποια χρόνια. Όμως αυτά τα χρώματα σβήνουν και ξεθωριάζουν, και η Γαία παύει να τα φέρει και να τα εκπέμπει, καθώς η ίδια η Γαία έχει δεχθεί αυτήν την μετάλλαξη μέσα στον πυρήνα της.

Αγαπητοί φίλοι, είναι το τέλος της χρονογραμμής του θύματος. Είναι το τέλος της συνειδητότητας του θύματος. Είναι το τέλος της λήθης και της λησμονιάς, και του ότι έχετε επιστρέψει ως απόφοιτοι στο δημοτικό για να βοηθήσετε. Είναι το τέλος της λήθης του τι πραγματικά έχει συμβεί μέσα στον Γαλαξία. Είναι το τέλος της σκλαβιάς και της ανελευθερίας της συνειδητότητας να ξαναβρεί τον εαυτό της. Είναι μία κοσμικά ιστορική στιγμή για τον Γαλαξία, για την Γαία, για την ανθρωπότητα, αλλά και για την Πηγή. Είναι ένα ορόσημο.

Ένα ορόσημο που στο μεγαλύτερο σημείο αντίστασης για την επιστροφή ξεπεράστηκε η αντίσταση. Είναι το σημείο που όλες οι αφυπνισμένες ψυχές, όντως αυτο-δηλητηριάστηκαν όπως ειπώθηκε στην αρχή, προκειμένου να μεταμορφωθούν. Ήπιαν το πιο πικρό ποτήρι από όλα εμπιστευόμενες το Πνεύμα, σεβόμενοι κάτι το αδιόρατο, κάτι το απερίγραπτο, εμπιστευόμενες την Αγάπη τελικά. Εμπιστευόμενες ότι πιστεύουν σε κάτι που είναι πραγματικό. Εμπιστευόμενες ότι το πνεύμα είναι μια πραγματικότητα, και άρα αξίζει να πεθάνουν σε αυτό που ήταν για να γεννηθούν μεταμορφωμένες και καινούργιες. Και αυτό είναι το εισιτήριο της ελευθερίας για την επιστροφή της Γαίας, της ανθρωπότητας, και κάθε ψυχής πάνω στον πλανήτη.

Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, η ευχή μας είναι... με χαλαρότητα, χαρά ,και χάρη να συμβεί αυτή η επιστροφή, όσο πιο γρήγορα το επιθυμεί ο καθένας σας.

Και έτσι είναι.

 

Επικοινωνία© Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Εύα Βανιώτη ΣχολιασμόςΧαριτίνη:Θα πρέπει να πω, ίσως πολλοί το καταλάβατε, ότι αυτή ήταν από τις πολύ λίγες
φορές που έχει συμβεί να γίνονται τρεις τέσσερεις παράλληλες επικοινωνίες, την
ίδια την ώρα που γίνεται μία επικοινωνία. Είναι ελάχιστες φορές που έχει συμβεί
αυτό. Σήμερα ήταν μία από αυτές. Δεν ξέρω αν ήταν πολύ συντεταγμένα αυτά που
έλεγα, ελπίζω να ήταν, αλλά υπήρχαν περίπου άλλες τρεις επικοινωνίες, οι οποίες
έτρεχαν παράλληλα με αυτό που ακουγόταν.Η μία επικοινωνία είχε να κάνει με το τι σήμαινε για την συνειδητότητα το
διάστημα από το ΜΗΔΕΝ έως το 2013, και το τι σημαίνει αυτό για το ατομικό
χριστικό πεδίο, και τι σημαίνει αυτό για το συλλογικό χριστικό πεδίο.Η άλλη επικοινωνία έδινε εξηγήσεις και αναλύσεις πάνω στα μοτίβα που έχει
υιοθετηθεί η θυματική συνειδητότητα, η τρίτη δεν μπορώ καν να θυμηθώ αυτήν τη
στιγμή για τι μιλούσε, αλλά ήταν σαν να αφορούσε κάθε τι που λεγόταν - σαν να
υπήρχαν παράλληλες αναλύσεις οι οποίες έτρεχαν.Νομίζω ότι είναι σημαντικό ότι το παραλαμβάνουμε στο συνειδητό μας. Αλλά το πιο
σημαντικό είναι το τι παραλαμβάνεται συνολικά στην ενέργεια.Πραγματικά δεν υπήρχε τρόπος με λόγια να μεταφερθούν όλα όσα λέγονταν. Δεν
υπήρχε τρόπος να αναλυθεί κάθε ένα «χαλί» που ανοιγόταν με βάση αυτό που
λεγόταν. Δεν υπήρχε τρόπος να μπορέσει να πλησιάσει να μεταφερθεί όλο αυτό που
είχε να μεταφερθεί.Απλά αυτό που μπορώ να πω, δεν μπορώ να το πω... Δεν μπορώ να βρω τα λόγια για
αυτό, μπορώ όμως να σας πω ότι σήμερα, αυτά που ακούσατε ήταν το ένα εκατοστό
χιλιοστό από αυτό που παραλάβατε. Μακάρι να είχα την δυνατότητα σε λέξεις να τα
πω αυτά, ή τον χρόνο να τα πω αυτά. Θα χρειαζόταν πόσες ώρες και δεν ξέρω καν αν
θα μπορούσα να το αντέξω - για να δοθεί ο χρόνος να εξηγηθεί το καθένα από αυτά
και το τι έχει μέσα του κάθε ένα από αυτά.Ξέρω όμως να σας πω ότι και εσείς και εγώ είμαστε πολύ τυχεροί. Και αυτό που
μπορώ να σας πω είναι, πως ανεξαρτήτως του τι λέγεται πάνω σε αυτήν την
πραγματικότητα αυτήν την περίοδο, αυτούς τους μήνες, αυτές τις ώρες, τα
πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου όπως λέγονται.
Η κατάσταση δεν είναι
καθόλου μα καθόλου όπως περιγράφεται. Υπάρχει μία τελείως άλλη όψη αυτού που
συμβαίνει, η οποία δεν έχει εκδηλωθεί για να μπορεί να την γραπώσει κάποιος και
να πει «να την!» Όμως, κάθε αφυπνισμένο όν μπορεί να την αφουγκραστεί, μπορεί να
αισθανθεί ότι είναι αλήθεια. Και αυτό που χρειάζεται από εμάς να κάνουμε είναι
όταν αφουγκραζόμαστε και νοιώθουμε ότι κάτι είναι αλήθεια, αυτό να το πιστεύουμε
μέσα μας. Να μην το αμφισβητούμε. Να κρατάμε την ενέργεια του, σαν φανταστείτε
να πιστεύουμε, όπως στο ΜΗΔΕΝ, ότι ο Ιησούς όντως εκφράζει τον Δυναμικό του
Εαυτού μας, και πως όντως θα αναστηθεί, και παρότι δεν έχει συμβεί ανάσταση,
εμείς όμως να πιστεύουμε ότι αυτό είναι πραγματικό, και είναι αληθινό, και όντως
αφού το ψυχανεμιζόμαστε είναι έτσι. Αυτό χρειάζεται.Χρειάζεται αυτό που είπαν: χαλαρότητα, χαρά και χάρις, γιατί με αυτό μπορούμε να
κρατήσουμε αυτό το ψυχανέμισμα της Αλήθειας. Την Αλήθεια δεν έχουμε έρθει να την
δούμε να μας αποδεικνύεται έχουν έρθει να την προασπιστούμε χωρίς απόδειξη.
Αλλιώς θα ήμασταν όντως του δημοτικού... Έχουμε έρθει επειδή ξέρουμε ότι η
αλήθεια είναι πραγματική. Το γνωρίζουμε μέσα μας. Μπορεί να μην είναι βολικό
γιατί αυτό ζητά πολλά άλλα πράγματα από τον καθέναν να κάνει, όμως μέσα μας το
γνωρίζουμε και το ψυχανεμιζόμαστε ξεκάθαρα ότι η αλήθεια είναι πραγματική. Και
επειδή μπορούμε να το ψυχανεμιστούμε ξεκάθαρα, μπορούμε να επιστρέφουμε στο
Δημοτικό όπου τα ξεχνάμε όλα, και μπορούμε στο δημοτικό χωρίς να περιμένουμε
αποδείξεις να κρατάμε την πραγματικότητα της αλήθειας ζωντανή.Και όταν εμείς αυτό το κάνουμε μέσα μας, γιατί γνωρίζουμε ότι αυτή η αλήθεια
είναι πραγματική, τότε το δημοτικό πολύ γρήγορα τελειώνει. Τότε οι μαθητές τα
πάνε εξαίσια, και αντί να χρειάζεται να βγάλουν το εξατάξιο μέσα σε ένα
τριτάξιο, διτάξιο, έχουν κάνει όλη την ύλη. Αλλά χρειάζεται αυτοί που γνωρίζουν
ότι η αλήθεια είναι όντως έτσι, να την κρατάνε μέσα τους. Και είναι η εποχή που
χρειάζεται να την κρατήσουμε μέσα μας, πολύ συνειδητά όμως πια. Πολύ συνειδητά.Ίσως ανακαλύψουμε ότι το πιο σημαντικό από όλα όσα έγιναν, είναι ότι κρατήσαμε
Αυτό συνειδητά μέσα μας. Και αυτό δημιούργησε όλα τα υπόλοιπα. Ίσως
διαπιστώσουμε ότι δεν ήταν σημαντικό αν δεν τα πήγαμε καλά στη δουλειά μας, στις
σχέσεις μας, στα σπίτια μας, ακόμα και με τα παιδιά μας. Όσο σημαντικό ήταν ότι
κρατήσαμε Αυτό μέσα μας. Ίσως αυτό να είναι πιο σημαντικό. Για όλα τα άλλα, για
όλους τους άλλους και για εμάς τους ίδιους. Αυτά. Δεν θα πω άλλα. Γ.
ΚελαϊδίτηςΕγώ παρέλαβα αυτή την ενέργεια: ξεκινά κάτι πολύ μεγάλο σήμερα. Όλη η ενέργεια,
όλο αυτό το φως που μπαίνει μέσα μας και στη Γαία μέσα.. Αυτό το ένοιωσα μέσα
μου, δεν το άκουσα... και αυτό είναι συγκλονιστικό. Κάτι τεράστιο σήμερα ξεκινά.ΧαριτίνηΌσοι καταλαβαίνουν την Αγάπη καταλαβαίνουν ότι η Αγάπη δεν είναι εξηγήσιμη, ούτε
περιορισμένη, ούτε οι τρόποι της είναι περιορισμένοι, ούτε οι διδασκαλίες της
είναι περιορισμένες, ούτε με τρόπους, ούτε με μεθόδους, ούτε με κανένα τρόπο που
οι άνθρωποι λέμε.Η Αγάπη θα διδάξει και θα κάνει τα δικά της με όποιο τρόπο θελήσει και δεν
περιορίζεται σε φόρμουλες...Και να θυμόμαστε μέσα στην καρδούλα μας ότι η Ελευθερία είναι επί θύρας. Το πιο
σημαντικό πράγμα που είναι η ελευθερία του νου μας να θυμηθεί την αλήθεια του
έχει δοθεί. Έχει ξεκινήσει η μεγάλη απελευθέρωση της γαίας και της ανθρωπότητας!


Και έτσι
είναι!