Σμαραγδένιος Κύκλος


Παιχνίδια και Παράπονα του Χρόνου

6 Αυγούστου 2013

Επικοινωνία:  

Ακουμπήστε κάποιον δίπλα σας και ενώστε την ενέργεια της αύρας σας με την αύρα όλων τωνάλλων. Αξιοποιήστε το φως που συνδέθηκε με όλη την συνειδητότητα της Γαίας, καιακτινοβολεί παντού γύρω σας  σαν να είναιένας εαυτός, μία σφαίρα φωτός, μία συχνότητα.

Αφήστε μακριά πίσω τα ονόματά σας, τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας, και μείνετε σ' αυτήτην στιγμή. Μείνετε σ' αυτό που σας ενώνει. Μείνετε μέσα σ' εκείνο το μέρος τουΝου και του Εαυτού σας όπου υπάρχει Αγάπη.  Ό,τι σας χωρίζει, αφήστε το να καταρρεύσει. Ό,τισας διακρίνει τον έναν με τον άλλον, αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα να σβήσει.Αφήστε να ζήσει η Αγάπη χωρίς διαχωρισμό. Και βάλτε την πρόθεσή σας, μέσα σαςσιωπηλά, αυτή η Αγάπη για την οποία είστε ικανοί ο καθένας, να ενώσει τιςενέργειές σας ως Ένα, και αυτό το Ένα να περάσει μέσα στο  δικτύωμα όλης της πραγματικότητας, καιιδιαίτερα μέσα στο  δικτύωμα της Ελλάδας.

Φανταστείτε το σαν ένα μήνυμα που ρέει μέσα στα αιθέρια ρευστά. Ένα μήνυμα που κάθε ζωντανόπλάσμα το εισπνέει. Κάθε πλάσμα που πατά στο έδαφος της Γαίας το απορροφά, ενώτο μήνυμα του θυμίζει τον Εαυτό του και την Αγάπη. Του θυμίζει ότι αγαπιέται,του θυμίζει ότι η Αγάπη ζει μέσα του. Του δίνει φως και κατεύθυνση. Κάνει έναχαμόγελο να γεννιέται μέσα στα βάθη του εαυτού του, μία πίστη ότι μπορεί να τακαταφέρει, με όποια αντιξοότητα αντιμετωπίζει, με όποια δυσκολία έχει στηνκαθημερινότητά του.

Και μείνετε γι' αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, γι' αυτές τις λίγες στιγμές ως Ένα, μέσααπ' αυτή την συχνότητα της Αγάπης, σαν να μην υπάρχουν πια τα σώματά σας, σαννα μην υπάρχουν πια οι απόψεις σας. Σαν να μην υπάρχει καμία ιδεολογία.  Και το μόνο που έχει απομείνει είναι ο παλμός της Αγάπης που ενώνει. Αυτόντον Παλμό στείλτε τον παντού. Στείλτε τον σ' αυτούς δίπλα σας, εκεί όπου είστε,και σε όλους τους υπόλοιπους παντού, σε όλη την Γη.  

Κρατείστε τον αργό ρυθμό του Πυρήνα της Γαίας. Βυθιστείτε μέσα του. Εκεί όπου ο χρόνοςσταματά, εκεί  όπου τα  πάντα είναι Τώρα. Μείνετε εκεί και μέσα στηνπαύση, ζητήστε όλοι μαζί ως ένας:

-         Ευγενή Θεραπεία για κάθε ψυχή, για κάθε πλάσμα που ζει την εξελικτική του διαδικασία.

-         Ευγενή Θεραπεία για κάθε ψυχή.

-         Ευγενή Θεραπεία  για κάθε Όν, όχι μόνο ανθρώπινο- για κάθε Όν που φέρει ζωή.

-         Ευγενή Εξέλιξη και Ευγενή Θεραπεία.

Και σιωπηλά πείτε προς όλα αυτά τα πλάσματα και προς τον εαυτό σας:

 «Είστε Συν - δημιουργοί μαζί με Όλο το Σύμπαν.
Έχετε όλη την Δύναμη ν' αλλάξετε την πραγματικότητά σας. Μπορείτε να διαλέξετε
την Αγάπη, μπορείτε να διαλέξετε την Ειρήνη. Μπορείτε να διαλέξετε την
Δημιουργικότητα.  Μπορείτε να διαλέξετε
την Έμπνευση. Μπορείτε να διαλέξετε την Αφθονία. Μπορείτε να διαλέξετε τις
Λύσεις. Και  μπορείτε ν' αποκλείσετε  τα Αδιέξοδα».

Και εσύ μπορείς ν' αποκλείσεις τα αδιέξοδα και όλα τα άλλα πλάσματα γύρω σουμπορούν. Ευχαριστώντας σας γι αυτό που κάνετε όλοι μαζί,

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε
σε μία καινούρια συνάντηση! Καλώς σας βρίσκουμε!

Θα ξεκινήσουμε από την μικρή παύση, γιατί μπορείς πραγματικά ν' αλλάξεις τα πάνταγύρω σου σ' ένα μόνο λεπτό. Μπορείς κυριολεκτικά ν' αλλάξεις την πραγματικότηταμέσα σε μία στιγμή του Χρόνου. Είναι αλήθεια. Είναι γεγονός όμως ότι εσύπιστεύεις πως χρειάζεσαι χρόνο. Πιστεύεις ότι χρειάζεσαι χρόνο για να θεραπευτείς,  χρειάζεσαι χρόνο για ν' αλλάξεις, χρειάζεσαιχρόνο για να βρεις δουλειά, χρειάζεσαι χρόνο για να κτίσεις ένα σπίτι. Η αλήθειαείναι ότι χρειάζεσαι χρόνο μόνο γιατί εσύ το πιστεύεις αυτό. Χρειάζεσαι χρόνομόνο γιατί εσύ δεν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει αλλιώς. Πιστεύεις ότι ηθεραπεία θα πάρει χρόνο, ότι η ειρήνη θα πάρει χρόνο. Και επειδή το πιστεύεις,η θεραπεία σου παίρνει χρόνο και η ειρήνη παίρνει χρόνο.

Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά, γιατί στηρίζεται στην Πρώτη βασική και θεμελιώδηαρχή της συνειδητότητας:  «Ότι πιστεύεις, αυτό είναι».

Εάν λοιπόν συνεχίζεις να πιστεύεις εσύ που ακούς αυτό που λέγεται τώρα, αυτή τηνστιγμή, εσύ που το διαβάζεις, εσύ που θα το ακούσεις από τα χείλη ενός άλλου,αν λοιπόν εσύ το πιστεύεις, δεν υπάρχει καμία δύναμη στον κόσμο να το αλλάξει!Γιατί αν εσύ το πιστεύεις, αυτό είναι. Και αυτό είναι, ό,τι εσύ πιστεύεις. Αν λοιπόν η θεραπεία σου πρέπει να κάνειχρόνια, θα κάνει χρόνια, αλλά αυτό θα είναι μόνο μία δικαιολογία, ένα ψέμα πουλες στον εαυτό σου για να καθυστερήσεις τον χρόνο.

Ήρθαμε λοιπόν σήμερα να συνεχίσουμε, τις πληροφορίες για το χρόνο. Είστε όλοιμπαφιασμένοι. Είστε όλοι απηυδισμένοι. Είστε όλοι λίγο εξοργισμένοι. Είστε όλοιπολύ θυμωμένοι. Και όλοι είστε όλα αυτά, γιατί πιστεύετε ότι οι καθυστερήσεις οφείλονταιστο σύμπαν, και μάλλον οφείλονται στον Θεό.

Πιστεύετε πως όλος ο Γαλαξίας συνωμοτεί για να σας καθυστερήσει, ή πως οι κακοί είναιτόσο δυνατοί, που μπορούν να σας καθυστερούν. Σας έχουμε πει όμως, καιρό πριν,πως κακοί δεν υπάρχουν! Οι κακοί είναι το εγώ σας... Σας έχουμε πει πως τοσύστημα εξουσίας της πραγματικότητας δεν είναι παρά η συμπύκνωση των ενεργειώντου δικού σας εγώ!

Είμαστε σίγουροι ότι κανένας δεν θα μετανιώσει που είναι σήμερα εδώ! Είμαστε σίγουροιότι δεν θα μετανιώσει κανένας, από όσους έρθουν σ' επαφή με αυτό!  Εκείνοι που καθυστερούν, είναι οι ίδιοι πουαδημονούν! Απόλυτο παράδοξο, αλλά πολύ ανθρώπινο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Επειδήπλησιάζει η ώρα που η κύηση του καινούργιου σας εαυτού φτάνει στο τέλος, ηανάγκη σας να δείτε την λήξη των προβλημάτων γίνεται πιο έντονη.

 Ο εαυτός σας ζητά  τα τελικά αποτελέσματα. Όχι ότι υπάρχει τέλος στην
εξέλιξη, αλλά σίγουρα υπάρχουν τα φωτεινά σημεία, όπου το μετά δεν είναι καθόλου ίδιο με το πριν.

Ζητάτε λοιπόν τέτοια φωτεινά σημεία, τέτοια ορόσημα λήξης. Ζητάτε να συμβούν θαύματα- μικράη μεγάλα, θεραπείες -μικρές η μεγάλες, μέσα σας, έξω σας, γύρω σας, παντού. Τοζητάτε όλοι, και θα λέγαμε σ' ένα βαθμό το απαιτείτε κιόλας. Πολλοί έχετεστυλώσει τα πόδια στο πάτωμα, απαιτώντας από το Σύμπαν ή τους Αγγέλους, ή τουςΟδηγούς, ή τους Αρχαγγέλους, ή τους Θεραπευτές, ή οποιονδήποτε έχει εξουσίασυμπαντική να τελειώνει το παιχνίδι και να σας φέρει αυτά τα ωραία πράγματα πουθέλετε να έχετε στο χέρι.

Το μόνο πρόβλημα σε αυτό είστε εσείς! Είστε το εμπόδιο στο δρόμο σας. Είστε  εμπόδιο μέσα στους χρόνους. Ενώ ο χρόνοςείναι ακαριαίος, όλα όσα στο μυαλό σας ζουν σε μήκος χρόνου, δεν έρχονται ποτέστο τώρα σας. Ό,τι χρειάζεται χρόνοείναι απροσδιόριστο. Αν η θεραπεία σας χρειάζεται χρόνο και εσείς συνεχίζετε ναέχετε ακριβώς την ίδια αντίληψη επί δεκαετίες, η θεραπεία σας θα παίρνει χρόνο.Και δεν θα πάψει ποτέ η θεραπεία να παίρνει χρόνο, γιατί εσείς πιστεύετε ότιπαίρνει χρόνο.

Το περίεργο είναι ότι δεν συνειδητοποιείτε το  πόσο κυριολεκτικά ακούγεστε μέσα στιςενεργειακές χορδές. Δεν συνειδητοποιείτεπόσο κυριολεκτικά σάς αφουγκράζεται η Συμπαντική ενέργεια. Δενσυνειδητοποιείτε πως, όταν εσείς πιστεύετε ότι για να βρείτε εργασία χρειάζεταιχρόνος, τότε το να βρείτε εργασία θα χρειαστεί πολύ χρόνο. Έτσι ο χρόνος θ'ανακυκλώνεται συνεχώς μέχρι εσείς να πάψετε να το πιστεύετε και να το σκέπτεστεέτσι.

Για να συμβεί ένα θαύμα στην υγεία σας, λέτε ότι χρειάζεται χρόνο, ή ότι χρειάζεταιμία θεραπευτική διαδικασία, ή ότι χρειάζεται μία διεργασία μέσα στον εαυτό σας.Και τελικά, όντως χρειάζεται, γιατί εσείς οι ίδιοι, έτσι το ορίζετε. Είναι σαννα λέτε σε όλους μας, να μην κινηθούμε πολύ γρήγορα γιατί δεν είστε και πολύ  έτοιμοι για ραγδαία και άμεσα αποτελέσματα.

Είναι σαν να λέτε: «Θέλω το χρόνο μου. Μέρα μετην μέρα, βδομάδα με την βδομάδα, μήνα με τον μήνα, εσείς ουράνιοι βοηθοί μου θακαταλάβετε πότε θα είμαι έτοιμος, αλλά προς το παρόν δεν είμαι ακόμα. Προς τοπαρόν χρειάζομαι χρόνο για θεραπεία, προς το παρόν φτιάξτε μου χρόνο για να βρωδουλειά».

Μας λέτε «Θέλω δουλειά», την ίδια ώρα που μέσα σας πιστεύετε ότι παίρνει χρόνο ναβρεθεί η δουλειά, ή ότι είναι αδύνατο να βρεθεί η δουλειά, ή ότι ακόμα κι ανβρεθεί δεν θα είναι αρκετά καλή, ή θα έχει λίγα λεφτά, ή δεν θα είναι βολική, ήδεν θα είναι αυτό που θέλετε! Πάντωςπάντα υπάρχει ένα εμπόδιο. Αυτά τα εμπόδια δεν έρχονται ούτε από τουςκακούς, ούτε από την εξουσία, ούτε από τον Γαλαξία. Δεν έρχονται ούτε από τους Οδηγούςσας, ούτε από τους Αρχαγγέλους, ούτε από τους Δασκάλους.

Για ποιο λόγο ο Δάσκαλός σας ή ο Οδηγός σας, ή ο Γαλαξίας ολόκληρος, θα ήθελε, κάτιπου μπορεί να συμβεί σήμερα να πάρει δύο χρόνια;  Για ποιο λόγο θα ήθελε κάτι που μπορεί  να συμβεί την επόμενη στιγμή να χρειαστεί έξι μήνες; 

Το συλλογικό συνειδητό της τρίτης διάστασης παίζει συνέχεια μαζί σας λέγοντάς σαςπως για τα πάντα χρειάζεται χρόνος. Και όταν αγαπητοί φίλοι, αυτό ακούγεται στοΣείριο, ο Σείριος τρελαίνεται! Έρχονται οι Σείριοι γύρω σας για ναδημιουργήσουν αλχημικές γεωμετρίες, και αλχημικά να υλοποιήσουν καινούριεςπραγματικότητες, και το μόνο που ακούνε να δονείται μέσα στο μυαλό σας ξανά καιξανά, είναι ότι «για τα πάντα χρειάζεταιχρόνος».

Αν υπάρχει μία πεποίθηση στην οποία όλη η ανθρωπότητα συμφωνεί, χωρίς καμίαεναντίωση, είναι πως για τα πάντα χρειάζεται χρόνος. Κι όσο για τα πάνταχρειάζεται χρόνος, θα χρειάζεστε κι εσείς χρόνους, και όχι χρόνο. Ελάτε λοιπόννα συνειδητοποιήσετε τον βαθμό στον οποίο τοσύστημα σκέψης σας έχει διαβρωθεί από αυτή την πεποίθηση, από αυτήν τηνακλόνητη πίστη. Έχει διαβρωθεί γιατί βάζει αυτή την μία σκέψη σχεδόν σε όλεςτις γωνίες και κεντρικές του στήλες. Δεν υπάρχει μία κεντρική στήλη μέσα στοσύστημα σκέψης σας που να λέει ότι δεν χρειάζεται χρόνος!

Σήμερα λοιπόν ερχόμαστε με την ενέργεια του Σείριου, φέρνοντας τον αγαπημένο σας Ερμή,ο οποίος όπως καλά γνωρίζετε δεν είναι ιδιαίτερα υπομονετικός, ιδιαίτεραγλυκός, ιδιαίτερα διαπραγματευτικός. Είναι ιδιαίτερα όμως πιεστικός, αδιαπραγμάτευτος,ξεκάθαρος. Αυτό το ξεκαθάρισμα είναι σημαντικό να γίνει για να οδηγήσει στην απελευθέρωσηαπό τον περιορισμό του χρόνου.

Είναι σημαντικό να δώσετε μέσα σας την άδειαγια θεραπεία ελεύθερη από τον χρόνο. Είναι σημαντικό να δώσετε  τηνάδεια για τις λύσεις σε όλα τα θέματα, ελεύθερες από τον χρόνο. Είναι σημαντικόνα καλλιεργήσετε μία καινούρια πίστη, μία καινούρια αντίληψη, μία καινούριαπεποίθηση. Είναι σημαντικό να μην στέκεστε εμπόδιο στις ροές των χρόνων σας.

Όλο ιοι χρόνοι από τον Δεκέμβριο του 2012 ρέουν σαν ποτάμια μέσα στην πραγματικότηταφέρνοντας σε σύγκλιση όλους τους εαυτούς σας. Νοιώθετε πίεση, γιατί  όλα τα μέρη του εαυτού σας συγκλίνουν για ναενοποιηθούν. Θα νοιώθετε πιέσεις, και αιθερικές, και κυριολεκτικές, καισωματικές. Είναι φυσικό ότι μπορεί να έχετε δυσανεξίες, είναι φυσικό να «τουμπανιάζετε»μερικές φορές, να πρήζεστε. Αλλά είναι φυσικό μόνο στο βαθμό που εσείςπιστεύετε ότι χρειάζεται  χρόνος. Τίποτααπό αυτά δεν θα συνέβαινε αν ο χρόνος στην αντίληψή σας δεν ήταν απαραίτητοστοιχείο για να εκδηλωθούν οι αλλαγές και οι αναπροσαρμογές.

Υποψιαστείτε λοιπόν πως οι εξελίξεις επιβραδύνονται λόγω των πεποιθήσεων που ζουν μέσα σας. Αυτώνπου οι ίδιοι πιστεύετε. Το εξωτερικό σύστημα καταδυνάστευσης είναι η συμπύκνωσηόλων των εγώ σας, και σας λέει ότι η Ειρήνη δεν μπορεί να έρθει γρήγορα, ηΑγάπη δεν μπορεί να έρθει γρήγορα, η Απελευθέρωση δεν μπορεί να έρθει γρήγορα,η απόλυτη Θεραπεία δεν μπορεί να έρθει γρήγορα. Η Υγεία  δεν μπορεί να εκδηλωθεί αμέσως, το πρόβλημαστις σχέσεις σας δεν μπορεί να λυθεί αμέσως. Η διαφωνία με τους συνεργάτες σαςδεν μπορεί να λυθεί αμέσως.

Όλα αυτά παίρνουν χρόνο, λέτε.

Όλα αυτά θα πάρουν χρόνο, λέμε.

Και είναι τόσο απλό.

Ενεργοποιήστε την Σείρια Νοημοσύνη σας! Ενεργοποιήστε το μέρος του εαυτού σας που φαίνεταιανυπόμονο,  ίσως και ξεροκέφαλο, ίσως καιενίοτε αγενές. Αυτό είναι το μέρος που γνωρίζει ότι δεν χρειάζεται πραγματικάχρόνος!  Η ανυπομονησία σας και το πεισματικόπάτημα του ποδιού σας είναι η ένδειξη που σας λέει ότι μέσα σας γνωρίζετε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι.

Αυτό θέλουμε σήμερα να ωθήσουμε σε ενεργοποίηση. Έχετε δίκιο να είστε ανυπόμονοιγιατί όντως δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Εάν πολλοί άνθρωποι συνεχίσουννα πιστεύουν ότι χρειάζεται χρόνος θα γίνουν όλα λίγο-πολύ  όπως είναι σχεδιασμένα. Εάν όμως πολλοίάνθρωποι αρχίσουν να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται τόσος χρόνος, τότε θα συμβούντεράστιες ανατροπές. Τότε θα συμβούν μη προβλεπόμενα γεγονότα. Γεγονότα που θα ρουφήξουνολόκληρες φέτες του χρόνου. Αυτές οι φέτες χρόνου που είναι τεράστιεςπαρενθέσεις χρόνου θα κλείσουν και θα εξαφανιστούν.

Φανταστείτε ότι για κάτι που μπορεί να χρειάζονταν δύο χρόνια, εάν έχετε την πίστη σας στοτώρα, το συμπυκνώνετε και εκδηλώνεται σε μία μέρα, ή σε μία στιγμή, ή σε λίγαλεπτά, ή σε μία ώρα. Έχετε την δύναμη να το κάνετε, γιατί είστε φτιαγμένοι από αργό χρόνο. Η αντίληψη του να χρειάζεταιχρόνος είναι ξένη για σας. Δεν είναι η φυσική σας αντίληψη. Η ενεργειακή σαςανατομία σάς μιλά για το τώρα.Κινείται τόσο αργά γιατί δεν τρέχει πίσω από τον χρόνο. Η ουσία της εσωτερικήςσας φλόγας είναι άχρονη, δεν κυνηγά κανένα χρόνο, γιατί γνωρίζει ότι μπορεί ναδημιουργήσει τώρα τα πάντα.

Μέσα σας γνωρίζετε ότι έχετε αυτήν την δυνατότητα και την ικανότητα. Αυτό σας είναιπιο φυσικό από το να περιμένετε. Αφού λοιπόν μπορείτε να το αναγνωρίσετε, γιατίδεν το ενεργοποιείτε; Γιατί δεν ξεκινάτε συνειδητά να ενεργοποιήσετε τιςκαινούριες σας πίστεις; Την καινούρια σας αντίληψη για το χρόνο. Την καινούριασας βαθιά πεποίθηση πως για τίποτα δεν χρειάζεται χρόνος, αν πραγματικά τοθέλετε τώρα.

Ερχόμαστε λοιπόν στο επόμενο σημαντικό ερώτημα. Το θέλετε τώρα;

Θα βιαστείτε  να πείτε «Ναι το θέλουμε». Κοιτάξτετο θέμα ξανά. Αν το θέλετε πραγματικά, με όλο σας το είναι τώρα, τώρα αυτόθα συμβεί. Αν θέλετε να λήξει η αρρώστια τώρα,αυτή θα λήξει τώρα. Αν όλα όσα εσείς είστετο θέλουν, τότε αυτό τώρα έχειτελειώσει. Και αν η αγάπη που θέλετε δεν υπάρχει τώρα, αλλά όντως την θέλετε,την θέλετε πάνω απ' όλα, την θέλετε πέρα απ' όλα, τότε αυτή θα έρθει τώρα, και θα εκδηλωθεί τώρα για σας.

Πίσω λοιπόν από την αντίληψη ότι για τα πάντα χρειάζεται χρόνος, υπάρχει ένα μεγάλοατομικό ερώτημα για  κάθε έναν. Τοθέλεις αυτό τώρα; Είσαι έτοιμος γι αυτό τώρα; Όλα τα μέρητου εαυτού σου συμφωνούν σ' αυτό τώρα; Δεν έχει σημασία αν φαίνεται αρεστό. Δενέχει σημασία αν φαίνεται προτιμότερο. Δεν έχει σημασία αν όλοι συμφωνείτε ότιτο θέλετε. Σημασία έχει για τον καθέναν, μέσα στο βάθος της ύπαρξής του, ανπραγματικά αυτό το θέλει. Αν πραγματικά το θέλει, τότε δεν έχει καμίααντίρρηση. Αν θα το  ήθελε, αυτή την στιγμή η υγεία του θα ήταν ολική.

Υπάρχει λοιπόν μια περίεργη σύζευξη του χρόνουκαι του θέλω σας. Πιστεύετε πως ο χρόνος είναι χρόνος. Αλλά ο χρόνος είναισυνειδητότητα. Ακούει αυτό που θέλετεκαι ακούει και αυτό που πιστεύετε.Ακούει και τα δύο μαζί. Και τα δύο μαζί του λένε τι να κάνει. Δεν του λένε οιΟδηγοί σας τι να κάνει. Οι Οδηγοί σας ακούνε εσάς και μεταφέρουν στηνσυνειδητότητα του χρόνου αυτό που εσείς πιστεύετε και αυτό που εσείς θέλετε.

 Ο χρόνος δεν είναι καθόλου ανεξάρτητος, απόαυτά τα δύο. Είναι αποτέλεσμα αυτώντων δύο. Ο χρόνος μπορεί να κρατήσει 10.000 χρόνια, αν χρειαστεί, προκειμένουνα ολοκληρώσετε.  Η ζωή σας μπορεί νακρατήσει 1.500 χρόνια, αν χρειαστεί, προκειμένου να ολοκληρώσετε.  Εάν εσείς το πιστεύετε και το θέλετε. Εάνλοιπόν αυτά τα δύο υπάρχουν και συμφωνούν, τότε ο χρόνος καθορίζεται από σας. Εάναυτά τα δύο διαφωνούν, καθορίζεται από το ισχυρότερο. Και αν αυτό που πιστεύετεείναι πιο ισχυρό, τότε η πίστη σας θα το καθορίσει. Εάν αυτό που θέλετε είναιπιο ισχυρό, τότε αυτό που θέλετε θα επιβληθεί πάνω στην πιο ασθενή σας φύση.Και με αυτές τις δύο περίεργες κουτάλες, μαγειρεύετε τους χρόνους μέσα στις πραγματικότητες!

Ερχόμαστε από τον Σείριο  μία πραγματικότητα ηοποία κατανοεί πολύ καλά τους χρόνους της Δημιουργίας και της Εκδήλωσης.Κατανοεί της διάρκειες των χρόνων, γιατί κατανοεί τις διαδρομές τηςσυνειδητότητας. Κατανοεί τα κόλπα της συνειδητότητας. Κατανοεί κάθε μικρήδιαδρομή που έχει απόκλιση από την Αρμονία και την Ισορροπία. Και είναι οι αποκλίσεις από την Αρμονία και τηνΙσορροπία, που δημιουργούν τους χρόνους. Αλλιώς οι χρόνοι δεν θα χρειάζονταννα υπάρχουν. Κάθε απόκλιση από την Αρμονία και την Ισορροπία  δημιουργεί μια καινούρια χορδή χρόνου, ένα  καινούριο διάστημα.

Δεν είναι λοιπόν το Σύμπαν που δημιουργεί αποκλίσεις Αρμονίας και Ισορροπίας για νασας κρατά αιχμάλωτους μέσα στους χρόνους, αλλά είναι ο Νους και η συνειδητότητατου καθενός η οποία δημιουργεί αποκλίσεις και ελλείψεις ισορροπίας και έτσιδημιουργεί χρόνο και ανάγκη για χρόνο. Αν λοιπόν θέλετε ο χρόνος να πάψει να σαςκυνηγά, το οποίο είναι απόλυτα εφικτό εάν το θέλετε, θα πρέπει εσείς νασυνειδητοποιήσετε ή  ν' αναγνωρίσετε το τιπιστεύετε για τον χρόνο, και τι θέλετε να συμβεί μέσα στο χρόνο.

Πρέπει να δείτε αν ό,τι θέλετε, το θέλετε αληθινά και πραγματικά, έστω κι αν αυτόμπορεί να έβλαπτε τα υλικά σας συμφέροντα... Γιατί,αν το θέλετε, το θέλετε. Αν το θέλετε υπό όρους, τότε απλά δεν το θέλετε.

Αν θέλετε Ειρήνη με οποιονδήποτε όρο, με οποιοδήποτε τίμημα, τότε όντως τηνθέλετε.

Αν θέλετε Ειρήνη εφόσον δεν ..., τότε απλά δεν την θέλετε.

Αν θέλετε Αγάπη  εφόσον κάτι...., τότε απλάδεν θέλετε ακόμα την Αγάπη.

Αν θέλετε Εργασία  εφόσον ..., τότε η αλήθειαείναι ότι δεν θέλετε την Εργασία.

Αν θέλετε κάτι, το θέλετε αποδεσμευμένο από όρους, γιατί μόνο τότε μπορείτε ναπείτε πραγματικά ότι το θέλετε. Αλλιώς είναι σαν να λέτε, το θέλω μεν αλλά ανδεν είναι έτσι, δεν το θέλω δε! Οπότε τελικά το ακυρώνετε!

Εάν λοιπόν θέλετε Υγεία, θέλετε Αγάπη, ή θέλετε Δημιουργικότητα, θέλετε Έμπνευση, ήθέλετε Διεύρυνση, θέλετε έναν Ερωτικό δεσμό, θέλετε μία καινούρια Εταιρία,θέλετε ένα καινούριο κόσμο να φτιάξετε, φροντίστεαυτό που θέλετε να μην έχει κανένα όρο. Μόνο τότε θα είστε πραγματικά βέβαιοικαι σίγουροι ότι όντως το θέλετε. Αν υπάρχουν όροι, τότε ένα είναι σίγουρο: Κάθε όρος είναι χρόνος. Και κάθε χρόνοςέχει διάρκεια. Άρα κι ακόμη αν λέτε ότι πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται χρόνος, το«θέλω» σας μιλά για χρόνο.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε πως κανένας χρόνος δεν είναι δοσμένος, αλλά όλοιείναι δημιουργημένοι από σας. Σήμερα είναι μία ημέρα κατάλληλη για ναθεραπευτεί το παράπονό σας για όσα αργούν. Θέλουμε σήμερα ν' αφήσετε να θεραπευτεί ο καημός σας γι αυτά πουνομίζετε ότι έχουν καθυστερήσει υπερβολικά. Συνειδητοποιήστε ότι ως μεγάλοιδημιουργοί, εσείς δημιουργείτε τον χρόνο σας.  Καθέναςδημιουργεί τον δικό του χρόνο, κι όλοι μαζί δημιουργείτε τον Χρόνο της Γαίας.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι έχουν καθυστερήσει πολλά πράγματα, δεν είναι γιατί η Γαίατα καθυστερεί, δεν είναι γιατί ο Γαλαξίας δεν τα θέλει, είναι γιατί ακόμαπαίζετε ανάμεσα στις πεποιθήσεις σας και στα θέλω σας. Είναι γιατί ακόμα δενέχετε πραγματικά συνειδητοποιήσει πως συνέχεια φτιάχνετε καινούριο χρόνο. Καικάθε καινούριος χρόνος, καθυστερεί τον χρόνο της υλοποίησης.  Κάθε καινούριο θέλω με όρους, και κάθεκαινούριος όρος, καθυστερεί τους χρόνους της υλοποίησης. Γιατί για κάθε θέλω που δεν είναι ολικό, υπάρχειμια λίστα από δεν θέλω. Όλοι οιχρόνοι των δεν θέλω μπαίνουν ανάμεσασε σας και την εκδήλωση της υλοποίησης.

Σας είχαμε πει ότι τα χρήματα είναι μία ιδέα. Η ιδέα ότι τα χρήματα είναι έξω απόσας, και εσείς πρέπει να τρέξετε να τα κυνηγήσετε. Και αυτή η ιδέα έχει μέσα της την πίστη ότι για ν' αποκτήσετε χρήματα χρειάζεται φυσικά χρόνος-τι άλλο; Στην γη για οτιδήποτε χρειάζεται  χρόνος... Είναι λοιπόν η κατάλληλη ώρα να σαςθυμίσουμε ότι ένα μέρος του εαυτού σας γνωρίζει πολύ καλά ότι η υλική αφθονίαδεν έχει τίποτα να κάνει με τον χρόνο και τον συγχρονισμό! Η υλική αφθονία είναι απλώς μια ιδέα μέσα σας. Δεν υπάρχει έξω σαςγια να την κυνηγήσετε. Αλλά όσο τηνκυνηγάτε έξω σας, τόσο θα τρέχετε να την κυνηγάτε. Γιατί  όσο την κυνηγάτε έξω σας,ενισχύετε την πεποίθηση ότι και γι αυτήν χρειάζεται χρόνος.

Επομένως, μπείτε στον αργό ρυθμό του πυρήνα της γαίας. Δεν είναι μόνο ο πυρήνας τηςπραγματικότητας, αλλά είναι και ο πυρήνας του δικού σας εαυτού. Μπείτε στοναργό ρυθμό του πυρήνα σας, μέσα στον οποίο όλα όσα δεν είναι αλήθεια, δενυπάρχουν. Είναι η ίδια η βραδύτητα τουρυθμού που έχει την γνώση και την πληροφορία. Είναι η βραδύτητα του ρυθμούτου πυρήνα σας που σας λέει ότι γιατίποτα δεν χρειάζεται  χρόνος.

Αγαπητοί φίλοι, εάν ένα μέρος των εαυτών σας είναι ήδη ολοκληρωμένο και πλήρες, αυτό σημαίνειότι ήδη όλα αυτά υπάρχουν. Άρα ήδη δεν χρειάζεται χρόνος. Ελάτε λοιπόν στηνσυνειδητοποίηση του περίεργου παιχνιδιού που παίζετε με τον χρόνο, ξεγελώνταςτον εαυτό σας μέσα στους διαδρόμους του χρόνου, φτιάχνοντας μικρά στενά, μεγάλαστενά, στρίβοντας συνέχεια δεξιά και αριστερά, παίζοντας αυτό το παράδοξοπαιχνίδι.

Ελάτε σήμερα να συνειδητοποιήσετε μέσα στην βραδύτητα του ρυθμού του πυρήνα, τοπαιχνίδι που παίζετε με τους χρόνους. Και αφήστε την βραδύτητα να ζήσει μέσασας, όσο γίνεται περισσότερο, γιατί κάθε φορά που η βραδύτητα έρχεται στοσυνειδητό σας, και εσείς συντονίζεστε μαζί της, εκείνη διαγράφει και απαλείφει διαδρόμους του χρόνου, σβήνει στενάκαι σοκάκια... Κρατά μόνο τις κεντρικές αρτηρίες και σας γλυτώνει από πάρα πολύχρόνο, που καθόλου δεν χρειάζεται. Ελάτε λοιπόν με την σοφία της αρμονίας καιτης ισορροπίας, στην βραδύτητα. Επιστρέψτε σιγά και συχνά στην βραδύτητα.Ενισχύστε την πίστη σας στις λύσεις μέσα από την βραδύτητα.

Γιατί η βραδύτητα είναι η πίστη ότι ο χρόνοςδεν χρειάζεται. Η βραδύτητα έχει μέσα της το θέλω χωρίς κανέναν όρο. Η βραδύτητα γνωρίζει ακριβώς αυτό πουθέλεις, χωρίς καμία σύγχυση. Η βραδύτητα γνωρίζει ακριβώς την δική σουπροτεραιότητα, αυτή την στιγμή. Γνωρίζειτην δική σου πραγματικά ύψιστη ανάγκη.

Εσύμπορεί να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι χρήματα, αλλά η βραδύτητα μπορεί να σουδείξει ότι χρειάζεσαι γαλήνη.  Εσύ μπορείνα πιστεύεις ότι χρειάζεσαι Αγάπη, αλλά η βραδύτητα μέσα σου μπορεί να σουδείξει, ότι χρειάζεσαι ηρεμία.

Καιείναι η ώρα, αγαπητοί φίλοι, ν' ακολουθήσετε την βραδύτητα μέσα σας. Εκτός ότιθα ξανανιώσετε, θα μπορέσετε να γλυτώσετε πολλή αναμονή στους διαδρόμους τουχρόνου για τις υλοποιήσεις των επιθυμιών σας. Αναγνωρίστε ότι πραγματικά δενξέρετε ποιες είναι οι επιθυμίες σας. Δεν ξέρετε με ποια σειρά να τιςιεραρχήσετε, και αναγνωρίστε πως ο αργός ρυθμός στον πυρήνα του εαυτού σαςείναι ο μόνος που γνωρίζει.

Καιαυτήν ακριβώς την στιγμή θα κάνουμε μία μικρή σιωπή, και θα σας ζητήσουμε ναρωτήσετε τον πυρήνα του εαυτού σας  ποιαείναι τώρα η μεγαλύτερή σας ανάγκη. Και άρα, η πρώτη επιθυμία στην ιεραρχία σας........(σιγή)

Αυτό είναι πραγματικήκαθοδήγηση! Γιατίέρχεται μέσα από εκείνο το μέρος του εαυτού σας που δεν τρέχει στους διαδρόμουςτου χρόνου κυνηγώντας με αγωνία μία επόμενη στιγμή.

Αυτό έρχεται από εκείνο το μέρος του  εαυτού σαςπου δεν βιάζεται καθόλου γιατί έχει όλο τον χρόνο μέσα του. Μπορεί η απάντησήτου να μην σας βολεύει, ή να σας εκπλήσσει. Εάν όμως την ακολουθήσετε, θ' αρχίσετενα λύνετε τους κόμπους στο κουβάρι του χρόνου.

 Όλοι οι εργάτες του φωτός έχουν το ίδιο παράπονο: Οι υλοποιήσειςαργούν. Και όλοι οι εργάτες του φωτός δημιουργούν συνέχεια καινούργιους χρόνους!Ελάτε λοιπόν εκεί που είναι το άχρονο, εκεί όπου κανείς δεν σας κυνηγά.Ενωθείτε μέσα στο άχρονο, μέσα στον πυρήνα σας, και μέσα στον πυρήνα τηςπραγματικότητας, και τότε  θα δείτε και θ'αναγνωρίσετε ότι η σειρά των αναγκών σας δεν είναι η σειρά που το μυαλό σάςλέει. Είναι η ώρα η σοφία του πυρήνα σας να κάνει ένα βήμα μπροστά. Εάν θέλετευλοποίηση τώρα, πρέπει ν' αφήσετε τηνσοφία τώρα ελεύθερη. Και πρέπει τομυαλό να κάνει στην άκρη, και η σοφία να μπει μπροστά. Και πρέπει εσείς ναπάψετε να πιστεύετε αυτά που το μυαλό σας υπαγορεύει.

Είναι η ώρα που ετοιμάζεστε να γεννήσετε μίακαινούρια χρονική πραγματικότητα και μία καινούρια συνειδητότητα.  Η καινούρια συνειδητότητα είναι απαλλαγμένηαπό περιοριστικές πεποιθήσεις. Μπορεί να έχει κάποιες από αυτές, αλλά δενκουβαλά όλο το σύνολο των περιορισμών της προηγούμενης συνειδητότητας. Πώς θα μετακινηθείη ενέργεια προς την νέα συνειδητότητα, εάν οι χρονικοί περιορισμοί μέσα σας κρατάνετους χρόνους δέσμιους; Δεν μπορεί οι χρόνοι να παραμείνουν κλειδωμένοι μέσα στομυαλό σας. Όσο κι αν σας ακούγεται απίστευτο, ο χρόνος είναι μία φυλακή.  Χρόνοι επί χρόνων, και σκέψεις για χρόνους,είναι φυλακές η μία δίπλα στην άλλη, μέσα στα κελιά των οποίων μπαίνετε καικλειδώνεστε. Και κάθε σκέψη χρόνου φτιάχνει μία καινούρια φυλακή. Και κάθεσκέψη παλιάς ζωής φτιάχνει πάλι μια φυλακή. Και κάθε σκέψη μιας νέας ζωής,φτιάχνει πάλι για σας μία καινούρια φυλακή. Ο χρόνος μπορεί ν' απελευθερώσει,και ο χρόνος μπορεί να φυλακίσει.

Γιατί λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, να μη συνειδητοποιήσετε απλά ότι ο χρόνος δεν είναιαπλά χρόνος; Ότι είναι ένα μέρος ζωντανό της συνειδητότητάς σας; Και ότι οσυσχετισμός με αυτό το μέρος είναι καθοριστικός για όλα όσα επιθυμείτε,ονειρεύεστε, σκέφτεστε, και θέλετε να κάνετε πραγματικότητα; 

Δεν υπάρχει τίποτα που να το εμποδίζει. Δεν υπάρχει στην Γη καμία ενέργεια, τόσοδυνατή που να μπορεί να σας αναχαιτίσει. Οι ενέργειες της Γαίας έχουν αλλάξειπολύ. Οι νέες συχνότητες έχουν ισχυροποιηθεί πολύ. Δεν έχετε κανένα λόγο ν' ανησυχείτε για κανένα μέλλον. Δεν έχετεκανένα λόγο να έχετε αγωνία για το εάν το μέλλον θα πάει καλά. Είναι μεγάλη ηισχυροποίηση των ενεργειών. Εσείς δεν μπορείτε να το γευτείτε πλήρως αυτό γιατίτα κλειδιά των χρόνων σας είναι ακόμα κλειδωμένα. Είναι ακόμα μέσα στιςκλειδαριές, και οι κλειδαριές είναι κλειδωμένες. Αρχίστε να ξεκλειδώνετε.Αρχίστε να ξεκλειδώνετε τους χρόνους σας, αρχίστε να ξεκλειδώνετε το χρόνο όληςτης ύπαρξής σας. Αρχίστε ν' απελευθερώνεστε από αυτές τις πίστεις, και αρχίστενα εμπιστεύεστε τα θέλω που έρχονται από το άχρονο μέσα σας. Όσο πιο αργά, τόσο πιο αληθινή η καθοδήγηση, και τόσολιγότεροι οι χρόνοι της. Όσο πιο άχρονα, τόσο πιο σίγουρα και τόσο πιο άμεσα.

Αγαπητοί φίλοι, δεν θα ερχόταν αυτή η επικοινωνία με τόσο ένταση, αν ο χρόνος μέχρι ναέρθει η Ισημερία δεν ήταν τόσο σημαντικός. Είναι κρίσιμος για την ελευθερία σαςκαι την ανάκτηση μερών της ενέργειάς σας. Σας δίνει μία ευκαιρία να κάνετεγρήγορα απελευθερώσεις, αποδεσμεύσεις και ανακτήσεις. Είναι  χρόνοςχρυσός. Είναι  χρόνος πολύτιμος. Όσο λιγότερες σκέψεις για τον χρόνο έχετε, τόσο περισσότερο θα αξιοποιήσετε τιςενέργειες αυτού του διαστήματος, και πιο γρήγορα θα μπορέσετε ν' αποδεσμευτείτεκαι να επιταχύνετε τους ρυθμούς των υλοποιήσεων.

Και λέγοντας αυτά, να σας θυμίσουμε ότι ζείτεπάνω σε ένα χώρο (την Ελλάδα), που κρατά όλον τον χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι κρατά το άχρονο. Και άρα όλα αυτά πουακούσατε, αξιολογήστε τα με βάση αυτό το δεδομένο. Πιο εύκολο, απ' ότι είναι γιαεσάς που βρίσκεστε στον χώρο της Ελλάδας, δεν μπορεί να γίνει. Είστε αυτοί πουαντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά είστε και αυτοί που έχουν τηνμεγαλύτερη διευκόλυνση. Αξιοποιήστε την λοιπόν στο κατάλληλο διάστημα, τώρα.

Με την ευχή μέχρι την Ισημερία του Σεπτεμβρίου, ο καθένας να είναι πιοθεραπευμένος, πιο ελεύθερος, και σε βαθιά σύγκλιση με την ευχαρίστηση μέσα στοείναι του, σας στέλνουμε την συχνότητα της Αγάπης, που υπερβαίνει όλες τιςδιαφορετικότητες, και μέσα απ' αυτήν την υπενθύμιση του ποιοί πραγματικά είστε!

Και έτσι είναι.


Απομαγνητοφώνηση:  Αγγελική Βασιλοπούλου

© Ανώτερη Επικοινωνία, Χαριτίνη Χριστάκου