Σμαραγδένιος Κύκλος

Επίσημη Σύγκλιση Οικογένειας Φωτός

5 Σεπτεμβρίου 2013

Επικοινωνία : Και έτσι είναι αγαπητοί, που ο χρόνος κύλισε και τα σχέδια της ζωής προχώρησαν και οι εμπειρίες καρποφόρησαν και τα μπουμπούκια ανθίζουν και οι εαυτοί σας βρίσκουν την εγγενή και έμφυτη χαρά της ζωής τους!  Την εγγενή και έμφυτη και φυσική αισιοδοξία! Την εγγενή και έμφυτη μακροθυμία! Την εγγενή και έμφυτη νοητική ευελιξία και ευστροφία! Την εγγενή και έμφυτη ανοιχτοσύνη της καρδιάς! Τελικά την εγγενή και έμφυτη πολυδιαστασιακή σας φύση ή πνευματική σας υπόσταση!

Και έτσι είναι αγαπητοί φίλοι, και έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί  αγαπημένοι εδώ πέρα που η ενέργεια είναι ασφυκτική. Κάποιοι μπορεί να το νοιώθετε, κάποιοι άλλοι όχι, δεν έχει σημασία και δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί αγαπημένοι σας από την δική μας πλευρά του πέπλου, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό, όλο και αυξάνονται και πληθύνονται. Και αυτό σημαίνει πως ενέργειες και χορδές συνδέονται με εσάς, ενδυναμώνοντας την στιγμή του χρόνου σας, ενδυναμώνοντας την δυναμική της παρούσας εμπειρίας σας.

Οι Ουρανοί έχουν ανοίξει μ' έναν διαφορετικό τρόπο απ' αυτόν που όλοι βιώσατε τον Δεκέμβριο, γιατί αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή την περίοδο δεν έχει να κάνει με την εισχώρηση πολυδιαστασιακών συχνοτήτων διεύρυνσης, έτσι ώστε να υπάρχει το υλικό που χρειάζεται για να φτιάξετε  μία πιο όμορφη και πιο πλούσια πραγματικότητα. Αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή την περίοδο έχει να κάνει καθαρά με το βάθος της ψυχής σας, έχει να κάνει με την ίδια την ψυχή σας, και είναι μία ενεργειακή μετουσίωση και μετάλλαξη η oποία στηρίζεται κυρίως στην ικανότητα αποδοχής, απορρόφησης και μετουσίωσης ενεργειών πόνου. Τι εννοούμε με αυτό;

Αυτή την περίοδο οι ενέργειες οι οποίες βοηθούν είναι Ψυχές και Δάσκαλοι οι οποίοι έχουν ενσαρκωθεί σαν εσάς στην Γη.  Σίγουρα αυτό δεν σημαίνει ότι Αρχάγγελοι ή άλλα Αγαθοεργά πνεύματα δεν είναι στο πλευρό σας. Όμως η ειδική χημεία της περιόδου για την Γαία και την Ανθρωπότητα έχει να κάνει με Ενσαρκωμένες Ψυχές. Γι αυτό και το πεδίο είναι πολύ διαφορετικό. Γι αυτό και η Ισημερία που θα  ζήσετε μετά από λίγο καιρό θα είναι πολύ διαφορετική από κάθε άλλη Ισημερία. Και ίσως καμία άλλη Ισημερία δεν πρόκειται ποτέ στα ιστορικά να είναι σαν αυτήν.

Είναι το πλήρωμα του χρόνου στο οποίο οι Ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί, αυτές οι οποίες είχαν κάνει επαφή, με εσάς που ζείτε τώρα στην Γη, έρχονται και ξαναενώνουν τα πεδία τους. Και καθένας από σας συνοδεύεται από πολλές Ενσαρκωμένες Ψυχές, όχι όμως οποιεσδήποτε, ούτε όλες. Οι Ενσαρκωμένες Ψυχές που σας προσεγγίζουνείναι αγαπημένες σας από την άλλη πλευρά του πέπλου, οι οποίοι είτε από πολύ κοντά, είτε από πιο μακριά με τον δικό τους τρόπο, σας εμψύχωσαν, σας ενθάρρυναν, σας έδωσαν ένα χάδι στοργής την ώρα που το χρειαζόσασταν. Είναι Ψυχές που η παρουσία τους έστω και για λίγες φορές στην ζωή σας, έφερε φως σε σας και σας έκανε να αναθαρρήσετε. Είναι ψυχές τις οποίες όταν τις θυμόσαστε, χαμογελάτε, αν όχι απ' έξω, από μέσα σας. Είναι πλάσματα σαν κι εσάς, ήταν κάποτε άνθρωποι σαν κι εσάς, οι οποίοι  για τον καθέναν από σας που ζείτε τώρα στην Γη, αποτελούν μια ειδικής φόρτισης ενέργεια. Μια ειδικής φόρτισης προίκα. Είναι θα το λέγαμε οι υποστηρίκτριες Ψυχές για την ψυχή σας. Είναι αυτές οι οποίες κράτησαν φως για σας, σε διάφορες στιγμές, και πάντα η ανάμνησή τους ή η ενθύμηση τους, γλυκαίνει τις καρδιές σας, μαλακώνει το μυαλό σας και επιτρέπει σ' εσάς να προχωρήσετε καλύτερα .

Όλοι αυτοί οι αγαπημένοι σας που είναι από την άλλη πλευρά, από την δική μας πλευρά, σας ξαναπροσεγγίζουν. Δεν είναι όλο σας το παρελθόν. Είναι συγκεκριμένο μίγμα από το παρελθόν αυτής της ζωής συγκεκριμένα, και όχι όλων των ζωών σας, αλλά της ζωής στην οποία βρίσκεστε και στην οποία κάνετε την πορεία.

 Είναι ειδικές, ιερές, μεγάλες συμφωνίες, που δεν είχαν να κάνουν με μαθήματα πόνου, είχαν να κάνουν με αλληλοϋποστήριξη, αλληλεγγύη και βοήθεια. Μερικές φορές σας βλέπαμε, και μόνο που συναντούσατε μια καλή ψυχή, έστω και για μισή ώρα, έστω και για δύο τρεις φορές, το πόσο πολύ αυτό ενθάρρυνε το δικό σας φως να παραμείνει ζωντανό.

 Αυτές οι ψυχές, επιστρέφουν μέσα από την σύνδεση που έχουν με εσάς, και προσδένονται με το δικτύωμα της Γαίας. Είναι μία δυναμική η οποία είναι πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί.  Συνήθως οι προσκλήσεις που στέλνει το Σύμπαν, ο Γαλαξίας κι εσείς, αφορούν όλες τις ψυχές και δεν απευθύνονται σε ειδικές ομάδες.

 Όμως αυτή η πρόσκληση, γι' αυτή την Ισημερία, έχει σταλεί προς αυτές τις Ψυχές, που θα τις ονομάζατε Μαίες Ψυχές. Γιατί είναι οι Ψυχές που βοηθούν να γεννηθεί το καλό, βοηθούν να γεννηθεί η αλήθεια, βοηθούν να γεννηθεί το πνεύμα μέσα στην ύλη. Όπως το έκαναν εν ζωή με όλους σας, θα το κάνουν και τώρα που δεν είναι πια εν ζωή γιατί θα σας βοηθήσουν, όπως σας βοηθούν ήδη, να φέρετε στην επιφάνεια την ροή της φυσικότητας, της χαράς, της αισιοδοξίας και της δημιουργίας.

Θα σας ανοίξουν και σας ανοίγουν πόρτες, τις οποίες θα δείτε τον εαυτό σας να τις διαβαίνει, δηλαδή θα δείτε να κάνετε βήματα, να παίρνετε αποφάσεις, να προχωράτε χωρίς την φοβία ή την δειλία ή την συστολή που είχατε. Αυτό δεν το οφείλετε  στους Αρχαγγέλους, δεν το οφείλετε στους Αγγέλους, δεν το οφείλετε στους οδηγούς σας. Το οφείλετε σε αυτές τις Ψυχές. Σαν άνθρωποι το οφείλετε σε κάποιους ανθρώπους, που τώρα δεν είναι απλά, υλικά εκεί, να τους δείτε.

[Όμως η ενέργεια, αγαπητοί φίλοι, είναι τόσο πηχτή, είναι τόσο παχιά, που γίνεται λίγο δύσκολη η διατήρηση της ισορροπίας μέσα στην Χαριτίνη, καθώς το πεδίο είναι ήδη πολύ συμπυκνωμένο]... μικρή παύση...

Το εξαιρετικό είναι ότι το πεδίο θα συμπυκνωθεί κι άλλο. Και θα συμπυκνωθεί και θα κορυφωθεί, στης 21Σεπτεμβρίου, όπου κυριολεκτικά εσείς και όλοι όσοι σας αγάπησαν θα είστε μαζί, για ν' ανοίξετε αυτή την πόρτα στην καινούρια σας ζωή. Ξέρουμε ότι για πολλούς η 21 Δεκεμβρίου σηματοδοτούσε την καινούρια ζωή, ήταν το ξεκίνημα μιας καινούριας ζωής, μιας καινούριας πραγματικότητας.

Οι κρυμμένες δυναμικές είναι αυτές που καλλιεργήθηκαν μέσα σας, αυτό το εννεάμηνο.  Είναι από την ώρα που ξεκίνησε αυτή η καινούρια πραγματικότητα, η κυοφορία της, όλα αυτά τα οποία συνέβησαν, είτε συνειδητά, είτε όχι και τα οποία σας οδηγούν σε μία ανεπανάληπτη στιγμή δυναμικού.

Δεν πρόκειται αγαπητοί φίλοι από δω και πέρα, να βγάλετε κάτι από σας, το οποίο δεν θα υπάρχει στης 21 Σεπτεμβρίου, έτοιμο και ενεργοποιημένο. Θα σας λέγαμε πως η ιστορία έχει λήξει ενεργειακά, με την έννοια, ότι στης 21 Σεπτεμβρίου, επισήμως θα λήξουν οι ουσιώδεις, θεμελιώδεις και απαραίτητες ενεργειακές διεργασίες για την επίγνωση μέσα σας, για την θεραπεία μέσα σας. Θα συνεχιστούν σίγουρα, απλά πράγματα και πολύ πιο εύκολα πράγματα και με πολύ πιο μεγάλη χάρη, αλλά όλα όσα εκδηλώσετε από κει και πέρα ήδη έχουν ζωντανέψει, ήδη έχουν ανακτηθεί, ήδη υπάρχουν μέσα σας.

Είναι μια πολύ βαθιά διαδικασία. Κανείς δεν μπορεί να σας την περιγράψει πραγματικά σε λόγια. Και εσείς οι ίδιοι που την ζείτε, θα δυσκολευτείτε να περιγράψετε όλη την διαδικασία με λόγια και ίσως ο μόνος τρόπος που θα διαπιστώσετε ότι έχετε για να μεταφέρετε την αίσθηση από όλη αυτή την εμπειρία σε κάποιον άλλο, είναι τηλεπαθητικά. Ίσως καρδιά με καρδιά, ίσως χέρι με χέρι. Πάντως σίγουρα είναι αδύνατον και θα είναι αδύνατον να την μεταφέρετε με λόγια.

Έρχονται λοιπόν οι Ψυχές που σας αγάπησαν και οι Ψυχές που με εσάς είχαν συμβόλαιο αλληλεγγύης και υποστήριξης. Έβλεπαν το φως σε σας και εσείς βλέπατε το φως σ' εκείνες. Και είναι μόνο αυτές οι ψυχές προσκεκλημένες αυτή την περίοδο να προσέλθουν στη Γη. Αυτός είναι ο λόγος που τα σενάρια, που όλο φαίνονται να πάνε να συμβούν συνέχεια αναστέλλονται ή αναβάλλονται.

Οι Ψυχές πληθαίνουν και η φώτιση του φωτός αυξάνει πάρα πολύ. Γιατί δεν είναι απλώς το φως όπως το ακούτε, είναι η φώτιση μιας μεγάλης Οικογένειας η οποία συμπυκνώνεται. Δεν είναι ο καθένας σας ο οποίος δυναμώνει, ξεθαρρεύει, τολμά και ανοίγεται, προχωρά με πολύ λιγότερη συστολή. Είναι όλη η Οικογένεια, η οποία ήρθε ν' ανακτήσει τον εαυτό της, η οποία συμπυκνώνεται και ξαναδομείται και ετοιμάζεται για να γεννήσει μια καινούρια πραγματικότητα, για χάρη όλων. Γιατί ακόμα κι αυτοί  που δεν κάνουν την διαδρομή που κάνει  αυτή η Οικογένεια, ακόμα κι αυτοί θέλουν να σωθούν, ακόμα κι αυτοί θέλουν να γλυτώσουν από τον πόνο, από τον φόβο, θέλουν ν' απελευθερωθούν από την ανασφάλεια.

Η Οικογένεια ήρθε στην Γη ως άτομα, αλλά τώρα ενεργοποιείται ως ένα σύνολο, ως ένα ενεργειακό σύνολο. Αυτό θ' αλλάξει άρδην. Θ' ακυρώσει τρομακτικά συμβόλαια πόνου, και τρομακτικά συμβόλαια φόβου, και τρομακτικά συμβόλαια καταστροφών. Τα λέμε συμβόλαια γιατί ήταν πιθανότητες, που εκπονούνταν όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο...

Συμβαίνει ένα πραγματικά συγκλονιστικό γεγονός, για την ίδια την Οικογένεια του Φωτός, όπου υπάρχει και ζει. Και δεν υπάρχει και ζει μόνο στην Γαία, δεν είναι μόνο στην Γαία Ψυχές που έχουν ανακτήσει την αλήθεια της ύπαρξής τους. Ψυχές που ανακτούν την αλήθεια της ύπαρξής τους υπάρχουν παντού σε όλο το σύμπαν. Και είναι αυτές τις χορδές που ο Ήλιος σας ενώνει με την Γαία τώρα. Είναι οι αγαπημένοι σας, εκείνοι που σας αγάπησαν και εκείνοι τους οποίους αγαπήσατε, αλλά είναι και οι άλλοι, που είναι ακριβώς σαν κι εσάς, Ψυχές αφυπνισμένες στην αλήθεια, τους οποίους φέρνουν οι δικοί σας αγαπημένοι. Κι έτσι δημιουργείται μίαΕπίσημη Σύγκλιση της Γαλαξιακής Οικογένειας του Φωτός για την Γαία, με αφορμή το τέλος της κυοφορίας. Είναι μία πρόκληση μόνο για συγγενείς του βρέφους. Οποιοσδήποτε δεν είναι συγγενής και δεν έχει συγγένεια άμεση με το βρέφος, δεν μπορεί να έρθει και αυτό ελαττώνει συνέχεια τις συχνότητες του πόνου και του φόβου και της άγνοιας.

Και αυτό είναι που ακυρώνει τα συμβόλαια και τα σενάρια, τα οποία έχουν εκπονηθεί, και που θα οδηγούσαν σε μία τέτοια κατάληξη. Θέλουμε να σας ζητήσουμε να βάλετε την πρόθεσή σας, αυτή ακριβώς, τη στιγμή του χρόνου, να διευρυνθεί η ενέργειά σας και να ενωθεί με την ενέργεια όλων αυτών που είναι αυτή την στιγμή μέσα σε αυτόν τον χώρο. Κι εσείς που θα το διαβάσετε αυτό, ή εσείς που θα το ακούσετε αυτό ανεξαρτήτως ότι μπορεί να είναι μετά από ένα μήνα, ένα χρόνο ή δύο χρόνια, όποια στιγμή το ακούσετε ή το διαβάσετε, καλείστε να το κάνετε μαζί με εμάς τώρα...

Προ-τελετή Ισημερίας:

Βάλτε την πρόθεσή σας από την καρδιά σας η ενέργεια να ενωθεί με τους υπόλοιπους, και βρείτε ένα τρόπο ν' ακουμπήσετε το χέρι σας και να ενώσετε την ενέργειά σας με αυτόν που είναι δίπλα σας. Δημιουργήστε ένα ενεργειακό πεδίο μέσα στην ενέργεια αυτή όπως είναι, κατά την διάρκεια αυτής της επαφής. Κι έτσι με ενωμένο πεδίο, πείτε από μέσα σας κι εσείς μαζί με μας, συμμετέχοντας σε αυτή την προετοιμασία.

 «Στο όνομα του Πατρός Θεού, και του Υιού Συν-δημιουργού, και του Αγίου Πνεύματος που κρατά αιώνια την σύνδεση και την επαφή Τους ας ξεκινήσουμε.

Ευχαριστώ και ευχαριστούμε, (ο καθένας το επαναλαμβάνει από μέσα του για τον εαυτό του).

Ευχαριστώ κάθε Ψυχή που ήρθε για λίγο ή πολύ σ' αυτή την ζωή κοντά μου, που έφερε σ' εμένα φως για την ψυχή και την καρδιά και τον νου μου, έστω κι αν ήταν μόνο για μία φορά - έστω κι αν ήταν μόνο για ένα λεπτό.

Ευχαριστώ κάθε Ψυχή που με βοήθησε, που με στήριξε, που με τον δικό της τρόπο με ενθάρρυνε, που μου έδωσε συμπάθεια και αγάπη, μου έδωσε ένα χαμόγελο, που έκανε το φως μέσα μου να λάμψει. Κάθε τέτοια ψυχή που είναι γύρω μου αυτή την στιγμή και όσες θα έρθουν κοντά μου μέχρι την Ισημερία, την ευχαριστώ από καρδιάς.

Δεν σας θυμάμαι, κάθε μια από σας. Δεν μπορώ ν' ανακαλέσω κάθε τέτοια συνάντηση. Στο βαθμό όμως που η πρόθεση της καρδιάς μου μπορεί ν' απευθυνθεί σε όλες εσάς και σε κάθε μια από σας προσωπικά, σας ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ που τιμήσατε την πορεία μου, σας ευχαριστώ που ήρθατε χωρίς τυμπανοκρουσίες, απλά και καθημερινά να με στηρίξετε και να με βοηθήσετε.

Σας ευχαριστώ που με οδηγήσατε να ξαναβρώ  τον εαυτό μου.

Σας ευχαριστώ γιατί καταστήσατε εφικτό το σχέδιο αυτής της ζωής να φτάσει σε επιτυχία και σε ολοκλήρωση.

Σας ευχαριστώ γιατί με βοηθήσατε ν' ανακτήσω την δική μου ψυχή και μαζί μ' αυτήν την αγάπη και την αλήθεια μου.

Και γι αυτό σας είμαι ευγνώμων. Και θα σας είμαι ευγνώμων.

Σας καλώ επισήμως και συνειδητά να συμμετάσχετε μαζί μου την ώρα της μεγάλης μου γιορτής, την ώρα που θα γεννηθώ κυριολεκτικά μέσα στην λάμψη και στην λαμπρότητα της ίδιας μου της υπόστασης, σε λίγες μόνο μέρες από τώρα.

Στέλνω την πρόσκληση απ' αυτή την στιγμή, επίσημη πρόσκληση προς κάθε μία Ψυχή, η οποία με τον δικό της τρόπο με βοήθησε μέσα από διαδικασίες αγάπης και υποστήριξης.

Στέλνω την πρόσκληση μου σε κάθε Ψυχή η οποία τίμησε το φως μου σε μένα. Είστε όλες και κάθε μία ξεχωριστά καλοδεχούμενες.

Σας έχω ανάγκη, αλλά και θέλω να είστε παρούσες την ώρα της γέννησης.

Σας ζητώ να βρείτε τον πιο κατάλληλο τρόπο, όπως εσείς το κρίνετε, με τον οποίο για άλλη μία φορά, μαζί θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε, και θα μπορέσουμε ν' αποφοιτήσουμε.

Και έτσι είναι».

.....

Γιατί κυριολεκτικά, αγαπητοί φίλοι, θ' αποφοιτήσετε και θ' αποφοιτήσετε τελικά. Είπαμε ότι θ' αποφοιτήσετε σε αυτή την Ισημερία, γιατί σας ξαναλέμε πως ό,τι συμβεί από κει και πέρα στην ζωή σας, θα υπάρχει ήδη μέσα στην ενέργειά σας. Δεν πρόκειται να δημιουργηθούν νέες ενέργειες. Είναι η μαγιά την οποία θα έχετε φτιάξει που θα φουσκώσει και θα δημιουργηθεί το ψωμί. Εσείς κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσετε ότι έγινε η αποφοίτηση... Η ενέργεια της αποφοίτησης σας περιμένει σε αυτή την γέννηση. Αυτό που θα ζήσετε από κει και πέρα, θα είναι η υλική σταδιακή εκδήλωση της ίδιας της αποφοίτησής σας!

Τι φέρνει αυτό για όλους εσάς:

- Εκπληκτικά ανοίγματα.

-Τολμηρά ανοίγματα.

-Πολλά καινούρια ξεκινήματα.

-Νέες δημιουργικές ιδέες, αλλά και την τόλμη να τις ακολουθήσετε.

-Πιο παράτολμες δράσεις.

-Ξεκινήματα που τα σκεπτόσασταν αλλά δεν τα τολμούσατε.

-Ριζικές ολικές αλλαγές.

Θα βάλετε Χ σε πολλά πράγματα και θα ανοίξετε καινούριες σελίδες και θα το κάνετε χωρίς να σας φαίνεται ότι κάνετε κάτι πραγματικά συγκλονιστικό ή τόσο φοβερό, ή τόσο τρομερό.

Θα τα κάνετε αυτά με μία εσωτερική αίσθηση φυσικότητας, σαν να είναι κάτι το οποίο πολύ φυσικά θα συμβεί και πολύ φυσικά θα γίνει. 

Οι φόβοι σας έχουν μειωθεί και θα μειωθούν ραγδαία μέχρι εκείνη την μέρα, της γέννησης.

Οι ατολμίες σας έχουν ατροφήσει και θ' ατροφήσουν σχεδόν ολοσχερώς μέχρι την ημέρα της γέννησης.

 Τα μπερδέματα στο μυαλό σας θα σβήσουν.

Οι αμφιβολίες σας για το που πάτε και ποιοί είστε θα εξατμιστούν.

Και θα είναι σαν να μπορείτε πια να κάνετε τόσο τολμηρά βήματα που πέντε χρόνια πριν θα τρομάζατε αν τα σκεπτόσασταν - με μία φυσικότητα, σαν να είναι το πιο φυσικό, το πιο ομαλό και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να γίνει.

 Έχει γίνει μία μετάλλαξη κυριολεκτικά μέσα σας και έχουν βοηθήσει σ' αυτό και οι Οδηγοί σας και οι Άγγελοι και Αρχάγγελοι και πολλοί άλλοι Αγαθοεργοί Δάσκαλοι της επίγνωσης, της ειρήνης και της θεραπείας.  Έχουν βοηθήσει τόσες Οντότητες. Έχουν βοηθήσει τόσες Ψυχές. Και είναι πάρα πολύ ωραία όχι μόνο για σας αλλά και για όλες αυτές τις ψυχές-αρωγούς σ' αυτή την διαδικασία, να σας βλέπουν ν' αποφοιτάτε. Να βλέπουν την ώρα, όπου οι φόβοι και οι ατολμίες παραμερίζονται και το Ον εμφανίζεται φυσικό και ανεπιτήδευτο, απλό και όμορφο, μέσα στην απλότητά του. Και η χαρά της ζωής του αρχίζει να κατατίθεται μέσα στην Γαία. Υπάρχει τόσο ανάγκη για την χαρά!

Σήμερα σ' αυτή την επαφή, υπάρχουν ιδιαίτερα πεδία συχνοτήτων. Είναι παρούσα η Μαρία, είναι παρούσα η Καλέλια, και μέσα στον Σμαραγδένιο Κύκλο κυριαρχούν οι θηλυκές Αρχάγγελοι και οι θηλυκές Παρουσίες. Και θα πρέπει μάλλον να διορθώσουμε εδώ, θα πρέπει να ζητήσουμε από την Χαριτίνη να μιλήσει για δύο Μαρίες, γιατί λέγοντας Μαρία μια φορά εσείς θα καταλάβετε μία Μαρία, αλλά εδώ υπάρχουν δύο Μαρίες μαζί με την Καλέλια. Έχουμε φέρει μία Ιερή Θηλυκή Τριάδα, που είναι η μόνη η οποία μπορεί να δημιουργήσει το πεδίο που χρειάζεται για τις ψυχές της αλληλεγγύης της Οικογένειας του Φωτός, ώστε να νοιώσουν όλες καλοδεχούμενες, αλλά και εσείς να βγείτε μπροστά μέσα στο πραγματικό δυναμικό του εαυτού σας.

Πάρα πολλοί από σας είχατε ήδη δημιουργικές ιδέες. Πάρα πολλοί από σας είχατε ήδη παρορμήσεις να ξεκινήσετε πράγματα και κάτι πάντα σας κράταγε. Και κάτι πάντα σας έκανε να σταθείτε. Αυτό το κάτι θα σβήσει. Για κάποιους έχει σβήσει, για κάποιους σβήνει και για κάποιους θα έχει σβήσει τελείως και ολοσχερώς σ' αυτή την Ισημερία.

Εμφανίζεστε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια του εαυτού σας ως καινούριοι. Για την ακρίβεια ως αυτοί οι πολύ παλιοί που ξέρατε, γιατί καθένας σας ήξερε πολύ καλά τον εαυτό του από τότε που γεννήθηκε. Ξέρατε ότι έχετε δύναμη, ξέρατε ότι έχετε δυναμικό. Όμως δεν μπορούσατε να το δείτε. Είναι σαν κάτι να εμπόδιζε συνέχεια να εκδηλωθεί αυτός ο εαυτός ο οποίος ζούσε πολύ διακριτικά στο εσωτερικό. Είναι αυτός ο εαυτός ο οποίος τώρα εμφανίζεται. Είναι αυτός ο εαυτός ο οποίος παίρνει το τιμόνι στο χέρι. Είναι αυτός ο εαυτός με πολύ λίγα σύνδρομα, με ελάχιστες ανασφάλειες, με μία παράδοξη και μη εξηγήσιμη εσωτερική βεβαιότητα, κάνει άλματα, τα οποία όμως τα θεωρεί πια βήματα. Κάνει μια πορεία από δω και πέρα κυριολεκτικά ολικής μεταμόρφωσης, όπου αλλάζουν όλα του τα δεδομένα εξωτερικά.

Όλο το ζήτημα ήταν να φτάσει να γίνει, να συμβεί αυτή η γέννηση. Γιατί όταν η γέννηση συμβεί μέσα σας, θα συμβεί απ' έξω αναγκαστικά. Όλα αυτά τα άλματα που θα γίνουν εξωτερικά, οι μεγάλες αλλαγές που θα κάνετε, τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα, οι μεγάλες επιλογές, όλα θα σας φανούν τώρα πια, μικρά και απλά. Στοιχειώδη και βασικά.

 Γιατί η μεγάλη αλλαγή συντελείται και ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί μέσα σας. Μην νομίζετε πως, ό,τι δουλέψετε από της 21 Σεπτεμβρίου και μετά, πραγματικά θ' αλλάξει αυτή την χημεία. Το κέντημα έχει κεντηθεί, κάθε βελονιά έχει μπει, τα χρώματα έχουν διαμορφωθεί. Ίσως πρέπει να φανταστείτε πως από εκείνη την ώρα και πέρα, πλέκετε αυτό το φυτιλάκι που κάνετε γύρω από τα κεντήματά σας, το κορδονάκι, για να το διακοσμήσετε. Είναι ωραίο το κορδονάκι, αλλά δεν έχει τίποτα να κάνει με το ίδιο το υφαντό, δεν έχει να κάνει τίποτα με το ίδιο το σχέδιο της ζωής σας.

«Ό γέγονε, γέγονε» και η αποφοίτηση έχει γίνει.

Με πολύ χαρά και με πολύ συγκίνηση, η Μαρία, και η Μαρία, και η Καλέλια, θα σας οδηγήσουν στην τελετή της αποφοίτησής σας και θα είναι οι τρείς θηλυκές ενέργειες, με την Γαία μαζί, οι οποίες θα ολοκληρώσουν το σχέδιο αυτής της ζωής.

Αγαπητοί φίλοι, σας ζητούμε μέχρι την επόμενη φορά, μέχρι την επικοινωνία της Ισημερίας, ν' ανοίξετε τις καρδιές σας στις Ψυχές που σας αγάπησαν, ν' ανοίξετε το νου σας στην πραγματικότητα των ψυχών που σας αγαπούν για να ετοιμαστείτε για μία Ιερή κυριολεκτικά στιγμή  των εαυτών σας.

Προετοιμασία για την Ισημερία:

Σας ζητούμε να αποτοξινωθείτε. Σας ζητούμε να καθαρίσετε όσο γίνεται καλύτερα τους εαυτούς σας, εσωτερικά.

Σας ζητούμε να διαλογιστείτε συγχωρώντας.Σας ζητούμε να τηρήσετε μία νηστεία αρνητικότητας όλο αυτό το διάστημα.

Σας ζητούμε να φέρετε τον εαυτό σας σε αυτή την στιγμή της αποφοίτησης, με όσο πιο πολύ φως μπορείτε. Παρότι η ουσία δεν αλλάζει, αλλάζει όμως η δυνατότητα απορρόφησης ενεργειών για σας.

Έτσι θα μπορέσετε να δεχθείτε και ν' απορροφήσετε πολύ πιο εύκολα τα πεδία της Αγάπης και της Δύναμης και θα μπορέσετε να ζήσετε την Ιερή σας στιγμή έχοντας ελαττώσει στο ελάχιστο οποιεσδήποτε αντιστάσεις και μπλοκαρίσματα υπάρχουν στην βιολογία.

Με τα ταπεινά αυτά αιτήματα, παρακλήσεις ή προτροπές, θα σας ζητήσουμε να κρατήσετε την καρδιά σας ανοιχτή όλο αυτό το διάστημα  και ν' ανανεώνετε την πρόσκλησή σας προς τις Ψυχές που σας αγάπησαν, και που σας συνέδραμαν, ούτως ώστε όλες να βρουν τους διαδρόμους που χρειάζεται για να συνδεθούν μαζί σας. Το πεδίο δεν θα βαρύνει, ο ψυχισμός σας δεν θα γίνει κατηφής, γιατί οι Ψυχές αυτές δεν έρχονται ούτε με πόνο, ούτε με κλάματα. Έρχονται με απίστευτη χαρά! Έρχονται με μία χαρούμενη νοσταλγία και ανυπομονησία να ξανασυνδεθούν με εσάς, γιατί θέλουν και να σας στηρίξουν και να συμμετέχουν και να δυναμώσουν το πεδίο και να ενωθούν ως Οικογένεια μαζί σας για να γιορτάσετε όλοι μαζί την γέννησή σας.

Και έτσι είναι μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, μέχρι την γέννησή σας.

 

Ερμής: Πληροφορίες σε σχέση με αυτά που έγιναν, με αυτά που ειπώθηκαν μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, από την μεριά των Σείριων, σαν πληροφορίες, ειδικά για τον χρόνο.

Παρότι δεν έχουμε φτάσει συνειδητά στο σημείο, να ζούμε την μέρα χωρίς ταμπέλα χρόνου, και μόνο που μεταφέρθηκαν οι πληροφορίες για τον χρόνο, έχουν σπάσει πολλές φούσκες χρονικών περιορισμών από τα πεδία μας, αλλά και από το συνολικό πεδίο της ανθρωπότητας.

Παρότι δεν φαίνεται η ελεύθερη ροή του νου αυτή την στιγμή να είναι εκδηλωμένη, εν τούτοις έχει συμβεί μία εξαιρετική απελευθέρωση των ροών του νου στην ανθρωπότητα μόνο και μόνο επειδή οι πληροφορίες για τον χρόνο μπήκαν στο συνειδητό μας.

Ο Ερμής έδειξε άπειρες, μικρές φούσκες που ήταν περιορισμοί της ροής της ενέργειας που έδεναν πάνω στις αντιλήψεις του χρόνου. Έδειξε το πόσες φούσκες έχουν σκάσει, που σημαίνει ότι οι ροές των χρόνων μας, ή οι ροές ολοκλήρωσης της αντίληψής μας έχουν ανοίξει.

Αυτό το λέει σαν πληροφορία, γιατί μερικές φορές εμείς θέλουμε να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα σε κάτι. Γι' αυτό λέει «ηρεμήστε, χαλαρώστε, γιατί και μόνο ότι ακούγονται συνειδητά οι πληροφορίες για τον χρόνο, κάτι συμβαίνει μέσα στα ενεργειακά πεδία, όχι μόνο αυτών που είναι παρόντες». Οι συχνότητες περνούν στο ενεργειακό δικτύωμα και συμβαίνει κάτι ευρύτερο. Μερικές φορές οι πληροφορίες  δίδονται γιατί όσο πιο πολύ ανοίγουν αυτοί οι οποίοι τις δέχονται συνειδητά, τόσο πιο πολύ οι συχνότητες περνάνε και ρέουν μέσα στο ενεργειακό δικτύωμα.

Δεν είναι στοχευόμενες οι επικοινωνίες, στο να έχει ο καθένας μας ένα αποτέλεσμα σε μία μέρα, σε ένα μήνα, σε μία ζωή, ούτε καν σε ένα χρόνο. Είναι στοχευόμενες στο ύψιστο δυναμικό που μπορεί να αναπτυχθεί. Είναι προτροπές, παραινέσεις ή σπρωξίματα, για να μπορέσει ο καθένας ν' ανοίξει το υψηλότερο δυναμικό που μπορεί, στο συγκεκριμένο χρόνο των πραγμάτων. Και αυτό δίνει υψηλότερες δυνατότητες στις συχνότητες να δουλέψουν με το σύνολο, δηλαδή με το ενεργειακό δικτύωμα.

Λέει ότι μέσα στην επόμενη πενταετία, αυτό το οποίο γίνεται με τον χρόνο θα έχει αλλάξει ολικά την συνειδητότητα, την αντίληψη χρόνου στην συλλογική μας συνειδητότητα. Δεν θα έχει καμία σχέση η αντίληψη του χρόνου που έχουμε σήμερα, με την αντίληψη χρόνου που θα έχουμε σε 5 χρόνια, και άρα ο καρπός θα καρποφορήσει μία χαρά.

Και οι ροές έχουν αλλάξει, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ούτε καν έχουν επαφή συνειδητή με την πνευματικότητα, οι οποίοι κάνουν «κλικ» σ' αυτή την αλλαγή του χρόνου τους, και της αντίληψής τους για τον χρόνο τους. Οι Σείριοι είναι ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση που υπήρχε από το συνολικό δικτύωμα της Γαίας ως προς την συνειδητότητα του χρόνου μας!

 

 Απομαγνητοφώνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου

 Επικοινωνία:  ©Χαριτίνη Χριστάκου