Σμαραγδένιος Κύκλος


Η κυριότητα του Νου σας και το ψευδαισθησιακό περί ηθικής αίσθημα

5 Οκτωβρίου 2014


Επικοινωνία:

... Χωρίς να φέρουμε την ενέργεια στην επιφάνεια, μένοντας και μείνετε με την ενέργεια εκεί που βρίσκεστε, γύρω από τον πυρήνα της Γαίας, κρατώντας τις συχνότητες της Φώτισης, της Γαλήνης και της Ειρήνης, όπως έρχονται από την Αλκυόνη, από τον κεντρικό Ήλιο του συστήματος των Πλειάδων προς την Γη, γειώνοντας αυτές τις συχνότητες, μέσα και γύρω από τον πυρήνα της Γαίας. Μείνετε εκεί σας παρακαλούμε για λίγη ώρα, γιατί ό,τι συμβεί εκεί είναι πολύ πιο σημαντικό απ' αυτά τα οποία θα γίνουν ή μπορούν να γίνουν στην επιφάνεια. Σταθεροποιείστε τον εαυτό σας κρατώντας τον κρύσταλλο, που μιλά στην καρδιά σας. Βρείτε την ταυτότητα της ύπαρξής σας σε επαφή με αυτόν τον κρύσταλλο. Βρείτε την ταυτότητα της Γαλαξιακής σας ύπαρξης, κοιτώντας τον πυρήνα της Γαίας, σαν να ήταν η Γαία μέσα στην Αλκυόνη. Δείτε τα χρώματα του πλανήτη σας στο κέντρο του πλανήτη. Δείτε την ομορφιά της πραγματικότητας της Γαίας ακριβώς στο κέντρο της, γιατί όταν εσείς στέκεστε στον πυρήνα του πλανήτη σας και βλέπετε την εικόνα που βλέπουμε εμείς στην Αλκυόνη, τότε εξαιρετικές θεραπείες συμβαίνουν  και μεγάλα θαύματα γίνονται μέσα στην πραγματικότητά σας.

Το παιχνίδι που αναπτύσσεται μέσα στους διαδρόμους του χωροχρόνου είναι καθαρά ένα παιχνίδι αποπλάνησης της προσοχής σας. Αποπλάνησης του νου σας. Αποπλάνησης της εστίασης του μυαλού σας. Όταν εσείς μπορείτε να δείτε την ομορφιά στο κέντρο της πραγματικότητάς σας - που είναι ο πυρήνας της Γαίας και που είναι η εσωτερική φλόγα αντίστοιχα στο βάθος του δεύτερου ενεργειακού σας κέντρου, τότε ο εαυτός σας και η Γαία θεραπεύονται και ανθίζουν. Τότε η ανθρωπότητα θεραπεύεται και ανθίζει, τότε η Γαία ισορροπεί και δεν χρειάζεται να κάνει καμία γεωφυσική ανακατάταξη, γιατί μόνη της φέρνει τις ενέργειες της ισορροπίας από το βάθος του πυρήνα της.

Θα σας καλέσουμε και θα σας παρακαλέσουμε, να μείνετε καθ' όλη την διάρκεια αυτής της επικοινωνίας, σε επαφή με αυτό τον πυρήνα μέσω του κρυστάλλου που μιλά στην καρδιά σας. 

Θα σας καλέσουμε και θα σας παρακαλέσουμε, όσοι το ακούτε αυτό ή όσοι το διαβάζετε αυτό,  και εσείς που είστε αυτή την στιγμή εδώ, να μην βλέπετε τον πυρήνα της Γαίας σαν έναν άχρωμο κρύσταλλο, αλλά να βλέπετε την επιφάνεια του Πλανήτη μέσα στον πυρήνα του. Να δείτε την ομορφιά του κόσμου σας στον πυρήνα, στην κεντρική ροή της ενέργειας της Γαίας και μ' αυτό τον τρόπο να φέρετε αγάπη και θεραπεία στην εξωτερική πραγματικότητα.

Θα επανέλθουμε σε αυτό το οποίο ξεκινήσαμε, λέγοντάς σας πως όλη η ιστορία, όλη η ενεργειακή ροή αυτής της περιόδου σχετίζεται και θα σχετιστεί τις μέρες και τις εβδομάδες που ακολουθούν με μία μεγάλη προσπάθεια παραπλάνησης, της προσοχής του μυαλού σας. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις οι οποίες πρόκειται να γίνουν και θα γίνουν όχι γιατί δεν μπορούν να αποφευχθούν, αλλά γιατί είναι απαραίτητο για τις αφυπνισμένες ψυχές σαν μία πρακτική εφαρμογή του βασικότερου μαθήματος της συνειδητότητας. Είναι η πρακτική εφαρμογή του μαθήματος της συνειδητότητας που λέει: «Εκεί όπου κινώ την προσοχή μου, εκεί όπου δίνω την προσοχή μου, εκείνη την πραγματικότητα δημιουργώ».

Αυτό είναι από τα πιο βασικά μαθήματα. Το έχετε ακούσει αμέτρητες φορές καθένας σας στο μονοπάτι της επιστροφής στον εαυτό σας. Είναι από τους πιο θεμελιώδεις κανόνες  για την ροή της συνειδητότητας. Και αυτό ακριβώς πρόκειται να ζήσετε, και αυτό ακριβώς θα συμβεί. Και εξηγούμε λίγο περισσότερο...

Σας ζητάμε σήμερα να μείνετε κοντά στον πυρήνα, να μείνετε σε επαφή με τον κρύσταλλό σας και να κρατήσετε την προσοχή σας στον πυρήνα σαν να βλέπετε εκεί την εξωτερική Γαία. Αυτό είναι μια άσκηση με την οποία μαθαίνετε το νου σας να μπορεί να συνδέεται με την επιφάνεια χωρίς να είναι στην επιφάνεια, να μπορεί να δει την επιφάνεια μέσα στο βάθος του εαυτού της Γαίας και να μπορεί να δει εκεί την ομορφιά.

Αν αυτό σήμερα εσείς το κάνετε, αυτό σημαίνει πως ό,τι και να συμβεί στην επιφάνεια θα έχετε την ικανότητα να επιστρέψετε στο κέντρο της Γαίας, και να δείτε την ομορφιά του πλανήτη, ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει και τι διαδραματίζεται στα επιφανειακά πεδία. Κάθε φορά που το κάνετε, αυτό δυναμώνει με μη περιγράψιμο τρόπο και σε μη περιγράψιμο βαθμό τις εξελίξεις στην Γαία.

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν είναι πραγματικότητά σας και δεν αποτελεί μέρος της πραγματικότητας ό,τι δεν έρχεται σε εσάς μέσα από την φυσική ροή της ενέργειας. Και αυτό σημαίνει πως ό,τι διαβάζετε στις εφημερίδες, ό,τι ακούτε στο ράδιο, ό,τι μεταδίδεται από τα ηλεκτρονικά μέσα, τα ψηφιακά μέσα, δεν είναι μέσα στην φυσική ροή της πραγματικότητας. Και  αφού δεν είναι μέσα στην φυσική ροή της πραγματικότητας, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει τον νου και την προσοχή σας προς μια άλλη κίνηση της ροής. Και άρα μ' αυτόν τον τρόπο να τραβήξει όλη την πραγματικότητα προς ένα άλλο σημείο προσοχής και εστίασης.

Πραγματικότητά σας είναι αυτό που είναι μπροστά σας. Αυτό με το οποίο έρχεστε πραγματικά σε επαφή. Αυτό το οποίο το ενεργειακό σας πεδίο μπορεί να το ανιχνεύσει άμεσα ως αληθινό ή ψεύτικο, ως υπάρχον ή όχι. Οτιδήποτε δεν είναι μπροστά σας, δεν είναι πραγματικότητα ατομική για σας.

Ακούγεται πολύ προβληματικό ως ένα βαθμό αυτό που λέμε. Όμως οι Σείριοι  θα σας έλεγαν πως αυτό είναι ένα μάθημα όπου μαθαίνετε πως πραγματικό είναι μόνο ό,τι η πραγματικότητα φέρνει μπροστά σας κυριολεκτικά. Ό,τι απλώς ακούγεται δεν είναι πραγματικό. Αυτό το μάθημα οι Σείριοι πλήρωσαν ακριβά για να το μάθουν, με πολλές χιλιετίες υποδουλωμένης συνειδητότητας. Το έμαθαν και δεν είναι πλέον υπόδουλοι, παρ' ότι ένα μέρος του Σείρειου πολιτισμού συνεχίζει να βρίσκεται σε υποδουλωμένη, διχασμένη συνειδητότητα. Ένα σημαντικό μέρος των Σείριων είναι ελεύθεροι, ζουν στο ενιαίο πεδίο της συνειδητότητας και έχουν πληρώσει το τίμημα για να μάθουν το μάθημα.

Αυτό λοιπόν που εξηγούμε είναι ίσως από τα πιο βασικά θέματα που πρέπει να σκεφτείτε και να συνειδητοποιήσετε. Ό,τι ακούγεται δεν είναι πραγματικό. Ό,τι διαδίδεται δεν είναι πραγματικό. Ό,τι μεταδίδεται δεν είναι μέρος της ατομικής σας πραγματικότητας. Δεν ζείτε αυτή την ζωή για ν' ανταποκριθείτε σε αυτά που δήθεν γίνονται. Δεν ζείτε για να ανταποκριθείτε σε αυτά που μεταδίδονται. Δεν είναι το νόημα της ζωής σας σε αυτά που από στόμα σε στόμα μεταφέρονται.

Εάν η εστίασή σας μείνει σε αυτά, θα χάσετε την πραγματικότητα της ζωής σας, που είναι η ατομική σας πραγματικότητα. Δεν μπορείτε να σχετιστείτε με κάτι πραγματικό, εάν δεν είστε μέσα στο πεδίο της ατομικής σας πραγματικότητας. Δεν μπορείτε να πιστεύετε ότι σχετίζεστε με την πραγματική συλλογική αλήθεια, όταν εσείς ζείτε σε ένα ψευδαισθησιακό ατομικό πεδίο πραγματικότητας.

Και δεν είστε στο δικό σας πεδίο πραγματικότητας όταν το μυαλό σας, η προσοχή σας και η ενέργειά σας  ασχολείται με θέσεις ή απόψεις για οτιδήποτε δεν έχει συμβεί μπροστά σας, για κανένα γεγονός στο οποίο εσείς δεν ήσασταν παρόντες. Όποιο και αν είναι αυτό το γεγονός, το γεγονός ότι εσείς δεν ήσασταν παρόντες σάς λέει ότι δεν είναι μέρος της πραγματικότητάς σας και άρα η πραγματικότητά σας δεν σας καλεί να έχετε άποψη και θέση.

 Εάν η πραγματικότητα ήθελε από σας να έχετε άποψη και θέση θα σας είχε κάνει μέρος του γεγονότος.  Έτσι μόνο μπορείτε να διακρίνετε το τι πραγματικά αφορά ατομικά εσάς ώστε να μπορέσετε ν' ανταποκριθείτε μόνο σε αυτό που πραγματικά σας αφορά και όχι σε αυτό που ψευδαισθησιακά σας αφορά. Μόνο έτσι μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πραγματική ροή του εαυτού σας, γιατί αν ο Εαυτός σας ήθελε να είστε παρόντες σε ένα γεγονός για να έχετε γνώση και άποψη και ανταπόκριση, θα σας είχε κάνει παρόντες οποιουδήποτε τέτοιου γεγονότος.

 Όταν ο Εαυτός σας δεν  σε σας κάνει μάρτυρες ή συμπαίκτες σε ένα γεγονός σημαίνει ότι ο Εαυτός σας δεν κρίνει ότι αυτό είναι ή χρειάζεται να γίνει μέρος της δικής σας ατομικής πραγματικότητας.  Είναι σκληρό ίσως για σας αυτό που λέμε. Δεν έχει την μαλθακότητα ή αδράνεια μίας γενικότερης τοποθέτησης επί παντός επιστητού, δηλαδή επί οποιασδήποτε φήμης ή χειραγώγησης. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο ο νους να πειθαρχήσει και να εστιάσει μόνο στη δική του πραγματικότητα προκειμένου να γίνει κύριος του εαυτού του.  Σίγουρα οι τάσεις μέσα στο νου των περισσότερων ανθρώπων είναι ν' ασχοληθούν με οτιδήποτε έρχεται στην αντίληψη τους είτε αυτό είναι πραγματικό είτε όχι.  Το αν είναι πραγματικό ή όχι κανένας δεν το ξέρει.

Η ανάγκη του νου λοιπόν είναι να περιπλανηθεί μέσα σε ψευδαισθησιακά μοτίβα και γεγονότα και μέσα σε αυτά ουσιαστικά να χαθεί, να χάσει την συνέχεια του, να χάσει τη ροή του, και να περιπλανηθεί σε διαδρόμους του χώρου και του χρόνου.  Αυτό όμως δεν είναι πλέον κατάλληλο αλλά ούτε και χρήσιμο.  

Όμως η υποχώρηση ή η υποταγή και εύκολη δεκτικότητα της τάσης του νου να θέλει να ασχοληθεί με τα πάντα είναι αυτό το οποίο έρχεστε να μάθετε πρακτικά την περίοδο που ακολουθεί. Θα υπάρξουν πολλές αφορμές για να ασχοληθείτε με τέτοια θέματα. Το θέμα είναι γιατί θ' ασχοληθείτε. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για ν' ασχοληθείτε. Θα υπήρχε εάν αυτά ήταν πραγματικά. Εάν κάποιος θέλει να χειραγωγήσει την πραγματικότητα δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι, αρκεί αυτός να φτιάξει μέσα σε ένα εξαιρετικό στούντιο μία ωραία ταινία έστω και τριών λεπτών και να την αναμεταδώσει από όλα τα μέσα. Αυτομάτως αυτό Θα θεωρηθεί πραγματικότητα, αυτομάτως όλοι οι νόες θα μετακινηθούν προς αυτό και αυτομάτως εσείς θα φαίνεστε να ασχολείσθε με αυτό και θα ασχολείστε και θα έχετε χάσει την ατομική σας ροή. Θα έχετε βγει από την ατομική σας πραγματικότητα. 

Αυτός ο νέος εαυτός που πλάθεται τώρα και μαθαίνει τον νέο τρόπο ανάπτυξης δεν χρειάζεται να μάθει τα βασικά μαθήματα, που κάποτε μαθαίνατε. Μαθαίνει πολύ πιο προχωρημένα μαθήματα. Η έγνοια σας πρέπει να είναι να μη χαθεί η συνέχεια της ροής του νου. Θέλετε να μεγαλώσετε στην πραγματική διάσταση του εαυτού σας, δηλαδή μέσα στον πραγματικό σας εαυτό και όχι στον εαυτό που περιπλανιόταν στους χρονοδιαδρόμους γεγονότων.

 Έχουμε λοιπόν το λανσάρισμα κάποιων χορδών χωροχρόνων. Θα λανσαριστούν μέσα στην πραγματικότητα. Το χρειάζονται οι εργάτες του φωτός γιατί είναι η ώρα να εφαρμόσουν την κυριότητα για το νου τους.  Είναι η ώρα για να συνειδητοποιήσουν ότι εάν δεν γίνουν κύριοι της ροής του νου τους, ότι αν δεν  ασχοληθούν μόνο με το πραγματικό, που είναι μόνο αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους και στα αυτιά τους και τίποτα άλλο, τότε θα χειραγωγούνται αέναα στους χρονοδιαδρόμους και θα κυνηγούν τα σενάρια τα ψευδαισθησιακά, που μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά  θα τους οδηγήσουν  σε αδιέξοδο.

 Έρχεται λοιπόν το μάθημα για την αποφοίτηση ώστε να είστε κατάλληλοι γονείς για να μεγαλώσετε έναν πραγματικό εαυτό.  Θα βρεθείτε τους επόμενους τρείς μήνες επανειλημμένα μπροστά σε αυτό το μάθημα.  Όχι μία φορά όχι δύο. Θα βρεθείτε μπροστά στον πειρασμό να ασχοληθείτε με γεγονότα, με πράγματα που θα έρθουν,  με πληροφορίες που θα φαίνονται ότι αφορούν γεγονότα, και το θέμα είναι:  Θα θυμηθείτε ότι πραγματικό είναι μόνο αυτό που συμβαίνει στη δική σας ατομική πραγματικότητα; Θα θυμηθείτε ότι πραγματικό είναι μόνο ότι το πνεύμα σας βάζει να καταμαρτυρήσετε, με  την ζωντανή σας παρουσία;

Εάν το πνεύμα σάς θέλει παρόντες σε μεγάλα γεγονότα, θα φροντίσει να είστε εκεί. Εάν δεν είστε εκεί, τα γεγονότα δεν είναι μέρη της ατομικής σας πραγματικότητας για να τοποθετηθείτε. Δεν είναι μέρη της πραγματικότητάς σας για να θυμώσετε, δεν είναι μέρη της πραγματικότητάς σας για να πάρετε μέρος, ή να έχετε θέση, ή συμπαράταξη ή αντιπαράταξη. Δεν είναι καν θέμα για την δική σας πραγματικότητα. Θα το θυμηθείτε αυτό;

Είναι τόσο απλό είναι τόσο στοιχειώδες αλλά είναι και τόσο ανατρεπτικό! Πολλοί θα πουν ότι είναι και ανήθικο!  Διότι , αν σε κάποιο μέρος του κόσμου σκοτώνονται χιλιάδες άνθρωποι,  εσείς δεν πρέπει να διαμαρτυρηθείτε;  Και θα σας πούμε ότι το κάνετε επί αιώνες... και τι έγινε; Από τότε που έχετε τηλεοράσεις και από τότε που μεταδίδονταν τα νέα, αυτό συμβαίνει. Και τι καταφέρατε;  

Δεν είναι ώρα να κάνετε κάτι διαφορετικό, αυτή την πρώτη χρονιά μιας νέας εποχής; Γιατί είναι η πρώτη χρονιά μιας νέας εποχής. Θα σας πούμε: αντί να θέλετε να λύσετε το συμπαντικό πρόβλημα  της Γης, γιατί δεν κοιτάτε  την ατομική σας πραγματικότητα; Γιατί δεν κοιτάζεις  ν' ανταποκριθείς στη δική σου ατομική πραγματικότητα, με το δικό σου καλύτερο τρόπο; Αν στο μυαλό σου πάψουν να τρέχουν τα προβλήματα της Γης ολόκληρης, τα προβλήματα μιας ηπείρου ολόκληρης,  τα οικονομικά θέματα μιας χώρας ολόκληρης και όλα τα υπόλοιπα θέματα, και ξαφνικά μέσα στην δική σου πραγματικότητα είναι μόνο τα δικά σου θέματα, τα θέματα που προκύπτουν από τις δικές σου σχέσεις με πραγματικά όντα, τότε η πραγματικότητα θα γίνει πολύ απλή!!!

 Τότε εσύ θα μπορέσεις να διαχειριστείς την πραγματικότητα και τότε εσύ θα μπορείς να είσαι  κύριος του εαυτού σου και τότε εσύ θα καταλάβεις τι σημαίνει να έχεις ισορροπημένη καρδιά, ισορροπημένο νου και ισορροπημένη ψυχή, σε επικοινωνία μεταξύ τους.  Δεν μπορείς να το έχεις αυτό όταν ο νους θεωρεί ότι είναι δικό του θέμα, το θέμα μιας ολόκληρης χώρας. Αν ήταν, ο Εαυτός σου θα σε είχε κάνει υπουργό οικονομικών.  Δεν είσαι υπουργός οικονομικών, γιατί δεν είναι δικό σου θέμα.

 Είναι όμως δικό σου θέμα η προσωπική σου οικονομική κατάσταση. Είναι δική σου πραγματικότητα οι σχέσεις σου με τους άλλους. Κάθε μέρα, από την ώρα που ξυπνάς μέχρι την ώρα που κοιμάσαι, θέλεις να κάνεις τη διαφορά στη ζωή σου και για να την κάνεις πρέπει να συγκεντρωθείς στην ατομική σου πραγματικότητα.  Όχι από έναν τρελό εγωισμό.  Όχι επειδή παραγνωρίζεις ότι υπάρχουν όλες οι άλλες ψυχές οι οποίες εξελίσσονται, αλλά γιατί συνειδητοποιείς πως η μόνη βελτίωση που μπορεί να συμβεί θα ξεκινήσει και θα γίνει μέσα στη δική σου ατομική πραγματικότητα. Γιατί δεν υπάρχει καμιά άλλη βελτίωση για να γίνει.

Εάν εσύ είσαι κύριος  της ατομικής σου ροής, θα δεις πως όλα τα ψυχεδελικά σενάρια και όλες οι διαδόσεις για γεγονότα και όλες οι αναμεταδόσεις γεγονότων, θα πάψουν να γίνονται εφιάλτες σου την νύχτα, στον δικό σου ύπνο. Θα πάψουν να ταράζουν το δικό σου ψυχικό πεδίο. Θα πάψουν ν' αναστατώνουν το δικό σου συναισθηματικό κόσμο. Αυτό θα φέρει στην δική σου ατομική πραγματικότητα μία πολύ υψηλότερη ικανότητα ανταπόκρισης  προς αυτούς οι οποίοι πραγματικά είναι γύρω σου, τους οποίους το πνεύμα τοποθετεί στην πραγματικότητα σου. Θα έχεις την ικανότητα να ανταποκριθείς με έναν εξαίρετο τρόπο προς όλους όσους το πνεύμα τοποθετεί γύρω σου, αληθινά και πραγματικά.

 Ό,τι το πνεύμα θέλει να γνωρίσεις, θα σε φέρει να το γνωρίσεις σε πρώτο επίπεδο. Το πνεύμα και ψυχή δεν μαθαίνουν δι' αλληλογραφίας.  Ό,τι είναι να μάθουν θα το ζήσουν ως εμπειρία. Αυτό σημαίνει πως ό,τι δεν είναι προσωπική σου εμπειρία δεν είναι μέρος της πραγματικότητας σου, και δεν σε αφορά.  Και δεν σε αφορά γιατί δεν ζεις πάνω σε έναν πλανήτη όπου η πληροφορία είναι ακριβής, είναι ελεύθερη  και την ορθή. Εάν ήσουν σε μία άλλη πραγματικότητα, θα λέγαμε άλλα πράγματα σήμερα. Όμως πρέπει να συνειδητοποιήσεις σε ποιά πραγματικότητα ζεις.  Και η πραγματικότητα στην οποία ζεις δούλευε και δουλεύει με την χειραγώγηση της προσοχής του νου σου. Δουλεύει μέσα από λάθος πληροφορίες. Δουλεύει μέσα από την διάδοση γεγονότων που δεν συνέβησαν. Και έτσι εσύ θα συνεχίσεις  ν' ακολουθείς  χρονοδιαδρόμους αυτής της πραγματικότητας, αντί να τραβήξεις τις χορδές της νέας πραγματικότητας που έχει έρθει να δημιουργήσεις.

 Δεν είναι αυτή η πρακτική άσκηση, πυρηνική  φυσική.  Δεν είναι δύσκολο να κατανοηθεί.  Όμως προκαλεί το ψευδαισθησιακό περί ηθικής αίσθημα, το οποίο είναι απόλυτα χειραγωγημένο μέσα στο συλλογικό συνειδητό.  Δεν είναι ηθικό ό,τι είναι ψέμα, και δεν μπορεί να είναι ηθικό το να τοποθετείσαι  απέναντι σε ψέματα. Εφόσον δεν γνωρίζεις ποιά είναι τα πραγματικά γεγονότα είναι ανήθικο να τοποθετείσαι. 

Δεν είναι ήθος πνευματικό η ανάγκη  τοποθέτησης πάνω σε οποιαδήποτε διάδοση. Ήθος είναι η τοποθέτηση επί πραγματικού δεδομένου. Άρα για ό,τι δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αποτελεί πραγματικό δεδομένο, είναι καλό να έχεις το ήθος να μην έχεις τοποθέτηση. Είναι καλό να μην επιτρέπεις να ρέουν ενέργειες προς οτιδήποτε δεν είναι αλήθεια. Είναι καλό να κόβεις τις ροές προς τα μέρη του εαυτού σου που εύκολα θα πλανόντουσαν και εύκολα θα επένδυαν ενέργειες σε ψευδιαστασιακές καταστάσεις που είναι όλες καταστάσεις  χειραγώγησης.

Ήθος είναι να έχεις τοποθέτηση απέναντι σε ό,τι είναι πραγματικό.  Και είναι πραγματικό ό,τι συμβαίνει γύρω σου και έρχεται σε επαφή με το ενεργειακό σου πεδίο. Ό,τι δεν το κάνει αυτό, δεν είναι μέρος της δικής σου πραγματικότητας.  Δεν έχει σημασία αν τα έμαθες από το  τηλέφωνο,  αν σου το έστειλαν με φαξ.  Δεν έχει σημασία εάν το είδες στα ηλεκτρονικά μέσα, δεν έχει καμία σημασία με ποιο μέσον έφτασε σε σένα η πληροφορία. Η πληροφορία αυτή δεν ήταν μέρος της πραγματικότητάς σου.  Αν θες άκου την, αν θες δες την, αλλά πάψε να την θεωρείς μέρος της πραγματικότητας απέναντι  στην οποία σε καλεί ο Θεός να τοποθετηθείς.  Ο Θεός δεν σε καλεί να τοποθετηθείς, το σύμπαν δεν χρειάζεται την  τοποθέτησή σου, οι ροές θα δουλέψουν καλύτερα χωρίς εσύ να τοποθετείσαι, εάν αφήσεις τον εαυτό σου να τοποθετείται μόνο επί των πραγματικών.   

Κράτα λοιπόν και χαλιναγώγησε την ανάγκη σου να τοποθετείσαι επί παντός επιστητού, ενθυμούμενος πως αν ήθελε το πνεύμα να έχεις τέτοιες τοποθετήσεις θα είχες άλλα πόστα στην ζωή. Έχεις έρθει ως συστηματοθραύστης.  Έχεις έρθει για ν' αλλάξεις ένα σύστημα.  Έχεις έρθει για να δημιουργήσεις έναν καινούργιο τρόπο σκέψης.  Και αν δεν καταλάβεις στην πράξη το πως αυτό γίνεται,  πως αλλάζει η σκέψη, εσύ δεν μπορείς να προχωρήσεις στη νέα πραγματικότητα την οποία έχεις βάλει μπρός. Έρχεται λοιπόν η πρακτική εφαρμογή του πιο θεμελιώδους κανόνα της συνειδητότητας.

 Ό,τι είναι σε ατομική επαφή με το ατομικό σου πεδίο είναι πραγματικό. Για τίποτε άλλο δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για ό,τι είναι έξω από το ατομικό σου πεδίο και δεν έρχεται σε καμία επαφή μαζί σου. Γιατί δεν θα ερχόταν σε επαφή εάν δεν υπήρχαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.  Δεν θα μάθαινες τίποτα εάν δεν υπήρχαν αυτά.  Θεώρησε λοιπόν ότι για τρείς μήνες δεν υπάρχουν. Θεώρησε ότι πραγματικό είναι ό,τι συμβαίνει γύρω σου, ό,τι βλέπεις. Μπορείς ν' ακούς φήμες αλλά μην τις παίρνεις σαν πραγματικότητα, γιατί  θα είναι φήμες, αφού  εσύ δεν ήσουν εκεί. Ακόμα και αν αυτά έγιναν τρία στενά κάτω από το σπίτι σου και πάλι δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις εάν το γεγονός έγινε όπως το διηγούνται, δεν ξέρεις εάν οι δράστες ήταν αυτοί που λένε, δεν ξέρεις εάν οι συνθήκες είναι έτσι όπως τις περιγράφουν,πόσο μάλλον όταν ακούς τα νέα για την άλλη μεριά της υφηλίου.  

Ας είστε συνειδητοί. Συνειδητός σημαίνει ότι δεν βάζω στο μυαλό μου τίποτε που δεν είναι πραγματικό.  Δεν το γεμίζω με σκουπίδια πολύ αμφιβόλου αλήθειας.  Δεν είναι ήθος η ασχολία με φήμες. Θα επαναλάβουμε.  Ήθος είναι η ενασχόληση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Άρα, για οτιδήποτε δεν μπορείς να είσαι βέβαιος, είναι καλό να μην ασχολείσαι.

Υπάρχουν τόσα πράγματα γύρω από κάθε εργάτη του φωτός, μέσα στα ατομικά πεδία της πραγματικότητας, που συμβαίνουν. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που χρειάζονται λίγο χρόνο, λίγη φροντίδα, λίγη προσοχή και λίγη ενασχόληση. Για ποιο λόγο θα πρέπει να αναλώνετε ένα μέρος της ψυχικής ενέργειας, να ασχολείστε με φήμες και με γεγονότα που πλασάρονται δεξιά και αριστερά, σαν πραγματικότητες; 

Αγαπημένοι φίλοι,

 Όλη αυτή την ώρα είστε σε επαφή μ' αυτόν το κρύσταλλο.  Και όλη αυτή την ώρα η Γαία δονείται όπως δονείται η δίδυμη αδερφή της στο κέντρο της Αλκυόνης με λαμπερά χρώματα, αλλά δονείται στον πυρήνα της. Να μπορούσατε να φανταστείτε πόσο μεγάλη διαφορά κάνει αυτό. Αν μπορούσατε να φανταστείτε πόσο πιο σημαντικό είναι αυτό ως θεραπεία για σας,  από το να ασχολείστε με την παραπληροφόρηση... Αν μπορούσατε να διανοηθείτε όταν πολλοί από σας μαζί κάνετε αυτό ακριβώς για τον πλανήτη και για σας, πόσες θεραπείες συμβαίνουν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... Αν το μπορούσατε, ποτέ δεν θα ξανα-ασχολιόσασταν με τις ειδήσεις και τα νέα σας και όλα αυτά που διαδίδονται δεξιά - αριστερά μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα συνεχίζει να είναι σε  χειραγώγηση. Τα νέα είναι σε χειραγώγηση. Οι πληροφορίες δεν ρέουν ελεύθερα μέσα από τα μέσα ενημέρωσης, σε κανένα μέρος του Πλανήτη.  

Άρα γιατί ασχολείσθε;  Γιατί επενδύετε; Πώς θα δημιουργηθεί η ελεύθερη ροή πληροφοριών, αν η προσοχή σας είναι προσδεμένη πάνω στο ψέμα; Πώς θα έρθουν οι πληροφορίες της αλήθειας, εάν εσείς ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τα ψέματα;  Γιατί πρέπει να ενδιαφέρεστε για την παραπληροφόρηση και για το ψέμα; Και τι θα συμβεί εάν οι τηλεοράσεις σε εκατομμύρια σπίτια κλείσουν η μία μετά την άλλη και εξαφανιστούν από τα σπίτια και δεν υπάρχει κανένας τρόπος ψυχοτροπικά να επηρεάσουν τον ψυχισμό σας, το νου σας και το συναίσθημα σας;  Και τι θα συμβεί εάν εκατομμύρια τηλεοράσεις βρεθούν στους δρόμους πεταμένες; Και τι θα συμβεί σε τόσους νόες αν ελευθερωθούν, και πάψουν να ασχολούνται με το γενικό -που δεν το γνωρίζουν, και ασχοληθούν με το συγκεκριμένο, που είναι εκεί και το γνωρίζουν και το πνεύμα τούς έχει βάλει να ζήσουν;  

Θαύματα θα συμβούν! Μέσα σε λίγους μήνες θ' αλλάξει όλη η πραγματικότητα. Γιατί η πραγματικότητα αλλάζει απλά, παρότι φαίνεται σύνθετη. Αυτό που είναι πρόκληση είναι η πρακτική εφαρμογή: το να κρατήσεις το νου εκεί που εσύ έχεις αποφασίσει. Όταν οι Σειρήνες θέλουν να σε παραπλανήσουν, να κλείσεις τα αυτιά σου και να πάρεις την απόφαση που έχεις ήδη κατά νου και να μην τις ακούσεις. Να κάνεις αυτό που ξέρεις μέσα σου ότι είναι ορθό  και ας φαίνεται παράξενο στους άλλους, αλλά όμως βγάζει νόημα για σένα.

 Και, αγαπητοί φίλοι, σίγουρα δεν απαιτούμε από κανέναν να συμμεριστεί αυτό που λέγεται. Δεν απαιτούμε καν από κανέναν ν' αναγνωρίσει το πόσο αλήθεια είναι.  Δεν απαιτούμε από κανέναν να υιοθετήσει τις προτροπές μας. Όμως, δεν θα ήμασταν εμείς ειλικρινείς και έντιμοι απέναντι σας εάν σήμερα δεν ερχόμασταν για να σας το πούμε αυτό και δεν φέρναμε μπροστά στο δικό σας πεδίο, ατομικά για τον καθένα σας, αυτή την πληροφορία και αυτό το δεδομένο. Θ' αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τους μήνες που ακολουθούν.  Και θ' αποδειχτεί κρίσιμης σημασίας για τους καιρούς που έρχονται. Γιατί όσο λιγότερο επιρρεπείς είστε στην παραπληροφόρηση, τόσο περισσότερη γαλήνη θα έχετε μέσα σας και τόσο πιο καθαρά θα μπορείτε να ακούτε το πνεύμα να μιλά μέσα στο νου σας και να σας καθοδηγεί.  Είναι καθαρά θέμα επιλογής. Και είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων. Και είναι καθαρά θέμα επιθυμίας.

Και πάλι, μην θεωρήσετε πως παρ' όλη  την ένταση με την οποία μεταφέραμε την πληροφορία, ότι αυτό σημαίνει οιουδήποτε είδους απαίτηση να την ενστερνιστείτε. Η ένταση με την οποία μεταφέρθηκε σηματοδοτεί μόνο το πόσο καίρια μεταφέρεται η πληροφορία. Ότι ο χρόνος τον οποίο μεταφέρεται είναι πολύ κρίσιμος και πολύ καίριος.  Και πάλι, είστε αιώνια  πλάσματα.  Οι ψυχές σας δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο χρόνος για σας δεν τελειώνει ποτέ.  Αυτό σημαίνει πως, εφόσον θέλετε, μπορείτε να ταξιδέψετε για όσες ζωές θέλετε μέσα στους διαδρόμους του χώρου και του χρόνου.  Μπορείτε να ταξιδεύετε για πολλές ζωές. Αλλά για εκείνους οι οποίοι δεν θέλουν να ταξιδεύουν άλλο στους χώρους και στους χρόνους,  τους λέμε: Είναι η ώρα να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η δική σου ατομική πραγματικότητα.

Ο Ιησούς δεν έκανε θαύματα εξ αποστάσεως.Ανταποκρίθηκε σ' αυτούς οι οποίοι  ήταν  παρόντες μπροστά του.  Μεταφερόταν από μέρος σε μέρος και  από γειτονιά σε γειτονιά και από κωμόπολη σε κωμόπολη και έκανε θαύματα σε αυτούς οι οποίοι  ήρθαν σε επαφή με το πεδίο του. Και ο Γκάντι δεν δίδαξε αυτούς οι οποίοι ήταν σε άλλες χώρες, και δεν ασχολήθηκε με άλλες χώρες.  Και ο Γκάντι ασχολήθηκε  με αυτούς οι οποίοι ήταν μπροστά του και γύρω του. Γιατί κατάλαβαν  πως  ό,τι το πνεύμα θέλει να κάνεις, το φέρνει ακριβώς μπροστά σου. Και μόνο αυτό είναι πραγματικό.

Με την ευχή και την ευλογία, όσοι δεν θέλετε να ταξιδέψετε για πολύ ακόμα στους διαδρόμους των χωροχρόνων, να βρείτε μέσα σας την δύναμη και την επιθυμία να γίνετε κύριοι της καρδιάς και του νου σας και ν' ανταποκριθείτε στην ύψιστη πραγματικότητα, που είναι αυτή η οποία συμβαίνει ακριβώς μπροστά σας!

Με την ειρήνη μέσα στο μυαλό σας και την αλήθεια μέσα στην καρδιά σας, μπορείτε να έχετε την ύψιστη ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα της πραγματικής πραγματικότητας!


Και έτσι είναι αγαπητοί φίλοι!


 Απομαγνητόφωνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου

© Επικοινωνία, Χαριτίνη Χριστάκου