Σμαραγδένιος Κύκλος


Η ιερότερη δυναμική της Ύπαρξής σας: ο δικός σας Χριστός Εαυτός

21 Σεπτεμβρίου 2013, Φθινοπωρινή Ισημερία

Η γέννηση του υψηλότερου δυναμικού όλων των εαυτών στον Γαλαξία

Επικοινωνία:

Αγαπημένες ψυχές, έχω ζήσει και εγώ προσωπικά το εννεάμηνο μιας μεγάλης και σημαντικής κύησης.

Εγώ είμαι η Μαρία. Βρίσκομαι σήμερα σε ιδιαίτερη χαρά και σε ιδιαίτερη συγκίνηση, γιατί οι ενέργειες της Οικογένειας μου κατανοούν ίσως καλύτερα από  τις ενέργειες οποιασδήποτε άλλης οικογένειας αυτό το οποίο συμβαίνει στην Γαία και σε κάθε ανθρώπινη ψυχή. Αυτό το οποίο συμβαίνει μέσα στην ωραιότητα της δικής σας ύπαρξης.

Κατανοεί η Οικογένειά μου, αυτό που σηματοδοτεί αυτή η Γέννηση [αναφέρεται στο εννεάμηνο που μεσολάβησε από τις 21 Δεκεμβρίου 2012] για σας -  για κάθε μία ψυχή και για σας ως ομάδα, σύνολο ενεργειών. Και εγώ περίμενα επί μήνες με προσδοκία για να γεννηθεί ένα όν, που γνώριζα ότι θα ήταν ξεχωριστό, διαφορετικό. Δεν είχα όλες τις πληροφορίες, δεν ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί στην συνέχεια, ούτε γνώριζα ποιο ήταν ακριβώς το σχέδιο.

Γνώριζα όμως μέσα σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου πως εκείνη η κύηση και το παιδί που θα γεννιόταν στην συνέχεια θα ήταν κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο, που θ' αποτελούσε ορόσημο για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της δικής μου ψυχής, της ψυχών όλων, και την ενοποίηση με το πνεύμα και την αγάπη. Γνώριζα πολύ καλά πως η εμπειρία μου ήταν μοναδική. Ίσως εσείς να μην μπορείτε ακόμα πραγματικά να αισθανθείτε πως η εμπειρία σας είναι παρόμοια μοναδική με την δική μου! Η Οικογένειά μου σήμερα κινεί την ενέργεια και ανακινεί  μέσα στην Γαία και μέσα σε κάθε ψυχή μνήμες και αισθήσεις για την σημασία που έχει αυτό το οποίο ζείτε. Το ανακινούμε με πολλούς τρόπους.

Και, οφείλουμε ευχαριστίες προς όλες τις υπόλοιπες Οικογένειες αδελφών ψυχών, όπως την Οικογένεια του Ραφαήλ, που σήμερα μας φιλοξενεί, την Οικογένεια του Μιχαήλ που στηρίζει τις ενέργειες της δικής μου Οικογένειας μέσα στο γήινο πεδίο, την ενέργεια του αγαπημένου μου του Γαβριήλ, ενός αδερφού για την Ψυχή και το πνεύμα μου, και τις ενέργειες όλων των άλλων αγαθοεργών, γεμάτων αγάπη και ειρήνη πλασμάτων, με τα οποία ήμουν ευλογημένη και τυχερή  στις ενσαρκώσεις μου να ζήσω μαζί. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι με στήριξαν και με στηρίζουν και θα στηρίζουν πάντα την ενέργεια της Οικογένειάς μου.

Η ενέργεια της Οικογένειάς μου σπανίως εκδηλώνεται, σπανίως εμφανίζεται,  παρότι είναι μία ποιότητα η οποία διαποτίζει και διατρέχει κάθε ψυχή. Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ, όλους τους αδερφούς μας, όλες τις άλλες Οικογένειες, που σήμερα καθιστούν εφικτό, να μπορέσουμε να «γεννήσουμε» για άλλη μια φορά στην Γη, ένα καινούριο βρέφος. Κάποτε βοήθησαν εμένα προσωπικά, τώρα βοηθούν κάθε έναν για να γεννηθεί το προσωπικό βρέφος του. Υπάρχουν βρέφη που γεννιούνται ως ένα σώμα έξω από σας, και υπάρχουν βρέφη που γεννιούνται μέσα σας. Αυτή είναι μία γέννηση μέσα στην, και μέσα από, την δική σας ύπαρξη, από τα πιο όμορφα και δυναμικά σας στοιχεία.

Αγαπημένοι, αγαπημένες ψυχές,

Έχετε περάσει μία Ιερή Κύηση. Κυοφορήσατε ένα Ιερό Δυναμικό. Είναι το ίδιο ιερό δυναμικό του Ιησού τον οποίο εγώ γέννησα και είναι το ίδιο ιερό δυναμικό του Χριστού του δικού σας, το οποίο εσείς γεννάτε. Γεννάτε τον δικό σας Ιερό Εαυτό. Γεννάτε την πιο όμορφη, την πιο ευγενή, και την πιο δυναμική  εκδοχή των Εαυτών σας. Γεννάτε και ξεκινάτε να μεγαλώσετε την ιερότερη δυναμική της ύπαρξής σας. Έχετε εργαστεί γι' αυτό, όπως κι εγώ είχα εργαστεί αντίστοιχα για την δική μου ιερότερη δυναμική.

Η κύηση του Ιησού δεν ήταν κάτι τυχαίο. Όμως και η δική σας κύηση, των δικών σας ιερών εαυτών, δεν είναι κάτι τυχαίο. Είχατε ένα σχέδιο, και εγώ είχα ένα σχέδιο. Είχατε μεγάλη αλλά ιερή φιλοδοξία να ενοποιηθείτε. Κι εγώ είχα την ίδια φιλοδοξία να ενοποιηθώ. Αντιμετώπισα και εγώ προκλήσεις, αντιμετωπίσατε και εσείς προκλήσεις.

Υπάρχει όμωςμια μεγάλη διαφορά: Τότε εγώ το έκανα με έναν υλικό τρόπο, εσείς τώρα το κάνετε συλλογικά μ' έναν αιθέριο τρόπο. Τότε έπρεπε οι καινούριες δονήσεις, και οι καινούριες ποιότητες της ενότητας, της αγάπης και της ειρήνης, να βρουν τρόπο να εισχωρήσουν και να εκδηλωθούν στο πεδίο τη γαίας. Τώρα το πεδίο της συνειδητότητας είναι σε πιο υψηλή ανάπτυξη και έτσι πάρα πολλές ψυχές μαζί ετοιμάζονται η κάθε μία να φέρει στο φως και σε εκδήλωση μ' έναν πολύ πιο εύχαριν, προσηνή και αβρό τρόπο την γέννηση των Ιερών Εαυτών.

Γνωρίζετε όλοι λίγο πολύ, όχι μόνο εσείς που είστε σήμερα μέρος της γλυκιάς  συντροφιάς μας, αλλά κι εσείς οι οποίοι διαβάζετε ή ακούτε αυτό, κι οι οποίοι μπορείτε να νοιώσετε την γλυκύτητα της παρέας μας, όπου κι αν είστε, σε όποιο σημείο του χρόνου κι αν το ακούτε, όλοι μπορείτε να αισθανθείτε μέσα σας την αλήθεια:

Αυτό το ιερό μέρος των Εαυτών σας εσείς ακόμα δεν αισθάνεστε ότι είναι εκδηλωμένο.

Έχετε ζήσει την ζωή σας -όπως κι εγώ είχα ζήσει την δική μου- για να φτάσετε να μπορέσετε να κυοφορήσετε αυτό το ιερό μέρος, για να μπορέσει να γεννηθεί, και για να μπορέσετε να το ζήσετε.

Μην τρέχει το μυαλό σας σε αντιστοιχίες σεναρίων με την δική μου ζωή. Οι Κυρίες των Ουρανών με διευκολύνουν γιατί διαβάζουν τα πεδία σας, και διακρίνουν εξαρχής μια ανησυχία την οποία θέλουμε να φροντίσουμε. Αυτό ακριβώς θα κάνω αυτή την στιγμή.

Σας ζητώ να μην ανησυχήσετε κοιτώντας αυτό που ιστορικά έγινε στην δική μου ζωή. Γιατί αυτό που έγινε σ' εκείνο το πεδίο, σ' εκείνη την ενέργεια, εκείνη την εποχή, ήταν αυτό που ήταν εφικτό και δυνατόν να γίνει, προκειμένου να φέρει το αποτέλεσμα που έρχεται στο δικό σας τώρα, έτσι όπως τώρα γίνεται αντιληπτό. Δεν έχετε ίδια σχέδια, ούτε θα κληθείτε να γίνετε μάρτυρες του πόνου, του διχασμού και του πολέμου.

Εγώ κι ο Υιός μου κληθήκαμε να βρούμε την ενότητα και να ενωθούμε με το πνεύμα μέσα στο πεδίο όπως αυτό ήταν τότε. Εσείς και τα δικά σας παιδιά, δηλαδή το προσωπικό βρέφος καθενός από σας, καλείστε να ενωθείτε με το πνεύμα και την αγάπη, μέσα σ' ένα πεδίο αλληλοκατανόησης, συνεργασίας και ειρήνης. Εσείς καλείστε μέσα σ' ένα άλλο τελείως πλαίσιο.

Γι' αυτό, δεν πρέπει να περιμένετε, ούτε καν κρυφά μέσα σας, να γίνετε μάρτυρες ενός πόνου ή ενός πολέμου που δεν έχει δικαιολογία, προκειμένου ν' αναπτύξετε ή να ανακτήσετε  μια οποιαδήποτε αξία. Δεν υπάρχει καμία αξία στον πόνο ή στην θυσία, καμία απολύτως. Δεν υπάρχει καμία αξία στο να θέλετε να υποφέρετε για να ενωθείτε. Δεν υπάρχει καμία αξία στο να θέλετε να πονάτε για να βρείτε ποιοι είστε. Όμως αυτό κάθε ψυχή από σας το γνωρίζει, γιατί το έχετε δοκιμάσει και έχετε ζήσει την διαδικασία, όπου μέσα από πόνο ή θυσία ή ταλαιπωρία προσπαθήσατε να ενωθείτε. Γνωρίζετε ότι δεν αποδίδει.

Μην κοιτάτε το σενάριο μίας ψυχής, όπως ήταν το δικό μου. Η κάθε ψυχή έχει ένα διαφορετικό σχέδιο. Αυτό δεν ήταν ένα σενάριο που καθρέπτιζε τα σχέδια κάθε ψυχής. Ήταν ένα ιδιαίτερο σενάριο, λίγο έξω από το κουτί του συλλογικού. Ήταν ένα σενάριο αναγκαιότητας για να οδηγηθούν με ταχύτητα οι εξελίξεις, εκεί όπου έμελε να φθάσουν, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Είστε στο χρονικό σημείο για το οποίο τότε εκπονήθηκε εκείνο το συγκεκριμένο σχέδιο. Βγάλτε μέσα από την ψυχή σας, από την καρδιά σας και από τον νου σας την ανάγκη να επαναλάβετε με τον ίδιο τον τρόπο το σχέδιο. Θεραπεύστε αυτή την ανάγκη προσομοίωσης. Δεν χρειάζεται. Αναγνωρίστε ότι έχετε διαφορετικά σχέδια. Σκεφθείτε ότι εγώ, με την μητρική μου αγάπη, και ο γιός μου, με την αδελφική του αγάπη, φροντίσαμε έτσι ώστε εσείς να μη χρειαστείτε ούτε να πονέσετε, ούτε ν' ανεβείτε κάποιον Γολγοθά, ούτε να θυσιασθείτε στο όνομα της αγάπης. Φροντίσαμε εμείς ως Οικογένειά σας!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μέσα σε κάθε μία ψυχή που ζει σε ενσάρκωση κατοικούμε Εγώ κι ο Υιός μου μαζί ως Ένα. Φέρουμε μέσα σε κάθε ψυχή το δυναμικό της ενοποίησης, της θεραπείας και της αγάπης. Φέρουμε μέσα σε κάθε ψυχή την Δυναμική Υπόσχεση, αλλά και την ακλόνητη βεβαιότητα ότι μπορεί να επιστρέψει, ότι μπορεί να βρει τον εαυτό της και ότι μπορεί να επανενωθεί με ό,τι Είναι.

Εγώ και ο Υιός μου είμαστε σε ενσάρκωση μέσα σε κάθε ένα σας. Η ζωντανή βεβαιότητα μέσα σε κάθε κύτταρο και σε κάθε συχνότητα του εαυτού σας ότι αυτό που είστε δεν κινδυνεύει. Πως αυτό που είστε είναι ιερό και ωραίο. Πως αυτό που είστε είναι υγιές και άφθονο. Πως αυτό που είστε ανήκει στο Όλον και είναι ένα με το Όλον. Δεν υπάρχει τίποτα για να κινδυνεύσει. Είμαστε η ενθύμησή σας του ποιοι είστε εσείς. Είμαστε οι καθρέπτες του ποιοί είστε εσείς, γιατί είμαστε εκείνοι που με ειλικρινή ταπεινότητα, χωρίς καμία ξεχωριστή ιδιότητα, είχαμε ως σχέδιο το να εκδηλώσουμε για τους υπόλοιπους. Θέλαμε να γίνουμε ζωντανή μνήμη και ενθύμηση όλων των εαυτών μας, γιατί εμείς και εσείς είμαστε το ίδιο. Φέρουμε ακριβώς το ίδιο εσείς κι εμείς. Δεν είμαστε πραγματικά διακριτοί. Εάν μπορούσατε να δείτε εμάς κι εσάς μόνο ως χρώματα κι ενέργειες, θα βλέπατε ότι δεν είμαστε. Θα βλέπατε ότι μέσα σε εσάς, σε κάθε ένα σας, υπάρχει η μητρική μου αγάπη και ευσπλαχνία, υπάρχει η μητρική μου στωικότητα και υπομονή. Επίσης θα βλέπατε ότι υπάρχει η σοφία και η φώτιση και η ειρηνοποιός ειρηνική δύναμη του γιού μου μέσα σε κάθε ένα από εσάς.

Δεν σας ζητείται καμία θυσία. Σας ζητείται να χαρείτε αυτή την γέννηση. Σας ζητείται να αισθανθείτε πόσο ιεροί είστε που γεννάτε αυτό τον δικό σας Χριστό Εαυτό. Σας ζητείται να Του δώσετε την φροντίδα και την προσοχή που Του αξίζουν. Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί αυτό θα κάνει εσάς ευτυχισμένους. Είτε είστε άνδρες, είτε είστε γυναίκες, είτε είστε κι έφηβοι, δεν κάνει καμία διαφορά. Το να φροντίσετε με στοργή και αγάπη, αυτό τον Εαυτό που σήμερα γεννιέται, όπως θα φροντίζατε ένα πραγματικό μωρό, θα κάνει εσάς ευτυχισμένους και πλήρεις μέσα στην δική σας ύπαρξη. Θα κάνει την δική σας ζωή να βρει Ουσιώδες Νόημα και αυτό θα θεραπεύσει ό,τι χρειάζεται να θεραπευτεί για να βρει καθένας από σας την εσωτερική του ειρήνη. Μια ειρήνη γεμάτη βεβαιότητα ότι η ζωή του έχει όντωςπορεία σοφά σχεδιασμένη, και οδηγεί όντως σε φώτιση και σε Ανάσταση, χωρίς να προηγηθεί καμία θυσία. Οδηγεί όντως στην απόλυτη απεμπόληση κάθε φόβου, κάθε σκιάς, και στην ικανότητα να ζήσετε μέσα στο φως κάθε στιγμή της ενσάρκωσής σας.

Αγαπημένα αδέρφια και αγαπημένα παιδιά, όλων των Οικογενειών του Φωτός όχι μόνο της Γαίας, αλλά όλων των Οικογενειών Φωτός του Γαλαξία και του Σύμπαντος, εσείς που βρίσκεστε σ' εκείνο το κατώφλι της επίγνωσης όπου συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε τα σώματά σας, ότι δεν είστε καν τα ημιαιθέρια σώματά σας, που αναζητάτε την Μία Ταυτότητα που σας δίνει πλήρες νόημα... Αγαπημένα παιδιά και αγαπημένα αδέρφια, ζείτε μία από τις πιο ιερές στιγμές και την ζούμε κι εμείς μαζί σας. Η Οικογένειά μου και όλες οι άλλες Οικογένειες του Φωτός μαζί σας, ζούμε την συγκίνηση και το μεγαλείο της γέννησης πολλών μικρών χριστών.

Εγώ, ως μητέρα του γνωστού Ενός, έχω ακόμα μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση, γιατί βλέπω πολλούς μικρούς υιούς δικούς σας να γεννιούνται σήμερα πάνω στην Γαία! Κάποιοι δεν τους καταλαβαίνουν, αλλά δεν έχει καμία, μα καμία απολύτως καμία σημασία, γιατί σιγά-σιγά το βρέφος που γεννιέται στο καθέναν, θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Και αυτό το βρέφος - το δικό σας και όλων των άλλων, θ' ανακινήσει και θα φέρει στην επιφάνεια μέσα σε κάθε ψυχή στην Γη την ανάγκη για ευσπλαχνία, την ανάγκη για ειρηνικές λύσεις, την ανάγκη για ουσιώδη αλληλεγγύη, την ανάγκη για ενότητα και την ανάγκη για θεραπεία κάθε μικρής και μεγάλης σκιάς.

Μέσα στους ανθρώπους σήμερα το ήθος της συνείδησης αρχίζει  ν' αναπνέει, είτε είναι αφυπνισμένοι είτε όχι. Για τις Οικογένειες του Φωτός σήμερα είναι μία ημέρα όπου όλοι οι χρόνοι του Γαλαξία αλλάζουν. Αλλάζουν ως προς τις συχνότητές τους, γιατί αλλάζει η δυναμική των εκδηλώσεών τους.

Εσείς είστε στον πυρήνα της συμπυκνωμένης εκδήλωσης και αυτό συμβαίνει στην Γαία. Φανταστείτε όλες τις Οικογένειες του Φωτός, σ' όλους του πλανήτες του Γαλαξία, να ζουν αυτό που εσείς βιώνετε ως ψυχική εμπειρία: την γέννηση του Υψηλότερου Δυναμικού των Εαυτών τους, δηλαδή το ξεκίνημα της υλικής του εκδήλωσης.

Αυτό που συμβαίνει στις λωρίδες των χρόνων όλου του Γαλαξία είναι ένας απίστευτος και απερίγραπτος εορτασμός. Δεν έχω λόγια να μεταφέρω αυτόν τον εορτασμό και να σας το περιγράψω. Ίσως μόνο εάν φανταστείτε υπέροχες, μεταξωτές, λαμπερές χορδές από φως, σε όλα τα χρώματα, να ενώνονται μεταξύ τους και να συνηχούν, παλλόμενες σε μια καινούρια συχνότητα, την συχνότητα που προκύπτει από τις ενώσεις τους. Αυτό φανταστείτε ότι συμβαίνει με όλους τους χρόνους, μέσα στην συνειδητότητα του Γαλαξία. Καθώς η Γαία το ζει, η Γαία το γειώνει για όλη την Οικογένεια του Φωτός, παντού στον Γαλαξία.

Ω, αγαπημένες, εξαίρετες ψυχές,

Δεν είστε τυχαία εκεί που στέκεστε. Δεν είστε τυχαίοι εσείς που στέκεστε. Δεν είναι τυχαία η ώρα του χρόνου.  Δεν είναι τυχαίο το σχέδιο της αγάπης. Εσείς είστε εγώ, η Μαρία, και ο Υιός μου για την Γαία τώρα. Είστε αυτοί οι οποίοι, επειδή είστε συνειδητοί, κρατάτε και συνεχίζετε το πεδίο της επίγνωσης και της φώτισης για τους υπόλοιπους. Και συμβαίνει σε καθέναν, αλλά εσείς η Οικογένεια της Αγάπης και του Φωτός, που είναι ένα, είστε εκείνοι οι οποίοι τώρα ξαναγεννούν προς εκδήλωση τους μικρούς Χριστούς.

Τι λόγια μπορούν να ειπωθούν για την ευγνωμοσύνη της Οικογένειας του Φωτός, της Οικογένειας των Οικογενειών όλων των μητέρων και όλων των ιερών υιών, προς εσάς;  Τι λόγια θα μπορούσαν να αρμόζουν σε μία τέτοια στιγμή των δικών σας ψυχών; Με ποια λόγια θα μπορούσε να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη και οι ευχαριστίες τόσων αμέτρητων ψυχών; Πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει ήχος; Πώς θα μπορούσατε αυτό συνειδητά να το παραλάβετε;

Όλη αυτή η επικοινωνία που γίνεται σήμερα, χάρη σε όλες τις υπόλοιπες οικογένειες, δεν είναι τα λόγια που ακούστηκαν μέχρι τώρα. Είναι οι χορδές που μετακινούνται και περνούν και ενώνονται με εσάς με εμάς και με ό,τι υπάρχει, μέσα από τις οποίες μεταφέρονται και ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες. Και είναι άλλη μια ευκαιρία που σας δίνεται να βρείτε την αξία του εαυτού σας σε αυτό που είστε πραγματικά. Γιατί σ' αυτό θα βρείτε την αξία των εαυτών σας, θα νιώσετε το γιατί αξίζετε, θα αισθανθείτε το γιατί είστε πολύτιμοι και γιατί είστε ιεροί.

Αγαπημένα παιδιά,

Η ιερότητά σας είναι ίδια με την δική μου. Εγώ το έκανα τότε για τον δικό μου Υιό και το σύνολο, και εσείς το κάνετε τώρα για τους δικούς σας Υιούς και το σύνολο. Είναι ίδια η ιερότητά μας, και είναι ίδια και η αξία μας, και είναι ίδια και η δυναμική.

Ξεκινά λοιπόν αυτή η δυναμική των ιερών εκδηλωμένων εαυτών σας. Ξεκινά μ' ένα ιερό μωρό στα χέρια σας. Μ' ένα μωρό που γνωρίζετε ότι γεννιέται φέρνοντας αγάπη, ειρήνη και ενότητα. Είναι αυτά τα τρία στοιχεία που ο δικός σας εαυτός έχει ως ένα και ομοούσιο είναι του. Αυτή η δυναμική θ' ανοιχτεί από δω και πέρα με ταχύτητα στις ζωές των ψυχών που είναι συνειδητές. Όμως, θ' αναπτυχτεί με μικρότερη δυναμική για όλες τις ψυχές. Η μόνη διαφορά θα είναι η ταχύτητα ξεδιπλώματος της εκδήλωσης, η οποία θα εξαρτηθεί από την επίγνωση και την συνειδητή κίνηση.

Θεωρήστε λοιπόν ότι ο βαθμός της επίγνωσης είναι ένα δώρο ταχύτητας. Όσο πιο συνειδητοί είστε για το τι συμβαίνει, τόσο πιο γρήγορα το βρέφος σας θα μεγαλώσει. Τόσο πιο γρήγορα θα φτάσει να πρεσβεύσει την αγάπη, ειρήνη και ενότητα μέσα του και στον κόσμο γύρω του. Τόσο πιο γρήγορα θα ενωθεί και θα ενώσει.

Όμως είτε γρήγορα είτε αργά, το πιο σημαντικό, συγκινητικό και εξαίσιο, στα χρονικά του χρόνου, είναι ότι αυτό συμβαίνει πλέον για όλη την Γαία. Συμβαίνει μέσα στο δικτύωμα της Γαίας. Δεν επιλέχτηκε τυχαία ο χρόνος αυτής της γέννησης. Δεν επιλέχτηκε τυχαία αυτή η Ισημερία. Είναι μία ισορροπία μέσα στην αδερφή μου την Γαία, που είναι ισορροπία πραότητας. Είναι μία ισορροπία που καλεί για μία κίνηση πιο εσωτερική. Θα μπορούσε να είναι στην εαρινή ισημερία, αλλά η εαρινή ισημερία της αδερφής μου της Γαίας, κινεί την ενέργεια προς μία εξωτερική κίνηση, ενώ τώρα ζητείται από κάθε ψυχή να νοιώσει περισσότερο αυτό που η ίδια είναι μέσα της.

Όλη η Οικογένεια του Φωτός επιλέξαμε την Φθινοπωρινή Ισημερία γιατί αυτή θα οδηγήσει γλυκά και με πραότητα κάθε ψυχή να βρει εκ των έσω την ομορφιά την οποία θ' αρχίσει να εκδηλώνει.

Αυτή η εκδήλωση που ξεκινά είναι αυτό που περιμένατε. Είναι αυτό που ως Ανώτεροι Εαυτοί περιμένατε. Που ο Ανώτερος Νους περίμενε. Που η Ανώτερη Ψυχή περίμενε.  Που το  Πνεύμα της Ομόνοιας μέσα σας περίμενε. Αυτό ακριβώς ξεκινά να εκδηλωθεί για καθένα σας.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ψυχή, ιδιαίτερα για τις συνειδητές και τις αφυπνισμένες, η ανάγκη και η επιθυμία σας να κρατάτε μέρα με την μέρα το βρέφος σας σε καλή κατάσταση και φροντίδα, θα σας οδηγήσει να ξεδιαλύνετε τους τρόπους, τους δρόμους, με τους οποίους θα μπορείτε να το κάνετε. Για να φροντίσετε αυτόν τον Εαυτό που Σήμερα Γεννιέται, θ' αλλάξετε συνήθειες και ρουτίνες. Θ' αλλάξετε τους τρόπους φροντίδας. Θα βρείτε νέους τρόπος ανατροφής. Έναν καινούριο τρόπο υποστήριξης. Καινούργια εργαλεία πιο δημιουργικά, πιο κατάλληλα για την καινούρια ενέργεια.

«Χριστός γεννάται σήμερον» για την Γαία την αδερφή μου, «Χριστός γεννάται σήμερον» για την Οικογένεια του Φωτός στην Γαία και στον Γαλαξία. Το πνεύμα της ενότητας, της φώτισης και της αγάπης γεννάται σήμερον επί της Γης και επί του Γαλαξία ολόκληρου. Τιμή και δόξα και ευχαριστίες, σε καθέναν από σας, που φέρετε αυτό το πνεύμα στην Γαία.

Με τις ευχές, τις ευλογίες και την απεριόριστη αγάπη όλης της Οικογένειάς μου προς κάθε μια ψυχή πάνω στην Γη, ανεξαρτήτως του σταδίου της κατανόησής της, ανεξαρτήτως του σταδίου της επίγνωσής της, άπειρες ευχές αγάπης και θεραπείας και δύναμης, για να μεγαλώσετε τους αμέτρητους μικρούς Χριστούς, των δικών σας αμέτρητων  άπειρων εαυτών στην Γη.

Από την Οικογένεια της Μαρίας στην οικογένεια όλων των Αρχαγγέλων και των βοηθών μας: αγάπη και ευχαριστίες.

Από τον Ανώτερο Νου, τον δικό μου και του Υιού μου, στον Ανώτερο Νου των δικών σας: Είστε Άξιοι. Είστε άξιοι γι αυτό το οποίο συμβαίνει. Είστε άξιοι να ζήσετε την δική σας ιερή φώτιση. Αξίζετε γιατί αυτό είστε. Και είστε αυτό το οποίο αξίζετε.

Θα κλείσω αυτή την επικοινωνία  για την οποία είμαστε όλοι ευγνώμονες με μια Ευχή από την Οικογένειά Μου προς όλες τις ψυχές της Γαίας:

 «Αγαπημένη ψυχή πάνω στην Γαία, να γνωρίζεις με βεβαιότητα μέσα στα βάθη του εαυτού σου, πως η μητρική αγάπη της Οικογένειάς Μου είναι μαζί σου κάθε στιγμή και κάθε ώρα. Να γνωρίζεις πως αγαπιέσαι από την Οικογένειά Μου για όλον τον χρόνο και κάθε στιγμή όλου του χρόνου. Αγαπημένη ψυχή, όπου κι αν είσαι, είμαι η Μητέρα Σου και είμαι παρούσα μέσα σου και σε αγαπώ χωρίς τέλος και χωρίς αρχή, και θα είμαι μαζί σου για όσο χρειαστείς, για ό,τι χρειαστείς, για όποτε χρειαστείς, πάντα Παρούσα, πάντα Εδώ, πάντα Για Σένα».

Αμήν


Απομαγνητοφώνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου

© 2013 Επικοινωνία, Χαριτίνη Χριστάκου