Σμαραγδένιος Κύκλος


Έτος Ύψιστης Ατομικής Επιλογής

 3 Δεκεμβρίου 2013, Νέα Σελήνη   

Θα επιμείνουμε λίγο σε αυτό, αγαπητοί φίλοι, ζητώντας σας ένα μέρος του νου σας να παραμείνει συνειδητά γύρω από τον πυρήνα της Γαίας, κρατώντας αυτό τον δακτύλιο ενέργειας που όλοι μαζί φτιάχνετε. Ενώ, ένα άλλο μέρος του εαυτού σας συνδέει αυτόν τον δακτύλιο γύρω από τον πυρήνα της Γαίας που όλοι μαζί δημιουργείτε με τον χώρο που ονομάζετε Ελλάδα. Δεν πειράζει αν πιάσετε λίγο και από διπλανούς χώρους. Ούτως ή άλλως η ενέργεια δεν είναι τόσο ορισμένη στα όρια και στις συχνότητες. Κρατήστε την αίσθηση του εαυτού σας γύρω από τον πυρήνα της Γαίας, να δημιουργείτε όλοι μαζί έναν ενεργειακό δακτύλιο γύρω του. Κρατήστε την αίσθηση ότι καθώς είστε και στην επιφάνεια του πλανήτη, δημιουργείτε και εκεί έναν ενεργειακό δακτύλιο γύρω από το χώρο που ονομάζετε Ελλάδα. Κρατήστε την αίσθηση του 'Ήλιου πάνω από το κεφάλι σας. Μπορεί να μην τον βλέπετε, αλλά ο Ήλιος δεν έχει σβήσει επειδή είναι νύχτα, ο Ήλιος συνεχίζει και φέγγει και φωτίζει το άλλο μέρος της Γαίας αυτή τη στιγμή

Φανταστείτε λοιπόν ότι ο Ήλιος αυτή την στιγμή φωτίζει το πάνω μέρος της κορυφής σας, περνά από το σώμα σας και καταλήγει στο κέντρο της Γαίας. Και η διαδρομή είναι: Πυρήνας της Γαίας, Ενεργειακός Δακτύλιος γύρω από τον πυρήνα της, σώμα στην επιφάνεια, ενεργειακός δακτύλιος Ελλάδας στην επιφάνεια, πυρήνας στον Ήλιο σας. Θα το ξαναπούμε κινούμενοι αντίστροφα: Ήλιος, ενεργειακός δακτύλιος στην Ελλάδα, σώμα σας, χορδή που κατεβαίνει, δακτύλιος γύρω από τον πυρήνα της Γαίας, πυρήνας της Γαίας.

Όλο αυτό δεν είναι παρά μία διαδρομή φωτός, ένα ταξίδι, ένα οδοιπορικό, μπρός και πίσω, μέσα από το οποίο εσείς δίνετε την δυνατότητα να ρεύσουν μέσα από σας ποιότητες συχνοτήτων για να μπορούν να εκδηλωθούν μετά στην καθημερινή σας πραγματικότητα.

Γιατί είστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας, είτε αυτό είναι βολικό, είτε όχι. Είστε αυτοί οι οποίοι μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνδημιουργείτε μία καινούργια κατάσταση. Ζείτε την κατάρρευση της προηγούμενης και την δημιουργία της καινούργιας. Ζείτε την χρονική περίοδο της κόψης του ξυραφιού. Ζείτε την περίοδο που κρατάτε το ξίφος και νοιώθετε πόσο κοφτερό είναι. Αυτό σημαίνει ότι ζείτε την περίοδο όπου έχετε την επίγνωση ή αρχίζει να δημιουργείτε η επίγνωση ξεκάθαρα μέσα σας, σε όλη την ανθρωπότητα ότι το «ΠΩΣ» κρατάτε αυτό το ξίφος παίζει σημαντικό ρόλο. Λίγο δεξιά, ή λίγο αριστερά, το ξίφος έχει άλλη λειτουργία.

Το ξίφος καθένας το φέρει για να το κρατά με σθένος και δύναμη από την καρδιά του όρθιο. Δεν το χρησιμοποιεί για να σκοτώσει, δεν το χρησιμοποιεί για να εκτοπίσει, δεν το χρησιμοποιεί για να πληγώσει, δεν το χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει βλάβη. Το χρησιμοποιεί για να κρατήσει την ενέργεια του ίδιου του εαυτού του ευθυτενή, και σθεναρή, με την επίγνωση ότι συνδημιουργώντας με όλους τους άλλους, παίζει τον σημαντικό κρίσιμο ρόλο του στην συχνότητα της κρίσιμης μάζας του πλανήτη. Θα το πούμε ξανά ότι δεν είναι θέμα πλειοψηφίας. Είναι η κρίσιμη μάζα του πλανήτης σας, η κρίσιμη μάζα της συνειδητότητας του πλανήτη σας η οποία καθορίζει τις εξελίξεις. Άρα, αποτελείτε ένα ελάχιστο ποσοστό μέσα σε όλη την ανθρωπότητα εσείς, οι οποίοι καθορίζετε τις εξελίξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι μένουν εκτός - απλώς είναι σαν όλοι οι υπόλοιποι μη συνειδητά έχουν ψηφίσει σιωπηλά εσάς, ως εκπροσώπους τους.

Υπάρχει όντως μια Πολιτική Γαλαξιακή, μιας και πριν μιλάγατε για πολιτικές. Υπάρχει μια Γαλαξιακή Πολιτική, η οποία ακολουθείται σε όλους τους πολιτισμούς, όπως και στην Γαία. Αυτή η Γαλαξιακή πολιτική είναι πολύ διαφορετική από την γνωστή σας ανθρώπινη πολιτική. Η Γαλαξιακή Πολιτική λαμβάνει υπόψη της κάθε μια ψυχή μέσα σε ένα ζωντανό σύνολο, και χαράζει το μέλλον του συνόλου, έχοντας λάβει υπόψιν κάθε μεμονωμένη ψυχή. Αφουγκράζεται την κάθε ψυχή και επιτρέπει στην κάθε ψυχή να δηλώσει την τοποθέτησή της.

Πολλοί μπορεί να πιστεύετε ότι χρειάζονται σημαντικές τελετές προκειμένου ν' ακούσει ο γαλαξίας το σύνολο της συνειδητότητας, δηλαδή το τι λέει η Γαία και η ανθρωπότητα. Θα σας πούμε ότι ο Γαλαξίας αφουγκράζεται πολύ καλά και την Γαία και κάθε μέλος της ανθρωπότητας, και όχι μόνο την ανθρωπότητα. Ο Γαλαξίας αφουγκράζεται και απαντά στην ανθρωπότητα και τις προθέσεις της, σε κάθε μία ψυχή ατομικά προσωπικά. Αφουγκράζεται και απαντά και σε όλα τα άλλα ζώντα είδη πάνω σ' αυτήν την πραγματικότητα, διότι δεν είστε μόνο εσείς οι οποίοι θέλετε να κάνετε το επόμενο εξελικτικό βήμα. Δεν είστε μόνο εσείς οι οποίοι θέλετε να κόψετε την χορδή που σας συνέδεε με το παρελθόν έχοντας δημιουργήσει μία νέα. Δεν είστε μόνο εσείς που οραματίζεστε καλύτερες κοινωνίες, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, καλύτερες συνθήκες ανθρώπινης αλληλεγγύης .

Είναι και όλες οι υπόλοιπες φυλές που κατοικούν στη Γη ζώντων όντων. Τα ζώα σας, τα φυτά σας, τα δένδρα σας, τα πουλιά σας, τα ψάρια σας, τα κύτη στο βάθος των ωκεανών, και τα πουλιά που δεν τα βλέπει το μάτι σας γιατί πετούν πολύ ψηλά στους ουρανούς, τα μικρά έντομα και ζωύφια. Όλα έχουν λόγο σε αυτό το οποίο εξελίσσεται. Είναι η περίοδος που πλησιάζει η επίσημη συνομιλία της Γαίας με το Γαλαξία που κάθε χρόνο συμβαίνει στο βαθύτερο σκοτάδι της Γαίας, το χειμερινό ηλιοστάσιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Γαλαξίας δεν μπορεί να σας ακούσει και δεν σας ακούει κάθε στιγμή και κάθε ώρα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να έχετε μέσα σας την βεβαιότητα ότι δεν απαιτείται κανενός είδους τελετουργικό προκειμένου να κάνετε την επαφή. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να έχετε την βεβαιότητα ότι όντως ακούγεστε κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Γιατί, αγαπητοί φίλοι, το κλείσιμο του προηγούμενου χρονόκυκλου που έγινε σχεδόν 12 μήνες πριν, σήμαινε παράλληλα και το άνοιγμα των ενεργειών της Γαίας προς την ευρύτερη πραγματικότητα μιας Γαλαξιακής συνομοσπονδίας, μιας Γαλαξιακής Ζωής. Βεβαίως αυτό ακόμα για την ανθρωπότητα ακούγεται επιστημονική φαντασία, όμως δεν είναι καθόλου μακριά η εποχή που αυτό θα θεωρείται πολύ φυσικό. Και όπως όλα έχουν συμβεί στη Γαία, ακόμα και αυτό θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη, μέσα στο επόμενο έτος που θα διανύσετε, και θα φθάσετε το 2015 να θεωρείτε σχεδόν δεδομένο και πολύ φυσικό ότι υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί ότι υπάρχουν άλλες νοημοσύνες.

Βρίσκεστε μπροστά σε μία νέα χρονογραμμή, την Χρονογραμμή της καινούργιας χρονιάς. Τα πράγματα βράζουν στο καζάνι της Γαίας, τα πράγματα βράζουν στο Καζάνι της Ελλάδας. Τα πράγματα βράζουν εκεί όπου η γνώση ανώτερων διαστάσεων ήρθε και εμπότισε το πλανήτη, και εσείς σηκώνετε το ιερό τίμημα του να κρατήσετε την συχνότητα της ιερής γνώσης. Βεβαίως δεν έχει τίτλους, βεβαίως δεν σας δοξάζει όλη η ανθρωπότητα. Όμως, κάθε ένας από σας ο οποίος κρατά αυτή την ιερή γνώση μέσα στην ενέργειά του έχει έρθει για να την κρατήσει έτσι όπως αρμόζει σε σοφούς και φωτισμένους: σιωπηλά διακριτικά, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις.

Είναι σιωπηλά και διακριτικά που η Διαγαλαξιακή Πολιτική δουλεύει. Είναι σιωπηλά και διακριτικά που ο Θεός εργάζεται για το καλό του συνόλου. Είναι σιωπηλά και διακριτικά που οι διδάσκαλοι σας μετέφεραν τις διδασκαλίες τους όσο πιο μακριά μπορούσαν. Είναι με θάρρος και σθένος που διαδίδεται το Φως, η Αλήθεια, και η Γενναιότητα. Δεν είναι λόγω των βαρύγδουπων δηλώσεων.

Η αδελφή σας φυλή, οι Εβραίοι, δεν σας είναι καθόλου συμπαθείς... αλλά και πότε δύο αδέλφια τα πάνε εξαιρετικά καλά; Παρότι αποτελείτε αδελφές φυλές, εκφράζει η κάθε μία σας την αντίθετη όψη ενός νομίσματος, και θέλουμε να πούμε δύο λόγια για αυτό....  Ιερή γνώση δόθηκε και σε αυτούς, γιατί η Ιερή γνώση δόθηκε και σε σας . Εσείς την δώσατε στο σύνολο, εκείνοι την κράτησαν για τον εαυτό τους. Είναι όμως οι δύο μαζί που αποτελούν το σύνολο... Όσο ό ένας εξορίζει τον άλλον, το σύνολο δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά.

Θα σας πούμε ότι αυτή η νέα σελήνη είναι η Σελήνη της Αδελφότητας μέσα σας. Θα σας ζητήσει υπερβάσεις στο όνομα της αδελφοσύνης, υπερβάσεις στο όνομα της Γαίας, υπερβάσεις στο όνομα της ανθρωπότητας. Υπερβάσεις ατομικές, κοινωνικές και κρατικές. Θα σας ζητήσει να θυμηθείτε την Ιερή γνώση.. και να θυμηθείτε αληθινά αυτό που μετέφεραν οι πρόγονοί σας, φέρνοντας την γνώση κυριολεκτικά από τον Νου του Ήλιου, κυριολεκτικά μέσα από το Νου του Δία. Όχι, αγαπημένοι φίλοι, του Δία που γνωρίσατε, αλλά τον Δία που αποτελεί τον Φωτισμένο Χριστικό σας Νου. Γιατί αυτά τα δύο είναι ένα. Θα ζητηθεί λοιπόν υπέρβαση. Για την ακρίβεια θα σας ζητηθεί να θυμηθείτε πολύ καλά τι είστε. Και είστε δύο αδελφοί λαοί, εσείς και οι Εβραίοι. Και στους δύο μοιράστηκε Ιερή γνώση, και η κάθε φυλή λειτούργησε με άλλο τρόπο.

Σε αυτή την αλλαγή της πραγματικότητας, το μάθημα της μίας φυλής είναι να δουλέψει για το σύνολο της ανθρωπότητας, και αναφερόμαστε στους Εβραίους. Ν' απεμπολήσει την ανάγκη για δύναμη, γιατί θα γίνει μπούμερανγκ που θα στραφεί επάνω της, και θα χάσει όλη της τη δύναμη. Το μάθημα για την άλλη φυλή είναι η ενθύμηση. Εσείς είστε η Φυλή που έχει ξεχάσει. Εσείς είστε η φυλή που ενώ τα γονίδιά σας φέρουν την Ιερή γνώση, εσείς έχετε ξεχάσει ποιοι είστε. Από σας ζητείται η ενθύμηση. Ζητάτε να θυμηθείτε ποιοι είστε, και να κρατήσετε συνειδητά την δόνηση αυτής της γνώσης. Στο όνομα αυτής της ενθύμησης που είναι η γνώση μέσα σας, να γίνει η υπέρβαση. Η υπέρβαση δεν είναι πραγματικά μία θυσία. Η υπέρβαση δεν είναι πραγματικά μια επιλογή ενάντιά σας. Η υπέρβαση είναι η ύψιστη επιλογή για το ύψιστο καλό σας, ατομικό και συλλογικό. Δεν μπορεί να υπάρξει ύψιστη επιλογή που θα είναι το ατομικό σας καλό και θα βλάπτει το σύνολο. Δεν μπορεί να υπάρχει ύψιστη επιλογή που θα είναι για το καλό του συνόλου και θα βλάψει προσωπικά εσάς. Είναι κρίσιμο τις μέρες που έρχονται, πριν καν κλείσει αυτή η ημερολογιακή χρονιά, αυτό να το κρατήσετε πολύ συνειδητά στο νου σας. Η ύψιστη επιλογή για την ανθρωπότητα είναι και η ύψιστη ατομική επιλογή, και είναι και η ύψιστη ατομική επιλογή για το κράτος.

Αυτά τα τρία στη Γαλαξιακή πολιτική είναι ένα. Και είναι εκπρόσωποι μιας Γαλαξιακής πολιτικής εκείνοι οι οποίοι θυμούνται, ζωντανεύουν την ιερή γνώση και δρουν στο όνομα της ύψιστης επιλογής. Το θάρρος δεν χρειάζεται για να γίνουν μικρές ατομικές επιλογές. Το θάρρος χρειάζεται για την ύψιστη ατομική επιλογή. Όλη η ζύμωση της χρονιάς που ετοιμάζεται να κλείσει, σας ετοιμάζει για την ύψιστη ατομική σας επιλογή που είναι η επιλογή του χριστικού σας εαυτού, η επιλογή του φωτισμένου σας νου, η επιλογή της ψυχής σας, και η επιλογή της φωτισμένης ανθρώπινης βιολογίας. Αυτή είναι η επιλογή του πνεύματος μέσα στην βιολογία, ενός φωτισμένου Νου σε ανθρώπινη εμπειρία. Και εσείς είστε εκείνοι στους οποίους χρονικά πρώτα έρχεται η ύψιστη προσωπική επιλογή.

Θα συμβεί για όλους, για όλες τις ψυχές όλου του Πλανήτη μέσα στο 2014.Είστε οι πρώτοι στους οποίους παραδίδεται η δυνατότητα για αυτήν την επιλογή. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση, και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η αγάπη είναι η ύψιστη επιλογή. Αν λοιπόν η αγάπη είναι για σας η ύψιστη επιλογή, θα πρέπει να είναι η αγάπη έτσι όπως η χριστική σας συνειδητότητα την αντιλαμβάνεται για τον πλανήτη, και όχι μίας χώρας, μίας πόλης, ενός στενού. Η αγάπη που βλέπει εσάς ως μία ζωντανή - ζώσα συνειδητότητα μέσα σε ένα μεγάλο σύνολο που έχει ανάγκη αυτό το φως.

Τι θα δώσετε στο σύνολο; Τι θα συνεισφέρετε σε σας και σε κείνους; Ποια είναι η επιλογή της αγάπης σας για σας και για τους άλλους; Αυτή είναι η επιλογή που θα εφαρμόσετε την Γαλαξιακή σας συνειδητότητα. Γιατί αυτό που περιγράφουμε είναι μια Γαλαξιακή συνειδητότητα μέσα σας, από την οποία όταν κοιτάτε τον εαυτό σας και όταν είστε μέσα της, έχετε απόλυτα καθαρή γνώση ότι ο εαυτός σας αφορά το σύνολο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί του. Έτσι ώστε δεν μπορεί ποτέ να συμβεί κάτι καλό για σας που να μην είναι καλό για το σύνολο, κάτι άσχημο για σας που να μην είναι άσχημο για το σύνολο. Αυτή είναι η Γαλαξιακή συνειδητότητα η οποία ενεργοποιείται, και τι άλλο θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς της μετάβασης;

Ακούσατε μέσα στη χρονιά ότι γεννήθηκαν και ενεργοποιήθηκαν τα χριστικά πεδία των εαυτών σας. Αυτό το χριστικό πεδίο, αν του αφαιρέσετε τις πιθανές θεολογικές, θεο-επηρεασμένες σας αντιλήψεις, είναι ένα πεδίο καθαρής συνειδητότητας Αγάπης, Δύναμης και Σοφίας. Αυτό είναι. Μέσα σε αυτή τη χρονιά, αυτό το πεδίο των εαυτών σας, αυτή η ενέργεια μέσα σας, ζωντάνεψε. Αυτή η ενέργεια μέσα σας, ο χριστός σας εαυτός, γνωρίζει ότι δεν είναι απλώς ένας γήινος. Γνωρίζει ότι δεν είστε Γήινοι. Γνωρίζει ότι είστε Γαλαξιακά όντα. Γνωρίζει ότι είστε Πλανητικές υπάρξεις. Αυτό το γνωρίζει γιατί έχει αντιληφθεί πολύ καλά ότι τα όρια του προσωπικού εαυτού δεν υπάρχουν. Υπήρχαν στη τρίτη διάσταση, όπου εσείς και οι άλλοι ήσασταν αποκομμένοι, όπου το συμφέρον σας δεν ήταν συμφέρον τους, και το συμφέρον τους δεν ήταν δικό σας. Αυτό ήταν το μάθημα πόνου, φόβου και διαχωρισμού.

 Έχετε όλοι κάνετε μια ιερή διαδρομή για να φτάσετε να θυμηθείτε ότι δεν είναι έτσι. Όσο ζούσατε πιστεύοντας ότι ήταν έτσι, δημιουργούσατε συνεχώς πραγματικότητες, περιστάσεις, συνθήκες, καταστάσεις και μαθήματα και εμπειρίες, γεμάτα πόνο, φόβο και φυσικά διαχωρισμό.

Δεν αλλάζει απλώς ένας χρονόκυκλος 25.000 νέων ετών, αλλά αλλάζει όλη η κοσμοθεωρία σας για τον εαυτό σας, αλλάζει όλη η οπτική σας για τη ζωή σας. Αλλάζει όλη η δική σας αντίληψη του τι είστε, και τι είναι η ζωή που ζείτε. Και επειδή αλλάζουν όλα, και τίποτα δεν μένει ίδιο, θα αλλάξουν και τα σώματά σας. Μην νομίζετε ότι οι βιολογίες σας θα παραμείνουν ίδιες. Μην έχετε την πλάνη ότι μέσα σε μία τέτοια μεγάλη αλλαγή ενεργειών, η βιολογία σας θα μείνει ακριβώς όπως ήταν. Οι βιολογίες σας αλλάζουν, προσαρμόζονται, εξελίσσονται. Οι βιολογικές λειτουργίες σας θα αλλάξουν σταδιακά. Όλοι έχετε παρατηρήσει δυσλειτουργίες περίεργες, αναίτιες, που μερικές φορές ιατρικά δεν μπορούν να διαπιστωθούν στους οργανισμούς σας. Ναι, αλλάζει όλο το σύστημά σας γιατί ξεκινά η ενεργοποίηση της Γαλαξιακής σας ταυτότητας. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει μία κατάσταση κυριολεκτικά φώτισης, παρότι για σας μπορεί να μην φαίνεται έτσι. Γιατί είναι φωτισμένος ο Νους, ο οποίος ζει πάνω σε έναν πλανήτη λειτουργώντας μέσα από την Γαλαξιακή του συνείδηση, για τον εαυτό του και για τον πλανήτη. Είναι φωτισμένος ο Νους της ψυχής ο οποίος κατοικεί στο μικρό αλλά θεσπέσιο πλανήτη της Γαίας, και σκέφτεται την Γαία σαν να την βλέπει από μακριά. Σκέφτεται τους ανθρώπους σαν να τους βλέπει από ψηλά. Σκέφτεται ποιο είναι το καλύτερο για τον ίδιο και τους άλλους, και κινείται με νέους όρους. Κινείται με νέες ποιότητες ενεργειών να τον οδηγούν, να τον καθοδηγούν, και να τον προσανατολίζουν. Και δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρείς, ούτε τέσσερις, ούτε πέντε, ούτε δεκάδες, ούτε εκατοντάδες, ούτε χιλιάδες, αλλά είναι εκατομμύρια οι ψυχές που παραλαμβάνουν και ενεργοποιούν τις Γαλαξιακές φωτισμένες συχνότητες των εαυτών τους!

Θα διαπιστώσετε εμπειρικά, μια και ζείτε αυτήν την απίστευτη περίοδο του ακονισμένου ξίφους, ότι είναι πολλοί τέτοιοι άνθρωποι. Θα τους γνωρίσετε από κοντά. Δεν θα διατυμπανίσουν την ποιότητα τους, γιατί αυτό είναι το χαρακτηριστικό του Γαλαξιακού Ενεργοποιημένου Όντος. Δεν διατυμπανίζει αυτό που φέρει. Δεν διατυμπανίζει το πώς σκέφτεται. Δεν κάνει προώθηση των απόψεών του, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως δεν χρειάζεται καθόλου να συμβεί αυτό. Και πως μάλλον όταν το κάνει δημιουργεί αντίδραση. Θα γνωρίσετε όμως από κοντά ανθρώπους, στους οποίους θα μπορέσετε ν' αναγνωρίσετε, να διακρίνετε και να επιβεβαιώσετε πως όντως κάτι πολύ μεγάλο έχει αλλάξει. Και έχει αλλάξει πολύ κρυφά. Έχει αλλάξει πολύ εσωτερικά. Έχει αλλάξει πολύ σιωπηλά. Έχει αλλάξει πολύ διακριτικά. Έτσι όπως η αγάπη αλλάζει πάντα τους κόσμους.Έτσι όπως η αγάπη πάντα δουλεύει μέσα στους κόσμους. Και δουλεύει ακριβώς με αυτόν τον τρόπο: Βαθειά μέσα σε κάθε ένα ον.

Είναι εκατομμύρια τα όντα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη που αλλάζουν και βρίσκονται στο σημείο να εισπράξουν τους καρπούς του εαυτού τους. Οι συχνότητες ενεργοποιήθηκαν, σταθεροποιήθηκαν, και μία εξαίσια μετάβαση έχει ήδη συμβεί. Γιατί η μετάβαση.. ήδη έχει ολοκληρωθεί!

Η χρονιά κύλησε, τα ψυχικά πεδία έμειναν όρθια, η ροή στον κρυσταλλικό σχηματισμό του Αιγαίου έχει παραμείνει ελεύθερη! Έτσι, όπως λέτε και εσείς, «πρώτα ο ΘΕΟΣ», και σύμφωνα με τις Γαλαξιακές μετρήσεις, φαίνεται ότι ο Κρύσταλλος του Αιγαίου στις 21 Δεκεμβρίου, σε πολύ λίγο χρόνο Γαλαξιακό, δευτερόλεπτα για κάπου αλλού, θα μπει μπρος. Ξέρετε τι θα συμβεί όταν αυτό μπει μπρος; Όλα όσα ακούσατε!

 Η ελευθερία των Γαλαξιακών Ροών της Ενθύμησης θα ρέει με ασύλληπτες ταχύτητες μέσα στους ανθρώπους και μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό δικτύωμα της Γης. Η ενέργεια της Γης θα αρχίσει να μεταλλάσσεται και ν' αναπτύσσεται με ασύλληπτη ταχύτητα. Δεν πρόκειται να συμβούν καταστροφές - μόλις μιλάμε για ταχύτητα το πρώτο που σκέφτεστε είναι η καταστροφή... γιατί αυτό είναι το απομεινάρι του πονεμένου παρελθόντος της τρίτης διάστασης. Θα συμβούν πολύ μεγάλες και γρήγορες αλλαγές. Ό,τι ζήσατε μέχρι τώρα και θεωρήσατε ότι ήταν αλλαγή στην αλλαγή στην αλλαγή στην αλλαγή, δεν ήταν τίποτα γιατί πραγματικά η αλλαγή δεν έχει συμβεί.

Τώρα, μετά από αυτό που θα συμβεί στο Αιγαίο, θα αρχίσει να συμβαίνει όντως η αλλαγή. Δηλαδή θα δείτε όντως τις δομές των συστημάτων να αλλάζουν.

Μέσα στην χρονιά που έρχεται θα γίνουν μεγάλες ανακατωσούρες - δεν σας το κρύβουμε. Αλλά θα είναι ωραίες ανακατωσούρες! Γαλαξιακές ανακατωσούρες! Ανακατωσούρες εξέλιξης! Όσο δεν εμμένετε να διατηρηθούν οι παλιές δομές, δεν θα έχετε κανένα θέμα. Οι νέες δομές δεν θα πάρουν χρόνια, όπως λένε πολλοί, αιώνες για να δημιουργηθούν, κάποιοι πίστευαν ότι θα χρειαστούν 10ετίες ολόκληρες για να δημιουργηθούν, γιατί δεν λαμβάνουν υπόψιν τους το πόσο έχει αλλάξει η ταχύτητα και η συχνότητα των ενεργειών. Η Γαλαξιακή συνειδητότητα αφυπνίζεται, και ο Κρύσταλλος του Αιγαίου που είναι ο Κρύσταλλος της μνήμης της Γαλαξιακής σας ταυτότητας του πεφωτισμένου Νου με όλες τις πληροφορίες θα ρεύσει. Θα ρεύσει και θ' αρχίσει να ελευθερώνει, και θα ελευθερώσει όλους όσους φαίνεται να είναι ακόμη σκλαβωμένοι, ψυχικά, ή νοητικά ή συναισθηματικά. Είπαμε στην αρχή  ότι η αδελφή σας φυλή, αν δεν καταλάβει το μάθημά της, η ανάγκη της να κρατήσει την δύναμη θα γίνει μπούμερανγκ για εκείνη. Ό,τι και να κάνει, δεν θα μπορέσει να την κρατήσει.

Το μεγάλο στοίχημα ήταν Η ΕΛΛΑΔΑ να κρατήσει την ενέργεια για τον Γαλαξιακό Κρύσταλλο και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κρατήσει το ψυχικό ηθικό ζωντανό, τις ροές μέσα στο ψυχικό πεδίο ζωντανές. Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να παραμείνει χωρίς κηδεμονία ο Γαλαξιακός Κρύσταλλος. Αυτά τα δύο συνέβησαν. Και συνέβη και κάτι ακόμη: Το συλλογικό της ανθρωπότητας ενεργοποίησε την χριστική συνειδητότητα.Αυτά τα τρία μαζί, σας περνάνε με μεγάλους πανηγυρισμούς, στην Γαλαξιακή σας εποχή. Ή αν θέλετε, στη συλλογική σας συνειδητότητα. Ή αν θέλετε επισήμως στην ωριμότητα της συνειδητότητας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ, του συλλογικού εαυτού μέσα σας, του ενοποιημένου εαυτού μέσα σας.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, κάθε ένας που περπατά πάνω σε αυτή τη Γη, και κάθε πλάσμα που είναι ζωντανό πάνω σε αυτό το πλανήτη, είναι μέρος του δικού σας Ενός συλλογικού Εαυτού. Όταν λοιπόν εσείς σκέφτεστε μέσα από την Γαλαξιακή σας συνειδητότητα ενώ κατοικείτε στον Πλανήτη, ενοποιείτε όλες τις διαφοροποιημένες όψεις της δικής σας ύπαρξης και φέρνετε σε ειρήνη όλα τα διχασμένα μέρη του εαυτού σας. Για αυτό και εσείς και κάθε ένας από σας, που το ακούει αυτό, ή το διαβάζει αυτό, ή με κάποιο τρόπο έρχεται σε επαφή με αυτή τη πληροφορία, είναι σημαντικό να έχετε την βεβαιότητα πως αυτό τον δρόμο και αυτό το σχέδιο, το έχει χαράξει η ΑΓΑΠΗ. Έχει σαν στόχο να σας φέρει σε ενότητα. Έχει σαν στόχο να υπερβείτε τους διαχωρισμούς, ακόμα και των κρατών στο όνομα της αδελφοσύνης και της αδελφότητας. Έχει σαν στόχο να υπερβείτε τις δικές σας διχαστικές διαφορές. Έχει σαν στόχο να υπερβείτε τους εσωτερικούς σας διχασμούς. Έχει σαν στόχο να σας φέρει σε φώτιση. Έχει σαν στόχο να σας φέρει σε Ειρήνη. Έχει σαν στόχο ένα Γαλαξιακό Γήινο Φωτισμένο άνθρωπο. Έχει σαν στόχο εσάς, σε όλη τη λαμπρότητα του δυναμικού σας και των δυνατοτήτων σας.

Έχει σαν στόχο τελικά το να ζήσετε την εμπειρία του τι σημαίνει να νοιώθεις πνεύμα σε βιολογία. Τι σημαίνει να ανήκεις στο πνεύμα ενώ φέρεις βιολογία, και τι σημαίνει να επιλέγεις σύμφωνα με το πνεύμα σου διατηρώντας την βιολογία. Αυτό είναι μία ενεργειακή αλλαγή που θα αντιστοιχούσε σε ένα big bang. Είναι τόσο μοριακή η αλλαγή, μέσα στις δομές των μορίων σας, και μέσα σε κάθε κύτταρο των κοκάλων σας, των οργάνων σας, των υγρών σας, της επιδερμίδςα σας, που τα πάντα σιγά- σιγά θα αλλάξουν στην βιολογία σας. Θα είμαστε εδώ, και 10 χρόνια μετά, και είτε προσωπικά, ή είτε μέσω ηλεκτρονικών, είτε μέσω κρυστάλλων, είτε μέσω τηλεπαθητικών χορδών που τότε θα είναι στο φουλ των δυνατοτήτων τους, θα μας ακούτε και τότε να σας λέμε:

«Θυμάστε που σας είπαμε ότι θα αλλάξουν οι βιολογίες; » γιατί θα έχουν αλλάξει! Δέκα χρόνια από σήμερα κανενός το σώμα δεν θα είναι αυτό που είναι αυτή τη στιγμή. Όχι μόνον θα συμβούν διάφορες εσωτερικές αλλαγές, θα συμβούν και διαφορές εξωτερικές. Σε πολλούς θ' αλλάξει το χρώμα των ματιών. Σε άλλους θα αλλάξει η ποιότητα των μαλλιών, το χρώμα των μαλλιών, το χρώμα της επιδερμίδα σε κάποιους.. κάποιοι θα ψηλώσουν, σε κάποιους θ' αλλάξει η αναλογία του πάνω σώματος με το κάτω μέρος του σώματος. Σε κάποιους θα μακρύνουν τα δάκτυλα και θα διαφοροποιηθεί η δομή των δακτύλων. Θα γίνουν απίθανα πράγματα καθώς οι Γαλαξιακοί σας εαυτοί και ο ελεύθερος φωτισμένος νους αρχίζει και ζει μέσα σας.

Δεν είναι ότι η αγάπη ελευθερώνει, δεν είναι ότι η γνώση είναι δύναμη, και δεν είναι ότι η αγάπη είναι η μόνη δύναμη που υπάρχει. Είναι ότι όλα αυτά μαζί δημιουργούν μία άλλη βιολογική πραγματικότητα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, όπως είπαμε, θ' αλλάξουν ζώα, φυτά λαχανικά και φρούτα. Θ' αλλάξουν πουλιά, θ' αλλάξουν ψάρια, θ' αλλάξει ο πλανήτης ολόκληρος. Και θα γίνει ομαλά αυτό! Αυτό και αν δεν είναι μυστηριώδες!

Οι επιστήμονες της Γης, 10 χρόνια από σήμερα, θα βρίσκονται στη μεγαλύτερη κρίση που μπορείτε να φανταστείτε, γιατί όλα όσα θεωρούνταν δεδομένα και γνωστά θ' αναιρεθούν. Έτυχαν να ζουν ακριβώς στην εποχή της μετάβασης! Έτυχαν να ζουν την εποχή που η βιολογία μεταλλάσσεται. Και από ανθρώπινη δονητική συχνότητα  υιοθετεί και αφομοιώνει την Γαλαξιακή συχνότητα.

Αγαπητοί φίλοι, οι Γαλαξιακές σας συχνότητες του καθενός, της κάθε ψυχής που ζεί στο πλανήτη, μα είναι εξαίσιες.Μα δεν υπάρχει πιο ωραίο, από το να βλέπεις μια ανθρώπινη βιολογία να λάμπει και να τραγουδά με τα φώτα και τους ρυθμούς του Γαλαξία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο από το να βλέπεις έναν ανθρώπινο νου, να σκέφτεται όπως ο νους του Γαλαξία. Δεν υπάρχει μία πιο φωτισμένη κατάσταση που να μπορεί να σκεφτεί κάποιος για την  τρίτη διάσταση...

Είναι νέα αυτά που σας λέμε. Δεν ήταν δεδομένα μέχρι την ισημερία, παρότι η ενεργοποίηση των χριστικών ενεργειών έγινε. Όμως δεν ήταν δεδομένα και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε. Η δόνηση της γαλαξιακής σας συνειδητότητας ενεργοποιείται για την Γαία μέσα από το αισθαντικό σας πεδίο. Τι σημαίνει αυτό;

Μέσα στο Γαλαξία υπάρχουν ανθρωπόμορφες φυλές και μη ανθρωπόμορφες φυλές. Το ποιά Γαλαξιακή δόνηση [από τις δύο] θα έπαιρνε η Γαία δεν φαινόταν καθαρά. Όταν όμως ακούστηκε στο κέντρο του Γαλαξία, ο πρώτος σιγανός ήχος, από τον Κρύσταλλο του Αιγαίου, όλος ο Γαλαξίας γνώριζε ότι η Γαία θα κινηθεί στο παλμό των Γαλαξιακών ανθρωπόμορφων φυλών. Σας ξαφνιάζουμε. Δεν είχαμε πει τίποτα για αυτό, και υπήρχε λόγος. ΕΝΑΣ:  Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Δεν είναι Ελεύθερη η Βούληση εάν σας πούμε τι πρέπει να διαλέξετε. Γιατί τότε θα πάτε ψυχαναγκαστικά να διαλέξετε αυτό που το μυαλό σας θεωρεί καλύτερο. Αυτή όμως δεν είναι ελεύθερη επιλογή. Ελεύθερη επιλογή είναι όταν δεν γνωρίζετε και επιλέγετε αυτό που νοιώθετε, που αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει, αυτό που εσείς αισθάνεστε ότι σας πάει. Αυτή είναι ελεύθερη επιλογή.

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΓΑΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Η επιλογή λοιπόν που υπήρχε για σας ήταν σε ποιον διάδρομο Γαλαξιακό θα βαδίσει η Γαία. Και αυτόν τον διάδρομο, με πολύ χαρά σας λέμε, ότι είναι ο διάδρομος που έχουν βαδίσει οι Φωτισμένοι σας Πρόγονοι. Και είναι αυτόν τον διάδρομο που συνεχίζει να βαδίζει η ΓΑΙΑ προς το μέλλον της. Η Γαία προχωρά προς τη φώτιση, προς μία κατάσταση λιγότερης τεχνολογίας και υψηλότερης ανθρωπιάς. Η Γαία βαδίζει προς τον διάδρομο, όπου έχει λιγότερα αντικείμενα, και περισσότερη αγάπη. Βαδίζει για σπίτια που έχουν αυτά που χρειάζονται, όμορφα και μπόλικα, χωρίς να έχουν περιττά. Βαδίζει προς μία ουσιώδη κατάσταση φώτισης, και όχι προς μία τεχνοκρατική φωτισμένη κατάσταση. Και αυτό, αγαπημένοι φίλοι, είναι εξαίσιο! Όσο εξαίσια είναι η ποιότητα του Κρυστάλλου του Αιγαίου, όσο εξαίσιο είναι το φως που εμποτίζει κάθε μέρα αυτόν τον χώρο που ονομάζετε ΕΛΛΑΔΑ.

Αυτός ο χώρος της ΕΛΛΑΔΑΣ υπάρχει εν δυνάμει μέσα σε κάθε ψυχή. Είναι ο χώρος της πανανθρώπινης συνειδητότητας, που οδηγεί σε Γαλαξιακή ενοποίηση, σε μία ενιαία φωτισμένη συνειδητότητα. Αυτό είναι η συλλογική ανθρώπινη συνειδητότητα σε υπέρβαση και ενοποίηση του εαυτού της.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΡΑΦΑΗΛ

Ο Ραφαήλ λέει, να σας πω κατ΄ αρχήν, ότι σήμερα για πρώτη φορά τον αντιλαμβάνομαι μ' έναν τελείως διαφορετικό τρόπο δίπλα μου. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που έχει πλησιάσει με αυτόν τον τρόπο το πεδίο του, που σχεδόν τον βλέπω σαν να είναι άνθρωπος. Συνήθως κατά την διάρκεια μιας επικοινωνίας δεν συνέβαινε αυτό, για να μην υπάρχει αντιπερισπασμός. Σήμερα όμως, καθόλη την διάρκεια της επικοινωνίας, η ενέργεια είναι ξεκάθαρη, βλέπω την παρουσία, βλέπω τνη στάση, και είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Και έτσι λοιπόν θα σας μεταφέρω αυτό που θέλει να πει πολύ προσωπικά. Λέει:

«Έχουμε εργαστεί, ως Σμαραγδένιος κύκλος, με τη Χαριτίνη, επί 12 πλήρη έτη.Κάναμε πολύ προσπάθεια μέχρι να καταφέρει να αναγνωρίσει, το ποιες είναι οι ποιότητες, ποιο είναι το ενεργειακό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας. Κάναμε μια ολόκληρη διεργασία μαζί της την οποία είχε συμφωνήσει, προκειμένου να φτάσει συνειδητά να εμπιστευτεί, παρόλο τον τρόμο που είχε ειδικά τα πρώτα χρόνια για το εάν αυτή η επαφή ήταν πραγματική. Σήμερα είναι η πρώτη φορά, που εμφανιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο και εμφανιζόμαστε στην κατάλληλη ώρα.

Θέλουμε ως Οικογένεια της Σμαραγδένιας Φλόγας, της Φλόγας της Αλήθειας, της Αγάπης, και της Θεραπείας, να μεταφέρουμε προς τα υπόλοιπα μέλη της Οικογένειας, την βαθειά μας τιμή, τον βαθύ μας σεβασμό, θέλουμε να σας πούμε ότι αξίζετε πολλούς επαίνους για τις διαδρομές που ο καθένας ατομικά και σιωπηλά, έχει κάνει. Θέλουμε να πούμε προσωπικά σε κάθε έναν από σας, πως έχουμε δει την διαδρομή...

Μην νομίζεις ότι την βάδιζες μόνος. Μην πιστεύεις ότι κανένας δεν έβλεπε το κόπο σου, την αγωνία σου, τον θυμό σου ή τον πόνο σου. Μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι ο αγώνας που έχεις κάνει μέσα σου για το καλό, και για την αγάπη και για την αλήθεια, έχει περάσει απαρατήρητος. Μπορεί στα μάτια άλλων ανθρώπων, όχι στα μάτια της οικογένειάς μας. Σε έχουμε δει, σε έχουμε παρακολουθήσει, ήμασταν εκεί κάθε στιγμή και έχουμε δει την πορεία, και είναι στο όνομα αυτής της πολύ κρυφής δικής σου πορείας που λέμε ότι σου αξίζει μεγάλος σεβασμός.

Οι μεγάλοι αγώνες δεν γίνονται ποτέ εξωτερικά, και εσύ έχεις κάνει το δικό σου μεγάλο αγώνα με όσους τρόπους μπορούσες και με όποιους τρόπους βρήκες, και έχεις σηκωθεί όρθιος αμέτρητες φορές που σε είδαμε να πέφτεις, και έχεις πιάσει το χέρι, άλλες φορές το δικό μας, άλλες φορές του Μιχαήλ, άλλες φορές της Μαρίας, και ξανασηκώθηκες. Μπορεί να πιστεύεις ακόμα ότι μόνος σου βάδιζες. Δεν είναι αλήθεια. Σε έχουμε δει τις στιγμές που έκλαιγες, σε έχουμε δει τις ώρες που ήσουν σε απόγνωση, σε έχουμε δει τις ώρες που αισθανόσουν ότι θα εγκαταλείψεις. Έχουμε δει την εναγώνια προσπάθεια σου και πορεία σου προς την Αγάπη. Και η προσπάθεια σου είναι αυτό που η Αγάπη εκτιμά. Και η προσπάθεια σου είναι αυτό που είναι σημαντικό για την Αγάπη. Αλλά ο αγώνας σου και η αγωνία σου για να σταθείς όρθιος είναι το μόνο που θέλει η Αγάπη. Η Γαλαξιακή σου συνειδητότητα είναι η Αγάπη. Και να ξέρεις εσύ προσωπικά, πως κάθε στιγμή της πορείας σου, απαρατήρητη καθόλου δεν πήγε. Πως κάθε στιγμή της αγωνίας σου κάποιοι την έβλεπαν και συμμετείχαν με τον τρόπο τους. Πως ο αγώνας σου, ο κόπος σου για να φέρεις εσένα σε μία υψηλότερη συχνότητα της Αγάπης σου, από όλον τον Γαλαξία εκτιμάται.  Από όλο το συλλογικό της συνειδητότητας έχει ήδη αναγνωρισθεί.

Να ξέρεις πως καμία στιγμή της ζωής σου δεν ήταν μάταιη. Να ξέρεις πως σε καμία στιγμή της ζωής σου δεν ήσουν απλά μία κουκίδα επάνω σε ένα χάρτη. Ήσουν πάντα αναγνωρίσιμος, ήσουν πάντα επικοινωνίσιμος, και ήσουν πάντα σε επαφή. Μπορεί τα ραντάρ της ανθρωπότητας να μην σε αναγνωρίζουν, όμως οι πνευματικές σου οικογένειες όχι μόνο σε γνωρίζουν και σε αναγνωρίζουν και σε αναγνώριζαν, αλλά ζούσαν μαζί σου και επικοινωνούσαν μαζί σου ακόμα και όταν πίστευες ότι δεν ήταν εκεί κανένας για σένα. Και είναι ακριβώς για αυτό που σου αξίζει τιμή και σεβασμός, γιατί παρότι το πίστευες, ξανασηκωνόσουν όρθιος. Γιατί παρότι πίστευες ότι έχεις εγκαταλειφτεί, ξαναστεκόσουν όρθιος και έπιανες το χέρι. Γιατί παρότι δεν είχες κανένα εξωτερικό κίνητρο ή επιβεβαίωση ότι καλά βαδίζεις, εσύ συνέχιζες να βαδίζεις. Και αν αυτό δεν είναι μια φωτισμένη συνειδητότητα, τότε τι είναι; Η γαλαξιακή συνειδητότητα έχει άλλους όρους, και η Γαλαξιακή πολιτική ακολουθεί τελείως άλλες χορδές. Αυτή είναι η Γαλαξιακή Πολιτική, αυτή είναι η Πολιτική του Χριστικού Πεδίου.

Γιατί αγαπημένοι φίλοι που είστε εδώ, και που θα κάνετε επαφή με αυτό όχι μόνο μετά από λίγο καιρό, αλλά μετά από πολλά πολλά χρόνια, όλα αυτά τα 12 χρόνια [που πέρασαν] είναι μία μεγάλη ιστορία μετάβασης,  μίας μεγάλης επανασύνδεσης και μιας μεγάλης ενθύμησης. Κάθε τι που συνέβη σε αυτή τη πορεία ήταν σημαντικό, ήταν αξιόλογο και ήταν αξιέπαινο. Αυτή είναι η Γαλαξιακή Πολιτική της συνειδητότητας της Αγάπης στη Πράξη. Αυτός είναι ο ρόλος του συστηματοθραύστη . Μεσολαβεί πάντα για την αγάπη, καταλύοντας τα συστήματα που την στερούνται.

Αγαπητοί φίλοι, αυτή είναι η τελευταία φορά, που μας παραλαμβάνεται και σας παραλαμβάνουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε στη Χαριτίνη πως θα είναι η επόμενη φορά... παρότι την τρώει η περιέργεια. Θα σας πούμε όμως ότι υπάρχει μία νέα ενέργεια, η οποία θα εκδηλωθεί, η οποία θέλει να μιλήσει, να μεταφέρει, πληροφορίες, διδασκαλίες, και καθοδήγηση. Αυτή η ενέργεια έρχεται ως αγγελιοφόρος του νου του χριστικού πεδίου. Ονομάζεται Σάνυα - Sanhya. Είναι από μία πολύ υψηλότερη συχνότητα των εαυτών σας. Είναι εκπρόσωπος της Γαλαξιακής συνειδητότητας. Πιο συγκεκριμένα είναι εκπρόσωπος της Γαλαξιακής συνειδητότητας της οικογένειας των Σανάντα, της οικογένειας των Χριστών εαυτών.

 Η Σάνυα η οποία σήμερα είναι παρούσα θ' αρχίσει να παίρνει περισσότερο μέρος του χρόνου στις επικοινωνίες, μέχρι που σιγά- σιγά ο ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ απλώς θα κρατά, θα το πούμε έτσι, επιτρέψτε μας, την περιφέρεια της Χαριτίνης, ενώ η Σάνυα θα κρατά την κυρίως ενέργεια.

Έτσι στις επόμενες επικοινωνίες του επόμενου έτους, θα ζήσει και η Χαριτίνη μια διαφορετική μετάβαση. Σίγουρα θα καταλάβει πολλά, και ίσως πολλά από αυτά να βρει και τον τρόπο, που πάντα βρίσκει, σε αυτό πραγματικά έχει ένα ταλέντο, να το μεταφέρει σε άλλους!

Καθώς ο κύκλος της Οικογένειας της Σμαραγδένιας φλόγας επισήμως ολοκληρώνεται σήμερα, κλείνουμε λέγοντάς σας:«Συνεχίστε να είστε αυτό που είστε. Θα διαπιστώσετε αναπόφευκτα και μοιραία, ότι είστε κάτι εξαίσιο, υπέροχο και απερίγραπτο, όπως ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Συνεχίστε να κάνετε την πορεία. Αξίζει κάθε λεπτό της. Αυτά που θα έρθουν ως ανταπόδοση από τους ίδιους σας τους εαυτούς είναι πέρα από κάθε φαντασία σας. Συνεχίστε να αγαπάτε την αγάπη, γιατί ακόμα και αν όλος ο κόσμος φύγει από τα μάτια σας, η Αγάπη θα είναι εκεί πάντα μαζί σας. Η μεγαλύτερη κληρονομιά και ο μεγαλύτερος πλούτος σας είναι αυτός για τον οποίο κάνετε την πορεία. Βρίσκεται μέσα σας. Ο πλούτος όλης της Γαίας είναι μικρός μπροστά σε αυτό που εσείς είστε, αυτό που εσείς φέρετε στην δική σας Ιερή Κιβωτό. Με την ευχή για τον κάθε ένα από εσάς, όπου και αν βρίσκεται, όποτε και αν φτάσει αυτό το μήνυμα σε σας στον χρόνο, να βρείτε και ν' ανοίξετε όλοι την Ιερή σας Κιβωτό και να λουστείτε στο Χρυσό Φως της ύψιστης φωτισμένης σας συνειδητότητας. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για κάθε βήμα που κάνατε στην πορεία σας. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για κάθε στιγμή της ζωής σας που την συνεισφέρατε στην αγάπη, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για κάθε στιγμή του κόπου σας, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για κάθε στιγμή της αγωνίας σας. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για αυτό που είστε.»

Και έτσι είναι.


©Διαλογισμός Γιώργος Κελαϊδίτης

©Επικοινωνία Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Εύα Βανιώτη