Σμαραγδένιος Κύκλος


Το τέχνασμα του Χρόνου

17 Νοεμβρίου 2007, Θεσσαλονίκη

... Όπως κοιτάμε εσάς στα μάτια, αυτή την ώρα που ζούμε μαζί σας σ' αυτή την πραγματικότητα που όλοι μαζί δημιουργήσαμε με πρόθεση, με στόχο, με όραμα. Ήμασταν μαζί σας όταν είχατε μαζευτεί όλοι παρέα - μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος εκείνης της συγκέντρωσης; Ο καθένας συνεισέφερε την προσωπική του σφραγίδα, ιδέα και σκέψη για τη δημιουργία αυτού του χώρου και του χρόνου, αυτής της πραγματικότητας. Υπήρχε κάποιος χρόνος που ήμασταν όλοι μαζί σε οργασμό κίνησης, στροβιλιζόμασταν και γεννάγαμε ιδέες για νέες εμπειρίες, για νέες παρουσίες, για νέα δεδομένα, ιδέες νέες για να ζήσει ο δημιουργός και βρισκόμασταν σε κατάσταση απόλυτου οργασμού, που τώρα την αναζητάτε μέσα από το σεξ.

Καθώς βρισκόμασταν στον στροβιλισμό, κομμάτια ενέργειας δημιουργήθηκαν. Αυτές οι ενέργειες είχαν αποτυπωμένες πάνω τους τις ιδέες και τις σκέψεις της δημιουργίας. Αυτό σας κάνει τώρα ένα κλικ, ότι κάτι πολύ ενδιαφέρον συμβαίνει εδώ σήμερα, κάτι διαφορετικό συμβαίνει εδώ σήμερα, ίσως αυτό που κάνατε (στην αρχή σαν διαλογισμό προετοιμασίας) να σας θυμίζει κάτι από αυτό που είχε συμβεί κάπου αλλού, όχι σε κάποιον χωροχρόνο αλλά στο άχρονο.

Αγαπητοί μας αδελφοί και αδελφές, που τώρα προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι μόλις ξαναζήσατε το σενάριο της δημιουργίας, μόνο η κίνηση της ενέργειας ήταν διαφορετική. Το ενεργειακό όχημα που δημιουργήσατε θα μπει σε διαφορετικές φέτες ή συχνότητες του χωροχρόνου. Εάν αναρωτιέστε γιατί ήταν στενόμακρο είναι γιατί κάπως σαν τα διαστημόπλοιά σας -μη νομίζετε ότι η αλήθεια διαφέρει τόσο πολύ απ' αυτό που ζείτε- τα οχήματα των προθέσεών σας έχουν αυτή τη μορφή ενέργειας, είναι στενόμακρες δίνες που κινούνται με ταχύτητες διαφορετικές από του φωτός, κινούνται με ταχύτητες του τώρα μέσα στη συμπαντική ενέργεια και αλλάζουν δεδομένα αποτυπώνοντας καινούργιες προθέσεις.

Όπως ίσως υποψιάζεστε, σήμερα είναι το πρώτο συνειδητό μάθημα δημιουργίας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εγκαινιάζεται μία νέα περίοδος όπου τα μαθήματα του άχρονου έρχονται μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ γρήγορα θ' αλλάξουν τα δεδομένα. Είναι η πρώτη φορά που οι συχνότητες χωρίς προϊδεασμό βρίσκονταν ήδη σε σύμπνοια και σύμπλευση.

Η Αίθουσα Αναμονής

Καθώς ζείτε μέσα σε μια γραμμική πραγματικότητα, όπου πιστεύετε ότι υπήρξε το πριν και θα υπάρξει το μετά, κινείστε και λειτουργείτε μέσα σε μία ενέργεια κυρίως αναμονής. Περιμένετε... Λέτε «θέλω αφθονία», «θέλω να βρω το πάθος μου», «θέλω να λύσω το θέμα των σχέσεων». Συνέχεια όμως υπάρχουν αρκετοί αντιπερισπασμοί που σας κρατούν στο επίπεδο του «θέλω». Θέλετε αυτό, εκείνο ή το άλλο, αλλά απλώς κάθεστε και περιμένετε την ώρα που θα έρθει. Καθώς όμως αλλάζετε είναι ώρα να προχωρήσετε σε ένα χώρο, ο οποίος δεν είναι αίθουσα αναμονής όπου περιμένετε κάποιος να κάνει την αναγγελία ότι έφτασε η δική σας πτήση. Τώρα είναι η ώρα εσείς να κινηθείτε προς αυτό που θέλετε συνειδητά. Είναι η ώρα να ξεπεράσετε το «πριν» και το «μετά», επιτρέποντας στον εαυτό σας να θυμηθεί ότι αυτό είναι τέχνασμα. Ένα τέχνασμα που όσο το πιστεύετε θα σας κρατά σε συνεχή καθυστέρηση στην αίθουσα αναμονής. Είναι τέχνασμα που λειτούργησε εξαιρετικά όσο χρειαζόταν για το διάστημα που η ενέργεια δεν ήταν αρκετά ώριμη ώστε οι σκέψεις να υλοποιούνται πολύ γρήγορα. Βλέπετε, ακόμα μερικές φορές οι σκέψεις έρχονται γρήγορα. Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε εάν ό,τι σκεφτόσασταν υλοποιούνταν μετά από 26 δευτερόλεπτα.

Σας λέμε θα γινόταν πανζουρλισμός καθώς θα είχατε περισσότερη δουλειά ν΄ ακυρώνετε αυτά που θα συνέβαιναν παρά να δημιουργείτε νέα πράγματα. Υπήρχε μία σοφία στην χρήση του πριν και του μετά και στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε Κενό Χρόνου ανάμεσα στις σκέψεις και τις δημιουργίες σας. Για να μπορεί να υπάρχει η σοφία της υλοποίησης, χρειάστηκε να φτιαχτεί ένας νέος χρόνος που θα έδινε τη δυνατότητα να κινηθείτε διαφορετικά.

Το Παρελθόν

Ο λόγος που το παρελθόν δεν φεύγει εύκολα σ' αυτό το τέχνασμα του χρόνου είναι γιατί το παρελθόν μέχρι τώρα χρησίμευε ως μοχλός εξέλιξης και άρα δεν ήταν σκόπιμο ν' αποκόπτεται γρήγορα από τη μνήμη σας. Ήταν το κίνητρο για αλλαγές, ήταν η υπενθύμιση γεγονότων, που μπορεί να μην ήταν ευχάριστα αλλά μπορούσατε να τα συγκρίνετε με το τώρα και να κάνετε διορθώσεις για το μετά. Το παρελθόν χρειαζόταν γιατί έδινε χώρο για μνήμη και η μνήμη έδινε χώρο για διαχείριση. Πώς θα θυμόσασταν τι συνέβη, εάν η μνήμη σας διαρκούσε ένα τώρα; Δύσκολο, δεν νομίζετε;

Στην πραγματικότητα όμως η διαχείριση που κάνετε ως πνευματικά όντα είναι στο τώρα. Φανταστείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ό,τι θέλετε με τον χρόνο. Σκεφτείτε πως όταν ήμασταν μαζί στροβιλιζόμενοι αποτυπώνοντας ιδέες και οράματα και δημιουργούσαμε οργασμικές πραγματικότητες μπορούσε το τώρα να γίνει αιώνες, οι χιλιετίες να γίνουν τώρα, και μπορούσαν να γίνουν και όλα τα υπόλοιπα με τον χρόνο με την σκέψη. Η σκέψη δημιουργεί χρόνο. Και στο τώρα, εάν είχατε τη σκέψη να δημιουργήσετε 500 χρόνια, σ' εκείνο το τώρα θ' αντιστοιχούσαν 500 χρόνια και σ' εκείνο τοτώρα θα είχαν διεξαχθεί όλα όσα θα είχατε σκεφτεί στο τώρα. Θα είχατε ζήσει όλα όσα σκεφτήκατε. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη σας θα ήταν τόσο συμπυκνωμένη και πλήρης που θα είχε ανοίξει ένα άλλο κομμάτι χρόνου και θα είχε ζήσει κάτι που θα διαρκούσε για σας 500 χρόνια.

Άρχισαν τα προχωρημένα μαθήματα! Είναι ώρα!

Σήμερα με αφορμή και βάση ενέργειας τις Αναχωρήσεις, θα σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα δεδομένα ώστε να εξοικειώνεστε με το μέλλον και το παρελθόν του τώρα, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι να παίξετε με την πραγματικότητα και έτσι ν' αποδεσμευτείτε από μια στατική εικόνα της ζωής σας. Η ζωή σας μόνο στατική δεν είναι. Η λέξη «στατική» δεν λέει τίποτα, δεν έχει καμιά ενέργεια πίσω της, δηλώνει κάτι ανύπαρκτο. Έχετε βρεθεί μ' ένα σώμα, μεταφέροντας τεράστιες ποσότητες ενέργειας προκειμένου ν' απεγκλωβιστείτε από την ταύτισή σας με το σώμα, τον χρόνο του, και να βιώσετε την ελευθερία της πραγματικότητας και την μαγεία να δημιουργείτε με σωφροσύνη και ισορροπία. Έχετε αναπτύξει ένα νέο πεδίο συνειδητότητας που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Σήμερα σας παραδίνουμε την υπενθύμιση των τρόπων ενώ είστε ακόμα μέσα στο σώμα, ενώ είστε ακόμα άνθρωποι. Διαχειριστείτε τα ισορροπημένα. Θα σας πούμε στη συνέχεια πρακτικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι θεωρείτε τους εαυτούς σας ώριμους ψυχικά και πνευματικά για να διαχειριστείτε τις ενέργειες. Αυτή η πραγματικότητα είναι δική σας ευθύνη αφού φοράτε τα παπούτσια του δημιουργού και ξεπερνάτε τα τεχνάσματα του χρόνου. Η θέση σας γίνεται λοιπόν πολύ πιο ουσιαστική. Εάν αρχίσετε να φοβάστε θα χάσετε την χαρά. Ο φόβος δεν σας υποστηρίζει, απλώς σας αναχαιτίζει. Απλώς θυμηθείτε την ισορροπία.

 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μιλώντας για το παρελθόν, το πρώτο κομμάτι του Τεχνάσματος του Χρόνου.

Καταρχήν πρέπει ν' αναγνωρίσετε στους εαυτούς σας την απίστευτη επινοητικότητά σας γιατί το τέχνασμα ήταν εκπληκτικό. Ήταν τόσο καλό που μια τεράστια πραγματικότητα δούλεψε μέσα σ' αυτό. ... Ο χρόνος δεν εξελίχθηκε μέσα από αλλεπάλληλες ζωές όπως εσείς πιστεύετε, όλο το παρελθόν σας εξελίχθηκε σε άλλο πραγματικό χρόνο από τον χρόνο που το Τέχνασμα σας κάνει να πιστεύετε. Τι θα πει αυτό;

Φανταστείτε εάν όλα όσα τώρα φαίνεται ότι χρειάστηκαν 20, 30, 40, 50 χρόνια για να συμβούν στη ζωή σας, εάν τα συμπυκνώνατε όλα και τα κάνατε 5 λεπτά, και μέσα σ' αυτά τα 5 λεπτά έπρεπε να διηγηθείτε την ταινία της ζωής σας σε κάποιον. Τι συνέβη σ' αυτή τη ζωή που διήρκεσε 5 λεπτά; Μια ζωή 50 ετών είναι απίστευτο το πώς μπορεί κάποιος να τη διηγηθεί σε 5 λεπτά! Ή, για να γίνουμε πιο προκλητικοί, να τη διηγηθεί σε 3 λεπτά! Σκεφθείτε εάν σας ζήταγε κάποιος να πείτε τη ζωή που ζήσατε σε 2 λεπτά του χρόνου... Τι θα του λέγατε; Θα παίρνατε μια βαθιά ανάσα και θα συνειδητοποιούσατε ότι τα 2 λεπτά που έχετε στη διάθεσή σας σάς οδηγούν σε μία άλλη οπτική. Καθώς το Τέχνασμα του χρόνου σας βάζει σ' άλλο πεδίο. Εάν όλη η ζωή σας έπρεπε να γίνει πολύ λίγες λέξεις -τι συνέβη σ' αυτή τη ζωή;- θα λέγατε αυτά που ήταν πολύ επί της ουσίας.

Θα λέγατε κάτι σαν «Σ' αυτή τη ζωή διαχειρίστηκα το θέμα του δυναμισμού, σ' αυτή τη ζωή έπαθα μεγάλα μαθήματα με το θέμα της εντιμότητας, αλλά τα κατάφερα. Σ' αυτή τη ζωή έζησα  πολλά θέματα μνησικακίας ή ζήλιας, αλλά τα κατάφερα». Θα ήταν ελάχιστα πράγματα που θα μπορούσατε να χωρέσετε στα 2 λεπτά του χρόνου, πέρα από την ουσία της ουσίας. Και έτσι το να πείτε εάν παντρευτήκατε, εάν χωρίσατε, εάν κάνατε ένα, δύο ή τρεις γάμους, όταν θα έπρεπε να μεταφέρετε το νόημα όλης της ζωής σας μέσα σε δύο λεπτά, δεν θα ήταν χρήσιμο. Εάν όλη η ζωή σας έπρεπε να δοθεί σε κάποιον άλλο, θα λέγατε αυτά που αληθινά συνέβησαν. Έτσι τα χρόνια γίνονται δύο λεπτά, και αν τα πιέσουμε κι άλλο θα γίνουν ένα λεπτό, και εάν πιέσουμε κι άλλο μπορούν να γίνουν 5 δευτερόλεπτα επί της ουσίας για ό,τι συνέβη σ' αυτή τη ζωή!

Και εκεί, θα έχετε βρει το σημείο απ' όπου ξεκινήσατε! .. Εκεί θα βλέπατε το τώρα ν' «ανοίγει» και να χωράει αυτά τα χρόνια. Δεν είναι ούτε οι πόλεις, ούτε τα κτίρια, ούτε τ' αμάξια, ούτε τα υπόλοιπα στοιχεία της πραγματικότητας που σχετίζονται με το μέρος του συνειδητού σας εαυτού, που ανέκτησε συνειδητά ένα κομμάτι της θεϊκότητάς του. ..  Αυτό είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικών ψευδαισθήσεων, και το παίζετε με καπατσοσύνη και μαεστρία και εξαιρετική ευφυΐα, που μόνο θεϊκά όντα θα μπορούσαν να το παίξουν τόσο καλά, προσποιούμενα τόσο τέλεια.

Καθώς λοιπόν το παρελθόν σας είναι πολύ ρευστό ως προς το πόσο κράτησε πραγματικά, ως προς το ποια ήταν η αληθινή του διάρκεια, ως προς το τι ακριβώς ζήσατε, θέλουμε για να ολοκληρώσουμε αυτό το κομμάτι, θέλουμε να σας πούμε ότι όπως είδατε από το παράδειγμα την κίνηση της πραγματικότητας, κάπως έτσι θα είναι χρήσιμο να κοιτάξετε το παρελθόν σας. Εάν το κάνετε αυτό εσείς, ο διπλανός σας, η οικογένειά σας, θα διαπιστώσετε ότι καθένας έχει ζήσει κάτι διαφορετικό, καθένας έχει πάρει από όλη την εμπειρία μια σταγόνα που έχει άλλη χροιά, άλλη ουσία της θεϊκότητάς του, αλλά είναι μια άλλη σταγόνα. Αυτό σημαίνει πως όταν είστε μέσα στο Τέχνασμα του παρελθόντος και νομίζετε ότι ζείτε τα ίδια γεγονότα, ότι έχετε μοιραστεί κοινό παρελθόν, στην πραγματικότητα εσείς θυμάστε το δικό σας παρελθόν, ενώ οι άλλοι θυμούνται ένα άλλο παρελθόν στο οποίο μπορεί να ήσασταν και εσείς, αλλά είναι διαφορετικό, έχει άλλες αποχρώσεις, τους δημιούργησε άλλα συναισθήματα, τους προκάλεσε άλλες σκέψεις, μερικές φορές υπήρχαν άλλα γεγονότα που μπορεί να σας διηγούνται κι εσείς να μην τα θυμάστε γιατί δεν ήταν μέρος του δικού σας παρελθόντος και, μερικές φορές, τσακώνεστε για το αν συνέβη αυτό, εάν είπατε εκείνο ή το άλλο, εξανίσταστε γιατί είστε βέβαιοι ότι συνέβη αυτό ή ότι ο άλλος σίγουρα είχε πει το άλλο, ενώ ταυτόχρονα και ο άλλος διαρρηγνύει τα δικά του ιμάτια βέβαιος ότι δεν είχε πει αυτό, δεν είχε κάνει το άλλο... Τρελαίνεστε γιατί δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει...

Ο τρισδιάστατος νους προκειμένου να εξηγήσει λέει «δεν τον συνέφερε τον άλλο αυτό που είχε γίνει και έκοψε και έραψε στα μέτρα του το γεγονός». Πολύ καλή αιτιολογία.

Ο πενταδιάστατος νους λέει «Δεν υπάρχει ίδιο παρελθόνγιατί δουλεύεις ως ψυχή μία άλλη πεμπτουσία της θεϊκότητας. Και ό,τι δένει με αυτή την ουσία που εσύ δουλεύεις, προσαρμόζεται ώστε να την εξυπηρετήσει. Όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν για σένα θα πάρουν χρώματα, δονήσεις, τόνους, συχνότητες που ταιριάζουν και υποστηρίζουν αυτό που εσύ αναπτύσσεις και μαθαίνεις. Άρα, θα βιώσεις πιθανόν τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο, θα θυμάσαι άλλα πράγματα, θα παίξουν αυτά άλλο ρόλο για την ψυχική σου εξέλιξη γιατί ανακτάς ένα άλλο μέρος της Θεϊκής σου ουσίας τώρα, ενώ ο άλλος ανακτά ένα άλλο μέρος της... έτσι θα θυμάται άλλα πράγματα, θα ζήσει διαφορετικά τα ίδια γεγονότα, θα έχει άλλες αναμνήσεις αισθήσεων και άλλες καταγραφές και ας ήσασταν ζευγάρι!»

Αυτό είναι το Τέχνασμα του παρελθόντος και είναι εξαιρετικό. Δεν χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο παντού. Η ευφυΐα σας, ως δημιουργών, δεν περιορίζεται σ' ένα μόνο τρόπο τεχνάσματος. Όπως καταλαβαίνετε όλο αυτό για να δουλέψει χρειάζεται πολλά άλλα να συμβαίνουν, να συγχρονίζονται, να συντονίζονται για να στηρίξουν το Τέχνασμα. Οπότε, αγαπητοί φίλοι, εάν πιστεύετε ότι το παρελθόν σας είναι σίγουρα όπως το ζήσατε, αναρωτηθείτε... σε τι σας εξυπηρετεί εάν η μνήμη σας έχει αποτυπωμένο το ρόλο του θύματος. Τα αποτυπώματα των αναμνήσεων σας κάτι λένε και δείχνουν τη σταγόνα που έχετε έρθει να πάρετε...  Είναι αυτό που έχετε έρθει να πάρετε και έτσι προσαρμόσατε τις μνήμες σας ώστε να στηρίζουν αυτή την εξέλιξη: να πάρετε την σταγόνα.

Εάν κοιτάξτε τα δικά σας αποτυπώματα από το παρελθόν, το πρώτο που θα συμβεί είναι ότι θα καταλάβετε το σχέδιο... θ' αποκωδικοποιήσετε το τι πραγματικά κάνετε εσείς εδώ... ποια είναι η σταγόνα που εσείς έχετε έρθει να πάρετε.. για ποιο λόγο αποφασίσατε να ζήσετε όλες αυτές τις εμπειρίες. Αναζητείστε το κοινό νήμα των εμπειριών, τι τις ενώνει και θα δείτε την ουσία...

Εάν συμπυκνώσετε τον χρόνο σας στα πέντε δευτερόλεπτα που σας είπαμε, θα έχετε λύσει το πάζλ αυτής της ζωής! Θα είναι σαν να είμαστε πάλι κοντά και να θυμάστε ποιο ήταν το σχέδιο. Θα έχετε μπει στο άχρονο κατανοώντας απόλυτα την ουσία, του τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που λέμε ότι μερικές φορές πρέπει να κάνουμε λίγο πολύπλοκα τα πράγματα για να γίνουν κατανοητά.

Το Τέχνασμα του Μέλλοντος και η Αναμονή

Πάμε στο μέλλον να δούμε τι γίνεται με το άλλο μέρος του τεχνάσματος, το οποίο ειδικά αυτά τα χρόνια θα είναι μεγάλο θέμα αφού όλοι είστε ανυπόμονοι να μπείτε στα ρούχα του δημιουργού που είστε και να ξαναθυμηθείτε τι ωραία είναι να μην νιώθετε δεσμευμένοι από την ύλη, να μην πιστεύετε στην στατικότητα των εξελίξεων του εαυτού σας, του κόσμου σας, των άλλων. Δεν μπορείτε να δείτε την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει σαν μπαλόνι το τρισδιάστατο μπαλόνι από γύρω σας και θα μπορείτε να παίζετε πιο ελεύθερα, να κινείστε να αλλάζετε τον εαυτό σας, τις προτιμήσεις σας, τις διαθέσεις σας, τις απόψεις σας, τις αντιλήψεις σας, τις διατροφικές σας συμπάθειες, καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτά είναι ρευστά. Θα συνειδητοποιήσετε ότι σε ένα βαθμό δεν ήσασταν χαρούμενοι γιατί δεν μπορούσατε να παίξετε με όλα αυτά και αισθανόσασταν εγκλωβισμένοι όντας αναγκασμένοι να παίζετε με συγκεκριμένα κουτάκια και παιχνίδια. Καθώς η πραγματική σας φύση είναι παιχνιδιάρικη και οργασμική, ένας τομέας στον οποίο θα αλλάξουν πολλά είναι το σεξουαλικό σας!

Ετοιμαστείτε να δείτε μεγάλες αλλαγές στα σεξουαλικά σας. Ένας άλλος τομέας θα είναι η τεχνολογία σας. Ετοιμαστείτε να δείτε ασύλληπτα πράγματα να συμβαίνουν. Οι κρύσταλλοι σας λένε ότι ήδη -όχι επίσημα- έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται ως υλικά διαμετακόμισης πληροφοριών. Αυτό ήδη συμβαίνει και ας μην είναι ήδη γνωστό ευρέως. Κάποιοι το γνωρίζουν και το κάνουν και χρησιμοποιούν την ενέργεια των κρυστάλλων και μεταφέρουν πληροφορίες. Ετοιμαστείτε να δείτε τις οπτικές ίνες να μην χρησιμοποιούνται καθώς θα είναι πολύ παρωχημένες. Ετοιμαστείτε να δείτε κρυστάλλους να διακινούν τα δεδομένα σας, ν' αποθηκεύουν τις πληροφορίες σας και να είναι πολύ πιο εύχρηστοι, αφού δεν θα χρειάζονται συντήρηση. Βεβαίως πολλοί δεν θα έχουν δουλειά (συντήρηση μηχανημάτων), αλλά θα βρεθούν νέα επαγγέλματα που θα σχετίζονται με τον καθαρισμό των κρυστάλλων, με δονήσεις και ήχους προσφοράς προς τους κρυστάλλους ώστε οι κρύσταλλοι να είναι ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους, να μην είναι παραπονεμένοι συνεργάτες. Ετοιμαστείτε να δείτε νέα δεδομένα που κυριολεκτικά θα θυμίζουν τον Άι Βασίλη να πετά την σκούφια του.

Ας πάμε λοιπόν στο πολλά υποσχόμενο μέλλον, το οποίο σας ζητά ισορροπία. Αν παίζετε όλη την μέρα, θα θεωρήσετε φυσικό να πιαστεί η μέση σας, τα πόδια σας, να έχετε ταχυπαλμία ή υπέρταση. Το ίδιο συμβαίνει όταν δημιουργείτε χωρίς μέτρο ισορροπίας. Ξέρετε ότι αυτός ήταν ένας λόγος που χρειάστηκε να κάνετε πολύ προετοιμασία για ν' αναλάβετε τη δημιουργική σας δύναμη και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Φοβόσασταν μήπως ξανακάνετε τις «πατάτες» του παρελθόντος, αφού το παρελθόν συνεχίζει να είναι ένα καλό τέχνασμα αποτροπής νέων τέτοιων παρελθόντων. Οπότε, ένας καλός τρόπος για να θυμηθείτε το πώς δημιουργείτε στο μέλλον είναι να σας φέρουμε στο τώρα, αυτή τη στιγμή, και να σας βάλουμε να δημιουργήσετε.

Αυτό που δημιουργήσαμε στην αρχή ήταν μια χρονοκάψουλα, η οποία θα κάνει το έργο της φέρνοντας πρώτα σε εσάς αυτά τα οποία εντυπώσατε με πρόθεση πάνω της. Σ' αυτό λοιπόν το μαγικό τώρα δίνονται μαγικές δυνατότητες. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν διαδικασίες να οραματιστούν, να καταπονηθούν προσπαθώντας να δημιουργήσουν «κάτι» στο μέλλον. Ο οραματισμός δουλεύει εν μέρει αλλά σε τελική ανάλυση δεν έχετε έρθει για να κάνετε οραματισμό. Γιατί προκειμένου να συσχετιστεί ο οραματισμός με την θεϊκή σας ουσία χρειάζεται πολύ γήινο χρόνο. Είναι αργό εργαλείο και ουσιαστικά πεπερασμένο. Μπορεί να ήταν καλό για τριάντα ή εκατό χρόνια πριν, που η ενέργεια και εσείς ήσασταν διαφορετικοί. Ο τρόπος που δημιουργούσατε όταν στροβιλιζόμασταν ήταν η αίσθηση.

Μιλήσαμε για ιδέες και σκέψεις και ίσως πιστεύετε ότι προσπαθούσαμε να κατεβάσουμε μια καλή ιδέα. Δεν κάναμε αυτό όταν ήμασταν παρέα. Η ιδέα γεννήθηκε από την αίσθηση και η αίσθηση αποτύπωσε την ιδέα και η ιδέα πήρε μορφή. Η αρχική σύλληψη μιας νέας πραγματικότητας είναι μία αίσθηση. Ο χώρος που ανοίγει με την αίσθηση, γεννά ιδέες γι' αυτόν και οι ιδέες και η σκέψη δημιουργούν πραγματικότητες. Εάν λοιπόν θέλετε τώρα να δημιουργήσετε κάτι για μετά από τρεις μήνες, πρέπει τώρα να νιώσετε, να αισθανθείτε πώς θέλετε να είστε σε τρεις μήνες από τώρα. Χρειάζεται λίγος χρόνος εξοικείωσης με την ιδέα ώστε όταν συμβεί εσείς να είστε καλά με την επιβεβαίωση ότι δημιουργήσετε την πραγματικότητα. Ας πούμε όμως ότι θέλετε μετά από τρεις μήνες, περίπου τον Μάρτιο του 2008, να έχετε καλύτερα οικονομικά. Ο τρόπος για να το δημιουργήσετε δεν είναι να το οραματιστείτε. Σας υπογράφουμε ότι τα λεφτά δεν θα είναι εκεί. Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο, το γιατί δεν θα είναι εκεί.

Καταρχήν βάλτε τον νου σας να παίξει με το μέλλον των τριών μηνών σαν να το ζείτε αυτή τη στιγμή, ποιο είναι το χρηματικό ποσό που εάν το δημιουργούσατε αυτή τη στιγμή θα το παίρνατε στα χέρια σας και θα ήσασταν πλήρως ισορροπημένοι. Χρησιμοποιήστε τη σοφία σας. Δείτε σ' αυτό το τώρα που αφορά τρεις μήνες αλλά εσείς το ζείτε αυτή τη στιγμή το ποσό που όταν έρθει θα το διαχειριστείτε με άνεση και ψυχραιμία προχωρώντας στη ζωή σας. Αφού λοιπόν φέρετε την αίσθηση του μετά από ένα τρίμηνο στο τώρα, φέρτε τον χρόνο πλήρως μέσα σας, δηλαδή αισθανθείτε ότι βρίσκεστε μετά από ένα τρίμηνο, στην ημέρα που συμβαίνει το γεγονός: έρχονται αυτά τα χρήματα και είστε στην κουζίνα ή στο σαλόνι σας και τα χρήματα βρίσκονται μπροστά σας. Πώς νιώθετε έχοντας αυτό που θέλετε; Αυτή την αίσθηση νιώστε την παντού, πώς νιώθουν τα πόδια σας, η πλάτη σας, η κοιλιά σας, οι μηροί σας, το κεφάλι σας. Πώς νιώθετε; Τι σκέφτεστε;

Πώς είστε σ' αυτήν πραγματικότητα που είναι τώρα, μετά από τρεις μήνες; Η Χαριτίνη πήρε μια βαθιά ανάσα. Πιθανόν ακριβώς αυτό θα κάνει όταν συμβεί αυτό. Αυτή την κατάσταση σας καλούμε τώρα ν' αποτυπώσετε μέσα σας, να τη ζήσετε τώρα. Έτσι έχετε στείλει μια άλλη στενόμακρη δίνη μετά από τρεις μήνες, φορτισμένη με αίσθηση πραγματικότητας όχι με πιθανότητα, με πεποίθηση πραγματικότητας. Το βιώνετε ως τωρινή πραγματικότητα και έτσι η δίνη μεταφέρει ενέργεια πραγματικότητας για σας.

Δεν εύχεστε, δεν προσεύχεστε, δεν συνδημιουργείτε παρακαλώντας, δεν οραματίζεστε, δεν ικετεύετε, δεν τραγουδάτε, απλώς δημιουργείτε τώρα. Και το δημιουργείτε μέσα από τη βεβαιότητα της πραγματικότητας που βιώνετε. Δεν είναι η εικόνα σημαντική. Αυτό που αποτυπώνεται πάνω στην κάψουλα του χρόνου, είναι η αίσθηση που βιώνει αυτή τη στιγμή το σώμα σας πανηγυρίζοντας γιατί είναι μπροστά σας τα χρήματα, είναι η αίσθηση που τώρα ζείτε σαν πραγματικότητα και τότε γίνεται πραγματικότητα.

Δεν είναι πλέον κατάλληλο να μένετε στην αναμονή περιμένοντας ότι κάποτε, κάποια στιγμή θα έρθει το δικό σας λεωφορείο. Είναι ώρα να δημιουργήσετε αυτό που περιμένετε. Αυτό δεν ζητά μια πολύπλοκη διαδικασία. Χρειάζεται να θυμηθείτε ότι η πραγματικότητα γεννά την πραγματικότητα. Ο χρόνος της γης αλλάζει και συμπυκνώνεται και είναι φυσικό να καταρρέουν τα κομμάτια του χρόνου ώστε να μείνει ένα λαμπερό τώρα για σας. Δεν είναι έτσι φυσικό ν' αλλάξει και η σχέση σας μαζί του; Πολλά μέρη της συνειδητότητάς σας δυσκολεύονται ν' αλλάξουν λόγω της πεποίθησης του χρόνου. Καθώς όμως η ενέργειά σας εξελίσσεται, γίνεστε ευέλικτοι όπως ο χρόνος ώστε να δώσετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα άλλου συσχετισμού.

Δεν είναι μακριά το μέλλον όπου δεν θα έχετε καθόλου αίσθηση χρόνου, με την έννοια ημερολόγιο, ρολόι, προγράμματα και σχέδια για μετά από ένα χρόνο. Είναι κοντά ο εαυτός σας που ζει στο τώρα, σε συσχετισμό με τους ρυθμούς της ζωής, του ηλιακού συστήματος και της περιστροφής των ουράνιων σωμάτων μέσα στην πραγματικότητα. Αυτός είναι ο ρυθμός που μιλά στο πνεύμα σας η μουσική των σφαιρών και ο χρόνος και οι ρυθμοί που στηρίζουν τη ζωή σας. Αυτός είναι ο πραγματικός χρόνος.

Η ανθρώπινη φυλή είναι γνωστή στο σύμπαν για την μη προβλεψιμότητά της. Άλλες φορές πιστεύουμε ότι θα μείνετε πολύ χρόνο σε κάποιο θέμα, ενώ εσείς το λύνετε ακαριαία, και άλλες φορές φαίνεται ότι θα ξεπεράσετε αστραπιαία κάποιο άλλο, στο οποίο εσείς κολλάτε επί καιρό. Αυτό μας έχει μάθει πολλά για το τι σημαίνει να είσαι πνεύμα ντυμένο με ρούχα ανθρώπου που ζει μέσα στην τρισδιάστατη πραγματικότητα, μας έμαθε πολλά για το πώς αυτό ανατρέπει την κίνηση και την ροή της ενέργειας.

Θα θέλαμε τώρα να σας πούμε ότι η δική μας ευχή είναι να είστε καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα ήμαστε μαζί, να φέρετε όσο περισσότερη ειρήνη μπορείτε μέσα σας, ώστε να χωρέσετε και όσο περισσότερο Θεό μπορείτε μέσα σας.

Και έτσι είναι.

 

 © Χαριτίνη Χριστάκου 2007