Σμαραγδένιιος Κύκλος


Μasters του φωτός και του σκότους

17 Μαρτίου 2007

Είναι πάντα ενδιαφέρον να παρατηρεί κάποιος αυτά που διαδραματίζονται αλλού, γιατί τα βλέπει σε μια εκδοχή διαφορετική από εκείνη που βιώνουν όσοι τα ζουν άμεσα. Εμείς έχουμε αυτή την οπτική και θα θέλαμε σήμερα να συνεισφέρουμε την οπτική μας σε σάς που βρίσκεστε εκεί, στο «κάπου αλλού».

Βεβαίως θέλουμε να σας θυμίσουμε πως, το τι βλέπει κάθε ένας, εξαρτάται από το που στέκεται. Επομένως, μην θεωρήσετε ότι η οπτική μας είναι η μόνη ή η απόλυτη οπτική που υπάρχει για τη ζωή στη γη. Μπορείτε να ακούσετε και άλλες οπτικές ανάλογα με το ποιους θα καλέσετε, που ζουν οι καλεσμένοι σας, ποια είναι η δική τους αντίληψη της πραγματικότητας και της ζωής.

Δεν θα μιλήσουμε γενικά για τον πλανήτη, παρά μόνο για λίγο. Θα φροντίσουμε να εστιάσουμε την οπτική -τα κιάλια μας- σε πιο συγκεκριμένες περιοχές που σας αφορούν περισσότερο.

Θα ξεκινήσουμε όμως από το γενικότερο, στο οποίο θα αφιερώσουμε λιγότερο χρόνο.

Η Ευρύτερη Εικόνα της Γης

Αγαπητοί μας φίλοι,

καθώς αυτές οι τηλεπαθητικές επικοινωνίες πυκνώνουν σε ενέργεια και αυξάνουν σε ταχύτητα μετάδοσης, τα πράγματα για σας επιταχύνονται σε πολλά επίπεδα. Οι ζωές σας «αυγαταίνουν» με πολλούς τρόπους και οι εαυτοί σας πλουτίζουν και ανθίζουν με ρυθμούς και με ένταση, μερικές φορές πρωτόγνωρη.

Ίσως ένας εύκολος τρόπος να το περιγράψουμε είναι λέγοντας πως, κάθε ώρα που περνά η ανάσα του Θεού από σας, γίνεται και πιο κοντινή. Η άχνα της ζέστης, που βγαίνει από την ανάσα του, γίνεται αισθητή στο λαιμό ή στο πρόσωπό σας και αυτό δημιουργεί θέματα και καυτές εντάσεις, στα οποία καλείστε ν' αποφασίσετε. Χρησιμοποιούμε μεταφορές για να μιλήσουμε για τη θεϊκή ουσία σας, την θεϊκή παρουσία σας και την θεϊκή μετουσία σας.

Οι θεϊκές ενέργειες είναι σαν μια ανάσα καυτή πλέον μέσα στην αύρα σας και ζητούν δράση. Η κατάσταση συνολικά της ανθρωπότητας δεν είναι καθόλου μα καθόλου -όπως φαίνεται σε σας- μια αλλοπρόσαλλη, αποσυνδεδεμένη, αντικρουόμενη, αντιφατική σύνθεση από ενέργειες, από άτομα, από έθνη και από φυλές. Στα δικά σας μάτια αυτό φαίνεται. Εντούτοις, θα πούμε ότι η κατάσταση και η ενέργεια της ανθρωπότητας έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο μέσα στο τελευταίο ημερολογιακό σας έτος απ' όσο εσείς εκτιμάτε.

Ο τρόπος που έχουν προχωρήσει τα πράγματα σε σας γίνεται ορατός από τις ολοένα αυξανόμενες συγκρούσεις, αντιθέσεις, προβλήματα, αδιέξοδα. Αν αναρωτιέστε, εάν πραγματικά γίνεται μια σημαντική αλλαγή κι αν έχετε καταφέρει κάτι να κάνετε, θα σας καλέσουμε να κοιτάξετε οι ίδιοι την κατάντια της πραγματικότητας στην οποία ζείτε. Θα σας ζητήσουμε να καταλάβετε ότι αυτή η κατάντια που αυξάνεται κατακόρυφα, μέρα με τη μέρα και όχι μήνα με το μήνα, είναι η απόδειξη ότι εξελίσσεστε γρήγορα και ότι το φως βρίσκει τον τρόπο του να τρυπώσει μέσα στις ψυχές, στις καρδιές και στα μυαλά των ανθρώπων.

Μπορεί εσείς ως πρωτοπόροι να θέλατε να είχατε ήδη φτάσει στον τερματισμό και να είχατε κόψει την κορδέλα... Θα σας θυμίσουμε ότι κινείστε συνολικά, όπως συμβαίνει στις πορείες τις οποίες βλέπετε: όσοι ενώνονται για ένα σκοπό, δεν ξεκόβουν, δεν διασκορπίζονται. Φροντίζουν να κινούνται συγχρονισμένα, μαζί. Αν κάποιοι προχωρήσουν πιο γρήγορα και καταλάβουν ότι ο κύριος κορμός της πορείας τους έχει μείνει πίσω, φροντίζουν να συγχρονιστούν μαζί τους πηγαίνοντας λίγο πιο αργά, ώστε οι υπόλοιποι να τους φτάσουν και να παραμείνει η ομάδα ενωμένη.

Το Μεγαλείο μιας Κατάντιας

Ο λόγος που δεν τις βλέπετε τις αλλαγές που συμβαίνουν είναι γιατί βρίσκεστε μέσα στο μάτι του κυκλώνα και της αλλαγής. Βρίσκεστε στον πυρήνα της. Τώρα που τα πράγματα πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, η συγχρονικότητα μεταξύ των ανθρώπων γίνεται πιο σημαντική και τα βήματα αποκτούν τον ίδιο ρυθμό. Αν κοιτάξετε τον τελευταίο χρόνο της ζωής σας, θα δείτε ότι φαίνεται να υπάρχουν δύο διαφορετικές ενέργειες που σας κινούν. Η μια που με πάθος θέλει να κάνει κάτι και η άλλη που με πάθος θέλει να μείνει εκεί που βρίσκεται. Αυτές εκφράζουν μια συνολική κίνηση -της ανθρωπότητας-, της οποίας δεν είστε άμοιροι ή αμέτοχοι.

Οι αλλαγές γίνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Και οι ασχήμιες και τα προβλήματα, οι κατάντιες, ολοένα και θ' αυξάνουν. Αυτό δεν πρέπει να σας λυπεί γιατί ξέρετε πως αυτές είναι οι αποδείξεις της καλής αλλαγής που γίνεται. Ό,τι είναι σάπιο, αγαπητοί φίλοι, πρέπει να φύγει και ν' αντικατασταθεί με κάτι υγιές. Ό,τι είναι χαλασμένο, πρέπει ν' αντικατασταθεί από κάτι που έχει ζωτικότητα. Ό,τι έχει κατ' ουσίαν πεθάνει, πρέπει να φύγει από τη μέση και τη θέση του να πάρει κάτι ζωντανό.

Και ζείτε ακριβώς αυτό. Θα έπρεπε, όπως εμείς τουλάχιστον βλέπουμε τη Γη, να είστε πολύ περήφανοι για την κατάντια στην οποία καταφέρατε να οδηγήσετε τον πλανήτη σας, το σύστημά σας, την κοινωνία σας, και τον εαυτό σας - οδηγήσατε τα πάντα σ' ένα τεράστιο φαινομενικά αδιέξοδο. Θυμηθείτε όμως ότι μέσα στο νου του Θεού δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Όλα γίνονται γιατί έχουν στόχο και σκοπό. Μην μείνετε στην ψευδαίσθηση και στην αυταπάτη των αδιεξόδων και της κατάντιας της συνολικής του κόσμου σας. Ο κόσμος σας είναι πολύ πιο όμορφος τώρα, από οποτεδήποτε άλλοτε στο παρελθόν! Όσο μεγαλύτερες είναι οι κακίες και οι ασχήμιες, τόσο περισσότερο εσείς πρέπει να χειροκροτάτε και να ευλογείτε και να χαίρεστε, γιατί ξέρετε ότι αυτοί είναι οι προπομποί και τα σημάδια της δουλειάς που έχετε κάνει για ν' αγκαλιάσετε το φως και να βγάλετε το σκοτάδι μέσα από τις αποφάσεις σας να πείτε τις αλήθειες, να τιμήσετε την αλήθεια σας και να διαλέξετε το δρόμο της καρδιάς σας και όχι του συμφέροντός σας. Όλες οι αποφάσεις όλων των ανθρώπων, σε όλη τη Γη, έφεραν τη Γη στο μεγαλείο που κρύβει μέσα της αυτή η κατάντια.

Αγαπητοί μας, η Γη δεν έχει ανακόψει ταχύτητα εξέλιξης καθόλου. Η Γη ίσα-ίσα βρίσκεται σε απίστευτη επιτάχυνση. Αυτό καταμαρτυρεί η συνολική -σε όλα τα κράτη, σε όλα τα έθνη και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης- ανακατωσούρα και αναστάτωση και ασχήμια. Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά και βρίσκεστε στο 2007 - δηλαδή λίγα χρόνια πριν από ένα πολύ σημαντικό ορόσημο. Ήδη όλη η Γη πλημμυρίζεται από την ασχήμια. Αυτό θα έπρεπε να σας δίνει τρανταχτές αποδείξεις για το γεγονός ότι προφανέστατα έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι προφανές ότι τα σκοτάδια που τόσο καιρό κρύβονταν μέσα στις κοιλιές και τα σπλάχνα της Γης και των κοινωνιών των ανθρώπινων, δεν μπορούν πια άλλο να μείνουν μέσα τους και οι κοινωνίες τα πετάνε στον αέρα! Τα βλέπουν πλέον όλοι και έτσι έχουν τη δυνατότητα όλοι να τα σκεφτούν και ν' αποφασίσουν εάν τα θέλουν ή όχι.

Το Ενεργειακό Δυναμικό του Μέλλοντος

Ξέρετε, δεν είναι απαραίτητο να τρέξετε σε μια πορεία για να πάρετε αυτή την απόφαση. Άνθρωποι ανύποπτοι και άγνωστοι σε σας, παντού, σε όλες τις χώρες και σε όλα τα κράτη, παίρνουν αποφάσεις ενώ κάθονται στον καναπέ τους και βλέπουν τα νέα, ενώ διαβάζουν την εφημερίδα τους, ενώ επισκέπτονται το internet. Καθώς κάθε νέα ασχήμια έρχεται να εμφανιστεί στην πραγματικότητά τους, ασυνείδητα παίρνουν θέση απέναντι της. Για παράδειγμα, όταν βλέπετε τον βιασμό ενός ολόκληρου έθνους, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα, ήδη την ώρα που το βλέπετε ως αθώοι πολίτες, έχετε πάρει θέση και έχετε «πει» ότι αυτό δεν σας αρέσει, ότι είναι αποτρόπαιο, ότι δεν θέλετε να συνεχίζεται και ότι κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό. Αυτό ακριβώς είναι η ενεργειακή σας κατάθεση για το μέλλον. Έτσι δημιουργείτε το μέλλον. Μέσα απ' όλες αυτές τις αποφάσεις που ασυνείδητα και συνολικά η ανθρωπότητα παίρνει για τις ασχήμιες που εμφανίζονται. Και όσο περισσότερες ασχήμιες εμφανίζονται, τόσο πιο λίγοι είναι οι άνθρωποι που δεν παίρνουν θέση! Τόσο πιο πολύ οι συνειδήσεις και η ηθική των ανθρώπων ερεθίζονται, ευαισθητοποιούνται και ενεργοποιούνται. Δεν χρειάζεται να βγει η ανθρωπότητα στους δρόμους να διατυμπανίσει την αντίθεσή της γιατί, αγαπητοί φίλοι, εμείς τουλάχιστον την έχουμε ακούσει και είναι τρανταχτή και βροντερή. Σας λέμε ότι η ανθρωπότητα έχει ήδη δημιουργήσει τις μελλοντικές της ενέργειες γι' αυτά που δεν θέλει. Παρακολουθώντας τις ειδήσεις ή διαβάζοντας εφημερίδες, «μιλά» στο Σύμπαν γι' αυτά που θέλει.

Μην νομίζετε ότι χρειάζεται αυτή η αίθουσα να είναι κατάμεστη για να πειστείτε ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται αριστουργηματικά και ότι η ανθρωπότητα αξίζει κάθε τιμή και σεβασμό από μέρους σας γι' αυτό το οποίο επιτυγχάνει μέσα από την ασχήμια. Και μην νομίζετε ότι η αλλαγή θα γίνει μόνο από εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ ή από άλλες αντίστοιχες ομάδες. Αγαπητοί μας φίλοι, η αλλαγή θα γίνει από όλους.

Εσείς μπορεί να έχετε το προνόμιο να συμμετέχετε και να γνωρίζετε συνειδητά τι συμβαίνει, και αυτό σας καθιστά λιγότερο ευάλωτους στο φόβο. Αλλά σας λέμε ότι κι όλοι οι υπόλοιποι «ανύποπτοι» άνθρωποι στα σπίτια τους ή στις καλύβες τους ή στην ύπαιθρο - όπου μένουν, με αυτά που βλέπουν και ακούν, παίρνουν θέση. Δημιουργούν το ενεργειακό δυναμικό του μέλλοντος. Αποφασίζουν για το τι δεν θέλουν. Αυτή λοιπόν η ασχήμια επιτελεί έναν σπουδαίο ρόλο. Δείχνει ξεκάθαρα την τωρινή εικόνα για το πώς είναι τώρα και πώς ήταν μέχρι τώρα η πραγματικότητα. Τίποτα πια δεν είναι κρυμμένο και ακόμα περισσότερα θα βγουν στη φόρα, ώστε να μην χρειάζεται καμιά ειδική αποκωδικοποίηση για να πάρει η ανθρωπότητα θέση για το πώς θέλει να είναι το μέλλον της.

Όλη η ασχήμια, όλη η διαφθορά και όλο το ψέμα θα βγουν στην επιφάνεια. Τόσο, που δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που δεν θα έχει πάρει θέση απέναντι σε αυτό το μεγαλειώδες κίνημα  προ δημιουργίας και συνδημιουργίας των ανθρώπων.

Αυτό το κίνημα δεν ξεκίνησε απ' έξω. Ξεκίνησε από τις ψυχές των ανθρώπων. Και υπήρξαν οι πρωτοπόροι, όπως κι εσείς και άλλοι πριν από σας, οι οποίοι είπαν ότι δεν θέλουν κανένα ψέμα και κανένα συμβιβασμό στη ζωή τους. Δήλωσαν ότι δεν τους αρέσει να ζουν με προσχήματα. Και άρχισαν να ζουν τις ζωές τους διαφορετικά. Εκείνοι που το έκαναν πολύ πιο παλιά από σας, χαρακτηρίστηκαν «αλήτες». Πάρα πολλά κινήματα στη Γη, τον τελευταίο αιώνα ειδικά, είχαν σαν στόχο να κινητοποιήσουν την συνείδηση της ανθρωπότητας ώστε οι άνθρωποι να σκεφτούν αν η ζωή που ζουν είναι αληθινή ή απλώς μια θεατρική παράσταση. Κάποιοι, δειλά-δειλά, άρχισαν να συμφωνούν με τους χίπηδες ή αργότερα με τους χεβυ-μεταλλίστες, με τους «ταραξίες», με τους αμφισβητίες της τάξης και της εξουσίας, με τις φωνές των περίεργων, των παράξενων περιβαλλοντολόγων που έκαναν τρελά και παράδοξα πράγματα. Χάρη σ' όλους αυτούς, πολλά μυαλά και πολλές καρδιές άρχισαν ν' αναρωτιούνται και να προβληματίζονται για την αλήθεια και την ουσία της ζωής τους.

Η Κρίσιμη Μάζα

Μέσα στα τελευταία 100 χρόνια, αυτό που βλέπουμε, είναι μεγαλειώδες, είναι συγκλονιστικό και δεν έχει και προηγούμενο. Οι μάζες που έχουν αφυπνιστεί, ο αριθμός των ανθρώπων που έχει ευαισθητοποιηθεί, είναι πέρα από τη δική σας φαντασία, καθώς για σας πιθανόν οι ομάδες που έχουν αφυπνιστεί να είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ή έστω μερικά εκατομμύρια από αυτό που ονομάζετε φίλους του φωτός.

Θα σας πούμε από τη δική μας οπτική, οι ψυχές και οι καρδιές που έχουν αφυπνιστεί, είναι εκατοντάδες εκατομμύρια! Ο συνολικός σας πληθυσμός ξεπερνάει πια τα έξι δις και θα σας πούμε ότι ήδη οι μισοί βρίσκεστε σε ευαισθητοποίηση. Μιλάτε για την κρίσιμη μάζα, αλλά δεν ξέρετε ότι η κρίσιμη μάζα έχει ενεργοποιηθεί. Η κρίσιμη μάζα είναι σε αφύπνιση και δεν χρειάζεται να ξέρει συνειδητά τι συμβαίνει. Αυτό που χρειάζεται είναι η απόφασή τους. Και την απόφασή τους την παίρνουν ο καθένας στο μέρος που στέκεται, στο μέρος που ζει.

Παρότι φαίνεται η Γη να λειτουργεί κάτω από ένα «τυραννικό σύστημα» που δεν βοηθά τους ανθρώπους να θυμηθούν ποιοι είναι και να τιμήσει ο ένας στον άλλον την αλήθεια τους, θα σας πούμε με μεγάλη συγκίνηση ότι είστε πολύ πιο ακέραιοι από ότι εσείς βλέπετε. Οι καρδιές της ανθρωπότητας, στη συντριπτική της πλειοψηφία και εννοούμε το 95%, είναι καθαρές και αγνές. Οι άνθρωποι θέλουν και το όμορφο και θέλουν και το καλό. Η ανθρωπότητα θέλει την ανθρωπιά και θέλει και το σεβασμό. Παρόλα όσα έχετε ζήσει, επί σειρές ζωών, οι ψυχές των ανθρώπων και της ανθρωπότητας συνεχίζουν να είναι καθαρές. Αυτό έχει δώσει τη δυνατότητα σ' αυτό το 95% να ευαισθητοποιηθεί ώστε να δημιουργηθεί μια αποθήκη προδημιουργίας του μέλλοντος γύρω από τη Γη.

Αγαπητοί μας φίλοι, οι άνθρωποι είστε πολύ πιο όμορφα όντα από ότι εσείς βλέπετε. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο άξια όντα απ' αυτό που εσείς καταλαβαίνετε. Οι άνθρωποι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος, που όταν το ερώτημα τεθεί, απαντούν με απίστευτη αγάπη και σεβασμό και εντιμότητα και μεγάλη διαφάνεια.

Δεν είστε καθόλου αυτό που εσείς βλέπετε συνολικά. Φυσικά υπάρχουν εκείνοι, τους οποίους η πραγματικότητα κατάφερε να τους κάνει να ξεχάσουν παντελώς το ποιοι είναι, αλλά είναι τόσο λίγοι για να εστιάζει κανείς.

Έτσι λοιπόν, θέλουμε να σας πούμε ότι από τη δική μας οπτική, ο πλανήτης σας βρίσκεται σε οργασμική εξέλιξη και ένταση. Μην σας φαίνεται λοιπόν δυσάρεστος αυτός ο οργασμός. Είναι απλώς θέμα δικής σας οπτικής. Αν ο οργασμός σάς βοηθά ν' αποτινάξετε τον εγκλωβισμό και το σκοτάδι, δεν βλέπουμε ποιο είναι το κακό σ' αυτό. Η ανθρωπότητα αξίζει πολύ μεγαλύτερου σεβασμού, όχι μόνο από σας, αλλά και απ' όλο το Σύμπαν. Τουλάχιστον εμείς από εκεί που παρακολουθούμε, βλέπουμε απίστευτη εξέλιξη και μεγαλείο. Ελπίζουμε ότι με όσα σάς μεταφέραμε, σας βοηθήσαμε έστω και λίγο να δείτε αυτό που ζείτε με άλλα μάτια.

Η Γεωγραφική σας Πραγματικότητα

Θα προχωρήσουμε να μιλήσουμε τώρα γι' αυτό που συμβαίνει στην πιο εντοπισμένη μικρή σας πραγματικότητα, ως ένα κομμάτι της μεγαλύτερης.

Ο φακός μας δεν θα εστιαστεί, αγαπητοί μας φίλοι, στη χώρα σας μόνο - γιατί η χώρα σας βρίσκεται σ' ένα σημείο που αφορά ένα ευρύτερο χώρο, του οποίου οι ενέργειες είναι συνενωμένες και καταλαμβάνουν κι ένα μέρος από την προσφιλή σας γειτονική χώρα, την Τουρκία, καθώς και ένα μέρος από τη Βόρειο Αφρική και τα Βαλκάνια. Η χώρα σας είναι σαν την κουκίδα στη μέση και μερικές φορές είναι και ενοχλητική καθώς στέκεται ακριβώς στη μέση, ρυθμίζοντας έτσι τις ενέργειες που ρέουν στην ευρύτερη περιοχή.

Θα σας καλέσουμε ν' ακούσετε αυτά που έχουμε να σας πούμε, θυμίζοντάς σας ότι δεν είναι υποχρεωτικό να υιοθετήσετε τη δική μας οπτική. Υπάρχουν και πολλές άλλες. Εσείς θα διαλέξετε τι σας ταιριάζει. Από τη δική μας οπτική, οι ψυχές οι οποίες ενσαρκώνονται σ' αυτήν την ευρύτερη περιοχή είναι ψυχές, οι οποίες έχουν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό: Έχουν βιώσει πολύ τη διττότητα. Έχουν γνωρίσει πολύ το σκοτάδι. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο 100% των ψυχών, γιατί πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Θα πούμε όμως ότι είναι κοινό χαρακτηριστικό των ψυχών οι οποίες  ενσαρκώνονται σ' αυτούς τους χώρους, καθώς και σε κάποιους χώρους της Μέσης Ανατολής, ότι είναι ψυχές που έχουν σπουδάσει σ' επίπεδο 3 διδακτορικών το σκοτάδι και τη δύναμη του σκοταδιού. Είναι ψυχές οι οποίες είναι masters στην δύναμη του σκότους.

Αυτές οι ψυχές αποφασίζουν να γεννιούνται στο χώρο αυτό είτε γιατί βρίσκονται τώρα στις σπουδές τους και τους δίνονται μεγάλες ευκαιρίες ν' αποκτήσουν ένα διδακτορικό στην τέχνη της χειραγώγησης, στην τέχνη του ψεύδους, στην τέχνη της συκοφαντίας, στην τέχνη της συνωμοσίας [είναι πολύ ενδιαφέροντες τομείς αυτοί],είτε γιατί έχουν ήδη πάρει τα διδακτορικά τους στις μαύρες τέχνες και είναι ήδη  masters του σκότους, και τώρα βρίσκονται στο στάδιο της ανάκτησης του εαυτού τους.

Έτσι αποφασίζουν να γεννηθούν ακριβώς εκεί γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τις ενέργειες, και ξέρουν ότι θα συναντηθούν με τη μέγιστη πρόκληση. Η μέγιστη πρόκληση για έναν master είναι ν' ασχοληθεί με τον τομέα της μαεστρίας του γιατί γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργούν οι ενέργειες και του είναι πολύ εύκολο να μετέλθει τις τέχνες που γνώριζε.

Μάστερς του Φωτός και του Σκότους

Σ' αυτή την περιοχή λοιπόν γεννιόνται ψυχές που, είτε σπουδάζουν το σκοτάδι, είτε έχουν αποφοιτήσει απ' αυτό και έτσι έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα να ενοποιηθούν με το θείο. Βλέπετε, καθώς η αποφοίτηση από το σκότος συνιστά περισσότερο από το μισή διαδρομή για την συνειδητή επιστροφή στην Εστία, οι ψυχές ξέρουν ότι τους εναπομένει μικρή πορεία. Δεν μιλάμε σε αναλογίες προηγουμένων ζωών, ή της προηγούμενης ζωής σας ή της προ-προηγούμενης. Μιλάμε σε αναλογίες χρόνου όλων των ζωών που έχετε ζήσει ως άνθρωποι.

Έτσι λοιπόν η ιδιαίτερη χημεία της συγκεκριμένης περιοχής είναι ότι έχει και όσους εκπαιδεύονται ως masters στο σκοτάδι και όσους είναι έτοιμοι ν' αποφοιτήσουν και να φωτιστούν.

Οι ψυχές που γεννιόνται έχοντας ολοκληρώσει την τέχνη της χειραγώγησης ή κάποια άλλη τέχνη σκότους, συντονίζονται πιο εύκολα με το σκότος και αυτό φαίνεται να τις κρατά πίσω. Μέσα από τον συντονισμό, νιώθουν τις συχνότητες που συνδέονται με τον εγκλωβισμό και το αδιέξοδο. Αν αναρωτιέστε γιατί οι Έλληνες ως φυλή είναι εύκολο να είναι «νταουνιάρηδες», ο λόγος είναι γιατί οι περισσότεροι είναι πολύ παλιές ψυχές που βρίσκονται κοντά στην αποφοίτηση, αλλά ταυτόχρονα είναι και ψυχές που έχοντας αποφοιτήσει από το σκοτάδι, εύκολα μπερδεύονται απ' αυτό και αναχαιτίζονται. Βλέπετε ένας master στο φως δεν μπορεί να αποφοιτήσει, αν δεν έχει ήδη αποφοιτήσει στο σκοτάδι. Γι' αυτό έχουν πολλές αμφιβολίες και αμφισβητήσεις μέσα τους.

Οι Έλληνες και οι ευρύτερες φυλές της περιοχής, έχουν ένα τέτοιο δυναμικό. Οι περισσότερες ψυχές είναι πολύ παλιές και τους είναι εύκολο ν' αποφοιτήσουν, αλλά κατατρέχονται από τα φαντάσματα του παρελθόντος, που τούς δημιουργούν πολύ βαθιές υπαρξιακές αμφιβολίες για το ποιοι είναι πραγματικά, για το αν αυτά συμβαίνουν πραγματικά, για το αν μπορούν να εμπιστευθούν, για το αν βρίσκονται στο κατάλληλο μονοπάτι, για το αν πρέπει να προχωρήσουν σε εκείνο το δρόμο ή στον άλλο το δρόμο, αν πρέπει να κάνουν αυτή την τεχνική ή την άλλη, αν πρέπει να ακολουθήσουν τον τάδε δάσκαλο ή τον άλλο δάσκαλο, εάν απατώνται ή απατούν. Γνωρίζετε πολύ καλά γιατί μιλάμε...

Ενεργειακά Σεισμογενής

Αυτό λοιπόν που βλέπουμε είναι μια ενδιαφέρουσα χημεία ψυχών και ενεργειακού δυναμικού σ' αυτόν τον χώρο. Αυτός ο χώρος σε σχέση με το σύνολο της γήινης σφαίρας διευρύνεται. Αυτό σημαίνει για μας που το παρατηρούμε ότι τα τελευταία 50 χρόνια ολοένα και περισσότερες ψυχές, που είναι έτοιμες για ανάληψη, ενσαρκώνονται σ' αυτή την περιοχή και έτσι οι ενέργειες διαστέλλονται σ' αυτόν τον χώρο. Παρατηρούμε ότι αυτός ο χώρος μέσα στα τελευταία 50 χρόνια έχει διευρύνει τις ενεργειακές του συνδέσεις με την υπόλοιπη υδρόγειο, και υπάρχει μια ιδιαίτερη κινητικότητα στην ενέργεια της περιοχής εκεί, η οποία επηρεάζει το σύνολο της ενέργειας της υδρογείου.

Παρατηρούμε επίσης ότι η δική σας περιοχή σε σχέση με άλλες περιοχές, εμφανίζεται ως η πλέονσεισμογενής ενεργειακά. Για μας που το παρατηρούμε αυτή τη στιγμή πιο προσεκτικά για χάρη σας, αυτό σημαίνει ότι κάτι πολύ σημαντικό προετοιμάζεται. Σημαίνει επίσης ότι η ενέργεια του χώρου σας, θα καλέσει πολλούς από σας  να πάνε σε άλλους χώρους, σε άλλες χώρες, σε άλλες ηπείρους.

Υπάρχει μια ιδιαίτερη και ευλογημένη φόρτιση στο ενεργειακό δικτύωμα που αντιστοιχεί σ' αυτό τον χώρο. Δεν το λέμε αυτό ως μια πληροφορία που σας διακρίνει από τους υπόλοιπους πάνω στην υδρόγειο, αλλά ως κίνηση και δόνηση της ενέργειας σ' αυτό τον χώρο.

Ίσως διαισθάνεστε ότι σας αντιστοιχεί ένας σημαντικός ρόλος, ίσως και καθοριστικός, στις εξελίξεις. Οι πύλες επικοινωνίας αυτού του χώρου είναι πολύ πιο πυκνές από ότι αλλού. Αυτό θα έπρεπε να έχει μεταφραστεί στην πραγματικότητά σας με την παρουσία πολλών διάμεσων, που θα μετέφεραν πληροφορίες. Αυτό ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί, αλλά θα υλοποιηθεί πολύ σύντομα. Όσοι ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας σ' αυτή την περιοχή, θα μεταφέρουν μια τελείως άλλη γκάμα δόνησης, ένα άλλο φάσμα δονητικό γι' αυτό τον πλανήτη. Θα σηματοδοτήσουν το καινούργιο ξεκίνημα και θα πυροδοτήσουν σκέψεις, ιδέες και αισθήσεις που ακόμα δεν έχουν αγγιχθεί μέσα στις καρδιές και στην ενέργεια των ανθρώπων.

Καθώς οιmasters του φωτός ετοιμάζονται, στο σχέδιό τους είναι να περιμένουν μέχρι τη στιγμή που θα μπορούν ν' αρχίσουν να μεταφέρουν τις πληροφορίες του νέου ξεκινήματος και κρυιολεκτικά της νέας πραγματικότητας. Οι πληροφορίες που έχετε ήδη παραλάβει είναι προκαταρτικές ιστορίες. Οι πραγματικές πληροφορίες δεν έχουν ακουστεί ακόμα. Γι' αυτές ετοιμάζεστε και όσα έχουν μεταφερθεί μέχρι τώρα, ήταν προετοιμασία για ν' ακούσετε τη συνέχεια. Δεν είναι ακόμα η ώρα γι' αυτό, αλλά η ώρα είναι πολύ κοντά.

Το 2008 είναι μια χρονιά που οι καμπάνες θα ηχήσουν. Το 2007 καθόλου τυχαία σας καλεί να σταθείτε στην ενέργειά σας. Σας προετοιμάζει για τις καμπάνες που θ' ακούσετε. Μέσα σ'  αυτή την αίθουσα τα διάμεσα, τα άτομα που έχουν έρθει για να επικοινωνήσουν με τους αόρατους κόσμους, είναι αμέτρητα, δεν μπορούμε να τα μετρήσουμε. Είστε οι περισσότεροι. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Έλληνες, ισχύει για όλες τις φυλές που κατοικούν στον ευρύτερο αυτό το χώρο. Οι ικανότητες επικοινωνίας είναι πολύ μεγάλες. Και οι πληροφορίες που έχουν να φέρουν, θα είναι πέρα από το φάσμα της διττότητας και με έναν τρόπο που θα κάνει τον εγκέφαλό σας να κελαηδήσει.

Πολλοί είναι θεραπευτές εδώ και στην ευρύτερη περιοχή. Πολλοί είναι masters στη συνειδητότητα. Και πολύ σημαντικές θεραπείες θα γεννηθούν στον ευρύτερο αυτό χώρο. Μέχρι τώρα η κίνηση ήταν περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο προς τον χώρο αυτό. Σας λέμε ότι βλέπουμε ότι αυτή η κίνηση αντιστρέφεται. Το ρολόι είναι πολύ κοντά να χτυπήσει την  επιστροφή της κίνησης. Έχετε να εξάγετε - όλος αυτός ο χώρος, τα Βαλκάνια και η ανατολή, έχετε να εξάγετε πολύ μεγάλα δυναμικά στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα σας. Είστε από αυτούς που θ' αποφοιτήσουν με λαμπρά χρώματα. Είστε από εκείνους, που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή και αυτή δεν έχει έρθει ακόμα. Πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, χωρίς εντούτοις να σταματήσετε να κοιτάτε το φως και να μένετε μαζί του.

Επίσης σ' αυτό το συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν πολλές ενέργειες αποθηκευμένες από την αρχή του χρόνου της Γης είτε σε βουνά, είτε σε θάλασσες. Σ' όλη την περιοχή, τεράστιες ενεργειακές αποθήκες από υλικό διαθέσιμο, γεμάτο μνήμες, ικανότητες, κωδικούς και αφυπνίσεις. Παρατηρούμε ότι αυτός ο χώρος είναι υπερφορτωμένος από αυτές τις ενέργειες, και μ' αυτή την έννοια επιβεβαιώνουμε αυτό που σας είπαμε λίγο πριν, ότι ο χώρος σας έχει μια ιδιαίτερη ευλογία. Εσείς βέβαια αισθάνεστε αυτή την ευλογία σαν βάρος στους ώμους σας ή στις κοιλιές σας. Εντούτοις η φόρτιση είναι ευλογία. Κάθεστε πάνω στον χρυσό της Γης κι ας μην το έχετε συνειδητοποιήσει. Ακόμα δεν έχετε βρει τον τρόπο να τον χρησιμοποιήσετε, να τον αφομοιώσετε και να μετουσιώσετε τα κομμάτια του.

Παρατηρούμε επίσης ότι η ιδιαίτερη χημεία της ευρύτερης περιοχής είναι τέτοια που καθιστά απολύτως απαραίτητο για τη ζωή σας να βρείτε την ενέργεια της ενότητας, αλλιώς θα υποφέρετε. Ως masters και παλιές ψυχές, ξέρετε ότι έχετε την ικανότητα ενότητας. Μπορεί να θυμώνετε γιατί δεν την ενεργοποιείτε ακόμα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνετε. Θυμηθείτε ότι υπάρχει κι ένας συγχρονισμός τον οποίο πρέπει να τιμήσετε.

Η ενότητα λοιπόν είναι από τις πιο σημαντικές ενέργειες που εγκυμονούνται στην περιοχή και αυτός ο χώρος είναι μια από τις πιο πιθανές αποθήκες-δεξαμενές της Γης για την γείωση και την υλοποίηση στα αρχικά στάδια της ενότητας. Αν εσείς καταφέρετε να φτάσετε στην ενότητα στο σωστό χρόνο, μαγικά και αλχημικά πράγματα θα συμβούν παντού γύρω σας: Δεν θα έχετε κυβέρνηση γιατί δεν θα τη χρειάζεστε πια, και αυτομάτως πάρα πολλοί άλλοι στην περιοχή θ' ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Θα φαίνεται σαν να κινήστε συντονισμένοι και ενοποιημένοι για πράγματα, χωρίς να έχετε συζητήσει τίποτα μεταξύ σας. Σαν να ξυπνήσατε και μέσα στον ύπνο σας να είχατε όλοι αποφασίσει ότι θα έπρεπε να κάνετε αυτό ή εκείνο, εκείνη την ημέρα. Και θα το κάνετε. Και αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει με μαθηματική ακρίβεια αλλά με εκθετικές αναλογίες σ' όλους τους χώρους γύρω σας.

Αγαπητοί φίλοι, αυτό που έχουμε να σας πούμε, όχι για να συνεισφέρουμε στον εγωκεντρισμό σας αλλά για να συνεισφέρουμε στην επίγνωσή σας, είναι ότι την ώρα που θα συμβούν τα πρώτα 3 βήματα σ' αυτό το χώρο, η ανάληψη του πλανήτη θα έχει εγκαινιαστεί.

Είστε η κουρτίνα! Είστε εκείνοι που τραβούν την κουρτίνα και φαίνεται η παράσταση και αυτό που συμβαίνει από πίσω. Σε σας εναποτίθεται ένας σημαντικός ρόλος. Προφανέστατα, έχετε πολύ μεγαλύτερη αγάπη μέσα σας απ' ότι κατανοείτε, έχετε πολύ μεγαλύτερη ενότητα απ' ότι έχετε αντιληφθεί. Και προφανέστατα ο λόγος που οδήγησε αυτές τις ψυχές, που έχουν περάσει από τους κόσμους της αγωνίας και του αδιέξοδου, να γεννηθούν σ' αυτή την περιοχή, είναι γιατί ήξεραν ότι αυτή η περιοχή θα σηκώσει αυτές τις κουρτίνες. Θα είναι ο τελετάρχης στην  τελετή εκκίνησης της αλλαγής.

 Παρακαλούμε πολύ, να παραλάβετε την ενέργεια αυτής της στιγμής όπως ακριβώς σας μεταφέρεται, χωρίς κανέναν εγωκεντρισμό και χωρίς καμία διάκριση. Αλλιώς κινδυνεύετε αυτό το οποίο είναι το πιο όμορφο να το χαλάσετε. Αλλιώς κινδυνεύετε το δώρο που σας δίνεται σήμερα, πολύ απογυμνωμένο, να το βιάσετε. Τα δώρα όταν δίδονται, δίδονται για να παραληφθούν όπως παραδίδονται. Όχι αλλαγμένα.

 Η ευρύτερη περιοχή κατοικείται από ψυχές, οι οποίες είναι ζουν μέσα στην Χριστική ενέργεια. Αυτή η Χριστική ενέργεια δεν θα ήθελε να γίνει ενέργεια εκμετάλλευσης και διαφοροποίησης ανάμεσα στους ανθρώπους. Θα ήθελε να γίνει ενέργεια ενοποίησης και ομοιότητας ανάμεσα στους ανθρώπους.

 Εσείς οι οποίοι ανύποπτοι ακούτε αυτά σήμερα και κάθεστε σ' αυτές τις καρέκλες, έχετε τόσα δώρα να δώσετε, που μερικές φορές απορείτε, αμφισβητείτε και φοβάστε ότι δεν μπορεί αυτό που αισθάνεστε να είναι ακριβώς έτσι. Εντούτοις η περιοχή σας, είναι μια περιοχή μεγάλων αποθηκών και αγάπης και φωτός, αλλά και σκοταδιού.

Κάθεστε μέσα σ' ένα καζάνι που βράζει. Άλλες φορές σας αρέσει γιατί νιώθετε ότι κάνετε αποτοξίνωση από τη ζέστη του, σαν να είστε σε χαμάμ και άλλες φορές αισθάνεστε ότι τσουρουφλίζεται και καίγεται η επιδερμίδα σας και πονάτε και υποφέρετε. Αυτό είναι το σύνολο της συνολικής ενέργειας της περιοχής όπου βρίσκεστε.

Κατ' ουσίαν καλείστε να εξοικειωθείτε με τη φωτιά του Πνεύματος! Αυτή η φωτιά έχει την ιδιαιτερότητα να μην σας καίει - ούτε σαν χαμάμ, ούτε σαν κάψιμο. Μπορεί να μην είναι ούτε αποτοξίνωση, ούτε πόνος. Μπορεί να είναι η φωτιά που μετουσιώνει το σκοτάδι, τα προβλήματα, το παρελθόν και δημιουργεί ένα τελείως καινούργιο μέλλον. Αυτή είναι η φωτιά, την οποία εσείς προσπαθείτε να συνηθίσετε κατοικώντας σ' αυτόν τον ευρύτερο χώρο. Εσείς και άλλοι πολλοί.

Αυτή τη φωτιά, πολλοί προσπαθούν να επισκιάσουν δημιουργώντας εξωτερικές φωτιές. Είναι εύκολο κάποιος να παραπλανηθεί και αντί να κοιτάει το καζάνι που μέσα του βράζει, να κοιτάζει τα καζάνια που έξω του βράζουν. Αντί να ασχολείται με τη φωτιά που μέσα του καίει, να κοιτάει τις φωτιές που καίνε έξω του. Οι ενέργειες έχουν συνειδητότητα - εκεί όπου υπάρχουν τα μεγάλα δώρα, είναι φυσικό να υπάρχουν και μεγάλες προκλήσεις. Είναι αναμενόμενο να συμβούν μεγάλα γεγονότα για να σας κάνουν να κοιτάτε πιο πολύ απέξω σας παρά να συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει μέσα σας.

Και πάνω σ' αυτό θα πούμε το εξής και θα κλείσουμε:

οι φωτιές που ανάβουν στους δρόμους σας όλο και πιο συχνά τώρα τελευταία, σας μιλάνε για τις φωτιές που ανάβουν μέσα σας, σας δείχνουν ότι κάτι πολύ μεγάλο ανατρέπεται μέσα στους εαυτούς σας. Κάτι βρισκόταν σε αναβρασμό σιωπηλό και αποφάσισε ότι δεν θα είναι έτσι πλέον.Μην θυμώνετε με τις φωτιές στους δρόμους σας, απλώς σας δείχνουν τις φωτιές που υπάρχουν μέσα σας. Κι αν θέλετε οι φωτιές στους δρόμους να σβήσουν, πρέπει να ασχοληθείτε με τη φωτιά που καίει μέσα σας και την ανατροπή, που η δική σας φωτιά, θέλει να φέρει και την αλλαγή που είναι έτοιμη να γεννηθεί μέσα σας. Και να επιτρέψετε να συμβεί. Τότε δεν θα υπάρχουν άλλες φωτιές ούτε έξω σας!

 Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Ερ: Σε κάποιο προηγούμενο μάθημα έχετε πει για την ομάδα αίματος. Είχες πει ότι η ομάδα αίματος 0, έχει μια ιδιαιτερότητα. Αυτή την ιδιαιτερότητα θέλω να μάθω.

Απ: Συνδέεται με όσα είπαμε. Συνδέεται με το δυναμικό της μετουσίωσης των ενεργειών σ' όλο το χρόνο του παρελθόντος και του μέλλοντος της Γης - γιατί μην νομίζετε ότι αλλάζετε μόνο το παρελθόν. Η ομάδα 0 έχει σαν δώρο ότι πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το παρελθόν και το μέλλον που φαίνεται άγνωστο αλλά δεν είναι, και έχει τη δυνατότητα να μετουσιώσει τις αρχικές ριζικές ενέργειες της ανθρωπότητας. Αυτό είναι ένα κβαντικό άλμα μέσα στο χωροχρόνο της ύπαρξης. Αυτό το κβαντικό άλμα περιέχει τη μετουσίωση των ενεργειών θεμελίωσης αυτού του κόσμου, από τότε που η ζωή άρχισε να βιώνεται επάνω του.

Η ομάδα 0 λοιπόν έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με όλο αυτό το χρόνο και ταυτόχρονα να μπορεί να το μετουσιώσει. Λόγω αυτής της δυνατότητας, υπάρχει και μια ελαφρώς διαφορετική προστασία σε σχέση με τις αντοχές αυτής της ομάδας - τις βιολογικές και την ιδιοσυγκρασία την βιολογική. Είναι λίγο πιο ανθεκτική, ας το πούμε έτσι, στο ζόρι και στο σκοτάδι και στα άκρα και στα όρια σε σχέση με άλλες ομάδες. Οι άλλες ομάδες είναι ελαφρώς πιο λεπτεπίλεπτες και χρήζουν μεγαλύτερης φροντίδας ως προς τα άκρα και τα όρια. Είναι πιο νέες κατά κάποιο τρόπο ενέργειες, γεννημένες από τις ριζικές. Στόχος τους είναι να μετουσιώσουν όχι το σύνολο των ενεργειών της ιστορίας σας, αλλά κάποια κομμάτια της.

Θ' ανοίξουμε μια πολύ μεγάλη συζήτηση, αλλά θέλουμε να πούμε ότι υπάρχουν διαφορετικοί δημιουργικοί κόσμοι που συνδέονται με κάθε ομάδα αίματος, και κάθε κόσμος αποτελείται από σύνολα νοημοσύνης -  εννοούμε όχι από έναν πλανήτη.

Κάθε ομάδα αίματος έχει κάποιες συχνότητες και αντιστοιχίες, που την συνδέουν με διαφορετικούς κόσμους, με διαφορετικούς πλανήτες, με διαφορετικές ευφυΐες, οι οποίες έχουν όλες συνεισφέρει και συν-δημιουργήσει μαζί ως γονείς αυτή την πραγματικότητα. Αυτές τις ίδιες συχνότητες φέρετε μέσα στο DNA σας. Αυτό είναι το λανθάνον δυναμικό, η ικανότητα του εγκεφάλου σας να επικοινωνεί τηλεπαθητικά, με πολύ διαφορετικά κομμάτια του Σύμπαντος και της ύπαρξης.

Κάποιοι οραματίζονται και υλοποιούν, κάποιοι απλώς σκέφτονται μια σκέψη και δημιουργείται, κάποιοι βγάζουν έναν ήχο και μεταφέρονται, κάποιοι απλώς μετακινούν το βλέμμα τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αλλάζουν τη θέση των πραγμάτων και πάρα πολλά άλλα όμορφα και υπέροχα πράγματα απ' αυτά που θ' ακούσετε από τα νέα διάμεσα αυτού του χώρου, για το ποιοι είστε πραγματικά και ποιες είναι οι διαθέσιμες δυνατότητες.

Κρατήστε την όρεξή σας γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Γι' αυτό να είστε βέβαιοι. Μόλις έχουν περάσει τα πιο δύσκολα. Από εδώ και πέρα είναι πιο εύκολα για σας, που συνειδητά κατανοείτε τι γίνεται. Από εδώ και πέρα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά πιο ενδιαφέροντα. Όχι σε επίπεδο εκπαίδευσης και μαθητείας, αλλά σε επίπεδο ανοίγματος των δυνατοτήτων σας.

Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά, να χωρέσετε όσο περισσότερο Θεό μπορέσετε μέσα σας, και να ζήσετε όσο περισσότερο μπορείτε την κάθε μέρα σας με ειρήνη!

Και έτσι είναι!

 

© 2007 Χαριτίνη Χριστάκου