Σμαραγδένιος Κύκλος


Επί παντός επιστητού

19 Μαϊου 2007

Ερωτήσεις και Απαντήσεις για οτιδήποτε θέμα....

 Όταν σχεδιάζουμε τη μελλοντική ζωή, με ποιον τη σχεδιάζουμε;

Η απάντηση είναι: ο πυρήνας των σχεδιαστών είναι φυσικά ο ίδιος ο εαυτός, μαζί με αυτούς που πιο στενά συνδέονται πνευματικά μαζί του - μπορεί να είναι δάσκαλοι, αρχάγγελοι, εξελιγμένα αστρικά πλάσματα, αστρικές συνειδητότητες. Παράλληλα, στη συνάντηση σχεδιασμού της ζωής, η οποία είναι μια συνάντηση ενεργειών, σαν φωτάκια που έρχονται σε επαφή, έμμεσα αναμειγνύονται και όλοι όσοι πρόκειται με οποιονδήποτε τρόπο να αλληλεπιδράσουν στη μελλοντική ζωή της ψυχής - ανεξαρτήτως βαθμού αλληλεπίδρασης. Φανταστείτε ότι υπάρχει ένας πρώτος κύκλος που είναι αυτοί που συνδημιουργούν μαζί την επόμενη ζωή, δηλαδή ο εαυτός με τους πολύ κολλητούς του φίλους και υπάρχουν διάφοροι κύκλοι γύρω από αυτούς που είναι και όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι είναι λιγότερο στενοί, οι λιγότερο, οι λιγότερο... που θα σχετιστούν με την ψυχή αυτή, στην ανθρώπινή της μορφή είτε για λίγο είτε για πολύ. Αυτοί οι οποίοι είναι προς το τέλος των κύκλων, είναι εκείνοι που θα τους ονομάζαμε τυχαίες συναντήσεις, οι καθημερινές «συναντήσεις» με τους διάφορους «αγνώστους» που περνούν από δίπλα σας.

 Τα ατυχήματα που προκαλούνται κατά τη γέννησή μας, τα σχεδιάζουμε ή είναι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να προβλεφθούν; Όπως το σύνδρομο Down, οι σκελετικές δυσμορφίες, η παραπληγία;

Η απάντηση λοιπόν έχει ως εξής: Το 98 % των ατυχημάτων κατά τη γέννηση, είναι σχεδιασμένο. Υπάρχει ένα 2 % το οποίο αρχίζει να φαίνεται, όχι την ώρα της σύλληψης, αλλά την ώρα που η ψυχή κάνει τη διαδρομή και πλησιάζει να περάσει ως ενέργεια μέσα στο χωροχρόνο που είναι πιο κοντά πλέον στο υλικό παρά στο άυλο. Σε εκείνη τη φάση της δόνησης όπου έχει περάσει τη μέση της διαδικασίας και βρίσκεται πιο κοντά στην υλοποίηση, εκεί παρατηρούν όσοι συνοδεύουν κάθε ψυχή αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Το 2 % φαίνεται σαν ατύχημα σε μας, την ώρα που γίνεται αντιληπτό, γιατί κάτι δεν πάει καλά με τις ενέργειες. Εντούτοις ακριβώς σε εκείνο το σημείο, υπάρχει μια παύση του χρόνου, υπάρχει μια χρονοπαρένθεση. Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ακριβώς έτσι.

Η χρονοπαρένθεση είναι μια ένθεση πρόσθετου χρόνου στον οποίο γίνονται κάποιες διασκέψεις. Συζητιέται εκ νέου το σχέδιο και εκεί η ψυχή αποφασίζει  αν θα προχωρήσει ή εαν θα γίνει αντιστροφή της διαδικασίας. Κάποιες φορές καταλήγει να γίνει η σύλληψη και άλλες όχι. Άλλες πάλι μετά ενώ η μητέρα στην αρχή ήταν θετική, μπορεί ν' αλλάξει άποψη λόγω γεγονότων και ν' αποφασίσει να μην κρατήσει το παιδί και να το στείλει πίσω. Ουσιαστικά η απόφαση δεν έχει προκληθεί από την ίδια τη μητέρα, αλλά από την ψυχή η οποία στη χρονοπαρένθεση αποφάσισε να επιστρέψει πίσω και να μην μπει με αυτό τον τρόπο. Επομένως, όταν γεννιέστε με «ατυχήματα», αυτό έχει γίνει αποδεκτό και είναι συμφωνημένο.

Συνήθως οι γεννήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιολογικής υγείας, γίνονται σε οικογένειες οι οποίες έχουν σαν κάλεσμα, είτε οι γονείς είτε το ίδιο το παιδί, την αφύπνιση των δυνατοτήτων θεραπείας. Αυτές οι γεννήσεις δεν συμβαίνουν ποτέ σε οικογένειες, σε μπαμπάδες, μαμάδες και παιδιά, τα οποία δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Το πράγμα «κολλάει» στην απροθυμία της αφύπνισης για τη λύση του προβλήματος. Επιπλέον κολλάει σε πράγματα τα οποία κάνετε σαν άνθρωποι, όπως το να διαβάσετε κατεβατά από πληροφορίες που αφορούν την αρρώστια, ώστε η συχνότητα της αρρώστιας να γειωθεί τόσο καλά που να είναι πλέον αδύνατο να την αλλάξετε!

Στις περιπτώσεις όπου εμφανίζονται ασθένειες είναι καλό αν κάποιος βαθύτερα πιθανολογεί ότι μπορεί ν' αλλάξει την κατάσταση της ασθένειας, να γνωρίζει νοητικά όσο λιγότερα γίνεται. Είναι καλό να διαβάσετε όσο λιγότερο μπορείτε.Συνίσταται ιδιαίτερα να βασιστείτε στην φυσική περιέργεια που μπορεί να σας οδηγήσει στις κατάλληλες πληροφορίες, στους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες δράσεις, ώστε να φέρετε λύση. Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό θα σας πούμε ότι δεν υπάρχει ασθένεια που δεν θεραπεύεται. Δεν υπάρχει καμία ασθένεια την οποία δεν έχετε τη δυνατότητα να θεραπεύσετε πλήρως.

Εάν είστε μωρά, οι γονείς ακόμα και οι παππούδες και οι γιαγιάδες, ή πολύ μεγαλύτερα σε ηλικία αδέλφια μπορούν να βοηθήσουν το βρέφος μέσα από το δικό τους άνοιγμα. Όλοι οι άνθρωποι είναι εν δυνάμει θεραπευτές και θεραπευόμενοι. Ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν έντονα συναισθήματα, έχουν πολύ πιο μεγάλες θεραπευτικές δεξαμενές διαθέσιμες από εκείνους οι οποίοι είναι απλώς γνωστοί ή απλώς φίλοι.

Το συναίσθημα της αγάπης στον πυρήνα του και στην ουσία της ενέργειάς του, δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί, ούτε πειραματικά στην πραγματικότητα, ως μια πηγή θεραπευτικής δύναμης και δυνατότητας μετουσίωσης, μεταμόρφωσης ενεργειών. Θεωρείται ότι η αγάπη είναι μια ποιότητα εξαιρετική, μια στάση ζωής εξαίσια. Δεν έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε, να παράγετε την ποσότητα και την ποιότητα της αγάπης, όσο υψηλότερη μπορείτε και να την χρησιμοποιήσετε ως θεραπευτικό αγωγό για να επιφέρετε θεραπεία.

Εντούτοις θα σας θυμίσουμε ότι η αγάπη ως πηγή έκκλησης ενέργειας, είναι η πιο μεγάλη δύναμη, που μπορεί να φέρει το πιο μεγάλο αποτέλεσμα μέσα σ' έναν υλικό κόσμο, γιατί παρότι φαίνεται οι αντιστάσεις στον υλικό κόσμο να είναι υψηλότερες από τις αντιστάσεις στον άυλο, ταυτόχρονα οι αντιστάσεις στον υλικό κόσμο ως προς αυτή την πηγή είναι οι ελάχιστες. Τα ιόντα, τα ηλεκτρόνια, τα μόρια και τα άτομα δεν έχουν την αντίσταση που εσείς νομίζετε. Είναι πολύ έτοιμα και δεκτικά, γιατί αναγνωρίζουν την ίδια συχνότητα με την ουσία τους. Το εμπόδιο είναι πάντα η νοητική αντίληψη του εαυτού σας σε σχέση με την ασθένεια και σε σχέση με το πεπρωμένο σας και σε σχέση με το πλαίσιο της ζωής σας. Εάν πιστεύετε ότι η δύναμή σας εξαντλείται στο όριο που καταναλώνετε τα φάρμακα για να γίνετε καλά, είναι αδύνατον να εκλύσετε την ποσότητα ενέργειας που υπάρχει στην πηγή, μέσα από σας και να φέρετε θεραπεία.

Εντούτοις δεν υπάρχει στην πραγματικότητα εμπόδιο από την ίδια την ύλη. Εάν για ένα διάστημα, έστω κι ένα λεπτό, παίρναμε το λογικό σας νου κι αυτά τα οποία λένε οι πεποιθήσεις σας και τα απομακρύναμε για λίγο από το κεφάλι σας και παρέμενε ο υπόλοιπος νους σας σε πλήρη λειτουργία, εάν απλώς δεν υπήρχαν οι πεποιθήσεις σας που λένε, «είναι φυσικό να αρρωστήσω», «είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να μην είμαι καλά», «είναι φυσικό να πεθάνω», «είναι φυσικό και το παιδί μου να αρρωστήσει κάποια στιγμή», «είναι φυσικό οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή μας να αρρωσταίνουμε». Αν για ένα λεπτό το αφαιρούσαμε αυτό, χωρίς να βάλουμε τίποτα άλλο στη θέση του, κι απλώς συνεχίζατε να είστε, τι νομίζετε ότι θα συνέβαινε;

Αυτή η επαφή που έχετε ενεργειακά με τον ιστό της ζωής, θα μπορούσε μέσα σε ένα λεπτό να αποθεραπεύσει οτιδήποτε πρόβλημα υπήρχε μέσα στο σώμα σας, γιατί το ίδιο το σώμα σας δεν έχει αντίσταση, το ίδιο το σώμα σας είναι σαν σφουγγάρι. Το μόνο εμπόδιο είναι οι νοητικές πεποιθήσεις που του λένε να μην το κάνει. Το σώμα είναι έτοιμο να πάρει θεραπευτική ενέργεια, αλλά το μυαλό λέει ότι αυτό δεν γίνεται. Το σώμα είναι έτοιμο να απορροφήσει την κοσμική ενέργεια της ισορροπίας και της υγείας, αλλά ο νους λέει ότι είναι αναμενόμενο να αρρωστήσει. Έτσι το μικρόβιο που σας πλησιάζει, παίρνει την άδεια να μπει μέσα σας. Τόσο απλά. Δίνετε την άδεια να έρθει, θεωρώντας ότι είναι φυσικό, αλλά δεν δίνετε την άδεια στον εαυτό σας να πάρει την ενέργεια της κοσμικής θεραπείας, με τον ίδιο φυσικό τρόπο.

 Οι πολιτικοί, οι μουσικοί ή οι ζωγράφοι οι ίδιοι σχεδιάζουν να γίνουν αυτό που γίνονται ή εφοδιάζονται από κατάλληλα γονίδια που τους δίνουν τις ικανότητες να γίνουν αυτοί που έγιναν; Το ίδιο ισχύει και για τους μεγάλους ζωγράφους ή μουσικοσυνθέτες ή αθλητές;

Η απάντηση είναι: εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις στην ιστορία σας, κανένας δεν προικίζεται με ιδιαίτερα γονίδια. Αυτό που μπορεί να φαίνεται ένα ιδιαίτερο γονίδιο, έχει μια σειρά από ζωές προηγούμενες αναρίθμητες όπου εγκυμονείται και ετοιμάζεται. Δεν είναι μια ξαφνική απόφαση αυτή που ορίζει κάποιον σαν μελλοντικό ηγέτη ή μελλοντικό συνθέτη ή μελλοντικό ζωγράφο ή μελλοντικό πρωταθλητή.

Υπάρχουν διάφορες ιδιότητες αλλά και μαθήματα που μαθαίνονται, ακόμα και από ζωές οι οποίες φαίνονται πολύ «εξέχουσες» στα μάτια σας. Μπορεί μια εξαιρετικά διακεκριμένη ζωή για τα δικά σας μάτια, να έχει μέσα της ένα πάρα πολύ σκληρό μάθημα γι' αυτόν που τη ζει. Βεβαίως εσείς συνηθίζετε να βλέπετε αυτό που βλέπετε. Θα σας πούμε ότι ειδικά οι καλλιτέχνες και οι πολιτικοί, οι περισσότεροι δεν αντελήφθησαν τη ζωή που έζησαν ως μια ζωή εξαιρετικά επιτυχημένη και υπέρογκα μεγαλειώδη. Αντίθετα, οι περισσότεροι τη βίωσαν σαν μια ζωή πολύ δύσκολη, με πολύ μεγάλες προκλήσεις, με πολλές εσωτερικές τριβές, με πολλά εσωτερικά ερωτήματα, με πολλά διλήμματα, βαθιά και υπαρξιακά. Εν ολίγοις, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Δεν χρειάζεται, αγαπητοί μας, ιδιαίτερο γονίδιο για να βιώσεις τον υπαρξιακό σου διχασμό. Δεν προικίζεσαι με ιδιαίτερο γονίδιο για να συναντήσεις μεγάλα ζητήματα. Τις ίδιες πιθανότητες έχει οποιοσδήποτε σε μια επόμενη ζωή να είναι ο «εξέχων».

Κάθε ψυχή ανάλογα με όσα έχει ζήσει, έχει μάθει, και όσα χρειάζεται να διδαχθεί, διαλέγει αυτό που είναι κατάλληλο για επόμενο βήμα. Δεν χρειάζεται να περάσουν όλες οι ψυχές από την ίδια εμπειρία που πέρασε ο Χίτλερ, για παράδειγμα, ή που έζησε ο Μότσαρτ. Εντούτοις για κάποιες ψυχές, αυτό είναι μια ενδεδειγμένη εμπειρία.

 Τα ατυχήματα, σιδηροδρομικά, ναυτικά, αυτοκινητιστικά και τα εγκλήματα ζωής, είναι αστάθμητοι παράγοντες ή όχι;

Όσο αστάθμητος παράγων μπορεί να είναι η γέννηση, άλλο τόσο αστάθμητος παράγων μπορεί να είναι οποιοδήποτε ατύχημα. Όσο αστάθμητος παράγων είναι η ανάσα σας, το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε ξαφνικό γεγονός στη ζωή σας.

Η πλήρης απάντηση σ' αυτό θα είχε πολλά σκέλη. Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι κάπου εδώ πάνω βρίσκεται η πνευματική σας προέλευση, η πνευματική σας ενέργεια, η ενέργεια της πληρότητας και της σοφίας σας και κάπου εδώ βρίσκεται η ανθρώπινη συνειδητότητα, αυτή τη στιγμή. Ανάλογα με το σημείο από το οποίο προσεγγίζετε ακούτε διαφορετικές απαντήσεις. Από το ένα σημείο ακούτε ότι είναι αστάθμητος παράγοντας, ότι πραγματικά κάτι συνέβη που ήταν απρόοπτο και υπήρξε το ατύχημα. Από το άλλο σημείο ακούτε ότι δεν θα είναι βέβαιο αν ήταν ατύχημα ή αν ήταν σχεδιασμένο. Ένα διάμεσο που προσπαθεί να πάρει απαντήσεις ίσως νιώσει ότι οι ενέργειες είναι σχεδόν ίσες και αντίρροπες, ότι υπάρχουν παράλληλα ένα ναι κι ένα όχι. Μπορεί να μπερδευτεί και πιθανότατα δεν θα είναι ικανό να δώσει μια απόλυτα βέβαιη απάντηση. Όσο πιο πάνω ανεβάζετε το δείκτη σύνδεσης, τόσο πιο πολύ αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τυχαίο.

Εάν το δείτε από το σημείο, όπου ξεκινήσατε, δεν είναι τυχαίο. Όσο όμως κατεβαίνετε, τόσο πιο πολύ οι υλικές λαι κοσμικές ενέργειες φαίνεται να παίζουν μαζί του και να το έχουν δημιουργήσει. Αν σας ενδιαφέρει η απάντηση από την πηγή σας, η απάντηση είναι ότι δεν είναι τυχαία. Σ' ένα επίπεδο όμως αστρικών ενεργειών, μπορείτε να το θεωρήσετε τυχαίο.

 Όταν έρχεται η λήθη της διττότητας πως καθορίζεται ποια στοιχεία της ψυχής θα εμφανίζονται στο χαρακτήρα του ανθρώπου;

Κατ' αρχήν, σε ποιο σημείο έρχεται η λήθη της διττότητας; Η απάντηση είναι: η λήθη αρχίζει από την ώρα που βγαίνετε από την κοιλιά της μητέρας σας. Τότε ξεκινάει η ενεργοποίηση της διαδικασίας της. Έχουν ήδη ετοιμαστεί οι ενέργειες γι' αυτό. Όσο είστε μέσα στα υγρά της μήτρας, γίνονται οι τελικές προσαρμογές της πνευματικής σας ενέργειας και των ψυχικών σας χαρισμάτων  και όσων χρειάζεται να ξεχαστούν και να μείνουν πίσω.

Το πώς καθορίζετε τα στοιχεία της ψυχής που θα εμφανιστούν στο χαρακτήρα, δεν αφορά την ίδια τη γέννηση, καθώς τα στοιχεία της ψυχής δεν δημιουργούνται μέσα στη μήτρα. Τα στοιχεία της ψυχής έρχονται για να περάσουν και να αφομοιωθούν μέσα στην ενέργεια του σπέρματος και του ωαρίου. Την ώρα που το σπέρμα και το ωάριο βιώνουν την έκρηξη της δημιουργίας, την ίδια ώρα αφομοιώνεται αυτή η ενέργεια που κατόπιν την ονομάζετε ψυχικά χαρακτηριστικά. Αυτά δεν αφορούν την προσωπικότητα. Τα στοιχεία της προσωπικότητας αρχίζουν να «ντύνουν» την ψυχή, από την ώρα που ξεκινά να διαμορφώνει το σώμα της μέσα στη μήτρα. Εκεί η ψυχή αρχίζει σιγά-σιγά να ντύνεται με κουκούλια που είναι τα χαρακτηριστικά και οι γνώσεις της προσωπικότητας, οι τάσεις και οι προδιαθέσεις σε σχέση με τα χαρίσματα και τα ταλέντα της ψυχής. Έτσι, όταν γεννιέται η ύπαρξη, είναι έτοιμα και τα δύο.

Τα στοιχεία της ψυχής έχουν δύο πόλους. Υπάρχουν αυτά που θα τα ονομάζαμε εξωστρεφή στοιχεία της ψυχής και εκείνα που θα ονομάζονταν εσωστρεφή στοιχεία της ψυχής. Υπάρχουν χαρίσματα, ικανότητες, αισθήσεις της ψυχής, που δεν γίνονται ποτέ γνωστά προς τα έξω, παραμένουν πάντα και για πάντα, ο εσωτερικός θησαυρός της και υπάρχουν κομμάτια και χαρίσματα, που έρχονται για να εκδηλωθούν προς τα έξω. Όταν κάποιος βρίσκει το πάθος της ζωής του, που μπορεί να είναι η ζωγραφική, εκδηλώνει την ψυχική ενέργεια που έχει εξωστρεφή πόλωση. Εντούτοις, αν ρωτήσετε τον ζωγράφο, θα σας πει ότι τα χαρίσματα του εσωτερικού μέρους την ψυχής του δεν είναι αυτά. Είναι άλλα. Είναι συμπληρωματικά με μια πολύ ευρεία έννοια, όχι με ένα γραμμικό τρόπο, αλλά αποτελούν το συμπλήρωμα κάποιων άλλων κοσμικών στοιχείων της ύπαρξής του. Το εσωτερικό μέρος της ψυχής είναι αυτό που το αναγνωρίζετε πιο πολύ ως ανώτερο εαυτό. Το εξωτερικό μέρος της ψυχής είναι το μέρος που ο ανώτερος εαυτός αναμειγνύεται και αφομοιώνεται με τον ανθρώπινο. Εντούτοις, υπάρχει πάντα ένα μέρος το οποίο ενώ είναι παρόν, δεν αφομοιώνεται, δεν αναμειγνύεται όσο είστε στη Γη. Αφομοιώνεται κατόπιν.

 Πως μπορούμε να θυμηθούμε αυτά τα στοιχεία που χάθηκαν στη διττότητα, να τα δυναμώσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε στην αποστολή μας;

Η πιο απλή απάντηση σ' αυτό θα ήταν: κάθε φορά που φοβάστε κάτι, τολμείστε να το κάνετε. Κάθε φορά που σφίγγεστε για κάτι, τολμείστε να προχωρήσετε προς αυτό. Κάθε φορά που έχετε να κάνετε κάτι που σας βάζει ν' αντιμετωπίσετε αμφιβολίες για τις ικανότητές σας, ευχαριστήστε, γιορτάστε και κάντε το. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να θυμηθείτε τα στοιχεία που είχατε πριν!

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε να πούμε ότι η όλη διαδικασία που κάνετε με ιερό σκοπό να ενωθείτε πλήρως με τον πνευματικό σας εαυτό, παραμένοντας άνθρωποι, είναι μια διαδικασία που φέρνει τέτοιες ενθυμήσεις, εμφανίσεις ικανοτήτων, χαρισμάτων και δυνατοτήτων. Αυτό που σας προτείναμε είναι ένας πολύ άμεσος, εύκολος και πρακτικός τρόπος να το κάνετε. Δεν λέμε ότι στην εφαρμογή του είναι τόσο απλός.

 Όταν έχουμε έρθει στη Γη με μια αποστολή, την ώρα του ύπνου συλλέγουμε όλες τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις της ημέρας μας και τις επεξεργαζόμαστε σε κάποιο άλλο επίπεδο μαζί με την πνευματική μας οικογένεια; Δεν το συνειδητοποιούμε και δεν το θυμόμαστε ή τις εμπειρίες της ζωής μας τις επεξεργαζόμαστε αφού φύγουμε από αυτή τη ζωή;

Η απάντηση είναι προφανής. Τις εμπειρίες κάθε μέρας τις επεξεργάζεστε κάθε μέρα. Τις επεξεργάζεστε ακόμα κι όταν είστε ξύπνιοι, παρότι δεν το καταλαβαίνετε. Η επαφή που έχετε με τους συνοδούς σας, τους πνευματικούς σας συνοδούς και προστάτες, είναι συνεχής. Βεβαίως, ανήκει σ' ένα χώρο που τώρα ονομάζετε ασυνείδητο. Δεν τον αντιλαμβάνεστε, αλλά δεν σταματάει ποτέ. Ούτε μια στιγμή. Κάθε στιγμή και κάθε εντύπωση που αποτυπώνετε, κάθε εμπειρία που βιώνετε, κάθε συναίσθημα που καταγράφετε και κάθε σκέψη που διαμορφώνετε, περνάει και την συζητάτε, την εκτιμάτε με όλους τους πνευματικούς σας φίλους. Οι δυνατότητες είναι διαφορετικές όταν κοιμάστε και το μυαλό σας δεν σκέφτεται. Εκεί, οι δυνατότητες να «προσαρμοστούν» πράγματα που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της επόμενης μέρας είναι πολύ πιο μεγάλες καθώς οι εντυπώσεις που έχουν συγκεντρωθεί και τις οποίες έχει επεξεργαστεί η πνευματική σας υπόσταση, βάζουν σε κίνηση διαδικασίες ενεργειακών προσαρμογών, που θα σας φέρουν να ξυπνήσετε με μια τέτοια ενέργεια, ώστε να είστε έτοιμοι για όσα θα συμβούν την επόμενη μέρα! Πολλά απ' αυτά που θα συμβούν, έχουν αποφασιστεί την ώρα του ύπνου σας ενόψει των καινούργιων πληροφοριών που έχουν συγκεντρωθεί και των καινούργιων βιωμάτων που έχουν αποκτηθεί.

Όπως καταλαβαίνετε, κάθε μέρα είναι μια καινούργια ζωή! Δεν ξέρουμε αν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε αυτό. Μπορεί να σας αρέσει να σκέφτεστε ότι πολλά γεγονότα έχουν προγραμματιστεί μήνες πριν, χρόνια πριν, ζωές πριν. Εντούτοις είναι αλήθεια ότι από τη μια μέρα στην άλλη οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας, μια καινούργια ζωή ξεκινά στην πραγματικότητα, βασισμένη σε όλες τις μέχρι τότε εμπειρίες και πληροφορίες. Με βάση αυτό το γνώμονα, ο ανώτερος εαυτός σας δημιουργεί τις εμπειρίες της επόμενης μέρας. Δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πως π.χ. την προηγούμενη μέρα βγήκατε τελείως εκτός ισορροπίας με κάποιον, μπήκατε σε τελείως αρνητικά συναισθήματα, ακραίας έντασης, και ακριβώς την επόμενη μέρα ή μερικές φορές το ίδιο απόγευμα, έγινε κάτι που σας ταρακούνησε τόσο συθέμελα, σας συγκλόνισε τόσο πολύ, σας σόκαρε, σας έκανε να αναδιπλωθείτε άρδην και να συνειδητοποιήσετε το πόσο εκτός ήσασταν ώστε να ξαναφέρετε τον εαυτό σας πίσω; Πιστεύετε ότι αυτό είχε προσχεδιαστεί ή ότι επειδή φτάσατε στα άκρα, έγιναν οι έκτακτες διασκέψεις όπου αποφασίσατε ότι έπρεπε πολύ γρήγορα να «φέρετε» ένα γεγονός που θα χτυπήσει μέσα στον πυρήνα των συναισθημάτων σας και θα σας ξαναφέρει σε ισορροπία; Κάθε μέρα δημιουργείτε τη ζωή σας και συνειδητά και ασυνείδητα.

 Οι νόες στο κέντρο του Ωρίωνα - ο Ωρίωνας είναι ένας αστερισμός - που κρατούν την ισορροπία αυτού του Σύμπαντος είναι ενσαρκωμένοι;

Τι θα πει αγαπητοί φίλοι, ενσαρκωμένοι; Ποια είναι η δική σας αντίληψη για την ενσάρκωση; Ενσαρκωμένοι σημαίνει ότι έχουν σπονδυλική στήλη, πόδια, χέρια, δόντια, φρύδια ή μαλλιά; Το «ενσαρκωμένοι» είναι ένας ορισμός του σώματος σύμφωνα με την ανθρώπινη εμπειρία. Θα σας πούμε ότι η απάντηση είναι: κατά τη δική τους οπτική είναι ενσαρκωμένοι. Κατά τη δική σας οπτική δεν είναι. Αυτή είναι η απάντηση. Για τα δικά σας μάτια, βρίσκονται εκτός ύλης. Για τη δική σας οπτική, είναι σχεδόν άυλοι. Για τη δική τους συνειδητότητα, για τη δική τους δόνηση, είναι ενσαρκωμένοι γιατί είναι σαφώς ατομικοί, γιατί μπορούν να αντιληφθούν σαφώς τα «όρια» της κίνησης του πεδίου τους και αυτό τους δίνει για τη δική τους αντίληψη, σαφή υπόσταση.

Όσο καθαρά εσείς αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας, το ίδιο καθαρά αντιλαμβάνονται κι εκείνοι τον δικό τους εαυτό. Για τα δικά τους μάτια έχουν υπόσταση. Είναι ενσαρκωμένοι.

Παρότι θα σας φαινόταν ενδιαφέρον το γεγονός ότι για τη δική τους αντίληψη επίσης ο όρος μακροζωία αφορά γύρω στα 10000 χρόνια γήινης ζωής. Ενώ για σας ο όρος μακροζωία, αφορά γύρω στα 90 χρόνια γήινης ζωής.

 Μήπως η εκπλήρωση του συμβολαίου με κάποιον άλλον, σχετίζεται με το των ελλήνων «πεπρωμένο» που είναι αδύνατο ν' αποφευχθεί», ή των Ασιατών το «Κισμέτ»;

Η ερώτηση είναι: μήπως η εκπλήρωση του συμβολαίου είναι προδιαγεγραμμένη; Και τελικά δεν μπορείς να την αποφύγεις;

Η απάντηση είναι: Και πάλι εξαρτάται από πού κοιτάς το ερώτημα. Και πάλι υπάρχουν τόσες διαφορετικές όψεις και αντιλήψεις. Και μόνο έτσι μπορεί να απαντηθεί αυτό το ερώτημα.

Από το σημείο της ενέργειας που βρίσκεται πέρα από τον χρόνο, τον μετρήσιμο με οποιοδήποτε μέτρο, ανθρώπινο ή μη, και πέρα από τον μετρήσιμο χώρο, επίσης με οποιοδήποτε μέτρο, ανθρώπινο ή μη, Στον χώρο και στο σημείο από όπου Όλα ξεκίνησαν, φαίνεται ότι όλα ήταν αναπόφευκτα. Φαίνεται ότι όλα ήταν γνωστά - όλα και κάθε τι. Λίγο πιο έξω από εκείνο το σημείο, στο σημείο όπου το όλον αρχίζει και βιώνει τη δημιουργία του μέσα από μονάδες, τίποτα δεν φαίνεται να είναι αναπόφευκτο - αντίστροφα φαίνονται όλα να είναι εξελισσόμενα, εξαρτώμενα από την προηγούμενη στιγμή και  δημιουργούμενα από το τώρα.

Συνυπάρχουν και τα δύο επίπεδα ταυτόχρονα. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Είναι δύο όψεις της ιδίας ύπαρξης. Είναι ανάλογα με το ποια μάτια κοιτάτε. Και από πού κοιτάτε.

Εάν ενώ είστε στην υλική ζωή, μπορούσατε να κοιτάξετε στο σημείο του χωροχρόνου που Όλα ξεκίνησαν,  δεν θα είχατε κανένα λόγο να παραμείνετε στο σώμα. Βρίσκεστε στο σώμα γιατί βλέπετε μέσα από τα μάτια του Μέρους του Όλου, βλέπετε από τη στιγμή που άρχισε να εκδηλώνεται η δημιουργία. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που ο νους άρχισε να δημιουργεί τις σκέψεις για δημιουργία όντων και ενεργειών πέρα και έξω, εκδηλώνοντας τον εαυτό του, έξω από τον ίδιο. Εκεί όλα φαίνονται σαν μία απίθανη αλυσίδα όπου το πριν έχει δημιουργήσει το μετά και το τώρα δημιουργεί το επόμενο. Εκεί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι το επόμενο του επομένου, παρά μόνο αν είναι σε κοντινή επαφή με το άχρονο, με τη μήτρα, με την ίδια την πηγή.

Κάποιοι έχουν την ικανότητα, έστω και για λίγο, να φέρουν αυτή την ενέργεια μέσα τους. Για να συμβεί αυτό, πάντα έχει ήδη ολοκληρωθεί η ατομική αναγνώριση της χρησιμότητας της υλικής υπόστασης, γιατί διαφορετικά μετά την επαφή θα έφευγαν από την ύλη.

Το μεγαλειώδες μέρος της πηγής από την όψη της εμπειρίας της, είναι οι δημιουργίες της. Είναι τα χιλιάδες, τα αμέτρητα, τα δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια, αμέτρητα κυριολεκτικά άτομα - μονάδες που της ανήκουν και τους ανήκει. Γιατί τι θα ήταν η πηγή αν δεν υπήρχαν οι δημιουργίες της; Ποιος θα υπήρχε να της δηλώσει την ύπαρξή της;

Ο Κρύων μιλάει για τους αστρικά καθαρόαιμους του πλανήτη. Ποιοι είναι αυτοί, οι Εβραίοι;

Τον γνωρίζουμε τον Κρύων, από πολύ παλιά. Και απολαμβάνουμε μερικές φορές, το χιούμορ του και τη λειτουργία του. Σε κάποια πράγματα όλοι έχουμε ένα διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζουμε τα θέματα και θα μας επιτρέψετε να το προσεγγίσουμε από τη δική μας οπτική.

Όταν διάβασε αυτή την ερώτηση το διάμεσό μας, είχε εξαιρετικές αντιδράσεις: Έπρεπε να ήσασταν εκεί να βλέπατε τις εκφράσεις του προσώπου της, ν' απολαμβάνετε το θυμό που άρχισε να σιγοβράζει στα σωθικά της, ήταν ένα εξαιρετικό θέαμα! Γι΄ αυτό είχαμε σκεφτεί ότι έπρεπε να δει τις ερωτήσεις από πριν, προκειμένου να μην βιωθεί όλη αυτή η αντίδραση την ώρα που θα έβλεπε την ερώτηση και πιστέψτε μας, άστραψε και βρόντηξε! Καθώς στάθηκε για μερικά δευτερόλεπτα στην ερώτηση, αν τη ρωτήσετε θα το επιβεβαιώσει, αισθάνθηκε ότι μάλλον αυτό ήταν μια δυσάρεστη αλήθεια. Και αυτό της έφερε δυσθυμία και δυσφορία. Η πρώτη της αντίδραση ήταν ότι είναι ψέματα,αλλά καθώς συνέχισε να κοιτάει το χαρτί, ήταν σαν τα γράμματα ν' άρχισαν να χορεύουν μαζί της. Και θα σας πει, ότι αυτό που αισθάνθηκε μετά από τα πρώτα 30΄΄ ήταν ότι μάλλον αυτό είναι μια αλήθεια. Σήμερα όμως, επειδή έχουμε προετοιμάσει την ενέργεια, θα ευχαριστήσουμε πολύ το διάμεσό μας, γιατί πρόκειται να πούμε ότι φαίνεται η Εβραϊκή Φυλή να έχει λιγότερες προσμείξεις από τις άλλες φυλές της Γης. Εμείς αυτό δεν θα το θεωρούσαμε προσόν. Θυμηθείτε ότι καθένας στο Σύμπαν βλέπει τα πράγματα με άλλα μάτια. Από τη δική μας οπτική, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που προσφέρεται  μέσα από αυτήν την άρνηση πρόσμειξης στο σύνολο της ανθρώπινης φυλής και αυτό είναι αστρικό.

Υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές πνευματικές ενέργειες που έδεσαν με τη συγκεκριμένη φυλή, από πολύ αρχαίους χρόνους και που η άρνηση της φυλής να προσμειχθεί, έχει σαν όφελος την διατήρηση αυτών των ενεργειών για την ανθρωπότητα. Εντούτοις πέρα από αυτό, εμείς βλέπουμε ένα ταυτόχρονο, παράλληλο κόσμο γήινο, όπου η ίδια φυλή έχει προσμειχθεί με άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα πούμε ότι σε αυτή την παράλληλη εκδοχή του κόσμου σας, πάρα πολύ δυστυχία έχει αποφευχθεί. Πάρα πολύ δυσκολία έχει ξεπεραστεί. Και είναι μια παράλληλη εκδοχή του ιδίου κόσμου.

Βεβαίως εσάς τώρα σας ενδιαφέρει αυτός ο κόσμος στον οποίο εσείς βρίσκεστε, γιατί αυτόν καταλαβαίνετε.

Εδώ υπάρχει μια παύλα. Κατανοούμε πολύ καλά ότι νοιάζεστε για τον κόσμο που αντιλαμβάνεστε με τις αισθήσεις σας, αλλά θα πούμε ότι ακόμα κι αν αυτή η πραγματικότητα την οποία αναφέραμε, δεν γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις σας, εντούτοις την βιώνει ένα άλλο μέρος του εαυτού σας. Το μέρος της συνειδητότητάς σας που δεν έχει επίγνωση μιας άλλης πραγματικότητας, δεν είναι πραγματικά ανενεργό.

Θέλουμε να καταλάβετε ότι ναι, η συγκεκριμένη φυλή στην αρχή του γήινου χρόνου, ήταν μια φυλή μέσα από την οποία ήρθαν πνευματικές ενέργειες οι οποίες δούλεψαν για τη δημιουργία αυτού του κόσμου, και μετά αυτή η φυλή είχε μια απόφαση να πάρει, το αν θα άνοιγε για να προσμιχθεί ή όχι. Η απόφασή της ήταν να μην ανοίξει να προσμιχθεί και αυτό δρομολόγησε μια σειρά ιστορικών γεγονότων και εξελίξεων για τον κόσμο που εσείς τώρα αντιλαμβάνεστε. Ταυτόχρονα κάπου αλλού, η ίδια φυλή αποφάσισε να προσμειχθεί και αυτό δημιούργησε ένα τελείως άλλο κόσμο, ο οποίος βρίσκεται σε μια άλλη δόνηση από εσάς, που είναι και βοηθοί σας αυτή τη στιγμή, μέρη του εαυτού σας, που σας βοηθάνε να προχωρήσετε.

Με τα δικά μας μάτια λοιπόν, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, σε τελική ανάλυση, καθαρόαιμη φυλή. Και η Εβραϊκή φυλή, που θεωρείται ότι δεν έχει προσμειχθεί και έχει διατηρήσει αστρική καθαρότητα, δεν βρίσκεται σε μια τέτοιο επίπεδο επίγνωσης, ώστε να μπορούν ν' αντιληφθούν τους εαυτούς τους στις πολλαπλές εκδοχές τους. Μπορεί να πιστεύουν ότι έχουν διατηρήσει μια αστρική καθαρότητα, αλλά αυτό στερείται της συνολικής εικόνας των αστρικών τους ενεργειών και το τι έχει συμβεί με τις αστρικές τους ενέργειες. Επομένως, δεν υπάρχει πραγματικά στη Γη καθαρόαιμη φυλή, καμία. Οι αστρικές ενέργειες είναι όλες αναμεμειγμένες με γεωμετρικά εξαίρετους τρόπους. Και το πεπρωμένο των Εβραίων ετοιμάζεται να εκπληρωθεί. Δεν είναι τόσο πεπρωμένο μιας φυλής, όπως εσείς το κατανοείτε... Είναι περισσότερο πεπρωμένο ενός μεγάλου μέρους της ανθρώπινης ιστορίας. Η εκτίμηση είναι ότι θα εκπληρωθεί μέσα στο 2008, και θα δώσει έναυσμα σε άλλα μέρη της ανθρώπινης ιστορίας να ενεργοποιηθούν.

Ίσως αντιληφθήκατε από τον τρόπο που μιλήσαμε ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη κίνηση μ΄ αυτό το κομμάτι της ιστορίας, που τώρα το λέτε Εβραϊκή φυλή. Μέσα από τη Χάρη του Θεού, μέσα από τη Χάρη του Πνεύματος και των ανώτερων Εαυτών, πολλά απ' αυτά που γίνονται γήινα αντιληπτά έχουν τελείως άλλη όψη. Για να φτάσει η συγκεκριμένη φυλή να εκπληρώσει ένα κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας όλων σας, όλες οι υπόλοιπες φυλές, ομάδες αστρικών ενεργειών, έχουν κάνει τεράστια διαδικασία. Στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσαμε να πούμε, αν αυτή την εκπλήρωση την κάνουν οι Εβραίοι ή αν τελικά την έκαναν όλοι οι υπόλοιποι για εκείνους. Θυμόσαστε το αναπόφευκτο; Ακριβώς αυτό είναι. Αν όλοι οι άλλοι κάνουν το Α, Β, Γ, Δ, τότε μήπως είναι αναπόφευκτο το Ε να κάνει αυτό που κάνει; Ποιος το δημιούργησε τελικά; Ήταν το πεπρωμένο της φυλής ή ήταν πραγματικά το πεπρωμένο όλων των υπολοίπων για να το δημιουργήσουν;

Από μια άλλη οπτική, φαίνεται ότι όλες οι υπόλοιπες αστρικές ενέργειες δουλεύουν για να συναντηθεί αυτό, που είναι το πεπρωμένο της συγκεκριμένης φυλής. Όλες οι υπόλοιπες ενέργειες δίνουν τη δυνατότητα να γίνει εκεί η εκπλήρωση. Είναι σαν όλοι οι κηπουροί μαζί να φροντίζουν τμήματα-τμήματα τον κήπο, ώστε το σύνολο του κήπου να φτάσει να είναι αρμονικό. Αλλά οι κηπουροί, ο κάθε κηπουρός κάνει τη δουλειά. Μέσα από την Πύλη εκείνη φαίνεται να δημιουργείται η συνολική εικόνα, αλλά η εικόνα δεν δημιουργήθηκε από την ίδια την Πύλη.

Μπορείτε να μας πείτε κάτι για την σεξουαλική ενέργεια και την μετατροπή της;

Ποια είναι η εκτίμηση για τις ανθρώπινες δυνατότητες μετά το άλμα που αναμένεται το Σεπτέμβρη;

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι ερωτήσεις που φαίνεται τυχαία να βρίσκονται μαζί, συνδέονται. Σας εκπλήσσει αυτό; Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο!

Φαντάζεστε ότι η μετατροπή της σεξουαλικής ενέργειας ακολουθεί κάποια τελετουργική διαδικασία. Υπάρχουν διδασκαλίες γι' αυτό, που τις έχουμε υπόψη, που αφορούν τις ταντρικές διαδικασίες. Εμείς θα σας ρωτήσουμε το εξής: Πόσους γνωρίζετε που εφάρμοσαν αυτές τις διδασκαλίες και μεταμόρφωσαν και μετουσίωσαν τη σεξουαλική ενέργεια; Ακούμε. (γέλια, «κανένας» λένε κάποιοι) Περίεργο, δεν είναι εκπληκτικό; (γέλια). Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι κάποιοι συνεχίζουν να έρχονται σε επαφή με το ίδιο υλικό και να το εφαρμόζουν, παρότι κανένας δεν φάνηκε να παίρνει κάποια χρησιμότητα από αυτό! (γέλια).

Την σεξουαλική ενέργεια, που είναι η ίδια ενέργεια με την Πηγή, εσείς την ψάχνετε βέβαια στο τρίτο σας μάτι ή στην κορυφή του κεφαλιού σας ή έξω από το σώμα σας. Εντούτοις, η ενέργεια της Πηγής υπάρχει μέσα στη ρίζα της ανθρώπινης ενέργειας και βρίσκεται μέσα στο ερωτικό, δημιουργικό, σεξουαλικό, αναπαραγωγικό σας κέντρο. Για να αφυπνιστεί αυτή η ενέργεια, δεν χρειάζεται η αφύπνιση απλώς κάποιων σωματικών νευρικών απολήξεων ή η ενεργοποίηση κάποιων ερωτογενών σημείων. Δεν χρειάζεται μόνο η καλή ανάσα. Τίποτα, στον βαθμό που αφορά την πηγή, δεν μπορεί να αφυπνιστεί και να μεταμορφωθεί αν δεν το φέρνει κάποιος, ο οποίος βρίσκεται σε αίσθηση και σε επαφή με το Πνεύμα.

Πιστεύετε ότι κάνοντας κάποιες τελετουργίες και διαδικασίες, θα μεταμορφώσετε τη σεξουαλική ενέργεια ή θα απελευθερώσετε τη σεξουαλική ενέργεια ή θα βιώσετε με έναν άλλο τρόπο τη σεξουαλική ενέργεια! Τι θα λέγατε εάν σας λέγαμε ότι μέσα στο πρώτο σας τσάκρα βρίσκεται ο αρχάγγελος Ραφαήλ. Θα σας σόκαρε; Θα αισθανόσασταν ντροπή γι' αυτό; Πολύ πιθανόν. Θα σας αναχαίτιζε; Μάλλον. Θα το θεωρούσατε ασέβεια; Πιθανότατα. Θα το θεωρούσατε αισχρό; Πολύ βέβαιο.

Είστε έτοιμοι να συναντήσετε το Θεό μέσα εκεί; Κι αν δεν είστε, αναρωτηθείτε γιατί; Ανοίξτε στην αίσθηση αγάπης και ενοποίησης, όπου τίποτα δεν είναι κατώτερο από κάτι άλλο και τίποτα δεν είναι ανώτερο. Όπου τίποτα δεν διαφοροποιείται αληθινά. Όπου τα γεννητικά σας όργανα, δεν είναι διαφορετικά από ότι είναι τα μάτια σας, σε  αξία, σε ενέργεια, σε αγάπη.

Η μεταμόρφωση της σεξουαλικής ενέργειας κινείται παράλληλα με το ρυθμό της αφύπνισης του κέντρου της καρδιάς και της ενοποίησης. Χρειάζεται η καρδιά σας ν' ανοίξει λίγο περισσότερο στην καλοσύνη στην πράξη, χρειάζεται ο νους σας να ησυχάσει λίγο περισσότερο στις αγωνίες και στις ανησυχίες του, χρειάζεται το σκεπτικό σας να ενοποιηθεί λίγο περισσότερο με την Πηγή και να της δείξει εμπιστοσύνη, να αρχίσει να την κατανοεί μέσα από τη δική Της οπτική, για να μπορείτε να μεταμορφώσετε την ενέργεια της μέσα σας.

Αν συμβεί και η ενέργεια της πηγής αρχίσει να κινείται, ενώ βρίσκεστε σε μια δόνηση όπου ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε ότι η αρχαγγελική ενέργεια δονείται μέσα στα γεννητικά σας όργανα, θα βγείτε τόσο εκτός ισορροπίας, και νοητικής και συναισθηματικής, που θα λέγατε ότι πραγματικά τρελαθήκατε, ότι είστε σχιζοφρενείς. Και δεν θα υπήρχε κανένας τρόπος και καμία δύναμη να σας ξαναφέρει σε μια ισορροπημένη διαχείριση του εαυτού σας, γιατί αυτό που θα βιώνατε θα ήταν τόσο διαφορετικής ενέργειας από τα κύματα τα εγκεφαλικά σας, που θα τρέλαινε τον εγκέφαλό σας.

Πόσες φορές έχετε κάνει έρωτα με κάποιον άλλον, κοιτώντας τον με ανοιχτά μάτια; Πόσες φορές έχετε κάνει έρωτα με κάποιον, νοιώθοντας σε κάθε κύτταρό σας ότι είναι εσείς και ότι τον λατρεύετε - όλα του τα ελαττώματα, όλες του τις αδυναμίες, όλα του τα κουσούρια, όλα του τα λάθη, ότι τα λατρεύετε; Πώς θέλετε να μεταμορφωθεί η σεξουαλική ενέργεια, όταν στην πράξη τη σεξουαλική είστε εσείς και κάποιος άλλος; Όσο υπάρχει κάποιος άλλος και δεν είστε εσείς, είναι δύσκολο να μεταμορφωθεί η σεξουαλική ενέργεια.

Κάποτε υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, οι οποίοι είχαν καταφέρει να το κάνουν αυτό, σε μια ισορροπημένη ενέργεια, και με το που έγινε αυτό φωτίστηκαν. Νομίζουμε ότι σήμερα δεν πρέπει να σας φαίνεται περίεργο το γιατί φωτίστηκαν. Αν μπορείς να αντέξεις τον κραδασμό που δημιουργείται, μπορείς ν' αντέξεις και τον κραδασμό της φώτισης και της αγάπης.

Το σεξουαλικό σας κέντρο, έχει άλλη μια δόνηση. Κάποιων προγόνων σας. Αυτή η δόνηση σας φοβίζει. Είχανε πολύ μακριές ουρές, πράσινες. Και ο λόγος που η ρίζα της ενέργειας της πηγής βρίσκεται εκεί, έχει να κάνει με την προϊστορία της φυλής της ανθρώπινης.

Ο λόγος που συγκεντρώθηκε εκεί αυτή η ενέργεια όταν το ανθρώπινο είδος άρχισε να αυτοεξελίσσεται, ήταν γιατί η ενέργεια που υπήρχε σε όλους τους σπονδύλους της ουράς, συμπυκνώθηκε στους πρώτους σπονδύλους της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης. Αυτή ήταν η ενέργεια του δημιουργού, όπως ερχόταν στους ανθρώπους, από την ιστορία τους. Αν πούμε σε κάποιον άνθρωπο ότι στο ίδιο κέντρο υπάρχει η ενέργεια των αρχαγγέλων και η ενέργεια των σαυρών, πώς θα αισθανθεί; Οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν τις εικόνες με τρόπο που ενώνει και βγάζει νόημα. Φαντάζεστε ότι η μια ενέργεια, αποκλείει την άλλη. Με τον ίδιο τρόπο που φαντάζεστε ότι το μυαλό σας αποκλείει το πνεύμα ή ότι το σώμα σας αποκλείει την πνευματική υπόσταση. Το σώμα σας είναι εδώ αλλά το πνεύμα είναι αλλού. Έτσι δεν φανταζόσασταν την ύπαρξή σας; Εσείς και ο Θεός χώρια. Το σώμα σας και ο εαυτός σας μόνους, οι πνευματικές ενέργειες αλλού, σ' ένα πιο εξαϋλωμένο τόπο, αλλά σίγουρα όχι μέσα στο σώμα σας!

Αν σκεφτείτε τους σπονδύλους που υπάρχουν στη στήλη σας, να ξέρετε ότι σχεδόν ένας ίδιος αριθμός υπήρχε σε σπονδύλους που ήταν έξω από το σώμα, στα σαυροειδή, ως συνέχεια της ενέργειάς τους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, πόση ενέργεια αυτό συγκρατούσε μέσα στα σώματά τους. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι σημαίνει άλλη μία σπονδυλική στήλη που έχει αφομοιωθεί στους πρώτους σπονδύλους σας! Αυτό όμως είναι το δώρο τους για τη συνέχεια της φυλής σας. Θα μπορούσαν να μην το είχαν κάνει. Θα μπορούσαν να έχουν διαλέξει διαφορετικά.  Έκαναν ακριβώς όπως κάνει κάθε γονιός: δεν στερεί από το παιδί του απ' όσα μπορεί να του δώσει για να του κάνει τη ζωή καλύτερη. Κάποια βεβαίως, τα κράτησαν για τον εαυτό τους. Κάποια κομμάτια και κάποιες συχνότητες, αλλά όλα τα υπόλοιπα τα μετέφεραν σ' αυτούς που θα συνέχιζαν. Και αυτό τελικά είναι ένας τρόπος με τον οποίο ο Θεός, φρόντισε να πάρετε την προίκα.

Έχετε ακούσει να λέγεται ότι κανένας δεν γεννιέται χωρίς προίκα από το Θεό. Ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν πνευματική προίκα. Ο Θεός δουλεύει με μυστήριους τρόπους. Ο Θεός δουλεύει μέσα από όλες τις μορφές. Ο Θεός δουλεύει μέσα από όλα τα όντα. Με πολύ ασυνήθιστες διαδρομές, η προίκα που προορίζεται για κάθε παιδί Του, πάει σ' αυτό. Οι ανώτεροί σας εαυτοί, ως σύνολο, μέσα από όλες τις μορφές και τις εκδηλώσεις, φροντίζουν να έχετε όλα όσα δικαιούστε και κυρίως το Εισιτήριο για τον Παράδεισο, για να τους ξαναβρείτε.

Όταν γίνεστε ατομικές μονάδες, φεύγετε από την Εστία περίτρανα χαρούμενοι γιατί όλοι έχετε ένα τέτοιο Εισιτήριο, για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αυτή είναι η προίκα. Και το Σύμπαν, η Κοσμική Διάνοια, φροντίζει μέσα από όλα κι από όλους, να παραληφθεί.

Συνειδητοποιήστε ότι κάθε φορά που φοβάστε ή ντρέπεστε για κάτι, απομακρύνετε τον εαυτό σας από τη λύση και από την απάντηση. Αν φοβάστε τις σαύρες ή τους δράκους ή τα φίδια, στην ουσία λέτε ότι υπάρχουν ακόμα κομμάτια της έκφρασης της θεϊκής ενέργειας που σας τρομάζουν, γιατί δεν μπορείτε να διανοηθείτε  ότι ο Θεός θα είχε μια τέτοια ασχημόφατση έκφραση (γέλια). Με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι ο Θεός μπορεί να έχει φτιάξει έναν καμπούρη ή κάποιον με θεόστραβη (γέλια) μύτη ή κάποιον με ασύμμετρο και δυσαρμονικό σώμα. Όπως φοβάστε και τοποθετείστε απέναντι στους άλλους ανθρώπους, αισθάνεστε και απέναντι σε αστρικές φυλές, που δικαιωματικά ανήκουν στη δημιουργία και στο Θεό. Μην νομίζετε ότι κάθε φορά που φοβάστε ένα κομμάτι της ιστορίας σας, ότι αυτό είναι άσχετο με την πηγή. Τα κομμάτια της ιστορίας σας που θεωρείτε απεχθή, είναι γιατί εκεί αρνείστε να δείτε τη σοφία του δημιουργού που τα δημιούργησε. Άρα εκεί αποστερείτε τον εαυτό σας από τη διεύρυνση στην αγάπη και τη σοφία της δημιουργίας.

Γιατί δεν μπορεί η ίδια πηγή να είχε όλη τη σοφία να δημιουργήσει εσάς και κάποια άλλη πηγή να ήταν εκείνη που δημιούργησε τους άλλους. Ή δημιουργηθήκατε από την ίδια πηγή ή όχι. Αν δημιουργηθήκατε από την ίδια πηγή, τότε οφείλετε να αισθανθείτε αφοβία απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο ον. Υπάρχει για όλους η σοφία του σκοπού και του λόγου που δημιουργήθηκαν. Αυτό ακόμα φαίνεται δύσκολο να γίνει αποδεκτό από την ανθρώπινη φυλή και τον διαχωριστικό νου της.  

Υπάρχει όμως μια ερώτηση στην οποία δεν απαντήσαμε!

 Πώς βλέπετε να είναι τα πράγματα για τους ανθρώπους μετά το Σεπτέμβριο;

Η απάντηση αφορά εκείνους που έχουν αναπτύξει μια υψηλότερη επίγνωση και μπορούν να αντιλαμβάνονται κάπως καλύτερα το τι συμβαίνει. Θα εστιάσουμε λίγο την ενέργεια στο χώρο που αφορά εσάς, στους οποίους μιλάμε αυτή τη στιγμή, και δεν θα αναφερθούμε γενικά στο σύνολο της Γης. Αυτό που φαίνεται ότι συμβαίνει από το Σεπτέμβριο και μετά, είναι ότι για πάρα πολλούς αφυπνίζονται περισσότερο οι ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες. Βγαίνετε από έναν λήθαργο αισθήσεων και ανεβαίνει ο δείκτης της ικανότητάς σας να αισθάνεστε και να διαισθάνεστε. Βλέπουμε ότι μέχρι τότε θα έχουν γίνει σημαντικές αφομοιώσεις της πνευματικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι αυτά που θα συναντήσετε από το Σεπτέμβριο θα σας φανούν πιο εύκολα, σαν να έχετε κάνει φροντιστήριο το καλοκαίρι και να ξέρετε την ύλη που θα μπει από Σεπτέμβριο.

Θα έχετε μια μεγαλύτερη βεβαιότητα για σας, για το άτομό σας και τις ικανότητές σας, μια μεγαλύτερη φυσική πεποίθηση για τα προαισθήματά σας, για τις διαισθήσεις σας. Θα έρθει μ' έναν φυσικό τρόπο, σαν να υπήρχε πάντα.

Οι ψυχικές ενέργειες στην χώρα σας θα βρίσκονται σε μια μεγαλύτερη σύμπνοια. Πολλά ζητήματα που έχουν φέρει στο παρελθόν απόγνωση, δεν θα ξαναεμφανιστούν. Αλλά κι εσείς θα είστε πιο πολυδιαστασιακοί από ότι είστε τώρα. Το νευρικό σας σύστημα θα ενεργοποιήσει ένα 10 % από τις λανθάνουσες τηλεπαθητικές σας ικανότητες. Η αλλαγή είναι κυρίως στο τηλεπαθητικό και το διαισθητικό επίπεδα.

Μια ουσιαστική διαφορά θα υπάρχει στο ίδιο το επίπεδο συνειδητότητας, όπως το ορίζουμε εμείς που σας μιλάμε αυτή τη στιγμή, ανάλογα με το βαθμό αφομοίωσης της Χριστικής ενέργειας. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια ουσιώδης εξέλιξη στο βαθμό αφομοίωσης, θα έχετε πολύ «δουλειά» το καλοκαίρι, πολλές ευκαιρίες να αισθανθείτε πιο άνθρωποι, πιο επιρρεπείς προς το όμορφο, και θα υπάρξουν επανειλημμένες οχλήσεις στις ζωές σας για να σας δώσουν την αφορμή και την ευκαιρία να το βιώσετε.

Δεν θέλουμε να μιλάμε με βαρύγδουπες λέξεις, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι μια μύηση, η οποία δίνει τη δυνατότητα να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο λειτουργίας και δράσης από το Σεπτέμβριο. Η λέξη μύηση όμως παραπέμπει σε σημαντικά πράγματα κι αυτό μερικές φορές δεν είναι ενθαρρυντικός παράγοντας. Εντούτοις η αλλαγή της δόνησης είναι πολύ μεγάλη, η αφύπνιση των τηλεπαθητικών σας ικανοτήτων συνδέεται με το πρώτο σας τσάκρα, με την ενεργοποίηση μιας υψηλότερης ταχύτητας στο πρώτο σας κέντρο.

Το πέπλο της Χάρης για το οποίο μιλήσαμε την προηγούμενη φορά, εκφράζεται με μια μεγαλύτερη ποσότητα απελευθερωμένη στο βασικό σας κέντρο, η οποία όμως γίνεται αντιληπτή σαν λειτουργία τηλεπαθητική, δημιουργική, διαισθαντική και υπαρξιακή. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πολύ πιο παρόντες, πιο δημιουργοί, πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για το ρόλο σας, στο παιχνίδι που εξελίσσεται. Θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ λιγότερο πιόνια στη σκακιέρα και περισσότερο παίκτες στο παιχνίδι. Θα σας μεταγγίσει μια αίσθηση ανεξήγητης αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για σας και τις ικανότητές σας.

Θέλετε να κάνετε κάποια ακόμα ερώτηση;

Την προηγούμενη φορά μας είχες πει για τις ομάδες αίματος, θα ήθελα να ακούσω περισσότερα αν μπορέσουν να πουν, γιατί είχαμε πει για τη 0. Μήπως μπορούν να πουν για όλες τις ομάδες; Είχαν πει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Οι ομάδες αίματος εκφράζουν την πρόσμιξη της ανθρώπινης ενέργειας με αστρικές ενέργειες, με άλλους πολιτισμούς. Κάθε ομάδα προσδίδει κάποιο καινούργιο χαρακτηριστικό, κάποια καινούργια ιδιότητα στις προϋπάρχουσες. Αν ασχοληθείτε και διαβάσετε την ιστορία τους, θα δείτε ότι περιγράφουν μια αστρική εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής.

Η ομάδα 0, για την οποία είχαμε πει ότι έχει μια ιδιαίτερη ευλογία, υπονοώντας αρκετά σαφώς ότι έχει και ένα ιδιαίτερο βάρος, είναι γιατί εκείνοι οι οποίοι έφεραν τις αστρικές ενέργειες που έγιναν ομάδα αίματος 0, ήταν εκείνοι οι οποίοι είχαν δουλέψει για να μορφοποιηθεί στην τελική του κατάσταση ο πλανήτης. Αυτοί είναι εκείνοι που έχουν καψαλιαστεί περνώντας μέσα από τις διάφορες συμπληγάδες πέτρες των διαφόρων πυκνοτήτων ενεργειών, προκειμένου να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένος υλικός κόσμος. Αυτό είναι το βάρος που φέρνουν. Έχουν πολύ βαθύτερα κυτταρικές μνήμες, που τους κάνουν πιο βαρείς, πιο φορτισμένους ψυχικά, με την πρόκληση αυτού του κόσμου. Είναι πιο «μπαφιασμένοι» από τους υπόλοιπους στα μύχια της ψυχής τους. Αυτές οι αστρικές ενέργειες δεν ανήκαν σε ένα πολιτισμό. Ανήκαν σε δύο βασικούς πολιτισμούς: ήταν Πλειάδειες  και Σείριες. Αυτές δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη βιολογικά βιώσιμη παρουσία του Ανθρώπου στη Γη και αυτές δημιούργησαν και τις συνθήκες για τα επίπεδα ζωής πάνω στη Γη.

Υπάρχουν όπως καταλαβαίνετε, ασύλληπτες διάνοιες κοντά σας. Ακολουθώντας αυτούς, η επόμενη ομάδα που εμφανίστηκε, είχε προέλθει από μία ενοποίηση της προηγούμενης με άλλες αστρικές ενέργειες. Αυτές αφορούσαν τους Αρκτούριους, και πολιτισμούς που ήρθαν σε σας από τον αστερισμό του Κυνός. Οι δομικές και θεμελιώδεις ενέργειες του ανθρώπινου είδους είχαν πάρει μορφή και είχαν αρχίσει να εξελίσσονται και να βιώνουν εμπειρίες. Όμως, ο υπολογισμός που είχε γίνει για το στήσιμο του παιχνιδιού «μπορώ να ξαναβρώ ποιος είμαι» πάνω στον πλανήτη σας και η εκτίμηση των παραμέτρων για την ευδοκίμηση του παιχνιδιού άλλαξαν. Έτσι, οι παράμετροι διαφοροποιήθηκαν στην πράξη. Αυτό κάλεσε -οι Πλειάδειοι και οι Σείριοι κάλεσαν τους Αρκτούριους και κάποιους από τον αστερισμό του Κυνός, να συνεισφέρουν τις ενέργειές τους οι οποίες θα ήταν πιο σταθεροποιητικές. Αυτό που έγινε είναι ότι κάπως  το DNA σας εξελίχθηκε ώστε να προσαρμοστεί σε λίγο διαφορετικές παραμέτρους ζωής από αυτές που υπήρχαν πριν. Αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πιο εύκολο, να βρείτε την απάντηση στο «ξέρω ποιος είμαι» ή «Βρήκα ποιος είμαι».

Αυτές οι ενέργειες ενοποιήθηκαν με τις προηγούμενες. Δεν είχαν όμως τη γνώση, την ανοχή, την ευελιξία, την εξοικείωση, που είχαν οι προηγούμενες ενέργειες σε σχέση με τις υπόλοιπες ενέργειες του πλανήτη. Αυτό τις έκανε πιο ευαίσθητες στα δεδομένα και λιγότερο ανθεκτικές στην βία και τις εντάσεις. Ήταν η πρώτη φορά που οι άνθρωποι άρχισαν να νοιώθουν λίγο σαν ξένοι, όσοι γεννιόνταν έχοντας και την επόμενη αστρική ενέργεια, ένοιωθαν λίγο σαν να μην είναι στο σπίτι τους, σαν να μην είναι αρκετά προικισμένοι να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες, σαν να μην έχουν αρκετό ψυχικό σθένος, σαν αυτός ο κόσμος να παραείναι σκληρός και αυτό ουσιαστικά αυξήθηκε με τις επόμενες προσμείξεις.

Κοιτώντας κάθε μια διαφορετική έγχυση, παρατηρούμε ότι κάθε πρόσμειξη έδωσε πολύ μεγαλύτερες ικανότητες, ευφυΐα και δημιουργική προίκα στο ανθρώπινο βιολογικό είδος, και ταυτόχρονα κάθε επόμενη τέτοια εξέλιξη ανθρώπινη, κάθε επόμενη τέτοια ομάδα αίαμτος ήταν πιο ευαίσθητη από την προηγούμενη, πιο επιρρεπής στην αρρώστια, πιο ευάλωτη στην κακία, πιο φοβισμένη. Μέσα από αυτή την σταδιακή αλλαγή, στην πραγματικότητα μπήκατε τελείως μέσα στο σκοτάδι.

Την πρώτη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας, οι ικανότητες και τα χαρίσματα αναπτύσσονταν και θεωρούνταν φυσικό, γι' αυτό ήταν τόσο μεγάλη η εξέλιξη, αλλά ταυτόχρονα κάθε επόμενη πρόσμιξη έφερνε ένα μεγαλύτερο φόβο απέναντι στην ύλη. Η ύλη γινόταν όλο και λιγότερο γνωστή, και η ύλη γινόταν όλο και λιγότερο φιλική. Αυτό δημιούργησε μέσα σας μεγαλύτερους φόβους, τις περισσότερες φορές αδικαιολόγητους και ανεξήγητους για άλλους, αλλά για σας πολύ δικαιολογημένους, καθώς βιώνατε ένα άλλο σύνολο ενέργειας μέσα στο σώμα σας, μέσα στη βιολογία.

Θέλουμε να πούμε όμως ότι μέσα από αυτά τα κύματα αστρικών ενεργειών που ενοποιήθηκαν, δημιουργήθηκε αυτό το σώμα το οποίο συνδέεται με σχεδόν όλες τις αστρικές συχνότητες του Σύμπαντος, δημιουργήθηκε μια βιολογική μονάδα για  να στεγάσει τη συνειδητότητα, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να έχει επαφή με όλο το Σύμπαν.

Μπορείτε να συμπεράνετε ότι το τρίτο κύμα και το τέταρτο, αποτελούνταν από πολύ περισσότερους πολιτισμούς κι όχι από 2 ή από 3. Το τελευταίο κύμα πρόσμιξης που ήταν η πιο πρόσφατη ομάδα αίματος (ΑΒ), αποτελούνταν από πολιτισμούς και ενέργειες που έρχονταν από ένα άλλο Σύμπαν, της Ανδρομέδας. Εκεί πια, όσοι βίωσαν την ομάδα ΑΒ, ξέρουν πολύ καλά το τι σημαίνει νοιώθω έξω από τα νερά μου και δεν έχω και τη δύναμη να παλέψω σ' αυτό τον κόσμο, έχω έρθει με λιγότερα εφόδια από όσα χρειάζομαι. Είναι η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ευαισθησία της, η οποία έχει χτίσει τα μεγαλύτερα τείχη μπροστά της, προκειμένου να προστατευθεί από αυτό τον κόσμο που της φαίνεται τελείως ξένος.

Οι φόβοι κάθε φορά αναδύονταν από την αφομοίωση και άλλων αστρικών ενεργειών μέσα στο σώμα. Δεν φοβάστε τα γήϊνα, φοβάστε όλα όσα έχουν συμβεί ποτέ στο Σύμπαν το υλικό. Γι' αυτό και οι φόβοι σας δεν έχουν να κάνουν πάντα με κάποια προηγούμενη ζωή στη Γη. Υπάρχουν πολλοί φόβοι μέσα σας που είναι αστρικοί φόβοι. Γεγονότα που έχουν συμβεί αλλού. Καθώς οι ενέργειες του ανθρώπου είναι οι ενέργειες του Σύμπαντος, καταλαβαίνετε ότι αυτό το οποίο αποφασίσατε  ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό. Πιθανόν ακόμα και σήμερα δεν έχετε πραγματικά αντιληφθεί ποιοι είστε. Ποιοι είστε, εσείς που κάθεστε κρυμμένοι μέσα στο σώμα, κοιτώντας απορημένοι, μένοντας χωρίς σχόλιο, αδυνατώντας να πιστέψετε ότι μπορεί να είστε τόσο μεγάλων ικανοτήτων πλάσματα, που να έχετε μεταλλάξει, θεραπεύσει και μετουσιώσει, όχι το σκοτάδι της Γης όπως γνωρίζατε μέχρι τώρα, αλλά το σκοτάδι του Σύμπαντος στο οποίο είστε.

Και όσο πιο πολλά γνωρίζετε για σας, τόσο πιο πολλούς λόγους θα έχετε για να εκτιμήσετε, να σεβαστείτε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας, μέχρι το τελευταίο μικρό και αόρατο μόριο που σας αποτελεί. Το σώμα σας είναι τόσο ιερό όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, ακόμα και τώρα, μετά από αυτά τα οποία ακούσατε. Οι ενέργειες που περνούν και ζούν μέσα σας και τις οποίες κινείτε, είναι τόσες και πάνε τόσο μακριά, που δεν είναι δυνατόν να περιγραφεί.

Σε αυτό το μικρό καταφύγιο-εργαστήριο στην άκρη του Σύμπαντος, αποφασίστηκε να είναι το εργαστήριο της ανάληψης του Σύμπαντος. Όταν κάποια στιγμή έγινε μια μεγάλη συνέλευση στο κέντρο των Γαλαξιών, οι σοφοί των διαφόρων πολιτισμών αισθάνθηκαν ότι υπήρχε ένα κάλεσμα που ερχόταν από τη μήτρα, από την μπουρού και αντηχούσε ότι είναι ώρα να γυρίσετε πίσω. Είναι ώρα να επιστρέψετε να ενωθείτε. Σας φώναζε: «μαζέψτε τα είναι ώρα να γυρίσετε Σπίτι'.

Οι σοφοί τότε των Γαλαξιακών κέντρων, [τους οποίους η Χαριτίνη μόλις προσπάθησε να ανιχνεύσει και της είπαμε ότι είναι αδύνατον να ανιχνεύσει αυτή την ενέργεια, γιατί απλώς θα σταματήσει οποιαδήποτε επικοινωνία, και τη σπρώξαμε να πάει παρακάτω], αποφάσισαν ότι ήθελαν να ανταποκριθούν σε αυτό και να βάλουν μπρος τη διαδικασία της επιστροφής. Δεν ήξεραν τι θα συμβεί. Οι τροχοί της ζωής μπήκαν μπρος, προκειμένου εσείς να επιστρέψετε, προκειμένου η νοημοσύνη αυτού του Σύμπαντος να επιστρέψει και να ενοποιηθεί με το Δημιουργό.

Και αυτό έγινε τελικά στη Γη. Αυτό συμβαίνει τελικά στο εργαστήριο. Επιλέχθηκαν κάποιοι χώροι και μέσα σ' αυτούς ήταν και αυτό το εργαστήριο. Σ' αυτά τα εργαστήρια κλήθηκαν όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν. Υπήρχε πάρα πολύ χαρά γι' αυτό. Υπήρχε μια απίστευτη χαρά, που επιτέλους θα γινόταν η επιστροφή. Κάποιοι είχαν κουραστεί, κάποιοι είχαν μπαφιάσει, κάποιοι ήθελαν να ξαναενωθούν και να ολοκληρωθούν όλα, κάποιοι ήταν περίεργοι για τη συνέχεια, είχαν τρελαθεί από ενθουσιασμό για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Υπήρχαν όλες οι τάσεις, όλες οι στάσεις και όλες οι αντιδράσεις και τελικά μέσα από τα εργαστήρια που δημιουργήθηκαν, άρχισε να μπαίνει μπρος η διαδικασία της επιστροφής.

Ο σκοπός των εργαστηρίων ήταν να ενεργοποιήσει την επαφή ανάμεσα στις νοημοσύνες, ώστε να ενοποιηθούν οι ενέργειες και άμα τη ενοποιήσει τους, αυτομάτως θα γινόταν η ανάληψη. Αυτό που κρατάει το Σύμπαν σε ένα καθεστώς υλικής πραγματικότητας διαχωριστικό είναι η μη ενοποίηση των ενεργειών. Με την ενοποίηση των ενεργειών αυτομάτως έρχεται επιστροφή, γι' αυτό και υπάρχει τόσο πρόκληση στο διαχωρισμό. Στο εσείς και οι άλλοι. Έτσι λοιπόν στο γλυκό, μικρό εργαστήριο της Γης γίνεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, ακόμα και από αυτό που ακούτε αυτή τη στιγμή και καταλαβαίνετε...

Αγαπητοί μας φίλοι, μέχρι την επόμενη φορά που είτε συνειδητά είτε όχι θα συναντηθούμε, να είστε καλά, να χωρέσετε όση περισσότερο ειρήνη μπορείτε μέσα σας, να βρείτε όσο περισσότερο χώρο μπορείτε για το Θεό, ώστε να ζήσει λίγο περισσότερο συντροφιά σας.

Και μέχρι τότε,  .......................και έτσι είναι!     


 
© 2007 Χαριτίνη Χριστάκου