Σμαραγδένιος Κύκλος

Το Έτος της ανάληψης της ευθύνης

Θεσσαλονίκη, 8 Δεκεμβρίου 2007

 Αγαπητοί μας φίλοι,

Χαιρετισμούς από την Εστία. Είναι σαν το δένδρο πάνω στο οποίο βρέθηκε η γη, το οποίο συναντήσατε πριν από λίγο (αναφέρονται στον διαλογισμό που προηγήθηκε). Η ενέργεια όλης της ανθρωπότητας, με τρόπο που δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική.

Η ενέργεια του καθενός σας είναι ένα δένδρο που στηρίζει και πάνω στο οποίο περιστρέφεται η γαία. Η ενέργεια κάθε ατόμου είναι μία κολόνα υποστήριξης για τον πλανήτη και για την ψυχή του πλανήτη. Ταυτόχρονα η ενέργεια καθενός από σας είναι υποστήριξη και ζωτική δύναμη για το σύνολο όλων των άλλων ανθρώπων. Βλέπετε, ίσως η φαντασία να μην αρκεί κάποιες φορές για να μπορέσει να μεταφέρει την εικόνα που θα θέλαμε να μπορέσετε να δείτε. Όμως, εάν δεχτείτε ότι υπάρχουν πολλά χριστουγεννιάτικα δένδρα, που δημιουργούν ένα τεράστιο κύκλο, έχοντας στραμμένη την κορυφή τους προς το κέντρο, την γαία, τότε ίσως να είναι ευκολότερο να καταλάβετε γιατί καθένας σας επηρεάζει και καθορίζει το σύνολο. Ό,τι καταφέρνετε να είστε καθένας είναι μία τεράστια δύναμη που ασκείται πάνω στην γαία. Μπορεί να σας φαίνεται παράδοξο αυτό αφού εσείς αναρωτιέστε για το πόση επίδραση μπορεί να έχει η ενέργεια ενός μόνο ατόμου πάνω στο τεράστιο σύνολο.

Πάνω σ' αυτό θα εξηγήσουμε ότι δεν μιλάμε για την ενέργεια ενός ατόμου.

Όταν σας κοιτάμε, όταν βρισκόμαστε εδώ, όταν έχουμε τη δυνατότητα να σας προσεγγίσουμε ακόμα και με λόγια, και όχι μόνο μέσω της ενέργειας, δεν βλέπουμε σε σας ένα άτομο, δεν βλέπουμε μία μεμονωμένη ανθρώπινη οντότητα. Βλέπουμε ένα παντοδύναμο ενεργειακό σύνολο, εκφραστή όλης της παντοδυναμίας του δημιουργού. Αυτή είναι η αλήθεια.

Καθένας σας συνδέεται με την εστία και φέρει την ενέργεια του δημιουργού. Αυτό σημαίνει πως ένας άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει όλο το σύνολο. Σκεφτείτε εκείνους που έφτασαν να φέρουν πλήρως τη συνειδητότητά τους, τους σοφούς της ανθρωπότητας και θα δείτε ότι αυτό που λέμε είναι απολύτως δυνατό.

Όταν κάποιος προσεγγίζει τον δημιουργό εαυτό του, η δύναμη της επίδρασής του στο σύνολο της ανθρωπότητας είναι παντοδύναμη. Αυτό το άτομο αποτυπώνει όλη την ανθρωπότητα με την ενέργεια της δικής του θεϊκότητας, ιερότητας και αλήθειας. Όλοι όσοι δίδαξαν ή μίλησαν για ειρήνη και για αγάπη στην γη, έκαναν ακριβώς αυτό: αποτύπωσαν στη ψυχή και στις καρδιές των ανθρώπων για πάντα την ιερότητα αυτή.

Θέλετε να σκεφθείτε τον Γκάντι, τον Βούδα ή τον Χριστό, τον Λούθερ Κίνγκ, όσους σοφούς και φωτισμένους ανθρώπους σκεφθείτε, θα δείτε ότι η επίδρασή που άσκησαν δεν αντιστοιχούσε σε ένα άτομο γιατί ήταν η επίδραση της παντοδυναμίας του Θεού που μεταφερόταν μέσω αυτών προς όλη την ανθρωπότητα και την σφράγιζε και την εντύπωνε με το θεϊκό αχνάρι.

Μπορεί να λέτε πως είστε ένα άτομο, και όχι κάτι τόσο μεγαλειώδες. Μπορεί να μην μπορείτε ακόμα να πιστέψετε την ποσότητα της ενέργειας που μπορεί να μεταφερθεί μέσα από σας προς το σύνολο. Ακριβώς γι' αυτό θα μιλήσουμε σήμερα.

Γιατί είναι η εποχή που καλείστε να γίνετε πιο συνειδητοί ως προς την πραγματική δυνατότητα που έστω και ένας από σας μπορεί να ενεργοποιήσει. Σκεφθείτε τι θα συμβεί εάν την ενεργοποιήσετε πολλοί!

(Απαντώντας σ' ένα παιδάκι που ανέφερε κάτι στην εκπομπή του Χαρδαβέλα). Στον Χαρδαβέλα δεν έδειχνε το πώς ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει την ιστορία της ανθρωπότητας, το έδειχνε; Πώς ένας άνθρωπος είναι τόσο παντοδύναμος, εάν μέσα απ' αυτόν μεταφερθεί η ενέργεια του δημιουργού και εκείνος την δεχτεί.

Το φως της αλήθειας μπορεί ν' αλλάξει δισεκατομμύρια ανθρώπων. Πώς έχει τη δύναμη να εντυπώνει όλη την πραγματικότητά σας μόνο μέσω ενός ατόμου. Η απάντηση είναι: δεν είστε άτομα. Είστε φορείς ενέργειας. Ενεργειακοί μετασχηματιστές φωτός. Δεν ήσασταν ποτέ και ποτέ δεν θα είστε άτομα. Η φωνή που σας λέει πως είστε απλώς ένα άτομο, είναι ψευδαισθησιακή. Δεν ανήκει στους αγγέλους, που αληθινά είστε. Ούτε σ' εκείνους που βρίσκονται δίπλα σας και σας συνοδεύουν στη ζωή σας. Όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη προσπαθήστε να μην βλέπετε ένα άτομο. Προσπαθήστε να δείτε τον δυναμικό και δυνητικό φορέα όλης της ενέργειας του Δημιουργού.

Προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας ως αυτό που αληθινά είστε: ένας τεράστιος ενεργειακός μετασχηματιστής συνειδητότητας, μέσα στον οποίο γίνονται αλυσιδωτές ενεργειακές εκρήξεις και εκπομπές ενέργειας. Στον βαθμό που επιτρέπετε σ' αυτή την ενέργεια της αλήθειας να ρέει μέσα σας και να σας φωτίζει και να λάμπει, είναι και ο βαθμός που επιτρέπετε να γίνετε ο παντοδύναμος θεός.

Δεν χρειάζεται να φωτιστούν όλοι οι άνθρωποι. Η ανθρωπότητα μπορεί ν' αλλάξει μέσα σε τρεις μέρες εάν ελάχιστοι άνθρωποι, δεκάδες άνθρωποι αποφασίσουν να γίνουν πλήρεις φορείς της ενέργειας της δικής τους θεϊκότητας, της ενέργειας του Θεού.

Το μυαλό σας σκέφτεται ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να εξελιχθούν τα πράγματα. Χα! Αυτή είναι μια τελείως λογική προσέγγιση των δυνατοτήτων σας. Φυσικά και μπορεί να χρειαστούν για να αλλάξει ένα μόνο πράγμα. Από την δική μας οπτική, μπορεί να χρειαστεί μόνο μία μέρα για ν' αλλάξουν τα πάντα. Εάν όμως πιστεύετε ότι χρειάζονται πολλά χρόνια για να συμβεί μία μεγάλη ενωτική αλλαγή σ' αυτή την πραγματικότητα, τότε θα συμβεί ακριβώς αυτό.

Αυτό όμως προϋποθέτει ότι εσείς έχετε περιορίσει τις πεποιθήσεις σας και πιστεύετε ότι είστε απλώς μονάδες. Και οι κυβερνήσεις σας και οι πολιτικοί θέλουν να σας πείσουν γι' αυτό: ότι είστε απλώς μονάδες χωρίς βεβαίως να σας υπενθυμίζουν εκείνους που ως μονάδες επηρέασαν και καθόρισαν και άλλαξαν το σύνολο όλου του πλανήτη. Δεν υπάρχει ψυχή που δεν έχει εντυπωθεί από το ψυχικό σθένος, τη δύναμη της αλήθειας, την δόνηση της θεϊκότητας και τον παλμό της ιερότητας, που έδωσαν εκείνα τα άτομα που επέτρεψαν στον δημιουργό να λειτουργήσει μέσα.

Αυτά τα άτομα μίλησαν σε κάθε ψυχή. Ακούμπησαν κάθε εαυτό. Ξεπέρασαν κάθε όριο χώρου, χρόνου, απόστασης, κουλτούρας, γλώσσας και μίλησαν σε κάθε άτομο πάνω στον πλανήτη, σε κάθε πλάσμα, σε κάθε ον. Σας ακούμπησαν και ας μην έχετε διαβάσει τα βιβλία τους, κι ας μην ξέρετε καλά-καλά τι είχαν πει. Όλοι έχετε εντυπωθεί απ' αυτά, γιατί άφησαν αυτό που υπάρχει και αυτό που είναι, αυτό με το οποίο συνδέεστε να ρεύσει μέσα τους. Σταμάτησαν να το εμποδίζουν, να το φοβούνται, να θέλουν να το κρατάνε σε απόσταση.

Και είπαμε μεγάλες κουβέντες. Είπαμε: εμποδίζουν και φοβούνται. Δεν τις είπαμε τυχαία.

Όλη η διαδικασία της μετακίνησης από μία συνειδητότητα διττότητας σε μία συνειδητότητα ενότητας, είναι η απλή διαδικασία της αλλαγής του τρόπου που εσείς τοποθετείστε απέναντι στο Θεό. Μπορεί να έχουν γραφτεί χιλιάδες πράγματα, επί χιλιάδες χρόνια, και να έχουν μιλήσει χιλιάδες άνθρωποι, αλλά το θέμα είναι μόνο αυτό. Εάν για μία στιγμή παύατε να φοβάστε τον Θεό, αν αυτή τη στιγμή αφήνατε τον εαυτό σας ν' αγαπήσει τον Θεό και το Θεϊκό, ν' αγαπήσει το πνεύμα, να θέλει να ζήσει μαζί του, να χαρεί μαζί του, ν' απολαύσει μαζί του, αυτή τη στιγμή η διττότητα θα έληγε. Όσο κι αν γίνεται πολύπλοκο για χάρη της κατανόησης του μυαλού, η αλήθεια στον πυρήνα της είναι πάντα απλή. Ένα πράγμα κάνετε: προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια του λογικού νου σε σχέση με τα εμπόδια για τον θεό. Ό,τι κι αν νομίζετε ότι έχετε να διεργαστείτε, στο βάθος και στον πυρήνα του εκεί θα καταλήξει. Φοβάστε τον Θεό και τη δύναμη του θεού. Φοβάστε το θεό και τη δικαιοσύνη του θεού. Φοβάστε τον θεό και την αλήθεια του θεού. Φοβάστε τον θεό και τον πλούτο του θεού. Φοβάστε τον θεό και όλα του τα χαρακτηριστικά.

Γιατί νομίζετε ότι η ζωή και ο ψυχισμός της ανθρωπότητας έχουν παντού φόβο γιατί καθρεφτίζουν όλες τις δυνατότητες του θεού. Εσείς φοβάστε το θεό ως φορέα δικαιοσύνης, ή φορέα αλήθειας, ή αγάπης, ελεημοσύνης και φιλανθρωπίας. Φοβάστε τις εκφράσεις και τις δυνάμεις του Θεού. Όσο κι αν ένα μέρος σας είναι αυτό, και ό,τι κι αν κάνετε δεν μπορεί ν' αλλάξει, το μέρος σας που κατοικεί στη συνειδητότητα της τρίτης διάστασης δεν έχει πειστεί ακόμα.

Η τεράστια συνειδητότητά σας και οι πολλαπλοί σας εαυτοί, που συνυπάρχουν σε πολλά άλλα επίπεδα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι πλήρεις, είναι φωτισμένοι, και είναι ευλογημένοι και μοιράζουν ευλογίες και αγάπη, φαίνονται να μην είναι πλήρως ενωμένοι στη συνειδητότητα της τρίτης διάστασης. Αυτό θέλει λοιπόν να κάνει αυτή η τεράστια συνειδητότητά σας: θέλει να πάει στην Τρίτη διάσταση και να την ενοποιήσει με τις άλλες της διαστάσεις. Αλλά η τρίτη της διάσταση φοβάται όλες τις υπόλοιπες. Ό,τι κι αν κοιτάξει γύρω της από τον κόσμο της ύλης, τον κόσμο των συναισθημάτων, του νου, των ήχων, των χρωμάτων ή των γεωμετρικών κινήσεων, ό,τι κι αν κοιτάξει, φοβάται. Φοβάται όλες τις άλλες διαστάσεις, όλες τις άλλες δυνάμεις, όλες τις άλλες εκφράσεις, φοβάται την δημιουργικότητα. Φοβάται την αρμονία, γιατί της φαίνονται όλα της τρίτης διάστασης ξένα, όλα έξω από τον εαυτό της. Η τρίτη διάσταση καθορίζεται από τον αμέτρητο αφορισμό της και είναι η διάσταση που μαθαίνετε πώς να σπάτε το τσόφλι του αυγού, που είναι το εγώ. Είναι η διάσταση που μαθαίνετε πώς ν' αγαπήσετε όλες τις υπόλοιπες εκφράσεις του Δημιουργού. Είναι η διάσταση που μαθαίνετε την ομορφιά μέσα στο σύνολο, που καλείστε ν' αφομοιώσετε την διαφορετικότητα του όλου, που εκφράζουν τον δημιουργό.

Δεν είστε άτομα. Είστε υπέροχες ενεργειακές συνειδητότητες. Καθένας σας έχει τη δυνατότητα της παντοδυναμίας μέσα στη δύναμη του Δημιουργού. Καθένας είναι ένας δημιουργικός παντοδύναμος δημιουργός για το σύνολο. Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε να κάθεστε μίζεροι συζητώντας και μιλώντας για την μικρότητά σας, για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείτε εκείνο ή το άλλο θέμα. Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε να το κάνετε αυτό. Γιατί βλέπουμε ποιοι είστε. Είναι αστείο, είναι σαν να παίζετε με τους εαυτούς σας, αλλά δεν γελάτε. Είναι σαν να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας αλλά δεν ξεκαρδίζεστε.

Πιστεύετε τόσο πολύ το αυτό ή το εκείνο ή το άλλο, που δεν σταματάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς λέτε ή τι κάνετε. Ποιοι είστε τελικά; Οι μικρούληδες αντίλαλοι που χρειάζονται προστασία, σαν μικρά μυρμηγκάκια, χωρίς σκοπό, και χρειάζεστε συνέχεια βοήθεια ή κάποιον να σας πει τι να κάνετε. Ή είστε πλήρη ενεργειακά όντα, φορείς δυναμικής συνειδητότητας, δημιουργικής ενέργειας, θεϊκά όντα, που μπορούν, εάν θέλουν, να δονηθούν στο ύψος και την ένταση της δημιουργικής τους θεϊκότητας. Το κλειδί ότι δεν μπορεί κανείς να σας αναγκάσει γιατί είστε παντοδύναμοι. Και αυτό είναι και το θέμα!

Εάν σας λέγαμε ότι ή θα πάρετε την παντοδυναμία σας ή αύριο θα πεθάνετε, πιθανόν τότε σήμερα να βρισκόσασταν αγκαλιά με τον θεό, ερωτευμένοι μαζί του και να μην θέλετε να ξεκολλήσετε από αυτή την ενέργεια ποτέ. Καθώς όμως κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να εκβιάσει τον δημιουργό και την παντοδυναμία του, βρίσκεστε σ' εκείνο το υπέροχο δίλημμα: να συνεχίσω να παίζω το μικρό μυρμήγκι ή απλώς να δεχτώ ότι είμαι μεγαλειώδης, ότι είμαι δημιουργός, ότι είμαι παντοδύναμος, ότι μπορώ αν θέλω να επιτρέψω στην παντοδυναμία του δημιουργού να εκφραστεί μέσα από μένα να γίνει ορατή και άμεση. Η παντοδυναμία του δημιουργού δεν σχετίζεται με την ένταση του λόγου ή με μεγάλες κορώνες. Η παντοδυναμία του δημιουργού σχετίζεται με εσωτερική βεβαιότητα, με επαφή, με την αγάπη και εμπιστοσύνη στην πηγή της αγάπης, με ειρήνη. Δείτε αυτούς που αναφέραμε και θα δείτε ότι κανείς δεν εξέφραζε την παντοδυναμία του θεού με στόμφο και ένταση. Όταν είσαι παντοδύναμος, δεν φοβάσαι τίποτα. Άρα δεν χρειάζεται να δυναμώσεις την φωνή σου, ούτε να υψώσεις τον εαυτό σου μέσω βαρύγδουπων δηλώσεων. Αν είσαι παντοδύναμος, η δυνατότητα της επίδρασής σου είναι παντοδύναμη γιατί δεν έχεις αμφιβολία για το ποιος είναι μαζί σου και ποιος είσαι εσύ και τι κάνεις. Δεν χρειάζεται να έχεις καμία άμυνα, ούτε επίθεση, δεν έχεις να επιτεθείς, μπορείς απλώς να είσαι ο φορέας της μεγαλειώδους ενέργειας που δεν φοβάται, δεν ελπίζει, δεν αναρωτιέται, δεν αμφιβάλλει. Ξέρει ποια είναι είναι.

Δεν είστε από μόνοι σας μία μονάδα καταληκτική. Δεν είστε μία ανεξάρτητη βιομηχανική μονάδα παραγωγής ή διακίνησης ενέργειας. Είστε μετασχηματιστές. Αυτό σημαίνει πως όλες οι ενέργειες περνούν από σας για πάνε αλλού. Δεν είστε καταληκτικός κόμβος για τίποτα. Είστε όμως καταλυτικός κόμβος για όλα. Η γαία χρειάζεται την αγάπη σας για να είναι καλά. Όλα τα πλάσματα του πλανήτη σας χρειάζονται το φως και τη συνειδητότητα σας για να είναι καλά. Όλος σας ο κόσμος χρειάζεται τη φωτεινότητά σας για να λάμψει. Είστε καταλύτες ως μετασχηματιστές. Παίρνετε την ενέργεια για να την διαχειριστείτε. Ανοίγοντας στην παντοδυναμία και την αγάπη του Θεού, επιτρέπετε σ' αυτή την ενέργεια να ρεύσει για τους υπόλοιπους, για το σύνολο.

Όταν μιλάμε για το ποτέ κανένας, ακόμα κι αν το πιστεύει, δεν υπηρετεί μόνο τον εαυτό του ούτε ζει μόνο για τον εαυτό του, το λέμε κυριολεκτικά. Ακόμα κι αν κάποιος το πιστεύει, η ενεργειακή ανατομία της πραγματικότητα δείχνει ότι ζουν για το σύνολο. Ακόμα κι όσοι φαίνονται αποκομμένοι από τη θεϊκότητα, αποκομμένοι από την αλήθεια και την ευαισθησία τους για το σύνολο, τελικώς στηρίζουν με τρόπους που δεν κατανοούν το σύνολο.

Εάν κοιτάξετε τους πλούσιους, θα δείτε ότι δαπανούν τεράστια ποσά για την αυταρέσκειά τους, για ατομικούς σκοπούς. Όμως, τα δαπανούν. Έτσι έχουν στηρίξει κάποιους άλλους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα στηρίξουν κάποιους άλλους. Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουν, στηρίζουν το σύνολο. Κανείς πάνω σ' αυτόν τον κόσμο δεν είναι καταληκτική μονάδα. Μεσολαβητές είστε. Αυτό που μπορείτε ν' αλλάξετε είναι η ένταση, η ποσότητα, η συχνότητα του διαμεσολαβητή που είστε. Όσο αυτά είναι μέτρια, εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι. Ο λόγος είναι ότι ξέρετε πως είστε διαμεσολαβητές και πως δεν ρέει αρκετή από την υπέροχη ενέργεια που υπάρχει από πάνω σας διαθέσιμη, ως ένα πιθανό δυναμικό, μία πιθανή δυνατότητα για τους υπόλοιπους. Η ψυχή σας δεν είναι ευχαριστημένη γιατί αισθάνεται ότι δεν μεταφέρει αυτό που θα μπορούσε να μεταφέρει. Έτσι εσείς νιώθετε δυσφορία και θέλετε ν' αλλάξετε τους μηχανισμούς ώστε να μεταφερθεί μεγαλύτερη ποσότητα υπέροχης ενέργειας μέσα από σας.

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία συνειδητοποίησης είναι πως δεν μπορείτε να κρατήσετε τίποτα. Εάν το συνειδητοποιήσετε, θ' απελευθερωθείτε. Ο ρόλος σας δεν είναι της καταληκτικής μονάδας. Επομένως δεν παραλαμβάνετε τις ενέργειες για να μείνουν σε σας. Γι' αυτό δεν μπορείτε να ζήσετε σε στασιμότητα. Ο μεγαλύτερος φόβος και η μεγαλύτερη απελευθέρωσή σας είναι η αλλαγή. Η αλλαγή είναι ροή. Εάν φοβάστε τη ροή, φοβάστε τη δημιουργικότητα, εάν φοβάστε τη δημιουργικότητα φοβάστε τη χαρά, εάν φοβάστε τη χαρά, φοβάστε τον θεό. Τόσο απλό είναι.

Εάν παίρνετε την ενέργεια και δεν την κάνετε κάτι, δηλαδή εάν απλώς την παραλαμβάνετε και δεν την μετατρέπετε σε δημιουργικότητα, δεν γράφετε κάτι, δεν τραγουδάτε κάτι, δεν μεταφέρετε την πληροφορία, δεν φτιάχνετε ένα νέο αντικείμενο, ένα καινούργιο σενάριο, ένα νέο οικοδόμημα, εάν δεν δημιουργείτε κάτι καινούργιο, εσείς οι ίδιοι γίνεστε δυστυχισμένοι. Ο λόγος είναι ότι είστε διαμεσολαβητές.

Στον βαθμό που ο διαμεσολαβητής της τρίτης διάστασης επιτρέπει να ρεύσουν ελεύθερα όλες οι άλλες διαστάσεις ώστε να φέρουν έκσταση, ευφορία, δημιουργικότητα, έμπνευση, πρακτικότητα και λύσεις, ενοποίηση, στο βαθμό λοιπόν που ο διαμεσολαβητής καθορίζει, εσείς βιώνετε πληρότητα ή όχι, εκπλήρωση ή όχι, πραγμάτωση ή όχι, μέτρια ή όχι, επαρκή ή όχι, λίγη, πολύ. Όμως εσείς είστε ρυθμίζετε την κάνουλα, μέσω της οποίας ρέει η υπέροχη ενέργεια των άλλων διαστάσεων της θεϊκότητας μέσα στην διάσταση της θεϊκής πραγματικότητας και από αυτήν σε όλες τις άλλες. Υπάρχουν κόσμοι ολόκληροι μετά την τρίτη διάσταση. Το πώς είναι αυτοί οι κόσμοι καθορίζεται από το πώς είναι η κάνουλα της τρίτης διάστασης. Εάν μερικοί δεκάδες αποφασίσουν ν' ανοίξουν την κάνουλα, θ' αλλάξει όλη η ανθρωπότητα. Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει αυτή την παντοδύναμη ενέργεια και ν' αλλάξει το σύνολο, σκεφθείτε τι θα συμβεί όταν δεκάδες άνθρωποι το κάνουν αυτό.

Μπορείτε ίσως να υποψιαστείτε το πόσο μεγάλο είναι το σχέδιο που εκπονήθηκε από όλους τους εαυτούς γι' αυτή τη συλλογική αφύπνιση; Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι μία μελλοντική ανθρωπότητα, η οποία έρχεται, πιστέψτε μας, όπου κάθε ον αισθάνεται ότι είναι φορέας της θεϊκότητας, όπου κάθε ον νιώθει, συνδέεται με τη θεϊκότητα και είναι πλήρες μέσα στον εαυτό του, όπου κανείς δεν χρειάζεται να προβάλλει ή να προβληθεί, να ρωτήσει και να ερωτηθεί, όπου καθένας είναι τόσο πλήρης, μέσα στην έκσταση του εαυτού του που δεν έχει να μοιράσει τίποτα με κανένα. Και πάλι θα σας θυμίσουμε ότι κάποιοι καλλιτέχνες μίλησαν γι' αυτό μέσα στα τραγούδια τους.

Προσπαθείτε να βρείτε την θεϊκότητα του εαυτού σας, τον ανώτερο εαυτό σας. Προσπαθείτε να γίνετε ένα μαζί του. Αλλά, καταλήγετε να το κάνετε τόσο πολύπλοκο μέσα στην τρίτη διάσταση, ενώ είναι τόσο απλό. Την αλήθεια δεν χρειάζεται τόση εξήγηση, παρά μόνο να συνειδητοποιήσετε τους φόβους σας για τη θεϊκότητα και ν' αποφασίσετε σιγά-σιγά τον θεό που είστε. Όσο δεν αγαπάτε τον θεό, τον ανώτερο εαυτό σας, δεν μπορείτε ν' αγαπήσετε εσάς, αφού είστε αυτό. Ο λόγος που είναι τόσο δύσκολο οι άνθρωποι ν' αγαπήσουν τον εαυτό τους είναι γιατί είναι δύσκολο ν' αγαπήσουν και να εμπιστευτούν τον θεό.

Όσο κι αν ο θεός έχει πει πως είναι αγάπη, ενότητα, ότι μόνο δίνει και δεν παίρνει ποτέ, ότι παρέχει χωρίς αντάλλαγμα, ότι θέλει να ευλογεί και ν' αγαλλιάζει τους ανθρώπους, η τρίτη διάσταση δεν θέλει να πειστεί και συνεχίζει να φοβάται. Δυσκολεύεστε ν' αγαπήσετε τον εαυτό σας για τον ίδιο λόγο που δυσκολεύεστε ν' αγαπήσετε τον Θεό.

Δεν έχει σημασία από ποια μεριά το κοιτάξετε: του ανθρώπου ή του θεού. Η ίδια ενέργεια υπάρχει μέσα σ' αυτό, το ίδιο ψέμα υπάρχει και ο ίδιος φόβος. Εμείς θα σας καλέσουμε να δείτε τι σας σταματάει από το να επιτρέψετε στην υπέροχη ενέργεια του θεού, του ανώτερου εαυτού, της παντοδυναμίας της αγαθότητας και της καλοσύνης του να ρεύσει πλήρως μέσα από σας. Τι σας σταματάει; Αυτό είναι εργασία για το σπίτι. Αναρωτηθείτε και συλλογιστείτε. Τι σας σταματά από το να θέλετε να είστε φορείς και να ρέει μέσα από σας αυτή η ενέργεια απεριόριστη, απέραντη, ακούραστη, ανεξάντλητη, ζωοδότρια, θεραπεύτρια, ενώτρια; Δεν θα δώσουμε εμείς την απάντηση. Η απάντηση είναι ίδια για όλους. Δεν υπάρχει πρωτοτυπία.

Αλλάζει η συνειδητότητά σας μ' ένα τρόπο απερίγραπτο, με εξαιρετική ταχύτητα, με καλπασμό. Οι συνδέσεις του εγκεφάλου και της ενέργειας σας αλλάζουν ανά δευτερόλεπτο, όχι μόνο από εσάς αλλά και από το σύνολο. Η αλληλεπίδραση όλων των ανθρώπων και της γης είναι ασύλληπτη αυτή την περίοδο και θ' αυξηθεί κι άλλο. Η ταχύτητα θ' αναπτυχθεί περισσότερο. Οι αλλαγές θα είναι πιο έντονες και γρήγορες. Για να μπορέσετε να ζήσετε τις αλλαγές σας με χάρη, πρέπει να βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να επιτρέψετε στην ενέργεια του δημιουργού να ρέει ανεμπόδιστη μέσα από σας. Τι είναι αυτό που σας κάνει να μη θέλετε να είστε σ' έκσταση, να νιώθετε ότι σας αγαπούν πολύ και ότι τα πάντα γύρω σας εκφράζουν αγάπη.

Είναι τόσο μεγάλος ο έρωτας για την τρίτη διάσταση παρόλο το χάλι της, που δεν μπορείτε ν' αποκοπείτε από την απελπισία και τον πόνο της. Την αγαπάτε τόσο πολύ που δεν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι αλλά προτιμάτε να πονάτε μαζί της; Αυτό είναι τρέλα, γιατί η αγάπη δεν είναι αρρώστια. Εάν αγαπάτε την τρίτη διάσταση, πρέπει να θέλετε το καλό της. Εάν πράγματι αγαπάτε την ανθρωπότητα πρέπει να θέλετε να μην πονάει να μην υποφέρει και να μην απελπίζεται. Εάν ισχυρίζεστε ότι έχετε αγαπήσει πολύ αυτόν τον κόσμο, τότε είστε καλοί ηθοποιοί. Η αληθινή αγάπη δεν φέρνει πόνο, η αγάπη θεραπεύει και φέρνει χαρά και αγαλλίαση, φέρνει λύσεις στα προβλήματα και απελευθέρωση από τους φόβους.

Τι συμβαίνει λοιπόν στην τρίτη διάσταση, που το μέρος της συνειδητότητάς σας που κατοικεί σ' αυτήν έχει τόσο απωθημένο με τον θεό; Πόσο πολύ έχει πειστεί ότι ο θεός δεν νοιάζεται για την τρίτη διάσταση; Πόσο καιρό χρειάζεστε για να συνειδητοποιήσετε την ουσία του θέματος; Αυτή είναι η ουσία του ζητήματος της 3ης διάστασης: η εμπιστοσύνη και η αγάπη σε σχέση με το θεϊκό. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα στην πραγματικότητα για την τρίτη διάσταση. Όλα τ' άλλα θέματα είναι στην πραγματικότητα αυτό.

Πόσο πολύ μπορεί να έχετε ξεχάσει την αγαλλίαση και την αγάπη και την ευφορία και την έκσταση που νιώθατε; Ό,τι κι αν λέτε, μπορούμε να δούμε μέσα σε καθένα ότι δεν έχει ξεχάσει. Αυτό είναι το μέρος που τώρα πονάει μέσα σας γιατί το θυμάστε αλλά δεν αποφασίζετε να το ξαναδώσετε σε σας. Είναι σαν να θέλετε να συνεχίζετε μία τιμωρία που κανένας δεν έχει επιβάλλει, την οποία εσείς έχετε αποφασίσει.

Νομίζουμε ότι έχετε μάθει και έχετε κατανοήσει περισσότερα απ' ότι παραδέχεστε. Μέσα στην τεράστια αλλαγή που συντελείται, μπορείτε να παύσετε να κρύβεστε από την αλήθεια σας. Νομίζουμε ότι μπορείτε ν' αναρωτηθείτε κατευθείαν ποιο είναι το θέμα που έχετε με τον θεό και να το φέρετε σε λύση. Ν' αγαπήσετε εσάς ως παιδιά του και μέρη του και εικόνες του και δυνατότητές του. Και ν' αγαπήσετε και όλους τους υπόλοιπους ως το ίδιο. Τ' απωθημένα σας με το θεό είναι παραισθησιακές ψευδαισθήσεις της τρίτης διάστασης.

Η Τρίτη διάσταση θέλει να συνεχίσει να παραπονιέται ότι είναι μόνη και απομονωμένη, εκείνη προτιμά να παίζει τον ρόλο του θύματος στην αιωνιότητα. Αυτό τον ρόλο έχει υιοθετήσει όλη η ανθρωπότητα. Είστε ικανοί να βγείτε από την ψευδαίσθηση του αιώνιου θύματος. Είναι ώρα να πάψετε να παίζετε κρυφτό με την θεϊκότητα και την δύναμή σας. Έρχονται μέρες που θ' αλλάξουν πολλά. Έρχεται μία νέα ημερολογιακή χρονιά, που δεν σημαίνει πολλά για το σύμπαν ως ημερολογιακή ένδειξη, αλλά σημαίνει πολλά για την ανθρωπότητα. Θέλουμε να πούμε μερικά πράγματα γι' αυτήν.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε να μιλήσουμε πολύ για τη θεϊκότητά σας και που σας καλέσαμε να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας χωρίζει από το ν' ανακτήσετε την εμπιστοσύνη και τη θεϊκότητα που έχετε. Σας βολεύει να θεωρήσετε τον θεό ως ανώτερο εαυτό, κάντε το. Σας εξυπηρετεί να τον θεωρήσετε ως θεό, κάντε το. Δεν έχει καμία σημασία ο τίτλος που βάζετε. Έχει σημασία ότι αναφέρεστε σε μία δύναμη που είναι αγαθοεργή, είναι πάνσοφη, παντοδύναμη, έχει καλοσύνη, έχει ευσπλαχνία, έχει ευφυΐα, έχει όλα τα υπέροχα συστατικά του θεού, και είναι Αγάπη και εκπορεύεται ό,τι δημιουργεί από την αγάπη. Αυτή η επιμονή μας να σας θυμίσουμε τι γίνεται και διαδραματίζεται και πόσο εύκολο είναι να θεραπεύσετε την αποκοπή σας, συνδέεται μ' αυτά που πρόκειται να συμβούν το 2008.

Το 2008 θα είναι χρονιά μεγάλων προκλήσεων για την ανθρωπότητα. Θα υπάρξουν μεγάλες μαζικές αναχωρήσεις. Θα υπάρξουν πολύ μεγάλες γεωφυσικές αλλαγές. Θα είναι η πρώτη χρονιά που συνολικά η ανθρωπότητα θα θορυβηθεί πως κάτι δεν πάει καλά. Θα είναι η πρώτη χρονιά που οι αφυπνίσεις θα εμφανίζονται ανά ομάδες, σ' όλο τον πλανήτη. Δεν θα είναι μία χρονιά που ο εφησυχασμός ή η αναισθησία θα μπορούν εύκολα να καλλιεργηθούν πάνω στη γη. Θα είναι όμως και χρονιά για σας και άλλους σας εσάς, που θα κριθεί μέσα στον καθένα το που θα σταθείτε και θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Η τάση σας είναι συναισθηματική. Προσέξτε. Δεν θα βρείτε εκεί την ευτυχία και δεν θα έρθει από εκεί η θεραπευτική ενέργεια. Εάν θέλετε λύσεις πρέπει να πάτε πιο πάνω από το πρόβλημα. Εάν θέλετε ευτυχία για την ανθρωπότητα, πρέπει να πάτε πιο πάνω από το δράμα. Δεν μπορείτε μέσα από το δράμα να φέρετε ευτυχία, ούτε μέσα από τη μιζέρια να δώσετε αφθονία και πλούτο. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, πρέπει να πάτε παραπάνω από εκεί που είναι και ζει η ανθρωπότητα.

Η χρονιά φέρνει μεγάλες αλλαγές, οικονομικές και κοινωνικές. Πολλές δομές θα καταρρεύσουν, άλλες θ' αρχίσουν να καταρρέουν. Θ' αρχίσει να φαίνεται η αρχή μιας τεράστιας κοινωνικοπολιτικής αλλαγής. Τα πρώτα της σημάδια δεν θα είναι ευχάριστα. Παρότι κατηγορείτε τις δομές σας, όταν καταρρέουν λυπάστε σαν να είναι το τέλος του κόσμου, σαν να στερηθήκατε κάτι πολύ καλό και ουσιώδες. Συνειδητοποιήστε τι κάνετε. Είναι ή όχι αλήθεια ότι χρειάζεται ν' αλλάξουν πράγματα; Είναι ή όχι αλήθεια πως ο τρόπος λειτουργίας της πραγματικότητας φέρνει πόνο ή δυστυχία. Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι θέλετε καλύτερες δομές και δεδομένα; Όταν αυτά συμβαίνουν θυμηθείτε να μην αλλάξετε ξαφνικά θέση. Θυμηθείτε να κρατήσετε την ευθύνη της νέας δημιουργίας, θυμηθείτε ότι οι αλλαγές είναι για καλό. Εάν κάτι είναι σάπιο, εορτάστε και τιμήσετε την αλλαγή. Μην κλαίτε γιατί χάνεται η σαπίλα. Κάπου το θέατρο πρέπει να λήξει και η προσωπική διττότητα πρέπει να καταλήξει ως προς το τι πρεσβεύετε, τι στηρίζετε. Είναι παρανοϊκό αλλά είναι χαρακτηριστικό της τρίτης διάστασης, όταν κάτι αρχίζει να αλλάζει και να καταστρέφεται, λυπάστε, απελπίζεστε και απογοητεύεστε σαν να χάσατε τον καλύτερο φίλο σας. Που στέκεστε; Ποια είναι η δική σας ευθύνη; Είστε φορείς συνειδητότητας, όχι πρόβατα. Δεν ανήκετε στη συνειδητότητα των ζώων. Ανήκετε στο πεδίο της συνειδητής διαχείρισης της συνειδητότητας. Τα ζώα διαχειρίζονται τη συνειδητότητα με ένστικτο. Εσείς όμως κάνετε συνειδητή διαδικασία επίγνωσης της συνειδητότητας. Δεν μπορείτε να αλλάζετε την καρέκλα σας και να μην έχετε καμία ευθύνη απέναντι στη συνειδητότητα σας κα να μην θέλετε να συνειδητοποιείτε ότι δημιουργείτε μία αλλοπρόσαλλη πραγματικότητα με την απαξίωση της ευθύνης για την συνειδητότητά σας.

Όταν ονειρεύεστε ένα καλύτερο κόσμο και ταυτόχρονα απελπίζεστε και κλαίτε και φοβάστε, όταν εκείνος καταρρέει, μπορεί να φανταστείτε τι δημιουργεί αυτό στην ενέργεια της γης και της ανθρωπότητας. Παράνοια! Πώς θα μπορέσει η ανθρωπότητα να είναι υγιής πνευματικά όταν η ευθύνη για την θέση της συνειδητότητας πηγαινοέρχεται σαν τραμπάλα, πώς θα δημιουργήσει σώους νόες, πώς θα φέρει πνευματική διαύγεια. Η διαύγεια γεννιέται από την σταθερότητα στη θέση, την αλήθεια της επιλογής και των θέσεων. Αυτή η ευθύνη δημιουργεί πραγματικότητα. Όσο κι αν θέλετε να βολεύεστε λέγοντας «εγώ δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα», κάθε σκέψη και διάθεσή σας επηρεάζει και δημιουργεί. Το θέλετε ή όχι, έτσι είναι. Με τη σκέψη σας δημιουργείτε τη συνέχεια.

Θα κηρύξουμε το έτος 2008, μας αρέσει αυτό στο τέλος κάθε χρονιάς, το έτος της ανάληψης της ευθύνης. Και είναι το έτος της ευθύνης για το που τοποθετείτε τη συνειδητότητά σας απέναντι στην πραγματικότητα. Δεν θα χαρίσουμε συγχωροχάρτια. Δεν θα πούμε «δεν πειράζει εάν δεν έχετε επίγνωση. Υπάρχουν άλλες πενήντα χιλιάδες ζωές. Είστε αιώνιοι». Αυτό δεν θα εξυπηρετούσε τα ύψιστα συμφέροντά σας, αυτό που θέλετε να κάνετε, να είστε, να δημιουργήσετε, να γίνετε. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι τα πάντα είναι αιώνια, άρα συνεχίστε την τραμπάλα στην αιωνιότητα. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα εκ μέρους του θεού γι' αυτό. Θα έλεγε «γλεντήστε το». Όμως εσείς οι ίδιοι είστε δυστυχισμένοι. Η θεϊκότητά σας δεν είναι δυστυχισμένη, εσείς όμως είστε, γιατί θα ζείτε μέσα στην παράνοια της ανευθυνότητας της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Ο σκοπός είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε μεγάλη δύναμη στο πώς κινείτε στη συνειδητότητά σας ως προς τι βιώνετε εσείς στην προσωπική σας ζωή και τι δημιουργείτε και καταθέτετε για το σύνολο της ανθρωπότητας. Θυμηθείτε το παράδειγμα του ενός δένδρου που επηρεάζει και στηρίζει όλη τη γη. Η ευθύνη σας είναι η παντοδυναμία σας, και συνδέεται με τη θέση της συνειδητότητάς σας. Δεν είναι καλό να νίπτετε τα χέρια σας σαν τον Πόντιο Πιλάτο, προσποιούμενοι ότι δεν καταλαβαίνετε ποιο είναι το ζήτημα. Νομίζουμε ότι δεν θέλετε να αποποιηθείτε την δύναμη που έχετε ν' αλλάξετε τις εξελίξεις. Συμβαίνοντας οι αλλαγές, εάν συνεχίσετε να νίπτετε τα χέρια σας θα παραπονιέστε που ο δημιουργός έφερε όλα αυτά τα κακά, χωρίς να βλέπετε ότι εσείς ήσασταν που νίπτατε τα χέρια σας όλη την ώρα.

Η περίοδος που η γη και η γαία μπορούσε ν' αντέξει αυτή τη στάση και την ενέργεια έχει παρέλθει. Λυπούμαστε που έχει περάσει, αλλά δεν υπάρχει πλέον η ηλεκτρομαγνητική ελαστικότητα της συνειδητότητας της γαίας. Αυτό σημαίνει πως εάν η ανθρωπότητα αρνηθεί ν' αναλάβει την ευθύνη της, η γαία δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Θα απαντήσει σ' αυτό. Δεν θα δώσει χώρο ηπιότητας και γαλήνης, θ' αντιδράσει και θα φέρει τα επάνω κάτω. Υπάρχουν λοιπόν μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα κάποιοι παράμετροι, που οι ίδιοι θέσατε, ως τρόπο αφύπνισής σας. Έχετε θέσει χρονοκάψουλες να σας ταρακουνήσουν και να σας αφυπνίσουν, εάν συνεχίσετε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, προσποιούμενοι ότι δεν θυμάστε ποιοι είστε ή δεν ξέρετε τι κάνετε, είστε οι αδύναμοι κρίκοι μιας αδύναμης αλυσίδας που κανένας δεν δημιούργησε, αλλά λέτε ότι μόνο ο θεός φταίει γι' αυτό.

Επομένως, αγαπητοί φίλοι, σας ζητάμε να εμπιστευτείτε πως όσα συμβούν το 2008 και θα συνεχίσουν το 2009, είναι οι σοφοί κρίκοι μίας σοφής αλυσίδας, που με πολύ αγάπη δημιουργήθηκε και που οδηγεί κάπου. Αυτά που θ' αλλάξουν, αλλάζουν για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί δεν ανταποκρίνονται στην ενέργεια της αλήθειας και της δικαιοσύνης και της ενότητας και της αγάπης, και της αλληλεγγύης μέσα στην ανθρωπότητα. Σας καλούμε να γίνετε πολύ συνειδητοί μέσα σ' αυτή τη διαδικασία αλλαγής, να κρατήσετε ζωντανό το φως μέσα σας, αρνούμενοι να μπείτε στην ψευδαίσθηση του δράματος, έτσι αποποιούμενοι τη ψυχή σας και τον θεό. Σας καλούμε να πάρετε την ευθύνη να υποστηρίξετε την αλήθεια και την ψυχή σας και να μην αποποιηθείτε την απώτατη και ενωτική σας έκφραση.

Γι' αυτό είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε καταλάβει αυτό που λέγαμε στην αρχή: ποιο μέρος της θεϊκότητας έχετε έρθει ν' ανακτήσετε. Αυτό θα σας γειώσει τη θεϊκότητα πιο καλά μέσα στην τρίτη διάσταση και θα σας δώσει ρίζες για να διαχειριστείτε τις αλλαγές χωρίς να κλονιστεί το σημείο της συνειδητότητάς μας μέσα στην τρίτη διάσταση.

Μπορεί να μην λέμε πολλά λόγια για τα μηνύματα που ακούγονται σ' αυτές τις συναντήσεις. Θέλουμε όμως να πούμε πώς όσα λέμε δεν είναι τυχαία. Θέλουμε να καταλάβετε ότι υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο πίσω από αυτό που φαίνεται. Να υποψιαστείτε ότι μπορεί ο χρόνος που ακούτε τα μηνύματα να συνδέεται με την προετοιμασία ή τ' ανοίγματα της επίγνωσής σας ώστε να είστε έτοιμοι. Να σκεφτείτε ότι μπορεί αυτές οι συναντήσεις να μην είναι απλώς η ευκαιρία να νιώσετε την συνειδητότητα σας να πάλλεται σε μία ζωντανή συχνότητα, αλλά να έχουν μία χρηστική και λειτουργική χροιά για να διευκολυνθείτε στη διαδικασία σας. Μην προσεγγίζετε τα μηνύματα ως ωραία λόγια. Υπάρχει σοφία που κινεί τα νήματα και αυτά που λέγονται, στους χρόνους που λέγονται, έχουν λόγο για να λέγονται. Θυμηθείτε, τα πάντα είναι οι σοφοί κρίκοι μιας σοφής αλυσίδας, που δημιούργησε ένας σοφός πανάγαθος θεός.

Ετοιμαστείτε να ενεργοποιήσετε το φιλάνθρωπο μέρος του εαυτού, το μέρος της αγάπης για το σύνολο και για τον εαυτό σας, τον εαυτό που έχει σθένος να βοηθήσει άλλους, να στηρίξει άλλους. Το 2008 είναι το πρώτο μεγάλο τράβηγμα της κουρτίνας από τον παλιό κόσμο και φέρνει τις απαρχές της δημιουργίας ενός καινούργιου κόσμου.

Μέχρι την επόμενη φορά, αναλογιστείτε πόσο πολύ θεό μπορείτε ν' αγαπήσετε, πόσο μέρος του θεού μπορείτε να δεχτείτε μέσα σας. Νιώστε και σκεφθείτε τα εμπόδια σας. Και μέχρι την επόμενη φορά,

Να είστε καλά,

Να φέρετε όσο περισσότερο ειρήνη μπορείτε μέσα σας,

Ώστε να χωρέσετε και όσο περισσότερο θεό μπορείτε μέσα σας.

Και έτσι είναι.

 Ερωτήσεις

 Η διττότητα είναι οντότητα;

Δεν είναι οντότητα είναι μία συχνότητα, ένα φάσμα συχνοτήτων. Βρίσκει τρόπο να ισορροπεί όσο ο χρόνος εξέλιξης της το επιτρέπει. Ο χρόνος που της δίνεται για να υπάρξει είναι συγκεκριμένος. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το σχέδιο της εξέλιξης έχει χρόνο. Δεν συμβαίνουν όλα για πάντα, στο πλαίσιο των υλικών χρόνων. Και η διττότητα σ' ένα σημείο, ή λήγει ή ενοποιείται. Το παιχνίδι έχει χρόνο ορισμένο μέσα στον θεϊκό νου. Η διττότητα έχει ακόμα χρόνο ζωής για τη γη. Ο πλανήτης δεν μπαίνει σε διαδικασία αυτοκαταστροφής λόγω λήξης χρόνου. Αυτό που δεν πάει καλά, είναι η δυνατότητα της γαίας, ως φορέας πεδίου διττότητας, να διαχειριστεί τη διττότητα. Η γαία αισθάνεται ότι ο χρόνος πλησιάζει και αυτό πιέζει την ανθρωπότητα και η ανθρωπότητα την γαία για γρήγορες αλλαγές. Αυτό είναι ένα σημάδι για τη γαία να δώσει σημάδια ότι ο χρόνος εκπνέει, ή αποφασίστε να εμπιστευτείτε τον θεό ή μην το αποφασίστε. Από συμπαντική οπτική είναι κωδικοί επίδρασης πάνω στην ταχύτητα της εξέλιξης, εκ μέρους της θεϊκότητας της γαίας ως εκπληρωτή του σχεδίου της θεϊκότητας. Η γαία βιώνει τη σύγκρουση του πεδίου της διττότητας και του πεδίου της ενότητας. Βιώνει τη σύγκρουση δύο τεράστιων φασμάτων συχνοτήτων. Ο τρισδιάστατος νους το εκλαμβάνει ως θυμό ή οργή της γαίας. Η γαία θέλει να λήξει η σύρραξη των δύο φασμάτων, και γνωρίζει ότι ο χρόνος είναι μετρημένος. Ο χρόνος δεν είναι τα επόμενα εκατό χρόνια, είναι λιγότερο. Η γαία, ως φύλακας του θεϊκού σχεδίου, ξέρει ότι χρειάζεται να προκαλέσει τις επιταχύνσεις που χρειάζεται το άλμα, η ενοποίηση. Η γαία έχει ήδη ψηφίσει, όχι όμως όλη η ανθρωπότητα ακόμα.

 Πείτε μας για τις αλλαγές και τις αναχωρήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν φεύγει εάν δεν το έχει αποφασίσει. Ακόμα κι εκείνοι που φωνάζουν για την αναχώρησή τους. Μπορείτε να το δείτε ότι πολλοί μαζί αποφάσισαν την αναχώρηση. Σας έχουμε πει ότι λόγω των αλλαγών γίνεται ευκολότερη η μετάβαση των ψυχών και προκαλούν ένα συναισθηματικό, αφυπνιστικό σοκ στην ανθρωπότητα. Ο στόχος των αναχωρήσεων είναι να φέρουν πολλούς ανθρώπους μπροστά στο θέμα της ανθρώπινης ζωής και της αξίας της ζωής.


 © 2007 Χαριτίνη Χριστάκου