Σμαραγδένιος Κύκλος


Ο εγκέφαλος, το 3ο μάτι, η ροή υλοποίησης και η τηλεπαθητική γλώσσα

Οκτώβριος 2007

Θα ξεκινήσουμε αφού πρώτα σας κοιτάξουμε, και αφού δώσουμε λίγο χρόνο στην Χαριτίνη να νιώθει άνετα κοιτώντας μέσα από τα δικά μας μάτια, και να μην συγκινείται παραπάνω απ' όσο χρειάζεται ώστε να γίνει η επικοινωνία. Είναι πάντα κάθε φορά, όπου κι αν συμβαίνει αυτό, ανεξαρτήτως αριθμού ανθρώπων και ποιοι είναι αυτοί, είναι πάντα συγκινητικό να σας κοιτάμε, να σας βλέπουμε και εσείς ν' αναρωτιέστεΤι βλέπουν; Γιατί η Χαριτίνη συγκινείται τόσο πολύ; Είναι δυνατόν να βλέπουν εμένα και αυτό να προκαλεί σ' εκείνη δάκρυα; Είναι δυνατόν να κοιτούν την διπλανή μου και αυτό να είναι τόσο συγκινητικό; Τι είναι αυτό που βλέπουν τελικά;

 Αγαπητοί μας φίλοι,

Βλέπουμε αδελφούς και αδελφές να κάθονται δίπλα δίπλα και να μην θυμάται ο ένας τον άλλο. Βλέπουμε οικογένεια να συγκεντρώνεται και να μην γιορτάζει τη συγκέντρωσή της. Βλέπουμε μέλη της οικογένειας να προσπαθούν ν' ανακαλύψουν τι είναι αυτό που συμβαίνει. Βλέπουμε την χάρη που υπάρχει μέσα σ' αυτό και το μεγαλείο που κρύβει. Βλέπουμε το μέρος του εαυτού που το αποφάσισε αυτό και ταυτόχρονα βλέπουμε εκείνο το μέρος του εαυτού σας, που ζει αυτά που αποφάσισε.

Είπαμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τον Θεό επάνω και τον δημιουργό ψηλά, ενώ ο δημιουργός κάθεται δίπλα και είναι ένα μέρος του εαυτού τους. Αυτό για άλλη μια φορά σήμερα, είναι αλήθεια. Κάθεστε ανύποπτοι έχοντας δίπλα σας αδέλφια σας, ενώ εσύ αναρωτιέστε πώς λένε την κυρία δίπλα σας ή ποιος είναι ο διπλανός σας κύριος!

Και είναι υπέροχη αυτή η ενέργεια της αθωότητας που συνυπάρχει μέσα στην απόλυτη γνώση. Κρύβετε μ' ένα πανί εσάς από εσάς και παίζετε κρυφτό! Φαίνεται τόσο οξύμωρο να βλέπουμε τους δύο εαυτούς να χωρίζονται μ' ένα απλό πανί και ο ένας να κάνει ότι δεν θυμάται...

Η ενέργεια είναι διαφορετική σήμερα γιατί η ζωή κινείται με τον δικό της ρυθμό, που κανένας μεμονωμένα και ξεχωριστά δεν τον υπαγορεύει. Υπαγορεύεται από την Πηγή, τον Ένα Νου. Υπάρχουν τόσα καινούργια που μεσολαβούν, που είμαστε όλοι διαφορετικοί! Η αλλαγή που βιώνετε εσείς, βιώνετε και από εμάς και από άλλους κόσμους. Δεν την ζείτε μόνο εσείς. Η αλλαγή δεν επισκέπτεται μόνο τον δικό σας οίκο.

Καθώς σ' εσάς αλλάζουν ραγδαία τα δεδομένα, πάρα πολλοί άλλοι, σε πολλούς άλλους κόσμους καλούνται επίσης ν' αλλάξουν. Έχουν τις δικές τους προκλήσεις, τα δικά τους θέματα, τις δικές τους διεργασίες. Δεν είστε οι μόνοι μαθητές και δάσκαλοι μέσα στο σύμπαν. Όλο το σύμπαν είναι γεμάτο από μαθητές και δασκάλους. Όσο πιο πολλοί είναι οι μαθητές, τόσο πιο γρήγορα το σύμπαν εξελίσσεται, και τόσο πιο εύκολο γίνεται για την ψυχή να συναντηθεί με τον εαυτό της μέσα στο μακραίωνο ταξίδι της και να γιορτάσει την επιστροφή της στην κοιτίδα της.

Η Διαφορετικότητα ως Λειτουργικό Μέσο

Δεν χρειάζεται πραγματικά η ψυχή να επιστρέψει κάπου, γιατί γιορτάζει την επιστροφή της μέσα στο σώμα της, όταν ανακτάται. Και γι' αυτό το λόγο, η διαφορετικότητα είναι ένα μεγάλο κλειδί σ' αυτή την ανάκτηση. Ο πνευματικός σας εαυτός, η πολυαγαπημένη σας ψυχή ζει μέσα στον πλούτο της διαφορετικότητας. Αυτό δίνει στον ανώτερο εαυτό την ικανότητα να κατανοεί και να συνδέεται με την σοφία του δημιουργού, γιατί έχει αποδεχτεί τη διαφορετικότητα του δημιουργού μέσα στην καρδιά του και στο νου του.

Εσείς ακόμα δυσκολεύεστε να πειστείτε ότι αυτός ο μεγαλειώδης δημιουργός, του οποίου είστε μέρη, έφτιαξε τόσο διαφορετικά, ακραία και μη, όντα, μορφές, εκφράσεις, ήχους, χρώματα, δομές! Θεωρείτε ότι ο δημιουργός, ως Δημιουργός, ώφειλε να δημιουργήσει καλά και όμορφα πράγματα. Και αυτό σας περιορίζει πολύ την αντίληψη. Αυτό σας διαχωρίζει από το μεγαλείο της αληθινής σας συνειδητότητας. Δεν ανήκετε ούτε στο καλό, ούτε στο κακό. Δεν είστε ούτε φως, ούτε σκοτάδι. Δεν είστε ούτε η μια, ούτε η άλλη άκρη. Είστε κάτι μεγαλύτερο από αυτά. Αυτά έχουν δημιουργηθεί από εσάς. Για να βρείτε εσάς σ' αυτές τις συγκλονιστικές εποχές της γης πρέπει να πάτε πέρα από τον χώρο του όμορφου και άσχημου, ή του καλού και του κακού. Πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και ν' αποδεχτείτε όλα τα διαφορετικά σενάρια, μορφές, τάσεις, διαθέσεις, εκφράσεις, ώστε ν' αποδεχτείτε την σοφία του συνόλου για να φέρετε εσάς σε σύνδεση με την ψυχή ή τον ανώτερο εαυτό.

Μπορεί να μιλάτε για τον ανώτερο εαυτό, να εύχεστε να συναντηθείτε μαζί του, ή να έχετε την πρόθεση της φώτισης, όμως όσο λειτουργείτε διχαστικά απέναντι στο όμορφο και το άσχημο, η ένωση δεν μπορεί να προχωρήσει και ν' αφομοιωθεί. Αυτό σας αποστερεί την δυνατότητα ν' αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας γιατί σας αποστερεί την λειτουργικότητα των γεγονότων. Κρίνετε το αποτέλεσμα και χάνετε την αιτία. Έτσι, τα πράγματα δεν κάνουν νόημα και εσείς κινείστε από τη μια αντίφαση, στο άλλο ερώτημα, και από την μία απορία, στην επόμενη απογοήτευση. Προσπαθείτε να τα συνενώσετε διατηρώντας τον περιοριστικό σας όρο: την προτίμησή σας για τα όμορφα και τα ευχάριστα, ενώ θέλεττε να εκδιώξετε όσα δεν είναι όμορφα ή ευχάριστα. Μ' αυτόν τον τρόπο, εκδιώκετε την σοφία του όλου, την μεγάλη εικόνα της λειτουργικότητας όλων των στοιχείων μέσα στη ζωή και την πραγματικότητα.

Από την οπτική σας αυτό δεν είναι εύκολο. Μπορείτε σ' ένα βαθμό ν' αποδεχθείτε την διαφορετικότητα των κρατών, την διαφορετικότητα της κουλτούρας, του χρώματος, του ύψους, της έκφρασης, των μαλλιών. Όμως αναρωτιέστε πώς μπορείτε ν' αποδεχθείτε την διαφορετικότητα όταν αφορά το κακό, το δυσάρεστο και το προκλητικό;

Γι' αυτήν την διαφορετικότητα, έχετε μαζί σας τον μαθητή. Ο μαθητής μαθαίνει, εκπαιδεύεται, εξελίσσεται. Ο μαθητής είναι εύκολο να δεχτεί ότι η δημιουργία σε όλα αναθέτει και προικίζει με μια λειτουργικότητα, ώστε το σύνολο να οδηγηθεί στο πεπρωμένο του. Γιατί όμως εσείς δεν βιώνετε τώρα το μεγαλείο της παντοδυναμίας και της σοφίας του εαυτού σας;

Ο Εγκέφαλος

Έχετε ένα εξαιρετικό όχημα που ονομάζεται Εγκέφαλος, το οποίο έχει εξαιρετικές δυνατότητες. Στην πλειοψηφία του είναι φαινομενικά ανενεργό. Περισσότερο από το 90% του εγκεφάλου σας φαίνεται να μην χρειάζεται σε κάτι. Αντιλαμβάνεστε τώρα τόσα διαφορετικά πεδία της ύπαρξής σας χρησιμοποιώντας λιγότερο από το 1/10 των δυνατοτήτων του εγκεφάλου σας. Όμως, ο ίδιος ο εγκέφαλος σε τι μπορεί να είναι χρήσιμος τώρα που εσείς ζείτε την εμπειρία ως πνευματικά όντα και προσπαθείτε να δείτε πώς να διαχειριστείτε αυτό το όχημα που ονομάζεται Ανθρώπινο Όν, ώστε να το φέρετε εκεί που ποθείτε.

Ως πνευματικά όντα έχει κάνει εξαιρετική εργασία φέρνοντας το όχημα, δηλαδή το Ανθρώπινο Όν, σε μια επιταχυμένη εξέλιξη. Όμως, ακόμα, δεν έχετε συνειδητοποιήσει πως όλα σ' αυτό το σύμπαν συνδέονται με τον Νου. Και λέγοντας Νου, δεν εννοούμε τη λογική σας σκέψη. Ο Νους με τον οποίο συνδέονται έχει εγγενώς μέσα του Σκέψη και Αντίληψη. Τα χαρακτηριστικά του Θεϊκού Νου είναι η ταυτόχρονη ικανότητα να νιώθει και να γνωρίζει. Ο λόγος που εργάζεστε με την καρδιά και την επίγνωσή σας είναι για ν' αναπτύξετε τα δύο χαρακτηριστικά του Θεϊκού Νου: να μπορείτε να νιώθετε σκεπτόμενοι και να σκέπτεστε αισθανόμενοι.

Ο Θεϊκός Νους δεν είναι απλώς σκέψη, είναι σκέψη και αίσθηση. Ο εγκέφαλός σας είναι φτιαγμένος για να λαμβάνει αυτή την υπέροχη ροή σκέψης και αίσθησης από τον Νου του Ανώτερου Εαυτού σας, να την φέρνει μέσα στο ανθρώπινο όχημά σας, να την μεταφράζει και να την αποκωδικοποιεί σε συχνότητες τέτοιες, που να επιτρέπουν σε σας ν' αντιληφθείτε ποιοι είστε και να διευρύνετε την σκέψη σας.

Το ερώτημα είναι γιατί αυτό δεν συμβαίνει απλά και εύκολα; Γιατί οι δικές σας σκέψεις είναι αντίθετες με τις Θεϊκές σκέψεις. Για να ρεύσει περισσότερη ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού μέσα στο νου σας, ώστε να ενώσει τα αντίθετα και τις διαφορετικότητες, πρέπει η σκέψη σας να υποχωρήσει. Χρειάζεται εσείς να δεχθείτε να σκεφθείτε αλλιώς ή, αν θέλετε, να μην σκεφθείτε. Χρειάζεται να κατανοήσετε ότι η δύναμη της σκέψης είναι η δύναμη δημιουργίας μέσα στην ύλη.

Ο εγκέφαλος φτιάχτηκε ως μετασχηματιστής της παντοδύναμης δημιουργικής Θεϊκής σκέψης. Μέσα στην Θεϊκή σκέψη όλα διατηρούνται σε ύπαρξη. Εάν ο Θεϊκός Νους αποφασίσει ν' αφήσει τη σκέψη για τα φυτά, τα φυτά απλώς θα πάψουν να υπάρχουν. Ό,τι υπάρχει είναι η έκφραση στην ύλη μιας προϋπάρχουσας σκέψης. Είδη που εξαφανίστηκαν, εξαφανίστηκαν γιατί οι άνθρωποι έπαψαν να σκέφτονται γι' αυτά!  Και όπως υπέροχα έχει περιγραφεί στον Πήτερ Παν, η διατήρηση στη ζωή της νεράϊδας, εξαρτιόταν από την πίστη των παιδιών σ' αυτήν. Εάν πίστευαν σ' αυτήν, τότε εκείνη θα συνέχιζε να υπάρχει. Η πίστη τους ξανάφερε την ανάσα του Θεού σ' αυτήν και αυτή ξανάρχισε να ζει. Αυτό δεν είναι μια υπερβολή, ούτε είναι ένας παιδικός τρόπος να εκφραστεί η αλήθεια. Αυτή είναι κυριολεκτικά η αλήθεια!

Ο λόγος που δεν υπάρχει ειρήνη είναι γιατί οι σκέψεις σας δεν στηρίζουν την ειρήνη. Ο λόγος που δεν υπάρχει αρκετή αγάπη είναι γιατί οι σκέψεις σας και οι αισθήσεις σας δεν στηρίζουν την αγάπη. Ο λόγος που δεν υπάρχει αλληλουποστήριξη και αλληλεγγύη είναι γιατί οι σκέψεις του συνόλου δεν στηρίζουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη. Αυτή είναι η εξήγηση του πώς η ανύψωση της συνειδητότητας προς την αγάπη και τις αισθήσεις της αλληλεγγύης και της ειρήνης δημιουργεί μια καινούγια πραγματικότητα! Την δημιουργεί αυξάνοντας τις σκέψεις που επιθυμούν αυτή την αλλαγή.

Η αλλαγή της πραγματικότητας δεν γίνεται με μαγικό τρόπο. Αποτελεί σαφή επιστήμη. Ποια ήταν η δυνατότητα του Ιησού να δημιουργεί θαυματουργή, αλχημική αλλαγή για κάποιους άλλους; Η σκέψη του παρέμενε συνδεδεμένη με την Θεϊκή σκέψη και όχι με την ανθρώπινη. Η ροή των σκέψεων που κινείτο μέσα στο σώμα του ήταν ταυτισμένη με τη Θεϊκότητα που υπήρχε μέσα και γύρω του. Δεν επέτρεπε στη φαινομενικότητα ν' αλλάζει τη σύνταξη των σκέψεών του.

Είναι σαν να ψάχνετε μια πυξίδα για να φτάσετε στον στόχο σας. Διαφορετικές σκέψεις εμφανίζονται και πυξίδα κινείται συνεχώς προς τη μια και την άλλη κατεύθυνση, ενώ εσείς νιώθετε χαμένοι. Όμως, εσείς κρατάτε την πυξίδα! Εσείς είστε που θα κρατήσετε την πυξίδα συντονισμένη με τη Δύση ή την Ανατολή. Είναι σε σας να κρατήσετε την πυξίδα με τέτοιο τρόπο που να δείχνει συνέχεια την κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να πάτε, γιατί εσείς την κρατάτε στα χέρια σας. Εάν την παρακολουθείτε, θα σας δείχνει κάθε στιγμή εάν βγαίνετε από την κατεύθυνση, την οποία θέλετε να πάρετε.

Αυτός ο υπέροχος εγκέφαλος είναι ένα δοχείο, ένας δέκτης θεϊκής ροής και θεϊκών σκέψεων. Η ροή του προκαλεί ηλεκτρικά ερεθίσματα, τα οποία μεταφράζονται και αποκωδικοποιούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε το σώμα να μπορεί να τα αναγνωρίζει και να σας φέρνουν τάσεις, ιδέες, προδιαθέσεις ή διαθέσεις. Κάθε φορά που εσείς αγγίζετε, μυρίζετε, αισθάνεστε, στέλνετε στον θεϊκό σας νου ηλεκτρικά ερεθίσματα, τα οποία μεταγλωττίζονται μέσα στον εγκέφαλό σας και ρέουν και έρχονται σ' επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας.  Αυτή η γλώσσα μέσω της οποίας όλα όσα βιώνετε γίνονται γνωστά και βιώνονται με διαφορεικό τρόπο από τον Ανώτερο Εαυτό. Αυτός είναι ο τρόπος που ο Ανώτερος Εαυτός σταδιακά σας μαθαίνει ν' αναγνωρίζετε τα σημάδια του, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο αυτών που συμβαίνουν μέσα σας.

Εσείς από τη μεριά σας οφείλετε ως νέο ανθρώπινο είδος να κατανοήσετε τη λειτουργία αυτής της πυξίδας. Κατανοείστε ότι το πώς αποφασίζετε να σκεφθείτε είναι ο τρόπος που δημιουργείτε την επόμενή σας μέρα. Δημιουργείτε το επόμενο κομμάτι σας, τον επόμενο εαυτό.

Εάν συνειδητοποιήσετε ότι η ροή των σκέψεών σας είναι τα μηνύματα που στέλνετε προς τον ανώτερο εαυτό σας, θα καταλάβετε γιατί δεν συμβαίνουν ακόμα εύκολα κβαντικά άλματα στην ζωή σας. Γιατί ενώ είναι ένα κλικ, δεν αποδέχεστε ότι είστε πνευματικά όντα. Γιατί η σκέψη σας λέει ότι δεν είναι σίγουρη. Η δική σας εργασία είναι να φέρνετε τις σκέψεις σας πιο κοντά στην πνευματική σας υπόσταση. Το ενδιαφέρον σας είναι οι σκέψεις σας να είναι σε ευθυγράμμιση όχι με τον τρισδιάστατο νου σας, αλλά με τον νου του ανώτερου εαυτού σας και της πέμπτης διάστασης. Χρειάζεται ο νους και οι σκέψεις να έρθουν σε συντονισμό με αυτό που θέλετε να γίνετε και να είστε, με αυτό που ήδη είστε αλλά το οποίο κρύβετε από τον εαυτό σας.

Το Τρίτο Μάτι

Πώς συνδέεται λοιπόν το 3ο μάτι με το μετασχηματιστή-δοχείο των θεϊκών σας σκέψεων; Το 3ο μάτι σας είναι το ουσιαστικό σημείο της συχνότητας που πράγματι φέρετε μέσα σας για υλική υλοποίηση. Η γη είναι φτιαγμένη να δέχεται την συχνότητα που εκπέμπεται από τον συγκεκριμένο πομπό σας. Αυτό βρίσκεται σε άμεση επαφή με τα ηλεκτρικά σας ερεθίσματα [μέσω του εγκεφάλου σας], και γι' αυτό δεν μπορείτε να του πείτε ψέματα! Μπορεί να δηλώνετε ότι έχετε αφομοιώσει τη διαφορετικότητα, όμως αυτό λέγεται από το μυαλό σας, ενώ όλο το είναι σας μέσω των ηλεκτρικών παλμών και των σκέψεών σας ξέρει εάν έχετε πράγματι αφομοιώσει την διαφορετικότητα. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε μπροστά στη σοφία του εαυτού σας. Δεν είναι όμως ο εγκέφαλός σας που είναι σοφός και παντοδύναμος. Ο εγκέφαλός σας σταδιακά θα δεχτεί μεγαλύτερη ποσότητα θεϊκών σκέψεων να περάσουν μέσα του, υψηλότερη ποσότητα ηλεκτρισμού, που θα δώσει μέσα σας μια αίσθηση μεγαλύτερης ελαφρύτητας, ανεξαρτήτως βάρους, που θα φέρει εσάς σε άλλη συχνότητα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να βιώσετε τη συχνότητα του ανώτερου εαυτού σας. Τότε ο εγκέφαλός σας απλώς θα έχει γίνει δεκτικός, θα έχει εξοικειωθεί με περισσότερες θεϊκές, όμορφες και ενδυναμωτικές σκέψεις για σας και για άλλους.

Ο υλοποιητής σας [το 3ο μάτι] για να υλοποιήσει θα σας ζητήσει να πάψετε να κρίνετε, γιατί κάθε φορά που δελεάζεστε από την διαφορετικότητα και διαμορφώνετε άποψη και κρίση για κάτι, το κλείνετε όντας βέβαιοι ότι τα πράγματα είναι όπως εσείς εκείνη τη στιγμή τα βλέπετε. Ο ένας είναι αγενής, ο άλλος είναι πιθανόν αμαθής, και εσείς είστε βέβαιοι για την ορθότητα της σκέψης σας! Κάθε φορά που κάνετε μια κρίση, βάζετε το χέρι σας μπροστά στο 3ο σας μάτι και λέτε «Δεν θέλω να μοιραστώ μαζί σου Ανώτερε Εαυτές και Θεέ, την σοφή οπτική της λειτουργικότητας του συνόλου, γιατί είναι πιο βολικό να στέκομαι στη γωνία του δωματίου μου, να κοιτώ στον δρόμο και να κρίνω τους άλλους και να περνά η ώρα μου. Αν δεχτώ να μοιραστώ τις δικές σου σκέψεις, φοβάμαι ότι δεν θα έχω τίποτα να πω στους άλλους, φοβάμαι ότι θα μου λείψει το αντικείμενο μιας συζήτησης, θα πρέπει να μείνω πολύ σιωπηλός. Πώς θα με βλέπουν οι άλλοι, εγώ πώς θα είμαι; Εάν δεν έχω καμιά κρίση, τότε ποιος είμαι και τι κάνω εδώ;»

Ο Δικός σας Ρόλος

Ο λόγος που είστε στη γη και ζείτε είναι για να βιώσετε τη συνεχή ροή των θεϊκών σκέψεων, της θεϊκής ενέργειας μέσα στο σώμα σας. Γι' αυτό δεν θέλατε να χάσετε την ευκαιρία γι' αυτή την εμπειρία σ' αυτή την ζωή. Για να συμβεί αυτό, εσείς πρέπει να κατανοήσετε ότι ο εγκέφαλός σας δεν είναι αυτόνομος, δεν δημιουργήθηκε από μόνος του, αλλά από τον θεϊκό νου. Ο εγκέφαλός σας δεν λέει τις δικές του σκέψεις, γιατί δεν έχει αυτή την ικανότητα. Αναπαράγει τις σκέψεις του θεϊκού σας νου [εφόσον το επιτρέψετε] και τις δικές σας ανθρώπινες σκέψεις. Από μόνος του είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε, να ορίσει οτιδήποτε, ν' αποφασίσει οτιδήποτε. Είναι απλώς ένα όργανο υποταγμένο και λειτουργικά διατεταγμένο έτσι ώστε να υπηρετεί τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας για το ποιες σκέψεις θα κρατήσετε.

Καθώς εργάζεστε από την καρδιά σας, επιτρέπετε όλο και περισσότερο σε θεϊκες σκέψεις να ρεύσουν και να γίνουν αποδεκτές. Έτσι ζωντανεύετε γιατί έρχεται περισσότερος ηλεκτρισμός, και αυτό είναι σαν το φιλί της ζωής σε μέρη του εαυτού σας που έχουν αποκοιμηθεί και αυτό τελικά ενεργοποιεί το DNA σας. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι ο εγκέφαλος είναι ο θεός. Ο εγκέφαλος όμως είναι υπηρέτης. Η θεϊκότητα είναι που του δίνει λειτουργία, που τον βάζει σε κίνηση και του λέει τι να κάνει. Είστε εσείς που από τη δική σας μεριά του λέτε πώς να λειτουργήσει. Εάν του ζητήσετε από την καρδιά σας να χωρέσετε λίγο περισσότερη θεϊκή σκέψη, ο ίδιος θα μεταφέρει περισσότερη θεϊκή ενέργεια μέσα σας και το 3ο σας μάτι θα σας δείξει μια άλλη οπτική αυτών που είναι γύρω σας και θ' αρχίσετε να θυμάστε... και το πέπλο του διαχωρισμού θα γίνει πιο ισχνό....

Όσο κρίνετε, κρατάτε τον θεό απ' έξω. Η αληθινή επαφή με τη Θεϊκή σας ροή, αλλάζει την ζωτικότητά σας και την αίσθηση του βάρους σας. Στους μήνες που θ' ακολουθήσουν θα κληθείτε να κρατήσετε καλά την πυξίδα σας προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Θα είναι λοιπόν να θυμάστε να διατηρείτε τον εαυτό σας σ' επαφή με τη θεϊκή ροή της σκέψης.

Η Τηλεπάθεια ως Γλώσσα

Ζείτε για να θυμηθείτε να βλέπετε όχι αυτό που φαίνεται, αλλά αυτό που είναι. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στην 3η και την 5η διάσταση. Αυτό καθιστά άχρηστη την γλώσσα σε μια πιο εξελιγμένη συνειδητότητα. Όταν βλέπετε αυτό που είναι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια γιατί τα πεδία της τηλεπαθητικής σύνδεσης είναι ανοιχτά. Μπορείτε ν' ακούτε και να νιώθετε τον άλλο μέσα σας. Η τηλεπάθεια δεν είναι απλώς μια νοητική ανταλλαγή σκέψης. Η σκέψη για την αγάπη υπάρχει μαζί με την αγάπη ως συναίσθημα. Δεν μπορείτε μόνο με την νόηση να είστε τηλεπαθητικοί. Η τηλεπάθεια χρειάζεται και ένα άνοιγμα στο κέντρο της καρδιάς. Αυτό το άνοιγμα αφορά τη διαφορετικότητα και την σοφία του συνόλου, την υποταγή του εγώ και των μικροσυμφερόντων του στην σοφία του συνόλου. Η τηλεπάθεια είναι μια εξελιγμένη γλώσσα γιατί ενώνει και ταυτίζει. Σημαίνει ότι είμαι ενέργεια και είσαι ενέργεια, είμαι ό,τι είσαι, σημαίνει ότι έχουμε φτιαχτεί από το ίδιο πρωτογενές υλικό. Σημαίνει ότι δεν ταυτίζω την σκέψη μου με το υλικό του όχημα, αλλά αναγνωρίζω ότι είμαι μια πνευματική οντότητα και το υλικό μου σώμα είναι το κάλυμμά μου.

Πόσο θα επιτρέψει το εγώ σας να ρεύσει η θεϊκη ροή σκέψεων; Αυτό θα καθορίσει την αίσθηση της εσωτερικής παντοδυναμίας. Γι' αυτό λέγαμε ότι τα μικροσυμφέροντα του εγώ μπορούν να καταστρέψουν αυτόν τον κόσμο, είναι οι μικρές ποταπότητες και κρίσεις του εγώ που κλείνουν τον πραγματικό κόσμο και σας αποστερούν την αληθινή σοφία, η οποία είναι η σοφία του συνόλου. Οι δικές σας σκέψεις καθορίζουν την ποσότητα των Θεϊκών σκέψεων [των σκέψεων από τον Ανώτερο Εαυτό] που επιτρέπετε να περάσουν μέσα σας. Ανάλογα μ' αυτό το επίπεδο, ο εγκέφαλος θα διαπιστώσει πόση ροή μπορείτε να δεχτείτε. Πόση θεϊκή αγάπη και συμφιλίωση μπορείτε να δεχθείτε. Δεν λειτουργεί ερήμην σας ο εγκέφαλός σας. Αντίθετα, λειτουργεί όπως ακριβώς εσείς του υποδεικνύετε με το σύνολο των σκέψεών σας. Είναι στο δικό σας πεδίο δημιουργίας η σοφή διαχείριση των σκέψεών σας και του εγκεφάλου σας επομένως.

Γίνετε παρόντες. Αντιληφθείτε ποιες είναι οι σκέψεις σας που δεν συμπλέουν με τη Θεϊκή σας υπόσταση και φέρτε τον εαυτό σας σε σκέψεις που στηρίζουν την πραγματική σας υπόσταση. Έτσι κρατάτε την πυξίδα εκεί που εσείς ορίζετε. Η ψυχή σας μιλά με θεϊκή ενέργεια. Η ψυχή επικοινωνεί στέλνοντας ηλεκτρικά σήματα. Η ψυχή καταλαβαίνει εάν είστε έτοιμοι να την δεχθείτε. Όταν κρίνετε τον εαυτό σας ή άλλους, της λέτε ότι δεν είστε έτοιμοι. Η ψυχή το μόνο που ζητά είναι την υποχώρηση των σκέψεων του εγώ, των κρίσεων του εγώ, που είναι περιορισμένες, πεπερασμένες και μερικές φορές ανόητες. Ο λόγος της ύπαρξής τους είναι για να μάθετε εσείς να τις διαχειρίζεστε και να γίνετε κύριος επί αυτών και να τις πάρετε μαζί σας όπως εσείς θα ορίσετε!

Είναι ώρα να αισθάνεστε αυτοκυρίαρχοι, αρχίστε να συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε οι αδύναμοι κρίκοι της αλυσίδας του Θεού, ότι δεν είστε αναλώσιμα καθημερινά όντα. Ακόμα και τον εγκέφαλό σας εσείς τον κινείτε, τις σκέψεις σας εσείς τις ορίζετε και έτσι ορίζετε το ποιοιγίνεστε! Σε τίποτα δεν είστε θύματα και αμέτοχοι της ζωής. Είστε ο δημιουργός σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, είτε σας αρέσουν, είτε όχι. Εάν κάτι δεν αρέσει στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, σταθείτε διαφορετικά απέναντι σ' αυτό και έτσι θ' αλλάξει. Τι σας αποστερεί από την αφθονία, που είναι εγγενές δικαίωμα; Η ποσότητα της Θεϊκής σκέψης που δέχεστε μέσα σας! Τι σας κρατά στην ανασφάλεια; Η ποσότητα της Θεϊκής σκέψης που δέχεστε μέσα σας! Τι σας κάνει να νιώθετε αβεβαιότητα; Το πόσο λίγη θεϊκή σκέψη αφήνετε να έρθει σε σας και να ευθυγραμμιστείτε μαζί της.

Ο Θεός είναι εδώ για σας κάθε λεπτό και κλάσμα του χρόνου.  Δεν είναι ο Θεός που λείπει από τη ζωή σας. Είστε εσείς που είστε απόντες από τον θεό. Εσείς διαλέγετε να σκεφθείτε διαφορετικά, να αισθανθείτε διαφορετικά και να είστε πιο μακριά. Δεν είναι ο Θεός και ανώτερος εαυτός που έρχονται πιο κοντά. Εσείς είστε που πηγαίνετε πιο κοντά, γιατί εσείς είστε που απομακρύνεστε. Συνειδητοποιείστε τι σημαίνουν αυτά που ακούτε για τις δυνατότητές σας, για την ζωή σας, για το ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε. Διαθέστε λίγο ειλικρινή χρόνο όταν είστε στο σπίτι σας για να σκεφθείτε πράγματι το τι σημαίνει ότι ο εγκέφαλός σας είναι ένα δοχείο που δεν αυτενεργεί και δεν έχει δική του σκέψη. Τι σημαίνει για σας αυτό τώρα; Διαθέστε λίγο προσωπικό χρόνο για να το σκεφθείτε προσωπικά. Μην αφήνετε να περάσουν οι πληροφορίες τόσο φευγαλέα από μπροστά σας χωρίς να αξιοποιούνται. Δεν έχει νόημα εάν οι πληροφορίες δεν χρησιμεύουν σε κάτι. Η διαφορά θα υπάρξει εάν στην πράξη δείτε την χρησιμότητα των πληροφοριών.

Εσείς ορίζετε το παιχνίδια και την κίνηση της μπάλας. Μπορείτε να συνεχίσετε την παρτίδα του τένις ή να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει και να στείλετε την μπάλα εκεί που πραγματικά θέλετε. Όταν έστω και για ένα δευτερόλεπτο μπείτε στον εγκέφαλό σας και σχετιστείτε μαζί του με την ενέργεια αυτή, ως κύριοι και θεϊκά όντα, θα σχετιστείτε μαζί με όλους όσους θέλετε, ονειρεύεστε και που τώρα σας λείπουν ενώ είναι δίπλα σας! Είναι απλό και είναι εύκολο. Απαιτεί μόνο επιθυμία και διακαή πόθο για ένωση.

Ερώτηση: - Πώς θα γίνει η αλλαγή στη συνειδητότητα της ανθρωπότητας; (το κείμενο παρατίθεται με κάποιες περικοπές)

 Υπάρχουν πολλά σενάρια που αφορούν την συνέχεια της γης (Εάν σενάριο μιλά για διαφορετικές γαίες, κάθε γαία θα έχει τα όντα που αντιστοιχούν σε κάθε διάσταση - πρώτη, δεύτερη, κοκ. Άλλο σενάριο μιλά για δύο γαίες - μία που θα είναι οι φωτισμένοι άνθρωποι και μια που θα είναι οι μη φωτισμένοι. Άλλο σενάριο λέει ότι η γη θα είναι ένας πλανήτης, αλλά πολύ ομοφότερος. Τελεία. Τακτοποιήθηκε και αυτό. [γέλια] Και άλλα πολλά....)

Είναι ωραία όλα αυτά! Είναι απίθανο το πόσο το ανθρώπινο μυαλό θέλει να τα βολεύει όλα ώστε να του βγάζουν νόημα. Υπάρχει το πριν, το τώρα και το μετά, υπάρχει το γιατί και το πώς (γέλια). Κάθε σενάριο έρχεται από μια διαφορετική οπτική. Κάθε φυλή βλέπει από τη δική της οπτική τους υπόλοιπους, όπως κάνει και η ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα συνήθως δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος εκτός εμάς! Και τότε όλο το σύμπαν γελάει [γέλια]. Είναι ωραίο ν' ακούγεται και αυτό μέσα στο απέραντο σύμπαν. Άλλοι δηλώνουν κάτι άλλο, γιατί έχουν άλλη οπτική. Κάθε φυλή μεταφέρει σε ανθρώπους που συνδέονται μαζί της την δική της οπτική. Και εσείς μπορείτε να έρθετε σ' επαφή με πολλές οπτικές και μπορείτε ν' ακούσετε ένα διαφορετικό σενάριο γι' αυτή τη κβαντική αλλαγή.

Από την δική μας οπτική, και το τονίζουμε αυτό γιατί δεν σημαίνει ότι είναι η συμπαντική αλήθεια, η αλήθεια είναι ότι θα συμβούν όλα αυτά μαζί!

Για κάποιους θα υπάρχει μια γη, όπου θα μείνουν μόνο οι καλοί, ενώ οι κακοί θα φύγουν και θα πάνε στην κόλαση, εκεί ο Θεός θα τους μαστιγώνει μέχρι να μάθουν αυτό που πρέπει και τότε θα τους στείλει σε ένα άλλο πλανήτη, που θα έχει δημιουργήσει εν τω μεταξύ [γέλια]. Από αυτή την οπτική και γι' αυτήν την οπτική, αυτό πραγματικά θα συμβαίνει. Εάν τους πλησιάσετε και τους ρωτήσετε τι συμβαίνει στη γη, θα σας πουν ότι αυτό συμβαίνει. Εάν πάτε σε άλλη φυλή, θα σας πει ότι υπάρχουν πέντε γαίες, που καθεμιά διαχειρίζεται ένα άλλο πεδίο δόνησης, που φιλοξενεί όντα από διαφορετικούς κόσμους που αντιστοιχούν σ' αυτή τη δόνηση του πεδίου και που έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν σχετικά ειρηνικά χάρη στο γεγονός ότι δεν είναι όλες οι δονήσεις μαζί. Και αυτό ακριβώς θα συμβαίνει αυτό για τη γη, και αυτό θα σας πουν εάν τους ρωτήσετε.

Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι ότι η οπτική που έχει κάθε ον και κάθε φυλή, ορίζει και δημιουργεί την πραγματικότητα που βιώνει! Ακόμα και εάν αυτό τρελαίνει τον εγκέφαλό σας αυτή τη στιγμή, αυτό είναι γνωστό στον νου της 5ης διάστασης: Κάθε φυλή βιώνει την πραγματικότητα που η ίδια δημιουργεί! Μέσα τους ατέρμονους διαδρόμους του χρόνου και την ατέρμονη σειρά των σκέψεων της και στις ατέρμονες εκδοχές των οπτικών της, κάθε φυλή βιώνει ένα άλλο σύμπαν. Τώρα, η σειρά μας!   

Η οπτική μας λέει ότι δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα συμβεί! Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μία εισροή διαφορετικών κοσμικών ενεργειών μέσα στο γήινο πεδίο, που δεν γνωρίζουμε πώς οι δυναμικές θα αλληλοσυσχετιστούν τελικά. Έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχει ένας απόηχος της γης, φανταστείτε το ως ολόγραμμα, υπάρχει λοιπόν μια ολογραμματική ενέργεια ως μια αναπαραγωγή της γη, που δεν έχει ύλη, βρίσκεται σε αιθέρια αποτύπωση. Αυτό το ερμηνεύσαμε ως μια πιθανή διπλή πραγματικότητα, ένα πιθανό διπλό σενάριο. Στην αρχή πιστεύαμε ότι ο πλανήτης θα παρέμενε ενιαίος.

Αυτές οι δύο παράλληλες γαίες δεν είναι της φώτισης και της μη φώτισης. Είναι μία ολογραμματική εν δυνάμει γη, που λειτουργεί ως συνειδητή γέφυρα ανάμεσα στους κόσμους και μοιάζει σαν την Αυλή του Θεού, που διευκολύνει τις συνειδητές υπάρξεις στην επαφή και υποστήριξή τους. Αυτή η αυλή θα χρησιμεύσει ως κόμβος αλλαγής του συνόλου του σύμπαντος και άρα δεν μπορεί να είναι μόνο φωτισμένοι εκεί. Αυτό σημαίνει ότι εκεί πρέπει να υπάρχει μια τέτοια αναλογία φωτισμένων και μη, που οι φωτισμένοι να μπορούν να διαχειρίζονται το σύνολο της ενέργειας και να την διατηρούν σε ισορροπία. Έτσι ο κόμβος θα διαχειρίζεται όλες τις συχνότητες, ενώ θα παραμένει σε μια συγκεκριμένη δόνηση που θα τον καθιστά και σε άλλες υψηλότερες δονήσεις. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να τα πούμε απλούστερα!

Η άλλη γη, στην δική μας οπτική, παραμένει χώρος όπου εξελίσσονται πειράματα ζωής, συνειδητότητας και εμπειριών. Δεν είναι αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζατε. Είναι ένα νέο φάσμα εμπειριών ζωής και συνειδητότητας, καινούργιο και ανεξερεύνητο. Αυτό που εκεί αλλάζει είναι οι παράμετροι του παιχνιδιού, όπως αυτό παίζεται. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει όλο το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν ένα καινούργιο φάσμα εμπειριών μέσα στη συνειδητότητα, που δεν έχει εξερευνηθεί ακόμα.

Αυτό λοιπόν που ξέρετε ως γη και χώρο εμπειρίας, δεν θα ξανα-υπάρξει. Από την δική μας οπτική, αυτό το καθιστά μεγαλειώδες και μοναδικό, γιατί δεν θα επαναληφθεί, δεν υπάρχει κάπου αλλού και δεν θα έχει καμιά συνέχεια. Από την οπτική μας ξεκινά ένα τελείως καινούργιο κεφάλαιο δημιουργίας. Εκεί που τώρα είστε, κάτι λήγει και ολοκληρώνεται, και επιστρέφει στη Πηγή. Μεσολαβεί ένα κενό και κάτι τελείως καινούργιο μέσα από τα σπλάχνα της Πηγής. Αυτή είναι η μοναδικότητα αυτής της ζωής σας και το γιατί αυτή η ζωή είναι ένα τεράστιο δώρο. Για μας, κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει και δεν θα ξαναγίνει. Δεν έχει λογική ή ενεργειακή συνέχεια. Έχει υπερβάσεις, κβαντικά άλματα, μαγικές υπερχορδές που αναμειγνύονται και τεράστιες κοσμικές ενέργειες που εισρέουν και δημιουργούν κάτι άγνωστο και καινούργιο.

Σας προσφέρουμε την οπτική μας για τον εμπλουτισμό του νου σας ως προς την διαφορετικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς έχουμε δίκιο, ούτε ότι είμαστε αυθεντία. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές άλλες οπτικές γι' αυτό που τώρα ζείτε. Αυτό που κομίζουμε είναι η δική μας οπτική για τον δικό σας εμπλουτισμό στην αντίληψη. Εσείς θα αισθανθείτε και θα ψυχανεμιστείτε ποιο σενάριο σας ταιριάζει, ώστε να φέρετε τις σκέψεις σας εκεί που εσάς σας εκφράζει απέναντι στην δημιουργία. Όσο περισσότερες οπτικές γνωρίζετε, τόσο καλύτερο είναι για σας. Η δική σας οπτική μπορεί να είναι μια σύνθεση όλων των άλλων και ο δικός σας ιδιαίτερος τρόπος να δείτε την δική σας πραγματικότητα.

 Και λέγοντας αυτά, θα σας αφήσουμε στην ησυχία του τρισδιάστατου νου [γέλια], αφού φέραμε μία ταραχή εισάγοντας ένα διαφορετικό νου [γέλια],

Θα σας καλέσουμε να είστε καλά μέχρι την όποια επόμενη φορά συναντηθούμε, να φέρετε όσο πιο πολύ ειρήνη μπορείτε μέσα σας, ώστε να χωρέσετε και όσο περισσότερο Θεό μπορείτε μέσα σας.

Και έτσι είναι.


© 2007 Χαριτίνη Χριστάκου