Σμαραγδένιος Κύκλος


Το μεγάλο χρυσό κλειδί

 3 Μαρτίου 2007, Θεσσαλονίκη


... Καλώς ήρθατε στον σμαραγδένιο κύκλο, ένα κύκλο επίγνωσης, θεραπείας και συνειδητής δημιουργίας. Καλώς ήρθατε σ' επαφή με μια ενέργεια από παλιά γνωστή σε σας. Η επικοινωνία γίνεται ξεπερνώντας το κατανοητό μέσα στην ύλη και τον χρόνο, με μέρη του εαυτού σας, που βρίσκονται σ' ένα άλλο χώρο και χρόνο και ζουν παράλληλα με σας και είναι ολοκληρωμένα και πλήρως συνειδητά. Αυτά τα μέρη του εαυτού σας, τα οποία σας μιλούν και τα οποία τα ονομάζετε αρχαγγέλους και οδηγούς και δασκάλους και μύστες, είναι μέρη της δικής σας ολοκληρωμένης συνειδητότητας. Βεβαίως αυτό μπορεί να ακούγεται αυτή τη στιγμή πολύ υπερβολικό. Εντούτοις, σ' ένα άλλο σημείο στο νου σας, αυτό είναι ήδη γνωστό και είναι φυσικό.

Όλες οι συνειδητότητες με τις οποίες έρχεστε και θα έρθετε σε επαφή, αποτελούν μέρη της δικής σας ολοκληρωμένης συνειδητότητας. Σε διαφορετικές εποχές της ζωής σας, έρχεστε σε πιο κοντινή επαφή με διαφορετικές συνειδητότητες και έτσι ουσιαστικά ανακτάτε συχνότητες της δικής σας ολοκληρωμένης ύπαρξης. Θα έρθει κάποια στιγμή, που θα γνωρίζετε μέσα από κάθε κύτταρό σας, ότι είστε όλοι οι αρχάγγελοι μαζί και όλοι οι δάσκαλοι μαζί.

Όλες οι ενέργειες, που σας γίνονται αντιληπτές σε επίπεδο φώτισης και πλήρους επίγνωσης, πλήρους θεραπείας και πλήρους συνειδητής λειτουργίας, είναι δικές σας ενέργειες. Αποτελούν μέρη των δικών σας δομικών υλών και κομμάτια του δικού σας DNA και του νου σας.

Είναι σημαντικό, αγαπητοί φίλοι, να ξέρετε είναι ότι οι ενέργειες τις οποίες καλείτε να έρθουν σε σας, στην πραγματικότητα ενεργοποιούνται μέσα σας. Τις αφυπνίζετε και εργάζεστε μαζί τους. Αυτές υπάρχουν ταυτόχρονα σε διαφορετικούς χωροχρόνους. Αυτή είναι η πραγματική έννοια του πολυδιαστασιακού εαυτού.

Οι πολυδιαστασιακοί εαυτοί έχουν σημεία και συχνότητες μέσα σας. Κάθε φορά που εσείς αφυπνίζετε μια συχνότητα, η αντίστοιχη του πολυδιαστασιακού σας εαυτού αρχίζει να λειτουργεί μέσα σας. Αυτό ανοίγει μια τηλεπαθητική επικοινωνία με το αντίστοιχο μέρος του εαυτού σας - όπου αυτό βρίσκεται. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές έρχονται εικόνες, αισθήσεις και μνήμες που φαίνεται να συνδέονται με το παρελθόν. Εντούτοις πολλές εικόνες και μνήμες συνδέονται με το μέλλον ή με παράλληλα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σε σας.

Μ' αυτό τον τρόπο εξοικειώνεστε με την αντίληψη και την επίγνωση ότι συνυπάρχετε και λειτουργείτε σε διαφορετικά επίπεδα.

Ο πολυδιαστασιακός εαυτός δεν είναι τίποτα άλλο από την αφύπνιση και ενεργοποίησή σας σε διαφορετικά είδη και αισθήσεις και αντιλήψεις μέσα σας. Όλα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να συνυπάρχουν. Νομίζετε ότι η φώτιση πιθανόν να είναι για σας το ότι δεν θα σκεφτείτε ποτέ πια κάτι που να σας συνδέει με τον κόσμο της διττότητας. Εντούτοις η φώτιση σημαίνει ότι θα έχετε πλήρη αντίληψη των σκέψεων της διττότητας, απλώς αυτές οι σκέψεις μέσα στο νου σας δεν θα είναι ο προσωπικός σας τρόπος λειτουργίας. Θα υπάρχουν σαφώς οι σκέψεις, που θα είναι απόλυτα αντιληπτές μέσα στον δικό σας εγκέφαλο.

Η φώτιση δεν είναι μια απόσχιση του εγκεφάλου και της διαχείρισης του νου από τις πραγματικότητες και το πώς λειτουργούν. Η φώτιση είναι μια επικάλυψη αυτών των αντιλήψεων και των σκέψεων, από καινούργιες και πιο εξελιγμένες οπτικές και αντιλήψεις.

Αυτό δεν σας στερεί την ικανότητα ν' αντιλαμβάνεστε το πώς σκέφτεται και λειτουργεί κάποιος σ' ένα κόσμο διττότητας. Οι αισθήσεις και οι σκέψεις των κόσμων, συνεχίζουν να έρχονται και να γίνονται αντιληπτές, απλώς εσείς δεν κατοικείτε μέσα τους. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με τον ανώτερό σας εαυτό ή με κάποιον άγγελο, ή με κάποιον άγιο ή φωτισμένο ζητώντας να σας καθοδηγήσει.

Μπορείτε να προσλαμβάνετε παράλληλα, αυτά που συμβαίνουν σε διάφορες όψεις του κόσμου. Οι πρώτοι κόσμοι που αρχίζουν να γίνονται αντιληπτοί είναι οι κόσμοι της ύλης. Θ' αρχίσετε να έχετε συνειδητή επαφή με τους κόσμους που κατοικούν κάτω από τα πόδια σας.

Οι κόσμοι της Γης, ως ζωντανοί, υπαρκτοί και αυτόνομοι κόσμοι και νοημοσύνες, θ' αρχίσουν να γίνονται αντιληπτοί στη δική σας νοημοσύνη καθώς αποτελούν μέρος του νου σας, ο οποίος συνδέεται με το νου της στεριάς, του χώματος, των φυτών και των ζωντανών πλασμάτων. Ο νους σας συνδέεται με το νου του ό,τι υπάρχει πάνω στον κόσμο που ζείτε. Ο νους σας συνδέεται με τον Κόσμο και την νοημοσύνη των ψυχών σας. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι του πολυδιαστασιακού σας εαυτού, που πρόκειται να γίνει αντιληπτό.

Υπάρχουν πάρα πολλοί νόες μέσα στο νου σας. Υπάρχουν διαφορετικές συχνότητες και ικανότητες. Αν κάποιος σας έλεγε όλα αυτά πριν από 25 χρόνια, ο νους σας δεν θα τα συγκρατούσε και ούτε καν θα τα πιθανολογούσε. Εντούτοις, να που βρισκόμαστε σήμερα ενώπιόν σας.

Τα πάντα συνυπάρχουν σε ένα εσωτερικό και σε ένα εξωτερικό επίπεδο. Τα πάντα αλληλεπιδρούν και από μέσα σας και απ' έξω σας. Αυτό που έρχεται απ' έξω σας, υπάρχει ήδη μέσα σας. Και αυτό που είναι μέσα σας, έχει υπόσταση και έξω από εσάς.

Και να λοιπόν που ερχόμαστε σήμερα, και σας μιλάμε για την ικανότητα του νου σας να λειτουργεί παράλληλα σε διαφορετικές συχνότητες. Ο νους σας μπορεί να αισθανθεί και να συνδεθεί με τον νου ενός ζώου. Κι αυτό είναι επίσης μια άλλη συχνότητα, με την οποία μπορείτε να έρθετε σε επαφή. Ο νους σας μπορεί να συνδεθεί με τον νου των πετρωμάτων και των βράχων. Κι αυτός είναι επίσης ένας άλλος νους.

Αν νομίζετε ότι ο νους σας είναι ένας, είναι αστείο. Ο νους σας είναι ένα εξαιρετικό σύνολο ενέργειας, που φιλοξενεί συχνότητες, που σας δίνουν πρόσβαση σε ασύλληπτες πληροφορίες, και έτσι σταδιακά εσείς μπορείτε να γίνετε πιο συνειδητοί να αισθανθείτε και να επικοινωνήσετε με άλλες οπτικές. Ο νους υπάρχει για να χαρίσει τον πλούτο των οπτικών, ο νους υπάρχει για να χαρίσει τη δυνατότητα της ενότητας. Ο νους υπάρχει για να φέρει ποικιλία και να ενοποιήσει συχνότητες. Αν αναρωτιέστε: μπορεί αυτός ο νους να τα συγχρονίσει όλα; Η απάντηση είναι Ναι, με εξαιρετική μαεστρία! Μπορεί ταυτόχρονα να προσλαμβάνει αυτό που συμβαίνει σε ένα φυτό και αυτό που συμβαίνει σ' ένα άνθρωπο; Αυτό που συμβαίνει σ' ένα σύνολο βράχων; Την παρουσία ενός αγγέλου; Την σύνδεση με τον ίδιο του τον ανώτερο εαυτό; Μπορεί ακόμα ν' αντιληφθεί τις βιωματικές του εμπειρίες μέσα στην ψυχή του; Και πέρα από αυτό, μπορεί να κάνει επαφή με μια εκτός Γης νοημοσύνη, που βιώνει μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα; Σε όλα αυτά η απάντηση είναι, ναι. Αυτός είναι ο νους σας! Αυτό είστε εσείς! Αυτές είναι οι δυνατότητές σας, η προίκα σας και οι εγγενείς σας δεξιότητες.

Αυτό που δίνει τη δυνατότητα στο νου να απλώνεται και να γνωρίζει, είναι η αγάπη και η ευαισθησία. Η περιέργεια είναι μια ενδιαφέρουσα ενέργεια για να ξεκινήσει κάποιος ένα ταξίδι. Εντούτοις, για να ενεργοποιηθεί μια συχνότητα μέσα στο DNA σας και στα κύτταρά σας, χρειάζεται κάτι περισσότερο από περιέργεια. Τα ίδια τα κύτταρά σας, ως μέρη ουσιαστικά του εγκεφάλου σας, έχουν νοημοσύνη. Γνωρίζουν ποια είναι η συχνότητα που πρέπει να υπάρχει για να απελευθερώσουν την πληροφορία. Όλα τα μέρη της ύπαρξής σας συνδέονται με τον εκπληκτικό εγκέφαλό σας. Και όλα τα μέρη της ύπαρξής σας έχουν κωδικοποιηθεί να ανταποκρίνονται σε συχνότητες αγάπης και σε συχνότητες επίγνωσης. Δεν είναι τυχαίες οι απελευθερώσεις μνημών ή οι ενεργοποιήσεις οπτικών, όταν συμβαίνουν. Όλα αποτελούν ένα, αλλά αυτό το ένα, ο μαγικός εγκέφαλός σας, μέσα στον οποίο κατοικεί και η αγάπη και η γνώση, είναι κωδικοποιημένος μέσα από κωδικούς φωτός. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι κόσμοι σάς είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή, εάν εσείς χρησιμοποιείτε φως. Αν εσείς χρησιμοποιείτε αγάπη. Αν θελήσετε να περάσετε μέσα τους, θα πρέπει να πατήσετε τη σωστή συχνότητα. Είναι τόσο απλό. Και η σωστή συχνότητα έχει να κάνει με ευαισθησία και με αγάπη. Βλέπετε εσείς, οι ίδιοι, διασφαλίσατε τα άλλα είδη, ώστε να μην μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους κόσμους τους και να επιδράσετε συνειδητά, παρά μόνο όταν θα ήσασταν ικανοί να εκτιμήσετε και να σεβαστείτε αυτούς τους κόσμους, όταν θα ήσασταν ικανοί να συνεργαστείτε μαζί τους για ένα καλύτερο μέλλον, για μια ενωμένη συνειδητότητα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχατε πρόσβαση σε όλα αυτά, για πολλούς αιώνες. Αυτός είναι ο λόγος που αυτοί οι κόσμοι αρχίζουν να γίνονται τώρα αντιληπτοί. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να συμμαχήσουν με τις ενέργειες της ευαισθησίας και της αγάπης και αισθάνονται ότι είναι χρέος τους να τιμήσουν τους υπόλοιπους ζώντες οργανισμούς και κατανοούν ότι οφείλουν σεβασμό σε οτιδήποτε είναι ζωντανό και υπάρχει, γιατί έχει γεννηθεί από θεϊκή ενέργεια, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αρχίζουν και μπαίνουν μέσα στο νου και στον ψυχισμό άλλων ειδών. Αυτό είναι πολύ μεγάλο κατώφλι. Διανύετε ορόσημα στην ιστορία της συνειδητότητας της ανθρώπινης φυλής. Η ανθρώπινη φυλή εξελίσσεται και μεταλλάσσεται σ' ένα νέο είδος. Ένα είδος αγνώριστο σε σχέση με το παρελθόν της. Ένα είδος που είναι γεμάτο επίγνωση και σεβασμό. Αυτό είναι ένα νέο είδος.

Και μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιες αρχικές δυσκολίες στην εξοικείωση ή να συγκλονίζονται οι αισθήσεις σας στις νέες επαφές, εντούτοις όλα μπορούν να καταλαγιάσουν και να τα αισθανθείτε ισορροπημένα αν συνειδητοποιήσετε ότι είναι συχνότητες του εαυτού σας.

Έχετε ακούσει ότι όλα είναι ένα. Ότι μέσα σας υπάρχει ο μακρόκοσμος. Τον περιλαμβάνετε ως συχνότητες και ως δυνατότητες. Έχετε τα κλειδιά για να τις ανοίξετε.

Όσο πιο συνειδητοί γίνεστε της αξίας και του πολύτιμου φορτίου που περιέχετε, τόσο πιο απλά και ισορροπημένα θα έρθετε σε επαφή με τον πλούτο των άλλων κόσμων. Όλος αυτός ο πλούτος, η σοφία και οι επιγνώσεις είναι αυτά, που ήδη υπάρχουν μέσα σας. Λανθάνουν μεν, αλλά πάλλονται ζητώντας αναγνώριση. Είναι το κρυμμένο σας δυναμικό, ο κρυφός σας παράδεισος, που θέλει να έρθει στην επιφάνεια για να σας χαρίσει τη γαλήνη της ασφάλειας, αφού όσα περισσότερα κομμάτια του νου σας ζωντανεύουν, τόσο λιγότερο φοβάστε και τόσο λιγότερο αισθάνεστε ότι είστε απλώς άνθρωποι. Αυτό κι αν είναι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση από όλες!

Η έννοια «είμαι άνθρωπος» είναι μια έννοια χωρίς νόημα. Η μόνη έννοια που θα μπορούσε κάποιος να αποδώσει σ' αυτό είναι «είμαι ένα πολυδιαστασιακό ον, γεμάτο πολλαπλές συχνότητες και δυνατότητες, και βρίσκομαι σε ένα κόσμο όπου μου δίνεται η δυνατότητα να τις ανακαλύψω και να συνδεθώ». Αυτό σημαίνει άνθρωπος.

Ο άνθρωπος είναι ένα ον που έχει προικιστεί με συγκεκριμένο δυναμικό και έχει δημιουργηθεί με συγκεκριμένες ικανότητες και δυνατότητες. Δεν συλληφθήκατε μέσα στο θεϊκό νου τυχαία και το δυναμικό σας δεν είναι ένα τυχαίο συνονθύλευμα κομματιών. Άνθρωπος σημαίνει: Κάποιος, που έχει πολλαπλές δυνατότητες σε πολλαπλά επίπεδα να συνειδητοποιήσει την ύπαρξή του. Αυτό ακριβώς είναι το μέλλον σας.

Θέλουμε να ξέρετε ότι αυτή η συνειδητή και πολλαπλή ικανότητα αντίληψης του νου σας στη λήψη πληροφοριών και στην επικοινωνία με διαφορετικά επίπεδα και υπάρξεις, είναι μια δυνατότητα που πάρα πολλοί ζηλεύουν. Πάρα πολλά είδη στο Σύμπαν θα ήθελαν να έχουν έστω και εν δυνάμει, αυτό που έχετε. Η ίδια η Γη έχει τη δυνατότητα και φέρει την υπόσχεση της πλήρους φώτισης. Αν κοιτάξετε το παρελθόν σας, θα δείτε ότι όσοι φωτίστηκαν είχαν την ικανότητα να αισθάνονται και να επικοινωνούν όχι μόνο στο ανθρώπινο πεδίο. Μπορούσαν να επικοινωνούν και να αισθάνονται σε πολλαπλά πεδία. Αυτό τους έκανε να νοιώθουν ασφάλεια και γαλήνη. Βρίσκονταν έξω από την ψευδαίσθηση ότι είναι απλώς ένα υλικό σώμα, θνητό, με περιορισμένο χρόνο ζωής. Η γαλήνη ήταν αποτέλεσμα της επίγνωσης και του ανοίγματος της ευαισθησίας και της αγάπης τους.

Όσο περισσότερους κόσμους αντιλαμβάνεστε, και όσο πιο πολύ ο νους σας φωτίζεται στις ικανότητες σύνδεσης με όντα, τόσο περισσότερο θα νοιώθετε αιώνιοι και τόσο λιγότερο θα νοιώθετε θνητοί. Τόσο περισσότερο θα νοιώθετε θεϊκά όντα και τόσο λιγότερο θα ονομάζεστε άνθρωποι. Σιγά-σιγά αυτή η λέξη θα χάσει το νόημά της και σίγουρα σας λέμε ότι στο μέλλον δεν θα είναι αυτός ο όρος με τον οποίο θα ονομάζετε τους εαυτούς σας. Μπορεί να είστε γήινοι, πάντως άνθρωποι δεν θα είστε. Γιατί μέχρι τότε η λέξη άνθρωπος θα έχει ολοκληρώσει τη διαδρομή και την έννοιά της. Τότε θα τρέφεστε από μέσα σας και θα είστε αυτό που είστε. Δεν θα κοιτάτε ούτε πάνω ούτε κάτω, θα κοιτάτε παντού.

Ο εγκέφαλός σας έχει φτιαχτεί με την δυνατότητα να αισθανθείτε, να συνδεθείτε και να αντιληφθείτε πολλούς κόσμους. Μπορεί να σας πάει πάρα πολύ μακριά και να σας φέρει σε άμεση επικοινωνία με τους αγγέλους και τις πέτρες, με τον αέρα και πολύ μακρινούς πολιτισμούς, με οποιονδήποτε χρόνο και οποιονδήποτε χώρο. Αυτός είναι ο πραγματικός σας νους. Είναι ένας νους ενωμένος με κόσμους. Είναι ένας νους που ανήκει σε σύνολα και είναι ένας νους κωδικοποιημένος, όταν εσείς φτάνετε σε κατώφλια και όρια αγάπης και ευαισθησίας, να σας ανοίγει τον δρόμο για άλλους κόσμους και νέες οπτικές. Ενώνεστε με συχνότητες που δεν ήταν μέχρι τότε συνειδητές, αλλά που προϋπήρχαν και αποκτάτε επίγνωση των κόσμων που ήδη γνωρίζετε.

Ο Πανάγαθος Δημιουργός, ο θεϊκός και φωτισμένος σας ανώτερος εαυτός, έχει αυτή την υψηλή διάκριση ευαισθησίας να γνωρίζει πότε είστε έτοιμοι να ενωθείτε, πότε δεν θα βλάψετε τους άλλους κόσμους, όπως μέχρι πρότινος βλάπτατε τον δικό σας, πότε θα σεβαστείτε τα άλλα είδη και πότε η συχνότητα σας είναι τέτοια που σας ανοίγει το δρόμο να γνωρίσετε τον παράδεισο του Δημιουργού. Επισκεφτήκατε στην αρχή αυτού του ταξιδιού, έναν τέτοιο παράδεισο. Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί; Ξέρετε πόσο ήδη υπαρκτό είναι μέσα σας; Μία συχνότητα μέσα από αυτές που ήδη σας διατίθενται είναι ο παράδεισος. Εάν έρθετε σε επαφή με ένα λουλούδι ή με το χώμα της Γης, την αγάπη και την αθωότητα αλλά και την γνώση που περιέχει, θα νιώσετε ότι ανακτάτε ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο, ένα κομμάτι από την αγάπη σας, ένα κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού. Έτσι απλά και εύκολα ανακτάται ο παράδεισος.

Ερχόμαστε σήμερα να σας θυμίσουμε ότι υπάρχουν ομάδες, που έχουν ως πεπρωμένο τους να εργαστούν μόνο για την επίγνωση. Υπάρχουν ομάδες, που έχουν πεπρωμένο τους να θεραπεύσουν κάτι - χωρίς να έχουν επίγνωση γι' αυτό. Υπάρχουν ομάδες, που έχουν ως πεπρωμένο τους να δημιουργήσουν συνειδητά κάτι - χωρίς να χρειαστεί να έχουν θεραπεύσει και χωρίς ακόμα και να έχουν πλήρη επίγνωση. Μπορεί να αναρωτιέστε: γίνονται αυτά;

Υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν έρθει να τα κάνουν όλα αυτά. Μια τέτοια ομάδα είστε εσείς. Τέτοιες ομάδες είναι συνήθως οι περισσότεροι φίλοι του Φωτός, οι οποίοι αποτελούν εκείνο το περίεργο είδος του Δημιουργού που τα θέλει να τα κάνει όλα. Θέλουν και επίγνωση να έχουν και να θεραπεύουν, και να μάθουν συνειδητά να δημιουργούν. Θέλουν και τα τρία. Αυτοί είναι οι γέφυρες ανάμεσα στους κόσμους. Γι' αυτό και είναι εκείνοι που εισάγουν τις νέες ενέργειες. Είναι οι γέφυρες ακριβώς επειδή τα θέλουν όλα και μπορούν να τα βιώσουν όλα και έχουν μέσα τους εγγενώς τη δυνατότητα να τα διαχειριστούν όλα.

Γι' αυτό λοιπόν μην παραξενεύεστε αν κάποιος άνθρωπος είναι καλά χωρίς να έχει ιδιαίτερα αυξημένη επίγνωση. Μην απορείτε γιατί για κάποιος αρκεί να καταλάβει μερικά πράγματα και δεν του εμφανίζονται ποτέ προβλήματα υγείας, λες και βρίσκεται σε θεϊκό απάγκιο. Μην απορείτε αν κάποιοι δημιουργούν συνειδητά χωρίς να έχουν κατανοήσει τι σημαίνουν αυτά που κάνουν. Μην απορείτε...

Κάθε ομάδα απ' αυτές κάνει τη δική της δουλειά, και έχει τα δικά της πεπρωμένα και τις δικές της ικανότητες. Εσείς όμως κι όλοι εκείνοι όσοι αποφασίζουν ν' αποκτήσουν επίγνωση, να φέρουν θεραπεία και συνειδητά να δημιουργήσουν, είστε εκείνοι που φτιάχνουν τις γέφυρες, που αφυπνίζουν τις ενέργειες. Οι γέφυρες δεν είναι εξωτερικές γέφυρες κι ούτε θα σας ενώσουν με έναν άλλο πλανήτη. Παρόλο που και αυτό θα συμβεί ως αποτέλεσμα των γεφυρών που φτιάχνετε μέσα σας. Είστε εκείνοι οι οποίοι αφυπνίζουν τις ενέργειες, που ενεργοποιούν τη συνειδητότητα, που ξυπνούν το DNA, που φωτίζουν τον εγκέφαλο και αλλάζουν την χημεία του σώματος, τις οπτικές, ανοίγουν τις πύλες για να ενοποιηθούν τα πεδία και οι επιγνώσεις των κόσμων.

Σήμερα θα θέλαμε να σας καλέσουμε να βγείτε από την αυταπάτη του ότι είστε ότι είναι και οι άλλοι, γιατί παρόλο που αυτό είναι αλήθεια σ' ένα επίπεδο, ταυτόχρονα δεν είναι σ' ένα άλλο. Μπορεί να βολεύεστε πίσω από το είμαι ακριβώς όπως ο διπλανός μου, αλλά αυτό δεν εκφράζει πλήρως την αλήθεια. Εάν έχετε οι ίδιοι αποφασίσει ότι είστε γέφυρες, τότε είναι καιρός να βγείτε από την αυταπάτη τουεγώ ο καημένος, που δεν έχω τόσες δυνατότητες!

Αγαπητοί μας φίλοι, πολλοί θα ζήλευαν την προίκα που έχετε. Και πολλοί τη ζηλεύουν. Η δυνατότητα να μπορείς μέσα από ένα βιολογικό όχημα να αισθάνεσαι και να συνδέεσαι και να ενώνεις κόσμους, είναι μεγαλειώδης. Σας βεβαιώνουμε ότι αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται παντού.

Θυμηθείτε ότι σας είπαμε, πως οι συχνότητες που αφυπνίζονται είναι μέσα σας αλλά αντιστοιχούν και σε συχνότητες έξω από σας. Θα θέλαμε λοιπόν να σκεφτείτε αν μπορεί εσείς, που είστε απλώς άνθρωποι, να φέρετε το κλειδί της τελικής πράξης ενότητας αυτού του Σύμπαντος. Θα θέλαμε να σκεφτείτε, αν το πιθανολογείτε αυτό, εσείς, ο καθένας ατομικά, να είναι ένα τέτοιο μεγάλο χρυσό κλειδί, κι αν αυτό θα σας εξηγούσε την μεγάλη πνευματική κινητικότητα γύρω από την γη, αυτόν τον φαινομενικά ασήμαντο πλανήτη. Θα μπορούσε αυτός ο πλανήτης να είναι το κλειδί για τον χαμένο παράδεισο όλου του Σύμπαντος; Θα μπορούσε εσείς - φαινομενικά - συνηθισμένοι, κοινοί και πολυπληθείς άνθρωποι να έχετε αυτά τα κλειδιά μέσα σας; Θα μπορούσε να είναι το πεπρωμένο σας πολύ πιο μεγαλειώδες από ότι εσείς είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε; Θα μπορούσε όλο το παιχνίδι να παίζεται σε αυτή την απροθυμία να φανταστείτε ή να πιθανολογήσετε αυτά που ακούσατε ως αληθινά; Θα μπορούσε το παιχνίδι και του καλού και του κακού να είναι ακριβώς αυτό: Εάν θα πειστείτε τελικά ότι είστε μικροί και περιορισμένης ικανότητας πλάσματα ή εάν θα πιστέψετε ότι είστε μεγαλειώδεις, με ασύλληπτες ικανότητες και κρατάτε τα κλειδιά του παραδείσου μέσα σας; Ίσως, κάποια στιγμή δική σας, ν' ανακαλύψετε πως όλο το παιχνίδι του καλού και του κακού αφορούσε ακριβώς αυτό που τόσο απλά μόλις ακούσατε.

Και λέγοντας αυτά, χαιρετάμε τους πολυδιαστασιακούς σας εαυτούς που κάθονται τόσο ευχαριστημένοι και χαλαροί στις καρέκλες σας, χαιρετάμε τους διαφορετικούς νόες που περιμένουν ν' αφυπνιστούν, χαιρετάμε όλες τις όψεις αυτού του μεγάλου και πολυεπίπεδου όντος που είστε, και σας λέμε:  Σε σας βρίσκεται η μπάλα! Εσείς έχετε το κλειδί, διαλέξτε.

Και έτσι είναι!


 Ερωτήσεις Απαντήσεις

Ερ: Τι είναι το όνομα Μπεσαχάρτ;

Απ: Το Μπεσαχάρτ είναι όνομα ανώτερου εαυτού και συνδέεται με την ενέργεια του δικού σου ανώτερου εαυτού και του Ζοφιήλ. Θα ήταν πολύ καλό εάν άφηνες να καθοδηγηθείς απ' αυτόν. Αυτή η ενέργεια ανήκει σε σένα, έχεις κοινές μνήμες, κοινά βιώματα, κοινές εμπειρίες και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μια κοινή γλώσσα αντίληψης, επαφής και επικοινωνίας. Ο σκοπός της επαφής είναι να μεταφέρεις πληροφορίες, να δοθούν λύσεις μέσα από την επικοινωνία. 'Αρα ο σκοπός είναι να γίνεις ένα μέσο. Για ενδιάμεσος προορίζεσαι. Είσαι. Τόσο απλά.

 Αφού δεν υπάρχει καμία ερώτηση, θέλουν εκείνοι να πουν κάτι.

Μου φέρνουν στο μυαλό, κάτι που είχε ειπωθεί παλιότερα: ότι η Θεσσαλονίκη είναι ένας χώρος κλειδί για την αλλαγή της δόνησης στην ευρύτερη περιοχή. Είχαν πει ότι για την Ελλάδα ειδικότερα, θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη. Θέλουν λοιπόν να εξηγήσουν κάτι. Θέλουν να πουν ότι όπως ο άνθρωπος είναι ένα απίστευτο πολυδιαστασιακό ον που κατέχει πολλά κλειδιά ότι το ίδιο συμβαίνει με τους κατοίκους που ζουν σε αυτή την περιοχή. Δηλαδή, φαίνεται ότι μπορεί εδώ να είναι κάπως πιο εσωστρεφής, ότι κινείται πιο πολύ γύρω από τον εαυτό, ότι δεν είναι τόσο εύκολη η ενέργεια δημιουργίας ομάδων και επαφών ώστε να λειτουργήσει η συλλογική ενέργεια σε μεγαλύτερους αριθμούς.

Θέλουν να πουν ότι αυτό είναι φυσικό, γιατί όπου υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες, υπάρχουν και μεγάλες αντιδράσεις. Όπου υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες, υπάρχουν πιο βαθιές διαχειρίσεις να γίνουν. Όταν αυτές οι ενέργειες φτάσουν ν' αρχίσουν να λειτουργούν σε μεγαλύτερα σύνολα, τότε ο χρόνος της μεγάλης αλλαγής, της υπέρβασης, θα είναι πάρα πολύ κοντά πια. Θα είναι πάρα πολύ γρήγορο. Ο χρόνος κυλά αργότερα, γιατί η διττότητα είναι σε μεγαλύτερη ποσότητα και ένταση. Έτσι η διαχείριση γίνεται σε βαθύτερα πεδία, απ' αυτά που γίνονται αντιληπτά.

Αυτό όμως, λένε, μπορεί να σας εξηγήσει γιατί συμβαίνει το εξής οξύμωρο, ότι ενώ φαίνεται ότι οι ενέργειες του διαχωρισμού έχουν μεγαλύτερες ρίζες, ταυτόχρονα ο χώρος της καρδιάς φαίνεται πιο ανοιχτός από ότι σε άλλες πόλεις. Αυτό συμβαίνει όταν είναι άτομο με άτομο και λίγα άτομα μαζί. Είναι πιο εύκολο το άνοιγμα από τον ένα στον άλλο και οι επαφές και οι στενές συνδέσεις καρδιάς, είναι πολύ πιο υπαρκτές και ζωντανές εδώ, από ότι αλλού.

Αυτό λοιπόν είναι λίγο οξύμωρο, γιατί από τη μια φαίνεται οι ενέργειες της διαχωριστικότητας να βασιλεύουν και από την άλλη ταυτόχρονα, οι ενέργειες της αγάπης και της συσπείρωσης, να λειτουργούν πολύ βαθιά αλλά σε μικρά σύνολα.

Μπορείτε όμως τώρα να δείτε καλύτερα την εικόνα. Το πώς τα δύο είναι συμπληρωματικά της λύσης. Χρειάζονται πολλοί γεφυροποιοί και παρότι δεν φαίνονται να είναι πολλοί, θα σας πουν να εμπιστευτείτε το πνεύμα, ότι μπορεί να μην είναι εδώ σήμερα και μπορεί να μην βλέπετε 100 άτομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για κάθε έναν από όσους είναι εδώ, δεν υπάρχουν άλλοι, που συνδέονται με αυτούς και οι οποίοι είναι επίσης γεφυροποιοί και παραλαμβάνουν έτσι έμμεσα την ενέργεια. Έχετε εμπιστοσύνη ότι το πνεύμα δουλεύει με μυστήριους τρόπους και βρίσκει πάντα το δρόμο να φτάσει σ' αυτόν, που προορίζεται να το παραλάβει.

Και στη Θεσσαλονίκη, που φαίνεται τόσο δύσκολη για τους περισσότερους θεραπευτές, τόσο αντιδραστική για τους ανθρώπους που δουλεύουν με το φως, ένας χώρος πρόκλησης και δυσκολίας που προσπαθούν να διαπεράσουν και να σταθούν και να αντέξουν, αυτός είναι ο χώρος των μεγάλων δυνατοτήτων γιατί εδώ υπάρχουν οι περισσότεροι γεφυροποιοί.

Έτσι όλα όσα αφορούν αυτό το χώρο, δουλεύουν βαθιά. Δουλεύουν υποσχέσεις βαθιά αλλά δουλεύουν και οι προκλήσεις βαθιά. Δουλεύει το δυναμικό βαθιά και δουλεύουν και οι δυσκολίες. Δουλεύει η αγάπη βαθιά και δουλεύει και ο φόβος βαθιά. Όλα δουλεύουν βαθιά.

Και θα ανακαλύψετε ότι οι γεφυροποιοί θ' αρχίσουν να εμφανίζονται σαν μανιτάρια μαγικά, μέσα σ' αυτή τη χρονιά. Θα είναι γεφυροποιοί μιας άλλης ενέργειας, προικισμένοι με ιδιαίτερες ικανότητες ενοποίησης. Οι γεφυροποιοί θα αρχίσουν να φαίνονται φέτος. Θα αρχίσουν να φυτρώνουν σαν μανιτάρια.


© 2007 Χαριτίνη Χριστάκου