Σμαραγδένιος Κύκλος

20 Ιανουαρίου 2015

To Θεϊκό Τρίλημμα


Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας, με πολύ χαρά οι οικογένειες ενώνονται και πάλι μεταξύ τους σήμερα σε μια ευκαιρία διευρυμένης επικοινωνίας και πολυεπιπεδικής επαφής. Είναι αλήθεια πως σε κάθε επικοινωνία που συντελείται, πολλά και διαφορετικά πεδία της δικής σας συνειδητότητας κάνουν μια απίστευτη, πολύπτυχη επαφή με πεδία της ευρύτερης, της μεγάλης, της μια συλλογικής ενιαίας συνειδητότητας.

Κάθε τέτοια συνάντηση είναι μια γιορτή. Είναι ένας μεγάλος εορτασμός. Σηματοδοτεί ένα νέο σημείο, μια νέα ικανότητα, έναν υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, προθυμίας και ωριμότητας μέσα στην συνειδητότητα της Γαίας, της ανθρωπότητας και της κάθε ψυχής η οποία συμμετέχει.

Είναι ένας εορτασμός μέσα στον οποίο τιμάστε εσείς, αφού εσείς είστε οι δημιουργοί-ψυχές αυτής της συνάντησης. Αφού εσείς είστε οι κληροδότες για κάθε τέτοια πολύπτυχη, πολυεπίπεδη επικοινωνία. Αφού εσείς κινητοποιείτε τα ενεργειακά ρευστά της συνειδητότητας μέσα στον εαυτό σας, στην Γαία, στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία. Δίνετε το έναυσμα, δίνετε την πρώτη φλόγα, αυτό που χρειάζεται και είναι απαραίτητο: την ανάφλεξη. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν εσείς δεν κάνετε την ανάφλεξη και όλοι εμείς που με τόση χαρά βρισκόμαστε να γιορτάζουμε μαζί σας σε κάθε τέτοια συνάντηση, περιμένουμε αυτό το σήμα. Περιμένουμε αυτή την ανάφλεξη, αυτό το ιερό πυρ του βάθους της συνειδητότητάς σας που έχει βρει τους διαδρόμους που χρειάζεται για να εκφραστεί συνειδητά κι έτσι να υλοποιείται κάθε φορά μια τέτοια συνάντηση επάνω στην Γαία.

Δεν είστε μόνο εσείς, δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι πολλές ψυχές, είναι πολλές οικογένειες από όλες τις πτυχές της μιας συνειδητότητας που συνεργούν σε αυτούς τους εορτασμούς και που υποστηρίζουν αυτή την άνοιξη. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι τελευταίες δύο δεκαετίες είναι μια μεγάλη άνοιξη που συμβαίνει, με απίστευτα οράματα, χρώματα, μελωδίες. Είναι η άνοιξη της Γαίας, είναι η άνοιξη της ενότητας, η άνοιξη της απελευθέρωσης από τα δεσμά της διττότητας. Είναι η άνοιξη της ενθύμησης, η άνοιξη της επανένωσης. Είναι η άνοιξη των ψυχών που επιστρέφουν.

Καλώς ήρθατε λοιπόν σε άλλη μια τέτοια εορταστική συνάντηση, την πρώτη συνάντηση μέσα σε ένα νέο πεδίο ενέργειας, στο πεδίο της Θεϊκής μαγείας, στην χρονιά της Θεϊκής μαγείας, στην χρονιά που η μαγική καρδιά πρόκειται να ξεκλειδώσει, ν' ανοίξει και ν' αποδεσμεύσει εξαίσιες ροές δυνατότητες και ποιότητες μέσα στην πραγματικότητα της Γαίας. Είστε μάστερς - κάθε ένας από εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Και έχουμε την χαρά να νιώθουμε την ποιότητα της ψυχής σας. Είστε μάστερς κάθε ένας από εσάς που ακούτε αυτό τώρα, σε όποιο τώρα το ακούτε και μπορούμε να αισθανθούμε την ροή από το ψυχικό σας πεδίο. Είστε μάστερς μέσα στην πραγματικότητα της διττότητας, παρότι ακόμη δεν αισθάνεστε μάστερς. Δεν αισθάνεστε μαέστροι και διευθυντές ορχήστρας, εντούτοις η αλήθεια είναι ότι είστε.

Είστε, και τα έχετε καταφέρει εξαίσια και έτσι έχετε φέρει την χρονιά της Θεϊκής μαγείας να συμβαίνει πάνω στην Γαία. Είναι μια χρονιά Θεϊκής μαγείας γιατί θα συμβούν Θεϊκά μαγικές εξελίξεις. Θα συμβούν Θεϊκά μαγικές εκκινήσεις. Θα συμβούν Θεϊκά μαγικές επιλύσεις. Θα συμβούν Θεϊκές μαγικές παρεμβάσεις και θα συμβούν Θεϊκά μαγικές εκπλήξεις.

Σίγουρα δεν είναι μια χρονιά συνηθισμένη και αυτή. Όμως αυτή η χρονιά θα σας εκπλήξει από αυτά που θα φέρει στην προσωπική σας ζωή και στην συνολική ζωή της ανθρωπότητας. Θα σας εκπλήξει το πόσο μαέστροι έχετε γίνει μέσα στην πραγματικότητα, το πόσες ωραίες συνδημιουργίες έχετε βάλει μπρος μέσα σε αυτή την πραγματικότητα που πεθαίνει και την πραγματικότητα που γεννιέται ταυτόχρονα.

Ζείτε εκείνες τις μαγικές εποχές όπου ο θάνατος και η ζωή συνυπάρχουν σε κάθε στιγμή και σε κάθε μέρα. Νέες ψυχές αναλαμβάνουν έργο, βάζουν μπρος νέα εγχειρήματα, τολμούν να βάζουν σε υλοποίηση τα σχέδια τους. Και ψυχές που έχουν κουραστεί μαζεύουν τα παλιά σχέδια, εγκαταλείπουν τις παλιές ροές και κλείνουν τα παλιά εγχειρήματα. Και συμβαίνουν όλα παράλληλα, ταυτόχρονα, κάθε μέρα από τις μέρες που ζείτε εσείς αυτή την απίστευτη εμπειρία πάνω στην Γαία.

Ζείτε μαγικές εποχές και αυτή η χρονιά θα χαρακτηριστεί ως η πλέον μαγική χρονιά από όλες όσες προηγήθηκαν. Θα καταδείξει με ξεκάθαρο τρόπο τις νέες γεννήσεις. Θα καταδείξει με ξεκάθαρο τρόπο τους παλαιούς θανάτους. Θα είναι η χρονιά και είναι ήδη η χρονιά που το παλιό με το καινούριο θα φανούν ξεκάθαρα. Αυτό που σβήνει σταθερά και αργά για να μην δημιουργήσει ανισορροπίες και αυτό που γεννιέται σταθερά και σταδιακά για να διατηρήσει τις ισορροπίες θα είναι απόλυτα ξεκάθαρες μέσα σε αυτή την χρονιά.

Το μέλλον θ' αρχίσει να πάλλεται σαν την πεταλούδα που σήμερα συνειδητά άρχισε να παίρνει ζωή από την δική σας συνειδητότητα. [Θ' αρχίσει να πάλλεται] το μέλλον που οραματιστήκατε τις προηγούμενες δεκαετίες, οι προθέσεις που ενεργοποιήσατε τις προηγούμενες δεκαετίες, τα σχέδια που εκπονήσατε στα βιβλία της ζωής που έκλεισε το 2012 για να γράψει τα πρώτα κεφάλαια του 2013 και 2014. Είναι η τρίτη χρονιά κατά τας γραφάς. Είναι το τρίτο κάλεσμα κατά τας γραφάς, Και είναι η χρονιά του τριλήμματος.

Αυτή είναι μια καινούρια λέξη σίγουρα! Επιτέλους η Χαριτίνη χαμογέλασε. Καταφέραμε να την κάνουμε να χαμογελάσει ακούγοντας την λέξη τρίλημμα. Βλέπετε κάθε τι που σας απεγκλωβίζει από τα διλήμματα της διττότητας φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη σας γιατί μέσα του κρύβει μια υπόσχεση. Την υπόσχεση των Θεϊκών εαυτών της πηγής για απελευθέρωση.

Είναι σε αυτή την νέα σελήνη οι ενέργειες του μέλλοντος που φέρνουν σε εσάς το πρώτο κλειδί απελευθέρωσης ή αν θέλετε το πρώτο πεδίο της μαεστρίας πάνω στην Θεϊκή μαγεία. Γιατί από μαέστροι της διτότητας τώρα σιγά - σιγά γίνεστε μάγοι στην ανθρωπότητα, καθώς οι λύσεις οι επιλύσεις έρχονται με έναν τελείως κβαντικό, μη γραμμικό τρόπο τον οποίο θα εξηγήσουμε. Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι να ακούσετε το σκεπτικό πίσω από το τρίλημμα, την εξήγηση της έννοιας του τριλήμματος και όλα όσα το Θεϊκό τρίλημμα φέρνει σε αυτή την νέα σελήνη για την Γαία και για όλες τις ψυχές που είναι έτοιμες πρόθυμες να κάνουν το επόμενο βήμα ελευθερίας.

Και πριν ξεκινήσουμε, ν' ακουστεί η καταγραφή πως αυτή η επικοινωνία γίνεται από τον Σμαραγδένιο κύκλο μέσω εμού, του Ραφαήλ, μέσα από την ενέργεια της Σάνυα.

Αγαπητοί φίλοι, εσείς που έχετε συσσωρεύσει την εμπειρία από το υλικό πεδίο, γνωρίζετε εμπειρικά και βιωματικά τι σημαίνει να βρίσκεστε κάθε τρεις και λίγο, σχεδόν κάθε μέρα και συχνά περισσότερες φορές μέσα στην μέρα σε διλήμματα. Πρέπει να πάω από εδώ ή πρέπει να πάω από εκεί; Πρέπει να κάνω αυτό ή πρέπει να κάνω εκείνο; Πρέπει να κάνω το βήμα ή δεν πρέπει να το κάνω; Πρέπει να το αλλάξω αυτό ή δεν πρέπει να το αλλάξω; Πρέπει να δημιουργήσω μια νέα σχέση, ή δεν πρέπει να δημιουργήσω μια νέα σχέση; Είναι τώρα η ώρα για μια νέα σχέση; Ή δεν είναι τώρα η ώρα για μια νέα σχέση;

Υπάρχουν όλων των ειδών και ποιοτήτων διλήμματα, ερωτήματα που βιώνονται μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα. Τα ερωτήματα είναι από πολύ απλά και υλικά - όπως να πάω τώρα σούπερ μάρκετ ή να μην πάω; Από συναισθηματικά...  - είναι ασφαλές να εμπιστευτώ αυτό το άτομο ή όχι; Από νοητικά...  - όντως το Πνεύμα μιλά με σημάδια; Και θα τα διακρίνω; Και από πνευματικά... - είναι τώρα η ώρα για να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα στην ζωή μου, στην εργασία μου; Είναι τώρα η ώρα να εμπιστευτώ αυτό που ψυχανεμίζομαι;

Αυτά τα ερωτήματα στην πραγματικότητα εμφανίζονται πάντα μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα ως διλήμματα. Έχουν πάντα δύο όψεις ή δύο σκέλη ανάμεσα στα οποία καλείστε να επιλέξετε. Το Θεϊκό τρίλημμα είναι η σοφία των ανώτερων εαυτών σας η οποία είναι ο τρίτος παράγοντας μέσα σε αυτά τα διλήμματα και εξηγούμε:

Συνήθως οι απαντήσεις του ανώτερου εαυτού δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο που εσείς λογικά σκέφτεστε. Συνήθως οι απαντήσεις του ανώτερου εαυτού έχουν μια υπέρβαση και αφομοίωση και των δύο σκελών του διλήμματος. Θα πείτε πως γίνεται αυτό: Αν είναι να ξεκινήσω αυτό ή δεν είναι να ξεκινήσω, πώς μπορεί να υπάρχει μια τρίτη όψη; Και, αγαπητοί φίλοι, αυτό είμαστε εδώ να εξηγήσουμε. Θέλουμε όμως πρώτα να γίνει ξεκάθαρα συνειδητό πως αυτή η διλημματική κατάσταση μέσα στην συνειδητότητα είναι μέρος της διττότητας. Το σκεπτικό της διττότητας δεν επιτρέπει στην συνειδητότητα να αναπτύξει ευρύτερο πεδίο αντίληψης. Εγκλωβίζει την ροή και τις σκέψεις σε δύο πόλους, θετικό ή αρνητικό. Τώρα ή όχι τώρα; Οι πόλοι είναι πάντα δύο και έτσι η παγίδευση είναι εγγενής.

Είναι μια αυτοπαγίδευση του νου στην ροή της διτότητας.

Το Θεϊκό τρίλημμα λαμβάνει υπόψιν του τους δύο πόλους της διττότητας που θα τους ονομάσουμε θετικό και αρνητικό. Το Θεϊκό τρίλημμα λαμβάνει υπόψιν του την θετική και αρνητική όψη του διλλήματος του νου της διτότητας. Αφομοιώνει τα δύο στοιχεία για να φέρει πίσω στην συνειδητότητα την τρίτη απάντηση. Την τρίτη λύση, η οποία είναι οι δύο όψεις αφομοιωμένες και συχνά,αλλά όχι πάντα, μια τρίτη, μη συλληπτή μέχρι εκείνη την στιγμή εναλλακτική οδός.

Αυτή την τρίτη θέση την ονομάζουμε η ελεύθερη θέση του νου έξω από την διτότητα. Είναι η τρίτη όψη του νου σας. Έχετε τον νου όπως το σώμα τον ορίζει αφού οι πέντε αισθήσεις επιδρούν πάνω του. Έχετε τον νου της διττότητας και το πνεύμα. Φανταστείτε ότι το σώμα, η διττότητα και το Πνεύμα είναι τα τρία στοιχεία. Το σώμα και η διττότητα παραπέμπουν πάντα σε ένα δίλημμα. Το οποίο σχεδόν πάντα θα προκαλέσει μια θολούρα και μια σύγχυση. Η τρίτη λύση έρχεται από το Πνεύμα, είναι δημιουργική και υπερβατική, εμπεριέχει την απάντηση στα δύο, αλλά φέρνει μια τρίτη καινούρια αντίληψη.

Θα δώσουμε ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι έχετε μια εταιρία και θέλετε να απασχολήσετε έναν φίλο σας. Θέλετε να του δώσετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του και είστε στο δίλημμα, να προσλάβετε τον φίλο σας ή όχι. Η διτότητα θα κάνει το εξής μέσα στην συνειδητότητα σας: Θα ζυγίσει τις λογικές προδιαγραφές, δηλαδή πόσα λεφτά βγάζετε, τι υπολογίζετε ότι θα βγάλετε, πόσα είναι τα ρίσκα, πόσα είναι τα ανοίγματα, ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας; Θα κάνει την δουλειά που κάνει ένας συνηθισμένος λογιστής. Η διττότητα επίσης θα κάνει το εξής. Θα φέρει τις συναισθηματικές παρορμήσεις, ασχέτως με το τι θα πει ο λογιστής μέσα σας, δηλαδή φέρει τάσεις για να κινηθείτε: Ναι, είναι καλό να υποστηρίξεις αυτόν τον άνθρωπο. Ναι, είναι καλό να προσλάβεις τον φίλο σου. Ναι, είναι καλό να εμπιστευτείς. Ναι, είναι καλό να κάνεις ένα άνοιγμα.

Την ίδια ώρα που αυτή η παρόρμηση θα λειτουργεί, ένας φόβος θα πυροδοτείται ακριβώς στον αντίθετο πόλο της διττότητας μέσα σας. Ο φόβος "μήπως δεν είναι η ώρα να ακούσω αυτή την παρόρμηση και μήπως είναι μια παγίδα;" Το αποτέλεσμα είναι χάος! Το συνηθισμένο χάος της διττότητας. Μια κατάσταση όπου η πυξίδα σάς δείχνει τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις και φυσικά το δίλημμα καταλήγει τις περισσότερες φορές σ' ένα πάγωμα, σε μια ενεργειακή ακινητοποίηση. Τι παγώνει μέσα σας; Η ιερή πεταλούδα από το ανώτερο δυναμικό. Το ανώτερο δυναμικό ακινητοποιείται, αγκυλώνεται. Η πεταλούδα αισθάνεται εγκλωβισμένη ανάμεσα σε τέσσερις εκδοχές και ερμηνείες.

Οι τέσσερις πιθανές απόψεις και σκέψεις που όλες μαζί, την ίδια στιγμή, ζητούν ψήφο. Η απάντηση σε αυτό είναι ότι δεν πρέπει να ψηφίσετε τίποτα από τα τέσσερα που ακούσατε. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνετε είναι να θυμηθείτε το Θεϊκό τρίλημμα. Κάθε φορά που αυτό συμβαίνει μέσα στην ζωή σας και στην καθημερινότητα, πρέπει να σταματήσετε τον χρόνο και τον χώρο αναγκαία. Αν σταματήσετε τον χρόνο, δύσκολα θα κινηθεί ο χώρος. Και τότε πρέπει να φέρετε μέσα στην πραγματικότητα σας ως Θεϊκοί μαέστροι και μάγοι την τρίτη λύση. Πρέπει να κρατήσετε την συνειδητότητα σας, ζητώντας από τον ανώτερο σας εαυτό την τρίτη ανώτερη οπτική, την λύση η οποία δεν είναι μέσα στα πλαίσια της διττότητας, και εμπεριέχει όλα τα στοιχεία αλλά δεν εξαρτάται από αυτά.

Στο παράδειγμα που έχουμε αναφέρει, που είναι ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο, μία απάντηση θα ήταν "να προσλάβεις δοκιμαστικά τον φίλο σου για δύο μήνες". Αυτό το δοκιμαστικά που θα έλεγε ο ανώτερος εαυτός είναι μία ολική απελευθέρωση στην ροή όλων των άλλων συχνοτήτων. Το δοκιμαστικά δεν σημαίνει ότι υπάρχει σίγουρη απάντηση. Το δοκιμαστικά σημαίνει να επιτρέψεις στον εαυτό σου και τον άλλον να δείτε τα χνώτα σας. Σημαίνει δεν είναι η ώρα για να αποφασίσεις ανάμεσα στις δύο εκδοχές που εσύ σκεφτόσουν αλλά είναι η ώρα να αποφασίσεις όντως κάτι. Το δοκιμαστικά!

Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα όπου αν ζητάτε την απάντηση με το σκεπτικό του τριλήμματος και αρνείστε τον εγκλωβισμό στο δίλημμα, αυτή η απάντηση θα έρχεται. Θα έρχεται γιατί η ροή ανοίγει όταν περιμένετε την τρίτη υπερβατική απάντηση. Αλλιώς δυσκολεύετε οι ίδιοι αυτή την ροή να έρθει και επιπλέον οι ίδιοι βρίσκεστε στον εγκλωβισμό αυτών των διλημμάτων και τέλος, οι ενέργειες των ανώτερων κέντρων σας ακινητοποιούνται.

Είναι δύσκολο να παραλάβετε μέσα στην συνειδητότητα την απάντηση που είναι η τρίτη λύση, που είναι μια καινούρια οδός, που είναι ο τρόπος όλα να υπηρετηθούν με σοφία, χωρίς μαθήματα, χωρίς να έχετε να μετανιώσετε αργότερα για θέσεις που πήρατε βιαστικά - δηλαδή κάτω από τον εκβιασμό του νου της διττότητας, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος εκβιασμός. Αποκλείεται ποτέ το Πνεύμα να ερχόταν μέσα στο πεδίο της συνειδητότητάς σας και να σας έβαζε το μαχαίρι στον λαιμό. Αποκλείεται να ήταν το πεδίο του ανώτερου εαυτού η της πηγής. Γιατί να βάλει το μαχαίρι στον λαιμό ο δικός σας ανώτερος εαυτός; Σ' εκείνο το επίπεδο δεν σας κυνηγά ο χρόνος. Σ' εκείνο το επίπεδο έχετε ήδη τις λύσεις για οποιαδήποτε απόφαση και σενάριο.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία περίπτωση η πραγματικότητα των διλημμάτων να είναι αληθινά πραγματική. Είναι ένα φάντασμα εγκλωβισμού, παγώματος των ροών των ανώτερων ενεργειακών σας κέντρων. Είναι ένα πάγωμα στις δυνητικές απαντήσεις που θα μπορούσατε να έχετε, έτσι ώστε να κινηθείτε ελεύθερα, δημιουργικά χωρίς να δημιουργείτε μαθήματα που χρειάζεται να επαναληφθούν. Το μόνο που χρειάζεται να μάθετε, που δεν είναι αληθινά θέμα μάθησης, αλλά κυρίως θέμα συνειδητοποίησης, είναι πως το δίλημμα δεν είναι ποτέ πράξη του Πνεύματος. Άρα δεν έρχεται ποτέ από τον νου του δικού σας ανώτερου εαυτού. Ο δικός σας ανώτερος εαυτός δεν λειτουργεί με σκεπτικό διτότητας, για αυτό και κάθε φορά που βρίσκεστε μπροστά σε διλλήματα, πρέπει να έχετε την επίγνωση ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ψέμα, σε μια παγίδα από την οποία εσείς πρέπει να θελήσετε να βγείτε.

 Ο πιο απλός τρόπος για να βγείτε, είναι να φτιάξετε μια φράση, ένα μότο που θα το λέτε και θα το ξαναλέτε και θα κρατάτε την Θεϊκή μαγεία μέσα στην συνειδητότητα σας και την ροή των ιερών σας κέντρων ελεύθερη. Ένα τέτοιο μότο θα ήταν: «Έξω το δίλημμα! Η πραγματικότητα είναι τριλημματική». Ένα άλλο μότο θα ήταν: «Δεν υπάρχει κανένα δίλλημα! Κάθε φορά που κάτι τέτοιο εμφανίζεται, εγώ είμαι σε τρίλημμα!». Ο καθένας με τον δικό του τρόπο είναι σημαντικό να φτιάξει το κλειδί που θα χρησιμοποιεί στην συνειδητότητα του για να μετακινείται στο Θεϊκό του τρίλημμα κι έτσι αυτομάτως όλες οι εντάσεις και οι ανελεύθερες όψεις της σκέψης θα ξεπερνιούνται.

Αυτή είναι η νέα σελήνη του Θεϊκού τριλήμματος. Είναι η ώρα να βγείτε από τις παγίδες της διττότητας και να δείτε ροή ενέργειας σε όλα αυτά που παγώνουν την ζεστή ροή του Πνεύματος στα ανώτερα ενεργειακά σας κέντρα. Όταν η πεταλούδα σας είναι παγωμένη, ακινητοποιημένη, η ψυχή σας αισθάνεται παγιδευμένη μέσα στην πραγματικότητα που τώρα νομίζετε ότι είστε.

Η αλήθεια όμως είναι ότι εσείς φτιάχνετε την πραγματικότητα. Εσείς είστε εκεί για να ελευθερώσετε την αντίληψη του τι είναι πραγματικό. Δεν είναι πραγματικά λοιπόν τα διλήμματα. Το Πνεύμα δεν έχει ποτέ διλημματικές αντιλήψεις. Το Πνεύμα γνωρίζει την απάντηση και γνωρίζει τον δρόμο, άρα η άποψη του είναι πάντα ένα πράγμα. Δεν έχεις ποτέ πραγματικά να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δεδομένα. Πάντα σε κάθε δίλημμα της διτότητας, η απάντηση είναι ένας συγκερασμός εμποτισμένος από την σοφία των χρόνων. Και η σοφία των χρόνων δεν κοιτά μόνο το παρελθόν αλλά κοιτά και το μέλλον. Η σοφία των χρόνων οδηγεί αυτή την τρίτη λύση στο ύψιστο δυναμικό. Παρακάμπτει τις σκοπέλους που η διττότητα θα έβαζε, δηλαδή τις ατελείωτες διαδικασίες και τα ατελείωτα διλήμματα που ανατροφοδοτούν τους εαυτούς τους και έτσι η σοφία δημιουργεί νέες δημιουργικές ροές και δημιουργικές δυνατότητες.

Καθώς λοιπόν δεν βρίσκεστε ποτέ μπροστά σε ένα δίλημμα, καθώς λοιπόν παίζετε έχοντας μπροστά σας πάντα ένα τρίλημμα, σας παροτρύνουμε να επιλέξετε την τρίτη μη-ορατή λύση. Σας παροτρύνουμε να αφουγκραστείτε την τρίτη μη-ορατή πορεία, την τρίτη μη-ορατή οδό. Σας παροτρύνουμε να κρατήσετε ανοιχτή την ροή από το κέντρο της καρδιάς και από τον λαιμό για να παραλαμβάνετε αυτή την τρίτη λύση που είναι η λύση προς την ελευθερία σας και την δημιουργικότητα σας. Αυτή είναι η μόνη λύση που δεν έχει μέσα της φόβο αλλά γνώση.

Η Ύψιστη Μπλόφα

Και τώρα θα μιλήσουμε λίγο για το Θεϊκό τρίλημμα που είναι ο τίτλος αυτής της επικοινωνίας, που φυσικά δεν γίνεται σε μια τυχαία στιγμή του χρόνου. Θα μας επιτρέψετε σήμερα, ακριβώς επειδή η επικοινωνία γίνεται μέσα στον χώρο της Ελλάδας, σε έναν χώρο κρίσιμο για τις ροές των γεγονότων που θα ακολουθήσουν, σ' έναν σημαντικό κόμβο της συνολικής συνειδητότητας της Γαίας, θα μας επιτρέψετε να μιλήσουμε σε εισαγωγικά με «πολιτικούς» όρους.

Ξέρουμε ότι συνήθως αυτό δεν θεωρείται πνευματικό δείγμα αλλά θα σας πούμε ότι δεν έχουμε τέτοια στεγανά πνευματικά!

Μπορούμε να τσαλαβουτήσουμε σε όλα τα νερά! Θα μας κατατάξετε όπου εσείς νομίζετε, όπου εσάς σας ταιριάζει και όπου για εσάς είναι κατάλληλο. Εμείς όμως θα πούμε αυτό που έχουμε, κι εσείς θα κάνετε αυτό που εσείς γνωρίζετε πολύ καλά να κάνετε. Θα κρίνετε και θ' αποφασίσετε! Δεν θέλουμε να ξεχάσετε σε όλα αυτά που θα ακουστούν ότι το μήνυμα της σημερινής νέας σελήνης είναι η τρίτη λύση.

Αυτό το οποίο συμβαίνει στην ελλαδική πραγματικότητα είναι ο ύψιστος εκβιασμός μέσα στην συνειδητότητα ή αν θέλετε η ύψιστη μπλόφα.

Αγαπητοί φίλοι, όπου κι αν βρίσκεστε, μας ενδιαφέρουν αυτοί οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν στις εκλογές που θα γίνουν. Όχι γιατί υπάρχουν εκλογές στην πραγματικότητα (όσο και αν ακούγεται αυτό τρελό), όσο γιατί οι εκλογές δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ξεκαθάρισμα, μια τοποθέτηση των ροών μέσα στην συνειδητότητα. Θα το πούμε απλά για να συνεννοούμαστε. Μας ενδιαφέρουν λοιπόν οι επερχόμενες εκλογές γιατί αυτοί οι οποίοι θα ψηφίσουν είναι αυτοί οι οποίοι θα τοποθετηθούν μέσα στην ροή της συνειδητότητας τους! Και δεν έχει σημασία αυτό που εσείς καταλαβαίνετε σαν εκλογές. Σημασία έχει η τοποθέτηση της ροής μέσα στην συνειδητότητα.

Η ύψιστη μπλόφα είναι η μπλόφα ότι όλα είναι πολύ επικίνδυνα. Η ύψιστη μπλόφα είναι ο εκβιασμός ότι τα πράγματα είναι σε μεγάλο κίνδυνο να γίνουν μεγάλες καταστροφές. Το ύψιστο ψέμα έχει τον ύψιστο φόβο και εσείς πλέον Θεϊκοί μαέστροι έπρεπε και πρέπει να το έχετε καταλάβει.

Η ύψιστη μπλόφα συμβαίνει για ποιόν λόγο; Ένας είναι ο λόγος και κανένας άλλος, γιατί όλοι οι υπόλοιποι λόγοι υπηρετούν τον έναν. Ο ένας λόγος είναι για να αλλάξει η ροή των πεδίων στον ελλαδικό χώρο.

Ρωτάτε γιατί είναι αυτός ο στόχος;

Γιατί η ροή είναι πάρα πολύ καλή! Αν οι ροές ήταν πραγματικά ροές καταστροφής, κανέναν δεν θα απασχολούσαν οι εκλογές που έχετε. Δεν θα ασχολείτο ο πλανήτης ολόκληρος με αυτές τις εκλογές. Αν όντως τα πράγματα ήταν έτσι, αυτές οι εκλογές θα πέρναγαν απαρατήρητες.

Για ποιόν λόγο έχει δημιουργηθεί αυτό το σκηνικό της ύψιστης μπλόφας;

Για να ασκηθεί ο ύψιστος εκβιασμός στα ψυχικά πεδία των Ελλήνων. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Έτσι ώστε να ψηφίσετε, δηλαδή να τοποθετήσετε την ροή του νου σας, εκβιαστικά και κάτω από εκβιασμό. Δεν μας ενδιαφέρει ποσώς τι θα ψηφίσετε, μας ενδιαφέρει όμως να σας πούμε πως, ό,τι ψηφίσετε, είναι σημαντικό να μην είναι αποτέλεσμα φόβου ή εκβιασμού - δηλαδή να μην αυτοεγκλωβιστείτε σε μια τοποθέτηση ανελευθερίας. Για να συμβεί ο εγκλωβισμός πρώτα εσείς θα έχετε εγκλωβιστεί, και μετά αυτό θα καταδειχθεί στην πραγματικότητα. Αν εσείς τοποθετήσετε την συνειδητότητα σας εγκλωβιστικά, η πραγματικότητα δεν μπορεί να σας δείξει ροές ελευθερίας.

Η ύψιστη μπλόφα συμβαίνει γιατί οι ροές είναι εξαιρετικά καλές. Γιατί είναι σε όριο ν' ανατραπούν και ν' αποσχιστούν οι παρελθούσες ροές από τις μελλοντικές, οπότε όλος ο πλανήτης σας ασκεί εκβιασμό να επιστρέψετε στο παρελθόν.

Είναι σίγουρα οι εκλογές οι πιο σημαντικές όπως διαφημίζονται παντού, όχι όμως για τον λόγο που διαφημίζονται. Η καταμέτρηση της ενέργειας, που είναι το κάλεσμα για την τοποθέτηση της συνειδητότητας συμβαίνει την ώρα που οι ενέργειες πάνε να τραβήξουν τον δικό τους δρόμο, την ώρα που το παρελθόν πάει να κλείσει και το μέλλον έχει ανοίξει και θέλει να ρεύσει.

Τι προσπαθεί η πραγματικότητα της διττότητας να κάνει; Να εγκλωβίσει τις νέες ροές.

Πώς θα το  κάνει; Με πολύ απλό τρόπο. Θα κάνει εκλογές και θα πυροδοτήσει διλήμματα φόβου και εκβιασμού προκειμένου να λειτουργήσει η ατομική συνειδητότητα υπερψηφίζοντας μέσα στον νου τον εγκλωβισμό.

Εάν λοιπόν ψηφίσετε με φόβο, από εκβιασμό, να γνωρίζετε ως Θεϊκοί μαέστροι ακριβώς τι κάνετε. Να έχετε επίγνωση ακριβώς τι συμβαίνει. Γιατί δεν θα είστε μπροστά σε καμία κάλπη, ούτε μπροστά σε κανένα κέντρο, ή χώρο, ή χρόνο. Θα είστε σε μια στιγμή δυναμικής της συλλογικής συνειδητότητας όπου θα αποφασίσετε αν οι ροές μέσα στην ανθρωπότητα θα κινηθούν άφοβα προς την ελευθερία και την εκδήλωση των δυναμικών τους ή αν θα κάνουν βήμα προς τα πίσω, προς το παρελθόν, υπερψηφίζοντας τα διλήμματα.

Αυτή είναι η νέα σελήνη του Θεϊκού τριλήμματος -  η Θεϊκή σελήνη της υπέρβασης του διλήμματος. Αυτό θα εκδηλωθεί με όλους τους τρόπους όχι απλώς στις πρώτες εκλογές αλλά και στις δεύτερες που θ' ακολουθήσουν. Αυτός ο μήνας είναι Θεϊκός γιατί είναι ο μήνας που ή θα αφομοιωθεί η Θεϊκή τριλημματικότητα και το Πνεύμα στην ύλη ή θα σκιαχτείτε πιστεύοντας ότι είστε απλώς άνθρωποι - και κρυφτείτε πίσω από ένα παραβάν και θα υποτάξετε τις πεταλούδες σας -που θέλουν να ζήσουν- στον φόβο και στον παγετό του εκβιασμού.

Όλη η εργασία μέχρι τώρα έχει γίνει για να ανοίξει η ροή στον ελλαδικό χώρο, κι ας ακούγεται υπερβολικό και υπερφίαλο, μιας και μιλάμε για έναν ολόκληρο πλανήτη. Εάν εδώ αλλάξει η ροή, θα αλλάξουν τα πάντα.

Ο κρύσταλλος του Αιγαίου βρίσκεται σε οριακές ροές επίσης - αφού το ένα καθρεφτίζει το άλλο. Δεν είναι τυχαίος αυτός ο απόλυτος εκβιασμός. Δεν είναι τυχαία αυτή η εκστρατεία φόβου. Δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά αφορά την συνειδητότητα που σηματοδοτεί για την ανθρωπότητα αυτό που ονομάζεται «Ελλάδα».

Η Ελλανία είναι επί των πυλών. Είναι μπροστά στην πόρτα και αυτό τρομοκρατεί τους πάντες, ακόμα και εσάς. Γιατί τρομοκρατεί εσάς; Γιατί είναι το άλμα από τον εγκλωβισμό της διττότητας στην εμπιστοσύνη στην τρίτη λύση. Στις υπερβατικές λύσεις που δεν μπορείτε να τις επεξεργαστείτε λογικά, αλλά απλά τις εμπιστεύεστε. Που είναι ανώτερες λύσεις γιατί ακριβώς δεν ακολουθούν λογικές αναλύσεις. Είναι σαν να γνωρίζετε ό,τι η σοφία του ανώτερου σας εαυτού γνωρίζει, και αυτό δεν έχει ανάλυση.

Αυτό είναι το επερχόμενο ορόσημο του Θεϊκού τριλήμματος και το μόνο που θα σας καλέσουμε να κάνετε όταν θα βρεθείτε στην στιγμή που θα έχετε να επιλέξετε, είναι να επιλέξετε ενθυμούμενοι την σημερινή επικοινωνία. Να επιλέξετε ιδέες - τις ιδέες και τις αξίες που νομίζετε ότι αντιστοιχούν σε εσάς, που σας φαίνονται αληθινές για τον εαυτό σας και που δεν εμποτίζουν ούτε δηλητηριάζουν την συνειδητότητα σας με φόβο, έχθρα, μίσος και αντιπαλότητα.

Δεν μας ενδιαφέρει τι χρώμα θα έχει αυτό, γιατί αυτό που περιγράφουμε ούτως ή άλλως έχει το δικό του χρώμα και είναι το χρώμα που σας αξίζει, είναι το χρώμα για το οποίο θα μπορείτε να είστε περήφανοι. Είναι μια ποιότητα μέσα στους εαυτούς σας, την οποία σας ζητούμε να ψηφίσετε για το σύνολο. Ψηφίστε την για την δική σας συνειδητότητα και πάρτε αυτή την θέση μέσα στην συνειδητότητα του συνόλου.

Είστε οι ψυχές που λειτουργούν ως φάροι φωτός για τα χρώματα της συνειδητότητας. Θυμηθείτε να το πράξετε στην πράξη, όταν η συνειδητότητα σας κληθεί να τοποθετηθεί. Και δεν θα κάνουμε μελλοντικές προβλέψεις, γιατί αν το κάνουμε, αυτό θα αναιρέσει όλα όσα ειπώθηκαν.

Λίγο πολύ καταλαβαίνετε ότι τις καυτές πατάτες τις δώσαμε σε εσάς! Ίσως καταλάβατε ότι αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι: Δεν Υπάρχουν Νέα. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι πως, αν είστε δημιουργοί, τότε δείξτε το! Αν είστε δημιουργοί, τότε πράξτε το!

Αν είστε δημιουργοί, Ε, τότε να είστε συνειδητοί του τι πρεσβεύετε.

Και αν είστε δημιουργοί, τότε είναι η ώρα να κάνετε το βήμα.

Πάρτε την καυτή πέτρα από τα χέρια του Πνεύματος και κρατήστε την χωρίς να καείτε, με θάρρος και παρρησία. Κρατήστε αυτή την καυτή πέτρα από τα χέρια του Πνεύματος άφοβα και με τόλμη. Επιλέξτε την τρίτη λύση - την λύση που πρεσβεύει την ελευθερία της συνειδητότητας, την πληρότητα της συνειδητότητας, την ειρήνη, την σοφία και την αιωνιότητα.

Θα σας πούμε: Το παιχνίδι είναι στα χέρια σας.

Θα σας πούμε: Γίνετε οι ενορχηστρωτές του. Πάρτε την θέση που δικαιωματικά σας αξίζει, αφού είστε οι κύριοι αυτής της διττότητας.

Θα σας πούμε ότι δεν υπάρχει μέλλον γιατί θα το γράψετε με την δική σας συνειδητότητα μέσα σε πολύ λίγες μέρες.

Θα σας πούμε πως αυτό το μέλλον που εσείς θα καταγράψετε, αυτή την κατάθεση της ροής, σ' αυτήν και πάνω σε αυτήν θα έρθουμε να σας μιλήσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα έχουμε.

Σας παραδίδουμε την ευθύνη όλης της πραγματικότητας, σε εσάς, σε μια χούφτα Έλληνες, με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα πράξετε όπως γνωρίζετε χωρίς φόβο, με θάρρος, ειλικρίνεια και εντιμότητα, πέρα από διλήμματα, με παρρησία μέσα στην συνειδητότητα, ψηφίζοντας αυτό που θα φέρει την Ειρήνη και την Ελευθερία μέσα σε μεγαλύτερο κόμβο ζωής της Γαίας.

Και αυτή η επικοινωνία δεν θα μπορούσε να κλείσει αλλιώς από (η Χαριτίνη έχει κάποια θέματα για να το πει, αλλά θα δείτε ότι στο τέλος θα το πει):

Η Ελληνική συχνότητα μέσα μας, αναγνωρίζει και τιμά την Ελληνική συχνότητα μέσα σας.

Και είναι έτσι.

© 2015 Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Γαβρά

______________

Διαλογισμός  -Ο διαλογισμός προηγήθηκε της επικοινίας.

Πάρτε τρεις βαθιές δικές σας εισπνοές για να αποφορτίσετε την ένταση της ημέρας. Μπορείτε να εκπνεύσετε από την μύτη ή από το στόμα, ότι σας αποφορτίζει πιο καλά. Θα ξεκινήσουμε με έναν διαλογισμό. Φανταστείτε ότι στο πάνω μέρος του στήθους σας, δεξιά ή αριστερά από τις θηλές, είτε είστε άντρες είτε είστε γυναίκες, υπάρχει μια πεταλούδα παγωμένη. Κοιτάξτε την επάνω μεριά του στήθους σας και δείτε τα χρώματα της δικής σας παγωμένης πεταλούδας. Είναι ακινητοποιημένη, δεν είστε βέβαιοι αν είναι ζωντανή ή αν είναι το αποτύπωμα από ένα τατουάζ από ένα μακρινό παρελθόν πάνω σας.

Είναι ενεργειακή αυτή η μεγάλη πεταλούδα γιατί καθώς την κοιτάτε διαπιστώνετε ότι πιάνει όλο το επάνω μέρος του στήθους σας. Το κάτω μέρος από τα φτερά της περνά σύρριζα στα σημεία που είναι οι θηλές σας. Σαν οι θηλές σας να είναι το σημάδι των ορίων της και το πάνω μέρος των φτερών της έχει τους ώμους σας σαν όριο για τα φτερά της. Σχηματογραφείται μέσα από αυτά τα 4 σημεία και είναι η δική σας πεταλούδα πολύ προσωπική. Παρατηρήστε καλύτερα τα χρώματα. Χαλαρώνοντας την αναπνοή σας αφήστε να δείτε πιθανές λεπτομέρειες από γραμμές πάνω στα φτερά. Με τι χρώματα απεικονίζονται οι γραμμές της; Τι διανθίζει το χρώμα των φτερών της; Υπάρχει κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο πάνω στην πεταλούδα σου; Φέρε την προσοχή σου στην αυξομείωση που συμβαίνει στο στήθος σου με την αναπνοή σου και παρατήρησε πως η αναπνοή σου μετακινεί την πεταλούδα, την ανεβάζει λίγο, την κατεβάζει λίγο. Αυτό είναι το μόνο σημάδι που σου δίνει μια ένδειξη μιας έστω και φευγαλέας ζωής για την πεταλούδα σου. Αυτή η ανεπαίσθητη κίνηση που της δίνει η δική σου αναπνοή. Συγκέντρωσε την προσοχή σου στην παρατήρηση αυτής της ανεπαίσθητης κίνησης της αναπνοής και της πεταλούδας.

Και τώρα απαλά και γλυκά μετατόπισε την προσοχή σου στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς σου. Παρότι με την αναπνοή σου το στήθος ανεβοκατεβαίνει, το κέντρο της καρδιάς σου φαίνεται να μην ακολουθεί τον ρυθμό. Είναι σταθερό, κεντραρισμένο και είναι εκεί. Απλά προεκτείνει τις χορδές του και τις μαζεύει με κάθε εισπνοή και εκπνοή. Κρατιέται ακριβώς μέσα στην ροή του, μέσα στην κάθετη ροή της συνειδητότητας σου. Απαλά επίσης παρατήρησε το κέντρο του λαιμού σου. Ούτε αυτό μετατοπίζεται, ούτε ανεβοκατεβαίνει με κάθε σου αναπνοή και τα δύο είναι σταθερά ενεργειακά σημεία μέσα στην δική σου συνειδητότητα.

Φαντάσου χορδές από φως να ενώνουν το κέντρο της καρδιάς και το κέντρο του λαιμού σου, έτσι ώστε αυτό που είναι η αλήθεια της καρδιάς σου να βρίσκει τον διάδρομο να εκφέρεται ως λόγος μέσα στην πραγματικότητα. Φαντάσου τώρα ότι η αλήθεια της καρδιάς σου είναι ο ανώτερος σου εαυτός. Αυτό είσαι πραγματικά, αυτός ζει μέσα στο κέντρο της καρδιάς σου και ας πιστεύεις ότι είναι μόνο μια μνήμη. Ζει μέσα στην καρδιά σου, είναι σταθερό μέσα στο κέντρο της καρδιάς σου και ανάμεσα σε εσένα, στο ανώτερο σου εαυτό δηλαδή, και στην αλήθεια που εκφέρεις η ροή δυναμώνει.

Δες τις χορδές που ενώνουν τα δύο κέντρα, να ισχυροποιούνται, να αυξάνονται και να επιταχύνονται. Δες την ενέργεια να διαστέλλεται και να γίνεται ένα φως, μια σφαίρα φωτός. Ο νότιος πόλος στην καρδιά, ο βόρειος πόλος στον λαιμό. Με κάθε εισπνοή σου αυτή η σφαίρα φωτός δυναμώνει σε ένταση το φως της, την σύνδεση της, την επαφή της, την ροή της και αυτό το φως διαπερνά την πεταλούδα. Διαπερνά όλο το κεντρικό κορμό της πεταλούδας, της δικής σου πεταλούδας. Η πεταλούδα σου αρχίζει και ρουφάει από την σφαίρα του φωτός που έχεις δημιουργήσει. Όσο δυναμώνει η σύνδεση ανάμεσα στον ανώτερο εαυτό, στην καρδιά και στην αλήθεια της εκφοράς του στον λαιμό, η πεταλούδα αρχίζει να ζωντανεύει. Η ενέργεια αρχίζει να κυλά στα φτερά και το φως της αρχίζει να μεγαλώνει.

Από τον κεντρικό της κορμό μια ανεπαίσθητη ηλεκτρική κίνηση συμβαίνει που απλώνεται σε όλα τα φτερά και εσύ μένεις σταθερός με κάθε εισπνοή σου να δυναμώνεις το φως σε αυτή την σφαίρα των δύο κέντρων. Πιο δυνατό, πιο συγκροτημένη, πιο λαμπερό, πιο κεντραρισμένο, πιο ρέον φως. Λευκόχρυσο δυνατό φως που με κάθε εισπνοή σου δυναμώνει. Συμπυκνωμένο υγρό χρυσό φως, μέχρι που ο κορμός της πεταλούδας να έχει ρουφήξει τόσο πολύ από αυτό το χρυσό λευκό φως που ο ηλεκτρισμός να δώσει ζωή σε όλο το πλάτος και το φάρδος των φτερών. Μέχρι που να δεις τα φτερά να κινηθούν, να τρανταχτούν και να ζωντανέψουν, να ξεκολλήσουν από τον ρυθμό της αναπνοής, ν' ανοίξουν να πεταρίσουν σαν να είναι έτοιμη να πετάξει και να φύγει. Δεν θα φύγει, θα μείνει μέσα στην τροφή της που είναι το λευκόχρυσο φως, αλλά τα φτερά της θα αρχίσουν να κινούνται μπρος πίσω.

 Μείνε σε αυτή την διαδικασία μέχρι να συμβεί ακριβώς αυτό. Ανέπνεε, δυνάμωνε το χρυσό φως,. Βλέπε το ν'  αφομοιώνεται στο κέντρο του κορμού της πεταλούδας, δίνε εντολή στον ηλεκτρισμό ν' απλώνει σε όλα τα φτερά της. Δώσε ζωή σε εσένα, δώσε ζωή σ' αυτό που είσαι αληθινά. Εισέπνεε, δυνάμωνε. Άσε την ροή να ελευθερώσει την πεταλούδα. Και όταν έρθει αυτή η στιγμή, που τα φτερά κινηθούν άσε να νιώσεις την κίνηση τους σε όλο το πάνω μέρος της συνειδητότητας σου - από την καρδιά σου μέχρι το κέντρο της συνειδητότητας σου στο κέντρο του γαλαξία. Άσε να μεταδοθεί αυτό το πέταγμα των φτερών της πεταλούδας σου σε όλες τις ανώτερες όψεις του δικού σου εαυτού. Σε όλα όσα αληθινά είσαι δηλαδή, σε όλα όσα αληθινά γνωρίζεις. Σε όλα όσα αληθινά πρεσβεύεις. Και άσε την πεταλούδα σου να παίρνει ζωή από το λευκόχρυσο φως, όση ώρα θ' ακούς την επικοινωνία να γίνεται. Άσε τα φτερά της να ανοιγοκλείνουν από το κέντρο ανάμεσα στην καρδιά και τον λαιμό. Επέτρεψε όση ώρα θα γίνει η επικοινωνία που θα ακολουθήσει, αυτή η πεταλούδα να ζει και να κινείται, να πάλλεται μέσα στο σύνολο της δικής σου συνειδητότητας.