Σμαραγδένιος Κύκλος


18 Απριλίου 2015


Μία Νέα Ταυτότητα

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αγαπητοί φίλοι μία νέα επικοινωνία μέσα στην σπορά του νέου φωτός, μέσα στην σπορά μίας νέας συχνότητας στην συνειδητότητα. Ας αρχίσουν οι χοροί μέσα σε λάμψεις και φως και χαρά. Ας ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι, γιατί περί αυτού πρόκειται. Ας ξεκινήσει αυτό το νήμα να ξετυλίγεται, έτσι όπως εμφυτεύεται μέσα στον ιστό συνειδητότητας της Γαίας αυτές τις μέρες. Για άλλη μία φορά θα επαναλάβουμε ότι σε κάθε νέα σελήνη μία κοσμική σπορά συμβαίνει μέσα στην συνειδητότητα των πάντων, όσα ζουν στην ανθρωπότητα, στην γαία...

Εξυμνώντας την Γαία

Την πολυαγαπημένη Γαία, ως έκφραση της Μαρίας των Ουρανών, ως έκφραση της ύψιστης χάρης του πνεύματος, ως φίλη αυτών που ξέχασαν και έρχονται για να θυμηθούν.

Πολυαγαπημένη, μέσα στο υπέρτατο κάλλος, μέσα στην υπέρτατη σύγκρουσή της.

Πολυαγαπημένη, μέσα στα άκρα όριά της, τα οποία ενοποιεί.

Πολυαγαπημένη, μέσα σ' ένα φάσμα συχνοτήτων ασύλληπτων από την ολική αποκοπή έως την ολική επανένωση.

Πολυαγαπημένη, για την ολική της αντίφαση, ολική σύγκρουση και την ολική της ενοποίησης.

Ας είναι αυτή η επικοινωνία μία επικοινωνία τιμής και σεβασμού και αναγνώρισης στην υπηρεσία του συνόλου της Γαίας.

Μία Νέα Ταυτότητα

Αγαπητοί φίλοι, σ' αυτή την νέα σπορά φωτός, η οποία συμβαίνει και πάλι με κινητήριο άξονα το Γαλαξιακό Κέντρο έρχονται στην γαία συχνότητες και ποιότητες μεγάλης εσωτερικής δύναμης. Οι εργάτες του φωτός σπέρνονται από ένα πνεύμα εσωτερικής δύναμης και σθένους, από μία βεβαιότητα εσωτερικής ισχύος και αυτό πυροδοτείται στο βαθύτερο ψυχικό πεδίο. Η αλλαγή που σπέρνεται αυτή την νέα σελήνη είναι μία αλλαγή νέας ζωής. Θα σας οδηγήσει, όλες τις αφυπνισμένες ψυχές αλλά και τις ψυχές που είναι επίσης ανοιχτές στου ψιθύρους του πνεύματος, να επανεφεύρετε τους εαυτούς σας και να συλλάβετε συνειδητά την νέα εικόνα του εαυτού σας.

Θα οδηγήσει όλους εσάς στην σύλληψη μίας ολικής ιδέας για το ποιος είσαι. Ποιος είσαι εσύ που μας ακούς τώρα, που στέκεσαι εδώ, που μας ακούς, που το διαβάζεις; Ποιος είσαι εσύ; Ποιος είναι ο νέος εαυτός που κυοφορούσες; Ποια είναι η ολική νέα ιδέα που εγκυμονούσες για τον εαυτό σου;

Αυτή η σπορά φωτονίων από το γαλαξιακό κέντρο είναι μία απέκδυση του παλαιότερου σχεδίου ως προς τον εαυτό. Παρατάτε μία παλαιά ταυτότητα και συνειδητοποιείτε μία νέα ταυτότητα. Όταν λέμε ταυτότητα, ο δικός σας νους πάει σε κάτι τυπικό, ενώ εμείς μιλάμε για κάτι που είναι ουσιώδες.

Κινείστε κάθε μέρα, λειτουργείτε, δράτε, επιδράτε, σκέφτεστε ή διαλογίζεστε ή μιλάτε στο πνεύμα μέσα από μία αντίληψη - ιδέα που έχετε για το ποιος είστε. Τα κάνεις όλα αυτά μέσα από ένα κεντρικό σημείο συνειδητότητας που είναι η ίδια ταυτότητα. Σ' εκείνο το σημείο της συνειδητότητάς σου, εσύ σκέφτεσαι ότι γνωρίζεις ποιος είσαι. Και από εκείνο το σημείο, η ταυτότητα εκπέμπεται και ξεδιπλώνεται μέσα από σκέψεις, λόγια, ιδέες, πράξεις, συναισθήματα.

Ολικός επαναπροσδιορισμός

Η αλλαγή που έρχεται με όλες τις ευλογίες των Πλειάδειων και με πολύ σκληρή εργασία από την πλευρά των Σειρίων είναι μία αλλαγή στο κεντρικό σημείο της συνειδητότητας. Ένα άνοιγμα στο να προσλάβετε και ν' αντιληφθείτε εσάς -εσύ εσένα- σαν μία νέα ιδέα. Σαν να ανακαλύπτεις, να συνειδητοποιείς, και έχεις την επιφοίτηση για το ποιος είσαι πραγματικά. Αυτό το βήμα είναι ένα τρομακτικό βήμα στην αλλαγή ταυτότητας. Κανονικά θα έπρεπε να πεθάνετε όλοι και να ξαναγεννηθείτε για να το δείτε. Και όμως να, που κι εσείς είστε εδώ και εμείς είμαστε εδώ, και να που γίνεται αυτή η επικοινωνία για ολικό επαναπροσδιορισμό του ποιος είσαι. Ολικός επαναπροσδιορισμός στοιχείων της ύπαρξής σου που δεν ήταν συνειδητά. Αυτός ο ολικός επαναπροσδιορισμός έρχεται μέσα στην χρονιά της θεϊκής μαγείας, γιατί είναι η χρονιά της θεϊκής καρδιάς. Είναι η χρονιά όπου η συνειδητότητα της καρδιάς για την οποία μιλήσαμε τον Δεκέμβριο, η νοημοσύνη της καρδιάς αποκτά μεγαλύτερη επίδραση πάνω στη νοητική νοημοσύνη. Είπαμε ότι θα είναι η χρονιά της θεϊκής μαγείας γιατί θα είστε κυριολεκτικά πιο θεϊκοί μέχρι να κλείσει αυτή η χρονιά. Θαύματα θα συμβούν στην επίγνωσή σας, ανοίγματα νέων εξαίσιων ενοποιητικών πεδίων του εαυτού σας, που καθένα φέρνει ανάκτηση της εσωτερικής δύναμης και ισχύος.

Η εσωτερική σου δύναμη

Ποια είναι η εσωτερική σου δύναμης. Εάν είσαι ο ήρωας του πνεύματος, τότε ποια είναι η εσωτερική σου δύναμη; Είναι αυτή που κοιτά αυτόν τον κόσμο και δεν νιώθει έλλειμμα, δεν νιώθει ότι χρειάζεσαι ν' αρπάξεις και ν' αποκτήσεις οτιδήποτε από αυτόν τον κόσμο. Η δύναμή σου βρίσκεται σε μία βαθιά ασυνείδητη γνώση ότι αυτό που είσαι είναι πολύτιμο, ότι αυτό που είσαι είναι πλήρες, ότι αυτό που είσαι είναι ένα με τον Θεό και ένα με το Πνεύμα. Η εσωτερική σου δύναμη μία ανάπτυξη βεβαιότητας ότι δεν έχεις ανάγκη να τρέχεις πίσω από την πραγματικότητα και οποιαδήποτε στιγμή εσύ σταθείς και αναπνεύσεις βαθιά μέσα στην κοιλιά σου και σβήσεις τον κόσμο γύρω σου και συγκεντρωθείς και συγκεντρωθείς μέσα της, θα το νιώσεις.

Ποια είναι αυτή η σπορά φωτονίων και γιατί συμβαίνει τώρα; Γιατί το στοίχημα της ανθρωπότητας κορυφώνεται αυτό το διάστημα, γιατί οι αντιξοότητες κορυφώνονται. Έτσι δεν φαίνεται στο πολιτικο, κοινωνικό, οικονομικό πεδίο;

Ο ιός της επανάστασης και οι ιώσεις...

Τώρα οι ενέργειες έρχονται να κορυφωθούν και ακόμα πιο πολύ να βαθύνουν μέσα σας και τώρα γίνεται αυτή η σπορά. Θα την ονομάζαμε Σπορά του Ιού της Επανάστασης. Είναι όντως ένας ιός μέσα στην συνειδητότητα. Είναι ο μόνος ιός που δεν συνδέεται με αρρώστια. Είναι ο ιός που πολεμά τον ιό της αρρώστιας. Αν η αποκοπή είναι μία αρρώστια, τότε ο ιός αυτής της σποράς είναι ο ιός της υγείας. Είναι ο ιός της ενθύμησης. Αυτή η σπορά που συμβαίνει φέρνει αυτό τον ιό ως μία μεγάλη ανάκτηση και ενθύμηση της εσωτερικής ταυτότητας του είναι. Θα λέγαμε ότι είναι μία οντολογική ανάκτηση, όχι μία λογική ανάκτηση. Ανακτάτε κάτι στο είναι σας, στην βαθύτερη συνείδησή σας, και αυτή δεν είναι μία λογική σειρά ανάκτησης. Γι' αυτό, και πάρα πολλές ιώσεις θα συμβούν και συμβαίνουν  και βρίσκεστε να έχετε θέματα με το αναπνευστικό, με έντερα, και διάφορων ειδών ευαισθησίας.

Αυτή η οντολογική αλλαγή που γίνεται την λέμε Αλλαγή Επαναπροσδιορισμού της Ταυτότητας, και είναι κάτι πολύ μεγάλο στην ζωή μέσα στον εαυτό σας, στηρίζεται στην δύναμη της καρδιάς σας, η οποία στηρίζεται στο βαθμό της εμπιστοσύνης σας ότι είστε πνεύμα. Και όλο αυτό συμβαίνει ακριβώς την στιγμή που φαίνεται το νήμα να είναι να κοπεί. Πολλά νήματα έχουν κοπεί μέχρι τώρα στην διαδρομή που κάνουν όσοι εργάζονται με την ενθύμηση. τώρα άλλο ένα νήμα θα κοπεί. Στην πραγματικότητα, έχουμε πει ότι ήδη το ματς έχει τελειώσει. Και τα πράγματα έχουν λήξει και είναι ισορροπημένα. Όμως φαίνεται εξωτερικά το ματς να συνεχίζεται, να είναι θρίλερ, με πολλά επεισόδια.

Αγαπητοί φίλοι, θα πούμε πάλι, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην είστε τόσο εύκολοι να δεχτείτε την εξωτερική πραγματικότητα ως δημιουργό στην θέση της εσωτερικής ενέργειας. Αν γνωρίζατε, ή αν μπορείτε να φανταστείτε -που μπορείτε- πόση εργασία έχει γίνει από πόσες αφυπνισμένες ψυχές γι' αυτή την ανάκτηση της ενθύμησης, δεν θα είχατε καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά και ισορροπημένα. Ό,τι και να γίνει πρέπει να έχετε μέσα σας την βεβαιότητα ότι η ισορροπία δεν πρόκειται να χαθεί. Γιατί η ισορροπία έχει ήδη ανακτηθεί. Ό,τι κι αν συμβεί εξωτερικά, αυτή η βαθύτερη πεποίθηση των εαυτών σας σάς λέει ότι δεν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα.

Ελλαϊδα - αρχή και επανεκκίνηση της συνειδητότητας

Θα μιλήσουμε λίγο για την Ελλαϊδα, γιατί έχει προκαλέσει και η αύξηση των συχνοτήτων της έχει προκαλέσει μεγάλο αλαλούμ στις ενέργειες της γαίας. Το αλαλούμ θα εμφανιστεί κυρίως στην Ευρώπη και είναι φυσικό γιατί στην προηγούμενη ενεργοποίηση της ίδιας συχνότητας το κυρίως μέρος-πολιτισμός ζούσε στην ευρύτερη περιοχή που τώρα η Ελλάδα και επομένως η Ευρώπη. Θα λέγαμε ότι εδώ ξεκίνησε η ιστορία, και είναι φυσικό εδώ να επανεκκινείται η ιστορία της συνειδητότητας.

Η ενεργοποίηση από το γαλαξιακό κέντρο της συχνότητας της ενθύμησης και της ενοποίησης, η οποία γίνεται με βάση την Ελλαϊδα, με βάση την ενθύμηση του πνεύματος μέσα σας, έχει φέρει ένα αλαλούμ ανακατωσούρας στο σύνολο των ενεργειών παντού στην γαία. Το αλαλούμ έχει φανεί με απρόβλεπτα γεγονότα - γεωφυσικά, κοσμικά, πολιτικά, οικονομικά, ακόμα και με αεροπλάνα πέφτουν ή συγκρούονται... με όλων των ειδών τα γεγονότα. Είναι ένας ενεργειακός αναβρασμός, που όμως είναι πάντα εξελικτικός αναβρασμός. Ναι, ξεβολεύονται πράγματα, ανακινούνται πράγματα, ναι, τίποτα δεν μένει στατικό. Πώς αλλιώς μπορεί να σημειωθεί μία εξέλιξη; Εάν σκεφθείτε τον εαυτό σας, εσείς πώς μπορείτε να εξελιχθείτε εάν είστε στατικοί;

Αν θεωρείτε ότι έχετε φτάσου κάπου και είναι όλα μία χαρά, πώς θα συμβεί ένα καλύτερο μέλλον, περισσότερη αγάπη, μεγαλύτερη ειρήνη, πώς θ' αλλάξουν θεσμοί, οργανισμοί, εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα. Όλος ο αναβρασμός που συμβαίνει δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί. Δεν συμβαίνει για να φέρει καταστροφή. Συμβαίνει για να φύγει το σάπιο, για να μείνει το ισορροπημένο και ακέραιο. Πρέπει το απλό να ξεκολλήσει για να αναδυθεί το καινούργιο. Και πρέπει να γίνουν αυτά που φαίνονται ως ολικές μετωπικές συγκρούσεις προκειμένου να σταθούν και να επικρατήσουν νέες ποιότητες και αντιλήψεις και σκέψεις μέσα στην ανθρωπότητα.

Αγαπητοί φίλοι δεν είστε λίγοι. Δεν είστε χιλιάδες, ούτε εκατοντάδες χιλιάδες είστε δεκάδες εκατομμύρια αυτοί που έχετε ένα καλύτερο όνειρο για τον εαυτό σας, για τον κόσμο σας, για την γαία. Είστε εκατομμύρια που εργάζεστε για το καλύτερο μέλλον, για την μεγαλύτερη υπόσχεση ότι θ' ανακτήσετε τον εαυτό, ότι θα είστε ήρωες του δικού σας εαυτού και ότι αυτός ο κόσμος που φιλοξένησε την διττότητα μέσα σε τρομακτική σκληρότητα και σύγκρουση θα βρει τον δρόμο της ενοποίησης και της ειρήνης. Θ' ανέβει σε μία ανώτερη κλίμακα συνειδητότητας. Ίσως ακόμα και ολικά να φωτιστεί, αν τα πράγματα πάνε όπως φαίνονται.

Διαδίκτυο και ενοποίηση συνειδητότητας

Εσείς είστε που πρέπει να είστε βέβαιοι για όλο αυτό που έχει ήδη συμβεί. κοιτάξτε είκοσι χρόνια και πού στέκεστε τώρα. Κοιτάξτε δέκα χρόνια πίσω σας, κοιτάξτε αυτή την στιγμή. Θυμηθείτε πώς σκεπτόσασταν και ποιοι ήσασταν. Δείτε ποιοι είστε και πώς σκέφτεστε. Κοιτάξτε τον ηλεκτρονικό ιστό της πραγματικότητας, το ίντερνετ, και θα δείτε πόσο πιο ελεύθερη είναι η ροή του φωτός. Θα δείτε πώς η συνειδητότητα έχει επαφή και επικοινωνία με ασύλληπτες ταχύτητες πλέον. Θα δείτε ότι δεν είστε αποκομμένοι και ότι έχετε βρει έναν τρόπο με τον οποίο η ενοποίηση έχει συμβεί ενεργειακά. Έχετε βρει τηλεπαθητικούς τρόπους και το ανακαλύπτετε εκ των υστέρων ότι έχετε επαφή. Αλλά, έχετε επίσης υλοποιήσει ένα τρόπο ενοποίησης της συνειδητότητας μέσα από την παρουσία του διαδικτύου.

Η επικείμενη επιφοίτηση

Μην αναιρείτε, μην αμφιβάλλετε γι' αυτά που έχουν επιτευχθεί. Καθώς η Ελλαϊδα έχει αυξήσει την συχνότητά της αυτό δίνει την δυνατότητα ν' αναδυθεί μία νέα υπαρξιακή ταυτότητα. Καθένας σας μέσα σε δέκα μέρες θα έχει επιφοίτηση, μία στιγμή «ανακάλυψης», ένα «αααα», ένα «θεέ μου». Γιατί σε καθένα σας θα συμβεί αυτή η επιφοίτηση, ο νέος αυτοπροσδιορισμός. Θα είναι ξεκάθαρα ορατό το τι είστε και τι δεν είστε. Θ' ανακτήσετε ένα βαθύ βαθμό αυτοσυνείδησης και αυτεπίγνωσης. Θ' αλλάξετε συμπεριφορά και δράση. Και η Ελλαϊδα είναι η αιτία γι' αυτό.

Η χρονοκαθυστέρηση της εκδήλωσης

Καθώς η συχνότητα της αλήθειας του πνεύματος ζωντανεύει, όλα όσα είναι ψέματα δονούνται συθέμελα. Η Ευρώπη όπως την σκέπτεστε δεν υπάρχει. Έχει πεθάνει προ πολλού. Το σύστημα εξουσιασμού και χειραγώγησης έχει κι αυτό πεθάνει προ πολλού. Ζείτε ετεροχρονισμένα ένα θάνατο που έχει ήδη συμβεί ενεργειακά. Και σας τρομάζει, ενώ έχει ήδη συμβεί, και ας είναι ετεροχρονισμένο. Ο χρόνος της εκδήλωσης είναι πιο αργός από τον χρόνο που η ενέργεια αλλάζει. Πρέπει να το θυμάστε. Η εκδήλωση είναι τώρα, αλλά η ενέργεια έχει αλλάξει προ πολλού. Η νέα Ευρώπη είναι ήδη ενεργειακά δημιουργημένη και ο κλοιός της εξουσίας έχει αλλάξει συχνότητα και δεν υπάρχει πια. Ζείτε ετεροχρονισμένα την εκδήλωση της αλλαγής που συμβαίνει μέσα στο σύνολο της συνειδητότητας.

Πριν λίγους μήνες μιλήσαμε για μία χρονιά γεμάτη θεϊκή αλχημεία, και πριν δύο χρόνια ότι κάτι τελείως καινούργιο γεννήθηκε μέσα σ' ένα μεγάλο χρονόκυκλο - στο τέλος του 2012 και την αρχή του 2013. Αυτό συνεχίζει να γεννιέται. Δεν θα γεννηθεί σήμερα. Έχει γεννηθεί. Δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά μπορείτε να ζήσετε την εκδήλωσή του με ισορροπία, εμπιστοσύνη και νηφαλιότητα. Μπορείτε να κάντε τις τελευταίες ασκήσεις απομαγνητισμού από την εκδήλωση ως αιτία. Ποτέ η εκδήλωση δεν ήταν η αιτία της πραγματικότητας. Ό,τι ζείτε στο εξωτερικό πεδίο έχει ήδη συμβεί προ πολλού. Η ελλαϊδα φέρνει την τελική φάση της ανακατωσούρας που είναι η τελική φάση της εκδήλωσης αυτού ήδη συμβαίνει. Έχουμε πει κι άλλες φορές ότι για χάρη αυτής της συχνότητας της αλήθειας εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει πολλά, και πολλοί άλλοι έχουν δώσει πολλά.

Ελλάδα - προπύργιο της ενθύμησης

Τι είναι η Ελλάδα αν όχι ο κόμβος της ενθύμησης; Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας αν όχι ότι έχεις υποσχεθεί ως πνεύμα, ως ψυχή ότι δεν θα ξεχάσεις; Τι είναι η ελληνική χώρα αν όχι το τελευταίο προπύργιο, υπερασπιστής της ενθύμησης; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό σ' αυτή την χώρα; Γιατί είναι το προπύργιο και ο υπερασπιστής της ενθύμησης και πού αλλού θα συνέβαινε αυτό; τι έχει συμβεί στην Ευρώπη; Η Ευρώπη έχει ήδη κατεδαφιστεί τον ιστό της εξουσίας. Ένα αλαλούμ έχει συμβεί και θα εκδηλωθεί αργότερα στον χρόνο. Μία ανακατάταξη ολική και μία καινούργια αναθεώρηση όλων των θεσμών και των βάσεων της πραγματικότητας έχει ήδη συμβεί. αυτά που ζείτε είναι εκδηλώσεις αυτών που έχουν γίνει. Δεν γυρνά το ποτάμι πίσω, ούτε ο ήρωας του πνεύματος θα πάψει να είναι πνεύμα, απλά θα το εκδηλώσει.

Είστε καθένας σας ήρωας. Ένας ήρωας μέσα στην συνειδητότητα. Ο προσωπικός ήρωας του εαυτού σας και γι' αυτό ο συλλογικός ήρωας της συλλογικής συνειδητότητας. Είστε ήρωες γιατί ακούσατε και ακούτε την καρδιά σας. κάνατε φιλότιμες προσπάθειες να την καπακώσετε, αλλά ευτυχώς η καρδιά σας ξαναεμφανίζεται και της το επιτρέπετε.

Έχετε κάνει μία πορεία, μία διαδρομή, όλη η ανθρωπότητα ακολουθώντας το μυστήριο μίας καρδιάς που θέλει να θυμηθεί και να ξυπνήσει και να ξαναβρεί αυτά που ονειρεύεται και να τα ζήσει.

Συμπτώματα δυσανεξίας

Οι πλειάδειοι προπάτορες, οι σείριοι δημιουργοί και το γαλαξιακό κέντρο σπέρνουν μία συχνότητα στην συνειδητότητα που ενισχύει κάθε ψυχή που εργάζεται για την ενθύμηση. Ενισχύει την γαία σ' αυτή την περίοδο όπου γίνονται μεγάλες αναμετρήσεις. Ενισχύει το βάθος της πίστης σας στην αγάπη. Ενισχύει το βάθος της πίστης σας στην αλήθεια σας. Ενισχύει την βεβαιότητά σας για τον δρόμο σας. Και ενισχύει τον επαναπροσδιορισμό της ολικής σας ύπαρξης και υπόστασης. Μπορεί το όνομα και το επώνυμό σας να μείνει ίδιο, αλλά η υπαρξιακή σας ταυτότητα έχει ήδη αλλάξει και αυτό θα εκδηλωθεί στις επόμενες ημέρες.

Όλα τα συμπτώματα υγείας σας και δυσανεξίας σας ή ιώσεών σας δεν είναι παρά μια μικρή ανεπαίσθητη αντίδραση σ' αυτόν τον ολικό επαναπροσδιορισμό. Λίγο αργότερα στον χρόνο θα ξανασυμβεί ένας αντίστοιχος επαναπροσδιορισμός. Όμως δεν θα έχει ιώσεις και δυσανεξίες. Θα πετάτε την σκούφια σας για να ξανασυμβεί. Και θα ξέρετε ότι δεν είναι επικίνδυνο και δεν πρόκειται να πεθάνετε.

 

Αγαπητοί φίλοι, καλωσορίστε αυτή την σπορά φωτονίων και αυτό τον επαναπροσδιορισμό της ιδέας του εαυτού σας. Μην νομίζετε ότι γνωρίζετε ποιοι είστε. Αν μπορούσατε να δείτε το πώς πάλλεται η αγάπη μέσα σας αυτές τις στιγμές, θα τρελαινόσασταν. Αν μπορούσατε να δείτε τι δύναμη έχει η αγάπη μέσα σας, θα άλλαζε ολικά η ταυτότητά σας εκείνη την στιγμή. Μην νομίζετε ότι γνωρίζετε ποιοι είστε. Ανακαλύπτετε ποιοι είστε. Ξεκινάτε μία καινούργια διαδρομή πολύ πιο γρήγορη, με ανακτήσεις απίστευτα ραγδαίες όπου αυτό που είστε και η ομορφιά του θα αρχίσει να γίνεται συνειδητά ανακτημένη. Μία νέα ταυτότητα είναι επί ποδός. Ένας νέος προσδιορισμός του δικού σας εαυτού.

Καλωσορίστε τον, έστω κι αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι αυτό και πώς θα γίνει. Ανοίξτε την αγκαλιά της καρδιάς σας και επιτρέψτε αυτό να γίνει με χάρη, με ισορροπία. Καλοδεχθείτε ένα νέο κόμβο συνειδητότητας όπου μπορείτε ν' αντιληφθείτε τον εαυτό σας λίγο διαφορετικά από πριν. Είναι ένας πιο ενοποιημένος εαυτός. Είναι μία ιδέα για τον εαυτό σας πολύ πιο ολοκληρωμένη, πιο υγιής, με βαθύτερη ισορροπία ανάμεσα στην λογική και στην καρδιά, ανάμεσα στην σοφία, στην αγάπη και στην δύναμη.

Και μέχρι την επόμενη φορά, μία ευχή και μία ευλογία: Είθε καθένας ν' αναγνωρίσει και να επιτρέψει αυτό το νέο αυτοπροσδιορισμό, ν' αναγνωρίσει λίγο περισσότερο την αλήθεια του είναι του. Είθε η ειρήνη να είναι συνοδοιπόρος, συνοδός και συμπαραστάτης σας σε όλη την διαδρομή. Και έτσι είναι.

 

Απομαγνητοφώνηση: Σοφία Γιατρά

© 2015 Χαριτίνη Χριστάκου