Σμαραγδένιος Κύκλος


21 Μαρτίου 2015


Ο Ήρωας της 5ης Διάστασης

Καλώς ήρθατε αγαπητοί φίλοι σε μία νέα επικοινωνία και συνάντηση γεμάτη τιμή, σεβασμό και ιερότητα. Καλώς ήρθατε σε μία νέα στιγμή των δυναμικών. Μία στιγμή σημαντική, και καταλυτική. Καλώς ήρθατε στη δυναμική της νέας γης, της θεϊκής μαγείας.

Επισήμως σήμερα η μαγεία του πνεύματος αρχίζει να κατοικεί στην γαία και να εκδηλώνεται μέσα στο πεδίο της. Σήμερα το σύμπαν κάνει δώρα στην γαία και η γαία με μεγάλη προθυμία έχει ανοίξει τα πεδία της και τα λαμβάνει. Τα δώρα έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν εξ ουρανού εδώ και αρκετές μέρες, και θα συνεχίσουν. Μεγαλύτερες πνευματικές ενισχύσεις έρχονται να σας συναντήσουν μέσα από πολλούς διαδρόμους, μέσα σ' αυτή την παράξενη εμπειρία της πνευματικής βιολογίας. Γιατί η βιολογία είναι πνευματική παρότι φαίνεται να είναι βιολογία.

Η θεϊκή μαγεία φέρνει θεραπεία

Καλώς ήρθατε λοιπόν σ' αυτή την απαρχή της μαγείας των εαυτών σας. Και το πρώτο πράγμα που η μαγεία κάνει είναι να φέρει θεραπεία. Έτσι, η σημερινή επικοινωνία θα μιλήσει για θεραπεία. Ερχόμαστε σήμερα παρέα με πολλούς θεραπευτές, μ' ένα ολόκληρο επιτελείο καρδιοχειρουργών. Από όλες τις ειδικότητες του σύμπαντος επιλέξαμε να φέρουμε την ειδικότητα που έχετε περισσότερο ανάγκη. Έτσι λοιπόν σήμερα διάφοροι καρδιοχειρουργοί του πνεύματος βρίσκονται όχι μόνο εδώ, αλλά παντού γύρω στην γαία, κάνοντας μία μεγάλη θεραπευτική παρέμβαση για την γαία και για κάθε πνεύμα στην βιολογία, σε οιαδήποτε μορφή.

Αυτή είναι η χρονιά της θεϊκής μαγείας. Η μαγεία της δικής σας ύπαρξης θα εκδηλωθεί σταδιακά και σταθερά μέσα από αποφάσεις της καρδιάς και της αγάπης μέσα σας. Επομένως, είναι προφανές, φυσικό, και απόλυτα αναμενόμενο ότι οι κύριες οδοί των παρεμβάσεων και των υποστηρίξεων θα αφορούν την συνειδητότητα της καρδιάς, και άρα τις επιβαρύνσεις της καρδιάς σας.

Εάν νιώθετε βάρος στην καρδιά σας, δεν θα πρέπει να παραξενεύεστε. Δεν είναι λίγα αυτά που κουβαλάτε μέσα σε χιλιετίες εμπειριών κρυμμένα μέσα στο χρονοντούλαπο της καρδιάς σας. Δεν είναι λίγες οι πληγές σας, οι καρδιακοί σας πόνοι, οι απογοητεύσεις σας, οι προδοσίες σας. Καθένας σας, κάθε ψυχή ενσαρκωμένη στην γη, κουβαλά ένα μεγάλο φορτίο στην καρδιά που τώρα δημιουργεί πρόβλημα και εμπόδιο. Ένα φορτίο που δεν είναι κατάλληλο να συνεχίζει να το μεταφέρει στο μέλλον. Ένα φορτίο που εσείς έντονα αρνείστε να παραδώσετε. Κάθε προδοσία, κάθε πόνος, κάθε οδύνη, κάθε πληγή, κάθε απογοήτευση είναι σαν να έχουν μία ιδιαίτερη αξία για καθέναν και κάπως αισθάνεστε ότι προδίδετε το παρελθόν σας εάν αφήσετε αυτά στην άκρη.

Το ήθος και η συνέπεια του πνεύματος

Αγαπητοί, έχετε καταλάβει λάθος την συνέπεια του πνεύματος. Έχετε παρερμηνεύσει την αντίληψη και τα λόγια του πνεύματος. Δεν είναι προδοσία το ν' αφήνεις τον πόνο και την πληγή στο παρελθόν, εκεί όπου ανήκουν. Δεν είναι προδοσία ν' αφήνεις να φύγει από πάνω και από μέσα σου, αυτό που σε πονά, σε πληγώνει και σε φοβίζει. Δεν είναι προδοσία να δημιουργείς ένα καλύτερο μέλλον. Δεν προδίδεις τους πολιτισμούς που πέρασαν επειδή αφήνεις πίσω τα πονεμένα τους σημάδια.

Δεν έχει όφελος μία καρδιά που ακόμα πονά, γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς πόνο. Πώς θα δημιουργήσεις ένα καλό μέλλον για την καρδιά σου; Πώς θα καθαρίσει η καρδιά ειλικρινά; Πώς θα εμπιστευτείς με χαρά και αισιοδοξία; Πώς θα δημιουργήσεις με μία καρδιά που κρατά τον πόνο μέσα της; Πώς θα μπορέσει το νέο μέλλον να γεννηθεί; Ποια συγκυρία θα ήταν πιο κατάλληλη, εάν όχι η άνοιξη όπου η νέα ζωή ξεκινά;

Μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα, της τρίτης διάστασης, οι έννοιες του ήθους και της συνέπειας παίρνουν περίεργες αποχρώσεις. Δεν είναι ηθικό το να κουβαλάς τις πληγές σου στο μέλλον. Δεν είναι πνευματικό ήθος το να μην απεμπολάς τις προδοσίες του παρελθόντος. Δεν είναι πνευματική υγεία το να φοβάσαι ότι το μέλλον θα φέρει πάλι τα ίδια. Και πώς θα συμβεί η αλλαγή;

Χρειάζεται οπωσδήποτε ένα επιτελείο καρδιοχειρουργών, ένα επιτελείο θεραπευτών της καρδιάς, ένα σημαντικό μεγάλο επιτελείο φωτός, έτοιμο να πάρει αυτό που εσύ είσαι έτοιμος να εκχωρήσεις. Σίγουρα χρειάζεται μία επέμβαση. Και δεν μπορεί να γίνει επέμβαση μέσα στην καρδιά χωρίς άδεια.

Γιατί η επικοινωνία δεν γίνεται αυτή τη στιγμή μόνο. Γιατί θα την ακούσετε εσείς στο μέλλον και θα την ακούσουν και άλλοι από το παρελθόν, και έτσι οποτεδήποτε αυτά τα νέα σε συναντούν, είναι η στιγμή που έχεις αποφασίσει να δώσεις την άδεια.

Οι παλιές αρρωστημένες συμμαχίες

Υπάρχει μία περίεργη συμμαχία και συμφωνία στα βάθη της καρδιάς της τρίτης διάστασης. Η 3η διάσταση αισθάνεται ότι προδίδει τον εαυτό της εάν αφήσει το παρελθόν να κλείσει μαζί με τις πληγές και τους πόνους του, τις προδοσίες και τις καταστροφές του, τις επιβεβαιώσεις των φόβων ν που καλλιέργησε.

Σήμερα είμαστε εδώ για να σας ενθαρρύνουμε να ξανασκεφτείτε. Να ενθαρρύνουμε την καρδιά σας να ξανακοιτάξει πραγματικά αν είναι όντως αλήθεια αυτό και αν πράγματι θέλει να είναι η αλήθεια της στο μέλλον. Θέλεις εσύ, πνεύμα σε βιολογία, να κουβαλήσεις όλα αυτά που έχεις τώρα μέσα στην καρδιά σου και σε πονάνε, σε φοβίζουν, σε περιορίζουν, σου δημιουργούν καχυποψίες, αναστολές, σε κάνουν να ξανασκέφτεσαι το κάθε βήμα σου με τον φόβο μη ξανα-προδοθείς, μην ξανα-αποδειχτεί ότι έσφαλλες; Θέλεις πράγματι να κουβαλήσεις όλα αυτά μαζί σου; Σου είναι χρήσιμα;

Σ' αυτό το μέλλον που θέλεις να φτιάξεις γεμάτο δημιουργικότητα και χαρά, αισιοδοξία και πίστη σε σένα και στην καλή προαίρεση όλου του σύμπαντος και του πνεύματος, σε εξυπηρετεί όντως μία τέτοια συμμαχία με το παρελθόν; Και είναι πράγματι προδοσία, εσύ να προχωράς μπροστά και να δημιουργείς ένα καλύτερο μέλλον; Είναι πράγματι προδοσία να ευχαριστήσεις όλα όσα έμαθες, και να πάρεις μαζί σου μόνο όσα σου είναι χρήσιμα και ν' αφήσεις όλα τα' άλλα πίσω; Είναι προδοσία να αφήσεις τους μεγάλους πολιτισμούς που έχουν τελειώσει, να μείνουν πίσω στον χρόνο και εσύ να κοιτάξεις μπροστά στον χρόνο  και να φτιάξεις νέους πολιτισμούς χωρίς να τους σκιάζει η αποτυχία των προηγούμενων;

Και μπορείς να φτιάξεις κάτι καινούργιο όταν κουβαλάς την αποτυχία του παλιού; Μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό θα πάει καλά; Είσαι βέβαιος ότι μέσα στην καρδιά σου δεν ακούς τους απόηχους που σου τραγουδάνε την επιβεβαίωση και επανάληψη των παλαιών σεναρίων αποτυχίας και καταστροφής; Είσαι βέβαιος ότι δεν ακούς βαθύτερα μέσα στην καρδιά σου μια φωνή να σου ψιθυρίζει να μην πολύ-εμπιστευτείς εσένα γιατί όσες φορές παλαιότερα σ' εμπιστεύτηκες τα πράγματα δεν κατέληξαν στο τέλος θετικά; Είσαι βέβαιος πού στέκεις;

Εάν δεν είσαι βέβαιος και έχεις υποψία ότι στα βάθη της καρδιάς σου κουβαλάς μία περίεργη, αρρωστημένη συμμαχία με το παρελθόν, μία συμμαχία με αυτά που έχουν ήδη περάσει και τελειώσει, τότε δώσε την δική σου άδεια στο βαθμό που εσύ κρίνεις κατάλληλο.

Θεραπεία με συναίνεση

Σήμερα η θεραπεία δίδεται προς την γαία και την ανθρωπότητα. Δεν μπορεί να γίνει η θεραπεία χωρίς συνειδητή συναίνεση. Δεν μπορεί να συμβεί χωρίς την ελεύθερη βούληση να τοποθετείται πλήρως συνειδητά. Το να επιτρέψεις ν' αφήσεις τους πόνους, τις απογοητεύσεις, τις προδοσίες του παρελθόντος να μην έρθουν μαζί σου είναι μία πολύ σημαντική και ιερή απόφαση.

Εάν πιστεύεις ότι δεν τα χρειάζεσαι, και θα είναι καλό να το πιστεύεις -

Εάν πιστεύεις ότι αυτό που είχες να μάθεις το έχεις μάθει, και είναι καλό και αυτό να το πιστεύεις -

Τότε, αγαπητέ φίλε, γύρισε σελίδα.

Συνειδητοποίησε ότι το παρελθόν πρέπει να μείνει στο παρελθόν και δεν είναι η ώρα να επαναλάβεις το παρελθόν στο μέλλον. Γι' αυτό και όλους τους πόνους, και όλες τις θυσίες και όλους τους ηρωϊσμούς και τις αιματοχυσίες είναι καλό να τα αφήσουν να κάτσουν εκεί που είναι: στο παρελθόν. Να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να δημιουργήσεις έναν νέο μέλλον ολοκαίνουργιο και καθαρό χωρίς να στηρίζεται σε θυσίες, σε αίμα και σε ψευτοηρωϊσμούς. Χωρίς να στηρίζεται σε ψευδαισθήσεις, σε προβολές και αυταπάτες.

Χωρίς να στηρίζεται στους περίεργους μηχανισμούς του μυαλού της διττότητας. Δεν είσαι η 3η διάσταση. Έχεις ξεκολλήσει εδώ και καιρό από τα δίχτυα της 3ης. Φλερτάρεις εδώ και καιρό με την 5η διάσταση, της αγάπης και της δημιουργικότητας, μίας ανώτερης συνειδητότητας και σκεπτικού.  Φλερτάρεις και γνωρίζεις όλο και πιο καλά τα χνώτα του δημιουργού και της αγάπης του. Γνωρίζεις όλα και πιο συνειδητά ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Δημιουργός να θέλει να δημιουργήσει πόνο, προδοσίες, σκοτωμούς, θυσίες. Γνωρίζεις πολύ καλύτερα απ' οιονδήποτε ότι όλα αυτά ανήκουν στο αρρωστημένο μυαλό της διττότητας. Και ξέρεις ότι προσπαθείς ν' αποφοιτήσεις από αυτό το μυαλό. Προσπαθείς ν' αποφοιτήσεις από το παρελθόν. Πώς θ' αποφοιτήσεις από το παρελθόν, εάν δεν πάρεις μόνο το πτυχίο και αφήσεις όλα τα άλλα πίσω σου.

Δεν γίνεται να δημιουργήσεις έναν καινούργιο όμορφο μέλλον και να επιστρέφεις να κάθεσαι στις παλιές τάξεις της διττότητας. Δεν γίνεται λοιπόν μέσα στην καρδιά σου οι παλιές αίθουσες να είναι ακόμα αυτές που νοσταλγείς και αγαπάς. Είναι η ώρα ν' αλλάξεις πρότυπα, υποδείγματα, και σκεπτικό ως προς το τι αποτελεί το δικό σου παράδειγμα για ένα καινούργιο μέλλον.

Ποιοι είναι οι καινούργιοι δικοί σου ήρωες;

Είναι αυτοί που θα οδηγήσουν μία νέα εξέγερση; Είναι αυτοί που θα κάνουν μία νέα αιματοχυσία; Είναι αυτοί οι οποίοι θα θυσιαστούν υπέρ βωμών; Ποιοι είναι οι νέοι ήρωες που έχεις να δημιουργήσεις; Ποιος είναι ο νέος σου ήρωας;

Μην βιαστείς να σκεφτείς μορφές από το παρελθόν, γιατί αυτό το έχεις έτοιμο. Όμως σήμερα οι καρδιοχειρουργοί του πνεύματος σου ζητούν να φανταστείς τον νέο ήρωα. Να μην αναπαράγεις ένα περασμένο μοντέλο της 3ης διάστασης, ένα μοντέλο από το παρελθόν. Σου ζητούν να σκεφτείς, να φανταστείς, να οραματιστείς τον δικό σου νέο ήρωα, που δεν σκέφτεται με όρους θυσίας, ούτε αιματοχυσίας, ούτε πολέμων, ούτε αντιθέσεων και συγκρούσεων. Έναν τελείως νέο ήρωα.

Ο Ήρωας της 5ης διάστασης

Ποιος είναι ο ήρωας στην 5η διάσταση; Ίσως ο ήρωας της 5ης διάστασης να είναι αυτός ο οποίος κοιτά γύρω του την 3η διάσταση και βρίσκει το σθένος ν' ακούσει την καρδιά του. Ίσως ο ήρωας της 5ης διάστασης να είναι αυτός που βαδίζει πιο αργά προκειμένου ν' αφουγκραστεί την αλήθεια του. Ίσως ηρωϊκό στην 5η διάσταση να είναι το να είσαι συνεπής με την ευαισθησία της καρδιάς σου. Ίσως ο νέος ήρωας να μην μοιάζει σε τίποτα με τους παλιούς σου ήρωες. Ίσως το πιο ηρωϊκό απ' όλα να είναι να σκέφτεσαι με την καρδιά σου μέσα σ' έναν κόσμο που θέλει να σκέφτεσαι μόνο με το μυαλό σου.

 Ίσως αυτός ο ήρωας τώρα να πλάθεται... Να πλάθεται πιο βαθιά μέσα στην καρδιά σου, κάτω από τα πεδία του πόνου και της προδοσίας, και να ψάχνει να βρει μία διαδρομή για να βγει στο προσκήνιο. Γιατί πίστεψέ μας έχει βαρεθεί να κρύβεται, να χώνεται, και να καταχωνιάζεται κάτω απ' όλα τα άλλα πέπλα που είναι γεμάτα ήρωες, προδοσίες και αιματοχυσίες - ήρωες που έχουν απογοητευτεί, προδοθεί και πικραθεί, ήρωες που μιλούν για πόνο, για κλάμα, και για όνειρα που βγήκαν ψεύτικα.

Αυτός ο νέος ήρωας στα βάθη της καρδιάς σου ζητά χώρο, έναν νέο διάδρομο. Ζητά χώρο στη σκέψη σου. ζητά να βρει χώρο ν' απλώσει μέσα στην συνειδητότητά σου. Ζητά να του επιτρέψεις να εμφανιστεί μέσα στο συνειδητό σου νου και ν' αρχίσει να ζει εκεί. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό σού ζητά να κάνεις χώρο. Για να κάνεις χώρο πρέπει ν' αφήσεις πράγματα, να βγάλεις από την θέση τους πράγματα. Πρέπει να δώσεις άδεια να βγουν αυτά από την καρδιά σου.

Λάθος Τιμή και Λάθος Δόξα

Σ' αυτή την ισημερία, ένας μεγάλος κύκλος κλείνει και ένας νέος κύκλος αρχίζει. Σου ζητείται να κάνεις μόνο αυτή την εργασία και να δώσεις την συναίνεση για την καρδιά σου. Σου ζητείται να συνειδητοποιήσεις ακριβώς που βρίσκεσαι. Να κοιτάξεις καλύτερα το παρελθόν, τα χιλιάδες χρόνια πριν, και να συνειδητοποιήσεις ότι ζουν ακόμα μέσα στην καρδιά σου. Τα κουβαλάς ως κόρην οφθαλμού, ως τιμή και δόξα. Λάθος τιμή και δόξα. Αν μιλάς την 5η διάσταση, αν αγαπάς τον δημιουργό, τότε ξέρεις ότι ο δημιουργός είναι γεμάτος αγάπη, χαρά και δημιουργίες. Τότε ξέρεις ότι αυτός ο δημιουργός δεν μπορεί να ζήσει σ' εκείνο το παρελθόν. Είναι πολύ πικρό, οδυνηρό, και συγκρουσιακό. Αυτός ο δημιουργός που τώρα ξέρεις, δεν μπορεί να ζήσει στην παλιά 3η διάσταση.

Οι Ήρωες της Αγάπης

Υπάρχει μία νέα γαία που ζητά να γεννηθεί και υπάρχουν νέοι ήρωες που δεν πιστεύουν σε θυσίες, σε πόνο, σε σύγκρουση. Αυτοί είναι πράγματι νέοι ήρωες γιατί είναι οι ήρωες της πραγματικότητας της αγάπης και της δημιουργικότητας. Δείχνουν έναν νέο τρόπο. Είναι οι ήρωες που ονειρεύονται ένα μέλλον που δεν στηρίζεται στο παρελθόν. Ένα ολοκαίνουριο μέλλον, που στηρίζεται σε τελείως νέες βάσεις. Το μόνο που υπάρχει από το παρελθόν είναι η σοφία της μη-επανάληψης αυτών που ήδη έχουν μάθει. Αυτοί οι ήρωες κατοικούν μέσα σε κάθε καρδιά, στα βάθη της. Ζητούν ανάσα, ενέργεια, ζητούν να τους πιστέψεις, να τους ψηφίσεις μέσα στην συνειδητότητά σου.

Έτσι, οι καρδιοχειρουργοί του πνεύματος σήμερα ζητούν την άδεια από σένα, με ευγένεια, καλοσύνη και τέλειο σεβασμό ν' απομακρύνουν από την καρδιά σου όλα αυτά με τα οποία έχεις συμμαχήσει από το παρελθόν σου, που αποτελούσαν τον παλαιότερο κώδικα ηθικής σου. Όλα στηρίζονταν σε προδοσίες και σε ευσεβείς πόθους, που δεν ευδοκίμησαν. Όλα κρύβουν μέσα τους μία πικρή γεύση αποτυχίας γιατί τίποτα από αυτά δεν ευδοκίμησε. Οι χειρουργοί της καρδιάς και του πνεύματος σου ζητούν απλά να το αναγνωρίσεις. Στον βαθμό που μπορείς και θέλεις να το αναγνωρίσεις, θα επιτρέψεις να γίνει αυτή η θεραπεία μέσα στην καρδιά σου.

Η καρδιά σου έχει μία ασύλληπτη δύναμη. Η καρδιά σου μπορεί να υπερβεί κάθε λογική και μέτρο. Η καρδιά σου έχει μία τέτοια ευφυΐα που είναι αδιανόητη στην 3η διάσταση. Η καρδιά σου και η νοημοσύνη της είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τον νέο ήρωα. Γιατί, μόνο μέσα στην καρδιά σου μπορεί αυτό το μέλλον να ζήσει και μόνο από την καρδιά σου μπορεί να γεννηθεί. Αν περιμένεις να δεις μέσα στο νου να δεις να γεννιέται αυτό το μέλλον, θα περιμένεις πολλές χιλιετίες ακόμα... Η καρδιά θα υπερβεί την 3η διάσταση και είναι ήδη μέσα στην καρδιά που αυτός ο νέος ήρωας περιμένει.

Τέλεια συγχρονικότητα

Πόσο συγχρονικά τέλεια είναι τα πάντα μέσα σ' αυτή την εμπειρία του να είσαι πνεύμα σε βιολογία! Πόσο τέλειο μπορεί να είναι ότι τώρα οι νέοι ήρωες είναι έτοιμοι να βγουν, και τώρα ένα μέλλον ζητά να δημιουργηθεί, και τώρα η Ελλαϊδα ζητά το δικό της δικαίωμα να υπάρξει, και τώρα διεκδικείτε αυτό το μέλλον που είναι απαλλαγμένο από θυσίες, πόνους και δάκρυα. Αυτό το μέλλον διεκδικείται από την συλλογική συνειδητότητα του Αιγαίου, από τις καρδιές των ψυχών σε ενσάρκωση, από την ίδια την Ελλαϊδα. Και πόσο καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι τα πράγματα θα ενταθούν προτού καταλαγιάσουν. Και πόσο καθόλου τυχαίο δεν είναι πως, καθώς τα χειρουργεία της καρδιάς έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μέρες και θα συνεχιστούν για αρκετά ακόμα, μέχρι πριν το Πάσχα, οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ούτε οι προκλήσεις θα λείψουν. Είναι όμως ο τελευταίος κοχλασμός, λίγο πριν οι καρδιές ολοκληρώσουν την θεραπεία.

Αγαπητοί φίλοι, ουαί και αλοίμονο στην πραγματικότητα που θα βρεθεί μπροστά σ' αυτές τις καρδιές. Αυτές οι καρδιές που τώρα θεραπεύονται γνωρίζουν καλά την ανιδιοτέλεια και την δύναμη του πνεύματός τους. Αυτές οι καρδιές που τώρα θεραπεύονται δεν έχουν μέτρο στο τι μπορούν να ονειρευτούν. Δεν έχουν επενδύσει τίποτα στα συμφέροντα μίας ζωής. Αυτές οι καρδιές που τώρα θα δώσουν άδεια να θεραπευτούν γνωρίζουν την Ελλαϊδα. Συνδέονται με τον κρύσταλλο του Αιγαίου. Άρα είναι πολύ άφθονες καρδιές. Τώρα είναι έτοιμες να κόψουν τον λώρο της 3ης διάστασης χωρίς λύπη, χωρίς νοσταλγία.

Μερικά χρόνια πριν σας περιγράφαμε τα συναισθήματα του να φεύγεις μπροστά και να αφήνεις την 3η διάσταση πίσω. Τώρα αυτό δεν το κάνει ο νους σας, το κάνει η καρδιά σας. Και αυτές τις καρδιές που ονειρεύονται νέους ήρωες, άλλων προδιαγραφών, άγνωστους για την ανθρωπότητα, και εντούτοις παρόντες παντού μέσα στην ανθρωπότητα, αυτές είναι οι καρδιές που θα κάνουν να συμβεί αυτή η νέα πραγματικότητα.

Είναι οι καρδιές της Ελλαϊδας και είναι φυτρωμένες και φυτευμένες ακριβώς εκεί που πρέπει μέσα στο σύνολο. Και ναι, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε από την πραγματικότητα. Αντίθετα, η πραγματικότητα έχει πολλά να φοβηθεί γιατί αυτοί οι νέοι ήρωες βρίσκουν χώρο μέσα στις δικές σας συνειδητότητες. Ονειρευτείτε τους, σκεφτείτε τους, φανταστείτε τους.

Ο πραγματικός ηρωϊσμός

Αυτοί δεν κρατούν λάβαρα. Δεν στηρίζονται στις εξωτερικές συνθήκες. Αυτοί ακολουθούν το πνεύμα που σιωπηλά ψιθυρίζει μέσα τους. Αφουγκράζονται την καρδιά τους και γνωρίζουν. Δεν περιμένουν τα νέα και τις ειδήσεις. Γνωρίζουν μέσα τους τι θα κάνουν και το κάνουν. Δεν διακρίνονται με τίποτα από τα μάτια του κόσμου. Είναι οι δικοί σας νέοι ήρωες.

Είναι μεγαλείο να μπορείς να ακούς την καρδιά σου και να πράττεις αυτό που η καρδιά σου σού λέει ότι θέλει. Είναι μεγαλείο να αφήνεις πίσω σου αυτά που δεν ταιριάζουν στην καρδιά σου. Είναι μεγαλείο να βάζεις τον κόπο του σώματος εκεί που η καρδιά είναι ταγμένη. Είναι μεγαλείο να μπορείς μέσα σ' αυτόν τον κόσμο που όλα θέλουν να είναι ομοιόμορφα, εσύ να υπηρετείς σκεπτόμενος την καρδιά. Αυτό είναι το πνεύμα στην βιολογία. Γιατί αυτοί οι νέοι ήρωες είναι οι πρώτοι που θα δείξουν σαν υποδείγματα, σαν παραδείγματα, το τι σημαίνει να είσαι πνεύμα μέσα σε μία βιολογία και πώς γίνεται αυτό.

Αυτοί είναι πραγματικοί ήρωες γιατί πάνε κόντρα σ' ένα συλλογικό σκέψης. Αυτό είναι πράξη ηρωϊσμού. Ηρωϊσμός είναι η σκέψη. Ηρωϊσμός δεν είναι τα συσσωρευμένα σώματα που απλώς ξεσκίζει το ένα το άλλο. Αυτοί είναι πράγματι ήρωες γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να πάνε πίσω και αυτοί πάνε μπροστά. Αυτοί πράγματι ήρωες γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να σκεφτούν το συμφέρον τους και αυτοί σκέφτονται την αγάπη. Αυτοί είναι πράγματι ήρωες  γιατί εκεί που θα έπρεπε να μετρούν τα χρήματά τους, μετρούν το καλό του συνόλου. Αυτό είναι πράγματι ηρωϊσμός. Αυτό είναι ηρωϊσμός για την 5η διάσταση. Αυτό είναι ηρωϊκό για την συνειδητότητα της αγάπης. Αυτό είναι η συνειδητότητα της δημιουργικότητας. Και είναι μία τελείως νέα συνειδητότητα.

Αυτό το βρέφος που προέκυψε στο ηλιοστάσιο του 2012, όπως βλέπετε παίρνει μεγαλύτερο χώρο, απλώνει με διάφορους τρόπους και είναι μέσα στις παρυφές της συνειδητότητας της καρδιάς σας, που αυτό το βρέφος, ο νέος ήρωας αναπτύσσεται, ζητά τον χώρο του, την πραγματικότητά του. Την δικαιούται πλήρως. Είναι πράγματι μεγαλειώδης αυτός ο εαυτός σας. είναι ο εαυτός που αναζητάτε. Είναι ο εαυτός για τον οποίο εργαστήκατε. Είναι ο εαυτός που γνωρίζετε καλύτερα απ' ότι ξέρετε την μορφή σας. είναι ο εαυτός ο πιο οικείος απ' όλους. Ο εαυτός με τον οποίο, όχι μόνο μπορείτε, αλλά θέλετε να ταυτιστείτε. Είναι αυτός ο εαυτός για τον οποίο άξιζαν οι πόνοι, οι προδοσίες και οι θυσίες, για να φτάσει να συμβεί αυτό. για να φτάσετε ακριβώς εκεί. Σ' αυτόν τον νέο ήρωα.

Για το μέλλον και την Ελλαϊδα

Αγαπητοί φίλοι, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το μέλλον, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να φοβάστε το μέλλον. Γιατί να φοβηθείτε ένα μέλλον, όταν η Ελλαϊδα αναδύεται. Γιατί να φοβηθείτε ένα μέλλον όταν οι νέοι ήρωες αρχίζουν να εμφανίζονται και η καρδιά σας θεραπεύεται από την διαιώνιση του πόνου. Γιατί να ζείτε σε αβεβαιότητα όταν μέσα στην καρδιά σας γνωρίζετε ότι είναι απλώς η δυσφορία μίας μεγάλης βαθιάς γέννας. Τίποτα άλλο δεν είναι αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες. Κάποιοι μπορεί να ζοριστήκατε, να υποφέραττε, να απηυδήσατε. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία λαμπρή γέννηση μίας τελείως νέας δυναμικής. Και σίγουρα όλη η Ευρώπη έχει απηυδήσει με αυτή την γέννηση, μα αυτό που γεννιέται δεν είναι τόσο μικρό. Σίγουρα όλα τα κράτη της Ευρώπης έχουν απηυδήσει μ' αυτούς που γεννάνε, μα χάρη σ' αυτούς θα σωθούν. Μα πώς αλλιώς θα μπορούσε η γέννα να συμβεί. Πρέπει να ξεβολευτούν οι γιατροί, οι νοσοκόμες και το νοσοκομείο να είναι εκεί. Όμως είναι τυχεροί γιατί δεν το γεννούν εκείνοι. Μόνο εάν το γεννούσαν εκείνοι θα είχαν δίκιο να έχουν δυσφορία. Γεννιέται μέσα από την διαδικασία μίας ολόκληρης πενταετίας από εκείνους που σήκωσαν το βάρος της εγκυμοσύνης, από αυτούς που είναι έτοιμοι να αφήσουν το παρελθόν πίσω για να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουριο μέλλον.

Στην Ελλαϊδα έλαχε αυτό. Αλλά δεν είναι κλήρος. Είναι πεπρωμένο. Φαίνεται να συμβαίνει τυχαίο. Δεν συμβαίνει όμως τυχαία. Είναι πεπρωμένο και η κάθε ψυχή που βρίσκεται μέσα στο πεδίο της Ελλαϊδος μπορεί να ανταποκριθεί στο πεπρωμένο της. Δεν εξαιρείται ούτε μία ψυχή. Αυτοί οι νέοι ήρωες είναι αυτοί που με χίλια βάσανα και μεγάλες θυσίες έχετε καταφέρει ν' αφουγκράζεστε. Είναι ο δικός σας εαυτός, και είναι ο νέος ήρωας. Αν σας είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι είστε εσείς, τότε φανταστείτε και οραματιστείτε ένα τέτοιο ήρωα, και θα είστε πολύ καλά να έχετε βρει τον εαυτό σας. και όσο πιο πολύ φαντάζεστε τον νέο ήρωα, τόσο πιο κοντά θα πηγαίνετε σ' αυτό που είστε. Μέσα σ' αυτή την χρονική περίοδο, και μαζί με την Ανάσταση είναι πάρα πολλές οι ψυχές που θ' ανακαλύψουν ότι οι ίδιοι είναι οι νέοι ήρωες που περίμεναν. Οι ίδιοι είναι το νέο μέλλον που προσδοκούσαν. Οι ίδιοι είναι αυτό για το οποίο εργάστηκαν. Οι ίδιοι είναι το μέλλον που περίμεναν να γεννηθεί ελεύθερο από το παρελθόν.

Έλα αγαπημένε στο σήμερα. Έλα στη δυναμική του τώρα. Έλα σ' αυτή την ισημερία γυμνός. Έλα χωρίς ρούχα. Έλα χωρίς παρελθόν. Έλα αφήνοντας πίσω την ιστορία σου. έλα να ξαναγεννηθείς σαν ένας νέος ήρωας. Σαν ο ήρωας του πνεύματος μέσα στο πεδίο της αγάπης και της δημιουργικότητας. Έλα τελείως γυμνός και θ' ανακαλύψεις ότι είσαι ντυμένος με βασιλικά ενδύματα. Με ενδύματα χαράς και αγάπης και πίστης και βεβαιότητας. Με ενδύματα δύναμης στην σκέψη και διαύγειας στην αντίληψη. Θα διαπιστώσεις ότι είσαι ντυμένος με τόσο ευγενή χρώματα που τα χρώματα του σύμπαντος όλου δεν μπορούν να το δείξουν. Θα διαπιστώσεις ότι καθώς αφήνεις αυτό το παρελθόν πίσω σου, εσύ έχεις αλλάξει ολοσχερώς αυτό που πιστεύεις για σένα.

Ας είναι λοιπόν αυτός ο ερχομός της άνοιξης η ώρα της υποδοχής αυτού του Νέου Ήρωα, ενός αληθινού ήρωα, ενός ήρωα στα μάτια του πνεύματος.

Για την Ελλαϊδα δεν έχουμε να πούμε πολλά, αλλά δεν χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα γιατί όλες οι ενέργειες εξελίσσονται πολύ ομαλά και ισορροπημένα, γιατί ο κρύσταλλος του Αιγαίου βρίσκεται σε όλο και αυξανόμενη ροή, γιατί ο θόλος πάνω από τον χώρο της Ελλαϊδος αυξάνει σε συνοχή. Σίγουρα υπάρχουν προκλήσεις, υπάρχουν αντίθετα πεδία, αλλά τα πάντα εξελίσσονται πάρα πολύ καλά.

Και μέσα σ' αυτή την βέβαιη δήλωση, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που θέλετε και συνεχίζετε να θέλετε ν' ανακαλύπτετε τον εαυτό σας και να φέρνετε τους νέους ήρωες μέσα στο συνειδητό της ανθρωπότητας. Να είστε όλοι καλά, και να είστε όλοι οι δικοί σας νέοι ήρωες.

Και έτσι είναι.

 

Απομαγνητοφώνηση: Σοφία Γιατρά

© 2015 Χαριτίνη Χριστάκου