Σμαραγδένιος Κύκλος


16 Ιουνίου 2015


Το Εγώ Είμαι της 5ης Διάστασης

Ο Αυτοεμπεριεχόμενος Άνθρωπος

Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι. Καλώς βρισκόμαστε για άλλη μία φορά σε μία συνάντηση της συνειδητότητας. Σε μία διεύρυνση της συνειδητότητας και ουσιαστικά σε μία συνένωση των ροών της αγάπης έτσι ώστε όλοι μέσω απ' αυτήν να βοηθηθούν, να εμψυχωθούν, αλλά ίσως και να καθοδηγηθούν. Σίγουρα σήμερα όμως πολλές ψυχές από σας που μας καλείτε σιωπηλά μέσα στο υπερσυνειδητό σας, θα θεραπευτούν, θα αναπνεύσουν δηλαδή θα διευρυνθούν, θα βρουν μεγαλύτερο χώρο μέσα στους εαυτούς με την επικοινωνία που θ' ακολουθήσει.

Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθε και η γαία σε νέα ύψη και νέα πλάτη και νέα εύρη των δυνατοτήτων της συνειδητότητας. Είστε πνεύμα που βαδίζει στην βιολογία, είστε πνεύμα που βαδίζει μέσα από ανθρώπινα πόδια, χέρια, φορώντας ένα σώμα. Είστε πνεύμα απεριόριστο και απέραντο, αδιανόητο, που όμως έχει χωρέσει σ' αυτό το σώμα, που φαίνεται τόσο πεπερασμένο και συγκεκριμένο. Είναι μεγαλείο και για σας και για μας όταν ερχόμαστε κοντά σας με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, που εσείς τώρα ορίζετε τους εαυτούς σας -δηλαδή ως ανθρώπους.

Είναι ιδιαίτερο και συγκινητικό το να ξαναβρίσκεις την Επαφέ και να ανακτάτε η επικοινωνία μέσα στα μέρη της συνειδητότητας που ούτως ή άλλως είναι ένα και δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Η νέα σελήνη η οποία συμβαίνει έχει ξεκινήσει πριν από λίγες μέρες και θ' ακολουθήσει αυτή η ροή για λίγες μέρες σηματοδοτεί το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ενός νέου ορισμού του ανθρώπου. Ξέρουμε ότι με βάση τις παραδεδεγμένες γνώσεις εσείς θα περιμένατε το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ να είναι σε μία άλλη νέα σελήνη. Το πνεύμα είναι παιγνιδιάρικο και δεν ακολουθεί στεγανά. Μπορεί να ξαφνιαστείτε με αυτό που λέμε. Ότι αυτή είναι η νέα σελήνη της σποράς του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, μίας νέας αντίληψης του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ αλλά και μίας μεγαλύτερης παρουσίας όλων όσων εργάζονται συνειδητά για την επιστροφή. Εργάζονται συνειδητά με το πνεύμα, για το πνεύμα, μέσα στο πνεύμα. Γιατί αγαπητοί φίλοι μην ξεχνάτε ότι ακόμα και αυτή την στιγμή μέρη του πνέυματος είστε. Ακόμα και αυτή την στιγμή μέρη της πηγής είστε. Αυτή την στιγμή. Τέλεια, υπέροχα, λαμπερά, πλήρη μέρη του ενός νου, της μίας πηγής, του Θεού.

Νέα Σελήνη της Δύναμης

Αγαπητοί φίλοι αυτό που κομίζετε προς την γαία σ' αυτή την σπορά μέσα από τις συχνότητες της συνειδητότητας είναι μία δύναμη. Ας πούμε ότι είναι η σπορά της δύναμης του μεγάλου δηιουργού μέσα στον οποίο όλοι μαζί συνδημιουργούμε αυτές που φαίνονται να είναι οι εξελίξεις. Και αυτή είναι η Νέα Σελήνη της Δύναμης του Μεγάλου Δημιουργού και άρα είναι η νέα σελήνη της ανάληψης δύναμης από τους άπειρους συνδημιουργούς μέσα του.

Όμως για την δύναμη για την οποία θα σας μιλήσουμε δεν είναι η συνηθισμένη που έχετε ακούσει. Είναι μία δύναμη η οποία για να συντονιστεί με σας και εσείς μαζί της μέσα σας πρέπει λίγο να καταλαγιάσετε τις σκέψεις σας. Είναι μία δύναμη που μπορεί να σας δυσκολέψει, εάν σας αρέσει να σκέπτεστε πολύ, αδιάκοπα και ασταμάτητα. Είναι μία δύναμη η οποία μοιάζει να έχει πέσει στο κενό. Όμως αυτό δεν είναι κενό, γιατί αυτό είναι ακριβώς εκείνη η ροή στην συνειδητότητα όπου ο ανώτερος νους σας κάνει επαφή με σας, με τον νου σας έτσι όπως εσείς τώρα τον καταλαβαίνετε.

Ο μέσος άνθρωπος στην μέση εμπειρία του πιστεύει ότι θα φτάσει να κατανοήσει το πνεύμα, να κατανοήσει την φώτιση, να κατανοήσει ακόμα και την διαδικασία της συνειδητότητας στην 5η διάσταση. Όμως αγαπητοί φίλοι δεν γίνεται να κατανοηθεί. Όχι γιατί αυτός είναι ένας περιορισμός που το πνεύμα έχει θελήσει να έχετε, αλλά γιατί αυτό είναι ένα εμπόδιο που δεν χρειάζεται να υπάρχει.

Ο μέσος άνθρωπος προσπαθεί να κατανοήσει το πνεύμα, τις διαδικασίες, μία ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας, ένα ανώτερο πεδίο του νου πιο αφομοιωμένο. Όμως, κάθε σφαίρα συνειδητότητας έχει έναν διαφορετικό τρόπο νοημοσύνης που η σκέψη ρέει μέσα της. Εσείς με βάση την δική σας εμπειρία πιστεύετε ότι η σκέψη είναι ίδια σε όλα τα πεδία εμπειρίας. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ίδιες οι διαδικασίες της σκέψης είναι τελείως διαφορετικές από πεδίο σε πεδίο. Και θα μιλήσουμε λίγο γι' αυτή την διαδικασία σκέψης που εσείς έχετε σ' ένα πεδίο ανώτερης λειτουργίας σας που αυτή την νέα σελήνη ενεργοποιείται.

Αυτή η ανώτερη λειτουργία του νου σας, που είναι το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ σας, στηρίζεται στην μη-ανάγκη σας για μεγάλη ανάλυση και σύνθεση. Στηρίζεται στην ικανότητα σας να αναγνωρίσετε ότι μέσα από διαδικασίες κατανόησης, υπερανάλυσης ή υπερσύνθεσης δεν μπορείτε να βιώσετε πεδία που είναι πολύ γρηγορότερα στις νοητικές τους διαδικασίες. Μόνο θολούρα και σύγχυση δημιουργείτε, και πονοκεφάλους αποκτάτε, καθώς προσπαθείτε με το μυαλό και την σκέψη σας να βγάλετε άκρη και να προσεγγίσετε πεδία πέρα από τα όρια της συνηθισμένης ανθρώπινης σκέψης.

Το Λειτουργικό του Εγώ Είμαι

Τι υπάρχει μέσα σας που είναι πέρα από αυτό; Υπάρχει ένα λειτουργικό μέσα στην συνειδητότητά σας που είναι το ενδιάμεσο ή κοινωνούν λειτουργικό με το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ σας. Αυτό το λειτουργικό ανήκει σ' ένα τρόπο σκέψης της 5ης διάστασης. Δηλαδή, μίας κατάστασης του νου σας όπου υπάρχει αγάπη, ελεύθερη δημιουργικότητα και άρα δεν υπάρχει φόβος και ανασφάλεια.

Την ίδια στιγμή που το λέμε αυτό, αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί πώς είστε και πώς νιώθετε όταν ο φόβος έχει μειωθεί αισθητά και η ανασφάλεια επίσης. Τότε αυτόματα η σκέψη σας έχει μειωθεί. Τότε αυτόματα η ανάγκη σας να αναλύσετε, να κατανοήσετε και να συνθέσετε μειώνεται επίσης. Αυτό δεν σας κάνει απόντες. Και το διευκρινίζουμε πολύ. Όταν αυτό σας συμβαίνει σας κάνει πολύ πιο παρόντες. Τις στιγμές ή ώρες που είστε έτσι, χωρίς φόβο ή με ελάχιστους φόβους ή με χαμηλή ανασφάλεια, νιώθετε ότι όλα είναι μία χαρά. Γι' αυτό και τότε δεν παίρνει μπρος η διαδικασία ανάλυσης - σύνθεσης. Γι' αυτό και δεν χρειάζεστε να κατανοήσετε. Αρκείστε σ' αυτή την βιωματική κατάσταση που βρίσκεστε η οποία είναι κατάσταση ευχαρίστησης, ικανοποίησης σαν όλα να είναι εκπληρωμένα και καλά.

Όταν αυτή η κατάσταση είναι εκεί για σας, εσείς στην πραγματικότητα είσαστε σε μία υψηλότερη ροή νοημοσύνης. Έχετε απεγκλωβιστεί από την ροή νοημοσύνης της 3ης διάστασης και το κεφάλι σας είναι στην σφαίρα της 5ης διάστασης ενώ το σώμα σας είναι μέσα στην σφαίρα και στην συνειδητότητα της γαίας. Όταν το κεφάλι σας, η σκέψη σας, είναι μέσα στην 5η διάσταση, υπάρχει γαλήνη και ησυχία. Είστε και νιώθετε πολύ πιο παρόντες γιατί είστε πολύ πιο μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλύτερο μέρος της πνευματικής σας ενέργειας, του αιθερικού σας σώματος είναι αφομοιωμένο, κρατιέται, μέσα στην βιολογία. Σημαίνει ότι τα ενεργειακά κέντρα της συνειδητότητας της 3ης διάστασης έχουν διευρυνθεί και η βιολογία έχει βρει τρόπο να κρατήσει δίνες και στροβιλισμούς σκέψης πιο γρήγορους. Δεν υπάρχει τρόπος με το νου και την σκέψη της 3ης διάστασης να μπορέσετε να σταθείτε μέσα στην συνειδητότητα της αγάπης και της δημιουργίας - της δικής σας αφοβίας. Εκείνης της συνειδητότητας που νιώθετε ολικά προστατευμένοι, και που δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να κατανοήσετε ή να φτάσετε ή να επιτύχετε κάτι. Γιατί κάθε φορά που το κάνετε αυτό, καταλήγετε μέσα στο σκεπτικό και στο λειτουργικό σκέψης της 3ης διάστασης.

Όταν λοιπόν είστε αληθινά πιο παρόντες και μεγαλύτερο μέρος του ανώτερου νου και των ροών σας είναι σ' επαφή και ρέει μέσα στην βιολογία, τότε η βιολογία είναι χαλαρή, αφημένη και παραδομένη, χωρίς να είστε εσείς απόντες. Αυτή δεν είναι μία παράδοση όπου αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Καθόλου. Είναι μία παράδοση όπου εσείς παύετε να θέλετε να τα οδηγήσετε κάπου λόγω του φόβου και της ανασφάλειας. Δεν είναι αληθινά παράδοση, αλλά ένα άφεμα και μία εμπιστοσύνη στον ανώτερο νου σας. Είναι άφεμα και εμπιστοσύνη στο ότι η ανάλυση και η σύνθεση δεν είναι επαρκείς και αρκετές για να προσεγγίσουν το πνεύμα, και [η συνειδητοποίηση] ότι κάθε φορά, που καταφεύγετε στην ανάλυση-σύνθεση, δημιουργείτε νοητικό αδιέξοδο. Αυτό με την σειρά του καταλήγει σε συναισθηματικό μπέρδεμα. Και αυτό με την σειρά του καταλήγει σε ψυχική στενότητα. Καταλήγει στο αίσθημα ασφυξίας.

Παρουσία χωρίς ανάλυση

Αυτή λοιπόν η νέα σελήνη του Εγώ Είμαι, είναι η συνέχεια της σποράς της προηγούμενης, είναι η νέα σελήνη της παρουσίας χωρίς ανάλυση και σκέψη. Ένας ανώτερος νους βρίσκει χώρους και ροές μέσα στο σύνολο της ροής της γαίας και της ανθρωπότητας. Τον κρατάτε ήδη γιατί αλλιώς δεν θα συνέβαινε. Αλλά τον κρατάτε ασυνείδητα οι περισσότεροι. Οι εργάτες του φωτός, οι πιο συνειδητοποιημένες ψυχές μέσα στο ανθρώπινο πεδίο ήδη ασυνείδητα έχουν κινηθεί προς αυτή την ροή. Αυτό που συμβαίνει είναι το πάντρεμα των χρόνων ανάμεσα στο πνεύμα και εσάς που είστε πνεύμα στην ύλη, όπου όλα συγχρονίζονται. Εσείς έχετε ήδη από την προηγούμενη σπορά κινηθεί προς τα εκεί και τώρα ο Γαλαξίας ενεργοποιεί μέσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα, ροές που ήταν λανθάνουσες. Υπήρχαν γιατί τα πάντα υπάρχουν μέσα στο ευρύτερο ενεργειακό σας πεδίο αλλά ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνετε όλες τις εργασίες σας χωρίς να χρειάζεστε να σκέφτεστε. Στην πραγματικότητα χρειάζεστε να σκέφτεστε ελάχιστα πράγματα μέσα στην μέρα. στην πραγματικότητα χρειάζεστε απλά να σκεφτείτε τι δουλειά έχετε να κάνετε. Έχετε να πάτε για ψώνια. Τελεία. Να πάτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό. Τελεία. Έχετε να διαχειριστείτε το θέμα μίας σχέσης. Τελεία.

Πριν λίγους μήνες μιλήσαμε για το Θεϊκό Τρίλημμα. Να το θεϊκό τρίλημμα. Να που οδηγεί η επίγνωση ότι η σύνθεση και η ανάλυση από μόνες τους οδηγούν σε αδιέξοδο. Ερχόμαστε σε μία νέα στιγμή να σας πούμε ότι η απάντηση είναι μέσα σ' αυτό το θεϊκό τρίλημμα. Και η απάντηση είναι η άρνηση του να μπείτε στην διαδικασία ανάλυσης και σύνθεσης. Αυτή δεν είναι μία άρνηση τεμπελιάς, δεν σημαίνει ότι ο νους σας θα είναι λιγότερο ενεργός. Είναι ότι εσείς πρέπει να αποφασίσετε ο νους σας να κινηθεί σε υψηλότερες και ανώτερες στροφές. Φανταστείτε ότι αυτή είναι μία πιο διαισθητική νοημοσύνη, που λόγω της σιωπής του νου της 3ης διάστασης, μπορεί να συλλάβει και ν' ακούσει και να παραλάβει την καθαρότητα μίας σκέψης που έρχεται από ένα ανώτερο επίπεδο.

Λαμβάνοντας Καθαρή Σκέψη

Όσο ο νους της 3ης διάστασης μιλά ακατάπαυστα, εσείς δεν μπορείτε ν' ακούσετε με καθαρότητα αυτό που η ίδια η σκέψη σας λέει στο ανώτερο επίπεδο του νου σας. μέσα στην σχετική σιωπή αυτού του νου, αυτή η σιωπή είναι γεμάτη από αίσθημα, αίσθημα ασφάλειας, αίσθημα ισορροπίας, αίσθημα διάχυτης αρμονίας. Αυτή η σιωπή σαν κενό είναι στην πραγματικότητα η ασύλληπτη ταχύτητα με την οποία οι σκέψεις των ανώτερων πεδίων του νου σας ρέουν μέσα σας.

Δεν μπορείτε να χωρέσετε τον αργό -γιατί είναι φοβισμένος- νου της 3ης διάστασης μέσα στο πεδίο της συνειδητότητας της αγάπης και της δημιουργικότητας. Και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα κάτι αν πρέπει να το υπεραναλύσετε και να το υπερσυνθέσετε. Έτσι αναχαιτίζετε συνέχεια την δημιουργική σας ροή. Εάν σας έρθει μία ιδέα την ώρα που ο νους σας είναι ήρεμος, αναγνωρίστε την. Σωπάστε τον νου σας. Αρνηθείτε να υπεραναλύσετε. Μπορείτε να κάνετε ένα απλό βήμα; Να τολμήσετε να εμπιστευτείτε το πνεύμα μέσα σας και γύρω σας; Μπορείτε να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να βρείτε το θάρρος από την ψυχή σας και να πείτε «ήδη γνωρίζω. Αυτό είναι. είναι τόσο απλό. Απλά προχωράω»;

Η διαδικασία στην οποία μπαίνει η ανθρωπότητα είναι πάρα πολύ πιο γρήγορη γιατί δεν έχει την ανάλυση-σύνθεση. Ας πούμε ότι αρχίσει να «σκουπίζει» το δίλημμα από το τρίλημμα και αφήνει μόνο την ροή που συντονίζεται με τον ανώτερο νου. Είναι σαν να φεύγουν οι θολούρες και αρχίζετε να καταλαβαίνετε την ανατομία του νου σας. Το πώς ο νους σας σάς κατεβάζει σε συχνότητα αλλά και σας εμποδίζει ν' ακούσετε αυτό που σας λέει ο ανώτερος νους.

Και δεν υπάρχει ούτε ένα πνεύμα σε ανθρώπινη βιολογία που δεν έχει έρθει μέσα στο νου του αρκετές φορές η σκέψη που ξέρει τι πρέπει να κάνει και μετά αρχίζει να την αναλύει, να την μηρυκάζει, να την κοιτάει από δω και από εκεί και από αλλού, και έτσι εξαφανίζει την ενέργειά της και τελικά προσπαθεί να συνθέσει κάτι καινούργιο που δεν βγαίνει ποτέ. Αυτός είναι ο τρόπος να ροκανίζετε την δημιουργική σας ενέργεια. Έτσι το Εγώ Είμαι σας δεν είναι παρόν.

Το εγώ είμαι που πυροδοτείται από την Αλκυόνη στον πυρήνα της συνειδητότητάς σας δεν στηρίζεται σε επιχειρηματολογίες, ούτε αποκτά δύναμη και παρουσία μέσα σας επειδή είστε καλοί στα επιχειρήματα, αλλά επειδή μπορείτε να είστε καλοί στο να βάζετε το νου της 3ης διάστασης στην θέση του: να σιωπά. Επειδή μπορείτε να είστε καλοί στο να παραιτείστε της ανάλυσης και απλά να δέχεστε αυτό που ακούτε την συγκεκριμένη στιγμή και γεννιέται σαν σκέψη μέσα στο νου σας.

Αληθινή Εσωτερική Σχέση

Αυτό που ακούτε στο νου σας, δεν είναι απλώς καθοδήγηση. Είναι μία εσωτερική επικοινωνία ανάμεσα σε σας και σ' εσάς. Δεν είναι απλώς μία καθοδήγηση από αρχαγγέλους ή δασκάλους ή τον ίδιο τον θεό. Είναι μία καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Δηλαδή από εσάς τους ίδιους σε κατάσταση μεγαλύτερης ισορροπίας, με λιγότερα προβλήματα και λιγότερες φοβίες προς εσάς τους ίδιους μέσα σε προβλήματα με περισσότερες φοβίες. Είναι η αληθινή εσωτερική επικοινωνία και η αληθινή εσωτερική σχέση του εαυτού με τον εαυτό σας, τυο είναι σας με το Είναι σας. πώς μπορείτε να είστε καλά σε μία πραγματικότητα όταν δεν είστε καλά με εσάς προσωπικά; Πώς μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια σε οποιαδήποτε πραγματικότητα, όταν δεν έχετε βρει εκείνο το ΚΕΝΟ που δημιουργεί την πραγματική επαφή ανάμεσα σε σας με Εσάς;

Αυτή δεν είναι μία εμπιστοσύνη προς τους οδηγούς σας, προς τους αρχαγγέλους και δεν είναι μία εμπιστοσύνη προς τον άπειρο Θεό. Αυτή είναι μία εμπιστοσύνη προς τον θεό μέσα σας. Γιατί μέσα από τον Θεό μέσα σας σχετίζεστε με τον Άπειρο Θεό. Είναι το βήμα με το οποίο χτίζετε συνειδητά την επικοινωνία ανάμεσα σε σας και το πνεύμα μέσα σας. Γιατί μέσα από το πνεύμα μέσα σας σχετίζεστε με το άπειρο πνεύμα γύρω σας.

Χωρίς αυτή την γέφυρα-βάση θα κλονιστείτε εύκολα και θ' αμφισβητηθείτε εύκολα και θα πονοκεφαλιάστε εύκολα. Και θα προβληματίζεστε και θ' αναλύετε. Και αντί να ζείτε την ημέρα σας όπως σας αξίζει και δύνασθε, θ' αναλώνετε την ημέρα σας αναλύοντας και υπεραναλύοντας, απλά για να «φάτε» την δύναμη της δημιουργικής σας ροής. Το Εγώ Είμαι σας ζητά από σας ένα πράγμα: να πάψετε να αναλύετε και να θέλετε να συνθέσετε. Σας ζητά έτσι να παραιτηθείτε από το μπαίνετε εμπόδιο στο ν' αναγνωρίσετε εσάς μέσα σας. Κάθε στιγμή που λέτε ότι δεν ακούτε την καθοδήγηση είναι μία στιγμή που αρνείστε αυτό που συμβαίνει μέσα σας.

Αρνείστε λέγοντας ότι υπάρχουν θέματα που εσείς πρέπει να λύσετε, διαδικασίες που  εσείς πρέπει να κάνετε, ζητήματα με τα οποία εσείς πρέπει ν' ασχοληθείτε. Η αλήθεια είναι πως την στιγμή που το λέτε, απλά το εμποδίζετε. Η αλήθεια είναι πως την στιγμή που το σκέφτεστε έχετε αποφασίσει να μην το ακούσετε. Η αλήθεια είναι πως την στιγμή που το λέτε το έχετε ήδη ακούσει. Και στην πραγματικότητα λέτε ότι δεν θέλετε ν' αναγνωρίσετε ότι το ακούτε, ότι αυτή η ευκολία της ροής της ύπαρξής σας είναι τόσο άμεση και τόσο κοντά.

Τρία Βήματα Πίσω

Θα πείτε τι μας λες Ραφαήλ, τι μας λέτε Πλειάδειοι φίλοι; Αυτό που σας λέμε είναι: Κάντε τρία βήματα πίσω. Όχι από την παρουσία σας, αλλά από το να εμποδίζετε την παρουσία σας. Κάντε τρία βήματα πίσω στο μυαλό σας. Σταματήστε να σκέφτεστε και να αναλύετε. Σταματήστε να έχετε ανάγκη να βλέπετε παντού συνωμοσίες. Σταματήστε να πρέπει να υπεραναλύσετε το κάθε τι. Σταματήστε να εμποδίζετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται πραγματικά όλο αυτό, παρά μόνο για να εμποδίσετε αυτό που ήδη υπάρχει, που είναι ήδη δημιουργημένο, ήδη σε ροή.

Δημιουργώντας όλη αυτή την φασαρία από τόσες σκέψεις και αναλύσεις, κάντε εξαίσια δουλειά στο να εμποδίζετε εσάς να νιώσετε την δύναμη του Εγώ είμαι σας. Το Εγώ Είμαι σας δεν μπορείτε να το νιώσετε όταν είστε συνεχώς σε αμφισβήτηση και δισταγμό. Από εδώ ή από εκεί;

Θα χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα κάτι που έκανε η Χαριτίνη πριν ξεκινήσει (πού να ξέρει η καημένη ότι εμείς θα το κάνουμε παράδειγμα). Γύρισε ένα νόμισμα και ζήτησε από το πνεύμα να της πει ναι ή όχι. Ήρθε ναι και προχώρησε. Δεν κατάλαβε τι έγινε. Θα το εξηγήσουμε τώρα. Θέλουμε να πούμε πως, αν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω, η απάντηση είναι πάντα απλή. Υπάρχει μία αναγνώριση, μία σκέψη. Είναι ή δεν είναι. Δεν χρειάζεται ανάλυση, ούτε να το κοιτάξετε απ' όλες τις πτυχές. Χρειάζεται απλά να σταθείτε στο είναι ή δεν είναι.

Τις περισσότερες φορές αναγνωρίζετε την σκέψη που σας έρχεται -όταν δεν είστε μέσα στο χάος- για το τι πρέπει να κάνετε σε μία σχέση, σε μία συζήτηση, σε μία διαφωνία, σε σχέση με ένα νέο εγχείρημα. Ήδη έχει υπάρξει μέσα σας η απάντηση. Την στιγμή που το αναρωτιέστε, το γνωρίζετε. Εσείς συσκοτίζετε την απάντηση, την οποία συσκοτίζετε κάνοντας την ανάλυση. Πιστεύετε ότι έτσι κατατεμαχίζοντας θα καταφέρετε να σπρώξετε μακριά την δύναμη του πνεύματος από μέσα σας.

Η Μόνη Δύναμη

Όμως η δύναμη είναι για να την ανακτήσετε, να την πάρετε, να την κατέχετε, να την αξιώσετε. Αυτό που καλούμε δύναμη είναι στην ουσία η επικοινωνία του εαυτού σας με τον Ανώτερο Εαυτό. Αυτή είναι η μόνη σας δύναμη και η πραγματική σας δύναμη. Γιατί, εάν εμπιστευθείτε αυτή την επικοινωνία που δεν στηρίζεται στην ανάλυση, αλλά ούτε στην λογική κατανόηση, θα μπορέσετε να σταθείτε χωρίς φόβο, διλήμματα, μπερδέματα, θολούρες, και απώλειες της δημιουργικής ροής μέσα στην ανθρώπινη εμπειρία. Τότε θα μπορέσετε να κρατήσετε το νέο πεδίο με το οποίο εμποτίζεται η συνειδητότητα, που είναι το πεδίο της δύναμης της παρουσίας.

Το πεδίο της δύναμης της παρουσίας σας είναι άβολη. Όχι για εμάς. Για εμάς είναι εξαίσια. Είναι άβολη για εσάς. Όλοι λέτε ότι θέλετε την δύναμη σας πίσω, τότε γιατί θέλετε μόνο να κατανοείτε; Γιατί δεν ακολουθείτε την σκέψη που δημιουργείται; Γιατί στέκεστε εμπόδιο; Δεν την θέλετε πίσω ακόμα. Αλλά θα την θελήσετε πίσω γιατί η ροή έχει κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, επειδή έχετε βαρεθεί ν' ακολουθείτε τις εξελίξεις.

Έχετε βαρεθεί να νιώθετε ότι εξαρτάστε από το υπόλοιπο σύνολο και απλά ακολουθείτε. Γιατί έχετε βαρεθεί να είστε ακόλουθοι. Γιατί μέσα σας το πνεύμα έχει ορθώσει το ανάστημα. Ο εαυτός σας σάς το λέει ότι δεν είναι αυτή η φύση σας, η θέση σας και η λειτουργία σας. Ο εαυτός σας δυσφορεί γιατί γνωρίζει ότι έπρεπε να είναι άλλη η θέση και η λειτουργία. Γνωρίζει ότι δεν έχετε πατήσει πραγματικά στο χώρο της δύναμής σας.

Η Μεγάλη Εγκράτεια

Όμως ο χώρος της παρουσίας έχει μία μεγάλη εγκράτεια. Την εγκράτεια από την ανάγκη σας ν' αναλύετε και λογικά να εξηγείτε. Την εγκράτεια από την ανάγκη σας να συνθέτετε για να βγάζουν λογικό νόημα τα πάντα κάθε στιγμή. Εμπιστευόμενοι τον ανώτερο νου σας εμπιστεύεστε την ροή της νοημοσύνης σας όπως είναι σ' ένα ανώτερο πεδίο της ύπαρξής σας. Είστε παρόντες με εγκράτεια. Αυτό σημαίνει ότι παύετε να εστιάζετε στον θόρυβο μέσα στο νου σας και έτσι βοηθάτε το νου σας να σπρώξει στην άκρη τον θόρυβο ώστε να έχετε το θάρρος ν' αναγνωρίσετε την σκέψη που άμεσα απαντά στο δίλημμα... την σκέψη που ήδη γνωρίζετε.

Θα ρωτήσουμε την Χαριτίνη όταν ετοιμαζόταν να ρίξει το νόμισμα να πει εάν ήξερε ή δεν ήξερε ποια ήταν η απάντηση.... (Χαριτίνη: Θα πω ότι όντως μέσα μου ήξερα η απάντηση στο ερώτημα θα ήταν ναι). Και θα συνεχίσουμε μετά από αυτό το μικρό παράδειγμα για να πούμε ότι 99 φορές στις 100 κάνετε ότι δεν έχετε ακούσει γιατί δεν θέλετε... δεν θέλετε να ξεβολευτείτε, να μπείτε σε άλλη ροή, σε πιο γρήγορη, πιο δημιουργική ροή. Δεν θέλετε να ξεβολευτείτε από προσχήματα ή δικαιολογίες.

Ένα μέρος σας θέλει να μείνετε χωρίς την δύναμη σας, αλλά ένα μεγάλο μέρος της ασυνείδητης ζωής σας έχει ήδη κινηθεί προς την ανάκτηση της δύναμης. Αυτή η εγκράτεια για να έχετε την δύναμη σας σημαίνει ότι δεν θα έχετε ανάγκη κάθε στιγμή και ώρα να εξηγείτε την άποψη σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν βρίσκεστε στην ανθρώπινη εμπειρία για να εξηγείτε τις απόψεις σας. Δεν βρίσκεστε στην ανθρώπινη εμπειρία για να κάθεστε ν' αναλώνετε την δημιουργική ροή συζητώντας αυτά τα ανθρώπινα προβλήματα που ως πνεύμα έχετε έρθει ν' αλλάξετε. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η εγκράτεια είναι μία εγκράτεια στην σκέψη, είναι μία εγκράτεια στο συναίσθημα που θέλει να πάρει τις σκέψεις παραμάζωμα και να δημιουργήσει άλλη μία φορά χάος και εσείς πρέπει να το συγκρατήσετε. Αυτή είναι η δύναμή σας. Μέσα από αυτή την εγκράτεια, που είναι μία παρουσία, έρχεται η κατάσταση που είναι η νοημοσύνη της 5ης διάστασης της συνειδητότητάς σας.

Όταν οι αναληφθέντες δάσκαλοι σας μιλούν, ποτέ δεν κάθονται να κάνουν υπερανάλυση. Σας λένε μία φράση και μέσα από αυτήν καταλαβαίνετε 5.000 πράγματα. Όταν καταλαβαίνετε τα 5.000 πράγματα σταματήστε το νου σας. Τα έχετε καταλάβει. Όταν σας μιλάει ο ανώτερος εαυτός σας ή ο Θεός ή ο αρχάγγελος Μιχαήλ, συνήθως σας λένε μία φράση και καταλαβαίνετε είκοσι χιλιάδες πράγματα. Αυτή είναι η νοημοσύνη της 5ης διάστασης. Μία φράση εννοείται πλήρως και ουσιαστικά και μεταφέρει το σύνολο 5000 σκέψεων. Σήμερα σας λέμε να μην εστιάζετε στις 5000 σκέψεις, αλλά ν' ασκήσετε την εγκράτεια μέσα στο νου και στα συναισθήματά σας για να νιώσετε την δύναμη της παρουσίας σας.

Ο ΑυτοΕμπεριεχόμενος Άνθρωπος

Η Χαριτίνη προσπαθεί να βρει την απόδοση της λέξης «A Self Contained Human Being»... Ένας Αυτο Εμπεριεχόμενος Άνθρωπος που στα ελληνικά ακούγεται περίεργο, αλλά η λέξη παραπέμπει έχει μέσα του όλες τις έννοιες που σήμερα προσπαθούμε να εξηγήσουμε. Ένας Αυτο Εμπεριεχόμενος Άνθρωπος δεν είναι ένας βιαστικός ή αγχωμένος ή ανασφαλής άνθρωπος. Όχι γιατί έχει τις απαντήσεις από πριν, αλλά γιατί έχει βγει από το νου της 3ης διάστασης και «σπρώχνει» μέσα από την παρουσία του τον εαυτό του να μείνει στο εσώτερο πεδίο της συνειδητότητας που είναι απλό και λειτουργικό.

Αυτό φυσικά απαιτεί μεγάλο βάρος γιατί αυτό σημαίνει ότι ο ΑυτοΕμπεριεχόμενος Άνθρωπος δεν χρειάζεται να προσποιηθεί, ν' αναλωθεί, να επιχειρηματολογεί χωρίς λόγο, ουσία, σκοπό και νόημα. Αυτός ο ΑυτοΕμπεριεχόμενος Άνθρωπος έχει θάρρος και τόλμη να είναι το Είναι του. Αυτό είναι το Εγώ Είμαι. Δεν είναι το Εγώ Είμαι απλώς μία δήλωση. Είναι μία ΑυτοΕμπεριέξη του όντος μέσα του. Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο κοινωνικό. Σίγουρα όμως τον κάνει καθόλου χαοτικό. Δεν τον κάνει λιγότερο αποτελεσματικό. Τον εκτοξεύει σε απίστευτα ύψη αποτελεσματικότητας. Κάνει τον λόγο του να έχει ενέργεια και αντίκρυσμα. Αυτό κάνει την συνειδητότητά του, το πεδίο της 5ης διάστασης, να εμφανίζεται μέσα στην δύναμη η οποία αυτοεμπεριέχεται.

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση του νου στο πεδίο της 5ης διάστασης. Αυτή είναι η συνειδητότητα της 5ης διάστασης. Δεν φοβάται να πει «με συγχωρείς δεν νιώθω αυτό που κάνεις τώρα κατάλληλο για μένα». Πείτε ότι κάποιος σας χαϊδεύει και αυτό για σας εκείνη την στιγμή είναι μία ενόχληση. Ένας άνθρωπος που αυτοεμπεριέχεται, που δεν αναλύει, θα σκεφτεί και θα πει ακαριαία «ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι κατάλληλο για μένα. Μπορεί να έχεις την καλύτερη πρόθεση, αλλά δεν είναι για μένα κατάλληλο». Θα κρατήσει το Εγώ Είμαι του χωρίς να μπει στο ρόλο.

Κάθε φορά που κάποιος ας πούμε σας ζητά απαντήσεις ενώ εσείς δεν θέλετε να μπείτε σε υπερ ανάλυση, εσείς σκέφτεστε πώς θα το πάρει, αν θα πάρει, γιατί θα το πάρει και τι θα κάνει, τι θα σκεφτεί, πώς θ' αντιδράσει, τι θα συμβεί. Κάθε φορά που το κάνετε αυτό εσείς και το Εγώ Είμαι σας δεν είστε εδώ. Γι' αυτό κι έχετε τόσες σκέψεις, τόση θολούρα, τέτοιο χάος μέσα στο νου.

Η Ευρώπη Αλλάζει Σελίδα

Όμως η Ευρώπη πρόκειται ν' αλλάξει σελίδα. Το καλό που σας θέλουμε είναι ν' αποφασίσετε ν' αλλάξετε κι εσείς σελίδα. Η Ελλάδα θ' αλλάξει σελίδα, κι ας μην φαίνεται ακόμα. Και θ' αλλάξετε κι εσείς σελίδα έστω κι αν ακόμα φοβάστε το να αυτοεμπεριέχεστε και να μην σκύβετε σαν άνθρωπος πετώντας έξω το πνεύμα. Γιατί να παίζετε ρόλους ανθρώπινους όταν μπορείτε να είστε το εγώ είμαι της ύπαρξης σας; γιατί να χάνετε την πνευματική σας αξιοπρέπεια όταν μπορείτε να είστε μέσα στην πνευματική σας αξιοπρέπεια; Γιατί ν' αποδυναμώνεστε σαν άνθρωποι όταν μπορείτε να είστε πραγματικά δυνατοί ως πνεύματα; Γιατί να διώχνετε το πνεύμα από την βιολογία, όταν το πνεύμα κάλλιστα μπορεί να αυτοεμπεριεχθεί μέσα στην βιολογία και στην συνειδητότητα της 3ης διάστασης;

Το Ταρατατζούμ

Η Ευρώπη θ' αλλάξει σελίδα και η Ελλαϊδα έχει φέρει μία νέα σελίδα. Ότι θα γίνει ένα μεγάλο ταρατατζούμ, αγαπητοί φίλοι, θα γίνει. Γιατί άλλωστε θα σας μιλάγαμε σήμερα για το Εγώ Είμαι; Μα το Εγώ Είμαι, χωρίς να σπάσεις αυγά δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα. Προκειμένου εσύ να είσαι πρέπει να πεις σ' αυτόν που σε ενοχλεί ότι σε ενοχλεί. Δεν χρειάζεται να του επιτεθείς, χρειάζεται απλά να δηλώσεις ότι αυτό που κάνει σ' ενοχλεί. Δεν χρειάζεται ν' ανοίξεις πόλεμο, χρειάζεται απλά να αυτοεμπεριέχεσαι. Να δηλώσεις ότι αυτό είναι κάτι που δεν το επιθυμείς. Και τόσο απλα ο νους θ' ανοίξει τις νέες χορδές και τις νέες ροές.

Η Συχνότητα της Ελλαϊδας

Αν πιστεύετε ότι η συνειδητότητα της Ελλαϊδας εναγκαλίζει τους ανθρώπινους ρόλους και τα θέατρα της αδυναμίας και απεμπολά την πραγματική αυτοεμπερίεξη του πνεύματος, γελάσθε πολύ. Είναι δυνατόν να μιλάμε για συνειδητότητα 5ης διάστασης και εσείς να φαντάζεστε ένα θέατρο σκιών όπου σκέφτεστε πώς θα το πάρουν οι άλλοι και αν θα ξινίσουν τα μούτρα τους και αν θα ενοχληθούν; Είναι δυνατόν να μην μπορείτε να είστε αυτό που είστε με χάρη, με ευγένεια, με ισορροπία και με δύναμη; Είναι δυνατόν να φεύγει απ' έξω η πραγματική δύναμη για να μπει μέσα η ανθρώπινη αδυναμία;

Η Ελλαϊδα είναι η συχνότητα της αλήθειας. Για να μπορείς να φέρεις την συχνότητα της αλήθειας μέσα στην συνειδητότητα βγάζεις τα εμπόδια, το χάος, δηλαδή όλα αυτά που θέλεις να σκέφτεσαι για να μην ακούς αυτό που απλά είναι εκεί. Η αλήθεια θέλει θάρρος και τόλμη στο νου. Αυτό είναι βέβαιο. Θέλει ο νους να εμπιστευτεί έναν ανώτερο νου, πολύ λιγότερο πολύπλοκο, πολύ πιο ουσιώδη και γι' αυτό πολύ πιο απλό. Χρειάζεται η καρδιά να εμπιστευτεί την απλή της αλήθεια. Η καρδιά σας δεν έχει καμία πολυπλοκότητα. Όταν αγαπά, αγαπά. Όταν δεν αγαπά, δεν αγαπά. Δεν έχει γκρι περιοχές. Όταν δεν συμπαθείτε κάποιον, μπορεί να λέτε διάφορα παίζοντας ένα θέατρο, αλλά ξέρετε πότε μία σχέση αγάπης είναι ενεργοποιημένη για σας και πότε όχι. Και το γνωρίζετε πολύ ξεκάθαρα.

Σπάζοντας τα Αυγά

Αγαπητοί φίλοι, μην στενοχωριέστε που θα σπάσουν τα αυγά. Θα γίνει μία τέλεια ομελέτα. Μην στενοχωριέστε αν κάποιοι ήθελαν να διατηρήσουν τα αυγά και να μην φτιαχτεί ποτέ μία ομελέτα. Αν δεν σπάσουν τα αυγά, μία υπέροχη νέα ομελέτα δεν μπορεί να γίνει. Σας λέμε πως το Εγώ Είμαι σας έχει σεβασμό για όλους τους άλλους γιατί έχει την δύναμη του να αυτοεμπεριέχεστε. Όταν δεν αυτοεμπεριέχεσαι, επιτίθεσαι, είσαι ανασφαλής, φοβάσαι, θα παίξεις θέατρο. Όταν όμως αυτοεμπεριέχεσαι δεν έχει ανάγκη να παίξεις κανένα θέατρο γιατί δεν είσαι ανασφαλής. Τότε δεν φοβάσαι να σπάσεις τα αυτά για να φτιάξεις μία καινούργια ομελέτα.

Χρειάζεται πάντα ένας ανατροπέας μέσα σε κάθε σύστημα πραγματικότητας. Ένας ατομικός, ένας συλλογικός ανατροπέας μέσα σε κάθε σύστημα συνειδητότητας για να σπάσουν τα αυγά και να φτιαχτεί μία νέα ομελέτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη δημιουργικότητα με τις ομελέτες στην γη. Ό,τι ήταν ν' ανακαλύψετε με τους παλιούς τρόπους, το ανακαλύψατε. Υποδεχθείτε λοιπόν την σπορά του Εγώ Είμαι.

Δεχθείτε κατ αρχήν να συμπεράνετε μέσα από την βιωματική σας εμπειρία ότι ο τρόπος που σκέπτεστε μέχρι τώρα μόνο αδιέξοδα και χάος δημιουργεί μέσα στο νοητικό σας, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα πεδία ροών να μπλοκάρονται. Κάντε την αναγνώρισή σας και αποφασίστε και συνειδητοποιείστε και αφήστε στην άκρη τους παλιούς τρόπους σκέψης. Καλλιεργείστε αυτή την νέα συνήθεια να σταματάτε την ανάλυση - κάντε την μόνο και εάν χρειαστεί, που συνήθως από τις εκατό φορές τις 95 δεν χρειάζεται. Έτσι θα μείνετε σε ροή απλότητας όπου η σκέψη είναι δεδομένη και βοηθά να πάτε παρακάτω. Ακούτε την σκέψη, το ξέρετε, την έχετε σκεφτεί, και προχωρήστε. Χρησιμοποιήστε ακόμα και το νόμισμα, προκειμένου να μην αναλύσετε και να πάτε παρακάτω.

Αγαπητοί φίλοι, η Νέα Σελήνη του Εγώ Είμαι θα ταρακουνήσει αρκετά την γαία. Οι εργάτες του φωτός καλείστε να κάνετε το βήμα να αυτοεμπεριέξετε τον εαυτό σας. Τιμήστε αυτό που είστε αυτοεμπεριέχοντας την δύναμή σας. Αρνηθείτε ν' ακολουθήσετε τις διαδρομές που μέχρι τώρα διασχίσατε. Αφήστε τις πίσω. Υιοθετείστε σταδιακά ένα νέο λειτουργικό σκέψης.

Η Ελλαϊδα έχει αναδυθεί και ο θόλος γύρω από την Ελλαϊδα είναι σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Θα σας θυμίσουμε ότι είχαμε πει ότι αυτό το ηλιοστάσιο θα είναι το όριο που θα συμβεί κάτι σημαντικό με τον θόλο. Και θα συμβεί. Και προφανώς το να κρατηθεί ένας θόλος χωρίς να εμπεριέχεται ή ν' αρχίσει ν' αξιώνεται μέσα στην συνειδητότητα το Εγώ Είμαι, δεν γίνεται. Το ένα φέρνει το άλλο, γιατί η ροή έχει πάντα τάξη και ροή αφού υπηρετεί το πνεύμα.

Αγαπητοί φίλοι, θα ευχηθούμε μέχρι την επόμενη φορά να καταλάβετε καλύτερα αυτά που ειπώθηκαν σήμερα. Θα μπορούσαν να είναι ένα τριήμερο σεμινάριο, αν αναλυθούν. Δεν θέλαμε να κάναμε ένα σεμινάριο γιατί είστε απόλυτα ικανοί εάν ακούσατε προσεκτικά να κατανοήσετε. Το Εγώ Είμαι έχει θάρρος και τόλμη. Η σιωπή του νου έχει μεγαλύτερη νοητική ροή από τον θόρυβο. Γνωρίζετε κάθε στιγμή την απάντηση σε κάθε θέμα. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν δεν θέλετε να το αναγνωρίσετε. Υπάρχει θάρρος και τόλμη στην ροή της 5ης διάστασης γιατί αγάπη χωρίς ελευθερία δεν είναι αγάπη. αλλά ισχύει και το ακριβώς αντίστροφο.

Σήμερα ήταν μία επικοινωνία όπου η αγάπη σας σπρώχνει με δύναμη προς την ελευθερία της ροής σας, της συνειδητότητάς σας και την ανάκτηση της δύναμης του Είναι σας.

 

Μένουμε σ' επαφή για να απαντήσουμε σε ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Πώς θα προχωρήσει το θέμα της Ελλάδος;

 • Άριστα θα προχωρήσει το θέμα της Ελλαϊδος. Για τον Σμαραγδένιο Κύκλο και τους Πλειάδειους, η Ελλαϊδα θα περάσει από ένα μεγάλο σκαμπανέβασμα, θα σπάσει τα αυγά και θα φτιάξει την καινούργια ομελέτα. Δεν έχει τίποτα να φοβάται στην πραγματικότητα γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως ο νους σας λέει αυτή την στιγμή. Το ότι θα σπάσουν τα αυγά και θα γίνουν ομελέτα δεν σημαίνει αυτό που τα μυαλά σας σκέφτονται. Το πνεύμα έχει μεγάλη δημιουργικότητα. Πολλά συμβαίνουν πίσω από την σκηνή, που δεν θα τα ακούσετε στις ειδήσεις σας.

  Αυτό το σπάσιμο των αυγών που θα συμβεί είναι ένα πολύ καλό σπάσιμο, δεν θα φέρει το χάος στην χώρα. Δεν θα φέρει τρέλα στην χώρα. Δεν πρόκειται να πεινάσετε, να διψάσετε, να μην έχετε να φάτε. Τίποτα απ' αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Θα είναι σαν ένα δευτερόλεπτο όπου κατέβηκαν όλα τα συστήματα και ξανανέβηκαν, όπως όταν πέφτει το ρελέ ασφαλείας στα σπίτια σας. Κατεβαίνει και πάτε και το σηκώνετε.

  Θα συμβεί το σπάσιμο των αυγών, θα ψηθεί η ομελέτα σε ελάχιστο χρόνο γατί είναι ήδη έτοιμη. Δεν έχετε λοιπόν κανέναν λόγο να ανησυχείτε για την Ελλαϊδα, ούτε για τους Ελλαϊδες (ή Ελλαϊδίτες) που κατοικούν μέσα στον χώρο της. Όπως δεν έχετε κανένα λόγο ν' ανησυχείτε για τους γείτονές σας αριστερά και δεξιά, πάνω και κάτω. Και δεν έχετε κανένα λόγο ν' ανησυχείτε για αυτά που θα συμβούν στην Ευρώπη.

  Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ειπωθούν περισσότερα επί του θέματος. Θα αναπτυχθούν περισσότερα την επόμενη φορά.

  Επιγραμματικά:

  Η σκακιέρα του παιχνιδιού της ενέργειας στην Γαία έχει ανατραπεί. Οι ενεργειακοί συσχετισμοί έχουν ήδη αλλάξει. Αυτό που θα εκδηλωθεί θα είναι η αλλαγή αυτών των συσχετισμών. Υπάρχουν πρόσωπα και κινήσεις που εξελίσσονται. Τώρα όμως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να πούμε τι έχει γίνει γιατί δεν έχει εκδηλωθεί. Και άρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να γίνουν γνωστά κάποια πράγματα. Το παιχνίδι έχει παιχτεί. Η εξέλιξη των ροών έχει φανεί ξεκάθαρα. Όλες οι ενέργειες έχουν πάρει τις θέσεις τους. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι έχει τελειώσει. Το πώς θα εξελιχθεί η συνειδητότητα της Ευρώπης έχει οριστεί, σεταριστεί και οι ενέργειες είναι προς εκδήλωση.

   

  Θα σας ζητήσουμε μέχρι την επόμενη φορά να ακούσετε προσεκτικά αυτή την επικοινωνία. Δεν συνηθίζουμε να λέμε κάτι τέτοιο. Δεν το έχουμε ξαναπεί. Ακούστε την με προσοχή γιατί υπάρχουν πολλές άλλες επικοινωνίες μέσα της. Ο λόγος που ήταν η Σμαραγδένια Οικογένεια και οι Πλειάδειοι είναι γιατί γίνονταν πολλές παράλληλες επικοινωνίες. Όταν το ακούτε με προσοχή στον χρόνο σας, πολλά άλλα αναγνωρίζονται και έρχονται στο συνειδητό. Και αυτό αρκεί.

  Ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε οι νόες σας να είναι πολύ απλοί, και άρα πολύ πιο χαρούμενοι, και άρα πολύ πιο ασφαλείς, πολύ άφοβοι και πολύ περισσότερο παρόντες.

  Και έτσι είναι.

   

  © 2015 Χαριτίνη Χριστάκου