Σμαραγδένιος Κύκλος


16 Ιουλίου 2015


Το Πραξικόπημα της Αγάπης

Η νίκη του Δαυίδ και η μάχη του Θωμά

Διαλογισμός

Καθίστε όσο γίνεται πιο αναπαυτικά, επιτρέποντας το σώμα να βρει μια θέση και μια στάση που να το ξεκουράζει. Δεν έχει σημασία αν είναι τυπικώς ορθή η στάση, αρκεί να νιώθετε όσο γίνεται πιο άνετα εκεί που κάθεστε. Και αφού βολέψετε το σώμα σας και του δώσετε λίγο την πολυτέλεια μιας σχετικής άνεσης,  θα σας ζητήσω να  κλείσετε  τα μάτια σας, να ξεχάσετε τα πάντα  όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο που τα μάτια σας βλέπουν, και να αισθανθείτε τον εσωτερικό κόσμο που τώρα βλέπετε... να αισθανθείτε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία, και άρα και η μεγαλύτερη ανάγκη, είναι για διαύγεια και για ηρεμία ψυχική, ειδικά αυτές τις μέρες και ειδικά αυτή την εποχή.

Πέρα από τις ανάγκες του μυαλού υπάρχουν βαθύτερες και ουσιαστικότερες ανάγκες του καθενός μας. Και έτσι θέλω και λίγες στιγμές να αισθανθείτε ότι αυτές οι λίγες στιγμές είναι λίγες στιγμές για να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Να στρέψετε την έγνοια σας στο να αγαπήσετε εσάς. Να αγαπήσετε το συναισθηματικό πεδίο, τα συναισθήματα σας, που τρέχουν ή ανεβοκατεβαίνουν ή έχουν διακυμάνσεις,  να αγαπήσετε του νου σας που από πολλές πλευρές βάλλεται - πυροβολείται, να αγαπήσετε τη βιολογία η οποία υπομένει όλη αυτή την μετακίνηση των συναισθημάτων και όλα όσα συμβαίνουν στο επίπεδο των σκέψεων και για λίγες στιγμές να πάψει ο εξωτερικός κόσμος να είναι τόσο σημαντικός για σένα προσωπικά και να γίνεις σημαντικός εσύ.

Να γίνεις σημαντικός εσύ και η υγεία σου, η υγεία της ψυχής σου, η υγεία του νου σου, η υγεία των συναισθημάτων σου και τελικά η εκδηλωμένη υγεία της βιολογίας σου.

Για λίγες στιγμές να θυμηθείς ότι η αγάπη πρώτα δίνεται σε σένα, προκειμένου να δοθεί στον κόσμο. Για λίγες στιγμές σήμερα θέλω να θυμηθείς πόσο σημαντικός είσαι.  Θέλω να θυμηθείς ότι για να είσαι καλά εσύ που είσαι πολύτιμος και σημαντικός, χρειάζεται να θυμάσαι να αγαπάς εσένα, ενάντια στις εξελίξεις της υλικής πραγματικότητας, ενάντια στις συνθήκες, ενάντια στις αλλαγές, στις ανατροπές, σε όλους τους ανέμους που φυσούν γύρω σου. Σήμερα, σου ζητώ να θυμηθείς ότι εσύ είσαι πολύτιμος και το να είσαι εσύ καλά είναι ο πιο σημαντικός διαλογισμός που μπορείς να κάνεις.

Φέρε τον  νου σου με τα κλειστά του μάτια στο εσωτερικό και για λίγες στιγμές νοιάσου για σένα. Νοιάσου για την αγάπη που νιώθεις για σένα. Νοιάσου για τον  πόνο που ίσως προκαλείς σε εσένα. Νοιάσου για το άγχος που ίσως επιβάλεις σε εσένα, για το στρες που ίσως εκθέτεις εσένα, την αγωνία με την οποία ίσως βασανίζεις εσένα. Για λίγες στιγμές νιώσε πως εσύ είσαι πολύτιμος γιατί  κομίζεις μια ελπίδα. Κομίζεις ένα πεδίο ενέργειας. Κομίζεις μια  πραγμάτωση μιας αρχαίας υποσχέσης.

Είσαι σημαντικός όχι γιατί το σώμα σου είναι ψηλό ή όμορφο ή και γερό ακόμα, είσαι  σημαντικός για αυτό που μεταφέρεις μέσα στο ψυχικό σου ρευστό. Και αυτό μόνο η αγάπη μπορεί να επιτρέψει να το ανοίξεις και να το δώσεις μέσα σε αυτό τον κόσμο. Μόνο η αγάπη σου μπορεί να σε κάνει να σταθείς μαζί του και να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύτιμο είναι.

Έτσι αγαπημένες και αγαπημένοι, αυτές τις στιγμές που ακούς αυτά τα λόγια ανάκτησε το αίσθημα της αγάπης σου για σένα.  Πόσο σημαντική είναι η ολική  υγεία σου - σημαντική για σένα, σημαντική για το όλον. Πόσο σημαντική είναι η ευζωϊα  σου για σένα και για το όλον. Και όλα ξεκινούν  από  την αγάπη σου για σένα.  Από το νιάσιμο σου να είσαι καλά, να είσαι υγιής, να είσαι  συναισθηματικά καλύτερα, να είσαι νηφάλιος και ήρεμος. Να είναι η βιολογία σου αναπνέουσα με ρυθμούς  ισορροπίας. Η καρδιά σου να έχει χώρο να χτυπάει ρυθμικά. Και οι πνεύμονες σου να μπορούν να αναπνέουν πλήρως  και η κοιλιά σου να μπορεί να είναι χαλαρή σαν ενός βρέφους. Διότι αγαπημένε και αγαπημένη είσαι ο κομιστής της πραγμάτωσης και της υπόσχεσης. Μιας υπόσχεσης καταρχήν προς τον εαυτό σου και δευτερευόντως προς το όλον. Το όλον τώρα που ξεδιπλώνεται γύρω σου στην υλική πραγματικότητα σαν μορφές σχήματα, σχέδια - σαν μορφές σχήματα σχέδια, που σαφώς μετακινούνται.

Επικοινωνία

Ας ξεκινήσει λοιπόν η σημερινή επικοινωνία με την αναγνώριση, με  την επίγνωση, ότι το πιο σημαντικό από όλα όσα συμβαίνουν, είσαι εσύ προσωπικά. Και το πώς είσαι εσύ προσωπικά είναι το πιο κρίσιμο και το πιο ουσιώδες σε όλα αυτά του σβουρίζουν  και στριφογυρίζουν γύρω σου. Ας είναι η αρχή αυτής της επικοινωνίας η έκκληση να αγαπήσεις εσένα προσωπικά και να νοιαστείς για σένα προσωπικά.

Και έτσι είναι, αγαπημένοι φίλοι. Ο καθένας σας είναι σημαντικός και πολύτιμος για όλους εμάς που με πατρική περηφάνια σας παρακολουθούμε ενώ ζείτε την βιολογική εμπειρία του πνεύματος, και σας χειροκροτούμε -παρότι εσείς δεν ακούτε τα χειροκροτήματα- τις αμέτρητες φορές που στεκόσαστε ως πνεύμα στη βιολογία και όχι ως βιολογία που τιμάται από το πνεύμα.

Ζείτε σε μία εποχή όπου ο Θεός ή το Πνεύμα από θεωρία γίνεται μία αφομοιωμένη πραγματικότητα. Μια ανακτημένη πραγματικότητα μέσα σας. Και αυτό είναι μία συγκλονιστική αλλαγή. Η ανθρωπότητα έχει περάσει χιλιετίες μιλώντας για το πνεύμα, φιλοσοφώντας για το πνεύμα, αναλύοντας το πνεύμα, αλλά τώρα είναι ή πρώτη εποχή που σε συλλογική κλίμακα το σύνολο της ανθρώπινης συνειδητότητας ανακτά, δηλαδή αφομοιώνει στην πράξη, το πνεύμα. Και αυτή είναι η μόνη πραγματική ανάκτηση αγαπητοί φίλοι. Σίγουρα είναι ενδιαφέρουσες οι γνώσεις για το πνεύμα αλλά η ομορφιά, η χάρη, και το μεγαλείο του πνεύματος, μόνο όταν βιωθούν μπορούν να συνειδητοποιηθούν.

Η παράδοξη λογική του, το παράδοξο σκεπτικό του και η μεγαλειώδης ικανότητα του να βρίσκεται παντού και μέσα σε όλα και να είναι σαν να μην φαίνεται. Πολλοί αναζητούν το Θεό και πιστεύουν ότι δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά και είναι τόσο παράδοξο γιατί είναι παντού, γιατί είναι μέσα σε κάθε τι και σε καθέναν σας.

Ερχόμαστε σε μία σύγκλιση των ενεργειών σήμερα, που είναι ξεχωριστή. Είναι ιδιαίτερη και δεν πρόκειται να ξεχαστεί σε καμία ενσάρκωση που μπορεί να έχετε οπουδήποτε και όχι μόνο πάνω στη γαία. Είναι πολλές οι ψυχές μέσα στις ανθρώπινες βιολογίες, που μέσα σε αυτή την ασύμμετρη και βίαιη αναμέτρηση με την ύλη και την υλική πραγματικότητα, έχουν σταθεί παρέα με το πνεύμα και την πνευματική αλήθεια. Είναι πάρα πολλές οι ψυχές - τα πνεύματα μέσα στη βιολογία, που δεν έχουν τσακίσει στην αφομοίωση και στην ανάκτηση, που έχουν σταθεί περήφανοι πολεμώντας και διεξάγοντας μία ιερή μάχη μέσα τους για να κρατήσουν την πίστη τους στην παραδοξότητα την οποία ζουν. Να κρατήσουν την πίστη τους στον τρόπο τον παράδοξο και τον ανορθόδοξο με τον οποίον η εξέλιξη συμβαίνει.

Η Υπέρβαση του Θωμά

Και, αγαπημένες ψυχές, ειδικά εσείς μέσα στη βιολογία, οι οποίες κρατάτε την πίστη σας στο πνεύμα και στην αλήθεια του παρότι η υλική πραγματικότητα φαίνεται να σας κοροϊδεύει μπροστά στο πρόσωπο σας, ένα έχουμε να σας πούμε ξεκινώντας αυτήν την επικοινωνία:

Θα επαληθευτείτε και θα επιβεβαιωθείτε.

Μόνο που αυτή την φορά ξεπερνάτε τον «Θωμά» μέσα σας. Αυτή την φορά κάνετε ένα άλμα πίστης. Ενώ τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν όπως ίσως το μυαλό ονειρευόταν, η καρδιά σας σάς λέει ότι τα πράγματα θα πάνε μια χαρά και εσείς κάνετε στην πράξη ένα άλμα πίστης ή αν θέλετε την αφομοίωση της εμπιστοσύνης του πνεύματος μέσα στη βιολογία. Γιατί δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα γύρω σας που να σας το επιβεβαιώνει, όμως θυμηθείτε τα λόγια που ακούτε σήμερα: Θα επιβεβαιωθείτε και θα επαληθευτείτε.

Και η εμπιστοσύνη την οποία ο νους και η ψυχή σας δείχνει για το πώς θα εξελιχθούν και πώς τελικά θα εκδηλωθούν τα πράγματα, θα επαληθευτεί εκατό τοις εκατό και το πνεύμα θα είναι εκεί μαζί σας για να σας χειροκροτεί για άλλη μια φορά και θα γελά παρέα σας γιατί επιτέλους αυτή είναι η πρώτη φορά που η υλική πραγματικότητα δεν κατάφερε να ξεγελάσει το νου και την συνειδητότητά  σας.  Θα είναι και είναι η πρώτη φορά  στην ανθρωπότητα, που η ύλη δεν φαίνεται να είναι τόσο σημαντική.  Είναι η πρώτη φορά που η κρίσιμη μάζα εμπιστεύεται αυτό που νιώθει  και όχι αυτό που βλέπει. Είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια μεταστροφή των ενεργειών συμβαίνει στη Γαία.

Ξέρουμε ότι περιμένατε τον ερχομό του Χριστικού πεδίου της συνειδητότητας, δηλαδή τον ερχομό της συνειδητότητας της αγάπης, ξέρουμε ότι γνωρίζετε ότι αυτό έχει συμβεί από το 2012 και μετά, και όμως αυτή η Νέα Σελήνη είναι η Σελήνη όπου κυριολεκτικά γειώνεται, κυριολεκτικά ρέει η συνειδητότητα  της αγάπης.

Ο Χρονόκυκλος της Αγάπης

Γιατί, αγαπητοί φίλοι, με τον Θωμά που ήταν  τόσο ζωντανός μέσα στο πεδίο σας, η πίστη σας στην αγάπη που τελικά είναι η πίστη σας και η εμπιστοσύνη σας στο ίδιο πνεύμα, δεν μπορούσε να αναπτυχθεί. Όμως σήμερα ερχόμαστε με πολλές ιέρειες μαζί μας, ερχόμαστε μέσα σε μία ειδική τελετή η οποία συμβαίνει όχι μόνο για σας αλλά για την Γαία ολόκληρη. Ερχόμαστε ως συλλογικός Ιησούς Χριστός. Ερχόμαστε ως Συλλογική Συνειδητότητα Αγάπης.

Σήμερα δεν μιλάμε ως Σμαραγδένιος Κύκλος, γιατί σήμερα ο Σμαραγδένιος Κύκλος - η Σμαραγδένια Δόνηση έχει αφομοιωθεί και απορροφάται από την Γαία. Έτσι ανοίγει την συχνότητα και την δόνηση του του πεδίου της εκδήλωσης των ροών, το οποίο σημαίνει των συναισθημάτων και των σκέψεων της νοοτροπίας της συνειδητότητας της Αγάπης.

Η συνειδητότητα της αγάπης, αγαπημένοι και αγαπημένες, δεν λειτουργεί με βάση την ανθρώπινη λογική. Ο κόσμος γύρω σας πιστεύει ότι τα πράγματα έχουν ανατραπεί. Και έχουν ανατραπεί, αλλά προς το καλό. Πιστεύετε ότι έχει γίνει ένα πραξικόπημα. Και έχει γίνει ένα πραξικόπημα, αλλά δεν είναι το πραξικόπημα της προδοσίας και της αποτυχίας, είναι το πραξικόπημα της επιτυχίας και της ανάκτησης. Βλέπετε, μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε σαν κρεμασμένοι ανάποδα, μπορεί να φαίνεται ότι είναι έτσι, αλλά η συνειδητότητα σας γνωρίζει εάν πραγματικά αυτή είναι η ενέργεια και εάν έχει γίνει μία ανατροπή.

Η ανατροπή ήταν ότι ο Δαβίδ αναμετρήθηκε με τον Γολιάθ. Και δεν έχει τελειώσει η εκδήλωση αυτών που πρόκειται να συμβούν. Ναι, αυτό το οποίο  ξεκίνησε, γείωσε την ενέργεια της ροής της αγάπης για την ανθρωπότητα. Και αφού το 2012 ήταν η έναρξη  του χρονόκυκλου, σας λέμε ότι αυτό που συνέβη τις τελευταίες 40 ημέρες και αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες 40, είναι η γείωση του  χρονόκυκλου της ειρήνης και της αγάπης και της ανθρώπινης πνευματικής επίγνωσης. Αυτός θα αρχίσει να ρέει.   

Το Πραξικόπημα της Αγάπης - Η Ενεργοποίηση των Δαβίδ

Τώρα θα αρχίσει να φαίνεται. Αυτό το οποίο συνέβη - θα μας συγχωρήσετε αν δε σας το είχαμε πει από πριν αλλά αυτό θα ήταν μία καθαρή παρέμβαση στην άσκηση της δική σας ελεύθερης βούλησης, και όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό μέσα στο όλον προς όλα τα μέρη του, από την πλήρη  αναγνώριση της ελευθερίας του, να βούλεται όπως το μέρος βούλεται - αυτό λοιπόν το οποίο συνέβη δεν ήταν ένα πραξικόπημα κατά του Δαβίδ. Δεν έχει νικήσει ο Γολιάθ  και ας φαίνεται αυτή τη στιγμή έτσι. Αυτό το οποίο συνέβη ήταν το μεγάλο πραξικόπημα της Αγάπης.

Το παράδοξο του πνεύματος εκπονεί περίεργα σχέδια. Εκπονεί σχέδια που δεν πυροδοτούν τόσο τα μυαλά στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά πυροδοτούν τις καρδιές! Το πνεύμα, αν και το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε άλλη μία, δεν βλέπει μέσα από την νοητική διαδικασία. Αυτό μέσα από το οποίο ενεργοποιείται το πνεύμα είναι η καρδιά σας, η αλληλεγγύη των ψυχών.

Φάνηκε να θυσιάζεται ο Δαβίδ, ενώ στην πραγματικότητα ο Δαβίδ ουδέποτε θυσιάστηκε. Ο Δαβίδ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει: ενεργοποίησε όλους τους Δαβίδ παντού σε όλη την υφήλιο.  Ενεργοποίησε την συνειδητότητα, την ποιότητα, και την αγάπη, οι οποίες είχαν όντως μπει σε μία λανθάνουσα κατάσταση. Ενεργοποίησε τις ψυχές. Αυτό είναι η νίκη σας. Και αυτή είναι η νίκη της Γαίας. Και αυτή είναι η νίκη όλης της ανθρωπότητας.

Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η αληθινή αφύπνιση και εννοούμε αληθινή αφύπνιση την γείωση της αφύπνισης. Εννοούμε αληθινή αφύπνιση, την αλλαγή στην πράξη και στην δράση. Και περιμένετε, αγαπητοί φίλοι, κρατήστε τα άλογα σας, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες εξελίξεις. Θα ακολουθήσουν και άλλα γεγονότα, γιατί η εικόνα δεν έχει ολοκληρωθεί. Γιατί μόλις πριν από λίγο η πέτρα έπεσε στη θάλασσα και οι ρυτιδώσεις μόλις ξεκίνησαν.

Τα Πράγματα Δεν Είναι όπως Φαίνονται

Αυτό που φάνηκε σαν νίκη θα αποδειχθεί ότι ήταν πολύ διαφορετικό και αυτό που φάνηκε σαν ήττα θα αποδειχθεί ότι ήταν η μεγάλη νίκη της συνειδητότητας, η μεγάλη νίκη της συνειδητότητας της Αγάπης. Θα το ξαναπούμε:

Είναι η πρώτη φορά που συλλογικά και με επίγνωση και συνειδητά, η κρίσιμη μάζα πίστεψε αυτό που ένιωσε και όχι αυτό που έβλεπαν τα μάτια της. Στάθηκε με εμπιστοσύνη απέναντι σε αυτό το γεγονός. Απέναντι σε αυτή την πλειάδα γεγονότων που όμως είναι ένα. Είναι μεγάλη η ενεργοποίηση. Είναι ο πραγματικός ερχομός. Είναι η αληθινή επιστροφή. Για να γειωθεί η αληθινή επιστροφή χρειάστηκε να φανεί ότι «θυσιάζεται» ένα βρέφος, προκειμένου τα ένστικτα όλων των ψυχών να ενεργοποιηθούν σε όλο το παγκόσμιο δικτύωμα. Και ενεργοποιήθηκαν.

Χρειάστηκε να φανεί η αποκρουστικότητα της παλιάς συνειδητότητας, προκειμένου περισσότερες ψυχές να συμπαραταχτούν με τη νέα συνειδητότητα. Χρειάστηκε να φανεί η αποκρουστικότητα του προσώπου της διττότητας προκειμένου περισσότερες ψυχές, περισσότερες καρδιές να στρέψουν την πλάτη τους σε αυτό και να συμπαραταχτούν με την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ακόμη το πνεύμα. Αλλά η ψυχή καταλαβαίνει την αλληλεγγύη. Και έτσι αγαπητοί φίλοι τίποτα από όσα φαίνεται δεν είναι έτσι πραγματικά.

Καταλαβαίνουμε ότι σήμερα είναι ημέρα, η ώρα, που θέλετε πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για το μέλλον. Όμως θα σας πούμε ότι υπάρχει ένας περιορισμός και ο περιορισμός είναι ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε σε σας πληροφορίες που θα επηρεάσουν τον τρόπο που θ' ασκήσετε την δική σας ελεύθερη βούληση. Θα μεταφέρουμε τις πληροφορίες οι οποίες σέβονται την συνειδητότητά σας,  υποκλίνονται στην διαδρομή σας, πρακτικά και κυριολεκτικά τιμούν αυτό που είστε και αυτό που ανακτάτε. Γιατί μην γελιόσαστε, τον προηγούμενο καιρό και τον καιρό που θα ακολουθήσει, πραγματικά ανακτάτε την νέα συνειδητότητα. Τώρα πραγματικά την φέρετε και τώρα πραγματικά αυτή αρχίζει να ζει μέσα σας.

Θυμηθείτε το Οδοιπορικό του Μιχαήλ Θωμά

Οπότε, αγαπητοί φίλοι, είμαστε ανοιχτοί στις ερωτήσεις σας και με αφορμή  τις δικές σας ερωτήσεις μπορεί να πούμε και άλλα πράγματα τα οποία θα κριθούν εκείνη την ώρα κατάλληλα. Μην ξεχνάτε πριν ξεκινήσουμε πως ο θόλος της Ελλάδας έχει σταθεροποιηθεί. Η συχνότητα της Ελλαϊδας έχει γειωθεί ολικά. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα πισωγυρίσματος, όμως το θηρίο θα καταρρεύσει με άσχημους και  κακόηχους βρυχηθμούς. Μην φανταστείτε ότι αυτή η αρχή του τέλους της διττότητας θα γίνει μέσα σε πέπλα χάρης και γλυκύτητας. Η διττότητα βγάζει τις τελευταίες της κραυγές και θα είναι κακόηχες. Μην σας τρομάξουν. Μην περιμένετε ότι μετά από μία τόσο μακρά κυριαρχία μέσα στη συνειδητότητα θα εγκαταλείψει έτσι απλά.

Ίσως τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα απ΄ όλες να θυμηθείτε  το Οδοιπορικό του Μιχαήλ Θωμά. Και να θυμηθείτε ότι λίγο πριν φτάσει να καθίσει στον θρόνο του, έκανε την αναμέτρηση με το ΑΥΤΟ. Είναι το ΑΥΤΟ, και είναι το συλλογικό ΑΥΤΟ, και είστε απέναντι του.

Μεγάλη τιμή και σεβασμός αποδίδεται προς εσάς, από όλες τις ιέρειες που είναι στη Γαία όλο αυτό το διάστημα γιατί όλες οι ιέρειες που υπηρέτησαν ποτέ στη Γαία, βρίσκονται γύρω από την πλανητική συνειδητότητα και κρατούν το πεδίο σταθερό και βοηθούν τις ψυχές να εμπιστευτούν αυτό το άνοιγμα που συμβαίνει. Είναι η χρονιά της Θεϊκής Μαγείας και είναι η χρονιά της Μαγικής Καρδιάς.

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Για τις ερωτήσεις - απαντήσεις, ακούστε το ηχητικό στην αρχική σελίδα

 © 2015 Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Αγγελική Βασιλοπούλου