Σμαραγδένιος Κύκλος

18 Φεβρουαρίου 2015

ή Ταν ή επί Τας

Καλώς ήρθατε αγαπητοί φίλοι σε μια ακόμη επικοινωνία μέσα στην συνειδητότητα, μέσα στην συνειδητότητα των εαυτών σας και όλων των υπολοίπων που βρίσκονται γύρω σας, που σας συνοδεύουν, σας συντροφεύουν, στηρίζουν και βλέπουν σε εσάς αυτό που αληθινά είστε.

Εδώ που βρίσκεται ο κόμβος του χωροχρόνου σας μόνο μια φράση ταιριάζει για να ξεκινήσει αυτή η επικοινωνία. Και η φράση είναι αρχαία και το νόημα είναι το ίδιο και η χρησιμότητα της στιγμής είναι επίσης η ίδια και η φράση είναι «ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς».

 Όμως αυτό το «ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς» δεν είναι αλήθεια πολεμικό γιατί δεν πρόκειται να συμβεί κανένας πόλεμος. Όμως σε εσάς που το απευθύνουνε σίγουρα πυροδοτεί πολύ περισσότερα από ότι αυτές οι τέσσερις λέξεις. Μεταφέρει πληροφορίες που μπορούν να χωρέσουν σ' αυτές τις τέσσερις λέξεις μόνο μέσα από υπερβατικούς, πνευματικούς τρόπους επικοινωνίας.

 Το ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς είναι ένας τρόπος να φέρουμε την συνειδητότητα σας σε μια επίγνωση, σε μια συνειδητοποίηση και σε μια υψηλότερη παρουσία στις τρέχουσες ροές. Ή το πνεύμα είναι αλήθεια και έχει δίκιο ή η πραγματικότητα είναι αλήθεια και έχει δίκιο. Ή αυτό που νιώθετε είναι αλήθεια ή αυτό που σας λένε είναι αλήθεια. Ή αυτό που αισθάνεσαι θ' αναγνωρίσεις και σ' αυτό θα στηριχθείς, ή θα στηριχθείς σ' αυτό που σου λένε. Δεν υπάρχει ενδιάμεσος τόπος ή κόμβος για να ακουμπήσεις και να στηρίξεις την συνειδητότητα σου.

Αγαπημένε μας φίλε και αγαπημένη μας φίλη και αγαπημένοι φίλοι, είστε παρόντες και παρούσες σε περιόδους όπου τα πάντα αλλάζουν, όπου τα πάντα βρίσκονται στον μεγάλο κοχλασμό και όσο πιο πολύ ο κοχλασμός ετοιμάζεται να φτάσει στην ύψιστη του θερμοκρασία, τόσο περισσότερο η αλήθεια αυτών των τεσσάρων λέξεων πρέπει να γίνει κατανοητή μέσα σας.

Δεν μπορείτε να ζείτε στις μέρες και στους μήνες που τρέχουν με μια συνειδητότητα αναποφάσιστη ως προς το που στέκεται, τι πιστεύει. Δεν έχετε την πολυτέλεια να είστε αναποφάσιστοι για το τι πιστεύετε. Καλείστε να είναι πολύ καθαρή η αντίληψη σας ως προς το τι πιστεύετε και τι εμπιστεύεστε. Καλείστε να ενώσετε ασυνέχειες μέσα στην συνειδητότητα ανάμεσα στην 3η διάσταση της αντίληψης σας και στην 5η διάσταση της αντίληψης σας. Υπάρχουν ασυνέχειες ακόμα, και είναι φυσικό και δεν είναι καθόλου περίεργο. Είναι προφανέστατο ότι δεν υπάρχει μια συνεχής ροή από την κατάσταση της γαλήνης, της δημιουργικότητας και της αγάπης προς την τρέχουσα πραγματικότητα που εσείς ζείτε.

Όμως, αγαπητοί φίλοι, θα πρέπει να σας καλέσουμε σε επίγνωση και θα πρέπει να σας παροτρύνουμε να συνειδητοποιήσετε αυτά που ήδη νιώθετε. Οι πληροφορίες μέσα στο σύστημα πραγματικότητας που τώρα ζείτε  την δική σας πνευματική εμπειρία είναι τόσες πολλές, που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έντεχνα συγκαλύπτουν αυτά που νιώθετε και εσείς δεν μπορείτε να τα αναγνωρίσετε. Θέλουμε λοιπόν να σας παροτρύνουμε να γίνετε λίγο πιο οξυδερκείς σε αυτά που νιώθετε, να μπορείτε να ασκήσετε την παρατηρητικότητα σας και την επίγνωση σας. Θέλουμε να σας ρωτήσουμε ή να σας φέρουμε το ερώτημα εάν με όλα όσα ακούγονται από όλα τα μέσα, από όλους τους ατραπούς πληροφοριών αληθινά μέσα σας νιώθετε ανησυχία.

Και αφού θα σας αφήσουμε λίγα δευτερόλεπτα, γιατί δεν χρειάζονται περισσότερα, θα πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι αληθινά μέσα σας, στα ψυχικά πεδία σας, δεν  υπάρχει ανησυχία. Θα σας ρωτήσουμε αν τα νέα που ακούγονται με διάφορους τρόπους όντως, δικαιολογημένα πρέπει να τα φοβάστε. Και αν σας ρωτήσει κάποιος «φοβάστε;» τότε θα διαπιστώσετε ότι βαθύτερα στα ψυχικά σας πεδία, δεν φοβάστε. Αυτό θα μας φέρει σε ένα επόμενο ερώτημα.

Είστε αφελείς; Γιατί δεν φοβάστε; Γιατί δεν ανησυχείτε; Αυτή την διαδικασία συνειδητής διάκρισης, είναι το πρώτο που χρειάζεται σήμερα να φέρουμε απόλυτα ξεκάθαρα στην γνώση σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν αγωνιάτε και η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάστε και η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε καθόλου στρες βαθύτερα μέσα σας.

Γιατί λοιπόν αφού αυτή είναι η πραγματική κατάσταση μέσα στο ψυχικό σας πεδίο, εσείς δεν της επιτρέπεται να αναγνωριστεί συνειδητά ώστε να πάρετε αυτή την θέση στο συνειδητό σας;

Είναι μια μικρή διαδρομή αυτή, το να το επιτρέψετε να ανέβει στο συνειδητό και να πάρει την πρέπουσα θέση της η γνώση που ήδη έχετε.

Η μεταμόρφωση γίνεται μέσω της εμπιστοσύνης. Όχι μιας εμπιστοσύνης η οποία δεν έχει λόγο, δεν έχει αιτία και είναι από το πουθενά. Η μεταμόρφωση γίνεται μέσα από μια εμπιστοσύνη σε αυτό που ήδη είναι αλήθεια και σε αυτό που ήδη συμβαίνει. Η εμπιστοσύνη δεν ακουμπά ποτέ σε κάτι άγνωστο, γιατί δεν μπορεί να χτιστεί, ούτε να δομηθεί πάνω σε κάτι άγνωστο. Η εμπιστοσύνη έχει λόγο και αιτία τα οποία απλά δεν είναι αναγνωρίσιμα και κατανοητά στο συνειδητό της τρίτης διάστασης. Η μεταμόρφωση η οποία πάει να συμβεί στην ανθρωπότητα και βρίσκεται βεβαίως σε κορυφωτικές στιγμές στηρίζεται σε αυτή την εμπιστοσύνη.

Στην εμπιστοσύνη της γνώσης που υπάρχει ήδη μέσα σας. Η γνώση σας για τα γεγονότα υπάρχει πολύ πριν από τα γεγονότα. Η γνώση σας για το αν εγκυμονούν όντως κίνδυνο, υπάρχει ήδη μέσα σας. Η γνώση σας για το αν πρέπει να φοβηθείτε υπάρχει ήδη μέσα σας, και άρα ξέρετε ήδη την απάντηση. Πιστεύετε ότι τα ψυχικά σας πεδία σάς λένε ψέματα; Ενώ οι ειδήσεις σάς λένε αλήθεια;

Τελικά από πού έρχεται η αλήθεια; Έρχεται από τα κουτιά της τηλεόρασης και από το ίντερνετ ή έρχεται και βρίσκεται από εκεί όπου υπάρχει η γνώση σας;

Όλοι γνωρίζετε ότι η συνειδητότητα και η νοημοσύνη της καρδιάς γνωρίζει πριν από τα γεγονότα τα γεγονότα. Εν Ενώ ο νους σας γνωρίζει τα γεγονότα αφού συμβούν ή την ώρα που γίνονται τα γεγονότα. Ή τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς λοιπόν. Θα μείνετε να περιμένετε τα γεγονότα ή θα αναγνωρίσετε αυτό το οποίο ήδη γνωρίζετε και θα αναπνέετε με ρυθμό, με γαλήνη και ισορροπία; Θα περιμένετε κρεμάμενοι από μια κλωστή που δεν είναι καν δική σας; Πώς θα τοποθετηθείτε και ποια θέση θα πάρετε;

Αγαπητοί φίλοι, η μεταμόρφωση είναι η εμπιστοσύνη που εσείς συνειδητά αναπτύσσετε στηριζόμενοι σε αυτό που ήδη γνωρίζετε μέσα σας. Αυτή η εμπιστοσύνη σίγουρα δεν ανήκει στη συνειδητότητα της 3ης διάστασης. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι ο κρίκος και η χορδή που ενώνει την ανώτερη σας συνειδητότητα με την 3η διάσταση. Είναι ο κρίκος της Θεϊκής γνώσης και είναι μια εμπιστοσύνη που δεν είναι ούτε τυφλή, ούτε σε άγνοια, ούτε μια προβολή, ούτε μια πρόβλεψη ενός μέλλοντος. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι η εμπιστοσύνη που καλείστε αυτή την νέα σελήνη να συνειδητοποιήσετε.

Θα εμπιστευτείς αυτό που γνωρίζεις ήδη μέσα σου; Την ώρα που τίθεται η ερώτηση «εάν είσαι σε ισορροπία» αμέσως μπορείς να αναγνωρίσεις αν το δικό  σου ψυχικό πεδίο ανησυχεί, φοβάται ή αγωνιά. Την ώρα που σου θέτουμε το ερώτημα, αμέσως αναγνωρίζεις την απάντηση μέσα σου.

Αγαπημένε μας φίλε, μήπως είναι η ώρα να κάνεις μόνος σου τις ερωτήσεις στον εαυτό σου για οτιδήποτε σε απασχολεί από τα πολύ μεγάλα και συλλογικά μέχρι τα πιο προσωπικά και ατομικά;

Μήπως είναι η ώρα να διαπιστώσεις ότι γνωρίζεις;

Μήπως είναι η ώρα να διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεσαι προφήτες;

Μήπως είναι η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι οι προφήτες χρειάζονταν όταν εσύ δεν μπορούσες να νιώσεις αυτό που γνωρίζεις;

Μήπως είναι η ώρα να κόψεις τις χορδές της προφητείας για να μπορέσεις να στηριχθείς στην αλήθεια της γνώσης που φέρεις ήδη μέσα σου; Μιας γνώσης η οποία δεν είναι γενική και αόριστη, αλλά που γίνεται πολύ συγκεκριμένη στην απάντηση της για οποιαδήποτε ερώτημα εσύ της θέσεις.

Αυτή η γνώση μέσα σου γνωρίζει αν πρέπει αυτή την στιγμή να ανησυχείς για τα συλλογικά δρώμενα. Γνωρίζει αν πρέπει να πας να κάνεις αναλήψεις. Γνωρίζει αν πρέπει να πας να αγοράσεις προμήθειες, γνωρίζει αν θα έρθουν τα χρήματα που χρειάζεσαι σε εσένα. Τι λείπει; Η δική σου συνειδητή τοποθέτηση απέναντι της. Δηλαδή ότι ο δικός σου συσχετισμός και η δική σου σύνδεση μέσα από τον συνειδητό σου νου˙ με αυτήν.

Μόνη της, μη αναγνωρισμένη, απλά είναι εκεί και σε περιμένει. Εσύ μαζί της γίνεσαι άφοβος. Εσύ μαζί της δεν χρειάζεσαι να ανοίξεις το κουτί της τηλεόρασης. Εσύ μαζί της γνωρίζεις πριν από τα γεγονότα, τα γεγονότα. Εσύ μαζί της καλλιεργώντας το μαζί της, καλλιεργώντας αυτή την εμπιστοσύνη, ανακαλύπτεις αληθινά τις κρυμμένες διαστάσεις του δικού σου εαυτού. Ανακαλύπτεις εσένα και μαθαίνεις να στηρίζεσαι στον ανώτερο σου εαυτό, στην ανώτερη σου διάνοια.

Μέσα από αυτό διαπιστώνεις ότι ο Θεός είναι κυριολεκτικός και είναι στην πράξη παντού και πάντα. Μέσα από αυτό μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι το Πνεύμα είναι παρόν. Μέσα από αυτό η ραγισμένη, θρυμματισμένη χορδή της εμπιστοσύνης ξαναφτιάχνεται και αποκαθίσταται. Όχι γιατί την αναζητάς μέσα από κάποιο προφήτη που θα σου πει τι θα γίνει, αλλά επειδή αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι μιλάει μέσα σε σένα και ότι η ομιλία της δεν είναι πια τόσο σιωπηλή ή ότι εσύ έχεις πλησιάσει πολύ κοντά της και μπορείς να την ακούς.

Όχι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα κλείσουν τα ΑΤΜ στην Ελλάδα. Δεν θα καταστραφεί η χώρα. Δεν θα πατώσει η οικονομία της και δεν πρόκειται να γίνει κανένα καταστροφικό σενάριο από όλα αυτά τα οποία πολύ σκόπιμα μεταβιβάζουν μέσα στον νου σου. Αν συνειδητοποιήσεις ότι δεν νιώθεις καμία αγωνία, τότε όλα αυτά που χρησιμοποιούνται δεν θα έχουν αντικείμενο. Όλα αυτά που ακούς, όλο αυτό που συμβαίνει είναι για να απορρίψεις το συσχετισμό της γνώσης που έχεις ήδη έτοιμη και να δεχθείς τον συσχετισμό σου με αυτά τα οποία ακούς γύρω σου. Εάν εσύ το κάνεις, τότε αυτό είναι η απάντηση του Πνεύματος μέσα στην ύλη. Τότε σε αυτό κανένας δεν μπορεί να πει κάτι, γιατί τότε αυτό γίνεται η δική σου βούληση ζωής.

Όμως σήμερα ερχόμαστε να σε κουνήσουμε και να σε ξυπνήσουμε έτσι ώστε να συνειδητοποιήσεις ότι αλήθεια μέσα σου δεν φοβάσαι, να το ανακαλύψεις, όχι να στο πούμε. Να δεις ότι παρόλα όσα ακούς, κάτι μέσα σου δεν κλονίζεται. Και αυτό δεν είναι ένα μέρος αν-αίσθητο όπως εύκολα θα μπορούσες να πεις, δεν είναι ένα μέρος αποστασιοποιημένο, δεν είναι ένα μέρος που δεν γνωρίζει, δεν είναι ένα μέρος που βρίσκεται σε άλλο κόσμο και σε άλλο χρόνο. Αυτό είναι η γνώση που έρχεται από την νοημοσύνη της καρδιάς σου. Γνωρίζει πριν από τα πράγματα, τα πράγματα.

Οπότε αγαπημένε μας φίλε και αγαπημένη μας φίλη, συνειδητοποίησε ότι γνωρίζεις ήδη την εξέλιξη των γεγονότων και κράτα την ενέργεια μέσα από τον συνειδητό σου νου σε αυτό που ήδη γνωρίζεις. Κράτα τον νου σου, την θέση σου, εκεί όπου είναι η απάντηση, εκεί όπου είναι η πληροφορία σου. Εάν το Πνεύμα δεν έχει λόγο να ανησυχεί, εσύ γιατί πρέπει να ανησυχείς; Εάν αυτό που νιώθεις δεν έχει αγωνία, και το Πνεύμα στο λέει ότι δεν έχει αγωνία, εσύ γιατί πρέπει να πριμοδοτήσεις την αγωνία; Εσύ γιατί στρέφεις την πλάτη σου στον Θεό μέσα σου; Εσύ γιατί κλονίζεις την χορδή της εμπιστοσύνης στην γνώση που μεταδίδεται κάθε στιγμή μέσα σου;

Μα ναι, είναι η νέα σελήνη στην συλλογική συνειδητότητα και η συλλογική συνειδητότητα στηρίζεται στην ικανότητα να εμπιστεύεσαι την γνώση μέσα σου, αυτό που γνωρίζεις μέσα σου. Ακόμα κι αν κάποιες φορές μπερδευτείς, ακόμα κι αν κάποιες φορές ερμηνεύσεις λάθος, συντριπτικά τις περισσότερες φορές δεν θα πέσεις έξω, γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πεις ψέματα στην νοημοσύνη της καρδιάς σου με το μυαλό σου.

Είναι πολύ δύσκολο εάν μέσα σου νιώθεις φόβο, να πεις ότι δεν τον νιώθεις. Είναι πολύ δύσκολο αν μέσα σου υπάρχει αγωνία, να μην την αναγνωρίσεις. Είναι πολύ δύσκολο να σταθείς απέναντι στην νοημοσύνη της καρδιάς σου συνειδητά και να ερμηνεύσεις λάθος. Σχεδόν δεν γίνεται.

Γιατί λοιπόν αγαπημένε μας φίλε, ψυχή του Πνεύματος ενσαρκωμένη, αρνείσαι αυτό που ήδη γνωρίζεις. Γιατί αρνείσαι την δύναμη που φέρει η δική σου εμπιστοσύνη στην γνώση σου; Γιατί ακόμα συνεχίζεις να διατείνεσαι ότι δεν μπορείς να ακούσεις τον Θεό να σου μιλά και να σου δίνει απαντήσεις; Γιατί ακόμα στηρίζεσαι σε ψευδοπροφήτες των μέσων επικοινωνίας ή σε ψευδοπροφήτες κυριολεκτικούς και σωματικούς; Γιατί περιμένεις ξένοι να σου πουν την αλήθεια; Γιατί περιμένεις μυαλά άλλα από την δική σου καρδιά, να σου ανακοινώσουν την γνώση των ουρανίων; Γνωρίζεις. Και γνωρίζεις ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς και γνωρίζεις με τον μαγικό τρόπο της Θεϊκής νοημοσύνης ότι τα πράγματα θα πάνε μια χαρά.

Γνωρίζεις ότι, κι ας φαίνεται ότι τώρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω, με κάποιον τρόπο που δεν είναι σε σένα να κατανοήσεις, το Πνεύμα μιλά μέσα σου και σου λέει τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ακόμα καλύτερες καταστάσεις και τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Γιατί δεν θέλεις αυτό που γνωρίζεις να το αναγνωρίσεις; Γιατί δεν θέλεις, αφού το ξέρεις, να το φέρεις στο συνειδητό; Και γιατί δεν θα ήθελες να ζήσεις την σημερινή ημέρα επιδιορθώνοντας, αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη στην γνώση που θα σε μεταμορφώσει; Και θα σε μεταμορφώσει αυτή η εμπιστοσύνη αν αρχίσεις αυτό που γνωρίζεις να το αναγνωρίζεις. Αν η εμπιστοσύνη αρχίσει να ανακτάται, αυτό θα φέρει μια φυσική και ολική μεταμόρφωση του δικού σου είναι. Όλη η πραγματικότητα μεταμορφώνεται έτσι.

Αυτή είναι η νέα σελήνη της μεταμόρφωσης μέσω της εμπιστοσύνης και μεταμορφώνεται συλλογικά για την χώρα σου, μεταμορφώνεται συλλογικά για την Γαία σου, μεταμορφώνεται συλλογικά για τον εαυτό σου. Το άλμα της Ελλάδος και του καθενός μέσα σε αυτήν, είναι ότι όλοι πια γνωρίζετε ότι είστε ήσυχοι. Αυτό είναι το άλμα! Ότι η συντριπτική πλειοψηφία για κάποιον μη εξηγήσιμο λόγο δεν ανησυχεί! Τα ψυχικά πεδία δεν ταράζονται ιδιαίτερα, δεν κλονίζονται! Αυτή η νέα σελήνη είναι η σελήνη της αναγνώρισης, για αυτό είναι η σελήνη της μεταμόρφωσης. Εάν αναγνωριστεί αυτό που συμβαίνει στην συλλογική συνειδητότητα, αυτό θα μεταμορφώσει εσένα ως άτομο, την ενέργεια της χώρας σαν χώρα και φυσικά την ολική συλλογική συνειδητότητα της Γαίας.

Τι πάει να συμβεί; Το ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Ή τώρα θα ανακτηθεί η χορδή της εμπιστοσύνης που θα συνδέσει εσένα κυριολεκτικά με τον ανώτερο σου εαυτό και τον νου του και θα πάψεις να περιμένεις οποιοδήποτε προφήτη και ψευδοπροφήτη να σου πει τι θα γίνει ή θα συνεχίσεις να νιώθεις αυτά που νιώθεις και να τα αγνοείς ή να κάνεις ότι τα αγνοείς ή να παραβλέπεις ότι τα γνωρίζεις.

Φυσικά μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις, εξάλλου τι Πνεύμα θα ήσουν αν δεν θα μπορούσε να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις! Όμως η δική μας σχέση, η δική σου με εμάς, είναι μια σχέση η οποία έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να βοηθάμε, να διευκολύνουμε την ανάκτηση της ολικής σου επίγνωσης. Να βοηθάμε να διευκολύνουμε, αυτό που λίγο χρειάζεται να ανέβει πιο πάνω στο συνειδητό που είναι έτοιμο για να ανέβει στο συνειδητό. Μας έχεις δώσει σαφείς οδηγίες και έρχεσαι σε εμάς γνωρίζοντας  βαθύτερα μέσα σου ποιες είναι οι οδηγίες μας. Και σήμερα κάνουμε και πάλι ακριβώς αυτό.

Αλήθεια, πόσα από αυτά που έχουμε πει 14 χρόνια τώρα δεν τα γνώριζες; Την ώρα που τα ακούς, τα αναγνωρίζεις και την ώρα που λέγονται αυτομάτως είναι γνωστά, αυτομάτως ξέρεις ότι είναι έτσι. Γιατί άραγε; Γιατί τα γνώριζες ήδη μέσα σου! Γιατί με την νοημοσύνη της καρδιάς σου, μέσα στο ανθρώπινο πεδίο, νιώθεις την απάντηση, αισθάνεσαι αυτό που αισθάνεσαι. Αισθάνεσαι καλά, παρότι ακούς δυσοίωνα δεδομένα. Μπορεί στην επιφάνεια να φαίνεται ότι ταράζονται τα νερά σου αλλά βαθύτερα μέσα σου, σού είναι πια ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν ταράζεται. Έχεις πάθει Θεϊκή απάθεια; Ας είναι!!! Αυτή η Θεϊκή απάθεια στηρίζεται στην Θεϊκή γνώση η οποία φέρνει μια εύλογη εμπιστοσύνη, η οποία μεταμορφώνει εσένα σε αυτό που αληθινά είσαι. Τι αληθινά είσαι; Ένα μεγαλειώδες ον. Σιγά μην περιμένεις να σου πουν άλλοι τι πρέπει να κάνεις, να σου πει η πραγματικότητα που εσύ την έχεις δημιουργήσει για να είσαι κύριος της. Μπορεί αυτό που εσύ έχεις δημιουργήσει για να το κατανοήσεις ολικά και να γίνεις μάστερ του, να σου πει τι θα κάνεις εσύ;

Κάπου έχασες την σειρά των πραγμάτων. Κάπου πίστεψες ότι αυτή η πραγματικότητα θα σου πει τι θα κάνεις και όχι ότι εσύ είσαι εδώ για να αποφασίσεις τι θα κάνεις με την πραγματικότητα.

Σήμερα λοιπόν, τα νέα έχουν ως εξής. Την προηγούμενη φορά παραδώσαμε σε εσένα μια καυτή πατάτα ή μια καυτή πέτρα όπως προτιμάς, επιλέγεις˙ και σου είπαμε ότι εσύ είσαι ο δημιουργός και δική σου είναι η ευθύνη. Εσύ έχεις να αποφασίσεις πως θα τοποθετήσεις την συνειδητότητα σου. Σήμερα πάμε ένα βήμα παρακάτω και σου λέμε ότι είναι η ευθύνη σου να τοποθετήσεις την συνειδητότητα σου γιατί είναι η ώρα να αναγνωρίσεις αυτό που ήδη γνωρίζεις. Δεν σου λέμε που να ακουμπήσεις την συνειδητότητα σου γιατί αυτό σίγουρα δεν θα ήταν κάτι το οποίο ένας δημιουργός θα έλεγε σε έναν άλλον.

Σου λέμε λοιπόν  ότι το επόμενο βήμα είναι να αναγνωρίσεις το πόσο καλά νιώθεις στο ψυχικό σου πεδίο, πόσο ήρεμο είναι το ψυχικό σου πεδίο, πόσο ισορροπημένο είναι το ψυχικό σου πεδίο, την ίδια ώρα που στην επιφάνεια και απ' έξω γίνεται τεράστιος αναβρασμός. Σου λέμε ότι η κατάσταση του ψυχικού σου πεδίου, το πώς νιώθεις βαθύτερα είναι η γνώση που έχεις για την εξέλιξη των γεγονότων. Σου λέμε πως με βάση την δική σου γνώση, γνωρίζεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά.

Μπορεί να συμβούν ανατροπές, μπορεί να συμβούν επιπλοκές αλλά εσύ γνωρίζεις ήδη ότι όλο αυτό θα τελειώσει αίσια. Γνωρίζεις ήδη ότι δεν χρειάζεται να τρέξεις να κάνεις κάτι. Γνωρίζεις ήδη όχι μόνο την στιγμή της διαδρομής, γνωρίζεις ήδη πολύ πιο μπροστά στην διαδρομή.

Είχαμε πει λίγες επικοινωνίες πριν, ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι να στηρίξεις αυτόν στον οποίον έχεις μεταφέρει την διαχείριση της πραγματικότητας έτσι όπως την καταλαβαίνεις, σαν χώρα. Τότε ήταν άλλος αυτός και τώρα είναι άλλος αυτός, αλλά εμείς και πάλι θα σου πούμε το ίδιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αναγνωρίσεις ότι δεν υπάρχει ανησυχία βαθύτερα μέσα σου, άρα τα πράγματα θα είναι καλά. Και να στηρίξεις με την συνειδητότητα σου αυτόν ο οποίος σε εκπροσωπεί σε ένα μεγαλύτερο προσκήνιο της πραγματικότητας.

Δεν έχει σημασία αν είναι κόκκινος, πράσινος, κίτρινος, μπλε. Δεν έχει σημασία πως είναι και τι είναι. Σημασία έχει ένα πράγμα, εσύ συνειδητά να δημιουργήσεις συνοχή στο πεδίο σου. Στο πεδίο του εαυτού σου και στο πεδίο της ευρύτερης πραγματικότητας. Όποιος και να είναι αυτός, για άλλη μια φορά σου λέμε εσύ πρέπει να στηρίξεις και το έχεις κάνει σε έναν μεγάλο βαθμό και σήμερα το λέμε γιατί θέλουμε να γίνει πιο ολικό. Δημιούργησε με την πρόθεση σου και την στήριξη σου ένα ενιαίο πεδίο με αυτόν και με αυτούς που έχεις βάλει να διαχειριστούν το συλλογικό μιας ομάδας. Κάνε λοιπόν εσύ αυτό που τόσο καλά γνωρίζεις και ούτως ή άλλως έκανες και κοίτα να δεις τι μαγικά πράγματα θα συμβούν στην σκηνή του θεάτρου της ανθρωπότητας. Κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι πραγματικότητες και άσε τους άλλους να απορούν πως έχουν γίνει όλα αυτά τα ασύλληπτα και εσένα να χαμογελάς στο τέλος ενός αγώνα ή μιας παράστασης, της οποίας το τέλος γνώριζες πολύ πριν το δεις.

Σήμερα λοιπόν αγαπημένε μας, σε αυτή την νέα σελήνη της μεταμόρφωσης μέσω της εμπιστοσύνης, της εμπιστοσύνης προς την γνώση μέσα σου, σε καλούμε να βάλεις το δαχτυλάκι σου συνειδητά. Πρώτα σε εσένα στην συνειδητή αναγνώριση της γνώσης και μετά στην συνειδητή συμμετοχή και στήριξη στις ενέργειες που ο ίδιος και η πλειοψηφία της συνειδητότητας έβαλαν ως εκπρόσωπους στο μεγαλύτερο συλλογικό γίγνεσθαι.

Θυμήσου ότι όπου υπάρχει ένωση, υπάρχει ισχύς. Θυμήσου ότι δεν έχεις τίποτα να μοιράσεις με κανένα χρώμα. Συμπαθείς, δεν συμπαθείς είναι αδιάφορο στο Πνεύμα. Το Πνεύμα κοιτάει πάντα τον ενεργειακό ιστό. Το Πνεύμα κοιτάει αν υπάρχει συνοχή, αν υπάρχει υποστήριξη, αν υπάρχει η κατάλληλη φόρτιση. Η πραγματικότητα δημιουργείται μέσα από ουδετερότητες, μέσα από ουδέτερες εκτιμήσεις. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να εκδηλώσει τις πραγματικότητες που εσύ θέλεις, θα εκδηλώσει την ενέργεια ως είναι. Η ενέργεια ως είναι ή έχει συνοχή και είναι ισχυρή ή είναι ασύνεκτη και είναι ασθενής.

Συνδημιουργείς αυτή την καλύτερη πραγματικότητα. Ε, καιρός είναι να στηρίξεις και άλλους που θέλουν να φέρουν αυτή την καλύτερη πραγματικότητα. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, ο μόνος τρόπος για να βασιλέψει κάτι καλύτερο είναι η ένωση. Ένωσε λοιπόν τις ενέργειες σου, κάνε την υπέρβαση σου εμπιστευόμενος αυτό που γνωρίζεις ενώ δεν έχεις κανένα λογικό στοιχείο για να το κάνεις, αλλά έχεις ένα πνευματικό στοιχείο για να το κάνεις και διέψευσε τις Κασσάνδρες για άλλη μια φορά οι οποίες ούτε καν ξέρουν το πώς δημιουργείς τις πραγματικότητες σου. Όμως γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χειραγωγούν εσένα για να δημιουργήσεις τις πραγματικότητες που εκείνες θέλουν...

Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή η οποία συμβαίνει ενεργειακά μέσα στην Γαία. Κάποτε ως Έλληνες ενωθήκατε και κάνατε κάτι που κανένας δεν περίμενε. Μετά από τέσσερις αιώνες υποταγής, σηκώσατε κεφάλι! Αν τότε ρωτούσατε την λογική σας ή αν υπήρχε τηλεόραση, θα ήταν δεδομένο ότι αυτό ήταν προδικασμένο σε αποτυχία. Ούτε οι αριθμοί ούτε κανένα δεδομένο μπορούσε να πιθανολογήσει την ανατροπή που έγινε.

Είστε αρκετά χρόνια μετά και η ανθρωπότητα πάει να κάνει το ίδιο σε ένα συλλογικό επίπεδο. Αυτό το οποίο πάει να συμβεί είναι ότι η ανθρωπότητα πάει να πετάξει από πάνω της τους επιμελητές της ή τους εξουσιαστές της. Η συλλογική συνειδητότητα να πάρει την θέση της και να πετάξει απ' έξω τον προκάτοχο. Αυτόν ο οποίος διηύθυνε την ορχήστρα της ανθρωπότητα χωρίς να του πέφτει λόγος. Είστε λοιπόν σε ένα σημείο που είναι όντως ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς και όπου αυτά που η νέα σελήνη σάς ζητά είναι το άλμα στο μέλλον. Όχι όμως να πάτε εσείς στο μέλλον, να ενώσετε το μέλλον που υπάρχει μέσα σας ως γνώση. Και να στηριχθείτε σε αυτό γιατί αυτό είναι το μέλλον για να το φέρετε τώρα στο παρόν.

Αγαπημένοι μας ακροατές και συμμέτοχοι σε αυτό το τεράστιο εγχείρημα στο οποίο εσείς κάνετε, κάπως όλοι μαζί συμμετέχουμε σε αυτό το εγχείρημα. Eμείς ως βοηθοί, εσείς ως οι κυρίως πρωταγωνιστές του και οι τελικοί καθοριστές του.

Αγαπημένοι μας φίλοι, μεγάλες ψυχές σε μικρά περιβλήματα, μεγάλες διάνοιες σε περιορισμένες βιολογίες, γνωρίζετε. Γνωρίζετε αν τα πράγματα πάνε καλά. Γνωρίζετε αν το μέλλον είναι καλό. Σας καλούμε να κρατήσετε την ενέργεια της Ελλαΐδος που γνωρίζετε ότι έχετε, ζωντανή στο συνειδητό σας. Σας ζητούμε να υπερβείτε την λογική της 3ης διάστασης, να αποτινάξετε την χειραγώγηση από τα μυαλά σας και να εγκαθιδρύσετε την γνώση που υπάρχει μέσα σας από την ανώτερη σας νοημοσύνη στο συνειδητό σας να βασιλέψει. Σας καλούμε και σας ζητούμε να κάνετε το άλμα που δικαιούστε και αξίζετε. Να κρατήσετε και να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη της γνώσης και να μεταμορφώσει εσάς και την πραγματικότητα σας.

Αυτοί οι οποίοι φαίνονται να βρίσκονται στο κυρίως προσκήνιο των αλλαγών της μεταμόρφωσης που πάει να συμβεί περιμένουν την στήριξη. Την στήριξη όχι του μυαλού σας, την στήριξη της ενέργειας σας. Αν εσείς εμπιστευτείτε αυτό που ήδη γνωρίζετε, τότε τους μεταφέρετε με μεγαλύτερο σθένος και καθαρότητα την γνώση σας στον νου τους. Αυτό θα οδηγήσει εκείνους με την σειρά τους στις ορθές κινήσεις και στην αίσθηση και στην βεβαιότητα μιας ισχύος την οποία δεν θα μπορούν να εξηγήσουν. Όμως το Πνεύμα δουλεύει πάντα εκεί όπου οι περισσότερες ψυχές ενώνονται και οι ψυχές δεν ενώνονται ποτέ από τις λογικές σκέψεις. Ενώνονται πάντα μέσα από τις νοημοσύνες της καρδιάς τους.

Όλα αυτά που συμβαίνουν συνδέονται με την Ελλαΐδα. Η Ελλαΐδα είναι μια κατάσταση ελεύθερης ροής μέσα στο Πνεύμα. Η Ελλαΐδα είναι μια κατάσταση της δικής σας συνειδητότητας όπου οι αφέντες έχουν εκπέσει τον θρόνο τους και όπου εσείς είστε ο κύριος του δικού σας χώρου, της δικής σας συνειδητότητας. Η Ελλαΐδα συνδέεται με την απελευθέρωση των ροών μέσα στο φως, δηλαδή μέσα στην γνώση. Για αυτό και η γνώση έρχεται τώρα να γίνει το θέμα της επικοινωνίας. Η αναγνώριση της γνώσης και η επιλογή της θέσης που αντιστοιχεί σε αυτή την γνώση.

Η Ελλαΐδα είναι μια κατάσταση μέσα στην συνειδητότητα που καθώς έχει αρχίσει να αναδύεται φέρνει συγκίνηση στις ψυχές και στις καρδιές αυτών των οποίων είναι μέρη της Γαίας, είναι μέρη αυτού του ασύλληπτου εγχειρήματος να πάτε από το μηδέν στο εκατό. Από το μηδέν ως άγνοια του τι είστε εως το εκατό - την φώτιση. Αυτό είναι ένα ασύλληπτο εγχείρημα για την διάρκεια μιας ανθρώπινης βιολογικής ζωής. Είναι ασύλληπτο, είναι απαράλληλο και για αυτό είναι φυσικό να έλκει τους πάντες, όλες τις συχνότητες και τις ποιότητες από πάρα πολλά πεδία συνειδητότητας.

Η Ελλαΐδα είναι το στοίχημα. Ο κρύσταλλος του Αιγαίου την Ελλαΐδα φέρνει στο φως μια συχνότητα και μια ποιότητα μέσα στις ψυχές, στον νου και στην ολική σας φόρτιση, χωρίς την οποία δεν μπορείτε να φτάσετε στο εκατό. Είναι η συχνότητα της μεταμόρφωσης μέσω της εμπιστοσύνης στην εσωτερική σας γνώση. Είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει μια λέξη γιατί δεν είναι λέξεις. Είναι μια ποιότητα, μια συχνότητα[E1] . Είναι μια ροή τόσο ελεύθερη, όπου κανείς δεν μπορεί να σας εξουσιάσει, να σας χειραγωγήσει. Είναι μια ροή που σας οδηγεί σε μια πραγματικότητα τέλεια ειρηνική με διάχυτη την αγάπη και την ικανότητα επικοινωνίας ως άνθρωπο με άνθρωπο αλλά και ως άνθρωπος με το Πνεύμα. Είναι μια ποιότητα μιας γνώσης που παραλίγο να χαθεί. Αλλά σε πείσμα των αιώνων και των εξουσιαστών της γνώσης διατηρήθηκε - διατηρήθηκε μέσα από θυσίες, από πολέμους που ιδιαίτερα η ελληνική φυλή έκανε. Διατηρήθηκε με μεγάλο κόστος, αλλά όχι πνευματικό. Με μεγάλο κόστος υλικό. Διατηρήθηκε με κόστος σε εφήμερα κορμιά και σώματα. Διατηρήθηκε όμως με μια αφοσίωση και επιμονή μέσα στην συνειδητότητα της ελληνικής ψυχής που δεν είχε ούτε λογική ούτε εξήγηση. Διατηρήθηκε γιατί οι ψυχές γνωρίζουν όπως κι εσείς γνωρίζετε.

Δεν έχει σημασία τα γιατί και τα πως. Αυτή την στιγμή εσείς αποφασίζετε και καθορίζετε πολλά. Πολλά από τα δυναμικά που θα ακολουθήσουν. Δεν έχει σημασία το ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς πόσο μεγάλο, πόσο βαθύ είναι και πόσο μακριά μπορεί να απλώνεται. Σημασία έχει ότι πέρα από τις λέξεις που σήμερα πολύ πολύ συνειδητά χρησιμοποιούμε, ειδικά σε αυτό το τελευταίο κομμάτι, να γνωρίζετε ότι αυτή η επικοινωνία ειδικά για την Ελλαΐδα δεν είναι μια επικοινωνία που αφορά τον λογικό σας νου. Δεν μπορεί να μεταφερθεί σε λέξεις. Χρησιμοποιούμε λέξεις και λογικές φράσεις προκειμένου να μεταφερθεί ο κραδασμός. Προκειμένου να αφυπνιστούν περιοχές στον ψυχικό σας χώρο, όπου καμία λέξη από μόνη της δεν αρκεί για να φτάσει.

Αγαπημένοι μας φίλοι, είπαμε αρκετά και δεν είπαμε πολλά - παρότι μπορεί έτσι να φάνηκε. Είπαμε όμως αυτά τα οποία κατά την δική μας συνειδητότητα ήταν χρήσιμο, σημαντικό και ορθό να ακουστούν αυτή την νέα σελήνη μέσα στον ελλαδικό χώρο που μας φιλοξενεί, που φιλοξενεί τις συνειδητότητες όλων μας. Αν κάτι πολεμάται αυτή την περίοδο, και το πολεμάται είναι με «αι», πολεμάται η ανάδυση της Ελλαΐδος. Αν κάτι διακυβεύεται, διακυβεύεται το τελικό προπύργιο της ελεύθερης ροής της σκέψης, της γνώσης μέσα στην συνειδητότητας.

Είναι μπλόφα. Υπάρχει ήδη η απάντηση και κανείς από εμάς δεν ανησυχεί. Το μέλλον γνωρίζει στους ώμους ποιων ακουμπά και το Πνεύμα γνωρίζει σε ποιες ψυχές έχει δώσει την σκυτάλη για να κινηθούν. Δεν έχετε κανέναν λόγο για να ανησυχείτε αλλά έχετε πολλούς λόγους για να αναγνωρίσετε το πόσο καλά εξελίσσονται τα πράγματα και το πόσο ακόμα καλύτερα θα εξελιχθούν!

Και μέχρι την επόμενη φορά η ευχή μας είναι:

Επιτρέψτε στην μεταμόρφωση μέσω της εμπιστοσύνης να συμβεί μέσα στον καθέναν σας.

Και είναι έτσι.

Διαλογισμός  (Ο διαλογισμός προηγήθηκε της επικοινωνίας)

Οπότε θα σας καλέσω ν' αφήσετε τα μάτια σας να κλείσουν για λίγη ώρα στα ερεθίσματα του εξωτερικού χώρου και να επιτρέψετε στην αναπνοή σας να βρει έναν χαλαρό ήρεμο ρυθμό. Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας. Είτε στην διαδικασία του αέρα που εισέρχεται και εξέρχεται, είτε στην διαδικασία που συμβαίνει στο στήθος σας -ν' ανεβαίνει και να κατεβαίνει. Απαλά και γλυκά παρατηρήστε την επαναφορά της ισορροπίας μέσα στον εαυτό σας με επίκεντρο την προσοχή σας στην αναπνοή. Με κάθε μας αναπνοή ο ρυθμός της ανάσας βρίσκει βαθύτερη ισορροπία. Με κάθε μας αναπνοή ερχόμαστε πιο βαθιά σε βαθύτερη επαφή με τον εαυτό μας. Σε κάθε αναπνοή η γαλήνη αυξάνει και απλώνει μέσα μας. Γαλήνη, χωρίς καμία αιτία, γαλήνη χωρίς κανένα σύννεφο.

Και τώρα φαντάσου αυτή την γαλήνη να παίρνει το χρώμα της για σένα, δες τι χρώμα είναι αυτό που απλώνει μέσα σου και γύρω σου, πού είναι η δική σου συχνότητα γαλήνης. Φαντάσου τα χρώματα όλων που είναι μέσα σε αυτό τον χώρο να ενώνονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα καθαρό λευκό, λαμπερό, ακτινοβόλο φως. Ροζ, γαλανά και έπειτα πράσινα και βιολετιά και ωραία χρυσά και πράσινα φωσφορίζοντα και μπλε βαθιά και φούξια - όλα τα χρώματα που μπορείς να φανταστείς!

Φαντάσου ότι εσύ επιτρέπεις τα χρώματα των άλλων, το φως των άλλων, την δική τους συχνότητα γαλήνης να ενωθεί με την δική σου, δημιουργώντας ένα βαθύτερο, ισχυρότερο, πιο σταθερό πεδίο γαλήνης. Δες αυτό το πεδίο γαλήνης σαν μια τετράπλευρη πυραμίδα που κοιτά στον ουρανό και μια τετράπλευρη πυραμίδα που κοιτά στην Γη ενωμένες στην βάση τους. Φαντάσου αυτές τις δύο ενωμένες πυραμίδες γεμάτες απ' αυτό το λευκό ακτινοβόλο φως που μέσα έχει την συχνότητες της γαλήνης του καθενός που είναι μέσα σε αυτό τον χώρο. Δες αυτό τον σχηματισμό να περιστρέφεται, να ζωντανεύει, να αποκτά ταχύτητα και δες το φως να γίνεται ρευστό, κινητικό παραμένοντας λαμπερό. Δες το φως να βγαίνει από την ακμή της πυραμίδας κάτω προς την Γη, και από την ακμή της πυραμίδας πάνω προς τα ουράνια, προς τον μεγάλο κεντρικό ήλιο, προς το κέντρο όλης της συνειδητότητας και να μοιράζει και να ενώνει και να συνδέει και να ενεργοποιεί συχνότητες ειρήνης, διαδικασίες ειρήνης, μέσα στους εαυτούς και μέσα στους υλικούς κόσμους. Φαντάσου εσένα στο κέντρο αυτού του σχηματισμού των δύο πυραμίδων, μέσα στο κέντρο της ολικής συχνότητας ειρήνης.

Ειρήνη σε όλα τα πεδία σε όλους τους χρόνους, σε όλους του χώρους.

Ειρήνη σε όλους τους άξονες.

Ειρήνη σε όλες τις όψεις και τις ψυχές όλων των πεδίων.

Ειρήνη σε όλα τα είδη των μορφών των όντων.

Ειρήνη σε όλες τις χορδές που συνδέουν τα πάντα.

Ειρήνη στους κόσμους της ύλης, του νου, της φαντασίας.

Ειρήνη στους κόσμους των συναισθημάτων.

Ειρήνη σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της συλλογικής συνειδητότητας.

Και καθώς επιτρέπεις σε όλα τα είναι και σε ό,τι είναι και σε ό,τι υπάρχει με οποιανδήποτε τρόπο, με οποιανδήποτε μορφή σε οποιανδήποτε χώρο και χρόνο να βρει γαλήνη μέσα από την γαλήνη σου, εσύ παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση της δικής σου συνειδητότητας όπου η γαλήνη της αναπνοής σου σε έχει οδηγήσει σε μια ουσιαστικότερη ποιότητα ειρήνης μέσα στον εαυτό σου.

Αξιοποίησε την επικοινωνία που θα ακολουθήσει έχοντας την πρόθεση αυτή η κατάσταση να μείνει μαζί σου σε όλο το διάστημα που η επικοινωνία θα γίνεται ούτως ώστε να πάρεις μαζί σου ένα πολύ πιο ισορροπημένο και λαμπερό πεδίο του εαυτό σου από αυτό που είχες όταν ήρθες.

© 2015 Χαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Γαβρά