Σμαραγδένιος Κύκλος


13 Σεπτεμβρίου 2015


Η Πύλη της Τριγωνοποίησης

Η γείωση της Σοφίας, της Αγάπης και της Δύναμης

Καλωσήρθατε σε μια νέα επικοινωνία, μέσα στις δυναμικές οι οποίες συνέχεια εξελίσσονται και τρέχουν πάνω στην γήινη πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εκεί που βρίσκεστε, σας ευχαριστούμε που στέκεστε πάνω σε ένα τόσο μεγάλο κόμβο συνειδητότητας, μέσα στον οποίο εγχύονται τόσοι νόες, τόσες νοοτροπίες, τόσα αισθήματα, τόσα συναισθήματα, τόσος πλούτος, από τόσες πολλές διαστάσεις, από τόσες πολλές όψεις και πτυχές των εαυτών σας και πολλών άλλων. Σας ευχαριστούμε που είστε μια ζωντανή γέφυρα, ένα ζωντανό ουράνιο τόξο. Σας ευχαριστούμε που είσαστε ζώσες νοημοσύνες, πνευματικές οντότητες, ενσωματωμένες σε μια βιολογία, που θυμάστε τι είσαστε. Σας ευχαριστούμε που, καθώς θυμόσαστε τι είσαστε όλο και πιο καλά, επιτρέπετε σε άπειρα ουράνια τόξα να λάμψουν παντού γύρω από σας, φωτίζοντας πολλούς άλλους που πιθανότατα ποτέ, όσο είσαστε εν σώματι, δεν θα καταλάβετε ότι φωτίσατε.

Ευχαριστούμε, αγαπητοί φίλοι, για άλλη μια φορά, που μας δίνετε τη δυνατότητα να είμαστε εδώ και να υπηρετήσουμε τον σκοπό και το νόημα αυτών των συναντήσεων, να υπηρετήσουμε τη συμφωνία μας.

Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, τη σημερινή σύντομη επίσκεψή μας μέσα στη δική σας συνειδητότητα, λέγοντάς σας πως βρισκόσαστε στα πρόθυρα ενός μεγάλου ανοίγματος, μιας μεγάλης δυνατότητας και ευκαιρίας. Εγώ νιώθω σαν να είμαι σε στενωπό, αλλά κάθε στενωπός ξέρετε ότι κάπου καταλήγει, καταλήγει σε ένα άνοιγμα. Είστε στα πρόθυρα ενός ανοίγματος, είστε στα πρόθυρα μιας πύλης. Θα την ονομάσουμε πύλη και θα της δώσουμε τον προσδιορισμό ότι είναι η πύλη της τριγωνοποίησης.

Πριν από κάποιους μήνες σας μιλούσαμε για το τρίλημμα και σας λέγαμε ότι δεν υπηρετεί τη μεγαλειότητά σας, το μεγαλείο του πνεύματός σας δηλαδή, το να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε διλήμματα και σας θυμίσαμε πως, κάθε φορά που νιώθετε εγκλωβισμένοι σε διλήμματα είναι η ώρα να θυμάστε ότι η απάντηση είναι πάντα το τρίλημμα. Ότι είναι κατάλληλο να αρνείστε τα διλήμματα και να ζητάτε την τρίτη λύση, τη λύση που έρχεται κατευθείαν μέσα από τη θεϊκή σας καθοδήγηση, κατευθείαν μέσα από τον ορθό σας νου, την ισορροπία στο κέντρο της συνειδητότητάς σας. Δεν είστε μόνοι και θα είναι κρίμα αν, τόσες αφυπνισμένες ψυχές, λόγω της πρόκλησης και της αντιπαλότητας, φτάσετε να αισθάνεστε μόνοι, τώρα, που οι συνοδείες σας πυκνώνουν, τώρα, που οι παρέες σας μεγαλώνουν και γίνονται πολλαπλάσιες απ' ό,τι ήτανε πριν.

Η πύλη της τριγωνοποίησης -δώσαμε έναν όρο με τον οποίο μπορείτε κι εσείς να συσχετιστείτε- είναι τριγωνοποίηση της ενέργειας, είναι τριγωνοποίηση της δυναμικής. Ποια είναι η τριγωνοποίηση μπροστά στην οποία βρισκόσαστε; Εσείς στους οποίους απευθυνόμαστε τώρα, που κατοικείτε στον χώρο της Ελλάδας,  το ξέρετε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ενσαρκωμένο πνεύμα πάνω στη γη, πως έχει ξεκινήσει, εδώ και πολλούς μήνες, μια διαδικασία τριγωνοποίησης. Θα πείτε «γιατί δε μας ενημερώσατε;». Θα σας απαντήσουμε ότι σας ενημερώναμε γι' αυτό που χρειαζόταν να γνωρίζετε. Κι εσείς τα έχετε πάει εξαίσια σε σχέση μ' αυτά που γνωρίζατε, ασκώντας την ελεύθερή σας βούληση, με ελεύθερη διάκριση. Και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων και πραγματικά τυγχάνει βαθύτατα του σεβασμού απ' όλες τις συνοδείες σας και από όλα τα πνεύματα που δε βρίσκονται σε βιολογία αλλά που είναι γύρω σας, καθοδηγώντας σας, παροτρύνοντάς σας και στηρίζοντάς σας.

Η τριγωνοποίηση ξεκίνησε από αυτό που εσείς ονομάζετε εκλογές. Σας είπαμε τότε ότι οι πρώτες σας εκλογές δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μία πολύ κρίσιμη τοποθέτηση της συνειδητότητας.  Ίσως θυμόσαστε ότι σας καλέσαμε να επιλέξετε χωρίς φόβο τη θέση η οποία εξέφραζε μέσα στη συνειδητότητά σας την αφοβία σας για το μέλλον και την αφοβία σας για να διαχειριστείτε την πραγματικότητα. Αυτό, στην πραγματικότητα, ήταν η πρώτη πράξη γείωσης αγάπης. Γιατί, ξέρετε όλοι σας πολύ καλά πως, αν στ' αλήθεια βρισκόσαστε στη συνειδητότητα της αγάπης, τότε λειτουργείτε χωρίς φόβο. Οπότε, η πρώτη πράξη, η πρώτη κρίσιμη επιλογή και τοποθέτηση της συνειδητότητάς σας, έγινε τότε με γνώμονα το «δεν φοβάμαι». Δε φοβάμαι να τοποθετηθώ και δεν εκβιάζομαι από μελλοντικές, πιθανές εκδοχές, για να τοποθετηθώ στο τώρα άφοβα. Αυτή ήταν η κορυφή του τριγώνου. 

Και ήρθε το δεύτερο μέρος, η δεύτερη ακμή η οποία ήταν το δημοψήφισμα. Και τότε, δε σας είπαμε καν τι πρέπει να κάνετε, μα και αυτό είναι τελικά η δύναμη και η αξία της δικής σας παρουσίας, σας δώσαμε τις πληροφορίες που ήταν κατάλληλες να λάβετε υπόψη σας κι εσείς, για δεύτερη φορά, με πολλή σοφία και πάλι άφοβα, είπατε ένα «όχι». Πολλοί μπορεί να μην ήξεραν καν σε τι έλεγαν «όχι», εντούτοις, πιστέψτε μας, δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα πνεύμα στη βιολογία που δεν ήξερε πραγματικά ποιο ήταν και γιατί ήταν το «όχι» του. Η δεύτερη πράξη της τριγωνοποίησης ήταν η γείωση της σοφίας. Μια σοφία η οποία ήταν άφοβη γιατί στηριζόταν στη σοφία της αγάπης.

Η δεύτερη, λοιπόν, πράξη ήταν η σοφία και τώρα ετοιμάζεστε για την τρίτη πράξη. Η τρίτη πράξη είναι η δύναμη. Ετοιμάζεστε για μια νέα τοποθέτηση, λίγο πριν ανοίξει η πύλη της τριγωνοποίησης των δυνάμεων της θεϊκής δημιουργίας. Αυτή η τρίτη πράξη σάς καλεί να τοποθετηθείτε χωρίς να νιώθετε αδυναμία.  Χωρίς να ενεργοποιήσετε τα γνωστά ανθρώπινα συναισθήματα, το ότι ο καθένας σας είναι πολύ λίγο για να κάνει διαφορά για το σύνολο. Χωρίς να αναμασήσετε παλιές πεποιθήσεις ότι μία ψήφος, δηλαδή μία θέση συνειδητότητας, δεν κάνει μεγάλη διαφορά για το σύνολο. Χωρίς να σκεφτείτε πως, ό,τι και να κάνετε η δύναμη του παιχνιδιού ανήκει σε άλλους. Αν αυτά τα σκεφτείτε, τότε το τρίτο μέλος και το τρίτο σκέλος της δικής σας δύναμης δε θα γειωθεί. Είναι μία πράξη σε τρία μέρη. Όπως όμως είναι τα πάντα μέσα στο πνεύμα και όπως πάντα οι ενέργειες μετακινούνται.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι στην πρώτη πράξη λειτουργήσατε γειώνοντας μια νέα θηλυκή ροή. Στη δεύτερη πράξη λειτουργήσατε γειώνοντας μια νέα αρσενική ροή. Και στην τρίτη πράξη, την τελευταία, θα λειτουργήσετε γειώνοντας την κεντρική ροή. Γιατί αυτό θα δώσει μια κεντρική ροή στη συνέχεια. Τι είναι αυτό το οποίο κάνετε στ' αλήθεια; Αυτό το οποίο κάνετε στ' αλήθεια, αγαπητοί φίλοι, είναι ότι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε το ποιοι είσαστε. Αν η πραγματικότητα, πολύ βολικά, σας τα έστρωνε έτοιμα, κανείς από σας δε θα χρειαζόταν να ξεδιαλύνει μέσα σας πού στέκεται στ' αλήθεια, τι φόβους έχει, γιατί κανένας δε θα είχε κληθεί να αναμετρηθεί με τους φόβους του και τις σκιές του. Κανείς από σας δεν θα είχε κληθεί να διακρίνει τον βαθμό του φόβου του και να ανακαλύψει τον βαθμό της αφοβίας του. Κανείς από σας δεν θα είχε κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε φαινομενικά αδιέξοδες καταστάσεις, όπως ήταν το δημοψήφισμα, το οποίο όμως δεν ήταν στ' αλήθεια ένα αδιέξοδο. Κι αυτό ήταν ένα μικρότερο τρίλημμα μέσα στα μεγαλύτερα. Κανείς από σας, αγαπητοί φίλοι, δε θα ήταν ο ίδιος εάν αυτά δεν είχαν συμβεί!

Αναρωτιέστε «τι γίνεται μέσα από αυτό;» και σας απαντάμε ότι, επιτέλους παίρνετε τη δύναμη της ύπαρξής σας στα χέρια σας!  Αυτό γίνεται. Επιτέλους ξεφοβάστε να είστε παρόντες στην τρίτη διάσταση! Αυτό γίνεται. Επιτέλους είναι η ώρα που μαθαίνετε πώς η συνειδητότητα παραμένει ελεύθερη μέσα στις ροές της τρίτης διάστασης ενώ τα παλιά παιχνίδια, τα γνωστά παιχνίδια χειραγώγησης και φόβου συνεχίζουν γύρω σας να ρέουν χωρίς, όμως, να σας κλονίζουν.  Μπορεί για λίγο να αναρωτιέστε, μπορεί για λίγο να φαίνεται ότι μαζεύεστε αλλά μετά ξαναβρίσκετε τη θέση σας, ξανακρατάτε την τοποθέτησή σας και συνεχίζετε. Είναι η ώρα που τριγωνοποιείτε τον εαυτό σας δηλαδή, όντως, η ανώτερη συνειδητότητά σας αποκτά γειωμένη δομή μέσα στη ροή. Η γειωμένη σας δομή είναι η ικανότητά σας να στέκεστε άφοβοι με σοφία και δύναμη μέσα στους κυκλώνες και ξέρετε πως, όταν βρίσκεστε στο κέντρο οποιουδήποτε κυκλώνα τίποτα δε μπορεί στ' αλήθεια να σας κάνει να καταρρεύσετε. Τίποτα δε μπορεί στ' αλήθεια να σας κάνει να επηρεαστείτε και να ταυτιστείτε με τον ίδιο τον κυκλώνα. Τι κάνετε; Παίρνετε πίσω τη δύναμή σας! Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρετε πίσω τη δύναμη που οι ίδιοι πριν χιλιάδες χρόνια απεμπολίσατε. Κάποτε, θεωρήσατε ότι κάποιοι άλλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για σας. Κάποτε, ξεχάσατε ο καθένας σας ποιος είναι. Κάποτε, δεν πιστεύατε ότι, εσείς ως άτομο, ως ον, ως πνευματική υπόσταση είχατε και τη σοφία και την αγάπη και τη δύναμη να επιλέγετε ορθά και να χαράζετε το μέλλον. Κάποτε, δώσατε σε άλλους τα ηνία της πραγματικότητας. Κι εσείς κρυφτήκατε πίσω απ' αυτούς, πιστεύοντας ότι θα ήσασταν ασφαλείς. Τι συμβαίνει, λοιπόν, τώρα; Αυτή η ψεύτικη ασφάλεια καταρρέει χάρη σε όλη τη θεραπευτική διαδρομή, σε όλη την ενθύμηση που έχει συμβεί. Κι εσείς εμφανίζεστε για πρώτη φορά στα ιστορικά της γης, ο κάθε ένας σας, να διακρίνεται από εμάς ως φως, ως υπόσταση και ως ροή ενέργειας. Μπορούμε να σας διακρίνουμε μεμονωμένα. Τώρα αποκτάτε ραχοκοκαλιά. Τώρα που θυμόσαστε και ενεργοποιείτε τον λόγο και την αιτία που είσαστε πάνω στη γη, τώρα παίρνετε τη δύναμή σας πίσω.

Και, δε θα μπορούσατε να πάρετε, αγαπητοί φίλοι, τη δύναμή σας πίσω καθήμενοι ο καθένας σας σε βολικές καρέκλες γιατί κανένας που έχει τη δύναμή σας δε θα ήταν πρόθυμος να σας τη δώσει και να σας τη σερβίρει στο δίσκο. Η δύναμή σας είναι το δικαίωμά σας, αλλά το δικαίωμά σας για να το έχετε πρέπει να το ασκήσετε. Και τι κάνετε τριγωνοποιώντας την ενέργεια; Το ασκείτε. Ασκήσατε την ικανότητά σας να επιλέγετε και να κρατάτε μια θέση συνειδητότητας που ήταν κόντρα στη λογική της ασφάλειας της τρίτης διάστασης. Ασκήσατε το δικαίωμά σας με σοφία να αρνείστε την ασφάλεια που καταπνίγει την αυθυπαρξία σας και που στραγγαλίζει οποιαδήποτε πιθανότητα να ζήσετε ολοκληρωμένα σαν πνεύματα μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα.

Και τέλος, για άλλη μια φορά, την τρίτη φορά, θα πάρετε την επόμενη θέση στη συνειδητότητα κάνοντας την επιλογή της δύναμης. Η επιλογή αυτή της δύναμης δεν έχει να κάνει με το ποιος λέει ότι είναι δυνατός αλλά έχει να κάνει μεμονωμένα με καθέναν σας. Ποια είναι εκείνη η επιλογή που εσένα προσωπικά, αγαπημένο ενσαρκωμένο πνεύμα, σε κάνει να αισθάνεσαι ισχυρός. Αυτή είναι η επιλογή την οποία η συνειδητότητά σου θα σου υπαγορεύσει. Και δεν υπάρχει προκαθορισμός γιατί είναι η χρονιά της θεϊκής μαγείας κι αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα προκάτ. Αν ξέρεις από πριν τι θα κάνει η μαγεία τότε δεν υπάρχει μαγεία. Η μαγεία είναι έκπληξη και η μαγεία είναι στο τώρα. Και η μαγεία εξελίσσεται και αναπτύσσεται με τις δυναμικές και τις δυνατότητές σας. Ναι, είναι εξαίσιο να σας βλέπουμε να παίρνετε τη δύναμη της πραγματικότητας, τη δύναμη των εαυτών σας πίσω στα χέρια σας. Είναι εξαίσιο να βλέπουμε, δισεκατομμύρια από εμάς -γιατί εσείς είσαστε δισεκατομμύρια αλλά κι εμείς είμαστε δισεκατομμύρια όλοι όσοι πραγματικά παρακολουθούν ενεργειακά όλο αυτό που συμβαίνει. Και είναι εξαίσιο να βλέπεις, από μία κατάσταση ολικής άγνοιας και ολικής λήθης, την πνευματική ροή να ξαναζεί και το ον να υπερβαίνει τον φόβο της βιολογίας και να στέκεται με την αγάπη, τη σοφία και τη δύναμη της πνευματικής του υπόστασης. Δεν υπάρχει κάτι πιο εξαίσιο από αυτό γιατί αυτό είναι η αρχή της κυριαρχίας μιας πνευματικής ροής επί της ύλης.

Σας είπαμε ότι ο ελλαδικός χώρος δεν κινδυνεύει και θα το ξαναπούμε. Ο ελλαδικός χώρος δεν κινδυνεύει. Σας είπαμε ότι ο θόλος της προστασίας έχει στηθεί και είναι ακριβώς εκεί στη θέση του. Και θα το ξαναπούμε. Και σας είπαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί οι ροές περνάνε πλέον στα χέρια των λίγων. Αυτό που σας λέμε είναι θρασύτατο, σκέφτεστε. Και σας λέμε πως είναι. Και το λέμε με πλήρη επίγνωση αυτού που ακούτε, και το λέμε με πλήρη συνειδητότητα. Η ροή της ενέργειας περνάει στα χέρια λίγων. Και μ' αυτό εννοούμε ότι, αυτοί οι οποίοι αρχίζουν να κυβερνούν τις ροές δεν είναι οι αόρατες πλειοψηφίες που ουσιαστικά ρουφάγανε την ενέργειά σας, που ουσιαστικά εσείς επιτρέπατε να παίρνουν την ενέργειά σας. Γίνεται μια αλλαγή σκυτάλης. Αυτή η αλλαγή για την οποία σας μιλάμε, δε μπορούσε να σας σερβιριστεί έτοιμη στο πιάτο. Ξέρετε ότι όταν η ενέργεια του Μιχαήλ μέσα σας ζωντανεύει στ' αλήθεια τότε εσείς γίνεστε άφοβοι, και τότε εσείς έχετε σοφία, και τότε εσείς κρατάτε τη δύναμη. Κι αυτό ακριβώς έχει συμβεί.

Στον πλανήτη, στη Γαία, οι ροές κινούνται προς περισσότερη ελευθερία. Και έχουν αρχίσει αυτές τις ροές να τις διαχειρίζονται μεμονωμένες ενσαρκωμένες οντότητες από σας. Και δεν είναι λίγες. Είναι πολλές. Αυτό δημιουργεί μια απίστευτη ανακατωσούρα, μια απίστευτη αναταραχή, μια απίστευτη αναμέτρηση, ένα απίστευτο -της Χαριτίνης της έρχεται η λέξη κουλουβάχατο και θα της πούμε να το πει για να προχωρήσουμε- ένα απίστευτο κουλουβάχατο στην επιφάνεια. Φαίνεται πως τα πάντα να ανακατεύονται και δε μπορείτε να πείτε τι θα γίνει, πού θα γίνει, πότε θα γίνει και σας λέμε, αυτό ακριβώς έπρεπε και πρέπει να σας δώσει την πληροφορία ότι, για να συμβεί τέτοιο κουλουβάχατο και να εξελίσσεται, κάτι πάρα πολύ καλό συμβαίνει. Όταν  οι πυλώνες της παλιάς πραγματικότητας -αυτήν την οποία εσείς επιλέξατε μέσα από ελευθερία να αλλάξετε, αλλάζοντας και θεραπεύοντας τις σκιές και τους φόβους σας- όταν λοιπόν οι πυλώνες αυτής της σαθρής και φοβισμένης πραγματικότητας βλέπετε ότι όντως αλλάζουν, αυτό θα πρέπει να σας δώσει την πληροφορία ότι προφανώς κάτι πάρα πολύ καλό συμβαίνει. Πώς φανταστήκατε ότι θα αλλάξει η πραγματικότητα; Ότι θα ερχόντουσαν εκείνοι οι οποίοι νέμονται τη δική σας ενέργεια και νέμονται τους φόβους σας να σας πουν «δε θα σας φοβίζουμε πια γιατί σας αγαπάμε»; Και τότε εσείς τι ρόλο θα παίζατε; Θα ήσασταν ο υπήκοος, ο ακόλουθος κάποιου ο οποίος θα αποφάσιζε πότε θα σας αναγνωρίσει τη δύναμή σας και την παρουσία σας και πότε όχι;

Αγαπητοί φίλοι, οι ενέργειες και οι ροές του Μιχαήλ έχουν ενεργοποιηθεί μέσα σας. Οι ενέργειες και οι ροές της αγάπης, της δύναμης και της σοφίας βρίσκονται σε μία τελείως διαφορετική ενεργοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τι σημαίνει στ' αλήθεια να λειτουργείτε σαν πνεύμα μέσα  στη βιολογία. Και είναι ένα τελείως διαφορετικό λειτουργικό από το προηγούμενο. Δεν αλλάζετε απλώς συνήθειες, αλλάζετε λειτουργικό. Η χώρα [Ελλάδα] δεν κινδυνεύει. Και αυτό σημαίνει ότι η Γαία δεν κινδυνεύει. Η ελευθερία στη ροή δεν κινδυνεύει, παρότι όλη η υλική πραγματικότητα προσπαθεί να σας πείσει ότι έχει πάρει το πάνω χέρι. Μα, αγαπητοί φίλοι, αν είχε πάρει το πάνω χέρι θα υπήρχε τάξη και όχι χάος. Μην ξεγελιέστε. Αν είχε το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή τα πάντα θα ήταν ρυθμισμένα και κανονισμένα. Μην πλανιέστε από αυτά που ακούτε. Αν είχε πάρει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή δε θα υπήρχε πουθενά καμία αναταραχή. Θα ήταν όλα πάρα πολύ τακτοποιημένα με βάση τη λογική αυτής της εξουσίας. Είναι, λοιπόν, η ώρα κατάλληλη να αναγνωρίσετε πως μπορεί να σας λένε αυτά που σας λένε ή να νομίζετε πως είναι έτσι όπως νομίζετε αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η πραγματικότητα γύρω σας δεν καθρεφτίζει αυτό. Αντίθετα, καθρεφτίζει την κατάρρευση για την οποία συζητούσατε. Καθρεφτίζει τη μεγάλη αλλαγή για την οποία, όχι μόνο εσείς αλλά όλες οι ενσαρκωμένες ψυχές, έχουν δουλέψει, δουλεύοντας με τις σκιές τους, δουλεύοντας με τις ανασφάλειές τους, βοηθώντας τον εαυτό τους να θυμηθεί τι σημαίνει να ζεις ως ενδυναμωμένο ον μέσα στη βιολογία. Τι σημαίνει, στ' αλήθεια, η ανθρώπινη ενδυνάμωση;  Τι σημαίνει, στ' αλήθεια, είμαι ένα πνευματικά ενδυναμωμένο ον; Και ζείτε ακριβώς την κορύφωση. Αυτή η κορύφωση έχει διαδραματιστεί κυρίως στη χώρα σας. Και, φυσικά, δεν είναι τυχαίο. Μην πιστεύετε πως οι προηγούμενες θέσεις της συνειδητότητάς σας, όπως εκφράστηκαν στις πρώτες εκλογές και στο δημοψήφισμα, δεν επηρεάζουν ήδη τα ρευστά συνειδητότητας όλου του πλανήτη και του συνόλου της συνειδητότητας της γης. Μην θεωρείτε πως οι εκλογές είναι εκλογές. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εκλογές. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένα ενεργειακό κάλεσμα να τοποθετηθεί η συνειδητότητα σ' αυτή τη νέα συχνότητα στην οποία βρίσκεται. Υπάρχει ένα κάλεσμα να δείξετε πόσο αυτό το νέο ον, αυτή η πνευματική αλήθεια μπορεί να γειωθεί τώρα μέσα σε σας, μέσα στη συνειδητότητα και τελικά να εκδηλωθεί στη Γαία. Δεν υπάρχουν πουθενά εκλογές και τίποτα στ' αλήθεια δε συμβαίνει πέρα απ' αυτό. Η συνειδητότητα γειώνεται μέσα από τη δική σας επιλογή.

Και βάζετε τους νέους πυλώνες πάνω στους οποίους χτίζεται, εκδηλώνεται μια νέα πραγματικότητα. Η Γαία δεν κινδυνεύει να πισωγυρίσει. Και αυτό που εσείς καταλαβαίνετε ως εκείνους οι οποίοι ρυθμίζουν το παιχνίδι και πιστεύετε, ως ένα βαθμό, ότι παίζουν την τύχη σας και το πεπρωμένο σας στα χέρια τους είναι δικές σας παλιές ψευδαισθήσεις που είναι η ώρα να τις απελευθερώσετε. Γιατί, όσο τις κρατάτε και παιχνιδίζετε μ' αυτές, διακινδυνεύετε την ακεραιότητα της ροής σας. Για ποιο λόγο; Γνωρίζετε ότι ο καθένας σας είναι δημιουργός της ατομικής του και όλοι μαζί της συλλογικής πραγματικότητας. Γνωρίζετε ότι όλη η διαδρομή που έχετε κάνει από το '87 μέχρι και σήμερα ήταν για να πάρετε τη δύναμη της ύπαρξής σας πίσω. Για να μπορέσετε να ζήσετε ως πνευματικά όντα ενθυμούμενοι την Πηγή, γνωρίζοντας ότι έχετε βοήθεια, γνωρίζοντας ότι έχετε στήριξη, χωρίς να χρειάζεται να δίνετε τη δική σας ροή συνειδητότητας και κυριαρχίας σε άλλους. Τα γνωρίζετε. Και τι άλλο θα περιμένατε από μεγάλους δημιουργούς απ' το να καταφέρουν να το επιτύχουν αυτό; Ε, αυτό είναι που επιτυγχάνετε.

Η χρονιά της θεϊκής μαγείας είναι η χρονιά των αλλαγών. Όλες οι αλλαγές, όμως, σας καθρεφτίζουν αυτό το οποίο επιτυγχάνετε. Σας δείχνουν ότι η παλιά κατάσταση δε μπορεί να ξαναγυρίσει πίσω. Το ξέρετε ότι το παρελθόν που γνωρίζατε δεν πρόκειται να το ξαναζήσετε. Όμως, ακόμη το μεταφράζετε με όρους οικονομικούς. Γιατί ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι το παρελθόν που πεθαίνει είναι το παρελθόν που δε θέλατε. Είναι το παρελθόν όπου το χρήμα εξουσίασε τη συνειδητότητά σας κι εσείς ήσασταν άνθρωποι που σας καθόριζαν τη ζωή άλλοι. Αυτό το παρελθόν έχει λήξει και λήγει, πεθαίνει, αργοπεθαίνει. Και είναι καιρός κι εσείς να αφήσετε αυτό το παρελθόν να φύγει. Ξέρετε όλοι ότι τίποτα από αυτό που υπήρχε πριν από κάποια χρόνια δεν πρόκειται να ξαναζήσετε. Αλλά το βλέπετε από τη μία του μόνο πλευρά. Δε βλέπετε το τι γεννιέται χάρη σ' αυτό.  Δε βλέπετε το πώς αλλάζουν τα δεδομένα χάρη σ' αυτό.  Δε βλέπετε πώς εσείς ανθίζετε χάρη σ' αυτή την αλλαγή. Δε βλέπετε πώς εσείς έχετε ενδυναμωθεί χάρη σ' αυτή την αλλαγή. Δε βλέπετε, λοιπόν, ότι χτίζετε τα θεμέλια από κάτι εξαίσιο και πολύ πιο όμορφο. Δε βλέπετε ότι έχετε ήδη οικοδομήσει τη βάση γι' αυτό που πρόκειται να αναπτυχθεί. Δε βλέπετε ότι οι όροι του παιχνιδιού άλλαξαν. Πιστεύετε ότι σας επέβαλαν όρους. Και δε συνειδητοποιείτε ότι εσείς τους επιβάλατε. Πιστεύετε ότι κάποιοι άλλαξαν τη σκακιέρα και σας έκαναν να υποφέρετε αλλά δε σκέφτεστε ότι μπορεί όλο αυτό να έγινε χάρη στη δική σας εξέλιξη. Πιστεύετε ότι ακόμα είσαστε πιόνια αλλά ακόμα δε μπορείτε στ' αλήθεια να πιστέψετε ότι όλο αυτό είναι ένα καινούργιο μέλλον, είναι μια καινούργια πραγματικότητα η οποία οικοδομείται σε άλλες βάσεις με άλλες αξίες χάρη σε καινούργιες επιλογές. Κι όμως το ζείτε. Είναι η τριγωνοποίηση της πύλης.

Ετοιμάζεστε να περάσετε από αυτή την πύλη προς τη νέα πραγματικότητα κι αυτό σημαίνει ότι μέσα στην ανθρωπότητα έρχεται να εισπραχθεί ένα καινούργιο κύμα. Τώρα, κάποιοι πάρα πολύ ευφυείς φροντίζουν αυτό το κύμα να είναι ένα κατάλληλο κύμα φόβου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κύμα φόβου, είναι κύμα δύναμης. Κι αυτό σημαίνει πως αν εσείς, ως συνειδητότητες, τοποθετηθείτε απέναντι σ' αυτή την πύλη που πάει να ανοίξει με το σκεπτικό ότι κάτι κακό πρόκειται να εισέλθει στην πραγματικότητα, το τρίτο μέρος της τριγωνοποίησης δε θα μπορέσει να γειωθεί.

Αγαπητοί φίλοι, πίσω από κάθε μεγάλο φόβο υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία. Και είναι ο καιρός, όταν ακούτε μεγάλες ιδέες και πολλές πληροφορίες που όλες έχουν φόβο, να αρχίσετε να υποψιάζεστε ότι εκεί υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία που προσπαθεί να χειραγωγηθεί από την υπόλοιπη πραγματικότητα. Αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι, μετά την ισημερία του Σεπτεμβρίου η πύλη πρόκειται να ανοίξει. Και αν η δύναμη γειωθεί σ' αυτή την ισημερία, η πύλη η οποία θα ανοίξει θα έχει κατεύθυνση προς τα πού να κινήσει τη ροή της. Και η ροή της είναι για να κινηθεί προς την ενδυνάμωση όλων των πνευμάτων στη βιολογία. Η πύλη ανοίγει για να έρθει ροή δύναμης προς εσάς, όχι αδυναμίας, για να στηρίξει την αφοβία ακόμα περισσότερο και σε άλλο βάθος των ψυχικών σας πεδίων. Θα πείτε: «πρέπει να κάνουμε μια τόσο δύσκολη διαδρομή;». Θα σας απαντήσουμε ότι δεν είναι στ' αλήθεια δύσκολη. Είναι δύσκολο να παίρνεις πίσω τη δύναμή σου; Είναι δύσκολο να βρίσκεις το σθένος να στέκεσαι εκεί που γνωρίζεις ότι είναι η ελευθερία σου; Είναι δύσκολο να στέκεσαι με την αγάπη; Και είναι τόσο εύκολο να φοβάσαι, να κουρνιάζεις στις γωνιές, να λες «ναι» και να είσαι υπήκοος; Θα μας επιτρέψετε να έχουμε άλλη αντίληψη για το τι είναι εύκολο και τι είναι δύσκολο. Θα μας επιτρέψετε να τη μοιραζόμαστε μαζί σας για να σας θυμίζουμε ότι είναι στ' αλήθεια εύκολο να στέκεσαι με την ελευθερία. Είναι φυσικό να στέκεσαι με την αγάπη. Και είναι ορθό να θέλεις να είσαι άφοβος. Αυτό είναι φυσικό. Τα άλλα είναι αφύσικα.

Και έτσι αγαπητοί φίλοι, έχετε τη ροή του κρυστάλλου του Αιγαίου να δυναμώνει και να συνηχεί με το σύμπαν, οι ροές να ετοιμάζονται να ανοίξουν και να προικίσουν με δύναμη όλους όσους θέλουν όντως να πάρουν τη δύναμη της πραγματικότητας και την ευθύνη τους για την πραγματικότητα στα χέρια τους. Και πιστέψτε μας: αυτή η ευθύνη δεν είναι οι ευθύνες που σας αποδίδουν οι άνθρωποι σαν άνθρωποι προς ανθρώπους. Αυτή η ευθύνη είναι η ευθύνη τού να εμπιστεύεσαι την αγάπη, να εμπιστεύεσαι τη σοφία και να θέλεις να κρατάς τη δύναμή σου μέσα σου. Αυτή είναι η μόνη ευθύνη. Αυτή λοιπόν η πύλη που ανοίγει είναι η πύλη που δίνει τη δυνατότητα στον κρύσταλλο του Αιγαίου να τραγουδήσει στον γαλαξία. Είναι η πύλη που δίνει τη δυνατότητα στη δική σας ροή να αποκτήσει άλλη ισχύ. Είναι η πύλη η οποία είναι πιθανόν ότι θα οδηγήσει σε μεγάλες αναμετρήσεις μεγεθών ανάμεσα στην αλήθεια και στις προβολές, ανάμεσα σε σας ως πνεύμα και στα σώματα, ανάμεσα στις χειραγωγήσεις και στο δικαίωμα του πνεύματος να ζει μέσα στη βιολογία και να δημιουργεί την πραγματικότητα όπως το ίδιο κρίνει. Έχετε κερδίσει όλες τις μάχες και, λίγο-πολύ ίσως μυρίζεστε, καταλαβαίνετε ότι έχει ήδη κριθεί αυτή η ροή και έχει ήδη δρομολογηθεί αυτή η ροή γιατί αλλιώς δε θα σας μιλούσαμε για τον κρύσταλλο του Αιγαίου που ετοιμάζεται να τραγουδήσει. Επομένως, η αλήθεια είναι ότι παρότι η ανθρώπινή σας όψη μπορεί λίγο να φοβάται και μπορεί λίγο να το ξανασκέφτεται, η ψυχή σας δε φοβάται. Και η ψυχή σας έχει τραβήξει τις χορδές στο μέλλον, χορδές που δε σας βολεύουν σαν ανθρώπους αλλά χορδές που σας μεγαλώνουν το διαμέτρημα, να καταλάβετε τον χώρο, δηλαδή τη Γη, μέσα από την αφοβία, την αγάπη και τη σοφία σας.

Αυτές τις χορδές που έχετε τραβήξει τις τραβήξατε λίγο σαν αρχαίοι Σπαρτιάτες, λίγο σαν Λεωνίδες και πολύ, μα πάρα πολύ, σαν φωτισμένα πνεύματα στη βιολογία. Το Σύμπαν και οι άλλες αφυπνισμένες ψυχές σας τιμούν για τις χορδές που έχετε ανοίξει αλλά και η Γαία σας τιμά γι' αυτές τις χορδές. Γιατί, είναι αλήθεια ότι, καθώς όλες αυτές οι αναμπουμπούλες και οι ανακατωσούρες συμβαίνουν, όλο και περισσότερες ψυχές, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται αφόρητη την καταπίεση από το παλιό σύστημα πραγματικότητας. Όλοι θέλουν τις νέες χορδές. Δεν είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι τις κρατάνε, δεν είναι πολλοί οι οποίοι τις τεντώνουν. Αλλά το Σύμπαν δεν τους χρειάζεται όλους, το Πνεύμα δε χρειάζεται τους πάντες. Το Πνεύμα χρειάζεται μια  επαρκή μειοψηφία για να τεντώσουν τις χορδές με επιλογές ελευθερίας, αγάπης και αφοβίας, και να τις κρατήσουν. Κι αυτό έχει ήδη συμβεί. Είτε το συνειδητοποιείτε πλήρως είτε όχι, ζείτε το μεγαλείο και την αρχή της υλοποίησης μιας μεγάλης επαναστατικής πράξης που είναι μια μεγάλη αλλαγή συνειδητότητας, μια μεγάλη αλλαγή πραγματικότητας.

Οι Πλειάδιοι έχουν έρθει πολύ συχνά στον πλανήτη και σας έχουν ονομάσει συστηματοθραύστες. Και αυτό ακριβώς ζείτε τώρα. Συνειδητοποιείτε ότι πράγματι είστε αυτό το οποίο σας είπανε. Τώρα συνειδητοποιείτε ότι όντως, τελικά, η αληθινή ψυχική σας συμμαχία δεν ήταν ποτέ με το σύστημα πραγματικότητας που υπήρχε, αλλά ότι ήρθατε με μια ψυχική συμμαχία με το φως και την αλήθεια και την αγάπη και το πνεύμα, για να μπείτε στο παλιό σύστημα πραγματικότητας, να καταλάβετε πολύ καλά τι γίνεται και να μπορέσετε να το γκρεμίσετε.

Αγαπητοί, λοιπόν, συστηματοθραύστες -θα χρησιμοποιήσουμε τον όρο τους- τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι όντως είστε. Μπορεί κάποτε να το διαβάζατε και να σας άρεζε σαν ιδέα αλλά τώρα είναι η χρονιά που συνειδητοποιείτε ότι στ' αλήθεια είστε, ότι στ' αλήθεια έχετε τόσο σθένος και τόση ισχύ, ότι στ' αλήθεια φτάσατε σε τέτοια ολική αφομοίωση του πνεύματος, επαρκή ώστε να μπορέσετε να σταθείτε. Τώρα, όντως τα κύτταρά σας αρχίζουν να μελωδούν σαν τον κρύσταλλο του Αιγαίου, ενθυμούμενα τις γλυκές πεμπτουσίες της ελευθερίας της συνειδητότητας. Εσείς, αλήθεια, σε λίγο πιο εσωτερικά ψυχικά σας πεδία, δε φοβάστε καθόλου να πάρετε τα ηνία αυτής της πραγματικότητας. Πριν από λίγο καιρό σας δώσαμε καυτές πατάτες και τις κρατήσατε. Σας είπαμε ότι δεν πρόκειται να σας δώσουμε την απάντηση, σας πετάμε την καυτή πατάτα -έτσι ακριβώς το είπαμε- και κάντε εσείς την επιλογή. Και την κάνατε. Και θα την ξανακάνετε. Γιατί είναι αλήθεια ότι λίγο πιο εσωτερικά στα ψυχικά σας πεδία θέλετε να γίνετε κύριοι της μικρής δικής σας ατομικής πραγματικότητας και όλοι μαζί κύριοι της μεγάλης πραγματικότητας. Θέλετε να πάρετε πίσω τα ηνία που δώσατε και είδατε πόσο άσχημα σφετερίστηκαν. Θέλετε να ανακτήσετε τις ποιότητες της αλληλεγγύης και της ειρηνικής συνύπαρξης, θέλετε να ξαναβρείτε τις παλιές αλλά όχι στ' αλήθεια λησμονημένες αξίες της ειλικρίνειας και της ακεραιότητας. Και θα τα βρείτε αυτά γιατί είναι αλήθεια ότι αυτό το οποίο λίγο πιο εσωτερικά στα ψυχικά σας πεδία αντηχεί και ακούμε είναι ο Μεγάλος Μελωδός του Αιγαίου που τραγουδά το τραγούδι της ανάκτησης.

Δεν έχετε, στ' αλήθεια, κανένα λόγο να πείθεστε από αυτά που τόσο άφθονα, με πληθώρα, σας σερβίρουν δεξιά-αριστερά. Μην ξεγελιέστε, μην πλανιέστε. Αν είχαν το πάνω χέρι μια χαρά θα ήταν όλα νοικοκυρεμένα και σε τάξη. Κάτι πολύ μεγάλο έχει συμβεί και τα πράγματα έχουν έρθει τα πάνω κάτω και κανείς στ' αλήθεια δεν ξέρει πού πάει αυτό. Δεν υπάρχει κανένας που στ' αλήθεια να πίστευε ότι στο δημοψήφισμα -δηλαδή, σε μια κρίσιμη στιγμή της συνειδητότητας όπου η σοφία έπρεπε να λειτουργήσει- ότι η σοφία λειτούργησε με τόσο μεγάλη ενέργεια. Κανένας δεν το πίστευε. Και άλλη μια φορά κανένας δεν πιστεύει εκ των προτέρων το πόση δύναμη θα ασκηθεί σ' αυτή την τριγωνοποίηση των ουράνιων δυνάμεων μέσα σας. Θα το διαπιστώσετε.

Γιατί, δεν είναι θέμα ούτε λογικής ούτε ανάλυσης. Γιατί είναι αυτό που το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει, που η καθοδήγηση μέσα σας θα σας κάνει να νιώσετε, πού αισθάνεστε ισχυροί. Και εκεί όπου αισθάνεστε ισχυροί αυτό είναι κατάλληλο για τον καθένα σας να στηρίξει. Δεν έχει σημασία τι όνομα έχει -όσο κι αν σας φαίνεται τρελό αυτό που ακούτε. Δεν παίζει ρόλο το όνομα που έχει. Παίζει ρόλο η τοποθέτηση της συνειδητότητας. Εάν επιλέξετε εκείνο το όνομα που σας κάνει να νιώθετε ότι εσείς έχετε ισχύ, τότε οι ενέργειες θα εκλυθούν και θα προχωρήσουν με τέλεια σύζευξη. Και εσείς θα έχετε κάνει την ουσιαστικότερη υποστήριξη προς τη δημιουργία αυτού του καλύτερου μέλλοντος που έχετε ονειρευτεί για εσάς και για τις επόμενες γενιές.

Γνωρίζετε ότι κάνετε ένα πνευματικό ταξίδι, ένα ταξίδι που έχει ουσιαστικά ένα στόχο: το να θυμηθείτε ότι είστε πνεύμα στη βιολογία, γεννημένοι ελεύθεροι, γεννημένοι πλήρεις, γεννημένοι ακέραιοι. Ξέρετε ότι, τελικά, αυτός είναι ο ουσιώδης στόχος στο ταξίδι της συνειδητότητας. Και, αγαπητοί φίλοι, το ξέρετε καλύτερα από μας ότι έχετε πλησιάσει πολύ κοντά. Μην υπονομεύετε μόνοι σας αυτό το οποίο φτιάξατε. Κρατήστε την ενέργεια εκεί που γνωρίζετε ότι είναι και ότι είστε. Κρατήστε τις πεποιθήσεις σας κοιτώντας με ενεργειακά μάτια τον πλανήτη. Κρατήστε την πίστη σας σ' αυτό που η καρδιά σας γνωρίζει πολύ καλά: ότι τίποτα δεν έχει πάει στράφι και ότι τίποτα δεν ήταν λάθος. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να μετακινείται όπως θέλουν οι φτιαγμένοι άνεμοι. Φυσήξτε τον δικό σας άνεμο, με τη δική σας πνοή και νιώστε τη βεβαιότητα ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άλλοι σαν εσάς φυσάνε κι εκείνοι τον δικό τους άνεμο με τη δική τους πνοή. Γιατί είναι εκατοντάδες εκατομμύρια πάνω στη Γαία αυτή τη στιγμή που όλοι προσπαθούν να πάρουν εκείνη την ανάσα και να φυσήξουν εκείνο τον αέρα που θα οδηγήσει το μεγάλο καράβι της Γαίας προς αυτό το καλύτερο μέλλον και προς αυτή την ομορφότερη πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι εκεί, η διαδρομή έχει χαραχτεί και χρειάζεται τη δική σας δύναμη αναπνοής. Χωρίς εσάς το σύμπαν δε μπορεί να το κάνει. Και αυτή είναι και η τιμή και η δύναμη τού να είσαι πνεύμα σε βιολογία πάνω στη διττή διάσταση.

© 2015 Xαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση Δήμητρα Τζήμκα

Διαλογισμός  (Ο διαλογισμός προηγοήθηκε της επικοινωνίας)

Χαλαρώστε. Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας για να σας βοηθήσει η ίδια η αναπνοή σας να μετακινηθείτε προς το κέντρο της υπάρξής σας. Αξιοποιήσετε αυτές τις πολύτιμες στιγμές που είσαστε σε ένα χώρο που δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, να τρέξετε για κάτι, να φροντίσετε κάτι. Αξιοποιήστε αυτές τις πολύτιμες στιγμές και τις πολύτιμες αναπνοές για να μετακινήσετε τον νου σας προς το κέντρο, προς ένα κέντρο ηρεμίας, ένα κέντρο λύσεων, ένα κέντρο στήριξης, ένα κέντρο στοργής, που εκ των έσω φροντίζει εσάς, εκ των έσω σας τροφοδοτεί με ειρηνικά και ήρεμα αισθήματα. Επιτρέψτε κάθε πολύτιμη αναπνοή σας να είναι το εισιτήριο για να μετακινηθείτε πιο μέσα, προς το κέντρο αυτού του χώρου, όπου νιώθετε στήριξη και ηρεμία.

Φανταστείτε ότι όλο το σώμα σας είναι μια εξαίσια σφαίρα φωτός που ακτινοβολεί, λάμπει. Και, καθώς με κάθε αναπνοή σας μετακινείστε πιο εσωτερικά στον χώρο στήριξης και ηρεμίας, το φως της σφαίρας σας λάμπει λίγο πιο έντονα, γίνεται πιο φωτεινό. Κι εσείς είσαστε στο κέντρο αυτής της σφαίρας, μέσα στον παλμό, στην ποιότητα της ηρεμίας και της στήριξης. Με κάθε εισπνοή σας, το φως της σφαίρας σας λάμπει και ακτινοβολεί. Με κάθε εκπνοή σας, το φως της σφαίρας σας σταθεροποιείται. Όλη η αναπνοή σας γίνεται μια βαθιά, αλχημική, εσωτερική διαδικασία που επιτρέπει τις εξαίσιες ποιότητες του φωτός, να εκπέμπονται, να ρέουν, να ακτινοβολούν από μέσα σας γύρω σας. Και δείτε τις σφαίρες του φωτός του καθενός μας πώς είναι ενωμένες και πώς όλες μαζί δημιουργούν μια πολύ μεγαλύτερη από όλους μας, τεράστια σφαίρα λαμπερού, ακτινοβόλου φωτός. Φανταστείτε ότι αυτή η μία τεράστια σφαίρα, που δημιουργούμε όλοι μαζί, έχει τη δική της εισπνοή και εκπνοή. Μπορείτε να νιώσετε τον παλμό της αναπνοής της. Και αφήνετε την ύπαρξή σας να συντονιστεί με τον παλμό της μεγάλης σφαίρας -σαν να αναπνέετε από τη μεγάλη σφαίρα ή να σας αναπνέει η μεγάλη σφαίρα.

Με κάθε αναπνοή δείτε ή φανταστείτε αυτή τη μεγάλη σφαίρα φωτός να διευρύνεται, να απλώνεται και να ανοίγει, να επεκτείνεται. Με κάθε αναπνοή δείτε ίνες φωτός να απλώνονται και να φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Δες τη δική σου προσωπική λαμπερή σφαίρα και δες τη σφαίρα σου μες στη μεγάλη σφαίρα. Και η μεγάλη σφαίρα έχει πολλαπλάσια φωτεινή ακτινοβολία η οποία συνεχίζει να αυξάνει τη δύναμή της, τη δύναμη του φωτός της. Είναι ατρόμητη, δε γνωρίζει το φόβο. Εκπέμπει τέτοιο ύψος επίγνωσης και εμπερίεξης που κάθε ιδέα σκιάς τής είναι άγνωστη. Κι εσύ είσαι μέσα σ' αυτήν. Μέσα σ' αυτή τη μεγάλη σφαίρα εσύ μπορείς να είσαι όπως αληθινά είσαι. Μπορείς να αναπνέεις πλήρως και ολοκληρωμένα. Μπορείς να ανοίγεις τις ενεργειακές σου δυνατότητες,  τα φτερά σου και τα ενεργειακά σου κέντρα και να ανθίζεις μέσα στη μεγάλη σφαίρα. Γιατί μέσα της αισθάνεσαι σαν να υπάρχει μια τεράστια φιγούρα, μια τεράστια μορφή και παρουσία που σε προστατεύει. Που σε προστατεύει ολικά, που σε προστατεύει σε πολλά παράλληλα και ταυτόχρονα επίπεδα. Κι εσύ, τέλεια ασφαλής, μπορείς να εκδηλώσεις και να εξωτερικεύσεις και να επιτρέψεις να ρεύσουν οι δυνατότητές σου, οι ικανότητές σου, τα χαρίσματά σου και οι αληθινές σου ποιότητες. Πάρε λοιπόν τον χώρο σου μέσα στον χρόνο, άνοιξε το διαμέτρημά σου, αφήνοντας τη ροή των χρόνων να πλημμυρίσει από το διαμέτρημα του φωτός σου, καταλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερο χώρο, επιτρέποντας στη συνειδητότητά σου να διευρύνει την αντίληψή σου για την παρουσία σου, για την ενέργειά σου, για το μήκος, το εύρος, το πλάτος της ενεργειακής σου έκτασης.

Και έλα αγαπητέ να ξεκινήσουμε, έχοντας αναπτύξει έστω και ένα μέρος από αυτή την ενεργειακή σου έκταση. Και όση ώρα μιλάμε, επέτρεψε στον εαυτό σου, διευρυνόμενος και ανοίγοντας το διαμέτρημά σου προς όλες τις κατευθύνσεις, να καταλάβεις μεγαλύτερους χώρους συνειδητότητας, να απλώσεις σε μεγαλύτερα πεδία συνειδητότητας, κυριεύοντας τελικά τους χρόνους μέσα από το δικό σου φως.

© 2015 Xαριτίνη Χριστάκου

Απομαγνητοφώνηση Δήμητρα Τζήμκα