Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι Ρυθμιστές της Πραγματικότητας

Θεσσαλονίκη, 29 Μαίου 2010

Γιατί, αγαπητοί μας φίλοι, καθώς οι μήνες ωριμάζουν και ο χρόνος πλησιάζει προς το σημείο-ορόσημο, μεγάλες ανακατατάξεις και ανατροπές στις αντιλήψεις της ανθρωπότητας και των ανθρώπων γενικότερα πρόκειται να συμβούν. Ήδη συμβαίνουν μεγάλες αναθεωρήσεις και ανατροπές μέσα σε κάθε ατομική συνειδητότητα με αφορμή όχι μόνο αυτά που συμβαίνουν στη δική σας χώρα αλλά και αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως. Ήδη στην περιφερειακή ενέργεια της γης υπάρχουν έντονες καταγραφές των αλλαγών που πρόκειται να έρθουν.

Καθώς κάθε ατομική συνειδητότητα, κάθε ανθρώπινου πολίτη, κάθε γήινου πολίτη μέσα από όλα τα γεγονότα του τελευταίου έτους έχει αναπτύξει ένα δικό της σύστημα, μία δική της ιεράρχηση θεμάτων-λύσεων-προβλημάτων και το δικό της σημείο αναφοράς μέσα στην πραγματικότητα, κάθε άνθρωπος έχει βρεθεί μπροστά στα δικά του ερωτήματά με αφορμή όλες αυτές τις ανατροπές και τα ζητούμενα που συμβαίνουν σε κάθε ξεχωριστή και διαφορετική κοινωνία.

Φαίνεται οι ενέργειες να επικεντρώνονται στο δικό σας χώρο ζωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, όμως και στην Ευρώπη και στην Αμερική υπάρχει μια τεράστια αλλαγή στις ατομικές συνειδητότητες των πολιτών, που έχει προκύψει από συνειδητοποιήσεις μέσα σε κάθε άτομο, για το αδιέξοδο των συστημάτων λειτουργίας. Συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις ανταμοιβές κόπων εργασίας ή ονείρων μιας ζωής. Υπάρχουν τεράστια κύματα αλλαγής τα οποία πυροδοτούνται εδώ και μήνες μέσα σε κάθε ατομική συνειδητότητα.

Ακόμα δεν έχει φανεί η εξωτερίκευση αυτών των αλλαγών από τα ατομικά πεδία, όμως αυτή η εξωτερίκευση έρχεται τους μήνες που θ' ακολουθήσουν και δεν αφορά μόνο τη δική σας χώρα και δράση, αφορά τις περισσότερες κοινωνίες τις Ευρώπης και της Αμερικής και μεγάλα μέρη κοινωνιών της Ασίας. Η Γη αυτή την στιγμή είναι σαν ένα τεράστιο καζάνι που βράζει έτοιμο να εκραγεί. Η συλλογική ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί και που ζητάει την ανατροπή είναι ασύλληπτης έντασης, και αυτό πυροδοτείται ακόμα πιο πολύ από τις μη γήινες παρουσίες και ενεργοποιήσεις που συμβαίνουν στη γη.

Υπάρχει μια συνομωσία ανατροπής, εξέγερσης και ενεργοποίησης. Ακόμα και οι δυνάμεις που φαίνονται να υπηρετούν την στασιμότητα των πραγμάτων, δηλαδή την μη-αλλαγή των καταστάσεων, ακόμα και αυτές στην παρούσα φάση -αν βλέπατε τις ενεργειακές τους δομές και λειτουργίες- θα διαπιστώνατε πως προκαλούν τεράστια αντίδραση σε τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού. Αυτό σημαίνει πως οι φαινομενικές ενέργειες της στασιμότητας και της αμεταβλητότητας τελικά πυροδοτούν την ανάγκη για μεταβολή και αλλαγή.

Υπάρχει ένας τεράστιος αναβρασμός γύρω από το πεδίο της γης αλλά και μέσα στο εσωτερικό της γης. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι  μόνο η θεϊκή συγκυρία, η θεϊκή συντεχνία και η θεϊκή συνενορχήστρωση των ενεργειών διατηρεί τη γη αυτήν τη στιγμή σε ισορροπία. Η παραμικρή δυσλειτουργία στη διατήρηση αυτών των ισορροπιών θα ισοδυναμούσε με ατομική έκρηξη  τέτοιου μεγέθους που θα διέλυε το γνωστό σας σύμπαν. Τόσο τεράστιες είναι οι ενεργειακές ποσότητες και οι ενεργειακοί ρυθμοί που υπάρχουν μέσα και έξω από το πεδίο της γης.

Ζείτε την συντέλεια του κόσμου και το ενδιαφέρον είναι ότι ο κόσμος δεν διαλύεται εις στα εξ ών συνετέθη, το σύμπαν δεν διαλύεται εις στα εξ ών συνετέθη. Τα μεγέθη δεν είναι περιγράψιμα με όρους που μπορείτε αριθμητικά να προσθέσετε. Ίσως οι γενικότερες λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούμε να σας δίνουν μια καλή αίσθηση, ένα στίγμα για τι κλυδωνισμούς μιλάμε, και τις τριβές που περιγράφουμε. Πιστεύετε ή νιώθετε ότι η γη έχει πάρει φωτιά ή ότι οι κοινωνίες της γης είναι σε φωτιά. Όμως πύρινοι διάδρομοι ενέργειας ρέουν πλέον ανάμεσα στη γη και στους υπόλοιπους κόσμους και ηλιακά συστήματα.

Η ενέργεια της γης βρίσκεται σε τέτοια ενεργειακή υπερθέρμανση, δηλαδή υπερθέρμανση των ενεργειακών φορτίων που τα φορτία εκτοξεύονται με απίστευτες εντάσεις ταχυτήτων προς το ηλιακό σύστημα και πολύ πέρα από αυτό, προς όλο το σύμπαν. Υπάρχει ένας διπλός καταιγισμός ενέργειας στο γήινο πεδίο και το εντυπωσιακό είναι ότι παραμένετε σε ισορροπία γιατί έχουν εξοικειωθεί τα ενεργειακά σας συστήματα με αυτές τις ασύλληπτες ποσότητες συνειδητότητας. Ενώ λοιπόν υπάρχει ένας διπλός καταιγισμός και από τον ήλιο του δικού σας ηλιακού σας συστήματος οποίος κυριολεκτικά πυροβολεί συνεχώς την γη με τεράστιες δόσεις ηλιακής ενέργειας -το οποίο σημαίνει πληροφορίες και ανοίγματα συνειδητότητας, μέσα στα ατομικά πεδία αλλά και στα μαγνητικά πεδία της γης, ταυτόχρονα υπάρχει μια αντίστοιχη έκρηξη ακτινών φωτιάς που βγαίνει από το μαγνητικό πεδίο της γης και κατευθύνεται προς όλα τα σημεία του σύμπαντος.

Η γη αυτή την περίοδο είναι το πιο κεντρικό σημείο μέσα στο κατοικημένο σύμπαν στο οποίο ανήκει. Οι αλλαγές που συμβαίνουν και αυτό που διαδραματίζεται πάνω στον γήινο κόσμο είναι μοναδικό σε ένταση, πολυπλοκότητα, σε συνθέσεις συχνοτήτων και σε δυνατότητες. Και μόνο ότι είστε παρόντες, έστω και αν δεν κάνετε τίποτα, ζείτε κάτι συγκλονιστικό και μεγαλειώδες. Και μόνο ότι το παρακολουθείτε, έστω και αν είστε σε ένα απομακρυσμένο νησί που δεν συμβαίνει τίποτα και μόνο ότι ζείτε πάνω σε αυτό τον κόσμο είναι συγκλονιστικό γι' αυτό που συμβαίνει.

Θέλω να μιλήσουμε λίγο γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω από την γη και μέσα στη γη. Παρακολουθούσαμε την συζήτηση από την αρχή αυτής της συνεύρεσης και παρατηρήσαμε ότι η κύρια εστίαση του νου και της συνειδητότητάς σας αφορούσε τις ανθρώπινες κοινωνίες και τις χειραγωγήσεις που γίνονται μέσα από ψυχοτροπικές διαδικασίες που επηρεάζουν κάθετα και πολύ βαθιά τα ψυχικά σας ρευστά. Αυτό σας είναι γνωστό και μπορείτε να το αντιληφθείτε. Θέλουμε σήμερα να προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για τμήματα πραγματικότητας που συντρέχουν μαζί με αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε και τις τεράστιες χειραγωγήσεις που γίνονται μέσα και γύρω απ την γη.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε απίστευτη χειραγωγική ενέργεια, από όλες τις μεριές και κατευθύνσεις καθώς οι ατζέντες και σκοποί κάθε συνειδητότητας έχουν πυροδοτηθεί. Το σόου έχει ξεκινήσει και το σόου είναι μεγάλο. Το σόου έχει πολλούς παίκτες, έχει πολλά συμφέροντα, έχει πολλούς σκοπούς. Δεν είναι ένας ο σκοπός. Γίνεται μια απίστευτη ζύμωση όλων των κοσμικών ενεργειών αυτή τη στιγμή. Με αφορμή τις ενέργειες της γης και των όντων που κατοικούν στη γη, τα οποία γίνονται φορείς των ζυμώσεων, ουσιαστικά γίνονται ζυμώσεις του ίδιου του συμπαντικού πεδίου.

Αγαπητοί φίλοι, αυτό που ζείτε είναι ασύλληπτο. Αυτό που ζείτε μέσα στο σώμα σας είναι συμπαντικής σημασίας είναι συμπαντικού εύρους. Τόσα σημεία μέσα στο σώμα σας βρίσκονται σε συνεχή έκρηξη και επικοινωνία. Η κατάσταση θα μπορούσε να θεωρηθεί έκρυθμη γιατί με τίποτα δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή η χαοτική  ενέργεια μπορεί να έχει δομή ή στοιχειώδη ισορροπία. Όμως, χάρη στις δομές και ισορροπίες που πάνε πολύ πέρα από τα μαθηματικά του χάους που σας είναι γνωστά και αντιληπτά, το πλήρες χαοτικό ενεργειακό πεδίο της γης βρίσκεται σε ισορροπία και τα σώματα σας μέσα σε αυτό διατηρούν τις ισορροπίες τους.

Η διαδικασία χειραγώγησης εξυπηρετεί πολύ συγκεκριμένους σκοπούς εξέλιξης της δικής σας συνειδητότητας ως ανθρωπίνων όντων. Βρίσκεστε σε έναν κόσμο (την γη) ο οποίος μπορεί να κινήσει, να διαχειριστεί και να ορίσει τις τύχες πολλών άλλων κόσμων. Είναι επομένως λογικό ότι θα υπάρχουν παρόντες στη γη και μέσα στα πεδία σας όλοι οι άλλοι κόσμοι με τους σκοπούς και τα κίνητρα τους. Δεν είναι κακές οι χειραγωγήσεις. Είναι απαραίτητες και χρειάζονται προκειμένου να αναπτυχθεί μέσα σε εσάς ως διαχειριστές, η οξυδέρκεια, η αντίληψη, η κατανόηση και η διάκριση του τι θα διαλέξετε: τι θα επιλέξετε να δημιουργηθεί.

Ίσως σας ακουστεί υπερβολικό, αλλά είστε οι κομβικοί διαχειριστές του μέλλοντος ενός σύμπαντος γιατί μέσα από τις επιλογές σας και αυτά που θ' αποφασίσετε, κρίνονται, καθορίζονται και προσδιορίζονται οι εξελίξεις σε συμπαντικό επίπεδο, και όχι μόνο για το δικό σας ηλιακό σύστημα αλλά για τα δισεκατομμύρια τρισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα που υπάρχουν σ' αυτό το σύμπαν. Η περίεργη σύνδεση της βιβλιοθήκης της γη με την κεντρική βιβλιοθήκη ενός άλλου σύμπαντος,  του σύμπαντος της Ανδρομέδας, καθορίζει σε τεράστιο βαθμό το ενεργειακό παιχνίδι και το αλαλούμ τον ενεργειών που κινούνται σαν τρελές μέσα στο χωροχρόνο σας.

 Ας πάμε λοιπόν στο εσωτερικό της γης για να σας ξεναγήσουμε λίγο στο τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την ώρα. Είναι σίγουρο ότι από αυτά που θ' ακούσετε κάποιοι θα δυσαρεστηθούν, αφού είναι αναπόφευκτο, όταν οι πληροφορίες έρχονται, σε κάποιους να αρέσουν και σε κάποιους όχι. Δεν μας αφορά το θέμα να είμαστε αρεστοί. Μας αφορά η ίδια η μεταφορά των πληροφοριών την οποία την θεωρούμε καθήκον, ενδιαφέρον και στόχο της ύπαρξής μας.

Μέσα στο κέντρο της γης έχουν αναπτυχθεί, όχι ένας πολιτισμός, αλλά έχουν αναπτυχθεί πολλοί πολιτισμοί. Γνωρίζουμε ότι η μέχρι τώρα φιλοσοφία των πληροφοριών αναφερόταν σε ένα πολιτισμό ή σε δύο, κάποιοι σε τρεις πολιτισμούς. Αγαπητοί, οι πολιτισμοί στο εσωτερικό της γης είναι πολύ περισσότεροι. Όσο υπερπληθωριστική είναι η κατάσταση των κατοίκων στην επιφάνεια, άλλο τόσο υπερπληθωριστική είναι η κατάσταση των κατοίκων στο εσωτερικό της γης.

Οι πολιτισμοί στο εσωτερικό της γης ανήκουν σε διαφορετικές φυλές και σε διαφορετικά αστρικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ τους δεν έχουν την ίδια αντζέντα και κάθε φυλή και κάθε πολιτισμός έχει σαν στόχο να επηρεάσει διαφορετικά τμήματα του γήινου πληθυσμού, που είναι πιο επιδεκτικά στη συχνότητά τους. Θέλουμε να πούμε το εξής για όλους αυτούς τους πολιτισμούς: Όλοι οι πολιτισμοί μέσα στη γη - όλοι - εξυπηρετούν την δική τους ατζέντα. Μπορεί να σας φαίνεται οξύμωρο αυτό ή μπορεί να θέλατε οι πολιτισμοί που βρίσκονται κάτω από τα πόδια σας να στηρίζουν εσάς. Το γεγονός ότι η κατάσταση στην ανθρωπότητα είναι όπως την ζείτε τώρα, αποτελεί την απόδειξη ότι αυτοί οι πληθυσμοί επί αιώνιες και χιλιετίες δεν υπηρετούσαν τα δικά σας συμφέροντα! Αν είχατε μια αμφιβολία, βγάλτε την από το μυαλό σας.

Δεν θα τους ορίσουμε σαν καλούς ή κακούς, διότι δεν υπάρχει καλός και κακός, όταν όλη η ιστορία έχει να κάνει με την εξέλιξη. Θα τους ορίσουμε όμως ως πολιτισμούς, οι οποίοι υπηρετούν προσωπικά τα συμφέροντα τους, σε σχέση με άλλους πολιτισμούς, οι οποίοι υπηρετούν συνολικότερα τα συμφέροντα της εξέλιξης όλων. Για εμάς αυτός είναι ένας τρόπος που μπορούμε να κάνουμε μια διάκριση που να είναι για εσάς κατανοητή και επομένως χρήσιμη και εφαρμόσιμη.

Οι πολιτισμοί που υπάρχουν στο εσωτερικό της γης οι οποίοι είναι 48, καθένας έχει μια δική του ατζέντα να εξυπηρετήσει. Οι ατζέντες τους έχουν ένα κοινό στοιχείο: θέλουν να επεκταθούν στην επιφάνεια της γης, ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τους ίδιους. Δεν θέλουν να επεκταθούν στην επιφάνεια της γης για να είναι φίλοι σας. Χρειάζονται χώρο. Όσοι κατοικείτε σε πολυπληθή μέρη του κόσμου καταλαβαίνετε τι σημαίνει το να χρειάζεστε χώρο και καταλαβαίνετε τι σημαίνει ότι η γη δεν έχει πόρους για άπειρο κόσμο αφού εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο εξέλιξης.

Είναι ώρα να συνειδητοποιήσετε πως όλοι αυτοί οι πολιτισμοί έχουν ένα κοινό στόχο: να σας δώσουν κάποιες τεχνικές βοήθειας, να σας μεταφέρουν κάποιες πληροφορίες που σας είναι χρήσιμες αλλά κυρίως να αποκτήσουν οι ίδιοι δικαίωμα κατοίκησης στην επιφάνεια και συνύπαρξης με εσάς στην επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλα ποσοστά ανθρώπων θα πρέπει να πάψουν να κατοικούν στην επιφάνεια... Αυτό είναι ο λόγος που κάποιες κυβερνήσεις του γήινου πολιτισμού εφαρμόζουν προγράμματα αφανισμού τμημάτων του πληθυσμού. Χρειάζεται να αραιώσει η κατοίκηση του πλανήτη στην επιφάνεια, ώστε καινούργιοι κάτοικοι να έχουν χώρο συνύπαρξης και συνλειτουργίας μαζί σας.

Το θέμα από την δική μας οπτική είναι πως μόνο αν εσείς αναπτύξετε επαρκή επίγνωση ότι είστε οι υπεύθυνοι διαχειριστές, ότι εσείς θα ορίσετε τις αναλογίες για το ποιοι θα κατοικήσουν και τι δικαιούνται, τότε πολλά θέματα δεν θα κινηθούν ερήμην σας. Το ζητούμενο στους μήνες που έρχονται είναι ν' αναπτύξετε αυτήν την επίγνωση και ν' αναλάβετε την ευθύνη και την εξουσία διαχείρισης του κόσμου που σας έχει ανατεθεί από τον Δημιουργό, ο οποίος εμπιστεύθηκε εσάς που βρίσκεστε τώρα εδώ ή ακούτε αυτά ή διαβάζετε αυτά, και που τώρα κατοικείτε επάνω στη γη.

Εμπιστεύθηκε εσάς για να διαχειριστείτε αυτόν τον κόσμο. Εμπιστεύθηκε εσάς για να ορίσετε τις αναλογίες. Εμπιστεύθηκε εσάς για να αποφασίσετε τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν εμπιστεύθηκε τους υπόλοιπους πολιτισμούς και ας τους θεωρείτε πιο εξελιγμένους από εσάς. Θα πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσετε και να εμπιστευθείτε πως ο δημιουργός είχε λόγους ν' αναθέσει σε εσάς την ευθύνη και να δώσει σε εσάς την εξουσία για την διαχείριση αυτής της πραγματικότητας. Αν ήθελε θα την είχε δώσει αλλού αυτήν την εξουσία διαχείρισης.

Εσείς ως φυλή και ως όντα έχετε κάτι τελείως ξεχωριστό και μοναδικό απ' όλους τους πολιτισμούς που τώρα πολιορκούν τη γη, εσωτερικά και εξωτερικά. Έχετε μια πνευματικότητα που συνδέεται με την αγάπη. Αυτό είναι σπάνιο. Η πνευματικότητά σας συνδέεται με την αγάπη και την καλοσύνη και αυτό κάνει την συχνότητα της γης μοναδική. Εξελίσσεστε και εξελίσσετε τεχνολογίες, αλλά το ζητούμενο των ανθρώπινων όντων, του κάθε ανθρώπινου όντος, είναι η συνένωσή του με τον ανώτερό του εαυτό και αυτό σημαίνει συνένωση με το κέντρο του σύμπαντος, με την πηγή και την αγάπη. Αυτό κάνει τον ανθρώπινο πολιτισμό ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολιτισμοί, και κάτω και πάνω από τον δικό σας, θέλουν να διαχειριστούν την πραγματικότητα της επιφάνειας. Επειδή η πραγματικότητα είναι προικισμένη με μια ιδιαίτερη ιδιοσυχνότητα της πηγής, όποιος νέμεται αυτήν την πραγματικότητα νέμεται πολύ μεγαλύτερα μέρη πραγματικότητας, και όχι μόνο αυτό

Οι πολιτισμοί οι οποίοι βρίσκονται στο εσωτερικό της γης χρησιμοποιούν τα ηφαίστεια σας ως πύλες εσόδου και εξόδου, όπως χρησιμοποιούν συγκεκριμένα σημεία στους ωκεανούς σας, ως σημεία εξόδου και εσόδου. Δεν είναι τυχαίο ότι η επιστήμη σας ακόμα δεν έχει εξερευνήσει το 93 % -95%των ωκεανών σας. Καταλαβαίνετε ότι οι ωκεανοί σας είναι ένας άγνωστος κόσμος για εσάς; Συνειδητοποιήστε ότι δεν γνωρίζετε ποιοι κατοικούν σε αυτούς τους κόσμους, ότι δεν έχετε πραγματικά αντίληψη από ποιους κατοικείται αυτός ο απίστευτος πλανήτης, που ονομάζεται γαία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και πολιτισμοί που βρίσκονται στα αιθερικά του πλανήτη, στην περιφέρεια των πλανητικών πεδίων χρησιμοποιούν τις ίδιες πύλες, διότι προχωρούν σε συνεννοήσεις και σε συμφωνίες με εκείνους που βρίσκονται στο εσωτερικό. Ηφαίστεια και ωκεανοί χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιετίες ως πύλες επικοινωνίας, επαφών. Χρησιμοποιούνται ως πύλες μέσα και έξω από την γη από διάφορους αμέτρητους στην πραγματικότητα αστρικούς πολιτισμούς. Είστε σε ένα πλανήτη, αλλά ζείτε πλέον σε μια πολυδιαστασιακή κατάσταση. Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο ξεκάθαρα θα ακούτε τα νέα διότι η συνειδητοποίηση της πολυδιαστασιακότητας της πραγματικότητας θα σας δώσει την δύναμη να ασκήσετε διαχείριση και να ασκήσετε την εξουσία που σας έχει δοθεί από την πηγή πάνω σε αυτόν τον κόσμο.

Οι περισσότεροι από τους πολιτισμούς-φυλές που βρίσκονται στην περίγυρο του πλανήτη σας -η λέξη αδιαχώρητο δεν λέει τίποτα- που απλώνονται σε αποστάσεις εκατοντάδων χιλιομέτρων από την γη, θα σας δυσαρεστήσουμε αλλά θα σας πούμε ότι το 90% από αυτούς έχουν μια δική τους ατζέντα. Ίσως με αυτό που μόλις ακούσατε, να σας κάνει νόημα το γιατί γίνεται ένας τέτοιος χαμός πάνω στην γη. Εάν σκεφτείτε πως, όσοι είναι στο εσωτερικό, όλοι έχουν μια δική τους ατζέντα, αλλά και όσοι είναι στο εξωτερικό -οι 9 στους 10- έχουν μια δική τους ατζέντα, καταλαβαίνετε γιατί γίνεται τέτοια αναταραχή, τέτοιος οργασμός ενεργειών, αλλά όχι ευχάριστος αυτή την περίοδο μέσα στα πεδία της ανθρωπότητας.

Ξέρουμε ποιος είναι ο μύχιος πόθος σας, γιατί αυτή είναι η προβολή του συλλογικού σας ασυνειδήτου: να έρθει για μια άλλη μια φορά ο θεός στη γη και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο θεός έχει παρουσία στη γη, όμως εσείς πρέπει ν' αναπτύξετε την ικανότητά σας να διακρίνετε την παρουσία του θεού και να μην θεωρήσετε ως θεό οποιονδήποτε τυχόντα εμφανιστεί μπροστά σας και σαν ζογκλέρ στο τσίρκο κάνει κόλπα που εσείς δεν μπορείτε να κάνετε. Με ίδιες μεθόδους και οι μάγοι που υπάρχουν στα τσίρκα θα πρέπει να είναι θεοί, αφού  δεν μπορείτε να εξηγήσετε αυτά που κάνουν. Όμως υποψιάζεστε πως ξέρουν κάποια κόλπα.

Με την ίδια ακριβώς οπτική είναι κατάλληλο να σταθείτε απέναντι σε οποιονδήποτε επισκέπτη, από αυτούς που θα εμφανιστούν μέσα στο επόμενο τετράμηνο στην πραγματικότητά σας. Ο μύχιος πόθος του συλλογικού ασυνείδητου νου της ανθρωπότητας είναι ο δεύτερος ερχομός του θεού. Έχουμε πει παλαιότερα, σε ανύποπτους χρόνους, πως ο δεύτερος ερχομός δεν έχει να κάνει με το Θεό, ούτε με τον Χριστό, ούτε με κάποιον αναληφθέντα δάσκαλο. Κανείς αναληφθείς δάσκαλος δεν θα έρθει να εμφανιστεί να σας σώσει. Κανένας απεσταλμένος του θεού δεν υπάρχει.

Εσείς έχετε την ευθύνη και την αρμοδιότητα να φέρετε την ενέργεια του θεού ζωντανή μέσα στο σώμα σας. Είστε οι εντεταλμένοι από το θεό εκπρόσωποι γι' αυτό και σας έχει δοθεί η διαχείριση αυτής της πραγματικότητας. Έχετε να φροντίσετε όχι μόνο την ανθρώπινη φυλή, έχετε να φροντίσετε τον κόσμο των φυτών σας, τον κόσμο της θάλασσας, τον κόσμο του αέρα σας. Έχετε να φροντίσετε πολλά όντα που βρίσκονται στη δική σας ευθύνη οι κόσμοι τους και οι ζωές τους. Υπάρχουν τόσοι κόσμοι που βρίσκονται στα δικά σας χέρια και στις δικές σφαίρες ευθύνης. Δεν έχετε να λογοδοτήσετε απέναντι σε κανέναν μη-γήινο πολιτισμό, και δεν είστε υποδεέστεροι κανενός άλλου μη-γήινου πολιτισμού.

Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο στην αντίληψή σας: ο θεός σάς τοποθέτησε σ' αυτή την θέση που βρίσκεστε τώρα, στην επιφάνεια της γης, ως ρυθμιστές της πραγματικότητας. Οφείλετε να διευρύνετε τον νου σας και ν' αρχίσετε ν' ασκείτε την διαχείρισή σας, όχι μόνο για το δικό σας είδος. Ανοίξτε και διευρύνετε την ευαισθησία σας ώστε ν' αρχίσετε να φροντίζετε και τα άλλα είδη αυτού του κόσμου. Έτσι, δίνετε ένα μήνυμα σε όλους τους πολιτισμούς ότι εσείς είστε οι διαχειριστές συνολικά του κόσμου σας.

Μία ακόμα φορά, στην Ατλαντίδα και για μία ακόμα φορά, στη Λεμουρία, η ιστορία της ανάληψης της ευθύνης αυτής της πραγματικότητας ήρθε στα χέρια σας. Δεν ήταν τότε η ώρα και δεν ήσασταν έτοιμοι ν' αναλάβετε την ευθύνη αυτής πραγματικότητας, την υπέροχη ευθύνη να είστε οι τιμημένοι διαχειριστές ενός πανέμορφου κόσμου. Είστε τώρα στην τρίτη (3η) καθοριστική φορά. Η πραγματικότητα μπροστά σας βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση. Δεν είναι η ώρα να φοβηθείτε. Ίσα-ίσα είναι η ώρα ν' ανοίξετε την καρδιά σας, τα χέρια σας και ν' αγκαλιάσετε τον υπέροχο κόσμο που σας φιλοξενεί. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε τον θεό, αγκαλιάστε τον κόσμο σας, φροντίστε τον κόσμο σας. Φροντίστε το ανθρώπινο είδος, αλλά φροντίστε και τον κόσμο σας και όλα τα βασίλεια που φιλοξενούνται υπό την φροντίδα σας.

Ο κόσμος που υπάρχει μέσα στα μαγνητικά πεδία της γης και οι διάφορες κουλτούρες βρίσκονται σε μια περίοδο πολεμική μεταξύ τους χωρίς όμως να συμβαίνει πόλεμος όπως εσείς τον αντιλαμβάνεστε. Πάντως οι διαδικασίες είναι πολεμικές, με την έννοια ότι καθένας κοιτά να κάνει την όποια καλύτερη μεθόδευση για την ατζέντα του. Θα δείτε και στους πλουσίους αυτού του κόσμου ότι θ' αρχίσουν να υπάρχουν διαμάχες αφού προσπαθούν ν' αλλάξουν τα χέρια τα οποία κινούν τα νήματα. Είναι σαν να ξαναμοιράζεται η κοσμική τράπουλα πάνω στη γη.

Κάθε φυλή προσπαθεί να ικανοποιήσει την δική της ατζέντα και θα υπάρξουν τραγελαφικά σημάδια, που θα δείχνουν ξεκάθαρα ότι το ίδιο το σύστημα εξουσίας τα έχει βάλει με το σύστημα εξουσίας. Θα κάνουν κάποια λάθη στρατηγικής, που στην ουσία είναι ασυνέχειες που θα προκύψουν από το γεγονός ότι ο καθένας κοιτά την δική του ατζέντα. Οι ασυνέχειες θα είναι γεγονότα που θα κάνουν ξεκάθαρο στα μάτια σας ότι στη γη υπάρχουν πολλές ατζέντες, ότι πάει να γίνει μια τεράστια μοιρασιά του κόσμου σας, αλλά πάνω από όλα αυτό οφείλει να σας πει πως είναι η ώρα της δικής σας παρουσίας, πως περισσότερο από κάθε άλλη ιστορική εποχή, κάθε μήνας που περνά, κάθε εβδομάδα που περνά, ζητά την παρουσία του διαχειριστή πάνω στο χώρο της διαχείρισης. Ζητά την ευθύνη του διαχειριστή πάνω στο χώρο της διαχείρισης.

Το γεγονός είναι πως μόνο ο ένας στους δέκα πολιτισμούς γύρω από την γη βρίσκεται εκεί για να συνδράμει την ίδια την ανθρωπότητα, έτσι όπως η ανθρωπότητα θα καθορίσει την συνδρομή. Αυτό το γεγονός πρέπει να σας πει ότι χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση στον νου σας και επιφυλακτικοί με οποιαδήποτε νέα ακούτε, ειδικά με τα «πολύ καλά» νέα για τον κόσμο. Εκείνοι που δουλεύουν για να στηρίξουν εσάς δεν πρόκειται να βάλουν μία δική τους ατζέντα, γιατί περιμένουν εσάς να πείτε αυτό που θέλετε. Γιατί ξέρουν ότι εσείς είστε οι διαχειριστές, εσείς θα το καθορίσετε.

 Και όχι, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι όπως διαδίδεται γιατί βολεύει ότι δηλαδή χρειάζεστε να μαζευτείτε 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι για να αποφασίσετε σε μια στρογγυλή τράπεζα το τι θα συμβεί στη γη. Δεν χρειάζεται αυτό. Αυτό είναι μια ακόμα χειραγώγηση για να σας κάνουν να πιστεύετε πως, επειδή δεν μπορείτε συγκεντρωθείτε και να αποφασίσετε, δεν γίνεται να διαχειριστείτε την πραγματικότητα. Καθένας σας μπορεί μέσα στο πεδίο της δικής του δημιουργικής ενέργειας να δημιουργήσει τις επιλογές του γι' αυτό που θέλει για την γη και για το τι σκοπεύει να κάνει. Η βούληση από τα ατομικά πεδία για το ανθρώπινο είδος αλλά και για τα άλλα είδη αρκεί για να δοθεί το σήμα της διαχείρισης.

Είναι ψέματα ότι, επειδή δεν υπάρχει ένας κεντρικός φορέας για τους ανθρώπους και τα πνευματικά όντα που θέλουν την αλλαγή, γι' αυτό δεν συμβαίνει η αλλαγή. Αυτό είναι μια τεράστια χειραγώγηση συνείδησης. Η αλλαγή δεν θα συμβεί επειδή θα κάτσετε γύρω από ένα τραπέζι. Η αλλαγή θα έρθει επειδή οι συχνότητες σας και αυτό που καθένας θα θελήσει μέσα στο πεδίο του θα συμπνέουν σε μία εικόνα: την εικόνα του μέλλοντος. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη συμμετέχει μέσα από το ατομικό του πεδίο στην δημιουργία του μέλλοντος, σ' αυτό που θα ζήσετε τον επόμενο μήνα.

Αυτά που συμβαίνουν ενεργειακά αυτή την στιγμή δεν θα τα ζήσετε στο υλικό πεδίο μετά από ένα χρόνο. Ο χρόνος τρέχει με ασύλληπτη ταχύτητα στη γη και οι ενέργειες εκδηλώνονται με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς. Αυτό που τώρα δημιουργείτε στο κάθε ατομικό πεδίο, το ζείτε μέσα σε ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως η ανάγκη συνειδητοποίησης της ευθύνης για την σκέψη σας και τα συναισθήματα σας και για την δράση σας θα γίνει όλο και πιο αισθητή. Αυτό θα ευαισθητοποιήσει την ιδιοσυχνότητα που καθιστά την γη ξεχωριστή μέσα στο σύμπαν, δηλαδή θα ενεργοποιήσει την ευαισθησία του κέντρου της αγάπης για το σύνολο των πλασμάτων που κατοικούν πάνω σε αυτό τον κόσμο και δεν θα είναι ο φόβος που θα σας κάνει να εμπλακείτε ατομικά στην φροντίδα και στην διαχείριση αυτού του κόσμου, αλλά θα είναι η ευαισθησία και η αγάπη σας για αυτόν τον κόσμο που θα σας κάνει να γίνετε ενεργοί διαχειριστές μέσα σ' αυτό το πεδίο.

Θα γίνει και άλλη έκρηξη ηφαιστείου μέσα στο καλοκαίρι, αλλά όλες αυτές οι εκρήξεις δεν είναι φυσικές. Δεν προκαλούνται από κάποιους ανθρώπους. Προκαλούνται από τους πολιτισμούς που βρίσκονται στο εσωτερικό της γης γιατί έτσι δημιουργούν καλές συνθήκες προκειμένου να βγαίνουν και να κυκλοφορούν και να κάνουν επιλεκτικά συνολικές μαζικές επιδράσεις μέσα στα πεδία. Επίσης, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι θα συμβούν γεγονότα με τις θάλασσες όπως έντονα παλιρροϊκά κύματα, έντονες αναταράξεις στο βυθό, αλλαγές στις τεκτονικές πλάκες. Ούτε αυτά θα έχουν να κάνουν με μία φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτά προκαλούνται από τις αλλεπάλληλες και αυξανόμενες εισόδους αστροπλοίων από άλλες διαστάσεις μέσα στα πεδία της γης τα οποία κάθε φορά με την ένταση που γίνεται, με την ποσότητα που γίνεται, διαταράσσουν το μαγνητικό πεδίο σε σημείο που δημιουργούν ανισορροπίες και προβλήματα. Όλα αυτά είναι μια μικρή περιγραφή της εκρηκτικής κατάστασης που υπάρχει μέσα στην ανθρωπότητα.

Αν νομίζετε ότι οι κοινωνία σας [στην Ελλάδα] ζει σε μια εκρηκτική κατάσταση, στις κοινωνίες της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής πολλαπλάσια είναι η εκρηκτική κατάσταση και μέσα στη γη και πάνω από την γη. Στόχος της σημερινής επικοινωνίας είναι να γίνει συνειδητό και ν' αναπτυχθεί επίγνωση μέσα σε κάθε πνευματικό όν για τον ουσιώδη ρόλο που διαδραματίζει στις εξελίξεις. Είναι να συνειδητοποιήσετε την πολύτιμη θέση που έχετε πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Είναι να αντιληφθείτε πως αυτός ο κόσμος πλέον είναι σαφέστατα πολυδιαστασιακός. Κάποιοι μπορείτε να δείτε πλέον παρουσίες και θα γίνει κάθε μήνας που περνάει όλο και πιο πολυδιαστασιακός. Επομένως, στις πολυδιαστασιακές λειτουργίες του νου σας θα δείτε ότι πλέον πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες αυτές τις παραμέτρους για αυτήν την πραγματικότητα. Είναι κρίσιμο και σημαντικό ζητούμενο. Είμαστε ανοιχτοί για ερωτήσεις σας.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 Ερωτ.Έχουμε ακούσει ότι στις 12 Μαΐου 2010 θα γινόταν είσοδος μεγάλης ενέργειας από τα ουράνια και επίσης στις 6 Ιουνίου 2010 βοήθειας. Αυτό όντως ισχύει; Έγινε ;

Απαντ. Τέτοιες ζώνες εισροής δημιουργούνται μέσα στο χρόνο το γήινο αλλά δεν είναι κάτι που δημιουργείται κατ' εξαίρεση. Ξέρουμε ότι δόθηκε πολύ μεγάλη έμφαση. Όμως δεν είναι ότι πραγματικά γίνεται κάτι τόσο εξαιρετικό αυτή τη φορά σε σχέση με μεγάλες εισροές ενέργειας που έχουν γίνει ήδη πολλές στο παρελθόν και στους προηγούμενους μήνες και στα προηγούμενα χρόνια. Είπαμε σε μια άλλη επικοινωνία ότι στην ουσία αυτές οι απότομες εισροές ενέργειας γίνονται κάθε τρεις και λίγο και όσο πάει θα γίνονται όλο και πιο συχνά. Παρομοιάσαμε την πραγματικότητα σαν ένα βαρέλι που το πυροβολούμε - έχει αρχίσει να πυροβολείται από το 1987, απλώς στην αρχή ο ρυθμός των εισροών της ενέργειας ήταν πιο αργός, ενώ όσο πάει ο ρυθμός γίνεται πιο γρήγορος- ώστε οι τρύπες του βαρελιού της πραγματικότητας να είναι πια τόσο μεγάλες που με μια γροθιά σας να διαλυθεί όλο το βαρέλι. Επομένως δεν θέλουμε να δώσουμε ειδική έμφαση μόνο σε μια ή δυο φορές τη στιγμή που αυτό είναι μια ενεργειακή διαδικασία εισροής, η οποία κάθε τρεις και λίγο συμβαίνει. Την προηγούμενη χρονιά συνέβη πέντε φορές, αυτήν την χρονιά θα συμβεί άλλες έξι φορές. Τα προηγούμενα χρόνια συνέβαιναν εξίσου. Απλώς τώρα γίνεται από κάποιους πιο αντιληπτό αυτό που συμβαίνει. Γίνεται πιο αισθητό και έτσι φαίνεται σαν να είναι κάτι καινούργιο,, αλλά ήδη το βαρέλι αυτής πραγματικότητας, το ενεργειακό βαρέλι έχει τρύπες από όλες τις μεριές. Ήδη πάει στην ολοκλήρωση των τρυπών που πρέπει να γίνουν, δηλαδή της ενέργειας που πρέπει να συσσωρεύσει εσωτερικά ώστε με ένα απλό ερέθισμα να διαλυθεί.

Ερωτ. Είχα διαβάσει πως κάτω από το Αιγαίο είναι μια πόλη που λέγεται Καθάρια και εκεί κρατιέται σε κρυσταλλική μορφή βιβλιοθήκη η οποία περιέχει όλη την ιστορία του σύμπαντος. Μ' αυτά που μας είπατε σημαίνει ότι αυτοί [της Καθάριας] θα μας εκβιάσουν, ότι είναι στο χέρι τους οι πληροφορίες, πώς θα έρθουν οι πληροφορίες σε εμάς;

Απαν. Δεν πρέπει να γίνεται σύγχυση των πληροφοριών. Αυτή η πόλη κάποτε κατοικείτο, δεν κατοικείται πια και δεν είναι πόλη. Είναι ένας κρυσταλλικός -ας τον πούμε έτσι- ενεργειακός σχηματισμός, ο οποίος έχει απορροφήσει και φέρει ζωντανές ενέργειες, δηλαδή πληροφορίες συνειδητότητας. Δεν κατοικείται από κανέναν. Δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει στη γαία. Είναι ένα κομμάτι της συνειδητότητας της γαίας, είναι μνήμες της γαίας, είναι η ιστορία της γαίας και όλων των πλασμάτων που φιλοξενήθηκαν ποτέ στη γαία. Επομένως δεν μιλάμε για ένα πολιτισμό, ο οποίος ενεργοποιείται. Μιλάμε για μια βιβλιοθήκη, η οποία είναι συμπαντική, η οποία είναι συμπυκνωμένες πληροφορίες συνειδητότητας που ενεργοποιούνται και δίνονται προς όλους. Η βιβλιοθήκη δεν έχει διαχειριστή, για την ακρίβεια ο μόνος διαχειριστής της θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι μια αντίστοιχη βιβλιοθήκη που υπάρχει στην Αλκυόνη των Πλειάδων. Δεν υπάγεται όμως ούτε στη διαχείριση των ανθρώπων ούτε στη διαχείριση των Πλειάδων. Υπάγεται σε ένα ειδικό καθεστώς διαχείρισης που έχει να κάνει με τα κεντρικά συμβούλια που υπάρχουν στον Ωρίωνα και στην Ανδρομέδα που είναι τα συμβούλια διαχείρισης της ροής της συνειδητότητας μέσα στους κόσμους.

Αυτή η βιβλιοθήκη, η οποία δημιουργήθηκε από τον Λεμούριο πολιτισμό και στην οποία προστέθηκαν κομμάτια από τον Ατλαντικό και κομμάτια από τον Αιγυπτιακό πολιτισμό και των Σουμέριο από πολύ παλαιότερες εποχές. Τότε την διαχείριση της την είχε ο ανώτερος πολιτισμός της κάθε εποχής. Αλλά εκείνοι οι πολιτισμοί ήταν σε άλλη δόνηση από τον τωρινό.

Πάντως ο ενεργειακός σχηματισμός της βιβλιοθήκης δεν ανήκει σε κανέναν πολιτισμό. Και κανένας δεν κατοικεί σε αυτήν την πόλη-βιβλιοθήκη γιατί είναι ένας κρυσταλλικός σχηματισμός, δεν είναι πραγματικά πόλη, παρότι πόλεις κυριολεκτικά θ' αναδυθούν από τους ωκεανούς. Τα επόμενα χρόνια θα εμφανιστούν πόλεις και ο χάρτης της γαίας θα αλλάξει γεωγραφικά και γεωφυσικά. Αυτό όμως που είναι ενδιαφέρον είναι πως ο συγκεκριμένος κρυσταλλικός σχηματισμός που υπάρχει μέσα στο Αιγαίο δεν ανήκει σε καμία συγκεκριμένη φυλή ή κουλτούρα, ανήκει μόνο στην γαία και η διαχείριση της ενέργειας της βιβλιοθήκης γίνεται από την ίδια την γαία.

Ερωτ.Όλες αυτές οι έξοδοι των πολιτισμών που ζουν κάτω από την γη υπό την κάλυψη των ηφαιστειακών εκρήξεων, αυτές οι έξοδοι που γίνονται για έλεγχο εδώ, γίνονται με την γνώση και την συγκατάθεση των κυβερνήσεων μας ή τα πράγματα έχουν εκτραπεί τόσο πολύ που πλέον δεν υπάρχουν τέτοιου είδους συμμαχίες;

 Απαντ. Με κάποιες κυβερνήσεις υπάρχει συμφωνία και είναι εν γνώσει τους αλλά όχι για όλες. Οι περισσότερες κυβερνήσεις αυτή την στιγμή είναι σε άγνοια. Είναι τρεις κυβερνήσεις οι οποίες γνωρίζουν και είναι συμφωνημένο και αυτές είναι της Αμερικής, της Γερμανίας και της Αγγλίας. Πέρα από αυτές τις χώρες, οι υπόλοιπες χώρες προσπαθούν με ψυχικά άτομα να πάρουν πληροφορίες διότι όλοι γνωρίζουν το τι γίνεται απλώς οι περισσότεροι δεν έχουν άμεση πρόσβαση στο τι συμβαίνει. Ένα είναι αυτό. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο, μισό λεπτό. Επίσης γνώση του συμβαίνει έχουν συγκεκριμένα άτομα-οικογένειες επάνω στη γη, τα οποία έχουν πολύ ειδικές συμφωνίες με μη-γήινους πολιτισμούς και υπηρετούν τα συμφέροντα αυτών των πολιτισμών και είναι αντιπρόσωποι αυτών των συμφερόντων πάνω στη γη. Επίσης κοιτώντας τον χάρτη της γης συνολικά με βάση της οικογένειες εκπροσώπων άλλων πολιτισμών θα πούμε ότι και σ' αυτό γίνεται αλλαγή καθώς εμφανίζονται και νέες οικογένειες, νέα άτομα, τα οποία προκειμένου να διατηρήσουν κάποια δύναμη κάνουν καινούργιες συμφωνίες με πολιτισμούς που μέχρι τώρα δεν ήταν σημαντικοί παίκτες στο παιχνίδι το πολυδιαστασιακό της γης. Θα ακουστούν καινούργια ονόματα που μέχρι τώρα ήταν στην αφάνεια, θα αναδυθούν καινούργιοι κροίσοι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, που πολύ θα αναρωτηθούν το πώς προέκυψαν οι περιουσίες τους. Αυτοί οι κροίσοι θα είναι απλώς αντιπρόσωποι από άλλες κουλτούρες και άλλους πολιτισμούς καινούργιους που εκπροσωπούνται στη γη.

Ερωτ. Πως θα ξεχωρίσουμε τον σκοπό των οντοτήτων που έρχονται να μας πλησιάσουν;

Απαντ. Αυξάνοντας  τον δείκτη της προσωπικής σας διάκρισης. Δεν πρόκειται να έχουν ούτε σήμα ούτε ταμπέλα. Δεν πρόκειται να σας πουν «εγώ είμαι κάποιος που έχω την δική μου ατζέντα». Όμως, τόσα χρόνια χειραγώγησης που έχετε υποστεί έχουν αναπτύξει μέσα σας και κριτήρια και αισθαντικά ένστικτα που σας λένε πότε πρέπει να είστε προσεχτικοί στην εμπιστοσύνη σας ή πότε πρέπει να αναρωτηθείτε για τις προθέσεις κάποιου. Έχετε κάνει εξάσκηση σε αυτό, μεταξύ σας. Τόσα χρόνια ζείτε και ξέρετε ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να λένε ψέματα προσποιούνται κάτι άλλο, παίζουν ρόλου. Αυτοί που θα έρθουν δεν θα είναι διαφορετικοί. Το ίδιο πεδίο δουλεύουν γιατί είναι το αισθαντικό πεδίο της γης. Επομένως για να μπορέσετε να καταλάβετε ποιος είναι ψεύτης, ποιος προσποιείται, ποιος είναι δήθεν, ποιος θέλει να σας πουλήσει ένα αγροτεμάχιο στον ουρανό και να πάρει τα λεφτά στη γη, δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο και αφύσικο να το ξεχωρίσετε αν εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Το ένστικτό σας ξεχωρίζει πάρα πολύ καλά τους ψεύτες και τους θεατρίνους από αυτούς που αληθινά έχουν να προσφέρουν κάτι υποστηρικτικό για εσάς

Ερωτ. Θα εμφανιστούν στους επόμενους μήνες εξωγήινοι με τις μορφές τους και πότε;

Απαντ. Ναι. Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει γίνει η πρώτη εμφάνιση της πρώτης φυλής και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν εμφανιστεί τρεις διαφορετικές φυλές. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ερωτ. Πως δηλαδή; Μπορείτε να τα περιγράψετε;

Απαντ. Η πρώτη φυλή που θα εμφανιστεί σας είναι γνωστή ως «γκρίζοι». Τα μάτια τους έχουν ομοιόμορφο χρώμα, έχουν τέσσερα δάχτυλα στις παλάμες και τα σώματα τους είναι πολύ πιο λεπτά από εσάς. Έχουν λίγο πιο υπερμεγέθες κεφάλι από το δικό σας, δεν έχουν μαλλιά. Οι άλλοι δύο πολιτισμοί είναι πάλι ανθρωπόμορφοι, τα χαρακτηριστικά των ματιών του ενός είναι συνολικά μπλε χρώμα και του άλλου ένα χρώμα που σας θυμίζει τα βατράχια, ένα μελιπράσινο, αλλά δεν είναι συμπαγές το χρώμα, είναι σαν να έχει κυψέλες το μάτι.

Τα χαρακτηριστικά τους είναι χονδροειδώς με δύο πόδια δύο χέρια όπως εσείς. Στους μεν λείπει το μεσαίο δάχτυλο σε σχέση με την συνηθισμένη ανθρώπινη παλάμη και το τελευταίο τους δάχτυλο είναι πιο μακρύ από το δικό σας. Οι άλλοι, με μάτια σαν των βατράχων, έχουν παλάμες που είναι ενοποιημένες, δηλαδή δεν έχουν δάχτυλα. Όπως είναι οι παλάμες από κάποιες κούκλες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια στη γη, που σας εξοικειώνουν με την αίσθηση της ενιαίας παλάμης.

Μην φανταστείτε ότι θα γίνει μια ομαδική έφοδος από δισεκατομμύρια τέτοια πλάσματα. Πιστεύουμε ότι έχετε αναπτύξει την αίσθηση ενός μέτρου. Θα εμφανιστούν αρκετά από αυτά, ώστε να γίνουν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και πλέον το ενδιαφέρον θέμα δεν θα είναι αν υπάρχουν αλλά το πόσο διαφορετικοί είναι. Επίσης, τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα δείτε τις μορφές εξωγήινων των πολιτισμών που σας είναι ήδη γνωστές αρκετά παρόμοιες με επιστημονικές ταινίες φαντασίας που εμφανίζουν διαφορετικά είδη πολιτισμών όπως είναι το  star wars. Θα δείτε αυτούς τους πολιτισμούς και θα διαπιστώσετε πως ήσασταν από χρόνια προετοιμασμένοι και είχατε  αλληλεπίδραση μαζί τους.

Έχετε εξοικειωθεί με όλα αυτά τα διαφορετικά και περίεργα για σας χαρακτηριστικά τους, γιατί όλα τα ζώα, ερπετά, πτηνά, στη γη φέρουν χαρακτηριστικά τους. Άρα δεν είναι πραγματικά καινούργια είδη. Οι ενέργειες τους είναι ήδη παρούσες στη γη. Επομένως είστε ήδη εξοικειωμένοι με αυτές τις ενέργειες. Άρα σας παρακαλούμε αυτή την φορά μην εστιάσετε στο πόσο εντυπωσιακοί μπορεί να είναι η διαφορετική εμφάνιση. Συνειδητοποιήστε πως τέτοιες εμφανίσεις τις βλέπετε σε μια μεγέθυνση αλλά στους κόσμους που φιλοξενούνται στη γη έχετε ήδη εικόνες και από τα πρόσωπα και από τα χέρια και από διαφορετικούς τελείως σωματότυπους που δεν μοιάζουν με των ανθρώπων .

 Ερωτ. Υπάρχει κάποιος επίγειος πολιτισμός που να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις συνταρακτικές αλλαγές επάνω στη γη.

Απαντ. Όχι. Κανένας. Συνταρακτική επίδραση έπαιξε στη γη ήδη ο πολιτισμός των αυτοχθόνων. Οι σαμάνικοι πολιτισμοί. Αλλά έχουν ολοκληρώσει την επίδρασή τους. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας επίγειος πολιτισμός που να έχει να διαδραματίσει τον καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Ερωτ. Γιατί αυτοί οι πολιτισμοί, ενώ τόσα χρόνια ήταν αόρατοι, ζούσαν  στο κέντρο της γης ή γύρω από την γη, τώρα θέλουν χώρο και να εμφανιστούν επάνω στη γη;

Απαντ. Διότι και αυτοί, όπως και ο δικός σας πολιτισμός, έχουν οδηγηθεί σε ένα αδιέξοδο πόρων και χώρου. Όπως ο πολιτισμός σας χρειάζεται καινούργιος πόρους, χρειάζεται καινούργιες πηγές πόρων, και χρειάζεται χώρο, το ίδιο συμβαίνει και με τους δικούς τους πολιτισμούς. Αυτός είναι ο ένας λόγος ότι η δυναμική της εξέλιξης οδήγησε και εκείνους όπως και τη γη σε κάποιο όριο, όπου πρέπει πλέον να γίνει ένα άλμα. Ο δεύτερος λόγος είναι πως, ενώ το δικό τους άλμα είναι η επιφάνεια, το δικό σας άλμα είναι η εξουσία και η διαχείριση της επιφάνειας, η διαχείριση της πραγματικότητας. Καθένας έχει κάποιο εξελικτικό άλμα να κάνει. Εάν εσείς διαχειριστείτε την πραγματικότητα, εκείνοι θα βρουν τη σωστή τους θέση και αναλογία στην πραγματικότητα και είναι η ώρα, το πλήρωμα του χρόνου, όπου όλοι οι κόσμοι που φιλοξενούνται μέσα- έξω -πάνω- γύρω από την γη να γίνουν πλέον συνειδητοί, αφού τα κομμάτια του υποσυνειδήτου σας έχουν ήδη σε μεγάλο βαθμό περάσει στο συνειδητό σας. Είναι επομένως η εποχή η εξελικτική όπου αρχίζετε να διαχειρίζεστε συνειδητά το ασυνείδητό σας. Αυτός είναι ο λόγος που η εξέλιξη των υπόγειων πολιτισμών τους οδηγεί σε εμφάνιση και που εσείς είστε μπροστά στη διαχείριση των ασυνειδήτων κόσμων της πραγματικότητάς σας.

Η αλήθεια είναι πως όταν φτιάχνουμε την Χαριτίνη και κάνουμε όλοι την προθέρμανση και όλη την διαδικασία, μετά δεν θέλουμε να σταματήσουμε διότι την έχουμε φέρει σε ένα σημείο τέτοιο που πλέον θα μπορούσε να συνεχίσει και θα μπορούσαμε εμείς τουλάχιστον να συνεχίσουμε επί ώρες...

Ερωτ. Για την βόρεια Ελλάδα ο ρόλος της;

 Ο ρόλος της είναι [δεν βρίσκω την λέξη]... υπάρχει ένα τόξο και υπάρχει το τοξοειδές μέρος, όχι το βέλος. Η Θεσσαλονίκη είναι η καμπύλη που δημιουργεί το τόξο, για να τεντωθεί το λάστιχο για να εκτοξευθεί το βέλος με ταχύτητα. Ο χώρος που δημιουργείται η ένταση αυτή, δηλαδή η διαστολή προκειμένου το βέλος να αναπτύξει την σωστή του ταχύτητα εκπροσωπεί την βόρεια Ελλάδα. Δηλαδή είναι ο χώρος που θα δημιουργηθούν οι ψυχικές και συναισθηματικές εντάσεις που θα είναι επαρκείς ώστε το δυναμικό που κρύβεται μέσα στη συνειδητή ενέργεια των ανθρώπων να εκτοξευθεί για εκδήλωση. Άρα είναι ο χώρος από τον οποίον θα σταλεί το μήνυμα της νέας δημιουργίας αυτού του νέου μέλλοντος

 Ερωτ. Εφόσον είπατε πως κανένας επίγειος πολιτισμός δεν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις αλλαγές, να σκεφτούμε ότι αυτοί που έρχονται, έρχονται σαν κατακτητές;

Απαντ. Έρχονται σαν διεκδικητές χώρου, διεκδικητές πόρων, διεκδικητές επιφάνειας. Αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν είναι ένα συνεταιρισμό, δηλαδή ενώ δεν τους έχει εγκριθεί κοσμικά και συμπαντικά το δικαίωμα της διαχείρισης, εκείνοι θέλουν στην πράξη μέσα από συμφωνίες και διαπραγματεύσεις να βρεθούν να είναι συνδιαχειριστές ενός χώρου.

Είναι σαν να έχετε αγοράσει ένα σπίτι και ξαφνικά έρχονται πέντε γείτονές σας και αρχίζουν και διαπραγματεύονται μαζί σας ότι πρέπει να είναι και εκείνοι συνιδιοκτήτες του σπιτιού σας διότι ενδιαφέρονται γι' αυτό το σπίτι και αναφέρουν διάφορους λόγους που σας συμφέρει αυτό, π.χ. ότι έχουν γνώσεις, ότι μπορεί ό ένας να σας φτιάξει τα υδραυλικά, ο άλλος τα ηλεκτρολογικά, ο τρίτος να σας βάψει τους τοίχους. Επομένως θα πρέπει και αυτοί να γίνουν συνιδιοκτήτες και να κατοικήσουν μαζί σας. Αυτό πάει να γίνει αυτή τη στιγμή στη γη.

Δεν είναι κατακτητές με την παλαιά έννοια αλλά είναι αυτοί που θέλουν να συνδιαχειριστούν την μελλοντική πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, θέλουν να συνσχεδιάσουν μαζί σας την επόμενη πραγματικότητα ώστε να τους πέφτει λόγος και στο σχεδιασμό της. Δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Κοσμικά, από το συμβούλιο του Ωρίωνα δεν έχουν τέτοια αρμοδιότητα, δεν έχουν δοθεί τέτοιες εξουσιοδοτήσεις, δεν έχουν δοθεί τέτοια δικαιώματα. Επομένως, αυτά είναι πρωτοβουλίες τους που όσο εσείς επιτρέπετε να ασκούνται και αφού ανοίγετε την πόρτα, εκείνοι μπαίνουν και κάνουν συζητήσεις μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σας. Θα συνεχίσουν να γίνονται οι συζητήσεις, αλλά όταν εσείς συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βάλει κάποιους άσχετους μέσα στο σπίτι σας με τους οποίους συζητάτε, με βάση ότι ο ένας θα σας βάψει τον τοίχο και ο άλλος θα φτιάξει τα υδραυλικά, να τους κάνετε συνιδιοκτήτες και να ζουν μαζί σας ενώ εσείς θα πρέπει να στριμωχτείτε...

Όταν συνειδητοποιήσετε τις αναλογίες του τι συμβαίνει, θα καταλάβετε επιτέλους ότι είστε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού σας και θα βγάλετε έξω από την πόρτα σας αυτούς που θέλουν να είναι συνιδιοκτήτες, θα τους εξηγήσετε το γιατί δεν είναι συνιδιοκτήτες και θα τους πείτε πως τα δικαιώματα ιδιοκτησίας έχουν δοθεί σε εσάς. Θα τους ευχαριστήσετε για όσα έχετε μάθει από αυτά και θα προχωρήσετε να ασκήσετε την κυριότητα στο σπίτι. Η πιθανότητα να γίνουν κατακτητές παίχτηκε γιατί το προσπάθησαν αλλά η απόπειρα να γίνουν απέτυχε. Κάποιοι από αυτούς είχαν σαν στόχο την κατάκτηση της γης. Αυτή η προσπάθεια απέτυχε και επομένως τώρα βρισκόμαστε και βρίσκεστε σε ένα καινούργιο πλήρωμα του χρόνου που η προσπάθεια πλέον δεν είναι κατάκτηση. Η προσπάθεια πλέον είναι συνιδιοκτησία.

Γιατί ξέρετε όταν δεν καταφέρετε να βγάλετε τον ιδιοκτήτη, τότε το επόμενο σας βήμα είναι να θέλετε να γίνετε συνιδιοκτήτες. Και έτσι αυτή είναι στην πραγματικότητα η ενέργεια η οποία προσεγγίζει την ανθρωπότητα και την γη αυτήν την περίοδο.

 Ερωτ. Όπως καταλαβαίνω η γαία ως οργανισμός είναι αυτός ο οποίος έχει την αγάπη και ταυτόχρονα έχει τον τρόπο να την δώσει στους ανθρώπους που ζουν εδώ. Οπότε, μήπως ένας τρόπος να βοηθήσει τους ανθρώπους εδώ, είναι να δώσει πρόσβαση στην βιβλιοθήκη του Αιγαίου;

Απαντ: Για να δώσει πρόσβαση στην βιβλιοθήκη σημαίνει πως η γαία θα πάρει από το ανθρώπινο είδος την αγάπη, την συμπόνια και την ευαισθησία προς όλα τα είδη της, προς όλα τα είδη της. Όσο το ανθρώπινο είδος δεν εκφράζει και δεν εκδηλώνει αγάπη και ευαισθησία και φροντίδα προς όλα τα είδη της γαίας, η γαία δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την αποδέσμευση των κωδικών και πληροφοριών, γιατί -και αυτό θέλουμε να γίνει κατανοητό και είναι πολύ σημαντικό- όποιος έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες έχει πρόσβαση στους κωδικούς ύπαρξης όλων των όντων επάνω στη γη. Όποιος τιμάται με την πρόσβαση στις  πληροφορίες της βιβλιοθήκης είναι αυτός που ίδια η γαία γνωρίζει, ανιχνεύει και επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για το αφανισμό άλλων ειδών.

Η γαία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο ως προς τις ουσιαστικές πληροφορίες ζωής μέσα στο σύμπαν. Τα είδη που υπάρχουν στην γαία, κάθε ένα αποτελεί μια μεγάλη βιβλιοθήκη πληροφοριών. Για να διαχειριστούν για να αναλάβουν την διαχείριση αυτή οι άνθρωποι, σημαίνει ότι έχουν αναλάβει την ευθύνη προστασίας και φροντίδας όλων των ειδών. Θα λέγαμε πως είναι σαν τους ιππότες μιας άλλης εποχής, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν και την ζωή τους προασπίζοντας τον χώρο που τους έχει ανατεθεί. Δεν είναι τόσο απλό το να αποκτήσουν όλοι πρόσβαση στις πληροφορίες. Ένας άνθρωπος, που ακόμα δεν βρίσκεται σε ολοκληρωμένο πεδίο ακεραιότητας μέσα στον εαυτό του είναι πολύ εύκολο ψυχικά να χειραγωγηθεί και να πάρουν άλλοι τις πληροφορίες από το πεδίο.

Επομένως, το ποιος έχει αυτές τις πληροφορίες, το ποιος μπορεί να συνδεθεί με την βιβλιοθήκη είναι κάτι που καθορίζεται σύμφωνα με τις συχνότητες των ατόμων σε σχέση με την συχνότητα διασφάλισης της ζωής των κόσμων πάνω στη γαία. Όποιο άτομο φτάνει σε αυτή την συχνότητα, η βιβλιοθήκη της γαίας από μόνη της του δίνει πρόσβαση. Και δεν χρειάζεται καν να την ζητήσει, γιατί αυτομάτως γίνεται έμπιστος της γαίας. Μπορεί να φιλοξενήσει τους κωδικούς γιατί δεν είναι επιρρεπής σε χειραγώγηση, άρα τρίτοι δεν μπορούν να πάρουν τους κωδικούς που αφορούν τις συνειδητότητες άλλων ειδών. Καταλαβαίνετε το να έχει μια φυλή τους κωδικούς συνειδητότητας μιας άλλης φυλής τι σημαίνει; Καταλαβαίνετε γιατί η διατήρηση των κωδικών συνειδητότητας όλων των ειδών που υπάρχουν επάνω στη γαία καθιστά την γαία πολύτιμη μέσα στο σύμπαν; Είναι κωδικοί συνειδητότητας, κωδικοί ζωών, κωδικοί υπάρξεων, κωδικοί κόσμων. Ασύλληπτες πληροφορίες γνώσεων  που ο δημιουργός στο αέναο ταξίδι του έχει συγκεντρώσει.

 .................  χρειαζόμαστε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που είστε εδώ ή που το διαβάζετε ή το ακούτε ή σας το μεταφέρει κάποιος προφορικά. Χρειαζόμαστε εμείς από αυτήν την πλευρά να βλέπουμε εσάς να τιμάτε τον εαυτό σας. Χρειαζόμαστε να σας βλέπουμε να τιμάτε την ισορροπία σας, την πνευματική σας καταγωγή, την μεγαλειώδη πνευματική σας προέλευση, που σας κάνει ικανούς να μεταφέρετε ιδιοσυχνότητα της πηγής σε αυτόν τον κόσμο. Χρειαζόμαστε να βλέπουμε εσάς καλά γιατί είμαστε όλοι μαζί συνδεδεμένοι σε μία τεράστια δημιουργική προσπάθεια. Καθένας συνδράμει από την πλευρά του το καλύτερο που μπορεί και καθένας παρέχει ό,τι πιο ουσιώδες μπορεί και ό,τι πιο συνολικά χρήσιμο μπορεί να συνεισφέρει.

Υπάρχουν αμέτρητοι πνευματικοί κόσμοι. Κάθε κόσμος μπορεί να συνεισφέρει αυτό που μπορεί να συνεισφέρει και με δημιουργικές προσπάθειες διαστέλλει και ο ίδιος τα όρια του, διαστέλλει τις δημιουργίες του, διαστέλλει τις αρμοδιότητες του, αναπροσαρμόζει τους συσχετισμούς του. Δεν μιλάμε μόνο για αυτούς που εσείς καταλαβαίνετε σαν αρχαγγέλους ή σαν δασκάλους, μιλάμε για πάρα πολλούς άλλους μέσα σε αυτήν την συνοδεία και την βοήθεια που θα τους ονομάσουμε βοηθούς συνειδητότητας οι οποίοι όλοι αναπροσαρμόζουμε και εξελισσόμαστε σε αυτό το ασύλληπτο ταξίδι που κάνει ο δημιουργός μέσα στο χρόνο με αφορμή και ερέθισμα εσάς και την παρουσία σας.

Μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, καθίστε με ισορροπία αλλά και υγιή υπερηφάνεια στη θέση του δημιουργού που σας έχει επιφυλάξει ο Δημιουργός.

Καθίστε στο θρόνο σας και  συνειδητοποιήστε πως ο Δημιουργός, ο μεγάλος δημιουργός, επέλεξε εσάς ως μέρη δημιουργικά του για να καθίσετε στο θρόνο του δημιουργού, συνειδητοποιήστε ότι έχετε αναλάβετε την ευθύνη διαχείρισης του κόσμου σας.

Μην φοβηθείτε να είστε παρόντες για όλα τα είδη επάνω σε αυτόν τον κόσμο και εκφράστε και εκδηλώστε την ευαισθησία, την αγάπη σας και την φροντίδα σας και προς τους συνανθρώπους σας αλλά και προς τους άλλους υπόλοιπους κατοίκους αυτού του κόσμου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεθείτε στο κέντρο της ύπαρξής σας και να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πραγματικά πόσους τομείς υπευθυνότητας έχετε και πόσο ο μεγάλος δημιουργός σάς αγαπά και σάς εμπιστεύεται για να σας έχει εμπιστευθεί όλους αυτούς τους κόσμους.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε με ειρήνη και σε ειρήνη για όλο το διάστημα που ακολουθεί.

Έτσι είναι.


© 2010 Χαριτίνη Χριστάκου