Σμαραγδένιος Κύκλος


Η Τέχνη της Υλικής Πραγματωσιμότητας

23 Ιανουαρίου 2010

Γιατί πράγματι, αγαπητοί φίλοι, ερχόμαστε από τις άκρες του κόσμου, και εμείς και άλλοι, όλα αυτά τα χρόνια, επισκεπτόμενοι εσάς σαν ανθρώπους. Την ίδια στιγμή που στην άλλη άκρη του κόσμου τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζουν και εδώ. Και έτσι, όπως και σε εσάς, έτσι και στην άλλη πλευρά του κόσμου, της οποίας δεν έχετε πλήρως αντίληψη, υπάρχουν γεγονότα και εξελίξεις, αλλαγές που συμβαίνουν. Ερχόμαστε από την άλλη άκρη του κόσμου κυριολεκτικά, σε ένα κάλεσμα που ακούγεται μέσα από τα συμπαντικά ρευστά και μέσα από τις συμπαντικές ίνες γιατί είναι το κάλεσμα ψυχών που είναι συνδεδεμένες μαζί μας, είναι το κάλεσμα όντων με τα οποία είμαστε συνδεδεμένοι, όχι μόνο χάρη σε μια ψυχική συμφωνία, αλλά κυρίως χάρη σε συμφωνίες και σε ρυθμούς καρδιάς.

Μπορεί να μη θυμάστε το πόσο συνδεδεμένοι είστε από καρδιάς ή από ψυχής με άλλες οντότητες που είναι τώρα γύρω σας και σας βοηθούν, και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για εσάς, όμως μπορείτε να βάλετε στοίχημα πως, πριν λήξει αυτή η ζωή, θα μπορέσετε να θυμηθείτε. Και είναι πραγματικά οι κοινοί στόχοι, το κοινό όραμα, οι κοινές συχνότητες ανάμεσα στις οντότητες που δημιουργούν ομάδες, παρέες, συντροφιές, που όλες μαζί εκπονούν σχέδια, πάνω σε σχέδια, πάνω σε σχέδια, που παρεμβαίνουν μέσα στους χώρους και στους χρόνους, και που δημιουργούν ένα απίθανο υφαντό γεγονότων, καταστάσεων, ζωών, για την εμπειρία των ίδιων των όντων.

Η δική σας οπτική είναι πως, όταν εσείς εκπονείτε τα δικά σας σχέδια, οι εμπειρίες αφορούν εσάς. Όμως στην πραγματικότητα όταν εκπονούνται σχέδια και γίνονται συμφωνίες ανάμεσα σε ομάδες και σε φίλους, τα σχέδια αφορούν όλα τα μέρη της συμφωνίας. Όπως για εσάς μπορεί να είναι πολύ σημαντικό το με ποιους είστε συνδεδεμένοι ενεργειακά, εξίσου σημαντικό είναι και για εκείνους που είναι συνδεδεμένοι μαζί σας, γιατί, αγαπητοί φίλοι, τα προβλήματά σας ή τα αδιέξοδά σας μεταφέρονται και σε εκείνους. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, μερικές φορές χρειάζεται να πάμε στην άκρη του κόσμου για εσάς, για να διευκολύνουμε μέρη της ενέργειάς σας, διαδικασίες σας που εξελίσσονται σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στο γήινο και ανθρώπινο, ώστε μέσα στο γήινο και ανθρώπινο εσείς να είστε σε μία καλύτερη δυναμική.

Καταλαβαίνουμε πως αυτό ακούγεται περίεργο, αλλά φανταστείτε λίγο τους φίλους που σας συνοδεύουν ως μία μίνι δική σας αντιπροσωπεία η οποία λειτουργεί για εσάς σε όλα τα επίπεδα της δικής σας παράλληλης ύπαρξης σε πολλούς διαφορετικούς χωροχρόνους. Χρειάζεται να ταξιδεύουμε σε διάφορα μέρη, να παρεμβαίνουμε με την άδειά σας, να μεσολαβούμε και να διευκολύνουμε τη λύση των προβλημάτων, και αυτό κάποιες φορές δεν είναι εύκολο. Είναι μία πρόκληση! Όπως είναι πρόκληση για εσάς το να ανταποκριθείτε στα δικά σας θέματα και στη δική σας ζωή, το ίδιο είναι και για τη δική μας μεριά της συμφωνίας η ανταπόκριση στα δικά μας θέματα και στη δική μας πλευρά αυτής της συμφωνίας.

Καταλαβαίνουμε πως αυτά ακούγονται παράξενα και πως, για τη δική σας αντίληψη, όλες οι μη υλικές οντότητες κάνουν όλα όσα κάνουν πάρα πολύ εύκολα. Αυτό όμως απέχει από την αλήθεια. Και οι μη υλικές οντότητες έχουν δικές τους προκλήσεις και δικά τους θέματα εξέλιξης και ζητούμενα, στα οποία πρέπει να ανταποκριθούν, με την έννοια ότι έχουν αναλάβει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και τη βοήθειά τους σε κάποιους άλλους. Έτσι, τα δικά σας προβλήματα γίνονται και δικά τους, και τα δικά σας αδιέξοδα γίνονται και δικά τους γιατί χρειάζεται να κινηθούν μέσα στους χώρους και στους χρόνους και να δουν από ποιες άλλες πλευρές του δικού σας εαυτού μπορούν να σας διευκολύνουν ώστε να λύσετε εσείς τώρα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στη Γη. Μπορεί να είναι ένα αδιέξοδο, ένα συναισθηματικό ζήτημα, ένα οικονομικό ζήτημα, θέματα φόβου ή θέματα μνημών, τα οποία μπλοκάρουν τη ροή της ενέργειάς σας.

Λίγο-πολύ αυτοί που είναι γύρω σας μεσολαβούν για την ενέργειά σας ως δικοί σας πράκτορες και βοηθοί, προκειμένου να φέρουν σε σας, μέσα από πολυδιαστασιακούς διαχειρισμούς των άλλων εαυτών σας, μία πολύ καλύτερη δυναμική του τώρα σας. Αναρωτιέστε γιατί λέγονται αυτά και που το πάμε. Η απάντηση έρχεται, κάντε λίγη υπομονή. Τη μαγειρεύουμε σιγα-σιγά ώστε να μπορέσει να περάσει και στο συνειδητό της Χαριτίνης με έναν τρόπο που να γίνει κατανοητός.

Έχετε ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί χώροι και πάρα πολλοί χρόνοι. Ξέρετε ότι το σύμπαν δουλεύει σε αμέτρητα επίπεδα λειτουργίας και ύπαρξης. Είναι απίστευτα πλουραλιστικό, όσο δεν μπορείτε να διανοηθείτε αυτή τη στιγμή, και επίσης αμέτρητες και πλουραλιστικές είναι και όλες οι πραγματικότητες που συνυπάρχουν. Αυτό κάνει πολύ ενδιαφέρουσα τη ζωή των οντοτήτων, ειδικά εκείνων οι οποίοι ξεφεύγουν από την τέταρτη διάσταση και μπορούν να έχουν μια αντίληψη, μία επίγνωση και μία ενόραση όλων αυτών των πραγματικοτήτων.

Είναι σαν μια απίθανη περιπέτεια μέσα στη συνειδητότητα το ποιον διάδρομο της συνειδητότητας θα πάρεις και με τι θα συνδέσεις τον αγαπημένο σου φίλο, που ονομάζεται Γιάννης, ο οποίος είναι τώρα στη Γη, με ποιες άλλες πραγματικότητες θα τον συνδέσεις οι οποίες θα τον βοηθήσουν να βρει τη λύση, τη διαχείριση, τη θεραπεία, στο θέμα που αντιμετωπίζει τώρα στη Γη. Οσο και αν ακούγεται αυτό μυθιστορηματικό, είναι αυτό ακριβώς το οποίο συμβαίνει και στο οποίο ιδιαίτερα οι αστρικοί σας βοηθοί -γύρω από τον καθένα σας- σας υπηρετούν.

Οι αρχάγγελοι ή οι άγγελοί σας ενορχηστρώνουν τις συνδέσεις των ενεργειών ώστε αστρικά όντα, αστρικοί σας φίλοι, να μπορούν να διαχειριστούν τους διαδρόμους του χωροχρόνου που συνδέουν τη συνειδητότητά σας με άλλους κόσμους που βοηθούν στη λύση. Έτσι εξελίσσονται τα πράγματα μέσα στο σύμπαν, και όταν ένα ον αφυπνίζεται σε μια πραγματικότητα τραβάει όλες τις άλλες ενέργειες μέσα σε εκείνη την πραγματικότητα.

Γιατί όταν λέμε ότι ταξιδεύουμε στα πέρατα του κόσμου προκειμένου να δώσουμε μία λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί σήμερα να έχει η Χαριτίνη, αυτό σημαίνει κυριολεκτικά πως συνδέουμε το πεδίο της Χαριτίνης με τους κατάλληλους χωροχρόνους των κατάλληλων εμπειριών, ακόμα και από τελείως διαφορετικές ζωές από αυτή, οι οποίοι τώρα υπηρετούν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτό φέρνει την ενεργειακή δυναμική του κάθε ατόμου σε μια πολύ υψηλότερη πραγματωσιμότητα. Αυτό κυριολεκτικά κάνουν οι αστρικοί οι οποίοι είναι γύρω σας, οι οποίοι έχουμε πει ότι αυξάνονται μέσα στα ενεργειακά σας πεδία.

Οταν λέμε πως ο πλανήτης κατακλύζεται από ροές ενέργειας και πως οι διάδρομοι εισροής της ενέργειας από άλλους κόσμους στη γη σας αυξάνονται και μεγεθύνονται, δεν εννούμε απλώς ότι η πραγματικότητα αυτή έχει πολλή ενέργεια. Δεν εννοούμε απλώς ότι η ροή της ενέργειας είναι πολύ πιο εύκολη. Δεν εννοούμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα - μόνο - ούτε ότι μπορείτε να κάνετε δημιουργικά σχέδια που θα πάρουν μορφή στην τρισδιάστατη πραγματικότητα πολύ πιο εύκολα.

Εννοούμε πως όλοι οι άλλοι εαυτοί σας έχουν αρχίσει και συμπιέζονται μέσα στην ενέργεια του δικού σας εαυτού που ανοίγει στην επίγνωση. Εννοούμε πως οι ίδιοι μέσα από τις διαδικασίες, είτε επίγνωσης είτε καθαρισμού, είτε αλλαγών, έλκετε πολυδιαστασιακές ενέργειες από άλλους δικούς σας χωροχρόνους, και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να σας βοηθάμε - να σας συνδέουμε - με τους κατάλληλους χωροχρόνους που υπηρετούν τώρα την λύση του θέματος εδώ. Αυτό δημιουργεί μία ασύλληπτη αύξηση συχνοτήτων μέσα στο δικό σας πεδίο και μέσα σε αυτή την πραγματικότητα.

Αυτό είναι κάτι που οι φίλοι για τους οποίους συζητάγατε, οι ελεγκτές, δεν μπορούν να ελέγξουν. Και δεν μπορούν να το ελέγξουν όχι γιατί δε γνωρίζουν πως να χειρίζονται την ενέργεια. Δεν μπορούν να το ελέγξουν γιατί αυτό ενεργοποιείται μέσα από δική σας επιλογή. Γιατί όταν συμβαίνει αυτό εσείς αφυπνίζεστε και βάζετε προθέσεις και κάνετε τις επιλογές σας, και χαράζετε το δικό σας δρόμο.

Εν ολίγοις, όπου είστε ελεύθεροι και κινείστε ελεύθερα, άλλοι δεν μπορούν να παρέμβουν. Δεν μπορούν να το αλλάξουν. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει με την ασύλληπτη εισροή πολυδιαστασιακών συχνοτήτων μέσα στα πεδία σας είναι ότι οι μνήμες σας από παράλληλους κόσμους αρχίζουν να ζωντανεύουν. Η χρονιά την οποία ήδη διανύετε, είναι μία χρονιά όπου εικόνες και οράματα παράλληλων πραγμάτων - για σας μπορεί να μην είναι παράλληλα, αλλά είναι πραγματικά παράλληλα - θα αρχίσουν γίνονται όλο και πιο ζωντανά. Πολλές από αυτές τις εικόνες θα είναι από τον ίδιο τον πλανήτη που είστε τώρα, αλλά επίσης πολλές εικόνες θα είναι από τελείως διαφορετικές πραγματικότητες.

Θα λέγαμε πως, παρότι το 2010 είναι μια χρονιά που πρέπει να εμπιστευθείτε αυτό που νιώθετε και όχι αυτό που φαίνεται, είναι παράλληλα μία χρονιά όπου όλοι όσοι έχουν έρθει να κάνουν δημιουργικές ασχολίες και να φέρουν πληροφορίες από άλλους κόσμους προκειμένου αυτός ο κόσμος να κυλήσει πιο εύκολα στην εξέλιξή του, θα έχουν μεγάλες εμπνεύσεις. Γιατί είναι η χρονιά που οι παράλληλοι κόσμοι ανοίγουν με μεγάλες ενεργειακές ίνες στον κόσμο σας. Είναι η χρονιά που κάθε ένας από εσάς θα θυμηθεί εικόνες, αισθήσεις, ακόμα και μελωδίες από άλλους κόσμους.

Καθώς αυτό θα εξελίσσεται και για κάποιους ήδη έχει αρχίσει, καινούριοι συγγραφείς και ποιητές θα προκύψουν, καινούριοι στιχουργοί, καινούριοι μελωδοί, κανούριοι σκηνοθέτες και καινούριες ταινίες. Είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα εμποτίζεται με ιδέες και εμπνεύσεις από τους άλλους χωροχρόνους. Εμποτίζεται με οράματα, λέξεις, στίχους και μελωδίες που θα είναι κανούριες. Οσο μεγάλη ήταν η αλλαγή που έγινε στη μουσική σας μέσα από το ροκ εντ ρολ ή μέσα από τη μουσική των Μπητλς, άλλο τόσο μεγάλες είναι οι αλλαγές που έρχονται, οι ηχητικές, μέσα σε αυτή τη χρονιά στον πλανήτη. Τελείως καινούριες μουσικές θα ακούσουν τα αυτιά σας, και τελείως καινούριες εμπνεύσεις θα ρεύσουν μέσα στο είναι σας.

Οσοι φλερτάρατε μέχρι τώρα την δημιουργική ατραπό, σας πληροφορούμε ότι είναι η χρονιά σας. Πάψτε να φλερτάρετε και ασχοληθείτε σοβαρά. Πάψτε να θεωρείτε πως αυτές οι εμπνεύσεις ανήκουν σε άλλους κόσμους. Καθώς οι άλλοι κόσμοι έρχονται με απίστευτη ταχύτητα να σας συναντήσουν, και και εμείς τρέχουμε να κάνουμε τις κατάλληλες συνδέσεις για καθέναν από εσάς, εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε πραγματικά με τον πιο κατάλληλο τρόπο όλες αυτές τις πληροφορίες που σας έρχονται σαν έμπνευση και μνήμες. Όλες έχουν μια θέση μέσα στην πραγματικότητα που έρχεται. Ερχονται κάτω από θεϊκή καθοδήγηση. Έρχονται μέσα σε μία καταλληλότητα για τον εαυτό σας και για τον κόσμο στον οποίο είστε.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η χρονιά που πρέπει να πιστέψετε αυτό που νιώθετε και όχι τα μάτια σας, είναι και η χρονιά που πρέπει να πιστέψετε αυτό που αισθάνεστε δημιουργικά και όχι αυτό που το μυαλό σας λέει. Ολοι όσοι είναι γύρω σας, από τους οδηγούς σας μέχρι και τους αστρικούς σας συνοδούς, σε διάφορες στιγμές της δικής σας ζωής κυριολεκτικά μεταφέρονται σε άλλα χρονικά πλαίσια και άλλα χωρικά πλαίσια. Η ζωή στη Γη είναι μία σύνθετη διαδικασία, ειδικά από την ώρα που ένα ον αφυπνίζεται.

Από την ώρα που εσείς αφυπνιστήκατε, δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσες ταινίες θα μπορούσαν να έχουν γίνει για όλα αυτά που συνέβησαν με αφορμή εσάς και μόνο, έναν από εσάς, και όλους τους άλλους χωροχρόνους. Όταν λέμε ότι πάμε όλοι στις άκρες του κόσμου για να λειτουργήσουμε ως γέφυρες για την ενέργεια, για την ενοποίησή της, και ως διαχειριστές για το ποιες πληροφορίες θα μεταφερθούν μέσα από αυτή τη γέφυρα, εννοούμε πως εξελίσσονται απίστευτα σενάρια επί σεναρίων. Απίστευτα γεγονότα συμβαίνουν σε άλλα μέρη του κόσμου και σε άλλους κόσμους. Απίστευτες αλληλεπιδράσεις με πολλούς άλλους, από τους οποίους κάποιοι εμφανίζονται και στην ανθρώπινη ζωή σας. Είναι καινούριες γνωριμίες κάποιες φορές, είναι τυχαίες συναντήσεις, είναι διάφορα καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας για λίγο ή για πολύ. Πολλοί από τους φίλους σας από άλλους κόσμους έχουν έρθει με αφορμή αυτές τις συνδέσεις για να σας συναντήσουν εδώ.

Πολλές φορές αισθάνεστε ότι κάτι υπάρχει με έναν άνθρωπο, με μια καινούρια γνωριμία, ότι κάπου τον ξέρατε ή ότι κάτι σας συνδέει μαζί του και σας δημιουργεί μία περίεργη αίσθηση ότι κάτι άλλο παίζει πίσω από την επιφάνεια που δεν μπορείτε να καταλάβετε. Αυτή η αίσθηση θα γίνει όλο και πιο έντονη, καθώς πραγματικά φίλοι σας από άλλους χωροχρόνους έχουν τη δυνατότητα να σας επισκεφτούν, οι περισσότεροι για λίγο, και να σας συναντήσουν παίρνοντας μία ανθρώπινη μορφή τώρα που εσείς είστε στη Γη.

Γίνεται μία απίστευτη επανασύνδεση θα τη λέγαμε, και συνάντηση των κοσμικών φίλων μέσα στο γήινο πεδίο. Αυτό έχει «τρελάνει» τις ενέργειες της Γης και τις ενέργειες των ελεγκτών! Αυτό είναι που δεν μπορεί να ελεγχθεί γιατί ακολουθεί μια δική του ροή και γιατί ενεργοποιείται μέσα από τις προθέσεις και τις δικές σας σκέψεις και επιλογές. Καθώς φίλοι σας έρχονται και δημιουργούνται κοσμικά καφενεία στη Γη, μεγάλες κοσμικές τρύπες συγχωνεύσεων ενεργειών, και όχι τρύπες απώλειας της ενέργειας, ο τρόπος που η πραγματικότητα ανταποκρίνεται, και το ενεργειακό πεδίο της Γης ανταποκρίνεται, είναι πραγματικά απερίγραπτος.

Διότι, με κάθε τέτοια κοσμική συνάντηση που τώρα συμβαίνει στη Γη, και χωρίς εσείς να έχετε επίγνωση ότι είναι μία κοσμική συνάντηση με κάποιον φίλο σας από κάπου αλλού, το ενεργειακό πεδίο της ίδιας της Γης αλλάζει και αναδιαρθρώνεται. Εχει ήδη υποστεί μία τεράστια αναπροσαρμογή ώστε να μπορέσει να δεχθεί τέτοιες πολυδιαστασιακές συχνότητες χωρίς να διαταράσσεται. Αυτό το οποίο συμβαίνει μέσα από αυτές τις συναντήσεις που γίνονται, είναι ότι από κάθε τέτοια συνάντηση  δημιουργείται μία τρύπα συνένωσης πολυδιαστασιακών ενεργειών μέσα στο πεδίο της Γης. Αυτές οι ενέργειες κινούνται και απλώνονται μέσα στο πεδίο της Γης, αφυπνίζοντας πληροφορίες. Οι διάδρομοι των πληροφοριών έρχονται και προς τη Γη αλλά υπάρχουν και μέσα στη Γη. Έτσι, οι πληροφορίες για εσάς αφυπνίζονται και απ' έξω από εσάς, αλλά και κάτω από τα πόδια σας και μέσα στο ίδιο το αιθερικό πεδίο της Γης πλέον.

Η διαφορά που κάνουν οι συναντήσεις είναι πως οι πληροφορίες που αφυπνίζονται είναι άμεσα αντιλήψιμες από εσάς. Όταν συμβαίνουν πολυδιαστασιακές συναντήσεις σε έναν τρισδιάστατο χώρο, η απελευθέρωση των πληροφοριών είναι ακαριαία.Η απελευθέρωση πληροφοριών που έρχονται μέσα από τις κοσμικές ίνες, χωρίς να υπάρχουν κοσμικές συναντήσεις, δεν είναι ακαριαία. Ακολουθούν μία διαδρομή στον χρόνο και χρειάζονται χρόνο προκειμένου να φτάσουν να ανοίξουν οι πληροφορίες και να γίνουν συνειδητές.

Οι επισκέψεις των φίλων σας, οι οποίες αυξάνουν, θα αρχίσουν μέσα στη χρονιά να γίνονται πολύ πιο αντιληπτές, συνειδητές από εσάς. Κάποιες στιγμές θα χαμογελάσετε περίεργα, σαν να ξέρετε ήδη πως δεν πρόκειται να ξανασυναντήσετε ένα άτομο που το συναντήσατε δυο-τρεις φορές και ήταν μία καινούρια γνωριμία. Δεν θα μπορείτε να εξηγήσετε το πώς  ξέρετε ότι δεν θα τον ξαναδείτε, όμως το πρόσωπό σας θα έχει ένα περίεργο χαμόγελο που δε θα μπορείτε να καταλάβετε. Θυμηθείτε αυτό που ακούτε. Αυτό είναι το χαμόγελο της γνώσης που έχετε, και έτσι ξέρετε πως αυτή ήταν μία τέτοια συνάντηση που την κάνατε μέσα στη γήινη πραγματικότητα και πως ο φίλος σας θα φύγει. Δε θα περιμένετε ότι θα τον ξανασυναντήσετε, και θα ξέρετε εγγενώς, μέσα σας, ότι δεν πρόκειται να τον συναντήσετε και πάλι στη Γη.

Εν τούτοις, και μόνο ότι αφυπνίζεται σιγά-σιγά η δική σας επίγνωση και μπορείτε να αντιληφθείτε συνειδητά αυτές τις συναντήσεις, κάνει μία ασύλληπτη αλλαγή πολυδιαστασιακή μέσα στο πεδίο της Γης. Και η πολυδιαστασιακή αλλαγή σημαίνει ελευθερία στην πληροφορία. Σημαίνει πως αυτός ο περιορισμός στη ροή πληροφοριών, και επομένως ο περιορισμός της γνώσης και της αντίληψης, θα είναι αδύνατον να σταθεί.

Οι πολυδιαστασιακοί φίλοι σας ήταν ο κρυφός άσσος μέσα στο μανίκι του Δημιουργού. Αυτό ήταν το κομμάτι που δεν μπορούσε ούτε να περιοριστεί, ούτε και να ελεγχθεί αν εσείς φτάνατε σε μία συχνότητα στη συνειδητότητά σας. Ο λόγος που όλα έχουν εξελιχθεί με τέτοια ένταση τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, είναι ακριβώς γιατί εσείς είστε σε μία συχνότητα που ενεργοποιεί αυτή την έγχυση και τον ερχομό άλλων φίλων σας.

Η επιστροφή στην Εστία συμβαίνει ήδη.

Το 2010 αυτό συμβαίνει.

Επιστρέφετε στην Εστία, δηλαδή καλείτε όλους εκείνους με τους οποίους ήσασταν μαζί να αρχίσουν να σας επισκέπτονται στη γη. Αυτό αλλάζει τη δική σας δυναμική και τη δική σας ενεργειακή ψυχική μέσα στην πραγματικότητα. Σιγά-σιγά αισθάνεστε πολύ περισσότερο σαν χέλι που γλιστρά, και πολύ λιγότερο σαν στερεός, συμπαγής άνθρωπος. Κομμάτι με κομμάτι και μήνα με το μήνα μέσα σε αυτή τη χρονιά, η αίσθηση ενός ρευστού εαυτού που παίζει μέσα στην πραγματικότητα ενώ αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της, θα αρχίσει να αναπτύσσεται παράλληλα με ό,τι άλλο υπάρχει μέσα σας.

Και ο ερχομός των φίλων σας είναι αυτό που περιμένατε για να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι επιστρέφετε στην Εστία. Να αρχίσετε να νοιώθετε σαν την Εστία μέσα στη Γη. Αυτό είναι που έχει κάνει πολλούς άλλους τριγύρω σας να έχουν λυσσάξει απ' το κακό τους, γιατί ένα από τα πράγματα που είναι ανυπόφορα σε όσους δεν εξελίσσονται, είναι όταν κάποιοι άλλοι είναι και νιώθουν καλά. Ξέρετε πως οι δυστυχείς θέλουν παρέα, και το ίδιο ισχύει για τους ελεγκτές σας. Και όταν χάνουν την παρέα τους οι δυστυχείς, κάνουν ό,τι μπορούν για να τη φέρουν πίσω. Αυτό έχει κάνει τους ελεγκτές να βγουν λίγο, όπως λέτε εσείς, έξω από τα ρούχα τους. Και αυτό έχει κάνει και την αστυνομία που υπάρχει στη Γη - και δεν εννοούμε τους αστυνομικούς, εννοούμε την ενεργειακή αστυνομία που υπάρχει στη Γη, η οποία υπήρχε εδώ και χιλιετίες, δεν είναι κάτι καινούριο, μην ανησυχείτε - να έχει χάσει λίγο τα νερά της και τον μπούσουλά της.

Αυτό λοιπόν ήταν ο κρυφός άσσος, ο οποιος ενεργοποιήθηκε με το κλείσιμο του 2009, και λίγο πριν αλλάξει η χρονιά άρχισε να συμβαίνει αυτή η αλλαγή μέσα στους διαδρόμους που αστρικά συνδέουν εσάς με φίλους και γνωστούς σας από πολλούς άλλους κόσμους. Για το 2010 και τη χρονιά που εξελίσσεται έχουμε να σας πούμε πως η επιστροφή στην Εστία θα είναι η βασικότερη αίσθηση που θα ανακτήσετε μέσα στον εαυτό σας. Αυτό θα σας δώσει τέτοιο κουράγιο, και τέτοια βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρετε, που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να το κάνει για εσάς.

Οι φίλοι σας που έρχονται και σας επισκέπτονται, οι περισσότεροι για σύντομα χρονικά διαστήματα, είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να σας βλέπουν και εκείνοι σαν άνθρωποι, εσάς ως ανθρώπους. Είναι απίθανο αυτό που εξελίσσεται γύρω σας και στη ζωή σας και σας καλούμε, αγαπητοί φίλοι, να ανοίξετε τα μάτια της καρδιάς σας για να το αισθανθείτε. Δεν μπορείτε να το νοιώσετε με τα μάτια του μυαλού σας, αλλά τα μάτια της καρδιάς σας και οι ασθήσεις στην καρδιά σας μπορούν να σας το δείξουν. Σας καλούμε να ανοίξετε αυτά τα μάτια της καρδούλας σας και να αισθανθείτε τη διαφορετικότητα των καινούριων γνωριμιών. Σας καλούμε να ψυχανεμιστείτε αυτό που σήμερα ακούσατε για τις πολύτιμες επισκέψεις αγαπημένων σας φίλων που έρχονται από αλλού.

Γιατί αυτό σηματοδοτεί το ξεκίνημα του ερχομού στην Εστία για εσάς και για τη Γη. Σηματοδοτεί το τέλος της επιστροφής. Και, αγαπητοί φίλοι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η επιστροφή θα συμβεί. Οι διάδρομοι που συνδέουν εσάς με τόσα άλλα μέρη των παράλληλων εαυτών σας είναι ανοιχτοί. Οταν λέγαμε πως οι εμπνεύσεις θα είναι αστείρευτες, το εννοούμε κυριολεκτικά. Θα είναι δύσκολο να αρνηθείτε να εμπνευστείτε. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τον εαυτό σας χωρίς έμπνευση. Είτε θα είναι ρυθμοί που θα μουρμουρίζετε, είτε λόγια που θα γράφετε, είτε ποιήματα, είτε ζωγραφικές, είτε γλυπτική - θα ανθίσουν και πάλι οι τέχνες στη Γη.

Οι καρδιές θα αρχίσουν να τραγουδούν και πάλι. Και οι ψυχές θα ξαναβρούν το άνοιγμα του φωτός που είχαν. Η επιστροφή είναι μία πραγματικότητα, από πολλού προσδοκώμενη για εσάς, και πάρα πολύ ανεπιθύμητη για άλλους. Εν τούτοις, η διαδικασία δεν είναι αντιστρέψιμη και, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δε φαίνονται όπως είναι, εμείς θα σας τονίσουμε πως η διαδικασία αυτή της επιστροφής δεν είναι πλέον αντιστρέψιμη. Σας θέτουμε πολλά θέματα, ακούμε αυτομάτως όλα τα ερωτήματα που πηγάζουν μέσα στο μυαλό σας και που αναρωτιέστε το πως δεν είναι αντιστρέψιμη, και πολλά άλλα παράλληλα. Θα σας δώσουμε όλες τις απαντήσεις, που είναι λίγο πιο τεχνικές, του γιατί δεν είναι αντιστρέψιμη.

Κάτι απλό που μπορούμε να σας πούμε αυτή την στιγμή είναι ότι, ο βασικός λόγος που δεν είναι αντιστρέψιμη η επιστροφή είναι γιατί τα πιο σημαντικά, καθοριστικά τούνελ ροής που συνδέουν τη Γη με άλλους αστρικούς κόσμους έχουν ανοίξει, και μία αντιστροφή της ροής θα σήμαινε όχι μονο πλέον την καταστροφή της Γης αλλά και την καταστροφή ή την οπισθοδρόμηση, αν θέλετε, και πολλών άλλων κόσμων. Αυτό το άνοιγμα της ροής έχει δημιουργήσει μία αστρική δεδομένη συμμαχία που αφορά την τύχη της Γης μέσα στον κόσμο. Και αυτό εγγυάται πως η ανθρωπότητα θα προχωρήσει μπροστά. Δε γίνεται πια να κάνει πίσω, γιατί ο πλανήτης δεν είναι προγραμματισμένος για να καταστραφεί. Το μόνο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να οπισθοδρομήσει.

Επειδή όμως αυτά τα τούνελ ροής έχουν ανοίξει και οι συνδέσεις σας με άλλους κόσμους έχουν γίνει ενεργές, αυτό τώρα πλέον δεν μπορεί να συμβεί ενεργειακά. Εάν συνέβαινε θα καταστρεφόταν ο κόσμος σας και οι άλλοι μαζί του. Και επειδή λοιπόν δεν μπορεί να συμβεί, απλά κατανοήστε πως είναι μονόδρομος πλέον η λύση.

Αγαπητοί φίλοι, μέσα στη χρονιά που αρχίζει η επιστροφή στην Εστία - το κύριο μέρος της επιστροφής θα είναι η επόμενη χρονιά, αλλά αυτή τη χρονιά ξεκινά - ανοίξτε τις καρδιές σας να ακούσετε τις εμπνεύσεις του Δημιουργού που τραγουδούν μέσα στα στήθη σας. Εμπιστευθείτε αυτές τις εμπνεύσεις που σας βάζουν να κινήσετε τη δημιουργικότητά σας μέσα σε μία περίοδο που φαίνεται - φαίνεται- ως η πιο ακατάλληλη. Είναι η περίοδος για να ανοίξετε τη δημιουργικότητά σας και να εμπιστευθείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Είναι η περίοδος όπου όλες οι συναντήσεις που γίνονται σας βοηθούν να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και την έμπνευση που σπαρταρά σαν φρέσκο ψάρι μέσα σας.

Αγαπητοί μας φίλοι, μέχρι την επόμενη φορά, ελπίζουμε να προλάβουμε - σήμερα έπρεπε να τρέξουμε από την άκρη του κόσμου για να έρθουμε εδώ - ακούστε το τραγούδι που τραγουδά η καρδιά σας και κάντε τα βήματα για να το στηρίξετε να γίνει πραγματικότητα. Είναι ό,τι ομορφότερο και ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για εσάς και για τον κόσμο σας. Και, μέχρι την επόμενη φορά, να είστε όλοι εμπνευσμένοι. Και έτσι είναι.

 Απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν:

 Υπάρχουν πολλά νέα για την Ελλάδα, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα... Θα είναι από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά. Πάντως, στον ελλαδικό χώρο γίνεται ένας ενεργειακός χαμός... Ανοίγουν πάρα πολλές πύλες, σωλήνες ροής ενέργειας, ειδικά στο Αιγαίο. Είναι σαν να γίνεται ανοικοδόμηση, να φτιάχνονται 50-500 καινούριες πολυκατοικίες στο Αιγαίο. Και είναι στήλες ροής ενέργειας, και γίνεται μία αναδόμηση ενός γεωμετρικού μοτίβου. Δηλαδή οι στήλες που ανοίγουν οι ροές είναι σε μία συγκεκριμένη, ας το πω έτσι, δεν είμαι βέβαιη αν το κάνω σωστά... (ζωγραφίζει) νομίζω έτσι είναι η διάταξη. Είναι πιο πολύπλοκο, υπάρχουν πάρα πολλά ενδιάμεσα...

Γ: Είναι σαν το δέντρο της Καμπάλα αυτό. Και είναι στο Αιγαίο αυτό; Απλώνεται και στην κεντρική Ελλάδα;

Απ: Αυτό είναι στο Αιγαίο, και είναι εκεί που γίνεται ο μεγαλύτερος... ενεργειακός χαμός. Και αυτό είναι πιθανόν να εκδηλωθεί φέτος, από τα μέσα της χρονιάς, με τη μορφή μεγάλων θεμάτων που θα αφορούν τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου με την Τουρκία. Και μπορεί να γίνει και ένας χαμός για να μπορέσουν να αναμειχθούν οι ενέργειες, ώστε όλο αυτό το ενεργειακό κομμάτι, δεν ξέρω πως να το πω... να μην το νέμεται μία ενέργεια, να το νέμονται και άλλες, άρα να μπορούν να παρεμβάλλονται και να το χρησιμοποιούν.

Αυτό είναι σαν να δημιουργείται ένας τεράστιος ενεργειακός σταθμός και κόμβος ανάμεσα στο γαλαξιακό κέντρο και στη Γη. Ένας σταθμός και κόμβος που είναι πλέον μέσα στη Γη, ο οποίος προϋπήρχε σε πολύ παλαιότερες εποχές, και ο οποίος αναδομείται. Ανασυστήνεται η ενέργεια σε παλαιότερες αρχικές της μορφές που μπορούσαν να έχουν ελευθερία δομής πληροφοριών για τους ανθρώπους, για τους κατοίκους.

Αυτό λοιπόν είναι που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα, στους Έλληνες για την ακρίβεια, είναι  (1) ως προς τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου, και (2) ως προς το αν η χώρα θα μείνει ελεύθερη και ανεξάρτητη ή θα μπει κάτω από επιτήρηση και έλεγχο, ίσως με αφορμή τα οικονομικά, αλλά που ουσιαστικά η εποπτεία της οικονομικής ροής της στερεάς γης της Ελλάδας θα είναι ένα καπάκωμα, ένας σφετερισμός, ένας τρόπος ελέγχου της ροής της ενέργειας σε αυτό.

Γ: Δηλαδή πετρέλαια ή όχι;

Απ: Ενέργεια. Πληροφορίες και ροή. Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν ιστορίες με την Τουρκία. Αν δεν περάσει το πακέτο ότι χρειάζεται να μπείτε σε επιτήρηση, ούτως ώστε λίγο-πολύ κάποιοι άλλοι τελικά να κινούν την ενέργεια σας και την ενέργειάτου, τότε θα δημιουργηθούν ιστορίες το καλοκαίρι με την Τουρκία για το ποιος τελικά θα έχει μπει στο Αιγαίο. Δηλαδή αν δεν περάσει από τη μία μεριά, θα γίνει απόπειρα για να περάσει από την άλλη.

Ερ: Είναι επιθυμητό να συγχωνευτεί κάτι στο Αιγαίο;

Απ: Για τα πρώτα δύο χρόνια από την ώρα που αυτό ανασυστάται, όχι. Πρέπει, σαν την ενεργειακή ανατομία ενός βρέφους, πρέπει να μπορέσει η ανατομία του να λειτουργήσει πρώτα αυθύπαρκτα και ελεύθερα, και μετά μπορεί να σηκώσει αυτό αφομοιώσεις άλλων συγκρουόμενων πεδίων, να περάσουν μέσα και άλλες ενέργειες και να γίνουν τελείως άλλες διαχειρίσεις. Ομως στην αρχική ενεργειακή του λειτουργία πρέπει να μπορέσει να λειτουργήσει αυτόνομα. Γιατί ουσιαστικά είναι σαν να υπάρχει άλλη μία τεράστια οντότητα μέσα στη Γαία, η δίδυμη αδελφή της από το γαλαξιακό κέντρο, η οποία αφυπνίζεται. Και είναι σαν μία αυθύπαρκτη οντότητα, η οποία πρέπει να έχει μία δική της ενέργεια. Εάν συμβεί αυτό, που έτσι φαίνεται, και μπορέσει να ανασυσταθεί αυτή η τεράστια βιβλιοθήκη από πληροφορίες και σύνδεση, τότε όλοι οι διχασμοί και όλες οι διαφορετικότητες και οι συγκρούσεις θα μπορέσουν να βρουν ευκαιρία αφομοίωσης, αλλά όχι χωρίς αυτό.

Ερ: Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό;

Απ: Να δηλώνετε απέναντι στα σχετικά ερεθίσματα: «Αρνούμαι κάθε φόβο, αρνούμαι κάθε απειλή. Εγώ Είμαι.» 


 © 2010 Χαριτίνη Χριστάκου