Σμαραγδένιος Κύκλος


Η γαλήνη και η χαρά του Ανώτερου Εαυτού

16 Νοεμβρίου 2010


Δεν υπάρχει κανένα λάθος μέσα στο θεϊκό σχέδιο.

Είναι όλα φτιαγμένα, μελετημένα και συγκροτημένα σύμφωνα με την ανώτατη θεϊκή ευφυία.

Αυτό είναι το συνολικό μήνυμα της σημερινής συνομιλίας. Είπαμε να ξεκινήσουμε χωρίς καν να σας χαιρετήσουμε γιατί θεωρήσαμε ότι είναι καλύτερες αυτές οι δυο δηλώσεις αντί για το: καλησπέρα αγαπητοί μας φίλοι. Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ για άλλη μια φορά. Χαιρόμαστε που μας δίνετε την ευκαιρία να συμμετέχουμε με δημιουργικό τρόπο ως ένα μικρό μέρος της δικής σας ατομικής και συλλογικής δημιουργικής διεργασίας.

Είμαστε ο Σετ και ο Ερμής. Βρισκόσαστε σήμερα σε μια ζεύξη των δύο ενεργειών, μια Πλειάδια και μια Σείρια. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει τακτικά και χρειάζεται μια ιδιαίτερη ενεργειακή προετοιμασία για να συμβεί αυτό. Εν τούτοις σήμερα δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Παρότι, μπορεί για σας που είστε τώρα στη Γη να φαίνεται έτσι. Η σημερινή ημέρα ενεργειακά, είναι μια ημέρα που αντιστοιχεί σε μια παλαιότερη, ..(εδώ γελάνε)..., αλλά παλαιότερη είναι ένας όρος με τον οποίο θα το καταλάβετε εσείς καλύτερα. Είναι μια μέρα που αντιστοιχεί σε μια παλαιότερη μεγάλη επιτυχία του θεϊκού νου. Είναι μια μέρα που έχει την ενέργεια μιας μεγάλης ενοποίησης. Ίσως να είναι ένας εύκολος τρόπος να μεταφέρουμε την ιστορία σε σας, λέγοντας σας πώς έχουν υπάρξει πολλοί διαφορετικοί χρονόκυκλοι ζωής και εμπειριών και κατά ένα τρόπο και σε ένα βαθμό, ζείτε τώρα ένα χρονόκυκλο που συνέβη πολύ παλαιότερα, το ζείτε με μια καινούργια δυναμική, το ζείτε με μια ανανεωμένη δημιουργική ενέργεια, αλλά ζείτε ένα παλαιότερο χρονόκυκλο ο οποίος ήταν επίσης διασπαστικός, ο οποίος όμως ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία μέσα στο κοσμικό γίγνεστε. Μιλάμε για ένα χρονόκυκλο όχι με γήινους χρόνους. Θα προσπαθήσουμε κατά την διάρκεια της ομιλίας να τον κάνουμε γήινο χρόνο για να αποκτήσετε μια αίσθηση. Μιλάμε λοιπόν για ένα χρονόκυκλο που υπήρχε μια αντίστοιχη κατάσταση όπως ήταν ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος στην Γη που υπήρχε στον δικό μας Γαλαξία. Σε αυτή την αντίστοιχη κατάσταση στην οποία έχετε ζήσει και η οποία είναι επίσης καταχωρημένη μέσα στην μνήμη σας, κατέληξε και σε μια πολύ επιτυχημένη ολοκλήρωση. Γιατί ο Αστρικός πόλεμος, γιατί ήταν πόλεμος ανάμεσα στα αστέρια, ανάμεσα σε φυλές και μεγάλους πολιτισμούς, είχε σημειώσει τεράστιες απώλειες ακόμη και πλανητών και ολόκληρων πολιτισμών. Τα πράγματα έφτασαν σταδιακά σε τέτοιο μεγάλο αδιέξοδο, λόγω των τεράστιων απωλειών που υπήρχαν και σε κοσμική ύλη κα αστρικές ενέργειες και σε βιολογικές έμβιες οντότητες, όπου κατέστη προφανές αυτό που τώρα ξαναγίνεται ζητούμενο να καταστεί προφανές: η αξία της ζωής.

Κατέστη τόσο προφανές το πόσο μεγάλη είναι η αξία της ζωής. Κατέστη επίσης τόσο προφανές το πώς μέσα από αυτόν τον τεράστιο πόλεμο που δεν φαινότανε να υπάρχει ένα τέλος, ότι μια μέρα που αντιστοιχεί ενεργειακά με την σημερινή μέρα υπογράφηκε μια πολύ μεγάλη, ιστορική για την συνειδητότητα συμφωνία.  Υπογράφηκε μια διακήρυξη των υπαρξιακών δικαιωμάτων μέσα σ' αυτόν τον γαλαξία. Σήμερα λοιπόν ενεργειακά είναι μια ημέρα που στην Γαία, μπορεί να παραληφθεί ή ανανεώνεται η μνήμη μιας μεγάλης επιτυχίας του νου και των ψυχών των μερών του Θεού μέσα στην κοσμική τους λειτουργία. Αυτή η ημέρα έχει ιδιαίτερα ενεργειακά φορτία. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν δύο ενέργειες σήμερα και δύο οντότητες που μιλάνε. Είναι μια ημέρα και μια ενεργειακή συχνότητα που θυμίζει το αδιέξοδο του πολέμου, είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού.  Είναι μια σήμερα με μνήμες του τελικού υπαρξιακού αδιέξοδου της σύγκρουσης. Είναι μια ημέρα που μέσα στην συνειδητότητάς σας σηματοδοτείται με μια βαθειά ριζωμένη γνώση πως η σύγκρουση, εσωτερική και εξωτερική δεν πρόκειται ποτέ στον χρόνο να οδηγήσει σε μια λύση. Θα οδηγεί συνέχεια σε επόμενα και επόμενα αδιέξοδα.  Μια τέτοια μέρα συνέβη για τα δικά σας δεδομένα πριν από περίπου 1,5 εκατομμύρια γήινα χρόνια και πόλεμος εκείνος είχε κρατήσει γύρω στα 1300 γήινα χρόνια. Πολλοί από τους φόβους σας που υπάρχουν τώρα μέσα στο σώμα σας δεν προέρχονται μόνο από τις γήινες ζωές σας αλλά προέρχονται  από αστρικές εμπειρίες που έχετε ζήσει.

Ερχόμαστε σήμερα και οι δύο ενωμένοι σαν μια ενέργεια προκειμένου να μεταφέρουμε σε σας μια ενεργοποίηση του ενοποιητικού μέρους του εαυτού σας. Έχουν  ενωθεί  δύο μέρη της διάνοιας του εαυτού σας σήμερα, τα οποία εκπροσωπούμε για να βοηθήσουμε να γίνουν πιο κατανοητά, πιο αντιληπτά αλλά και πιο αισθητά. Αυτά τα δύο μέρη θα μπορούσαμε πολύ απλοϊκά να τα περιγράψουμε σαν το νου και την καρδιά σας. 'Η την γαλήνη και την χαρά. Θα φτάσετε μια μέρα σαν την σημερινή να διαπιστώσετε και εσείς στην Γη μέσα στην δική σας δημιουργική εμπειρία, πως τίποτα από όλα σας συμβαίνουν γύρω σας με τους άλλους συνανθρώπους σας με τις υλικές συνθήκες των ζωών σας, με τις οικονομικές συνθήκες της πραγματικότητας με τις περιβαλλοντικές συνθήκες, με όλων των ειδών τις περιστάσεις και τις καταστάσεις, με όλων των ειδών τις σχέσεις και τις λειτουργίες , πως τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν μπορεί ποτέ να αξίζει και να υποκαταστήσει την γαλήνη και την χαρά του δικού σας ανώτερου εαυτού, του  δικού σας ανώτερου νου. Θα μπορούσαμε να σας πούμε πως όλα τα άλλα είναι σαν φαντάσματα μπροστά στην γαλήνη και την χαρά του εαυτού σας και πως εάν η γαλήνη και η χαρά μέσα στον εαυτό σας αύξαναν τις ποσοστώσεις τους, όλα τα άλλα, μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα που είσαστε τώρα, θα φαινόντουσαν σαν σκιώδη δεδομένα και σαν φαντάσματα τα οποία δεν έχουν καμία σημασία και καμία αξία.

Βρισκόσαστε σε μια μέρα ορόσημο. Θα λέγαμε ότι είναι μια ημέρα όπου η Λεμουρία και η Ατλαντίδα μέσα σας ενώνονται. Ο νους και η καρδιά σας βρίσκουν τον τρόπο να συνυπάρξουν. Αυτό δείχνει την δυνατότητα στους εαυτούς σας να μπορέσετε να βρείτε τη γαλήνη και την χαρά του ανώτερου νου σας, του Ανώτερου εαυτού σας μέσα σας.  Αν αισθανθείτε έστω και για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πως τίποτα άλλο δεν μετράει από όσα φαίνονται γύρω σας, παρά να ζείτε μαζί με την χαρά και την γαλήνη του ανώτερου εαυτού σας, ακαριαία όλα τα δεδομένα και όλα τα μεγέθη και όλες οι σημαντικότητες θα βρεθούν στην φυσική τους ισορροπία, στην φυσική τους θέση, και ακαριαία θα διαπιστώσετε συνειδητά πια, πως ουσιαστικά για σας η ζωή σας ήταν μια συνεχής αναζήτηση αυτής της γαλήνης και της χαράς. Γιατί η γαλήνη και η χαρά του ανώτερου εαυτού σας μπορεί να είναι ένα μόνιμο συστατικό της καθημερινής σας ζωής που αλλάζει το συσχετισμό σας με τις θεϊκές εμπειρίες, που αλλάζει την δυναμική σας θέση μέσα στην πραγματικό-τητα σας. Αυτή η σημαντική μέρα που ο νους και η καρδιά αστρικά κατάφεραν να αναγνωρίσουν πως η σύγκρουσή τους δεν θα μπορούσατε ποτέ να οδηγήσει σε κάποια λύση, παρά μόνο ίσως σε μια τελική πλήρη αναίρεση και των δύο, είναι μια μέρα κοσμικά ιερή, ιερή  για τις ψυχές σας και ιερή για τους ανώτερους εαυτού σας, γιατί ήταν η μέρα που αναγνωρίστηκε συνειδητά μέσα στον γαλαξία στον οποίο συνυπάρχουμε, ο μόνος δρόμος προς τον οποίο μπορεί  να κατευθυνθεί η συνειδητότητα του γαλαξία. Το γαλαξιακό κέντρο, δηλαδή η κεντρική σας συνειδητότητα, εορτάζει αυτή την μέρα και εορτάζει αυτήν την ενέργεια. Εσείς τώρα στην Γη βρισκόσαστε σε μια ενδιαφέρουσα ενεργειακή δομή και θα προσπαθήσουμε λίγο να μιλήσουμε για αυτήν.

Καθώς ξέρετε εδώ και καιρό σας ενημερώνουν διάφοροι φίλοι μας για τις καινούργιες ενέργειες με τις οποίες γεμίζει η πραγματικότητα σας και τις καινούργιες ποιότητες που μπορούν να γίνουν αισθητές και αντιληπτές μέσα στην ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Καθώς ενημερώνεστε για εξωτερικά δεδομένα και την σημασία τους, για εσωτερικά δεδομένα και την δική τους σημαντικότητα, θα θέλαμε να σας μιλήσουμε λίγο για το τι συμβαίνει ακριβώς μέσα στην ανατομία σας ενεργειακά κέντρα, μέσα στην αύρα σας, αυτό το διάστημα το οποίο είναι το διάστημα της κρίσης όπως το ονομάζετε, το διάστημα μιας μεγάλης ζύμωσης.

Οδηγήστε στο κλείσιμο ενός αντίστοιχου χρονόκυκλου όπου το ζητούμενο μέσα από ελεύθερη επιλογή είναι να αναγνωρίσετε τη διέξοδο, να αναγνωρίσετε την λύση ατομικά και επομένως και συλλογικά. Αυτό το οποίο συμβαίνει μέσα στα ενεργειακά σας πεδία είναι ότι περνάνε κυρίαρχα δύο διαφορετικές συχνότητες. Θα το περιγράψουμε ως εξής, ώστε να είναι απλό. Θα το απλουστέψουμε πολύ για να μπορεί να μεταφερθεί με λόγια. Φανταστείτε ότι εγώ ο Σετ βρίσκομαι στην αριστερή πλευρά του σώματός σας. Φανταστείτε ότι η αριστερή σας πλευρά, σε όλους τους ανθρώπους αυτή την περίοδο, παίρνει αυξημένες δόσεις από τις Πλειάδιες συχνότητες μέσα στο σώμα. Η Πλειάδια συνειδητότητα ιδιαίτερα στους ανθρώπους, είναι μια συνειδητότητα που σηματοδοτεί και εκπροσωπεί την αύξηση της ποιότητας της χαράς μέσα στην καθημερινότητα σας. Αυτό μπορεί να φανταστείτε ή να συμπεράνετε ότι συνδυάζεται πάντα με μια αύξηση της δημιουργικής σας επιθυμίας. Της επιθυμίας σας να δημιουργήσετε καινούργια δεδομένα, καινούργια προϊόντα, καινούργιες σκέψεις, καινούργιες δραστηριότητες, καινούργιες ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε στο μυαλό σας ότι αυτή η αυξημένη εισροή στις Πλειάδιες ενέργειες κυρίως από την αριστερή πλευρά των εαυτών σας σημαίνει ότι οι γνώσεις, αισθήσεις μέσα στον εαυτό σας που σας συνδέουν με την χαρά ζητούν την ανάδυση τους ή αν θέλετε ζητούν την κινητοποίηση τους, και αυτό σημαίνει ότι μέρη του εαυτού σας που εμποδίζουν αυτή την χαρά από το να αναδυθεί μέσα σας, θα αρχίσουν να σας γίνονται πιο αντιληπτά ότι ζητάνε μια ίαση, ζητάνε μια θεραπεία. Είναι μια εποχή όπου το εσωτερικό σας, σάς καλεί να φέρετε την χαρά στο προσκήνιο και επομένως εσείς αντιλαμβάνεστε τα κομμάτια του εαυτού σας που ακόμα εμποδίζουν αυτή την λειτουργία, την λειτουργία της χαράς. Μπορεί να σας φανεί περίεργο το πώς, ενώ αυτή η Πλειάδια συχνότητα έρχεται  από την αριστερή σας πλευρά, εκδηλώνεται επομένως μέσα από την δεξιά σας λειτουργία, την λογική σας λειτουργία και ίσως μέσα στο μυαλό σας αυτό να φαίνεται σαν μια παραδοξότητα, το πως γίνεται η χαρά να αποτελεί μια λογική διαδικασία, κάτι το οποίο σίγουρα ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να αντιληφθεί. Προχωρώντας όμως λίγο πιο κάτω ίσως να αρχίσετε να καταλαβαίνετε το πόσο πολύ αλλάζει η ενεργειακή τιμή και δομή των εαυτών σας, καθώς ενοποιείται όλο και περισσότερο με την αστρική σας συνειδητότητα.

Ας περάσουμε όμως στο τι συμβαίνει από τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας, δηλαδή στο δεξιό σας ημισφαίριο και την δεξιά πλευρά της λειτουργίας σας. Φανταστείτε λοιπόν ότι ο Ερμής και η Ερμεία ενέργεια, δηλαδή Σείρια ενέργεια, έρχεται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, πυκνότητα και ένταση, ας το πούμε έρχεται ποσοτικά σε μεγαλύτερη αναλογία, μέσα στην δική σας ενεργειακή υπόσταση. Φανταστείτε λοιπόν την δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας να βομβαρδίζεται πολύ πιο αυξημένα με πληροφορίες αντιληπτικές οι οποίες φέρνουν πολύ μεγαλύτερα δεδομένα αρμονικά μέσα στο νου σας και στα αισθήματά σας. Φανταστείτε δομές αρμονικές σκέψεων, δομές αρμονίας συναισθημάτων και δομές αρμονικής αντίληψης του Σύμπαντος να αυξάνουν τον χώρο τους μέσα στο δικό σας είναι. Αυτό εκφράζει την γαλήνη του Ανώτερού σας εαυτού. Έτσι λοιπόν αυτό που μπορείτε ίσως να σκεφτείτε σήμερα είναι πως η γαλήνη του Ανώτερού σας εαυτού  πηγάζει από τη αρμονία των σκέψεών του και την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται την αρμονία των κινήσεων του Θεϊκού σχεδίου και πως η χαρά του Ανώτερού σας εαυτού πηγάζει από την ικανότητά του, αυτή την αρμονία να την εκφράζει με δημιουργικότητα. Να την εκφράζει με καινούργιες δημιουργικές ιδέες αλλά και καινούργιες δημιουργικές δράσεις.

Σήμερα λοιπόν που είναι μια μέρα εορτασμού της γαλαξιακής διακήρυξης της ενότητας και της γαλαξιακής διακήρυξης, του προς τα πού θα κινηθεί η συνειδητότητα, προς την ενοποίηση της, ερχόμαστε για να σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε πως οι ποιότητες μέσα στους ανθρώπινους εαυτούς σας αλλάζουν μέρα με την μέρα και ώρα με την ώρα. Σιγά σιγά η γαλήνη και η χαρά θα γίνουν οι κύριες αξίες της ζωής σας, ή αν θέλετε οι κύριοι άξονες χάρη στους οποίους θέλετε να ζήσετε την ζωή σας. Θα γίνουν οι κύριοι άξονες αντίληψής σας αλλά και αξιολόγησης των εμπειριών σας μέσα στην ζωή. Και τι εννοούμε: εννοούμε ότι το να δίνουμε τόση μεγάλη σημασία σε διάφορα μικρά και μεγάλα περιστατικά, αντικειμενικά δεδομένα εξωτερικά ή σχέσεων δεδομένα, συνειδητοποιώντας πως ό,τι εμποδίζει ή πάει να σαμποτάρει και να υπονομεύσει μια συνεχή αίσθηση μέσα σας γαλήνης και χαράς, δεν είναι κάτι στο οποίο αξίζει να δίνετε την σημασία που μέχρι τώρα δίνατε, την σοβαρότητα με την οποία μέχρι τώρα τα αντιμετωπίζατε, αφού θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως οτιδήποτε έρχεται μέσα στην συνειδητότητά σας και βλάπτει ή εμποδίζει ή αναχαιτίζει την γαλήνη και την χαρά είναι απλώς να το αναγνωρίζετε και να το αφήνετε στην άκρη. Δεν αξίζει να επενδύετε σ' εαυτό χρόνο, ενέργεια και κυρίως δεν αξίζει να το βλέπετε σαν κάτι ουσιώδες και σοβαρό. Αυτό έχει μια ενδιαφέρουσα υπο-δήλωση. Την δήλωση το ότι οτιδήποτε είναι φευγαλέο όσο δραματικό και αν φαίνεται  ή όσο χαρούμενο και αν φαίνεται θα πάψει να υπάρχει μετά από λίγο. Άρα για ποιο λόγο εσείς να επενδύσετε ενέργεια σε κάτι που μετά από λίγο μια ώρα, μια ημέρα, μια εβδομάδα δεν θα υπάρχει πια. Ο νους σας και η συνειδητότητά σας μετακινείται σε μια κοσμική αναγνώριση της σημαντικότητας του φευγαλέου και σε μια κοσμική αναγνώριση της ουσιαστικής αξίας των επενδύσεών σας. Αυτή είναι μια εσωτερική πολύ βαθειά διαδικασία μέσα στην συνειδητότητα όπου η συνειδητότητά σας είναι σαν να θυμάται, να προσπαθεί να ξαναθυμηθεί το κέντρο της. Το κέντρο από το οποίο αντιλαμβάνεται, το κέντρο από το  οποίο επιλέγει.

Όσο και αν προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε λέξεις για να περιγράψουμε μια τόσο βαθειά υπαρξιακή διαδικασία, και δεν είναι και πολύ εύκολο, αυτό που θα θέλαμε σήμερα να αισθανθείτε  είναι πως αν κάθε στιγμή με κάθε πρόκληση αρνητικότητας στη ζωή σας βάζατε τον εαυτό σας να σκεφτεί: αξίζει να χάσω την γαλήνη και την χαρά μου ασχολούμενος με αυτό και δίνοντας σκέψη σε αυτό και νοιώθοντας συναισθήματα για αυτό, ή είναι καλύτερα να το αφήσω, να το αξιολογήσω στο τι μου λέει και να το αφήσω και να μείνω μέσα στην γαλήνη και στη χαρά του εαυτού μου. Αυτή είναι μια πολύ απλή αλλά ύψιστα πνευματική επιλογή. Σήμερα την μέρα του εορτασμού της μεγάλης απόφασης για λήξη της σύγκρουσης και της μεγάλης αναγνώρισης ότι ο δρόμος μόνο προς την ενότητα μπορεί να οδηγήσει. Σήμερα που οι αρχαίοι σας πρόγονοι Άτλαντες και Λεμούριοι σας ζητούν να βρείτε τον τρόπο να συνενώσετε τον νου και την καρδιά σας. Σήμερα είναι η μέρα να θυμηθείτε ότι ο νους και η καρδιά σας ενώνεται όταν επιλέγετε την γαλήνη και την χαρά να αναπτυχτούν με διάρκεια μέσα στον εαυτό σας. Για ποιο λόγο εμπειρίες φευγάλες θα πρέπει να αναλώνουν την ζωτική σας ενέργεια. Για ποιο λόγο εσείς θα πρέπει να αξιολογείτε τόσο σοβαρά κάτι που χτες υπήρχε και σήμερα δεν υπάρχει πια. Για ποιο λόγο εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε να πιστεύετε πως είσαστε τόσο φευγαλέοι και στιγμιαίοι. Για ποιο λόγο θα πρέπει να μείνετε στην ψευδαίσθηση μιας πολύ καλοστημένης διτότητας και για ποιο λόγο πια θα θέλατε να μην επιλέγετε την γαλήνη και την χαρά του ανώτερού σας εαυτού ως μια μόνιμη κατάσταση μέσα στον εαυτό σας.

Αγαπητοί μας, η Πλειάδια και Σείρια προγονικότητά σας, αυτό σας θυμίζει μέσα στο DNA σας, πως τελικά αναζητείτε μια μόνιμη κατάσταση συνειδητότητας, όπου η γαλήνη και η χαρά είναι σταθερές και άρα όλα έρχονται να ελεγχθούν, να τσεκαριστούν και να επιλεχθούν με βάση την γαλήνη και την χαρά. Οι Πλειάδιοι πρόγονοί σας και οι Σείριοι πρόγονοί σας, που τώρα είναι μέσα σας, σάς θυμίζουν πως αυτή η εξερεύνηση έχει ήδη καταλήξει σε ένα συμπέρασμα και πως μέσα από αυτό το συμπέρασμα, πριν από εκατομμύρια χρόνια δώσατε ήδη μια απάντηση και είναι τώρα η κατάλληλη ώρα, για την ανθρωπότητα και για σας, να θυμηθείτε την απάντηση που έχει ήδη δοθεί. Οι ενέργειες μέσα στην αύρα σας, μέσα στο ανατομικό σας πεδίο, υπαρξιακά έχουν ήδη διαφοροποιηθεί. Δεν έχουν φτάσει ακόμα σε μια πλήρη εκδήλωση μέσα στους εαυτούς σας, όμως όλοι έχετε αισθανθεί ότι όμως κάτι αλλάζει κρυφά μέσα σας, κάτι συμβαίνει με σας μέσα στον εαυτό σας. Κάτι μυστηριώδες που ακόμα δεν μπορείτε να το κατανοήσετε αλλά το οποίο το έχετε ψυχανεμιστεί. Αυτό λοιπόν που αλλάζει σήμερα το ακούσατε συνειδητά και είναι μέσα από τις αιώνια προγονικές σας πηγές που ακούτε αυτή την αλήθεια και που σας προτρέπουμε για την αναγνώριση της. Η αναγνώριση αυτής της αλήθειας, του τι είναι αυτό, θα σας γλυτώσει πολύ χρόνο αναζήτησης και πολύ κόπο και πολύ τριβή μέσα σε μια ψεύτικη διτότητα.

Το ότι είναι ψεύτικη αυτή η αντίληψη που έχετε για την πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί. Αν από την ώρα που θα φύγετε από αυτή την συνάντηση σήμερα και για μια ώρα, ό,τι και αν ακούσετε και ό,τι και αν γίνει απλά ρωτάτε τον εαυτό σας αν θα μείνει με την γαλήνη και την χαρά του Ανώτερου εαυτού ή όχι. Θα διαπιστώστε πόσο εύκολο και πόσο αληθινό είναι, ότι αυτό είναι η μόνη πραγματικότητα. Θα δείξετε μέσα σε μια ώρα το πόσο φευγαλέα είναι όλα τα άλλα που συμβαίνουν και άρα το πόσο ψεύτικές παγίδες είναι, για να επενδύετε σε αυτά την συνειδητότητά σας και την ζωτική σας ενέργεια. Θα καταλάβετε έτσι το πώς πέφτετε στο κόλπο του να πιστέψετε ότι κάτι άλλο είναι αυτό που αναζητείτε, ενώ από την αρχή που αποκτήσατε μια ατομική παρουσία το μόνο που αναζητούσατε είναι η εσωτερική σας ευτυχία, η οποία έχει μόνο δύο συστατικά την γαλήνη και την χαρά.

Αγαπητοί μας φίλοι, η γαλήνη και η χαρά μέσα στον εαυτό σας, σάς λένε ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στο θεϊκό σχέδιο. Η γαλήνη και η χαρά μέσα στον εαυτό σας σάς λένε πως τα πάντα έχουν σχεδιαστεί, προγραμματιστεί και ληφθεί υπόψιν. Σας λένε πως τίποτα από αυτά που το μυαλό σας λέει ότι είναι ξαφνικά αναπάντεχα, ακόμα και αυτά που μπορεί να εκδηλωθούν στην πραγματικότητα την υλική σαν ανατροπές, σαν εμπόδια, σαν προβλήματα, σαν δυσάρεστες εξελίξεις όλα αποτελούν μέρος του σχεδίου. Δεν υπάρχει κανένα λάθος στο θεϊκό σχέδιο. Η γαλήνη του εαυτού σας σάς το λέει αυτό. Όλα έχουν προβλεφτεί, όλα είναι μέρος αυτού του σχεδίου. Και για αυτό μπορείτε να είστε χαρούμενοι γνωρίζοντας πως όλα, μα όλα, έχουν ήδη ληφθεί υπόψιν.

Με αυτά τα δυο δεδομένα, επιτρέψτε στις καινούργιες ενέργειες των εαυτών σας να τραγουδήσουν το τραγούδι της ζωής σας. Το αναζητάτε από την πρώτη σας ανάσα μέσα στο βιολογικό ανθρώπινο σώμα, κάθε όν και κάθε άνθρωπος αναζητά το δικό του τραγούδι ζωής. Αυτό το τραγούδι της ζωής θα το βρείτε αν μένετε με την γαλήνη και την χαρά του Ανώτερου εαυτού σας. Αν συνειδητοποιήσετε πως τίποτε άλλο δεν είναι αυτό που ζητάτε ή που έχετε ανάγκη μέσα στον εαυτό σας. Αν συνειδητοποιήσετε πως όταν είσαστε με την γαλήνη και την χαρά είσαστε ένα ευτυχισμένο ανθρώπινο ον. Αν συνειδητοποιήσετε πως όσο εξελίσσεστε με την γαλήνη και την χαρά είσαστε ένα υγιές ανθρώπινο ον. Ένα εκπληρωμένο ανθρώπινο ον, ένα ον που ζει μακριά από τις σκιές και τα φαντάσματα. Ένα ανθρώπινο ον που έχει ενωθεί με τους προγόνους και έχει διώξει τις σκιές που το κατέτρεχαν και ένα ανθρώπινο ον που είναι έτοιμο να ενωθεί με τους απογόνους του, με το ύψιστο μέλλον του, το ύψιστο δυναμικό του, την ύψιστη εκπλήρωσή του. Το τραγούδι του εαυτού σας είναι το πιο υπέροχο τραγούδι που θα ακουστεί ποτέ μέσα στα κύτταρα σας και είναι η εποχή να αρχίσετε να το αναζητάτε. Καθένας σας έχει κυριολεκτικά ένα τραγούδι ατομικό, δικό του, προσωπικό. Υπάρχει μια άλλη μελωδία που εκφράζει τον δικό σας εαυτόν. Μέχρι να κλείσει η δική σας ημερολογιακή χρονιά αναζητήστε το αυτό μέσα στον εαυτό σας, αυτό που είναι το δικό σας τραγούδι και η δικιά σας μελωδία.

Αναρωτιέστε τι ρόλο μπορεί να παίζει η μουσική, η μελωδία και ο ήχος, και σήμερα όλο τυχαία όλη αυτή η επικοινωνία συνοδεύεται από ένα ήχο, που μόλις τώρα η Χαριτίνη ξανάκουσε. Όλη την ώρα που μίλαγε είχε χαθεί από τα αυτιά της. Όμως όλη η σημερινή επικοινωνία συνοδεύεται από έναν απίστευτα γλυκό, απαλό και ισορροπημένο ήχο. Τι μπορεί να κάνει ο ήχος για σας; Να επαναφέρει την αρμονία και την αρμονική του εαυτού σας. Να εκδιώξει σχέσεις φαντάσματα. Τι μπορεί να κάνει η φωνή σας όταν δονείται με αρμονική και αρμονία: να θεραπεύσει τις πληγές και να καταλύσει τις άμυνες. Να σας βγάλει έξω από κάθε ψευδαίσθηση. Να σας αποκαταστήσει μέσα στην υπέροχη ενέργεια της χαράς και της γαλήνης. Να φέρει όλη σας την ύπαρξη σε ταύτιση και ενοποίηση με τον δικό σας Ανώτερο εαυτό. Να οδηγήσει σε ανάδυση μέσα σας της μνήμης της ψυχικής σας συνειδητό-τητας. Να κατανοήσετε το κόλπο της υλικής ψευδαίσθησης, να κατανοήσετε το πώς κτίσατε έναν υλικό κόσμο και να κατανοήσετε το πόσο απλό ήτανε το θεραπευτικό άλμα. Το θεραπευτικό άλμα είναι η απόφαση να ζείτε με την γαλήνη και την χαρά του Ανώτερού σας εαυτού κάθε στιγμή. Είναι τόσο απλό αυτό το θεραπευτικό άλμα και λίγοι έχουν την αρμονική και τη αρμονία να το κάνουν αυτό ακόμα ευκολότερο. Στο μέλλον στις επόμενες δεκαετίες της ανθρωπότητας θα αναγνωριστεί παγκόσμια η σημαντικότητα των ήχων για την διαμόρφωση των σκέψεων στην συνειδητότητα.  Θα αναγνωστεί η επίδραση που ασκεί ο ήχος, οι δομές του ήχου και η λειτουργία της συνειδητότητας με βάση τις ηχητικές συχνότητες, είτε ακούγονται, είτε όχι. Εσείς οι ίδιοι θα μπορείτε να ακούτε σε ένα μεγαλύτερο ακουστικό φάσμα από αυτό το οποίο ακούτε μέχρι σήμερα, αλλά και θα μπορείτε να βλέπετε και σε ένα μεγαλύτερο οπτικό φάσμα από αυτό στο οποίο βλέπετε σήμερα. Καθώς η γαλήνη και η χαρά θα γίνονται πιο αυξανόμενοι συνοδοί σας, οι πέντε αισθήσεις μέσα στο σώμα σας θα διαφοροποιήσουν το φάσμα της λειτουργικότητάς τους, έτσι ώστε πολλά από αυτά που τώρα δεν είναι ορατά θα γίνουν, πολλά από αυτά που τώρα δεν είναι αισθητά θα γίνουν, πολλά από αυτά που τώρα δεν ακούγονται, θα ακούγονται και πολλά περισσότερα θα μπορείτε να νοιώθετε με την αφή σας. Η δε γεύση σας θα διαφοροποιηθεί τόσο πολύ, δηλαδή θα αυξηθεί τόσο πολύ το φάσμα αντίλη-ψης των γευστικών σας καλύκων, που αυτό από μόνο του θα σας κάνει να μην θέλετε συγκεκριμένες τροφές και να θέλετε άλλες, χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε αυτό που μέχρι τώρα ονομάζετε αυτοπειθαρχία, καθώς οι γευστικοί σας κάλυκες θα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ικανότητα να μεταφράζουν τα αισθητήρια μηνύματα μέσα στον εγκέφαλό σας, ο ίδιος σας ο εγκέφαλος από μόνος του, το ίδιο σας το είναι, θα επιθυμεί κάποια πράγματα και δεν θα επιθυμεί άλλα. Αυτό για το οποίο μιλάμε, εν ολίγοις, είναι μια μεγάλη ανάκτηση της διανοητικής σας αντίληψης, είναι μια μεγάλη ανάκτηση της συνειδησιακής σας ικανότητας. Μια ανάκτηση του χαμένου κομματιού του DNA σας το οποίο αρχικά θα εκδηλωθεί με υψηλότερα ποσοστά αντίληψης μέσα από τις αισθήσεις σας.  Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα το καταλάβετε συνειδητά στην αρχή της εκδήλωσής του. Αυτή η αναγνώριση της σημασίας των ήχων και της λειτουργίας τους μέσα στην συνειδητότητα θα οδηγήσει μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια σε μια τεράστια αλλαγή στις βιομηχανίες της Γης, σε μια τεράστια αλλαγή των τεχνολογιών  και σε μια τεράστια αλλαγή των εργαλείων των αντικειμένων και των συσκευών που δημιουργείτε. Το μεγάλο άλμα θα συμβεί περίπου σε μια δεκαετία από σήμερα. Εκεί θα γίνει η πρώτη μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τις ηχητικές επιδράσεις μέσα στην συνειδητότητα.

Θα πρέπει κλείνοντας αυτή την επικοινωνία, που έγινε προς τιμήν της ενθύμησης αυτής της γαλαξιακής απόφασης συνειδητότητας για την πορεία της προς την ενότητα, να σας θυμίσουμε πως ζείτε σε μια εξαιρετική ευκαιρία για σας ατομικά ως όντα, ως ψυχές, ως συνειδητότητες, ζείτε σε μια εξαιρετική περίοδο, ζείτε σε μια πολύτιμη εμπειρικά περίοδο, ζείτε σε μια περίοδο αναντικατάστατη στην την αξία της, για τον άχρονο εαυτό σας, για τον αιώνιο εαυτό σας, για αυτό που αληθινά είσαστε. Αυτό θα το νοιώσετε αν αφήσετε την γαλήνη και την χαρά να κατοικήσουν όλο και περισσότερο μέσα στο δικό σας εαυτό.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα δώσετε σε μας, ή πιθανόν σε άλλους αυτή την ευκαιρία να μεταφέρουν ένα μήνυμα που έχει την δυνατότητα να επιδράσει ουσιαστικά μέσα στον εαυτό σας, είναι προφανές ότι η ευχή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από την διατήρηση της γαλήνης και της χαράς του Ανώτερου εαυτού μέσα σας. Από την προτροπή μας να επιλέξετε την γαλήνη και την χαρά απέναντι σε όλα τα άλλα. Από την ευχή μας να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι το θεραπευτικό άλμα, κατανοώντας το πόσο προφανές είναι ότι δεν ψάχνετε για κάτι άλλο πέρα από την γαλήνη και την χαρά. Αυτή είναι η ενωμένη συνειδητότητα της πέμπτης και της έκτης διάστασης. Μπορεί να φαντάζεστε ότι η ανύψωση της συνειδητότητας σας έχει μεγάλες πολύπλοκες διαδικασίες αλλά η ενίσχυση της συνειδητότητας οδηγεί σε μια συμπύκνωση το νου και την καρδιάς σας. Οδηγεί στο νέκταρ που είναι μια σταγόνα, η γαλήνη και η χαρά. Έτσι μπορείτε να ζήσετε αυτό που ονομάζετε την πέμπτη και έκτη διάσταση των εαυτών σας, αυτές είναι η γαλήνη και η χαρά μέσα στο είναι σας.

 Και έτσι είναι.


Σχόλια: Υπάρχουν τρεις ήχοι οι οποίοι εκφράζουν αυτή την γαλαξιακή απόφαση λήξης του πολέμου, αποκατάστασης της ειρήνης και της πορείας της συνειδητότητας προς την ενοποίηση. Αυτοί οι τρεις ήχοι είναι ΥΕΔ, ΟΜΜ, ΡΑΑ. Αυτοί οι τρεις ήχοι είναι η ηχητική συμπύκνωση του συνόλου αυτής της ιστορικής συμφωνίας μέσα στην συνειδητότητά και της ιστορικής αναγνώρισης. ΥΕΔ, ΟΜΜ, ΡΑΑ.Υπάρχουν κάποια σχόλια από τους δύο που δεν έχουν φύγει ακόμα, καθώς σταδιακά απομακρύνουν τα ενεργειακά τους πεδία. Η Σείρια συνειδητότητα και η Πλειάδια συνειδητότητα εκατομμύρια χρόνια πριν βρίσκονταν σε πολύ παθιασμένο ανταγωνισμό. Αυτό κοσμικά εκφράστηκε με πολύ έντονες επιδράσεις πάνω στην Γαία και στην γήινη συνειδητότητα, επιδράσεις που είχαν να κάνουν με την διάνοια και με την αισθαντικότητα. Η Ατλαντίδα ήταν μια αποικία ουσιαστικά Σείριας ενέργειας και η Λεμουρία έτρεφε την Πλειάδια ενέργεια. Η Λεμούρια ενέργεια δούλεψε στην ανθρω-πότητα διεγείροντας το αισθαντικό πεδίο των ανθρωπίνων όντων και η Ατλάντεια ενέργεια, η Σείρια ενέργεια, δούλευε κινητοποιώντας την διανοητική αντίληψη των ανθρώπινων όντων. Αυτό που λέμε είναι ότι ήταν μέσα και στην δική τους εξελικτική τους διαδικασία το να περάσουν μέσα από πάρα πολύ σκληρές ανταγωνιστικές εμπειρίες, πάρα πολύ πολωμένες. Κάτι αντίστοιχο που ζήσαμε στην Γη σαν Ρωσία και Αμερική. Η ιστορία, η αστρική πάνω στην Γη, καθρεπτίζει κάποια κομμάτια της γαλαξιακής ιστορία και συνειδητότητας. Εμείς σαν ανθρώπινα όντα όταν μπαίνουμε στην εμπειρία της ανθρώπινης αντίληψης ζούμε σε συμπύκνωση, πολύ κρυμμένα και καλυμμένα, πολύ μεγάλα κομμάτια της αστρικής ιστορίας. Το ενδιαφέρον είναι ότι το ζούμε συμπυκνωμένο χρονικά. Δηλαδή κάτι που στο Σύμπαν μπορεί να διήρκεσε ενάμιση εκατομμύρια χρόνια στην Γη μπορεί να διαρκέσει χίλια ή δύο χιλιάδες ή πέντε χιλιάδες.  Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εμπειρίες στην Γη είναι πολύ μεστές από αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις και ερεθίσματα. Αυτός είναι ο λόγος που το να λήξει η καρμική συνέχεια ενός όντος, να το πούμε έτσι, η ανάγκη ενός όντος να αποκτάει υλική υπόσταση οπουδήποτε στον γαλαξία, μπορεί να συμβεί μόνο στη Γη. Αυτό που λένε είναι ότι ακόμα και οι Σείριοι και οι Πλειάδιοι για να φτάσουν σε μια μόνιμη κατάσταση συνειδητότητας που εμείς ονομάζουμε πέμπτη διάσταση, έκτη διάσταση ενσαρκώθηκαν στην Γη, για να μπορέσουν να φέρουν αυτή την φόρτιση και να μπορέσουν να κατακτήσουν την πλήρη φόρτιση της πέμπτης διάστασης ή της έκτης διάστασης συνειδητότητας.  Εν ολίγοις αυτό που λένε είναι ότι αν ένα όν είναι να ολοκληρωθεί ολοκληρώνεται πάντα στη Γη και όχι στους ουρανούς. Από όλα τα όντα που ενσαρκώνονται οπουδήποτε στο γαλαξία, η ολοκλήρωση γίνεται πάντα στο γήινο πεδίο.

Οι δυο παρουσίες όταν τελείωσε η επικοινωνία χαιρετήθηκαν μεταξύ τους και ένωσαν τα χέρια τους σε ένα περίεργο χαιρετισμό και την ώρα που ένωσαν τα χέρια τους ήταν σαν εκείνη την ώρα να επαναλήφθηκε ένα κομμάτι της ιστορίας τους. Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σαν να ήταν πολύ σαφές από πόση εχθρότητα είχαν περάσει, από πόση σύγκρουση είχαν περάσει, για να φτάσουν  να καταλάβουν αυτό που τελικά φάνηκε εφήμερο κάποια στιγμή στην εξέλιξή τους και για να φτάσουν να πάρουν το δικό τους μάθημα εξέλιξης, να σταθούν σε μια υψηλότερη συνειδητότητα και να προχωρήσουν με ένα δημιουργικό τρόπο. Ήταν αυτό που άλλαξε τα πράγματα και για τις εμπειρίες στην Γη. Αυτό σημαίνει πως είναι ίδιες οι προγονικές ενέργειες μέσα στην Γαία που ζητάνε πια την ειρήνη τους. Η προδιάθεση της ίδιας της Γαίας, οι προγονικές της μνήμες είναι ότι θα λήξει κάποια στιγμή ο πόλεμος και εδώ πάνω που είναι το πιο συμπυκνωμένο της πεδίο, το πιο συμπυκνωμένο γαλαξιακό πεδίο. Άρα είναι σαν κάτι που συνέβη σε υψηλότερες συχνότητες να περνάει σιγά σιγά σε χαμηλότερα πεδία μέχρι να  φτάσει να αναγνωριστεί και στην μεγαλύτερη συμπύκνωση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές ακούγεται σε πνευματικές διδασκαλίες να λένε ότι έχετε ήδη ολοκληρωθεί, ο πόλεμος έχει ήδη λήξει. Το μέλλον είναι ήδη ορατό, αυτό που γίνεται είναι η αργή, ας το πούμε έτσι, αναγνώριση αυτού που έχει ήδη συμβεί. Αυτό που ήδη έχει συμβεί είναι ότι η Ρωσία και η Αμερική έδωσαν τα χέρια και άρχισαν να συνεργάζονται κοσμικά και γαλαξιακά, άρα αυτό θα συμβεί και πάνω σε αυτή την πραγματικότητα αφού ίσως φτάσουμε στην οριακή σύρραξη, όπως έγινε ήδη. Στην οριακή πόλωση που ή πεθαίνουν όλοι ή γίνεται η αναγνώριση. Νομίζω ότι κάπως έτσι είχαν φτάσει πολλές φορές η Ρωσία με την Αμερική, που είχαν φτάσει στο ή θα αλληλοεξοντωθούμε και δεν θα μείνει κανένας ή θα πρέπει να παραμείνουμε και να ανεχτεί ο ένας τον άλλον, να μάθουμε να μοιραζόμαστε την δύναμη για να αναγκαστούμε να συμβιβάσουμε τα συμφέροντά μας. 


© Χαριτίνη Χριστάκου