Σμαραγδένιος Κύκλος


ΕΛ ΑΝ ΡΑ * Η χρονιά του Μιχαήλ και της Μαρίας

13 Δεκεμβρίου 2010

Καλώς ήρθατε αγαπητοί μας φίλοι. Καλώς ήρθατε σε μια ακόμα συνάντηση μια ακόμα ευκαιρία, ενεργειακά, συναισθηματικά και νοητικά, να επικοινωνήσουν δύο διαφορετικά πεδία συνειδητότητας και να μεταφερθούν σε εσάς κάποιες πληροφορίες που βοηθάνε την διαδρομή σας και αυτή την περιπετειώδη πορεία σας προς την ανάκτηση των αληθινών σας εαυτών.

Ο διαλογισμός που προηγήθηκε, σας περιέγραψε μία πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα, που ήταν η εικόνα ενός σπόρου κάτω από το χώμα που σιγά σιγά ανθίζει. Και θα ξεκινήσουμε από αυτή την εικόνα την οποία μεταφέραμε γιατί είναι η εικόνα των εαυτών σας όσο είναι μη συνειδητοί, όσο είναι αποκομμένοι, όσο βρίσκονται σε ασυνέχεια και σε δυσαρμονία με την ίδια τους την ύπαρξη. Είσαστε οι σπόροι οι οποίοι ήταν κάτω από το χώμα, οι οποίοι τράφηκαν μέσα από το σκοτάδι, δηλαδή μέσα από την άγνοια, τράφηκαν  από την σύγκρουση, τράφηκαν από τα ελλείμματα, τράφηκαν από τα αδιέξοδα, από τα δράματα, από τα τραύματα, από τις τριβές, τις προστριβές. Τραφήκατε από τη μεγάλη συμπύκνωση των ενεργειών γιατί αυτό έδινε στο σπόρο, που εσείς είσαστε, τη δυνατότητα  να μεγαλώσει για να φτάσει να βγει στην επιφάνεια. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στον εαυτό που ζει χωρίς επίγνωση και στον εαυτό που ζει με επίγνωση. Είναι σαν να μεταφέρεστε κυριολεκτικά από το σκοτάδι στο φως και στον αέρα και ακόμα πλήρως δεν έχετε βγει στο καινούριο πεδίο. Όμως είσαστε πολύ κοντά στο όριο της επιφάνειας.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε τον αέρα πάνω από το έδαφος, που αισθάνεστε ένα απίθανο δυναμικό, που ψυχανεμίζεστε έναν πολύ ωραίο κόσμο ο οποίος σας περιμένει, που παίρνετε απόηχους από τις φωνές του, τις ομιλίες του, τις μελωδίες του. Και όλα αυτά δεν σας αφήνουν να εφησυχάσετε ή να ησυχάσετε ή να μείνετε στάσιμοι εκεί που είσαστε λίγο πριν βγείτε από το όριο της επιφάνειας. Αυτή η εικόνα δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα τον διαχωρισμό δύο ολόκληρων κόσμων για τη γη, που είναι ο κόσμος όπου εσείς είσαστε μόνο μέσα στην συνειδητότητα της προσωπικότητας, αποκομμένοι από τη Γαία και αποκομμένοι και από όλο το σύμπαν, και εσάς που είσαστε μέσα σε πολύ πιο πνευματική συνειδητότητα, επίγνωση συνδεδεμένη με την Γαία και με όλο το υπόλοιπο σύμπαν. Φανταστείτε ότι απλουστεύοντας το, πως αυτό είναι το όριο του πέπλου και στέκεστε ακριβώς εκεί που πάτε να σκάσετε μύτη από την άλλη πλευρά. Για αυτό και έχετε ήδη τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιφοιτήσεις, όλο και περισσότερες εκλάμψεις ιδεών, εικόνες από την άλλη πλευρά, μηνύματα από την άλλη πλευρά, αισθήσεις για τα πράγματα που είναι έξω από το πεδίο το γραμμικό, παρορμήσεις και αυθορμητισμούς να κάνετε πράγματα που είναι πέρα από το πεδίο της γραμμικής εξέλιξης της πραγματικότητας που ζείτε. Βρίσκεστε ακριβώς στο όριο και έχετε λίγο μπει στο ενδιάμεσο πέπλο. Δεν είναι το μεγάλο πέπλο της λήθης όπως κάποτε περιγραφότανε. Θα το περιγράφαμε περισσότερο σαν τον ενδιάμεσο ιστό που χωρίζει όλο το πέπλο με την Γη από όλο το υπόλοιπο σύμπαν και τη συνειδητότητα. Και βρίσκεστε σε αυτόν τον ιστό τρίβοντας  τον ιστό μέσα από τις συγκρούσεις και το σκοτάδι, μέσα από την συμπύκνωση της ενέργειας και νιώθοντας την ομορφιά της άλλης πλευράς. Έχετε ήδη πάρει πολλές γεύσεις, εικόνες, αισθήσεις και μυρωδιές από την άλλη πλευρά. Έχετε πάρει ήδη πολλές ιδέες, πολλές γνώσεις από την άλλη πλευρά και μπαίνετε στην επόμενη χρονιά σας σε λίγο καιρό, στην χρονιά που όπως είπατε από μόνοι σας είναι μία πολλά υποσχόμενη χρονιά, μία χρονιά με εξαιρετικά δυναμικά, με εξαιρετικές δυνατότητες και εξαιρετικές ευκαιρίες.

Φανταστείτε αυτό το 2011 που έρχεται να έχει έναν άσσο ο οποίος είναι μέσα στο χώμα και έναν άσσο ο οποίος είναι πάνω στην επιφάνεια και γίνεται η σύγκλιση. Έρχονται να δώσουν ο ένας το χέρι του στον άλλο, έρχονται να σπάσουν το φράγμα που τους χωρίζει ώστε να μην είναι δύο ατομικότητες διαχωρισμένες αλλά μία συνολική παρουσία. Η χρονιά στην οποία μπαίνετε είναι μία χρονιά με πολλές σημαντικές εξελίξεις, με πολλές ανατροπές, θα το πούμε πιο πυκνές σε συχνότητα από τα προηγούμενα χρόνια και ατομικά και συλλογικά. Είναι μία χρονιά που θα έρθουν τα πάνω - κάτω από πολλές όψεις και απόψεις σε πολλά πεδία όπου θα αναδιαταχθούν οι αντιλήψεις σας για άλλη μία φορά. Θα χρειαστεί να ξανα-προσδιορίσετε τους εαυτούς σας. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες καινούριες θέσεις μέσα στην συνειδητότητα σας, σε σχέση με το ρόλο σας μέσα στην ζωή σας και μέσα στην ζωή των υπολοίπων. Είναι μία χρονιά που θα σας ζητήσει να ξαναβρείτε την ταυτότητα σας, να βρείτε μία καινούρια ταυτοποίηση του εαυτού σας με καινούριους συσχετισμούς και καινούριες αντιλήψεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να είσαστε ευέλικτοι, εύπλαστοι και διαπραγματεύσιμοι με την ζωή σας. Ότι είναι σημαντικό να μην είστε πολύ βέβαιοι για το πώς θέλετε να είστε, πολύ βέβαιοι για το τι θέλετε να κάνετε ή πολύ τελεσίδικα αποφασισμένοι για το τι πιστεύετε, τι κρίνετε, τι αποφασίζετε. Δεν μπορεί να γίνει ένας σημαντικός, καινούριος αυτό-προσδιορισμός αν εσείς είσαστε πολύ παγιωμένοι στο τι θεωρείτε για σας σωστό και λάθος και για σας καλό ή όχι, ευχάριστο ή δυσάρεστο.

Κοινωνικά και πολιτικά για την γη είναι μία χρονιά που οι δύο, ας τις πούμε αντιμαχόμενες θέσεις θα ανέβουν στο ρινγκ. Είναι η χρονιά του ρινγκ για την ανθρωπότητα. Μέχρι τώρα κάθε πλευρά ετοίμαζε τους παίκτες της, δηλαδή η ίδια ετοιμαζότανε κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να φέρει όλο και πιο πλήρως την ενέργεια σε υψηλότερη συχνότητα. Αυτή η χρονιά που έρχεται είναι η χρονιά που εσείς και οι άλλοι θα ανέβετε στο ρινγκ και θα παιχθεί ο αγώνας. Δεν είναι το 2012 η χρονιά που θα παιχθεί ο αγώνας, αλλά το 2011. Η χρονιά του 2012 είναι η χρονιά που θα ακολουθήσει τον αγώνα και που αναλόγως με το πώς έχει εξελιχθεί αυτή η πάλη θα δρομολογηθούν οι αρχές μιας επόμενης πορείας. Επομένως καταλαβαίνετε από αυτά που λέμε ότι η χρονιά που έρχεται είναι μία χρονιά αγωνιστική. Είναι σαν να ετοιμάζεστε για Ολυμπιακούς. Έχετε κάνει με πολύ κόπο όλη σας την προπαίδευση, έχετε ήδη λάβει μέρος ήδη σε πάρα πολλούς μικρότερους αγώνες αθλητικούς, έχετε ήδη καταφέρει να διακριθείτε και επομένως είσαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς. Το 2011 λοιπόν θα είναι η χρονιά των Ολυμπιακών για τη Γη. Μία χρονιά που την ξαναζήσατε στην εποχή λίγο πριν την               μισο-βύθιση της Ατλαντίδας, μία χρονιά που πάλι κληθήκατε να είσαστε οι διακεκριμένοι αθλητές που θα διαγωνίζονταν στους τότε Ολυμπιακούς και αυτή την χρονιά την ξαναζείτε. Την ξαναζείτε με άλλα δεδομένα και με άλλες δυναμικές σε έναν καινούριο κύκλο με καινούριες πιθανότητες αλλά και με καινούρια οράματα και με πολύ πιο πλούσιες τις ατομικές βιβλιοθήκες σας και τους ασκούς  των γνώσεων σας. Την ζείτε με πολύ περισσότερες εμπειρίες και με πολύ μεγαλύτερο ψυχικό δυναμικό. Το μάθημα που μεταφέρετε στον χρόνο από την εποχή της Ατλαντίδας είναι πως δεν μπορείτε να ολοκληρωθείτε πυρηνικά, δεν μπορείτε να εξελιχθείτε σε μια επόμενη συχνότητα συνειδητότητας μόνο με έναν προηγμένο νου. Το μάθημα της Ατλαντίδας για το 2011 είναι αυτό που θα σας ακολουθεί [είναι αυτό που θα το λέγαμε σαν σκιά] όλη την χρονιά. Γιατί η χρονιά του ρινγκ είναι η χρονιά που λόγω των αντιξοοτήτων που θα φέρει, θα σας πιέσει πολύ στο να συσπειρωθείτε πίσω από τις νοητικές σας διαδικασίες έτσι ώστε να συρρικνώσετε τις αισθαντικές και διαισθητικές διαδικασίες του εαυτού σας. Είναι η χρονιά του ρινγκ γιατί το πέπλο της εξουσίας του πλανήτη θα δώσει ένα μπαράζ προκλήσεων για συρρίκνωση σε σας, οι οποίες ή θα σας οδηγήσουν σε μια νοητική υπερδιέγερση, σε μια πυρετώδη κατάσταση μέσα στο μυαλό σας για λύσεις, διέξοδα, απόψεις και κρίσεις, ή θα καταφέρετε να το ισορροπήσετε ενώ είσαστε πάνω στο ρινγκ ανοίγοντας την καρδιά σας και αισθαντικά μένοντας ενωμένοι με τις υπόλοιπες διαστάσεις πέρα από τον ιστό που σας διαχωρίζει αυτή την στιγμή.

Ο ιστός είναι απίθανα λεπτός αυτή την στιγμή και για αυτό εξάλλου γίνεται και όλο αυτό το μπαράζ που στόχο έχει την συρρίκνωση των ενεργειακών σας πεδίων. Είσαστε έτοιμοι να σκάσετε μύτη, να βγείτε σαν τον σπόρο, για αυτό και έχουν μαζευτεί πάνω από το έδαφος όλες οι πολεμικές ιαχές για να σας φοβίσουν, να σας αναχαιτίσουν και να μείνετε εκεί που είσαστε ή να υποχωρήσετε πάλι πιο μέσα στο έδαφος.

Αυτή λοιπόν η χρονιά είναι, θα τη λέγαμε, μία επετειακή χρονιά, η χρονιά της μνήμης της Ατλαντίδας. Την ζείτε προς τιμή της ιστορίας σας της Ατλάντιας, την ζείτε για να πάτε την Ατλάντια ιστορία σας ένα βήμα παρακάτω. Είναι η χρονιά όπου η γείωση θα είναι κρίσιμη. Η πνευματικότητα δεν θα έχει νόημα εάν δεν είσαστε γειωμένοι. Η πνευματικότητα θα αποκτήσει παρουσία, σάρκα και οστά μόνο όταν την ζήσετε στην πράξη, και αυτό εννοούμε γειωμένη, και για να την ζήσετε, να μείνετε μαζί με το πνεύμα σας χρειάζεται να έχετε τα ενεργειακά κέντρα της καρδιάς σας και του τρίτου σας ματιού ζωντανά και ανοιχτά. Χρειάζεται να μην φοβόσαστε πιθανές δυσάρεστες ανακοινώσεις. Χρειάζεται η καρδιά σας να είναι δυνατή και να μην δειλιάζετε απέναντι στις ανακοινώσεις δυσμενών εξελίξεων.  Χρειάζεται η ασχήμια των πολεμικών ιαχών να μην σας τρομάξει και να παραμείνετε με το σθένος της αγάπης και της δύναμης σας όρθιοι πάνω στο ρινγκ. Δεν χρειάζεται να πολεμήσετε με την έννοια ότι μπορεί κυριολεκτικά να φαντάζεστε έναν αγώνα ρινγκ αλλά δεν χρειάζεται να ρίξετε ξύλο στον άλλον, χρειάζεται απλά να κινήστε κατάλληλα επάνω στο ρινγκ ανάλογα με τις διαθέσεις του αντιπάλου σας. Θα κερδίσει αυτός που θα μείνει όρθιος. Ο στόχος δεν είναι ο αντίπαλος σας να πέσει νοκ άουτ, παρότι ο αντίπαλος έτσι πιστεύει, αλλά αυτό ακριβώς θα τον εξαντλήσει πάνω στο ρινγκ. Η προσπάθεια του να σας χτυπήσει αναλώνει ενέργεια και στην προσπάθεια του αυτή επάνω καταναλώνει τεράστιες ζωτικές δυνάμεις και κάθε λίγο και λιγάκι χρειάζεται να κάνει τονωτικές ενέσεις για την απώλεια της δύναμης του. Η δική σας σοφία είναι αυτή που θα σας οδηγήσει να μάθετε να είστε ευέλικτοι και να μετακινείστε. Αν από εκεί βλέπετε συμπύκνωση αρνητική να πάτε από την άλλη. Αν κάτι δεν ανοίγει από την μία μεριά, μετακινηθείτε. Αν κάπου συναντάτε φόβο, λύστε τον γρήγορα και προχωρήστε, μην στέκεστε στο ίδιο σημείο, προχωρήστε. Ο αγώνας είναι κυρίως ένας αγώνας ευφυΐας. Η άλλη πλευρά πιστεύει ότι θα εγκλωβιστείτε στο σώμα σας με αποτέλεσμα να θελήσετε να αντεπιτεθείτε σαν σώματα και άρα με την συνειδητότητα του μυαλού σας. Το δικό σας στοίχημα είναι να μην εγκλωβιστείτε στο σώμα σας, ο νους σας να παραμείνει ζωντανός, ευέλικτος, ενεργός, μέσα από την δύναμη της καρδιάς σας και μέσα από την πνευματική σας ενέργεια, ώστε να μπορείτε άφοβα να κινείστε μέσα σας και μέσα στην πραγματικότητα.

Είναι μία χρονιά όπου ο Μιχαήλ και η Μαρία θα είναι κυρίαρχοι. Παρότι η ενέργεια του Γαβριήλ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όλη αυτή την χρονιά που πέρασε, εξαιρετική δουλειά να μαλακώσουν ψυχικά κομμάτια και μέρη του ψυχικού σας εαυτού, παρότι Πλειάδιοι και Σείριοι έχουν ετοιμάσει την ενέργεια ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε πώς πρέπει να κινηθείτε πάνω στο ρινγκ, δηλαδή πώς πρέπει να λικνιστείτε το 2011, οι κυρίαρχες ενέργειες που θα καθοδηγήσουν εσάς στους Ολυμπιακούς θα είναι ο Μιχαήλ και η Μαρία. Είναι μία χρονιά όπου ο Μιχαήλ και η Μαρία θα εκτελέσουν το σχέδιο όπως αυτό έχει εκπονηθεί από τον Μέτατρον και από το Συμβούλιο του Ωρίωνα. Ο Μιχαήλ και η Μαρία είναι αυτοί οι οποίοι θα το εκτελέσουν, θα το καθοδηγήσουν όπως θα εξελιχθεί πάνω στη γη. Μπορεί να αναρωτιέστε «πού κολλάει αυτό με το ρινγκ και πού κολλάνε ο Μιχαήλ και η Μαρία πάνω στο ρινγκ και πόσο περίεργα μπορεί να είναι τα πράγματα όταν το Συμβούλιο του Ωρίωνα ανακατεύεται στην χρονιά της μεγάλης πάλης των Ολυμπιακών αγώνων».

Θα εξηγήσουμε.

Ο Μιχαήλ και η Μαρία εκφράζουν την Ατλάντια και Λεμούρεια προέλευσή σας. Εκφράζουν την θηλυκή και αρσενική όψη μέσα στους εαυτούς σας. Είναι η χρονιά που οι αρσενικές και θηλυκές όψεις σας είτε θα  συγκρουστούν τόσο πολύ, που θα κυριαρχήσει για άλλη μια φορά η αρσενική, είτε θα βρουν τον τρόπο να χορεύουν μαζί κι αυτό θα σας κάνει απίθανα ευέλικτους και ευφυείς μέσα στον νου σας. Ο Μιχαήλ έχει αναλάβει, όπως ήδη ξέρετε για τη Γη, την παρακίνηση των ψυχών προς την ελευθερία τους, την ανάκτηση της προσωπικής τους δύναμης. Η Μαρία έχει αναλάβει την παρακίνηση των ψυχών να εκπληρώσουν το ψυχικό τους δυναμικό και αυτό έχει να κάνει με την τόλμη της αγάπης, με την τόλμη του να μείνεις ενωμένος, με το αισθαντικό πεδίο του εαυτού, που παρά τις αντιξοότητες συνεχίζει να αγαπά, συνεχίζει να θέλει να είναι ενωμένο σε μια πορεία που έχει νόημα και σκοπό. Η Μαρία είναι ο διαισθητικός σας εαυτός και ο Μιχαήλ είναι [το λέμε πάρα πολύ απλουστευτικά, αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να πιάσετε καλύτερα όλο το νόημα] ο δυναμικός σας εαυτός, ο αποφασιστικός σας εαυτός. Είναι η άσκηση της βούλησης σας. Ασκείτε τη βούλησή σας για χάρη της ψυχής σας. Ασκείτε βούληση να είστε ευέλικτοι ώστε αυτός ο πλούτος που καταλαβαίνετε ότι είναι ο ψυχικός πλούτος του Ανώτερου σας Εαυτού να μείνει σώος και αβλαβής, να μείνει ζωντανός μέσα στις αντιξοότητες.

Ο Μιχαήλ και η Μαρία είναι οι δύο κυρίαρχες ενέργειες το 2011. Αν θέλετε, ο καθένας εκπροσωπεί τον άσσο, έναν άσσο για τον εαυτό σας. Εσείς είσαστε ολοκληρωμένοι όταν οι ενέργειες του Μιχαήλ και της Μαρίας μπορούν να χορεύουν συγχρονισμένες μεταξύ τους μέσα στον εαυτό σας. Είπαμε όμως ότι ο Μιχαήλ και η Μαρία θα είναι οι δυνάμεις που θα καθοδηγήσουν εσάς μέσα στις εξελίξεις την χρονιά που έρχεται και είναι επίσης οι δυνάμεις οι οποίες θα στηρίξουν την νέα συνειδητότητα μέσα στην ανθρωπότητα. Είπαμε επίσης ότι ο Μιχαήλ και η Μαρία εκτελούν, εκπληρώνουν, μαζί με όλους τους υπόλοιπους που συνεπικουρούν, εκπληρώνουν ένα σχέδιο το οποίο έχει εκπονηθεί από το Συμβούλιο του Ωρίωνα και τον Μέτατρον [φυσικά όχι ερήμην σας] αλλά ας πούμε ότι αυτές είναι οι Ανώτατες Αρχές, από τις οποίες πήρε την βούλα, την σφραγίδα για την εκτέλεση αυτού του σχεδίου. Είναι ένα σχέδιο που συλλογικά αποφασίσατε. Είναι ένα σχέδιο που από την αρχή αφορούσε το φως και το σκοτάδι, που από την αρχή αφορούσε το αρσενικό και το θηλυκό, τις δύο όψεις της δημιουργίας. Βρίσκεστε στο τελευταίο κεφάλαιο αυτού του σχεδίου. Αν το σχέδιο ήταν γραμμένο σε ένα βιβλίο μπαίνετε στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου λίγο πριν τον επίλογο. Ο επίλογος είναι το 2012. Το τελευταίο κεφάλαιο της πλοκής είναι το 2011. Το Συμβούλιο του Ωρίωνα αποτελείται από αγαθά και πάνσοφα όντα τα οποία έχουν εξαιρετική αντίληψη της κατάστασης της συνειδητότητας μέσα στην ύλη. Έχουν εξαιρετική αντίληψη των δυνατοτήτων, των πιθανοτήτων όλων αυτών τα οποία συμβαίνουν και ζείτε εσείς. Για εσάς φαίνονται πολύ μεγενθυμένα φυσικά, για εκείνους δεν αποκτούν τεράστιες διαστάσεις και έτσι μπορούν να έχουν πολύ μεγαλύτερη διαύγεια και διάκριση σε αυτό το οποίο βλέπουν. Το Συμβούλιο του Ωρίωνα και ο Μέτατρον είναι αυτοί που έχουν αναλάβει υπό την εποπτεία τους τις επόμενες γενιές της ανθρωπότητας. Αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό και είναι μία πολύ καλή ερώτηση.

Ενώ ο Μιχαήλ και η Μαρία κινούν τις ενέργειες αυτών που θεωρούνται ενήλικοι και ετοιμάζουν τις ενέργειες των ενηλίκων για τις επόμενες χρονιές και για αυτό το μεγάλο συνειδησιακό άλμα που έρχεται, ο Μέτατρον με το Συμβούλιο του Ωρίωνα, εντεταλμένος από το Συμβούλιο του Ωρίωνα, έχουν αναλάβει τις νεότερες γενιές αυτές οι οποίες είναι τώρα κάτω από 18 χρονών. Όλες αυτές οι γενιές είναι σαν να περνάνε από μία πολύ παράδοξη εκπαίδευση στη Γη. Είναι γενιές που έχουν την ικανότητα να μπορούν να ενώνουν μεγάλες αντιθέσεις και αντιφάσεις και να συμπληρώνουν τεράστια κενά συνειδησιακά. Είναι γενιές που δεν δουλεύουν με τον ίδιο νοητικό τρόπο όπως δουλεύατε εσείς. Είναι γενιές που λειτουργούν με έναν αλγόριθμο μέσα στην συνειδητότητά τους και έτσι δεν χρειάζεται να έχουν μία γραμμική εξέλιξη των πραγμάτων. Το Συμβούλιο του Ωρίωνα και ο Μέτατρον έχουν ήδη μεταφέρει σε αυτές τις γενιές, τα δικά σας συλλογικά ασυνείδητα και ημισυνειδητά οράματα, για το μέλλον της ανθρωπότητας. Αυτές λοιπόν οι γενιές που αυτή την στιγμή είναι κάτω από 18, είναι η τράπεζα του μέλλοντος στην οποία εσείς επενδύατε τα οράματα σας για την Γη και την ανθρωπότητα. Είναι οι γενιές που θα αρχίσουν να εκδηλώνουν τα δικά σας οράματα. Είναι οι τράπεζες, όπου κάποτε σας είχαμε πει ότι τα οράματα σας δεν πάνε ποτέ στράφι γιατί επενδύονται, γιατί συσσωρεύονται σαν ενέργεια και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιηθούν. Οι γενιές λοιπόν αυτές που έρχονται  κάτω των 18 ετών είναι οι τράπεζες στις οποίες καταθέσατε τις ενέργειες των οραμάτων σας. Για αυτό κι ακολουθούν μία εκπαίδευση ζωής τελείως διαφορετική από τη δική σας, τελείως διαφορετική από τα προηγούμενα, τα ερεθίσματα τους, οι προκλήσεις τους και τα δεδομένα τους έχουν αλλάξει τελείως. Δεν υπάρχει τίποτα κοινό στην πραγματικότητα από τις δικές σας γενιές και τη δική σας εκπαίδευση ζωής με τη δική τους εκπαίδευση ζωής.

Αγαπητοί φίλοι στο Συμβούλιο του Ωρίωνα δεν υπάρχει ανησυχία. Ειπώθηκε και την προηγούμενη φορά πως τα πάντα είναι τέλεια φτιαγμένα και σχεδιασμένα και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε ανησυχία για το τι θα γίνει. Δεν σημαίνει ότι τα πράγματα που θα έρθουν θα είναι ευχάριστα. Σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε εάν πραγματικά πιστεύετε αυτό που ακούτε αυτή την στιγμή κι αυτό που ακούτε είναι αλήθεια. Στο Συμβούλιο του Ωρίωνα δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την ανθρωπότητα και για την γη. Συμβαίνουν τόσα πολλά κοσμικά στα οποία θα αναφερθούμε την επόμενη χρονιά και την επόμενη φορά, διότι είναι πραγματικά η περίοδος τεράστιων συμφωνιών, τεράστιων διαπραγματεύσεων. Ο κοσμικός Ο.Η.Ε. έχει στήσει αμέτρητα παραρτήματα γύρω από τη Γη για την χρονιά που κλείνει τώρα και την επόμενη χρονιά που ανοίγει. Οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ μεγάλες, με πάρα πολλούς κόσμους και με πάρα πολλά αντικείμενα. Θα μιλήσουμε για αυτές γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζετε όσο είστε ακόμη πάνω στη Γη αυτά τα οποία διαδραματίζονται στο παρασκήνιο της δικής σας πραγματικότητας. Αυτό με το οποίο θέλουμε να μείνετε πριν κλείσει η χρονιά αυτή που ζείτε, είναι πως όλα έχουν γίνει πολύ καλά σχεδιασμένα. Θα υπάρχουν εκπλήξεις στις οποίες δεν μπορούμε να αναφερθούμε αυτή την στιγμή, εκπλήξεις πολύ ευοίωνες για εσάς, θα υπάρξουν προκλήσεις αναμενόμενες για όλους σας. Είσαστε πια πολύ πιο αντιληπτικοί από ότι ήσασταν, αλλά τους επόμενους άσσους στο μανίκι του δημιουργού δεν μπορούμε να τους αποκαλύψουμε τώρα. Θα μιλήσουμε λίγο για αυτούς τις επόμενες φορές, θα τους προοιωνίσουμε ή θα τους δείτε να συμβαίνουν.

Ένα έχουμε να σας πούμε, ότι η παρουσίαση τελικά των μη γήινων φυλών είναι επί των πυλών της ανθρωπότητας και πως αυτό δεν θα φέρει καμία ουσιώδη αναταραχή στην ανθρωπότητα. Μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα υπάρχουν ήδη νέα για αυτό το θέμα στη γη, οπότε θα έχουμε και εμείς να σας πούμε αρκετά περισσότερα. Μείνετε με την σοφία μέσα στον εαυτό σας η οποία σας σπρώχνει να είσαστε ευέλικτοι. Να μην είσαστε δεδομένοι και παγιωμένοι και να μην είσαστε προβλέψιμοι. Να μην είστε προβλέψιμοι ούτε για τον εαυτό σας, να μην είστε προβλέψιμοι και μέσα στην πραγματικότητα. Δράστε με διαφορετικούς τρόπους και αντιδράστε με διαφορετικούς τρόπους. Σπάστε τα καλούπια των στεγανών των εαυτών σας για να μπορέσετε να σπάσετε σαν σπόρος τον λεπτό ιστό που σας διαχωρίζει από την ανάδυση.

Αυτή η χρονιά αγαπητοί φίλοι που έρχεται, η χρονιά των Ολυμπιακών είναι η χρονιά της ανάδυσης. Μέχρι την επόμενη χρονιά ............ ΕΛ ΑΝ ΡΑ*.

Και έτσι είναι.     


© Χαριτίνη Χριστάκου

*ΕΛ ΑΝ ΡΑ είναι χαιρετισμός και σημαίνει: «Η ενότητα σας χαιρετά».