Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι θεοί ξανάρχονται

Θεσσαλονίκη,  19 Ιουνίου 2010

Αγαπητοί φίλοι είναι καλό να ανοίξετε τα μάτια σας και να κοιτάξετε το πάτωμα και να γειωθείτε και να είστε παρόντες μέσα στην πραγματικότητα που σας φιλοξενεί γιατί αληθινά είναι μεγάλη τιμή το να βρίσκεστε στην πραγματικότητα οι οποία σας φιλοξενεί, παρόντες με όλο το ενεργειακό σας φορτίο, με όλη την ψυχική σας δύναμη και παρουσία. Δεν είναι απαραίτητο να ακούτε την μεταφορά των πληροφοριών με κλειστά τα μάτια. Είναι πιο ουσιώδες το να είστε παρόντες μέσα στο σώμα σας και να ακούτε αυτά τα οποία λέγονται τα οποία ελπίζουμε για μια άλλη φορά να σας φανούν ενδιαφέροντα. Παρότι η συχνότητα μπορεί να θυμίζει πάρα πολύ την έκτη διάσταση, θα πούμε ότι η πυκνότητα της ενέργειας είναι η πιο υψηλή που υπάρχει στην πέμπτη, οπότε θα μπορούσατε να μας θεωρήσετε σαν έκτη διάσταση αλλά είμαστε ακριβώς στο σύνορο.

Σήμερα η συνηθισμένη ενέργεια η οποία σας μεταφέρει τις πληροφορίες (που σας είναι γνωστή σαν Σμαραγδένιος Κύκλος) σας έχει οδηγήσει σε ένα ταξίδι με το τρενάκι του Σμαραγδένιου Κύκλου προς μία άλλη κατάσταση δόνησης συνειδητότητας του ίδιου του εαυτού σας. Εντούτοις η ενέργεια την οποία διοχετεύουμε και από την οποία έρχονται οι πληροφορίες θα πρέπει να σας πούμε ότι είναι από την βιβλιοθήκη η οποία βρίσκεται στην Αλκυόνη των Πλειάδων. Κρίθηκε σκόπιμο αυτή την μέρα, αυτή την ώρα, να γίνει σύνδεση με την κεντρική βιβλιοθήκη της Αλκυόνης και να μεταφερθούν από εκεί οι πληροφορίες που πρόκειται να ακούσετε διότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος συντονισμός ενεργειακός της ανθρωπότητας και της χώρας σας με την συχνότητα που έρχεται από εκείνους τους κόσμους και, λέγοντας αυτό, μεταφέρουμε τον λόγο στους αρχειοφύλακες των πληροφοριών της βιβλιοθήκης της Αλκυόνης. Η ομιλία έρχεται από τον Σετ.

 ΣΕΤ:  Είμαι ένας από τους αρχειοφύλακες από την βιβλιοθήκη της Αλκυόνης. Έχω ενσαρκωθεί στην Γη πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια. Έχω ζήσει επάνω στον υλικό κόσμο της Γαίας και έρχομαι σε εσάς μεταδίδοντας πληροφορίες αφού αποτελώ έναν αρχαίο σας πρόγονο ή αν θέλετε έναν πολύ μελλοντικό σας απόγονο. Ανάλογα με το σημείο του χρόνου από όπου κοιτάτε, θα μπορούσατε να με δείτε να λειτουργώ και να υπάρχω και σαν πρόγονός σας και σαν ένας πολύ πολύ μελλοντικός απόγονος. Και επειδή για μένα η ενέργεια δεν είναι τόσο ξεκάθαρα παρελθόν και μέλλον όπως είναι για εσάς, θα μου επιτρέψετε να μεταφέρω τις πληροφορίες και κάποιες εξηγήσεις που έχω να δώσω μέσα από το δικό μου χρονοπλαίσιο χρησιμοποιώντας το παρελθόν και το παρόν όπως μπορεί να εξυπηρετήσει και την δική σας κατανόηση.

Οι αρχειοφύλακες της βιβλιοθήκης των Πλειάδων όπως και στη γη, όπως και σε άλλα μέρη του σύμπαντος, θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι εκείνοι οι οποίοι μέσα από την συνειδητότητά τους διατηρούν ανέπαφες τις ιστορίες των φυλών και των λαών όπως διαδραματίστηκαν μέσα στο χρόνο, μέσα στη σοφία των βιωμένων εμπειριών σε όλους τους κόσμους και σε όλους τους χρόνους ώστε να μπορεί να είναι διαθέσιμη σε κάθε νοήμων όν μέσα στο σύμπαν. Επομένως θα μπορούσατε κατά κάποιο τρόπο να καταλάβετε ότι αυτό αντιστοιχεί σε ένα μέρος των λεγόμενων για σας ακασικών αρχείων, τα οποία αποτελούνται από πολλές διαφορετικές βιβλιοθήκες μνημών και αρχείων.

 Αγαπητοί μου, ως πλειάδειος στην αστρική μου ενέργεια, σχετίζομαι με τον δικό σας κόσμο μέσα από την αγάπη για την γαία και την ανθρωπότητα που την κατοικεί και όταν εγώ μιλώ για την αγάπη για την γαία μιλώ για μια πολύ μεγάλου βάθους και εύρους αγάπη που ίσως μόνο η ταινία Άβαταρ μπορεί να σας μεταφέρει τον βαθμό σύνδεσης και επαφής. Ο πολιτισμός των Πλειάδων είναι κυρίως ένας αισθαντικός πολιτισμός, ένας ειρηνικός αισθαντικός πολιτισμός. Δεν έχει δώσει έμφαση μέσα στο πέρασμα των χιλιετιών τόσο πολύ στην τεχνολογική του εξέλιξη καθώς από ένα σημείο και πέρα την θεωρήσαμε απόλυτα περιττή, για την ακρίβεια την θεωρήσαμε ως ουσιαστικό εμπόδιο για την σημαντική ανάπτυξη της συνειδητότητάς μας.

Η κατάργηση της τεχνολογίας στον δικό μας κόσμο επέσπευσε με ασύλληπτη ταχύτητα την ουσιαστική εξέλιξη της συνειδητότητας μας, πάψαμε να χρησιμοποιούμε σταδιακά υποκατάστατα σκέψεις και προχωρήσαμε οδηγώντας τους εαυτού μας να παράγουν νέα σκέψη, να παράγουμε μέσα από την φαντασία εργαλεία, αντικείμενα τα οποία είχαν μια ουσιαστική χρησιμότητα μέσα στον κόσμο μας - συνειδησιακή ή ψυχαγωγική. Αυτό για σας ανάγεται σε ψυχική καλλιέργεια. Συνειδητοποιήσαμε μέσα στην πάροδο των χιλιετιών αυτού του μεγάλου πειράματος που κάναμε, της κατάργησης της τεχνολογίας, πως η συνειδητότητα όσο λιγότερα εξωτερικά ερεθίσματα έχει, τόσο πιο εύκολα αναπτύσσεται και εξελίσσεται και ολοκληρώνεται. Συνειδητοποιήσαμε το πόσο η υψηλή τεχνολογία που είχαμε αναπτύξει, μας είχε καταστήσει ψυχικά ανάπηρους γιατί είχαμε στηριχθεί πάρα πολύ στην τεχνολογία και έτσι είχαμε υποκαταστήσει ικανότητες που είχαμε εγγενώς με αντικείμενα τα οποία έφεραν αυτές τις ικανότητες.

Και αυτά τα λέω γιατί αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για σας τώρα που βρίσκεστε σε μια αντίστοιχη συγκυρία χρόνου, έχοντας αυξήσει τις τεχνολογίες σε τέτοιο βαθμό που έχετε εγκαταστήσει ανάπηρους τους εαυτούς σας. Επειδή αποτελούμε το μέλλον σας αλλά είμαστε και το παρελθόν σας μπορούμε να σας πούμε κομμάτια της δικής μας ιστορίας και να μεταφερθούν συνειδητά σε εσάς, ώστε να διευκολυνθείτε εσείς σε μια πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση της δική σας τωρινής πραγματικότητας.

 Ακριβώς επειδή η τεχνολογία είναι εύκολη και στην τεχνολογία τελικά αναπαύεται ο νους, ώστε να μην κινείται ο ίδιος, τελικά καταλήγει να είναι ένα υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης σκέψης. Όμως ο δημιουργός μέσα σας έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει έμπνευση και δημιουργικότητα, ιδέες και φαντασία, προκειμένου να αισθανθεί ζωντανός γιατί ο δημιουργός μέσα σε κάθε ον όπως και σε σας έρχεται με την ροή μιας έμπνευσης που τον ενώνει μέσα από τις ιδέες και τις σκέψεις με την πηγή της ζωής του σύμπαντος. Διαπιστώσαμε πως ο δημιουργός μέσα σε κάθε όν έχει κυρίαρχα ανάγκη δημιουργική. Αυτό που μπορεί τώρα να φαίνεται αυτονόητο, ούτε σε εσάς ήταν αυτονόητο πριν μερικά χρόνια πριν αλλά ούτε και σε μας ήταν αυτονόητο. Αυτό σημαίνει πως για σας η μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι να μπορείτε να στηρίζεστε στην έμπνευση, στη φαντασία σας και στις ιδέες σας και να τους δίνετε ζωή να τις φέρνεται σε υλοποίηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανάγκη ενός ανθρώπινου όντος γιατί είναι η ανάγκη η ψυχική του, είναι η ανάγκη που εκπληρώνοντας την του δίνει λόγο ζωής και το συνδέει με την δημιουργική ροή.

 Η τεχνολογία αυτήν την στιγμή επάνω στο δικό σας πολιτισμό δημιουργεί ένα τεράστιο μπαράζ εμποδίων για την ροή της δημιουργικής σας ενέργειας. Σας βλέπουμε και γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει στο πολιτισμό σας, ο οποίος για πάρα πολλά πράγματα είναι αξιοθαύμαστος αλλά υπάρχουν και τόσα πολλά περιττά δυσλειτουργικά, δύσχρηστα τεχνολογικά ευρήματα, τα οποία ειλικρινά το μόνο που συνεισφέρουν είναι να εμποδίζουν εσάς να συνειδητοποιήσετε τις εγγενείς σας ικανότητες. Σας βλέπουμε επί ώρες, άλλους λίγες, άλλους πολλές περισσότερες, και δεν μιλάω μόνο σε εσάς που είστε σήμερα εδώ παρόντες αλλά σε όσους θα έρθουν σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες σε άλλους χρόνους και με άλλους τρόπους, να στέκεστε μπροστά είτε στις ηλεκτρονικές οθόνες των υπολογιστών σας, είτε μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεων σας, είτε μπροστά στις εφημερίδες και όμως αγαπητοί φίλοι όλα αυτά τα οποία διαβάζετε και επενδύετε χρόνο και ενέργεια δεν συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό και δημιουργικό μέσα στον εαυτό σας.

Να το πούμε πιο απλά: η ενημέρωση που χρειάζεστε είναι στοιχειώδης για να ξέρετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και όση λιγότερη ενημέρωση έχετε ή όσο διαβάζετε μόνο τα τίτλους των νέων σας τόσο καλύτερα επιτρέπετε στον εαυτό σας να αισθανθεί και να συνδεθεί με την ενεργειακή πραγματικότητα - με αυτό που αληθινά συμβαίνει. Όταν επενδύετε χρόνο και ενέργεια σε αντικείμενα για πληροφορηθείτε, τότε αδρανείτε και μειώνετε τις εγγενείς σας ικανότητες να γνωρίζετε μέσα σας τι τρέχει και τι συμβαίνει. Αυτό είναι μια υποκατάσταση του εσωτερικού συστήματος πληροφόρησης και είναι μια κακή υποκατάσταση διότι η πληροφόρηση στον δικό σας πολιτισμό δεν είναι απλώς εξωγενής αλλά είναι και ψευδής.

Επομένως επιλέγετε να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια του εαυτού σας σε μέσα ψευδούς πληροφόρησης και σε μέσα που υποκαθιστούν τις ψυχικές σας εγγενώς ικανότητες. Αυτό σημαίνει πως αν εσείς επιλέγατε τον χρόνο και ενέργεια, ή έστω και το μισό από αυτό να επενδύσετε για να έρθετε σε επαφή με την φύση, αυτός είναι ό λόγος που όλοι οι πλειάδιοι αγαπούν την γαία, αν επενδύατε αυτόν τον χρόνο ώστε να έρθετε σε επαφή με τον φρέσκο αέρα, με το να κοιτάξετε ένα ηλιοβασίλεμα, με το να σταθείτε στην άκρη του κύματος και να νιώσετε την δροσιά της θάλασσας ή με το να χαϊδέψετε τον κορμό ενός δέντρου θα μπορούσατε μέσα σε πολύ μικρό διάστημα να αναπτύξετε μια υγιή πληροφόρηση δηλαδή μια αληθινή πληροφόρηση μέσα από τις ψυχικά έτοιμες ικανότητές σας.

Ξεκίνησα να μιλώ για τον δικό μας πολιτισμό γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πως κανένας πολιτισμός δεν γεννήθηκε ολοκληρωμένος. Εάν οι πολιτισμοί γεννιόντουσαν ολοκληρωμένοι δεν θα είχαν λόγο να δημιουργηθούν. Όλοι οι πολιτισμοί και όλες οι νοημοσύνες μέσα στους υλικούς κόσμους βρίσκονται σε μια εξέλιξη και εμείς περάσαμε μέσα από την δική μας εξέλιξη. Εντούτοις ο σημερινός πραγματικός λόγος που γίνεται αυτή η επαφή δεν είναι απλώς να σας ανακουφίσω λέγοντας σας πως και εμείς έχουμε περάσει από διάφορα εξελικτικά μαθήματα, πως και εμείς κάποτε ήμασταν έτσι και αλλάξαμε, αλλά είναι κάτι πιο ουσιαστικό και σημαντικό. Μέσα από την βιβλιοθήκη της Αλκυόνης μάς δίνονται και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες οι οποίες μερικές φορές είναι αρκετά συσκοτισμένες για εσάς στη γη. Οι ουσιαστικές λοιπόν πληροφορίες τις οποίες θέλω να φέρω υπόψη σας σήμερα, μια και είναι μια μέρα που η γαία γιορτάζει την φόρτιση της ενέργειας της και οι χυμοί της γης βρίσκονται σε μια εκστατική λειτουργία, έρχομαι για να μιλήσω για δύο θέματα.

 Το πρώτο θέμα είναι το αστρικό σας πεπρωμένο και θα εξηγήσω τι σημαίνει αυτό. Και το δεύτερο θέμα είναι η ενεργοποίηση ενός μεγάλου τριγώνου, ενεργειακού τριγώνου που ξεκινά από τον Έβρο, φτάνει στην Δωδώνη και καταλήγει στην Κνωσσό της Κρήτης. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το δεύτερο θέμα γιατί είναι πιο συνοπτικό ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε λίγο περισσότερες εξηγήσεις στο κομμάτι του αστρικού πεπρωμένου.

Ο λόγος που γίνεται η ενεργοποίηση αυτού του τριγώνου μέσα στο δικτύωμα της γης είναι γιατί αποτελεί το δίκτυο του αστρικού χρόνου μέσα στην γήινη πραγματικότητα και αυτό σημαίνει πως μέσα στο ίδιο τρίγωνο ενεργειακά υπάρχουν πάρα πολλές παράλληλες φέτες χρόνου, παράλληλοι χρόνοι οι οποίοι συνυπάρχουν. Για την ακρίβεια, μέσα σε αυτές τις πληροφορίες του τριγώνου υπάρχει η συγκυρία η τωρινή σας. Και εξηγώ: αυτήν περίοδο, τους έντεκα μήνες από σήμερα που ακολουθούν, είναι η συγκυρία που από χιλιάδες χρόνια πριν, αυτοί τους οποίους ονομάσατε θεούς, εμφανίστηκαν στη γη. Ξαναζείτε την ίδια ιστορία και θα την ξαναζήσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Εντούτοις η ιστορία όπως ξέρετε επαναλαμβάνεται στους επόμενους χρονόκυκλους απλώς μέσα σε διαφορετικά πλαίσια συνειδητότητας, συχνότητας και με διαφορετική εξωτερική εκδήλωση.

Ξανασυναντάτε τους θεούς που είχατε συναντήσει σε άλλο μήκος κύματος, σε άλλη σπείρα χρόνου και καλείστε σε αυτήν την πιο εξελιγμένη σπείρα συνειδητότητας στην οποία τώρα ζείτε να ανταποκριθείτε από το νέο στίγμα του εαυτού σας απέναντι σε αυτούς. Το έχετε ξαναζήσει. Την πρώτη φορά που το ζήσατε, πιστέψατε πως εκείνοι έχουν πολύ υψηλότερες ικανότητες από εσάς. Ήταν κατάλληλο να το πιστέψετε αφού εσείς δεν γνωρίζατε πλήρως το ποιοι είστε. Το να πιστέψετε πως κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει για σας καλύτερα από εσάς ήταν ένα μέρος εξέλιξης το οποίο χρειαζόταν να ζήσετε ως ανθρώπινα όντα μέσα στους αστρικούς χρόνους προκειμένου να συνειδητοποιήσετε και να οδηγηθείτε μέσα από τους μοχλούς εξέλιξης στη συνειδητοποίηση του ποίοι είστε τελικά, και αν όντως έχετε ανάγκη κάποιους άλλους να σας πουν ποιοι είστε.

Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει, οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν αφυπνιστεί στη γη, ήδη γνωρίζουν ποιοι είναι. Άρα σε αυτόν τον χρονόκυκλο που ξανασυναντάτε τους θεούς που κάποτε συναντήσατε, τους συναντάτε από μια διαφορετική θέση συνειδητότητας και μέσα σε μια διαφορετική δυναμική της συνειδητότητάς σας. Το τρίγωνο αυτό το οποίο ανέφερα είναι ιερό τρίγωνο γιατί συνδέεται μέσα από χρονοκωδικούς με την ιστορία του χρόνου των Πλειάδειων, του Σείριου αλλά και του γαλαξία σας και του σύμπαντος ολόκληρου. Υπάρχουν ειδικοί διάδρομοι μέσα από τους οποίους οι χρόνοι συνδέονται και δεν είναι απαραίτητο οι χρόνοι να συνδέονται ταυτόχρονα με όλους τους χώρους.

Μερικές φορές οι πληροφορίες μπορεί να αφορούν μόνο γεγονότα στο χρόνο χωρίς να υπάρχουν και οι χώροι που τους αντιστοιχούν. Ξέρουμε ότι αυτό ακούγεται αυτή την στιγμή τελείως τρελό στο μυαλό σας, αλλά πιστέψτε μας μπορεί να συμβεί και αυτό. Αν η συνειδητότητα ήταν πιο αναπτυγμένη, αν οι μνήμες μέσα στον εαυτό σας ήταν σε εγγύτερα προς το συνειδητό σας, μόνο η αναφορά κάποιων χρόνων θα αρκούσε για να δημιουργηθεί μέσα στο μυαλό σας ο χώρος και το που. Αυτή την στιγμή αυτό ακόμα δεν γίνεται, εντούτοις θα διαπιστώσετε στα χρόνια που έρχονται, ότι και αυτό  θα συμβεί και ότι δεν θα έχετε τόση ανάγκη χωρικά να καταχωρείτε τις πληροφορίες, όσο χρονικά, γιατί ο χώρος ακολουθεί τον χρόνο μέσα στον οποίον έγινε. Ή αν θέλετε ο χρόνος προηγείται και ο χώρος τον ακολουθεί.

Τέλος πάντων, δεν είμαι εδώ σήμερα για να σας εξηγήσω αυτές τις περίεργες καταστάσεις χωροχρόνων, αλλά είμαι εδώ κυρίως για να σας πω πως ζείτε μια ιστορία που την έχετε ξαναζήσει,  επομένως δεν έχετε τίποτα στην πραγματικότητα να φοβηθείτε. Ο προηγούμενος χρονόκυκλος έχει προ πολλού κλείσει. Είστε σε μια άλλη σπείρα χρόνου, πολύ πιο ώριμοι και πολύ πιο πνευματικά αφυπνισμένοι, με πολύ υψηλότερη αυτογνωσία των εαυτών σας και πολύ καλύτερες και υγιέστερες αξίες από αυτές που είχατε.

Επομένως, μπορείτε να σταθείτε πνευματικά ώριμοι και συνειδητοί απέναντι στους καλεσμένους σας και να τους φερθείτε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιτρέψετε σ' αυτούς περισσότερα από ότι εσείς θα θέλετε και θα διαλέξετε. Θα προχωρήσω όμως να μιλήσω για το θέμα που για μας και για σας φαίνεται πολύ πιο ουσιώδες. Καθώς κάπως ταυτοποίησα το για μας και το για σας,   και αυτό δεν είναι φρόνιμο και οφείλω να το εξηγήσω: αυτή την στιγμή εγώ έχω μια αστρική ταυτότητα πλειάδεια ενώ εσείς έχετε μια ταυτότητα γήινη. Με την οπτική με την οποία προσεγγίζω τις πληροφορίες και τις μεταφέρω σε εσάς τις προσεγγίζω και τις μεταφέρω με ανιδιοτέλεια ώστε να είναι για εσάς χρήσιμες. Όταν κάποιο όν προσεγγίζει τις κεντρικές βιβλιοθήκες με αυτή την ανιδιοτέλεια -και να πω ότι χωρίς αυτήν ανιδιοτέλεια είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση στις βιβλιοθήκες-, τότε αυτό το ον κατά κάποιο τρόπο ζει εσάς και την ιστορία σας, οπότε μεταφέρει τις πληροφορίες σας σαν να είναι ένα μέρος του δικού σας εαυτού και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με μένα αυτήν την στιγμή.

Αγαπητοί, γνωρίζω ότι έχετε αντίληψη αυτού που ονομάζετε το πεπρωμένο κάθε ζωής. Όμως μέχρι τώρα, αυτό που επίσης γνωρίζω καθώς διαβάζω τα αρχεία σας μέσα στο χρόνο, είναι πως για σας το πεπρωμένο ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο παρότι δεν το γνωρίζατε να το πείτε. Αφορούσε την δυναμική μιας ζωής, ήταν ένα, και ήταν το πεπρωμένο του καθενός σας. Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ τις πληροφορίες που υπάρχουν διαθέσιμες καθώς είναι προφανές πως το πεπρωμένο είναι ένα για σας εφόσον εσείς κινήστε μέσα στα πλαίσια της συνηθισμένης δυναμικής σε μια ζωή.

Όταν ένα ανθρώπινο όν κινείται μέσα στα συνηθισμένα πλαίσια της δυναμικής του εαυτού του και της συνειδητότητας του σε μια ζωή, τότε είναι φρόνιμο να μιλά κάποιος για το πεπρωμένο αυτού του όντος - δηλαδή το σκοπό και το σχέδιο της συγκεκριμένης  ζωής και την δυνατότητά του σε αυτή την ζωή. Αυτό εμείς από την πλευρά μας θα το περιγράφαμε ως το γραμμικό πεπρωμένο ενός ανθρώπινου όντος.

Σήμερα όμως θέλω να σας εισαγάγω λίγο σε μια διαφοροποιημένη έννοια ή αν θέλετε σε μια άλλη κατάσταση πεπρωμένου που την ονομάζω αστρική γιατί αυτό που βλέπω μπροστά μου δεν αφορά την συνηθισμένη δυναμική ενός ανθρώπινου όντος. Αυτό που ανοίγει μπροστά μου σαν πληροφορία είναι πως κάθε ανθρώπινο ον έχει το γραμμικό του πεπρωμένο αλλά έχει και ένα αστρικό πεπρωμένο. Μέχρι τώρα συντριπτικά τα ανθρώπινα όντα βάδιζαν στις διαδρομές των γραμμικών τους πεπρωμένων και εκπλήρωναν τα γραμμικά τους πεπρωμένα. Όμως ήδη, εδώ και 33 περίπου χρόνια, έχουν ενεργοποιηθεί  οι γραμμές που αφορούν τα αστρικά πεπρωμένα ανθρώπων και αυτά είναι πολύ διαφορετικά από τα γραμμικά πεπρωμένα.

 Το αστρικό πεπρωμένο ενός ανθρώπινου όντος που ζει στην γαία είναι το υπερβατικό του πεπρωμένο -  αυτό που γίνεται ένα ανθρώπινο όν όταν υπερβαίνει την συνηθισμένη συνειδητότητα της ανθρωπότητας, αυτό που συμβαίνει με τον ψυχικό του κόσμο, αυτό που συμβαίνει με τις ψυχικές του δυνατότητες. Η Χαριτίνη χωρίς να το γνωρίζει εχθές μιλούσε και περιέγραφε το υπερβατικό πεπρωμένο το οποίο είναι και το μυστήριο και η απάντηση της ζωής σας, της δυνατότητας μέσα στη ζωή σας.

Εδώ όμως σήμερα θα εξηγήσω περισσότερα για αυτό το αστρικό πεπρωμένο γιατί είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πώς ένα ανθρώπινο ον φτάνει στην εκπλήρωση του αστρικού του πεπρωμένου. Κάθε ανθρώπινο όν που γεννιέται στη γη τις τελευταίες δεκαετίες έχει και τις δυο δυνατότητες ενεργοποιημένες. Αυτό σημαίνει πως πολλοί περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ότι το πεπρωμένο τους είναι κάτι το μεγαλύτερο και δεν το αισθάνονται ελαφρά, το αισθάνονται με ένταση και το αισθάνονται με πολύ μεγάλο βάθος. Αυτός είναι ο λόγος που αυξάνει συνεχώς εκθετικά ο αριθμός των αφυπνιζόμενων ανθρώπινων όντων. Πώς φτάνει κάποιος να βαδίσει στην διαδρομή του αστρικού του πεπρωμένου; Το ενεργοποιεί ιστορικά και χρονικά σε κάποιο θερινό ηλιοστάσιο της γης όπως αυτό το οποίο ζείτε τώρα. Και το ενεργοποιεί μόνο σε θερινά ηλιοστάσια γιατί είναι ο χρόνος όπου το ενεργειακό δικτύωμα της γης έχει την μεγαλύτερη αστρική φόρτιση από φως.

Αστρικό πεπρωμένο είναι αυτό το οποίο ήταν η πρόθεση που βάλατε (αναφέρεται στην τελετή του θερινού ηλιοστασίου) χωρίς να ξέρετε γιατί. Αστρικό πεπρωμένο είναι η αφομοίωση της εσωτερικής δύναμης του ανθρώπινου όντος αλλά θα εξηγήσω ακόμα περισσότερο διότι είναι σαφές ότι αυτό είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για σας τώρα. Πώς κάποιος ανακτά την εσωτερική δύναμη; Πώς κάποιος εκπληρώνει το αστρικό πεπρωμένο του εαυτού του; Η απάντηση είναι απλή και η εξήγηση απλή:  προκειμένου να διαχειριστείτε την εξέλιξη της συνειδητότητας δημιουργήσατε έναν ψευδοφορέα του εαυτού σας τον οποίον τον ονομάσατε προσωπικότητα. Αυτός ήταν ένας επίπλαστος φορέας που σας έδινε την δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με την πραγματικότητα και να μπείτε σε μια διαδικασία τριβής και αντίθεσης ώστε να μπορέσετε να προσδιορίσετε τους εαυτούς σας. Η προσωπικότητα αυτή σχεδιασμένα ανέπτυσσε και αναπτύσσει αποστροφές ή επιθυμίες αισθήματα ευχαρίστησης ή δυσαρέσκειας, έλξης και απωθήσεις. Αυτός ήταν ο τρόπος που χρειαζόταν η συνειδητότητα να έχει συνεχώς αντιθέσεις ώστε να μπορέσει να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Αυτή η προσωπικότητα την οποία διαμορφώσατε μέσα από τις προτιμήσεις της και αποστροφές της, διαμόρφωσε και ένα πεδίο μέσα στο νου σας. Απόρροια αυτού του πεδίου ήταν το να καλωσορίσετε εσείς τους θεούς που κάποτε ήρθαν και να υποκαταστήσετε την κυριότητα του πεδίου σας με αυτούς.

Πολύ απλά, η εσωτερική σας δύναμη ανακτάται όταν επιτρέπετε στον υγιή νου του εαυτού σας και στα υγιή αισθήματα του εαυτού σας να ξεπεράσουν και να γίνουν πιο ισχυρά από τις προτιμήσεις ή τις αποστροφές της προσωπικότητας σας. Και ποια είναι η πρακτική συνέπεια;

Ότι, η προσωπικότητα, ως ψευδοφορέας των εαυτών σας, δημιούργησε σύγχυση μέσα στην αληθινή σας υπαρξιακή ταυτότητα για το ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και αποστροφές σας. Καθώς όμως εξερευνάτε τον ψευδοφορέα και έτσι εξερευνάτε όλη την πραγματικότητα και ένα τεράστιο μέρος της συνειδητότητας, έτσι ανακαλύπτετε και γνωρίζετε ποιές προτιμήσεις της προσωπικότητας συνάδουν με με την εξελικτική πορεία του εαυτού σας και ποιες όχι. Έτσι γνωρίζετε και ποιες αποστροφές της προσωπικότητας αντανακλούν πραγματικές αποστροφές του εαυτού σας ή όχι. Ένα ον μπορεί ν' ανακτήσει προσωπική δύναμη, την εσωτερική του δύναμη, όταν έχει την ικανότητα να διακρίνει ποιες αποστροφές και προτιμήσεις αντανακλούν τις εσωτερικές αληθινές αποστροφές και προτιμήσεις της φύσης του εαυτού του.

Είναι ενδιαφέρον πως κάθε φορά που γίνεστε ικανοί να υιοθετήσετε μια θέση και μια στάση που στηρίζει τις υγιείς προτιμήσεις και αποστροφές σας, αυτό παράλληλα μεταφράζεται ή είναι μια ανάκτηση ενός μέρους του πεδίου της εσωτερικής σας δύναμης. Αντίστροφα, κάθε φορά που αφήνεστε, παρόλη τη σοφία που διαθέτετε, να υποκύψετε στις προτιμήσεις και αποστροφές της προσωπικότητας χάνετε την κυριότητα ενός μέρους του πεδίου της εσωτερικής σας δύναμης. Όταν οι θεοί ήρθαν και σας συνάντησαν, κάνατε ακριβώς αυτό που περιγράφω:  δηλαδή αποστρεφόσασταν την ιδέα να ρισκάρετε, να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και να πάρετε την ευθύνη να λειτουργήσετε σύμφωνα με αυτό που εσείς σκεφτόσασταν. Προτιμήσατε να ακούσετε την προσωπικότητα, τον ψευδοφορέα, η οποία σας έφερνε την ανακούφιση το ότι  κάποιος άλλος θα αναλάμβανε αυτήν την ευθύνη. Αυτός ήταν ο τρόπος που στην πραγματικότητα μεταφέρατε το πεδίο εσωτερικής δύναμης σε άλλους. Και καθώς εσείς απεμπολήσατε την κυριότητα από το πεδίο της εσωτερικής σας δύναμης, κάποιοι άλλοι ανέλαβαν να διαχειριστούν την δική σας εσωτερική δύναμη με τον τρόπο που εκείνοι έκριναν σκόπιμο για εσάς.

Φαίνεται η πραγματικότητα να είναι πολύ σύνθετη, αλλά αν την κοιτάξετε λίγο καλύτερα ίσως με την βοήθεια κάποιον που φίλα πρόσκεινται σε εσάς, θα διαπιστώσετε πως ο τρόπος εκχώρησης της προσωπικής δύναμης δεν είναι κάτι μεταφυσικό, δεν είναι κάτι υπερβατικό, αλλά είναι κάτι που ζείτε μέσα στην καθημερινή σας πραγματικότητα.

Κάθε φορά λοιπόν που προτιμάτε να τιμήσετε τις προτιμήσεις και τις αποστροφές της προσωπι-κότητας και επιτρέπετε να πληγώσετε τον εαυτό σας απαξιώνοντας τις αληθινές προτιμήσεις ή αποστροφές σας, χάνετε ένα κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού, που κάποιος άλλος το αναλαμβάνει. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα λέτε ή νιώθετε ότι δεν είστε κύριοι μέσα στον εαυτό σας.

Ναι, θα μπορούσατε να κοιτάξετε γύρω σας αυτή την πολυδιαστασιακή πραγματικότητα και να αναφέρετε αυτήν την στιγμή πάρα πολλούς λόγους. Όμως, όλα ξεκινούν από έναν πυρήνα ο οποίος δίνει την δημιουργική ενέργεια για την εκδήλωση. Ο πυρήνας, αγαπητοί μου, ήταν ο καθένας από εσάς, ήταν το που βρισκόταν η επίγνωσή του και η συνειδητότητά του. Δεν έχετε να ψέγεστε κανέναν άλλον καθώς αυτό δεν υπηρετεί  ειλικρινά και αληθινά την δική σας ολοκλήρωση και κυριότητα του εαυτού. Αυτό δεν βοηθά να μπορέσετε να ανακτήσετε την υγιή κυριότητα του εαυτού σας.

Πρέπει να σταματήσετε να ταυτίζεστε με την ψευδοπροσωπικότητα και την δική της ανάγκη να κατηγορεί πάντα άλλους για τα θέματα που δημιουργούνται ή να ανατρέχει πάντα σε άλλους για να λύσει τα θέματα που δημιουργεί.

Η ψευδοπροσωπικότητα που έχετε δημιουργήσει -ένας τελείως ψεύτικος φορέας σε σχέση με  την αλήθεια του εαυτού σας- φτάνει σε λήξη από μόνη της γιατί έχετε εξαντλήσει την εξερεύνησή της, έχετε εξαντλήσει τα οφέλη που είχατε να πάρετε από την έρευνα μέσα στον κόσμο της, και έχετε πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσασταν για το στίγμα του αληθινού σας εαυτού. Κάθε αφυπνισμένο ανθρώπινο όν γνωρίζει σε επαρκή βαθμό τι συμβαίνει με τον εαυτό του, τι υποστηρίζει και τι σαμποτάρει. Υπάρχει όμως ακόμα η κεκτημένη ταχύτητα από το παρελθόν σας, που μαγκώνει σε διάφορα σημεία της προσωπικότητας, καθώς η ψευδοπροσωπικότητα έχει αναπτύξει ένα ρυθμό μέσα στο χώρο και στον χρόνο.

Έτσι, ενώ οι περισσότεροι έχετε αναπτύξει επαρκή αντίληψη του πως μαγκώνει πάνω σας, ακόμα δεν είστε έτοιμοι να ξεμαγκώσετε τελείως τα σιδερένια δεσμά που κρατούν αυτήν την βαριά πανοπλία πάνω στον εαυτό σας. Ακόμα χρειάζεστε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι βλάπτετε τον ίδιο σας τον εαυτό και ότι δεν μπορείτε να φτάσετε στην ευτυχία εάν εσείς δεν είστε κύριοι του δικού σας εαυτού, εάν ακολουθείτε τις προτιμήσεις και τις αποστροφές της ψευδοπροσωπικότητας. Τότε, το εγώ σας νιώθει ικανό να σαμποτάρει αληθινά τον εαυτό σας.

Αυτά είναι τα λόγια που το ικανοποιημένο εγώ/ η ψευδοπροσωπικότητα σας λέει : «βλέπεις για πόσα πράγματα είμαι ικανό, μπορώ ακόμα και εσένα, τον δημιουργό, να σαμποτάρω». Γι' αυτό και όταν υποκύπτετε και τρέφετε τις αποστροφές και τις προτιμήσεις της προσωπικότητας, απλά ικανοποιήστε για λίγο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε την ευτυχία γιατί η ευτυχία ανήκει στον δημιουργό που δρα και λειτουργεί καλώς, ανήκει στον εαυτό που είναι αληθινός και πλάθει ορθά την πραγματικότητα.

Καθένας από εσάς που έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι αυτά που θα ήταν καλό να αποστρέφεται και ποια θα ήταν καλό να επιθυμείτε. Είστε σε εκείνη την λεπτή στιγμή του χρόνου της εξέλιξής σας που αυτό γίνεται όλο και ποιο ξεκάθαρο. Αυτή είναι λοιπόν η σταδιακή διαδικασία όπου αλλάζετε από το να υποκύπτετε και να ικανοποιείτε τις αποστροφές και ικανοποιήσεις της προσωπικότητας στο να ανακτάτε την δύναμη να ικανοποιείτε τις αποστροφές και τις επιθυμίες του αληθινού σας εαυτού. Αυτό είναι κρίσιμο και είναι σχεδόν έτοιμο για σας.

Είστε αρκετά ώριμοι πιά για να έχετε κατανοήσει πως η ευτυχία σας συνδέεται με τις αληθινές προτιμήσεις του αληθινού σας εαυτού. Και είστε αρκετά ώριμοι ήδη μέσα από τις εμπειρίες σας να βρείτε την δύναμη να ικανοποιείτε, να τιμάτε το υγιές μέρος των εαυτών σας. Αυτό ανοίγει μια καινούργια δυναμική, η οποία σας οδηγεί στην εκπλήρωση του αστρικού σας πεπρωμένου.

Κάθε απόφαση που παίρνετε και κάθε μικρή επιλογή καθημερινότητας που κάνετε, η οποία τιμά την αληθινή σας προτίμηση και την αληθινή αποστροφή του εαυτού σας, σάς δίνει πίσω ένα μέρος της εσωτερικής σας δύναμης. Αυτή η εσωτερική σας δύναμη αρχίζει και γεμίζει τον εαυτό σας, και έτσι εσείς αρχίζετε να νιώθετε κύριοι του πεπρωμένου σας, όχι απλώς της ζωής σας. Αρχίζετε να αισθάνεστε ότι εσείς κινείτε την ζωή και όχι εκείνη εσάς. Αρχίζετε λοιπόν να ανακτάτε ή ζείτε την εκπλήρωση των αστρικών δυνατοτήτων που υπήρχαν αποθηκευμένες μέσα στον εαυτό σας.

Αυτή είναι η διαφοροποίηση ανάμεσα στο γραμμικό πεπρωμένο και το αστρικό πεπρωμένο ενός ανθρώπινου όντος και, αγαπητοί, βρίσκεστε σε μια ιστορική χρονική εποχή όπου στη γη συνέβη ακριβώς αυτό που περιγράφουμε. Οι άνθρωποι έφτασαν στην επίγνωση του πώς υπονομεύουν την ευτυχία τους. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν πως, όταν επιλέγουν την προσωρινή ικανοποίηση, στην πραγματικότητα σκάβουν το χαντάκι που τους οδηγεί στην δυστυχία.

Βρίσκεστε ακριβώς στην φέτα του χρόνου όπου η ανθρωπότητα το συνειδητοποίησε αυτό, όπου αυτό ξαφνικά έγινε γνωστό μέσα στην συνειδητότητα της ανθρωπότητας και οι άνθρωποι άρχισαν να λειτουργούν τιμώντας τον δρόμο και τις προτιμήσεις και τις επιλογές που τους έφερναν σε μια σταδιακή ανάκτηση της ουσιαστικής ευτυχίας και της κυριότητας των εαυτών τους. Αν νομίζατε ότι θα ανακτούσατε την ευτυχία σας στο σύμπαν σαν φυλή μέσα από μια επανάσταση, αυτό ήταν επίσης μια καλή προβολή της ψευδοπροσωπικότητας.

Θα ανακτήσετε την ελευθερία σας όταν με τις δικές αποφάσεις θα αρχίσετε να τιμάτε και να ικανοποιείτε τις ανάγκες του αληθινού εαυτού. Αυτό θα δώσει πίσω σε εσάς την κυριότητα της δημιουργικής σας ενέργειας και αυτό από μόνο του θα αφοπλίσει όλους τους άλλους από το δικαίωμα τους να ασκούν κυριαρχία πάνω στην δική σας δημιουργική ενέργεια. Πολλοί πιστεύουν πως η ανάκτηση της εσωτερικής δύναμης είναι μια φόρμουλα αλχημική, πως χρειάζονται μυστικές γνώσεις, πως χρειάζονται πολλά σεμινάρια. Όμως, είναι πολύ σαφές μέσα στις πληροφορίες πως το μόνο που χρειάζεται για να ανακτηθεί η εσωτερική σας δύναμη, που σας οδηγεί στην ελευθερία, είναι οι ορθές επιλογές που συνάδουν με τον αληθινό σας εαυτό.

Αυτό αυτομάτως με έχει μεταφέρει σε μια φέτα του χρόνου όπου αυτό συνέβη και με τον δικό μας πολιτισμό. Στην αρχή σας είπα πως έχουμε ζήσει αυτό που ζείτε, με παραπλήσιο τρόπο. Είχαμε ανεβάσει πολύ τις τεχνολογικές μας δυνάμεις και σας είπα πως κάποια στιγμή αποφασίσαμε να καταργήσουμε την τεχνολογία γιατί καταλάβαμε τι κάνει. Ακούσατε ουσιαστικά και ένα κομμάτι της δικής μου ιστορίας γιατί και εσείς εκεί θα οδηγηθείτε και εάν σταδιακά κάνετε επιλογές που συνάδουν αληθινά με τον εαυτό σας, που τιμούν τις αληθινές προτιμήσεις, και που βγάζουν απέξω όσα δεν τιμά ο δικός σας εαυτός, θα οδηγηθείτε να απεμπολήσετε πολλά κομμάτια που αυτά που τώρα δεν φαντάζεστε ότι μπορεί να μην υπάρχουν στην ζωή σας. Αυτό όμως είναι μια συνέχεια της δικής σας ιστορίας στο χρόνο που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για εσάς να την ζήσετε. Αυτήν την στιγμή νιώθετε τόσο εξαρτημένοι από την τεχνολογία, που εσείς δημιουργήσατε, που φαίνεται ο δημιουργός να εξαρτάται από το δημιούργημα.

Όταν αυτό γίνει σαφέστατο και κατανοητό σε σας, οι ίδιοι με τις επιλογές τις καθημερινές θα απελευθερώσετε τον δημιουργό από το δημιούργημα που δημιούργησε και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μέσα από τις αληθινές επιλογές του εαυτού σας την πραγματικότητα την οποία αστρικά προορίζεστε να ζήσετε πάνω στην γαία.

Αγαπητοί, κάποιοι από εσάς που είστε σήμερα εδώ έχετε μια αντίστοιχη ειδικότητα στο σύμπαν : είστε φύλακες των αρχείων μνήμης και κάποιοι από εσάς που θα έρθετε σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες θα νιώσετε κάτι μέσα σας να συμβαίνει μέσα από αυτήν επικοινωνία και αυτήν την σύνδεση της ενέργειας. Υπάρχουν αρκετοί αρχειοφύλακες μνήμης στη γη. Ο λόγος που είναι στη γη είναι προκειμένου να επιτρέψουν τον ανασυντονισμό τον πληροφοριών στο γήινο πεδίο και τον συγχρονισμό τους με τις πληροφορίες που μεταδίδονται. Για να το πω πιο απλά : ο ρόλος τους είναι να κρατήσουν στο ενεργειακό τους δίκτυο τις πληροφορίες, ώστε αυτές να ενεργοποιηθούν και για εσάς και για την γαία. Η γαία έχει τις αντίστοιχες πληροφορίες.

 Αλλά, όπως ήδη γνωρίζετε, αφού εσείς είστε οι διαχειριστές αυτού του κόσμου, εάν δεν ενεργοποιήσετε την συχνότητα, η ροή των πληροφοριών δεν είναι ελεύθερη. Επομένως, χρειάζονται οι φύλακες της μνήμης και των αρχείων πάνω στην γη, ώστε να συνδέσουν την ροή της ενέργειας από κάτω και από πάνω και η ροή να αρχίσει να απελευθερώνεται για τα ανθρώπινα όντα. Αυτό θα βοηθήσει και θα διευκολύνει πάρα πολύ κάθε μεμονωμένο ανθρώπινο όν να βρει αληθινά τι το τιμά και αληθινά τι πρέπει να επιλέγει για την ευτυχία του.

Ο δρόμος της ζωής σας δεν αφορά κάποια επιτυχία, γιατί δεν ζείτε τις εμπειρίες  για να επιτύχετε. Έχοντας άμεση πρόσβαση στην ιστορία πολλών κόσμων, σας λέω πως κανένας πολιτισμός που κυνήγησε την επιτυχία δεν ευτύχισε. Αυτό δεν είναι ένα συμπέρασμα που αφορά μόνο το γήινο πολιτισμό, αυτό είναι το κοινό συμπέρασμα όσων πολιτισμών πέρασαν από το δικό σας στάδιο και προχώρησαν στη εξέλιξη. Μόνο όταν έβαλαν σαν γνώμονα την ευτυχία του κάθε όντος μπόρεσαν να κάνουν τις σωστές επιλογές ώστε να οδηγηθούν στην δημιουργία μιας ευτυχούς πραγματικότητας.

Αγαπητοί, αισθάνομαι ιδιαίτερη ανάγκη να σας ευχαριστήσω που ακούσατε της πληροφορίες που είχα να σας μεταφέρω, αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που είχα αυτήν την ευκαιρία να κάνω αυτήν την χρήσιμη και ωφέλιμη μεταφορά και σύνδεση αυτήν την στιγμή του χρόνου για εσάς που βρίσκεστε τώρα στην γαία. Εάν η ταινία Άβαταρ μίλησε σε κάποιο μέρος του εαυτού σας και ξέρω ότι μίλησε, τότε το επόμενο που θέλω να σας απευθύνω είναι πως αυτή η ευγένεια, η ευαισθησία, η οικειότητα με τον κόσμο της γαίας είναι εκ γενετής δικαίωμά σας και είναι εκ γενετής ικανότητά σας. Όμως δεν μπορεί να σας επιβληθεί. Την ανακαλύπτετε, την ανακτάτε μέσα από τις επιλογές σας. Και είναι μόνο οι επιλογές σας που μπορούν να κάνουν αυτό το αστρικό πεπρωμένο της γαίας μια πραγματικότητα για την γαία και για σας.

Με θερμές ευχαριστίες για τον χρόνο που μου παραχωρήσατε,

σας χαιρετώ με ιερότητα,

 ΣΕΤ.

 Αγαπητοί μας φίλοι, μόλις διευκολύναμε κάποιον αγαπητό φίλο να σας μεταφέρει ένα μήνυμα που θεωρήσαμε πως είναι πολύ κατάλληλο χρονικά να ακουστεί επάνω στην γη. Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε πως εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεστε σε καινούργιες συγχρονικότητες και πως οι χρόνοι της γης αλλάζουν με γρήγορες ταχύτητες. Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να αναπτύξετε γαλήνη μέσα στους εαυτούς σας, ώστε να δώσετε στους εαυτούς σας την δυνατότητα να ζήσουν τις εμπειρίες με υψηλότερο βαθμό χάρης, κατανόησης και σοφίας. Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να βρείτε το κέντρο μέσα στους εαυτούς σας, να παίρνετε βαθιές ανάσες ώστε να μπορέσετε και εσείς που ζείτε από πρώτο χέρι αυτό που συμβαίνει στη γαία, να ευχαριστηθείτε, να εκτιμήσετε και αξιοποιήσετε την δυνατότητα που δίνεται. Θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να μην ζήσετε αυτές τις πολύτιμες απίθανες εμπειρίες σαν δράματα και έτσι χάσετε όλο το μεγαλείο αλλά να επιτύχετε συνειδητά, να τις ζήσετε με γαλήνη και χάρη γιατί ζείτε το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ιστορικό κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας, την ώρα που αυτό εξελίσσεται. Σας αξίζει και δικαιούστε να το ζήσετε σοφά και με γαλήνη, να το ζήσετε όπως αυτό αληθινά συμβαίνει και να μπορείτε να είστε και παίχτες και παρατηρητές που μπορούν να απολαύσουν αυτό το οποίο εξελικτικά διαδραματίζεται.

Θυμηθείτε πως η συνειδητότητα, η εξέλιξη, δεν τελειώνει ποτέ. Δεν βρίσκεστε σε έναν αγώνα δρόμου. Βρίσκεστε μέσα σε μια ζωντανή εξελικτική διαδικασία. Η ευχή μας είναι την απολαύσετε, να την εκτιμήσετε τώρα που εσείς είστε εκεί.

Και μέχρι την επόμενη φορά, η ευχή μας θα έρθει να συνεπικουρήσει την πρόθεσή σας...

Η ευχή και η πρόθεση όλων όσων είναι τώρα παρόντες είναι να ανακτήσετε σε υψηλό βαθμό, στον ύψιστο δυνατό βαθμό την εσωτερική σας δύναμη ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε αληθινά την ευτυχία μέσα στον εαυτό σας.

Και μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά και σε γαλήνη.

Και έτσι είναι. 


 © Χαριτίνη Χριστάκου