Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι μάστερς του χρόνου

13 Ιουνίου 2010

Και τι θα λέγατε, αγαπητοί μας φίλοι, εάν ακούγατε πως ούτε εσείς δεν είστε γήινοι; Ούτε εσείς που διαβάζετε αυτό που λέγεται, ούτε εσείς που το ακούτε, ούτε εσείς που είσθε εδώ παρόντες. Πώς θα φανταζόσασταν αυτή την κατάσταση όπου ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι κανένας σας δεν είναι γήινος; Πως όλοι έχετε έρθει εδώ για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, για να ζήσετε μία πολύ συμπυκνωμένη εμπειρία υλικής ζωής, από την οποία θα προκύψουν τεράστια υπαρξιακά οφέλη ατομικά, και τεράστια κοσμικά οφέλη συλλογικά; Πώς θα σας φαινόταν αν ξαφνικά ξυπνούσατε μέσα στην συνειδητότητά σας και δεν ήσασταν πια στην Γη; Αν στο επόμενο δευτερόλεπτο κάτι γινόταν μέσα στην συνειδητότητά σας και ξέρατε πως η πραγματική σας ζωή συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε έναν άλλο πλανήτη ή σε ένα αστρόπλοιο, απ' όπου κυττάτε τους εαυτούς σας στη Γη, απ' όπου ρυθμίζετε τις συναισθηματικές, νοητικές και πνευματικές σας εντάσεις και συχνότητες, απ' όπου κινείτε τα νήματα για τον εαυτό σας στη Γη, ώστε να μπορέσει να ζήσει, να βιώσει, να εισπράξει και να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων με τις οποίες έχει προικισθεί;

Ίσως αν για τρία δευτερόλεπτα κλείνατε τα μάτια σας αυτή τη στιγμή, να μην σας ήταν καθόλου δύσκολο να δείτε εσάς στη Γη από μία πολυδιαστασιακή οπτική ή από μία μη γήινη οπτική. Και αυτό που ακούτε είναι αλήθεια, γιατί οι περισσότεροι δεν είστε γήινοι. Οι περισσότεροι δεν είστε αυτόχθονες. Οι περισσότεροι έχετε έρθει από μακρυά, για να ζήσετε αυτή την εμπειρία, για να γεμίσετε απ' αυτή την εμπειρία και με αφορμή αυτή την εμπειρία, να δώσετε, να ενεργοποιήσετε δηλαδή, τις ουσίες μέσα στον εαυτό σας. Αυτό όμως είναι το πιο απαιτητικό.

Με δεδομένο ότι το πέπλο της λήθης σκεπάζει τον νου σας όταν μπαίνετε μέσα στο γήινο πεδίο, όλη η διαχείριση του εαυτού σας από τους πλανήτες σας ή τα αστρόπλοια στα οποία ουσιαστικά είστε, είναι πολύ λεπτοφυής και γίνεται δύσκολα αντιληπτή και ανιχνεύσιμη, όταν είστε μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Φανταστείτε, λοιπόν, τον εαυτό σας να βρίσκεται σ' έναν άλλο πλανήτη, απ' όπου κυττάτε την Γη, απ' όπου κυττάτε εσάς.

Τώρα φανταστείτε πως εκεί όπου βρίσκεσθε [και κοιτάτε εσάς στη γη], είστε με άλλη παρέα και άλλους φίλους. Αυτά τα οποία συζητάτε είναι το πώς θα καταφέρετε τον εαυτό σας να καταλάβει αυτό που του λέτε, να εμπιστευθεί τις παροτρύνσεις που του δίνετε, να νοιώσει ασφάλεια και βεβαιότητα ώστε να κινηθεί με βάση το πάθος του, ώστε να συνειδητοποιήσει την παροδικότητα της υλικής ζωής την οποία τώρα ζει, ώστε να μην θεωρεί ότι αυτή η υλική ζωή είναι κάτι τόσο σημαντικό, σαν να είναι το τέλος του κόσμου, ώστε να ξεκολλήσει από τον φόβο του θανάτου ή τον φόβο της φτώχειας ή τον φόβο της ανασφάλειας ή τον φόβο των σχέσεων ή τον φόβο της επιτυχίας. Πώς θα καταφέρετε να κάνετε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε ένα χρονοπλαίσιο συνειδητότητας, αυτό που έχετε στον πλανήτη σας ή στο αστρόπλοιό σας, όπου ο χρόνος είναι τελείως διαφορετικός και όπου είστε μέσα στην απόλυτη βεβαιότητα μιας πολύ μεγαλύτερης διάρκειας ζωής από την γήινη; Πώς θα μεταφέρετε στον εαυτό ότι από εκεί απ' όπου κυττάτε την γήινη ζωή, αυτή φαίνεται σαν να είναι μία βόλτα, μία διαδρομή γεμάτη ερεθίσματα, όπου εσείς γίνεστε όλο και πιο πλούσιοι ψυχικά, γίνεστε όλο και πιο ουσιαστικοί, όλο και πιο χυμώδεις;

Φανταστείτε τον εαυτό σας στη Γη, αν μπορούσε ν' ακούσει αυτή την παρότρυνση, να συνειδητοποιήσει την παρότρυνση του αστρικού σας νου, ο οποίος σας θυμίζει την παροδικότητα και την σύντομη διάρκεια της ζωής. Σας θυμίζει ότι μία βόλτα κάνετε και θα φύγετε! Σας θυμίζει ότι δεν είστε εδώ για πάντα, σας θυμίζει ότι η μόνιμη παρουσία σας είναι κάπου αλλού και εδώ είναι μία ευκαιρία, ένα ταξίδι που κάνετε. Έρχεσθε για να το απολαύσετε, έρχεσθε να το ζήσετε, έρχεσθε για να βγείτε από τον φόβο του και να μπείτε στην χαρά του.

Όμως η χαρά αυτού του ταξιδιού, αυτής της εμπειρίας, δεν μπορεί να έρθει σε σας παρά μόνο όταν εσείς μετακινηθείτε συνειδητά μέσα σας και συνδεθείτε μ' αυτή την διαχρονική, τεράστιας διάρκειας, ζωή. Όχι με την γήινη ζωή, αλλά με την αστρική σας ζωή, όταν δηλαδή εσείς θυμηθείτε ή φλερτάρετε με την ιδέα και την σκέψη πως, στην πραγματικότητα, στην Γη κάνετε μία βόλτα. Τότε γίνεται αντιληπτό πως έχετε πέσει στην παγίδα να θεωρείτε ως σημαντικά, πράγματα που είναι αστεία. Τότε γίνεται αντιληπτό πως έχετε πέσει στην παγίδα, επειδή έχετε ξεχάσει, να θεωρείτε [τα] εφήμερα πράγματα, [ως] κρίσιμης σημασίας, να θεωρείτε ακόμα και γελοία πράγματα ή αστεία πράγματα, πολύ ουσιώδη. Τότε ξαφνικά θα ξυπνούσατε από αυτόν τον φόβο, από αυτόν τον εφιάλτη.

Αγαπητοί φίλοι, όσο είσθε κολλημένοι μέσα στην πραγματικότητα του ταξιδιού και θεωρείτε ότι αυτό είναι η αιωνιότητα, δεν μπορείτε να φέρετε ούτε ελευθερία ούτε χαρά, αλλά ούτε και δημιουργικότητα στον εαυτό σας. Ποιος μπορεί να ανοίξει στην δημιουργικότητα και να ακολουθήσει το πάθος που έχει η δημιουργικότητα, όταν η μία στις δύο σκέψεις του αφορά υλικούς φόβους; Επομένως, όταν η μία στις δύο σκέψεις του είναι αγκυρωμένη στην ψευδαίσθηση ότι το υλικό είναι μόνιμο, και μέσα στην ψευδαίσθηση ότι το αστρικό είναι εφήμερο, τότε είναι τελείως αντεστραμμένα τα δοχεία μέσα στην συνειδητότητα.

Και τα λέμε όλα αυτά σήμερα με αφορμή τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό, πάνω στις χορδές του χρόνου που αφορούν την Γη και την ανθρώπινη φυλή. Οι μάστερς του χρόνου βρίσκονται σε πλήρη απασχόληση αυτή την περίοδο στην Γη. Έχουν έρθει από διάφορα συστήματα πραγματικότητας, γιατί καθένας είναι μάστερ διαφορετικών συχνοτήτων χρόνου και διαφορετικών λειτουργιών χρόνου. Μπορεί για σας ο χρόνος να είναι ένα μέγεθος, μία έννοια, όμως μέσα στο αστρικό σύμπαν, μέσα στην πολυκοσμικότητα της ζωής, ο χρόνος δεν είναι [ούτε αποτελεί] ένα μέγεθος. Οι παράμετροί του είναι αμέτρητοι, και διαφορετικοί μάστερς του χρόνου ειδικεύονται σε διαφορετικές «φέτες» του χρόνου και σε διαφορετικές ιδιότητες του χρόνου και σε διαφορετικές ποιότητες του χρόνου. Στην πραγματικότητα ο χρόνος είναι σαν ένας στρόβιλος στον οποίον μπορείς να φορτώσεις επάνω ή να [τον] εξοπλίσεις με όλα όσα θεωρείς σημαντικά μέσα στην συνειδητότητά σου. Φυσικά χρειάζεται μία πολύ υψηλή συνειδητότητα. Φυσικά χρειάζεται μία πολύ υψηλή επίγνωση και μία σύμπνοια με τις συμπαντικές χορδές της ενέργειας. Φυσικά χρειάζεται να γνωρίζεις πολύ καλά τι φορτίζεις και τι φορτώνεις πάνω στην χορδή του χρόνου.

Αυτή την περίοδο στην Γη, η οποία και το 2011 θα συνεχίσει να αλλάζει, ήδη έχει ξεκινήσει μία τεράστια αναπροσαρμογή των χορδών του χρόνου, που διατρέχουν το ενεργειακό πεδίο της Γης. Αυτό τι σημαίνει;

Αυτό σημαίνει πως οι αισθήσεις του χώρου και του χρόνου θα αρχίσουν να έχουν μεγάλες διακυμάνσεις μέσα στην συνειδητότητά σας.  Αυτό σημαίνει πως ο χώρος θα πάψει, σταδιακά, να είναι τόσο στατικός όσο τον αντιλαμβάνεσθε αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι η δική σας σύνδεση με τους χώρους και τον χρόνο σας θα διαφοροποιηθεί, αλλά αυτό σημαίνει και πολλά άλλα πράγματα.

Η φόρτιση μέσα στις χορδές του χρόνου αλλάζει, προκειμένου να μπορέσει να φέρει τους αστρικούς χρόνους πιο κοντά στον γήινο, πιο κοντά στους χρόνους της γήινης συνειδητότητας. Όχι πιο κοντά στους χρόνους του ημερολογίου σας, [μά] πιο κοντά στον χρόνο της γήινης συνειδητότητας, δηλαδή η γήινη και η ανθρώπινη συνειδητότητα να μπορούν να είναι σε μία καλύτερη ροή με τον αστρικό χρόνο του εαυτού σας.

Αυτό σταδιακά θα αρχίσει να αποδεσμεύει το μυαλό σας από την ταύτισή του με τον υλικό χρόνο, με όλα αυτά τα οποία του φαίνονται αιώνια [ενώ είναι εφήμερα]. Και παρ' ότι όλοι γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα εφήμερα και παρ' ότι όλοι γνωρίζετε πως δεν θα φύγετε με ο,τιδήποτε υπάρχει πάνω σ'αυτόν τον κόσμο, [αλλά] θα φύγετε ως αυτό που ήσασταν, είστε και θα έχετε γίνει, παρ' όλα αυτά η διαφοροποίηση των χορδών του χρόνου δεν είναι ακόμη επαρκής ώστε να διευκολύνει την απελευθέρωση της συνειδητότητάς σας προς τον αστρικό χρόνο της ύπαρξής σας.

Σιγά-σιγά όμως αυτό έχει μπει μπρος από τους μάστερς του χρόνου οι οποίοι είναι σήμερα μαζί μας και οι οποίοι με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθούν τα ατομικά πεδία καθενός από εσάς που είσθε σήμερα εδώ, αλλά παράλληλα και τα πεδία εκείνων πουθα έρθουν σε επαφή με αυτόν τον υλικό κόσμο και τα πεδία αυτών οι οποίοιέχουν έρθει ήδη σε επαφή με αυτόν τον υλικό κόσμο.

Οι μάστερς του χρόνου είναι πολύ ενθουσιασμένοι, καθώς εκπροσωπούν διαφορετικούς γαλαξίες, [και] επομένως διαφορετικές ταχύτητες ροής του χρόνου και διαφορετικές συμπυκνώσεις πληροφοριών μέσα στον χρόνο. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι γιατί αυτές οι αλλαγές ουσιαστικά σημαίνουν πως οι πληροφορίες που έρχονται σε σας από διαφορετικά χρονοπλαίσια αρχίζουν να εγχύονται μέσα στην συνειδητότητά σας και αρχίζουν να αφυπνίζουν τον αστρικό σας εαυτό ως προς την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται διαφορετικά χρονικά πλαίσια την ίδια στιγμή και να αντιλαμβάνεται το πώς συνενώνονται τα χρονικά πλαίσια στο τώρα πάνω στην Γη.

Θα αναρωτηθείτε: «Αυτό σε τι είναι χρήσιμο [σε εμάς] στην Γη;» Η απάντηση είναι πως μόνο όταν αρχίσετε σταδιακά να έχετε όλο και υψηλότερη επίγνωση των διαφορετικών χρονοπλαισίων, όλων όσων διαδραματίζονται επάνω στην Γη, θα μπορείτε να έχετε μία αληθινά αντικειμενική πληροφόρηση για το τι κοσμικά συμβαίνει. Επομένως θα είστε σε μία πολύ πιο ισχυρή θέση, πολύ πιο ουσιαστική θέση να επιδράσετε μέσα στην πραγματικότητα, έχοντας πιο διευρυμένη αντίληψη.

Οι μάστερς του χρόνου που είναι τιμητικά καλεσμένοι μας σήμερα εδώ, οι οποίοι βεβαίως μόνοι τους προθυμοποιήθηκαν, πριν προλάβουμε να τους καλέσουμε, να είναι παρόντες, εκτελούν τρεις διαφορετικές λειτουργίες:

Η πρώτη αφορά τον ίδιο τον πυρήνα της Γης, δηλαδή το κεντρικό πεδίο συνειδητότητας, από το οποίο εκλύονται και εκχύονται οι υπόλοιπες ενέργειες. Υπάρχει ένας συγχρονισμός που γίνεται τώρα, ανάμεσα στον πυρήνα της Γης και στους χρόνους των πληροφοριών που περνάνε στην Γη. Αυτό είναι το πρώτο επίπεδο της εργασίας τους. Αυτό σημαίνει, να το κάνουμε λίγο πιο λιανά, πως υπάρχει μια πολύ σημαντική αναπροσαρμογή και ευθυγράμμιση του κεντρικού συστήματος πλοήγησης της Γης με το γαλαξιακό κέντρο. Αυτό σημαίνει πως στο γαλαξιακό κέντρο έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, έχουν αναθεωρηθεί κάποια δεδομένα, και φορτώνονται μέσα στο σύστημα πραγματικότητας νέες αναλογίες, νέες ποσοστώσεις και νέες δυναμικές. Αυτές θα φανούν ξεκάθαρα τους επόμενους τρεις μήνες. Θα δείτε μπροστά στα μάτια σας το τι σημαίνει αυτό.

Οι μάστερς του χρόνου δουλεύουν επίσης με το δεύτερο πεδίο της Γης, που είναι ένα πεδίο στο οποίο υπάρχουν αληθείς και ψευδείς πληροφορίες! Μπορεί να αναρρωτιέστε τι σημαίνει να «συνυπάρχουν αληθείς και ψευδείς πληροφορίες». Ας το πούμε λοιπόν έτσι: Στο δεύτερο εσωτερικό πεδίο της Γης φορτώνονται και οι πληροφορίες για όσα κυριολεκτικά διαδραματίζονται στην τρίτη διάσταση αλλά και εκείνες που εισρέουν μέσα στην τρίτη διάσταση, χωρίς να έχουν κυριολεκτικά συμβεί. Αυτές είναι παρενθέσεις μνημών, παρενθέσεις γεγονότων, τα οποία δεν διαδραματίστηκαν μεν στην επιφάνεια (στην 3η διάσταση), αλλά τις οποίες εσείς θεωρείτε ότι διαδραματίστηκαν, γιατί έχουν περάσει μέσα στο δεύτερο πεδίο της Γης.

Οι μάστερς του χρόνου κάνουν την εξής δουλειά στο δεύτερο πεδίο της Γης, το πεδίο που φέρει και τις κυριολεκτικά βιωμένες εμπειρίες των γήινων και τις μη βιωμένες, αλλά θεωρούμενες εμπειρίες των γήινων. Καθώς αλλάζουν τις συχνότητες των χωροχρόνων μέσα στις χορδές, μία εργασία που δεν είναι μικρής διάρκειας, (όπως είναι η αναπροσαρμογή της ενέργειας του πυρήνα, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα), αφού θα διαρκέσει περίπου μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, η σύνδεση αυτών των χορδών του χρόνου από διαφορετικούς Γαλαξίες και διαφορετικά συστήματα πληροφοριών, θα μεταβάλει αυτά τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα ως μνήμες, θα μεταβάλει αυτά τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι δεν έχουν συμβεί ποτέ, και θα αλλάξει σταδιακά και ομαλά την γενικώτερη εσωτερική σας πεποίθηση για το τι έχει συμβεί πάνω στην Γη και τι δεν έχει συμβεί.

Αυτό σημαίνει ότι πράγματα που θεωρείτε δεδομένα ότι έχουν συμβεί θα αρχίσουν να γίνονται θολά (όχι όλα), θα αρχίσουν να αναπτύσσονται ερωτηματικά μέσα στην συνειδητότητά σας, ενώ άλλα, τα οποία μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσατε παραμύθια της Χαλιμάς, θα αρχίσουν να φαίνονται πιθανά και θα αρχίσετε να πιθανολογείτε την πιθανή αληθινή τους διαδραμάτιση πάνω στην Γη.

Για παράδειγμα, πολλοί πιστεύουν ότι η οικογένεια των δράκων ήταν μία οικογένεια η οποία πέρασε μεν από την Γη, αλλά η οποία δεν άφησε κάτι, ένα ουσιαστικό ψυχικό αποτύπωμα. Θα σας πούμε ότι η οικογένεια των δράκων κυριάρχησε στην Γη επί τρεις χιλιετίες, και άφησε ένα πάρα πολύ βαθύ ψυχικό εντύπωμα μέσα στον γήινο ψυχισμό, το οποίο κάθε φορά που αποκτάτε βιολογία ενεργοποιείται μέσα στο ενεργειακό σας σώμα. Αυτό το βίωμα που ενεργοποιήθηκε μέσα από την φυλή των δράκων είναι ο τρόμος και η αδυναμία σας! Αυτό το βίωμα λέει πως η βιολογία σας είναι τραγικά αδύναμη για να σας προστατέψει, και σεις είστε μηδενικά εξοπλισμένοι για να διαχειρισθείτε τις πολυδιαστασιακές φυλές της Γης. Ο τρόμος από την εποχή που οι δράκοι κυριάρχησαν την Γη, τις τρεις χιλιετίες, είναι τέτοιος ακόμα μέσα στο ενεργειακό σας εντύπωμα, που κανένας δεν θέλει να δει κανένα πολυδιάστατο ον μπροστά του. Γιατί; Γιατί αναπαράγετε τον φόβο και τον τρόμο που ζήσατε. Αυτό δεν γίνεται συνειδητά, όμως συμβαίνει μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο. Αυτό λοιπόν που εξηγούμε, είναι πως καθώς οι χρόνοι του δεύτερου πεδίου αλλάζουν, οι μη αληθείς πληροφορίες θα αρχίσουν να ξεκολλάνε από τα ενεργειακά σας ατομικά πεδία, ενώ οι πληροφορίες που ήταν θαμένες, ενώ ήταν αληθείς, θα αρχίσουν να έρχονται στην επιφάνεια.

         Θα γίνει επομένως μέσα στους επόμενους έξι μήνες μία πολύ γλυκειά και αρμονική αναπροσαρμογή των ψυχικών σας μνημών και των ψυχικών σας θέσεων. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από την μια μέρα στην άλλη. Θα συμβεί όμως με έναν δικό του μυστηριώδη τρόπο, αφού συμβαίνει ήδη μέσα στο δεύτερο πεδίο της ενέργειας της Γης. Οι χρόνοι των μνημών σας συγκεντρώνονται [αφού το πεδίο φορτίζει με αστρικές χρονομνήμες] και [το γεγονός] αυτό αλλάζει τις μνήμες που έρχονται από την Γαία προς εσάς.

Αυτό σηματοδοτεί το γεγονός ότι η Γαία έχει πάρει την περιστροφή και την ταχύτητα περιστροφής που χρειάζεται, η οποία έχει αλλάξει (θα το ακούσετε από τους επιστήμονες αλλά μετά από έξι μήνες, [καθώς] αυτήν την στιγμή ψάχνονται). Η ταχύτητα αυτοπεριστροφής της και περιστροφής της μέσα στον Γαλαξία έχει διαφοροποιηθεί και αυτό σημαίνει ότι η Γαία έχει ήδη, ως αυθύπαρκτο ον, πάρει την απόφαση της πλήρους και συνειδητής ενθύμισης της Ιστορίας της. Ήδη λοιπόν έχει δρομολογηθεί η πρώτη μεγάλη δουλειά που κάνουν οι μάστερς του χρόνου. Οι μάστερς αισθάνονται αυτή τη στιγμή ότι χρειάζεται να δηλώσουν ή να ακουστεί, η ευχαριστία τους και η ευγνωμοσύνη που νοιώθουν για την συνεισφορά του Κρύων στην διαδικασία: Αν δεν είχαν αλλάξει οι ηλεκτρομαγνητικές συνδέσεις του δικτυώματος, οι χρονοχορδές δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν τις ροές των πληροφοριών και επομένως οι διαφορετικοί αστρικοί σας χρόνοι δεν θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν μέσα στην συνειδητότητά σας.

Η παρέμβασή τους συνεχίζει και λένε και σας το μεταφέρουμε πως: «Οφείλετε πολλά σ' αυτόν τον διακριτικό δάσκαλο (τον γνωρίζετε όλοι πολύ καλά μέσα στην καρδιά σας). Δεν είναι πάντα ευχάριστος. Πολλές φορές τον έχετε συσχετίσει με δυσάρεστες προκλήσεις, εν τούτοις αληθινά οφείλετε πολύ σημαντικά κομμάτια της εμπειρίας σας  και του μεγαλείου της εμπειρίας σας  στις δικές του παρεμβάσεις. Αποτελεί μία από τις εξέχουσες οντότητες στο σύμπαν, διότι διαχειρίζεται τεράστιες ποσότητες δύναμης από την Πηγή, και τις διαχειρίζεται με πολλή ισορροπία και ακεραιότητα».

Οι μάστερς του χρόνου θέλουν να γνωρίζετε πως λόγῳ της μεγάλης αναπροσαρμογής που έγινε, μπορούν τώρα να συμβαίνουν αυτά που ακούτε σήμερα. Επομένως, λόγῳ της δικής σας απόφασης να προχωρήσετε μπροστά και της παράλληλης απόφασης της Γαίας να προχωρήσει σε ολική ενθύμιση και σε ολική θεραπεία, έχετε την δυνατότητα να ζείτε αυτό που ακούτε σήμερα και να είστε συνειδητοί μάρτυρες, καταγραφείς, παρατηρητές και ζωντανά δοχεία λειτουργίας μέσα σε αυτήν την αλλαγή.

Στην πραγματικότητα είναι σαν να λέμε πως ένα Σύμπαν ξεκαλωδιώνεται και  ξανακαλωδιώνεται! Διότι είναι τεράστιο αυτό που με απλά λόγια σας περιγράφουμε. Οι μάστερς του χρόνου γνωρίζουν πως η υψηλή ταχύτητα μετάδοσης των πληροφοριών, είναι πολύ καθοριστική για το πόσες πληροφορίες θα περάσουν, γιατί η ταχύτητα ροής των πληροφοριών και η συμπύκνωσή τους είναι καθορίζει το αν θα μπορέσουν να περάσουν από μπλοκαρίσματα της ροής, τα οποία υπάρχουν μέσα στη συνειδητότητα. Επομένως η συμπύκνωση και η ταχύτητα ροής της πληροφορίας μέσα στον χρόνο είναι καθοριστικός παράγοντας για το αν η πληροφορία θα φθάσει στον συνειδητό νου των όντων που πρέπει να την παραλάβουν.

Υπάρχουν τόσα [πολλά] που μπορεί να πει κάποιος για τις πληροφορίες και την φόρτωσή τους μέσα στις χορδές του χρόνου. Και πραγματικά δεν ξέρουμε από πού να συνεχίσουμε. Θα μάς δώσετε δύο δευτερόλεπτα για να πιάσουμε την Χαριτίνη από ένα άλλο σημείο μέσα στην συνειδητότητα.

Υπάρχει ένα «διαχωριστικό» φάσμα μέσα στο ενεργειακό πεδίο της Γης.. Αυτό το διαχωριστικό κομμάτι είναι ένα αιθέριο πλέγμα, το οποίο διαχωρίζει το δεύτερο πεδίο της Γης,  από το τρίτο πεδίο της Γης που συνδέεται άμεσα με σας, που ζείτε στην επιφάνεια.

Εσείς καταλαβαίνετε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο τρίτο πεδίο.

Διαισθάνεσθε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο δεύτερο και

Στην σιωπή του εαυτού σας μπορείτε να αφουγκραστείτε αυτό που συμβαίνει στον πυρήνα [της Γης]. 

Ας πούμε δύο λόγια για αυτό το περίεργο πεδίο ενέργειας το οποίο δεν έχει περιγραφεί για κατάλληλους λόγους μέχρι τώρα. Ανάμεσα στο δεύτερο πεδίο των βιωμένων και μη πληροφοριών, που θεωρούνται Ιστορία για την ανθρώπινη φυλή και στο τρίτο, εξωτερικό, πεδίο της συνειδητότητας, υπάρχει ένα λεπτό πέπλο, ένα πολύ λεπτό ενεργειακό φίλτρο. Αυτό το λεπτό ενεργειακό φίλτρο έχει δημιουργηθεί από το κεντρικό συμβούλιο του Ωρίωνα.Η σύλληψή του έγινε από το κεντρικό συμβούλιο του Ωρίωνα, ενώ η υλοποίησή του, δηλαδή η διαμόρφωσή του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, έχουν γίνει από τον Σείριο Α. 

Αυτό το λεπτό ενεργειακό πέπλο κωδικοποιεί με αριθμούς χρονικά διαστήματα και τμήματα πληροφοριών. Παίρνει τις πληροφορίες από το πρώτο και το δεύτερο πεδίο, επίσης παίρνει τις πληροφορίες από εσάς [ως προς] το πώς βρίσκεστε στην εξέλιξη της συνειδητότητάς σας και σταδιακά απελευθερώνει τις πληροφορίες, τις «χρονοκάψουλες» που φέρετε μέσα στην ενέργειά σας». Δηλαδή, αυτό είναι το πεδίο που καθορίζει το τι απελευθερώνεται και τι όχι μέσα στη συνειδητότητα.

Αυτό το πεδίο έχει και άλλες ιδιαιτερότητες: Δεν είναι ένα πραγματικό πεδίο, [αλλά] είναι ένα ενδιάμεσο μεταβατικό πεδίο, το οποίο θα το ονομάζαμε «το πεδίο της χρονικής καταλληλότητας της πληροφορίας». Δηλαδή ανάλογα με το πού στέκεται η συνειδητότητά σας στο τρίτο εξωτερικό πεδίο, κάποιες πληροφορίες είναι κατάλληλο να έρθουν σε σας και κάποιες όχι. Διότι, αν αγαπητοί φίλοι έρχονταν και μεταφέρονταν σε σας όλες οι πληροφορίες, απλώς θα τρελαινόσασταν ή θα ανισορροπούσατε. Κάποιος, ο οποίος έχει τραγικό φόβο για κάποια φυλή εξωγήινη, θα ήταν και τραγικό λάθος να πάρει την πληροφορία, πριν να έρθει το ορθό πλήρωμα του ενεργειακού του χρόνου. Αυτό λοιπόν το ενδιάμεσο μεταβατικό ενεργειακό πεδίο ή ενεργειακό πεδίο της καταλληλότητας εξυπηρετεί τον συγχρονισμό του «τώρα» του συνειδητού σας, της Γης και της ανθρωπότητας με το γαλαξιακό κέντρο.

Η συγχρονικότητα είναι διαφορετική στο πρώτο και δεύτερο πεδίο της Γης από το τρίτο, διότι αυτά που συμβαίνουν στο τρίτο πεδίο, στο εξώτερο πεδίο, το συνειδητό της ανθρωπότητας, είναι καθοριστικό να συντονίζονται και συγχρονίζονται με το υπόλοιπο σύμπαν. Και αυτό σημαίνει πως το πέπλο της καταλληλότητας φροντίζει πάντα [ώστε] η ενέργεια του συνειδητού της ανθρωπότητας να βρίσκεται αρμονικά σε συντονισμό με την ενέργεια του γαλαξιακού κέντρου.

Ἄρα αν έχετε αμφιβολίες για το αν τα έχετε κάνει χάλια να πάψετε να τις έχετε! Αν έχετε αμφιβολίες για το αν διαχειριστήκατε σωστά ή λάθος, να πάψετε να τις έχετε. Διότι είτε το θέλετε είτε όχι, κάτω από τα πόδια σας και λίγο κάτω από την επιφάνεια της Γης υπάρχει ένα πέπλο που συγχρονίζει το συνειδητό σας με όλο το υπόλοιπο σύμπαν. Αυτό το μεταβατικό πέπλο καταλληλότητας έχει μία πολύ ιδιαίτερη σύσταση, κυρίως χρονοσυχνοτήτων. Είναι το πέπλο που σε περιόδους Φώτισης στην ανθρωπότητα χρησιμοποιήσατε για τηλεμετακινήσεις. Και είναι το πεδίο που χρησιμοποιείτε όταν κάνετε αστρικές προβολές. Δεν ενεργοποιείτε ούτε το  τρίτο ούτε το δεύτερο ούτε το πρώτο. Ενεργοποιείτε το μεταβατικό πεδίο, γιατί είναι το πεδίο της χρονικής καταλληλότητας, επομένως του συντονισμού με το τώρα του σύμπαντος.

Ας πάμε λοιπόν στο επόμενο πεδίο, αφού νομίζουμε ότι έγινε αρκετά κατανοητό, το τι συμβαίνει πριν τα πράγματα γίνουν συνειδητά και τι μεσολαβεί στην ενορχήστρωση αυτών που κατορθώνουν να γίνουν συνειδητά.

Στο τρίτο πεδίο της συνειδητότητας, αυτό που συμβαίνει με τους μάστερς του χρόνου που δουλεύουν τώρα με τις χορδές του χρόνου της Γης είναι χάος! Οι μάστερς του χρόνου γελάνε και έτσι γελάμε και εμείς που το μεταφέρουμε και έτσι γελάει και η Χαριτίνη που μεταφέρει εμάς, που μεταφέρουμε τους μάστερς του χρόνου! Είναι μια αλληλουχία γέλιου!

Διότι κυριολεκτικά και πραγματικά το τρίτο, εξώτερο πεδίο της Γης είναι σαν να βρίσκεται στην εντατική. Μοιάζει αρκετά με την κατάσταση που επικρατεί μέσα σε μία εντατική μονάδα [νοσηλείας]. Το τρίτο πεδίο είναι ο ασθενής, δηλαδή αυτός ο οποίος υποβάλλεται σε μία αλλαγή, σε μία θεραπευτική αλλαγή και επομένως βρίσκεται σε μία κατάσταση χάους, αφού φαίνεται να υπάρχουν ασύλληπτες αντιφατικές δυσαρμονίες σε διαφορετικά μέρη του. Εκεί που λειτουργεί το συκώτι, αρχίζουν να σταματούν τα νεφρά, εκεί που αρχίζει η καρδιά να παίρνει τον σωστό ρυθμό χάνουν τον σωστό ρυθμό οι πνεύμονες, εκεί που το αίμα αρχίζει να σταθεροποιείται στην ροή του, ξαφνικά εμφανίζεται ένας θρόμβος. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στο τρίτο πεδίο της Γης με τον χρόνο.

Η δουλειά που κάνουν οι μάστερς του χρόνου στο τρίτο πεδίο: Φανταστείτε λοιπόν ότι ο χρόνος όλων όσων κατοικούν στην γη, έχει μία συγκεκριμένη ενεργειακή σύνθεση και δομή.  Φανταστείτε χορδές οι οποίες συνδέουν όλους με όλους. Φανταστείτε ένα απίστευτα σύνθετο πεδίο. Και φανταστείτε ότι αυτό [το πεδίο] διατρέχεται από κάποιες κύριες χορδές, οι οποίες είναι οι χορδές του συμπαντικού χρόνου που ρέει προς την Γη. Αυτό που συμβαίνει στο τρίτο πεδίο είναι ότι έχουν αρχίσει και κόβονται παλιές χορδές, και δημιουργούνται νέες χορδές που συνδέουν κάθε ον πάνω στον πλανήτη με τις καινούργιες χρονοχορδές, αυτές δηλαδή που περνάνε στο δεύτερο και πρώτο πεδίο.

Ακούγεται απλό και είναι για τους μάστερς του χρόνου σχετικά απλό, παρ' ότι όλοι νομίζουμε ότι κατανοείτε πολύ καλά ότι αυτά που ακούτε είναι ασύλληπτα ή θα ήταν ασύλληπτα μέχρι πρότινος να ακούγονται μέσα σε μια συνάντηση ανθρώπων πάνω στην Γη. Εν τούτοις αυτά τα οποία ακούτε τώρα και μπορεί να φαίνονται πολύ προχωρημένη επιστήμη, πολύ ακατανόητη επιστήμη ή πολύ αδιανόητες λειτουργίες, είναι αυτά τα οποία συζητάτε αστρικά στον πλανήτη σας ή μέσα στο αστρόπλοιό σας. Είναι αυτά τα οποία παρακολουθείτε και για τα οποία καθοδηγείτε τους μάστερς του χρόνου για τα σημεία των δυσλειτουργιών και τα κομμάτια συνδέσεων χρόνων. 

Οι μάστερς του χρόνου δεν ακολουθούν κατά γράμμα τις δικές σας οδηγίες, όμως οι δικές σας οδηγίες τους δίνουν τις συντεταγμένες για το μέλλον, τα γεγονότα και τους χρόνους τους. Επομένως οι μάστερς του χρόνου,  έχοντας μία πολύ υψηλότερη εποπτεία από τα αστρόπλοια ή άλλους πλανήτες, εντάσσουν τις δικές σας παρατηρήσεις σε χρονική συμφωνία με το συμπαντικό και κοσμικό σχέδιο.

 Αυτά τα απλά πράγματα συμβαίνουν στη Γη και σεις κάθεστε τώρα στις καρέκλες σας και αναρωτιέστε τι νόημα έχει η ζωή σας και είναι απίστευτο ότι, ενώ αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή γύρω σας, εσείς ψάχνετε να βρείτε ενδιαφέρον στο τι είπε ο τάδε πολιτικός εχθές και τι θα πει αύριο. Νομίζουμε ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να διευρύνετε τον εαυτό σας να ασχοληθεί αληθινά με ουσιαστικές πληροφορίες.

Δεν νομίζουμε ότι θα κάνει καμμία διαφορά στο μέλλον της ζωής σας το τι λέει ο κάθε οικονομολόγος, φοροτεχνικός και πολιτικός. Απ' την άλλη όμως νομίζουμε ότι είναι πολύ ουσιαστικό πια να διευρύνετε τον εαυτό σας στις κοσμικές επιστήμες, να διευρύνετε το νου σας σε καινούργια πλαίσια, σ' αυτά που αληθινά είναι η μαγεία της Γης, σ' αυτά που αληθινά πυροδοτούν το πάθος σας για να ζείτε πάνω στη Γη.

Ποιος ενδιαφέρεται για την δήλωση του τάδε Υπουργού ή του τάδε τυχάρπαστου φοροτεχνικού πάνω στη Γη; Κανείς, πραγματικά κανείς. Ούτε εσείς οι ίδιοι στην ουσία δεν ενδιαφέρεστε.

Σας λέμε όμως ότι παθιάζεστε όταν αρχίζετε και καταλαβαίνετε την λειτουργία της συμπύκνωσης του χρόνου. Σας λέμε πως οι δυνατότητες του χρόνου και η λειτουργία του είναι κάτι που παθιάζει και πάρα πολλούς άλλους μέσα στο σύμπαν. Το πώς μπορείτε να καμπυλώσετε τον χρόνο και να αλλάξετε την ροή των πληροφοριών, το πώς μπορείτε να φορτώσετε πληροφορίες μέσα σε μία κάψουλα χρόνου και πώς μπορείτε να κωδικοποιήσετε την χρονοκάψουλα ώστε να ανοίξει τις πληροφορίες μόνο σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή... Αυτά είναι απόλυτα ενδιαφέροντα!!!

Αγαπητοί φίλοι είναι ενδιαφέροντα, γιατί αυτά κάνουν την διαφορά στην εμπειρία σας. Γιατί αυτά κάνουν την διαφορά σ' αυτό που είναι η ζωή σας εκεί, στην Γη, γιατί αυτά κάνουν την διαφορά στην ικανότητα του νου σας να αντιλαμβάνεται, να επεξεργάζεται και να συγκινείται (να συν-κινείται), αυτά κάνουν ουσιαστική διαφορά για την ενεργοποίηση της αληθινής σας δημιουργικότητας, του δημιουργικού σας πάθους και της ευρηματικότητας και επινοητικότητας σας μέσα στην πραγματικότητα.

Ποιος θα θυμάται μετά από μερικούς μήνες τι δήλωσε ο κύριος Χ πριν από έξι μήνες, κάπου; Και μετά, αγαπητοί φίλοι, από πενήντα χρόνια, τι αξία θα έχουν τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα; Όμως, την επόμενη μέρα κιόλας, από την μέρα που εσείς θα αρχίσετε να εντρυφείτε πιο πολύ και να τρέφεστε πιο πολύ με ουσιώδεις πληροφορίες, η επόμενη μέρα θα έχει διαφορά! Σήμερα, αν καθήσετε να διαβάσετε κοσμικά ημερολόγια και να καταλάβετε δύο μικρά πράγματα του κοσμικού χρόνου, η αυριανή σας μέρα, (για να μη σας πούμε η επόμενή σας στιγμή), θα έχει διαφορά για σας στη ζωή σας και για τους άλλους.

Είστε δημιουργικά όντα, πλασμένα με φως δημιουργίας και με φωτιά δημιουργίας. Έχετε ανάγκη να διευρύνεστε, έχετε ανάγκη να γνωρίζετε περισσότερο, έχετε ανάγκη ο νους σας να γεμίζει με ουσιώδη ερεθίσματα. Έχετε ανάγκη να μην βάζετε σκουπίδια μέσα στον νου σας που οδηγούν [σε] αδιέξοδα, έχετε ανάγκη  να επιλέξετε μέσα στον νου σας να φορτώνονται πληροφορίες που οδηγούν σε διεύρυνση, που αλλάζουν τις συνδέσεις στον νου σας. Αυτό είναι μία υπαρξιακή ανάγκη σας.

Δεν αποφασίσατε, ενώ ήσασταν μία χαρά στον πλανήτη σας, ή στο αστρόπλοιό σας, να έχετε ένα μέρος της ενέργειάς σας στη Γη απλώς για να το βλέπετε να ζει δυστυχισμένο ή σε αδιέξοδο. Όταν πήρατε τις αποφάσεις και σχεδιάσατε τα σχέδια της ζωής σας, ο λόγος που τα σχεδιάσατε ήταν η δημιουργικότητα. Ήταν η ευκαιρία, μέσα στον τρισδιάστατο κόσμο να κάνετε άλματα συνειδητότητας, να μπορέσετε να αντιληφθείτε τις λειτουργικές δυνάμεις του σύμπαντος. Να παράγετε δημιουργική ενέργεια. Να εμπνεύσετε και να εμπνευστείτε. Να τραγουδήσετε το τραγούδι που τραγουδά η ψυχή σας: Το τραγούδι της Δημιουργίας!

Ο,τιδήποτε άλλο σας δηλητηριάζει. Ο,τιδήποτε άλλο [με το οποίο] τρέφεστε, σας κάνει να νοιώθετε ψεύτες. Ψεύτες απέναντι στον εαυτό σας. Σας φέρνει σε ασυμφωνία με αυτό που αληθινά είστε.  Γιατί, αγαπητοί φίλοι, αν αυτά που κάνετε και κάνατε σας έφερναν σε συμφωνία με αυτό που είστε, δεν θα υπήρχε καμμία δυσαρμονία. Είναι λοιπόν προφανές πως λείπει η έμπνευση, λείπετε εσείς, πραγματικά, απ' την εξίσωση! Λείπει η συνειδητή επίγνωση ότι αποφασίσατε και σχεδιάσατε μια ζωή και μεταφέρατε δημιουργική ενέργεια σ' αυτήν, προκειμένου να ζήσετε την χαρά της ανακάλυψης της δημιουργικότητάς σας. Προκειμένου μέσα στην τρίτη διάσταση να σπάσετε φράγματα μέσα στον νου. Προκειμένου να γίνετε πηγή έμπνευσης, πηγή μελωδίας! Προκειμένου να ζήσετε χορεύοντας στα πεζοδρόμια! Προκειμένου να συσχετισθείτε με το κοσμικό σύμπαν ενώ είστε μέσα σε μία βιολογία.

Κάθε επιστήμη αυτή τη στιγμή στη Γη κρύβει ένα κοσμικό μεγαλείο. Και σεις είστε αυτοί οι οποίοι ζουν την εποχή όπου οι κοσμικές πληροφορίες αρχίζουν και κατακλύζουν την Γη. Οι επιστήμες σας θα αλλάξουν. Οι τεχνικές των επιστημών σας θα αλλάξουν. Οι επιστημονικές μέθοδοι θα αλλάξουν. Οι τρόποι εκπαίδευσης στα σχολεία θα αλλάξουν. Η ύλη των σχολείων θα αλλάξει. Τίποτα δεν θα μείνει ίδιο. Και σεις είστε εκεί παρόντες την ώρα που όλα αυτά ξεκινούν!

Δεν νομίζετε ότι θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με τις χορδές του χρόνου [επί παραδείγματι]; Να σκεφθείτε πώς θα μπορούσε ένα δευτερόλεπτο χρόνου να χωρέσει ένα πακέτο πληροφοριών μιας ζωής; Και πώς αυτό το δευτερόλεπτο του χρόνου με τις πληροφορίες που αφορούν μία προηγούμενη ζωή σας θα μπορούσε να έχει τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο; Και πώς το ενεργειακό σας πεδίο συνδέεται με ένα αντίστοιχο συγκεκριμένο σημείο στο πεδίο της Γης; Πώς το μεταβατικό πεδίο ανάμεσα στο τρίτο και το δεύτερο συγχρονίζεται και δίνει την άδεια στην πληροφορία να μεταφερθεί μέσα στην συνειδητότητά σας;

Δεν θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να έχετε υψηλότερη γνώση πάνω σ' αυτά που ουσιωδώς αφορούν εσάς και την ζωή σας; Που ουσιαστικά αφορούν την χαρά του εαυτού σας; Που ουσιαστικά αφορούν την δημιουργική δύναμη μέσα στην ζωή; Ποιος έχει ανάγκη από άλλη μία λογιστική ανάλυση; Και ποιος μπορεί να γίνει ευτυχισμένος αθροίζοντας αριθμούς; Δεν γνωρίζουμε κανένα τέτοιο ον στο σύμπαν! Ούτε αυτοί οι οποίοι εξουσιάζουν την συνειδητότητα της Γης δεν είναι ευτυχισμένοι! Δεν υπάρχει ευτυχισμένο ον στο σύμπαν, που το μόνο που κάνει είναι να αθροίζει αριθμούς, και κάθε μέρα να κάνει μικρούς ισολογισμούς. Δεν μπορεί να προκύψει ούτε δημιουργικότητα ούτε ευτυχία έτσι.

Αν είστε πάνω στην Γη, βρίσκεστε στον Παράδεισο. Βρίσκεσθε μέσα στην Εδέμ. Έχετε δυνατότητα να επινοήσετε, να συλλάβετε, να διευρύνετε, να παράγετε, να δημιουργήσετε. Αυτός είναι ο στόχος της ζωής σας. Η χαρά! Κι αυτό είναι το μόνο ουσιώδες που μπορεί να σας κινητοποιήσει για να αλλάξετε ψυχολογία και ψυχισμό. Για να βγείτε από την ψυχοτροπική χειραγώγηση.

Η ψυχοτροπική χειραγώγηση στηρίζεται στο ότι εσείς πιστεύετε ότι η υλική σας ζωή είναι αιώνια. Στηρίζεται στο ότι συνεχίζετε να εμμένετε στην ψευδαίσθηση πως αυτό που ζείτε με το σώμα σας θα είναι για πάντα. Συνεχίζει η ψυχοτροπική χειραγώγηση να στηρίζεται στην αγαπημένη καραμέλα της ανθρωπότητας πως δεν υπάρχει θάνατος και παρ' ότι όλοι γνωρίζετε πως το βιολογικό σώμα θα εκλείψει, κανένας δεν θέλει συνειδητά να σκεφθεί τι σημαίνει αυτό. Τι αληθινά σημαίνει αυτό! Κανένας δεν θέλει συνειδητά να επιτρέψει στον αστρικό χρόνο του εαυτού του να ρεύσει μέσα του.

Χρειάζεται οι αστρικοί σας εαυτοί να κάνουν απίστευτα κόλπα για να σας πείσουν ή να σας «ψήσουν» να το σκεφτείτε, για να σας κάνουν να δείτε θετικά και ευχάριστα την απελευθέρωσή σας. Όσο είστε μέσα στην ψευδαίσθηση ότι ο γήινος χρόνος θα είναι εκεί για πάντα, και όσο αρνείσθε να συνειδητοποιήσετε πως η βιολογία σας είναι προσωρινό όχημα, θα είστε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδο και χειραγωγημένοι.

Δεν μπορείτε να φέρετε την ροή του  ανώτερού σας εαυτού όταν πιστεύετε πως αυτό που ζείτε εκεί [στη Γη] είναι το αιώνιο, και αρνείσθε να συνειδητοποιήσετε την προσωρινότητα του «οχήματος» που δημιουργήσατε, για να έχετε κάποια εμπειρία [στη Γη]. Πώς θα αισθανθείτε το μεγαλείο του δικού σας ανώτερου εαυτού; Πώς θα αισθανθείτε τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος μέσα στην βιολογία; Πώς θα πάρετε αποφάσεις και θα κάνετε επιλογές που θα φορτίσουν τις ενεργειακές σας ίνες με ασφάλεια; Πώς [άραγε]; Μόνο με τα κόλπα που κάνουν οι αστρικοί σας εαυτοί, με τις τεχνικές, που εσείς οι ίδιοι ενεργοποιείτε από αλλού, για να σας σπρώξετε και να σας ξεκουνήσετε! Μία τέτοια τεχνική είναι αυτά που ακούσατε σήμερα!

Και εξηγούμε: Είναι οι αστρικοί σας εαυτοί, οι οποίοι συμφώνησαν με μάς, ότι αυτά ήταν που χρειαζόταν σήμερα να έρθουμε να πούμε. Αυτό είναι ένα από τα κόλπα που εσείς αστρικά κάνετε. Κυττάτε τους εαυτούς σας, κυττάτε τους υπόλοιπους, βλέπετε σε ποιούς θ' απευθυνθεί ένα μήνυμα και συμφωνείτε στο τι είναι αυτό που χρειάζεται να έρθουμε για να πούμε σε σας, για να πάτε πιο κοντά σε σας, που στείλατε το μήνυμα. Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον; Και σχεδιάζετε τα κόλπα,και φροντίζετε γι' αυτούς που θα τα εκτελέσουν και είστε οι παραλήπτες τους!

Αγαπητοί μας φίλοι, είστε και η αρχή και το τέλος της δημιουργικής γραμμής, αφού είστε μέρη της Πηγής και είστε και οι ενσαρκώσεις, (οι βιολογίες), που ζουν τα σχέδια της Πηγής. Όσο πιο πολύ συμφιλιωθείτε με την απελευθερωτική ιδέα της προσωρινότητας της βιολογίας σας και όσο πιο πολύ εξοικειωθείτε με την αστρική αίσθηση του εαυτού σας, που μπορεί να προβάλλεται σε διαφορετικούς χρόνους και χώρους, που είναι πέρα από τα δεσμά της γήινης πεποίθησης του γραμμικού [χρόνου], τόσο πιο ελεύθεροι θα νοιώθετε και χαρούμενοι. Τόσο πιο πολύ θα μπορείτε να ζείτε μέσα σ' αυτήν την πραγματικότητα και να την απολαμβάνετε. Και τόσο πιο πολύ  θα είστε σ' αυτό που διαδραματίζεται, χωρίς να είστε αυτό που διαδραματίζεται.  Και όταν δεν είστε αυτό που διαδραματίζεται, τότε έχετε και την μέγιστη επίδραση σ' αυτό!

Μέχρι την επόμενη φορά ελπίζουμε να [σας] είναι πολύ πιο φιλικές οι έννοιες του χρόνου και οι χορδές του χρόνου και ευχόμαστε να μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του σχεδίου αυτής της ζωής και της παροδικότητας αυτής της εμπειρίας. Σας ευχόμαστε να μπορέσετε να ζήσετε την εμπειρία της παροδικότητας, με απόλυτη επίγνωση για την παροδικότητα. Γιατί αυτό θα αποκαταστήσει, μέσα στον νου, την καρδιά και την ψυχή σας, την πραγματικότητα στις σωστές της ισορροπίες. Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι, όλα αυτά σας ευχόμαστε να τα ζήσετε με χαρά και ειρήνη.

Και έτσι είναι.  

Ερώτηση: Το 1969, όταν για πρώτη φορά πάτησε ο άνθρωπος στο φεγγάρι, λένε ότι οι αστροναύτες φοβήθηκαν όταν είδαν διαστημόπλοια, κατασκευές και εξωγήινους. Όταν προσπάθησαν να τους φωτογραφήσουν, αυτοί εξαφανίστηκαν. Είναι αλήθεια, και αν ναι τι ήταν;

Απάντηση: Όταν οι γήινοι αστροναύτες πάτησαν στην Σελήνη, δεν έζησαν, διότι δεν εξαφανίστηκαν οι εξωγήινοι. Εξαφανίστηκαν οι αστροναύτες.  Αυτό θεωρήθηκε από την πλευρά των εξωγήινων «μη συμφωνημένη παρέμβαση» και η πρώτη αντίδραση των τριών εξωγήινων πολιτισμών, που νέμονται την Σελήνη, ήταν η εξουδετέρωση. Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ γνωστό και αυτό έγινε λίγο πριν αρχίσει η δεκαετία του 60. Περί τα τέλη του 1958 με τις αρχές του 1959.

Την επόμενη φορά που άνθρωποι πήγαν στο φεγγάρι, είχαν γίνει οι πρώτες συμφωνίες, και δεν εξαφανίστηκαν καθόλου οι εξωγήινοι, [αλλά] ίσα-ίσα που οι άνθρωποι με τους εξωγήινους κάθησαν και τα συζήτησαν. Γιατί αυτοί οι οποίοι πήγαν ήταν εξουσιοδοτημένοι να συνάψουν τις οριστικές συμφωνίες και συνθήκες. Οι τρεις πολιτισμοί που υπάρχουν πάνω στο φεγγάρι είναι οι ZetaReticuli, είναι από τον πλανήτη Maldec και από τον πλανήτη Όσιρι. Αυτοί οι τρεις πολιτισμοί έχουν εγκαταστήσει τις βάσεις τους και τις τεχνικές τους υποδομές στην Σελήνη, και είναι αυτοί οι οποίοι νέμονται και ρυθμίζουν τις ζωές της Σελήνης.

Οι συμφωνίες που έχουν γίνει ανάμεσα σ' αυτούς και την Γη, έχουν αναπροσαρμοστεί δύο φορές, αλλά όχι υπέρ των γήινων. Και ο λόγος που οι αναπροσαρμογές δεν ήταν υπέρ των γήινων ήταν γιατί οι κυβερνήσεις των γήινων δεν ήταν γήινες. Δηλαδή οι κυβερνήσεις των γήινων ήδη ανήκαν ενεργειακά στους τρεις πολιτισμούς και επομένως οι επόμενες συνθήκες που συμφωνήθηκαν ήταν συνθήκες ουσιαστικά παραχώρησης, με ελάχιστα ανταλλάγματα, που αφορούσαν κάποιους κλάδους επιστήμης και κάποιες αστείες τεχνολογικές προόδους, οι οποίες στην πραγματικότητα δημιούργησαν πολύ μεγάλα προβλήματα για την ανθρωπότητα και δεν έλυσαν προβλήματα. Φάνηκαν να λύνουν, αλλά έχουν δημιουργήσει τριπλάσιο πρόβλημα απ' αυτό το οποίο έλυσαν. Επειδή ούτως ή άλλως οι κυβερνήσεις που έκαναν τις συμφωνίες δεν ήταν γήινοι, εννοούμε ότι δεν είχαν γήινα συμφέροντα και δεν εκπροσωπούσαν το συμφέρον των γήινων, αυτό που τους ενδιέφερε είναι να δημιουργηθούν εδώ [στην Γη] οι δομές, οι ροές και οι πρακτικές που θα έφερναν την ανθρωπότητα σε μία ακόμα μεγαλύτερη ενεργειακή υποτέλεια, απέναντι στους εξουσιαστές της πραγματικότητας. Υπάρχει κάποια ερώτηση πάνω σε αυτά που ακούστηκαν; 


Ερώτηση: Ο Maldec είναι αυτός [ο πλανήτης] που έχει καταστραφεί; 

Απάντηση: Ο Maldec είναι αυτός που έχει καταστραφεί, αλλά ο οποίος δεν έχει καταστραφεί στην πραγματικότητα, δηλαδή οι κάτοικοι του Maldec μετέφεραν και έκαναν προβολή της ενέργειας του πλανήτη, δημιουργώντας έναν καινούριο πλανήτη πάνω σ' έναν άλλο πλανήτη που υπήρχε ήδη, όπου μετέφεραν όλα τα πεδία της ζωτικής ενέργειας. Αυτό είναι η πρώτη φορά που συνέβη. Δεν είχε ξαναγίνει και ήταν οι πρώτοι, οι οποίοι, σαν τεχνοκράτες και ενεργειακοί πρωτοπόροι, εφάρμοσαν την φόρμουλα που πάτε εσείς να κάνετε με την Γη τώρα. Δηλαδή ένας άλλος πλανήτης περίπου στα ίδια δεδομένα, πάνω στον οποίο μεταφέρονται οι προβολές της δημιουργικής ενέργειας και αποκτά όλα τα χαρακτηριστικά του πλανήτη από τον οποίο προέρχεσαι. Αυτή είναι η «παράλληλη Γη». 


 Ερώτηση: Ο Όσιρις είναι αυτός που είναι κοντά στην Ανδρομέδα και έχει ακουστείτελευταία;

Απάντηση: Ναι.


Ερώτηση: Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός των chemtrails, ποιοί τα αποφασίζουν, ποιοί τα εκτελούν και πώς μπορούμε να προστατευθούμε από αυτά;  

Απάντηση: Τα chemtrails, που είναι οι λωρίδες και οι σχεδιασμοί χημικών αερίων, μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, αποτελούν έναν τρόπο να περάσουν ψυχοτροπικές ενέργειες, χημικές ενέργειες, οι οποίες λειτουργούν ψυχοτροπικά μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Το πρώτο είναι ότι μειώνεται η διανοητική εγρήγορση των ατόμων. Το δεύτερο είναι ότι μειώνει την ικανότητα του ενεργειακού όντος να εισπράττει και να ζει με αίσθημα ικανοποίησης. Το τρίτο είναι ότι μπλοκάρουν τις ροές του καναλιού της διαίσθησης, στο τρίτο σας μάτι.Το τέταρτο είναι ότι περνάνε στοιχεία μέσα στην βιολογία, (στο φυσικό σώμα), τα οποία σε συγκεκριμένες βιολογίες, [οργανισμούς] που έχουν μειωμένο πρανικό φορτίο, δηλαδή που δεν έχουν επαρκές πεδίο ζωτικής ενέργειας, προκαλούν ασθένειες.

Αυτοί που το κάνουν έχουν κρίνει ότι είναι σκόπιμο να αυξηθεί ο αριθμός των ασθενειών, διότι αυτό αυξάνει τις αντιστοιχίες και τις αναλογίες υπέρ των συχνοτήτων πόνου και αδιεξόδου και κατά των συχνοτήτων της χαράς. Επομένως κάθε καινούργιος άρρωστος στην πραγματικότητα είναι άλλη μία πρόσθετη μονάδα παραγωγής ενέργειας πόνου, γιατί κάθε άρρωστος στην Γη στην πραγματικότητα δεν παράγει μόνο ο ίδιος πόνο, αλλά όλοι όσοι είναι κοντά του και γύρω του, που επηρεάζονται και έτσι δυσανάλογα βαραίνει η ζυγαριά προς την μεριά των συχνοτήτων του φόβου, του πόνου και του αδιεξόδου.

Οι αρρώστιες λοιπόν, είναι ένας μηχανισμός χειραγώγησης των αναλογιών της ενέργειας. Και έχει κριθεί σκόπιμο από αυτούς οι οποίοι το κάνουν, με έξυπνο τρόπο να μπορεί η ζυγαριά να κρατιέται στην ενεργειακή δυσαναλογία που τους εξυπηρετεί. Η τεχνολογία για τους χημικούς ψεκασμούς δεν είναι κάτι καινούργιο. Τέτοιοι ψεκασμοί (θα τους πούμε ψυχοτροπικούς γιατί επιδρούν σε όλα τα πεδία) ξεκίνησαν [να εφαρμόζονται] το 1963. Απλώς τότε ο νους σας ήταν πολύ πιο αφελής για να αντιλαμβάνεται ότι οι συννεφώδεις λωρίδες που έβλεπε στον ουρανό δεν ήταν φυσικές. Απλώς τότε η συνειδητότητα ήταν σε πολύ μικρότερη ικανότητα αναγνώρισης, αντίληψης και γνώσης.

Ήδη λοιπόν, αυτό που γινόταν από το 1962λειτουργούσε ως επιβραδυντής για τις ταχύτητες που αναπτύσσονται. Αλλά όπως πιθανότατα πλέον μπορείτε να κατανοήσετε, αυτό έγινε δεκτό γιατί αποτελούσε μέρος του γενικώτερου δυναμικού σχεδίου.

Τι μπορείτε να κάνετε; Αυτοί οι ψεκασμοί γίνονται από τους Ανουνάκι. Την τεχνολογία την έχουν δώσει οι Ανουνάκι, και παρ' ότι δεν εξυπηρετούνται μόνο τα δικά τους συμφέροντα, εν τούτοις αυτοί είναι οι κύριοι λειτουργοί του συστήματος. Δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν την τεχνική γνώση των ποσοστώσεων των συστατικών και των αερίων ώστε να έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω στην συνειδητότητα και την βιολογία.

Και άλλοι πολιτισμοί έχουν αναθέσει στους Αννουνάκι και τους έχουν εμπιστευθεί να εκτελέσουν εκείνοι αυτό το μέρος του σχεδίου που αφορά την επιβράδυνση και την [παρ]εμπόδιση της αύξησης της επίγνωσης μέσα σε κάθε άνθρωπο, δηλαδή της απελευθέρωσης του κάθε ανθρώπινου όντος.

Τι μπορείτε να κάνετε; Πρώτον, μπορείτε να είστε συνειδητοί για το τι συμβαίνει. Δεύτερον, μπορείτε να αναπτύξετε την επίγνωση ότι, για να το έχετε επιτρέψει από ένα ανώτερο επίπεδο, από τον αστρικό σας νου, πάει να πει ότι μπορείτε να το αλλάξετε ή αν αυτό σας ακούγεται πάρα πολύ (θα εξηγήσουμε τι εννοούμε με αυτό) ότι μπορείτε να λειτουργήσετε με τέτοιο τρόπο μέσα στην συνειδητότητά σας, που να μην κάνετε δεκτή την επίδραση του πεδίου αυτού μέσα στην ενεργειακή σας ανατομία.

Και θα εκπλαγείτε διότι θα ανακαλύψετε πως το τι περνά μέσα στην ενεργειακή ανατομία είναι καθαρά δικός σας λογαριασμός, ακόμα κι αν αυτό είναι χημικό αέριο. Εάν εσείς δεν επιτρέψετε το χημικό αέριο να περνά μέσα σας, το χημικό αέριο θα σας προσπεράσει και θα κινηθεί σαν να υπάρχει ένας ελαφρύς τοίχος γύρω σας και θα συνεχίσει την πορεία του. Ένας λοιπόν, απλός τρόπος να μην επιβαρυνθείτε είναι να μην επιτρέψετε την εισροή αυτών των στοιχείων μέσα σε σας.

Ο δεύτερος τρόπος, είναι να αλλάξετε αυτό το ίδιο το αέριο. Αυτό χρειάζεται την σύμπραξη και την ενεργειακή συλλειτουργία, όχι ταυτόχρονα, αλλά την ενεργειακή συλλειτουργία αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι εκφράζουν αυτή την δημιουργική πρόθεση για το σύνολο. Δηλαδή χρειάζονται αρκετά άτομα, τα οποία αρνούνται όχι μόνο την επίδραση στο πεδίο τους, αλλά την ικανότητα των χημικών αερίων να επιδρούν συνολικά πάνω στο επίπεδο της Γης.

Υπήρχε μία ταινία, στην οποία συνέβαινε ακριβώς αυτό, αλλά ίσως ακόμα δεν έχετε αναπτύξει την ευκολία να τα συσχετίζετε. Ήταν η ταινία όπου η Tinkerbell πέθαινε γιατί ο κόσμος την ξέχναγε. Εάν τους ξεχάσετε, με τον δικό σας τρόπο, εάν αρνηθείτε αυτή την λειτουργία στα χημικά αέρια, αυτά τα χημικά αέρια θα πάψουν να έχουν αυτή την λειτουργία. Ξεχάστε τους και θα πάψουν να υπάρχουν. Δηλαδή, πάψτε να πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα των χημικών αερίων και θα πάψει να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από ένα άτομο. Νομίζουμε ότι αυτό και εσείς οι ίδιοι το αντιλαμβάνεσθε: Ότι αυτό είναι μία στάση και θέση διαφόρων ατόμων, που δημιουργώντας επαρκή ενέργεια, αυτά [τα χημικά αέρια] απενεργοποιούνται. Και μπορεί να ψεκάζουν και να ψεκάζουν και να μην γίνεται τίποτα.

 Ερώτηση: Οι κυβερνήσεις το κάνουνή το [απο]δέχονται;

Απάντηση: Αυτό εκτελείται από άτομα που εργάζονται για τις κυβερνήσεις και οι κυβερνήσεις το έχουν αποδεχθεί. Οι περισσότερες κυβερνήσεις δεν γνωρίζουν το τι ακριβώς συμβαίνει, απλώς εμπιστεύονται ότι αυτοί, οι οποίοι κινούν τα νήματα, ξέρουν τι κάνουν.

Ερώτηση: Μία ερώτηση για τα θέματα του ύπνου τώρα τελευταία. Αλλαγές, κτλ [πού οφείλονται];

Απάντηση: Αλλαγές στην διάρκεια του ύπνου, αϋπνίες ή υπερβολικός ύπνος, αταξία στο πρόγραμμα ύπνου, ας το πούμε έτσι, στις συνήθειες του ύπνου σας, αυτήν την περίοδο όλα [αυτά] συσχετίζονται με τις αλλαγές των χορδών του χρόνου. Με τις αλλαγές που γίνονται στις συμπυκνώσεις του χρόνου και με τις αλλαγές στην ροή των ενεργειών του χρόνου μέσα σας. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ άβολο έως προβληματικό, αλλά να ξέρετε ότι δεν έχετε πρόβλημα ούτε νευρολογικό ούτε βιολογικό. Όμως όλη αυτή η αλλαγή των χρονοχορδών που συνδέουν την αντίληψη μέσα στην πραγματικότητα, είναι πολύ μεγάλη. Γίνεται μεν τμηματικά και ισορροπημένα, αλλά παρ' όλα αυτά μπορεί να δείτε τον εαυτό σας ή να κοιμάται πάρα πολύ ή να κοιμάται πολύ λίγο. Ίσως για κάποια διαστήματα πέσει η απόδοσή σας, δηλαδή η ζωτικότητα του πεδίου σας, και φανεί να «κάθεστε», αυτό όμως οφείλεται στις αλλαγές των χρόνων μέσα στην συνειδητότητά σας, και παρακαλούμε δείξτε μία καλωσύνη και μία ευγενική αποδοχή για την διαδικασία της απελευθέρωσής σας. Μπορείτε να ζητήσετε να γίνει πολύ πιο αργά. Δεν θα το συνιστούσαμε όμως. Διότι όσο πιο αργά γίνει, τόσο πιο πολύ ψυχικά είστε ευάλωτοι. Οι ενέργειες τρέχουν ούτως ή άλλως, επομένως σε αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο δεν μπορούμε να σας πούμε ότι έχετε την πολυτέλεια του χρόνου. Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι αλλαγές, τόσο λιγώτερο ευάλωτα είναι τα ψυχικά σας πεδία. Είναι καλύτερα να ξεβολευτείτε λίγο στον ύπνο σας και να κερδίσετε από την μείωση των ψυχικών επιθέσεων.


Ερώτηση: Αυτό έχει σχέση με όλες τις βιολογικές λειτουργίες;

Απάντηση: Ναι. Όλες οι λειτουργίες αναβαθμίζονται λόγῳ αυτής της αναπροσαρμογής.

Ερώτηση: Οι Αννουνάκι τι είναι;

Απάντηση: Θα σας παραπέμψουμε σε βιβλία, γιατί δεν θέλουμε να χρονοτριβήσουμε με αυτό.

Υπάρχει άλλη ερώτηση; άλλη μία [μόνο] αν υπάρχει.

 Ερώτηση: Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ψεκασμοί αυτή την εποχή;

Απάντηση: Πάρα πολλοί! Πολύ περισσότεροι απ' ό,τι υπάρχουν στην Αμερική. Ο λόγος είναι ότι οι ψεκασμοί ξεκίνησαν στην ήπειρο της Αμερικής και στις Η.Π.Α., και εκεί γενικά οι ταχύτητες της συνειδητότητας από την αρχή υπερτροφοδοτήθηκαν με επιβραδυντικούς παράγοντες. Οπότε τώρα δεν χρειάζονται και τόσο συχνοί ψεκασμοί. Αντίθετα, στην Ελλάδα οι ψεκασμοί είναι πάρα πολλοί. Θα μπορούσαμε, να σας πούμε ότι η ποσότητα και η συχνότητα των ψεκασμών που γίνονται στον ελλαδικό χώρο αντιστοιχεί σε ψυχική επίθεση. Είναι τόσο μεγάλη. Αλλά από την άλλη, πρέπει να σκεφθείτε πως για να γίνεται όλο αυτό και σεις να συνεχίζετε να είστε καλά, πάει να πει ότι οι ενέργειές σας είναι πολύ πιο δυνατές απ' ό,τι εκτιμάτε. Και οι ανοχές και οι αντοχές της βιολογίας σας είναι πολύ πιο υψηλές απ' ό,τι πιστεύετε. Και η συνολική διαχείριση του ενεργειακού σας πεδίου είναι πολύ καλύτερη, απ' ό,τι εσείς νομίζετε για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να βγάλετε αυτά τα συμπεράσματα από αυτά που ακούγονται σήμερα εδώ.   Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο και τον χώρο, που βρεθήκαμε μαζί.


Ερώτηση: Ποιοί μάς μίλησαν σήμερα;

Απάντηση: Κυρίως ήταν η ενέργεια των μάστερς του χρόνου η οποία μεταφέρθηκε από τον Ραφαήλ και από έναν Αρχάγγελο του Σείριου, ο οποίος ονομάζεται Ζήριων, και τον περιγράφει (ο Ραφαήλ) ως αρχάγγελο, διότι βρίσκεται [ο Ζήριων] σε ανιδιοτελή υπηρεσία προς το σύνολο. Αυτό που θα ακουστεί για να κλείσουμε είναι πως και την επόμενη φορά οι καλεσμένοι θα είναι και πάλι οι μάστερς του χρόνου, ότι πρόκειται να μιλήσουν μόνο οι μάστερς του χρόνου για κάποια πράγματα, κάποια θέματα, που αφορούν στις διαχειρίσεις της συνειδητότητας. Ας το πούμε έτσι ότι θα είναι μια διαφορετική επικοινωνία, καθώς τα ηνία θα τα αναλάβουν οι μάστερς του χρόνου.

Και σας ευχαριστούν πάρα πολύ και ο Ραφαήλ και ο Ζήριων, ο οποίος λέει ότι είναι γνωστός προσωπικά στους περισσότερους από σας, ο οποίος έχει διδάξει στην βιβλιοθήκη του Αιγαίου, και ο οποίος έχει δείξει σε πολλούς από σας (και γελάει), τους τρόπους να αποκωδικοποιείτε τις πληροφορίες και να τις περνάτε σε κρυσταλλικούς σχηματισμούς.

Σας ευχαριστούν οι μάστερς του χρόνου, [καθώς] ήταν μια απολαυστική εμπειρία και για κείνους, η  θέαση της λειτουργίας της ενέργειας μέσα στα ανθρώπινα πεδία την ώρα της επαφής. Είναι η πρώτη φορά που το παρακολούθησαν από θέσεις VIP, [ενώ] συνήθως το παρακολουθούν από δευτερεύοντα ή τριτεύοντα πεδία. Είναι η πρώτη φορά που οι ενέργειές τους ήρθαν σε άμεση επαφή και ευτυχώς όπως λένε, και έχουν πολύ χιούμορ, δεν τους κόστισε και ακριβά! (γέλια) Και σας ευχαριστούν πολύ που ήσασταν σήμερα εδώ και τους δώσατε αυτή την ευκαιρία. Ένα καλό, λένε, του να γίνεσαι μάστερ του χρόνου είναι ότι αναπτύσσεις πολύ την αίσθηση του χιούμορ. Να είστε καλά μέχρι την επόμενη φορά.


 

© 2010 Χαριτίνη Χριστάκου