Σμαραγδένιος Κύκλος


Οι κωδικοί έχουν ενεργοποιηθεί. Η ώρα είναι τώρα. Ξεκινήστε.

15 Μαίου 2010

Γιατί, αγαπητοί φίλοι, έρχεστε από πολλά διαφορετικά μέρη του σύμπαντος, με διαφορετικές νοημοσύνες καθένας από σας, καταγεγραμμένες μέσα στο DNA σας  και περνάτε από το τούνελ του σερφ για να φτάσετε στη γη. Έρχεστε από διαφορετικά σημεία του σύμπαντος φέρνοντας καθένας από σας ένα ιδιαίτερο ψυχισμό, ιδιαίτερες πληροφορίες και ιδιαίτερες δυνατότητες. Αποφασίσατε να είστε πάνω στη γη, αυτή την περίοδο, ως συστηματοθραύστες. Δηλαδή ως εκείνοι που μεταφέρουν [εσωτερικά] μία σοφία διαπλανητική και διαγαλαξιακή, πολυκοσμική, μεταφέρουν εμπειρίες από αυτόν και άλλους κόσμους, οι οποίοι θα μπαίνατε σ' αυτό το σύστημα, στην τωρινή πραγματικότητα, και θα κάνατε όλα όσα χρειάζονται για σας, ώστε να εξελιχθείτε και να ενεργοποιηθείτε μέσα στο σύστημα ώστε να φέρετε την αλλαγή.

Δεν φέρνετε την αλλαγή μόνοι σας, την φέρνετε επειδή επηρεάζετε άλλους γύρω σας. Την φέρνετε επειδή είστε αρκετοί σέρφερς του σύμπαντος που κατέβηκαν στην γη, επειδή είστε απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, αναρχικοί στην ουσία του εαυτού σας, επειδή δεν μπορείτε να ενταχθείτε σε κανένα σύστημα πέρα των συστημάτων που ταιριάζουν με την ουσία της συνειδητότητάς σας. Αυτό σας έκανε επί δεκαετίες «απροσάρμοστους» μέσα σ' ένα σύστημα που δεν λειτουργεί σε αρμονία με την δική σας συνειδητότητα. Είναι η εποχή λοιπόν που οι συστηματοθραύστες, εκείνοι που έχουν έρθει ως «πράκτορες» της 5ης διάστασης για να κάνουν την εργασία πάνω σ' αυτή την πραγματικότητα, είναι η εποχή πρώτον να θυμηθούν ποιοί είναι και δεύτερον να αγκυρώσουν την πραγματική υπόστασή τους μέσα σ' αυτή την πραγματικότητα.

Ήρθατε με αυτά τα δεδομένα προκειμένου να αποτελέσετε κρίσιμους παράγοντες για μία μεγάλη αλλαγή μέσα στην οποία ζείτε, και την οποία θα ζήσετε και την οποία ζείτε ήδη. Το θέμα είναι πως όσο ξεχνάτε ποιοι είστε, ταυτίζεστε πολύ με τον ανθρώπινο ρόλο σας. Όμως, το DNA του καθενός από σας που είστε τώρα παρόντες, και από σας που διαβάζετε ή ακούτε αυτά που λέγονται, είναι διαφορετικά κωδικοποιημένο.

Όσοι έχετε έρθει σ' αυτή την πραγματικότητα και δεν καταφέρατε να νιώσετε ότι είστε μέρος της, δεν είναι επειδή είστε ατελείς εν τη γενέσει σας, αλλά επειδή έχετε διαφορετική κωδικοποίηση μέσα στο DNA σας. Θα λέγαμε, θέλοντας να το περιγράψουμε, ότι έχετε κάποιες χρονοκάψουλες συνειδητότητας που κρατούν μέσα τους πληροφορίες και γνώσεις που είναι σημαντικές για την συνέχεια αυτής της πραγματικότητας. Λέγοντας «συστηματοθραύστες», ίσως ο νους σας πάει σε φιγούρες άλλων εποχών, σ' επαναστάτες μεγάλους που έφεραν ανατροπές...

Όμως, αγαπητοί φίλοι, εκτός από αυτές τις περιπτώσεις που όντως για τα συστήματα της Γής εκείνων των περιόδων κάποιοι ήταν συστηματοθραύστες, δηλαδή εισήγαγαν νέους τρόπους σκέψης, νέες ιδέες, νέες αξίες, εσείς οι ίδιοι είστε οι τωρινοί συστηματοθραύστες μέσα σ' ένα σύστημα που είναι πεπρωμένο του να αλλάξει. Αναρωτιέστε «πώς θα γίνει αυτό;». Ένα κομμάτι είναι αυτό που ήδη γνωρίζετε γιατί είναι το μέρος του εαυτού σας που υιοθετεί άλλους τρόπους, μεθόδους, τεχνικές. αντιλήψεις, πεποιθήσεις, και λειτουργίες μέσα στην πραγματικότητα.

Όμως, το ουσιαστικότερο και σημαντικότερο μέρος της λειτουργίας του συστηματοθραύστη είναι το απρόβλεπτό του, με την έννοια πως οι συστηματοθραύστες την ώρα της κρίσης του συστήματος, δηλαδή την ώρα που ο Χειριστής του συστήματος έχει ανάψει όλα τα κουμπάκια στο ΟΝ, κάνει ακριβώς αυτό που το σύστημα πραγματικότητας δεν έχει προβλέψει. Μιλούσατε προηγουμένως -και παρακολουθούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πραγματικά είναι κάποιος να επευφημεί και να χειροκροτεί το υψηλό σημείο που βρίσκεται η επίγνωσή σας και η συνειδητότητας ώστε πλέον κάνετε συζητήσεις πολυδιαστασιακής φύσης μεταξύ σας και το θεωρείτε πολύ φυσιολογικό. Αυτό είναι εξαιρετικό για μας να το παρακολουθούμε. Μακάρι να μπορούσατε να συναισθανθείτε το πόσο πολυδιαστασιακή είναι η αντίληψή σας...

Αγαπητοί φίλοι, ο συστηματοθραύστης είναι εκείνος που, όταν το κουμπιά είναι αναμμένα στο κόκκινο, εκείνος πατά το πράσινο. Δηλαδή κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό το σύστημα τον περιμένει να κάνει. Έχετε δίπλα σας προκλήσεις απέναντι στις οποίες καλείστε να σταθείτε. Έχετε μπροστά σας διλήμματα στα οποία καλείστε να πάρετε θέση. Ο συστηματοθραύστης γειώνει αυτό που παραμένει αγείωτο σ' ένα σύστημα. Δηλαδή σαμποτάρει το σύστημα εκ τω έσω υιοθετώντας αντίθετες τάσεις από αυτές που το σύστημα θέλει να αναπαράγει για να διατηρήσει τη λειτουργία του.

Για τη γη, η λειτουργία μέχρι τώρα είναι η λειτουργία της δύναμης, η δύναμη πάνω απ' όλα, είναι το εγώ σας - εάν ταυτίσετε τα δύο δεν πέσατε πολύ έξω... Είναι λοιπόν η ανάγκη να έχετε ή να ασκείτε δύναμη και έλεγχο όχι μόνο μέσα στην κοινωνία, αλλά και μέσα στην οικογένεια και στις μικρότερες ομάδες στις οποίες ανήκετε. Μία πολυκοσμική οντότητα, αυτό που κάνει ως συστηματοθραύστης -όταν ενεργοποιείται όπως εσείς- είναι να κάνει το αντίθετο. Να μπει στην ακριβώς αντίθετη λειτουργία:

Αντί να στηρίξει ένα σύστημα δύναμης και την διαιώνιση ενός συστήματος εξουσιασμού και ελέγχου, πρέπει να θυμηθεί τώρα τι τον έφερε στη γη. Να θυμηθεί το κύμα που τον οδήγησε να μπει στην πραγματικότητα και να θυμηθεί πολύ καλά μέσα του ποιες είναι οι τεχνικές ή θέσεις που θα αλλάξουν πρώτον την πραγματικότητα, και δεύτερον θα φέρουν μέσα του την πραγματική ενέργεια του εαυτού του.

Είναι η ώρα που πάτε να ανακτήσετε στην πράξη, και όχι στην θεωρία και στα βιβλία, την ταυτότητα σας την κοσμική. Στην κοσμική σας ταυτότητα, ο έλεγχος, η εξουσία και η δύναμη δεν είναι καν αναγεγραμμένα στα κυρίαρχα στοιχεία που σας περιγράφουν. Άλλες είναι οι αξίες που σας περιγράφουν ως κοσμικά όντα, ως πνευματικές δυνάμεις. Ακριβώς αυτές τις πνευματικές δυνάμεις, και αυτά τα χαρακτηριστικά καλείστε τώρα να θυμηθείτε, να υιοθετήσετε ως θέσεις και στάσεις. Είναι πολύ αναρχικά για το σύστημα μέσα στο οποίο ζείτε. Είναι τελείως ανατρεπτικά για το σύστημα στο οποίο ζείτε.

Κάποιος που φαίνεται να χάνει και δεν πολεμά για να διατηρήσει είναι μεγάλος επαναστάτης και αναρχικός μέσα σ' αυτό το σύστημα. Κάποιος που δεν προσπαθεί να ελέγξει, ενώ προσπαθούν να τον ελέγξουν, προκαλεί τεράστια αναταραχή μέσα σ' ένα σύστημα. Κάποιος που δεν φανατίζεται ενώ οι πάντες θέλουν να τον φανατίσουν, αποτελεί έναν ηγέτη αναρχισμού μέσα σ' ένα σύστημα φανατισμού. Οι συστηματοθραύστες που έχουμε περιγράψει είναι αυτοί που μπορούν να γειώσουν στην πράξη τις κοσμικές ενέργειες στα συστήματα που αλλάζουν. Δρουν στην πράξη διαφορετικά, αναρχικά και ανατρεπτικά σε σχέση με το αναμενόμενο. Αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορεί το σύστημα εξουσίας να υπολογίσει ή να εκτιμήσει γιατί αποτελεί υπερβατική δυνατότητα μέσα στα όντα, μία αλχημική ικανότητα της συνειδητότητας, μία συνειδησιακή διεργασία και λειτουργία που δεν μπορεί να προβλεφθεί επακριβώς.

Αυτό ακριβώς κάνει τους συστηματοθραύστες πανίσχυρους. Αυτό τους κάνει παντοδύναμους μέσα στα συστήματα. Είναι η ώρα που το κύμα ενεργοποίησης για όλους όσους έχουν αυτή την ενέργεια μπαίνει μπρος. Γύρω από τον πλανήτη σας υπάρχουν -κάποτε λέγαμε ότι η γη έχει κατακλυστεί από θεατές γύρω της- τώρα ο χώρος γύρω από την γη ασφυκτιά από τις παρουσίες. Βρίσκεστε στην τελική σκηνή του έργου, διότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την έκβαση του είναι πλέον παρόντες. Οι παίκτες έχουν πάρει τις θέσεις τους και το παιχνίδι είναι στο φόρτε του.

Αυτό σημαίνει πως όλα όσα έχετε μάθει, έχετε γνωρίσει, έχετε καταλάβει, αρχίζουν να μπαίνουν στην χρηστική τους όψη. Δηλαδή, στην χρησιμότητά τους, για το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε μέσα στην πραγματικότητα. Βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο -έχουμε ξανακάνει την ίδια παρομοίωση- οι θεατές είναι παντού γύρω, την μπάλα την παίζετε εσείς. Το πώς θα περάσετε την μπάλα από τα πόδια σας στα πόδια κάποιου άλλου είναι σε σας να το αποφασίσετε. Το εάν θα παίξετε πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είναι ήδη κερδισμένο, είναι επίσης δική σας θέση. Κοσμικά μπορούμε να σας πούμε ότι το παιχνίδι είναι ήδη κερδισμένο. Αυτό δεν το λέμε για να δημιουργήσουμε μία κατάσταση παθητικότητας σε σας σήμερα. Το λέμε για να σας θυμίσουμε ότι κάπου μέσα σας γνωρίζετε πως η προσπάθεια που έχει καταβληθεί και η εμπειρία ζωής που έχετε αποκτήσει, δεν τα κάνατε μόνο για να τη ζήσετε και να φύγετε. Τα κάνατε για να τη ζήσετε και να τη δείτε να εξελίσσεται. Μπήκατε σ' αυτό το παιχνίδι φέρνοντας ένα διαφορετικό εαυτό από την πλειοψηφία προκειμένου να ζήσετε την χαρά του ν' αποτελείτε ένα από τους παράγοντες που δημιουργούν το παιχνίδι.

Αγαπητοί φίλοι, είναι πολύ σημαντικό αυτή την ώρα όπου από παντού γύρω σας, ατομικά, κοινωνικά, πολιτικά, κρατικά, διακρατικά και διηπειρωτικά υπάρχουν απειλές, ψυχικοί εκβιασμοί και ψυχοτροπικές χειραγωγήσεις, να μην μπείτε στον ρόλο της ανθρώπινης συνειδητότητας, εννοούμε στην ταύτιση με την τρισδιάστατη συνειδητότητα.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα να θυμάστε ποιοι είστε, είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσετε -ειδικά όσοι αυτή τη στιγμή αισθάνεστε την ενέργεια να ζωντανεύει μέσα στο σώμα σας είτε είστε εδώ, είτε το διαβάζετε ή το ακούτε- ότι έχετε αυτό το διαφορετικό DNA κωδικοποιημένο μέσα σας, ότι έχετε τις χρονοκάψουλες που ανοίγουν το δυναμικό σας και σας φέρνουν σε μία τελείως διαφορετική ισορροπία μέσα στην πραγματικότητα. Δεν έχετε έρθει για να ακολουθήσετε, αλλά για να δείξετε την ανατροπή μέσα από την πράξη σας και την απλή λειτουργία και συμπεριφορά σας. Δεν έχετε έρθει για να πάρετε δάφνες, για να γίνετε κάτι ξεχωριστό από τους διπλανούς σας.

Έχετε έρθει για ναδείξετε στην πράξη της λειτουργίας της 5ης διάστασης μέσα σε μία πραγματικότητα που θα κλυδωνιστεί και άλλο, θα δοκιμαστεί και άλλο, και τώρα εσείς, ως πολυκοσμικά όντα, έχετε την πνευματική δύναμη να κρατήσετε την ενέργεια και να δείξετε πόσο εύκολα γίνεται αυτό. Επειδή όλα τα όντα στον πλανήτη έχουν πνευματική ενέργεια, επειδή όλα τα όντα είναι συνδεδεμένα με την χριστική ενέργεια - είτε το ξέρουν είτε όχι- θα εκπλαγείτε μέσα στους κλυδωνισμούς από το πόσο εύκολα θα δείτε η λειτουργία σας να γίνεται παράδειγμα μίμησης. Μην πάτε να γίνετε ιεροδιδάσκαλοι, ιεροκήρυκες. Η ανθρωπότητα δεν χρειάζεται και άλλους ιεροκήρυκες.

Η ανθρωπότητα χρειάζεται ώριμα πνευματικά όντα, που λειτουργούν με πνευματική ωριμότητα, μέσα στη καθημερινότητα χωρίς παράτες ή μπάντες. Δεν αποφασίσατε να ταξιδέψετε πάνω στο σερφ για να δοξαστείτε. Εάν θέλετε, περιμένετε να εισπράξετε τη δόξα της λειτουργίας σας μέσα από μία συλλογική νίκη, μέσα από μία συλλογική υπέρβαση, μέσα από μία μελλοντική εικόνα της ανθρωπότητας που είναι σε αδελφοσύνη και ειρήνη. Αυτή θα είναι η δόξα σας. Θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιδίωξη από την επιδίωξη της οποιασδήποτε ατομικής δόξας για τον καθένα σας.

Είπαμε πως η χρονιά που έρχεται σας ανοίγει στην ομαδική συνειδητότητα και είναι η ώρα της πράξης. Μέσα στην ομαδική συνειδητότητα, στη συλλογική συνειδητότητα, καλείστε -όπως έχουμε ξαναπεί- να μην θέλετε να έχετε την θέση ενός αρχηγού. Η ανθρωπότητα δεν χρειάζεται άλλους αρχηγούς. Η ανθρωπότητα χρειάζεται την αδελφοσύνη της, χρειάζεται ίσους ανθρώπους, χρειάζεται ίσες πνευματικές παρουσίες. Χρειάζεται μία συλλογική συνέργεια, μία συνοχή ως φυλή, ως πνεύμα, και ως ψυχή.

Η εικόνα του πλανήτη είναι ασύλληπτη. Όσο και να θέλουμε να την περιγράψουμε, δεν είναι εύκολο. Το να πούμε ότι όλος ο χώρος γύρω από τη γη σε τεράστια απόσταση υπάρχει απίστευτος συνωστισμός από όλων των ειδών τα πολυκοσμικά όντα που μπορείτε να φανταστείτε, δεν λέει και πολλά πράγματα. Προσπαθήστε να σκεφθείτε ότι ζείτε ήδη σε πεδίο ενέργειας όπου συνυπάρχουν όλες οι άλλες ποιότητες και νοημοσύνες.

Οι αρχάγγελοι, που αποτελούν λειτουργούς της εκτέλεσης του θεϊκού σχεδίου όπως αυτό εξελίσσεται πάνω στην ανθρωπότητα, έχουν θέσεις τροχονόμων για τη ροή της ενέργειας. Το τι επιτρέπεται και τι όχι να περάσει στην ανθρωπότητα ως ενέργεια περνά από θεώρηση και αναθεώρηση και αλλαγή σχεδόν κάθε είκοσι μέρες. Για μας αυτό είναι μία συνεχής κατάσταση αναθεώρησης και αλλαγής. Υπάρχει μία συνεχής ανακατάταξη στο τώρα. Εάν βλέπατε τι συμβαίνει με τις ενέργειες, θα σας φαινόταν απίστευτο ότι εσείς είστε ένας από αυτούς που είναι μέσα σ' αυτή την κατάσταση και λειτουργεί και σκέφτεται με μεγαλύτερη διαύγεια, περισσότερη αποτελεσματικότητα σκέψης, πιο ουσιαστικά. Και όμως, αυτή είναι η πολυκοσμική πραγματικότητα της γης τώρα.

Οι ορδές των καλών και των κακών έχουν κάνει την επέλαση τους. Όλα είναι στο τραπέζι και όλα παίζονται και όλα συσχετίζονται. Οι καθοριστικοί παράγοντες είναι οι φορείς, και οι φορείς είστε εσείς. Οι φορείς των ενεργειών. Πόσο χώρο θα δώσετε, σε ποιες συχνότητες, σε ποιες ποιότητες. Τι αξίες θα υιοθετήσετε, με ποιες θα λειτουργήσετε. Εσείς είστε οι φορείς του λειτουργικού συστήματος της πραγματικότητας.

Σήμερα είναι μαζί σας κάποιοι που έχουν λειτουργήσει ως συστηματοθραύστες, σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα, σε παλαιότερες εποχές. Είναι μαζί μας γιατί βοηθούν όλη την ενέργεια του δικού σας DNA να αφυπνιστεί στο τώρα της δυναμικής των πραγμάτων. Θα είναι μαζί και με σας που θα το διαβάσετε αυτό ή θα το ακούσετε αυτό σε άλλη ώρα, και θα κάνουν ακριβώς το ίδιο και με σας. Και δεν θα συμβεί μόνο μέσω αυτής της επικοινωνίας. Είναι η ώρα που το κεντρικό σύστημα του Ωρίωνα πυροδότησε και πυροδοτεί την πολυκοσμική ταυτότητα του κάθε συστηματοθραύστη.

Θα ανακαλύψετε έκπληκτοι πως είστε φτιαγμένοι για υπερβάσεις του εγώ σας. Θ' ανακαλύψετε έκπληκτοι πως είστε όντα που έκρυβαν μέσα στις αποθήκες του ψυχισμού τους τεράστιες ποσότητες μεγαλοψυχίας και ασφάλειας. Θ' ανακαλύψετε στην πράξη ότι είστε όντα πολύ υψηλότερων προσδοκιών από αυτές που οι ίδιοι είχατε. Οι συστηματοθραύστες από το παρελθόν της ανθρωπότητας -που είναι μαζί μας σήμερα -μέσω της δικής τους τεχνικής ενεργοποιούν τις κάψουλες αυτών των πληροφοριών μέσα στο DNA σας. Θα μπορούσατε να το περιγράψετε ως ενεργοποίηση της 3ης, 4ης και 5ης ίνας του DNA σας. Πάντως, είναι μία πολύ συγκεκριμένη ενεργοποίηση που αφορά το ψυχικό εύρος και τις ψυχικές πληροφορίες που μεταφέρετε.

Αυτή η ενεργοποίηση στο DNA σας δίνει μία πολύ μεγαλύτερη αίσθηση του εαυτού σας στην τωρινή σας πραγματικότητα. Αρχίζετε και νιώθετε μεγαλύτεροι από την πραγματικότητα, και είστε και αισθάνεστε ότι έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να την διαχειριστείτε, αρχίζετε να νιώθετε ότι δεν βρίσκεστε μπροστά σε κάτι πολύπλοκο, αρχίζετε να βλέπετε τα μεγέθη πολύ διαφορετικά απ' ότι μέχρι τώρα, αρχίζετε να έχετε την αίσθηση πως ό,τι κι αν συμβεί, είστε εφοδιασμένοι με κάτι παραπάνω απ' αυτή που σας κάνει εύκολα να καταλαβαίνετε το παιχνίδι της και να το χειρίζεστε. Εν ολίγοις, ο λόγος και η ουσία της ενέργειας που φέρατε αρχίζει τώρα να γίνεται εμφανής.

Είπαμε πολύ παλαιότερα πως εξελίσσεται μία ειρηνική επανάσταση και πως υπάρχουν πολλοί ειρηνικοί επαναστάτες. Αυτοί είναι οι συστηματοθραύστες. Αυτοί τώρα ενεργοποιούνται μέσα από το κεντρικό συμβούλιο του Ωρίωνα,  -μπορεί τώρα να μην θυμάστε, αλλά από εκεί πήρατε την έγκριση, την άδεια να είστε ένας από τους συστηματοθραύστες σ' αυτή την πραγματικότητα. Ο Κρύων κάποτε είχε πει πως περιμένατε σε ουρά. Δεν είχε πει σε ποια ουρά περιμένατε για να έρθετε, αλλά ήταν σ' αυτήν την ουρά στο συμβούλιο του Ωρίωνα.

Περιμένατε πολύ ανυπόμονα να είστε εσείς εκείνοι που θα πάρουν την εντολή και την άδεια να ζήσουν αυτή την περίοδο ως συστηματοθραύστες και να αποτελέσουν μέρος της αλλαγής του συστήματος. Όχι μόνο περιμένατε, όχι απλώς «δωροδοκήσατε» άλλους για να φύγουν από τη μέση, όχι απλώς κάνατε ό,τι κόλπα ξέρατε για να είστε εσείς αυτή τη στιγμή εδώ, αλλά χρησιμοποιήσατε και όλους τους γνωστούς σας για να συνηγορήσουν υπέρ της δικής σας θέσης.

Στο κεντρικό συμβούλιο του Ωρίωνα τώρα υπάρχει μεγάλη ενεργοποίηση, αντίστοιχη με της Γης. Φαίνεται μόνο το «κακό» γύρω σας, η 4η διάσταση, να έχει ενεργοποιηθεί μέσα από χειραγώγηση. Φαίνεται μόνο οι «αρνητικές» δυνάμεις, που δεν θέλουν να αλλάξουν και να εξελιχθούν τα πράγματα να είναι παρούσες. Αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Υπάρχει εξίσου ισχυρή ενεργοποίηση στις δυνάμεις που θέλουν την εξέλιξη και τα πράγματα να αλλάξουν, που θέλουν να φυσήξει φρέσκο αεράκι μέσα στην ανθρωπότητα. Απλώς οι δυνάμεις αυτές δεν πρόκειται να βγουν ούτε έχουν θέση σε καμία βουλή ή οικονομικό σύστημα της γης. Είναι ειρηνικές δυνάμεις. Αυτές φέρνουν όχι μόνο σ' αυτό το σύστημα, αλλά και σε πολλά άλλα συστήματα την αλλαγή.

 Μέσα στο κεντρικό συμβούλιο του Ωρίωνα, που είναι όλοι οι καλοί σας φίλοι και γνωστοί, όλοι όσοι πνευματικά βοηθούν την γη και την ανθρωπότητα και την εξέλιξή σας, υπάρχει μία πυρετώδης ατμόσφαιρα για όλα όσα συντρέχουν στην γη και παράλληλα και αλλού. Μην φανταστείτε ότι είναι μία ενορχήστρωση όπου η μπάντα παίζει μόνο για τη γη. Αυτή είναι μία τεράστια ενορχήστρωση της γαλαξιακής ενέργειας, επομένως αφορά τεράστιο μέρος της συμπαντικής ενέργειας.

Οι φίλοι σας, οι πνευματικοί σας σύντροφοι που είναι παρόντες στο συμβούλιο του Ωρίωνα, φροντίζουν ώστε οι ποσοστώσεις των δυνάμεων να παραμένουν στα συμφωνηθέντα και σ' αυτά που είναι κατάλληλα εξελικτικά για την ανθρωπότητα. Μην φοβάστε ότι δεν υπάρχει κανένας στο σύμπαν για να ασχοληθεί με τη γη και πως τα πράγματα ακολουθούν τυχαία σειρά, λες και ο γαλαξίας, το σύμπαν και η γη είναι έρμαια της βούλησης κάποιων καλών χειραγωγών. Αγαπητοί φίλοι, όσο ενεργοποιείστε εσείς, τόσο περισσότερο χώρο δίνετε στην ενέργεια αυτών που πνευματικά θέλουν μαζί με σας την εξέλιξη και την αλλαγή, να μπορούν να στηρίζουν αυτό το μέρος της ψυχικής ενέργειας όχι μόνο σε σας αλλά και σε αυτούς που θα τους θεωρούσατε «αντίπαλους» μέσα σ' αυτά που εξελίσσονται.

Η γη αυτή την περίοδο είναι σταθερά συνδεδεμένη, συντονισμένη, συγχρονισμένη με τις ενέργειες του Ωρίωνα. Είναι σαν ένα τεράστιο χέρι να έχει βγει από το κέντρο του Ωρίωνα, που έχει γραπώσει την γη και κοντρολάρει όχι παρεμβατικά αλλά με ισορροπία και καταλληλότητα όλες τις ενέργειες που παίζουν τώρα πάνω στη γη. Και για σας ατομικά και για τη γη συλλογικά.

Ας το πούμε έτσι λοιπόν: το κέντρο του Ωρίωνα τώρα αποτελεί το χέρι του Θεού που εποπτεύει, ρυθμίζει, συντονίζει όλα όσα συμβαίνουν και διαδραματίζονται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τίποτα δεν έχει μείνει στην τύχη και επομένως δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε, ούτε να νιώθετε ότι είναι άγνωστα τα πράγματα. Είναι άγνωστα για τη λογική σας. Όμως, το χέρι του Θεού και η ευφυΐα του Κεντρικού Ήλιου είναι παρόντα στη γη, και αυτό εξασφαλίζει τη συγχρονικότητα και την καταλληλότητα των όσων συμβαίνουν.

Σας συνιστούμε να ξαναδιαβάσετε τους Κομιστές της Αυγής. Είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να το κάνετε αυτό μέσα στη συνειδητότητά σας. Να μελετήσετε αυτή τη φορά τις πληροφορίες μέσα στο κείμενο γιατί είναι η κατάλληλη ώρα για να αποκωδικοποιηθούν και άλλα πράγματα μέσα στη συνειδητότητά σας. Οι Κομιστές της Αυγής είναι το εγχειρίδιο που κυκλοφορεί σε πάρα πολλά μέρη μέσα στο γαλαξιακό σύστημα. Είναι  το εγχειρίδιο του συστηματοθραύστη. Και είναι ένα εγχειρίδιο που με μερικές παραλλαγές προσαρμόζεται σε διαφορετικές πραγματικότητες και κυκλοφορεί σε όλες τις κεντρικές βιβλιοθήκες του γαλαξία και του σύμπαντος.

Είναι η ώρα να επιστρέψετε στο βασικό σας εγχειρίδιο. Είναι η ώρα να εμποτίσετε τη συνειδητότητά σας με την πολυδιαστασιακή αντίληψη του εαυτού σας. Είναι η ώρα να επιτρέψετε αυτό που αληθινά είστε, ένας ειρηνικός αναρχικός επαναστάτης, να μπορέσετε να το ζήσετε ειρηνικά μέσα στον εαυτό σας. Είναι η ώρα να πάρετε τον καρπό της παρουσίας σας. Είναι η ώρα να χαρείτε την ζωή σας πάνω στη γη. Δεν είναι η χαρά για τη ζωή που θα έρθει ή που εσείς θα περιμένατε. Η χαρά της ζωής έρχεται σε σας μέσα από την χρησιμότητα της παρουσίας και της ίδιας της ζωής σας. Τώρα θ' αρχίσετε να νιώθετε την χαρά της ζωής που ζείτε.

Αγαπητοί φίλοι, από το Κέντρο του Ωρίωνα προς καθένα από σας που βλέπετε, ακούτε, διαβάζετε   αυτή την επικοινωνία, υπάρχει ένα μήνυμα:

«Οι κωδικοί έχουν ενεργοποιηθεί. Η ώρα είναι τώρα. Ξεκινήστε».

 Είμαστε ανοικτοί για ό,τι ερωτήσεις έχετε να θέσετε...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΕ:

Ποιοι μιλούν σήμερα;    

 Α: Είναι ο Αρχ. Ραφαήλ, με τον σμαραγδένιο κύκλο και μαζί με τους ιστορικούς συστηματοθραύστες της γης, οι οποίοι έρχονται από διαφορετικά συστήματα και ανήκουν σε διαφορετικούς πλανήτες. Δεν είναι εντεταγμένοι σε ένα πλανητικό σύστημα. Όλοι αυτοί που είναι κοσμικοί συστηματοθραύστες υπάγονται ψυχικά και συντονίζονται ψυχικά από το κέντρο του Ωρίωνα. Αυτοί αποτελούν τους πράκτορες του Κέντρου του Ωρίωνα για αυτό το γαλαξιακό σύστημα. Αυτοί είναι όντα εντεταλμένα σε ειδικές υπηρεσίες, με ειδικές αποστολές και ειδικές εμπειρίες.

Ε: Έχουν να πουν κάτι για την ενεργειακή κρούση;

Α: η οπτική που θα ακούσετε είναι η οπτική όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς από τον Σμαραγδένιο Κύκλο. Δεν εκφράζουμε την ενέργεια του Ωρίωνα, η οποία ούτως ή άλλως δεν μπορεί να μεταφερθεί ως οπτική διότι θα δημιουργούσε απίστευτη σύγχυση μέσα στο νου της ανθρωπότητας. Επομένως με ένα τρόπο κατανοητό θα μεταφέρουμε την δική μας οπτική. Δεν συνέβη κάτι τόσο καταιγιστικό. Δεν συνέβη κάτι τόσο συγκλονιστικό. Άνοιξαν διάφορες δίοδοι ενέργειας, που όμως τους τελευταίους δέκα έντεκα μήνες ανοίγουν συνεχώς. Για την δική σας αντίληψη, η ιδιαιτερότητα που είχε ήταν η διαχείριση χειραγωγικών ενεργειών που έπαιξαν ιδιαίτερα πριν από εκείνη την ημέρα και θα παίξουν και στη συνέχεια. Κυρίως ήταν θέμα διαχείρισης από την ανθρωπότητα μίας παράξενης ροής και ήταν καθοριστικό το πώς θα διαχειριζόσασταν αυτή τη ροή. Συμπαντικές, κοσμικές ροές, που βοηθούν την δημιουργική εξέλιξη, είναι συνεχείς όλο αυτό το διάστημα και θα συνεχίσουν και άλλο. Μην περιμένετε ότι θα γίνει ένα γεγονός γιατί είναι συνεχώς γεγονότα ενεργειακά που συμβαίνουν. Είναι σαν να βρίσκεστε σ' ένα βαρέλι που είναι η γη και συνεχώς ανοίγουν τρύπες και περνά περισσότερος αέρας μέσα στο βαρέλι. Δεν θα ήταν και πρακτικό να περιμένετε με κλειστό το βαρέλι να ανοίξει μία τρύπα και το βαρέλι σπάει καλύτερα όταν ανοίξουν πολλές τρύπες και έτσι σπάσει η συνοχή του. Ο λόγος που οι ροές μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο και ανοίγουν μία νέα τρύπα είναι γιατί έτσι αποδυναμώνεται η συνοχή του βαρελιού. Θα έρθει η στιγμή που με μία απλή γροθιά το βαρέλι θα διαλυθεί.

Ε: Όλα όσα αναφέρθηκαν για την ελληνική πραγματικότητα ισχύουν ακριβώς ή υπάρχει κάτι άλλο που ισχύει για την ελληνική πραγματικότητα;

Α: υπάρχουν και διαφορετικά πράγματα που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα και την κάνουν ιδιάζουσα. Δεν θα πούμε πολλά γι' αυτό γιατί ήδη έχουμε πει πολύ σημαντικά πράγματα για τον ρόλο που διαδραματίζει ο συγκεκριμένος γεωγραφικός χώρος για τον ρου των ενεργειών της γης. Έχουμε πει πως όταν σ' αυτόν τον χώρο ρέουν ελεύθερες οι ενέργειες, αυτό βοηθά όλο το δικτύωμα της γης, έχουμε πει πως είναι ο χώρος που πρώτος υλοποιήθηκε από όλο το γήινο πεδίο. Έχουμε πει ότι είναι χώρος γείωσης των πρωταρχικών ενεργειών της αντίθεσης, και επομένως πρέπει εσείς σήμερα να το κατανοήσετε ακόμα καλύτερα το γιατί από όλα τα σημεία του πλανήτη, με όλα τα χιλιάδες προβλήματα, αυτός ο συγκεκριμένος γεωγραφικός χώρος φαίνεται να είναι το μήλο της έριδος ή το μεγάλο πρόβλημα.

Το ουσιαστικό κομμάτι είναι η δική σας διαχείριση με βάση τις πληροφορίες που έχουν δοθεί γι' αυτό το γεωγραφικό χώρο. Θα φαινόταν πολύ της διτότητας να πούμε πως, για όλους όσους βρίσκονται σ' αυτό το γεωγραφικό χώρο, το σύμπαν έχει υψηλότερες απαιτήσεις. Όμως, αυτό εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την αλήθεια, με την έννοια πως όταν ανεβήκατε στο σερφ και μπήκατε στο παιχνίδι με την ειδικότητα του συστηματοθραύστη, είτε του δασκάλου-συστηματοθραύστη, είτε του θεραπευτή-συστηματοθραύστη, είτε του συγγραφέα-συστηματοθραύση, είτε του γιατρού-συστηματοθραύστη, είτε του οποιουδήποτε εργαζόμενου-συστηματοθραύστη, γνωρίζατε ότι στον συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο θα είχατε την τιμή, την ευκαιρία και την πρόκληση να αναλάβετε υψηλότερη διαχείριση. Είναι λοιπόν μία προσδοκία μέσα στην ψυχή και τον ψυχισμό σας το να σταθείτε αντάξιοι αυτής της ψυχικής σας προσδοκίας, να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σ' αυτό που ψυχικά είναι η εκπλήρωσή σας, στο να κρατήσετε το φως μέσα σας, την ισορροπία, την ουδετερότητα και την αγάπη μαζί με τη δύναμη και την σοφία, ώστε να μπορέσουν αυτά να ρεύσουν μέσα στο δικτύωμα της γης με ισορροπία για άλλους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σας κάνει να αισθανθείτε διαφορετικοί ή ανώτεροι από τους υπολοίπους.

Εάν έχετε να συναισθανθείτε κάτι μέσα σ' αυτό είναι η σημαντικότητά του και το πόσο αυτό σας φέρνει εσάς σε βαθύτερη αναγκαιότητα να ανταποκριθείτε στην Χριστική ενέργεια και στην Χριστική συνειδητότητα και σε μία πολυδιαστασιακή διαχείριση.

Δεν είναι τυχαίο, ότι εάν ζούσαν οι πρόγονοί σας, που αρκετοί από αυτούς είναι σήμερα εδώ ως παλαιότεροι συστηματοθραύστες, θα σας παρότρυναν να σταθείτε αντάξιοι του πνευματικού τους μεγαλείου και της τόλμης τους. Δεν είναι τυχαίο πως, εάν μπορούσατε να ακούσετε τους άλλους συστηματοθραύστες που είναι πνευματικά παρόντες εδώ σήμερα, θα σας έλεγαν ότι ως Έλληνες έχετε το «τρελό» γονίδιο του συστηματοθραύστη, εκείνου που συμμαχεί με την αλήθεια ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους, που συμμαχεί με την ουσιαστική δικαιοσύνη ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους,  που συμμαχεί με την ακεραιότητα ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους,  που βάζει το συμφέρον του συνόλου πάνω από το ατομικό συμφέρον του. Έχετε όλοι αυτό το «τρελό» γονίδιο του συστηματοθραύστη. Και υπάρχουν πάρα πολλοί συστηματοθραύστες που έχουν επιλέξει πολύ συγκεκριμένα να ενσαρκωθούν μέσα σ' αυτό το χώρο ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν πλήρως τις ψυχικές τους ικανότητες, να έρθουν σε αυτοπραγμάτωση και μέσω αυτής να υπηρετήσουν μία μεγάλη αλλαγή και ένα μεγάλο αριθμό όντων.

Στην πραγματικότητα αυτή η αλλαγή δεν αφορά καν μόνο τα ανθρώπινα όντα. Αφορά μία τεράστια γαλαξιακή αλλαγή, στο επίπεδο της γαλαξιακής συχνότητας συνειδητότητας. Αυτό σας έκανε να είστε τόσο «ερεθισμένοι» υπαρξιακά ώστε να θέλετε να είστε μέρος αυτού του παιχνιδιού. Κυρίως είναι τα γαλαξιακά κομμάτια που αλλάζουν μέσα από την αλλαγή της συνειδητότητας, τα οποία είναι και τα κομμάτια που αστρικά σας κάνουν να βλέπετε την ζωή στην γη ως μία αληθινά ασύλληπτου μεγέθους και εύρους εμπειρία ζωής και πνευματικά και ψυχικά και αστρικά.

 Δεν ρωτάτε, αλλά θα σας απαντήσουμε εμείς γιατί από κάπου «τσιμπήσαμε» την ερώτηση:

Α: Η βιβλιοθήκη που υπάρχει στο Αιγαίο έχει πολύ συγκεκριμένη δομή, σας θυμίζει το Δένδρο της Ζωής. Για λόγους απλούστευσης φανταστείτε την ως ένα μάτι που διατρέχει κάθετα το Αιγαίο. Η βιβλιοθήκη αυτή είναι η βιβλιοθήκη της γης που υπήρχε, η οποία είναι συνδεδεμένη με τις άλλες 11 βιβλιοθήκες μέσα στο σύμπαν. Έχει συνηχήσεις και συντονισμούς με πολλές άλλες βιβλιοθήκες μικρότερες πάνω στο ενεργειακό δικτύωμα της γης, αλλά αποτελεί τον κυρίως κορμό.

Δεν είναι φυσικά τυχαία η τοποθέτηση του σχηματισμού στο συγκεκριμένο σημείο, δεν είναι τυχαίο ότι μιλάμε γι' αυτό εδώ και χρόνια, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ τα πράγματα φτάνουν πάντα στα όρια του καλού και του κακού, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ υπάρχουν συνεχώς συγκρούσεις και διχόνοιες. Δεν είναι εδώ ότι τα μερίδια του σύμπαντος φαίνονται να είναι όλα στο φουλ τους. Σε σχέση με την βιβλιοθήκη, που είναι κοσμικά κρυσταλλική, η οποία ενεργοποιείται, ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας της συνδέεται με όσους έχουν το γονίδιο του συστηματοθραύστη πάνω στη γη. Γι' αυτό και γίνεται αυτή τη ενεργοποίηση από το κέντρο του Ωρίωνα γιατί είναι μία αντισταθμιστική ενέργεια πάνω στην ενέργεια ελέγχου των πληροφοριών της βιβλιοθήκης.

Η ενεργοποίηση των συστηματοθραυστών θα γινόταν λίγο αργότερα χρονικά, στο 2011. Ο λόγος που ενεργοποιούνται τα DNA τους νωρίτερα είναι γιατί αποτελεί εξισορροπητική ενέργεια από το Κεντρικό Συμβούλιο προκειμένου να διατηρηθούν ίσες οι δυνατότητες εξελικτικά πάνω στη γη, ώστε να παιχτεί το παιχνίδι ισορροπημένα με δίκαιες ευκαιρίες προς όλες τις πλευρές. Η ενεργοποίηση της βιβλιοθήκης κρίνεται γαλαξιακά ως κρίσιμη, και γι' αυτό δίνεται η δυνατότητα στους συστηματοθραύστες να ενεργοποιηθούν νωρίτερα από τους αρχικά ορισμένους χρόνους. Καθώς αυτή η ενεργοποίηση γίνεται μέσα στο ενεργειακό σύστημα των συστηματοθραύστων, αυτό δυναμώνει την σύνδεση με την βιβλιοθήκη και διασφαλίζει τις πληροφορίες της βιβλιοθήκης ότι θα διασωθούν και θα ενεργοποιηθούν μέχρι και το 2012.

Απαντάμε σε μία άλλη ερώτηση που τίθεται από κάποιον άλλο εδώ μέσα:

 Α: Η Ακρόπολη παίζει ένα ρόλο. Η ενέργεια της Ακρόπολης δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ήταν στο παρελθόν. Εντούτοις, ακόμα και σήμερα, παρότι το πεδίο της είναι πολύ διαφοροποιημένο, λειτουργεί μαζί τους Δελφούς, το Δίον και τον ναό της Σαμοθράκης, και κάποιους ναούς στη Μέση Ανατολή, λειτουργούν ως άγκυρες-τμήματα που κρατούν την ενέργεια της κεντρικής βιβλιοθήκης του Αιγαίου σε ισορροπία. Είναι ως φύλακες που κρατούν το πλοίο έτσι ώστε να μην  μετακινηθεί προς την μία ή την άλλη πλευρά.

Α: Οι ιεροί χώροι .... οι ιεροί χώροι στην Ελλάδα -έχετε πολλές απορίες, ελπίζουμε να μπορέσουμε να προλάβουμε να απαντήσουμε σε όλες αυτές - κάποιοι αλλάζουν καθοριστικά ενέργεια και συχνότητα... κάποιοι περνάνε στον έλεγχο των οντοτήτων που ασκούν δύναμη και εξουσία, και κάποιοι που είχαν μέτριες ενέργειες αρχίζουν και αλλάζουν συχνότητες και ουσιαστικά είναι σαν να μετατίθενται και να γίνονται χώροι γείωσης των ενεργειών εξέλιξης. Υπάρχει μία ενεργειακή μοιρασιά, ανακατάταξη και αποσταθεροποιήσεις ενεργειών που συμβαίνουν στον ευρύτερο ενεργειακό χώρο της Ελλάδας και στα παράλια της Μικράς Ασίας. Αυτό δεν είναι κακό. Θα συμβούν και άλλες με διάφορους τόπους δύναμης μέσα στον Ελλαδικό χώρο γιατί αυτό εξυπηρετεί την αλλαγή των ενεργειακών σχεδιασμών και συσχετισμών πάνω στη γη. Είναι ο χώρος που θα υποστεί τις μεγαλύτερες ενεργειακές αλλαγές καθώς η αλλαγή στις ροές του είναι καθοριστική για το υπόλοιπο ενεργειακό δικτύωμα και τη ροή του.Α: Τι έχετε να προσδοκάτε... έχετε να προσδοκάτε αφορμές και ευκαιρίες να εκδηλώσετε το μεγαλείο του εαυτού σας, αφορμές και ευκαιρίες να εκδηλώσετε το μεγαλείο της ψυχικής σας υπόστασης. Έχετε να προσδοκάτε αφορμές και ευκαιρίες να εκδηλώσετε την δημιουργικότητάς σας, με τρόπους που τιμούν εσάς και εμπνέουν άλλους. Έχετε να περιμένετε κι άλλες ανατροπές.. έχετε να περιμένετε και άλλες αλλαγές... το δεύτερο μεγάλο γεγονός δεν έχει συμβεί ακόμα... θα συμβεί όμως μέσα στην χρονιά που διανύετε... Έχετε να περιμένετε ερεθίσματα που θα κάνουν την καρδιά σας να κλάψει και έτσι θα βγάλουν το νέκταρ της καρδιάς σας για να το προσφέρετε σε άλλους.  Έχετε να περιμένετε μεγάλα άλματα στον τρόπο σκέψης σας. Έχετε να περιμένετε ευκαιρίες και αφορμές μεγάλης ανατροπής των δεδομένων του νου σας ως προς τις αξίες σας. Έχετε να περιμένετε εκπλήξεις ειδικά από την Αμερική που θα γίνουν εξαιρετικές ανατροπές, τελείως απρόβλεπτες, τελείως απίστευτες. Έχετε να περιμένετε μία πολύ μεγάλη εξέλιξη στην Ευρώπη. Έχετε να περιμένετε μέσα σ' αυτή τη χρονιά μεγάλες ανατροπές μέσα στο πολιτικό σας σύστημα. Έχετε να περιμένετε ευκαιρίες και αφορμές να δείξετε στην ουσία τι σημαίνει να είσαι ένα ανθρώπινο πνευματικό όν. Έχετε να περιμένετε ευκαιρίες εσείς οι ίδιοι να ενεργοποιήσετε το πνευματικό σας δυναμικό μεταδίδοντας την αλήθεια σας σε άλλους, χωρίς να την κηρύττετε. Έχετε να περιμένετε περισσότερες στιγμές αδελφοσύνης και αγάπης με άλλους ανθρώπους. Έχετε να περιμένετε εκπλήξεις μέσα σε ομάδες και μικρά γκρουπ της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης. Έχετε να περιμένετε τεράστια ανοίγματα ψυχικών επιγνώσεων. Έχετε να περιμένετε υπέροχες υπερβάσεις του εαυτού σας. Έχετε να περιμένετε μία καινούργια αποκωδικοποίηση των αριθμών και της σημασίας τους. Έχετε να περιμένετε μία ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή της αξίας του χρόνου σας, της μέρας και της ώρας σας. Έχετε να περιμένετε μία τεράστια απελευθέρωση από το ημερολόγιο που ακόμα κρατάτε. Έχετε να περιμένετε μία τεράστια αλλαγή στο εκπαιδευτικό σας σύστημα που θα ξεκινήσει μέσα σ' αυτή τη χρονιά. Και έχετε να περιμένετε και άλλα πολλά. Ζείτε σε μία ιστορική φάση, ιστορική περίοδο και κοσμική συγκυρία τέτοια που όσα «κοσμικά λαδώματα» κι αν κάνατε κοσμικά, τα άξιζε. Όσα μέσα κι αν χρησιμοποιήσατε σίγουρα ήταν αντάξια αυτού που θέλατε να ζήσετε. Και σας λέμε πολύ ειλικρινά πως, αν όλοι αυτοί που μιλούν σήμερα, που είναι εδώ σήμερα, είχαν τις δικές σας εμπειρίες, θα είχαν κάνει τις ίδιες «δωροδοκίες, λαδώματα και γνωριμίες» προκειμένου να είναι στη θέση σας. Αυτό που εξελίσσεται στο ηλιακό σας σύστημα, στο γαλαξιακό σας σύστημα και στο ευρύτερο σύμπαν είναι εξαιρετικό.

Και παρότι εσείς μπορεί να νιώθετε ότι το στερείστε, στην πραγματικότητα είστε οι μόνοι που το ζείτε από «πρώτο χέρι», το ζείτε στην μέγιστη συμπύκνωση και γι' αυτό το ζείτε σε όλα τα υπόλοιπα πεδία. Είστε οι μόνοι που έχετε τέτοια θέση, τέτοια ευκαιρία και τέτοια δυνατότητα, και γι' αυτό χρειάστηκαν οι «γνωριμίες» σας για να είστε εκεί. Και θα θυμηθείτε πολύ τα λόγια που ακούσατε σήμερα, όπως άλλα λόγια που έχουμε πει άλλες φορές, όταν θα βγείτε από την πραγματικότητα εκεί και θα μας συναντήσετε πρόσωπο με πρόσωπο και τότε θα ανακληθούν όλα όσα συνέβησαν όσο ήσασταν μέσα στο βιολογικό σώμα και θα δείτε το ασύλληπτο που ζήσατε χωρίς να γίνεται αυτό απόλυτα συνειδητά. Αυτό δεν θα αντιστοιχεί σε ένα ή δύο παράσημα, αλλά σε μία τεράστια λάμψη μέσα στο πεδίο σας, πολύ υψηλής πνευματικής ποιότητας.

Πολλοί από σας θα εκπλαγείτε με αυτό που θα ακούσετε τώρα: πολλοί από σας μετά από την εμπειρία αυτή στη γη, βγαίνοντας και συναντώντας τις επιτροπές υποδοχής και εμάς, θα φέρετε τόσο υψηλή συχνότητα στο πεδίο σας που θα αποφασίσετε να ενωθείτε με τη Πηγή και δεν θα προχωρήσετε σε καμία επόμενη ενσάρκωση.

 Και μέχρι την επόμενη φορά, αγαπητοί φίλοι,

Είθε η σοφία του Μεγάλου Δασκάλου του Ωρίωνα να φωτίζει το νου και την καρδιά σας...

Είθε οι ισορροπημένες κοσμικές ενέργειες των Δασκάλων και των Αρχαγγέλων να καθοδηγούν τις σκέψεις και τις πράξεις σας...

Είθε η εξελικτικές ενέργειες των πνευματικών σας οδηγών να γίνουν πιο αντιληπτές και αισθητές μέσα στα πεδία σας, ώστε να κινηθείτε με σοφία, δύναμη και αγάπη, ανακτώντας τον πλούτο του ίδιου του εαυτού σας.

Και μέχρι την επόμενη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε κοντά σας και θα έχουμε αυτή την μεγάλη τύχη και τιμή.... Να είστε μαζί με τον εαυτό σας.

Έτσι Είναι.  


© Χαριτίνη Χριστάκου 2010