Σμαραγδένιος Κύκλος


Η ύψιστη μύηση

11 Σεπτεμβρίου 2010

Αγαπητοί φίλοι, συγκεντρώνεστε σε αυτό το χώρο που είστε τώρα ή σε άλλους χώρους και από κοινού βάζετε προθέσεις πού φέρουν για πραγμάτωση ουσιώδη οράματα, ουσιώδεις επιθυμίες των εαυτών σας. Το κάνετε αυτό όχι συνειδητά με αυτό που λέτε, αλλά το κάνετε αυτό σε πολύ πιο σιωπηλό επίπεδο μέσα στον εαυτό σας, όπου τηλεπαθητικά επικοινωνείτε αναμεταξύ σας, όπου τηλεπαθητικά επικοινωνείτε με άυλες οντότητες με τις οποίες συνδέεστε. Έτσι κάθε φορά που δίνετε την αφορμή και την ευκαιρία να συγκεντρώνεστε έχοντας ένα κοινό όραμα συνειδητό, αλλά έχοντας και πολλούς άλλους κοινούς ασυνείδητους στόχους, κάθε φορά αναμοχλεύετε, αναθεωρείτε και αναπροσαρμόζετε σε ένα καινούργιο τώρα πολύ μεγαλύτερους συλλογικούς στόχους, πολύ μεγαλύτερα συλλογικά οράματα.

Κάθε τέτοια συνάντηση είναι κυριολεκτικά ιερή όχι μόνο γιατί τα σώματά σας βρίσκονται σε κοινούς χώρους με κοινό όραμα, αλλά κυρίως γιατί οι ψυχές σας βρίσκονται σε μια πολύ πιο ουσιώδη επαφή και σε μια πολύ πιο αληθινή επικοινωνία μεταξύ τους. Δεν έχει σημασία το ότι σαν πρόσωπα, σαν άνθρωποι δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας. Όχι μόνο εσείς εδώ, αλλά παντού όπου συμβαίνουν τέτοιες συγκεντρώσεις έχει σημασία το ότι σαν ψυχές γνωρίζετε η μια την άλλη και κατά τη διάρκεια αυτών των  συναντήσεων, οι ψυχές σας μιλάνε μεταξύ τους, οι ψυχές σας ανταλλάσουν εμπειρίες, οι ψυχές σας επικοινωνούν και συμφωνούν και αλληλεπιδρούν με έναν πολύ ουσιώδη και βαθύ τρόπο. Κάθε τέτοια συνάντηση είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλαγών και εξέλιξης και στο συνειδητό κομμάτι των εαυτών σας, εξωτερικά δηλαδή, και στο εσωτερικό μέρος των εαυτών σας, εσωτερικά. Έστω και αν σας φαίνεται ίσως απίθανο, πάντα παίρνετε μαζί σας ένα κομμάτι από τους άλλους, με την έννοια ότι αυτή η αλληλεπίδραση που έχει συμβεί μέσα στα ψυχικά πεδία, αποτυπώνεται στο δικό σας ψυχικό πεδίο. Έτσι σε ένα βαθμό, όλοι εκείνοι με τους οποίους συναντηθήκατε έστω και μία φορά σε μια συγκέντρωση με κοινό όραμα, έχουν γράψει ένα μικρό κομμάτι της δικής σας ιστορίας και αποτελούν ένα μέρος της ψυχικής σας μνήμης. Το μέρος αυτό που υπάρχει η ψυχική σας μνήμη είναι το ίδιο μέρος όπου κατοικεί η ψυχική σας ομόνοια όπου κατοικεί η ψυχική σας σύμπνοια, όπου κατοικεί το μέρος του εαυτού όπου όλοι μαζί προχωράτε μπροστά.

Αυτές οι συγκεντρώσεις που γίνονται στην ανθρωπότητα εδώ και δύο δεκαετίες και λίγο παραπάνω δεν έχουν στόχο απλώς να συγχρονίσουν  στο συνειδητό την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά έχουν στόχο επίσης να φέρουν σε ψυχική επαφή τα όντα της γης, τις ψυχές της γης, μεταξύ τους. Είναι σαν να κάνετε άτυπες συναντήσεις ψυχών όντας πάνω στον πλανήτη και όχι περιμένοντας να φύγετε από τον πλανήτη για να τα ξαναπείτε. Κάθε τέτοια συνάντηση είναι ιερή γιατί πέρα από τις δικές σας αλληλεπιδράσεις και τις δικές σας συνειδητές και ψυχικές επικοινωνίες μεσολαβούν και επικοινωνίες που έρχονται από εμάς, από άυλες οντότητες που σας συντροφεύουν, επικοινωνίες που γίνονται μέσα από πνευματικούς σας οδηγούς ή μέσα από αγγέλους που σας συντροφεύουν στην πορεία σας, μέσα από δασκάλους με τους οποίους συνδέεστε, μέσα από τον σμαραγδένιο κύκλο που αποτελεί ένα ξεχωριστό κύκλο στην δική σας υπόσταση.

Έτσι λοιπόν, όσο και απλό κι αν φαίνεται αυτό το οποίο συμβαίνει, αν κοιτάξετε λίγο καλύτερα την ανατομία της κάθε συλλογικής επικοινωνίας, θα μπορέσετε να δείτε ότι είναι μια απίστευτη σύνθεση  πολλαπλών επικοινωνιών, με πολλαπλούς τρόπους και από πολλαπλά πεδία και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Γιατί εσείς αντιλαμβάνεστε μια απλή κατάσταση και από την άλλη έχετε την δυνατότητα να συλλογιστείτε αυτό το οποίο σας περιγράφουμε και να συναισθανθείτε το πόσο αλήθεια είναι αυτό το οποίο ακούτε να συμβαίνει, όχι μόνο αυτή την στιγμή, αλλά κάθε φορά που γίνεται μια τέτοια επικοινωνία.

Σκεφτείτε πόσοι δίαυλοι μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο ενεργοποιούνται. Σκεφτείτε πόσες τηλεπαθητικές αλληλεπιδράσεις συμβαίνουν. Σκεφτείτε πόσα πράγματα αλλάζουν μέσα στον εαυτό σας, χωρίς να μπορούν να γίνουν απόλυτα αντιληπτά. Όμως μπορεί να γίνει αισθητό το πώς κάθε τέτοια απλή συνάντηση γράφει μέσα στον εαυτό σας με έναν τρόπο αληθινά ανεξίτηλο μέρος της δικής σας ψυχικής ιστορίας.

Γιατί, αγαπητοί φίλοι, είναι η εξέλιξη της ιστορίας των ψυχών που κάνει πλάσματα σαν και σας να βρίσκονται σε τέτοιες συναντήσεις που δεν είναι στην πραγματικότητα μόνο το συνειδητό μέρος που σας ενδιαφέρει για εξέλιξη. Η εξέλιξη των ψυχών είναι μια πολύ βαθύτερη δράση από την εξέλιξη του συνειδητού νου ενός όντος και η εξέλιξη της ψυχής σας συμβαίνει όσο είστε σε μια ανθρώπινη ζωή. Όχι μόνο στο πεδίο της ανθρώπινης ζωής στην οποία ζείτε, εξελίσσεστε ψυχικά, αλλά παράλληλα και σε πολλά άλλα πεδία που δεν αφορούν το ανθρώπινο. Θα μπορούσατε να φανταστείτε ίσως τον εαυτό σας σαν ένα ξωτικό αυτήν την στιγμή που νομίζετε ότι είστε μόνο άνθρωπος; Θα μπορούσατε να φανταστείτε ίσως και τον εαυτό σας σαν έναν αγγελικό φορέα, ενώ είστε παράλληλα άνθρωπος; Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι ο εαυτός σας έχει μια μορφή φυτού και ποιο φυτό είναι αυτό, ενώ παράλληλα είστε άνθρωπος; Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σαν έναν δάσκαλο για κάποιους άλλους πλανήτες και κόσμους, ενώ παράλληλα είστε ένας άνθρωπος;

Αυτή η εξέλιξη των ψυχικών πεδίων που συμβαίνει στη γη είναι τόσο έντονη σε βάθος και εύρος γιατί απλώνει, αγκαλιάζει και επικοινωνεί με όλα αυτά τα πεδία, όπου υπάρχουν. Υπάρχετε παράλληλα σαν άνθρωποι και σαν όλα τα μέρη της ψυχής σας, που παίρνουν εμπειρίες σαν μια πέτρα, σαν ένα λουλούδι ή σαν ένα κύμα της παραλίας ή σαν ένας άγγελος ή σαν μια νεράιδα ή σαν κάποιος δάσκαλος σε μια εξωγήινη φυλή...

Όλα αυτά τα μέρη της ψυχής σας τρέφονται και συνομιλούν μεταξύ τους σήμερα. Αυτή η ενέργεια που καθοδηγεί την επικοινωνία, έρχεται μέσα από την Αλκυόνη των Πλειάδων και έχουμε δώσει χώρο ως Σμαραγδένιος Κύκλος σε αυτή την ενέργεια και σε αυτήν την ποιότητα να έρθει και να κάνει την επαφή με τα πεδία σας για τον λόγο τον οποίον θα τον εξηγήσουμε. Η στιγμή που βρίσκεστε μαζί ψυχικά είναι η στιγμή όπου χρειάζεστε πολύ πιο βαθειά και ουσιαστικά την επαφή με το σπίτι σας, την επαφή με την εστία σας. Το γνωρίζουμε γιατί σας γνωρίζουμε από πάντα και γι' αυτό σας γνωρίζουμε πολύ καλά στο σήμερα και στο τώρα. Γνωρίζουμε πως η ψυχή σας χρειάζεται να βρει αυτό το σπίτι μέσα σας, χρειάζεται να ξαναβρεί αυτόν τον χώρο, για να μπορέσει να διαβεί τις αλλαγές που συμβαίνουν στο υλικό πεδίο της γης με ισορροπία με αισιοδοξία, με θετικότητα, με ευφυΐα, και με ευελιξία.

Έχουμε καλέσει τις ενέργειες από την Αλκυόνη οι οποίες μεταφέρουν την συχνότητα της εστίας και δεν σημαίνει αυτό ότι κάθε ψυχή έχει μόνο μία εστία. Η ψυχή σας μπορεί να έχει πολλά σημεία μέσα στο σύμπαν που νιώθει σαν το σπίτι της, δηλαδή σε χώρους πολύ οικείους, πολύ ασφαλείς, πολύ γνωστούς, πολύ δημιουργικούς. Ξέρουμε ότι μέχρι τώρα η έννοια της εστίας σάς παρέπεμπε σε ένα χώρο ή σε μια πηγή ή σε μια κατάσταση, όμως καθώς διευρύνεστε, καθώς τα ψυχικά σας πεδία πλουτίζουν, καθώς το βάθος των εαυτόν σας ανοίγει, μπορείτε πλέον να αντιληφθείτε ή να νιώσετε πως σπίτι μπορούν να είναι πολλά διαφορετικά σημεία ανά τον κόσμο, όπως ακριβώς μπορείτε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας σε πολλά διαφορετικά σημεία της γης!

Η εστία υπήρξε μια γνωστή ελληνική σας θεότητα και αποτελεί μια συχνότητα της Εστίας/Πηγής που ενεργοποιείται μέσω της οντότητας του Ιησού Χριστού. Για την ανθρωπότητα, η ενέργεια του πεδίου του Ιησού ζωντανεύει στα ψυχικά πεδία την αίσθηση του σπιτιού σας. Όταν αυτή η συχνότητα έρχεται από την Αλκυόνη, καθένας μπορεί να βρει μέσα του ένα κομμάτι από το σπίτι του και ένα κομμάτι από τον εαυτό του. Εν τούτοις, αυτή η επικοινωνία δεν έχει σαν στόχο μόνο να σας φέρει σε επαφή με αυτήν την συχνότητα, όχι με βαρύγδουπο και μεγαλειώδη τρόπο, αλλά χωρίς φανφάρες, χωρίς τα ταμπούρλα να βαράνε και χωρίς να νιώθετε ιδιαίτερες συγκινησιακές φορτίσεις, πέρα από αυτές που είναι φυσιολογικές.

Μεταφέρουμε και διευκολύνουμε την ενέργεια της εστίας σε σας, προκειμένου να δώσουμε πληροφορίες και καθοδηγήσεις για το γιατί είναι σημαντική η διατήρηση ή ενεργοποίηση αυτής της συχνότητας μέσα στους εαυτούς σας καθώς οι ενέργειες της γης, οι δημιουργικές της ενέργειες διευρύνονται και εμπλουτίζονται. Αυτό συχνά προκαλεί ένα δημιουργικό χάος μέσα στον εαυτό σας και είναι σαν να προσπαθείτε να πάτε να πιάσετε την ψυχή και τον παλμό της και να τον χάνετε. Σαν να πηγαίνει πιο γρήγορα από εσάς και αυτό συμβαίνει γιατί οι ενέργειες που εκλύονται είναι πολλές και εσείς προσπαθείτε συνεχώς και ασυνείδητα, αλλά από την άλλη πολύ πραγματικά, να προσαρμοστείτε, να συγχρονιστείτε, να συντονιστείτε μέσα σε ένα καινούργιο πεδίο.

Η δημιουργία της αίσθησης του σπιτιού σας μέσα σας είναι απαραίτητη αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε την γαλήνη και την ισορροπία σας μέσα στις ταχύτητες που αναπτύσσονται και στις αλλαγές που συμβαίνουν. Παρότι η τάση σας είναι να κοιτάξετε στον ουρανό, παρότι η τάση σας είναι να στραφείτε στην Αλκυόνη, από όπου έρχεται για τον δικό σας κόσμο στη γη η συχνότητα της Εστίας, δεν θα μπορέσετε να ζήσετε την ποιότητα της εστίας εάν κοιτάτε ψηλά!

Η συχνότητα της Αλκυόνης μέσω του πεδίου του Ιησού μεταφέρει και ζωντανεύει μέσα σε εσάς, την αίσθηση του εσωτερικού σας σπιτιού. Καθώς έρχεται αυτή η συχνότητα την γη, καθώς μπαίνει μέσα στο δικό σας ενεργειακό πεδίο, η απόληξή της, ο τελικός της αποδέκτης, είναι η γαία. Επομένως, αυτό που θέλουμε να σκεφτείτε είναι ότι μέσα στην γαία θα πρέπει να αναζητήσετε την αναζωπύρωση της ασφάλειας και της χαράς που νιώθετε όταν είστε σπίτι σας.

Η τάση όλων των προηγούμενων ζωών σας και οι συνήθειες ήταν να αποκόπτεστε από την γαία και να δημιουργείτε κουκούλια ενέργειας μέσα στα οποία βάζατε τον εαυτό σας, για να αισθανθείτε επαφή σύνδεσης και γαλήνης. Όμως ζείτε σε μια εποχή όπου η αλλαγή της ενέργειας της γαίας είναι αντίστροφη. Δηλαδή η γαία έλκει προς αυτήν όλες αυτές τις ενέργειες τις οποίες εσείς αναζητείτε. Τα δύο χρόνια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταβατικής φάσης και το κλείδωμα σε συγκεκριμένη  δόνηση των ενεργειών είναι χρόνια που όλο και περισσότερο καλείστε να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να αισθανθούν την γαλήνη, την χαρά, που ίδια η γαία παραλαμβάνει από την Αλκυόνη. Είναι χρόνια και μήνες που ακολουθούν που όλο και περισσότερο θα αισθάνεστε ότι ο ουρανός σας εγκαταλείπει.

Εάν δεν στραφείτε προς την γαία, θα αισθάνεστε πως η γαία δεν σας υποστηρίζει, καθώς οι ενέργειες των ουρανίων σωμάτων και των άυλων οντοτήτων απορροφώνται μέσα στον πυρήνα της γαίας. Το σύμπαν και ο ανώτερός σας εαυτός σας καθοδηγούν να στραφείτε για να φτιάξετε την ενέργεια το σπιτιού σας εκεί που τώρα βρίσκεστε και πατάτε.

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη συμβουλή από όλες γιατί, αγαπητοί φίλοι, πολύ εύκολα μπορείτε να σκεφτείτε πως, αν τα πόδια σας στέκονται στο σωστό μέρος, τότε όλος ο εαυτός σας βρίσκεται στο σωστό σημείο. Επομένως, εάν τα πόδια σας είναι στη σωστή συχνότητα τότε ο νους σας, το συναίσθημα σας, η αντίληψή σας, θα βρίσκονται σε ορθά πεδία ευθυγραμμισμένα.  Αυτό που μεταφέρουμε σήμερα μέσα από την ενέργεια της συχνότητας της εστίας είναι η παρότρυνση στο σημαντικό και καθημερινό σας άνοιγμα προς την γαία. Σας καλούμε να έρθετε ουσιαστικά και καθημερινά σε επαφή με τον πλανήτη. Είναι πολύ πιο κρίσιμο και ουσιώδες από ότι τα λόγια περιγράφουν. Για σας ατομικά και συλλογικά γίνεται πολύ κρίσιμο και ουσιώδες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Δεν ερχόμαστε συνήθως να σας κάνουμε μεγάλες ανακοινώσεις, αλλά ίσως να είναι η πρώτη φορά σήμερα να ακούτε την πιο κρίσιμη φάση για την εξέλιξη των πραγμάτων για σας και την ανθρωπότητα. Αυτό λοιπόν που έχουμε σήμερα να σας πούμε είναι πως αν θέλετε να ζήσετε με την ζεστασιά του σπιτιού μέσα στην καρδιά σας και την γαλήνη και την ασφάλεια της εστίας μέσα στο νου σας, δεν μπορείτε πια να το κάνετε χωριστά από την γαία.

Τώρα θα πρέπει πλέον να αναζητήσετε την συντροφικότητα της εστίας στη γαία και θα πρέπει να διδαχθείτε και να διδάξετε τους εαυτούς σας πώς να αγαπήσουν και να συσχετιστούν με την εστία, που αντιπροσωπεύεται από την γαία.

Η γαία έχει αλλάξει πεδία συνειδητότητας. Η γαία έχει ήδη υποδεχθεί πολύ υψηλές συχνότητες φωτός. Τόσο υψηλές που σιγά σιγά θα νιώσετε χωρίς ρίζες όταν κοιτάτε τα ουράνια.

Σας καλούμε λοιπόν, ή αν θέλετε σας πληροφορούμε πως τώρα ξεκινά η πιο βαθιά αισθαντική διδασκαλία που είστε ικανοί να υποδεχθείτε μέσα στα ανθρώπινα σώματα. Γιατί τώρα, ξεκινά για την ανθρωπότητα η διδασκαλία που έρχεται από την καρδιά της γαίας προς την καρδιά του κάθε ανθρώπου. Είναι μια διδασκαλία βαθιά αισθαντική, πολύ υψηλής συχνότητας, που θα αποτελέσει την πιο ουσιώδη πρόκληση στην οποία έχετε να απαντήσετε. Δεν θα είναι οι άγγελοι. Δεν θα είναι οι δάσκαλοι. Δεν θα είναι ο Κρύων, ούτε ο Μιχαήλ, ούτε κανένας μεγάλος αρχάγγελος.

Το μεγαλύτερο αισθαντικό κάλεσμα προς ό,τι ψυχικά φέρετε μέσα σας ξεκινά και έρχεται από την γαία. Αν θέλετε να μάθετε πως αγαπούν οι άγγελοι και η ψυχή σας, θα σας το διδάξει η γαία. Αν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας να νιώθει σαν να έχει επιστρέψει στην εστία, αυτό θα σας βοηθήσει να το κάνετε η γαία. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα πόδια σας και ο θεός σας αγαπά πάρα πολύ γιατί έχει φέρει τον πιο μεγάλο δάσκαλο από όλους σε υλική εγγύτητα σε σχέση με το σώμα σας...

Ο θεός, ο μεγάλος δημιουργός, δεν σας ζητά να αγαπήσετε το άυλο και να φανταστείτε ότι το άυλο σας αγαπά. Ο μεγάλος δημιουργός έχει μεταφέρει την ενέργεια του στη γαία και σας καλεί να ανακαλύψετε την αγάπη του και να τον πλησιάσετε ανοίγοντας τον αισθαντικό σας εαυτό στη σχέση σας με την γαία.

Η γαία, αγαπητοί μας, είναι πολύ μεγαλύτερο όν απ' ότι εσείς έχετε αντιληφθεί και ίσως και δεν μπορέσετε ποτέ όσο ζείτε επάνω της να συναισθανθείτε ότι το πεδίο της είναι εξίσου συγκλονιστικό με το πεδίο που έχει ο Ιησούς. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε κάνει επαφή με το πεδίο του Ιησού αλλά τελικά είναι ελάχιστοι επάνω στην ανθρωπότητα που έχουν μπορέσει να παραλάβουν, να συναισθανθούν όλο το πεδίο του Ιησού. Μπορεί να έχετε κάνει επαφή με ένα μικρό μέρος του πεδίου του και να αισθάνεστε συγκλονισμένοι, να αισθάνεστε εξαϋλωμένοι, να αισθάνεστε συγκινημένοι μέχρι το μεδούλι του εαυτού σας, να αισθάνεστε άξιοι και ταπεινοί παράλληλα, και αυτό κάνοντας επαφή με ένα μικρό μέρος μόνο του πεδίου της εστίας...  η γαία έχει όλο αυτό το πεδίο.

Σας καλούμε λοιπόν τον επόμενο καιρό μέχρι το 2012 και σας καθοδηγούμε ένθερμα μέσα από την ενέργεια της εστίας που έρχεται μέσα από την Αλκυόνη, να ανοίξετε τον εαυτό στην αγάπη, στην σοφία και στην  διδασκαλία της γαίας. Να επιτρέψετε σε αυτόν τον μεγάλο δάσκαλο, που μεταφέρει αυτό το πεδίο του Ιησού, να κινήσει τα νήματα του εαυτού σας. Να σας δώσει αυτά που χρειάζεστε και να βρείτε τρόπους για να κάνετε αυτήν την επαφή. Να ξέρετε πως αυτή η επαφή είναι η πιο ιερή επαφή από όσες μπορείτε ποτέ να επιδιώξετε. Εάν αγαπήσετε και ανοίξετε αισθαντικά στην γαία, να ξέρετε πως έχετε αγαπήσει και τον Ιησού... Να ξέρετε πως έχετε αγαπήσει τον θεό τον ίδιο.

Αυτή η εποχή που έρχεται τόσο εντυπωσιακά, είναι γιατί σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες σας. Η επιστροφή στο ξεκίνημα του ταξιδιού σας. Το ξεκίνημα αυτού του ταξιδιού αγαπητοί έγινε με την γέννησή σας μέσα στον υλικό κόσμο. Έγινε από το πρώτο ενεργειακό σας κέντρο. Τώρα είναι η ώρα της επιστροφής σας σε αυτήν την εστία που βρίσκεστε τώρα, δηλαδή στην γαία.

Κάθε μέρα φροντίστε και κάντε κάτι για την επαφή με την γαία. Κάθε μέρα αφήστε το συναίσθημα σας να ανοίξει προς την γαία. Κάθε μέρα ζητήστε την καθοδήγηση της, την στοργή της, την ασφάλεια της. Ζητήστε να σας δείξει τα σωστά βήματα για σας, ζητήστε να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς σαν το σπίτι σας. Δηλώστε ότι επιθυμείτε να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην εστία, τώρα που είστε μαζί της και επιτρέψτε της να δημιουργήσει για σας το πιο ζεστό κουκούλι που είχατε ποτέ καταφέρει να δημιουργήσετε σε οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή σας.

Υπάρχει μια ιστορία με όλους τους φωτισμένους στους οποίους η γαία μετέδωσε την χάρη του δικού της πεδίου. Όλοι αγαπούσαν την γαία, όλοι είχαν στοργή και τρυφερότητα, γιατί είχαν ενωθεί μαζί της. Μπορούσαν να συγχωρούν, γιατί είχαν τεράστια ψυχικά πεδία, αφού είχαν ενωθεί με το δικό της. Ήταν άφοβοι γιατί η γαία είναι άφοβη. Ήταν τολμηροί, γιατί η γαία έχει τόλμη. Ήταν σοφοί γιατί όλη η γαία έχει όλη την συμπαντική γνώση και την σοφία που χρειάζεστε σε κάθε στιγμή να σας τροφοδοτήσει.

Οι φωτισμένοι της γαίας γνώριζαν πως χωρίς την αγάπη τους για την γαία δεν θα μπορούσαν να έχουν ποτέ φωτιστεί. Αν θέλετε το μυστικό όλων όσων κατάφεραν να φωτιστούν, να αποτελέσουν πνεύματα ειρήνης μέσα σε αυτόν τον κόσμο, αυτό ήταν η ανιδιοτελής και πλήρης αγάπη τους για αυτόν τον πλανήτη. Αυτή είναι η ύψιστη μύηση που μπορείτε να δεχθείτε στην συνειδητότητα σας όσο είστε άνθρωποι.

Αυτή η μύηση στα σπλάχνα σας, στο ψυχικό αστέρι της γαίας, ανοίγει τώρα για σας. Χρειάστηκε όλη η προετοιμασία για να μπορείτε να αντέξετε τις συχνότητες της γαίας μέσα στους εαυτούς σας. Τόσο υψηλές είναι οι συχνότητες της και τόσο συγκλονιστικές. Μπορεί να αισθανθήκατε ότι η επαφή σας με αγγέλους και αρχαγγέλους ήταν συγκλονιστικές. Θα σας πούμε όμως πως ακόμα δεν έχετε καταλάβει τίποτα για την γαία. Πως αυτά που έχετε ήδη αισθανθεί μέσα σας από αγγέλους, αρχαγγέλους και δασκάλους είναι πολύ μικρά σε σχέση με αυτό που θα νιώσετε από την ίδια την γαία.

Αν θέλετε να είστε βέβαιοι πως η επαφή και η καθοδήγησή σας ακόμα και από τον Ιησού ή από τους οδηγούς σας είναι καθαρή και ανόθευτη από παρεμβάσεις, τότε είναι μόνο η αγάπη και η ένωσή σας με το πεδίο της γαίας που μπορούν να σας το εγγυηθούν. Χωρίς να ανοίξετε το αισθαντικό σας πεδίο στο πεδίο της, δεν γίνεται οι επαφές να είναι ανόθευτες.

Η γαία εγγυάται την καθαρότητα της επαφής σας.

Η γαία εγγυάται την ειλικρίνεια των πληροφοριών σας.

Η γαία εγγυάται πως αυτοί με τους οποίους έρχεστε σε επαφή πράγματι είναι αυτοί που εσείς νομίζετε ότι είναι.

Αγαπητοί φίλοι, είναι η ώρα της ανατροπής ή της επιστροφής. Πείτε το όπως θέλετε. Είναι όμως το ίδιο. Κάθε επιστροφή αποτελεί μια ανατροπή και ποτέ η επιστροφή δεν  συμβαίνει από τον δρόμο που τα υλικά βιολογικά όντα την περιμένουν. Η επιστροφή συμβαίνει πάντα από τον δρόμο που είναι ελάχιστα ταξιδεμένος και από τον δρόμο που είναι ελάχιστα γνωστός. Η επιστροφή συμβαίνει πάντα από τον λιγότερο διαφημισμένο δρόμο, όμως αυτή είναι η μόνη επιστροφή που μπορείτε πραγματικά να έχετε. Και μπορεί στην πράξη να διαπιστώσετε πως είναι πολύ πιο εύκολο να κυνηγάτε αγγέλους και δασκάλους, παρά στην πράξη κάθε μέρα να έρχεστε σε επαφή με την γαία. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει για εσάς την επιβεβαίωση της αλήθειας που ακούτε: ο δρόμος της επιστροφής είναι αυτός που έχει λιγότερο διαφημιστεί.

Αγαπητοί φίλοι, μέχρι την επόμενη φορά που θα μας δοθεί η ευκαιρία και η τιμή να έρθουμε κοντά σας και να αγγίξουμε έστω και ελάχιστα την αλήθεια της ψυχής σας και να μεταφέρουμε έστω και αμήχανα ένα μέρος της αλήθειας σας, όχι μόνο για το τώρα, αλλά για το άχρονο του εαυτού σας, η ευχή μας είναι :   να βρείτε την εστία σας μέσα στη γαία και κάθε μέρα να κάνετε αυτό που χρειάζεται για να συναισθανθείτε το πεδίο της αγάπης της και την παρουσία της.

Η ευχή μας μέχρι την επόμενη φορά είναι να κρατήσετε ζωντανή την συχνότητα της εστίας μέσα στο ψυχικό σας πεδίο και να ζήσετε μέσα στην ασφάλεια και την γαλήνη που η γαία σας μεταφέρει με τιμή και σεβασμό. Σας μεταφέραμε το μήνυμα από την εστία της Αλκυόνης.

Και έτσι είναι.
 
 © 2010 Χαριτίνη Χριστάκου