Σμαραγδένιος Κύκλος


Τα κύματα του Χρόνου τραγουδούν: Ο κύβος ερρίφθη

3 Ιουλίου 2010

Καλώς ήλθατε, αγαπητοί φίλοι, ή μήπως θα πρέπει να πούμε καλώς ήλθαμε! Βρισκόμαστε από ώρα μέσα στον χώρο που σας φιλοξενεί και γύρω από αυτόν τον χώρο και αυτή την φορά ερχόμαστε με μία παρέα, την οποία σας συστήσαμε. Ερχόμαστε μαζί με τους δασκάλους του χρόνου, τους διαχειριστές του χρόνου. Την προηγούμενη φορά τους ονομάσαμε «μάστερς του χρόνου», αλλά αυτό που θέλουμε να εξηγήσουμε, είναι πως η έννοια ενός μάστερ είναι κάποιος ο οποίος με σοφία, αγάπη και δύναμη, μπορεί να διαχειρίζεται το θέμα, στο οποίο είναι άριστος. Έτσι λοιπόν, οι μάστερς του χρόνου, οι διαχειριστές του χρόνου, είναι γιά άλλη μιά φορά μέσα στον κύκλο σας, έχουν αναμείξει ήδη τις ενέργειές τους με τις δικές σας και αυτό θα φανεί ατομικά στο κάθε ένα πεδίο, μέσα από μία ανύψωση [της] δόνησης που θα συμβεί. Περισσότερα χαμόγελα θα εμφανιστούν στα πρόσωπα και μία πολύ καλύτερη διάθεση θα υπάρχει από τον καθένα σας φεύγοντας από εδώ.

Βρίσκεστε και πάλι στην σφαίρα του Σμαραγδένιου Κύκλου και αυτό σημαίνει [ότι] βρίσκεστε μέσα στην σφαίρα αυτών που ονομάζετε Αρχαγγέλους και Αναληφθέντες Δασκάλους. Ο Κύκλος αυτός, ο Σμαραγδένιος  Κύκλος, γιά πολλές χιλιετίες έχει υπηρετήσει και λειτουργήσει γιά την Γη και την ανθρωπότητα καθοδηγώντας, εξηγώντας και βοηθώντας διαφορετικές ομάδες ψυχών. Στόχος και σκοπός του Σμαραγδένιου Κύκλου και όλων όσων τον αποτελούν δεν είναι να σας κάνει εύκολη την ζωή, με την έννοια που εσείς το αντιλαμβάνεσθε. Θα λέγαμε ότι ο στόχος είναι να γίνουν κατανοητά τα πράγματα και μέσα απ' αυτήν την βαθύτερη κατανόηση να αναδυθεί η εγγενής σοφία που υπάρχει μέσα σας. Μία εγγενής δυνατότητα υψηλής διάκρισης, σοφίας και χρηστών επιλογών. Στόχος μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε εσάς στις επιλογές σας,  στις σκέψεις σας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε εσάς να δείτε ένα πολύ μεγαλύτερο φάσμα πραγματικότητας και μέσα απ' αυτό να μπορέσει ο καθένας σας να κάνει τις ορθές προσωπικές επιλογέςμε μία υψηλότερη επίγνωση και διάκριση, ώστε να τον υπηρετούν αληθινά και ουσιαστικά.

Σήμερα λοιπόν, στα πλαίσια αυτού του σκοπού και στόχου, έχουμε καλέσει γιά άλλη μία φορά τους μάστερς του χρόνου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι μάστερς του χρόνου είναι πολύ υψηλότερες συχνότητες από τις συχνότητες του Σμαραγδένιου Κύκλου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην πραγματικότητα, μέσα στο Κοσμικό Σύμπαν, η επαφή σας με τους μάστερς του χρόνου, από μόνη της, απελευθερώνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα στο σύστημα της συνειδητότητας.  Η δυνατότητα που υπάρχει, λόγω της ενεργειακής αλλαγής που συντελείται στην Γη, να μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα και συνειδητά με μάστερς του χρόνου, σημαίνει μία τεράστια άμεση αλχημική αλλαγή [που γίνεται] μέσα στο δικό σας πεδίο. Και προφανέστατα, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι τυχαίο ότι οι μάστερς του χρόνου είναι σήμερα εδώ μαζί σας. Θα μεταφέρουν λοιπόν την ενέργεια στον επί κεφαλής τους, στον Ζήριων, από τον οποίο θα ακολουθήσει η συνέχεια αυτής της επικοινωνίας και αυτής της συνάντησης.

Χαίρετε αγαπητοί.

Είμαι ο Ζήριων και είμαι εντεταλμένος στην υπηρεσία του Σχεδίου της Υλικής Συνειδητότητας. Αυτό εσείς συνήθως το λέτε «το Σχέδιο της Πηγής». Γιά μένα, ο οποίος έρχομαι με την αστρική συχνότητα του Σείριου, αλλά δεν ζώ στον Σείριο, η ικανότητά μου και η μαεστρία μου είναι στην διαχείριση και στην σοφή εποπτεία της ροής της υλικής συνειδητότητας. Είμαι ένας από τους πολλούς μάστερς του χρόνου, οι οποίοι έχουν την αρμοδιότητα να κινούν τις συχνότητες των χρόνων, εκτελώντας αυτό που αποτελεί την Θεϊκή καθοδήγηση, όπως θα την λέγατε απλά.

Η διαφορά μεταξύ μας δεν υπάρχει, αλλά αυτό είναι αστείο γιά σας, όταν το ακούτε! Και κάπως με κάνει και μένα, που σας μιλώ, να νιώθω αστεία, όταν βλέπω μέσα στα ενεργειακά σας πεδία το πόσο γιά σάς η έννοια του χρόνου και των αλλαγών μέσα στον χρόνο ή της συνειδητότητας μέσα στον χρόνο, σας φαίνεται κάτι πολύ ακατανόητο.  Στην πραγματικότητα όμως, εσείς οι ίδιοι, που αυτή την στιγμή είστε εδώ, εσείς οι ίδιοι που το διαβάζετε αυτό, εσείς οι ίδιοι που το ακούτε αυτό, εκπορεύεστε με βάση αυτήν την συχνότητα. Θα εξηγήσω τι εννοώ.

Όταν εκπονείτε το θεϊκό σας σχέδιο, ως Ανώτεροι Εαυτοί, ως ψυχές, η διάρθρωση του δικού σας θεϊκού σχεδίου εκπορεύεται από τα πεδία του χρόνου. Συγχρονίζεται, και συντονίζεται μέσα από τα πεδία του χρόνου και αυτό σημαίνει πως εσείς, πριν έρθετε εδώ, όταν καταστρώνετε το σχέδιο, βρίσκεστε σε μία αντίστοιχη συνειδητότητα με την συνειδητότητα η οποία σας μιλά τώρα, που είναι κυρίως συλλογική.

Παρ' ότι μιλώ ως μία μεμονομένη οντότητα, η συνειδητότητά μου είναι συλλογική, με την έννοια πως δεν έχω ατομική βούληση, όπως εσείς την κατανοείτε, δεν έχω ατομικές επιθυμίες, όπως σε σας γίνονται κατανοητές, αλλά η συνειδητότητά μου λειτουργεί μέσα σ' ένα σύνολο άλλων συνειδητοτήτων, που όλες μαζί ρυθμίζουν την συμπαντική ροή των χρόνων. Την ρυθμίζουμε όχι με βάση αυτό που εμείς κρίνουμε, αλλά με βάση αυτό που ο παλμός της συμπαντικής ενέργειας επιτάσσει [και] καθοδηγεί.

Οι μάστερς του χρόνου, γενικά, όπως σ' ένα βαθμό είστε και σεις, έχουν ένα χαρακτηριστικό:

Όταν κάποιος τους γνωρίσει και συσχετισθεί μαζί τους, η πρώτη αίσθηση είναι ότι πρόκειται γιά άτομα αρκετά ρηξικέλευθα, γιά οντότητες αρκετά αναρχικές, γιά οντότητες που δεν εντάσσονται πλήρως στους κανόνες του Κοσμικού παιχνιδιού, που έχουν μία ανατρεπτική αντίληψη γιά τα πράγματα, που αντιμετωπίζουν όλα τα δεδομένα μέσα στους υλικούς κόσμους με μία ελαφρύτητα, χωρίς βάρος, που κινούνται σαν να μήν ανήκουν πουθενά, ενώ ανήκουν παντού, και γενικά αυτή η συχνότητα, όπως συνηχεί και με τους εαυτούς σας και συντονίζεται με τους εαυτούς σας, είναι μία συχνότητα πολύ μεγάλης ελευθερίας. Η ελευθερία γιά εσάς που είστε τώρα μέσα σ' ένα βιολογικό σώμα είναι εύκολη. Γιατί η ελευθερία είναι ένα κλικ μέσα στον νού σας, μία αποταύτιση του μυαλού σας από την ύλη και μία σύμπνοια του μυαλού σας με το άϋλο. Η ελευθερία θα λέγαμε ότι είναι στην άκρη των δακτύλων ή στις παλάμες σας κι όμως μέσα στον νου σας αυτό φαίνεται να είναι μιά μεγάλη πρόκληση.

Είπαμε την προηγούμενη φορά πως γίνονται τεράστιες, πολύ σημαντικές αλλαγές μέσα στους χωροχρόνους της Γης και θέλουμε να μιλήσουμε λίγο περισσότερο γι' αυτό, καθώς την προηγούμενη φοράεστιάσαμε κυρίως στο τι γίνεται μέσα στα δικτυώματα της Γης, αλλά δεν μιλήσαμε αρκετά γιά το τι συμβαίνει πάνω στα όντα που κατοικούν στην Γη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε ανθρώπους, αλλά στα όντα που κατοικούν πάνω στην Γη. Όλη αυτή η αλλαγή που γίνεται στις κωδικοποιήσεις των χρόνων και η μεγάλη συμπύκνωση των χρόνων μέσα στα μαγνητικά δίκτυα της Γης, έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα και επιδράσεις μέσα στην ψυχοσύνθεση και την συνειδητότητα όλων των όντων που βρίσκονται πάνω στην Γη. Ὄχι μόνο αυτών που θα λέγαμε ανθρωποειδών όντων, αλλά ακόμα και των ζώων και των φυτών και όλων των υπόλοιπων έμβιων όντων. Γιά να μη σας πούμε ότι ακόμα και οι πέτρες της Γης αλλάζουν σε συνειδητότητα, με την έννοια πως κομμάτια ολόκληρα συνειδητότητάς τους, τα οποία ανήκαν σε άλλα χρονοπλαίσια, έρχονται και μπαίνουν μέσα στο συνειδητό τους, σταδιακά.

Γιά σας όμως, η λειτουργία αυτής της συμπύκνωσης του χρόνου στην Γη, θα επιφέρει τις εξής αλλαγές: Είπαμε πως πολλά πράγματα από την ιστορία σας θα αρχίσουν να σας γίνονται ξεκάθαρα. Είπαμε επίσης ότι  αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να φαίνονταν αληθινά μπορεί να αρχίσουν να μην φαίνονται τόσο  αληθινά και άλλα που φαίνονταν ψέμματα, να αρχίσουν να γίνονται αληθοφανή, ή να αρχίσουν να πιθανολογούνται. Αυτό είναι η αντικειμενική αλλαγή που θα γίνει, δηλαδή η αλλαγή της αντίληψής σας προς τα έξω.

Η εσωτερική αλλαγή που έρχεται γιά σας είναι η εξής:

Καθώς περισσότεροι χρόνοι εμπειριών των εαυτών σας έρχονται και μπαίνουν (ενεργοποιούνται) μέσα στο πεδίο σας, η δόνηση [και] η πίεση της αλήθειας σας θα αρχίσει να γίνεται πιό αισθητή.

Εξηγούμε: καθώς μέσα στα κύτταρά σας όλο και περισσότερες εμπειρίες σας εισχωρούν, όλο και περισσότερα κομμάτια της συνειδητότητάς σας μπαίνουν, τόσο πιό έντονη γίνεται μέσα στο σώμα σας η ανάγκη να ανακτήσετε μία εσωτερική ακεραιότητα, να βρείτε μία εσωτερική συνέπεια, να βρείτε πραγματικά πού ανήκει ο εαυτός σας, τι θέλει να κάνει ο εαυτός, τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει. Είναι σαν, καθώς οι χρόνοι έρχονται προς εσάς, αντί να τρέχετε εσείς στους χρόνους, και σας φέρνουν παλιές εμπειρίες, και σας φέρνουν κομμάτια της σοφίας σας, που δεν ήταν προσβάσιμα, αυτό να σας πιέζει πολύ έντονα προς το φως. Να σας πιέζει και να πιέζει την συνειδητότητά σας στην ανάγκη της να βγεί στο φως. Δηλαδή στην ανάγκη της να βγεί στην επίλυση. Στην επίλυση των ασαφειών της, των διλημμάτων της, των άγνωστων πτυχών της και των ουσιαστικών της επιθυμιών.

Ταυτόχρονα και παράλληλα, ενώ η ανάγκη γιά επίλυση θα γίνεται όλο και πιό έντονη και αισθητή μέσα στα ψυχικά σας σώματα, και στο πεδίο σας, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με άλλα όντα πάνω στή Γη. Επειδή η Γη φιλοξενεί πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και φυλές, και δεν φιλοξενεί μόνο μία, η ίδια πίεση θα αρχίσει να συμβαίνει μέσα σε πολλά άλλα όντα και φυλές.

Είχαμε πει πριν από λίγο καιρό, (γιά την ακρίβεια ο Σμαραγδένιος Κύκλος είχε πει πριν από λίγο, αλλά, κατά κάποιο τρόπο, πάντα οι Δάσκαλοι του χρόνου συνδέονται με αυτόν τον Κύκλο), - είχαμε πει λοιπόν, πως θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην αντίληψη του χρόνου και είχαμε πει [επίσης] πως έχετε να περιμένετε σημαντικά καινούργια δεδομένα. Ένα απ' αυτά τα δεδομένα είναι το κρυφό ατού, γιά το οποίο είχαμε μιλήσει, στο «μανίκι» του Δημιουργού. Δεν είναι πολλοί μήνες πριν, που είχαμε πει πως ο Δημιουργός (η συλλογική σας Συνειδητότητα), επιφυλάσσει και έχει πάντα έναν κρυφό άσσο στο μανίκι, τον οποίο μόνο την κατάλληλη ώρα «φανερώνει και ρίχνει στο τραπέζι»! Αυτός ο κρυφός άσσος είναι αυτή η αλλαγή που γίνεται στους κωδικούς του χρόνου. Είναι αυτό που συμβαίνει αυτήν την περίοδο.

Αυτός ο κρυφός άσσος λειτουργεί γιά σας, πιέζοντάς σας προς την αλήθεια σας, καθιστώντας απαραίτητη την επίλυση του εσωτερικού σας δρόμου, αλλά κάνει και άλλα ακόμα πιό ενδιαφέροντα πράγματα στις άλλες φυλές που είναι τώρα στή Γη. Καθώς οι ενέργειες των χωροχρόνων παλαιότερων εμπειριών μπαίνουν μέσα στο πεδίο τους, συσσωρεύονται στο ημισυνειδητό τους οι οφειλές τους προς την ζωή, (θα το λέγατε «το παλιό τους κάρμα»), αλλά και παλιές καλές πράξεις/αναμνήσεις των εαυτών τους.  Αυτό λειτουργεί σπρώχνοντας τις φυλές προς μία επίλυση.

Περιγράφοντας ακόμα πιό απλά την διαδικασία, θα σας λέγαμε πως αυτοί που γιά σας είναι οι κακοί, δηλαδή αυτοί οι οποίοι έχουν μικρότερο βαθμό αλήθειας και ακεραιότητας μέσα στο είναι τους, πιέζονται, καθώς φορτώνονται μέσα στο πεδίο τους οι πληροφορίες από το παρελθόν τους. Πιέζονται και αρχίζουν να νοιώθουν την ανάγκη μιάς επίλυσης. Πιέζονται από το δικό τους αδιέξοδο. Πιέζονται από την συσσώρευση του βάρους των εμπειριών τους, και οι ίδιοι θα φτάσουν κάποια στιγμή, συνειδητά πλέον, να αισθανθούν πως δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο έτσι. Αυτό είναι μεγάλη κρίση ή το μεγάλο shift[σ.σ. μεταβολή, αλλαγή] που πρόκειται να γίνει στην ενέργεια. Δεν μπορεί να υπολογισθεί ακριβώς ποιός είναι ο χρόνος που θα συμβεί αυτό.

Αυτά λοιπόν που ακούσατε την προηγούμενη φορά γιά την συμπύκνωση των χρόνων μέσα στο πεδίο της Γης, είναι ο μαγικός τρόπος του Δημιουργού να φέρει στο παιχνίδι αυτό που κανένας δεν υπολόγιζε! Δηλαδή τα κομμάτια τα παλιά της ιστορίας [και] των εμπειριών. Αυτοί οι χρόνοι που ήταν αποκομμένοι από την Γη και που κρατώνταν σε απόσταση από τα πεδία, γιατί τα πεδία δεν μπορούσαν να σηκώσουν τόσες πληροφορίες, τώρα αρχίζουν και φορτώνονται, φορτίζονται μέσα σε κάθε ατομικό πεδίο. Κάποιοι από αυτούς οι οποίοι στερούνται αλήθειας και ακεραιότητας θα νοιώσουν αυτή την δυσφορία, αλλά δεν θα αλλάξουν. Αλλά η μεγαλύτερη μάζα από αυτούς, οι οποίοι στερούνται αλήθειας και ακεραιότητας, είναι αυτή η οποία θα νοιώσει την πίεση και είναι αυτή η οποία θα κάνει την αλλαγή.

Θα πείτε: Αυτό που λες Ζήριων είναι πάρα πολύ προκλητικό! Εμείς δουλεύαμε επί δεκαετίες, αυξάνοντας την αλήθεια και την ακεραιότητα, γιά να έρθει μία μάζα από κάποιους οι οποίοι δεν είχαν αλήθεια και ακεραιότητα γιά να κάνουν το κλικ; Αγαπητοί, μην ξεχνάτε ότι εκφράζω μιά συλλογική συνειδητότητα. Γιά την δική μου οπτική το ποιός κάνει το κλικ δεν είναι τόσο σημαντικό. Γιά την δική μου οπτική ο καθένας ολοκληρώνει έναν ρόλο μέσα σε κάτι συνολικό και συλλογικό, προκειμένου κάτι συλλογικό να επιτευχθεί. Αν εσείς δεν είχατε κάνει την προσωπική σας πορεία, αν εσείς δεν αυξάνατε τα ποσοστά αλήθειας και ακεραιότητας, αν εσείς δεν ανεβάζατε την επίγνωσή σας, και αν εσείς δεν φέρνατε νέες δονήσεις και κραδασμούς μέσα στην πραγματικότητα, η μεγάλη μάζα, η οποία είναι η μάζα που στερείται την αλήθεια και την ακεραιότητα, δεν θα μπορούσε να κάνει το κλικ.

Εν τούτοις, θα πούμε πως αυτό το καθοριστικό κλικ θα γίνει από τους πολλούς, οι οποίοι θα πιεστούν, λόγω της φόρτισης των χρόνων, να λύσουν το θέμα μέσα στον εαυτό τους. Και θα ξαφνιαστείτε πάρα πολύ, γιατί δεν περιμένετε στην σημερινή εποχή, θεωρητικά μία εποχή τεράστιας διαφθοράς και διάβρωσης γιά την ανθρωπότητα, δεν περιμένετε να δείτε ανθρώπους ξαφνικά να μπαίνουν σε μία ηθικότητα, να αποκτούν συνείδηση. Όμως το θέμα δεν είναι με τους λίγους, οι οποίοι είναι απόλυτα μακρυά από την αλήθεια και την ακεραιότητά τους. Το θέμα είναι με την μεγάλη μάζα των δισεκατομμυρίων [ανθρώπων], που είναι εν μέρει αποκομμένοι από την αλήθεια και την ακεραιότητά τους, αλλά οι οποίοι, εν μέρει, παραμένουν συνδεδεμένοι με την αλήθεια και την ακεραιότητα. Σ' αυτούς στοχεύει κυρίως αυτή η τεράστια έγχυση των χρόνων που έλειπαν από την ανθρωπότητα. Γιατί, καθώς τα καλά και τα κακά από την δική τους ατομική ιστορία αρχίζουν να πιέζουν τον ψυχισμό τους, η δική τους ανάγκη να βγουν στον χώρο που τους ταιριάζει, θα είναι καθοριστική γιά την ενεργειακή αλλαγή.

Επομένως ο δικός σας ρόλος αυτή την περίοδο δεν είναι ο ρόλος αυτού που αγκομαχεί, βαρυγγωμά, δυσανασχετεί. Αλλά είναι ο ρόλος αυτού που έχει επίγνωση ότι έχει ξεκινήσει από την Πηγή, [ότι] ανήκει σε μία συλλογική συνειδητότητα, [ότι] είναι αιώνιος, [ότι] είναι άχρονος, [ότι] θάρθει και θα ξανάρθει πάρα πολλές φορές, [ότι] θα πάει όπου θέλει, όποτε θέλει. Εν ολίγοις είναι η συνειδητοποίηση και η επίγνωση ότι εσείς είστε άχρονοι, ότι εσείς είστε πνευματικά όντα και χρειάζεται εκ μέρους σας μόνο η διατήρηση μίας υψηλότερης δόνησης μέσα στον εαυτό σας, που δεν υπόκειται στους νόμους της τρίτης διάστασης. Αν εσείς απλά κρατήσετε τον εαυτό σας σε μία ελεύθερη συνειδητότητα, και σε μία συνειδητότητα υψηλών επιγνώσεων και δονήσεων, η μεγάλη μάζα, αυτών που πιέζονται πιά συνειδησιακά, θα κάνει το κλικ.

Δεν είναι η ώρα γιά σας να μπείτε σε προβληματισμούς που είναι γιά αρχαρίους. Ξέρετε ποιά είναι η αλήθεια, ξέρετε τι είναι ακεραιότητα, ξέρετε ότι είστε πνευματικά όντα, ξέρετε ότι υπάρχει ένας σκοπός στο ταξίδι, ξέρετε ότι το ζητούμενο είναι να ζήσετε την εμπειρία σας με χαρά. Να ζήσετε την εμπειρία σας με χάρη. Και ξέρετε ότι το πιό σημαντικό γιά σας είναι να συγκλίνετε όλο και περισσότερο με αυτό που ονομάζουμε εσωτερική πληρότητα. Απλά κάντε το! Απλά ζήστε το! Ἤρεμα - ήρεμα και κάθε μέρα. Μείνετε σ' αυτή την δόνηση που ήδη έχετε. Δεν χρεάζεται κι άλλο να την αυξήσετε, παρ' ότι είναι αδύνατο να μην προχωρήσετε. Εν τούτοις ενεργειακά δεν χρειάζεται να προχωρήσετε κι άλλο. Ενεργειακά η συχνότητά σας, όλων αυτών που έχουν αφυπνισθεί, παρέχει τους διαδρόμους που χρειάζεται γιά να πιεστεί η μεγάλη μάζα προς την αλήθεια της και την ακεραιότητά της. Και αγαπητοί φίλοι, στην μεγάλη μάζα της ανθρωπότητος, μία μικρή αλλαγή [στον καθένα], θα είναι τεράστια[συνολικά]. Ένα μικρό ανέβασμα του δείκτη της αλήθειας και της ακεραιότητας στα πεντέμισυ δισεκατομμύρια ανθρώπων, θα είναι μία τεράστια ενεργειακή αλλαγή γιά τον πλανήτη.

Λέγατε πριν, στο διάλειμμα, [και] αναρρωτιόσασταν γιά την κρίσιμη μάζα. Η κρίσιμη μάζα, δηλαδή η κρίσιμη συχνότητα υπάρχει ήδη. Η συχνότητα η οποία χρειάζεται γιά να γίνει η αλλαγή [υπάρχει ήδη]. Αυτό που τώρα είναι το ζητούμενο είναι ο χρόνος που μεσολαβεί, ώστε η μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας να μετακινηθεί ελαφρώς. Δεν χρειάζεται πεντέμισυ δις όντα να φωτιστούν! Χρειάζεται πεντέμισυ δις όντα ελαφρώς να μετακινηθούν. Και ήδη πάνω από το μισό από αυτά έχουν σημειώσει μετακίνηση μέσα στην συνείδησή τους.

Επομένως, το ζητούμενο της ζωής σας τώρα είναι το να είστε μέσα σας ήρεμοι, γαλήνιοι. Να κοιτάτε τον εαυτό σας κάθε μέρα και να νοιώθετε ελεύθεροι, να νιώθετε αστρικοί και πολυδια-στασιακοί μέσα στο σώμα σας. Να μπορείτε να στέκεστε απέναντι στα νέα, στις εμπειρίες, στις εξελίξεις, χωρίς να σας τρομάζουν, χωρίς να σας αναστατώνουν, χωρίς να θεωρείτε ότι αυτά έχουν βαρύνουσα σημασία. Βαρύνουσα σημασία έχει μόνο το πώς εσείς νιώθετε μέσα στην βιολογία. Κανένα απ' τα νέα, τα οποία διαχέονται, δεν έχει βαρύνουσα σημασία.Καμμία απ' τις αλλαγές που γίνονται στα συστήματα της ανθρωπότητας δεν έχει βαρύνουσα σημασία, γιατί οι μοχλοί και οι αναμεταδότες των συχνοτήτων είστε εσείς. Εσείς έχετε βαρύνουσα σημασία!

Δεν χρειάζεται να ακούτε τα νέα σας. Δεν πρόκειται να χάσετε τίποτα από τα ουσιαστικά νέα της ανθρωπότητας. Ἴσα ίσα, που θα λέγαμε ότι αυτά τα χρόνια, αυτούς τους μήνες, τα νέα της ανθρωπότητας είναι τελείως αποπροσανατολιστικά. [Θα λέγαμε] ότι είναι χείριστη επιλογή συνειδητότητας να ακούτε τα νέα της ανθρωπότητας από τα μέσα αναμετάδοσής της, και να τα πιστεύετε ή να τα βάζετε μέσα στην συνειδητότητά σας, ως δεδομένα. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι εσείς είστε άχρονοι, ότι έχετε έρθει γιά μία σύντομη επίσκεψη, μέσα στην οποία σας δίδεται η ευκαιρία απίθανων εμπειριών, αν συνειδητοποιήσετε ότι εσείς είστε οι αναμεταδότες της συχνότητας, θα πάψετε να ακούτε τα νέα. [Αντίθετα] θα δημιουργήσετε τα νέα!

Και ο στόχος κάθε φωτισμένου όντος, όπως εσείς, είναι να συνειδητοποιήσει ότι το ίδιο το ον δημιουργεί τα νέα. Να πάψει να περιμένει τα νέα μιάς πραγματικότητας που κανένας δεν δημιουργεί, [παρά] μόνο ο εαυτός του. Θα σας πουν οι ειδήσεις σας το τι δημιουργείτε; Ὄχι! Οι ειδήσεις σας, τα νέα σας, οι πληροφορίες που διαχέονται, θα σας πουν αυτά που άλλοι θέλουν να δημιουργήσουν. Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε αυτά που οι άλλοι θέλουν, πάψτε να ακούτε τα νέα! Αρχίστε να ζείτε εσείς σαν ο εαυτός σας. Αποκοπείτε από τις εξωτερικές πληροφορίες, που δεν σας πάνε εκεί και σ' αυτό που εσείς θέλετε να δημιουργήσετε.

Καθώς είστε οι πομποί μιάς συχνότητας ζωντανής, μιάς συχνότητας συνειδητότητας, με πλήρεις πληροφορίες πάνω σε όλα τα θέματα, πάνω σε όλα τα οράματα, πάνω σε όλα τα ζητήματα, είναι η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως εσείς δημιουργείτε με αυτή την συχνότητα, τα καινούργια νέα της ανθρωπότητας.

Τα καινούργια νέα της ανθρωπότητας είναι ότι δεν υπάρχει τηλεόραση. Ότι οι άνθρωποι αρχίζουν και ελαττώνουν την υποβολή τους στην δημιουργία [αυτών που κάποιοι άλλοι θέλουν]. Ότι οι άνθρωποι αρχίζουν και δημιουργούν οι ίδιοι, ότι παρακάμπτουν το σύστημα που τους έλεγε τι να δημιουργήσουν, και αποφασίζουν οι ίδιοι το τι τελικά εκείνοι θέλουν να δημιουργήσουν. Ένα από τα νέα της ανθρωπότητας θα είναι ότι οι άνθρωποι παύουν να διαβάζουν εφημερίδες. Ένα από τα νέα της ανθρωπότητας είναι ότι θα αλλάξει άρδην το περιεχόμενο των ραδιοφωνικών εκπομπών. Ένα από τα νέα της ανθρωπότητας είναι ότι θα αλλάξουν οι μουσικές σας. Ένα από τα νέα της ανθρωπότητας είναι ότι θα αλλάξει η αντίληψή σας γιά το τι χρειάζεστε γιά να είστε ευτυχισμένοι και να ζείτε καλά. Αυτά είναι τα δικά σας νέα.

Και αφού εσείς είστε οι δημιουργοί της συνειδητότητας της ανθρωπότητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μείνετε συνειδητοί. Είναι να διατηρήσετε την συχνότητα. Η μεγάλη μάζα ήδη πιέζεται απ' αυτήν την αλλαγή. Οι χρόνοι με τις μνήμες, που έχουν μπει στο μαγνητικό δικτύωμα και που συνεχίζουν να φορτίζονται, αρχίζουν και τους κάνουν να νοιώθουν ανασφάλεια, αβεβαιότητα και φόβο. Δηλαδή ενώ η αναλήθεια και η έλλειψη ακεραιότητας, μέχρι τώρα, ήταν ο τρόπος της μεγάλης μάζας να νοιώθει δυνατή, αυτό ήδη αρχίζει και αντιστρέφεται. Παρατηρήστε αυτό που σας περιγράφω! Θα διαπιστώσετε πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει μέσα στον ψυχισμό της μεγάλης μάζας της ανθρωπότητας!

Και ενώ το ψέμμα και η ανειλικρίνεια μπορεί μέχρι πρότινος να έδινε μιά αίσθηση δύναμης, αυτό ήδη βρίσκεται σε μία ζύμωση. Και η μεγάλη μάζα των δισεκατομμυρίων ανθρώπων ήδη αρχίζει να νοιώθει άβολα, συμπαρατασσόμενη με το ψέμμα και την αναλήθεια. Ἤδη ζει την πρώτη ηθική συνειδησιακή κρίση. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγεί. Μία μικρή μετακίνηση έχει γίνει, σε αρκετούς. Περιμένουμε και παρατηρούμε με πολύ ενδιαφέρον το πόσο θα μετακινηθεί, σε ποιό βαθμό και με ποιά ταχύτητα θα συμβεί αυτή η ηθική συνειδησιακή κρίση.

Αγαπητοί φίλοι, ο άσσος, το ατού στο «μανίκι» του Δημιουργού έπεσε στο τραπέζι. Τώρα είναι το ενδιαφέρον μέρος της εμπειρίας σας. Και τώρα γιά να το ζήσετε αληθινά με ενδιαφέρον, πρέπει να αποστασιοποιηθείτε. Είναι σαν [να] βάλατε τα υλικά, [να] βάλατε το μείγμα σας στο ταψί σας και [να] το βάλατε στον φούρνο. Δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο. Ἁπλά παρατηρήστε πώς ψήνεται. Παρατηρήστε πώς φουσκώνει. Παρατηρήστε τι συμβαίνει. Και αρχίστε να χαίρεστε με την καθημερινή σας ζωή! Αυτό είναι το κλειδί γιά το τελευταίο κομμάτι του χρόνου, πριν απ' το 2012: Το να αρχίσετε να χαίρεστε γιά την εμπειρία, που ζείτε. Να αρχίσετε να χαλαρώνετε μέσα σας, να πάψετε να νοιώθετε ότι περνάτε εξετάσεις. Να πάψετε να αισθάνεστε ότι είστε υπόλογοι. Να αρχίσετε να χαίρεστε την εμπειρία και να παρατηρείτε και να καταγράφετε τις αλλαγές. Να αυξήσετε, λοιπόν, την διαισθαντική σας οπτική για αυτό που συμβαίνει γύρω σας.

Οι φυλές που φιλοξενούνται πάνω στον πλανήτη Γη, (οι διάφορες αστρικές φυλές), έχουν πιαστεί λίγο, όπως θα λέγατε εσείς, «στον ύπνο»! Αγαπητοί, πολύ αρέσει στον Δημιουργό να πιάνει φυλές στον ύπνο! Ο Δημιουργός έχει έναν διεστραμμένο νου, ο οποίος πολύ μάς αρέσει, αφού ερχόμαστε σε επαφή μαζί του! Ο νους του Δημιουργού είναι τέτοιος που του αρέσει να ανατρέπει τις απόλυτες βεβαιότητες. Γι' αυτό και είναι καλό [γιά] κάθε ον που ζει σε έναν υλικό κόσμο να μήν έχει ποτέ απόλυτη βεβαιότητα. Όσοι όμως είναι τόσο μισαλλόδοξοι, με την δύναμη που αποκτούν υλικά, φτάνουν να νιώθουν απόλυτα βέβαιοι ότι θα ρυθμίσουν μία κατάσταση, [ότι] θα ρυθμίσουν την ροή της συμπαντικής ενέργειας, [ότι] θα ρυθμίσουν την εξέλιξη μιάς πραγματικότητας. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να σας δείξουμε σε ζουμ, να προβάλουμε μέσα στην φαντασία σας την έκπληξη που έχουν υποστεί όλες αυτές οι φυλές.

Το γεγονός ότι θα έμπαιναν τώρα οι χρόνοι αυτοί, οι οποίοι δεν ήταν σε ροή μέσα στην Γη, δεν ήταν κάτι που το περίμεναν. Και σας είπαμε ότι ήταν κάτι που θα γινόταν πολύ αργότερα και ήταν κάτι που τελικά έγινε πολύ νωρίτερα, και έγινε με άλλο τρόπο απ' αυτόν που ήταν αναμενόμενος. Αναμενόταν πως οι κοσμικές πληροφορίες θα αφορούσαν μόνο τους ανθρώπους, δηλαδή τις ψυχές που έχουν έρθει εδώ και ζούν στην ανθρωπότητα ως βιολογικά ανθρώπινα όντα. Η έκπληξη ήταν πως η ροή των πληροφοριών του χρόνου, οι συχνότητες του χρόνου που μπήκαν, αφορούσαν και την δική τους ιστορία (τις άλλες αστρικές φυλές της γης). Αφορούσαν και τις δικές τους καρμικές εμπειρίες, και τις δικές τους σκιές, και τα δικά τους επιτεύγματα. Αυτό έχει φέρει αλλαγή στον ενεργειακό χάρτη της Γης.

 Το κουλουβάχατο θα γίνει πιό έντονο, καθώς αυτοί που ήταν σίγουροι γιά το ότι έπαιζαν ρόλο στο παιχνίδι, και είχαν κρίσιμους ρόλους στην σκακιέρα, ξαφνικά έχουν βρεθεί μπροστά σε καινούργια δεδομένα. Και το πιό ωραίο είναι ότι δεν έχουν και τον χρόνο τώρα να εκπονήσουν ένα καινούργιο σχέδιο. Το πιό ενδιαφέρον είναι ότι η ενεργειακή αλλαγή ήδη τρέχει και εκείνοι ακόμα δεν μπορούν να εκτιμήσουν το πόσες ακόμα συχνότητες θα περάσουν μέσα στο δικτύωμα. Αυτό τους καθιστά ανίκανους να εκπονήσουν ένα σχέδιο αντίστασης, αντίδρασης ή [παρ]εμπόδισης της εξέλιξης της ζωής γιά την ανθρωπότητα.

Το λέμε αυτό, γιατί θέλουμε να καταλάβετε συνειδητά πως αυτά που συμβαίνουν είναι πολλαπλά.Πως τα πράγματα δεν κινούνται μόνο σε ένα επίπεδο.Πως το μυαλό σας μπορεί να καταλαβαίνει αρκετά πράγματα αλλά πρέπει να αναπτύξει και μία επίγνωση πολύ μεγαλύτερη. Σαν να μπορείτε να δείτε όλη τη σκακιέρα και όχι μόνο τους 4-5 βασικούς παίκτες που παίζουν στο κέντρο της. Η σκακιέρα έχει πολλούς παίκτες. Και όπως όλοι ξέρετε, είναι πάντα η ευφυής κίνηση του παίκτη, που θα δώσει την νίκη στο παιχνίδι που διαδραματίζεται. Αυτό που ζείτε, λοιπόν, είναι η ευφυής κίνηση των Ανώτερών σας Εαυτών. Αυτός είναι ο Νούς του Θεού, ο οποίος έφερε την ανατροπή.

Ως μάστερ του χρόνου οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό ειδικά είναι κάτι που το απολαμβάνουμε όλοι οι μάστερς του χρόνου. Όπως [επίσης] είναι κάτι που και μέσα στον καθένα από σας που έρχεστε σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, το απολαμβάνετε ψυχικά. Γιατί είναι η ικανοποίηση και η διαβεβαίωση του ανατρεπτικού Νου του Δημιουργού του σύμπαντος. Είναι η ικανοποίηση και η [επι]βεβαίωση πως αυτός ο Νους έχει φροντίσει γιά όλα πριν καν συμβούν! Είναι η ικανοποίηση και η [επι]βεβαίωση πως υπάρχει ένα τεράστιο χέρι πίσω από κάθε έναν από σας, που φροντίζει, αλλά και ότι υπάρχει ένα τεράστιο χέρι δίπλα στην ανθρωπότητα και την Γαία που φροντίζει γιά την ανθρωπότητα και την Γαία.

Εμάς, ως μάστερς του χρόνου, μάς αρέσουν οι μεγάλες ενεργειακές ανατροπές. Μάς εξιτάρει το να βλέπουμε τους χρόνους να τρέχουν σαν τρελλοί μέσα σ' ένα σύστημα, γιατί αυτό σημαίνει την απελευθέρωση της συνειδητότητας μέσα στο σύστημα. Αυτό σημαίνει πως πολλές ψυχές εορτάζουν μέσα στο σύστημα. Αυτό σημαίνει πως πολλά όντα, πολλοί αγαπημένοι μας φίλοι, ανακτούν την συνειδητότητά τους, και αρχίζουν και βρίσκουν την θέση τους μέσα στην βιολογία. Αυτός είναι ο εορτασμός, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει και αυτός είναι ο εορτασμός, ο οποίος ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2012. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και τα κύματα του χρόνουτραγουδάνε εορταστικά! Μπορεί να φαίνεται τώρα ένα τεράστιο κουλουβάχατο, αλλά είναι το τεράστιο κουλουβάχατο της απελευθέρωσης!

Καθώς ο καταλυτικός παράγοντας -το ατού- εξελίσσεται ακόμα, και θα προχωρήσει κι άλλο, δείτε πώς η τεράστια μάζα μέσα στην ανθρωπότητα μετακινείται προς την θεϊκή της συνείδηση. Και  έτσι θα καταλάβετε την μαγεία του Νου του Δημιουργού, θα καταλάβετε το πόσο δεν χρειαζόταν να ανησυχείτε γιά τις εξελίξεις στην ανθρωπότητα, έτσι θα καταλάβετε ότι ήταν ο νους της τρίτης διάστασης που πάντα αγωνιούσε και φοβόταν, και θα μπορέσετε να συνταχθείτε πλήρως με την πολυδιαστασιακή σας υπόσταση και την αθάνατη αίσθηση του εαυτού σας. Αυτό είναι η απελευθέρωση. Αυτό είναι το 2012: Η συνειδητή αίσθηση μέσα στο σώμα, της αθανασίας σας. Αυτό κάνει τις εμπειρίες σας να βιώνονται και να τις ζείτε με τελείως διαφορετική ενέργεια. Αυτό είναι η ευτυχία της ανθρωπότητας, γιατί αυτό λήγει τον πόλεμο μέσα στην ανθρωπότητα. Γιατί αυτό απαλείφει τον φόβο του θανάτου μέσα στην ανθρωπότητα.

Και αναρρωτιέστε γιά την Ελλάδα. Αναρρωτιέστε το τι γίνεται μ' αυτή την χώρα. Αυτό που συμβαίνει μ' αυτή την χώρα είναι ότι επειδή αποτελεί τον βασικό δέκτη των δύο πολικοτήτων, όλα τα κύματα των χρόνων είναι πολύ πιό έντονα βιωμένα στην βιολογία όλων των πλασμάτων, που βρίσκονται μέσα στον ελλαδικό χώρο. Έχουμε πει από το παρελθόν, (δεν το είπα εγώ, αλλά το έχουν πει άλλοι που σας διευκολύνουν στην συνειδητότητα), σας έχουν πει [λοιπόν] πως η Ελλάδα είναι ο χώρος όπου γίνεται το πρώτο πέρασμα, η πρώτη εισροή της πολικότητας του αρσενικού και του θηλυκού. Επομένως αυτός είναι ο πρώτος χώρος που βιώνει την σύγκρουση και την τριβή, την είσοδο των δύο αντίθετων δυνάμεων. Αυτό συμβαίνει τώρα και δεν θα έπρεπε να σας παραξενεύει.

Δηλαδή, οι καινούργιες εισροές της ενέργειας, με τις καινούργιες θετικές και αρνητικές πολικότητες, πάλι μπαίνουν πρώτα απ' αυτόν τον χώρο. Άρα πρώτα αυτός ο χώρος ζει την τριβή ή την σύγκρουση, ας το πούμε έτσι, των αντίθετων πεδίων. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σας τρομάζει, δεν είναι κάτι που πρέπει να σας φοβίζει, δεν είναι κάτι που πρέπει να σας εκπλήσσει. Γιατί δεν υπάρχει καμμία έκπληξη, στην πραγματικότητα. Όταν ξέρετε ότι αυτός ο χώρος είναι ο χώρος που δέχεται πρώτος τις βασικές ενέργειες της πολικότητας, γιά ποιόν λόγο θα έπρεπε να εκπλήσσεσθε; Ἴσα ίσα που θα πρέπει να γίνει γιά σας εύκολα κατανοητό πως είναι φυσικό ότι, αφού είστε οι πρώτοι δέκτες, θα πρέπει να περάσουν πρώτα από εσάς, αυτά τα καινούργια πεδία. Αντί να τρελλαίνεστε, αντί να φοβάστε, αντί να μήν καταλαβαίνετε, απλά κατανοήστε την σοφία της ροής της ζωής. Αυτός ο χώρος έχει μεγάλες παραμέτρους ενεργειακής ανεκτικότητας, δηλαδή μπορεί να σηκώσει ενεργειακά πολύ μεγάλες διακυμάνσεις.

Και, ακριβώς γι' αυτό, μπορεί να είναι ο χώρος απ' τον οποίο περνάνε οι καινούργιες πολικότητες, οι καινούργιες ενέργειες και οι καινούργιες συχνότητες. Αυτή είναι και η εκδήλωση, εξ άλλου, της κρισιμότητας της θέσης αυτού του χώρου, στο παιχνίδι που διαδραματίζεται οικονομικά και κοινωνικά στην ανθρωπότητα αυτή την στιγμή. Αντί να νοιώσετε φόβο, νοιώστε τιμή και περηφάνεια. Δείξτε την κατανόηση που χρειάζεται. Είναι καινούργιες ενέργειες [και] έρχονται ακριβώς γιά να μετατοπίσουν τις μάζες, έρχονται γιά να φέρουν περισσότερη αλήθεια και ακεραιότητα, άρα, ακόμα κι αν φέρουν ανατροπές, εορτάστε! Τιμήστε τις. Τι νόημα έχει να ζει η ανθρωπότητα μέσα στα επόμενα χίλια χρόνια μέσα σε κλουβιά, τα οποία τα ονομάζει σπίτια και είναι θλιβερά διαμερίσματα! Τι νόημα έχει οι άνθρωποι να συνεχίσουν να σφάζονται μεταξύ τους; Δεν είναι τιμητικό το να ζείτε την περίοδο που αυτά αλλάζουν; Δεν είναι τιμητικό το να είστε κάποιος απ' αυτούς, οι οποίοι ζούν αυτήν την ανατροπή; Την ανατροπή γιά το καλύτερο; Την ανατροπή γιά το καλύτερο γιά όλους και όχι γιά μία κάστα, όπως συνηθιζόταν; Όχι γιά ένα ποσοστό.

Αγαπητοί φίλοι, οι μάστερς του χρόνου σαςκουνάνε τα μαντήλια, δηλαδή χαιρετάνε κουνώντας σας το μαντήλι, που σημαίνει πως αυτά που ξέρατε, τα παλιά, έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Καινούργιος χρόνος ξεκινά γιά την Γη! Και η μετάβαση γιά τον καινούργιο χρόνο γίνεται τώρα. Καινούργια δεδομένα αρχίζουν και εμφανίζονται μέσα στην υλικότητα της συνείδησης των πνευματικών όντων και αυτά αρχίζουν ήδη να εκδηλώνονται. Οι μάστερς του χρόνου είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται γύρω από την Γη και φροντίζουν [ώστε] αυτές οι υπέρογκες ενέργειες απελευθέρωσης της συνειδητότητας να ρεύσουν μέσα στα βιολογικά σας πεδία. Είναι ώρα να θέσετε ό,τι ερωτήσεις έχετε.

 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ -  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 Ερώτηση: Τελευταία, και πριν ακόμη διαβάσω την προηγούμενη επικοινωνία με τίτλο «οι μάστερς του χρόνου» νοιώθω σαν να υπάρχουν τρύπες στον χρόνο, το οποίο που γίνεται αντιληπτό. Γιά παράδειγμα, ενώ έβλεπα ένα έργο στην τηλεόραση, το ρολόϊ μου δεν κουνιόταν καθόλου. Τι έχουν να πουν γι' αυτό [οι μάστερς του χρόνου]; Είναι πράγματι έτσι;                             

Απάντηση: Είναι πράγματι έτσι! Η εξήγηση είναι η εξής: Καθώς οι συχνότητες των χρόνων συμπιέζονται, δηλαδή μπαίνουν όλο και καινούργιες συχνότητες χρόνου, δηλαδή πεδία συνειδητότητας, μνημών, στην καθημερινή σας ζωή, αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε ή να το επιβεβαιώσετε από ασυνέχειες χρόνου, οι οποίες θα γίνουν πιό αισθητές. Και εννοούμε είτε αυτό που εσείς [η ερωτώσα] αναφέρετε είτε μία ασυνέχεια μέσα στην συνειδητότητά σας. [Γιά παράδειγμα] θυμόσαστε τι κάνατε πριν από λίγο και ξαφνικά υπάρχει κενό γιά το τι είχατε κάνει πριν απ' αυτό. Ξαφνικά υπάρχει κενό γιά το τι επρόκειτο να κάνετε ακριβώς τώρα. Θα υπάρχουν ασυνέχειες στην χρονική κωδικοποίηση, και αυτές θα φαίνονται μέσα στον χρόνο της κάθε μέρας σας. Μες στα λεπτά σας, τα τέταρτά σας, τα εικοσάλεπτά σας. Κάποια απ' αυτά μπορεί να εξαφανιστούν από την συνειδητότητά σας, άλλα να φαίνεται ότι δεν τελειώνουν, αλλά κυρίως μέσα στο μυαλό σας θα φανούν αυτές οι ασυνέχειες πληροφοριών που συνδέονται με στιγμές και χρόνους. Είναι κατανοητό αυτό το οποίο εξηγήθηκε;    

 Ερώτηση: Μέσα σ' αυτές τις ασυνέχειες του χρόνου υπάρχουν καικαταστάσεις που δεν θέλεις να κάνεις τίποτα, δεν θέλεις να δουλέψεις, θέλεις να κάθεσαι και να μήν κάνεις τίποτα; Δηλαδή υπάρχουν και θέματα προσωπικής ασυνέχειας;

Απάντηση: Η ερώτηση είναι το αν αυτές οι ασυνέχειες στον χρόνο βιώνονται σαν αδρανοποίηση;

Ερωτών:  Ναι.

Απάντηση: Η απάντηση είναι ναι. Γιά κάποιους μπορεί να είναι υπερκινητοποίηση. Δηλαδή επειδή νοιώθουν τις ασυνέχειες του χρόνου, να προσπαθούν να χωρέσουν περισσότερα πράγματα. Αλλά για κάποιους άλλους μπορεί να τους οδηγήσει σε μία αδρανοποίηση, επειδή ακριβώς νοιώθουν ότι δεν υπάρχει συνέχεια στην ροή και ο χρόνος κόβεται. Αυτή η αίσθηση απώλειας του χρόνου μπορεί να τους αδρανοποιήσει το σύστημα, μπορεί να νιώθουν ότι το σύστημα τους δεν μπορεί να λειτουργήσει, να δημιουργήσει και να παράγει και να κινηθεί με τον συνηθισμένο τρόπο. Αυτό θα μειώνεται. Δηλαδή οι περίοδοι κατά τις οποίες κάποιος θα βιώνει τις χρονικές ασυνέχειες δεν θα είναι επί μήνες ατελείωτους, αλλά μπορεί γιά κάποιον να είναι ένας, δύο ή και τρεις μήνες. Τρεις μήνες είναι το μέγιστο που βιώνεται έντονα η χρονική ασυνέχεια. Από κει και πέρα το ενεργειακό σύστημα έχει αναπροσαρμοστεί, έχει πάρει τις περισσότερες ροές και πλέον οι ροές που μπαίνουν γίνονται εύκολα αφομοιώσιμες μέσα στο ενεργειακό πεδίο του ατόμου. 

Ερώτηση:  Επομένως στο τρισδιάστατο πεδίο, θα φαίνεται πιό καθαρά η ασυνέχεια του χρόνου;  Θα είναι πιό προσβάσιμο και πιό κατανητό σε μάς, στην τρισδιάστατη μορφή μας;

Απάντηση:  Ναι. Θα φανεί περίτρανα, λόγω της εμπειρίας σας, πως ο γήινος χρόνος είναι φτιαχτός. Δηλαδή πως τα ρολόγια δεν ανταποκρίνονται στην αίσθηση του χρόνου, τα λεπτά αρχίζουν και χάνουν τις αναλογίες τους, και ο λόγος που αρχίζει και γίνεται αυτό αντιληπτό είναι γιατί η αληθινή συνειδητότητά σας του πραγματικού χρόνου αρχίζει και ζωντανεύει μέσα στις ενεργειακές σας δομές. Και γι' αυτό πλέον τα ρολόγια σας φαίνεται να μην δουλεύουν ή να δουλεύουν περίεργα. Δεν είναι τα ρολόγια που δουλεύουν περίεργα. Τα ρολόγια της ανθρωπότητας δούλευαν πάντα λάθος! Τα ρολόγια της ανθρωπότητας δείχνουν έναν χρόνο που δεν υπάρχει! Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο χρόνος της Γαίας, ο Συμπαντικός και Κοσμικός χρόνος αρχίζει να ενεργοποιείται μέσα στην συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Και άρα οι ασυνέχειες ενός φτιαχτού χρονικού συστήματος αρχίζουν να είναι εμφανείς. Αυτό θα είναι μία από τις εμπειρίες, που θα σας ξεκολλήσουν απ' τα ρολόγια, που θα σας αποδεσμεύσουν από το λεπτό, το πεντάλεπτο ή το τέταρτο. Αλλά αυτό είναι μία εμπειρική, πλέον, αποδέσμευση. Καθώς οι χρόνοι της συνειδητότητας γίνονται όλο και πιό ελεύθεροι, η συνειδητότητα βλέπει ότι η εξωτερική περιγραφή του χρόνου δεν ανταποκρίνεται, και άρα, σιγά σιγά απελευθερώνεται από τον εξωτερικό καθορισμό του χρόνου.

Ερώτηση:  Θα οφελούσε αν επισκεπτόμασταν τον κρύσταλλο στο Αιγαίο, όπως στον διαλογισμό, γιά να τον ενεργοποιήσουμε περαιτέρω;

Απάντηση: Πάρα-πάρα πολύ! Ο κρύσταλλος στο Αιγαίο συνδέεται με τις δονήσεις της ένατης διάστασης. Δηλαδή συνδέεται με την μαύρη τρύπα, η οποία θα ενεργοποιήσει την αλλαγή το 2012. Κάθε επίσκεψη που κάνετε σ' αυτόν τον κρύσταλλο στο Αιγαίο, με τον τρόπο που το κάνατε και σήμερα, είναι μία υποστήριξη, ενεργειακά πολύ σημαντική, γιά την ολοκλήρωση αυτού του συνειδησιακού άλματος. 

Ερώτηση: Και πού θα λέγαμε ότι είναι ένα νησί πιό κοντινό γιά να γίνει αυτή η ενεργοποίηση;

Απάντηση: [Η] Σαμοθράκη ή η Κνωσσός. Μπορείτε να πάτε και σε οποιοδήποτε νησί των Κυκλάδων, που πάλι θα κάνει αυτήν την ενεργειακή υποστήριξη, αλλά τα δύο σημεία που αναφέρονται [η Σαμοθράκη και η Κνωσσός] είναι σημεία που υπάρχει ένας ενεργειακός κόμβος, που πολλαπλασιάζει την ενέργεια, την οποία ένα ον συνεισφέρει. Ας πούμε ότι είναι δύο χώροι, που αν εσείς δώσετε Α ενέργεια, αυτό έχει 100Α αντίκρυσμα γιά τον κρύσταλλο. 

Ερώτηση: Έχει σχέση αυτός ο κρύσταλλος με το Σπήλαιο της Δημιουργίας;

Απάντηση: Έχει έμμεση σχέση. Δεν είναι άμεσος ο συσχετισμός του. Δεν είναι αυτός ο κρύσταλλος το Σπήλαιο της Δημιουργίας ούτε επηρεάζεται το Σπήλαιο της Δημιουργίας, αυτό όμως που θα ήταν κατάλληλο να θεωρήσετε είναι πως η δόνηση αυτού του κρυστάλλου διευκολύνει τις διαδικασίες μέσα στο Σπήλαιο της Δημιουργίας γιά κάθε ψυχή. Όσο πιό ενεργοποιημένος είναι, τόσο πιό εύκολα γίνονται οι διαδικασίες της ψυχής μέσα στο σπήλαιο της δημιουργίας.

Θέλω να πώ κάτι πριν κλείσω, λέει ο Ζήριων, γιατί...

Αυτό που θέλει να πει είναι πως ακόμα και το σποτάκι που βγήκε στην τηλεόραση, που το πιπιλάμε σαν καραμέλα, «Τυχαίο; Δεν νομίζω», ότι αυτό το σποτάκι ήταν έμπνευση, ήταν καθοδήγηση και λέγεται συνεχώς, γιατί είναι ένας τρόπος να θυμίζει στην συνειδητότητά μας, πως τα πράγματα ακολουθούν ένα μαθηματικό σχέδιο, και κινούνται με μαθηματική ακρίβεια. Το σποτάκι αυτό δεν είναι τυχαίο αυτήν την περίοδο. Είναι ένα αντίβαρο μέσα στην συνειδητότητα, γιά να αναπτύσσεται το χιούμορ σας, και γιά να θυμηθείτε πως τίποτα στην ζωή δεν συμβαίνει τυχαία. Πόσο μάλλον η εξέλιξη της ζωής ενός ολόκληρου πλανήτη, πόσο μάλλον η εξέλιξη της ζωής μιάς ολόκληρης φυλής μέσα στο σύμπαν. Επομένως και το σποτάκι ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιά να βοηθήσει τα πνευματικά όντα να αναπτύξουν το χιούμορ τους, αλλά και να τους θυμίσει ότι δεν υπάρχει στο σύμπαν τυχαιότητα.

Και μέχρι την επόμενη συνάντηση, ο Ζήριων σας παροτρύνει να καλέσετε, ο καθένας που είναι σήμερα εδώ ή διαβάζει ή ακούει αυτήν την επικοινωνία, έναν δάσκαλο ή μάστερ του χρόνου να σας συντροφεύσει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, και να σας βοηθήσει με πολύ περισσότερη χάρη, ώστε να αποδεσμεύσετε τον νου σας από την μέγγενη του γραμμικού χρόνου της ζωής σας. Εάν θέλετε να ανακτήσετε το χιούμορ σας, εάν θέλετε να ανακτήσετε την ελαφρύτητα της ζωής, εάν θέλετε η σοφία μέσα στον εαυτό σας να μήν έχει βάρος, αλλά να είναι απλά σοφία, και να μπορείτε να την ζείτε με ελαφριά ενέργεια, να μπορείτε να κάνετε επιλογές σοφίας, δύναμης και αγάπης, χωρίς βάρος, τότε καλέστε κάποιον μάστερ του χρόνου, που θα είναι μεγάλη του τιμή να σας συντροφεύσει σαν παρέα γιά το καλοκαίρι, και να σας βοηθήσει να γίνουν τα κλικ που χρειάζονται μέσα στην συνειδητότητά σας, σε σχέση με τον γραμμικό περιωρισμένο γήινο χρόνο.

Και μέχρι την επόμενη συνάντηση, αγαπητοί φίλοι, να είστε συνειδητοί, να είστε ελεύθεροι, να είστε ανάλαφροι.

Και έτσι είναι.


 © 2010 Χαριτίνη Χριστάκου