Σμαραγδένιος Κύκλος


Ο Ρυθμιστικός Παράγοντας της Ροής

Θεσσαλονίκη, 5 Νοεμβρίου 2005

Kαθώς η ενέργεια αλλάζει συχνότητα και δομή, θέλουμε να ξεκινήσουμε χαιρετώντας κάθε έναν από σας προσωπικά, μεταφέρονταςγια κάθε έναν μια προσωπική συχνότητα. Γιατί καθένας σας διαχειρίζεται έναδιαφορετικό φάσμα αυτής της πραγματικότητας, που αποτελεί μέρος της προσωπικήςπνευματικής ενέργειάς σας.

Δεχθείτε σήμερα λοιπόν ως δώρο, μια προσωπική συχνότητα! Την φέρνουμε με πλήρη καταλληλότητα. Είναι ένα συμπλήρωμα στην μεγαλειώδη υπόστασηκαι εργασία σας. Κάτι απαραίτητο και συμπληρωματικό για την πορεία σας. Είναιένα μέρος του πολυδιαστασιακού σας εαυτού - μια συχνότητα η οποία αφυπνίζεινέες ικανότητες.

«Για ποιες ικανότητες μιλάτε;» αναρωτιέστε. Αυτή η συχνότητα την οποία τώρα οι οδηγοί σας τακτοποιούν μέσα στην αύρα σας, σας δίνει τηδυνατότητα ν' αλλάζετε τις ενέργειες στο τώρα σας. «Τι σημαίνει αυτό; Γιατίακούγεται ενδιαφέρον» λέτε.

Το καλοκαίρι, πολλά πράγματα άλλαξαν. Και βρίσκεστε σήμερα μέσα σε μια νέα ενέργεια, είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι. Αυτές οι νέες δυνατότητεςμας επιτρέπουν να έρθουμε κοντά σας κομίζοντας άλλου είδους δώρα.

Παρόλο που πολλοί έχουν πει, εδώ και δεκαετίες και αιώνες, ότι η πλήρης ενέργειά σας, η τελειότητά σας, υπάρχει μέσα σας και την μεταφέρετε.Αυτό φαίνεται πάρα πολύ ωραίο μεν αλλά μη πιστευτό δε. Κι έτσι κάνετε διάφορεςδιεργασίες προκειμένου το απίστευτο να γίνει πιστευτό! Όχι προκειμένου αυτό πουδεν υπάρχει να γίνει υπαρκτό! Αυτό ανέκαθεν υπήρχε. Όλη η διαδρομή που κάνετε είναιγια ν' αλλάξετε το απίστευτο να το κάνετε πιστευτό και να πιστέψετε λίγοπερισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνατότητες που κρύβετε μέσα σας.

Η συχνότητα η οποία ενοποιείται μαζί σας σήμερα σας θυμίζει ότι στο τώρα  μπορείτε να επιφέρετε την αλλαγή.Αν χρειάζεται θεραπεία ο ώμος σας, μην σκεφτείτε ότι αυτό είναι μια διαδικασία.Αν θέλετε να το κάνετε, κλείστε τα μάτια σας για δύο δευτερόλεπτα καιεπικαλεστείτε την κοσμική σας συχνότητα της ακαριαίας θεραπείας. Θα σαςκαλέσουμε, τώρα, αυτή τη στιγμή, εδώ, να φέρετε στο νου σας κάτι, είτε σωματικόείτε συναισθηματικό το οποίο αποτελεί για σας ένα πεδίο προς θεραπεία.  Είτε είναι κάτι στο σώμα σας, είτε είναι κάτιστην καρδιά σας, φέρτε το στη συνειδητότητά σας, φανταστείτε το να εστιάζεταιμέσα στο κέντρο του εγκεφάλου σας. Μην δώσετε μεγάλη προσοχή σε ποιο σημείο τουεγκεφάλου, απλώς φανταστείτε ότι φέρνετε αυτή την εικόνα, αυτό που χρειάζεταιθεραπεία στο κέντρο του εγκεφάλου σας και ακριβώς στο ίδιο σημείο καλέστε νασυναντηθεί μαζί σας η συχνότητα του μάγου και του θεραπευτή. Και μην κάνετετίποτα γι' αυτό. Απλώς καλέστε τις να συναντηθούν μέσα σας.

Αυτή η συχνότητα δεν αφορά μόνο εσάς τους ίδιους. Θα σας καλέσουμε να κάνετε το εξής μεταξύ σας: Να γίνετε ζευγάρια ανά δύο κοιτώντας οένας τον άλλον. Σας παρακαλούμε κάντε το αυτή τη στιγμή. Θα σας ζητήσουμε ναακουμπήσετε το γόνατο ο ένας του άλλου. Ανά δύο παρακαλούμε. Κλείστε για δύοδευτερόλεπτα τα μάτια σας και χωρίς να μιλήσετε, νοιώστε τι είναι αυτό που τουχρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή: χρειάζεται περισσότερο εσωτερικό σθένος;χρειάζεται μεγαλύτερη διαύγεια; χρειάζεται περισσότερη αγάπη; χρειάζεται ναβρει την αλήθεια μέσα του;

Νοιώστε για λίγο μέσα στη σιωπή τι είναι αυτό που χρειάζεται να δώσετε στον άλλον αλλά μην το κάνετε ακόμα παρακαλούμε. Το πρώτο πράγμα που θασας έρθει κρατήστε το. Ξέρουμε για τις αμφιβολίες σας, αλλά δεν πειράζει.Κρατήστε αυτή την πρώτη αίσθηση που σαν λέξη θα μορφοποιηθεί μέσα στον εγκέφαλόσας. Και τώρα, μέσα από το τρίτο σας μάτι, ξαναφέρτε τη συχνότητα του μάγου καιτου θεραπευτή, καλέστε την να ξανάρθει, να ενεργοποιηθεί. Φανταστείτε ότιδημιουργεί ένα σταυρό, κατεβαίνει κάθετα και συναντιέται με το τρίτο σας μάτισε μια οριζόντια τομή. Ακριβώς από εκείνο το σημείο φεύγει η ενέργεια προς το«ζευγάρι» σας, γιατί αυτή την ενέργεια με ευγένεια προσφέρετε τώρα. Αφήστε την.Πάρα πολύ ωραία.

Κι ανοίξτε τα μάτια σας. Σας παρακαλούμε μη μιλήσετε ακόμα. Θέλουμε να αισθανθείτε ο καθένας ατομικά αυτό που βιώνει αυτή τη στιγμή μέσα στο σώματου. Τι είναι αυτό που νοιώθετε εσείς ατομικά; Τι είναι αυτό που αισθανθήκατεμέσα απ' όλο αυτό που ζήσατε; Κρατείστε το. Κρατείστε την αίσθηση αυτού πουνοιώσατε. Και τώρα πάρτε τα χέρια σας αργά αποσυνδέοντας αυτή την ενέργεια κιελάτε κοντά, όπως ήσασταν πάντα, πριν πάρετε ένα σώμα. Ελάτε κοντά στην ουσίακαι την αλήθεια του εαυτού σας.

Αν έρχονται αρχάγγελοι κοντά σας, ο μόνος λόγος είναι για να σας βοηθήσουν να δείτε και να συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε εσείς. Και όπωςανακαλύπτετε, χρειάζεστε ο ένας τον άλλον για ν' ανακαλύψετε τον δικό σαςεαυτό. Χρειάζεστε να θυμηθείτε. Και για να θυμηθείτε πρέπει να δείτε τον εαυτόσας μέσα από κάποιον άλλον.

Αυτή η πραγματικότητα στην οποία έχετε έρθει, έχει κάτι μεγαλειώδες: Αφανίζει τον Δημιουργό προσωρινά!. Ο Δημιουργός ούτε ξέρει ποιοςείναι, δεν ξέρει καν ότι είναι κάτι. Τον αφανίζει, τον ισοπεδώνει και μετά τουεπιτρέπει να ξαναδημιουργήσει τον εαυτό του. Υπάρχει κάτι μεγαλειώδες μέσα σ'αυτό.

Υπάρχουν πολλοί πλανήτες σ' αυτό το σύμπαν όπου βιώνεται η ζωή με διάφορες μορφές. Έχετε ακούσει να μιλάμε για την ιδιαιτερότητα και τησημασία της Γαίας. Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερος παρότι είναι ένας υλικόςκόσμος μέσα στο σύμπαν. Αυτός ο χώρος είναι ο μόνος χώρος σ' όλο το σύμπαν πουδίνει τη δυνατότητα στο Δημιουργό να αφανίσει τον εαυτό του και να τονξαναδημιουργήσει από την αρχή.

Γιατί αυτό είναι τόσο ιδιαίτερο; Αν μπορούσατε να δείτε τους υλικούς κόσμους, θα βλέπατε ότι κάποιοι είναι προχωρημένοι, κάποιοι όχι. Θαβλέπατε όμως ότι στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι κόσμοι οι οποίοι κινούνταιμέσα από το εγώ τους και τη δύναμη. Η ιδιαιτερότητα αυτού του πλανήτη είναι ότιδίνει τη δυνατότητα μέσα σε μια ζωή να έρθει ο Δημιουργός σ' επαφή με την ουσίατου, ξεπερνώντας το εγώ και τη δύναμη. Αν πιστεύετε ότι αυτό είναι τόσο εύκολαδιαθέσιμο οπουδήποτε, κάνετε λάθος. Αν πιστεύετε ότι σε άλλους κόσμους μπορεί οΔημιουργός να μπει σε μια μορφή όπως έχετε τώρα εσείς και σε μια ζωή να έχει τηδυνατότητα  ν' ανακαλύψει την πνευματικήτου ουσία, πλανάστε.

Η Γαία είναι ένας χώρος ακραίων ενεργειών αλλά γι' αυτό έχει τη δυνατότητα να σας μετακινήσει από την πλήρη συσκότιση στην πλήρη φώτιση. Ηπλήρης φώτιση δεν είναι τίποτα άλλο από το να βιώσετε την ενωτική ενέργεια που σας συνδέει με ό,τι υπάρχει.

Χρειαζόταν λοιπόν μια εισαγωγή για να φτάσουμε σ' αυτό που είναι μεγαλειώδες στη Γαία. Ενώ πιστεύετε ότι η ανθρωπότητα υποφέρει από το άκρατοεγώ, εμείς θα σας ζητήσουμε να κοιτάξετε καλύτερα, βάζοντας τα διαισθητικά σαςγυαλιά, το πώς εξελίσσονται οι ζωές πάνω σ' αυτό τον πλανήτη. Και ναι, υπάρχειένα μεγάλο εγώ της ανθρωπότητας αποκομμένο από τη θεϊκή ουσία. Αλλά, γιαφορέστε αυτά τα διαισθητικά γυαλιά, καθίστε καλύτερα στην καρέκλα σας, καιδείτε πως εξελίσσονται οι ατομικές ζωές των ανθρώπων. Τι είναι το μεγαλειώδεςπου διαδραματίζεται το οποίο περνάει απαρατήρητο; Μήπως παρά το εγώ και τηδύναμη, όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται σε στιγμές αδύναμοι, ανήμποροι,κατεστραμμένοι, υποταγμένοι στην τύχη τους; Μήπως εκείνες τις στιγμές, η δύναμητου Θεού φαίνεται πολύ σκληρή για την ατομική ζωή του καθενός; Και μήπως αυτόκάνει το παιχνίδι αυτού του κόσμου πολύ αληθινό; Μήπως αυτό δίνει τη δυνατότητανα φτάσετε στο όριο της αντοχής σας και να καταρρεύσετε προκειμένου ν' αναστηθείτε;

Μήπως δεν είναι απλώς ένα μεγάλο κάρμα αυτό που διαδραματίζεται στη Γαία; Μήπως δεν εκπέσατε ποτέ, αλλά μήπως ήταν εδώ ο χώρος με τιςμεγαλύτερες δυνατότητες σε μια ζωή να μπορέσετε να φτάσετε στην άκρη;

Έχετε ακούσει για το φάσμα των συχνοτήτων που υπάρχει στη Γη. Από το πολύ πυκνό μέχρι το πιο λεπτοφυές. Έχετε σκεφτεί γιατί υπάρχει όλο εδώ; Ανκοιτάξετε με τα διαισθητικά σας γυαλιά αυτό τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω σας,θα δείτε ότι για κάθε έναν χρειάστηκε πολύ μεγάλη δύναμη για ν' αποφασίσει ναέρθει εδώ. Για όλους όσους ζουν σ' αυτό τον πλανήτη υπάρχουν οι εποχές τωνορίων και κανένας δεν έχει εξαιρεθεί. Όλοι κάποια στιγμή φτάνουν στο όριο και νοιώθουνότι δεν υπάρχει Θεός, ότι δεν υπάρχει έλεος, ότι δεν υπάρχει κανένας ναβοηθήσει, ότι είναι μόνοι τους, ανήμποροι, απροστάτευτοι απέναντι στη ζωή. Αυτόδεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους κόσμους. Κάθε ον που έρχεται εδώξέρει ότι θα περάσει από αυτές τις μεγάλες πύλες. Όλοι όσοι γεννιέστε εδώγνωρίζετε ότι μπορείτε να το αντέξετε και να το διαχειριστείτε.

Αυτό λοιπόν που διαδραματίζεται πάνω στη Γη, κινείται γύρω από μια ενέργεια, δημιουργήθηκε από μια ενέργεια, υποστηρίζεται από μια ενέργειακαι γυρνάει σε μια ενέργεια. Ποια είναι αυτή; Αυτή είναι η ενέργεια της ενδυνάμωσης. Γιατί;

Για να μπείτε σ' αυτή την  πραγματικότητα εκτιμήσατε μαζί με τους οδηγούς σας και τους δασκάλουςσας τις ικανότητές σας. Ξέρετε ότι φέρετε εγγενώς τη δύναμη της πλήρουςαφύπνισης του εαυτού σας μέσα στη βιολογία. Αυτό σημαίνει ότι όλες οιπροκλήσεις στη ζωή σας θα κινηθούν γύρω από την απόφαση του να πιστέψετε ότιέχετε αυτή τη δύναμη - ή όχι.

Οι θεραπευτές αυτομπλοκάρουν τον εαυτό τους και οι δάσκαλοι επίσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των θεραπευόμενων, γιατί αυτό μπλοκάρει τηροή τους. Τι τους λέει η πραγματικότητα; Η πραγματικότητα τους λέει ότι δενμπορούν να υποτιμούν τα άλλα όντα. Τους λέει ότι δεν μπορούν να υποτιμούν τονμεμονωμένο θεραπευόμενο όσο κι αν φαίνεται ότι είναι στο έλεος της μοίρας του.Όσο αδύναμος κι αν φαίνεται, όσο ασθενής κι αν παρουσιάζεται. Αυτό λέει ότικάθε φορά που οι πνευματικοί άνθρωποι μπερδεύονται, έρχεται η ροή της ενέργειαςνα τους διορθώσει, να τους δείξει ότι όταν αναλαμβάνουν τη δύναμη κάποιου άλλουκι όταν κρίνουν τους άλλους αδύναμους, χαμένους, ανίκανους, το μόνο που τελικάμπλοκάρουν είναι τη δική τους ροή.

Αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε και η ιδέα του Δημιουργού ήταν, μέσα από τη δημιουργικότητα του νου και των αισθήσεων των όντων, να μπορεί το ον σεμια ζωή, μέσα σε μια μορφή να φτάνει στην πλήρη αποκάλυψη. Δεν μπορούσε ναγίνει με άλλον άξονα αυτή η πορεία παρά μόνο γύρω από τον άξονα που έλεγε «εσύο ίδιος είσαι παντοδύναμος». Και όλες οι λειτουργίες της ενέργειας που αφορούντις σχέσεις των όντων πάνω σ' αυτόν τον χώρο, λειτουργούν με βάση αυτόν τονκανόνα.

Αν με τη συμπεριφορά σας, με τη δράση σας σαμποτάρετε αυτόν τον κανόνα, που λέει για κάθε έναν προσωπικά, «ανακάλυψε ότι είσαι παντοδύναμος»,σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Αν αμφισβητείτε το αν έχει το άλλο ον αυτή τηδύναμη, αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Αν κλείνετε τα μάτια σας και μπερδεύεστεαπ' τα φαινόμενα, του τι φαίνεται να διαδραματίζεται πάνω σ' αυτή τηνπραγματικότητα, ζείτε στην ψευδαίσθηση.

Αυτός ο πλανήτης είναι μεγαλειώδης γιατί γεννά από τις στάχτες του τον Δημιουργό, έναν Δημιουργό γεμάτο συμπόνια. Έναν Δημιουργό αφοσιωμένοστην αλήθεια, έναν Δημιουργό που γνωρίζει την ταπεινότητα, που έφτασε από τοζενίθ στο ναδίρ και ξαναεπέστρεψε στην κορυφή. Αυτός ο κόσμος που φαίνεται τόσοσκληρός, είναι ένας κόσμος απίστευτου μεγαλείου. Μην τον χάσετε, μην ξεχαστείτε!

Χρησιμοποιείστε τα διαισθητικά σας γυαλιά για να δείτε τους χιλιάδες αμέτρητους τρόπους που αυτά που ακούσατε εκφράζονται στηνπραγματικότητα που ζείτε κάθε μέρα. Ξέρετε πολύ καλύτερα από εμάς ότι μόνο ότανοι ίδιοι βεβαιωθείτε για την αλήθεια, την πιστεύετε. Έχετε περάσει από τοσύνδρομο του άπιστου Θωμά, αλλά ο Δημιουργός δεν παίρνει τίποτα de facto. Ο Δημιουργός δεν είναι παπαγάλος, να παπαγαλίσει την αλήθειατου διπλανού του. Δεν είναι αφελής να υιοθετήσει οτιδήποτε διάβασε ή άκουσε. ΟΔημιουργός δεν θα δεχθεί να πάρει την αλήθεια έτοιμη κι αν την πάρει έτοιμη απόκάποιον άλλον, ο ίδιος θα φέρει τον εαυτό του σε περιστάσεις και γεγονότα για ναεξακριβώσει την αλήθεια.

Κάθεστε στις καρέκλες σας, διαβάζετε τα βιβλία σας, περπατάτε στο δρόμο. Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει.Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κανόνας δημιουργίας αυτής της πραγματικότητας. Τιείναι αυτό που ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας σ' αυτό τον κόσμο.

Κάθε ένας από σας είναι παντοδύναμος. Μην αφήνετε τους άλλους να πιστεύουν στην αδυναμία τους. Ο τρόπος για να το κάνετε είναι εσείς να μηπιστέψετε σ' αυτή την αδυναμία. Αν δεν αφήνεστε να πιστέψετε ότι οι άλλοι είναιαδύναμοι, δεν αφήνεστε να πιστέψετε ότι και οι ίδιοι είστε αδύναμοι. Αν θέλετενα γειώσετε τη δική σας παντοδυναμία, αναγνωρίστε την παντοδυναμία των άλλων.

Και για να κλείσουμε αυτή τη συνάντηση, θέλουμε να σας εξηγήσουμε τι έγινε όταν μεταφέρατε την ενέργεια που αισθανθήκατε ότιχρειάζεται στον διπλανό σας.

Σαν άνθρωποι πιστεύετε ακόμα ότι χρειάζεστε οι ίδιοι περισσότερη δύναμη ή σθένος. Πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετή δύναμη, ή αρκετή συμπόνια, ή αρκετήπειθαρχία, ή αρκετή αγάπη, ή αρκετή δημιουργικότητα, ή αρκετή στοργή, κλπ.Γενικώς πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετά από πάρα πολλά πράγματα!

Για σκεφτείτε για ένα λεπτό, αυτό το οποίο στείλατε ως ενέργεια σ' έναν άλλο ανθρώπινο άγγελο, το είχατε; Αυτό το οποίο δώσατε, μήπως οι ίδιοιμέχρι πριν από λίγο πιστεύατε ότι δεν το είχατε σ' αρκετή ποσότητα; Μήπωςπιστεύατε ότι χρειάζεστε περισσότερη αγάπη και σας έλειπε επομένως η αγάπη; Ανείναι έτσι, από πού βρήκατε αυτή την ενέργεια που στείλατε σε κάποιον άλλον;Μήπως είχατε πάντα πλεόνασμα αλλά μπαίνατε στην ψευδαίσθηση ότι είχατε πάντα έλλειμμα;Αν σας ζητούσαμε αυτή τη στιγμή να αισθανθείτε για κάποιον άλλον τι χρειάζεταικι αν σας λέγαμε, φέρε τη συχνότητα του «τώρα», του μάγου και του θεραπευτή, καιστείλτε αυτό που χρειάζεται ο άλλος, θ' ανακαλύπτατε ότι μπορείτε να τηστείλετε την ίδια στιγμή!

Όμως, αν δεν έχετε ήδη μέσα σας εσωτερικό σθένος που να σας περισσεύει, που το βρίσκετε; Αν δεν έχετε αγάπη που να σας περισσεύει, από πούτη στέλνετε; Αν δεν έχετε διαύγεια να πλεονάζει, από πού την παίρνετε και τηνδίνετε; Τα έχετε όλα αυτά! Αλλά μένετε στην ψευδαίσθηση μιας πραγματικότηταςπου κρατάει πολύ καλά κρυμμένη την ταμπέλα που λέει: «ανακάλυψε ότι είσαιπαντοδύναμος». Αν δεν τα έχετε όλα αυτά, τότε είναι πολύ παράξενο ότι μπορείτενα τα δίνετε σε άλλους! Δεν συμφωνείτε;

Αν θέλετε να βγείτε από την ψευδαίσθηση των ελλειμμάτων του δικού σας εαυτού, δείτε πόσο εύκολα υπάρχει αυτή η ενέργεια μέσα σας, προκειμένουνα δοθεί σε κάποιον άλλον. Και μέσα απ' αυτό πειστείτε για το ότι είστεπαντοδύναμοι, με συνεχή πλεονάσματα συμπαντικής ενέργειας. Σας έχουμε πει καιάλλοτε ότι η διάλυση ενός ατόμου δημιουργεί πυρηνική έκρηξη. Πόσα άτομααποτελούν το σώμα σας; Οι άλλοι είναι γύρω σας για να σας βοηθήσουν ν'ανακαλύψετε την ψευδαίσθηση που έχετε για σας τους ίδιους.

Αν θέλετε να δείτε πόση είναι η ενέργεια που μεταφέρετε, αρχίστε να στέλνετε σε άλλους αυτό που νιώθετε ότι τους χρειάζεται. Θ' ανακαλύψετε ότιέχετε απ' όλες τις ενέργειες, όλα όσα χρειάζεστε και περισσότερα απ' αυτά πουοι ίδιοι χρειάζεστε, τόσο περισσότερα που μπορείτε να καλύψετε αυτό πουνομίζετε ότι λείπει σε άλλους, όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και πολλούς άλλους.

Και λέγοντας αυτά θέλουμε να σας τιμήσουμε και θα σταθούμε μπροστά σε κάθε έναν από σας για μερικά δευτερόλεπτα, υποκλινόμενοι με τιμή καισεβασμό απέναντι στη μεγαλειότητα που μεταφέρετε και στην παντοδυναμία πουδιαχειρίζεστε. Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι η δική μας χρησιμότητα είναι ναερχόμαστε για να βοηθήσουμε εσάς, να ανακαλύψετε το ποιοι είστε εσείς αληθινά. Κι'αυτό μας γεμίζει με αισθήσεις εξαίσιες από έναν κόσμο τόσο μεγαλειώδη πουπραγματικά είναι σαν ένα πολύτιμο πετράδι μέσα στο τεράστιο και αχανές σύμπαν.Κι αν οι δάσκαλοι του Φωτός και οι Αρχάγγελοι του Φωτός, θέλουν να σαςυπηρετούν, είναι γιατί γνωρίζουν πόσο μεγαλειώδες είναι αυτό που συμβαίνει καιαυτό που κάνετε.

Σας αφήνουμε με μια ζεστή αγκαλιά και ένα ζεστό ακούμπισμα στον ώμο σας μέχρι την επόμενη φορά που θα μας δώσετε τη δυνατότητα και την ευκαιρίανα ξαναβρεθούμε τόσο κοντά, τόσο άμεσα και τόσο απλά. Και έτσι είναι αγαπητοίμας φίλοι.

Και έτσι είναι.

Προσφέρεται με Αγάπη,

Χαριτίνη


Ó Χαριτίνη Χριστάκου.