Σμαραγδένιος Κύκλος


Η κρυσταλλική φυλή

24 Σεπτεμβρίου 2005

Θα θέλαμε να μείνουμε σ' αυτή τη στιγμή απολαμβάνοντας τις αισθήσεις που υπάρχουνδιάχυτες, όλο αυτό που απλώνεται στο χώρο γύρω σας σαν άρωμα. Γιατί παρόλο πουπιστεύετε ότι η ενέργεια είναι ουδέτερη και άχρωμη, θέλουμε να σας πούμε ότιυπάρχουν στιγμές που η ενέργεια έχει μυρωδιά, έχει χρώμα και είναι έντονη καιθα θέλαμε να μείνουμε απλώς γύρω σας, περιβάλλοντάς σας, και να νοιώθουμε αυτότο οποίο εκπέμπετε σαν παλμό, σαν τον δικό σας ρυθμό, μέσα από το δικό σαςπροσωπικό λουλούδι.

Έχουν μεσολαβήσει πολλά από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, όλοι μαζί μέσα σ'ένα χώρο. Καθώς η ενέργεια και οι παρουσίες που ρέουν μέσα στο χώρο γίνονταιόλο και πιο πυκνές, θα σας ζητήσουμε για λίγα δευτερόλεπτα να απολαύσετε τησιωπή αφήνοντας λίγο χώρο για μερικές παρουσίες ακόμα.

Φαίνεται να ζείτε μια καθημερινότητα η οποία συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από έντονουςρυθμούς. Τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες από τη δική μας πλευρά έχουν γίνειπολύ μεγάλες αλλαγές και σήμερα αναπτύσσονται νέες παρουσίες και νέες ενέργειεςανάμεσά σας που μπορείτε να τις νοιώσετε, να τις πιάσετε, να τις αισθανθείτε ανθέλετε. Έρχονται από πολύ μακριά γιατί έρχονται από ένα άλλο σύμπαν. Κιέρχονται από πολύ μακριά γιατί ανοίξατε ακόμα περισσότερο αυτό πουκαταλαβαίνετε ως τον εαυτό σας.

Ανοίξατε ακόμα περισσότερο τους χώρους της ενέργειάς σας, το αισθαντικό μέρος τηςύπαρξής σας, ανοίξατε περισσότερο το μυαλό σας και διαστείλατε αυτό που μπορείνα συλλάβει ο νους σας. Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα! Παρότι εσείς έτσι το βλέπετε!Οι παρουσίες σήμερα έρχονται από ένα άλλο σύμπαν. Έρχονται να σας θυμίσουν ένακόσμο γεμάτο κρυστάλλους, ένα κόσμο κρυσταλλικών δομών, ένα DNAρευστό κρυσταλλικό. Έρχονται για να παίξουν μαζί σας, ν' ακουμπήσουν σταεξωτερικά όρια την αύρα σας, γιατί βλέπετε καθώς οι ενέργειές τους είναι πολύνέες, εάν φτάσουν έστω και στα όρια της αύρας σας, νοιώθετε τη ρυτίδα τηςενέργειάς τους που περνάει μέσα σας.

Αυτές οι παρουσίες έρχονται από ένα χώρο πολύ κοντά στην Εστία. Είναι νεόφερτες καικάπως θέλουν να συνηθίσουν τον καινούργιο χώρο που τους είναι διαθέσιμος χάρησ' εσάς. Έρχονται κοντά σας σήμερα κι είναι μεγάλη αυτή η ευκαιρία. Δεν είναισυνηθισμένες αυτές οι παρουσίες, που σας περιγράφουμε και δεν θα μπορούσαν ναγίνουν αντιληπτές για να μεταφερθούν με λόγια. Έτσι αυτό που κάναμε είναι ότισήμερα λειτουργούμε εμείς ως μεταφραστές τους. Μεταφράζουμε την ενέργειά τους έτσιώστε να μπορεί για γίνει κατανοητή.

Αυτές οι ενέργειες κινούνται μέσα στην πεμπτουσία του σώματός σας, ρέουν μέσα στακρυσταλλικά ρευστά, στο αίμα σας, στις αρτηρίες σας. Και τώρα βρίσκονται σ'έναν νέο συσχετισμό με όλους εσάς, τους ανθρώπινους αγγέλους. Αυτό σηματοδοτείτην αλλαγή μιας εποχής, τον ερχομό ενός νέου ρυθμού, «αυτό» που από καιρό προσδοκούσατε.Σηματοδοτεί κάτι για τις καρδιές σας, για το πάθος σας, για το λόγο που σαςέχει φέρει στη γη, για το λόγο που αποφασίσατε να μπείτε σ' ένα σώμα.

 Το Άνοιγμα των Πυλών

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μετασχηματίζουμε αυτή την ενέργεια ώστε ναγίνεται λόγια και να γίνεται αντιληπτή. Δεν είναι εύκολο να μιλήσουμε για τηναρχική τριάδα του Δημιουργού... Δεν είναι εύκολο να εξηγήσουμε σε λόγια τιςτρεις αρχικές ενέργειες που είναι ο Δημιουργός. Αυτό που μπορούμε να σας πούμεείναι ότι οι πρωταρχικές ενέργειες που είστε, είναι κοντά σας. Θα τις νοιώσετεσαν κάποιος, κάτι, ένα  ρεύμα ενέργειας, μιαριπή αέρα, ν' αλλάζει κάτι βαθύτερα μέσα σας, να έρχεται κάτι καινούργιο, τόσοβαθύ, που αλλάζει αυτό που νοιώθετε για την αλήθεια σας, την αποφασιστικότητάσας, και γεμίζει ένα κενό που φαινόταν να μην μπορεί να γεμίσει.

Καθώς αυτές οι ενέργειες έχουν περάσει από πύλες που πρόσφατα άνοιξαν και είναι διαθέσιμεςστον κόσμο -κι όχι μόνο στη γη-, σας είπαμε ότι έρχονται από ένα άλλο σύμπαν γιανα σας συναντήσουν στο πλήρωμα του χρόνου. Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί τηνπαρουσία αυτών των ενεργειών, μ' ένα τρόπο χρήσιμο και πρακτικό. Γιατί παρότιαυτές οι ενέργειες είναι πρωταρχικές μπορούν να γειωθούν και είναι πρακτικές. Μπορούννα πάρουν μορφές και τρόπους μέσα στην ύλη.

Έτσι, αν δεν σας είναι μεγάλος κόπος, θα ζητήσουμε να μας φέρετε πολλά κομμάτια χαρτίκαι πολλά στυλό. Γιατί καθένας θα πάρει σήμερα ένα κομμάτι χαρτί μ' ένα στυλό. Μέσαστην παρουσία αυτής της πρωταρχικής δημιουργικής ύλης είναι κατάλληλο ναθυμηθείτε το λόγο που σας έφερε εδώ σήμερα - όχι μόνο μέσα σ' αυτή την αίθουσα,αλλά σ' αυτόν τον κόσμο. Γιατί καθένας σας έχει έρθει απαντώντας σ' ένα κάλεσμα.Πράγματι, υπήρξε ένα κάλεσμα!

Σας έφεραν εδώ δυνάμεις του Εαυτού σας, που τώρα προσπαθείτε να τις κατανοήσετε,καθώς και επιθυμίες και αποφάσεις, που τώρα προσπαθείτε να τις προσεγγίσετε καιτις ονομάζετε θεϊκή βούληση. Ήταν δική σας θεϊκή επιλογή, ήταν δική σας θεϊκήαγάπη, ήταν δική σας ενέργεια.

Πολύ καιρό πριν υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι θ' αλλάξει σ' αυτές τις συναντήσεις. Ότι ηενέργεια θα σας συναντούσε μ' ένα πολύ πιο πρακτικό τρόπο. Σήμερα εγκαινιάζεταιαυτός ο πιο πρακτικός τρόπος, που έχει λίγες δόσεις από θεϊκή μαγεία και απόαιθέρια κρυσταλλική ενέργεια.

Αγαπημένοι άγγελοι, ελπίζουμε ότι στο ενδιάμεσο δεν ξεχάσατε ότι καθένας από σας μεταφέρειένα τεράστιο δυναμικό υλοποίησης. Δεν είναι απλώς ένα τεράστιο δυναμικόενέργειας, το οποίο μεταφέρετε μαζί με τον εαυτό σας, είναι ένα τεράστιοδυναμικό υλοποίησης που μεταφέρετε, για να κάνετε πράγματα, για να βρείτε το πάθος σας, για να πραγματοποιήσετε κάτι.

 Υλοποιώντας

Πάρτε μια ανάσα και ρωτήστε τον εαυτό σας, την καρδιά σας: Τι είναι αυτό που θαθέλατε να μπορείτε να κάνετε, να μπορείτε να υλοποιήσετε, να μπορεί να γίνειπραγματικότητα. Δεν είναι απαραίτητα κάτι εξωτερικό. Μπορεί να θέλετε να γίνειπραγματικότητα μια υπέροχη σχέση, μπορεί να θέλετε να γίνει πραγματικότητα έναόνειρο για να πάτε κάπου ταξίδι. Δεν μας ενδιαφέρει σήμερα το τι είναι αυτό πουθέλετε, γιατί ό,τι και να θέλετε είναι ευλογημένο. Μας ενδιαφέρει νααισθανθείτε ελεύθερα τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε ή να έχετε. Ένα όνειρό σας!

Θέλουμε αυτό το όνειρο να το γράψετε στο χαρτί που κρατάτε. Γράψτε το βαθύτερό σαςόνειρο. Όση ώρα εσείς τολμάτε και γράφετε αυτό το βαθύτερο όνειρο που θέλετε ναγίνει πραγματικότητα, θα μας επιτρέψετε να παίξουμε λίγο με την ενέργεια μαζίσας για να γίνει η ενέργεια πιο ομοιογενής. Βλέπετε, καθώς παλαιό και νέο έχουνενωθεί, το μείγμα είναι λίγο περίεργο ακόμα!

Αν κάποιοι αισθανθείτε ότι πρέπει να προχωρήσετε να γράψετε ένα νέο συμβόλαιο, ένανέο σκοπό ζωής, πιστέψτε μας ότι μπορείτε ν' αλλάξετε το σκοπό αυτής της ζωής,αρκεί η συνειδητότητά σας να είναι παρούσα ώστε να το κάνετε με πλήρη επίγνωση.«Απίστευτο» - σκέφτεστε - «σοκαριστικό», αλλά αληθινό! Κάτι έχει αλλάξει πάραπολύ μέσα στους τελευταίους 3 μήνες στη γη. Ειδικά για όσους έχουν έρθει ωςανθρώπινοι άγγελοι και βρίσκονται σε μια δόνηση τέτοιας επίγνωσης που τουςεπιτρέπει να ξαναγράψουν σχέδια από την αρχή, σκοπούς από την αρχή, και ν'αλλάξουν ακόμα και τα μαθήματα. Αισθανθείτε οι ίδιοι εάν είστε σε μια τέτοιαεπίγνωση, εάν οι συγκυρίες και τα ρεύματα της συμπαντικής ενέργειας μέσα στοσώμα σας, σας έχουν οδηγήσει σε μια τέτοια επίγνωση που νοιώθετε ήδη πριν καντο ακούσετε από μας ότι μπορείτε να τα αλλάξετε ΌΛΑ. Αν βρίσκεστε εκεί γράψτετο, κάντε το, μη φοβηθείτε.

Ξέρουμε ότι είναι πολύ καινούργιο αυτό που ακούτε. Και είναι αλήθεια ότι δεν έχειξανασυμβεί, είναι καινούργιο, είναι πάρα πολύ καινούργιο, αλλά τώρα είναιεφικτό.

 Η Κρυσταλλική Φυλή

Εσείς είστε η κρυσταλλική φυλή. Ανήκετε σε μια ομάδα πνευμάτων πολύ αρχαίων, όπως θατο ονομάζατε, που ξεκινήσατε από την αρχή του χρόνου της δημιουργίας. Είστεπερισσότερο κρυσταλλικοί στη σύνθεσή σας από άλλους ανθρώπους και παρόλο πουόλοι οι άνθρωποι γεννιούνται μέσα από μια πνευματική γέννα, εντούτοις στιςαστρικές μορφοποιήσεις πολλά διαφοροποιούνται.

Είστε μια κρυσταλλική φυλή που έχει έρθει από την αρχή του χρόνου. Δεν έχετε έρθειτώρα για πρώτη φορά. Έχετε επισκεφθεί κι άλλες φορές αυτόν τον κόσμο. Έρχεστεμε βαθιές δονήσεις, βαθιές σαν της θάλασσας. Αυτές οι βαθιές δονήσεις είναι πουμέσα στη ζωή σας, σας κινούν και δεν σας αφήνουν να εφησυχάσετε. Δεν είναι οιγρήγορες δονήσεις ενός υλικού κόσμου που σας κινούν. Είναι οι βαθιές δονήσειςενός πολύ αληθινού, πολύ βαθύτερου Εαυτού που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε... Αυτότο Κύμα είναι πολύ βαθύ για να το κάνετε λόγια. Τόσο βαθύ, σαν τα κύματα στονβυθό των ωκεανών σας. Δεν φαίνεται. Έχει όμως τόση δύναμη, όση τα κύματα τωνωκεανών. Μπορεί ν' αλλάξει τα πάντα!

Όλοι όσοι προσεγγίζουν το φως, όσοι δέχονται το άνοιγμα της συνειδητότητας, όσοισκαλίζουν ν' αποκωδικοποιήσουν το νόημα μιας υλικής ζωής, συνδέονται με τηνκρυσταλλική φυλή και βρίσκονται εδώ με σκοπό και αιτία. Όλοι έχετε έρθει για ναυλοποιήσετε το Κάλεσμα. Κανένας σας δεν ήρθε εδώ απλώς για να βρεθεί, απλώς γιανα παρακολουθήσει. Όλοι σας έχετε έρθει να διαδραματίσετε τον δικό σας ρόλομέσα σ' αυτή την πραγματικότητα και στα γεγονότα. Προορισμός σας είναι να είστεεμφανείς και όχι κρυμμένοι μέσα σε ντουλάπες. Πεπρωμένο σας είναι να επιτρέψετεστον εαυτό σας να είναι διαφορετικός και όχι ίδιος.

 Υλοποιώντας - Η Θεϊκή Πνοή

Και τώρα κρατήστε αυτά τα χαρτιά στα χέρια σας και φέρτε τα μπροστά στο πρόσωπόσας. Δείτε ότι η ενέργεια σ' όλο το χώρο γύρω σας αποτελείται από πολύ μικρές,απειροελάχιστες, αμέτρητες, κρυσταλλικές νιφάδες. Κλείστε τα μάτια σας καιδείτε την εικόνα αυτού του χώρου γεμάτη από αυτές τις απειροελάχιστεςκρυσταλλικές νιφάδες. Ο χώρος γύρω σας γυαλίζει καθώς νιφάδες αιωρούνταιπαντού.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκπνεύστε πάνω σ' αυτό το όνειρο (το χαρτί όπου είναιγραμμένο). Εκπνεύστε θεϊκή πνοή. Δώστε του ζωή. Εμφυσήστε με ζωή το όνειρό σας.Για άλλη μια φορά όπως είχατε κάνει κάποτε... Νοιώστε τη διαδρομή της ανάσας, τηςενέργειάς σας προς το όνειρό σας. Νοιώστε την πνοή που περνάτε μέσα στο χαρτίκαι δείτε το χαρτί σας να μεγαλώνει τρισδιάστατα, ν' αποκτά βάθος - όχι μόνούψος και πλάτος.

Το χαρτί σας αρχίζει να γεμίζει από αυτές τις νιφάδες - γυαλιστερές κρυσταλλικέςνιφάδες και μεγαλώνει.. τα γράμματα γίνονται μεγαλύτερα. Με την επόμενη ανάσαπου θα εισπνεύσετε, εκπνεύστε και φυσήξτε και δείτε το χαρτί σας να φεύγει στοναέρα - αφήστε το να φύγει από τα χέρια σας, απελευθερώστε το, φυσήξτε την Πνοή.Πολύ ωραία. [Και τώρα θα ζητήσουμε από την Τέτα να μαζέψει όλα αυτά τα χαρτιά].Κλείστε τα μάτια σας και νοιώστε την ενέργεια.

Πολύ πριν αρχίσετε ν' ανήκετε σε πνευματικές οικογένειες, σε αστρικές φυλές, ήσαστανκρυσταλλικοί - αιθέριοι και κρυσταλλικοί. Είχατε ρευστή μορφή και αυτή ήταν ηπρώτη μορφή που πήρατε βγαίνοντας από το Σπίτι σας. Ελάτε λοιπόν νασυνεργαστούμε. Δεν έχετε ζητήσει όλοι τη συνεργασία με το Θεό; Δεν έχετεανοίξει τον εαυτό σας να πιστέψετε ότι μεταφέρετε ένα θεϊκό μέρος μέσα σας;Μεταφέρετε ένα θεϊκό κομμάτι, μια θεϊκή δύναμη υλοποίησης και αλλαγής. Και τώρα,καθώς αυτά τα χαρτιά δεν ανήκουν πια σ' εσάς (έχουν φύγει από τα χέρια σας), τοόραμά σας, το όνειρό σας δεν είναι πια μόνο δικό σας. Έχει γίνει Ένα, έχειγίνει μια τεράστια μπάλα, ένα τεράστιο σύνολο από ενέργειες απ' όλες τιςκαρδιές, απ' όλες τις ψυχές που είναι εδώ. Κι όλοι μαζί βρίσκεστε σ' αυτό τοχώρο. Το όνειρο του ενός είναι δίπλα στο όνειρο του άλλου κι όλα μαζί κάτικάνουν!

Παρακαλούμε, σηκωθείτε όρθιοι κι ελάτε κοντά για να δώσετε πνοή μεταξύ σας, ο ένας στοόνειρο του άλλου. Στην τύχη πάρτε ένα χαρτί χωρίς να ξέρετε ποιανού είναι καιποιο είναι. Μοιράστε και σε άλλους. Ανακατέψτε τα όνειρά σας. Δεν ξέρετε τίνοςτο όνειρο κρατάτε στα χέρια σας, όμως κρατάτε το όνειρο ενός άλλου ανθρώπου,ενός άλλου αγγέλου στα δικά σας χέρια.

Έτσι κινείται η ενέργεια πραγματικά. Δεν ακολουθεί μια ευθεία οδό, παίζει από ταχέρια του ενός στα χέρια του άλλου. Την αφήνετε να φύγει, αλλά εκείνη δεν πάεικατευθείαν εκεί που νομίζετε. Θα συναντήσει κι άλλους στο δρόμο της, θα βρεθούνκι άλλοι στο μονοπάτι της και ανάλογα με τη διάθεσή τους, με την καρδιά τους,με την όρεξή τους θα δώσουν κι εκείνοι το δικό τους στίγμα στη δική σαςενέργεια.

Είστε οι δημιουργοί και σας ζητάμε να εισπνεύσετε γι' άλλη μια φορά και με τη δικήσας Πνοή να δώσετε Πνοή στο όνειρο κάποιου άλλου, στο όραμα κάποιου άλλου.Δώστε την πνοή του Θεού, την πνοή του Δημιουργού. Πνοή από την πνοή σας, αίμααπό το αίμα σας, ανάσα από την ανάσα σας είναι όλοι οι άλλοι.

Για άλλη μια φορά, αλλάξτε μεταξύ σας πάλι τα χαρτιά, κάντε ανταλλαγή. Θα δείτε πουοδηγεί αυτό το παιχνίδι. Αλλάξτε το χαρτί. Γιατί υπάρχει κάτι που θέλουμε νανοιώσετε μέσα απ' αυτό το παιχνίδι. Όχι κάτι δημιουργικό μόνο, αλλά κάτι πολύπρακτικό. Και πάλι δώστε πνοή στο όραμα κάποιου άλλου ανθρώπου, κάποιου άλλουανθρώπινου αγγέλου, κάποιας άλλης ψυχής. Βοηθήστε την με την Πνοή σας και δώστετης ζωή. Ξέρετε ότι ενέργεια είστε και είστε όλοι ¨Ενα. Σας έχει ενώσει το ΑρχικόΌραμα.

Όλες οι ενέργειές σας μαζί θυμούνται τον αρχικό πυρήνα, το Αρχικό Αποτύπωμα. Κάθεμια το εκφράζει, το εύχεται και θέλει να το δημιουργήσει με το δικό της τρόπο. Όμωςόλες μαζί δείχνουν την συνολική εικόνα. Και θα σας ζητήσουμε (Γιώργο από σένα),να βγάλεις τη συνολική εικόνα γιατί μέσα σ' αυτό υπάρχει η συνολική εικόνα.

 Μια Νέα Κοσμική Πύλη

Οι ενέργειες άλλαξαν. Το καλοκαίρι, μια καινούργια κοσμική πύλη άνοιξε διάπλατα.Δεν έχει έρθει όλη η ενέργεια στη γη. Δεν έχει απορροφηθεί όλη από τη γη. Ηενέργεια υπάρχει παντού στο χώρο χωρίς να έχει απορροφηθεί πλήρως. Υπάρχουνακόμα δεξαμενές ενέργειας πάνω από τα κεφάλια σας διαθέσιμες για σας.

Ένας εύκολος τρόπος να «πάρετε» αυτή την ενέργεια είναι να είστε χαρούμενοι. Μπορείνα σκέφτεστε ότι για ν' απορροφήσετε αυτή την ενέργεια καλό είναι να κάνετεασκήσεις ή διαλογισμούς. Θα σας πούμε ότι ο τρόπος για ν' απορροφήσετε αυτή τηνενέργεια είναι να είστε χαρούμενοι. Κάντε μια μικρή αλλαγή σε μια σκέψη, κάντεμια μικρή αλλαγή σε μια συνήθεια, βάλτε λίγη ποσότητα χαράς σε μια πολύ μεγάληεξίσωση και δείτε την εξίσωση ν' αλλάζει.

Αυτό που κάνατε σήμερα δεν είναι μεταφορικό. Όταν βάζετε την πνοή σας σε κάτι και τοέχετε κάνει συγκεκριμένο, το οδηγείτε να υλοποιηθεί. Η νέα ενέργεια που έχειέρθει και οι κοσμικές πύλες που έχουν ανοίξει θα σας θυμίσουν ικανότητες σαν κιαυτή μόνο που θα πρέπει να καθίσετε καλά στη καρέκλα σας, να προσδεθείτε γιατίτο αεροπλάνο θα φύγει πολύ γρήγορα! Προσδεθείτε καλά στις θέσεις σας και ναείστε έτοιμοι για να δείτε τα σημάδια, να δείτε του οιωνούς που θα εμφανιστούν.Αυτό μας οδηγεί στον κύκλο που πρέπει να κλείσουμε και στο κομμάτι που αναλογείσε κάθε έναν σας.

 Η Εξίσωση Δεν θα Είναι Ποτέ Πια Ίδια

Αφού λοιπόν οι νέες ενέργειες σας βοηθούν, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε τηνσκέψη σας στο υλικό πεδίο, να την φυτέψετε και να την δείτε να φυτρώνει πολύγρήγορα. Αυτό όμως κάτι δείχνει για σας, ως δημιουργούς. Αυτό σημαίνει ότιαλλάζετε θέση στη κοσμική σκακιέρα. Αλλάζετε ευθύνη στη σκακιέρα. Γίνεστε πιουπεύθυνοι απέναντι στις σκέψεις σας, γιατί αρχίζετε να βλέπετε το προϊόν τηςυλοποίησής σας πολύ γρήγορα.

Κάποτε, για να δείτε το τί υλοποιήσατε μέσω του νου σας, έπρεπε να περιμένετε χρόνια.Κι έτσι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συσχετίσετε αυτό που βλέπατε απ' έξω, μ' αυτόπου σκεφτόσασταν και νιώθατε μέσα σας. Αυτή η εξίσωση άλλαξε αυτό το καλοκαίρι.Η νέα εξίσωση του Δημιουργού δίνει στο Δημιουργό ακόμα μεγαλύτερο χώρο,μεγαλύτερες ικανότητες, υψηλότερες ταχύτητες. Η εξίσωση δεν θα είναι ποτέ πια ίδιαγια τη γη. Αυτό έχει τα καλά και τα ευχάριστά του, αλλά έχει και τις προκλήσειςτου.

Το άνοιγμα μιας κοσμικής πύλης για τη γη δεν είναι μικρό πράγμα. Ξαναέρχονται σ' αυτό τοχώρο, ενέργειες, παρουσίες, μνήμες πολύ παλιές, πολύ πιο πίσω από τις ιστορίεςσας, μνήμες αρχικές και δημιουργικές. Έρχεται να σας συναντήσει όλη η ενέργειατου Συνειδητού Δημιουργού, γιατί από εκεί εκπορεύεται. Είναι μεγάλο γεγονός τονα δέχεται η ανθρωπότητα αυτή την ενέργεια.

Μπορεί να νοιώθετε μόνοι σας στο σύμπαν, όμως όλο το σύμπαν σας στέλνει βοήθεια κιενέργεια. Όλες οι ευφυΐες, οι ανώτερες συνειδητότητες, σας στέλνουν μέσα από τασυμπαντικά κύματα βοήθεια μέσω της ενέργειας. Σας λένε: «Μπορείτε πλέον να τηνδιαχειριστείτε αυτή την ενέργεια, δεν χρειάζεται να την κρατάμε, σας τηνδίνουμε». Κι εσείς στην αρχή ανοιγοκλείνετε τα μάτια, λέτε «δεν μπορεί νασυμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον έχω παρανοήσει τελείως». Έχετε ήδη νιώσει τα ίχνηκαι την κίνηση αυτής της νέας ενέργειας. Αναρωτιέστε πού θέλει να σας πάει;Εκεί που εσείς θέλετε να πάτε. Η τάση σας είναι να νομίζετε ότι η ενέργεια ηίδια κάπου θέλει να σας πάει και εσείς θα πρέπει ν' ακολουθήσετε.

 Το Δικό Σας Αποτύπωμα

Όλη αυτή η ενέργεια που ήρθε, θέλει να σας πάει εκεί που εσείς θα τολμήσετε ναορίσετε. Και πρέπει να τολμήσετε, αυτή είναι η τωρινή σας πρόκληση, αυτό είναικαι το δώρο της συνάντησής μας. Πρέπει να τολμήσετε να πείτε και να δηλώσετε,αυτό που θέλετε. Δεν μπορείτε πια ν΄ αφήνεστε  να σας κινήσουν τα πράγματα, γιατί η ενέργειαπου σας αντιστοιχεί σας ζητά το Αποτύπωμα, σας λέει «πήγαινέ με εκεί που θέλειςαλλά πρέπει κάπου να με πας, αλλιώς θα συνεχίσω να παίζω μαζί σου και στο τέλοςθα τρελαθείς. Δεν πρόκειται να φύγω από γύρω σου γιατί σου ζητάω δράση. Είμαιεδώ για να μείνω, έχω έρθει να κάτσω για τα καλά. Έχω έρθει να είμαι ζωντανή».

Κι είναι σαν να έρχεται από έξω ένα ολόκληρο μέρος δικό σας που τόσο πολύ τοθέλατε, αλλά το νιώθετε σαν να έρχεται απ' έξω, και όχι σαν να βγαίνει από μέσασας. Έρχεται και το συναντάτε και βλέπετε ότι δεν είναι καθόλου φρόνιμο, δενείναι καθόλου ήσυχο, γιατί είναι δημιουργικό. Έχει πάθος για πολλά πράγματα, γιατίθέλει να είστε ο Δημιουργός. Έρχεται μπροστά σας και λέει «εγώ είμαι διαθέσιμο,ήρθα για σένα μόνο, κάνε με ότι θέλεις αλλά μη φοβηθείς, κάνε με, φτιάξε μεαυτό το συγκεκριμένο που θέλεις, δώσε μου όμως ένα σχήμα και μη μ' αφήνεις έτσινα αιωρούμαι και να μην γίνομαι τίποτα. Δεν μπορώ άλλο έτσι. Αν μ' αφήσεις έτσιθ' αρχίσω να στριφογυρνάω γύρω σου γιατί πρέπει να κινηθώ. Και στριφογυρνώνταςγύρω σου δεν θα νοιώσεις ευχάριστα. Θα είναι σαν να σε βάλουμε στο γύρω-γύρωόλοι και να το κουνάμε όλοι με απίστευτη ταχύτητα».

Αυτή η νέα ενέργεια έχει έρθει και είναι ένα ολόκληρο ντεπόζιτο ενέργειας διαθέσιμογια κάθε έναν από εσάς. Αυτό που ζητάει είναι την προσωπική σας σφραγίδα. Ζητάνα το χαρακτηρίσετε, να του δώσετε μορφή, να το κάνετε συγκεκριμένο, να πάψεινα είναι γενικό, να ξεπεράσετε τους φόβους που σας χωρίζουν από την υλοποίησήσας. Τους φόβους που σας χωρίζουν από το να δώσετε μορφή στην ενέργεια και ναδείτε την υλοποίησή της.

 Τα Διλήμματα του Δημιουργού

Ξέρουμε, έχετε τόσους ενδοιασμούς, τόσες ηθικές αναστολές, τόσες αξιολογικές κρίσεις γιαόλα αυτά. Εμείς σας λέμε: «Δεν είστε εδώ απλώς για να είστε, απλώς για να μηδημιουργείτε. Γιατί δημιουργείτε ακόμα κι όταν δεν το καταλαβαίνετε. Όταν δενδώσετε εσείς το αποτύπωμά σας στην ενέργεια, -με την καινούργια ταχύτητα πουέχει- θα σας έρθουν πίσω όλα αυτά που όλοι οι υπόλοιποι δημιουργούν και εσείςθα είστε η μειονότητα. Είναι η ώρα να ξεπεράσετε τα ηθικά διλήμματα τουΔημιουργού. Είναι  η ώρα να ξεπεράσετετους ενδοιασμούς και το φόβο της δημιουργίας γιατί αυτό σας χωρίζει από τηνενέργεια του Δημιουργού μέσα σας.

Να είστε βέβαιοι ότι η συμπαντική ενέργεια είναι νοήμων. Δεν είναι χαζή. Να είστεβέβαιοι ότι διαχειρίζεστε νοήμονες ενέργειες. Ο ανώτερός σας εαυτός θα σαςγυρίσει πίσω αυτό το οποίο ξεκινήσατε να υλοποιήσετε, εάν βρίσκεται σε τέλειασύγκρουση με τον Εαυτό σας. Και αυτό συμβαίνει σπάνια και κατ' εξαίρεση. Έχετεαποκτήσει πολύ υψηλότερη διάκριση απ' ότι πιστεύετε. Ξέρετε πολύ καλά. Ηπνευματική ενέργεια που υπάρχει μέσα στο σώμα σας έχει υψηλή διάκριση. Δενείναι ώρα να συνεχίζετε να την αμφισβητείτε. Αυτό είναι απλώς μια δικαιολογίατου Δημιουργού που δεν θέλει να δει ότι είναι ο Δημιουργός. «Μήπως ανδημιουργήσω κάτι όμορφο για μένα αυτό είναι κακό για κάποιον άλλον;» «Μήπως αν δημιουργήσωκάτι ευχάριστο για μένα, αυτό κάνει κακό σε κάποιον άλλο;»

Δικαιολογίες, δικαιολογίες... Δικαιολογίες ενός παντοδύναμου δημιουργού για να φοβάται τονεαυτό του και να μην δει ποιος είναι πραγματικά. Είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι,έχετε τεράστια ενέργεια και έχετε διάκριση και ευαισθησία. Κανένας μας δεναναρωτιέται μήπως κάνετε «λάθος» πράγματα. Μόνο εσείς τ' αναρωτιέστε!

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάτι όμορφο γι' εσάς, και αυτό να κάνει κακό σεκάποιον άλλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσετε ένα δώρο σε σας, και αυτό ναβλάψει τον διπλανό σας. Αλλά αυτό ακριβώς είναι που σας τρομάζει. Γιατί αναρχίσετε να υλοποιείτε, θ' αρχίσει ν' αντιστρέφεται το μεγάλο νήμα. Αν αρχίσετενα πιστεύετε ότι δημιουργώντας το πιο όμορφο πράγμα για σας, βοηθάτε όλους τουςάλλους, κι όχι μόνο δεν κάνετε κακό, αλλά κάνετε καλό, τότε τα πάντα θ' αρχίσουνν' αντιστρέφονται. Και ο εαυτός που έχει συνηθίσει να είναι μαζεμένος,μετρημένος και υπόλογος, θα πάψει να είναι. Τότε πέρα από οτιδήποτε, εσείς οιίδιοι θα βιώσετε την Αλήθεια αυτή. Ο Θεός, ο Δημιουργός δεν έχει φόβο ναδημιουργεί όμορφα πράγματα. Εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να μην θέλετε ναδημιουργήσετε κάτι όμορφο για σας.

Το να δώσετε στον εαυτό σας κάτι υλικό δεν είναι υποδεέστερο από το να δώσετε στονεαυτό σας κάτι πνευματικό. Το να θέλετε να ζήσετε μ' ένα όμορφο αμάξι, δενείναι υποτιμητικό για το πνεύμα. Το να θέλετε να γίνετε μεγάλοι δάσκαλοι τουφωτός, δεν είναι υποτιμητικό για το αμάξι σας. Ποιος τα έχει βάλει όλα αυτά σεμια ζυγαριά; Ποτέ; Ποιος τόλμησε στην ανθρωπότητα να τα βάλει όλα αυτά μαζί;Είναι ο ίδιος φόβος...

 Ο Πραγματικός Σας Φόβος

 Είτε φοβάστε τη φώτιση, είτε φοβάστε τον υλικό πλούτο, τελικά ο φόβος σας είναι ν' ανακαλύψετε ποιοι είστε. Αυτός δεν είναι πραγματικά;Να ανακαλύψετε ποιοι είστε; Απέναντι σ' αυτό το θέμα και σ' αυτό το ερώτημα δενείναι που βάζετε όλα τα εμπόδια; Και όταν η διαίσθησή σας είναι αληθινή, εσείς δενχαίρεστε - όπως θα περίμενε κάποιος, δεν γιορτάζετε. Βλέπετε ότι ήταν σωστή καιλέτε «πρέπει να πάρω 5-6 επιβεβαιώσεις ακόμα. Κι αν δεν είναι έτσι; Κι ανμπορεί κάτι άλλο να συμβαίνει; Κι αν εγώ πλανιέμαι αυτή τη στιγμή;»

Αυτό δεν κάνετε; Το ένστικτό σας δουλεύει και το αποδεικνύει. Κι όμως εσείς λέτε «μααυτό ναι μεν έγινε, αλλά προφανώς ήταν σύμπτωση, δεν οφειλόταν πραγματικά σεκάτι που εγώ κατάλαβα, έτυχε κι έγινε έτσι. Παραπλανητικό είναι, θέλει να μεπάει στον κακό το δρόμο. Θέλει να με κάνει να πιστέψω ότι η ζωή είναι με τομέρος μου. Θέλει να με κάνει να αισθανθώ ότι έχω σύμμαχο κάποιους αγγέλους. Αντε μωρέ τώρα!»

Όλα όσα κατασκευάζετε με το μυαλό σας, τα φτιάχνετε για να εμποδίσετε τον εαυτό σαςνα βρει τον Εαυτό σας. Τα βάζετε εκεί μπροστά και είναι σαν να λέτε «εγώ δενθέλω, δεν αντέχω να πιστέψω, να δω, να ζήσω το ποιος είμαι. Καλύτερα ας πω ότιη διαίσθησή μου δεν πάει πολύ καλά, ας βρω μια αφορμή που κάτι να μην ταίριαξε,να τα μεγαλοποιήσω κι έτσι να νοιώσω καλύτερα στον οχυρωμένο μου ρόλο, στηνάμυνά μου απέναντι σ' αυτή την απειλητική ενέργεια που έρχεται για να μουαποκαλύψει την παντοδυναμία μου!»

Η Αποκάλυψη του Δημιουργού

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κανένας απ' αυτούς οι οποίοι είναι σύντροφοί σαςπνευματικοί, οδηγοί σας, φύλακες άγγελοί σας, πείτε τους όπως θέλετε, δενφοβάται για σας. Κανένας απ' αυτούς δεν έχει αμφιβολία για το πώς θαχρησιμοποιήσετε την ενέργεια. Κανένας δεν έχει ζήτημα για το αν είστεκαταστροφικοί ή εγωιστές για να δημιουργήσετε. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμεότι όλοι όσοι είναι γύρω σας και σας καθοδηγούν, παρακαλάνε, σας δείχνουν τασημάδια για να πιστέψετε το ποιοι είστε. Να τολμήσετε να δώσετε πνοή σεσυγκεκριμένα οράματα. Δεν είναι η εποχή τώρα για γενικές ευχές. Δεν είναι ηεποχή για γενικές προθέσεις. Η εποχή έχει αλλάξει.

Η εποχή σας οδηγεί σε πιο συγκεκριμένες πράξεις, γιατί θέλει να σας οδηγήσει στηναποκάλυψη του Δημιουργού. Κι είναι ο μόνος τρόπος που αυτή η εποχή έχει για νατο κάνει. Είναι ο μόνος τρόπος που ο Δημιουργός είχε για να αποκαλύψει τονΔημιουργό. Σιγά-σιγά ή γρήγορα-γρήγορα οι προθέσεις σας, οι ευχές σας, αυτό πουφαντάζεστε, αυτό που θέλετε, πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα. Έτσι θα έχετε τηχαρά να δείτε το συγκεκριμένο. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τηνλειτουργία της ενέργειας και να βεβαιωθείτε για το ότι υπάρχει μια πνευματικήενέργεια που συνδέει το νου σας με την ύλη. Να βεβαιωθείτε οι ίδιοι. Όχι απότην ενέργεια που καθρεφτίζουμε εμείς. Να βεβαιωθείτε από το δικό σας βίωμα.Έτσι θα γνωρίσετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είστε ο Δημιουργός, ότι είστεπνευματικό ον. Έτσι γεννηθήκατε.

Αν δεν εργαστείτε με συγκεκριμένη πρόθεση και συγκεκριμένο στόχο, δεν δίνετε στονεαυτό σας εσείς οι ίδιοι τη δυνατότητα και την ευκαιρία να το δείτε. Τοναποστερείτε από την χαρά, τον αποστερείτε από την ανακάλυψη. Κι αυτό φέρνειστραβοπατήματα στο δρόμο, γιατί είναι σαν να λέτε συνέχεια «θέλω να καθυστερήσωκι άλλο». Κι αντί τα πράγματα και η λεωφόρος να παραμείνει ελεύθερη για νακυκλοφορήσετε, εσείς βάζετε μέσα στις λωρίδες κυκλοφορίας κοτρόνες, πέτρες, έπιπλα,καροτσάκια, ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας. Θα βάλετε τα πάντα σ' αυτές τις λωρίδεςπροκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε, ότι ο δρόμος είναικλειστός. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι.

 Η Σταγόνα της Χαράς

Είπαμε στην αρχή ότι είστε κρυσταλλική φυλή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευλογία καιτο βάρος όσο είστε μέσα σ' ένα σώμα να μπορείτε να νοιώθετε την αλήθεια και ν'αναζητάτε την αλήθεια - ανεξαρτήτως κόστους - γιατί η κρυσταλλική σας ρίζαδονεί στην αλήθεια. Αυτό δεν σας αφήνει να ξεχαστείτε. Όσο κόστος κι αν έχει,όσο καιρό κι αν πάρει, δεν θα πάψετε ν' αναζητάτε την αλήθεια σας, την δική σαςαλήθεια. Καθένας σας την αναζητά με τον δικό του τρόπο.

Το κρυσταλλικό σας DNA κρατάει τη δόνηση αυτή μέσα σας,κρατάει αυτή την αλήθεια ζωντανή και παρούσα. Κι εσείς την αναζητάτε. Αυτόείναι που σας ενδιαφέρει πιο πολύ απ' όλα. Αν μας ρωτάγατε «πείτε μας τι είναιαυτό που λείπει για να νιώσουμε πλήρεις;» ξέρετε τι θα σας λέγαμε; «Αυτό πουκάνετε και αυτό που ζείτε να εκφράζει πλήρως αυτό που για σας είναι η αλήθεια».Όταν φτάσετε εκεί, όλα θα είναι πλήρη. Θα έχετε βρει τη δική σας αλήθεια, τοδικό σας πάθος, αυτό που σας συνδέει με την Εστία, αυτό που σας συνδέει με τιςρίζες σας, τις πρώτες ρίζες σας στον χρόνο, αυτό που σας συνδέει με το γιατίείστε εδώ.

Και για να κλείσουμε, αυτή την συνάντηση, θα σας καλέσουμε να κάνετε κάτι όλοιμαζί. Αυτή η ενέργεια [τα χαρτιά με τα όνειρα όλων] που εκφράζει τα κοινάόνειρα, τους κοινούς πόθους, περιέχει μια σταγόνα χαράς για καθένα - γιατίπιστέψατε έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότι το όνειρό σας μπορεί να υλοποιηθεί.Αυτή είναι η σταγόνα της χαράς. Γι' αυτό η χαρά αλλάζει την εξίσωση τηςαλχημείας της υλοποίησης.

Θα σας καλέσουμε να μαζευτείτε γύρω από αυτή την ενέργεια [τα χαρτιά], γύρω από τακοινά σας όνειρα και όλοι μαζί με την ψυχή σας να δώσετε πνοή σ' όλα. Θα τοκάνουμε συγχρονισμένα ώστε να βγει η πνοή συλλογικά. Θυμηθείτε την κρυσταλλικήσκόνη, αυτό που αναπνέετε λάμπει. Πάρτε βαθιά ανάσα μ' αυτό το μαγικό υλικό...1,2,3. Άλλη μια κι άλλη μια.  

Και έτσι είναι.

 Απαντήσεις σε Ερωτήσεις

Ερ: Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ μέσα. Ένιωσα μια έντονη ενέργεια και ξαφνικά μουήρθε στο μυαλό να στείλουμε την αγάπη μας στο Μεξικό γιατί ο κυκλώνας Ρίταχτυπά σε λίγες ώρες.

Χαριτίνη: Πριν κάνουμε αυτό που πρότεινε η Μαρία, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε, μου είπαν κάτι την ώρα που μαζεύαμε τα χαρτιά, και νομίζω ότι είναικαλό να το πω. Όταν φυσήξατε τη δική σας πνοή πάνω σ' όλο αυτό το πάκο με ταόνειρα και τις επιθυμίες των άλλων, είχατε κάποια επιφύλαξη για να δώσετε πνοήστα όνειρά τους; (όλοι απαντούν όχι καμία). Αυτή είναι η απάντηση τουΔημιουργού για τα δικά σας όνειρα! Ακριβώς αυτό που νοιώσατε για τους άλλους!

Η ενεργειακή εργασία για τον κυκλώνα Ρίτα:

...Με τη δύναμη της κρυσταλλικής δομής μας ας φτιάξουμε ένα τεράστιο μπαλόνι το οποίοαρχίζει και περιστρέφεται. Περιστρέφεται και κινείται με ταχύτητα και πηγαίνειστον Κόλπο του Μεξικού, ακριβώς εκεί που είναι η Ρίτα. Εκεί περιστρέφεται μεακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα αντίθετα από την ταχύτητα που έχει η Ρίτα. Είμαστεεκεί με την αγάπη μας, το φως μας, το σεβασμό προς αυτά που φτιάχνει η Γαία,αλλά και τη βούλησή μας να μην γίνουν μεγάλες καταστροφές, να μην πεθάνουνάλλοι άνθρωποι, να μην υπάρξει τόσος πόνος και δυστυχία. Είμαστε εκεί στοκέντρο του τυφώνα, περιστρεφόμενοι, αισθανόμαστε την αγάπη μας προς την γη,προς τους ανθρώπους και προς τον εαυτό μας. Σιγά-σιγά οδηγούμε αυτό το κέντροτου κυκλώνα σε μέρη μη κατοικημένα, σε μέρη που δεν θα υπάρξουν θύματα, μεανέμους πολύ μικρότερης ταχύτητας απ' αυτούς που έχει ως τώρα. Ενωνόμαστε μεόλες τις υπόλοιπες ομάδες που προσεύχονται και διαλογίζονται αυτή τη στιγμή,αυτή την μέρα, γι' αυτόν τον σκοπό...

Και έτσι είναι

Σημείωση Χαριτίνης: το ίδιο βράδυ στο δελτίο ειδήσεων ακούσαμε ότι η ταχύτητα του τυφώνα είχε μειωθεί αισθητά και δεν ήταν πλέον η ένταση τόσο απειλητική για τουςκατοίκου!

Ερ: Θέλω συγκεκριμένη βοήθεια για το μπλοκάρισμα που νιώθω σε στιγμές μεγάλης δυσκολίας.Δηλαδή π.χ. περιμένεις τ' αποτελέσματα μιας εξέτασης για λόγους υγείας και τότε,εμένα με πιάνει πανικός. Πώς να χρησιμοποιήσω την ενέργεια ώστε να φύγω από τηνπολύ δύσκολη του πανικού; Και επίσης πώς θα ξεφύγω από τον φόβο για άλλεςδυσκολίες που φέρνει η ζωή, για αγαπημένα πρόσωπα κ.λ.π. Εκεί έχω μεγάληαδυναμία. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές μεθόδους για να χρησιμοποιήσω;

Απ: Δεν είναι οι τεχνικές μέθοδοι που φέρνουν αλλαγή, είναι οι προσωπικές αποφάσεις πουφέρνουν αλλαγή. Είναι η απόφαση του ανθρώπινου εαυτού αν θα τον πάει ταξίδιαυτό που εμφανίστηκε ή αν θα πάει ο ίδιος ταξίδι αυτό που εμφανίστηκε. Κάθεφορά που εμφανίζεται κάτι πολύ γήινο και πρακτικό, κάτι πολύ ανθρώπινο, ο μόνοςλόγος που εμφανίζεται είναι γιατί δίνει τη δυνατότητα για δράση. Γιατί φέρνειτη δυνατότητα, το άτομο να το διαχειριστεί με τον τρόπο που θα αποφασίσει.

 Κάποιος μπορεί να αποφασίσει ότι νοιώθει αδύναμος και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί ν'αποφασίσει ότι μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Μπορεί να το δεχθεί ή να μην τοδεχθεί. Μπορεί να δεχθεί ότι είναι έτσι ή όχι έτσι. Μπορεί να δεχθεί ότι έχειτη δύναμη ν' αλλάξει αυτά που συμβαίνουν, ειδικά μέσα στο σώμα του αλλά καιεξωτερικά, πηγαίνοντας πιο κοντά μέσα στο δικό του εαυτό, παίρνοντας αποφάσειςσε σχέση με τον εαυτό του. Όταν λοιπόν εμφανίζεται μια ασθένεια, δενεμφανίζεται γιατί έχει καθοριστεί το αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, ποτέ. Ηασθένεια αν εμφανιστεί, εμφανίζεται γιατί δίνει την ευκαιρία για δράση. Σας βάζεισε αναστάτωση, αλλά σας ζητάει να πάρετε θέση. Θα την κρατήσετε ή όχι, θαθελήσετε να βρείτε έναν τρόπο να σταθείτε όρθιοι απέναντι στην απειλή ή όχι; Θ'αποφασίσετε ότι η απειλή είναι ισχυρότερη από σας, δυνατότερη από σας; Τι θακάνετε;

Ειδικά οι ασθένειες που έχουν να κάνουν με το σώμα, εμφανίζονται γιατί αποτελούν μιαευκαιρία. Είναι πρόκληση μεγάλη, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε πειπαλαιότερα ότι εμφανίζονται άνθρωποι σαν κι εσάς σε νοσοκομεία και βγαίνει ηπρώτη διάγνωση, και κάτι έχετε. Και μετά από λίγο καιρό επειδή μπαίνετε σεδράση, ξαναπάτε και κάνετε τις εξετάσεις και ξαφνικά αυτό δεν υπάρχει πια. Αυτόδεν γίνεται σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις όσο νομίζετε ή φαντάζεστε. Και δενγίνεται μόνο στην Ελλάδα, όπως υποψιάζεστε. Όταν λοιπόν εμφανίζεται κάτι τοοποίο σας αναστατώνει, σωματικό ή μη, εμφανίζεται πάντα κομίζοντας την πρόκληση«Να με διαχειριστείς». Δεν έρχεται για να σας δείξει ότι έχει περισσότερηδύναμη, γιατί δεν έχει. Έρχεται για να δείτε ότι έχετε τη δύναμη να τοδιαχειριστείτε και ν' αλλάξετε καταστάσεις μέσα στον υλικό κόσμο, μέσα στο σώμασας.

Αν δεν έχετε την εγγενή δύναμη να ορίσετε το σώμα σας, τότε πως είστε Δημιουργοί; Έχετετη δύναμη να ορίσετε το σώμα σας! Για να ορίσετε όμως το σώμα σας, πρέπει ναπάρετε θέση σε ζητήματα που δεν είναι σωματικά. Σε ζητήματα που αφορούν τη ζωήσας, τη στάση σας απέναντι στη ζωή σας, τη στάση σας απέναντι στον εαυτό σας.Το σώμα σας θα φέρει μια πρόκληση αλλά δεν σας ζητάει να πάρετε θέση απέναντίτου. Το σώμα σας σάς ρωτά πνευματικές ερωτήσεις. Σας ρωτά «πού θέλεις νασταθείς, μέσα σ' όλη αυτή την τεράστια γκάμα της ύπαρξης. Μέχρι πόσο μπορείς ναπιστέψεις στο ποιος είσαι εσύ; Πραγματικά και πρακτικά, όχι θεωρητικά».

Οι πρακτικές δυσκολίες που εμφανίζονται, εμφανίζονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ακριβώςγια τον ίδιο λόγο, για να σας βοηθήσουν να δείτε το ποιοι είστε και τι μπορείτενα κάνετε. Για να βρείτε τρόπους να σκαλίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, τη σκέψησας, τα συναισθήματά σας, να δείτε που στέκεστε, κι αν εκεί που σταθήκατε τηνπροηγούμενη φορά ήταν καλά ή όχι. Αν πρέπει ν' αλλάξετε θέση, αλλά θέσηαπέναντι στον εαυτό σας. Δεν ήταν ποτέ η θέση απέναντι σε κάποιον άλλον, ούτεκαν απέναντι στο ίδιο το πρόβλημα. Αν δείτε τα προβλήματα, τα υλικά, δεν σαςζητάνε να πάρετε θέση απέναντι στο ίδιο το πρόβλημα, σας ζητάνε να πάρετε θέσηαπέναντι στις αντιλήψεις σας, στις πεποιθήσεις σας, στα βαθύτερα πιστεύω σας.Και σας ζητάνε ν' αλλάξετε αυτές τις εσωτερικές σας θέσεις.

Ερ: Ένα μήνα τώρα βλέπω άσχημα όνειρα. Έχει σχέση με την καινούργια ενέργεια; Επειδήέχω χρόνια να δω τέτοια όνειρα.

Απ: Εχει σχέση με την τωρινή δυναμική των πραγμάτων. Η νέα ενέργεια έχει παίξει ρόλοστην δυναμική του «τώρα» και αυτή η αναστάτωση στα όνειρα συνδέεται με τηδυναμική του τώρα. Αυτή η δυναμική από τη μια κομίζει  εκπληκτική βοήθεια και πιο φανερή υποστήριξηστην πορεία και στην εξέλιξή σας, αλλά επίσης εγκυμονεί πιθανότητες να συμβούνέντονα γεωφυσικά γεγονότα. Αυτό που φαίνεται από τα πράγματα είναι ότι για ένα6μηνο περίπου αυτή η ενέργεια, αυτή η κατάσταση θα είναι μετέωρη. Αν συμβούνγεγονότα θα είναι μεμονωμένα. Το τι θα γίνει τελικά θα φανεί μετά το 6μηνογιατί οι ποσότητες της ενέργειας που υπάρχουν είναι πάρα πολύ μεγάλες καιυπάρχει μια περίοδος ενδιάμεση όπου τα πράγματα δεν είναι καθαρά. Αυτό λοιπόνπου εσύ αντιλαμβάνεσαι είναι την αναστάτωση, την πιθανότητα αναταραχής καιδυσοίωνων γεγονότων. Αυτή όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένο, είναι πιθανό.Και φαινόταν πολύ πιο δεδομένο τον Αύγουστο παρά τώρα. Ο λόγος είναι ότι «βάρεσαν»πολλά καμπανάκια στους κύκλους των εργατών του φωτός και έγινε πολύ δουλειάακριβώς γι' αυτό. Σε άλλους τα καμπανάκια βάρεσαν συνειδητά, άλλοι τοαισθάνθηκαν και έτσι βρίσκεστε σε εγρήγορση. Η περίοδος της απρόβλεπτηςμετάβασης είναι ένα 6μηνο για να φανεί το τι θα γίνει.

Ερ: Αυτή η ενέργεια που υπάρχει και κατακλύζει τη γη, δεν ξέρω από πότε και μέχρι πότε...Αυτό γινόταν πάντα στην ιστορία της γης ή τώρα συγκεκριμένα για κάποιο λόγο ήγια το «πλήρωμα του χρόνου» -που έχετε αναφέρει- γίνεται αυτό; Τι ρόλο παίζειπρακτικά η ατμόσφαιρα σ' αυτό, δηλαδή το φαινόμενο του θερμοκηπίου, είναι τόσοκακό όσο μας λένε ή δεν είναι τόσο κακό;

Απ: Κατά διαστήματα, πολύ πιο αραιά, πολύ πιο μεγάλα, στο παρελθόν υπήρχε αυτό που εμείςθα ονομάσουμε θεϊκή παρέμβαση στον πλανήτη. Η  θεϊκή παρέμβαση στον πλανήτη ήταν πάντα ηπερισσότερη εισροή κοσμικής ενέργειας. Αυτό δεν ήταν σύνηθες σε παλαιότερεςεποχές να γίνεται κάθε χρόνο ή κάθε δύο χρόνια. Για την ακρίβεια υπήρχαν αιώνεςόπου έπρεπε γεγονότα να συμβούν για να προκύψει μια τέτοια κοσμική εισροή.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η γη δεν έχει συνεχή κοσμική σύνδεση με το σύμπαν. Αλλάθα το περιγράφαμε ως εξής: αν υπάρχουν δρόμοι που οδηγούν στη γη από όλο τοσύμπαν, υπάρχουν «κάνουλες» που ρυθμίζουν την ποσότητα της ενέργειας, δηλαδή διάδρομοιπου είναι διαθέσιμοι για το πλανήτη ανάλογα με τη συνειδητότητα και τιςιδιαιτερότητες του χώρου.

Έτσι λοιπόν αυτό που γίνεται τώρα, δεν είναι μεν πρωτοφανές γιατί η θεϊκή παρέμβαση,κοσμική βοήθεια, πάντα ερχόταν στη γη απλώς ερχόταν πολύ πιο αραιά, πολύ πιοαργά και πέρναγαν πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η διαφορά είναι ότι αυτά πουσυμβαίνουν - γιατί δεν είναι ένα μόνο γεγονός - την τελευταία δεκαετία στη γη,είναι πολύ ασυνήθιστα, σε ρυθμό, σε ταχύτητα και σε ένταση, από οτιδήποτε είχεσυμβεί μέχρι τώρα.

Αν το κάναμε σε μια κλίμακα, και βάζαμε στο «τώρα» τον χρόνο μηδέν και το ορίζαμε στημέση του χάρακα, θα βλέπαμε ότι οι θεϊκές παρεμβάσεις και βοήθειες είχαν χρειαστεί50.000 χρόνια. Αν κοιτάξετε από το μηδέν προς το τώρα, θα δείτε ότι ακριβώς ηίδια ένταση ενέργειας έχει περάσει μέσα στη γη, μέσα σε 10 χρόνια. Είναιτεράστια η διαφορά! Δεν μπορεί να μετρηθεί η αντιστοιχία και η αναλογία. Καικάθε καινούργια εισροή που έρχεται δεν είναι απλώς λίγο παραπάνω, είναι πάραπολύ παραπάνω από την προηγούμενη. Δεν ακολουθεί δηλαδή μια μικρή αύξηση. Οιαλλαγές είναι τεράστια άλματα. Και η μαγεία είναι ότι εσείς που ζείτε στη γη,το ζείτε φυσικά, σας φαίνεται φυσικό, και δεν σας φαίνεται να υπάρχει κάτιπαράξενο. Αλλά αυτό αντικατοπτρίζει το πόσο έχει αλλάξει η συνειδητότητα τουκάθε ατόμου, η ικανότητα του ατόμου να κινήσει τη συνειδητότητα με πολύ πιογρήγορο ρυθμό, να κάνει αλλαγές στο αντιληπτικό του πεδίο με πολύ πιο έντονηκίνηση κι αυτό βασικά αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Έτσι παρ' όλο που δεν είναι καινούργιο, είναι καινούργιο. Γιατί δεν έχει ξαναγίνειποτέ με τέτοια ένταση, με τέτοια συχνότητα. Οι ενέργειες οι οποίες έρχονταιείναι τελείως καινούργιες, και μέχρι τώρα δεν είχαν άμεση επαφή με τα γήιναδρώμενα.

Ερ: Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τώρα, σ' αυτή την εποχή που ζούμε εμείς;

Απ: Γιατί η γη ετοιμάζεται για μια μεγάλη συλλογική μύηση. Η ανθρωπότητα και η γη μαζί.Κάπως όπως θα καταλαβαίνατε τη διαφορά της μύησης του πρώτου βαθμού από το master Reiki. Αυτό που δείχνουν είναι ότι η γη -και η ανθρωπότητα μαζί - βρίσκονται σε μια διαδικασία προετοιμασίας για μιαμεγάλη μύηση. Λέμε μύηση και δεν το ονομάζουμε αλλιώς γιατί θέλουμε να γίνεικατανοητό πως όταν παίρνετε μια μύηση δεν μεταμορφώνεστε σε κάτι άλλο. Συνεχίζετενα διατηρείτε το σώμα που είχατε, είστε ο ίδιος άνθρωπος, εξωτερικάτουλάχιστον, αλλά αλλάζετε τόσο πολύ εσωτερικά, που σταδιακά είστε ένας νέοςεαυτός που κατοικεί στο ίδιο σώμα όπου κατοικούσε ένας παλαιότερος εαυτός.Σταδιακά δύο τελείως διαφορετικές συχνότητες έχουν κατοικήσει μέσα στο ίδιοσώμα. Αυτό λοιπόν που γίνεται με τη γη και την ανθρωπότητα, είναι ότι βιώνετεμια διαδικασία μυητική, μέσα από την οποία τα σώματά σας παραμένουν ίδια, όμωςόλο το εσωτερικό αλλάζει. Κι αλλάζει συνεχώς. Και δεν πρόκειται να σταματήσετεν' αλλάζετε. Αυτό που θα συμβεί είναι όσο περνά ο καιρός, θ' αλλάζετε μεμεγαλύτερη χάρη και με λιγότερο φόβο. Αλλά όλη η πορεία μέχρι το 2012 θα είναιμια πορεία όπου διεξάγεται η μύηση και το εξωτερικό παραμένει ίδιο ενώ τοεσωτερικό αλλάζει πλήρως. Και αυτό είναι μεγαλειώδες. Το σώμα σας θα έχειαλλάξει όλη τη γκάμα των συχνοτήτων - τη γκάμα των συχνοτήτων από το πλήρεςσκοτάδι που συμβολίζει την απουσία επίγνωσης, τότε που δεν ξέρατε ποιοι είστε,έως την πλήρη ατομική επίγνωση.

Κι αυτή όλη η φυσαρμόνικα της ενέργειας θα έχει περάσει μέσα από το σώμα σας. Αυτόςείναι ο λόγος που το καλοκαίρι το σώμα σας πέρασε μια περίοδο προσαρμογής. Κάθεφορά που υπάρχει μια κοσμική εισροή δεν είναι μόνο ότι την εισπνέετε και αλλάζειτην ενέργειά σας, επηρεάζει και όλο το σώμα σας. Γι' αυτό έχετε τακτικάδιαστήματα που το σώμα σας ατονεί και είναι σαν να λέει «βάλε με στη συντήρηση,κάνε κάτι μ' εμένα γιατί χρειάζομαι βοήθεια».

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι εκείνη την περίοδο κάποια καινούργια κοσμική εισροή έρχεται,η οποία γίνεται αντιληπτή από το σώμα σας που καλείται να προσαρμοστεί στη νέαενέργεια.

Ερ: Μου έχουν έρθει κάποια μηνύματα να σας πω. Ένοιωσα μια μεγάλη ταραχή. Σήμερα έχουμεπάρει πάρα πολλές γνώσεις: ότι έχουμε μια δύναμη να δημιουργούμε. Όσοι είμαστεεδώ, μπορεί να μη γνωριζόμαστε με τα ονόματά μας, αλλά σε κάποιο επίπεδοείμαστε πολύ ενωμένοι και πολύ δυνατοί. Πρόκειται να συμβούν πολλά πράγματα,τώρα, γεγονότα κι εμείς δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς κι αδρανείς. Όταν θα ταβλέπουμε, θα τα ακούμε, θα πρέπει να συναντιόμαστε σ' ένα επίπεδο αυτόματα όλοιμαζί, να αισθανόμαστε ότι είμαστε κάπου ψηλά μ' ενωμένα τα χέρια και να δουλεύουμεπάνω σ' αυτό το θέμα που θα αντιλαμβανόμαστε εκείνη τη στιγμή ότι χρειάζεται ναδράσουμε. Δεν είμαστε εδώ σήμερα τυχαία. Πήρα κάποιο μήνυμα εγώ χθες, πώς να τοαποκωδικοποιήσω, τώρα μου βγαίνει πάρα πολύ έντονο αυτό. Δεν μπορούμε ναφύγουμε από εδώ και να ξεχάσουμε όλα αυτά που ακούσαμε και να μείνουμε απαθείς.Έχουμε έρθει για κάποιο σκοπό, έχουμε έρθει να δουλέψουμε και να βοηθήσουμεκυρίως τη γη, γιατί πονάει πάρα πολύ και αυτό που έγινε με τον τυφώνα και ηενέργεια που στείλαμε ήταν μια κραυγή πόνου. Έτσι το εκλαμβάνω και ένοιωσα ότιστείλαμε πάρα πολύ αγάπη σ' αυτό. Δεν μπορούμε να είμαστε απαθείς, πρέπει ναπροχωρήσουμε, πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια σ' ότι ακούσουμε ότι θασυμβεί γύρω μας. Θα συναντιόμαστε σ' ένα ανώτερο επίπεδο κι ενωμένοι θαστέλνουμε τη βοήθεια.

Απ: Αυτό που ειπώθηκε είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε να σας πούμε πως όταν κάποιοςαισθάνεται ότι θέλει να κάνει κάτι για να βοηθήσει, είναι καλό να μην ενώνεταιμόνο με μια ομάδα παρόλο που όταν ξέρετε τα πρόσωπα, σας είναι πιο εύκολο νασυνδεθείτε. Εντούτοις, όταν ξεκινάτε να βοηθήσετε, συνδέστε τη συνειδητότητάσας με την πρόθεση να συνδεθεί η ενέργεια με όλους όσους δουλεύουν γι' αυτό τοσκοπό πάνω στη γη. Μην το περιορίσετε σ' εκείνη τη στιγμή. Συνδεθείτε με όλουςόσους δουλεύουν για την ισορροπία της συγκεκριμένης περιοχής, ακόμα κι αν δεντους γνωρίζετε.

Θυμηθείτε ότι σε πρακτικό επίπεδο, η συνάντηση διάφορων ατόμων προϋποθέτει διαδικασίεςκαι έτσι ο συγχρονισμός δεν είναι στην πράξη εύκολος και γίνεται περιοριστικόςγια τους ανθρώπους. Γιατί ο ένας μπορεί να έχει δουλειά, ο άλλος να έχει κάτιάλλο, ο άλλος να κοιμάται. Αυτή η διαδικασία δυσκολεύει αντί να διευκολύνει. Στηνπράξη ο πιο εύκολος και πρακτικός τρόπος για να βοηθήσετε είναι ναλειτουργήσετε ενώνοντας τη συνειδητότητά σας με όποια συνειδητότητα εργάζεται,εργάστηκε ή θα εργαστεί για τον ίδιο σκοπό. Οποτεδήποτε στον χρόνο.

Είναι καλό στην αρχή να μην αφήνετε την σύνδεση ανοιχτή συνέχεια. Ορίστε ένας τέλοςχρόνου. Συνδεθείτε για ένα συγκεκριμένο διάστημα και ορίστε τη διάρκειά του, αςπούμε 15 λεπτά. Μην αφήνετε τη σύνδεση συνέχεια ανοικτή, γιατί υπάρχει θέμα κόπωσηςή έντασης για το ενεργειακό σας σώμα. Αν δεν ορίσετε τέλος, η σύνδεση θαπαραμείνει σε ισχύ. Η ενέργεια θα συνεχίσει να δουλεύει. Πειραματιστείτε με τοτέταρτο και εάν είναι εντάξει για την ενέργειά σας, τότε αυξήστε το σταδιακά. Λειτουργείστεσαν παρατηρητές. Ξεκινήστε με διάκριση συνειδητοποιώντας ότι είναι μιαενεργειακή σύνδεση. Η ενέργειά σας εργάζεται σ' εκείνο το μέρος, δεν κάθεταιούτε κοιμάται.

Και έτσι είναι αγαπητοί δημιουργοί!   

©Χαριτίνη Χριστάκου