Σμαραγδένιος Κύκλος


Αλχημιστές του Χωροχρόνου

19 Μαρτίου 2005

(Ένα κομμάτι από την αρχή δεν καταγράφηκε στο μαγνητόφωνο...)

... μα ούτε εμείς μπορούμε να το πούμε αυτό με λίγα λόγια. Γιατί όπως μια ανθρώπινη οικογένεια όταν ξαναβρίσκεται έχει πάρα πολλά να πει, όπως όταν λείπουν τα παιδιά σας και έρχονται μετά από ένα μήνα, πόση ανυπομονησία, πόση προσδοκία υπάρχει να ξαναβρεθείτε κοντά, να ξανανιώσετε τα ίδια [οικογενειακά] συναισθήματα, να ξαναπείτε τα νέα σας, ν' ακούσετε τον χτύπο της καρδιάς, να δείτε τα μάτια, τα πρόσωπα.

Η Πέμπτη διάσταση είναι ένα μέρος του δικαιώματός σας να ζήσετε στον πλανήτη ξεπερνώντας τον χώρο και τον χρόνο. Ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι μόνο ένας περιορισμός όπως τους αντιλαμβάνεστε. Ο χώρος και ο χρόνος απλώνονται και γεμίζουν τα πάντα. Ακουμπούν στα συναισθήματά σας. Αφορούν τη σκέψη σας. Όταν λέμε ότι ζείτε κάποιες στιγμές στην Πέμπτη διάσταση είναι γιατί κάποιες στιγμές βρίσκεστεμέσα στην δημιουργική ενέργεια του αγγέλου που είστε. Κάποιες φορές, σε κάποιες περιστάσεις, όλοι νιώθετε την παντοδυναμία να ρέει μέσα στο σώμα σας. Νιώθετε να μην υπάρχουν εμπόδια ή περιορισμοί. Εκείνες τις ώρες «πατάτε» μέσα στον άγγελο που είσαστε. Εκείνες τις στιγμές γειώνετε μια πραγματικά ενυπάρχουσα δύναμη μέσα σας.

Είναι τόσο μαγική η ενέργεια της Οικογένειας του Μιχαήλ! Τόσο μαγική! Γιατί ξεκινάτε πάντα, όπου κι αν βρεθείτε, και σε όσες εποχές της Γης έχετε ζήσει, ξεκινάτε πάντα ξεχνώντας. Βρίσκεστε πάντα σε ένα στάδιο όπως τώρα. Έρχεστε και ξεκινάτε σαν άγραφες πλάκες και σιγά-σιγά αρχίζετε και γεμίζετε το Βιβλίο της Ζωής.Το μαγικό με την Οικογένεια είναι ότι το Βιβλίο κάθε Ζωής είναι τεράστιο καθώς είναι ένα ταξίδι από ένα φάσμα δονήσεων σε ένα άλλο φάσμα: αλλάζετε πραγματικότητες ενώ παραμένετε σε μια ζωή. Ειδικά όμως τώρα, ειδικά όμως σ' αυτή τη ζωή, ζείτε κάτι για το οποίο έχετε εργαστεί στην Γη πάρα πολύ. Το ετοιμάζατε ως μεγάλοι ενορχηστρωτές εξ απαρχήςτου χρόνου. Το δημιουργήσατε όταν συλλάβατε τον Πλανήτη Γη μέσα στο θεϊκό σας νου.

Ο Χωροχρόνος των Δημιουργών

Συλλάβατε τη Γη, ένα όραμα, μια ανθρωπότητα. Ήταν μια μεγάλη ιδέα του Δημιουργού. Ο Δημιουργός δεν ήρθε εδώ ως επισκέπτης. Ο Δημιουργός έχει έρθει ως συμμέτοχος στο έργο της δημιουργίας. Το είπαμε την προηγούμενη φορά και νομίζουμε ότι δεν καταλάβατε πραγματικά αυτό που είπαμε. Σας είπαμε ότι συνδημιουργείτε και ότι δεν είστε παρατηρητές. Συνδημιουργείτε όμως όχι μόνο τώρα, αγαπημένοι μας. Συνδημιουργείτε πολύ πριν από το τώρα.Συνδημιουργείτε από πριν υπάρξει η ύλη, από πριν υπάρξει το ηλιακό σας σύστημα. Τόσο μεγάλοι δημιουργοί είστε!

Πατήστε στον χώρο της αγγελικής σας ενέργειας. Αφήστε οι στιγμές να γίνουν μεγαλύτερες και περισσότερες. Δείτε τι είναι αυτό που σας στηρίζει ώστε να κάνετε τις στιγμές μεγαλύτερες και περισσότερες. Γιατί όταν βρίσκεστε για κάποιες στιγμές στον χωροχρόνο της παντοδύναμης αγγελικής σας παρουσίας, δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, πιο ιερό και πιο συγκινητικό για τον Δημιουργό. Τα πέπλα καταλύονται και τα μάτια σας βλέπουν την αλήθεια, ενώ είστε ακόμα μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα.

Αναφερθήκαμε στο χώρο και στον χρόνο και σας είπαμε ότι δεν αφορούν ένα περιορισμένο κομμάτι [όπως το αντιλαμβάνεστε] του χρόνου καθαυτού,των κοσμικών ημερών ή του χώρου καθαυτού,ενός δωματίου, της γης, του ηλιακού χώρου ή του συμπαντικού χώρου. Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες, ενέργειες, πολύ πέρα από αυτά. Ακουμπάνε και παίζουν με τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας. Σας λέμε: είστε Δημιουργοί. Πιστέψτε το και θα καταλάβετε ότι οι Δημιουργοί παίζουν με όλο τον χωροχρόνο. Παίζουν με τα συναισθήματα ή τις σκέψεις και αλλάζουν χώρους ή χρόνους ανάλογα με το πώς είναι εστιασμένη η συνειδητότητά σας.

Κάθε στιγμή είστε τόσα πολλά περισσότερα από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε, να διανοηθείτε. Αν μπορούσατε να δείτε αυτό που συμβαίνει μέσα στην ατομική σας ενέργεια κάθε φορά που νιώθετε, που σκέφτεστε, που αποφασίζετε να αλλάξετε ένα συναίσθημα, που εργάζεστε πάνω σε διάφορα θέματαώστε να νιώσετε διαφορετικά την επόμενη φορά. Αν μπορούσατε να δείτε τι σημαίνει αυτό! Σε πόσους χώρους και εκφάνσεις της ζωής αυτό απλώνεται.

Έχετε ζήσει ως αλχημιστές όλοι σας εδώ. Γιατί το λέμε αυτό; Είναι άλλο ένα από τα προσόντα ή τις ικανότητές σας; Φυσικά είναι! Αλλά πέρα από αυτό, τις ζωές που αποφασίσατε να γίνετε αλχημιστές το κάνατεγιατί σ' εκείνες τις ζωές είδατε και βιώσατετη μαγεία της αλληλεπίδρασης. Η αλχημεία είναι μια πόρτα που σας εισάγει στην ικανότητα της αλληλεπίδρασης,ποια είναι και πως συμβαίνει: πώς γίνεται ο αέρας φωτιά,πώς γίνεται η φωτιά νερό, πώς μετουσιώνονται οι ενέργειες; Ακόμηόμως φαντάζεστε ότι η αλχημεία είναι η τέχνη μετουσίωσης υλικών. Εμείς σας λέμε ότι είστε οι ίδιοι αλχημιστές. Κάθε στιγμή μέσα στο σώμα σας συμβαίνει αλχημεία. Μετουσιώνετε τα στοιχεία σε τόσα πολλά επίπεδα, μετουσιώνετε χώρους, μετουσιώνετε χρόνους.

Εάν αναρωτιέστε αν σταματά κάπου αυτή η δημιουργική διαδικασία, π.χ. στα όρια της γης ή του ηλιακού σας συστήματος, θα σας πούμε ότι δεν σταματά πουθενά. Θα σας θυμίσουμε ότι το σύμπαν είναι ένα. Και αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη, επηρεάζει τα πάντα. Κάθε φορά που κάνετε ένα βήμα περισσότερο στο να νιώσετε ότι αλλάξατε έναν χρόνο, αλλάξατε λέτε κάτι στην παιδική σας ηλικία, και δεν συνειδητοποιείτε ότι παίξατε με διαφορετικούς χωροχρόνους. Ότι μπήκατε σε άλλα χρονοπλαίσια και σε άλλους χώρους,κι ότι αλλάξατε τα πράγματα και έτσι δημιουργήσατε ένα άλλο δυναμικό στο τώρα που ζείτε. Αυτός είναι ο δημιουργός! Εσείς τον ψάχνετε περιμένοντας να τον δείτε να κάνει μια μεγαλειώδη είσοδο. Ο δημιουργός είναι εδώ, σε κάθε σώμα που στέκεται όρθιο. Σε σας, στο σώμα καθενός από σας όταν μπορείτε να σταθείτε όρθιοι και να νιώσετε τη μαγεία που οι ίδιοι είστε, το δυναμικό που υπάρχει μέσα στα σπλάχνα σας, το σπόρο του Θεού που αναπνέει μέσα στην καρδιά σας. Μα είσαστε οι Δημιουργοί...

Δεν υπάρχει τρόπος, όσο κοντά κι αν έρθουμε και όσο κι αν θέλουμε η ενέργεια της Οικογένειας να αφυπνίσει κάθε κύτταρο της ενέργειάςσας, να το κάνουμε για σας. Κι αυτό είναι μεγάλη μαγεία. Γιατί ο δημιουργός δεν μπορεί να έχει υποκατάστατο. Δεν γίνεται. Είναι συμπαντικώς ανορθόδοξο και αδύνατο.

Αλλαγές και Αφύπνιση

Σήμερα ερχόμαστε με χαρά γιατί παρότι έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στον πλανήτη σας τους τελευταίους μήνες, οι οποίες επιταχύνονται και άλλο. Όσοι παρακολουθείτε αυτά που συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα στη Γη σας, θα έχετε δει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά μεγάλα γεγονότα. Ακόμα, η πόρτα του δικού σας σπιτιού δεν έχει χτυπήσει. Θα τον ακούσετε όμως τον ήχο γιατί θα έρθει και σε σας. Μέσα σ' αυτές τις αλλαγές που κλιμακώνονται ορατά, θα έρθει η ώρα που οι αλλαγές θα χτυπήσουν την πόρτα του δικού σας μικρότερου σπιτιού [περιοχή της γης]. Εμείς εντούτοις ερχόμαστε με χαρά κι ας σας φαίνεται παράδοξο. Ο λόγος είναι γιατί κάθε φορά που μιλάμε, όχι μόνο σε σας αλλά και αλλού, γι' αυτές τις αλλαγές που κλιμακώνονται, η ενέργειά σας αφυπνίζεται. Θα μπορούσατε να γελάσετε σκεφτόμενοι ότι γινόμαστε μάντεις δυσάρεστων πλανητικών γεγονότων και μ' αυτό τον τρόπο σάς αφυπνίζουμε.Εντούτοις, αυτός είναι ο τρόπος να αλλάξουν τα πράγματα.

Σε κάθε πνευματική επικοινωνία όπου μεταφέρεται η πληροφορία για τις αλλαγές και την κλιμάκωση, αν δεν σας το πούμε, εσείς θέλετε να το ξεχάσετε, θέλετε να το πάτε κάπου στην άκρη του μυαλού σας γιατί θέλετε να ζήσετε τον παράδεισο στην γη, γιατί θέλετε να ζήσετε αυτό που δικαιούστε πάνω στη γη. Όπως το θέλουμε κι εμείς για σας αυτό που δικαιούστε. Ακόμα όμως υπάρχει εξέλιξη και πορεία. Κάθε φορά όμως που το αναφέρουμε ως πληροφορία και σας βοηθάμε να το δείτε με τα δικά σας μάτια, αφυπνίζεστε και παραμένετε σε εγρήγορση, νιώθετε ότι χρειάζεται να είστε επάγρυπνοι. Το παιχνίδι δεν έχει λήξει ακόμα. Για να λήξει, έχετε ν' ανακαλύψετε και άλλα πράγματα. Αν έληγε τώρα, πόσα πολλά θα σας έλειπαν! Οι μεγαλύτερες χαρές και γνώσεις θα σας έλειπαν. Φαντάζεστε ότι έρχεται μια εποχή που θα έχετε επίγνωση του πώς παίζετε με τους χώρους και τους χρόνους, το πώς αλλάζετε πράγματα μέσα στον χώρο και μέσα στον χρόνο; Σκέφτεστε πώς θα σας κάνει να νιώσετε αυτό; Σκέφτεστε όμως και τη σοφία θα χρειαστείτε;

Η σοφία συνδέεται -και όλες οι οικογένειες το γνωρίζουν αυτό- με την αγάπη και την συμπόνια. Η σοφία δεν είναι μια τυπική γνώση, μια επίγνωση του πώς κινείται η ενέργεια του χώρου και του χρόνου. Η σοφία δημιουργείται μέσα από την αλληλεπίδραση και την συνύπαρξή σας με άλλους. Η συμπόνια χρειάζεται άλλους για να γεννηθεί. Η αγάπη χρειάζεται άλλους. Εάν δεν υπήρχε κανένας άλλος, μόνοι σας δεν θα είχατε καν το ερέθισμα να τα γεννήσετε, να τα δείτε να συμβαίνουν. Ένα από τα πιο υπέροχα πράγματα που θέλετε να δείτε να συμβαίνουν είναι να δείτε τον εαυτό σας στην πραγματική του διάσταση, που είναι η αγάπη. Βλέπετε το όνειρό σας γι' αυτόν τον κόσμο δεν ήταν μόνο να αποκτήσετε πλήρη επίγνωση αυτών που ζείτε, αλλά ν' αποκτήσετε και πλήρη επίγνωση του Θεϊκού Σπόρου που είστε. Αυτή η πλήρης επίγνωση έχει μέσα της συμπόνια και αγάπη και στοργή. Αυτά γέννιονταιστην πορεία σας. Γι' αυτό δεν θα σας άρεσε καθόλου εάν ερχόμασταν σήμερα και με τις σάλπιγγες σάς λέγαμε «Φτάσατε! Ολοκληρώσατε! Αυτό ήταν!» Τι θλίψη θα ήταν αυτή μέσα σας γιατί ξέρετε ότι υπάρχει κι άλλο δυναμικό, κι άλλη μαγεία.

Η Ουσία του Δημιουργού

Καθένας σας είναι φορέας ενός τεράστιου ενεργειακού δυναμικού το οποίο είναι μίγμα από αισθήσεις και ενέργειες. Δεν είναι μίγμα γνώσεων, όσο μίγμα αισθήσεων και ενεργειών. Ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι μια γνώση. Γι' αυτό μην κοιτάτε με τα αγγελικά σας μάτια στη γνώση. Η γνώση και τα βιβλία υπάρχουν για να δώσουν την φλόγα και να δυναμώσουν τις αισθήσεις σας και την ενέργειά σας. Στον πνευματικό σας κόσμο και στην πνευματική σας υπόσταση τα πάντα είναι αισθήσεις και ενέργεια. Ξέρετε εάν αγαπάτε. Δεν χρειάζεται να το ξέρετε με ένα μυαλό. Το βιώνετε νιώθοντάς το. Νιώθετε τη συμπόνια, νιώθετε το πώς μπορείτε να αλλάξετε κάτι στο παρελθόν σας που χρειάζεται αλλαγή. Αφού το νιώσετε, εσείς μετά το φέρνετε στο μυαλό σας και προσπαθείτε να το κατανοήσετε πλήρως, να το αναλύσετε, και να το κάνετε «λιανά».

Εντούτοις, στην ουσία σας δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη ανάλυση. Η πραγματική σας ουσία είναι αισθήσεις και ενέργειες. Αν αφήσετε τις αισθήσεις να σας οδηγήσουν θα δείτε ότι ο δρόμος σας θα είναι πολύ πιο εύκολος. Θα γλιστράτε μέσα από τις τριβές και δεν θα συναντιέστεπρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους.

Έχετε κάνει όλοι τη διαδικασία [το είχαμε πει σε προηγούμενη επικοινωνία] να φύγετε από το νου για να πάτε στην καρδιά σας και στην αίσθησή σας και σας ζητήσαμε να αρχίσετε να ξεδιαλύνετε από το νου σας εκείνα που σας βοηθάνε και με βάση αυτά να πορεύεστε. Τι θα τα κάνετε όλα τα άλλα; Όλα τα άλλα είναι μια γενικότερη πληροφόρηση, όπως σας είπαμε. Αυτή η πληροφόρηση σας είπαμε ότι είναι μια αίσθηση. Μπορεί ν' απορείτε «πώς ο δημιουργός που εγώ είμαι μπορεί να τα σκέφτεται και να τα αναλύει όλα;» Νομίζετε ότι ο δημιουργός που είστε σκέφτεται με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να σκέφτεστε. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο δημιουργός «σκέφτεται» μέσα από τις αισθήσεις του. Παίρνει πληροφορίες μέσα από τις αισθήσεις του. Γι' αυτό μπορεί να λειτουργεί, όπως λέτε, ενστικτωδώς «με τη στιγμή», μέσα στο «τώρα».

Η Έκπληξη στη Γωνία

Ο λόγος που ερχόμαστε με χαρά είναι γιατί μπαίνετε σε μια κυρίως φάση. Σας είπαμε ότι πατάτε για στιγμές ή περιόδους στην Πέμπτη διάσταση, που είναι η αγγελική σας υπόσταση και το δυναμικό σας. Ο λόγος που χαιρόμαστε είναι γιατί βρίσκεστε ακριβώς στη μέση έχοντας περάσει το δύσκολο πρώτο διάστημα. Βρίσκεστε ακριβώς εκεί που τα μηνύματα που έρχονται από την Οικογένεια και τους Ανώτερους Εαυτούς σας αρχίζουν να γίνονται πολύ πιο αισθητά. Ερχόμαστε σήμερα για να σας ανακοινώσουμε ότι μπαίνετε σε μια πολύ διαφορετική περίοδο. Ίσως φαινόταν περίεργο όταν σας λέγαμε στο τέλος του 2004 ότι το 2005 θα συμβούν σημαντικά πράγματα για καθένα σας γιατί θα ανοίξει το δυναμικό σας καθώς το 2005 φέρνει ευκαιρίες και δυνατότητες.

Σας είπαμε [σε προηγούμενη επικοινωνία] ότι η συγχρονικότητα της γης άλλαξε. Και η συγχρονικότητα η δική σας όχι μόνο άλλαξε αλλά αλλάζει συνειδητά η επίγνωσή σας. Μέσα στο 2005 θα δείτε την επίγνωσή σας ν' αλλάζει δόνηση. Θ' αρχίσετε να νιώθετε για μεγαλύτερα διαστήματα την αγγελική σας παρουσία, το δυναμικό σας. Κάποιες στιγμές μπορεί να τρομάξετε γιατί μπορεί αυτό που θα νιώσετε να σας «κουνήσει» πολύ. Μπορεί να σας κουνήσει τόσο πολύ γιατί είναι πιθανόν να μην ταιριάζει με όλα αυτά που είχατε συνηθίσει να σκέφτεστε ή ν'αντιλαμβάνεστε μέχρι τώρα. Και υπάρχει τόση χαρά γι' αυτό! Είστε σαν τα παιδιά που χαίρονται γιατί ξέρουν ότι τα περιμένει μια έκπληξη ακριβώς μόλις στρίψουν την γωνία. Βρίσκεστε ακριβώς στην γωνία. Ετοιμαστείτε να γειώσετε αυτή τη νέα ενέργεια, που σας φέρνει υψηλότερη ενόραση και περισσότερες διαισθητικές πληροφορίες.

Η αλλαγή της συγχρονικότητας φέρνει για καθένα σας μια πολύ υψηλότερη επίγνωση της παρουσίας σας και του δυναμικού σας.Κάποιες φορές θα ταρακουνηθείτε, και κάποιες φορές απλώς θα «απλώσετε», θ' ανοίξετε και θα γίνει μόνο του. Όχι, δεν είναι χάρισμα! Κάποιοι σκέφτηκαν ότι είναι σαν δώρο! Αλλά, δεν είναι δώρο! Έχετε δουλέψει γι' αυτή την αλλαγή όλοι παντού στη γη για να το έχετε. Η εργασία σας δεν έγινε σε μια ημέρα. Η εργασία του δημιουργού δεν γίνεται έτσι πάνω στους υλικούς κόσμους. Δουλέψατε για πάρα πολλά που ακόμα φαίνονται ασύνδετα. Αν βλέπατε το παζλ της ζωής σας, αν βλέπατε με πόσα κομμάτια από το παρελθόν και το μέλλον σας συνδέεται αυτό το «τώρα», θα μένατε έκθαμβοι από τις ικανότητές σας, από τη φιλοσοφία και το σχέδιο της δημιουργίας.

...γιατί σας κοιτάμε στα μάτια

Θέλουμε να ξεκινάμε κάθε συνάντηση λέγοντάς σας «γιατί σας κοιτάμε στα μάτια...». Και τώρα θα πούμε κάτι που θα κάνει την Χαριτίνη να νιώσει αμήχανα, αλλά υπάρχει αστείο σε αυτό. Όταν το είπαμε την πρώτη φορά, κάποιοι είπαν «μα πώς είναι δυνατόν να ξεκινάει μια επικοινωνία λέγοντας γιατί σας κοιτάμε στα μάτια;» Η Χαριτίνη ένιωσε αμήχανα και φοβήθηκε ότι δεν μετέφερε σωστά την ενέργεια (με το ζήτημα αυτόέχει μια εμμονή). Εμείς θέλουμε να σας πούμε πως όταν ξεκινά κάθε επικοινωνία που κάνουμε λέγοντας γιατί σας κοιτάμε στα μάτια είναι γιατί θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί έτσι μπορείτε να νιώσετε την παρουσία της Οικογένειας, αυτό που δεν είναι ορατό αλλά το οποίο μπορείτε να αισθανθείτε.

Γιατί σας κοιτάμε στα μάτια κάθε φορά που ερχόμαστε κοντά και είναι από πολύ πρόσφατα που έχουμε αυτό το δώρο. Για σας είναι συνηθισμένο να βλέπετε ο ένας τον άλλο. Για μας όμως είναι κάτι εξαιρετικό όταν μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, όταν μπορούμε να βλέπουμε το σώμα σας, τις γκριμάτσες σας που άλλοτε είναι ευχάριστες, άλλοτε δυσάρεστες, άλλοτε λυπημένες, άλλοτε πολύ προβληματισμένες! Μα είναι τόσο όμορφοκαι συγκινητικό να μπορούμε να το βλέπουμε αυτό!Κάθε φορά που γίνεται αυτό, εσείς μπορείτε να βλέπετε κάτι παραπάνω από αυτό που υπάρχει. Γιατί πραγματικά σας λέμε ότι ξέρουμε ότι μπορείτε να βλέπετε κάτι παραπάνω από αυτό που είναι ορατό.

Σας δίνουμε μια τεράστια αγκαλιά, ατομικά στον καθένα σας και σε όλους μαζί, σαν μια Οικογένεια, μια υπέροχη γλυκιά αγκαλιά που σας θυμίζει ποιοι Είστε. Σας ακουμπάμε γλυκά στον ώμο.

Και έτσι είναι

(Ακολούθησαν ερωτήσεις προς την Οικογένεια)

Προσφέρεται με Αγάπη,

Χαριτίνη


C Χαριτίνη Χριστάκου. Το κείμενο μπορεί να φωτοτυπηθεί ή να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα με μόνη προϋπόθεση την αναφορά της πηγής του και του site απ' όπου το πήρατε. Παρακαλώ να μην τροποποιήσετε ούτε ν' αλλοιώσετε το περιεχόμενό του εάν το χρησιμοποιήσετε.