Σμαραγδένιος Κύκλος


Ελευθερία αυτοκαθορισμού

22 Οκτωβρίου 2005

Κι έτσι είναι αγαπημένη οικογένεια που για άλλη μια φορά βρισκόμαστε σήμερα κοντά σας. Κι έτσι είναι που στέκεστε οένας δίπλα στον άλλον χωρίς να θυμάστε ποιοι είστε, χωρίς να θυμάστε πόσοανήκετε ο ένας στον άλλο και κάθεστε δίπλα ο ένας με τον άλλον προσποιούμενοιότι δεν ξέρετε ποιος είναι ο διπλανός σας, ποιοι είναι οι άλλοι εδώ. Και είναι αυτό πάνω απ' όλα που τιμούμε, κάθε φοράπου ερχόμαστε να σας περιβάλλουμε. Την τόλμη σας να κρύβετε τ' αληθινά σαςπρόσωπα και να προσποιείστε ότι δεν θυμάστε! Να ζείτε σαν σε άγνοια κρύβοντας τα μάτια σας ο ένας από τον άλλον.

Γι' αυτό κάθε φορά που ερχόμαστε κοντά σας, μας αρέσει να σας κοιτάμε στα μάτια και να βλέπουμε αυτό που εσείς ακόμηντρέπεστε να φανερώσετε. Γιατί άγγελοι κατοικούν μέσα σ' αυτά τα σώματα και αναγνωρίζονταιαπό τα μάτια. Οι ενέργειες συνδέονται με τα μάτια. Είναι τα μάτια σας πουμεταφέρουν την δόνηση των ψυχών σας και μιλάνε στους άλλους για το ποιοι είστε,ποιος πραγματικά κατοικεί μέσα στα σώματά σας.

Κι ερχόμαστε πάλι κοντά σας, μέσα στο μεγαλείο της συγκίνησης κάθε τέτοιας συνάντησης, να σας αγκαλιάσουμε και να σαςθυμίσουμε ότι δεν είστε μόνοι, ότι δεν είστε ξέχωροι, ότι δεν είστεαποκομμένοι, ότι είστε οικογένεια. Και καθώς η ενέργεια βαθαίνει περισσότερο,μας δίνετε την ευκαιρία να πούμε με λέξεις αυτά τα οποία μεταφέρονται ωςενέργεια.

Ό Ένας ή οι Πολλοί;

Μέσα στο μυαλό σας, μέσα στην καρδιά σας, κατοικούν πολλοί εαυτοί, δεν κατοικεί ένας. Τον τελευταίο καιρό, η ανάγκη σαςνα προσδιορίσετε τον εαυτό σας αυξάνεται κατακόρυφα σαν να έχετε βαλθεί ν'αποκτήσετε μια ταμπέλα. Οι ενέργειες αυτής της περιόδου είναι πολύ έντονες και σαςκάνουν ασυνείδητα να θέλετε οπωσδήποτε να ορίσετε τον εαυτό σας. Η αλήθειαείναι ότι ο εαυτός σας δεν είναι ένας. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα σώματα καιστα μυαλά σας κατοικούν πολλοί και θα δυσκολευτείτε να ορίσετε τον εαυτό σας μεσυγκεκριμένο τρόπο.

Αντίστροφα, καθώς οι κρυσταλλικές ενέργειες της Γης ενεργοποιούνται, και η πεμπτουσία του εαυτού σας αφυπνίζεται,οι αντιλήψεις και οι σκέψεις σας για το ποιοι είστε, και για τον ορισμό τουεαυτού σας, καλούνται να διευρυνθούν. Είναι όμως πάντα δείγμα της ανθρώπινηςτάσης να πηγαίνετε κόντρα στην κίνηση της ενέργειας. Αλλά ακριβώς γι' αυτόυπάρχουν οι ουράνιες συνεργασίες, δεν είναι έτσι; Για να βρισκόμαστε μαζί, ναμπορούμε να χαμογελάμε και να αποσυμπιέζεται η ενέργεια!

Καθώς λοιπόν οι κρυσταλλικές ενέργειες μέσα σας αλλάζουν δόνηση αφυπνιζόμενες, εσείς αισθάνεστε ότι μέρη του εαυτούσας αρχίζουν να γλιστράνε μέσα από τα χέρια σας. Έτσι, θέλετε να ορίσετε εκνέου το ποιοι είστε, πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, πώς θέλετε να κινηθείτε,προς τα πού θέλετε να πάτε. Η ανάγκη να ορίσετε τον εαυτό σας εμφανίζεται πολύέντονη. Η ανάγκη να τελειώσουν οι κλυδωνισμοί που μεσολάβησαν εμφανίστηκεεπίσης έντονη. Η ανάγκη να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας κάνει νανοιώθετε άβολα και σας χαλάει την ωραία σειρά που βάζετε στα πράγματα, σαςέκανε να θέλετε να ορίσετε τον εαυτό σας εκ νέου υιοθετώντας καινούργιεςπεποιθήσεις, άλλες προτεραιότητες, νέες αξίες ή δεδομένα.

Σας λέμε αγαπητοί, αυτό έρχεται αντίθετα στη ροή της ενέργειας που βιώνει το σώμα σας. Το σώμα σας αισθάνεταιότι θέλει να πάει ταξίδι και θέλει να το αφήσετε να σας δείξει ποιοι είστε. Μηνβιάζεστε να ορίσετε αυτό που είστε λόγω των αλλαγών και των ανατροπών πουσυμβαίνουν. Θυμηθείτε πως όταν αλλάζει το δονητικό πεδίο της ζωής, είναι φυσικόν' αλλάζει η αίσθησή σας. Η τάση της ενέργειας είναι να ρεύσει, η τάση η δικήσας είναι να ονομάσετε, να κατατάξετε, να αναλύσετε, να αντιληφθείτε.

Ανάμεσα σ' αυτές τις δύο δυνάμεις συναντιόμαστε. Μπορούμε να σας συναντήσουμε ανάμεσα στα δύο, εκεί όπου μπορείτενα αισθανθείτε την ενστικτώδη δράση του εαυτού σας για να σας ορίσει, εκεί που εσείςμπορείτε να αποστασιοποιηθείτε απ' αυτή την ανάγκη.

Και σας λέμε ότι αυτή η ανάγκη δεν αφορά μόνο εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα, δεν είναι εντοπισμένη και δεν αφοράμια ομάδα. Είναι γενικότερη και εκδηλώνεται σ' όλους τους ανθρώπους όταν ταπράγματα αλλάζουν. Μην κρατηθείτε απ' αυτό που νομίζετε ότι είστε. Επιτρέψτε σταπράγματα να ρεύσουν, και αφήστε τον εαυτό σας να έχει περισσότερες από μιαδράσεις ή αντιδράσεις. Επιτρέψτε του να έχει διαφορετικά πρόσωπα όταν συναντάδιαφορετικά πράγματα, επιτρέψτε του να μην είναι υπόδουλος σε μια συγκεκριμένησυμπεριφορά.

Θεμελιώδης Ελευθερία

Γιατί αγαπητοί μας, οι ενέργειες σας οδηγούν σε μεγαλύτερη απελευθέρωση από τον εαυτό που έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα,όσο καλός κι αν σας φαινόταν. Έρχεται η ώρα που ο εαυτός αρχίζει να ραγίζει. Οιεικόνες του αρχίζουν να γίνονται πιο θολές. Οι άλλες όψεις του εαυτού σαςαρχίζουν να είναι πιο αισθητές, πιο καθαρές. Μην προσπαθείτε να κάνετε τιςδιαφορετικές σας όψεις μία, γιατί έτσι περιορίζεστε στο να εκφράζεστε σε μιασυχνότητα.

Είναι η περίοδος όπου η κρυσταλλική φυλή συναντά τις πρώτες της θεμελιώδεις ελευθερίες. Αυτές οι πρώτες θεμελιώδειςελευθερίες αφορούν την συνειδητοποίηση ότι εκφράσεις του εαυτού σας πρέπει να είναι ελεύθερες και να γίνουναποδεκτές σε όλες τις αποχρώσεις τους. Δεν είστε ένα πράγμα, μια συχνότητα, έναφάσμα. Είστε πολλά φάσματα, πολλές συχνότητες, και έχετε πολλές όψεις. Η σοφίασας δεν εκφράζεται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Η αφύπνιση της βαθύτερης σοφίας σας,δεν περιλαμβάνει ένα τρόπο λειτουργίας, σκέψης, δράσης και ανταπόκρισης σταερεθίσματα.

Τον τελευταίο καιρό, τα ερεθίσματα εμφανίζονται πολύ συχνότερα. Σχεδόν προσκρούουν πάνω σας, ταράζοντάς σας. Φαίνεται σαν τακύματα της συμπαντικής ενέργειας να έρχονται να συγκρουστούν μαζί σας και νασας ταράξουν αρκετά ώστε να σας αλλάξουν. Αυτό είναι αλήθεια. Η συμπαντικήενέργεια είναι πάντα σύμμαχός σας και σας ωθεί στο επόμενο «γλυκό» σας μέρος,στην επόμενη επίγνωση, σε περισσότερο φως. Μπορεί να φαίνεται ότι σας ανατρέπειόλα τα δεδομένα, ότι προδίδει βαθύτερες πεποιθήσεις σας, ότι ανατρέπει ακόμακαι τα δεδομένα της πνευματικότητάς σας. Η αλήθεια είναι ότι η συμπαντικήενέργεια έρχεται ως σύμμαχος να σας οδηγήσει σ' ένα χώρο αληθινής ελευθερίαςέκφρασης του εαυτού σας. Γιατί αυτό που είναι το ζητούμενο στην αφύπνιση τωνκρυσταλλικών δομών σας, είναι να γίνει συνειδητό το δικαίωμά σας στην ελευθερίασας να εκφράζεστε με πολλούς τρόπους. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το έδαφος. Είναιπολύ σημαντικό αυτό που γίνεται, γιατί αν δεν ακουμπήσετε την πεμπτουσία τηςατομικής σας ελευθερίας, δεν μπορείτε να βιώσετε την πνευματική σας ελευθερία.

Πρέπει να διώξετε το τέρας του καλού και του κακού, γιατί η αποπομπή του κομίζει την ελευθερία σας. Η αφύπνιση τωνκρυσταλλικών ενεργειών είναι η φυσική σας ροή, γιατί προς τα εκεί ρέει η ζωήκαι ο εαυτός σας. Αυτό είναι στο μέρος που θέλει να πάει, προς τα εκεί. Αν τοναφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας, εκείνος θ' ανακτήσει τη δύναμη που του δίνει ηελευθερία των εκφράσεων, θ' ανακτήσει τη δύναμη του καλού και του κακού μέσατου. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγαλύτερη αλήθεια. Γι' αυτόθέλετε να ορίσετε τον εαυτό σας.

Ποιο νομίζετε ότι είναι το βαθύτερο κίνητρο, η ανάγκη που σας οδηγεί αυτή την περίοδο να θέλετε να ορίσετε εκ νέουτα πράγματα; Ο φόβος ότι θα αλλάξουν όλα! Ο φόβος ότι θα είστε πολύ πιοελεύθεροι! Ο φόβος του να δείτε τον εαυτό σας να κινείται με νέους τρόπους! Ο φόβοςτου ν' αφήσετε πιο ελεύθερο το σώμα σας ν' αναλάβει νέες πρωτοβουλίες. Γιατί τοσώμα σας συνδέεται με την πνευματική σας σοφία. Το σώμα σας αντιδρά όταν καταπιέζετετην ατομική σας ενέργεια, όταν γίνεστε μικρότεροι απ' ότι πράγματι είστε. Τοσώμα σας «κλωτσάει» όταν λέτε «ναι» εκεί που θα θέλατε να πείτε «όχι». Το σώμασας θυμώνει όταν αντί να υποστηρίξετε την αλήθεια σας, σιωπάτε. Το σώμα σαςείναι μια τεράστια δύναμη που αφυπνίζεται στις δυνατότητές σας. Το σώμα σας θασας κινήσει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Οι ανώτεροι εαυτοί σαςπροσφέρουν ένα χρυσό πιάτο και σας ζητούν να τολμήσετε να πάρετε αυτό που σαςπροσφέρουν. Το έδεσμα είναι η ελευθερία της ατομικής σας ύπαρξης! Η ελευθερίασας να μην ορίσετε τον εαυτό σας περιοριστικά.Η ελευθερία σας να επιτρέψετε να γνωρίσετε τον αληθινό εαυτό σας και τιςδυνατότητές του. Βρίσκεστε μπροστά στο θεμελιώδες σας δικαίωμα να προσδιορίσετετον εαυτό σας.

Η Σύσταση του DNA Σας

Όταν μιλάμε για κρυσταλλικές ενέργειες, δομές, DNA, και σας περιγράφουμε μια κρυσταλλική ρευστή ενέργεια. Αυτήη ενέργεια είναι κάτι ζωντανό μέσα σας. Όταν σας μιλάμε για την αφύπνιση τωνκρυσταλλικών ενεργειών, μιλάμε για μέρη του εαυτού σας, του σώματός σας, πουείναι ζωντανά. Μιλάμε για ενέργειες που θα τις αντιληφθείτε σταδιακά ωςσκέψεις, ως συναισθήματα, ως αισθήσεις, ως αξίες. Μιλάμε για ενέργειες με τιςοποίες εσείς φτιάχνετε το οικοδόμημα του εαυτού σας.

Αν σας ζητούσαμε να ορίσετε τον εαυτό σας, ποιοι θα λέγατε ότι είστε; Είστε ένα σύνολο αξιών! Οι θεμελιώδεις ενέργειες είναι θεμελιώδεις ιδέες που μεταφράζονται στον ανθρώπινοκόσμο σε αξίες.

Μιλάτε για το DNA σας και πιστεύετε ότι είναι βιολογικό, βιοχημικό, ηλεκτρομαγνητικό ή οτιδήποτεάλλο. Το DNA σας είναι θεϊκέςιδέες που για την ανθρωπότητα έγιναν αξίες. Αυτές οι θεϊκές ιδέες μέσα στοθεϊκό νου πήραν μορφές, και έγιναν οι ιδέες της  αλήθειας, της ακεραιότητας, της ισορροπίας, τηςδικαιοσύνης... Το DNA σας είναι ζωντανές ενέργειες γεμάτεςαξίες - ιδέες του θεϊκού νου που πήραν την μορφή των αξιών. Γι' αυτό όλη ηπορεία σας οδηγεί επανειλημμένα να δείτε τι πραγματικά κάνετε και ποιοι αληθινάείστε. Για ποιο άλλο λόγο θα θέλατε να «θεραπεύσετε» τον εαυτό σας από τονεγωισμό ή τον διαχωρισμό, αν όλα αυτά δεν είχαν να κάνουν με τις θεμελιώδειςενέργειες της ζωής;

Αυτός είναι ο χρυσός δίσκος που σας προσφέρεται κι είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται για όλη ανθρωπότητα. Είναι ηπρώτη φορά που καλείστε να ασκήσετε την ελευθερία του αυτοπροσδιορισμού σας.Αυτό σας είναι διαθέσιμο. Δεν μπορεί κανείς να σας επιβάλει ν' ασκήσετε τοδικαίωμά σας. Σας προσφέρεται μέσα σ' ένα πιάτο χρυσό και αν θέλετε θ'αναλάβετε την ελευθερία σας. Όπως σας έχει διδάξει η ιστορία σας, η ελευθερίαδεν μπορεί να επιβληθεί. Αν κοιτάξετε την ιστορία της ανθρώπινης φυλής θα δείτεότι έχουν γίνει τρομεροί απελευθερωτικοί πόλεμοι, μόνο για να καταλήξουν σ' ένανέο τύπο υποδούλωσης και εξουσίας.

Κοιτάξτε καλύτερα τη ζωή σας. Είστε πραγματικά ελεύθεροι; Η ζωή στη χώρα σας, στον τόπο σας χαρακτηρίζεταιπραγματικά από το αγαθό της ελευθερίας ή μήπως έχετε πιστέψει ότι είστεελεύθεροι ενώ στην πραγματικότητα ζείτε σε καθεστώς ανελευθερίας;

Οι κρυσταλλικές δομές σας, οι κρυσταλλικές σας ενέργειες δεν έχουν μάθει να ζουν ανελεύθερα. Γνωρίζουν ότιείναι αναφαίρετο δικαίωμα του όντος, η ελευθερία του να καθορίσει τον εαυτό τουόπως επιθυμεί. Αυτή είναι η ύψιστη ελευθερία του Δημιουργού. Ο Δημιουργός θαορίσει τον εαυτό του, ο Δημιουργός θα αποφασίσει, ο Δημιουργός θα προσδιορίσει.Αλλά πρέπει να είναι ελεύθερος για να το κάνει. Δεν μπορεί να το κάνει μέσα σ'ένα καθεστώς ουσιαστικής ανελευθερίας. Κι αυτή η ελευθερία για την οποία μιλάμεσήμερα, είναι πολύ διαφορετική από τις εξωτερικές ελευθερίες. Χρειάζεται πολύμεγαλύτερη τόλμη και κουράγιο να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από το να απελευθερώσετεεξωτερικά κάποιον άλλο.

Ζείτε την ιστορική περίοδο της ανάληψης της προσωπικής σας ελευθερίας. Κι είναι ιστορικό αυτό για την ανθρωπότητα,γιατί η ανθρωπότητα μέχρι σήμερα δεν έχει ζήσει αληθινά ελεύθερη. Μπορεί νανομίζετε ότι είστε ελεύθεροι, όμως θα σας πούμε ότι τώρα θ' αρχίσετε νασυνειδητοποιείτε τι σημαίνει να είστε ελεύθεροι. Η ελευθερία δεν μπορεί ναδημιουργηθεί συλλογικά, πρέπει ο καθένας σας ν' αναλάβει την εξουσία της προσωπικήςτου ελευθερίας. Δεν είναι ένα δώρο που μοιράζεται ως κοινωνικό αγαθό και δενμπορεί να μοιραστεί ως τέτοιο. Μόνο εσείς μπορείτε να καθορίσετε την προσωπική σαςακεραιότητα ή την ειλικρίνειά σας, και το ίδιο ισχύει και για την ελευθερίασας: μόνο εσείς μπορείτε να την ανακτήσετε.

Σας λέμε ότι το δικαίωμά σας στην ελευθερία περνάει μέσα από την αποδοχή σας να χρησιμοποιήσετε όλες τιςενέργειες. Μέσα από την απελευθέρωσή σας από το φόβο του να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες. Το δικαίωμά σας στηνελευθερία περνάει μέσα από την πρώτη σας και βασική απελευθέρωση: να δοκιμάσετετους χώρους όλων των ενεργειών και να μη τις φοβάστε. Πώς αλλιώς μπορείτε ναείστε ο παντοδύναμος εαυτός σας; Πώς αλλιώς σταδιακά θα φέρετε όλο το δυναμικόσας; Πώς αλλιώς θα μπορείτε να παραμείνετε ελεύθεροι μέσα σας, σ' ένα κόσμο πουη τάση είναι η ανελευθερία; Αλλάζετε ειρηνικά τα πράγματα, όταν αλλάζετε τονεαυτό σας. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ειρηνική επανάσταση της ανθρωπότητας.

Η ελευθερία του να επιτρέψετε στον εαυτό σας την πολλαπλότητα των εκφράσεών του συνδέεται με το να επιτρέψετε τηνπολλαπλότητα και την διαφορετικότητα όλων των υπολοίπων. Αν εσείς είστε πολλάπράγματα, το ίδιο μπορούν να είναι και οι υπόλοιποι. Αν εσείς μπορείτε να είστεθυμωμένοι ή χαρούμενοι, το ίδιο μπορούν να είναι και οι υπόλοιποι. Κι αν το ναείστε θυμωμένοι δεν είναι κακό, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι κακό και για τονάλλο, όταν είναι θυμωμένος. Το επόμενο βήμα της ανθρωπότητας είναι η αποδοχήτης διαφορετικότητας ανάμεσα στους ανθρώπους. Αυτή η αποδοχή τηςδιαφορετικότητας περνάει πρώτα μέσα από το δικό σας εαυτό. Η διαφορετικότηταυπάρχει μέσα σας ήδη και πρέπει να την επιτρέψετε, για να μπορέσετε ναεπιτρέψετε τη διαφορετικότητα απ' έξω σας.

Το Παιχνίδι

Και λέγοντας αυτό θα σας ζητήσουμε σ' αυτό το κομμάτι χαρτί να γράψετε τι είναι αυτό που σας φοβίζει περισσότερο. Μπορείνα είναι η άποψη ή η εκτίμηση των άλλων για σας, η απόρριψη ή η επίκριση. Κοιτάξτεγια ένα λεπτό μέσα σας και δείτε ποια είναι η μεγαλύτερη ρίζα του φόβου τηςελεύθερης έκφρασής σας. Γράψτε αυτή τη λέξη, που εγκλωβίζει την ενέργεια τηςροής σας και δεν αφήνει το σώμα σας να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Και αφού το γράψετε, διπλώστε αυτό το χαρτί στα τέσσερα. Θέλουμε κι ένα πιάτο. Τώρα, σηκωθείτε και κινηθείτε μέσαστην αίθουσα, κοιτώντας τους άλλους μέχρι να βρείτε κάποιον με τον οποίονοιώθετε ότι «κάτι» σας συνδέει, μια οικειότητα, μια ζεστασιά, τόση που θαθέλατε να τον απαλλάξετε από τον φόβο του! (όλοι είναι όρθιοι, κινούνται,σχολιάζουν, γελάνε και ψάχνουν να εντοπίσουν την Επαφή τους) Τώρα, αφού τον βρήκατε, πείτε του: «Εγώ δέχομαι να πάρωαυτόν τον φόβο από σένα» και πάρτε το χαρτί με τον φόβο του. Πρέπει να το πείτεφωναχτά στον άλλο. Δεν σας νοιάζει ποιος είναι ο φόβος του άλλου εργάτη τουφωτός. Σας νοιάζει ότι είναι ένας εργάτης του φωτός και είναι πρόθυμος νααπελευθερωθεί από αυτό το φόβο. Για άλλη μια φορά γίνεστε ενδιάμεσοι ήδιάμεσοι.

Τώρα, συνεχίστε. Διαλέξτε κάποιον άλλον που θα θελήσετε να τον απαλλάξετε από τον φόβο του. Εντωμεταξύ κάποιοι θαέρθουν να πάρουν τον δικό σας φόβο. Θυμηθείτε ότι δεν σας ενδιαφέρει ποιοςείναι ο φόβος. Σας νοιάζει μόνο ότι υπάρχει ένας φόβος για να πάρετε. Η κίνησησυνεχίζεται, ο φόβος αλλάζει χέρια. Θα πάει σε άλλους. Συνεχίστε να παίρνετεκαι να δίνετε τους φόβους σας (όλοι είναι χαρούμενοι, τα πρόσωπά τους λάμπουν, η ενέργειαέχει φουντώσει και οι πάντες βρίσκονται σε μια κατάσταση ευδαιμονίας και γέλιου).

Αγαπητοί μας, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πιο χαρούμενα πρόσωπα από τα πρόσωπά σας καθώς κρατάτε το φόβο ενόςάλλου! (ξεκαρδίζονται στα γέλια και αρχίζουννα κάθονται). Σίγουρα κανείς σας δεν θα μπορούσε ναφανταστεί ότι θα ένοιωθε τόσο χαρούμενος και ευλογημένος επειδή κρατάει το φόβοκάποιου άλλου στα χέρια του (κι άλλα γέλια). Θα μπορούσατε;

Κι όμως, αυτό ζείτε αυτή τη στιγμή, αυτό κάνατε αυτή τη στιγμή, αυτό είστε! Έχετε πάρει το φόβο από κάποιους άλλους,και αυτό σας έκανε χαρούμενους, σας έκανε δυνατούς, σας έκανε να νοιώσετε ποιοιείστε πραγματικά και ποια είναι η δύναμή σας! Σας έχουμε πει ότι οι φόβοι είναιφαντάσματα και ίσως τώρα κοιτώντας ο ένας τον άλλον να μπορείτε νασυνειδητοποιήσετε το γιατί είναιφαντάσματα.

Καθώς κρατάτε ένα φόβο, συνειδητοποιείστε ότι ο φόβος κάποιου άλλου δεν έχει καμία αληθινή δύναμη πάνω σας! Είναι ένακομμάτι χαρτί που το κουνάτε και το ανεμίζετε ενώ γνωρίζετε ότι κρατάτε έναφόβο. Τα μεγέθη γίνονται τεράστια μέσα στο νου σας αλλά δεν είναι τεράστια στηνπραγματικότητά τους. Εάν όμως τα βιώνετε μόνο στο μυαλό σας, γίνονται πολύμεγάλα. Αν τα βιώσετε μ' ένα νέο τρόπο, παίρνουν την πραγματική τους έκταση. Καθέναςσας έχει πολύ μεγάλη δύναμη και η δύναμή σας αυξάνεται όταν βοηθάτε κάποιον άλλον,όπως ξέρετε.

Και για να λύσουμε το μυστήριο του πιάτου, θα σας ζητήσουμε να βάλετε όλους αυτούς τους φόβους τώρα μέσα στο πιάτο.Αυτό το πιάτο - θα θέλαμε να το σηκώσεις να το δουν - είναι το πιάτο του Πνεύματος.Δεν είναι χρυσό, δεν είναι ασημένιο, δεν έχει φτιαχτεί από ένα πολύτιμο υλικόαλλά σας προσφέρθηκε για να δώσετε το φόβο σας. Και αυτή την ενέργεια πουβάλατε μέσα σ' αυτό, κάποιος θα αναλάβει να την μετουσιώσει καίγοντας τηντιμητικά για χάρη όλων.

Αυτό μπορείτε να κάνετε κι εσείς τιμητικά για άλλους ανθρώπους και τους φόβους γενικότερα. Κάποιες φορές αυτό τοπιάτο έρχεται μπροστά σας και ακουμπάτε το φόβο σας. Όμως δεν το καταλαβαίνετεγιατί γίνεται με καθημερινούς τρόπους, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις. Σας τοφέρνουμε μπροστά σας κι εσείς αφήνετε ένα φόβο σας και εμείς αναλαμβάνουμε τηνσυνέχεια... Το ίδιο θα γίνει και σήμερα.  Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζονται βαρύγδουπες τελετέςγια ν' αλλάξει η ενέργεια. Χρειάζεται η ανοιχτή σας καρδιά και η προθυμία σαςνα προσφέρετε το δίσκο σε κάποιον άλλον.  

Και λέγοντας αυτά είμαστε ανοιχτοί να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Απαντήσεις σε Ερωτήσεις

Ερ: Ενώ έχω αποδεχτεί ότι μπορώ να λαμβάνω πληροφορίες, αυτή τη χρονική περίοδο έχουν σταματήσειπλήρως να μου δίνουν. Γιατί γίνεται αυτό ;

Απ: Επειδή αυτή τη χρονική περίοδο - είναι πολύ σημαντική η ερώτηση και δεν αφορά μόνο την κοπέλαπου ρώτησε - αναδιατάσσονται και αναπροσαρμόζονται τα πεδία, αλλάζουν δόνηση,πολλή ενέργεια από την καθοδήγησή σας, την σύνδεσή σας, μπαίνει και αυτή σε μιααναδιάταξη. Δεν είναι μόνο ότι το σώμα σας νοιώθει τις δονητικές αλλαγές, όλοτο είναι σας, η ψυχή, το συναίσθημα, όλο το σύνολο αλλάζει. Κάποιοι μπορεί νανιώθουν ότι υπάρχουν πολλές παρεμβολές, πολλά παράσιτα στην επικοινωνία.Κάποιοι που μπορεί να ήταν βέβαιοι γι' αυτό που «ακούνε», μπορεί να αρχίσουν νααισθάνονται μια αβεβαιότητα. Άλλοι μπορεί να μην θέλουν καν να έχουνεπικοινωνία αυτή την περίοδο. Ο λόγος είναι ότι γνωρίζετε ότι γίνεται ηαναπροσαρμογή και ξέρετε ότι δεν βγαίνει εύκολα και σίγουρα. Και κάποιοι όντωςαυτή την περίοδο δεν έχετε κάνει καν προσπάθεια επικοινωνίας. Ξέρετε πολύκαλύτερα από μας ότι αυτό που ακούτε είναι έτσι.

Ερ: Πως μπορούμε αυτό να το διαχειριστούμε. Εγώ περνάω μια πολύ μεγάλη δυσκολία ως προς αυτό. Τοαντιλαμβάνομαι στο σώμα μου πολύ έντονα και συναισθηματικά είμαι πάρα πολύευαίσθητη και ειλικρινά νοιώθω χαμένη, δεν μπορώ να το διαχειριστώ τόσο καλάαυτό.

Απ: Κάθε φορά που οι δονήσεις μπαίνουν σε διαδικασία αλλαγής, το σώμα σας το νοιώθει πρώτα απ' όλα,πριν καν το καταλάβει ο νους σας. Σ' αυτές τις περιόδους, οι οποίες συνήθως δενκρατάνε πολύ, το κλειδί για να διαχειριστείτε με χάρη τη μετάβαση είναι τοεσωτερικό σας παιδί. Αν θέλετε με χάρη να ζήσετε την αλλαγή της δόνησης πρέπεινα δώσετε χώρο και χρόνο στην παιδική σας έκφραση, στο εσωτερικό σας παιδί.Πρέπει να θυμηθείτε πως όταν ο μεγάλος δυσκολεύεται, ο τρόπος για να νοιώσει καλά είναι να βρει ένα παιδί, να μπειστην ξεγνοιασιά και στο γέλιο ενός παιδιού, και ν' αποφορτίσει την ενέργεια.Κάνετε σεμινάρια για το εσωτερικό παιδί, μιλάτε για το εσωτερικό παιδί, αλλά τοεσωτερικό παιδί δεν είναι κάτι θεωρητικό, το εσωτερικό παιδί δεν υπάρχει για νατο συναντάτε στα σεμινάρια, το εσωτερικό σας παιδί είναι μια ενέργεια πολύκαθοριστική για το πώς είναι όλες οι άλλες σας ενέργειες. Ο ενήλικος δενπρόκειται να είναι καλά αν το εσωτερικό παιδί βαριέται, αν το εσωτερικό παιδίέχει μπουκώσει γιατί δεν έχει παίξει και δεν έχει εκτονωθεί καθόλου. Έτσιλοιπόν, όταν η περίοδος είναι πολύ δύσκολη ή νοιώθετε ότι σας ζορίζει, ο πιοεύκολος τρόπος να ξαναβρείτε τον αληθινό σας εαυτό είναι ν' αφιερώσετε χρόνοκαι χώρο στην εκτόνωση και στην ευχαρίστηση. Έτσι, ο εαυτός σας θα βρει τοκέντρο του και θα περάσει την περίοδο των εντάσεων και των δυσκολιών με μεγάληχάρη. Με τη χάρη ενός φωτισμένου, γιατί τόσο εύκολο είναι.

Ερ:  Το ότι έχουμε πολλούς εαυτούς και ζούμε σεκαθεστώς ανελευθερίας είναι δεδομένο. Από κει και πέρα τώρα σε τι θα βοηθήσειαυτό, στο ν' απελευθερώσω εγώ αυτά που θέλω μέσα μου αν δεν με βοηθάνε οιλύσεις που μου λέτε εσείς με το τελάρο κι αυτά και θέλω να κάνω ακραία πράγματαγια ν' απελευθερωθώ που θα έχουν κόστος. Σ' αυτό σε τι θα με βοηθήσει εμένα ηενέργεια; Εγώ είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ και δεν σας αντιλαμβάνομαι καιπολύ.

Απ: Το αν θα σας βοηθήσειτο να χορέψετε στην παραλία ή να ζωγραφίσετε πάνω σ' ένα τελάρο μπορείτε να τοξέρετε μόνο αν το κάνετε. Οι περισσότεροι ενήλικες προκαταλαμβάνουν την αντίδρασήτους και το πώς θα νοιώσουν. Και η ζωή έρχεται να σας εκπλήξει! Έχουμε δει πάραπολλούς ενηλίκους που ειδικά, όταν αρχίζουν να αφυπνίζονται, θεωρούν εκ τωνπροτέρων χαζομάρα την ιδέα του να πάνε να χορέψουν κάπου, θεωρούν εκ τωνπροτέρων χαζομάρα ότι θα χάσουν μια ώρα χοροπηδώντας με μια μουσική. Επίσης έχουμεδει πάρα πολλούς να εκπλήσσονται από αυτό που συμβαίνει τελικά. Ως ενήλικες,θέλετε να προστατεύσετε τον ενήλικα. Δεν θέλετε να τον αφήσετε ανυπεράσπιστο. Καιη ζωή σας εκπλήσσει γιατί κάνετε κάτι διαφορετικό και όντως αλλάζετε. Τοεσωτερικό παιδί δεν είναι ένα ποτήρι νερό, είναι ένα μέρος ζωντανό του εαυτούσας. Είναι πιο ζωντανό από το ποτήρι το νερό που θα πιείτε για να ξεδιψάσετεκαι σας είναι απαραίτητο για να ζήσετε. Και ο μόνος τρόπος να δείτε αν σαςδουλεύει είναι να το δοκιμάσετε γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος από πριν ναπειστείτε. Συνήθως αναζητάτε λύσεις σε πολύ πιο εντυπωσιακά κατασκευάσματα που ακολουθούνμια μεθοδολογία. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι τα πράγματα λύνονται,αλλάζουν με απλούς τρόπους.

Ερ: Μια και μιλήσαμεγια φόβο, τι προβλήματα θα δημιουργούσε στην βιολογία μας ο φόβος της φώτισηςπου είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, ανεξάρτητα αν το συνειδητοποιούμεπάντα ή όχι, κι αν μπορούσε να αρθεί εντελώς;

Απ: Τι ωραία ερώτησηκαι πόσο στη σωστή συμπαντικά στιγμή γίνεται! Πόσο μας αρέσει να θαυμάζουμε τη Συγχρονικότηταπου υπάρχει ανάμεσά σας ενώ εσείς συνεχίζετε να πιστεύετε ότι είστε μεμονωμένοικαι ξεχωριστοί. Το λέμε αυτό γιατί η ερώτηση που μόλις τέθηκε συνδέεται με τον διαλογισμόπου έγινε πριν την επικοινωνία, στο «τώρα» και αφορούσε τα τέσσερα κύτταρα σας!Κι εμείς θα ρωτήσουμε τον Γιώργο που έκανε τον διαλογισμό «τα ήξερες κι απόχθες τα τέσσερα κύτταρα; Πώς σου ήρθε το περιεχόμενο αυτού του διαλογισμού;»

Εμείς ξέρουμε ότι δεν ήξερε τίποτα μέχρι τη στιγμή που άρχισε να τα ξεφουρνίζει με βεβαιότητα, μέχρι τη στιγμή που άρχισενα κάνει τον διαλογισμό και σας ζήτησε να βρείτε αυτά τα τέσσερα κύτταρα και ναδουλέψετε μαζί τους, να τα καθαρίσετε και να τα ενεργοποιήσετε. Κι έρχεται τοεπόμενο μέλος και μετά την επικοινωνία κάνει την ερώτηση για τη φώτιση και τοφόβο και τι σημαίνει αυτό για το σώμα.

Θα σας πούμε ότι τα τέσσερα κύτταρα, τα αρχικά σας, συνδέονται σε κάποιο σημείο της σπονδυλικής σας στήλης καικαθορίζουν την ροή της ηλεκτρικής σας ενέργειας. Όταν υπάρχει φόβος για τηφώτιση, αυτά τα τέσσερα αρχικά κύτταρα λειτουργούν ως σταθμάρχες στη ροή τηςενέργειας και ορίζουν αυτό που είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο σώμα, για τησυγκεκριμένη δόνηση σε σχέση με τους φόβους ή την ετοιμότητα της φώτισης. Ανάρετε τον φόβο της φώτισης τα τέσσερα αρχικά σας κύτταρα θα κάνουν άλλη δουλειάσαν σταθμάρχες. Δεν θα ελέγχουν την ροή των υγρών που ρέουν μέσα στηνσπονδυλική σας στήλη και θα επιτρέψουν σταδιακά - σας το τονίζουμε, δεν θαγίνει σε μια στιγμή -ν' απελευθερώνουν τα εμπόδια στην κεντρική ροή τηςενέργειας. Αυτό αφορά την πλήρη ροή της ενέργειας στην σπονδυλική σας στήλη καιτην πλήρη αφύπνιση της κουνταλίνι σας.

 Ερ: Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την προσοχή μας, με την πολλαπλότητα. Η κάθε πολλαπλότητα έχει τηνπροσοχή της ή η προσοχή είναι κάτι ξεχωριστό. Γενικά ήθελα να ρωτήσω τι είναι απόμόνη της η προσοχή μας και πώς μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιεί για να έχειμια τέλεια προσέγγιση στον εαυτό του. Η προσοχή στον εαυτό της τι είναι; Η ίδιαη προσοχή τι είναι;

Απ: Η ίδια η προσοχή είναι το πηδάλιο του πνεύματος. Το πνεύμα χρειάζεται ένα πηδάλιο για να τουπείτε που να πάει. Η προσοχή σας που θα την πούμε, η εστίαση, είναι το πηδάλιομε το οποίο δείχνετε προς τα πού κινείστε, και δίνετε το σήμα στα συμπαντικάρεύματα για το προς τα πού θα πάτε. Μέσα από την αλυσίδα της προσοχής του νουσας δημιουργείτε τα μοτίβα συμπεριφοράς και ψυχοκινητικής στάσης, μοτίβαενέργειας. Αυτά βασίζονται στις εστιάσεις που κάνετε συνειδητά ή ασυνείδητα.

Θέλουμε να το εξηγήσουμε αυτό. Κάποιες εστιάσεις του νου σας τις καταλαβαίνετε, αλλά άλλες εστιάσεις περνάνε χωρίςπαρατήρηση. Σαν να μην έχουν γίνει. Η σταδιακή αφύπνιση του πνευματικού σαςεαυτού οδηγεί σιγά-σιγά το νου σας και εσάς σε μια άλλη σύζευξη, όπου είστε πιοπαρόντες στην κίνηση του νου γιατί σας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της δημιουργίαςσας. Ξέρουμε ότι μέχρι τώρα αυτό είναι ένα πεδίο στο οποίο δεν έχετε εισέλθειπλήρως. Είναι πολύ γρήγορος ο τρόπος που αλλάζει και κινείται. Όμως ήδη ορίζετε ένα μεγάλο ποσοστό αυτής της κίνησης και έτσι καθορίζετε περισσότερο τηνυλοποίησή σας. Ο ρυθμός της προσοχής σας είναι αυξητικός. Η εστίαση θέλουμε νασας πούμε -παρόλο που θα απογοητεύσουμε κάποιες ελπίδες σας- δεν λειτουργεί αποτελεσματικάόταν κάθεστε σε μια καρέκλα και λέτε για πέντε λεπτά θα εστιάσω σ' αυτό για να τοπετύχω. Η μέγιστη αποτελεσματικότητα συμβαίνει μέσα στον καθημερινό ρου τωνπράξεών σας. Μέσα στη συνεχή κίνηση. Μέσα στην καθημερινότητα.

Η εστίαση μέσα στις καθημερινές στιγμές κάνει τη διαφορά. Γιατί αλχημεία είναι το να ρίξετε φως εκεί που υπάρχεισκοτάδι. Και σκοτάδι υπάρχει τις στιγμές που είστε απόντες απ' όσα διαδραματίζονταιμέσα στο νου σας. Αυτή η αλλαγή είναι αλχημική. Εκεί αλλάζετε τη δυναμική τηςζωής σας γιατί γίνεστε παρόντες σ' ένα μέρος του εγκεφάλου και του νου σας που ήσασταναπόντες. Πολλές φορές πιάνετε φευγαλέες σκέψεις να περνάνε όχι από το μπροστινόμέρος της διάνοιάς σας αλλά κάπου βαθύτερα και πίσω στον εγκέφαλό σας. Σε πιακρυφά σημεία. Πιάνετε σκέψεις που ακούγονται τόσο σιωπηλές ή μακρινές, που σαςεκπλήσσουν. Και λέτε: «καλά, είναι δυνατόν; Σκεφτόμουν αυτό; Πέρασε από τομυαλό μου αυτό;»

Σας εκπλήσσουν, γιατί είναι αντίθετες απ' αυτό που φαντάζεστε ότι σκέφτεστε. Άλλες φορές είναι καλές, αλλά άλλεςφορές τις βλέπετε να είναι κακές. Η εστίαση του νου σας είναι το καθοριστικόπηδάλιο που αλλάζει την κίνηση της ενέργειας σε σχέση με την υλοποίηση. Ξέρετεπως όταν ο νους σας, ακόμα κι αν δεν εστιάζει σ' ένα πράγμα, εστιάζει σε μιααρνητική εκδοχή για όλα τα πράγματα, αυτό υλοποιείται. Γιατί αυτό είναι τοπηδάλιο.

Ξέρετε επίσης ότι -ακόμα κι αν δεν εστιάζεστε σε κάτι συγκεκριμένο- εάν έχετε εκπαιδεύσει το νου να εστιάζεται σ'αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας ενοποιώντας την φαιά του ουσία με το DNAσας, αυτό σημαίνει ότι έχετε πείσει εσείς το νου σας ότι εσείς ξέρετε πως ό,τισυμβαίνει στη ζωή σας είναι για το καλό σας, είναι για την εξέλιξή σας χωρίςκαμία αμφιβολία, και τότε ο νους λειτουργεί ενοποιητικά.

Αν εσείς έχετε κάνει αυτό το άλμα πίστης, αυτό έχει συνδέσει τον εγκέφαλό σας μ' έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο με το DNA σας, και αυτό έχει αλλάξει την εστίασητων εγκεφαλικών σας κυμάτων. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είστε εστιασμένοι σ' ένασυγκεκριμένο πράγμα, ζείτε μέσα απ' αυτό το μήκος κύματος, άρα ό,τι υλοποιείτετο κάνετε κοιτάζοντας τον κόσμο, μέσα από μάτια που λένε ότι όλα έχουν σκοπό κιόλα έχουν νόημα, ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ότι όλα υπακούουν σε μιατεράστια συλλογική συγχρονικότητα, υποτάσσονται και υπηρετούν ένα ευρύτερο καλόσε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Και τότε αυτό το πηδάλιο ακόμα κι αν δεν εστιάζεται σε συγκεκριμένα πράγματα, βρίσκεται πάντα συγχρονισμένο με τηνμέγιστη δυνατή υλοποίηση που μπορείτε να κάνετε.

Ερ: Έχω κάνει κάποια πράγματα που αφορούν το συναίσθημα και κάποια άλλα που έχουν να κάνουν με τονου. Αυτό που έχει να κάνει με το νου γενικά σαν να εκλογικεύει τα πράγματα καιυπάρχει μια εστίαση θετική και όλα πάνε καλά κι αυτοί που ασχολούνται με τοκομμάτι του συναισθήματος λένε ότι  ηλογική και το μυαλό είναι απλά ένα εργαλείο σε σένα και τίποτε άλλο. Δεν έχωβοηθηθεί, νοιώθω σαν τελικά να είναι δύο αντικρουόμενα πράγματα, ενώ στην ουσίαδεν είναι. Δηλαδή από το νου ξεκινάνε όλα, ακόμα και το συναίσθημα; Ο νουςμπορεί να φέρει συναίσθημα ή κι αν τελικά κάνω μια θετική σκέψη πως ξέρω ότιαυτό αντικατοπτρίζει την αλήθεια μου κι αυτό που ζητάει η καρδιά μου και δενείναι μια εκλογίκευση σ' αυτό που στοχεύω;

Απ: Για να φτάσετε να κρατήσετε το πηδάλιο της εστίασης του νου σας να συμπλέει με την ευρύτερη συγχρονικότητακαι καταλληλότητα της ζωής, πρέπει να έχετε περάσει από το συναισθηματικό σαςπεδίο. Δεν μπορείτε να πιάσετε το πηδάλιο αν δεν έχετε ακουμπήσει κανένασυναίσθημα.

Τι θα κρατήσει τη γέφυρα της εμπιστοσύνης σας στην καταλληλότητα, αν δεν έχετε συναισθηματικά εκτεθεί στουςκινδύνους, στις απώλειες και στις αποτυχίες που κατάλληλα μπορεί να έρθουν;  Η ικανότητά σας να σκέφτεστε μέσα στοπνευματικό πλαίσιο, που εσείς έχετε ορίσει στο νου. Εάν εσείς πιστεύετε ότι ταπράγματα στη ζωή σας γίνονται μέσα από μια θεϊκή καταλληλότητα, μέσα απόπνευματική σοφία και πράγματι σας εξελίσσουν, κι αν αυτό το αισθάνεστεβιωματικά, τότε αυτό μπορεί να κατευθύνει το νου σας. Αν δεν το νοιώθετε, ονους σας δεν μπορεί να συνδεθεί.

Οι ενέργειες που αφομοιώνει ο νους είναι ενέργειες που έχουν βιωθεί συναισθηματικά.Η επαφή σας με τον πνευματικό σας εαυτό είναι μια συναισθηματική σχέση. Η πίστησας στον πνευματικό σας εαυτό είναι συναισθηματική σχέση. Η πίστη σας στομεγάλο σχέδιο της ζωής  είναισυναισθηματικής φύσης. Δεν είναι λογικής φύσης.

Με το συναίσθημά σας υπερβαίνετε το συμφέρον και τη λογική και κάνετε το άλμα με το οποίο ενώνετε τηνπνευματικότητα με το τώρα σας. Αν δεν υπάρχει το συναίσθημα, δεν μπορείτε νακάνετε καμία σύνδεση «κυβερνήτη» με το νου σας. Αν δεν υπάρχει το συναίσθημα,μπορεί να νομίζετε ότι κατευθύνετε το νου σας, αλλά σας λέμε ότι αυτός ο τρόποςείναι τόσο αναποτελεσματικός, σαν να προσπαθείτε να χτίσετε την μεγαλύτερηπυραμίδα του κόσμου μόνοι σας με τα χέρια.

Οι άνθρωποι για δεκαετίες αρέσκονταν στην ιδέα ότι αν κάθονται σ' ένα σημείο για να δουλέψουν μια ενέργεια και να τηνκατευθύνουν και να της πουν τι να κάνει, ότι αυτή η ενέργεια θα το έκανε. Ξέρετεπολύ καλά ότι η συμπαντική ενέργεια δεν ήταν τόσο υπάκουη!. Κι ακόμα και τώρα αξίζεινα το δοκιμάσετε: να κάτσετε κάπου, να συγκεντρωθείτε και να προσπαθήσετε ν'αλλάξετε κάτι με το μυαλό σας. Θα δείτε ότι δεν αρκεί. Γιατί για να συνδεθείτεμε οτιδήποτε περνάτε μέσα από το αισθαντικό σας κέντρο. Για να σας ακούσει ηενέργεια, θα συνδεθείτε με την ενέργεια μέσα από το αισθαντικό κέντρο. Ανθέλετε να μετακινήσετε ένα αντικείμενο, θα συνδεθείτε μέσα από το αισθαντικόσας κέντρο με την ενέργειά του. Και δεν είναι το τηλεπαθητικό σας κέντρο αυτόπου σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινήσετε πράγματα, ν' αλλάξετε σχήματα.Είναι το αισθαντικό σας κέντρο αυτό που δίνει αυτή τη δυνατότητα. Τοτηλεπαθητικό σας κέντρο είναι αυτό που εκτελεί τη δυνατότητα αυτή. Αλλά αν δενυπάρχει δυνατότητα δεν υπάρχει τίποτα να εκτελεστεί.

Ερ: Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε πιο πολλές πληροφορίες, γιατί απλά σήμερα μου φάνηκαν λίγοπιο δυσνόητα από τις άλλες επικοινωνίες, πιο δύσκολα. Λίγες πιο πολλέςπληροφορίες γι' αυτά που ειπώθηκαν το να προσδιορίσουμε τον εαυτό μας, την ελευθερία.. Δεν τα κατάλαβα καλά.

Απ: Δεν πρόκειται να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες γιατί υπάρχει λόγος που δεν τα κατάλαβες καλά.Αλλά θα σου δώσουμε την πληροφορία να εμπιστευτείς ότι υπάρχει λόγος που σου είναιαυτή τη στιγμή αυτά ασαφή. Και να εμπιστευτείς ότι δεν θα είναι ασαφή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.